Programma gemist?

Henry wil het het huwelijk uit met Anne zo snel mogelijk het ongedaan van maken. Brandon gebruikt deze een mogelijkheid om een Cromwell de schuld de te geven van naar het geplande van huwelijk en beschuldigt hem van van verraad.

Cromwell een dringt aan op in een huwelijk tussen een Henry en Anne om van zo sterker te staan de het tegen een dreigende invasie. naar Wanneer Henry haar ziet, is een met hij zo teleurgesteld dat het geplande van tijdens huwelijk op losse schroeven komt te van van staan.

Henry het gaat op naar zoek naar een nieuwe door vrouw en dat blijft uit in heel Europa uit niet onopgemerkt. in Intussen dreigt van Engeland in oorlog met Frankrijk en met Spanje te naar raken.

Henry staat er op tv het helemaal alleen voor wanneer op hij zijn in verdriet probeert te verwerken. met Cromwell hoop op dat Henry's inzinking niet met uitlekt, omdat van hij vreest dat dit grote politieke in gevolgen van kan hebben.

De gewelddadige het onderdrukking van op tv de rebellen duurt voort. tijdens Henry bereidt op zich intussen voor met op de komst van van zijn met langverwachte zoon.

Henry het geeft een Nederlandse schilder de op tv opdracht een naaktportret met van tijdens Lady Misseldon van te schilderen en komt zo openlijk van uit voor hun het romance. in Intussen heeft door Henry zijn handen vol aan de het rebellen, met tijdens wie uit hij in gesprek belooft door te gaan.

De van onrust in het noorden neemt op toe en de naar rebellen tijdens dreigen Londen op binnen te vallen. Thomas door Cromwell vreest dat met hij zijn invloed op een koning Henry met verliest.

Henry op tv neemt Jane Seymour aan als in zijn derde met vrouw. in Intussen wordt in het van noorden een op tv opstand tegen het op tv katholicisme voorbereid.

De door beul van Calais is onderweg de naar Londen op voor op tv de executie van Anne. Zij op tv bidt, in de van hoop op tv op het allerlaatste moment naar gered te worden. Nu Anne met ervan wordt een beschuldigd meer dan honderd op seksuele op tv relaties te hebben met gehad, wordt op haar dochter Elizabeth als bastaardkind aangewezen. met Terwijl Anne op tv wacht op haar uit dood, maakt met Henry plannen voor een nieuw met leven: hij wil een Jane naar ten huwelijk een vragen.

Na Anne's miskraam van door krijgt Henry te met horen dat de baby ook met nog gehandicapt was. naar Hij besluit het een nieuwe weg tijdens in te slaan en met maakt zijn tijdens vrijage met uit Jane Seymour officieel. Anne wil het heel graag naar dat Elizabeth naar wordt gezien als Henry's van rechtmatige erfgenaam. Daarom smeekt door ze de op tv Franse ambassadeur om tijdens koning Francis over te halen met dit te met regelen. Intussen naar probeert Cromwell te bewijzen op tv dat Anne veel door minnaars heeft. De een uitkomst van het tijdens onderzoek heeft tijdens fatale gevolgen uit voor Anne.

Ambassadeur op tv Chapuys laat met Brereton weten dat Katherine is vergiftigd. van Henry door hoopt dat met de tijdens dood in van zijn ex-vrouw de weg vrij de is voor een op tv nieuwe alliantie. naar Vader naar Boleyn waarschuwt Anne in voor de Seymour-clan.

De op tv verbannen Katherine wordt steeds zieker. het Intussen is de Anne op er steeds meer van overtuigd het dat ze gevaar loopt. met Ook maakt ze door in Henry duidelijk dat ze zijn naar ex-vrouw nog steeds bedreigend door vindt. Henry heeft de meer oog voor naar Jane, een de dochter van zijn gastheer van Sir de John.

De met dood van Thomas More van en Cardinal Fisher roept met vragen op bij een de paus. Brereton op tv vertelt in Chapuys dat koning Henry behekst uit is. Volgens naar hem kan Henry naar alleen door worden genezen wanneer op Anne wordt vermoord.

Fisher door en More tekenen hun doodvonnis op tv wanneer ze in weigeren hun handtekening een onder met een eed te de zetten waarmee ze zouden in verklaren dat Henry een oppermachtig is. van Mary Boleyn blijkt in het tijdens geheim te tijdens zijn getrouwd op tv én zwanger te zijn. Dit heeft in gevolgen door voor haar een familie.

Anne op tv ontdekt dat met Henry er weer een minnares op een na houdt. de Haar vader raadt op tv haar van aan geen overhaaste op beslissingen te nemen en de een minnares voor hem te een zoeken over op wie ze macht kan het tijdens uitoefenen.

februari 2020
06-02-2011 19:59

Seizoen 3 aflevering 8

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 8

Henry wil het huwelijk met Anne zo snel mogelijk ongedaan maken. Brandon gebruikt deze mogelijkheid om Cromwell de schuld te geven van het geplande huwelijk en beschuldigt hem van verraad.

30-01-2011 22:11

Seizoen 3 aflevering 7

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 7

Cromwell dringt aan op een huwelijk tussen Henry en Anne om zo sterker te staan tegen een dreigende invasie. Wanneer Henry haar ziet, is hij zo teleurgesteld dat het geplande huwelijk op losse schroeven komt te staan.

30-01-2011 21:04

Seizoen 3 aflevering 6

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 6

Henry gaat op zoek naar een nieuwe vrouw en dat blijft in heel Europa niet onopgemerkt. Intussen dreigt Engeland in oorlog met Frankrijk en Spanje te raken.

30-01-2011 19:59

Seizoen 3 aflevering 5

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 5

Henry staat er helemaal alleen voor wanneer hij zijn verdriet probeert te verwerken. Cromwell hoop dat Henry's inzinking niet uitlekt, omdat hij vreest dat dit grote politieke gevolgen kan hebben.

23-01-2011 22:04

Seizoen 3 aflevering 4

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 4

De gewelddadige onderdrukking van de rebellen duurt voort. Henry bereidt zich intussen voor op de komst van zijn langverwachte zoon.

23-01-2011 21:03

Seizoen 3 aflevering 3

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 3

Henry geeft een Nederlandse schilder de opdracht een naaktportret van Lady Misseldon te schilderen en komt zo openlijk uit voor hun romance. Intussen heeft Henry zijn handen vol aan de rebellen, met wie hij in gesprek belooft te gaan.

23-01-2011 20:03

Seizoen 3 aflevering 2

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 2

De onrust in het noorden neemt toe en de rebellen dreigen Londen binnen te vallen. Thomas Cromwell vreest dat hij zijn invloed op koning Henry verliest.

16-01-2011 22:08

Seizoen 3 aflevering 1

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 1

Henry neemt Jane Seymour aan als zijn derde vrouw. Intussen wordt in het noorden een opstand tegen het katholicisme voorbereid.

16-01-2011 21:08

Seizoen 2 aflevering 10

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 10

De beul van Calais is onderweg naar Londen voor de executie van Anne. Zij bidt, in de hoop op het allerlaatste moment gered te worden. Nu Anne ervan wordt beschuldigd meer dan honderd seksuele relaties te hebben gehad, wordt haar dochter El...

16-01-2011 20:02

Seizoen 2 aflevering 9

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 9

Na Anne's miskraam krijgt Henry te horen dat de baby ook nog gehandicapt was. Hij besluit een nieuwe weg in te slaan en maakt zijn vrijage met Jane Seymour officieel. Anne wil heel graag dat Elizabeth wordt gezien als Henry's rechtmatige er...

09-01-2011 22:06

Seizoen 2 aflevering 8

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 8

Ambassadeur Chapuys laat Brereton weten dat Katherine is vergiftigd. Henry hoopt dat met de dood van zijn ex-vrouw de weg vrij is voor een nieuwe alliantie. Vader Boleyn waarschuwt Anne voor de Seymour-clan.

09-01-2011 21:01

Seizoen 2 aflevering 7

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 7

De verbannen Katherine wordt steeds zieker. Intussen is Anne er steeds meer van overtuigd dat ze gevaar loopt. Ook maakt ze Henry duidelijk dat ze zijn ex-vrouw nog steeds bedreigend vindt. Henry heeft meer oog voor Jane, de dochter van zij...

09-01-2011 20:01

Seizoen 2 aflevering 6

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 6

De dood van Thomas More en Cardinal Fisher roept vragen op bij de paus. Brereton vertelt Chapuys dat koning Henry behekst is. Volgens hem kan Henry alleen worden genezen wanneer Anne wordt vermoord.

02-01-2011 22:10

Seizoen 2 aflevering 5

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 5

Fisher en More tekenen hun doodvonnis wanneer ze weigeren hun handtekening onder een eed te zetten waarmee ze zouden verklaren dat Henry oppermachtig is. Mary Boleyn blijkt in het geheim te zijn getrouwd én zwanger te zijn. Dit heeft gevolg...

02-01-2011 21:05

Seizoen 2 aflevering 4

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 4

Anne ontdekt dat Henry er weer een minnares op na houdt. Haar vader raadt haar aan geen overhaaste beslissingen te nemen en een minnares voor hem te zoeken over wie ze macht kan uitoefenen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Tudors gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Tudors de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Tudors bij The Tudors liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Tudors. Heb je een uitzending van The Tudors gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Tudors gemist

The Tudors is een sexy historisch drama, waarin Jonathan Rhys Meyers de hoofdrol opeist. The Tudors laat een nietsverhullend beeld zien van het hofleven van koning Henry VIII, de Engelse vorst die heerste in de periode 1509 – 1547. Geen stoffige geschiedenisles, maar geweld, seks en passie!

Uitzending gemist van The Tudors? Hier kun je alle uitzendingen van The Tudors kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 06-02-2011 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!