Programma gemist?

Jeugdserie. Met: in Tijn Born, met Nick Geest, Kes met Raven e.a. De broers Jacco van het (12) en Vin met (8) en hun vrienden Samantha (12), naar Marco (13) en op de Mo (12) blijken afstammelingen tijdens te zijn van naar de achttiende-eeuwse Amsterdamse dief Sjako van en zijn bendeleden. op Sjako was in met zijn tijd een van een soort Robin Hood, die het onder het huis van Jacco in naar en Vin een groot met fort gebouwd door heeft, waar hij en zijn bende tijdens zich konden het verstoppen. Mysterieuze regenten geven met tijdens een geheimzinnige schim op tv opdracht de kinderen te testen naar of zij de naar nieuwe bende tijdens van Sjako door kunnen vormen. Ieder kind de wordt getoetst op op tv zijn specifieke uit kwaliteit. De tests uit spelen zich af op bekende spookplekken de van door Amsterdam zoals het Historisch de Museum en de met Waag. De kids krijgen tijdens door steun van Gideon, de blinde bibliothecaris op tv die op tv over magische gaven beschikt, en de Agaath, een de spirituele tante naar van Jacco en in Vin. Afl.: Het doodsbed. uit De mysterieuze schim tijdens lokt in Marco, de sterkste jongen van de uit school, naar de een oude Krijtmolen het in Buiksloot, vlak de bij Amsterdam. naar Daar wordt tijdens hij door de geest van van een in molenaar op het stenen wiel naar van de molen op vastgebonden. een Jacco, Vin, Sam en Mo naar komen, door dankzij het rode naar dagboekje van de oude Sjako, het erachter waar Marco gevangen naar wordt gehouden. door Bij hun van poging om hem te redden naar worden uit Vin en Sam naar bijna verpletterd. De bende moet op de in een uiterste in krachtinspanning er voor op zorgen dat niemand gewond raakt. De het schim blijkt een uit naar Satyr: half mens, half op tv bok. Hij van verraadt wie hij in het op dagelijks naar leven werkelijk is.

Jeugdserie. Met: een Tijn Born, op Nick Geest, Kes Raven e.a. van Serie over de de broers Jacco (12) de en Vin (8) in tijdens en hun vrienden Samantha (12), Marco tijdens een (13) en Mo (12). met Zij blijken afstammelingen te door zijn van de achttiende de de eeuwse Amsterdamse dief Sjako en zijn met bendeleden. Sjako was uit in zijn tijd op op een soort Robin Hood, die onder naar het een huis van tijdens Jacco en Vin van een groot fort gebouwd heeft, waar uit de hij en zijn bende zich het konden naar verstoppen. Mysterieuze regenten geven een het geheimzinnige schim uit opdracht de op kinderen te testen of op tv zij de nieuwe in bende van Sjako kunnen vormen. naar Ieder op tv kind wordt getoetst op tv op zijn specifieke kwaliteit. De het tests spelen zich op tv af op bekende door spookplekken van Amsterdam op tv zoals het een Historisch Museum en van de Waag. De kids met krijgen naar steun van met Gideon, de blinde naar bibliothecaris die over magische op tv gaven beschikt, en Agaath, in de spirituele tante van door Jacco van en Vin. uit Afl.: De verhuizing. Jacco en zijn naar broertje Vin verhuizen door van uit het Friese platteland naar Amsterdam. op Vin bezit in een 'zesde' een zintuig en heeft van voorspellende dromen. Vlak tijdens voor hun op tv verhuizing voorziet hij dat tante op Agaath wordt tijdens aangevallen door een monster door met klauwen. Tot hun in schrik ontdekken de van het jongens in hun nieuwe huis uit een klauwspoor in uit de muur. met Ver onder de op tv grond, in het een duistere kelderruimte, krijgt een met schim in een op lange, zwarte het cape de opdracht om een het nieuwe bende een van Sjako bijeen een te brengen. Met op rode verf de wordt een cirkel door getrokken om het portret de van met Vin.

oktober 2020
29-12-2010 15:30

Het doodsbed

Bende van Sjako - Het doodsbed

Jeugdserie. Met: Tijn Born, Nick Geest, Kes Raven e.a. De broers Jacco (12) en Vin (8) en hun vrienden Samantha (12), Marco (13) en Mo (12) blijken afstammelingen te zijn van de achttiende-eeuwse Amsterdamse dief Sjako en zijn bendeleden. S...

09-10-2010 19:00

De verhuizing

Bende van Sjako - De verhuizing

Jeugdserie. Met: Tijn Born, Nick Geest, Kes Raven e.a. Serie over de broers Jacco (12) en Vin (8) en hun vrienden Samantha (12), Marco (13) en Mo (12). Zij blijken afstammelingen te zijn van de achttiende eeuwse Amsterdamse dief Sjako en zi...

Bende van Sjako gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bende van Sjako de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bende van Sjako bij Bende van Sjako liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bende van Sjako. Heb je een uitzending van Bende van Sjako gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bende van Sjako gemist

Jeugdserie Met: Tygo Gernandt, Christine van Stralen e.a. over de broers Jacco en Vin en hun vrienden Samantha, Marcoen Mo. Zij blijken afstammelingen te zijn van de 18e eeuwse Amsterdamse dief Sjako en zijn bendeleden. Sjako was inzijn tijd een soort Robin Hood, die onder het huis van Jacco en Vin een groot fort gebouwd heeft, waar hij en zijnbende zich konden verstoppen. Jacco en zijn broertje Vin verhuizen van het Friese platteland naar Amsterdam. Vin beziteen 'zesde' zintuig en heeft voorspellende dromen. Vlak voor hun verhuizing voorziet hij dat tante Agaath wordtaangevallen door een monster met klauwen. Tot hun schrik ontdekken de jongens in hun nieuwe huis een klauwspoor in demuur. Ver onder de grond, in een duistere kelderruimte, krijgt een schim in een lange, zwarte cape de opdracht om eennieuwe bende van Sjako bijeen te brengen. Met rode verf wordt een cirkel getrokken om het portret van Vin.

Uitzending gemist van Bende van Sjako? Hier kun je alle uitzendingen van Bende van Sjako kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2010 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!