Programma gemist?

Nederlandse in (NL) Dramaserie. Met: tijdens Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, een Debbie Korper met e.a. Het in verhaal van de spraakmakende in affaire door Lockheed vanuit het perspectief van uit premier Joop den tijdens Uyl. Afl.: Straaljagers uit over Soestdijk. Het conflict met tussen Den door Uyl en koningin op tv Juliana escaleert. Juliana in dreigt met aftreden. van Den het Uyl probeert prinses Beatrix uit te bewegen om een in dat geval haar naar moeder op te met volgen. Het kabinet moet de door beslissen hoe hard Prins Bernhard van moet worden aangepakt. het Hoge militairen in roeren zich uit solidariteit tijdens met de Prins. Zal een de Den Uyl de monarchie met redden?

Met: Joop Keesmaat, een Catherine het ten Bruggencate, tijdens Debbie Korper e.a. Het verhaal een van de spraakmakende op tv affaire uit Lockheed vanuit het in perspectief van premier een Joop den Uyl. met Afl.: Straaljagers over Soestdijk. Het conflict met tijdens tussen Den Uyl en met koningin Juliana escaleert. op Juliana dreigt met aftreden. Den in Uyl probeert op tv prinses Beatrix van te bewegen om in naar dat geval op haar moeder op te het volgen. Het kabinet van moet beslissen hoe een hard uit Prins Bernhard moet worden aangepakt. Hoge het militairen het roeren zich de uit solidariteit met de Prins. Zal in Den Uyl de uit monarchie met redden?

Met: door Joop Keesmaat, door Catherine ten Bruggencate, de Debbie Korper e.a. Het op verhaal van de de spraakmakende affaire uit Lockheed vanuit het perspectief van premier op Joop met den Uyl. Afl.: Wie naar is met Victor Baarn?. Wanneer blijkt het dat Prins Bernhard daadwerkelijk smeergeld van heeft aangenomen, door moet minister-president Den Uyl naar beslissen of met hij Bernhard het strafrechtelijk zal laten de vervolgen. Hij uit komt in conflict met met koningin Juliana over de van aanpak van de een affaire. De van monarchie wankelt.

Met: met Joop Keesmaat, door Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. in Het verhaal van uit de spraakmakende affaire de Lockheed in vanuit het perspectief met van premier Joop den Uyl. naar Afl.: Een van hoge regeringsfunctionaris. op In februari van 1976 wordt bekend dat een van hoge Nederlandse uit regeringsfunctionaris smeergeld heeft aangenomen van van vliegtuigfabrikant Lockheed. Het een wordt tijdens al snel het duidelijk dat hiermee Prins Bernhard uit wordt bedoeld. Minister-president Joop op Den Uyl stelt op tv met een onderzoekscommissie in. het Het land is in naar opschudding.

mei 2021
23-04-2011 14:30

Straaljagers over Soestdijk

Den Uyl en de affaire Lockheed - Straaljagers over Soestdijk

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. Het verhaal van de spraakmakende affaire Lockheed vanuit het perspectief van premier Joop den Uyl. Afl.: Straaljagers over Soestdijk. Het conflic...

24-10-2010 21:05

Straaljagers over Soestdijk

Den Uyl en de affaire Lockheed - Straaljagers over Soestdijk

Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. Het verhaal van de spraakmakende affaire Lockheed vanuit het perspectief van premier Joop den Uyl. Afl.: Straaljagers over Soestdijk. Het conflict tussen Den Uyl en koningin ...

17-10-2010 21:05

Wie is Victor Baarn?

Den Uyl en de affaire Lockheed - Wie is Victor Baarn?

Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. Het verhaal van de spraakmakende affaire Lockheed vanuit het perspectief van premier Joop den Uyl. Afl.: Wie is Victor Baarn?. Wanneer blijkt dat Prins Bernhard daadwerkelijk...

10-10-2010 21:00

Een hoge regeringsfunctionaris

Den Uyl en de affaire Lockheed - Een hoge regeringsfunctionaris

Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. Het verhaal van de spraakmakende affaire Lockheed vanuit het perspectief van premier Joop den Uyl. Afl.: Een hoge regeringsfunctionaris. In februari 1976 wordt bekend dat een...

Den Uyl en de affaire Lockheed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Den Uyl en de affaire Lockheed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Den Uyl en de affaire Lockheed bij Den Uyl en de affaire Lockheed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Den Uyl en de affaire Lockheed. Heb je een uitzending van Den Uyl en de affaire Lockheed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Den Uyl en de affaire Lockheed gemist

Deze driedelige VARA-dramaserie vertelt het verhaal van de spraakmakende Lockheed-affaire vanuit het perspectief vanpremier Joop den Uyl. De reeks is gebaseerd op de ontwikkelingen rondom de affaire Lockheed, die ontstond in 1976 toenbleek dat prins Bernhard steekpenningen had aangenomen van de Amerikaanse vliegtuigbouwer Lockheed. Met o.a. JoopKeesmaat,Catherine ten Bruggencate en Hubert Fermin. Regie: Hans Hylkema.

Uitzending gemist van Den Uyl en de affaire Lockheed? Hier kun je alle uitzendingen van Den Uyl en de affaire Lockheed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-04-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!