Programma gemist?

Nederlandse (NL) in Dramaserie. Met: Joop de Keesmaat, Catherine op tv ten Bruggencate, Debbie door Korper e.a. Het verhaal van van de spraakmakende affaire uit Lockheed vanuit een het naar perspectief van premier Joop den door Uyl. Afl.: Straaljagers uit over de Soestdijk. Het conflict tussen Den Uyl met en het koningin Juliana naar escaleert. Juliana dreigt met aftreden. Den een Uyl probeert prinses met Beatrix door te bewegen om in het dat tijdens geval haar moeder op in te volgen. op tv Het kabinet moet beslissen op tv hoe hard tijdens Prins Bernhard moet worden aangepakt. naar Hoge militairen roeren zich het uit solidariteit op tv met de Prins. Zal op Den tijdens Uyl de monarchie in redden?

Met: het Joop Keesmaat, Catherine ten tijdens Bruggencate, Debbie Korper van e.a. Het verhaal van naar door de spraakmakende affaire naar Lockheed vanuit het perspectief van premier op tv Joop den Uyl. door Afl.: een Straaljagers over met Soestdijk. Het conflict de tussen Den Uyl de en koningin Juliana escaleert. Juliana dreigt op tv tijdens met aftreden. Den Uyl met probeert prinses Beatrix te bewegen op tv op tv om in dat een geval haar moeder het op te volgen. Het kabinet met moet beslissen hoe van hard Prins Bernhard moet naar naar worden aangepakt. Hoge militairen roeren zich tijdens uit solidariteit met tijdens de het Prins. Zal Den Uyl de uit monarchie het redden?

Met: Joop op Keesmaat, Catherine het ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. door Het verhaal tijdens van de spraakmakende affaire naar Lockheed op tv vanuit het perspectief van op tv premier Joop den door Uyl. naar Afl.: Wie is van Victor Baarn?. Wanneer blijkt dat van Prins Bernhard daadwerkelijk in smeergeld van heeft aangenomen, moet minister-president een Den Uyl beslissen of hij de een Bernhard strafrechtelijk zal laten in vervolgen. Hij naar komt in conflict met het koningin Juliana met over de aanpak van de affaire. een De monarchie tijdens wankelt.

Met: Joop het Keesmaat, Catherine op tv ten Bruggencate, tijdens Debbie Korper e.a. Het naar verhaal van de spraakmakende affaire uit Lockheed vanuit van het perspectief van op tv premier Joop den Uyl. door Afl.: door Een hoge regeringsfunctionaris. naar In februari uit 1976 wordt bekend dat een een hoge Nederlandse regeringsfunctionaris het smeergeld heeft in aangenomen van met vliegtuigfabrikant Lockheed. Het op tv wordt al snel duidelijk de dat hiermee naar Prins Bernhard wordt bedoeld. op tv Minister-president Joop tijdens Den Uyl stelt een in onderzoekscommissie in. Het land is tijdens in uit opschudding.

november 2019
23-04-2011 14:30

Straaljagers over Soestdijk

Den Uyl en de affaire Lockheed - Straaljagers over Soestdijk

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. Het verhaal van de spraakmakende affaire Lockheed vanuit het perspectief van premier Joop den Uyl. Afl.: Straaljagers over Soestdijk. Het conflic...

24-10-2010 21:05

Straaljagers over Soestdijk

Den Uyl en de affaire Lockheed - Straaljagers over Soestdijk

Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. Het verhaal van de spraakmakende affaire Lockheed vanuit het perspectief van premier Joop den Uyl. Afl.: Straaljagers over Soestdijk. Het conflict tussen Den Uyl en koningin ...

17-10-2010 21:05

Wie is Victor Baarn?

Den Uyl en de affaire Lockheed - Wie is Victor Baarn?

Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. Het verhaal van de spraakmakende affaire Lockheed vanuit het perspectief van premier Joop den Uyl. Afl.: Wie is Victor Baarn?. Wanneer blijkt dat Prins Bernhard daadwerkelijk...

10-10-2010 21:00

Een hoge regeringsfunctionaris

Den Uyl en de affaire Lockheed - Een hoge regeringsfunctionaris

Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. Het verhaal van de spraakmakende affaire Lockheed vanuit het perspectief van premier Joop den Uyl. Afl.: Een hoge regeringsfunctionaris. In februari 1976 wordt bekend dat een...

Den Uyl en de affaire Lockheed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Den Uyl en de affaire Lockheed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Den Uyl en de affaire Lockheed bij Den Uyl en de affaire Lockheed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Den Uyl en de affaire Lockheed. Heb je een uitzending van Den Uyl en de affaire Lockheed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Den Uyl en de affaire Lockheed gemist

Deze driedelige VARA-dramaserie vertelt het verhaal van de spraakmakende Lockheed-affaire vanuit het perspectief vanpremier Joop den Uyl. De reeks is gebaseerd op de ontwikkelingen rondom de affaire Lockheed, die ontstond in 1976 toenbleek dat prins Bernhard steekpenningen had aangenomen van de Amerikaanse vliegtuigbouwer Lockheed. Met o.a. JoopKeesmaat,Catherine ten Bruggencate en Hubert Fermin. Regie: Hans Hylkema.

Uitzending gemist van Den Uyl en de affaire Lockheed? Hier kun je alle uitzendingen van Den Uyl en de affaire Lockheed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-04-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!