Programma gemist?
maart 2017
27-02-2017 17:50

Schiedam (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Schiedam (1/4)

Alex Glijn staat in Schiedam bekend als de dansende wijkagent. En niet zomaar, want naast zijn liefde en passie voor 'zijn' wijk en haar bewoners heeft Alex nog een liefhebberij: dansen. Alex Glijn staat in Schiedam bekend als de dansende wijkagent. En niet zomaar, want naast zijn liefde en passie voor 'zijn' wijk en haar bewoners heeft Alex nog een liefhebberij: dansen. Met zijn vrouw Jacqueline, die door systemische lupus erythematodes (SLE) rolstoelafhankelijk is, vormt hij een succesvol rolstoeldanspaar. Ontelbaar veel prijzen en titels hebben ze de afgelopen jaren gewonnen, zowel nationaal als internationaal. Vanavond geven Alex en Jacqueline een demonstratie in het buurthuis in Alex' wijk. En hoe kun je Schiedam beter binnenkomen dan vanaf het water? Alle reden voor Mirjam om vandaag op de watertaxi te stappen. En om te kijken wie er wel een beetje geloof, hoop of liefde kan gebruiken.

23-02-2017 17:50

Heerenveen (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Heerenveen (4/4)

Norma Miedema wil op haar boerderij een veilig thuis bieden aan gehandicapte en afgedankte dieren. Ze heeft inmiddels al meer dan tweehonderd dieren die zij dagelijks verzorgt. Norma Miedema wil op haar boerderij een veilig thuis bieden aan gehandicapte en afgedankte dieren. Ze heeft inmiddels al meer dan tweehonderd dieren die zij dagelijks verzorgt. De katten en honden hebben haar woonhuis langzamerhand overgenomen. Zelf woont ze in een pipowagen in de schuur. Hella heeft op de bank een mooi gesprek met Grytsje Kingma. Zij heeft grote liefde voor de Friese taal en schrijft liedjes in het Fries. Dat helpt haar om dichterbij God te komen. Verder gaat Hella op bezoek bij De Skulp, waar vrouwen met kanker een heerlijke en zorgeloze verwenochtend hebben. Initiatiefnemer Marijke Kramer vertelt waarom ze met De Skulp is gestart.

22-02-2017 17:50

Heerenveen (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Heerenveen (3/4)

Johannes Feenstra staat bekend als de schaatsschoenendokter van Heerenveen. Geregeld zitten bekende schaatsers bij hem aan de keukentafel voor wat aanpassingen aan hun schaatsschoenen. Johannes Feenstra staat bekend als de schaatsschoenendokter van Heerenveen. Geregeld zitten bekende schaatsers bij hem aan de keukentafel voor wat aanpassingen aan hun schaatsschoenen, zoals Sven Kramer en Ireen Wüst. Ook vandaag helpt hij een bekende schaatsster uit de brand. Henk neemt een kijkje bij de mensen thuis en ontmoet Teun Veldman die vol passie is voor de kleinste rups of vogel. Hij wil met zijn foto's de Schepper achter de schepping laten zien.

21-02-2017 17:50

Heerenveen (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Heerenveen (2/4)

Dromen over het bouwen van je eigen kasteel. Al bijna 30 jaar is Gerry bezig om van zijn fantasie werkelijkheid te maken. Steentje voor steentje bouwt hij alles zelf. Henk bezoekt Klarine Sikkema. Met: Dromen over het bouwen van je eigen kasteel. Al bijna dertig jaar is Gerry bezig om van zijn fantasie werkelijkheid te maken. Steentje voor steentje bouwt hij alles zelf. Henk bezoekt Klarine Sikkema. Klarine is ernstig ziek en weet niet hoe lang ze nog te leven heeft. Ze gaat samen met haar man alvast aan de slag met een bijzonder afscheidscadeau voor haar kinderen. Mirjam deelt geloof en een hoop liefde uit aan verschillende bewoners van Heerenveen.

20-02-2017 17:50

Heerenveen (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Heerenveen (1/4)

We ontmoeten Ingrid Struijk. Het is voor haar een sport om zo min mogelijk geld uit te geven. Dat wat ze overhoudt, geeft ze aan de mensen die het goed kunnen gebruiken. We ontmoeten Ingrid Struijk. Het is voor haar een sport om zo min mogelijk geld uit te geven. Dat wat ze overhoudt, geeft ze aan de mensen die het goed kunnen gebruiken. En we spreken de veertienjarige Milou. Ze is vanaf haar nek verlamd. Door een missprong op de trampoline heeft ze een dwarslaesie. Maar ze laat zich door niemand wat vertellen en gaat keihard aan het werk om op een dag weer te kunnen lopen. Zal het haar lukken? De bank staat vandaag bij het Abe Lenstra Stadion, waar speaker Jouke de Vries het achterste van zijn tong laat zien.

