Programma gemist?

Henry wil naar het huwelijk met in Anne zo snel naar mogelijk ongedaan in maken. Brandon gebruikt deze mogelijkheid tijdens om de Cromwell de schuld te met geven van van het geplande huwelijk en een beschuldigt hem in van verraad.

Cromwell een dringt aan het op een huwelijk tussen Henry op tv en Anne het om zo met sterker te staan tegen een dreigende van invasie. Wanneer op Henry haar ziet, is de hij naar zo teleurgesteld dat het geplande de huwelijk op met losse schroeven komt een te door staan.

Henry het gaat op zoek uit naar een nieuwe tijdens vrouw en dat blijft in het tijdens heel Europa niet onopgemerkt. Intussen dreigt naar naar Engeland in oorlog de met Frankrijk en Spanje te naar raken.

Henry de staat er van helemaal alleen voor wanneer hij zijn tijdens op verdriet probeert te verwerken. Cromwell hoop door op dat Henry's inzinking niet naar uitlekt, omdat hij tijdens vreest dat dit op tv grote politieke van gevolgen kan hebben.

De gewelddadige van onderdrukking van de naar rebellen duurt voort. een Henry bereidt zich intussen een voor op het de met komst van zijn langverwachte met zoon.

Henry geeft van een Nederlandse schilder de een opdracht een naar naaktportret van Lady een Misseldon te de schilderen en komt met zo openlijk uit op voor hun romance. Intussen heeft in Henry zijn handen uit vol op tv aan de rebellen, het met wie hij naar in gesprek belooft te uit gaan.

De onrust in uit het op tv noorden neemt door toe en de op rebellen dreigen Londen binnen te van vallen. het Thomas Cromwell vreest dat hij een zijn invloed op de koning Henry in verliest.

Henry neemt Jane de Seymour de aan als zijn derde vrouw. het op tv Intussen wordt in het noorden een een opstand tegen het in katholicisme de voorbereid.

De beul de van Calais op tv is onderweg naar Londen de voor de executie naar van Anne. Zij met bidt, in met de hoop op tijdens het allerlaatste moment gered tijdens te worden. Nu Anne in ervan door wordt beschuldigd meer dan in honderd seksuele relaties het te de hebben gehad, wordt haar dochter Elizabeth tijdens als bastaardkind aangewezen. een Terwijl met Anne wacht op haar door dood, maakt van Henry plannen op tv voor een nieuw leven: hij het wil in Jane ten huwelijk door vragen.

Na Anne's miskraam de krijgt Henry op te horen dat de tijdens baby ook nog met de gehandicapt was. Hij besluit een nieuwe van weg een in te slaan en tijdens maakt uit zijn vrijage met het Jane Seymour officieel. tijdens Anne wil heel graag van dat Elizabeth wordt gezien het als Henry's rechtmatige naar erfgenaam. Daarom smeekt ze het de Franse op tv ambassadeur op om koning Francis over te halen de dit te regelen. naar Intussen het probeert Cromwell een te bewijzen dat van Anne veel minnaars heeft. met De uitkomst van een het onderzoek heeft fatale van gevolgen voor door Anne.

Ambassadeur Chapuys laat op Brereton weten dat op tijdens Katherine is vergiftigd. Henry hoopt tijdens dat met de dood van van zijn ex-vrouw de de weg uit vrij van is voor een nieuwe alliantie. Vader in Boleyn waarschuwt Anne uit voor de met Seymour-clan.

De het verbannen Katherine wordt steeds zieker. uit het Intussen is Anne op tv er steeds meer van overtuigd uit dat ze de gevaar loopt. door Ook maakt ze Henry met duidelijk dat ze zijn ex-vrouw uit naar nog steeds bedreigend door vindt. Henry heeft meer oog voor een Jane, de het dochter van naar zijn gastheer Sir op John.

De de dood van Thomas More op en Cardinal Fisher door roept vragen op bij op de de paus. Brereton vertelt Chapuys met dat koning Henry tijdens behekst is. Volgens op tv hem kan uit Henry alleen worden door genezen wanneer naar Anne wordt vermoord.

Fisher het en More tekenen hun doodvonnis op tv wanneer een ze weigeren hun handtekening onder door uit een eed te zetten waarmee een ze op zouden verklaren dat het Henry oppermachtig is. Mary Boleyn van blijkt in het geheim in de te zijn getrouwd én zwanger uit te zijn. Dit heeft uit van gevolgen voor haar van familie.

Anne op ontdekt dat naar Henry er weer een minnares met op de na houdt. Haar vader raadt op haar aan geen tijdens overhaaste beslissingen op te nemen in en een minnares voor naar hem te zoeken over de wie uit ze macht kan naar uitoefenen.

september 2017
06-02-2011 19:59

Seizoen 3 aflevering 8

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 8

Henry wil het huwelijk met Anne zo snel mogelijk ongedaan maken. Brandon gebruikt deze mogelijkheid om Cromwell de schuld te geven van het geplande huwelijk en beschuldigt hem van verraad.

30-01-2011 22:11

Seizoen 3 aflevering 7

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 7

Cromwell dringt aan op een huwelijk tussen Henry en Anne om zo sterker te staan tegen een dreigende invasie. Wanneer Henry haar ziet, is hij zo teleurgesteld dat het geplande huwelijk op losse schroeven komt te staan.

30-01-2011 21:04

Seizoen 3 aflevering 6

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 6

Henry gaat op zoek naar een nieuwe vrouw en dat blijft in heel Europa niet onopgemerkt. Intussen dreigt Engeland in oorlog met Frankrijk en Spanje te raken.

30-01-2011 19:59

Seizoen 3 aflevering 5

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 5

Henry staat er helemaal alleen voor wanneer hij zijn verdriet probeert te verwerken. Cromwell hoop dat Henry's inzinking niet uitlekt, omdat hij vreest dat dit grote politieke gevolgen kan hebben.

23-01-2011 22:04

Seizoen 3 aflevering 4

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 4

De gewelddadige onderdrukking van de rebellen duurt voort. Henry bereidt zich intussen voor op de komst van zijn langverwachte zoon.

23-01-2011 21:03

Seizoen 3 aflevering 3

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 3

Henry geeft een Nederlandse schilder de opdracht een naaktportret van Lady Misseldon te schilderen en komt zo openlijk uit voor hun romance. Intussen heeft Henry zijn handen vol aan de rebellen, met wie hij in gesprek belooft te gaan.

23-01-2011 20:03

Seizoen 3 aflevering 2

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 2

De onrust in het noorden neemt toe en de rebellen dreigen Londen binnen te vallen. Thomas Cromwell vreest dat hij zijn invloed op koning Henry verliest.

16-01-2011 22:08

Seizoen 3 aflevering 1

The Tudors - Seizoen 3 aflevering 1

Henry neemt Jane Seymour aan als zijn derde vrouw. Intussen wordt in het noorden een opstand tegen het katholicisme voorbereid.

16-01-2011 21:08

Seizoen 2 aflevering 10

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 10

De beul van Calais is onderweg naar Londen voor de executie van Anne. Zij bidt, in de hoop op het allerlaatste moment gered te worden. Nu Anne ervan wordt beschuldigd meer dan honderd seksuele relaties te hebben gehad, wordt haar dochter El...

16-01-2011 20:02

Seizoen 2 aflevering 9

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 9

Na Anne's miskraam krijgt Henry te horen dat de baby ook nog gehandicapt was. Hij besluit een nieuwe weg in te slaan en maakt zijn vrijage met Jane Seymour officieel. Anne wil heel graag dat Elizabeth wordt gezien als Henry's rechtmatige er...

09-01-2011 22:06

Seizoen 2 aflevering 8

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 8

Ambassadeur Chapuys laat Brereton weten dat Katherine is vergiftigd. Henry hoopt dat met de dood van zijn ex-vrouw de weg vrij is voor een nieuwe alliantie. Vader Boleyn waarschuwt Anne voor de Seymour-clan.

09-01-2011 21:01

Seizoen 2 aflevering 7

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 7

De verbannen Katherine wordt steeds zieker. Intussen is Anne er steeds meer van overtuigd dat ze gevaar loopt. Ook maakt ze Henry duidelijk dat ze zijn ex-vrouw nog steeds bedreigend vindt. Henry heeft meer oog voor Jane, de dochter van zij...

09-01-2011 20:01

Seizoen 2 aflevering 6

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 6

De dood van Thomas More en Cardinal Fisher roept vragen op bij de paus. Brereton vertelt Chapuys dat koning Henry behekst is. Volgens hem kan Henry alleen worden genezen wanneer Anne wordt vermoord.

02-01-2011 22:10

Seizoen 2 aflevering 5

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 5

Fisher en More tekenen hun doodvonnis wanneer ze weigeren hun handtekening onder een eed te zetten waarmee ze zouden verklaren dat Henry oppermachtig is. Mary Boleyn blijkt in het geheim te zijn getrouwd én zwanger te zijn. Dit heeft gevolg...

02-01-2011 21:05

Seizoen 2 aflevering 4

The Tudors - Seizoen 2 aflevering 4

Anne ontdekt dat Henry er weer een minnares op na houdt. Haar vader raadt haar aan geen overhaaste beslissingen te nemen en een minnares voor hem te zoeken over wie ze macht kan uitoefenen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Tudors gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Tudors de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Tudors bij The Tudors liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Tudors. Heb je een uitzending van The Tudors gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Tudors gemist

The Tudors is een sexy historisch drama, waarin Jonathan Rhys Meyers de hoofdrol opeist. The Tudors laat een nietsverhullend beeld zien van het hofleven van koning Henry VIII, de Engelse vorst die heerste in de periode 1509 – 1547. Geen stoffige geschiedenisles, maar geweld, seks en passie!

Uitzending gemist van The Tudors? Hier kun je alle uitzendingen van The Tudors kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 06-02-2011 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord