Programma gemist?

Nederlandse (NL) uit Dramaserie. het Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, met Debbie tijdens Korper e.a. Het verhaal met van op de spraakmakende affaire een Lockheed vanuit het perspectief van premier door Joop op den Uyl. uit Afl.: Straaljagers over door Soestdijk. Het conflict tussen uit Den Uyl en koningin op tv Juliana escaleert. Juliana met dreigt met aftreden. van Den Uyl probeert prinses een Beatrix te bewegen tijdens om in een dat geval de haar moeder op te volgen. naar Het kabinet van moet beslissen in hoe hard Prins Bernhard moet een worden aangepakt. Hoge het militairen roeren van zich uit solidariteit op met de Prins. Zal op Den tijdens Uyl de monarchie in redden?

Met: door Joop Keesmaat, van Catherine ten Bruggencate, Debbie een Korper e.a. Het verhaal van naar de in spraakmakende affaire met Lockheed vanuit het perspectief van premier naar Joop den naar Uyl. Afl.: de Straaljagers over Soestdijk. Het een conflict tussen in Den Uyl en van koningin Juliana door escaleert. Juliana dreigt de met aftreden. Den uit Uyl probeert prinses door Beatrix te bewegen om in in dat geval van haar moeder op de te volgen. Het kabinet in moet beslissen hoe van hard het Prins Bernhard moet worden aangepakt. Hoge naar militairen het roeren zich de uit solidariteit met van de Prins. Zal Den Uyl tijdens de monarchie naar redden?

Met: de Joop Keesmaat, Catherine ten door Bruggencate, Debbie Korper e.a. tijdens naar Het verhaal van de het spraakmakende affaire op Lockheed vanuit het perspectief van premier tijdens Joop uit den Uyl. Afl.: Wie met is Victor uit Baarn?. Wanneer op tv blijkt dat Prins op Bernhard daadwerkelijk smeergeld op heeft aangenomen, moet minister-president het Den Uyl beslissen of hij van Bernhard strafrechtelijk op zal laten een vervolgen. Hij komt naar in conflict met koningin van Juliana over de tijdens aanpak van de affaire. naar op De monarchie wankelt.

Met: op tv Joop Keesmaat, Catherine het ten Bruggencate, Debbie Korper een e.a. Het verhaal tijdens van de spraakmakende het affaire uit Lockheed vanuit het in perspectief van premier een Joop den Uyl. op tv Afl.: Een hoge regeringsfunctionaris. In van februari 1976 wordt bekend op tv dat een op hoge uit Nederlandse regeringsfunctionaris smeergeld heeft aangenomen van met vliegtuigfabrikant Lockheed. een Het wordt al het snel duidelijk van dat hiermee op tv Prins Bernhard wordt bedoeld. Minister-president Joop tijdens Den een Uyl stelt op een onderzoekscommissie in. Het op land is in van opschudding.

september 2020
23-04-2011 14:30

Straaljagers over Soestdijk

Den Uyl en de affaire Lockheed - Straaljagers over Soestdijk

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. Het verhaal van de spraakmakende affaire Lockheed vanuit het perspectief van premier Joop den Uyl. Afl.: Straaljagers over Soestdijk. Het conflic...

24-10-2010 21:05

Straaljagers over Soestdijk

Den Uyl en de affaire Lockheed - Straaljagers over Soestdijk

Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. Het verhaal van de spraakmakende affaire Lockheed vanuit het perspectief van premier Joop den Uyl. Afl.: Straaljagers over Soestdijk. Het conflict tussen Den Uyl en koningin ...

17-10-2010 21:05

Wie is Victor Baarn?

Den Uyl en de affaire Lockheed - Wie is Victor Baarn?

Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. Het verhaal van de spraakmakende affaire Lockheed vanuit het perspectief van premier Joop den Uyl. Afl.: Wie is Victor Baarn?. Wanneer blijkt dat Prins Bernhard daadwerkelijk...

10-10-2010 21:00

Een hoge regeringsfunctionaris

Den Uyl en de affaire Lockheed - Een hoge regeringsfunctionaris

Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. Het verhaal van de spraakmakende affaire Lockheed vanuit het perspectief van premier Joop den Uyl. Afl.: Een hoge regeringsfunctionaris. In februari 1976 wordt bekend dat een...

Den Uyl en de affaire Lockheed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Den Uyl en de affaire Lockheed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Den Uyl en de affaire Lockheed bij Den Uyl en de affaire Lockheed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Den Uyl en de affaire Lockheed. Heb je een uitzending van Den Uyl en de affaire Lockheed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Den Uyl en de affaire Lockheed gemist

Deze driedelige VARA-dramaserie vertelt het verhaal van de spraakmakende Lockheed-affaire vanuit het perspectief vanpremier Joop den Uyl. De reeks is gebaseerd op de ontwikkelingen rondom de affaire Lockheed, die ontstond in 1976 toenbleek dat prins Bernhard steekpenningen had aangenomen van de Amerikaanse vliegtuigbouwer Lockheed. Met o.a. JoopKeesmaat,Catherine ten Bruggencate en Hubert Fermin. Regie: Hans Hylkema.

Uitzending gemist van Den Uyl en de affaire Lockheed? Hier kun je alle uitzendingen van Den Uyl en de affaire Lockheed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-04-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!