Programma gemist?

Nederlandse het (NL) Dramaserie. tijdens Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, met Debbie Korper van e.a. het Het verhaal van de spraakmakende affaire het Lockheed een vanuit het op tv perspectief van premier tijdens Joop den Uyl. op Afl.: Straaljagers over Soestdijk. tijdens Het conflict tussen in Den Uyl met en koningin Juliana escaleert. Juliana van dreigt met een aftreden. Den Uyl probeert prinses met Beatrix te uit bewegen om in in dat geval haar uit moeder op te naar volgen. Het in kabinet moet beslissen op hoe hard Prins uit Bernhard moet worden aangepakt. Hoge een militairen roeren het zich uit op tv solidariteit met de Prins. in Zal Den Uyl de van monarchie de redden?

Met: op Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, uit Debbie Korper e.a. tijdens een Het verhaal van de spraakmakende affaire de Lockheed tijdens vanuit het perspectief van op tv premier Joop den naar Uyl. Afl.: Straaljagers over het Soestdijk. Het een conflict tussen naar Den Uyl in en koningin Juliana escaleert. Juliana een dreigt met op aftreden. Den Uyl probeert tijdens prinses naar Beatrix te bewegen om in dat tijdens uit geval haar moeder op een te volgen. Het kabinet door moet beslissen hoe hard tijdens van Prins Bernhard moet worden de aangepakt. Hoge in militairen roeren zich uit solidariteit met een de op tv Prins. Zal Den uit Uyl de monarchie tijdens redden?

Met: naar Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, met een Debbie Korper e.a. Het naar verhaal van de spraakmakende affaire op tv Lockheed door vanuit het perspectief naar van premier Joop tijdens den Uyl. Afl.: uit Wie is Victor Baarn?. Wanneer op tv blijkt dat Prins uit Bernhard daadwerkelijk smeergeld met heeft aangenomen, met moet op tv minister-president Den Uyl beslissen of het hij op tv Bernhard strafrechtelijk zal laten vervolgen. van Hij komt in naar conflict met koningin een Juliana over de door aanpak van de affaire. in tijdens De monarchie wankelt.

Met: de Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, van Debbie Korper e.a. een Het verhaal van het de spraakmakende affaire door Lockheed vanuit naar het perspectief met van premier een Joop den Uyl. Afl.: Een in hoge in regeringsfunctionaris. In februari 1976 wordt bekend met dat een hoge met uit Nederlandse regeringsfunctionaris smeergeld heeft met aangenomen van vliegtuigfabrikant Lockheed. Het door wordt op tv al snel duidelijk dat een hiermee Prins een Bernhard wordt de bedoeld. Minister-president Joop Den tijdens Uyl stelt met een onderzoekscommissie in. Het land is van in het opschudding.

september 2021
23-04-2011 14:30

Straaljagers over Soestdijk

Den Uyl en de affaire Lockheed - Straaljagers over Soestdijk

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. Het verhaal van de spraakmakende affaire Lockheed vanuit het perspectief van premier Joop den Uyl. Afl.: Straaljagers over Soestdijk. Het conflic...

24-10-2010 21:05

Straaljagers over Soestdijk

Den Uyl en de affaire Lockheed - Straaljagers over Soestdijk

Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. Het verhaal van de spraakmakende affaire Lockheed vanuit het perspectief van premier Joop den Uyl. Afl.: Straaljagers over Soestdijk. Het conflict tussen Den Uyl en koningin ...

17-10-2010 21:05

Wie is Victor Baarn?

Den Uyl en de affaire Lockheed - Wie is Victor Baarn?

Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. Het verhaal van de spraakmakende affaire Lockheed vanuit het perspectief van premier Joop den Uyl. Afl.: Wie is Victor Baarn?. Wanneer blijkt dat Prins Bernhard daadwerkelijk...

10-10-2010 21:00

Een hoge regeringsfunctionaris

Den Uyl en de affaire Lockheed - Een hoge regeringsfunctionaris

Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. Het verhaal van de spraakmakende affaire Lockheed vanuit het perspectief van premier Joop den Uyl. Afl.: Een hoge regeringsfunctionaris. In februari 1976 wordt bekend dat een...

Den Uyl en de affaire Lockheed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Den Uyl en de affaire Lockheed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Den Uyl en de affaire Lockheed bij Den Uyl en de affaire Lockheed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Den Uyl en de affaire Lockheed. Heb je een uitzending van Den Uyl en de affaire Lockheed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Den Uyl en de affaire Lockheed gemist

Deze driedelige VARA-dramaserie vertelt het verhaal van de spraakmakende Lockheed-affaire vanuit het perspectief vanpremier Joop den Uyl. De reeks is gebaseerd op de ontwikkelingen rondom de affaire Lockheed, die ontstond in 1976 toenbleek dat prins Bernhard steekpenningen had aangenomen van de Amerikaanse vliegtuigbouwer Lockheed. Met o.a. JoopKeesmaat,Catherine ten Bruggencate en Hubert Fermin. Regie: Hans Hylkema.

Uitzending gemist van Den Uyl en de affaire Lockheed? Hier kun je alle uitzendingen van Den Uyl en de affaire Lockheed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-04-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!