Programma gemist?

Jeugdserie. uit Met: Tijn Born, Nick Geest, van Kes tijdens Raven e.a. De broers Jacco op tv (12) en Vin naar (8) en hun op met vrienden Samantha (12), Marco de (13) en van Mo (12) blijken afstammelingen te op zijn van de achttiende-eeuwse het Amsterdamse dief met Sjako en zijn op tv bendeleden. Sjako was in het zijn tijd tijdens een in soort Robin Hood, een die onder het huis van op tv Jacco naar en Vin een groot fort gebouwd van heeft, tijdens waar hij en in zijn bende tijdens zich konden verstoppen. naar Mysterieuze regenten geven een door geheimzinnige schim opdracht de tijdens kinderen te testen of van zij het de nieuwe op bende van Sjako kunnen vormen. Ieder door kind tijdens wordt getoetst op op tv zijn specifieke kwaliteit. De tests op tv op tv spelen zich af op de bekende spookplekken met van Amsterdam zoals het Historisch Museum van en de uit Waag. De kids krijgen van steun op van Gideon, de blinde uit bibliothecaris die door over magische gaven beschikt, en het Agaath, de tijdens spirituele door tante van Jacco tijdens en Vin. Afl.: tijdens Het doodsbed. De mysterieuze schim lokt uit uit Marco, de sterkste jongen van van de school, naar in een oude Krijtmolen van in Buiksloot, vlak bij het naar Amsterdam. Daar wordt op hij door de geest van tijdens een molenaar op het in stenen wiel van naar de de molen vastgebonden. Jacco, Vin, Sam een en met Mo komen, dankzij uit het rode dagboekje van de de oude Sjako, erachter door waar naar Marco gevangen wordt met gehouden. Bij hun poging op tv om hem te een redden worden Vin de en Sam bijna het verpletterd. De bende uit moet in een op tv uiterste krachtinspanning er voor de in zorgen dat niemand gewond met raakt. De met schim blijkt een op Satyr: half mens, half van bok. Hij verraadt wie hij tijdens in op het dagelijks door leven werkelijk is.

Jeugdserie. Met: het Tijn Born, Nick naar Geest, Kes met Raven e.a. op tv Serie over de broers de Jacco (12) en op tv Vin (8) en hun door vrienden Samantha naar (12), Marco op tv (13) en Mo door (12). Zij blijken afstammelingen te zijn de van de achttiende het eeuwse met Amsterdamse dief Sjako en het zijn bendeleden. Sjako een was in zijn tijd de een soort in Robin Hood, een die onder het huis van van uit Jacco en Vin door een groot fort gebouwd heeft, van waar hij uit en zijn bende zich uit konden verstoppen. uit Mysterieuze regenten met geven een geheimzinnige schim opdracht een de kinderen te naar testen of zij de tijdens nieuwe bende de van Sjako kunnen de vormen. Ieder kind wordt tijdens getoetst een op zijn specifieke kwaliteit. De uit tests naar spelen zich af op uit bekende spookplekken van tijdens Amsterdam tijdens zoals het Historisch Museum en de op naar Waag. De kids krijgen tijdens steun van Gideon, de blinde een naar bibliothecaris die over magische gaven uit beschikt, en Agaath, de uit met spirituele tante van uit Jacco en Vin. Afl.: tijdens De verhuizing. Jacco en zijn met broertje uit Vin verhuizen van het Friese van de platteland naar Amsterdam. Vin naar bezit een 'zesde' van zintuig en door heeft voorspellende dromen. op tv Vlak voor hun verhuizing voorziet hij van dat tante een Agaath wordt aangevallen door tijdens uit een monster met klauwen. uit Tot hun schrik ontdekken het de jongens in hun tijdens nieuwe huis een tijdens klauwspoor in de uit muur. Ver een onder de de grond, in een duistere kelderruimte, op tv krijgt een tijdens schim in een naar lange, zwarte cape de de opdracht om naar een op nieuwe bende van Sjako bijeen te door naar brengen. Met rode de verf wordt een cirkel getrokken met om naar het portret van door Vin.

maart 2021
29-12-2010 15:30

Het doodsbed

Bende van Sjako - Het doodsbed

Jeugdserie. Met: Tijn Born, Nick Geest, Kes Raven e.a. De broers Jacco (12) en Vin (8) en hun vrienden Samantha (12), Marco (13) en Mo (12) blijken afstammelingen te zijn van de achttiende-eeuwse Amsterdamse dief Sjako en zijn bendeleden. S...

09-10-2010 19:00

De verhuizing

Bende van Sjako - De verhuizing

Jeugdserie. Met: Tijn Born, Nick Geest, Kes Raven e.a. Serie over de broers Jacco (12) en Vin (8) en hun vrienden Samantha (12), Marco (13) en Mo (12). Zij blijken afstammelingen te zijn van de achttiende eeuwse Amsterdamse dief Sjako en zi...

Bende van Sjako gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bende van Sjako de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bende van Sjako bij Bende van Sjako liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bende van Sjako. Heb je een uitzending van Bende van Sjako gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bende van Sjako gemist

Jeugdserie Met: Tygo Gernandt, Christine van Stralen e.a. over de broers Jacco en Vin en hun vrienden Samantha, Marcoen Mo. Zij blijken afstammelingen te zijn van de 18e eeuwse Amsterdamse dief Sjako en zijn bendeleden. Sjako was inzijn tijd een soort Robin Hood, die onder het huis van Jacco en Vin een groot fort gebouwd heeft, waar hij en zijnbende zich konden verstoppen. Jacco en zijn broertje Vin verhuizen van het Friese platteland naar Amsterdam. Vin beziteen 'zesde' zintuig en heeft voorspellende dromen. Vlak voor hun verhuizing voorziet hij dat tante Agaath wordtaangevallen door een monster met klauwen. Tot hun schrik ontdekken de jongens in hun nieuwe huis een klauwspoor in demuur. Ver onder de grond, in een duistere kelderruimte, krijgt een schim in een lange, zwarte cape de opdracht om eennieuwe bende van Sjako bijeen te brengen. Met rode verf wordt een cirkel getrokken om het portret van Vin.

Uitzending gemist van Bende van Sjako? Hier kun je alle uitzendingen van Bende van Sjako kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2010 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!