Programma gemist?

Jeugdserie. Met: met Tijn Born, op tv Nick Geest, Kes Raven e.a. door De op tv broers Jacco (12) een en Vin (8) en hun tijdens met vrienden Samantha (12), in Marco (13) en op Mo (12) blijken afstammelingen te zijn met van de de achttiende-eeuwse Amsterdamse naar dief Sjako en zijn naar bendeleden. door Sjako was in zijn tijd door een soort Robin uit Hood, in die onder het tijdens huis van Jacco en door Vin een groot fort uit gebouwd heeft, in waar hij en zijn op tv bende zich konden verstoppen. met met Mysterieuze regenten geven een door geheimzinnige schim opdracht de naar kinderen te in testen of zij de nieuwe in naar bende van Sjako kunnen vormen. Ieder op kind wordt in getoetst op een zijn specifieke kwaliteit. De tests het spelen zich af van op bekende in spookplekken van op tv Amsterdam zoals het Historisch tijdens Museum en uit de Waag. een De kids krijgen steun van Gideon, van de naar blinde bibliothecaris die over in magische gaven beschikt, naar en uit Agaath, de spirituele tante naar van Jacco en Vin. uit Afl.: Het van doodsbed. De mysterieuze de schim lokt tijdens Marco, de sterkste jongen met van de school, in naar een oude Krijtmolen tijdens in door Buiksloot, vlak bij Amsterdam. Daar met wordt hij door de een geest van tijdens een molenaar op het met stenen wiel van van door de molen vastgebonden. Jacco, Vin, op tv Sam en tijdens Mo komen, dankzij het op tv rode dagboekje naar van de oude tijdens Sjako, erachter waar Marco gevangen van wordt een gehouden. Bij op hun poging om hem te redden de worden de Vin en Sam bijna met verpletterd. door De bende moet in een het uiterste krachtinspanning de er voor zorgen dat niemand het gewond raakt. door De schim blijkt met een Satyr: een half mens, met half bok. Hij verraadt wie tijdens hij in het dagelijks van leven werkelijk op is.

Jeugdserie. door Met: Tijn Born, Nick naar Geest, door Kes Raven e.a. Serie tijdens over de broers Jacco met (12) en van Vin (8) en hun door vrienden Samantha (12), Marco de in (13) en Mo (12). Zij een blijken afstammelingen te op tv zijn van de van achttiende uit eeuwse Amsterdamse dief Sjako en zijn met bendeleden. een Sjako was in zijn tijd op tv een door soort Robin Hood, de die onder het met huis van Jacco en Vin tijdens een groot fort door gebouwd heeft, waar uit hij van en zijn bende zich het konden op tv verstoppen. Mysterieuze regenten geven een geheimzinnige in uit schim opdracht de kinderen te in testen of van zij de nieuwe bende van in Sjako kunnen op tv vormen. Ieder kind wordt tijdens getoetst op zijn naar specifieke uit kwaliteit. De op tests spelen zich op tv af op bekende spookplekken van Amsterdam met zoals het Historisch met Museum en op de Waag. de De kids krijgen op tv steun van een Gideon, de blinde bibliothecaris die over van magische tijdens gaven beschikt, en Agaath, het de spirituele tante de van Jacco en in Vin. Afl.: De verhuizing. op Jacco en zijn uit broertje Vin op tv verhuizen van het een Friese door platteland naar Amsterdam. Vin bezit een een 'zesde' zintuig in en heeft voorspellende de dromen. Vlak voor in hun verhuizing voorziet hij door dat tante Agaath door wordt aangevallen uit door een de monster met klauwen. op tv Tot hun schrik ontdekken de naar jongens van in hun nieuwe op huis een op tv klauwspoor in de muur. Ver onder in de grond, in van uit een duistere kelderruimte, krijgt een een schim in een lange, met zwarte cape de de opdracht om in een nieuwe op tv bende van op tv Sjako bijeen te brengen. Met in rode in verf wordt een naar cirkel getrokken om het tijdens portret van door Vin.

december 2021
29-12-2010 15:30

Het doodsbed

Bende van Sjako - Het doodsbed

Jeugdserie. Met: Tijn Born, Nick Geest, Kes Raven e.a. De broers Jacco (12) en Vin (8) en hun vrienden Samantha (12), Marco (13) en Mo (12) blijken afstammelingen te zijn van de achttiende-eeuwse Amsterdamse dief Sjako en zijn bendeleden. S...

09-10-2010 19:00

De verhuizing

Bende van Sjako - De verhuizing

Jeugdserie. Met: Tijn Born, Nick Geest, Kes Raven e.a. Serie over de broers Jacco (12) en Vin (8) en hun vrienden Samantha (12), Marco (13) en Mo (12). Zij blijken afstammelingen te zijn van de achttiende eeuwse Amsterdamse dief Sjako en zi...

Bende van Sjako gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bende van Sjako de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bende van Sjako bij Bende van Sjako liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bende van Sjako. Heb je een uitzending van Bende van Sjako gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bende van Sjako gemist

Jeugdserie Met: Tygo Gernandt, Christine van Stralen e.a. over de broers Jacco en Vin en hun vrienden Samantha, Marcoen Mo. Zij blijken afstammelingen te zijn van de 18e eeuwse Amsterdamse dief Sjako en zijn bendeleden. Sjako was inzijn tijd een soort Robin Hood, die onder het huis van Jacco en Vin een groot fort gebouwd heeft, waar hij en zijnbende zich konden verstoppen. Jacco en zijn broertje Vin verhuizen van het Friese platteland naar Amsterdam. Vin beziteen 'zesde' zintuig en heeft voorspellende dromen. Vlak voor hun verhuizing voorziet hij dat tante Agaath wordtaangevallen door een monster met klauwen. Tot hun schrik ontdekken de jongens in hun nieuwe huis een klauwspoor in demuur. Ver onder de grond, in een duistere kelderruimte, krijgt een schim in een lange, zwarte cape de opdracht om eennieuwe bende van Sjako bijeen te brengen. Met rode verf wordt een cirkel getrokken om het portret van Vin.

Uitzending gemist van Bende van Sjako? Hier kun je alle uitzendingen van Bende van Sjako kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2010 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!