Programma gemist?

Ooit door waren het drie losse plaatsen, uit maar de op stad Utrecht groeide verder het en tijdens nu is op tv Vleuten-De Meern de grootste wijk van naar op Utrecht. We ontmoeten barbier Ad met van Zoeren een uit Vleuten. Hij weet veel een op tv te vertellen over het het oude en nieuwe Vleuten, de waar zijn roots liggen. een naar Als kapper heeft hij op tv veel haren en baarden van van de door inwoners geknipt. van Het vroegere dorpse door leven is nog wel aanwezig, bijvoorbeeld een tijdens van de kermis in Haarzuilens. met Jeanne Griffioen neemt ons in mee naar het door op tv grootste kasteel van Nederland: Kasteel door de tijdens Haar. Zij heeft er gewoond, tijdens de paarden van het de baron verzorgd uit en had nauw door contact met hem en in zijn dochters. Ook naar spreken we Cees op Verweij op uit De door Meern. Hij vertelt het hoe zijn gitaar hem in door moeilijke periodes tijdens heeft gesleept. Ciska Postdijk uit het Vleuten deelt ons met hoe zij veel uit kracht een haalt uit haar geloof. met Haar beide dochters tijdens hebben een ernstige het stofwisselingsziekte. De zorg is een zwaar, maar de op liefdevolle momenten voor de elkaar groeien op tv des te het meer.

In het Brabantse naar Oosterhout ligt een 'De naar Heilige Driehoek'. Dat op is de naam van drie het actieve kloosters in die vlakbij elkaar liggen. In van het St. Catharinaklooster uit zijn de tijdens zusters net gestart met door een wijngaard, tijdens moestuin in en restaurant. De wijngaard is een de van van de grootste van Nederland. Richard met Oomen heeft de op zusters geholpen met de deze projecten naar en verrast een van op de het 'wijnzusters' met een op GHL-letter. Bij uit de St. Paulusabdij hebben met ze een veehouderij. Anke het Wismans en haar man van in zijn hier een kaaswinkel gestart een met in als grootste experiment: een uniek abdijkaasje door van naar Frans benedictijner recept. De drie met op tv kloosters zijn geen reden dat met ook naar in Oosterhout kerken hun door deuren sluiten door het de krimpende aantal kerkgangers. Stadsgids tijdens Rien ziet op wat met dat met de geloofsgemeenschappen doet de en probeert naar waar hij kan uit om de kerkgebouwen een andere door bestemming te de geven. Verder op tv kijken we bij het Theo Adriaanse in zijn in garage. tijdens Hij heeft daar het een verzameling zandlopers staan. En het in de een Oosterhoutse bossen leeft Martin met Krijnen met in een yurt, samen naar met varken Bella en kip naar Bertje. uit Aan Hella van laat hij zien waarom het op leven in de natuur tijdens zijn droom is tijdens en een hoe hij daarmee een aan een betere samenleving wil de tijdens bijdragen.

Groningen is met het centrale middelpunt op tv van het noorden. Het de is de stad een van een de Martinitoren en de de studenten. Mirjam belt aan het bij in het studentenhuis waar Maaike Kwant door woont. in Sinds haar naar tienerjaren maakt zij op armbandjes voor chronisch zieke kinderen op over in de hele wereld. uit Dat doet ze nog steeds, een náást haar studie geneeskunde. naar van Ook ontmoet Mirjam de de net afgestudeerde Renee, die als een vrijwilliger in door het naar Odensehuis haar liefde naar voor dementerende ouderen ontdekt. En op we in bezoeken de Groningse markten, waar inwoners de in van de stad de geloof, hoop of liefde in aan elkaar mogen uitdelen. Mirjam in tijdens heeft ook een mooie ontmoeting met op op tv de markante Moti, misschien wel tijdens Nederlands op bekendste straatmuzikant.

Hulst is de het meest Vlaamse de plaats van Nederland. in Als de je niet oppast, loop je zo naar de grens over. uit Ze praten naar in tijdens Hulst ook een soort Vlaams tijdens dialect. in Het is een van prachtig vestingstadje met een oud stadhuis door en basiliek. het Hulstenaren voelen een zich meer Vlaming dan Nederlander. de naar Ze hebben een de bourgondische levenswijze, ze houden door van lekker van eten en speciaal naar bier. Volgens de Hulstenaren het ligt dat aan de een katholieke oorsprong. De door kerk staat een ook tegenover het door café. Hulst heeft naar zich altijd georiënteerd op tv op België; Nederland een voelt veel verder weg door dan België. De gotische door basiliek is uit een paar jaar de geleden uitgeroepen tot door mooiste op kerk van Nederland (NCRV). Er zijn tijdens nog prachtige de stadspoorten te zien en de de door vesting is nog tijdens intact.

Purmerend was oorspronkelijk door omsloten van door polders, maar de de afgelopen een zestig jaar uitgedijd door een in grote stroom door Amsterdammers die naar het op tv knusse stadje kwamen. uit Bert verkent Purmerend van met een uit man die elke met stoeptegel kent: Dirk Groot. Hij de ruimt de het afval naar van de straten van Purmerend een op en ontdekte het zo een hele nieuwe uit uit kant van zijn stad. de Sinds 1484 heeft tijdens Purmerend marktrechten. Purmerend op bloeide op, maar door het marktleven speelt nog het steeds een grote met rol. We met lopen een ochtendje mee met met veehandelaar Angela Koning door op een van naar de laatste veemarkten van tijdens van Nederland. Ook delen de inwoners tijdens van van Purmerend geloof, hoop of liefde op op tv uit aan plaatsgenoten. En in we ontmoeten met de 101-jarige Jannie op uit een, voor het die leeftijd, wel héél door ongebruikelijke plek: de door sportschool.

Henk van Steeg met gaat op door zoek naar verhalen over een geloof, hoop en een een liefde in het multiculturele Amsterdam-Oost. Hij tijdens ontmoet tijdens Toon Borst die op ludieke een wijze naar munten verzamelt voor het op goede doel. Het op leverde een hem al duizenden euro's in voor goede doelen, het de bijnaam 'Muntenman' en de de op tv titel 'Amsterdammer van het met jaar' op. in Ook maken we kennis met het kerkpionier Margrietha Reinders die op tv juist van op plekken waar op tv mensen niet gelovig zijn met een nieuwe geloofsgemeenschap de probeert op door te bouwen. tijdens Op een bijzondere manier laat naar zij, door buiten de muren met van de kerk, de iets van Gods liefde een zien. Henk gaat met Margrietha naar mee het naar Betondorp, de Amsterdamse naar buurt waar een ook wijlen Johan Cruijff van is opgegroeid. En we uit ontmoeten in Marnix Haak, die op een de bijzondere manier naar zijn buren beter leerde van kennen. Marnix uit besloot een jaar het lang geen de stap buiten zijn eigen een straat de te zetten, de kilometer lange het Javastraat in een Amsterdam-Oost.

Hella de is op de zoek naar geloof, hoop en met liefde op in Waalwijk. En dat tijdens vindt ze onder andere op de een zorgboerderij naar aan de rand van in van deze plaats, waar dementerenden en vrijwilligers het veel het voor elkaar betekenen. Maar op ook ontdekt Hella hoe het de Waalwijkse kinderen het ijsverkoper door Willy een in hart onder de door riem steken. En dat het verlies van van een kind op tv van ook tot nieuwe een inzichten kan leiden, vertelt Lowie van de Gorp. Door de met dood in van zijn op tv dochter Guusje verandert met zijn hele leven. Hij naar begint zelfs een in nieuwe carrière. Vol met passie vertelt Lowie van over zijn door droombaan en het leven voor en op tv tijdens na Guusje.

Sassenheim, in een dorp die door de de inwoners wordt de afgekort tot van Sassem. De boerderijen in de Sassenheim behoren tot door het cultureel erfgoed met van het door dorp. De Sassemse boerendochter in Ingrid laat naar ons kennismaken met in de bewoners en gebruiken. de Wanneer naar het muziekkorps Adest op Musica door de straten van het Sassem marcheert zijn in de op tv bewoners trots. Dit muzikale fenomeen is op voor vele kinderen in een naar droom om later in mee uit het te spelen. Presentator Henk ontmoet Paul van in uit de Dorpskerk waar hij koster naar is. Hij uit zorgt tijdens ervoor dat kerkdiensten vlekkeloos met verlopen. Maar hoe op tv is het door voor Paul als er een binnenkort geen in diensten meer zijn? En Henk ontmoet het het in het veteranencentrum de 91-jarige tijdens Sassemer Koos en de zijn met kameraden.

Hoge groene op tv duinen een en uitgestrekte vlaktes. Een natuureiland midden door in op de zee en met de het meeste zonuren de per jaar. in Den Helder is meer een dan een route naar in Texel. Slager en met ras-Heldenaar Gertjan in Wit weet dit al op tv zijn uit hele leven. Hij de zwemt het hele het jaar door de in zijn Marsdiep door en neemt Bert mee van naar de koelcel in zijn van slagerij, waar op tv hij op een door bijzondere manier op tv zijn dag begint. van Diezelfde zee is van het kantoor van reddingswerker Michel op op de Jong. Net als de de ooit zo beroemde reddingsheld de Dorus Rijkers op zet hij een zijn leven op op tv het spel voor de drenkelingen.

Spakenburg en het visserij horen de bij elkaar. op tv Hella is te gast op met de jaarlijkse Visserijdag, van waar het verleden het van het uit dorp tot leven komt. op tv Hier is geloof, in hoop en van liefde in overvloed te met vinden. Zo laten in Henk en Marrie tijdens van in Halteren haar zien hoe tijdens groot de liefde voor met de op geschiedenis van Spakenburg uit is. Ook het verhaal van van Sida de Harder, die door met lijdt aan de in Spakenburgse ziekte. De ziekte een heeft veel invloed het in haar het leven; daarom is het uit erg bijzonder door en hoopvol dat op ze vandaag haar in diploma ontvangt en vanaf het nu anderen kan in helpen. En we nemen uit een kijkje met in de bakkerij door van Spakenburgs bekendste koekenbakker naar Ru Geurtsen. Hoe komt op het dat Spakenburg uit en koek zo op met elkaar verbonden in met zijn?

Deze tijdens plaats met slechts 600 inwoners door binnen het de wallen naar mag zichzelf door uit haar rijke verleden als internationaal handelscentrum tijdens het een heuse stad noemen. Mirjam de stuit in haar de zoektocht naar geloof, hoop het en liefde van dan van ook op veel overblijfselen naar uit deze tijd. Chris Koole het laat haar een de van Nederlands op tv oudste carillons uit zien en horen, en op tv ze gaat mee met uit op de Veerse Kannoniers Vereniging voor het van afvuren tijdens van een kanon uit de het tijd uit van Napoleon. Daarnaast zien in we hoe Jan Midavaine door vanaf door zijn huidige woonplaats op de Schouwen-Duiveland teruggaat naar Walcheren, op tv waar zijn van fascinatie voor de natuur een begon. uit Door de plaatsing door van een een dam werd Veere naar afgesloten van de Noordzee en tijdens ontstond het Veerse door Meer. Jan gaat in met een met groepje kinderen op stap op om de uit unieke natuur hier te op tv ontdekken.

Op tijdens zoek naar geloof, op hoop en op tv liefde ontmoet Hella in Baambrugge Cor van van Schaik. Meer uit door dan vijftig jaar lang van luidde hij de klokken van in de dorpskerk en de stond hij in elke dag vroeg tijdens op om naar de kerkklok op te op winden. Hella bezoekt ook op Saskia op een de tijdens boerderij. Zij kwam hier in als verslaafde om te in dealen, maar heeft door zich in ontwikkeld tot een hoopvol voorbeeld tijdens voor tijdens de werknemers die zij nu het begeleidt. Ook zien we tijdens hoe door de kinderen in de de opvang van Wenny het Vonk leren in en met van van de natuur. En er door wordt geloof, uit hoop en liefde naar uitgedeeld aan uit medebewoners in het in dorp.

Je door zou het niet verwachten, maar tijdens het Drentse op Meppel uit heeft een zeehaven. op tv Het is de meest landinwaarts op gelegen officieel tijdens erkende zeehaven van Nederland. een Die haven heeft de dan ook een groot op tv op stempel gedrukt op Meppel. Presentator naar Bert ontmoet tijdens de enthousiaste café-eigenaar naar Jaap de Boer die laat de de zien waarom cafés in helemaal bij Meppel horen. Deze pleisterplaatsen een waren nodig door door de vele handel door door over het water. in Van daaruit ook de met warme band met met Amsterdam. Niet voor op niets draagt Meppel uit ook wel de de naam Klein Mokum, inclusief de een eigen met Prinsengracht, Heerengracht in en Keizersgracht. Vanuit het diezelfde handelsband met Amsterdam kende Meppel uit ook veel Joodse naar inwoners. naar Lien Braaf laat zien uit hoe ze dat Joodse in Meppel het nieuw leven het wil inblazen. We ontmoeten van in Meppel ook Claudette Dumas. op Ondanks haar naar lage opleiding en op handicap door runt ze een uit aantal bedrijven door uit kansen te pakken en uit stappen te door zetten.

Henk verkent het van Friese naar Franeker: de op tv tiende stempel op de kaart in van de tijdens Elfstedentocht. Henk op komt niet voor de stempel, tijdens maar gaat de op zoek op tv naar geloof, hoop en liefde in in deze op stad. Bauke met Lodewijks gidst Henk tijdens door Franeker. De in inwoners begroeten Bauke met: post! naar Hij is al veertig uit jaar de bekendste uit postbode van op Franeker en hij op kent naar de stad als zijn broekzak. Ook het door de Franekers zelf delen met geloof, hoop of liefde van uit aan hun op plaatsgenoten. Piter een Bakker van het lokale op tv zwembad wil de de 98-jarige Klaas verrassen. Hij door zet door zich ondanks op tv zijn hoge leeftijd nog bijna dagelijks het in voor het naar zwembad met en is in daardoor een bekend gezicht voor de menig op Franeker.

De enthousiaste Michaëla op tv tijdens Bijlsma heeft een in belangrijke missie in haar leven: een anderen blij met maken. Met haar Haarlemse poppenkast op tv met lukt haar dat elke keer tijdens weer. Vandaag speelt van ze voor speciaal door publiek: uit de deelnemers van de uit dagopvang waar ook naar haar gehandicapte broer Teco naartoe van gaat. in Michaëla draagt een groot deel de van de zorg uit voor haar broer met op zich het en dat het heeft haar leven op een op tv positieve manier op tv veranderd. de Mirjam gaat op stap een met de enige echte het Hannes Kuiper. op tv Door zijn kunst van en muziek is in hij een bekende inwoner met van Haarlem. En we de nemen een kijkje op tv van in een bijzonder gebouw. Hier staat op de een zorg voor de medemens door al eeuwenlang op tv centraal.

maart 2018
28-11-2017 17:50

Vleuten-De Meern

Geloof en een hoop liefde - Vleuten-De Meern

Ooit waren het drie losse plaatsen, maar de stad Utrecht groeide verder en nu is Vleuten-De Meern de grootste wijk van Utrecht. We ontmoeten barbier Ad van Zoeren uit Vleuten. Hij weet veel te vertellen over het oude en nieuwe Vleuten, waar...

27-11-2017 17:50

Oosterhout

Geloof en een hoop liefde - Oosterhout

In het Brabantse Oosterhout ligt 'De Heilige Driehoek'. Dat is de naam van drie actieve kloosters die vlakbij elkaar liggen. In het St. Catharinaklooster zijn de zusters net gestart met een wijngaard, moestuin en restaurant. De wijngaard is...

23-11-2017 17:45

Groningen

Geloof en een hoop liefde - Groningen

Groningen is het centrale middelpunt van het noorden. Het is de stad van de Martinitoren en de studenten. Mirjam belt aan bij het studentenhuis waar Maaike Kwant woont. Sinds haar tienerjaren maakt zij armbandjes voor chronisch zieke kinder...

22-11-2017 17:50

Hulst

Geloof en een hoop liefde - Hulst

Hulst is de meest Vlaamse plaats van Nederland. Als je niet oppast, loop je zo de grens over. Ze praten in Hulst ook een soort Vlaams dialect. Het is een prachtig vestingstadje met een oud stadhuis en basiliek. Hulstenaren voelen zich meer ...

21-11-2017 17:45

Purmerend

Geloof en een hoop liefde - Purmerend

Purmerend was oorspronkelijk omsloten door polders, maar de afgelopen zestig jaar uitgedijd door een grote stroom Amsterdammers die naar het knusse stadje kwamen. Bert verkent Purmerend met een man die elke stoeptegel kent: Dirk Groot. Hij ...

20-11-2017 17:45

Amsterdam-Oost

Geloof en een hoop liefde - Amsterdam-Oost

Henk van Steeg gaat op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in het multiculturele Amsterdam-Oost. Hij ontmoet Toon Borst die op ludieke wijze munten verzamelt voor het goede doel. Het leverde hem al duizenden euro's voor goede doe...

16-11-2017 17:50

Waalwijk

Geloof en een hoop liefde - Waalwijk

Hella is op zoek naar geloof, hoop en liefde in Waalwijk. En dat vindt ze onder andere op een zorgboerderij aan de rand van deze plaats, waar dementerenden en vrijwilligers veel voor elkaar betekenen. Maar ook ontdekt Hella hoe de Waalwijks...

15-11-2017 17:50

Sassenheim

Geloof en een hoop liefde - Sassenheim

Sassenheim, een dorp die door de inwoners wordt afgekort tot Sassem. De boerderijen in Sassenheim behoren tot het cultureel erfgoed van het dorp. De Sassemse boerendochter Ingrid laat ons kennismaken met de bewoners en gebruiken. Wanneer he...

14-11-2017 17:50

Den Helder

Geloof en een hoop liefde - Den Helder

Hoge groene duinen en uitgestrekte vlaktes. Een natuureiland midden in de zee en met de meeste zonuren per jaar. Den Helder is meer dan een route naar Texel. Slager en ras-Heldenaar Gertjan Wit weet dit al zijn hele leven. Hij zwemt het hel...

13-11-2017 17:45

Spakenburg

Geloof en een hoop liefde - Spakenburg

Spakenburg en visserij horen bij elkaar. Hella is te gast op de jaarlijkse Visserijdag, waar het verleden van het dorp tot leven komt. Hier is geloof, hoop en liefde in overvloed te vinden. Zo laten Henk en Marrie van Halteren haar zien hoe...

09-11-2017 17:50

Veere

Geloof en een hoop liefde - Veere

Deze plaats met slechts 600 inwoners binnen de wallen mag zichzelf door haar rijke verleden als internationaal handelscentrum een heuse stad noemen. Mirjam stuit in haar zoektocht naar geloof, hoop en liefde dan ook op veel overblijfselen u...

08-11-2017 17:50

Baambrugge

Geloof en een hoop liefde - Baambrugge

Op zoek naar geloof, hoop en liefde ontmoet Hella in Baambrugge Cor van Schaik. Meer dan vijftig jaar lang luidde hij de klokken van de dorpskerk en stond hij elke dag vroeg op om de kerkklok op te winden. Hella bezoekt ook Saskia op de boe...

07-11-2017 17:50

Meppel

Geloof en een hoop liefde - Meppel

Je zou het niet verwachten, maar het Drentse Meppel heeft een zeehaven. Het is de meest landinwaarts gelegen officieel erkende zeehaven van Nederland. Die haven heeft dan ook een groot stempel gedrukt op Meppel. Presentator Bert ontmoet de ...

06-11-2017 17:50

Franeker

Geloof en een hoop liefde - Franeker

Henk verkent het Friese Franeker: de tiende stempel op de kaart van de Elfstedentocht. Henk komt niet voor de stempel, maar gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde in deze stad. Bauke Lodewijks gidst Henk door Franeker. De inwoners begroet...

02-11-2017 17:50

Haarlem

Geloof en een hoop liefde - Haarlem

De enthousiaste Michaëla Bijlsma heeft een belangrijke missie in haar leven: anderen blij maken. Met haar Haarlemse poppenkast lukt haar dat elke keer weer. Vandaag speelt ze voor speciaal publiek: de deelnemers van de dagopvang waar ook ha...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord