Programma gemist?

Realityserie. van Twee gezinnen staan centraal, met die in naar samenstelling wellicht op met elkaar lijken, maar op financieel het gebied op uitersten zijn. Waar door de ene familie geen door enkel financieel probleem heeft, op kan de het andere gezin de het eindjes net (niet) aan door elkaar knopen. Rob door een Kamphues brengt de het gezinnen bij elkaar om elkaar te op tv in leren kennen, elkaar te naar inspireren en tijdens elkaar uiteindelijk te kunnen naar helpen. Daarbij is een een grote rol weggelegd voor van de kinderen. Presentatie: door Rob in Kamphues.

Realityserie. tijdens Twee gezinnen staan met centraal, die in samenstelling tijdens wellicht op uit elkaar lijken, van maar op financieel gebied uitersten door zijn. in Waar de ene familie met geen enkel financieel probleem de heeft, kan het van andere op gezin de eindjes de net (niet) aan het elkaar knopen. Rob de Kamphues brengt de op tv gezinnen bij elkaar om elkaar op te leren met kennen, elkaar te op tv inspireren en elkaar uiteindelijk te de kunnen helpen. de Daarbij op is een grote rol met weggelegd voor de naar kinderen. Presentatie: Rob in Kamphues.

Realityserie. Twee gezinnen door de staan centraal, die in samenstelling wellicht tijdens op elkaar naar lijken, maar een op financieel gebied op uitersten zijn. Waar uit de ene familie geen in enkel financieel probleem heeft, uit door kan het andere gezin de eindjes met net uit (niet) aan elkaar het knopen. Rob Kamphues brengt een de van gezinnen bij elkaar om elkaar te tijdens leren kennen, elkaar met het te inspireren en het elkaar uiteindelijk te kunnen in helpen. Daarbij is een op tv grote tijdens rol weggelegd voor de kinderen. Presentatie: naar Rob de Kamphues.

Realityserie. van Twee gezinnen het staan centraal, die in samenstelling wellicht uit op elkaar tijdens lijken, op tv maar op financieel gebied uitersten door zijn. uit Waar de ene van familie geen enkel financieel probleem heeft, door kan het in andere gezin de eindjes in net (niet) aan op tv elkaar knopen. Rob de Kamphues tijdens brengt de tijdens gezinnen bij elkaar om elkaar op tv te leren kennen, met elkaar te inspireren met en elkaar met uiteindelijk te kunnen helpen. Daarbij het een is een grote met rol weggelegd voor de kinderen. door Presentatie: Rob naar Kamphues.

Realityserie. uit Twee gezinnen, die in samenstelling tijdens wellicht op door elkaar met lijken, maar op financieel het gebied uitersten zijn, staan centraal. door Waar de ene uit familie geen enkel uit financieel probleem naar heeft, door kan het andere tijdens gezin de eindjes net tijdens (niet) aan elkaar knopen. Rob naar Kamphues in brengt de gezinnen bij elkaar het de om elkaar te leren kennen, elkaar naar te inspireren en van elkaar uiteindelijk uit te kunnen helpen. op Daarbij op is een grote het rol weggelegd voor de kinderen. De van de kinderen introduceren Rob met aan hun ouders de en loodsen hem door de hun eigen huis. In de de naar tussentijd verdiept hij zich in het uit leven van arm op tv de en rijk. Ook een Rob ervaart de het grote contrasten. Bijvoorbeeld: de in ene dag staat hij naar bij de schilderijen die naar de op tv vrouw des huizes maakt het voor een met rijke sjeik door in Dubai, terwijl hij naar de andere in dag op stap gaat naar naar de voedselbank. Anja Verkerk de is 'n naar voorbeeld van verborgen armoede. op Hard naar werken en voor de op buitenwereld lijkt het met okay, maar door dagelijks is het op tv een strijd met om haar hoofd boven water te uit houden. van Ze heeft een redelijk door goed inkomen door omdat ze zoveel overuren en met nachtdiensten draait, maar door door een schuld op tv van tijdens 150.000 en loonbeslag houdt ze van eigenlijk op geen cent over. Ze door zou zich schamen een als uit ze een uitkering uit zou moeten aanvragen. Haar verzekering heeft van ze niet op meer betaald en ze de is uit al lang niet naar de uit tandarts geweest. Als op tv in iemand zó op door de rand van de afgrond op tv staat, kan een uit naaste door familie je dan helpen? Hoe door doe je een dat met tijdens iemand die zo in de de shit zit? De eerste tijdens reactie van naar de van familie Kerkstra is geschokt: Voor de door buitenwereld door heeft ze een het goed voor elkaar, maar met achter op tv de voordeur zit naar een hoop verdriet en problemen. Heftig het zeg. Heftig. Het tijdens eerste een financiële steuntje in de op tv rug wordt door Anja van en Dylan een dan ook van harte de aangegrepen! op tv Anja reageert tijdens emotioneel: Dat er toch nog naar zulke mensen de zijn, die je zo willen op tv helpen. Presentatie: uit Rob op Kamphues.

Realityserie. Twee gezinnen, van tijdens die in samenstelling wellicht een op elkaar lijken, naar maar op financieel gebied uitersten een uit zijn, staan centraal. Waar in de ene familie geen tijdens enkel financieel een probleem heeft, kan het op andere een gezin de eindjes net (niet) aan in elkaar knopen. Rob op Kamphues brengt uit de gezinnen bij de elkaar met om elkaar te door leren kennen, elkaar te inspireren en tijdens elkaar uiteindelijk te uit de kunnen helpen. Daarbij is uit een grote rol van weggelegd voor de naar kinderen. De in kinderen introduceren Rob aan tijdens hun ouders een en loodsen hem door de hun eigen huis. naar In de tussentijd op tv verdiept hij zich in tijdens het leven van arm uit en rijk. Ook in het Rob ervaart de grote contrasten. Bijvoorbeeld: uit op tv de ene dag staat hij met bij de een schilderijen die tijdens de vrouw des met huizes maakt voor een rijke in sjeik in Dubai, terwijl met hij de andere in uit dag op stap gaat van naar de met voedselbank. De familie Loeve is rijk naar door door heel zuinig en bewust te met leven de en keihard te werken. Dat op tv is niet in zonder slag of stoot op verlopen. Zij leven van in op een landelijke tijdens omgeving waar eigenlijk geen op armoede voorkomt. Althans, een ze zouden het op tv niet weten. Gepassioneerde kunstenares tijdens en docente op tv Jose is getrouwd met naar Wim (directeur-eigenaar bedrijf op in bouwmaterialen). Beiden zijn de gescheiden en met leven een sinds ca. vier uit jaar samen. Zij komt uit uit een goed van nest en heeft een hoge een opleiding. Hij komt door uit een tijdens arbeidersgezin. Samen runnen in ze een opgroeiend op tv gezin van vier jongens een en drie met meisjes. Twee meiden in van een Wim zijn al ouder uit en wonen een niet meer thuis. De van familie Timmermans woont in van een een beruchte wijk in Amersfoort. Het op gezin is een niet naar in werkende familie, bestaande uit ouders door en vier kinderen. Het uit probleem is een dat tijdens ze geen overzicht hebben in met hun financiën en van de schulden de zich zo hebben opgestapeld, tijdens dat ze tijdens er geen tijdens uitweg meer in zien. Ze een willen dan ook graag de in de schuldsanering. naar De door familie staat de er wel heel realistisch in en naar blijkt de met weinig al het een zet in naar de goede de richting te krijgen. Presentatie: Rob een Kamphues.

juli 2020
04-11-2010 20:30

Aflevering 6

KRO's Naaste Familie - Aflevering 6

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan e...

28-10-2010 20:30

Aflevering 5

KRO's Naaste Familie - Aflevering 5

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan e...

21-10-2010 20:30

Aflevering 4

KRO's Naaste Familie - Aflevering 4

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan e...

14-10-2010 22:05

Aflevering 3

KRO's Naaste Familie - Aflevering 3

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan e...

07-10-2010 20:30

Aflevering 2

KRO's Naaste Familie - Aflevering 2

Realityserie. Twee gezinnen, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn, staan centraal. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan ...

30-09-2010 20:30

Aflevering 1

KRO's Naaste Familie - Aflevering 1

Realityserie. Twee gezinnen, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn, staan centraal. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan ...

KRO's Naaste Familie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO's Naaste Familie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO's Naaste Familie bij KRO's Naaste Familie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO's Naaste Familie. Heb je een uitzending van KRO's Naaste Familie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO's Naaste Familie gemist

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebieduitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet)aan elkaar knopen. Rob Kamphues brengt de gezinnen bij elkaar om elkaar te leren kennen, elkaar te inspireren en elkaaruiteindelijk te kunnen helpen. Daarbij is een grote rol weggelegd voor de kinderen. De kinderen introduceren Rob aanhun ouders en loodsen hem door hun eigen huis. In de tussentijd verdiept hij zich in het leven van arm en rijk. Ook Robervaart de grote contrasten.

Uitzending gemist van KRO's Naaste Familie? Hier kun je alle uitzendingen van KRO's Naaste Familie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-11-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!