Programma gemist?

Henry wil op het huwelijk met het Anne zo snel mogelijk uit ongedaan maken. Brandon in gebruikt deze mogelijkheid op om Cromwell de de van schuld te geven met van het geplande huwelijk op en beschuldigt een hem van verraad.

Cromwell dringt aan tijdens op een huwelijk door tussen een Henry en Anne om naar zo sterker de te staan van tegen een dreigende invasie. het Wanneer Henry haar de ziet, is hij zo op teleurgesteld dat het geplande door huwelijk met op losse schroeven komt te de door staan.

Henry gaat op uit zoek tijdens naar een nieuwe tijdens vrouw en dat een blijft in uit heel Europa niet onopgemerkt. Intussen met dreigt Engeland in op tv oorlog met Frankrijk naar en Spanje te uit raken.

Henry staat in er helemaal alleen door voor van wanneer hij zijn de verdriet probeert te de verwerken. Cromwell hoop dat Henry's uit inzinking niet uitlekt, met omdat hij vreest dat van dit grote politieke het het gevolgen kan hebben.

De gewelddadige onderdrukking tijdens van de rebellen de van duurt voort. Henry bereidt op tv zich intussen voor naar op de komst van zijn op langverwachte naar zoon.

Henry naar geeft een uit Nederlandse schilder de opdracht het een naaktportret van door Lady Misseldon te schilderen en het komt zo van openlijk uit met voor hun romance. Intussen heeft van Henry naar zijn handen op vol aan de rebellen, met wie uit hij in gesprek op tv op tv belooft te gaan.

De het onrust in het noorden neemt door toe en de uit rebellen dreigen Londen op tv binnen te vallen. naar Thomas in Cromwell vreest dat hij zijn een invloed op koning door Henry uit verliest.

Henry uit neemt Jane het Seymour aan als zijn derde met vrouw. Intussen wordt in uit uit het noorden een opstand tegen het in van katholicisme voorbereid.

De beul naar van Calais in is onderweg uit naar Londen voor de op executie van Anne. Zij op tv bidt, in de hoop tijdens op van het allerlaatste moment gered te uit worden. op Nu Anne ervan wordt beschuldigd uit meer op dan honderd seksuele relaties een te hebben gehad, in wordt haar de dochter Elizabeth als bastaardkind naar aangewezen. uit Terwijl Anne wacht op van haar dood, maakt Henry plannen uit voor een uit nieuw leven: hij met wil Jane ten de huwelijk op tv vragen.

Na Anne's miskraam naar krijgt Henry een te horen dat de van baby uit ook nog gehandicapt was. Hij tijdens tijdens besluit een nieuwe weg in te uit door slaan en maakt zijn vrijage met het Jane Seymour uit officieel. Anne de wil heel de graag dat Elizabeth wordt op gezien als Henry's rechtmatige van erfgenaam. Daarom smeekt ze door een de Franse ambassadeur om koning van Francis over te van halen dit te regelen. naar op tv Intussen probeert Cromwell te bewijzen dat in door Anne veel minnaars heeft. De tijdens uitkomst op tv van het onderzoek heeft fatale met gevolgen voor de Anne.

Ambassadeur Chapuys laat uit Brereton uit weten dat een Katherine is vergiftigd. Henry hoopt dat de met de naar dood van zijn ex-vrouw in op de weg vrij is in voor een nieuwe alliantie. door Vader Boleyn waarschuwt Anne op voor door de Seymour-clan.

De verbannen door Katherine tijdens wordt steeds zieker. Intussen is met Anne er steeds op meer de van overtuigd dat ze gevaar loopt. op tv Ook tijdens maakt ze Henry duidelijk dat een ze zijn uit ex-vrouw nog het steeds bedreigend vindt. Henry door heeft meer oog voor op tv Jane, de uit dochter van zijn het gastheer op tv Sir John.

De het dood van Thomas More op tv en Cardinal Fisher roept op vragen op bij door in de paus. Brereton vertelt Chapuys een dat koning Henry behekst de is. Volgens hem met de kan Henry alleen van worden genezen wanneer Anne wordt de vermoord.

Fisher en More een in tekenen hun doodvonnis wanneer ze het weigeren hun handtekening van onder een van eed te van zetten waarmee ze zouden verklaren dat in Henry oppermachtig is. op tv in Mary Boleyn blijkt in tijdens het geheim te een zijn getrouwd én zwanger te met met zijn. Dit heeft gevolgen voor door haar door familie.

Anne de ontdekt dat naar Henry er weer een met minnares op na houdt. op tv Haar vader raadt op haar aan geen overhaaste door beslissingen te tijdens nemen en een tijdens minnares voor op tv hem te zoeken over op tv wie ze macht kan de uit uitoefenen.

februari 2021
06-02-2011 19:59

Seizoen 3 aflevering 8

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 8

Henry wil het huwelijk met Anne zo snel mogelijk ongedaan maken. Brandon gebruikt deze mogelijkheid om Cromwell de schuld te geven van het geplande huwelijk en beschuldigt hem van verraad.

30-01-2011 22:11

Seizoen 3 aflevering 7

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 7

Cromwell dringt aan op een huwelijk tussen Henry en Anne om zo sterker te staan tegen een dreigende invasie. Wanneer Henry haar ziet, is hij zo teleurgesteld dat het geplande huwelijk op losse schroeven komt te staan.

30-01-2011 21:04

Seizoen 3 aflevering 6

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 6

Henry gaat op zoek naar een nieuwe vrouw en dat blijft in heel Europa niet onopgemerkt. Intussen dreigt Engeland in oorlog met Frankrijk en Spanje te raken.

30-01-2011 19:59

Seizoen 3 aflevering 5

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 5

Henry staat er helemaal alleen voor wanneer hij zijn verdriet probeert te verwerken. Cromwell hoop dat Henry's inzinking niet uitlekt, omdat hij vreest dat dit grote politieke gevolgen kan hebben.

23-01-2011 22:04

Seizoen 3 aflevering 4

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 4

De gewelddadige onderdrukking van de rebellen duurt voort. Henry bereidt zich intussen voor op de komst van zijn langverwachte zoon.

23-01-2011 21:03

Seizoen 3 aflevering 3

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 3

Henry geeft een Nederlandse schilder de opdracht een naaktportret van Lady Misseldon te schilderen en komt zo openlijk uit voor hun romance. Intussen heeft Henry zijn handen vol aan de rebellen, met wie hij in gesprek belooft te gaan.

23-01-2011 20:03

Seizoen 3 aflevering 2

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 2

De onrust in het noorden neemt toe en de rebellen dreigen Londen binnen te vallen. Thomas Cromwell vreest dat hij zijn invloed op koning Henry verliest.

16-01-2011 22:08

Seizoen 3 aflevering 1

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 1

Henry neemt Jane Seymour aan als zijn derde vrouw. Intussen wordt in het noorden een opstand tegen het katholicisme voorbereid.

16-01-2011 21:08

Seizoen 2 aflevering 10

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 10

De beul van Calais is onderweg naar Londen voor de executie van Anne. Zij bidt, in de hoop op het allerlaatste moment gered te worden. Nu Anne ervan wordt beschuldigd meer dan honderd seksuele relaties te hebben gehad, wordt haar dochter El...

16-01-2011 20:02

Seizoen 2 aflevering 9

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 9

Na Anne's miskraam krijgt Henry te horen dat de baby ook nog gehandicapt was. Hij besluit een nieuwe weg in te slaan en maakt zijn vrijage met Jane Seymour officieel. Anne wil heel graag dat Elizabeth wordt gezien als Henry's rechtmatige er...

09-01-2011 22:06

Seizoen 2 aflevering 8

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 8

Ambassadeur Chapuys laat Brereton weten dat Katherine is vergiftigd. Henry hoopt dat met de dood van zijn ex-vrouw de weg vrij is voor een nieuwe alliantie. Vader Boleyn waarschuwt Anne voor de Seymour-clan.

09-01-2011 21:01

Seizoen 2 aflevering 7

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 7

De verbannen Katherine wordt steeds zieker. Intussen is Anne er steeds meer van overtuigd dat ze gevaar loopt. Ook maakt ze Henry duidelijk dat ze zijn ex-vrouw nog steeds bedreigend vindt. Henry heeft meer oog voor Jane, de dochter van zij...

09-01-2011 20:01

Seizoen 2 aflevering 6

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 6

De dood van Thomas More en Cardinal Fisher roept vragen op bij de paus. Brereton vertelt Chapuys dat koning Henry behekst is. Volgens hem kan Henry alleen worden genezen wanneer Anne wordt vermoord.

02-01-2011 22:10

Seizoen 2 aflevering 5

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 5

Fisher en More tekenen hun doodvonnis wanneer ze weigeren hun handtekening onder een eed te zetten waarmee ze zouden verklaren dat Henry oppermachtig is. Mary Boleyn blijkt in het geheim te zijn getrouwd én zwanger te zijn. Dit heeft gevolg...

02-01-2011 21:05

Seizoen 2 aflevering 4

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 4

Anne ontdekt dat Henry er weer een minnares op na houdt. Haar vader raadt haar aan geen overhaaste beslissingen te nemen en een minnares voor hem te zoeken over wie ze macht kan uitoefenen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Tudors gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Tudors de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Tudors bij The Tudors liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Tudors. Heb je een uitzending van The Tudors gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Tudors gemist

The Tudors is een sexy historisch drama, waarin Jonathan Rhys Meyers de hoofdrol opeist. The Tudors laat een nietsverhullend beeld zien van het hofleven van koning Henry VIII, de Engelse vorst die heerste in de periode 1509 – 1547. Geen stoffige geschiedenisles, maar geweld, seks en passie!

Uitzending gemist van The Tudors? Hier kun je alle uitzendingen van The Tudors kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 06-02-2011 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!