Programma gemist?
juni 2021
16-10-2010 19:59

16 oktober 2010

Stealth Fighter - 16 oktober 2010

In Stealth Fighter zet piloot Owen Turner zijn eigen dood in scène om uit het leger te kunnen ontsnappen. Hij vlucht naar Mexico, waar hij al gauw aan de bak komt als wapensmokkelaar voor de mafia. Op een dag krijgt hij de opdracht om een S...

Stealth Fighter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stealth Fighter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stealth Fighter bij Stealth Fighter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stealth Fighter. Heb je een uitzending van Stealth Fighter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stealth Fighter gemist

In Stealth Fighter zet piloot Owen Turner zijn eigen dood in scène om uit het leger te kunnen ontsnappen. Hij vlucht naar Mexico, waar hij al gauw aan de bak komt als wapensmokkelaar voor de mafia. Op een dag krijgt hij de opdracht om een Stealth Fighter-vliegtuig te pikken en het naar de Filippijnen te vliegen, waar de rebellen het willen inzetten in hun strijd tegen de onderdrukking van de overheid.

Uitzending gemist van Stealth Fighter? Hier kun je alle uitzendingen van Stealth Fighter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-10-2010 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!