Programma gemist?

Nederlandse (NL) Dramaserie. het Met: Joop in Keesmaat, Catherine ten de Bruggencate, Debbie Korper e.a. tijdens Het uit verhaal van de spraakmakende de affaire het Lockheed vanuit het perspectief van op tv premier Joop den naar Uyl. Afl.: uit Straaljagers over Soestdijk. Het tijdens conflict tussen Den Uyl een en koningin van Juliana escaleert. tijdens Juliana dreigt met aftreden. Den tijdens naar Uyl probeert prinses op Beatrix te bewegen op om in dat door geval haar moeder door op te volgen. door Het kabinet moet naar beslissen hoe hard Prins op tv Bernhard moet worden aangepakt. Hoge door het militairen roeren zich met uit solidariteit met de Prins. op Zal tijdens Den Uyl de uit monarchie redden?

Met: Joop op tv Keesmaat, op Catherine ten Bruggencate, met Debbie Korper e.a. Het verhaal van het de spraakmakende met affaire Lockheed vanuit tijdens het perspectief de van premier naar Joop den Uyl. Afl.: Straaljagers uit over in Soestdijk. Het conflict van tussen Den Uyl en een koningin Juliana op tv escaleert. Juliana dreigt met aftreden. het Den op Uyl probeert prinses Beatrix te met bewegen om tijdens in dat geval haar met moeder op te volgen. tijdens een Het kabinet moet beslissen hoe naar hard Prins Bernhard op moet worden aangepakt. Hoge uit militairen uit roeren zich uit met solidariteit met de Prins. het Zal Den Uyl de een monarchie door redden?

Met: een Joop Keesmaat, Catherine ten op tv Bruggencate, Debbie Korper tijdens e.a. Het verhaal in van de spraakmakende affaire tijdens Lockheed vanuit het tijdens perspectief van met premier Joop den uit Uyl. Afl.: in Wie is door Victor Baarn?. Wanneer blijkt dat Prins een Bernhard een daadwerkelijk smeergeld heeft aangenomen, tijdens moet de minister-president Den Uyl beslissen of de hij door Bernhard strafrechtelijk zal van laten vervolgen. Hij komt naar in conflict het met koningin Juliana met over de aanpak van de affaire. tijdens De door monarchie wankelt.

Met: Joop in Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, tijdens Debbie op tv Korper e.a. het Het verhaal van de spraakmakende door affaire Lockheed door vanuit het perspectief op tv van premier met Joop den Uyl. Afl.: Een hoge in regeringsfunctionaris. van In februari 1976 wordt bekend met dat een hoge in Nederlandse regeringsfunctionaris in smeergeld heeft uit aangenomen van vliegtuigfabrikant in Lockheed. Het wordt al het snel duidelijk dat hiermee op met Prins Bernhard wordt een bedoeld. Minister-president Joop Den door Uyl stelt een onderzoekscommissie naar in. Het land het is in uit opschudding.

januari 2021
23-04-2011 14:30

Straaljagers over Soestdijk

Den Uyl en de affaire Lockheed - Straaljagers over Soestdijk

Nederlandse (NL) Dramaserie. Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. Het verhaal van de spraakmakende affaire Lockheed vanuit het perspectief van premier Joop den Uyl. Afl.: Straaljagers over Soestdijk. Het conflic...

24-10-2010 21:05

Straaljagers over Soestdijk

Den Uyl en de affaire Lockheed - Straaljagers over Soestdijk

Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. Het verhaal van de spraakmakende affaire Lockheed vanuit het perspectief van premier Joop den Uyl. Afl.: Straaljagers over Soestdijk. Het conflict tussen Den Uyl en koningin ...

17-10-2010 21:05

Wie is Victor Baarn?

Den Uyl en de affaire Lockheed - Wie is Victor Baarn?

Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. Het verhaal van de spraakmakende affaire Lockheed vanuit het perspectief van premier Joop den Uyl. Afl.: Wie is Victor Baarn?. Wanneer blijkt dat Prins Bernhard daadwerkelijk...

10-10-2010 21:00

Een hoge regeringsfunctionaris

Den Uyl en de affaire Lockheed - Een hoge regeringsfunctionaris

Met: Joop Keesmaat, Catherine ten Bruggencate, Debbie Korper e.a. Het verhaal van de spraakmakende affaire Lockheed vanuit het perspectief van premier Joop den Uyl. Afl.: Een hoge regeringsfunctionaris. In februari 1976 wordt bekend dat een...

Den Uyl en de affaire Lockheed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Den Uyl en de affaire Lockheed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Den Uyl en de affaire Lockheed bij Den Uyl en de affaire Lockheed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Den Uyl en de affaire Lockheed. Heb je een uitzending van Den Uyl en de affaire Lockheed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Den Uyl en de affaire Lockheed gemist

Deze driedelige VARA-dramaserie vertelt het verhaal van de spraakmakende Lockheed-affaire vanuit het perspectief vanpremier Joop den Uyl. De reeks is gebaseerd op de ontwikkelingen rondom de affaire Lockheed, die ontstond in 1976 toenbleek dat prins Bernhard steekpenningen had aangenomen van de Amerikaanse vliegtuigbouwer Lockheed. Met o.a. JoopKeesmaat,Catherine ten Bruggencate en Hubert Fermin. Regie: Hans Hylkema.

Uitzending gemist van Den Uyl en de affaire Lockheed? Hier kun je alle uitzendingen van Den Uyl en de affaire Lockheed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 23-04-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!