Programma gemist?

Henry met wil het huwelijk met Anne de zo snel mogelijk uit ongedaan van maken. Brandon met gebruikt deze mogelijkheid door om Cromwell de schuld te op tv geven van het geplande op tv op tv huwelijk en beschuldigt hem van een verraad.

Cromwell dringt aan op tv in op een huwelijk tussen uit Henry en een Anne om zo sterker te staan van tegen een dreigende van invasie. het Wanneer Henry haar in ziet, is hij zo op teleurgesteld dat door het geplande huwelijk het op losse schroeven op komt te met staan.

Henry op tv gaat op zoek met naar een nieuwe uit vrouw en uit dat blijft in heel Europa niet uit onopgemerkt. Intussen de dreigt tijdens Engeland in oorlog met met Frankrijk en Spanje te naar raken.

Henry tijdens staat er helemaal van alleen voor wanneer hij op tv zijn het verdriet probeert te van verwerken. Cromwell hoop uit dat Henry's inzinking niet het uitlekt, omdat op tv hij vreest dat tijdens dit grote politieke gevolgen de kan hebben.

De gewelddadige onderdrukking uit van de rebellen door duurt voort. door Henry bereidt zich intussen de voor van op de komst door van zijn langverwachte de zoon.

Henry geeft op een Nederlandse een schilder de opdracht een met naaktportret van Lady Misseldon de te schilderen en op tv tijdens komt zo openlijk door uit voor hun romance. Intussen tijdens heeft Henry zijn handen tijdens vol aan de het rebellen, met wie de hij in op tv gesprek belooft te tijdens gaan.

De de onrust in het noorden neemt met toe en in de rebellen een dreigen Londen binnen te vallen. een van Thomas Cromwell vreest dat hij zijn van de invloed op koning Henry een verliest.

Henry neemt Jane op Seymour van aan als door zijn derde vrouw. op Intussen wordt in het noorden een een opstand tegen het op katholicisme de voorbereid.

De beul naar van Calais is onderweg met naar Londen voor naar de met executie van Anne. tijdens Zij bidt, in de met hoop op het met allerlaatste moment gered tijdens te worden. Nu Anne in ervan wordt in beschuldigd meer dan de honderd uit seksuele relaties te hebben gehad, de wordt haar dochter Elizabeth tijdens door als bastaardkind aangewezen. Terwijl op tv Anne wacht op haar dood, een maakt Henry plannen in tijdens voor een nieuw een leven: hij wil van Jane ten huwelijk een vragen.

Na de Anne's miskraam krijgt van Henry te horen tijdens dat de tijdens baby ook nog tijdens gehandicapt was. Hij besluit een nieuwe met weg in op te slaan en de maakt zijn vrijage het met Jane Seymour officieel. naar het Anne wil heel naar graag dat Elizabeth wordt gezien als in Henry's op tv rechtmatige erfgenaam. door Daarom smeekt ze van de Franse ambassadeur om tijdens koning Francis over te de halen het dit te regelen. Intussen probeert Cromwell tijdens te bewijzen uit dat een Anne veel minnaars heeft. De uitkomst in van naar het onderzoek heeft de fatale gevolgen in voor Anne.

Ambassadeur Chapuys laat van naar Brereton weten dat Katherine is vergiftigd. op Henry hoopt dat in op met de dood van uit zijn ex-vrouw met de weg vrij is door voor een naar nieuwe alliantie. Vader Boleyn waarschuwt Anne een voor op de Seymour-clan.

De verbannen Katherine naar wordt steeds zieker. de Intussen is Anne tijdens er tijdens steeds meer van overtuigd tijdens dat ze naar gevaar loopt. Ook maakt het ze Henry in duidelijk dat het ze zijn ex-vrouw nog met steeds bedreigend met vindt. Henry heeft meer het oog voor Jane, de dochter tijdens van zijn gastheer op Sir een John.

De in dood van door Thomas More en Cardinal Fisher de roept vragen in op bij de met paus. Brereton vertelt Chapuys een dat koning Henry uit behekst is. een Volgens hem kan Henry in alleen worden genezen met wanneer Anne wordt het vermoord.

Fisher en More in tekenen van hun doodvonnis het wanneer ze weigeren hun handtekening onder met een op tv eed te in zetten waarmee ze zouden verklaren dat uit Henry oppermachtig is. de Mary in Boleyn blijkt in op het geheim te zijn van getrouwd het én zwanger te zijn. Dit uit heeft gevolgen de voor haar met familie.

Anne van ontdekt dat Henry naar er weer van een minnares op na de houdt. Haar vader raadt haar van op aan geen overhaaste beslissingen van te nemen en een uit minnares in voor hem te zoeken over wie tijdens ze macht met kan in uitoefenen.

oktober 2019
06-02-2011 19:59

Seizoen 3 aflevering 8

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 8

Henry wil het huwelijk met Anne zo snel mogelijk ongedaan maken. Brandon gebruikt deze mogelijkheid om Cromwell de schuld te geven van het geplande huwelijk en beschuldigt hem van verraad.

30-01-2011 22:11

Seizoen 3 aflevering 7

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 7

Cromwell dringt aan op een huwelijk tussen Henry en Anne om zo sterker te staan tegen een dreigende invasie. Wanneer Henry haar ziet, is hij zo teleurgesteld dat het geplande huwelijk op losse schroeven komt te staan.

30-01-2011 21:04

Seizoen 3 aflevering 6

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 6

Henry gaat op zoek naar een nieuwe vrouw en dat blijft in heel Europa niet onopgemerkt. Intussen dreigt Engeland in oorlog met Frankrijk en Spanje te raken.

30-01-2011 19:59

Seizoen 3 aflevering 5

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 5

Henry staat er helemaal alleen voor wanneer hij zijn verdriet probeert te verwerken. Cromwell hoop dat Henry's inzinking niet uitlekt, omdat hij vreest dat dit grote politieke gevolgen kan hebben.

23-01-2011 22:04

Seizoen 3 aflevering 4

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 4

De gewelddadige onderdrukking van de rebellen duurt voort. Henry bereidt zich intussen voor op de komst van zijn langverwachte zoon.

23-01-2011 21:03

Seizoen 3 aflevering 3

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 3

Henry geeft een Nederlandse schilder de opdracht een naaktportret van Lady Misseldon te schilderen en komt zo openlijk uit voor hun romance. Intussen heeft Henry zijn handen vol aan de rebellen, met wie hij in gesprek belooft te gaan.

23-01-2011 20:03

Seizoen 3 aflevering 2

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 2

De onrust in het noorden neemt toe en de rebellen dreigen Londen binnen te vallen. Thomas Cromwell vreest dat hij zijn invloed op koning Henry verliest.

16-01-2011 22:08

Seizoen 3 aflevering 1

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 1

Henry neemt Jane Seymour aan als zijn derde vrouw. Intussen wordt in het noorden een opstand tegen het katholicisme voorbereid.

16-01-2011 21:08

Seizoen 2 aflevering 10

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 10

De beul van Calais is onderweg naar Londen voor de executie van Anne. Zij bidt, in de hoop op het allerlaatste moment gered te worden. Nu Anne ervan wordt beschuldigd meer dan honderd seksuele relaties te hebben gehad, wordt haar dochter El...

16-01-2011 20:02

Seizoen 2 aflevering 9

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 9

Na Anne's miskraam krijgt Henry te horen dat de baby ook nog gehandicapt was. Hij besluit een nieuwe weg in te slaan en maakt zijn vrijage met Jane Seymour officieel. Anne wil heel graag dat Elizabeth wordt gezien als Henry's rechtmatige er...

09-01-2011 22:06

Seizoen 2 aflevering 8

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 8

Ambassadeur Chapuys laat Brereton weten dat Katherine is vergiftigd. Henry hoopt dat met de dood van zijn ex-vrouw de weg vrij is voor een nieuwe alliantie. Vader Boleyn waarschuwt Anne voor de Seymour-clan.

09-01-2011 21:01

Seizoen 2 aflevering 7

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 7

De verbannen Katherine wordt steeds zieker. Intussen is Anne er steeds meer van overtuigd dat ze gevaar loopt. Ook maakt ze Henry duidelijk dat ze zijn ex-vrouw nog steeds bedreigend vindt. Henry heeft meer oog voor Jane, de dochter van zij...

09-01-2011 20:01

Seizoen 2 aflevering 6

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 6

De dood van Thomas More en Cardinal Fisher roept vragen op bij de paus. Brereton vertelt Chapuys dat koning Henry behekst is. Volgens hem kan Henry alleen worden genezen wanneer Anne wordt vermoord.

02-01-2011 22:10

Seizoen 2 aflevering 5

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 5

Fisher en More tekenen hun doodvonnis wanneer ze weigeren hun handtekening onder een eed te zetten waarmee ze zouden verklaren dat Henry oppermachtig is. Mary Boleyn blijkt in het geheim te zijn getrouwd én zwanger te zijn. Dit heeft gevolg...

02-01-2011 21:05

Seizoen 2 aflevering 4

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 4

Anne ontdekt dat Henry er weer een minnares op na houdt. Haar vader raadt haar aan geen overhaaste beslissingen te nemen en een minnares voor hem te zoeken over wie ze macht kan uitoefenen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Tudors gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Tudors de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Tudors bij The Tudors liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Tudors. Heb je een uitzending van The Tudors gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Tudors gemist

The Tudors is een sexy historisch drama, waarin Jonathan Rhys Meyers de hoofdrol opeist. The Tudors laat een nietsverhullend beeld zien van het hofleven van koning Henry VIII, de Engelse vorst die heerste in de periode 1509 – 1547. Geen stoffige geschiedenisles, maar geweld, seks en passie!

Uitzending gemist van The Tudors? Hier kun je alle uitzendingen van The Tudors kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 06-02-2011 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!