Programma gemist?

Henry wil door het naar huwelijk met Anne zo de snel mogelijk ongedaan met maken. Brandon gebruikt deze mogelijkheid het om Cromwell een de schuld te geven tijdens met van het geplande huwelijk tijdens en beschuldigt hem van in verraad.

Cromwell een dringt aan op naar een huwelijk van tussen Henry en Anne om zo in sterker te tijdens staan tegen een met dreigende invasie. Wanneer Henry de haar ziet, is in hij zo teleurgesteld tijdens dat het met geplande huwelijk op met losse schroeven de komt te naar staan.

Henry een gaat op zoek naar tijdens een nieuwe vrouw en op tv dat blijft in uit heel Europa niet op tv onopgemerkt. met Intussen dreigt in Engeland in oorlog met Frankrijk in en Spanje in te raken.

Henry staat met er helemaal alleen voor met wanneer hij zijn op tv verdriet probeert te met verwerken. Cromwell tijdens hoop met dat Henry's inzinking niet het uitlekt, omdat van hij vreest dat dit door grote politieke het gevolgen kan hebben.

De van gewelddadige onderdrukking van de met rebellen duurt voort. op tv Henry bereidt uit zich intussen door voor op de komst op tv van zijn op langverwachte zoon.

Henry naar geeft een van Nederlandse schilder de opdracht een naar naaktportret op tv van Lady Misseldon te het schilderen en met komt zo openlijk uit op tv voor hun romance. Intussen heeft met Henry zijn handen naar vol aan de op in rebellen, met wie hij in gesprek het een belooft te gaan.

De onrust in op het naar noorden neemt toe en het de rebellen dreigen de Londen binnen te vallen. uit Thomas Cromwell vreest met door dat hij zijn invloed een op koning Henry op tv verliest.

Henry neemt Jane een Seymour aan als uit zijn de derde vrouw. Intussen tijdens wordt in het noorden een in uit opstand tegen het katholicisme het voorbereid.

De naar beul van Calais is de onderweg naar Londen voor een uit de executie van Anne. Zij bidt, van in de hoop door op naar het allerlaatste moment in gered te worden. Nu Anne de ervan wordt met beschuldigd naar meer dan honderd met seksuele relaties te hebben gehad, wordt de haar dochter Elizabeth op tv als op tv bastaardkind aangewezen. tijdens Terwijl Anne wacht uit op haar dood, op maakt Henry plannen met voor een nieuw leven: hij van wil de Jane ten huwelijk het vragen.

Na Anne's miskraam tijdens krijgt Henry met te horen dat van de de baby ook nog tijdens gehandicapt was. Hij besluit een het nieuwe weg in op te slaan en maakt in zijn vrijage de met Jane Seymour van officieel. Anne wil een heel graag op dat Elizabeth tijdens wordt gezien als Henry's rechtmatige op tv erfgenaam. Daarom smeekt ze op met de Franse ambassadeur om koning Francis op tv op tv over te halen dit te de regelen. Intussen op probeert Cromwell te bewijzen in dat Anne met veel minnaars heeft. op tv De uitkomst van in het onderzoek op heeft fatale gevolgen voor naar Anne.

Ambassadeur Chapuys van laat Brereton weten de dat Katherine is vergiftigd. een Henry hoopt dat het met in de dood van zijn door ex-vrouw van de weg vrij op tv is voor een een nieuwe alliantie. Vader Boleyn waarschuwt naar Anne een voor de Seymour-clan.

De verbannen uit Katherine door wordt steeds zieker. Intussen is het Anne er steeds meer in van overtuigd dat op tv ze gevaar van loopt. Ook maakt ze met het Henry duidelijk dat op tv ze zijn ex-vrouw tijdens nog steeds bedreigend vindt. Henry met heeft meer het oog voor Jane, de de dochter van uit zijn gastheer Sir uit John.

De met dood van Thomas More een en Cardinal Fisher roept de naar vragen op bij de paus. Brereton uit uit vertelt Chapuys dat naar koning Henry behekst is. Volgens hem uit kan Henry alleen van worden de genezen wanneer Anne wordt het vermoord.

Fisher de en More tekenen hun het doodvonnis naar wanneer ze weigeren hun handtekening van onder van een eed te zetten waarmee de ze zouden uit verklaren dat Henry oppermachtig tijdens is. Mary naar Boleyn blijkt in het naar geheim te zijn getrouwd op tv én zwanger te naar zijn. met Dit heeft gevolgen de voor haar in familie.

Anne de ontdekt dat Henry er met weer een minnares in op na houdt. Haar tijdens vader naar raadt haar aan met geen overhaaste met beslissingen te nemen het en een minnares voor hem te op het zoeken over wie door ze macht kan een uitoefenen.

november 2021
06-02-2011 19:59

Seizoen 3 aflevering 8

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 8

Henry wil het huwelijk met Anne zo snel mogelijk ongedaan maken. Brandon gebruikt deze mogelijkheid om Cromwell de schuld te geven van het geplande huwelijk en beschuldigt hem van verraad.

30-01-2011 22:11

Seizoen 3 aflevering 7

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 7

Cromwell dringt aan op een huwelijk tussen Henry en Anne om zo sterker te staan tegen een dreigende invasie. Wanneer Henry haar ziet, is hij zo teleurgesteld dat het geplande huwelijk op losse schroeven komt te staan.

30-01-2011 21:04

Seizoen 3 aflevering 6

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 6

Henry gaat op zoek naar een nieuwe vrouw en dat blijft in heel Europa niet onopgemerkt. Intussen dreigt Engeland in oorlog met Frankrijk en Spanje te raken.

30-01-2011 19:59

Seizoen 3 aflevering 5

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 5

Henry staat er helemaal alleen voor wanneer hij zijn verdriet probeert te verwerken. Cromwell hoop dat Henry's inzinking niet uitlekt, omdat hij vreest dat dit grote politieke gevolgen kan hebben.

23-01-2011 22:04

Seizoen 3 aflevering 4

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 4

De gewelddadige onderdrukking van de rebellen duurt voort. Henry bereidt zich intussen voor op de komst van zijn langverwachte zoon.

23-01-2011 21:03

Seizoen 3 aflevering 3

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 3

Henry geeft een Nederlandse schilder de opdracht een naaktportret van Lady Misseldon te schilderen en komt zo openlijk uit voor hun romance. Intussen heeft Henry zijn handen vol aan de rebellen, met wie hij in gesprek belooft te gaan.

23-01-2011 20:03

Seizoen 3 aflevering 2

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 2

De onrust in het noorden neemt toe en de rebellen dreigen Londen binnen te vallen. Thomas Cromwell vreest dat hij zijn invloed op koning Henry verliest.

16-01-2011 22:08

Seizoen 3 aflevering 1

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 1

Henry neemt Jane Seymour aan als zijn derde vrouw. Intussen wordt in het noorden een opstand tegen het katholicisme voorbereid.

16-01-2011 21:08

Seizoen 2 aflevering 10

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 10

De beul van Calais is onderweg naar Londen voor de executie van Anne. Zij bidt, in de hoop op het allerlaatste moment gered te worden. Nu Anne ervan wordt beschuldigd meer dan honderd seksuele relaties te hebben gehad, wordt haar dochter El...

16-01-2011 20:02

Seizoen 2 aflevering 9

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 9

Na Anne's miskraam krijgt Henry te horen dat de baby ook nog gehandicapt was. Hij besluit een nieuwe weg in te slaan en maakt zijn vrijage met Jane Seymour officieel. Anne wil heel graag dat Elizabeth wordt gezien als Henry's rechtmatige er...

09-01-2011 22:06

Seizoen 2 aflevering 8

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 8

Ambassadeur Chapuys laat Brereton weten dat Katherine is vergiftigd. Henry hoopt dat met de dood van zijn ex-vrouw de weg vrij is voor een nieuwe alliantie. Vader Boleyn waarschuwt Anne voor de Seymour-clan.

09-01-2011 21:01

Seizoen 2 aflevering 7

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 7

De verbannen Katherine wordt steeds zieker. Intussen is Anne er steeds meer van overtuigd dat ze gevaar loopt. Ook maakt ze Henry duidelijk dat ze zijn ex-vrouw nog steeds bedreigend vindt. Henry heeft meer oog voor Jane, de dochter van zij...

09-01-2011 20:01

Seizoen 2 aflevering 6

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 6

De dood van Thomas More en Cardinal Fisher roept vragen op bij de paus. Brereton vertelt Chapuys dat koning Henry behekst is. Volgens hem kan Henry alleen worden genezen wanneer Anne wordt vermoord.

02-01-2011 22:10

Seizoen 2 aflevering 5

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 5

Fisher en More tekenen hun doodvonnis wanneer ze weigeren hun handtekening onder een eed te zetten waarmee ze zouden verklaren dat Henry oppermachtig is. Mary Boleyn blijkt in het geheim te zijn getrouwd én zwanger te zijn. Dit heeft gevolg...

02-01-2011 21:05

Seizoen 2 aflevering 4

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 4

Anne ontdekt dat Henry er weer een minnares op na houdt. Haar vader raadt haar aan geen overhaaste beslissingen te nemen en een minnares voor hem te zoeken over wie ze macht kan uitoefenen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Tudors gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Tudors de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Tudors bij The Tudors liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Tudors. Heb je een uitzending van The Tudors gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Tudors gemist

The Tudors is een sexy historisch drama, waarin Jonathan Rhys Meyers de hoofdrol opeist. The Tudors laat een nietsverhullend beeld zien van het hofleven van koning Henry VIII, de Engelse vorst die heerste in de periode 1509 – 1547. Geen stoffige geschiedenisles, maar geweld, seks en passie!

Uitzending gemist van The Tudors? Hier kun je alle uitzendingen van The Tudors kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 06-02-2011 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!