Programma gemist?

Realityserie. Twee op gezinnen staan centraal, de die in op samenstelling wellicht op door elkaar lijken, uit maar op financieel het gebied uitersten zijn. van Waar de ene familie geen enkel door financieel probleem heeft, de kan het van andere gezin de met eindjes net op (niet) aan elkaar knopen. naar Rob op Kamphues brengt de gezinnen bij door elkaar de om elkaar te leren kennen, een elkaar te tijdens inspireren en elkaar uiteindelijk te het kunnen helpen. Daarbij op is een het grote met rol weggelegd voor de kinderen. op Presentatie: Rob op Kamphues.

Realityserie. met Twee gezinnen tijdens staan centraal, die in samenstelling uit wellicht op elkaar lijken, naar maar van op financieel op tv gebied uitersten zijn. Waar de ene de familie geen enkel naar financieel probleem heeft, naar met kan het andere met gezin de eindjes net (niet) uit aan elkaar een knopen. Rob Kamphues brengt de tijdens gezinnen bij tijdens elkaar om elkaar tijdens te leren naar kennen, elkaar op tv te inspireren en elkaar uiteindelijk te naar kunnen helpen. op Daarbij is een tijdens grote uit rol weggelegd voor de op tv kinderen. Presentatie: Rob de Kamphues.

Realityserie. tijdens Twee gezinnen staan centraal, de die in tijdens samenstelling wellicht het op elkaar lijken, maar op financieel in gebied uit uitersten zijn. Waar de ene op tv familie geen van enkel op financieel probleem heeft, kan van het andere het gezin de eindjes net uit (niet) aan elkaar knopen. Rob uit de Kamphues brengt de gezinnen door bij elkaar om elkaar op te uit leren kennen, elkaar te inspireren door en elkaar in uiteindelijk te een kunnen helpen. Daarbij is de een grote rol op tv weggelegd voor naar de kinderen. Presentatie: Rob van Kamphues.

Realityserie. door Twee gezinnen staan van centraal, die tijdens in samenstelling wellicht een op elkaar lijken, maar op financieel van gebied op uitersten zijn. met Waar de ene familie geen enkel een een financieel probleem heeft, kan op het andere gezin de eindjes op net (niet) aan van elkaar van knopen. Rob van Kamphues brengt de gezinnen bij elkaar naar om elkaar te in leren kennen, elkaar het te inspireren en in elkaar naar uiteindelijk te kunnen helpen. Daarbij uit is een grote in rol het weggelegd voor de naar kinderen. Presentatie: het Rob Kamphues.

Realityserie. Twee gezinnen, door die in samenstelling met wellicht in op elkaar lijken, maar door op financieel het gebied uitersten door zijn, staan centraal. Waar de ene het familie met geen enkel in financieel probleem heeft, kan het andere de gezin de uit eindjes net van (niet) aan uit elkaar knopen. Rob de Kamphues brengt de gezinnen bij elkaar het van om elkaar te leren uit kennen, elkaar te inspireren een en elkaar uiteindelijk op te kunnen helpen. op Daarbij is door een grote rol het weggelegd voor de kinderen. De de door kinderen introduceren Rob aan een hun ouders en in loodsen hem door hun het eigen huis. In in de tussentijd verdiept hij naar met zich in het leven van arm het in en rijk. Ook Rob ervaart de uit grote met contrasten. Bijvoorbeeld: de ene dag naar op staat hij bij de schilderijen met die de met vrouw des huizes door maakt voor tijdens een rijke sjeik in Dubai, tijdens terwijl hij de andere met dag met op stap gaat tijdens naar de voedselbank. in Anja Verkerk is tijdens 'n voorbeeld van verborgen tijdens armoede. Hard werken het en voor de buitenwereld tijdens lijkt het met okay, naar maar dagelijks is een het een strijd om de haar hoofd boven water met te in houden. Ze heeft een redelijk goed op inkomen omdat ze van zoveel overuren de en nachtdiensten draait, maar van door een schuld naar met van 150.000 en loonbeslag houdt de ze in eigenlijk geen cent over. Ze in zou door zich schamen als ze een uitkering in zou uit moeten aanvragen. Haar verzekering heeft tijdens ze niet meer naar betaald van en ze is uit al lang niet naar van de tandarts geweest. op tv Als iemand zó op in op de rand van met de afgrond staat, kan een een naaste op familie je dan naar helpen? Hoe doe je dat met op iemand die zo op tv in de met shit zit? De eerste op tv reactie van de uit familie een Kerkstra is geschokt: Voor een de buitenwereld tijdens heeft ze de het goed voor elkaar, maar achter van de de voordeur zit tijdens een hoop verdriet op tv en problemen. Heftig zeg. Heftig. naar Het in eerste financiële steuntje met in de rug wordt een door Anja en Dylan dan tijdens ook van in harte aangegrepen! Anja op reageert emotioneel: Dat er op toch nog naar zulke het mensen zijn, die je de zo willen helpen. Presentatie: de Rob tijdens Kamphues.

Realityserie. Twee gezinnen, op die in samenstelling op tv wellicht in op elkaar in lijken, maar op financieel gebied de uitersten zijn, staan het centraal. Waar de ene met familie geen in enkel financieel op probleem heeft, kan naar het andere gezin de eindjes een net tijdens (niet) aan op tv elkaar knopen. Rob Kamphues brengt uit de gezinnen op tv bij elkaar om elkaar te op tv leren van kennen, elkaar te inspireren en het elkaar uiteindelijk door te tijdens kunnen helpen. Daarbij is een grote op tv op rol weggelegd voor de door kinderen. De kinderen introduceren Rob van het aan hun ouders en loodsen op tv hem de door hun eigen huis. het In de tussentijd verdiept door hij op tv zich in het in leven van arm en rijk. Ook door in Rob ervaart de door grote contrasten. Bijvoorbeeld: de ene de dag staat hij bij op de schilderijen uit die de vrouw des het huizes maakt op tv voor een tijdens rijke sjeik in op tv Dubai, terwijl hij de andere op tv dag op tijdens stap gaat van naar de voedselbank. De familie van naar Loeve is rijk van door heel zuinig en bewust te door leven en van keihard te werken. in Dat is met niet zonder slag of met stoot verlopen. van Zij leven in een tijdens landelijke omgeving op waar eigenlijk geen armoede voorkomt. van een Althans, ze zouden tijdens het niet weten. Gepassioneerde kunstenares en uit docente Jose is het met getrouwd met Wim (directeur-eigenaar het bedrijf in bouwmaterialen). de Beiden zijn met gescheiden en leven naar sinds ca. vier jaar een samen. Zij het komt uit een op goed nest en heeft een hoge de opleiding. Hij op komt uit een arbeidersgezin. naar Samen runnen ze een een opgroeiend door gezin van vier uit jongens en drie op tv meisjes. Twee van meiden van Wim met zijn al naar ouder en wonen niet meer een thuis. De in familie Timmermans woont uit in een beruchte op tv wijk in de Amersfoort. Het gezin is een van niet met werkende familie, bestaande uit ouders en naar vier met kinderen. Het probleem een is dat ze geen door overzicht hebben in het hun van financiën en de naar schulden zich zo hebben opgestapeld, in dat een ze er geen uitweg meer in een zien. Ze in willen dan ook graag de in de schuldsanering. van de De familie staat er wel naar heel realistisch in en op blijkt door met weinig al de een zet in met de goede richting van te krijgen. Presentatie: Rob door Kamphues.

oktober 2020
04-11-2010 20:30

Aflevering 6

KRO's Naaste Familie - Aflevering 6

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan e...

28-10-2010 20:30

Aflevering 5

KRO's Naaste Familie - Aflevering 5

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan e...

21-10-2010 20:30

Aflevering 4

KRO's Naaste Familie - Aflevering 4

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan e...

14-10-2010 22:05

Aflevering 3

KRO's Naaste Familie - Aflevering 3

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan e...

07-10-2010 20:30

Aflevering 2

KRO's Naaste Familie - Aflevering 2

Realityserie. Twee gezinnen, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn, staan centraal. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan ...

30-09-2010 20:30

Aflevering 1

KRO's Naaste Familie - Aflevering 1

Realityserie. Twee gezinnen, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn, staan centraal. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan ...

KRO's Naaste Familie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO's Naaste Familie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO's Naaste Familie bij KRO's Naaste Familie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO's Naaste Familie. Heb je een uitzending van KRO's Naaste Familie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO's Naaste Familie gemist

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebieduitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet)aan elkaar knopen. Rob Kamphues brengt de gezinnen bij elkaar om elkaar te leren kennen, elkaar te inspireren en elkaaruiteindelijk te kunnen helpen. Daarbij is een grote rol weggelegd voor de kinderen. De kinderen introduceren Rob aanhun ouders en loodsen hem door hun eigen huis. In de tussentijd verdiept hij zich in het leven van arm en rijk. Ook Robervaart de grote contrasten.

Uitzending gemist van KRO's Naaste Familie? Hier kun je alle uitzendingen van KRO's Naaste Familie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-11-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!