Programma gemist?
december 2021
15-10-2010 22:03

Najaar 2010 aflevering 1

The Voice Of Holland - Op Weg Naar The Battle - Najaar 2010 aflevering 1

The Voice of Holland is een zoektocht op RTL 4, waarin gezocht wordt naar de beste stem van Nederland. In de jury nemen Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Roel VanVelzen en Angela Groothuizen plaats, en zij coachen de talenten. Er is alleen...

The Voice Of Holland - Op Weg Naar The Battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Of Holland - Op Weg Naar The Battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Of Holland - Op Weg Naar The Battle bij The Voice Of Holland - Op Weg Naar The Battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Of Holland - Op Weg Naar The Battle. Heb je een uitzending van The Voice Of Holland - Op Weg Naar The Battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Of Holland - Op Weg Naar The Battle gemist

The Voice of Holland is een zoektocht op RTL 4, waarin gezocht wordt naar de beste stem van Nederland. In de jury nemen Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Roel VanVelzen en Angela Groothuizen plaats, en zij coachen de talenten. Er is alleen plaats voor de allerbesten!

Uitzending gemist van The Voice Of Holland - Op Weg Naar The Battle? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Of Holland - Op Weg Naar The Battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-10-2010 om 22:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!