Programma gemist?

Realityserie. Twee gezinnen in uit staan centraal, die in het samenstelling wellicht op elkaar met lijken, een maar op financieel gebied uitersten op zijn. Waar de ene op tv familie op tv geen enkel financieel uit probleem heeft, met kan het andere gezin de eindjes een net (niet) aan een elkaar op knopen. Rob Kamphues brengt de het gezinnen bij elkaar met om door elkaar te leren kennen, een elkaar te uit inspireren en elkaar door uiteindelijk te kunnen helpen. Daarbij een is een grote een rol weggelegd een voor de kinderen. door Presentatie: Rob op Kamphues.

Realityserie. tijdens Twee gezinnen van staan centraal, die op tv in samenstelling wellicht op elkaar lijken, naar maar op op financieel gebied uitersten zijn. in Waar op de ene familie geen enkel met financieel probleem heeft, met de kan het andere gezin de eindjes tijdens door net (niet) aan elkaar knopen. op tv Rob op Kamphues brengt de gezinnen op tv bij elkaar door om elkaar te leren kennen, op tv elkaar in te inspireren en door elkaar uiteindelijk te kunnen in helpen. Daarbij met is een grote rol weggelegd voor van de kinderen. naar Presentatie: Rob de Kamphues.

Realityserie. Twee in gezinnen staan centraal, een die in een samenstelling wellicht op elkaar naar lijken, maar op de financieel gebied uitersten op tv zijn. naar Waar de ene familie geen door enkel financieel probleem door heeft, door kan het andere gezin de eindjes de tijdens net (niet) aan elkaar knopen. Rob door Kamphues op brengt de gezinnen bij elkaar van om elkaar uit te leren kennen, elkaar op tv te van inspireren en elkaar in uiteindelijk te kunnen in helpen. Daarbij is een met grote rol van weggelegd voor de kinderen. tijdens Presentatie: Rob op Kamphues.

Realityserie. Twee door gezinnen staan centraal, die uit in samenstelling met wellicht naar op elkaar lijken, met maar op financieel uit gebied uitersten zijn. Waar de een ene familie geen de enkel financieel probleem met heeft, het kan het andere gezin de eindjes naar net uit (niet) aan elkaar knopen. een Rob in Kamphues brengt de het gezinnen bij elkaar een om elkaar te leren een kennen, elkaar te inspireren en in elkaar uiteindelijk naar te kunnen uit helpen. Daarbij is een grote met rol weggelegd op voor de kinderen. Presentatie: uit de Rob Kamphues.

Realityserie. het Twee gezinnen, door die in samenstelling wellicht het op elkaar lijken, maar het op financieel gebied in uitersten zijn, staan op tv centraal. Waar de op tv ene uit familie geen enkel financieel probleem heeft, naar kan door het andere gezin de op tv eindjes naar net (niet) aan elkaar knopen. uit Rob Kamphues op tv brengt de gezinnen bij elkaar op om op tv elkaar te leren kennen, het elkaar te inspireren het en elkaar uiteindelijk te een kunnen helpen. Daarbij in is een grote een rol weggelegd met voor de kinderen. De van kinderen introduceren in Rob aan uit hun ouders en loodsen met hem door hun eigen op tv huis. In het de in tussentijd verdiept hij zich in het in leven van arm naar en rijk. Ook in Rob ervaart de een een grote contrasten. Bijvoorbeeld: de op ene dag staat hij naar bij de schilderijen die in de van vrouw des huizes maakt voor de een rijke sjeik de in Dubai, terwijl in naar hij de andere dag van op stap gaat met naar de voedselbank. Anja in Verkerk is 'n op tv voorbeeld van verborgen een armoede. tijdens Hard werken en voor de naar buitenwereld een lijkt het okay, in maar dagelijks is het een het strijd om haar op hoofd boven door water te houden. in Ze heeft een redelijk goed uit inkomen omdat ze op tv zoveel met overuren en nachtdiensten in draait, maar door een een schuld van 150.000 en van loonbeslag naar houdt ze eigenlijk geen cent met over. Ze de zou in zich schamen als ze een in uitkering met zou moeten aanvragen. Haar verzekering heeft het ze met niet meer betaald en op ze naar is al lang niet tijdens naar de tandarts van geweest. Als het iemand zó op de op tv rand van de naar afgrond staat, kan een het naaste familie je tijdens dan helpen? het Hoe doe je dat met tijdens iemand die zo de in door de shit zit? naar De eerste reactie van in de familie op tv Kerkstra is in geschokt: Voor de buitenwereld heeft tijdens ze het goed voor door elkaar, maar naar achter de voordeur zit tijdens een een hoop verdriet en problemen. tijdens Heftig door zeg. Heftig. Het eerste op tv financiële steuntje in de met rug wordt door Anja op tv en Dylan in dan ook naar van harte in aangegrepen! Anja reageert uit emotioneel: Dat er het toch nog zulke het mensen zijn, die je zo naar willen uit helpen. Presentatie: Rob van Kamphues.

Realityserie. naar Twee gezinnen, die van in samenstelling wellicht op elkaar het lijken, uit maar op financieel gebied naar uitersten zijn, staan een centraal. Waar de op ene uit familie geen enkel de financieel probleem heeft, kan van het andere gezin de het eindjes net een (niet) aan elkaar knopen. op Rob Kamphues in brengt de gezinnen bij de elkaar om elkaar te naar leren het kennen, elkaar te met inspireren en elkaar met uiteindelijk te kunnen het helpen. Daarbij is een op tv grote rol in weggelegd voor de kinderen. De het een kinderen introduceren Rob het aan hun ouders en naar loodsen hem door hun eigen door het huis. In de de tussentijd verdiept hij met zich in het tijdens leven van arm en rijk. uit Ook een Rob ervaart de grote contrasten. naar Bijvoorbeeld: de een ene dag staat op tv hij bij de schilderijen de die de op vrouw des huizes met maakt voor een rijke sjeik van in uit Dubai, terwijl een hij de andere de dag op stap de gaat naar de voedselbank. De het familie Loeve is rijk de door op tv heel zuinig en bewust door te leven en door keihard te tijdens werken. Dat is met niet zonder slag door of stoot verlopen. Zij leven door in een landelijke op tv omgeving tijdens waar eigenlijk geen armoede van voorkomt. Althans, uit ze zouden het niet door weten. Gepassioneerde kunstenares en tijdens docente op Jose is getrouwd met Wim de op (directeur-eigenaar bedrijf in bouwmaterialen). tijdens Beiden zijn gescheiden en het leven sinds ca. het vier jaar in samen. Zij komt uit een een goed nest en tijdens met heeft een hoge opleiding. Hij met komt op tv uit een arbeidersgezin. Samen van runnen ze een een opgroeiend gezin uit van vier jongens in en drie meisjes. Twee meiden van de met Wim zijn al ouder en de wonen niet meer de thuis. De familie Timmermans in woont in van een beruchte tijdens wijk in Amersfoort. Het op gezin is uit een niet werkende familie, het bestaande van uit ouders en vier kinderen. Het door probleem is dat met in ze geen overzicht de hebben in hun financiën en door de schulden zich zo door hebben opgestapeld, dat uit ze er geen met uitweg meer in naar op zien. Ze willen het dan ook graag van in de schuldsanering. De familie uit staat er met wel heel met realistisch in en blijkt met de weinig tijdens al een zet in het de goede richting te een krijgen. Presentatie: een Rob Kamphues.

februari 2021
04-11-2010 20:30

Aflevering 6

KRO's Naaste Familie - Aflevering 6

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan e...

28-10-2010 20:30

Aflevering 5

KRO's Naaste Familie - Aflevering 5

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan e...

21-10-2010 20:30

Aflevering 4

KRO's Naaste Familie - Aflevering 4

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan e...

14-10-2010 22:05

Aflevering 3

KRO's Naaste Familie - Aflevering 3

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan e...

07-10-2010 20:30

Aflevering 2

KRO's Naaste Familie - Aflevering 2

Realityserie. Twee gezinnen, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn, staan centraal. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan ...

30-09-2010 20:30

Aflevering 1

KRO's Naaste Familie - Aflevering 1

Realityserie. Twee gezinnen, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn, staan centraal. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan ...

KRO's Naaste Familie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO's Naaste Familie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO's Naaste Familie bij KRO's Naaste Familie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO's Naaste Familie. Heb je een uitzending van KRO's Naaste Familie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO's Naaste Familie gemist

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebieduitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet)aan elkaar knopen. Rob Kamphues brengt de gezinnen bij elkaar om elkaar te leren kennen, elkaar te inspireren en elkaaruiteindelijk te kunnen helpen. Daarbij is een grote rol weggelegd voor de kinderen. De kinderen introduceren Rob aanhun ouders en loodsen hem door hun eigen huis. In de tussentijd verdiept hij zich in het leven van arm en rijk. Ook Robervaart de grote contrasten.

Uitzending gemist van KRO's Naaste Familie? Hier kun je alle uitzendingen van KRO's Naaste Familie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-11-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!