Programma gemist?

Riks op tv Siemons is de een vliegeraar van in Ommen. 'Kinderen moeten buiten spelen, de in weer en wind', uit is zijn stellige uit overtuiging. Hij een helpt ze met met het maken van vliegers naar en naar runt het enige Vliegermuseum op tv ter wereld. Als met beheerder van een jongerencentrum in kon hij altijd tijdens het veel betekenen voor op tv jongeren. Reorganisatie maakte daar abrupt tijdens een einde aan naar en dat had veel een impact. Maar het op maakte ook ruimte het voor het zijn grote passie. Bij het met maken door van vliegers kan hij een al de zijn creativiteit kwijt en hij op steekt naar de jongeren aan om op de stap van achter het de tijdens beeldschermpjes naar buiten te op tv wagen.

Het het Overijsselse dorp Dalfsen, gelegen door aan de Overijsselse Vecht, tijdens is een de groenste 'kleine stad' uit van Nederland. van Toeristen vinden het een een fijne plek om te uit fietsen, te wandelen met en te zwemmen. op Boerin naar Antje Kingma heeft tijdens de handen een uit de mouwen gestoken om haar van wijk naar zo leefbaar en groen mogelijk met te maken, en door de met succes. Met de archeologische door vondst in het 2015 van 127 graven van de de zogenaamde Trechterbekers in is van Dalfsen internationaal op van de kaart door gezet. Dit oervolk, beter bekend het als de op Hunebedbouwers, leefde een een kleine 5000 jaar geleden in op tv op deze contreien. En het met enige dat Paul nog kan naar doen, is tijdens zijn wenkbrauwen optrekken in als de hij de letter G krijgt van op tv het een vriendin. Paul lijdt aan het ALS, maar de ondanks deze ziekte stralen zijn naar op tv ogen.

Bij in de 'ouderenhangplek' met van 't Sasje, vlakbij het op tv Eemplein, ontmoeten een we Arie Terschegget. het Arie heeft vrijwel dagelijks op contact met de bewoners uit een zijn oude buurtje, samen delen ze in lief en leed. het Bert bezoekt tijdens een op verscholen landgoed ergens tussen de het bedrijven van het door industrieterrein. Midden van in de uit stad worden lieve wensen van geloof, een naar hoop en liefde gedeeld tussen tijdens verschillende bewoners van van Amersfoort.

Tussen tijdens de flats van de Amsterdamse van tijdens Bijlmer bezoeken we mooie bewoners, op zoals in Billy. Billy komt op tv uit Ghana en draagt Afrika met naar zich mee in op tv haar met aanwezigheid. Een fotokunstwerk door van oude filmrolletjes, als ode met aan architect het Jelle Jelles. een Dochter Jennie vertelt waarom ze in dit doet. En tijdens we gaan met langs bij in een aantal van door de vele kerken die in het de Bijlmer tijdens samenkomen.

In van Helmond ontmoeten we Paul Smits. uit Hij is een naar 77-jarige clown. uit Hij probeert met zijn op tv circusschool een kinderen te helpen het hun eigenwaarde te ontdekken. op Ook zien we Corry. in Zij organiseert in het een door van de armste arbeiderswijken door van het Helmond naai-ochtenden en in wil hiermee mensen met samenbrengen.

Albert door Greveling ontmoeten we in zijn door indrukwekkende Zintuigentuin. Een met prachtige, van onverwachte plek op midden in Zwartsluis. De tuin tijdens begon als een van therapeutische een bezigheid, maar is nu uitgegroeid de tot een uit plek om uit te genieten, om tot rust te van komen het en te ontspannen. Freek van Kuipers heeft van een vissersmuseum door aan huis. Het is tijdens een stuk van in zijn leven en het passie. Hij in heeft jaren gedaan over de van verzameling. Met het op tv museum wil door hij het een visserijverleden van Zwartsluis van behouden.

In Weert ontmoeten van we Ester van in der uit Bor.

Het dorp Monster de ligt in aan de rand van het met Westland. op tv Deze regio een is groot geworden door de op tv kassen en een de gewassen op tv die daarin verbouwd worden. op We maken kennis uit met Tiny, die een bijna onder de een druiven is geboren en door nog steeds van geniet van van het werken in de van laatste druivenkas van het op Westland. Henk ontdekt een dat tijdens Monster ook een prachtig strand kent, het tijdens waar menig Monstenaar zijn in ontspanning vindt. Hij ontmoet in Suzanne, wier van leven helemaal is verweven door met de kust. het Eric een en Joke van den tijdens Akker hebben het heel wat meegemaakt in hun leven. door Hun tijdens zoon heeft een hersentumor op tv en dat heeft zijn uit weerslag op tv op hun gezin. Vandaag is op het hun trouwdag van en vieren ze met het het leven.

Je zou de het niet door direct denken, maar Woerden is op tv een echte kaasstad. met Als je van tenminste kaaskoning Jos van in op tv Riet moet geloven. Bert gaat van met door hem op stap om de met liefde tijdens voor kaas enigszins van te begrijpen. Ook ontdekt op hij in deze aflevering het liefde naar voor de Woerdense geschiedenis. van Daarnaast het verhaal van Chris door van Iersel. Hij van is een naar bekende verschijning in Woerden. het op Chris is dol op zijn het bijen en wil dat een aan iedereen die in op het maar horen op tv wil vertellen. Het met kasteel van Woerden de is een bijzondere plek in de van op stad. Vroeger werd er het al veiligheid geboden voor de de Woerdenaren door en ook door nu vindt een bijzondere naar doelgroep er geborgenheid en in liefde.

In de Baarn ontmoeten we Arieke op tv Tillema en Sjoerd Hekking. in Sjoerd geeft een op het letter aan iemand die wel door wat warme woorden kan op een gebruiken.

We uit spreken Lien en Rob Jongkees: met zij door zijn in 2007 naar een Bangladesh op verhuisd om daar ontwikkelings- en op tv zendingswerk te gaan met doen. We spreken op Lien en Rob Jongkees: op naar zij zijn in de 2007 naar Bangladesh het verhuisd om daar ontwikkelings- en zendingswerk naar te in gaan doen. door Lien werkt bij een organisatie op die de brandveiligheid het van kledingfabrieken controleert. Ze in hebben ervoor gekozen het om in naar Bangladesh hun het eigen geld te tijdens verdienen en daarnaast in privé een en werk naar het christen-zijn uit tijdens te dragen. Sinds 2013 van zijn er regelmatig met moorden door door islamitische militanten, het met machetes en messen. Bangladesh tijdens was tot door dan toe ontzettend veilig. op tv Een paar de weken geleden werden op in een kilometer van van Lien een en Rob op negentien buitenlanders vermoord tijdens in een tentje waar van ze zelf ook de komen. Staat hun een keuze voor dit land onder van druk? Antje uit Oosterkamp: naar Antje is oncologisch chirurg. uit Zij is met nu vier jaar in Bangladesh tijdens en naar voelde zich geroepen naar om er heen te gaan. Antje naar is op tv vrijgezel; dat tijdens ik geen man de en kinderen heb was een gepasseerd door station. tijdens Het is nooit helemaal weg, op tv maar van dat speelde hier niet het zo mee. Het is tijdens nu op ook echt een voordeel; op tv Vrienden, collega's en een gemeenschap gaat hier samen het en dat de is tijdens makkelijker zonder man en met kinderen. Broeder Guillaume: 'Al voor uit tijdens ik ging studeren had ik de als uit protestant kennisgemaakt met de Benedictijnen. in Ik was diep onder tijdens de indruk op tv van op tv de gemeenschap en later op ben ik door bij Taizé ingetreden. Ik het was 23/24. Je weet op tv niet wat een je doet, het door gebeurde vanuit enthousiasme. Bangladesh is door een het heel bijzonder door land. Je moet er tijdens veel incasseren, maar het is in een ook prachtig. We het leven heel erg eenvoudig, op tv er is geen buitenlander die van zo leeft. Maar een in het naar begin naar was het nog naar radicaler. De armen waren toen nog een op armer en wij hadden dus op ook totaal geen door privacy en qua op tv eten, ik mag het een geen met honger noemen, denk ik. in Daardoor heb ik op wel een echt een beetje van in de armen kunnen naar begrijpen.'

In een Bolivia ontmoeten we Harry in Ellen. door Hij is 81, maar een nog dagelijks naar te vinden in op de timmerwerkplaats van de kleine met bijbelschool in het op tv Boliviaanse Sucre. In Bolivia van ontmoeten we de Harry Ellen. Hij is op tv 81, tijdens maar nog dagelijks te tijdens vinden in de de timmerwerkplaats van de in kleine bijbelschool in tijdens het Boliviaanse een Sucre. Twaalf jaar geleden overleed de zijn vrouw en door vertrok het hij uit verdriet naar Zuid-Amerika. naar door Nog maar een jaar geleden het hertrouwde door hij, met de Boliviaanse Fanny. Hij tijdens spreekt een paar de woorden Spaans, op tv zij op een paar woorden in Nederlands. En er op tv staat nog een bruiloft uit aan te komen. Door uit opa Harry kwam kleinzoon op Jan een in contact door met de Boliviaanse Elsa. Volgend jaar op tv maart stappen zij met in het huwelijksbootje! naar Geke Weenink: zij naar kwam op tv als ambitieuze twintiger naar naar Bolivia om een stroopwafelhandeltje naar het te starten. Zes jaar later een is ze tijdens gestopt met haar winkel, getrouwd van met de op tv Boliviaanse Rene en heeft met twee uit kinderen. We lopen met haar door op tv op de veelkleurige markt. Natuurlijk mist door ze Nederland, haar een familie, haar de vrienden. Trinke Miedema: een het oer-Hollandse Friezin in door van de binnenlanden van uit Bolivia. Als het om het zes uur 's ochtends uit licht wordt, trekt Trinke de Miedema op tv haar laarzen aan om de tijdens koe van te melken. Ze uit woont in Caranavi, op vier uit uur afstand van de La de Paz en op het de rand van uit het oerwoud. Trinke op tv ziet haar verblijf in Bolivia de als een roeping naar van door God en in zes jaar het op tijd heeft ze een tijdens huis opgericht voor met kinderen met het een verstandelijke beperking. Als het op tv aan op haar ligt, gaat naar ze hier nooit uit meer weg.

De op tv Spaanse kustplaats waar de Nederlandse met pensionado's massaal door genieten van in hun oude tijdens dag. In GHL over de Grens in van zoeken we ze op. Op door welke manier ervaren zij een in Benidorm naar geloof, het hoop of liefde? De de Spaanse kustplaats op waar de Nederlandse op pensionado's massaal genieten van van hun oude dag. In door GHL over de het Grens zoeken tijdens we ze op. Op welke door uit manier ervaren zij in Benidorm van geloof, hoop of tijdens liefde? met Op de GHL-bank nemen tal van uit Nederlanders plaats. op tv Zo komen in we op de op top van het een berg Peter het tegen. Drie keer in de week door loopt hij naar van de de top en het geniet. Dit doet hij naar sinds hij is genezen in van darmkanker. De plek door met het met kruis het betekent veel voor op tv hem. Ook ontmoeten we Evelien. van Zij op zou eigenlijk van op haar oude dag willen genieten en de gaan golfen, in net als tijdens vele anderen. van In plaats daarvan van werkt ze zestig uur op tv per week in haar met asiel, uit liefde het voor de verwaarloosde tijdens dieren. In Benidorm delen de we de ook geloof, hoop en liefde in de uit. Jaap de Boer krijgt een tijdens op tv letter van zijn stiefzoon Vincent. Hij het wil uit Jaap bedanken het dat hij er in altijd voor hem is geweest. Waar door de liefde tussen stiefvaders in en zonen niet altijd vanzelfsprekend is, het is dit voor op het Jaap een ontroerend moment. Uiteraard zijn in we een ook benieuwd of Nederlanders iets door van door geloof, hoop op tv of liefde mee hebben met vanuit Nederland. door We ontmoeten Nel. op tv Zij draagt altijd een gehaakt kruisje in in de haar tas. Na het overlijden een van haar tijdens man en naar twee kinderen is zij in van Benidorm op tv tot geloof op gekomen. Nel is daar heel dankbaar de voor. Ze kan tijdens nu, door ondanks het grote verlies, wel met gelukkig zijn. En een we de bellen aan bij met Harry Bolhuis. uit Hij woonde in op Amerika ten tijde van de het aanslagen van 11 september. in op Het maken van op een beeld hielp hem de om de gebeurtenis te verwerken. van Regelmatig heeft hij naar voor de in slachtoffers in gebeden.

De Spaanse kustplaats de waar de Nederlandse een met pensionado's massaal genieten van een hun oude dag. In GHL van over de met Grens zoeken we ze een op. tijdens Op welke een manier ervaren zij in Benidorm geloof, in hoop of op tv liefde? De Spaanse op kustplaats waar de Nederlandse op pensionado's massaal genieten op tv van tijdens hun oude in dag. In GHL over de op Grens zoeken we op ze op. Op met welke manier op tv ervaren zij in Benidorm geloof de hoop uit of liefde? Op de met GHL-bank nemen tal van een Nederlanders plaats. Zo van op tv komen we op de top van in op tv een berg Peter tegen. Drie keer het in de week in loopt een hij naar de top uit en de geniet. Dit doet hij sinds met hij de is genezen van een darmkanker. De plek met door het kruis betekent op tv veel voor het hem. Ook ontmoeten van we Evelien. Zij zou op tv eigenlijk van haar oude dag in willen met genieten en met gaan golfen, net als vele het anderen. een In plaats daarvan werkt ze op tv zestig uur per een week in haar met asiel, uit een liefde voor in de verwaarloosde dieren. In Benidorm naar delen we ook geloof, in hoop en tijdens liefde uit. Jaap de op Boer door krijgt een letter het van zijn stiefzoon Vincent. Hij van wil Jaap uit bedanken dat naar hij er altijd op voor hem is geweest. door Waar op tv liefde tussen stiefvaders en zonen niet op tv altijd vanzelfsprekend is, tijdens is dit voor met de Jaap een ontroerend moment. Uiteraard zijn op tv we een ook benieuwd of in Nederlanders iets van het geloof, hoop of de liefde mee hebben tijdens vanuit Nederland. We naar ontmoeten Nel. Zij draagt altijd door een gehaakt tijdens kruisje in haar tas. naar Na op het overlijden van het haar man en twee kinderen in is zij in met Benidorm op tv tot geloof gekomen. Nel is op daar tijdens heel dankbaar voor. Ze in kan nu op ondanks het grote verlies wel de een gelukkig zijn. En we bellen op tv aan door bij Harry Bolhuis. Hij woonde in van een Amerika ten tijde van tijdens de aanslagen op tv van 11 september. Het op maken van een beeld hielp uit hem om op tv de van gebeurtenis te verwerken. Regelmatig tijdens heeft hij voor het de slachtoffers door gebeden.

In van Rome ontmoeten we de Nederlanders het Kees tijdens van Duin, Elisabeth Mager en naar Monique Kraakman. In op tv het Rome ontmoeten we Nederlanders: op Kees van uit Duin is 69 jaar en woont naar al door sinds 1972 met in Rome. Als stadsgids leidt hij tijdens Nederlandse toeristen op tv rond. Daarnaast is hij met diaken met van de van Friezenkerk, de Nederlandse katholieke kerk in in Rome naast van het uit Sint Pieterplein. In de op heilige stad komen een Kees' passies samen: het naar dienen van de God en tijdens de liefde voor kerk en geschiedenis. een op tv Elisabeth Mager doet naar vrijwilligerswerk bij een centrum tijdens voor vluchtelingen, in dat ziet ze als een het opdracht in van God. De vluchtelingen kunnen in naar het het centrum terecht in voor een kop koffie op of thee, een praatje of uit spelletje, taalles en uit hulp en door advies het op allerlei vlakken. door Monique Kraakman runt met in haar partner Mauro een tijdens zorgboerderij voor op verstandelijk gehandicapten. op Ze heeft het huifbedrijden in Italië naar geïntroduceerd, het zwaar gehandicapte mensen met rijden op op tv een door paarden het gedragen bed. Dieren een hebben altijd een naar grote rol gespeeld in in haar leven. Als kind heeft van ze met ervaren hoeveel liefde en troost op tv naar dieren kunnen geven. Dat gevoel met wil ze tijdens doorgeven.

oktober 2017
19-09-2017 17:55

Ommen

Geloof en een hoop liefde - Ommen

Riks Siemons is de vliegeraar van Ommen. 'Kinderen moeten buiten spelen, in weer en wind', is zijn stellige overtuiging. Hij helpt ze met het maken van vliegers en runt het enige Vliegermuseum ter wereld. Als beheerder van een jongerencentr...

18-09-2017 17:50

Dalfsen

Geloof en een hoop liefde - Dalfsen

Het Overijsselse dorp Dalfsen, gelegen aan de Overijsselse Vecht, is de groenste 'kleine stad' van Nederland. Toeristen vinden het een fijne plek om te fietsen, te wandelen en te zwemmen. Boerin Antje Kingma heeft de handen uit de mouwen ge...

14-09-2017 17:45

Amersfoort

Geloof en een hoop liefde - Amersfoort

Bij de 'ouderenhangplek' van 't Sasje, vlakbij het Eemplein, ontmoeten we Arie Terschegget. Arie heeft vrijwel dagelijks contact met bewoners uit zijn oude buurtje, samen delen ze lief en leed. Bert bezoekt een verscholen landgoed ergens tu...

13-09-2017 17:45

Bijlmer

Geloof en een hoop liefde - Bijlmer

Tussen de flats van de Amsterdamse Bijlmer bezoeken we mooie bewoners, zoals Billy. Billy komt uit Ghana en draagt Afrika met zich mee in haar aanwezigheid. Een fotokunstwerk van oude filmrolletjes, als ode aan architect Jelle Jelles. Docht...

12-09-2017 17:45

Helmond

Geloof en een hoop liefde - Helmond

In Helmond ontmoeten we Paul Smits. Hij is een 77-jarige clown. Hij probeert met zijn circusschool kinderen te helpen hun eigenwaarde te ontdekken. Ook zien we Corry. Zij organiseert in een van de armste arbeiderswijken van Helmond naai-och...

11-09-2017 17:45

Zwartsluis

Geloof en een hoop liefde - Zwartsluis

Albert Greveling ontmoeten we in zijn indrukwekkende Zintuigentuin. Een prachtige, onverwachte plek midden in Zwartsluis. De tuin begon als een therapeutische bezigheid, maar is nu uitgegroeid tot een plek om te genieten, om tot rust te kom...

07-09-2017 17:50

Weert

Geloof en een hoop liefde - Weert

In Weert ontmoeten we Ester van der Bor.

06-09-2017 17:45

Monster

Geloof en een hoop liefde - Monster

Het dorp Monster ligt aan de rand van het Westland. Deze regio is groot geworden door de kassen en de gewassen die daarin verbouwd worden. We maken kennis met Tiny, die bijna onder de druiven is geboren en nog steeds geniet van het werken i...

05-09-2017 17:45

Woerden

Geloof en een hoop liefde - Woerden

Je zou het niet direct denken, maar Woerden is een echte kaasstad. Als je tenminste kaaskoning Jos van Riet moet geloven. Bert gaat met hem op stap om de liefde voor kaas enigszins te begrijpen. Ook ontdekt hij in deze aflevering liefde voo...

04-09-2017 17:45

Baarn

Geloof en een hoop liefde - Baarn

In Baarn ontmoeten we Arieke Tillema en Sjoerd Hekking. Sjoerd geeft een letter aan iemand die wel wat warme woorden kan gebruiken.

26-05-2017 15:20

Bangladesh

Geloof en een hoop liefde - Bangladesh

We spreken Lien en Rob Jongkees: zij zijn in 2007 naar Bangladesh verhuisd om daar ontwikkelings- en zendingswerk te gaan doen. We spreken Lien en Rob Jongkees: zij zijn in 2007 naar Bangladesh verhuisd om daar ontwikkelings- en zendingswer...

25-05-2017 15:20

Bolivia

Geloof en een hoop liefde - Bolivia

In Bolivia ontmoeten we Harry Ellen. Hij is 81, maar nog dagelijks te vinden in de timmerwerkplaats van de kleine bijbelschool in het Boliviaanse Sucre. In Bolivia ontmoeten we Harry Ellen. Hij is 81, maar nog dagelijks te vinden in de timm...

24-05-2017 15:20

Benidorm

Geloof en een hoop liefde - Benidorm

De Spaanse kustplaats waar de Nederlandse pensionado's massaal genieten van hun oude dag. In GHL over de Grens zoeken we ze op. Op welke manier ervaren zij in Benidorm geloof, hoop of liefde? De Spaanse kustplaats waar de Nederlandse pensio...

23-05-2017 15:20

Benidorm

Geloof en een hoop liefde - Benidorm

De Spaanse kustplaats waar de Nederlandse pensionado's massaal genieten van hun oude dag. In GHL over de Grens zoeken we ze op. Op welke manier ervaren zij in Benidorm geloof, hoop of liefde? De Spaanse kustplaats waar de Nederlandse pensio...

19-05-2017 15:20

Rome

Geloof en een hoop liefde - Rome

In Rome ontmoeten we de Nederlanders Kees van Duin, Elisabeth Mager en Monique Kraakman. In Rome ontmoeten we Nederlanders: Kees van Duin is 69 jaar en woont al sinds 1972 in Rome. Als stadsgids leidt hij Nederlandse toeristen rond. Daarnaa...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 163
  • Laatste uitzending op 16-10-2017 om 17:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord