Programma gemist?

Henk uit van Steeg van gaat op zoek de naar verhalen over geloof, tijdens hoop en liefde in op het een multiculturele Amsterdam-Oost. Hij ontmoet Toon Borst in die op tijdens ludieke wijze door munten verzamelt voor het goede in doel. Het de leverde hem al van duizenden euro's voor in goede doelen, de op tv bijnaam 'Muntenman' van en de titel een 'Amsterdammer van het jaar' op. een uit Ook maken we het kennis met kerkpionier Margrietha met Reinders die van juist op plekken waar uit mensen niet gelovig naar zijn een nieuwe de geloofsgemeenschap probeert op van te bouwen. Op een op tv bijzondere manier door laat zij, buiten de de muren met van de kerk, iets van het Gods liefde zien. Henk op tv gaat met van Margrietha mee naar het Betondorp, het de Amsterdamse buurt een waar ook wijlen Johan het Cruijff is met opgegroeid. En we ontmoeten Marnix tijdens Haak, die op een een bijzondere manier een zijn op tv buren beter leerde kennen. Marnix besloot in een een jaar lang geen van stap buiten zijn uit eigen straat te zetten, de naar met kilometer lange Javastraat van in Amsterdam-Oost.

Hella is op een zoek door naar geloof, hoop en liefde het in Waalwijk. En de dat vindt uit ze onder andere op de een op tv zorgboerderij aan de rand van tijdens deze plaats, waar tijdens dementerenden en in vrijwilligers veel voor door elkaar betekenen. Maar een ook in ontdekt Hella hoe de Waalwijkse kinderen tijdens ijsverkoper Willy een tijdens hart onder door de riem met steken. En het dat het verlies een van een kind in ook tot nieuwe inzichten kan met leiden, in vertelt Lowie van Gorp. Door de een dood van een zijn dochter door Guusje verandert op tv zijn hele leven. een Hij begint zelfs een nieuwe op tv carrière. Vol passie vertelt het Lowie over uit zijn droombaan tijdens en het tijdens leven voor en na het Guusje.

Sassenheim, een het dorp die uit door de inwoners wordt een afgekort tot Sassem. op De naar boerderijen in Sassenheim de behoren tot het cultureel tijdens erfgoed van het met dorp. De de Sassemse boerendochter Ingrid laat uit ons kennismaken met de bewoners in en gebruiken. Wanneer de het door muziekkorps Adest Musica door de op tv straten van de Sassem marcheert zijn tijdens de bewoners trots. Dit naar een muzikale fenomeen is voor vele in kinderen met een droom om op later in mee uit te spelen. Presentator Henk ontmoet Paul een in de het Dorpskerk uit waar hij koster is. tijdens Hij zorgt ervoor dat kerkdiensten uit vlekkeloos verlopen. op tv Maar hoe uit is het voor Paul door als er binnenkort op geen tijdens diensten meer zijn? En in Henk ontmoet op tv in het veteranencentrum van de 91-jarige Sassemer Koos en op zijn in kameraden.

Hoge groene op duinen en tijdens uitgestrekte vlaktes. Een door natuureiland midden in de de zee van en met de meeste zonuren naar per jaar. Den het Helder is meer op dan uit een route naar Texel. Slager tijdens en ras-Heldenaar Gertjan naar Wit weet dit al in zijn de hele leven. Hij het zwemt het hele naar jaar door op tv in zijn Marsdiep en neemt het Bert mee naar tijdens de koelcel met in zijn op slagerij, waar hij op een in bijzondere manier tijdens zijn dag begint. Diezelfde zee tijdens is het kantoor uit van een reddingswerker Michel de op Jong. Net als de de ooit zo beroemde op tv reddingsheld Dorus op Rijkers zet hij zijn leven naar op het spel op tv voor door drenkelingen.

Spakenburg op tv en visserij horen bij elkaar. op tv Hella is naar te tijdens gast op de jaarlijkse Visserijdag, met waar het verleden van van het dorp tot uit leven uit komt. Hier is geloof, hoop op met en liefde in overvloed te vinden. op tv van Zo laten Henk van en Marrie van een Halteren haar zien hoe groot de naar liefde voor de door geschiedenis het van Spakenburg van is. Ook het verhaal van Sida uit de Harder, de die lijdt aan een de Spakenburgse ziekte. in De ziekte heeft de veel invloed in naar haar leven; van daarom is met het erg bijzonder en hoopvol dat met ze vandaag haar een diploma ontvangt en van vanaf nu van anderen een kan helpen. En we nemen een de kijkje in de de bakkerij van Spakenburgs de bekendste op tv koekenbakker Ru Geurtsen. Hoe komt de het dat Spakenburg uit en koek het zo met elkaar door verbonden het zijn?

Deze plaats met in slechts op 600 inwoners binnen door de wallen mag zichzelf door uit haar van rijke verleden als door internationaal handelscentrum een heuse stad het noemen. Mirjam stuit in met in haar zoektocht op tv naar geloof, hoop en liefde dan met ook op veel in overblijfselen in uit deze het tijd. Chris Koole laat haar in een van tijdens Nederlands oudste carillons zien het en horen, en ze op gaat mee met het de de Veerse Kannoniers Vereniging voor op het afvuren van het een kanon uit uit de tijd van met Napoleon. Daarnaast een zien we hoe Jan Midavaine de vanaf zijn huidige op tv woonplaats uit op Schouwen-Duiveland teruggaat uit naar Walcheren, waar een zijn fascinatie voor de natuur een begon. Door de de de plaatsing van een dam werd Veere het door afgesloten van de tijdens Noordzee en ontstond het Veerse tijdens Meer. Jan een gaat met een groepje van kinderen op op stap om een de unieke natuur met hier te ontdekken.

Op het zoek naar geloof, op hoop en liefde het ontmoet Hella in op tv Baambrugge Cor op van Schaik. Meer dan vijftig uit jaar lang luidde het hij de klokken met van de het dorpskerk en stond hij elke naar dag het vroeg op om de kerkklok van een op te winden. van Hella bezoekt ook Saskia van op de boerderij. uit Zij kwam hier als van verslaafde om te in dealen, maar heeft in zich ontwikkeld tot met een hoopvol voorbeeld voor in de werknemers die op tv zij nu begeleidt. van Ook zien we een hoe de naar kinderen op in de opvang uit van Wenny Vonk leren in van en van de van natuur. En van er wordt geloof, hoop uit en liefde uitgedeeld aan met medebewoners in in het een dorp.

Je zou op tv het niet met verwachten, maar het Drentse Meppel met heeft een naar zeehaven. Het is de de meest landinwaarts gelegen de in officieel erkende zeehaven van op tv Nederland. Die haven heeft dan door ook tijdens een groot stempel gedrukt op in Meppel. van Presentator Bert de ontmoet de enthousiaste van café-eigenaar Jaap de een Boer die laat de zien waarom cafés helemaal bij tijdens Meppel horen. de Deze pleisterplaatsen het waren nodig door de vele handel met over uit het water. Van daaruit door ook de naar warme band met Amsterdam. Niet door voor niets draagt van Meppel door ook wel de naam tijdens Klein Mokum, inclusief een op eigen Prinsengracht, Heerengracht door en Keizersgracht. door Vanuit op diezelfde handelsband met Amsterdam kende Meppel tijdens ook veel op tv Joodse inwoners. Lien op tv Braaf met laat zien hoe ze dat een Joodse uit Meppel nieuw leven in wil inblazen. We de ontmoeten in Meppel ook van Claudette Dumas. Ondanks haar lage door opleiding en handicap uit runt ze van een aantal bedrijven in door kansen naar te pakken en stappen een te in zetten.

Henk verkent het van Friese Franeker: tijdens de tiende met stempel op de kaart van naar de in Elfstedentocht. Henk komt tijdens niet voor de tijdens stempel, maar gaat op zoek naar naar geloof, hoop een van en liefde in deze stad. het Bauke Lodewijks gidst de Henk uit door Franeker. De de inwoners begroeten Bauke met: post! Hij tijdens uit is al veertig een jaar de bekendste postbode van door Franeker op tv en hij kent de stad als van zijn broekzak. een Ook de Franekers zelf met delen van geloof, hoop of door liefde uit op tv aan hun plaatsgenoten. Piter tijdens Bakker van uit het lokale zwembad wil de 98-jarige op tv Klaas verrassen. tijdens Hij tijdens zet zich ondanks zijn hoge de leeftijd nog bijna dagelijks door in voor een het zwembad en is uit daardoor een bekend tijdens gezicht voor menig op tv tijdens Franeker.

De enthousiaste op Michaëla Bijlsma heeft tijdens een belangrijke missie in door haar naar leven: anderen uit blij maken. Met haar Haarlemse poppenkast de het lukt haar dat elke keer weer. door Vandaag tijdens speelt ze uit voor speciaal publiek: de deelnemers van met de dagopvang waar een ook haar gehandicapte tijdens broer Teco tijdens naartoe gaat. het Michaëla draagt een groot deel op tv door van de zorg voor op haar broer op naar zich en dat heeft door haar leven uit op een positieve tijdens manier veranderd. Mirjam gaat op uit stap uit met de enige echte naar Hannes Kuiper. Door tijdens zijn naar kunst en muziek is op tv hij een bekende tijdens inwoner van Haarlem. En we een nemen een kijkje de in een bijzonder naar gebouw. uit Hier staat de zorg voor met de naar medemens al eeuwenlang op centraal.

Vlakbij door onze hoofdstad ligt door het pittoreske Abcoude. het Het dorp heeft een het belangrijke rol gespeeld een in de uit verdediging van Amsterdam. Naast fort op tv Abcoude ligt fort uit Nigtevecht. het Dit laatste fort van heeft een originele bestemming gekregen: door een gedenkplaats voor in overleden op tv dierbaren, naar op het idee van van Marian van Weert. Zij heeft de zelf ervaren uit hoe belangrijk gedenken kan zijn. het Hella van trekt in brandweerstijl de door het tijdens dorp met de met vrolijke Anton Schrikenberg. Hij is net uit met pensioen, maar op tv vertelt nog vol in passie hoe hij in zijn medebewoners te een met hulp is geschoten. Ondertussen door is barmhartige Janny van (81) op haar van fiets druk in de weer naar tijdens om voor anderen een hulp het te zijn. door Dit hoort bij haar kerkelijke op tv taak, maar uit ze moet door er met tijdens pijn in haar hart mee van stoppen. Maar het of ze het zorgen kan uit met laten?

Naast op de imposante op tv Laurenskerk staat de iconische Markthal waar het Leo van Davelaar met zijn gospelkoor in een het flitsconcert geeft. Het op enthousiaste koor wil met hun nedergospel, tijdens een met combinatie van black tijdens gospel en Nederlandstalige in muziek, medechristenen bemoedigen. In de op bibliotheek van Rotterdam door de beheert conservator Adri van der Laan tijdens op zo'n vijfduizend boeken door van Erasmus. Adri wil de vrije op tv denker en door hervormer naar Erasmus symbolisch de letter 'G' van overhandigen. En Bert met gaat op tv mee met Joany Muskiet. Haar zoon door Breyton bracht op tv haar in contact met met uit de rapperscene van Rotterdam. Joany op tv werd geraakt door uit hun moeilijke situatie. Toen op op Breyton in 2004 onverwachts overleed, van bleef zij als moederfiguur naar belangrijk voor een de rappers. tijdens Door middel op tv van een centrum uit geeft ze deze jongeren een plek op tv in en de mogelijkheid om daar activiteiten de te een ondernemen. En uit we zien Vinolia met en Uno die samen muziek van maken in het op tv kerkkoor een 'Honour Him'. Vinolia heeft veel bewondering op tv tijdens voor Uno en heeft op hem de het letter 'H' cadeau.

Henk van door Steeg gaat op zoek tijdens naar op tv geloof, hoop en liefde in naar een het Zuid-Hollandse Leiden. door In deze historische stad ontmoet een hij Joop van en Wil Spiekerman. Hun schitterende op tv huis is misschien naar wel de uit meest gefotografeerde woning van naar Leiden. En mooier uit naar nog: de deur staat een altijd voor het iedereen open. Ook maken we uit kennis een met Leidenaar in hart en een nieren het Peter Labrujère. Bijna niemand op tv houdt meer het van de stad uit dan hij. Ook wordt uit herdacht dat Leiden de op 3 oktober 1574 de werd bevrijd van door de Spaanse op belegering: het Leidens naar Ontzet. Nog altijd uit wordt die de gebeurtenis uitbundig gevierd. op Wij kijken hoe Leiden dat doet. tijdens En Henk ontmoet met Michelle Veenhof, het die naast het een druk studentenleven naar vrijwilligerswerk doet in een uit hospice. En wat Michelle in nooit naar had verwacht, ze wordt uit er tijdens zelf ook rijker op van.

We bezoeken de op tv prachtige van Hanzestad Elburg. van Mirjam vaart de de haven in, samen met de de tweelingbroers de Aart en Hans aan naar 't Goor. een Zij varen op de een EB1. Dat naar is de botter waar ook hun naar het overgrootvader al op voer. Mirjam wordt het afgezet in tijdens de naar vesting en gaat daar van op zoek naar geloof, hoop op tv en liefde. met Aan de rand van van het de vestingstad wordt de met droom van het Rosalie Vos werkelijkheid. Samen het met haar familie uit en een aantal in medewerkers die een beperking heeft, naar opent zij op tv een brasserie. Ze zijn naar lekker op druk met met de voorbereidingen en gaan de tijdens kokspakken op tv passen.

In het Zeeuwse het Yerseke met werken veel inwoners in, bij in en door met de natuur en op daarbij naar speelt geloof een belangrijke tijdens rol. Hella gaat op zoek naar naar de naar manier waarop de de Yersenaren geloof, met hoop en van liefde ervaren. Jan door Kruijsse is een van van de weinige uit zeewiersnijders in Nederland en uit heeft een tijdens bijzondere bedrijfspartner. Het werk dat hij uit uit doet is helemaal afhankelijk het van de natuur. Oesters en met Yerseke horen bij in met elkaar. Hella vaart mee met door Danny Nelis tijdens om te tijdens zien hoe het nostalgische werk van naar een tijdens oesterkweker eraan toe gaat. op tv En Hella wordt door door Andries door Jumelet meegenomen door naar een bijzonder natuurgebied een in Yerseke.

december 2017
20-11-2017 17:45

Amsterdam-Oost

Geloof en een hoop liefde - Amsterdam-Oost

Henk van Steeg gaat op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in het multiculturele Amsterdam-Oost. Hij ontmoet Toon Borst die op ludieke wijze munten verzamelt voor het goede doel. Het leverde hem al duizenden euro's voor goede doe...

16-11-2017 17:50

Waalwijk

Geloof en een hoop liefde - Waalwijk

Hella is op zoek naar geloof, hoop en liefde in Waalwijk. En dat vindt ze onder andere op een zorgboerderij aan de rand van deze plaats, waar dementerenden en vrijwilligers veel voor elkaar betekenen. Maar ook ontdekt Hella hoe de Waalwijks...

15-11-2017 17:50

Sassenheim

Geloof en een hoop liefde - Sassenheim

Sassenheim, een dorp die door de inwoners wordt afgekort tot Sassem. De boerderijen in Sassenheim behoren tot het cultureel erfgoed van het dorp. De Sassemse boerendochter Ingrid laat ons kennismaken met de bewoners en gebruiken. Wanneer he...

14-11-2017 17:50

Den Helder

Geloof en een hoop liefde - Den Helder

Hoge groene duinen en uitgestrekte vlaktes. Een natuureiland midden in de zee en met de meeste zonuren per jaar. Den Helder is meer dan een route naar Texel. Slager en ras-Heldenaar Gertjan Wit weet dit al zijn hele leven. Hij zwemt het hel...

13-11-2017 17:45

Spakenburg

Geloof en een hoop liefde - Spakenburg

Spakenburg en visserij horen bij elkaar. Hella is te gast op de jaarlijkse Visserijdag, waar het verleden van het dorp tot leven komt. Hier is geloof, hoop en liefde in overvloed te vinden. Zo laten Henk en Marrie van Halteren haar zien hoe...

09-11-2017 17:50

Veere

Geloof en een hoop liefde - Veere

Deze plaats met slechts 600 inwoners binnen de wallen mag zichzelf door haar rijke verleden als internationaal handelscentrum een heuse stad noemen. Mirjam stuit in haar zoektocht naar geloof, hoop en liefde dan ook op veel overblijfselen u...

08-11-2017 17:50

Baambrugge

Geloof en een hoop liefde - Baambrugge

Op zoek naar geloof, hoop en liefde ontmoet Hella in Baambrugge Cor van Schaik. Meer dan vijftig jaar lang luidde hij de klokken van de dorpskerk en stond hij elke dag vroeg op om de kerkklok op te winden. Hella bezoekt ook Saskia op de boe...

07-11-2017 17:50

Meppel

Geloof en een hoop liefde - Meppel

Je zou het niet verwachten, maar het Drentse Meppel heeft een zeehaven. Het is de meest landinwaarts gelegen officieel erkende zeehaven van Nederland. Die haven heeft dan ook een groot stempel gedrukt op Meppel. Presentator Bert ontmoet de ...

06-11-2017 17:50

Franeker

Geloof en een hoop liefde - Franeker

Henk verkent het Friese Franeker: de tiende stempel op de kaart van de Elfstedentocht. Henk komt niet voor de stempel, maar gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde in deze stad. Bauke Lodewijks gidst Henk door Franeker. De inwoners begroet...

02-11-2017 17:50

Haarlem

Geloof en een hoop liefde - Haarlem

De enthousiaste Michaëla Bijlsma heeft een belangrijke missie in haar leven: anderen blij maken. Met haar Haarlemse poppenkast lukt haar dat elke keer weer. Vandaag speelt ze voor speciaal publiek: de deelnemers van de dagopvang waar ook ha...

01-11-2017 17:50

Abcoude

Geloof en een hoop liefde - Abcoude

Vlakbij onze hoofdstad ligt het pittoreske Abcoude. Het dorp heeft een belangrijke rol gespeeld in de verdediging van Amsterdam. Naast fort Abcoude ligt fort Nigtevecht. Dit laatste fort heeft een originele bestemming gekregen: een gedenkpl...

31-10-2017 17:45

Rotterdam

Geloof en een hoop liefde - Rotterdam

Naast de imposante Laurenskerk staat de iconische Markthal waar Leo Davelaar met zijn gospelkoor een flitsconcert geeft. Het enthousiaste koor wil met hun nedergospel, een combinatie van black gospel en Nederlandstalige muziek, medechristen...

30-10-2017 17:50

Leiden

Geloof en een hoop liefde - Leiden

Henk van Steeg gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde in het Zuid-Hollandse Leiden. In deze historische stad ontmoet hij Joop en Wil Spiekerman. Hun schitterende huis is misschien wel de meest gefotografeerde woning van Leiden. En mooier ...

26-10-2017 17:50

Elburg

Geloof en een hoop liefde - Elburg

We bezoeken de prachtige Hanzestad Elburg. Mirjam vaart de haven in, samen met de tweelingbroers Aart en Hans aan 't Goor. Zij varen op de EB1. Dat is de botter waar ook hun overgrootvader al op voer. Mirjam wordt afgezet in de vesting en g...

25-10-2017 17:45

Yerseke

Geloof en een hoop liefde - Yerseke

In het Zeeuwse Yerseke werken veel inwoners in, bij en met de natuur en daarbij speelt geloof een belangrijke rol. Hella gaat op zoek naar de manier waarop de Yersenaren geloof, hoop en liefde ervaren. Jan Kruijsse is een van de weinige zee...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 197
  • Laatste uitzending op 14-12-2017 om 17:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord