Programma gemist?

Realityserie. Twee gezinnen met staan centraal, van die in van samenstelling wellicht op elkaar lijken, de maar op op financieel gebied uitersten zijn. met Waar de ene op tv door familie geen enkel door financieel probleem heeft, kan het andere een gezin de naar eindjes net het (niet) aan van elkaar knopen. Rob Kamphues brengt in de gezinnen bij elkaar het om elkaar een te leren kennen, op elkaar te inspireren en in naar elkaar uiteindelijk te kunnen helpen. de Daarbij in is een grote uit rol weggelegd voor met de kinderen. Presentatie: Rob door Kamphues.

Realityserie. door Twee gezinnen staan uit centraal, die in van samenstelling wellicht op met elkaar lijken, maar op tijdens financieel gebied uitersten in zijn. Waar de tijdens ene familie geen het enkel van financieel probleem heeft, kan naar het andere gezin de eindjes met net in (niet) aan elkaar knopen. van Rob Kamphues brengt naar de gezinnen bij elkaar naar om elkaar te tijdens leren kennen, naar elkaar door te inspireren en elkaar uiteindelijk in te kunnen helpen. Daarbij in uit is een grote rol weggelegd voor in de kinderen. Presentatie: naar Rob in Kamphues.

Realityserie. uit Twee gezinnen staan centraal, die op in samenstelling wellicht op op elkaar van lijken, maar met op financieel op gebied uitersten zijn. Waar door de ene familie met geen enkel financieel probleem in heeft, kan door het andere gezin de eindjes met net (niet) aan naar op tv elkaar knopen. Rob Kamphues op tv brengt de van gezinnen bij elkaar om elkaar een te leren kennen, elkaar naar te inspireren en van elkaar uiteindelijk te door het kunnen helpen. Daarbij is in een grote rol weggelegd voor met in de kinderen. Presentatie: Rob van Kamphues.

Realityserie. het Twee gezinnen op staan centraal, die in samenstelling een wellicht op elkaar lijken, op een maar op financieel gebied uitersten tijdens zijn. Waar de op tv ene familie geen met enkel met financieel probleem heeft, het kan het andere gezin de eindjes in net (niet) een aan elkaar knopen. een Rob Kamphues brengt door de gezinnen bij het elkaar om elkaar te de leren kennen, het elkaar te inspireren naar en elkaar naar uiteindelijk te kunnen helpen. op Daarbij is uit een grote het rol weggelegd voor de uit kinderen. Presentatie: Rob tijdens Kamphues.

Realityserie. tijdens Twee gezinnen, die in uit samenstelling wellicht op het elkaar lijken, maar op uit financieel gebied in uitersten op tv zijn, staan centraal. Waar de met ene familie geen door enkel financieel probleem heeft, door kan met het andere gezin het de eindjes net (niet) door aan elkaar het knopen. Rob door Kamphues brengt de gezinnen bij elkaar met om elkaar een te het leren kennen, elkaar te inspireren en op elkaar uiteindelijk te op tv op kunnen helpen. Daarbij is op een grote op rol weggelegd voor de kinderen. het De kinderen de introduceren Rob aan hun met ouders en loodsen hem het door hun door eigen huis. In de een tussentijd verdiept hij met op tv zich in het leven van tijdens arm en rijk. door Ook van Rob ervaart de grote contrasten. het Bijvoorbeeld: de ene op tv dag staat op tv hij bij de schilderijen op die de vrouw des door huizes maakt van voor een de rijke sjeik in Dubai, de terwijl hij de andere door dag op stap van gaat naar naar de voedselbank. Anja de Verkerk op tv is 'n voorbeeld op van verborgen armoede. Hard werken en de voor de naar buitenwereld lijkt het de okay, in maar dagelijks is het van een strijd op tv om haar hoofd tijdens boven water te houden. Ze op tv heeft een redelijk goed van inkomen op tv omdat ze zoveel op tv overuren en nachtdiensten met draait, maar naar door een schuld op van 150.000 en loonbeslag houdt uit ze eigenlijk geen cent de over. naar Ze zou tijdens zich schamen als op ze een uitkering zou moeten aanvragen. op tv Haar verzekering op tv heeft van ze niet meer betaald en ze de is al naar lang niet op naar de tandarts geweest. Als tijdens iemand zó op op de rand van naar in de afgrond staat, kan op een naaste familie je de dan helpen? naar Hoe doe je dat met van iemand die van zo in de shit tijdens zit? De met eerste reactie van met de familie Kerkstra in is in geschokt: Voor de buitenwereld heeft op tv ze naar het goed voor elkaar, maar achter op tv de voordeur zit een in een hoop verdriet in en problemen. Heftig zeg. Heftig. op tv Het het eerste financiële steuntje in de een rug wordt door Anja door door en Dylan dan ook van harte het aangegrepen! Anja reageert tijdens emotioneel: van Dat er toch nog van zulke van mensen zijn, die je op tv zo willen helpen. Presentatie: de Rob een Kamphues.

Realityserie. Twee door gezinnen, van die in samenstelling wellicht uit op elkaar lijken, maar op in financieel naar gebied uitersten zijn, staan op centraal. Waar de met ene een familie geen enkel financieel probleem heeft, met kan in het andere gezin de eindjes de net (niet) aan met in elkaar knopen. Rob Kamphues op tv brengt de gezinnen bij het elkaar om naar elkaar te leren kennen, het elkaar te inspireren en met elkaar uit uiteindelijk te kunnen helpen. uit Daarbij in is een grote rol door weggelegd voor op de kinderen. De kinderen introduceren Rob de aan hun met ouders naar en loodsen hem door een hun eigen in huis. In de naar tussentijd verdiept hij zich het in het leven in van arm en rijk. Ook een Rob ervaart de door grote contrasten. Bijvoorbeeld: op de ene dag op staat op hij bij de op tv schilderijen die de met vrouw des huizes maakt voor de de een rijke sjeik in het Dubai, terwijl hij tijdens de andere op tv dag op stap een gaat naar de voedselbank. De van familie Loeve uit is rijk door uit heel zuinig en bewust te in leven op tv en keihard te de werken. Dat is niet zonder met slag of de stoot verlopen. Zij leven met de in een landelijke omgeving in waar eigenlijk geen met armoede voorkomt. Althans, ze zouden door het in niet weten. Gepassioneerde kunstenares tijdens en docente de Jose is getrouwd met Wim tijdens (directeur-eigenaar bedrijf naar in bouwmaterialen). Beiden zijn van gescheiden en in leven sinds ca. vier het jaar samen. van Zij komt uit uit een goed nest en op tv tijdens heeft een hoge opleiding. uit Hij komt uit een in arbeidersgezin. Samen runnen ze op een opgroeiend naar gezin met van vier jongens en drie meisjes. de Twee meiden tijdens van op tv Wim zijn al naar ouder en wonen de niet meer thuis. De familie Timmermans uit tijdens woont in een een beruchte wijk in Amersfoort. Het tijdens gezin is een tijdens niet werkende familie, bestaande door uit tijdens ouders en vier in kinderen. Het probleem is dat in ze geen overzicht op tv hebben in in hun financiën en van de schulden op tv zich zo hebben opgestapeld, tijdens dat ze er een geen op uitweg meer in zien. op Ze willen dan uit ook graag in op tv de schuldsanering. De familie van staat er van wel heel realistisch in in en de blijkt met weinig met al een zet in de van goede op richting te krijgen. Presentatie: Rob het Kamphues.

december 2021
04-11-2010 20:30

Aflevering 6

KRO's Naaste Familie - Aflevering 6

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan e...

28-10-2010 20:30

Aflevering 5

KRO's Naaste Familie - Aflevering 5

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan e...

21-10-2010 20:30

Aflevering 4

KRO's Naaste Familie - Aflevering 4

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan e...

14-10-2010 22:05

Aflevering 3

KRO's Naaste Familie - Aflevering 3

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan e...

07-10-2010 20:30

Aflevering 2

KRO's Naaste Familie - Aflevering 2

Realityserie. Twee gezinnen, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn, staan centraal. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan ...

30-09-2010 20:30

Aflevering 1

KRO's Naaste Familie - Aflevering 1

Realityserie. Twee gezinnen, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn, staan centraal. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan ...

KRO's Naaste Familie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO's Naaste Familie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO's Naaste Familie bij KRO's Naaste Familie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO's Naaste Familie. Heb je een uitzending van KRO's Naaste Familie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO's Naaste Familie gemist

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebieduitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet)aan elkaar knopen. Rob Kamphues brengt de gezinnen bij elkaar om elkaar te leren kennen, elkaar te inspireren en elkaaruiteindelijk te kunnen helpen. Daarbij is een grote rol weggelegd voor de kinderen. De kinderen introduceren Rob aanhun ouders en loodsen hem door hun eigen huis. In de tussentijd verdiept hij zich in het leven van arm en rijk. Ook Robervaart de grote contrasten.

Uitzending gemist van KRO's Naaste Familie? Hier kun je alle uitzendingen van KRO's Naaste Familie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-11-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!