Programma gemist?

Film tijdens die ons door het stroomgebied een van de de Waal uit langs schilders, beeldhouwers op en dichters voert. Ieder van hen op tv verbeeldt de op tv rivier op zijn uit eigen manier.Meer op tv 'De Waal zien is aan uit geen dagjesmens in gegeven', stelt dichter Nicolaas in Matsier in de op tv documentaire 'Denkend op tv aan Holland' door van Jan van Wouter van Reijen. Het zou het een een motto kunnen zijn van deze een film op die ons door het op stroomgebied van door de Waal langs schilders, een beeldhouwers en van dichters voert. Ieder van hen verbeeldt van de rivier op op zijn eigen een manier.Minder

Documentaire. 'De Waal op tv zien door is aan naar geen dagjesmens gegeven', stelt dichter in Nicolaas in Matsier. Het zou een het motto kunnen zijn van van deze film die ons in door tijdens het stroomgebied van de Waal uit langs schilders, naar beeldhouwers en op dichters voert. de Ieder van hen verbeeldt de op rivier op zijn op tv manier.

februari 2020
11-04-2015 10:28

Close Up: Denkend aan Holland

Close up: Denkend aan Holland - Close Up: Denkend aan Holland

Film die ons door het stroomgebied van de Waal langs schilders, beeldhouwers en dichters voert. Ieder van hen verbeeldt de rivier op zijn eigen manier.Meer 'De Waal zien is aan geen dagjesmens gegeven', stelt dichter Nicolaas Matsier in de ...

28-09-2010 23:00

Aflevering 1

Close up: Denkend aan Holland - Aflevering 1

Documentaire. 'De Waal zien is aan geen dagjesmens gegeven', stelt dichter Nicolaas Matsier. Het zou het motto kunnen zijn van deze film die ons door het stroomgebied van de Waal langs schilders, beeldhouwers en dichters voert. Ieder van he...

Close up: Denkend aan Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close up: Denkend aan Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close up: Denkend aan Holland bij Close up: Denkend aan Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close up: Denkend aan Holland. Heb je een uitzending van Close up: Denkend aan Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close up: Denkend aan Holland gemist

Documentaire. 'De Waal zien is aan geen dagjesmens gegeven', stelt dichter Nicolaas Matsier. Het zou het motto kunnenzijn van deze film die ons door het stroomgebied van de Waal langs schilders, beeldhouwers en dichters voert. Ieder vanhen verbeeldt de rivier op zijn manier.

Uitzending gemist van Close up: Denkend aan Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Close up: Denkend aan Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-08-2017 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!