Programma gemist?

Realityserie. van Twee gezinnen staan centraal, op die in samenstelling in wellicht op elkaar lijken, het door maar op financieel gebied uitersten van zijn. Waar de uit ene familie van geen enkel financieel probleem heeft, met kan het andere door op tv gezin de eindjes tijdens net (niet) aan elkaar knopen. Rob van Kamphues het brengt de door gezinnen bij elkaar om op elkaar te in leren kennen, elkaar het te inspireren en elkaar naar uiteindelijk te kunnen helpen. Daarbij op is een grote de rol weggelegd uit voor de de kinderen. Presentatie: Rob door Kamphues.

Realityserie. Twee de gezinnen staan centraal, met die naar in samenstelling wellicht uit op elkaar lijken, maar op in financieel gebied uitersten een zijn. Waar de ene een naar familie geen enkel financieel naar probleem heeft, kan van het andere gezin op de eindjes net (niet) met aan elkaar naar knopen. Rob Kamphues naar brengt de gezinnen een bij elkaar om elkaar te op tv leren kennen, met elkaar te inspireren naar en elkaar uit uiteindelijk te van kunnen helpen. Daarbij is een grote uit tijdens rol weggelegd voor op tv de kinderen. Presentatie: Rob uit Kamphues.

Realityserie. Twee gezinnen met staan centraal, die met in van samenstelling wellicht op elkaar door lijken, maar op financieel tijdens gebied uitersten zijn. het in Waar de ene familie geen enkel in met financieel probleem heeft, kan uit het andere met gezin de eindjes net (niet) aan de elkaar knopen. op tv Rob Kamphues op brengt de gezinnen bij door elkaar om elkaar de te leren van kennen, elkaar te de inspireren en naar elkaar uiteindelijk te kunnen helpen. op tv Daarbij is het een grote rol een weggelegd voor de kinderen. met Presentatie: Rob op tv Kamphues.

Realityserie. Twee door gezinnen door staan centraal, die in de samenstelling wellicht op elkaar met lijken, maar op op financieel de gebied uitersten zijn. van Waar de ene familie geen enkel het financieel probleem heeft, van het kan het andere naar gezin de eindjes net de (niet) aan elkaar knopen. Rob op Kamphues brengt de tijdens een gezinnen bij elkaar om uit elkaar te leren kennen, van elkaar te van inspireren en tijdens elkaar uiteindelijk te kunnen helpen. Daarbij uit is een grote de rol een weggelegd voor de uit kinderen. Presentatie: Rob door Kamphues.

Realityserie. tijdens Twee gezinnen, die in uit samenstelling de wellicht op elkaar lijken, op tv maar op uit financieel gebied uitersten zijn, staan centraal. op tv Waar de in ene familie op geen enkel financieel probleem op tv heeft, kan het naar andere gezin de eindjes het het net (niet) aan elkaar knopen. Rob van Kamphues door brengt de uit gezinnen bij elkaar op tv om elkaar te leren kennen, elkaar een te inspireren een en elkaar een uiteindelijk te kunnen helpen. Daarbij het is een de grote rol weggelegd voor van de kinderen. De met het kinderen introduceren Rob aan hun op ouders tijdens en loodsen hem door hun eigen uit huis. In de de tussentijd naar verdiept hij zich naar in het leven tijdens van arm en rijk. tijdens Ook Rob ervaart met de grote contrasten. Bijvoorbeeld: uit de door ene dag staat hij een bij de schilderijen die door het de vrouw des tijdens huizes maakt voor een uit rijke sjeik op tv in Dubai, terwijl hij de andere naar dag op door stap gaat in naar de met voedselbank. Anja Verkerk is 'n uit voorbeeld van op tv verborgen armoede. tijdens Hard werken en voor door de buitenwereld een lijkt het okay, op maar dagelijks is het een strijd naar de om haar hoofd boven water te de houden. Ze het heeft een redelijk op tv goed inkomen omdat van ze het zoveel overuren en een nachtdiensten draait, maar door de een schuld op tv van 150.000 en loonbeslag houdt van ze naar eigenlijk geen cent over. naar Ze zou zich schamen op tv als ze een de uitkering tijdens zou moeten aanvragen. een Haar verzekering heeft ze in niet meer betaald en van ze is naar al lang niet naar de de tandarts geweest. Als naar van iemand zó op de rand een van de afgrond een staat, kan naar een naaste familie je door dan helpen? Hoe doe naar je dat met met op iemand die zo in op de shit zit? De eerste in reactie van naar de door familie Kerkstra is geschokt: Voor naar de buitenwereld heeft van ze het goed voor door het elkaar, maar achter de met voordeur zit een hoop in verdriet het en problemen. Heftig zeg. Heftig. Het uit eerste uit financiële steuntje een in de rug wordt door Anja op op en Dylan dan ook op tv van harte aangegrepen! Anja op tv reageert emotioneel: een Dat er toch uit nog zulke mensen zijn, op tv die je zo willen op tv helpen. Presentatie: door Rob met Kamphues.

Realityserie. het Twee gezinnen, de die in samenstelling door wellicht op elkaar lijken, maar op met financieel gebied uit uitersten op zijn, staan centraal. van Waar de ene familie geen op enkel financieel probleem een heeft, kan het van andere gezin de eindjes tijdens net (niet) het aan elkaar knopen. de Rob Kamphues brengt de de in gezinnen bij elkaar om elkaar met te leren op tv kennen, elkaar tijdens te inspireren en elkaar uiteindelijk te naar kunnen uit helpen. Daarbij is een een grote rol weggelegd een voor door de kinderen. De kinderen introduceren Rob naar aan een hun ouders en het loodsen hem door in hun eigen in huis. In de het tussentijd verdiept hij zich in het naar in leven van arm en rijk. Ook met Rob door ervaart de uit grote contrasten. Bijvoorbeeld: op tv de ene dag staat hij tijdens bij de naar schilderijen die de vrouw van des door huizes maakt voor een een rijke sjeik in Dubai, terwijl op hij de de andere dag op stap uit gaat naar de met voedselbank. op De familie Loeve is door rijk door heel op tv zuinig en bewust op te leven en op keihard te tijdens werken. Dat is niet zonder een slag of stoot in verlopen. van Zij leven in een een landelijke omgeving waar eigenlijk met geen armoede voorkomt. van Althans, ze zouden door het niet weten. het met Gepassioneerde kunstenares en docente Jose is op getrouwd met in Wim met (directeur-eigenaar bedrijf in op bouwmaterialen). Beiden zijn gescheiden op tv en leven sinds ca. vier in jaar samen. met Zij een komt uit een goed nest en van het heeft een hoge opleiding. Hij met komt de uit een arbeidersgezin. Samen runnen ze uit een opgroeiend gezin op van van vier jongens en drie een meisjes. Twee op tv meiden van Wim zijn al tijdens uit ouder en wonen niet meer thuis. in De familie Timmermans een in woont in een op beruchte wijk in Amersfoort. tijdens Het gezin is een met niet werkende een familie, bestaande van uit ouders en vier kinderen. uit Het probleem is uit dat ze geen op overzicht hebben in tijdens hun financiën een en de schulden zich zo uit hebben tijdens opgestapeld, dat ze er geen uit uitweg meer in op zien. Ze willen de uit dan ook graag op tv in de schuldsanering. het De familie staat er wel heel tijdens realistisch naar in en op tv blijkt met weinig al een de zet in de goede een richting te krijgen. in Presentatie: Rob naar Kamphues.

april 2019
04-11-2010 20:30

Aflevering 6

KRO's Naaste Familie - Aflevering 6

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan e...

28-10-2010 20:30

Aflevering 5

KRO's Naaste Familie - Aflevering 5

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan e...

21-10-2010 20:30

Aflevering 4

KRO's Naaste Familie - Aflevering 4

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan e...

14-10-2010 22:05

Aflevering 3

KRO's Naaste Familie - Aflevering 3

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan e...

07-10-2010 20:30

Aflevering 2

KRO's Naaste Familie - Aflevering 2

Realityserie. Twee gezinnen, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn, staan centraal. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan ...

30-09-2010 20:30

Aflevering 1

KRO's Naaste Familie - Aflevering 1

Realityserie. Twee gezinnen, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn, staan centraal. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan ...

KRO's Naaste Familie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO's Naaste Familie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO's Naaste Familie bij KRO's Naaste Familie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO's Naaste Familie. Heb je een uitzending van KRO's Naaste Familie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO's Naaste Familie gemist

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebieduitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet)aan elkaar knopen. Rob Kamphues brengt de gezinnen bij elkaar om elkaar te leren kennen, elkaar te inspireren en elkaaruiteindelijk te kunnen helpen. Daarbij is een grote rol weggelegd voor de kinderen. De kinderen introduceren Rob aanhun ouders en loodsen hem door hun eigen huis. In de tussentijd verdiept hij zich in het leven van arm en rijk. Ook Robervaart de grote contrasten.

Uitzending gemist van KRO's Naaste Familie? Hier kun je alle uitzendingen van KRO's Naaste Familie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-11-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord