Programma gemist?

Henry uit wil het huwelijk met op Anne zo snel naar mogelijk ongedaan tijdens maken. Brandon tijdens gebruikt deze mogelijkheid door om Cromwell de schuld op te geven van van het geplande huwelijk en beschuldigt de door hem van verraad.

Cromwell dringt aan de op een huwelijk tijdens tussen Henry tijdens en Anne met om zo door sterker te staan tegen op tv een dreigende invasie. Wanneer Henry een haar ziet, het is hij zo door teleurgesteld dat in het geplande huwelijk door op losse schroeven komt te met een staan.

Henry van gaat op op zoek naar een nieuwe naar vrouw en dat naar blijft in heel het Europa niet onopgemerkt. Intussen dreigt de Engeland het in oorlog op met Frankrijk en Spanje te door raken.

Henry op staat er helemaal alleen een voor wanneer hij zijn uit verdriet probeert het te verwerken. Cromwell tijdens hoop dat Henry's met inzinking niet uitlekt, op tv omdat hij vreest dat de dit de grote politieke gevolgen op kan hebben.

De op gewelddadige onderdrukking van de rebellen van de duurt voort. Henry bereidt zich door intussen de voor op de komst uit van zijn langverwachte op tv zoon.

Henry uit geeft een op Nederlandse schilder de opdracht het een naaktportret van in Lady Misseldon te tijdens schilderen en komt een zo openlijk uit voor hun de romance. door Intussen heeft met Henry zijn handen vol aan de op tv in rebellen, met wie hij in gesprek door belooft te op tv gaan.

De van onrust in het noorden neemt de tijdens toe en de rebellen dreigen met Londen binnen tijdens te vallen. in Thomas Cromwell vreest dat hij een zijn met invloed op koning Henry naar verliest.

Henry tijdens neemt Jane Seymour op tv aan als door zijn derde vrouw. op Intussen wordt in het op tv noorden een opstand een tegen het katholicisme van voorbereid.

De een beul van Calais op tv is onderweg in naar Londen voor de executie van tijdens Anne. Zij van bidt, in de hoop in op van het allerlaatste moment gered te door worden. Nu tijdens Anne van ervan wordt beschuldigd meer het dan honderd seksuele relaties de te hebben gehad, met wordt haar van dochter Elizabeth als bastaardkind door aangewezen. op tv Terwijl Anne wacht op haar door dood, maakt met Henry plannen van voor een nieuw leven: in hij wil Jane ten huwelijk met uit vragen.

Na Anne's miskraam met tijdens krijgt Henry te horen dat uit de het baby ook nog gehandicapt was. in Hij besluit een nieuwe een weg in te de slaan en op tv maakt zijn vrijage met een Jane Seymour tijdens officieel. Anne wil heel het graag op dat Elizabeth naar wordt gezien als Henry's rechtmatige in erfgenaam. van Daarom smeekt ze de Franse ambassadeur tijdens om koning uit Francis over te door halen dit te regelen. het Intussen in probeert Cromwell te op bewijzen dat Anne veel minnaars een heeft. De het uitkomst van het naar onderzoek heeft fatale op gevolgen een voor Anne.

Ambassadeur het Chapuys laat een Brereton weten dat Katherine is met vergiftigd. van Henry hoopt dat met tijdens de dood een van zijn ex-vrouw de weg tijdens vrij is voor naar een nieuwe alliantie. de Vader door Boleyn waarschuwt Anne voor de door Seymour-clan.

De naar verbannen Katherine wordt op tv steeds zieker. Intussen is uit Anne er door steeds meer van overtuigd uit dat ze door gevaar loopt. Ook naar maakt ze Henry uit duidelijk dat ze een zijn ex-vrouw nog steeds tijdens bedreigend vindt. Henry door heeft meer op oog voor tijdens Jane, de dochter van zijn uit gastheer Sir het John.

De dood van de Thomas More en door Cardinal tijdens Fisher roept vragen op tv op bij een de paus. Brereton naar vertelt Chapuys dat koning een Henry behekst is. op Volgens hem kan van Henry alleen worden genezen wanneer tijdens Anne wordt van vermoord.

Fisher en op tv More tekenen hun doodvonnis op tv wanneer ze weigeren met hun van handtekening onder een het eed te zetten op tv waarmee ze zouden verklaren op tv dat Henry oppermachtig is. door Mary Boleyn blijkt van in naar het geheim te zijn getrouwd de het én zwanger te zijn. Dit heeft door gevolgen op voor haar op tv familie.

Anne door ontdekt dat Henry er weer uit een minnares op met na door houdt. Haar vader naar raadt haar aan geen overhaaste uit van beslissingen te nemen in en een minnares voor hem te op tv het zoeken over wie ze macht op tv kan in uitoefenen.

oktober 2020
06-02-2011 19:59

Seizoen 3 aflevering 8

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 8

Henry wil het huwelijk met Anne zo snel mogelijk ongedaan maken. Brandon gebruikt deze mogelijkheid om Cromwell de schuld te geven van het geplande huwelijk en beschuldigt hem van verraad.

30-01-2011 22:11

Seizoen 3 aflevering 7

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 7

Cromwell dringt aan op een huwelijk tussen Henry en Anne om zo sterker te staan tegen een dreigende invasie. Wanneer Henry haar ziet, is hij zo teleurgesteld dat het geplande huwelijk op losse schroeven komt te staan.

30-01-2011 21:04

Seizoen 3 aflevering 6

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 6

Henry gaat op zoek naar een nieuwe vrouw en dat blijft in heel Europa niet onopgemerkt. Intussen dreigt Engeland in oorlog met Frankrijk en Spanje te raken.

30-01-2011 19:59

Seizoen 3 aflevering 5

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 5

Henry staat er helemaal alleen voor wanneer hij zijn verdriet probeert te verwerken. Cromwell hoop dat Henry's inzinking niet uitlekt, omdat hij vreest dat dit grote politieke gevolgen kan hebben.

23-01-2011 22:04

Seizoen 3 aflevering 4

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 4

De gewelddadige onderdrukking van de rebellen duurt voort. Henry bereidt zich intussen voor op de komst van zijn langverwachte zoon.

23-01-2011 21:03

Seizoen 3 aflevering 3

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 3

Henry geeft een Nederlandse schilder de opdracht een naaktportret van Lady Misseldon te schilderen en komt zo openlijk uit voor hun romance. Intussen heeft Henry zijn handen vol aan de rebellen, met wie hij in gesprek belooft te gaan.

23-01-2011 20:03

Seizoen 3 aflevering 2

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 2

De onrust in het noorden neemt toe en de rebellen dreigen Londen binnen te vallen. Thomas Cromwell vreest dat hij zijn invloed op koning Henry verliest.

16-01-2011 22:08

Seizoen 3 aflevering 1

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 1

Henry neemt Jane Seymour aan als zijn derde vrouw. Intussen wordt in het noorden een opstand tegen het katholicisme voorbereid.

16-01-2011 21:08

Seizoen 2 aflevering 10

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 10

De beul van Calais is onderweg naar Londen voor de executie van Anne. Zij bidt, in de hoop op het allerlaatste moment gered te worden. Nu Anne ervan wordt beschuldigd meer dan honderd seksuele relaties te hebben gehad, wordt haar dochter El...

16-01-2011 20:02

Seizoen 2 aflevering 9

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 9

Na Anne's miskraam krijgt Henry te horen dat de baby ook nog gehandicapt was. Hij besluit een nieuwe weg in te slaan en maakt zijn vrijage met Jane Seymour officieel. Anne wil heel graag dat Elizabeth wordt gezien als Henry's rechtmatige er...

09-01-2011 22:06

Seizoen 2 aflevering 8

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 8

Ambassadeur Chapuys laat Brereton weten dat Katherine is vergiftigd. Henry hoopt dat met de dood van zijn ex-vrouw de weg vrij is voor een nieuwe alliantie. Vader Boleyn waarschuwt Anne voor de Seymour-clan.

09-01-2011 21:01

Seizoen 2 aflevering 7

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 7

De verbannen Katherine wordt steeds zieker. Intussen is Anne er steeds meer van overtuigd dat ze gevaar loopt. Ook maakt ze Henry duidelijk dat ze zijn ex-vrouw nog steeds bedreigend vindt. Henry heeft meer oog voor Jane, de dochter van zij...

09-01-2011 20:01

Seizoen 2 aflevering 6

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 6

De dood van Thomas More en Cardinal Fisher roept vragen op bij de paus. Brereton vertelt Chapuys dat koning Henry behekst is. Volgens hem kan Henry alleen worden genezen wanneer Anne wordt vermoord.

02-01-2011 22:10

Seizoen 2 aflevering 5

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 5

Fisher en More tekenen hun doodvonnis wanneer ze weigeren hun handtekening onder een eed te zetten waarmee ze zouden verklaren dat Henry oppermachtig is. Mary Boleyn blijkt in het geheim te zijn getrouwd én zwanger te zijn. Dit heeft gevolg...

02-01-2011 21:05

Seizoen 2 aflevering 4

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 4

Anne ontdekt dat Henry er weer een minnares op na houdt. Haar vader raadt haar aan geen overhaaste beslissingen te nemen en een minnares voor hem te zoeken over wie ze macht kan uitoefenen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Tudors gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Tudors de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Tudors bij The Tudors liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Tudors. Heb je een uitzending van The Tudors gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Tudors gemist

The Tudors is een sexy historisch drama, waarin Jonathan Rhys Meyers de hoofdrol opeist. The Tudors laat een nietsverhullend beeld zien van het hofleven van koning Henry VIII, de Engelse vorst die heerste in de periode 1509 – 1547. Geen stoffige geschiedenisles, maar geweld, seks en passie!

Uitzending gemist van The Tudors? Hier kun je alle uitzendingen van The Tudors kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 06-02-2011 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!