16-02-2017 17:50

Urk (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Urk (4/4)

Na een lange, hevige verslaving is Jan Hakvoort afgekickt. Inmiddels bouwt hij zijn bestaan op Urk weer op, samen met zijn vrouw en kinderen. Na een lange, hevige verslaving is Jan Hakvoort afgekickt. Inmiddels bouwt hij zijn bestaan op Urk weer op, samen met zijn vrouw en kinderen. Jan probeert nu anderen te laten leren van de fouten die hij heeft gemaakt. Hella sleept de GHL-bank door de straten van Urk en ontmoet Piet Baarssen, de voormalig sterkste man van Nederland, die iets heel heftigs heeft meegemaakt.

15-02-2017 17:50

Urk (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Urk (3/4)

Door een medische fout kwam Luuk Wissema in een rolstoel terecht. Zelf dacht Luuk dat zijn leven niet meer waardevol kon zijn. Gelukkig heeft hij zijn levenslust hervonden. Door een medische fout kwam Luuk Wissema in een rolstoel terecht. Zelf dacht Luuk dat zijn leven niet meer waardevol kon zijn. Gelukkig heeft hij zijn levenslust hervonden en geeft hij nu presentaties op scholen. Zo laat hij kinderen zien dat 'anders zijn' waarde heeft en ook Bert ervaart vandaag hoe het is om in een rolstoel te zitten. Een paar kilometer verder struinen agent Mark Cobussen en Mirjam door de straten van Urk. Deze twitterende wijkagent houdt dagelijks een oogje in het zeil op het visserseiland. Ondanks dat hij 'een vreemde' (niet van Urk) is, wordt Mark alom geaccepteerd. Henk gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde achter de voordeur.

14-02-2017 17:50

Urk (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Urk (2/4)

Wanneer haar man de zeeën trotseert, krijgt Urker vissersvrouw Maria Romkes aan wal met van alles te maken. Naast de angst of haar man heelhuids thuiskomt, moet Maria vaak alles alleen beslissen. Wanneer haar man de zeeën trotseert, krijgt Urker vissersvrouw Maria Romkes aan wal met van alles te maken. Naast de angst of haar man heelhuids thuiskomt, moet Maria vaak alles alleen beslissen. Vandaag ondergaat Maria iets heel bijzonders, ook dit keer zonder haar man. Urker Evert Coenen is allergisch voor chemische stoffen. Zijn organen kunnen uitvallen als er alleen al iemand in de buurt komt met make-up of deodorant. Buitenshuis draagt hij een 'ruimtepak' en als hij bezoek krijgt, mogen zij geen deodorant, parfum of zelfs gewassen kleding aanhebben. Hoe leeft hij in een wereld waarin chemische stoffen zo aanwezig zijn? Bert spreekt meerdere Urkers op de Geloof en een Hoop Liefde-bank.

13-02-2017 17:50

Urk (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Urk (1/4)

Krijn de Jong helpt gestrande vluchtelingen en minderbedeelden op Urk. Naast de papieren rompslomp die daarbij komt kijken, gaat Krijn een stapje verder. Krijn de Jong helpt gestrande vluchtelingen en minderbedeelden op Urk. Naast de papieren rompslomp die daarbij komt kijken, gaat Krijn een stapje verder. Vandaag stapt hij met Mirjam op de fiets om deze mensen een gebakken visje en wat bloemen te brengen. Ook ontmoeten we Dietrich. Hij stopte met werken om 24/7 samen met zijn vrouw voor hun zieke zoontje Wesley te zorgen. Dit is behoorlijk zwaar, omdat het stel nog drie andere kinderen heeft. Toch geniet Dietrich voor de volle honderd procent. Mirjam geeft geloof, hoop en liefde door aan de Urkers.

09-02-2017 17:50

Muiden/Weesp (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Muiden/Weesp (4/4)

Danielle Meyer is directeur van theater Weesp en heeft samen met haar vrouw, Sara Kroos, tevens een jeugdtheater op dezelfde locatie. Danielle Meyer is directeur van theater Weesp en heeft samen met haar vrouw, Sara Kroos, tevens een jeugdtheater op dezelfde locatie. Iets waardoor ze twee jaar geleden samen Weesper van het jaar werden. Theater is jezelf leren kennen en uiten en dat is cruciaal als je opgroeit, vindt Danielle. Zelf heeft ze dat gemist toen ze jong was. Aan Hella vertelt ze hoe haar leven is gelopen en wat haar hoop is voor jonge mensen die het leven nog gaan ontdekken. Bert zit vandaag op de bank in Weesp en heeft daar bijzondere gesprekken.

08-02-2017 17:50

Muiden/Weesp (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Muiden/Weesp (3/4)

Ronald Smout stelt zijn huis tijdelijk open voor gescheiden mannen. Zijn huis heeft voldoende ruimte om deze mannen op te vangen. Ronald Smout stelt zijn huis tijdelijk open voor gescheiden mannen. Het huis dat hij erfde heeft voldoende ruimte om deze mannen, die noodgedwongen hun huis moeten verlaten en op straat terechtkomen, op te vangen. Iedere dag kookt Ronald voor zijn bijzondere huishouden en hij laat zien hoe alles reilt en zeilt in dit mannenhuis. Hella deelt geloof en een hoop liefde uit aan bijzondere inwoners van Weesp.

07-02-2017 17:50

Muiden/Weesp (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Muiden/Weesp (2/4)

Toen Jeroen van der Linden zestien jaar was, had hij allerlei dromen. Hij wilde een rijbewijs, een autootje en een leuke baan in de metaal. Maar zijn leven loopt anders. Toen Jeroen van der Linden zestien jaar was, had hij allerlei dromen. Hij wilde een rijbewijs, een autootje en een leuke baan in de metaal. Maar zijn leven loopt anders. Hij verliest zijn zicht door een hersentumor. Na een lange periode van revalidatie heeft hij nieuwe doelen en dromen. In 2017 hoopt hij zijn eigen sportmassagepraktijk te beginnen en gaat hij tijdens de Roparun met zijn buddy hardlopen van Hamburg naar Rotterdam voor mensen met kanker. Henk gaat vandaag op zoek naar geloof in huis.

06-02-2017 17:50

Muiden/Weesp (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Muiden/Weesp (1/4)

Fotograaf Marjan van der Meer was, net als veel anderen, geraakt door de trieste beelden van bootvluchtelingen in de media. Ze is daarom afgelopen jaar naar Lesbos afgereisd. Fotograaf Marjan van der Meer was, net als veel anderen, geraakt door de trieste beelden van bootvluchtelingen in de media. Ze is daarom afgelopen jaar naar Lesbos afgereisd, omdat ze graag concreet iets wilde gaan doen. Wat ze daar zag trof haar zo, dat ze bij terugkomst in Nederland besloot om voor de Syrische kinderen in de Bijlmerbajes iets leuks te organiseren. In samenwerking met een supermarkt zamelde ze speelgoed in, zodat deze kinderen nu hun eigen speelgoed hebben waar ze mee kunnen spelen. De bank staat vandaag ook in Weesp. Mirjam heeft mooie gesprekken met verschillende bewoners.

02-02-2017 17:50

Kampen (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Kampen (4/4)

Joop van Dijk legt de vijftigste struikelsteen in het centrum van Kampen, ter nagedachtenis aan slachtoffers van het naziregime. Joop van Dijk legt de vijftigste struikelsteen in het centrum van Kampen, ter nagedachtenis aan slachtoffers van het naziregime. Een belangrijk en ontroerend moment voor Joop, die zich als kind al het lot van de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog aantrok. Mirjam zit op de Geloof en een Hoop Liefde-bank in de Kampense haven. Ze neemt ook een kijkje op een koggeschip. En daar ontmoet ze natuurlijk ook de goedgebekte bemanning van het schip.

01-02-2017 17:50

Kampen (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Kampen (3/4)

Mirjam rolt van de ene verbazing in de andere op de boerderij van Joop Koers. In zijn schuur heeft deze creatieve boer heel Kampen nagebouwd. Mirjam rolt van de ene verbazing in de andere op de boerderij van Joop Koers. In zijn schuur heeft deze creatieve boer heel Kampen nagebouwd. Ook brengen we een bezoek aan de grootste woonkamer van IJsselmuiden: de omgebouwde schuur van Jaap Boersma en Gea Overweg uit IJsselmuiden. Eén avond per week krijgen zij zo'n veertig mensen over de vloer. En wie wil, kan mee-eten. Op de Geloof en een Hoop Liefde-bank heeft Hella weer bijzondere ontmoetingen.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 101
  • Laatste uitzending op 23-03-2017 om 17:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord