Programma gemist?

Realityserie. Twee gezinnen door staan centraal, die door een in samenstelling wellicht op elkaar het lijken, met maar op financieel gebied uitersten zijn. het Waar de op tv ene op familie geen enkel van financieel probleem heeft, op tv kan het andere het gezin de eindjes op net (niet) aan elkaar knopen. Rob op tv Kamphues brengt de het op gezinnen bij elkaar om elkaar de te leren kennen, elkaar uit op tv te inspireren en elkaar uiteindelijk te uit kunnen helpen. de Daarbij is de een grote rol tijdens weggelegd voor op tv de kinderen. Presentatie: in Rob Kamphues.

Realityserie. Twee gezinnen van staan in centraal, die in samenstelling door wellicht van op elkaar lijken, maar uit op financieel gebied de uitersten zijn. met Waar de ene familie geen de enkel op tv financieel probleem heeft, het kan het andere gezin de uit eindjes net de (niet) aan elkaar tijdens knopen. Rob Kamphues van brengt de gezinnen bij op tv elkaar in om elkaar te leren met kennen, elkaar door te inspireren en elkaar uiteindelijk te de kunnen met helpen. Daarbij is een door grote rol het weggelegd voor de kinderen. naar Presentatie: Rob een Kamphues.

Realityserie. Twee gezinnen op tv staan centraal, die de in samenstelling wellicht naar tijdens op elkaar lijken, maar op met financieel gebied uitersten door zijn. Waar de tijdens ene het familie geen enkel financieel probleem heeft, het kan het andere het gezin de op tv eindjes met net (niet) aan elkaar knopen. met Rob Kamphues brengt de de met gezinnen bij elkaar om elkaar te van leren met kennen, elkaar te inspireren op tv en elkaar het uiteindelijk te kunnen helpen. van Daarbij is naar een grote rol het weggelegd voor de kinderen. Presentatie: een Rob op Kamphues.

Realityserie. Twee gezinnen door staan centraal, met die tijdens in samenstelling wellicht op naar elkaar lijken, maar op financieel op gebied uitersten zijn. in Waar de ene op tv uit familie geen enkel financieel probleem heeft, de door kan het andere gezin de eindjes van net (niet) aan naar elkaar knopen. van Rob Kamphues met brengt de gezinnen door bij elkaar om elkaar te met leren kennen, elkaar door te inspireren met en elkaar uiteindelijk te de kunnen helpen. Daarbij tijdens is een grote de rol weggelegd op tv voor de het kinderen. Presentatie: de Rob Kamphues.

Realityserie. in Twee gezinnen, met die in samenstelling wellicht op elkaar de het lijken, maar op financieel gebied het uitersten zijn, staan met centraal. Waar de met ene familie in geen enkel financieel het probleem heeft, kan het van andere gezin de eindjes door net op (niet) aan elkaar knopen. Rob de Kamphues brengt van de het gezinnen bij elkaar om elkaar het te leren kennen, van elkaar te inspireren en van het elkaar uiteindelijk te kunnen een helpen. Daarbij is de een grote naar rol weggelegd voor de door kinderen. De kinderen van introduceren Rob aan hun door ouders en loodsen op tv hem door met hun eigen huis. In de met tussentijd verdiept hij de zich in het met leven tijdens van arm in en rijk. Ook Rob op ervaart de grote met contrasten. Bijvoorbeeld: de op tv ene dag staat van hij bij de schilderijen die door de naar vrouw des huizes de maakt voor een rijke sjeik met in Dubai, terwijl tijdens op hij de andere dag op de stap gaat naar van de voedselbank. Anja tijdens Verkerk is 'n voorbeeld uit van verborgen armoede. uit Hard werken en op tv voor de uit buitenwereld naar lijkt het okay, maar dagelijks door is het het een strijd door om haar hoofd op boven water te houden. Ze heeft een de een redelijk goed uit inkomen omdat ze op zoveel overuren en nachtdiensten uit draait, maar op tv door een schuld naar van 150.000 en op tv loonbeslag houdt ze eigenlijk geen cent het naar over. Ze zou zich schamen als in ze een uitkering met zou moeten tijdens aanvragen. met Haar verzekering heeft met ze niet meer betaald en ze op tv is al lang uit het niet naar de uit tandarts geweest. Als iemand zó naar op de in rand van uit de afgrond staat, tijdens kan een naaste familie je op tv dan op helpen? Hoe doe je dat in met naar iemand die zo het in de shit zit? De eerste van reactie van de in door familie Kerkstra is geschokt: Voor in de uit buitenwereld heeft ze het goed voor het elkaar, maar op tv achter de voordeur zit op tv een hoop verdriet op tv uit en problemen. Heftig zeg. het Heftig. Het eerste financiële steuntje een in de rug tijdens wordt door Anja naar het en Dylan dan ook van harte in met aangegrepen! Anja reageert tijdens emotioneel: Dat er toch nog op tv zulke mensen zijn, naar die je zo willen de helpen. Presentatie: naar Rob op tv Kamphues.

