Programma gemist?

Henry naar wil het huwelijk met Anne op tv uit zo snel mogelijk ongedaan maken. de Brandon gebruikt uit deze mogelijkheid om Cromwell de de schuld te geven op van het door geplande huwelijk en beschuldigt door hem van tijdens verraad.

Cromwell op dringt aan naar op een huwelijk tussen het Henry en een Anne om zo van sterker te staan tegen een dreigende op tv van invasie. Wanneer Henry haar ziet, op is hij tijdens zo teleurgesteld dat het de geplande huwelijk op tijdens losse door schroeven komt te het staan.

Henry gaat naar op zoek op tv naar een met nieuwe vrouw en dat blijft het in een heel Europa niet onopgemerkt. in Intussen dreigt naar Engeland in oorlog met Frankrijk en naar Spanje met te raken.

Henry staat uit er helemaal alleen voor van van wanneer hij zijn verdriet probeert de te naar verwerken. Cromwell hoop dat Henry's inzinking naar niet de uitlekt, omdat van hij vreest dat dit grote politieke van gevolgen op tv kan hebben.

De het gewelddadige onderdrukking van op tv de rebellen duurt voort. Henry op bereidt naar zich intussen voor op de met komst de van zijn de langverwachte zoon.

Henry in geeft een Nederlandse schilder naar de het opdracht een naaktportret van Lady naar Misseldon te in schilderen en de komt zo openlijk uit voor hun in romance. op tv Intussen heeft door Henry zijn handen vol een aan de rebellen, met wie op tv hij in op gesprek belooft te op gaan.

De onrust in op het een noorden neemt toe en de van rebellen dreigen Londen van binnen te vallen. naar Thomas Cromwell met vreest dat de hij zijn invloed het op koning Henry naar verliest.

Henry het neemt Jane Seymour door aan als de zijn derde vrouw. Intussen wordt in uit het noorden met een opstand tegen door het katholicisme naar voorbereid.

De op beul van Calais op tv is onderweg in naar Londen voor de op tv executie van Anne. Zij van bidt, het in de hoop op het van allerlaatste moment op tv gered te de worden. Nu Anne ervan uit wordt beschuldigd meer dan op honderd met seksuele relaties te hebben tijdens gehad, wordt haar dochter de Elizabeth als bastaardkind aangewezen. op Terwijl Anne tijdens wacht op tijdens haar dood, maakt Henry een plannen voor een nieuw de leven: de hij wil op tv Jane ten huwelijk van vragen.

Na Anne's uit miskraam krijgt de Henry te horen door dat de baby ook uit nog gehandicapt met was. Hij besluit een nieuwe tijdens het weg in te slaan in en maakt zijn vrijage met van door Jane Seymour officieel. op tv Anne wil heel graag tijdens dat Elizabeth wordt gezien als op tv Henry's rechtmatige erfgenaam. naar in Daarom smeekt ze de van Franse ambassadeur om van koning Francis over te de halen dit te op regelen. Intussen probeert de Cromwell te bewijzen dat tijdens Anne veel minnaars een heeft. De uitkomst door van het onderzoek een de heeft fatale gevolgen tijdens voor Anne.

Ambassadeur van Chapuys laat Brereton in weten dat uit Katherine is vergiftigd. Henry hoopt tijdens dat met de in dood het van zijn ex-vrouw de met weg vrij is voor een tijdens nieuwe door alliantie. Vader Boleyn waarschuwt Anne uit het voor de Seymour-clan.

De verbannen Katherine de wordt steeds zieker. een Intussen het is Anne er steeds uit meer van overtuigd van dat ze gevaar loopt. uit Ook maakt met ze Henry duidelijk door dat ze zijn ex-vrouw van nog een steeds bedreigend vindt. Henry heeft op meer oog voor door Jane, de een dochter van van zijn gastheer Sir uit John.

De dood van op Thomas op More en van Cardinal Fisher roept vragen op naar bij de op paus. Brereton vertelt Chapuys een dat koning Henry behekst het is. Volgens een hem uit kan Henry alleen worden het genezen wanneer Anne met wordt vermoord.

Fisher in en More tekenen hun door doodvonnis de wanneer ze weigeren hun handtekening op tv onder op tv een eed te zetten waarmee op tv ze op zouden verklaren dat een Henry oppermachtig is. Mary van Boleyn blijkt op in het geheim te zijn getrouwd in uit én zwanger te van zijn. Dit heeft in gevolgen voor haar tijdens familie.

Anne ontdekt dat op tv Henry met er weer een het minnares op na op tv houdt. Haar uit vader raadt haar tijdens aan geen overhaaste beslissingen te uit nemen en een minnares naar voor hem uit te zoeken over tijdens wie ze met macht kan naar uitoefenen.

juni 2021
06-02-2011 19:59

Seizoen 3 aflevering 8

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 8

Henry wil het huwelijk met Anne zo snel mogelijk ongedaan maken. Brandon gebruikt deze mogelijkheid om Cromwell de schuld te geven van het geplande huwelijk en beschuldigt hem van verraad.

30-01-2011 22:11

Seizoen 3 aflevering 7

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 7

Cromwell dringt aan op een huwelijk tussen Henry en Anne om zo sterker te staan tegen een dreigende invasie. Wanneer Henry haar ziet, is hij zo teleurgesteld dat het geplande huwelijk op losse schroeven komt te staan.

30-01-2011 21:04

Seizoen 3 aflevering 6

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 6

Henry gaat op zoek naar een nieuwe vrouw en dat blijft in heel Europa niet onopgemerkt. Intussen dreigt Engeland in oorlog met Frankrijk en Spanje te raken.

30-01-2011 19:59

Seizoen 3 aflevering 5

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 5

Henry staat er helemaal alleen voor wanneer hij zijn verdriet probeert te verwerken. Cromwell hoop dat Henry's inzinking niet uitlekt, omdat hij vreest dat dit grote politieke gevolgen kan hebben.

23-01-2011 22:04

Seizoen 3 aflevering 4

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 4

De gewelddadige onderdrukking van de rebellen duurt voort. Henry bereidt zich intussen voor op de komst van zijn langverwachte zoon.

23-01-2011 21:03

Seizoen 3 aflevering 3

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 3

Henry geeft een Nederlandse schilder de opdracht een naaktportret van Lady Misseldon te schilderen en komt zo openlijk uit voor hun romance. Intussen heeft Henry zijn handen vol aan de rebellen, met wie hij in gesprek belooft te gaan.

23-01-2011 20:03

Seizoen 3 aflevering 2

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 2

De onrust in het noorden neemt toe en de rebellen dreigen Londen binnen te vallen. Thomas Cromwell vreest dat hij zijn invloed op koning Henry verliest.

16-01-2011 22:08

Seizoen 3 aflevering 1

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 1

Henry neemt Jane Seymour aan als zijn derde vrouw. Intussen wordt in het noorden een opstand tegen het katholicisme voorbereid.

16-01-2011 21:08

Seizoen 2 aflevering 10

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 10

De beul van Calais is onderweg naar Londen voor de executie van Anne. Zij bidt, in de hoop op het allerlaatste moment gered te worden. Nu Anne ervan wordt beschuldigd meer dan honderd seksuele relaties te hebben gehad, wordt haar dochter El...

16-01-2011 20:02

Seizoen 2 aflevering 9

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 9

Na Anne's miskraam krijgt Henry te horen dat de baby ook nog gehandicapt was. Hij besluit een nieuwe weg in te slaan en maakt zijn vrijage met Jane Seymour officieel. Anne wil heel graag dat Elizabeth wordt gezien als Henry's rechtmatige er...

09-01-2011 22:06

Seizoen 2 aflevering 8

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 8

Ambassadeur Chapuys laat Brereton weten dat Katherine is vergiftigd. Henry hoopt dat met de dood van zijn ex-vrouw de weg vrij is voor een nieuwe alliantie. Vader Boleyn waarschuwt Anne voor de Seymour-clan.

09-01-2011 21:01

Seizoen 2 aflevering 7

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 7

De verbannen Katherine wordt steeds zieker. Intussen is Anne er steeds meer van overtuigd dat ze gevaar loopt. Ook maakt ze Henry duidelijk dat ze zijn ex-vrouw nog steeds bedreigend vindt. Henry heeft meer oog voor Jane, de dochter van zij...

09-01-2011 20:01

Seizoen 2 aflevering 6

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 6

De dood van Thomas More en Cardinal Fisher roept vragen op bij de paus. Brereton vertelt Chapuys dat koning Henry behekst is. Volgens hem kan Henry alleen worden genezen wanneer Anne wordt vermoord.

02-01-2011 22:10

Seizoen 2 aflevering 5

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 5

Fisher en More tekenen hun doodvonnis wanneer ze weigeren hun handtekening onder een eed te zetten waarmee ze zouden verklaren dat Henry oppermachtig is. Mary Boleyn blijkt in het geheim te zijn getrouwd én zwanger te zijn. Dit heeft gevolg...

02-01-2011 21:05

Seizoen 2 aflevering 4

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 4

Anne ontdekt dat Henry er weer een minnares op na houdt. Haar vader raadt haar aan geen overhaaste beslissingen te nemen en een minnares voor hem te zoeken over wie ze macht kan uitoefenen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Tudors gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Tudors de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Tudors bij The Tudors liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Tudors. Heb je een uitzending van The Tudors gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Tudors gemist

The Tudors is een sexy historisch drama, waarin Jonathan Rhys Meyers de hoofdrol opeist. The Tudors laat een nietsverhullend beeld zien van het hofleven van koning Henry VIII, de Engelse vorst die heerste in de periode 1509 – 1547. Geen stoffige geschiedenisles, maar geweld, seks en passie!

Uitzending gemist van The Tudors? Hier kun je alle uitzendingen van The Tudors kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 06-02-2011 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!