Programma gemist?

Henry wil een het huwelijk met met Anne zo snel tijdens mogelijk ongedaan maken. Brandon een gebruikt op tv deze mogelijkheid om door Cromwell de schuld te in geven naar van het geplande huwelijk en uit beschuldigt hem van tijdens verraad.

Cromwell in dringt aan op een met huwelijk tussen Henry uit en Anne op tv om zo sterker te staan door een tegen een dreigende invasie. Wanneer van Henry haar ziet, door is hij een zo teleurgesteld dat het naar geplande huwelijk op door losse schroeven komt het te op staan.

Henry uit gaat op zoek een naar een het nieuwe vrouw en dat blijft tijdens in door heel Europa niet onopgemerkt. Intussen dreigt uit Engeland in tijdens oorlog met met Frankrijk en door Spanje te raken.

Henry een staat er helemaal alleen door voor wanneer hij zijn op verdriet een probeert te verwerken. Cromwell hoop op tijdens dat Henry's inzinking niet op uitlekt, omdat hij vreest dat naar dit grote politieke in door gevolgen kan hebben.

De de gewelddadige onderdrukking de van de rebellen naar duurt voort. Henry bereidt zich uit intussen voor tijdens op de komst van met zijn langverwachte een zoon.

Henry tijdens geeft een Nederlandse schilder de het opdracht door een naaktportret van Lady door Misseldon de te schilderen en komt zo openlijk op met uit voor hun romance. uit Intussen heeft Henry zijn de handen vol aan tijdens de rebellen, met wie het hij in gesprek de belooft tijdens te gaan.

De onrust in met een het noorden neemt op tv toe en de rebellen tijdens dreigen Londen binnen te van vallen. Thomas Cromwell het vreest dat hij zijn met invloed het op koning tijdens Henry verliest.

Henry op tv neemt Jane Seymour een aan als zijn derde op tv vrouw. Intussen wordt in op het noorden naar een opstand tegen het door van katholicisme voorbereid.

De beul van de Calais is van onderweg naar Londen tijdens voor de executie van in Anne. Zij op bidt, in de het hoop op het allerlaatste met het moment gered te worden. Nu Anne het ervan wordt beschuldigd uit meer dan door honderd in seksuele relaties te hebben gehad, wordt een uit haar dochter Elizabeth met als bastaardkind aangewezen. Terwijl door Anne wacht op haar uit dood, maakt op tv Henry plannen in voor een nieuw leven: hij door wil Jane de ten huwelijk in vragen.

Na Anne's naar miskraam in krijgt Henry te de horen dat de baby ook nog de naar gehandicapt was. Hij besluit een uit nieuwe weg in op tv te tijdens slaan en maakt zijn op vrijage met Jane Seymour op officieel. een Anne wil heel naar graag dat Elizabeth wordt gezien als door Henry's tijdens rechtmatige erfgenaam. een Daarom smeekt ze de Franse ambassadeur uit om koning Francis de over te in halen dit te regelen. uit Intussen probeert Cromwell uit te bewijzen op tv dat Anne een veel minnaars heeft. De het uitkomst van op het onderzoek het heeft fatale gevolgen door voor Anne.

Ambassadeur tijdens Chapuys laat Brereton uit weten dat Katherine is vergiftigd. op tv de Henry hoopt dat met de naar dood uit van zijn ex-vrouw de weg vrij het op tv is voor een nieuwe alliantie. Vader op tv Boleyn waarschuwt Anne in voor het de Seymour-clan.

De op tv verbannen Katherine wordt tijdens steeds zieker. op tv Intussen is Anne in er steeds meer naar van overtuigd dat op ze gevaar loopt. op tv Ook maakt ze Henry duidelijk dat naar ze een zijn ex-vrouw nog steeds bedreigend uit vindt. door Henry heeft meer oog door voor in Jane, de dochter van het zijn gastheer Sir in John.

De dood van van Thomas More en op tv Cardinal Fisher op tv roept vragen op de bij de paus. Brereton uit op tv vertelt Chapuys dat koning Henry het behekst met is. Volgens hem kan naar Henry alleen de worden genezen wanneer Anne wordt op tv vermoord.

Fisher door en More tekenen hun uit doodvonnis wanneer ze weigeren uit het hun handtekening onder een eed te uit in zetten waarmee ze zouden verklaren dat tijdens Henry tijdens oppermachtig is. Mary Boleyn op tv blijkt in op tv het geheim te zijn getrouwd een naar én zwanger te zijn. uit Dit heeft in gevolgen voor haar op tv familie.

Anne ontdekt dat op tv Henry er de weer een in minnares op na houdt. Haar tijdens vader met raadt haar naar aan geen overhaaste beslissingen de te nemen en uit een minnares naar voor hem te zoeken op tv over wie ze macht op tv kan op uitoefenen.

januari 2019
06-02-2011 19:59

Seizoen 3 aflevering 8

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 8

Henry wil het huwelijk met Anne zo snel mogelijk ongedaan maken. Brandon gebruikt deze mogelijkheid om Cromwell de schuld te geven van het geplande huwelijk en beschuldigt hem van verraad.

30-01-2011 22:11

Seizoen 3 aflevering 7

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 7

Cromwell dringt aan op een huwelijk tussen Henry en Anne om zo sterker te staan tegen een dreigende invasie. Wanneer Henry haar ziet, is hij zo teleurgesteld dat het geplande huwelijk op losse schroeven komt te staan.

30-01-2011 21:04

Seizoen 3 aflevering 6

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 6

Henry gaat op zoek naar een nieuwe vrouw en dat blijft in heel Europa niet onopgemerkt. Intussen dreigt Engeland in oorlog met Frankrijk en Spanje te raken.

30-01-2011 19:59

Seizoen 3 aflevering 5

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 5

Henry staat er helemaal alleen voor wanneer hij zijn verdriet probeert te verwerken. Cromwell hoop dat Henry's inzinking niet uitlekt, omdat hij vreest dat dit grote politieke gevolgen kan hebben.

23-01-2011 22:04

Seizoen 3 aflevering 4

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 4

De gewelddadige onderdrukking van de rebellen duurt voort. Henry bereidt zich intussen voor op de komst van zijn langverwachte zoon.

23-01-2011 21:03

Seizoen 3 aflevering 3

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 3

Henry geeft een Nederlandse schilder de opdracht een naaktportret van Lady Misseldon te schilderen en komt zo openlijk uit voor hun romance. Intussen heeft Henry zijn handen vol aan de rebellen, met wie hij in gesprek belooft te gaan.

23-01-2011 20:03

Seizoen 3 aflevering 2

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 2

De onrust in het noorden neemt toe en de rebellen dreigen Londen binnen te vallen. Thomas Cromwell vreest dat hij zijn invloed op koning Henry verliest.

16-01-2011 22:08

Seizoen 3 aflevering 1

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 1

Henry neemt Jane Seymour aan als zijn derde vrouw. Intussen wordt in het noorden een opstand tegen het katholicisme voorbereid.

16-01-2011 21:08

Seizoen 2 aflevering 10

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 10

De beul van Calais is onderweg naar Londen voor de executie van Anne. Zij bidt, in de hoop op het allerlaatste moment gered te worden. Nu Anne ervan wordt beschuldigd meer dan honderd seksuele relaties te hebben gehad, wordt haar dochter El...

16-01-2011 20:02

Seizoen 2 aflevering 9

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 9

Na Anne's miskraam krijgt Henry te horen dat de baby ook nog gehandicapt was. Hij besluit een nieuwe weg in te slaan en maakt zijn vrijage met Jane Seymour officieel. Anne wil heel graag dat Elizabeth wordt gezien als Henry's rechtmatige er...

09-01-2011 22:06

Seizoen 2 aflevering 8

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 8

Ambassadeur Chapuys laat Brereton weten dat Katherine is vergiftigd. Henry hoopt dat met de dood van zijn ex-vrouw de weg vrij is voor een nieuwe alliantie. Vader Boleyn waarschuwt Anne voor de Seymour-clan.

09-01-2011 21:01

Seizoen 2 aflevering 7

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 7

De verbannen Katherine wordt steeds zieker. Intussen is Anne er steeds meer van overtuigd dat ze gevaar loopt. Ook maakt ze Henry duidelijk dat ze zijn ex-vrouw nog steeds bedreigend vindt. Henry heeft meer oog voor Jane, de dochter van zij...

09-01-2011 20:01

Seizoen 2 aflevering 6

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 6

De dood van Thomas More en Cardinal Fisher roept vragen op bij de paus. Brereton vertelt Chapuys dat koning Henry behekst is. Volgens hem kan Henry alleen worden genezen wanneer Anne wordt vermoord.

02-01-2011 22:10

Seizoen 2 aflevering 5

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 5

Fisher en More tekenen hun doodvonnis wanneer ze weigeren hun handtekening onder een eed te zetten waarmee ze zouden verklaren dat Henry oppermachtig is. Mary Boleyn blijkt in het geheim te zijn getrouwd én zwanger te zijn. Dit heeft gevolg...

02-01-2011 21:05

Seizoen 2 aflevering 4

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 4

Anne ontdekt dat Henry er weer een minnares op na houdt. Haar vader raadt haar aan geen overhaaste beslissingen te nemen en een minnares voor hem te zoeken over wie ze macht kan uitoefenen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Tudors gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Tudors de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Tudors bij The Tudors liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Tudors. Heb je een uitzending van The Tudors gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Tudors gemist

The Tudors is een sexy historisch drama, waarin Jonathan Rhys Meyers de hoofdrol opeist. The Tudors laat een nietsverhullend beeld zien van het hofleven van koning Henry VIII, de Engelse vorst die heerste in de periode 1509 – 1547. Geen stoffige geschiedenisles, maar geweld, seks en passie!

Uitzending gemist van The Tudors? Hier kun je alle uitzendingen van The Tudors kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 06-02-2011 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord