Programma gemist?

Ooit met waren het drie het losse plaatsen, door maar de stad Utrecht groeide verder een tijdens en nu is Vleuten-De Meern de op tv grootste de wijk van Utrecht. het We ontmoeten barbier Ad van uit door Zoeren uit Vleuten. van Hij weet veel te vertellen uit over het de oude en nieuwe een Vleuten, waar zijn roots liggen. op tv Als door kapper heeft hij in veel haren met en baarden van de inwoners met geknipt. Het de vroegere dorpse op leven is nog op tv wel aanwezig, bijvoorbeeld tijdens door de kermis in uit Haarzuilens. Jeanne Griffioen op neemt ons een mee naar het tijdens grootste kasteel van Nederland: Kasteel de op Haar. Zij de heeft er op tv gewoond, de tijdens paarden van de baron op tv verzorgd en had nauw door contact de met hem en het zijn dochters. Ook op spreken we Cees Verweij uit door De op Meern. Hij vertelt hoe in zijn gitaar hem het door moeilijke naar periodes heeft gesleept. door Ciska Postdijk uit de Vleuten deelt ons op tv hoe zij veel kracht met haalt uit haar geloof. Haar het van beide dochters hebben een ernstige naar stofwisselingsziekte. uit De zorg is zwaar, maar de van in liefdevolle momenten voor een elkaar groeien des te tijdens meer.

In het een Brabantse Oosterhout ligt naar 'De Heilige Driehoek'. Dat op is de naam een van drie het actieve met kloosters die vlakbij uit elkaar liggen. In het uit St. Catharinaklooster zijn de door zusters net gestart met een een wijngaard, het moestuin en met restaurant. De wijngaard is een door van de grootste op tv van een Nederland. Richard naar Oomen heeft de zusters geholpen met op tv van deze projecten en verrast een van tijdens de 'wijnzusters' met met een door GHL-letter. Bij de St. een Paulusabdij hebben naar ze een een veehouderij. Anke Wismans en haar man van zijn hier tijdens een kaaswinkel gestart met op tv als grootste experiment: het een uniek abdijkaasje naar uit naar Frans benedictijner recept. tijdens De drie kloosters op tv zijn geen reden naar dat ook in Oosterhout kerken door het hun deuren sluiten door op tv het krimpende de aantal kerkgangers. Stadsgids Rien door ziet wat dat tijdens met de naar geloofsgemeenschappen doet en een probeert waar hij kan van om de naar kerkgebouwen een andere bestemming te de geven. Verder met kijken we bij de Theo Adriaanse in zijn een garage. Hij in heeft daar een verzameling zandlopers de door staan. En in naar de Oosterhoutse bossen leeft uit Martin Krijnen in naar een yurt, samen uit met varken een Bella en kip Bertje. Aan door Hella laat hij zien tijdens waarom het leven uit in de de natuur zijn droom op tv is en in hoe hij het daarmee aan een betere van samenleving wil een bijdragen.

Groningen is uit het centrale middelpunt het van het noorden. op tv Het is van de stad van de Martinitoren tijdens en door de studenten. Mirjam belt een aan bij het de studentenhuis waar Maaike een Kwant woont. Sinds haar een een tienerjaren maakt zij armbandjes tijdens voor chronisch zieke in kinderen over de hele wereld. naar Dat uit doet ze nog steeds, náást van haar studie op geneeskunde. Ook met ontmoet Mirjam de op net afgestudeerde Renee, op tv die als vrijwilliger in het uit Odensehuis haar uit liefde voor dementerende een ouderen een ontdekt. En we bezoeken de Groningse tijdens markten, tijdens waar inwoners van de stad op tv geloof, hoop of door liefde aan een elkaar een mogen uitdelen. Mirjam heeft van ook een mooie ontmoeting door met in de markante Moti, uit misschien wel Nederlands op tv bekendste straatmuzikant.

Hulst van is de meest van Vlaamse plaats van de Nederland. Als je niet naar oppast, loop je uit zo van de grens over. Ze van praten in Hulst ook door een soort een Vlaams dialect. Het is een met prachtig vestingstadje met op een oud stadhuis naar en basiliek. Hulstenaren met op tv voelen zich meer Vlaming dan Nederlander. een Ze hebben een naar bourgondische met levenswijze, ze houden van naar lekker eten tijdens en speciaal bier. in Volgens de het Hulstenaren ligt dat aan de de katholieke het oorsprong. De kerk staat ook uit tegenover het café. Hulst uit heeft zich altijd de georiënteerd op op België; Nederland voelt door veel verder weg de dan de België. De gotische basiliek is het een paar jaar geleden in uitgeroepen tot mooiste in kerk van Nederland de (NCRV). Er zijn uit nog prachtige stadspoorten op tv van te zien en tijdens de vesting is nog uit intact.

Purmerend was oorspronkelijk van omsloten door door polders, op maar de afgelopen van zestig jaar uitgedijd door door een grote stroom Amsterdammers van die naar het knusse van tijdens stadje kwamen. Bert verkent Purmerend op met een man die naar elke een stoeptegel kent: Dirk Groot. het Hij een ruimt het afval van de straten naar van Purmerend op in en ontdekte zo een een hele naar nieuwe kant van zijn op op stad. Sinds 1484 een heeft Purmerend marktrechten. door Purmerend bloeide op, maar het tijdens marktleven speelt in nog steeds een grote rol. een We door lopen een ochtendje de mee met veehandelaar Angela Koning tijdens op een in van het de laatste veemarkten door van Nederland. Ook delen de de inwoners van Purmerend tijdens geloof, het hoop of liefde uit tijdens aan plaatsgenoten. En we ontmoeten de de met 101-jarige Jannie op een, naar voor die leeftijd, door wel de héél ongebruikelijke plek: de op sportschool.

Henk uit van Steeg gaat op in zoek naar tijdens verhalen over geloof, hoop en tijdens een liefde in het met multiculturele Amsterdam-Oost. Hij ontmoet Toon met Borst op die op ludieke wijze munten uit verzamelt op voor het goede doel. tijdens Het leverde van hem al duizenden euro's voor goede de doelen, de bijnaam met de 'Muntenman' en de titel een 'Amsterdammer van het op jaar' op. Ook maken uit we door kennis met kerkpionier Margrietha Reinders die naar juist met op plekken waar mensen van niet gelovig van zijn een nieuwe door geloofsgemeenschap probeert op te uit bouwen. Op een bijzondere naar manier laat tijdens zij, buiten de het muren van de kerk, van iets tijdens van Gods liefde zien. Henk uit uit gaat met Margrietha mee naar in Betondorp, de in Amsterdamse buurt door waar ook wijlen door Johan Cruijff is opgegroeid. En we op ontmoeten Marnix door Haak, die op een door bijzondere manier zijn met buren beter leerde van kennen. het Marnix besloot een jaar lang van op tv geen stap buiten naar zijn eigen straat te zetten, tijdens de naar kilometer lange Javastraat het in Amsterdam-Oost.

Hella tijdens is op zoek een naar geloof, door hoop en liefde in Waalwijk. een En dat op vindt ze op tv onder andere op van een zorgboerderij aan in de rand van deze plaats, waar van de dementerenden en vrijwilligers veel voor naar elkaar betekenen. op tv Maar ook ontdekt Hella met hoe de Waalwijkse kinderen van ijsverkoper op tv Willy een hart het onder de riem steken. tijdens En dat het verlies een van een kind door ook het tot nieuwe inzichten met kan leiden, vertelt Lowie op van Gorp. Door de op tv dood naar van zijn dochter Guusje verandert uit zijn hele uit leven. Hij begint tijdens zelfs een nieuwe een carrière. door Vol passie vertelt Lowie over zijn op tv droombaan en het het leven in voor en na op Guusje.

Sassenheim, een tijdens dorp die met door de in inwoners wordt afgekort tot Sassem. naar De boerderijen in door Sassenheim op tv behoren tot het van cultureel erfgoed van het dorp. in De Sassemse boerendochter Ingrid door laat ons kennismaken tijdens met de tijdens bewoners uit en gebruiken. Wanneer het op muziekkorps Adest Musica door het de straten naar van Sassem marcheert zijn de op bewoners trots. Dit uit muzikale van fenomeen is voor vele kinderen van een op tv droom om later in in mee op te spelen. Presentator Henk ontmoet Paul met in de van Dorpskerk tijdens waar hij koster is. uit Hij zorgt ervoor van dat kerkdiensten vlekkeloos op tv verlopen. Maar hoe is het op voor Paul als met er binnenkort het geen diensten meer tijdens zijn? En Henk ontmoet in de in het veteranencentrum de 91-jarige op Sassemer op tv Koos en zijn naar kameraden.

Hoge tijdens groene duinen en met uitgestrekte vlaktes. Een natuureiland een midden in de zee naar op tv en met de meeste uit zonuren per jaar. Den Helder door met is meer dan een uit route naar Texel. Slager in en ras-Heldenaar Gertjan Wit uit weet dit al in zijn door hele leven. op tv Hij zwemt het een hele jaar door in in zijn Marsdiep en naar neemt Bert mee naar van de koelcel het in zijn slagerij, waar hij de op een bijzondere naar manier zijn naar dag van begint. Diezelfde zee naar is het kantoor van reddingswerker op Michel tijdens de Jong. Net als de ooit uit zo tijdens beroemde reddingsheld door Dorus Rijkers zet het hij zijn leven op het spel in voor op tv drenkelingen.

Spakenburg door en visserij horen bij op tv elkaar. met Hella is te door gast op de naar jaarlijkse Visserijdag, waar het verleden naar van het dorp tot een leven komt. Hier het is van geloof, hoop in en liefde in overvloed te uit vinden. Zo laten Henk tijdens met en Marrie van Halteren haar zien op tv hoe een groot de tijdens liefde voor de geschiedenis van tijdens Spakenburg is. Ook op het verhaal van Sida door de Harder, die een naar lijdt aan de in Spakenburgse ziekte. De ziekte heeft op veel uit invloed in haar uit leven; daarom is het erg op bijzonder en hoopvol van dat ze vandaag door haar diploma ontvangt door en van vanaf nu anderen kan helpen. En van we nemen met een kijkje in een de bakkerij met van Spakenburgs bekendste koekenbakker Ru de Geurtsen. Hoe door komt het dat Spakenburg van en koek door zo met elkaar verbonden van door zijn?

Deze door plaats met met slechts 600 inwoners de binnen de wallen mag zichzelf de door in haar rijke verleden als internationaal handelscentrum uit het een heuse stad noemen. Mirjam stuit door in haar zoektocht op tv naar geloof, hoop op en liefde dan op tv ook op op tv veel overblijfselen uit uit deze tijd. Chris Koole uit tijdens laat haar een van Nederlands oudste met carillons zien van en horen, en de ze op gaat mee met van de Veerse Kannoniers Vereniging naar voor het een afvuren van een kanon het uit de tijd met van Napoleon. Daarnaast zien we op hoe Jan met Midavaine vanaf naar zijn huidige woonplaats op Schouwen-Duiveland met teruggaat naar Walcheren, met waar zijn in fascinatie voor door de natuur begon. met Door de plaatsing van een het dam werd uit Veere het afgesloten van de Noordzee en met ontstond het Veerse Meer. een Jan uit gaat met een uit groepje kinderen op stap van om de naar unieke natuur hier te van ontdekken.

Op zoek naar van geloof, hoop op en liefde ontmoet Hella het in Baambrugge Cor van van het Schaik. Meer het dan vijftig jaar lang op luidde hij de naar klokken van de dorpskerk naar en stond hij op elke met dag vroeg op uit om de kerkklok op te een winden. een Hella bezoekt ook Saskia op tijdens de boerderij. Zij kwam naar van hier als verslaafde om de te dealen, maar door heeft zich de ontwikkeld tot een hoopvol uit voorbeeld voor de werknemers die in zij nu op begeleidt. Ook op zien we hoe tijdens de kinderen in in de opvang van Wenny de Vonk leren in en in van in de natuur. En er wordt op tv een geloof, hoop en liefde een uitgedeeld aan medebewoners in een het op dorp.

Je van zou het het niet verwachten, maar in het Drentse Meppel in heeft een zeehaven. tijdens Het is de meest op landinwaarts gelegen officieel uit erkende zeehaven van Nederland. Die door haven uit heeft dan ook de een groot stempel gedrukt op op met Meppel. Presentator Bert ontmoet tijdens de enthousiaste café-eigenaar Jaap op tv de Boer die laat een zien waarom cafés met helemaal op bij Meppel van horen. Deze pleisterplaatsen het waren nodig door de vele handel in over het door water. Van van daaruit ook met de warme band naar met Amsterdam. Niet naar voor niets draagt Meppel ook uit wel het de naam Klein Mokum, inclusief een door eigen Prinsengracht, Heerengracht op tv en een Keizersgracht. Vanuit op diezelfde handelsband met Amsterdam kende Meppel door ook veel het Joodse inwoners. Lien Braaf naar laat zien tijdens hoe ze dat met Joodse Meppel door nieuw leven op wil inblazen. We ontmoeten in met Meppel van ook Claudette Dumas. Ondanks haar lage door opleiding en op handicap op runt ze een aantal bedrijven door in kansen te van pakken en een stappen te naar zetten.

Henk verkent de het Friese Franeker: naar de tiende uit stempel op de in kaart van de Elfstedentocht. Henk met op komt niet voor de stempel, uit maar naar gaat op zoek naar geloof, hoop door en liefde in uit een deze stad. Bauke Lodewijks gidst Henk in door Franeker. De naar uit inwoners begroeten Bauke op tv met: post! Hij is al een veertig op tv jaar de bekendste op tv postbode van Franeker naar en hij kent de stad als een zijn broekzak. Ook op de op tv Franekers zelf delen geloof, tijdens hoop of liefde uit een aan hun plaatsgenoten. de Piter Bakker van met tijdens het lokale zwembad wil de in 98-jarige Klaas verrassen. de Hij zet zich ondanks op tv zijn hoge van leeftijd van nog bijna dagelijks in voor het tijdens zwembad en met is het daardoor een bekend op gezicht voor menig op Franeker.

De enthousiaste Michaëla de met Bijlsma heeft een een belangrijke missie in haar leven: met anderen blij op maken. Met haar Haarlemse poppenkast met lukt van haar dat op tv elke keer weer. Vandaag op speelt ze voor speciaal naar publiek: de een deelnemers van een de dagopvang waar ook haar in gehandicapte tijdens broer Teco naartoe gaat. Michaëla het draagt een groot deel een van van de zorg voor van haar broer op tv op zich en uit dat heeft haar leven op een de positieve manier veranderd. van Mirjam door gaat op op stap met de enige echte Hannes tijdens Kuiper. Door zijn van een kunst en muziek het is hij een op bekende inwoner van Haarlem. En we uit nemen door een kijkje de in een bijzonder gebouw. Hier staat tijdens de op tv zorg voor van de medemens al eeuwenlang op centraal.

mei 2018
28-11-2017 17:50

Vleuten-De Meern

Geloof en een hoop liefde - Vleuten-De Meern

Ooit waren het drie losse plaatsen, maar de stad Utrecht groeide verder en nu is Vleuten-De Meern de grootste wijk van Utrecht. We ontmoeten barbier Ad van Zoeren uit Vleuten. Hij weet veel te vertellen over het oude en nieuwe Vleuten, waar...

27-11-2017 17:50

Oosterhout

Geloof en een hoop liefde - Oosterhout

In het Brabantse Oosterhout ligt 'De Heilige Driehoek'. Dat is de naam van drie actieve kloosters die vlakbij elkaar liggen. In het St. Catharinaklooster zijn de zusters net gestart met een wijngaard, moestuin en restaurant. De wijngaard is...

23-11-2017 17:45

Groningen

Geloof en een hoop liefde - Groningen

Groningen is het centrale middelpunt van het noorden. Het is de stad van de Martinitoren en de studenten. Mirjam belt aan bij het studentenhuis waar Maaike Kwant woont. Sinds haar tienerjaren maakt zij armbandjes voor chronisch zieke kinder...

22-11-2017 17:50

Hulst

Geloof en een hoop liefde - Hulst

Hulst is de meest Vlaamse plaats van Nederland. Als je niet oppast, loop je zo de grens over. Ze praten in Hulst ook een soort Vlaams dialect. Het is een prachtig vestingstadje met een oud stadhuis en basiliek. Hulstenaren voelen zich meer ...

21-11-2017 17:45

Purmerend

Geloof en een hoop liefde - Purmerend

Purmerend was oorspronkelijk omsloten door polders, maar de afgelopen zestig jaar uitgedijd door een grote stroom Amsterdammers die naar het knusse stadje kwamen. Bert verkent Purmerend met een man die elke stoeptegel kent: Dirk Groot. Hij ...

20-11-2017 17:45

Amsterdam-Oost

Geloof en een hoop liefde - Amsterdam-Oost

Henk van Steeg gaat op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in het multiculturele Amsterdam-Oost. Hij ontmoet Toon Borst die op ludieke wijze munten verzamelt voor het goede doel. Het leverde hem al duizenden euro's voor goede doe...

16-11-2017 17:50

Waalwijk

Geloof en een hoop liefde - Waalwijk

Hella is op zoek naar geloof, hoop en liefde in Waalwijk. En dat vindt ze onder andere op een zorgboerderij aan de rand van deze plaats, waar dementerenden en vrijwilligers veel voor elkaar betekenen. Maar ook ontdekt Hella hoe de Waalwijks...

15-11-2017 17:50

Sassenheim

Geloof en een hoop liefde - Sassenheim

Sassenheim, een dorp die door de inwoners wordt afgekort tot Sassem. De boerderijen in Sassenheim behoren tot het cultureel erfgoed van het dorp. De Sassemse boerendochter Ingrid laat ons kennismaken met de bewoners en gebruiken. Wanneer he...

14-11-2017 17:50

Den Helder

Geloof en een hoop liefde - Den Helder

Hoge groene duinen en uitgestrekte vlaktes. Een natuureiland midden in de zee en met de meeste zonuren per jaar. Den Helder is meer dan een route naar Texel. Slager en ras-Heldenaar Gertjan Wit weet dit al zijn hele leven. Hij zwemt het hel...

13-11-2017 17:45

Spakenburg

Geloof en een hoop liefde - Spakenburg

Spakenburg en visserij horen bij elkaar. Hella is te gast op de jaarlijkse Visserijdag, waar het verleden van het dorp tot leven komt. Hier is geloof, hoop en liefde in overvloed te vinden. Zo laten Henk en Marrie van Halteren haar zien hoe...

09-11-2017 17:50

Veere

Geloof en een hoop liefde - Veere

Deze plaats met slechts 600 inwoners binnen de wallen mag zichzelf door haar rijke verleden als internationaal handelscentrum een heuse stad noemen. Mirjam stuit in haar zoektocht naar geloof, hoop en liefde dan ook op veel overblijfselen u...

08-11-2017 17:50

Baambrugge

Geloof en een hoop liefde - Baambrugge

Op zoek naar geloof, hoop en liefde ontmoet Hella in Baambrugge Cor van Schaik. Meer dan vijftig jaar lang luidde hij de klokken van de dorpskerk en stond hij elke dag vroeg op om de kerkklok op te winden. Hella bezoekt ook Saskia op de boe...

07-11-2017 17:50

Meppel

Geloof en een hoop liefde - Meppel

Je zou het niet verwachten, maar het Drentse Meppel heeft een zeehaven. Het is de meest landinwaarts gelegen officieel erkende zeehaven van Nederland. Die haven heeft dan ook een groot stempel gedrukt op Meppel. Presentator Bert ontmoet de ...

06-11-2017 17:50

Franeker

Geloof en een hoop liefde - Franeker

Henk verkent het Friese Franeker: de tiende stempel op de kaart van de Elfstedentocht. Henk komt niet voor de stempel, maar gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde in deze stad. Bauke Lodewijks gidst Henk door Franeker. De inwoners begroet...

02-11-2017 17:50

Haarlem

Geloof en een hoop liefde - Haarlem

De enthousiaste Michaëla Bijlsma heeft een belangrijke missie in haar leven: anderen blij maken. Met haar Haarlemse poppenkast lukt haar dat elke keer weer. Vandaag speelt ze voor speciaal publiek: de deelnemers van de dagopvang waar ook ha...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord