Programma gemist?
januari 2017
16-12-2016 17:50

Nijmegen

Geloof en een hoop liefde - Nijmegen

Mirella Frenellin heeft in haar leven veel keuzes gemaakt uit liefde voor haar kind. Haar zoon Jesus is spastisch. Mirella Frenellin heeft in haar leven veel keuzes gemaakt uit liefde voor haar kind. Haar zoon Jesus is spastisch en de behandelingen in de St. Maartenskliniek in Nijmegen waren een stuk beter dan in zijn geboorteland Venezuela. Naar Nederland emigreren, werk opgeven en de andere kinderen moeten missen was en is voor Mirella niet altijd gemakkelijk. Maar het is haar grootste droom dat Jesus ooit zelfstandig kan zijn. Daar wordt hard aan gewerkt. Jan Willem ontmoet Mirella en Jesus op een spannende dag, want Jesus gaat voor het eerst aan het werk op de basisschool. Mirjam gaat op zoek naar geloof in de huizen van Nijmegen en belandt onder andere in een heel speciale kroeg.

15-12-2016 17:50

Nijmegen

Geloof en een hoop liefde - Nijmegen

Kefah ontmoet Miquel Roest, een bekend gezicht in Nijmegen. Hij is een van de mannen van Stichting Dagloon die de straten van de stad schoonhouden. Kefah ontmoet Miquel Roest, een bekend gezicht in Nijmegen. Hij is een van de mannen van Stichting Dagloon die de straten van de stad schoonhouden. Dagelijks trekken verschillende groepjes mensen met een achtergrond als dakloze of verslaafde de stad in onder leiding van Miquel. Hij is zelf jarenlang verslaafd én dakloos geweest en weet als geen ander hoe moeilijk het is om te overleven. Inmiddels is hij afgekickt en woont met vriendin en hond in een gezellig huis. Hella heeft de bank in Nijmegen neergezet en komt terecht in een bijzondere wijngaard.

14-12-2016 17:50

Nijmegen

Geloof en een hoop liefde - Nijmegen

Tot voor kort was Theo Koster studentenpastor in Nijmegen. Omdat hij nu een ongeneeslijke ziekte heeft, moest hij afscheid nemen van de studenten. Tot voor kort was Theo Koster studentenpastor in Nijmegen. Omdat hij nu een ongeneeslijke ziekte heeft, moest hij afscheid nemen van de studenten. Maar in de tijd die hem nog rest, wil hij zoveel mogelijk jongeren aan het denken zetten over het leven. Zo ontvangt hij bijvoorbeeld schoolklassen in het Huissense Dominicanenklooster waar hij nu woont. Kefah loopt een dag met Theo mee. Mirjam mag een beetje geloof, hoop en liefde uitdelen en ontmoet daarbij bijzondere mensen. Zoals Peter, die de L van liefde ontvangt van zijn trouwe maatje Ria. Peter heeft al meer dan 25 jaar MS en dat maakt hem steeds afhankelijker. De bezoekjes van Ria, waarin zij samen een eigen geloofsritueel hebben ontwikkeld, zijn daarin een lichtpunt voor hem.

13-12-2016 15:25

Nijmegen

Geloof en een hoop liefde - Nijmegen

Joyce Houtzagers is rolstoelafhankelijk en bijna blind, maar ze gaat niet bij de pakken neerzitten. Joyce Houtzagers is rolstoelafhankelijk en bijna blind, maar ze gaat niet bij de pakken neerzitten. Ze houdt van schilderen en probeert zo de bewegingen die ze met haar lichaam niet kan maken vorm te geven. Zij verwondert zich dagelijks over het leven en geniet er elk moment van. Hella gaat met haar op stap om een van haar schilderijen in een Nijmeegse galerie op te hangen om anderen te laten delen in die positiviteit. Bert is met de bank neergestreken in het centrum van Nijmegen. Hij ontmoet daar de twee rappende vrienden Yannis en Matheus, die zich inzetten voor jongeren in de achterstandswijken in Nijmegen.

12-12-2016 17:50

Nijmegen

Geloof en een hoop liefde - Nijmegen

Leonie en Harrie waren ooit geliefden, maar kozen na verloop van tijd toch weer hun eigen pad. Nu ze ouder worden en Harrie aan alzheimer lijdt, wordt d... Leonie en Harrie waren ooit geliefden, maar kozen na verloop van tijd toch weer hun eigen pad. Nu ze ouder worden en Harrie aan alzheimer lijdt, wordt de band weer nauwer en zorgt Leonie op een liefdevolle manier voor Harrie. Henk is op stap met geloof, hoop en liefde die hij mag uitdelen aan de mensen in Nijmegen. Hij komt terecht in het studentendeel van de stad, met alle gevolgen vandien.

09-12-2016 17:45

Alphen aan den Rijn

Geloof en een hoop liefde - Alphen aan den Rijn

Hoe overleef je als stel ziekte en dood? Dat lukt niet iedereen, maar Gerrit en Ria Berkelaar hebben hun weg steeds weer gevonden. Ze zijn al vanaf hun ... Hoe overleef je als stel ziekte en dood? Dat lukt niet iedereen, maar Gerrit en Ria Berkelaar hebben hun weg steeds weer gevonden. Ze zijn al vanaf hun veertiende verliefd, maar ze laten elkaar toch helemaal los. Zo trekt Gerrit zich af en toe terug op zijn eilandje waar hij soms dagenlang verblijft. Ze ontmoeten elkaar sowieso elke zondagmorgen weer in de kerk. Kefah ontmoet dit bijzondere stel en spreekt over hun liefde. Gerrit laat Kefah zijn eiland zien. Een plek waar hij zich kan terugtrekken, wat hij extra nodig heeft sinds hij de diagnose dementie heeft gekregen. Mirjam deelt geloof, hoop en liefde uit aan verschillende mensen in Alphen aan den Rijn.

08-12-2016 17:50

Alphen aan den Rijn

Geloof en een hoop liefde - Alphen aan den Rijn

Ze schreeuwen de naarste dingen, soms fluisteren ze. Erwin Scheijde hoort zijn hele leven al stemmen die anderen niet horen. Als kind had hij het heel z... Ze schreeuwen de naarste dingen, soms fluisteren ze. Erwin Scheijde hoort zijn hele leven al stemmen die anderen niet horen. Als kind had hij het heel zwaar. Toen hij op latere leeftijd in verband met zijn ziekte werd opgenomen, vond hij God en daarmee ook rust. De stemmen zijn er nog steeds, maar Erwin verandert volledig als persoon. Vandaag gaat hij naar een groot concert van zijn favoriete band. Iets wat hij normaal vermijdt vanwege zijn angsten. Edwin vindt dat je moet blijven proberen om jezelf uit te dagen. Hoe zal het hem afgaan? De GHL- bank gaat vandaag terug in de tijd. Op de bank ontmoet Kefah bezoekers van het themapark Archeon.

07-12-2016 17:50

Alphen aan den Rijn

Geloof en een hoop liefde - Alphen aan den Rijn

Tussen het riet, ergens diep in het Groene Hart, bezoekt Kefah rietsnijder Willem Beijeman. Deze goedlachse natuurbeheerder staat het liefst met zijn la... Tussen het riet, ergens diep in het Groene Hart, bezoekt Kefah rietsnijder Willem Beijeman. Deze goedlachse natuurbeheerder staat het liefst met zijn laarzen in de blubber, zodat hij kan genieten van deze prachtige omgeving. Met zijn werknemers zorgt hij ervoor dat de natuurgebieden rondom Nieuwkoop er mooi bij liggen. Terwijl hij dit doet, blijft hij zich verbazen over de schoonheid ervan. Met zijn passie voor dit gebied inspireert hij zijn werknemers. Naveed, een Pakistaanse man die twee jaar terug als vluchteling in het kleine Nieuwkoop terechtkwam, is een van hen. Hella duikt Alphen aan den Rijn in op zoek naar geloof in huis en belandt bij de Jostiband.

06-12-2016 17:50

Alphen aan den Rijn

Geloof en een hoop liefde - Alphen aan den Rijn

Akram Shawki was nog maar net een computerwinkel gestart in het centrum van Alphen, toen hij voor zijn winkel twee mannen Arabisch hoorde praten. Akram Shawki was nog maar net een computerwinkel gestart in het centrum van Alphen, toen hij voor zijn winkel twee mannen Arabisch hoorde praten. Akram, zelf van Egyptische afkomst, verstond de mannen en hielp hen verder. Het bleken vluchtelingen te zijn. Steeds meer vluchtelingen kwamen langs zijn winkel en daar zaten schrijnende gevallen tussen. Het was het begin van een bijzondere roeping. Akram trok zich het lot van de vluchtelingen aan en besloot zich fulltime voor hen in te zetten. Met zijn camper rijdt hij door Nederland om vluchtelingen te helpen. Mirjam ontmoet Akram in Alphen aan den Rijn en samen rijden ze naar een AZC om te kijken wat hij voor deze vluchtelingen kan betekenen. Op de GHL-bank ontmoet Bert vandaag de excentrieke Simon Stelling. Simon zoekt verbinding met zijn medemens door zijn allergrootste passie: het orgel.

05-12-2016 17:50

Alphen aan den Rijn

Geloof en een hoop liefde - Alphen aan den Rijn

Drie jaar geleden ruimde Gudo Cools met zijn kinderen de zolder op waar veel speelgoed lag opgeslagen. Wat wilden zijn kinderen ermee? Op Marktplaats ze... Drie jaar geleden ruimde Gudo Cools met zijn kinderen de zolder op waar veel speelgoed lag opgeslagen. Wat wilden zijn kinderen ermee? Op Marktplaats zetten? Bewaren voor Koningsdag? Of weggeven aan gezinnen die het minder breed hebben? Tot Gudo's verbazing vonden ze het laatste een goed idee. Zo ontstond Gudo's speelgoedactie voor Sinterklaas. Henk gaat op bezoek bij Gudo, die inmiddels in heel Alphen aan den Rijn speelgoedinzamelpunten heeft opgezet. En vandaag is de grote dag! Henk en Gudo delen de cadeaus uit aan de kinderen. Voor Gudo is het de drukste tijd van het jaar, maar hij geniet er met volle teugen van. Hella gaat in Alphen aan den Rijn op zoek naar mensen die elkaar wat geloof, hoop of liefde gunnen.

02-12-2016 17:50

Oldebroek

Geloof en een hoop liefde - Oldebroek

Van kleuterjuf naar horeca, niet de meest voor de hand liggende carrièreswitch. Toch is dit precies wat Els Jongetjes heeft gedaan. Van kleuterjuf naar horeca, niet de meest voor de hand liggende carrièreswitch. Toch is dit precies wat Els Jongetjes heeft gedaan. Samen met haar man en kinderen knapten ze een oud restaurant helemaal op en helpen nu op deze manier veel jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt om in deze veilige omgeving weer op eigen benen te leren staan. Haar dochters leren Els de fijne kneepjes van het vak. Hoewel samenwerken met je familie soms ook voor spanningen zorgt, is het voor de familie Jongetjes hun grootste kracht. Henk gaat vandaag op zoek naar geloof in huis.

01-12-2016 17:45

Oldebroek

Geloof en een hoop liefde - Oldebroek

Dirkje heeft chronische pijn in haar voeten en is daardoor belemmerd in haar doen en laten. Toch heeft ze een groot hart voor mensen en wil ze niets lie... Dirkje heeft chronische pijn in haar voeten en is daardoor belemmerd in haar doen en laten. Toch heeft ze een groot hart voor mensen en wil ze niets liever dan liefde uitdelen. Dat doet ze met haar weggeefwinkel in hun garage. Elke week heeft ze het huis vol met mensen die de spullen goed kunnen gebruiken, omdat ze het niet breed hebben. Dirkje vindt het geweldig en geniet volop, ook al kan ze na afloop niet meer op haar benen staan. Op de bank spreekt Hella met Edith.

30-11-2016 17:50

Oldebroek

Geloof en een hoop liefde - Oldebroek

Kefah kijkt een dag mee in het leven van Jan van Werven. Door een heftig ongeluk heeft zijn dochter een niet-aangeboren hersenafwijking (NAH) gekregen. Kefah kijkt een dag mee in het leven van Jan van Werven. Door een heftig ongeluk heeft zijn dochter een niet-aangeboren hersenafwijking (NAH) gekregen. Er is geen locatie in de buurt waar zij goed kan herstellen. Jan besluit daarom een dagopvang te starten voor mensen met NAH, een veilige plek waar ze weer structuur krijgen in hun leven. Jan heeft veel meegemaakt in zijn leven en zijn grootste les is niet stil te blijven staan bij het 'waarom', maar doorleven naar 'waartoe'. Bij het uitdelen van de GHL-letters ontmoet Mirjam Priscilla.

29-11-2016 17:50

Oldebroek

Geloof en een hoop liefde - Oldebroek

Jan Willem ontmoet veteraan John Pronk. Door zijn vredesmissies weet hij als geen ander hoe het is om er voor mensen te zijn die echt hulp nodig hebben. Jan Willem ontmoet veteraan John Pronk. Door zijn vredesmissies weet hij als geen ander hoe het is om er voor mensen te zijn die echt hulp nodig hebben. Maar hij hield er ook iets anders aan over, namelijk PTSS (posttraumatische stressstoornis). Fietsen hielp hem er weer bovenop. Nu wil hij klaarstaan voor andere geüniformeerden die dagelijks voor moeilijke en soms levensgevaarlijke situaties komen te staan. Jan Willem krijgt zo een unieke blik in het leven van een oud-militair. Het bankje staat vandaag bij het koor van Driesje.

28-11-2016 17:50

Oldebroek

Geloof en een hoop liefde - Oldebroek

Clowns hebben op dit moment een wat wiebelige status door alle filmpjes van killerclowns. Maar Aaltjo Wubbema uit Oldebroek laat zich daar niet door wee... Clowns hebben op dit moment een wat wiebelige status door alle filmpjes van killerclowns. Maar Aaltjo Wubbema uit Oldebroek laat zich daar niet door weerhouden. Het opvrolijken van zieke kinderen of volwassenen en kinderen met een beperking vindt hij veel te belangrijk. Door een samenloop van omstandigheden heeft hij zijn clownsjas een paar jaar geleden aan de wilgen gehangen. Maar door een bijzondere gebeurtenis is hij nu weer de clown op ieder feest. U ziet hoe dat zo is gekomen. Mirjam deelt vandaag de GHL-letters uit.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 17:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord