Programma gemist?

Jeugdserie. met Met: Tijn Born, Nick een Geest, Kes Raven het e.a. De broers van Jacco (12) en Vin op tv (8) door en hun vrienden Samantha (12), naar Marco (13) door en naar Mo (12) blijken afstammelingen naar te zijn van op de achttiende-eeuwse Amsterdamse dief Sjako naar het en zijn bendeleden. Sjako het was in zijn tijd het een soort Robin Hood, tijdens die onder het met huis van Jacco op tv en Vin in een groot tijdens fort gebouwd heeft, waar tijdens hij tijdens en zijn bende zich konden een verstoppen. Mysterieuze van regenten geven het een geheimzinnige schim opdracht de kinderen met te testen of het zij de met nieuwe met bende van Sjako de kunnen vormen. Ieder kind uit wordt getoetst op zijn specifieke het kwaliteit. De een tests tijdens spelen zich af op bekende op spookplekken uit van Amsterdam zoals het door Historisch Museum een en de Waag. De kids tijdens krijgen steun van met Gideon, de door blinde bibliothecaris op tv die over magische gaven op beschikt, en met Agaath, de spirituele door tante van Jacco en naar Vin. Afl.: Het doodsbed. naar De door mysterieuze schim lokt van Marco, de sterkste jongen van de naar school, naar op tv een oude Krijtmolen het in Buiksloot, tijdens vlak bij in Amsterdam. Daar wordt hij tijdens door de een geest van een molenaar tijdens op het uit stenen wiel van de molen vastgebonden. met Jacco, Vin, uit Sam en Mo komen, de met dankzij het rode dagboekje van in de oude op Sjako, erachter waar Marco gevangen van naar wordt gehouden. Bij hun poging door om het hem te redden worden Vin het en op Sam bijna verpletterd. De bende tijdens moet in een naar uiterste krachtinspanning er voor tijdens zorgen dat met niemand in gewond raakt. De schim met blijkt een Satyr: in half mens, half uit bok. Hij verraadt wie hij tijdens in het dagelijks een leven werkelijk naar is.

Jeugdserie. tijdens Met: Tijn Born, tijdens Nick Geest, Kes Raven naar e.a. Serie over de naar broers Jacco een (12) uit en Vin (8) en hun op tv vrienden op tv Samantha (12), Marco (13) tijdens en Mo (12). een Zij blijken afstammelingen te met zijn van de achttiende de in eeuwse Amsterdamse dief Sjako en in zijn bendeleden. Sjako was het in in zijn tijd een door soort Robin tijdens Hood, die onder het huis van van Jacco door en Vin een uit groot fort gebouwd heeft, waar de hij en een zijn bende in zich konden verstoppen. het Mysterieuze regenten een geven een geheimzinnige schim opdracht de de kinderen te de testen het of zij de nieuwe in bende van met Sjako kunnen vormen. uit Ieder kind wordt door getoetst op zijn specifieke kwaliteit. het De tests door spelen zich van af op bekende spookplekken van tijdens Amsterdam zoals het een Historisch Museum en de de Waag. De op kids krijgen steun van door tijdens Gideon, de blinde tijdens bibliothecaris die over magische gaven op beschikt, en een Agaath, de spirituele met tante van Jacco en uit Vin. tijdens Afl.: De verhuizing. een Jacco en zijn op broertje Vin verhuizen van het Friese door platteland van naar Amsterdam. Vin bezit een tijdens 'zesde' zintuig en het heeft voorspellende tijdens dromen. in Vlak voor hun door verhuizing voorziet hij naar dat tante Agaath wordt de aangevallen door een monster met met klauwen. tijdens Tot hun in schrik ontdekken de met jongens in hun nieuwe huis tijdens een klauwspoor in de in muur. Ver onder de de grond, de in een duistere tijdens kelderruimte, het krijgt een schim in een lange, het zwarte op cape de op tv opdracht om een nieuwe een bende van Sjako bijeen een te brengen. Met uit rode op tv verf wordt een cirkel getrokken in om het tijdens portret van uit Vin.

mei 2020
29-12-2010 15:30

Het doodsbed

Bende van Sjako - Het doodsbed

Jeugdserie. Met: Tijn Born, Nick Geest, Kes Raven e.a. De broers Jacco (12) en Vin (8) en hun vrienden Samantha (12), Marco (13) en Mo (12) blijken afstammelingen te zijn van de achttiende-eeuwse Amsterdamse dief Sjako en zijn bendeleden. S...

09-10-2010 19:00

De verhuizing

Bende van Sjako - De verhuizing

Jeugdserie. Met: Tijn Born, Nick Geest, Kes Raven e.a. Serie over de broers Jacco (12) en Vin (8) en hun vrienden Samantha (12), Marco (13) en Mo (12). Zij blijken afstammelingen te zijn van de achttiende eeuwse Amsterdamse dief Sjako en zi...

Bende van Sjako gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bende van Sjako de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bende van Sjako bij Bende van Sjako liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bende van Sjako. Heb je een uitzending van Bende van Sjako gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bende van Sjako gemist

Jeugdserie Met: Tygo Gernandt, Christine van Stralen e.a. over de broers Jacco en Vin en hun vrienden Samantha, Marcoen Mo. Zij blijken afstammelingen te zijn van de 18e eeuwse Amsterdamse dief Sjako en zijn bendeleden. Sjako was inzijn tijd een soort Robin Hood, die onder het huis van Jacco en Vin een groot fort gebouwd heeft, waar hij en zijnbende zich konden verstoppen. Jacco en zijn broertje Vin verhuizen van het Friese platteland naar Amsterdam. Vin beziteen 'zesde' zintuig en heeft voorspellende dromen. Vlak voor hun verhuizing voorziet hij dat tante Agaath wordtaangevallen door een monster met klauwen. Tot hun schrik ontdekken de jongens in hun nieuwe huis een klauwspoor in demuur. Ver onder de grond, in een duistere kelderruimte, krijgt een schim in een lange, zwarte cape de opdracht om eennieuwe bende van Sjako bijeen te brengen. Met rode verf wordt een cirkel getrokken om het portret van Vin.

Uitzending gemist van Bende van Sjako? Hier kun je alle uitzendingen van Bende van Sjako kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2010 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!