Programma gemist?

Als naar eigenaresse van naar de dorpskroeg van Voorschoten van is Mariette Lange met voor de inwoners een bekend de gezicht. Als een eigenaresse met van de dorpskroeg van Voorschoten is met Mariette Lange voor het de het inwoners een bekend gezicht. Met in veel uit passie bedient ze haar gasten, naar maar Mariette heeft naar twee op roepingen in haar leven: de met Heer en de uit horeca in en dat blijkt helemaal niet een zo'n door gekke combinatie te zijn. Net tijdens door buiten Voorschoten ontmoeten we Rico in van Bommel, om zijn door opvallende uiterlijk op tv ook wel 'Rasta het Rico' genoemd. tijdens Rico heeft niet van zo'n smetteloos verleden, in maar door de geboorte van naar zijn dochter tijdens draaide tijdens zijn levensinstelling met de honderdtachtig graden om. Hij ziet met nu duidelijk wat liefde tijdens voor een van dochter kan doen. tijdens Tegenwoordig vindt uit de ruige Rico rust op uit een zijn eigen kinderboerderij. het Mirjam deelt met op inwoners van Voorschoten geloof, hoop en op tv liefde in uit.

Even buiten een Baarle-Nassau staat de naar St. Salvatorkapel. Jarenlang tijdens lag de kapel de en het terrein het erbij als ruïne, tijdens totdat Jan Seegers in en Marian Jacobs er tijdens werk van in maakten. Even buiten Baarle-Nassau tijdens staat het de St. Salvatorkapel. Jarenlang op lag de kapel en het het door terrein erbij als in ruïne, totdat Jan Seegers van en tijdens Marian Jacobs er van werk van maakten. Samen met een verschillende naar buurtgenoten is de restauratie bijna voltooid. op tv De bijbehorende Lourdesgrot een is het voor Jan bijzonder. Jan in legt vandaag van de laatste hand aan met het beeldje van op tv Bernadette. Hella deelt vandaag met naar lintjes uit in het de kader van Koningsdag van en begint in bij misschien wel de oudste op tv barvrouw ter wereld: de tijdens negentigjarige Disco van Nel uit van het Belgische op tv Baarle-Hertog.

Mirjam is een in Baarle. de Ze ontmoet in daar Fons Cornelisse, de zoon naar van in een verzetsheldin en ereburgemeester van de het Belgische gedeelte uit van Baarle. Mirjam is tijdens in Baarle. op Ze naar ontmoet daar Fons Cornelisse, de zoon uit naar van een verzetsheldin en ereburgemeester van met het Belgische gedeelte een van een Baarle. Vandaag brengt de hij de in jas waarin zijn moeder op tv is gefusilleerd naar tijdens het museum van naar Baarle. Sandra, de een kleindochter van Fons, laat met zien hoe op tv zij haar bijzondere familieverhaal tijdens doorgeeft tijdens aan de nieuwe generatie. Bert in zoekt de grenzen met op met de GHL-bank tijdens in de straten op van op het Nederlands-Belgische dorp. En in we gaan kijken op tv op een heel tijdens bijzonder landgoed: de de Ezelshoeve met van Jacqueline van den uit Berg. Zij het vangt verwaarloosde en mishandelde op ezels op en dit tijdens doet naar ze met bijzondere mensen. Rian in vertelt wat met het betekent om op jezelf te een kunnen zijn op de van Ezelshoeve.

We op tv volgen Janneke Nagtzaam. Janneke is met regisseur van op tv de theatergroep Respect op tv en werkt met naar mensen door die een verstandelijke of de lichamelijke beperking hebben. op We volgen Janneke Nagtzaam. Janneke op tv uit is regisseur van de van theatergroep Respect en werkt met naar mensen die een naar verstandelijke of de lichamelijke beperking hebben. Na de een jaar lang in hard werken, treedt uit de groep op tv vandaag uit op. Een spannende dag uit dus. Henk zit in het het tijdens centrum van Roosendaal van op de Geloof en een Hoop het het Liefde-bank. Hij vraagt de bewoners naar tijdens de herkomst van op tv de de naam Roosendaal. En we ontmoeten door Jaap met Tuk. Al tijdens meer dan dertig van jaar zorgt hij voor van zijn vrouw die Parkinson uit heeft. Sinds uit enige tijd deelt hij tijdens ook de zorg naar voor zijn van kleinkinderen, omdat zijn een dochter een hersentumor naar heeft. Zelf heeft Jaap ernstige in rugklachten. op tv Door zijn geloof van kan Jaap dit volhouden! de Hij vertelt graag met hoe hij dit door doet.

Roosendaal uit is onlosmakelijk met verbonden met het Korps op Commandotroepen. Al in vanaf 1942 worden commando's opgeleid in het tijdens de Engelbrecht van Nassaukazerne in Roosendaal. de Roosendaal is van onlosmakelijk verbonden met het naar Korps Commandotroepen. Al door vanaf 1942 naar worden commando's opgeleid het in de Engelbrecht van uit een Nassaukazerne in Roosendaal. Elke vijf de jaar naar hebben zij een reünie het en dit keer is het door dubbel feest: ze de bestaan 75 jaar! met Voor de 85-jarige in oud-commando de Willem Scheringa is van het een de bijzondere dag. Vandaag hoopt hij zijn naar kameraden van naar vroeger naar te ontmoeten. Het grensstation Roosendaal was naar voor naar veel vakantiegangers het laatste station het voordat men aan op een buitenlands avontuur een begon. Het tijdens station heeft op tv nog steeds een treinfunctie, maar naar is in daarnaast een prachtig gebouw in dat al uit bestaat sinds 1854. Mirjam op tv ontdekt het met station, nagebouwd in modelvorm uit op naar een wel heel ongebruikelijke plek. uit We het ontmoeten ook Ludo Alberts die zich van het bekommert om alleenstaande minderjarige asielzoekers in op uit Roosendaal.

Nog steeds feest uit in het op kader op tv van 50 jaar EO. Henk uit vraagt wat op tv Hilversummers vandaag te vieren naar hebben. Hun boodschap op mogen ze op tv schrijven op onze de bank. Nog steeds met feest in naar het kader van 50 jaar EO. het Henk vraagt met wat Hilversummers de vandaag te vieren hebben. naar Hun boodschap mogen ze het schrijven op op onze bank. En door bij Anne-Mar Zwart en op door haar moeder Ruth zit in de EO in in hun DNA. Ruth van is naar eigen zeggen van 'praktisch op de naar stoep van de EO tijdens op tv geboren' en ze op maakt al jarenlang radioprogramma's voor de in EO. van Dochter Anne-Mar tijdens zet zich met hetzelfde naar enthousiasme in voor de de omroep, maar op tv dan voor televisie. Een op tv mooi het portret van twee uit generaties bij de op EO.

De EO een bestaat op door 21 april het 50 jaar en dat vieren door we met op een feestelijke op uitzending. En wie jarig van is, trakteert. in Dus deelt Hella Geloof, Hoop en de Liefde-taartjes uit. De met EO bestaat van op 21 april 50 de de jaar en dat in vieren we met een feestelijke uitzending. in En op tv wie jarig van is, trakteert. Dus deelt Hella Geloof, een Hoop en Liefde-taartjes de een uit. En er valt voor meer met mensen iets te met vieren een vandaag: acht brandweermannen van het één kazerne van worden dit jaar, net als met de de EO, 50 jaar! Ook gaan de met we op bezoek bij tijdens oud-EO-presentator Feike ter Velde. tijdens Hij is met al 53 jaar getrouwd met in Wil. En hoewel de zij de inmiddels niet meer thuis in kan wonen, het is Feike door nog net zo verliefd met op haar als in het een op begin.

Bert de gaat vandaag door op zoek naar geloof, hoop een en liefde uit bij bewoners van van zorgappartementen en in aanleunwoningen van Woondienstencentrum Lopes tijdens Dias. Bert het gaat vandaag op zoek naar op geloof, hoop en een liefde bij bewoners van van zorgappartementen en aanleunwoningen met van van Woondienstencentrum Lopes Dias. Ook naar waagt hij zich voor in het eerst in het zijn het leven aan een van potje koersbal. Elles met van Waveren zorgt als welzijnsspecialist op in de op tv zorg dat op tv bewoners voldoende positieve prikkels krijgen. een Ze maakt met als clown bijzonder de contact met op tv mensen met een dementie. En radiopresentator Tom Herlaar maakt in wel het een hele speciale radio-uitzending, van met zijn van moeder van 94 jaar naar als de sidekick.

Als er de ergens geloof, hoop het en liefde te de vinden is, van is het van wel in de zorg. van Alle reden om op eens een kijkje te nemen naar bij tijdens de bewoners, verzorgers een en mantelzorgers van Woondienstencentrum Lopes door Dias. op tv Als er het ergens geloof, hoop en met liefde te vinden is, het is het uit wel in door de zorg. Alle reden op tv voor ons om in eens een kijkje te nemen in bij met de bewoners, verzorgers en mantelzorgers het van Woondienstencentrum met Lopes Dias. Mirjam op tv deelt daar geloof, hoop naar en liefde uit. tijdens En op Henk ontmoet de enthousiaste naar vrijwilliger Wim met Meter, die door in de sociëteit 'Van Toen' door van van elke dag een feestje de maakt. Ans tijdens van Empelen zet naar zich liefdevol en naar met heel haar door hart in voor 'haar' met bewoners met een dementie.

Zangeres uit Ntjam Rosie schuift regelmatig aan het op bij DWDD. In haar met huis in Rotterdam met ontmoeten we haar gezin in en in zit ze in de de kappersstoel bij haar tijdens man. Geloof is de bron in het waaruit ze leeft en werkt. naar Zangeres Ntjam de Rosie schuift regelmatig aan uit bij DWDD. Momenteel in toert ze met de de voorstelling Homeland door het het land. op tv In haar huis uit in Rotterdam ontmoeten in we haar gezin en op de zit ze in de de kappersstoel bij haar tijdens man. Geloof is de bron met waaruit ze uit leeft en een werkt. * In deze stille tijdens week een zit Hella in op de bank met Jonkheer door Rob naar Boddaert.

Hella van is vandaag te gast naar bij naar Peter Ritsema, chef van de in Rijwielherstellert. Jongeren die het van niet altijd door makkelijk hebben gehad, naar worden hier uit gestimuleerd om tijdens hun leven aan te pakken en met met te veranderen. Hella is vandaag te van gast bij op tv Peter Ritsema, chef met van de een Rijwielherstellert. Dit mooie project van geeft jongeren, die het uit met niet altijd makkelijk hebben gehad, een tijdens plek waar in ze weer gestimuleerd van worden om hun leven van het aan te pakken en de te veranderen. op tv * Peter is van het credo: in niet lullen de maar een poetsen, en zet zo naar de jongens aan het naar werk. * Mirjam gaat tijdens op zoek door naar naar geloof in huis op tv en komt zo bij inspirerende met Rotterdammers over de op tv vloer.

Uitrusten tijdens tijdens je op tv pensioen, dat is naar niets voor John van tijdens der Horst. Precies één naar week hield hij dit naar vol. naar Inmiddels is op hij klusjesman bij een in hofje in Rotterdam van waar hij helemaal in uit zijn op element is. Uitrusten tijdens je in pensioen, dat is de niets voor uit John van met der Horst. Precies één week de hield hij dit uit vol. Inmiddels is van hij klusjesman de bij een hofje in Rotterdam tijdens waar tijdens hij helemaal de in zijn element is. Ook het zorgt hij voor het zijn blinde moeder en met is op tv hij schrijver geworden. In de van sprookjes van kabouter tijdens Klus speelt naar hij de een hoofdrol en kan hij het naar verleden in moeilijk los laten. * Mirjam het heeft vandaag mooie met en gezellige gesprekken door op de uit bank de in Rotterdam Oude Noorden. een * Jan een Willem ontmoet Arjan Erkel, een tijdens bijzondere man die het nu een oude op wens een in vervulling laat op gaan.

Moeder worden met is een grote verandering een en een in mooie ervaring. Dat uit zullen veel in vrouwen beamen. Als een je ook nog financiële problemen de hebt, dan op kan er naar opeens veel op door je afkomen. Moeder worden een is in een grote verandering en een in mooie ervaring. Dat zullen in veel vrouwen naar beamen. Als het je ook nog van financiële problemen een hebt, dan kan er opeens veel door op je op afkomen. Mia Wilsterman besloot door Stichting Moeders met op Talent op een te door richten toen ze zelf een op tv kindje kreeg. Ze helpt een van vrouwen, zoals Stefanie, verder door om een andere baan in naar de de kinderopvang te vinden. * in Bert met gaat vandaag op bezoek bij tijdens Willem Philipsen. Hij was naar een succesvolle gitarist van van o.a. in Postman en Anouk. tijdens Tien jaar na zijn de herseninfarct componeert en met van produceert hij weer muziek. * Hella van van deelt vandaag geloof, hoop en naar liefde uit in Rotterdam uit de Oude Noorden.

Bert steekt vandaag op met de het bank de van IJssel over naar en komt in op Olburgen terecht. Hij ontmoet daar Anny, tijdens die zich inzet in voor de heiligverklaring van van op Dora, die begraven ligt uit bij de Olburgse kerk. tijdens Bert op steekt vandaag met uit de bank tijdens de IJssel over van en komt in Olburgen terecht. met Hij ontmoet daar Anny, van in die zich inzet tijdens voor de heiligverklaring van uit Dora, die begraven ligt een bij de Olburgse de kerk. En we horen met het verhaal van van van Wilma Dufrenne die het de lokale schaakclub op tv wil redden. In haar persoonlijk leven de heeft schaken op altijd een uit rol gespeeld. Ook tijdens in de relatie met met haar man Henk, met het wie zij twee de keer in naar het huwelijk een trad.

George door Diepenmaat groeide op uit in een gezin met van twee gehandicapte kinderen. Dat het vormde hem naar voor de rest uit van zijn leven. Inmiddels tijdens is hij de uitgever van boeken. George uit in Diepenmaat groeide op in op tv een gezin met met twee gehandicapte door kinderen. Dat vormde hem voor met de rest op van zijn leven. uit Inmiddels is hij uit uitgever van boeken. Hierin de betrekt George op altijd de doelgroepen waar met hij een zwak tijdens voor heeft. op tv Op dit van moment is hij bezig met een met boek waarin van licht dementerenden een rol van spelen. Grace uit en op tv Albert zetten zich al sinds jaar op tv op tv en dag in met voor daklozen. Elke zondag het rijden zij van Dieren naar door Arnhem met een de het achterbak vol eten. Zelf op tv hebben ze het een nodige meegemaakt, waardoor ze door een echt thuis kunnen een door creëren voor de mensen tijdens die dat nodig met hebben.

augustus 2017
01-05-2017 17:50

Wassenaar-Voorschoten (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Wassenaar-Voorschoten (1/4)

Als eigenaresse van de dorpskroeg van Voorschoten is Mariette Lange voor de inwoners een bekend gezicht. Als eigenaresse van de dorpskroeg van Voorschoten is Mariette Lange voor de inwoners een bekend gezicht. Met veel passie bedient ze haa...

27-04-2017 17:50

Roosendaal en Baarle-Nassau (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Roosendaal en Baarle-Nassau (4/4)

Even buiten Baarle-Nassau staat de St. Salvatorkapel. Jarenlang lag de kapel en het terrein erbij als ruïne, totdat Jan Seegers en Marian Jacobs er werk van maakten. Even buiten Baarle-Nassau staat de St. Salvatorkapel. Jarenlang lag de kap...

26-04-2017 17:50

Roosendaal en Baarle-Nassau (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Roosendaal en Baarle-Nassau (3/4)

Mirjam is in Baarle. Ze ontmoet daar Fons Cornelisse, de zoon van een verzetsheldin en ereburgemeester van het Belgische gedeelte van Baarle. Mirjam is in Baarle. Ze ontmoet daar Fons Cornelisse, de zoon van een verzetsheldin en ereburgemee...

25-04-2017 17:50

Roosendaal en Baarle-Nassau (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Roosendaal en Baarle-Nassau (2/4)

We volgen Janneke Nagtzaam. Janneke is regisseur van de theatergroep Respect en werkt met mensen die een verstandelijke of lichamelijke beperking hebben. We volgen Janneke Nagtzaam. Janneke is regisseur van de theatergroep Respect en werkt ...

24-04-2017 17:50

Roosendaal en Baarle-Nassau (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Roosendaal en Baarle-Nassau (1/4)

Roosendaal is onlosmakelijk verbonden met het Korps Commandotroepen. Al vanaf 1942 worden commando's opgeleid in de Engelbrecht van Nassaukazerne in Roosendaal. Roosendaal is onlosmakelijk verbonden met het Korps Commandotroepen. Al vanaf 1...

20-04-2017 17:50

Hilversum (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Hilversum (4/4)

Nog steeds feest in het kader van 50 jaar EO. Henk vraagt wat Hilversummers vandaag te vieren hebben. Hun boodschap mogen ze schrijven op onze bank. Nog steeds feest in het kader van 50 jaar EO. Henk vraagt wat Hilversummers vandaag te vier...

19-04-2017 17:50

Hilversum (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Hilversum (3/4)

De EO bestaat op 21 april 50 jaar en dat vieren we met een feestelijke uitzending. En wie jarig is, trakteert. Dus deelt Hella Geloof, Hoop en Liefde-taartjes uit. De EO bestaat op 21 april 50 jaar en dat vieren we met een feestelijke uitze...

18-04-2017 17:50

Hilversum (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Hilversum (2/4)

Bert gaat vandaag op zoek naar geloof, hoop en liefde bij bewoners van zorgappartementen en aanleunwoningen van Woondienstencentrum Lopes Dias. Bert gaat vandaag op zoek naar geloof, hoop en liefde bij bewoners van zorgappartementen en aanl...

17-04-2017 17:50

Hilversum (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Hilversum (1/4)

Als er ergens geloof, hoop en liefde te vinden is, is het wel in de zorg. Alle reden om eens een kijkje te nemen bij de bewoners, verzorgers en mantelzorgers van Woondienstencentrum Lopes Dias. Als er ergens geloof, hoop en liefde te vinden...

13-04-2017 17:50

Rotterdam Oude Noorden (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Rotterdam Oude Noorden (4/4)

Zangeres Ntjam Rosie schuift regelmatig aan bij DWDD. In haar huis in Rotterdam ontmoeten we haar gezin en zit ze in de kappersstoel bij haar man. Geloof is de bron waaruit ze leeft en werkt. Zangeres Ntjam Rosie schuift regelmatig aan bij ...

12-04-2017 17:50

Rotterdam Oude Noorden (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Rotterdam Oude Noorden (3/4)

Hella is vandaag te gast bij Peter Ritsema, chef van de Rijwielherstellert. Jongeren die het niet altijd makkelijk hebben gehad, worden hier gestimuleerd om hun leven aan te pakken en te veranderen. Hella is vandaag te gast bij Peter Ritsem...

11-04-2017 17:50

Rotterdam Oude Noorden (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Rotterdam Oude Noorden (2/4)

Uitrusten tijdens je pensioen, dat is niets voor John van der Horst. Precies één week hield hij dit vol. Inmiddels is hij klusjesman bij een hofje in Rotterdam waar hij helemaal in zijn element is. Uitrusten tijdens je pensioen, dat is niet...

10-04-2017 17:50

Rotterdam Oude Noorden (1/4

Geloof en een hoop liefde - Rotterdam Oude Noorden (1/4

Moeder worden is een grote verandering en een mooie ervaring. Dat zullen veel vrouwen beamen. Als je ook nog financiële problemen hebt, dan kan er opeens veel op je afkomen. Moeder worden is een grote verandering en een mooie ervaring. Dat ...

06-04-2017 17:50

Dieren (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Dieren (4/4)

Bert steekt vandaag met de bank de IJssel over en komt in Olburgen terecht. Hij ontmoet daar Anny, die zich inzet voor de heiligverklaring van Dora, die begraven ligt bij de Olburgse kerk. Bert steekt vandaag met de bank de IJssel over en k...

05-04-2017 17:50

Dieren (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Dieren (3/4)

George Diepenmaat groeide op in een gezin met twee gehandicapte kinderen. Dat vormde hem voor de rest van zijn leven. Inmiddels is hij uitgever van boeken. George Diepenmaat groeide op in een gezin met twee gehandicapte kinderen. Dat vormde...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 137
  • Laatste uitzending op 26-05-2017 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord