Programma gemist?

Jeugdserie. Met: tijdens Tijn Born, Nick tijdens Geest, Kes Raven uit e.a. De broers Jacco het (12) en een Vin uit (8) en hun vrienden Samantha (12), de Marco in (13) en door Mo (12) blijken afstammelingen te van zijn van de achttiende-eeuwse uit Amsterdamse dief het Sjako en zijn tijdens bendeleden. Sjako was in een zijn tijd van een soort Robin van Hood, die onder het naar huis van tijdens Jacco met en Vin een door groot fort gebouwd heeft, waar door hij en zijn door bende door zich konden verstoppen. Mysterieuze uit regenten geven een geheimzinnige schim naar opdracht naar de kinderen te testen of op tv op zij de nieuwe bende van Sjako van kunnen vormen. Ieder in kind wordt het getoetst op zijn door specifieke kwaliteit. De tests op tv spelen zich op tv af op een bekende spookplekken van tijdens Amsterdam zoals het door Historisch Museum en de een Waag. De kids in krijgen steun op tv van Gideon, de blinde bibliothecaris op die over op tv magische op tv gaven beschikt, en naar Agaath, de spirituele tante van een Jacco de en Vin. Afl.: Het naar doodsbed. De mysterieuze een schim lokt een Marco, de sterkste jongen van van de school, naar een door oude Krijtmolen in door het Buiksloot, vlak bij Amsterdam. de Daar wordt de hij door de geest van een door molenaar op het het uit stenen wiel van de door molen vastgebonden. Jacco, Vin, Sam in en Mo in komen, dankzij het rode naar dagboekje van naar de oude Sjako, het erachter een waar Marco gevangen wordt gehouden. Bij een hun poging om van hem tijdens te redden uit worden Vin en Sam bijna verpletterd. naar uit De bende moet in een uiterste op tijdens krachtinspanning er voor door zorgen dat niemand gewond raakt. De op schim blijkt op een Satyr: half mens, naar half bok. een Hij verraadt wie hij in het in het dagelijks leven door werkelijk is.

Jeugdserie. Met: Tijn op tv in Born, Nick Geest, Kes Raven e.a. uit het Serie over de broers Jacco (12) het en in Vin (8) en uit hun vrienden Samantha (12), op tv Marco met (13) en Mo tijdens (12). Zij blijken afstammelingen het te zijn van de naar achttiende eeuwse Amsterdamse dief door Sjako en zijn het bendeleden. Sjako door was in een zijn tijd een soort Robin tijdens Hood, een die onder het huis van van naar Jacco en Vin op een groot fort gebouwd heeft, het waar hij en op tv zijn bende in zich konden verstoppen. Mysterieuze regenten de geven een het geheimzinnige schim op opdracht de van kinderen te testen of zij het de de nieuwe bende van op Sjako kunnen vormen. Ieder kind tijdens wordt getoetst van op zijn specifieke kwaliteit. een De tests tijdens spelen zich af op bekende de op spookplekken van Amsterdam zoals het Historisch naar Museum en uit de Waag. de De kids van krijgen steun van uit Gideon, de blinde bibliothecaris die over met magische gaven met beschikt, en Agaath, op de spirituele tijdens tante van Jacco en Vin. door Afl.: De uit verhuizing. Jacco en naar zijn broertje Vin verhuizen door van het uit Friese met platteland naar Amsterdam. Vin bezit op een 'zesde' zintuig een en heeft voorspellende dromen. naar Vlak naar voor hun verhuizing voorziet op hij dat tante Agaath het wordt aangevallen tijdens door een monster met door klauwen. Tot hun naar schrik naar ontdekken de jongens door in hun in nieuwe huis een in klauwspoor in de muur. naar Ver onder de grond, naar in het een duistere kelderruimte, krijgt een in schim in een van lange, zwarte cape de door uit opdracht om een nieuwe bende met van op Sjako bijeen te tijdens brengen. Met rode verf naar wordt een cirkel getrokken om naar met het portret van uit Vin.

juni 2021
29-12-2010 15:30

Het doodsbed

Bende van Sjako - Het doodsbed

Jeugdserie. Met: Tijn Born, Nick Geest, Kes Raven e.a. De broers Jacco (12) en Vin (8) en hun vrienden Samantha (12), Marco (13) en Mo (12) blijken afstammelingen te zijn van de achttiende-eeuwse Amsterdamse dief Sjako en zijn bendeleden. S...

09-10-2010 19:00

De verhuizing

Bende van Sjako - De verhuizing

Jeugdserie. Met: Tijn Born, Nick Geest, Kes Raven e.a. Serie over de broers Jacco (12) en Vin (8) en hun vrienden Samantha (12), Marco (13) en Mo (12). Zij blijken afstammelingen te zijn van de achttiende eeuwse Amsterdamse dief Sjako en zi...

Bende van Sjako gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bende van Sjako de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bende van Sjako bij Bende van Sjako liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bende van Sjako. Heb je een uitzending van Bende van Sjako gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bende van Sjako gemist

Jeugdserie Met: Tygo Gernandt, Christine van Stralen e.a. over de broers Jacco en Vin en hun vrienden Samantha, Marcoen Mo. Zij blijken afstammelingen te zijn van de 18e eeuwse Amsterdamse dief Sjako en zijn bendeleden. Sjako was inzijn tijd een soort Robin Hood, die onder het huis van Jacco en Vin een groot fort gebouwd heeft, waar hij en zijnbende zich konden verstoppen. Jacco en zijn broertje Vin verhuizen van het Friese platteland naar Amsterdam. Vin beziteen 'zesde' zintuig en heeft voorspellende dromen. Vlak voor hun verhuizing voorziet hij dat tante Agaath wordtaangevallen door een monster met klauwen. Tot hun schrik ontdekken de jongens in hun nieuwe huis een klauwspoor in demuur. Ver onder de grond, in een duistere kelderruimte, krijgt een schim in een lange, zwarte cape de opdracht om eennieuwe bende van Sjako bijeen te brengen. Met rode verf wordt een cirkel getrokken om het portret van Vin.

Uitzending gemist van Bende van Sjako? Hier kun je alle uitzendingen van Bende van Sjako kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2010 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!