Programma gemist?

Henry wil het op tv huwelijk met een Anne zo met snel mogelijk van ongedaan maken. Brandon gebruikt door deze mogelijkheid om uit Cromwell de schuld een te geven van het geplande naar op huwelijk en beschuldigt hem van uit verraad.

Cromwell een dringt aan op op een huwelijk tussen Henry op tv en van Anne om zo een sterker te staan van tegen een dreigende op invasie. Wanneer Henry haar uit ziet, is hij van zo teleurgesteld dat het van geplande door huwelijk op losse schroeven komt een te het staan.

Henry gaat het op zoek naar naar een nieuwe vrouw uit en dat met blijft in heel op tv Europa niet onopgemerkt. door Intussen dreigt uit Engeland in oorlog met Frankrijk op tv en Spanje van te raken.

Henry staat er een helemaal alleen uit voor wanneer het hij zijn verdriet op tv probeert te verwerken. in Cromwell hoop dat Henry's inzinking op tv niet naar uitlekt, omdat de hij vreest dat dit grote op tv politieke naar gevolgen kan hebben.

De de gewelddadige onderdrukking van de rebellen door uit duurt voort. Henry bereidt zich naar intussen voor op de op komst van een zijn langverwachte tijdens zoon.

Henry door geeft een Nederlandse schilder in de opdracht een van naaktportret van van Lady Misseldon te schilderen en tijdens komt zo met openlijk uit voor op hun tijdens romance. Intussen heeft de Henry zijn handen vol aan van de rebellen, met een wie hij de in gesprek belooft te door gaan.

De onrust in naar het naar noorden neemt toe en naar de rebellen dreigen een Londen binnen te naar vallen. door Thomas Cromwell vreest dat op tv hij zijn door invloed op koning naar Henry verliest.

Henry de neemt Jane Seymour aan in als zijn derde op vrouw. Intussen wordt naar in het het noorden een opstand naar tegen het katholicisme het voorbereid.

De door beul van Calais is onderweg door naar Londen voor van de executie naar van Anne. Zij met bidt, van in de hoop op het het allerlaatste moment uit gered te met worden. Nu Anne ervan wordt met beschuldigd meer in dan honderd seksuele uit relaties te naar hebben gehad, wordt een haar dochter Elizabeth tijdens als bastaardkind aangewezen. uit Terwijl Anne wacht op van haar dood, maakt op tv Henry plannen voor een nieuw het de leven: hij wil Jane in ten huwelijk een vragen.

Na Anne's miskraam naar krijgt Henry naar te in horen dat de in baby ook nog gehandicapt was. Hij in naar besluit een nieuwe weg met in te slaan en de maakt een zijn vrijage met door Jane Seymour officieel. Anne op tv wil heel graag dat Elizabeth door wordt gezien als tijdens Henry's de rechtmatige erfgenaam. de Daarom smeekt ze tijdens de Franse ambassadeur van om koning Francis over te op tv halen dit te tijdens regelen. uit Intussen probeert Cromwell te bewijzen dat op tv het Anne veel minnaars heeft. in De uitkomst de van het onderzoek heeft van fatale gevolgen voor in Anne.

Ambassadeur Chapuys laat het met Brereton weten dat Katherine is op tv vergiftigd. Henry hoopt dat de met de de dood van zijn van ex-vrouw de weg de vrij naar is voor een nieuwe het alliantie. Vader Boleyn waarschuwt van Anne voor de uit Seymour-clan.

De verbannen Katherine van wordt steeds tijdens zieker. Intussen tijdens is Anne tijdens er steeds meer van overtuigd een dat ze gevaar loopt. met Ook maakt ze in Henry duidelijk dat in ze zijn door ex-vrouw nog steeds het bedreigend de vindt. Henry heeft meer oog voor de Jane, op de dochter van zijn gastheer met Sir naar John.

De een dood van Thomas More uit en Cardinal Fisher roept in het vragen op bij de paus. Brereton op tv op tv vertelt Chapuys dat koning het Henry behekst is. Volgens hem naar kan Henry alleen met worden genezen wanneer in Anne tijdens wordt vermoord.

Fisher en naar More tekenen hun een doodvonnis wanneer ze door weigeren door hun handtekening onder een het eed te naar zetten waarmee ze zouden met verklaren dat Henry oppermachtig op is. het Mary Boleyn blijkt in de het geheim uit te zijn getrouwd én zwanger in te zijn. Dit heeft op tv gevolgen tijdens voor haar van familie.

Anne tijdens ontdekt dat Henry er uit weer een minnares op een door na houdt. Haar vader raadt tijdens haar van aan geen overhaaste in beslissingen te nemen en een naar minnares voor het hem te zoeken in over wie ze macht uit kan van uitoefenen.

november 2018
06-02-2011 19:59

Seizoen 3 aflevering 8

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 8

Henry wil het huwelijk met Anne zo snel mogelijk ongedaan maken. Brandon gebruikt deze mogelijkheid om Cromwell de schuld te geven van het geplande huwelijk en beschuldigt hem van verraad.

30-01-2011 22:11

Seizoen 3 aflevering 7

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 7

Cromwell dringt aan op een huwelijk tussen Henry en Anne om zo sterker te staan tegen een dreigende invasie. Wanneer Henry haar ziet, is hij zo teleurgesteld dat het geplande huwelijk op losse schroeven komt te staan.

30-01-2011 21:04

Seizoen 3 aflevering 6

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 6

Henry gaat op zoek naar een nieuwe vrouw en dat blijft in heel Europa niet onopgemerkt. Intussen dreigt Engeland in oorlog met Frankrijk en Spanje te raken.

30-01-2011 19:59

Seizoen 3 aflevering 5

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 5

Henry staat er helemaal alleen voor wanneer hij zijn verdriet probeert te verwerken. Cromwell hoop dat Henry's inzinking niet uitlekt, omdat hij vreest dat dit grote politieke gevolgen kan hebben.

23-01-2011 22:04

Seizoen 3 aflevering 4

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 4

De gewelddadige onderdrukking van de rebellen duurt voort. Henry bereidt zich intussen voor op de komst van zijn langverwachte zoon.

23-01-2011 21:03

Seizoen 3 aflevering 3

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 3

Henry geeft een Nederlandse schilder de opdracht een naaktportret van Lady Misseldon te schilderen en komt zo openlijk uit voor hun romance. Intussen heeft Henry zijn handen vol aan de rebellen, met wie hij in gesprek belooft te gaan.

23-01-2011 20:03

Seizoen 3 aflevering 2

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 2

De onrust in het noorden neemt toe en de rebellen dreigen Londen binnen te vallen. Thomas Cromwell vreest dat hij zijn invloed op koning Henry verliest.

16-01-2011 22:08

Seizoen 3 aflevering 1

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 1

Henry neemt Jane Seymour aan als zijn derde vrouw. Intussen wordt in het noorden een opstand tegen het katholicisme voorbereid.

16-01-2011 21:08

Seizoen 2 aflevering 10

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 10

De beul van Calais is onderweg naar Londen voor de executie van Anne. Zij bidt, in de hoop op het allerlaatste moment gered te worden. Nu Anne ervan wordt beschuldigd meer dan honderd seksuele relaties te hebben gehad, wordt haar dochter El...

16-01-2011 20:02

Seizoen 2 aflevering 9

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 9

Na Anne's miskraam krijgt Henry te horen dat de baby ook nog gehandicapt was. Hij besluit een nieuwe weg in te slaan en maakt zijn vrijage met Jane Seymour officieel. Anne wil heel graag dat Elizabeth wordt gezien als Henry's rechtmatige er...

09-01-2011 22:06

Seizoen 2 aflevering 8

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 8

Ambassadeur Chapuys laat Brereton weten dat Katherine is vergiftigd. Henry hoopt dat met de dood van zijn ex-vrouw de weg vrij is voor een nieuwe alliantie. Vader Boleyn waarschuwt Anne voor de Seymour-clan.

09-01-2011 21:01

Seizoen 2 aflevering 7

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 7

De verbannen Katherine wordt steeds zieker. Intussen is Anne er steeds meer van overtuigd dat ze gevaar loopt. Ook maakt ze Henry duidelijk dat ze zijn ex-vrouw nog steeds bedreigend vindt. Henry heeft meer oog voor Jane, de dochter van zij...

09-01-2011 20:01

Seizoen 2 aflevering 6

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 6

De dood van Thomas More en Cardinal Fisher roept vragen op bij de paus. Brereton vertelt Chapuys dat koning Henry behekst is. Volgens hem kan Henry alleen worden genezen wanneer Anne wordt vermoord.

02-01-2011 22:10

Seizoen 2 aflevering 5

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 5

Fisher en More tekenen hun doodvonnis wanneer ze weigeren hun handtekening onder een eed te zetten waarmee ze zouden verklaren dat Henry oppermachtig is. Mary Boleyn blijkt in het geheim te zijn getrouwd én zwanger te zijn. Dit heeft gevolg...

02-01-2011 21:05

Seizoen 2 aflevering 4

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 4

Anne ontdekt dat Henry er weer een minnares op na houdt. Haar vader raadt haar aan geen overhaaste beslissingen te nemen en een minnares voor hem te zoeken over wie ze macht kan uitoefenen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Tudors gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Tudors de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Tudors bij The Tudors liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Tudors. Heb je een uitzending van The Tudors gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Tudors gemist

The Tudors is een sexy historisch drama, waarin Jonathan Rhys Meyers de hoofdrol opeist. The Tudors laat een nietsverhullend beeld zien van het hofleven van koning Henry VIII, de Engelse vorst die heerste in de periode 1509 – 1547. Geen stoffige geschiedenisles, maar geweld, seks en passie!

Uitzending gemist van The Tudors? Hier kun je alle uitzendingen van The Tudors kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 06-02-2011 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord