Programma gemist?

Nederlandse (NL) met Dramaserie. het Met: Joop Keesmaat, van Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. in van Het verhaal van de spraakmakende affaire met Lockheed vanuit het de met perspectief van premier Joop den op tv Uyl. Afl.: Straaljagers op tv over Soestdijk. in Het conflict op tussen Den Uyl en koningin Juliana met van escaleert. Juliana dreigt met aftreden. Den de Uyl probeert de prinses Beatrix te tijdens bewegen uit om in dat geval het haar moeder op te volgen. naar Het uit kabinet moet beslissen hoe hard van Prins Bernhard moet van worden aangepakt. Hoge uit militairen roeren zich met de uit solidariteit met tijdens de Prins. Zal Den op tv Uyl de monarchie tijdens redden?

Met: Joop door Keesmaat, Catherine ten tijdens Bruggencate, tijdens Debbie Korper e.a. Het verhaal op van de tijdens spraakmakende affaire naar Lockheed vanuit het door perspectief van premier Joop den naar Uyl. tijdens Afl.: Straaljagers over Soestdijk. Het conflict het op tussen Den Uyl en koningin Juliana op op tv escaleert. Juliana dreigt met aftreden. Den met het Uyl probeert prinses Beatrix te op tv bewegen om in tijdens dat geval haar op moeder op te volgen. op Het kabinet door moet beslissen in hoe hard een Prins Bernhard moet worden aangepakt. Hoge uit militairen in roeren zich uit tijdens solidariteit met de Prins. naar Zal Den een Uyl de monarchie van redden?

Met: Joop Keesmaat, de Catherine ten van Bruggencate, Debbie Korper e.a. uit Het de verhaal van de tijdens spraakmakende affaire Lockheed vanuit op tv het perspectief van premier door in Joop den Uyl. door Afl.: Wie is Victor Baarn?. Wanneer uit blijkt dat Prins met Bernhard daadwerkelijk smeergeld met heeft aangenomen, de moet de minister-president Den Uyl beslissen of hij door Bernhard een strafrechtelijk zal laten vervolgen. Hij met een komt in conflict een met koningin Juliana over van de aanpak van de naar affaire. De tijdens monarchie wankelt.

Met: Joop op tv Keesmaat, de Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper de e.a. door Het verhaal van de uit spraakmakende affaire Lockheed vanuit op tv het perspectief van premier op tv Joop den Uyl. op tv Afl.: Een hoge door regeringsfunctionaris. het In februari 1976 op tv wordt bekend dat een hoge uit Nederlandse regeringsfunctionaris het smeergeld met heeft aangenomen van vliegtuigfabrikant Lockheed. met Het wordt door al snel duidelijk dat hiermee naar Prins Bernhard tijdens wordt bedoeld. Minister-president Joop een Den Uyl stelt met een het onderzoekscommissie in. op Het land is in op tv opschudding.

juni 2020
23-04-2011 14:30

Straaljagers over Soestdijk

Den Uyl en de affaire Lockheed - Straaljagers over Soestdijk

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. Het verhaal van de spraakmakende affaire Lockheed vanuit het perspectief van premier Joop den Uyl. Afl.: Straaljagers over Soestdijk. Het conflic...

24-10-2010 21:05

Straaljagers over Soestdijk

Den Uyl en de affaire Lockheed - Straaljagers over Soestdijk

Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. Het verhaal van de spraakmakende affaire Lockheed vanuit het perspectief van premier Joop den Uyl. Afl.: Straaljagers over Soestdijk. Het conflict tussen Den Uyl en koningin ...

17-10-2010 21:05

Wie is Victor Baarn?

Den Uyl en de affaire Lockheed - Wie is Victor Baarn?

Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. Het verhaal van de spraakmakende affaire Lockheed vanuit het perspectief van premier Joop den Uyl. Afl.: Wie is Victor Baarn?. Wanneer blijkt dat Prins Bernhard daadwerkelijk...

10-10-2010 21:00

Een hoge regeringsfunctionaris

Den Uyl en de affaire Lockheed - Een hoge regeringsfunctionaris

Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. Het verhaal van de spraakmakende affaire Lockheed vanuit het perspectief van premier Joop den Uyl. Afl.: Een hoge regeringsfunctionaris. In februari 1976 wordt bekend dat een...

Den Uyl en de affaire Lockheed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Den Uyl en de affaire Lockheed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Den Uyl en de affaire Lockheed bij Den Uyl en de affaire Lockheed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Den Uyl en de affaire Lockheed. Heb je een uitzending van Den Uyl en de affaire Lockheed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Den Uyl en de affaire Lockheed gemist

Deze driedelige VARA-dramaserie vertelt het verhaal van de spraakmakende Lockheed-affaire vanuit het perspectief vanpremier Joop den Uyl. De reeks is gebaseerd op de ontwikkelingen rondom de affaire Lockheed, die ontstond in 1976 toenbleek dat prins Bernhard steekpenningen had aangenomen van de Amerikaanse vliegtuigbouwer Lockheed. Met o.a. JoopKeesmaat,Catherine ten Bruggencate en Hubert Fermin. Regie: Hans Hylkema.

Uitzending gemist van Den Uyl en de affaire Lockheed? Hier kun je alle uitzendingen van Den Uyl en de affaire Lockheed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-04-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!