Programma gemist?

Henry op wil het huwelijk met het Anne zo de snel mogelijk ongedaan naar maken. Brandon op gebruikt deze mogelijkheid om Cromwell de de schuld te uit geven van het geplande op tv de huwelijk en beschuldigt hem de van verraad.

Cromwell dringt aan met op in een huwelijk het tussen Henry en Anne om zo een sterker te tijdens staan op tv tegen een dreigende invasie. Wanneer naar Henry van haar ziet, is de hij zo teleurgesteld dat het geplande door huwelijk op losse met schroeven tijdens komt te naar staan.

Henry met gaat op zoek naar de een nieuwe vrouw en het dat uit blijft in heel door Europa niet onopgemerkt. Intussen op dreigt uit Engeland in oorlog op tv met Frankrijk en Spanje te naar raken.

Henry staat van er helemaal naar alleen voor wanneer in hij zijn verdriet probeert naar te verwerken. Cromwell uit hoop dat het Henry's inzinking het niet uitlekt, omdat hij vreest naar dat dit grote door politieke gevolgen kan op hebben.

De gewelddadige in onderdrukking van de op rebellen duurt tijdens voort. Henry op bereidt zich intussen voor het op de komst van zijn op tv door langverwachte zoon.

Henry het geeft een Nederlandse schilder de op opdracht een naaktportret op tv van Lady op tv Misseldon te schilderen en in komt zo tijdens openlijk uit de voor hun romance. Intussen van heeft op Henry zijn handen vol aan naar de rebellen, uit met wie hij in gesprek door op belooft te gaan.

De het onrust in naar het noorden neemt toe en op tv de tijdens rebellen dreigen Londen op binnen te vallen. Thomas door Cromwell vreest een dat hij zijn invloed op koning naar het Henry verliest.

Henry neemt Jane het door Seymour aan als zijn door derde vrouw. Intussen op tv wordt in het noorden uit een opstand tegen op het katholicisme tijdens voorbereid.

De beul van met Calais is op onderweg naar Londen in voor de uit executie van Anne. op Zij bidt, in in de hoop uit op het allerlaatste moment door gered te worden. een Nu Anne ervan met wordt beschuldigd de meer dan honderd seksuele relaties door te hebben gehad, wordt van haar op dochter Elizabeth een als bastaardkind aangewezen. Terwijl Anne wacht op tv op haar naar dood, maakt Henry tijdens plannen voor een de nieuw van leven: hij wil Jane ten huwelijk tijdens tijdens vragen.

Na Anne's de miskraam krijgt op Henry te met horen dat de baby ook nog tijdens door gehandicapt was. Hij besluit het een nieuwe weg in te in slaan met en maakt zijn met vrijage met op tv Jane Seymour officieel. Anne wil heel met graag op dat Elizabeth tijdens wordt gezien als Henry's rechtmatige erfgenaam. op tv naar Daarom smeekt ze de van Franse ambassadeur om tijdens koning Francis over te in halen tijdens dit te regelen. Intussen naar probeert Cromwell de te bewijzen dat Anne met veel minnaars heeft. De een uitkomst in van het onderzoek heeft een fatale gevolgen voor een Anne.

Ambassadeur in Chapuys laat Brereton weten door dat naar Katherine is vergiftigd. uit Henry hoopt dat met op de dood van uit zijn ex-vrouw de van weg vrij is voor een met nieuwe alliantie. met Vader Boleyn waarschuwt uit Anne tijdens voor de Seymour-clan.

De met verbannen Katherine wordt steeds het zieker. Intussen het is Anne er steeds tijdens meer van overtuigd op tv dat ze op gevaar loopt. Ook maakt ze het Henry duidelijk dat op ze tijdens zijn ex-vrouw nog steeds bedreigend door vindt. Henry heeft door meer van oog voor Jane, de dochter in van op tv zijn gastheer Sir tijdens John.

De naar dood van Thomas More en tijdens een Cardinal Fisher roept naar vragen op bij de paus. uit Brereton vertelt uit Chapuys dat koning Henry behekst op is. Volgens op tv hem de kan Henry alleen worden het genezen wanneer het Anne wordt vermoord.

Fisher op en More tekenen hun door doodvonnis de wanneer ze weigeren hun door handtekening onder een door eed te zetten waarmee een ze met zouden verklaren dat Henry oppermachtig is. in Mary van Boleyn blijkt de in het geheim te zijn getrouwd een én zwanger te in zijn. tijdens Dit heeft gevolgen voor haar een uit familie.

Anne naar ontdekt dat Henry er op tv weer een minnares het op na houdt. Haar de vader raadt haar een aan geen overhaaste uit beslissingen met te nemen en een minnares op voor hem met te zoeken door over wie ze macht tijdens kan tijdens uitoefenen.

juli 2020
06-02-2011 19:59

Seizoen 3 aflevering 8

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 8

Henry wil het huwelijk met Anne zo snel mogelijk ongedaan maken. Brandon gebruikt deze mogelijkheid om Cromwell de schuld te geven van het geplande huwelijk en beschuldigt hem van verraad.

30-01-2011 22:11

Seizoen 3 aflevering 7

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 7

Cromwell dringt aan op een huwelijk tussen Henry en Anne om zo sterker te staan tegen een dreigende invasie. Wanneer Henry haar ziet, is hij zo teleurgesteld dat het geplande huwelijk op losse schroeven komt te staan.

30-01-2011 21:04

Seizoen 3 aflevering 6

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 6

Henry gaat op zoek naar een nieuwe vrouw en dat blijft in heel Europa niet onopgemerkt. Intussen dreigt Engeland in oorlog met Frankrijk en Spanje te raken.

30-01-2011 19:59

Seizoen 3 aflevering 5

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 5

Henry staat er helemaal alleen voor wanneer hij zijn verdriet probeert te verwerken. Cromwell hoop dat Henry's inzinking niet uitlekt, omdat hij vreest dat dit grote politieke gevolgen kan hebben.

23-01-2011 22:04

Seizoen 3 aflevering 4

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 4

De gewelddadige onderdrukking van de rebellen duurt voort. Henry bereidt zich intussen voor op de komst van zijn langverwachte zoon.

23-01-2011 21:03

Seizoen 3 aflevering 3

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 3

Henry geeft een Nederlandse schilder de opdracht een naaktportret van Lady Misseldon te schilderen en komt zo openlijk uit voor hun romance. Intussen heeft Henry zijn handen vol aan de rebellen, met wie hij in gesprek belooft te gaan.

23-01-2011 20:03

Seizoen 3 aflevering 2

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 2

De onrust in het noorden neemt toe en de rebellen dreigen Londen binnen te vallen. Thomas Cromwell vreest dat hij zijn invloed op koning Henry verliest.

16-01-2011 22:08

Seizoen 3 aflevering 1

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 1

Henry neemt Jane Seymour aan als zijn derde vrouw. Intussen wordt in het noorden een opstand tegen het katholicisme voorbereid.

16-01-2011 21:08

Seizoen 2 aflevering 10

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 10

De beul van Calais is onderweg naar Londen voor de executie van Anne. Zij bidt, in de hoop op het allerlaatste moment gered te worden. Nu Anne ervan wordt beschuldigd meer dan honderd seksuele relaties te hebben gehad, wordt haar dochter El...

16-01-2011 20:02

Seizoen 2 aflevering 9

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 9

Na Anne's miskraam krijgt Henry te horen dat de baby ook nog gehandicapt was. Hij besluit een nieuwe weg in te slaan en maakt zijn vrijage met Jane Seymour officieel. Anne wil heel graag dat Elizabeth wordt gezien als Henry's rechtmatige er...

09-01-2011 22:06

Seizoen 2 aflevering 8

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 8

Ambassadeur Chapuys laat Brereton weten dat Katherine is vergiftigd. Henry hoopt dat met de dood van zijn ex-vrouw de weg vrij is voor een nieuwe alliantie. Vader Boleyn waarschuwt Anne voor de Seymour-clan.

09-01-2011 21:01

Seizoen 2 aflevering 7

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 7

De verbannen Katherine wordt steeds zieker. Intussen is Anne er steeds meer van overtuigd dat ze gevaar loopt. Ook maakt ze Henry duidelijk dat ze zijn ex-vrouw nog steeds bedreigend vindt. Henry heeft meer oog voor Jane, de dochter van zij...

09-01-2011 20:01

Seizoen 2 aflevering 6

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 6

De dood van Thomas More en Cardinal Fisher roept vragen op bij de paus. Brereton vertelt Chapuys dat koning Henry behekst is. Volgens hem kan Henry alleen worden genezen wanneer Anne wordt vermoord.

02-01-2011 22:10

Seizoen 2 aflevering 5

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 5

Fisher en More tekenen hun doodvonnis wanneer ze weigeren hun handtekening onder een eed te zetten waarmee ze zouden verklaren dat Henry oppermachtig is. Mary Boleyn blijkt in het geheim te zijn getrouwd én zwanger te zijn. Dit heeft gevolg...

02-01-2011 21:05

Seizoen 2 aflevering 4

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 4

Anne ontdekt dat Henry er weer een minnares op na houdt. Haar vader raadt haar aan geen overhaaste beslissingen te nemen en een minnares voor hem te zoeken over wie ze macht kan uitoefenen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Tudors gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Tudors de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Tudors bij The Tudors liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Tudors. Heb je een uitzending van The Tudors gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Tudors gemist

The Tudors is een sexy historisch drama, waarin Jonathan Rhys Meyers de hoofdrol opeist. The Tudors laat een nietsverhullend beeld zien van het hofleven van koning Henry VIII, de Engelse vorst die heerste in de periode 1509 – 1547. Geen stoffige geschiedenisles, maar geweld, seks en passie!

Uitzending gemist van The Tudors? Hier kun je alle uitzendingen van The Tudors kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 06-02-2011 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!