Realityserie. Twee op tv gezinnen, op tv die in samenstelling wellicht op elkaar uit een lijken, maar op financieel naar gebied uitersten zijn, van staan centraal. Waar de ene tijdens met familie geen enkel financieel probleem heeft, in kan op het andere gezin de een eindjes op net (niet) aan elkaar tijdens knopen. Rob Kamphues brengt in de gezinnen bij door elkaar om op elkaar te leren kennen, elkaar het te inspireren en met door elkaar uiteindelijk te kunnen de helpen. Daarbij is een het grote rol van weggelegd voor tijdens de kinderen. De kinderen introduceren Rob het aan hun ouders door en loodsen de hem naar door hun eigen tijdens huis. In de tussentijd verdiept de hij zich tijdens in het leven van arm uit en rijk. Ook tijdens Rob de ervaart de grote contrasten. het Bijvoorbeeld: de ene dag uit staat op hij bij de schilderijen uit die de de vrouw des huizes maakt voor op een rijke naar sjeik in Dubai, terwijl de de hij de andere dag door op stap gaat op tv naar de voedselbank. De tijdens familie Loeve een is rijk door heel zuinig naar en in bewust te op tv leven en keihard te werken. uit Dat is niet in zonder tijdens slag of stoot verlopen. Zij op leven met in een landelijke omgeving waar eigenlijk naar geen armoede voorkomt. op Althans, ze op zouden het niet naar weten. van Gepassioneerde kunstenares en docente Jose is op tv getrouwd met in Wim op tv (directeur-eigenaar bedrijf in door bouwmaterialen). Beiden zijn gescheiden en leven door sinds ca. vier uit jaar samen. uit Zij komt uit door een goed nest van en heeft tijdens een hoge opleiding. Hij komt van uit een van arbeidersgezin. Samen runnen ze een in een opgroeiend gezin van vier jongens met en op tv drie meisjes. Twee meiden een van Wim op zijn al ouder en wonen tijdens niet meer van thuis. De familie Timmermans met naar woont in een door beruchte wijk in Amersfoort. Het gezin in is een niet in het werkende familie, bestaande uit uit ouders en op tv vier kinderen. Het op tv probleem is dat ze geen uit overzicht hebben het in hun financiën door en de schulden zich zo met hebben tijdens opgestapeld, dat ze er de geen uitweg meer in van uit zien. Ze willen dan ook graag het in het de schuldsanering. De tijdens familie staat het er wel heel realistisch door in en blijkt met weinig het al een tijdens zet uit in de goede op tv richting te krijgen. Presentatie: Rob in Kamphues.

november 2020
04-11-2010 20:30

Aflevering 6

KRO's Naaste Familie - Aflevering 6

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan e...

28-10-2010 20:30

Aflevering 5

KRO's Naaste Familie - Aflevering 5

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan e...

21-10-2010 20:30

Aflevering 4

KRO's Naaste Familie - Aflevering 4

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan e...

14-10-2010 22:05

Aflevering 3

KRO's Naaste Familie - Aflevering 3

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan e...

07-10-2010 20:30

Aflevering 2

KRO's Naaste Familie - Aflevering 2

Realityserie. Twee gezinnen, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn, staan centraal. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan ...

30-09-2010 20:30

Aflevering 1

KRO's Naaste Familie - Aflevering 1

Realityserie. Twee gezinnen, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebied uitersten zijn, staan centraal. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet) aan ...

KRO's Naaste Familie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO's Naaste Familie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO's Naaste Familie bij KRO's Naaste Familie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO's Naaste Familie. Heb je een uitzending van KRO's Naaste Familie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO's Naaste Familie gemist

Realityserie. Twee gezinnen staan centraal, die in samenstelling wellicht op elkaar lijken, maar op financieel gebieduitersten zijn. Waar de ene familie geen enkel financieel probleem heeft, kan het andere gezin de eindjes net (niet)aan elkaar knopen. Rob Kamphues brengt de gezinnen bij elkaar om elkaar te leren kennen, elkaar te inspireren en elkaaruiteindelijk te kunnen helpen. Daarbij is een grote rol weggelegd voor de kinderen. De kinderen introduceren Rob aanhun ouders en loodsen hem door hun eigen huis. In de tussentijd verdiept hij zich in het leven van arm en rijk. Ook Robervaart de grote contrasten.

Uitzending gemist van KRO's Naaste Familie? Hier kun je alle uitzendingen van KRO's Naaste Familie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-11-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!