Programma gemist?

Henry op wil het huwelijk met Anne op tv zo snel mogelijk uit ongedaan uit maken. Brandon gebruikt in deze mogelijkheid om Cromwell tijdens de schuld tijdens te geven van het geplande tijdens huwelijk en beschuldigt met hem van met verraad.

Cromwell dringt het aan op met een huwelijk tussen het Henry en Anne om uit zo sterker te van staan tegen een dreigende het invasie. Wanneer in Henry haar op tv ziet, is hij zo teleurgesteld op tv dat op tv het geplande door huwelijk op losse schroeven van komt te van staan.

Henry naar gaat op zoek in naar een nieuwe vrouw en het dat op tv blijft in heel Europa niet uit onopgemerkt. Intussen het dreigt Engeland in oorlog de met naar Frankrijk en Spanje een te raken.

Henry staat er op het helemaal alleen voor wanneer met hij zijn verdriet uit probeert te verwerken. Cromwell hoop door dat in Henry's inzinking niet uitlekt, met omdat hij vreest dat op op dit grote politieke op gevolgen kan hebben.

De tijdens gewelddadige onderdrukking op tv van de rebellen in duurt voort. Henry bereidt met zich intussen op tv voor op de in komst van zijn langverwachte een zoon.

Henry geeft een op Nederlandse het schilder de opdracht een door naaktportret tijdens van Lady Misseldon te op schilderen en naar komt zo openlijk in uit voor hun door romance. Intussen heeft door Henry zijn handen door vol aan de rebellen, met wie uit op tv hij in gesprek belooft de te gaan.

De met onrust in de het noorden neemt op toe en de rebellen dreigen op Londen binnen te vallen. naar Thomas tijdens Cromwell vreest dat het hij zijn invloed op koning op tv van Henry verliest.

Henry op neemt Jane Seymour aan een als tijdens zijn derde vrouw. Intussen wordt op in uit het noorden een opstand tegen naar het katholicisme op tv voorbereid.

De met beul van Calais is in onderweg naar Londen voor door de executie uit van het Anne. Zij bidt, met in de hoop met op het allerlaatste moment van gered te in worden. Nu Anne ervan op tv wordt beschuldigd meer dan honderd het seksuele relaties te uit hebben gehad, wordt uit haar dochter met Elizabeth het als bastaardkind aangewezen. een Terwijl Anne wacht op de haar dood, maakt in Henry plannen uit voor een nieuw leven: het hij wil uit Jane ten huwelijk op tv vragen.

Na in Anne's miskraam krijgt Henry te de horen naar dat de baby met ook nog een gehandicapt was. Hij besluit een een nieuwe weg in te tijdens het slaan en maakt zijn vrijage met met Jane Seymour de officieel. door Anne wil heel graag dat Elizabeth door wordt naar gezien als Henry's rechtmatige van erfgenaam. Daarom smeekt uit ze de Franse in ambassadeur tijdens om koning Francis over te door halen op dit te regelen. Intussen probeert naar Cromwell te naar bewijzen dat de Anne veel minnaars heeft. De met uitkomst van van het onderzoek heeft tijdens fatale gevolgen voor uit Anne.

Ambassadeur Chapuys door laat Brereton weten dat tijdens Katherine is vergiftigd. de uit Henry hoopt dat met de een dood van zijn ex-vrouw uit de weg naar vrij is op tv voor een nieuwe op alliantie. Vader Boleyn waarschuwt Anne tijdens voor de tijdens Seymour-clan.

De tijdens verbannen Katherine met wordt steeds zieker. Intussen het is Anne er steeds meer het van overtuigd dat met uit ze gevaar loopt. Ook maakt op tv ze een Henry duidelijk dat met ze zijn ex-vrouw nog steeds op tv bedreigend vindt. Henry heeft tijdens meer de oog voor in Jane, de dochter van zijn gastheer door tijdens Sir John.

De de dood van Thomas More tijdens en Cardinal Fisher de roept vragen op op bij de paus. Brereton met vertelt Chapuys op tv dat tijdens koning Henry behekst is. in Volgens hem kan Henry alleen uit worden genezen naar wanneer een Anne wordt vermoord.

Fisher en uit More van tekenen hun doodvonnis van wanneer ze weigeren hun het handtekening onder het een eed te naar zetten waarmee ze zouden de verklaren dat Henry op oppermachtig is. Mary Boleyn met blijkt in het tijdens geheim te uit zijn getrouwd én met zwanger te zijn. Dit door heeft gevolgen voor haar in de familie.

Anne op tv ontdekt dat de Henry er weer door een minnares op na houdt. het Haar vader raadt haar op tv het aan geen overhaaste beslissingen van te nemen en een minnares van voor het hem te uit zoeken over wie ze macht kan de in uitoefenen.

mei 2019
06-02-2011 19:59

Seizoen 3 aflevering 8

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 8

Henry wil het huwelijk met Anne zo snel mogelijk ongedaan maken. Brandon gebruikt deze mogelijkheid om Cromwell de schuld te geven van het geplande huwelijk en beschuldigt hem van verraad.

30-01-2011 22:11

Seizoen 3 aflevering 7

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 7

Cromwell dringt aan op een huwelijk tussen Henry en Anne om zo sterker te staan tegen een dreigende invasie. Wanneer Henry haar ziet, is hij zo teleurgesteld dat het geplande huwelijk op losse schroeven komt te staan.

30-01-2011 21:04

Seizoen 3 aflevering 6

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 6

Henry gaat op zoek naar een nieuwe vrouw en dat blijft in heel Europa niet onopgemerkt. Intussen dreigt Engeland in oorlog met Frankrijk en Spanje te raken.

30-01-2011 19:59

Seizoen 3 aflevering 5

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 5

Henry staat er helemaal alleen voor wanneer hij zijn verdriet probeert te verwerken. Cromwell hoop dat Henry's inzinking niet uitlekt, omdat hij vreest dat dit grote politieke gevolgen kan hebben.

23-01-2011 22:04

Seizoen 3 aflevering 4

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 4

De gewelddadige onderdrukking van de rebellen duurt voort. Henry bereidt zich intussen voor op de komst van zijn langverwachte zoon.

23-01-2011 21:03

Seizoen 3 aflevering 3

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 3

Henry geeft een Nederlandse schilder de opdracht een naaktportret van Lady Misseldon te schilderen en komt zo openlijk uit voor hun romance. Intussen heeft Henry zijn handen vol aan de rebellen, met wie hij in gesprek belooft te gaan.

23-01-2011 20:03

Seizoen 3 aflevering 2

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 2

De onrust in het noorden neemt toe en de rebellen dreigen Londen binnen te vallen. Thomas Cromwell vreest dat hij zijn invloed op koning Henry verliest.

16-01-2011 22:08

Seizoen 3 aflevering 1

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 1

Henry neemt Jane Seymour aan als zijn derde vrouw. Intussen wordt in het noorden een opstand tegen het katholicisme voorbereid.

16-01-2011 21:08

Seizoen 2 aflevering 10

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 10

De beul van Calais is onderweg naar Londen voor de executie van Anne. Zij bidt, in de hoop op het allerlaatste moment gered te worden. Nu Anne ervan wordt beschuldigd meer dan honderd seksuele relaties te hebben gehad, wordt haar dochter El...

16-01-2011 20:02

Seizoen 2 aflevering 9

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 9

Na Anne's miskraam krijgt Henry te horen dat de baby ook nog gehandicapt was. Hij besluit een nieuwe weg in te slaan en maakt zijn vrijage met Jane Seymour officieel. Anne wil heel graag dat Elizabeth wordt gezien als Henry's rechtmatige er...

09-01-2011 22:06

Seizoen 2 aflevering 8

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 8

Ambassadeur Chapuys laat Brereton weten dat Katherine is vergiftigd. Henry hoopt dat met de dood van zijn ex-vrouw de weg vrij is voor een nieuwe alliantie. Vader Boleyn waarschuwt Anne voor de Seymour-clan.

09-01-2011 21:01

Seizoen 2 aflevering 7

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 7

De verbannen Katherine wordt steeds zieker. Intussen is Anne er steeds meer van overtuigd dat ze gevaar loopt. Ook maakt ze Henry duidelijk dat ze zijn ex-vrouw nog steeds bedreigend vindt. Henry heeft meer oog voor Jane, de dochter van zij...

09-01-2011 20:01

Seizoen 2 aflevering 6

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 6

De dood van Thomas More en Cardinal Fisher roept vragen op bij de paus. Brereton vertelt Chapuys dat koning Henry behekst is. Volgens hem kan Henry alleen worden genezen wanneer Anne wordt vermoord.

02-01-2011 22:10

Seizoen 2 aflevering 5

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 5

Fisher en More tekenen hun doodvonnis wanneer ze weigeren hun handtekening onder een eed te zetten waarmee ze zouden verklaren dat Henry oppermachtig is. Mary Boleyn blijkt in het geheim te zijn getrouwd én zwanger te zijn. Dit heeft gevolg...

02-01-2011 21:05

Seizoen 2 aflevering 4

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 4

Anne ontdekt dat Henry er weer een minnares op na houdt. Haar vader raadt haar aan geen overhaaste beslissingen te nemen en een minnares voor hem te zoeken over wie ze macht kan uitoefenen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Tudors gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Tudors de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Tudors bij The Tudors liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Tudors. Heb je een uitzending van The Tudors gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Tudors gemist

The Tudors is een sexy historisch drama, waarin Jonathan Rhys Meyers de hoofdrol opeist. The Tudors laat een nietsverhullend beeld zien van het hofleven van koning Henry VIII, de Engelse vorst die heerste in de periode 1509 – 1547. Geen stoffige geschiedenisles, maar geweld, seks en passie!

Uitzending gemist van The Tudors? Hier kun je alle uitzendingen van The Tudors kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 06-02-2011 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord