Programma gemist?

Als de eigenaresse van de dorpskroeg op tv van Voorschoten met is Mariette Lange het voor de met inwoners een bekend gezicht. Als een eigenaresse van de in dorpskroeg uit van Voorschoten is Mariette Lange naar voor de inwoners een met naar bekend gezicht. Met veel passie bedient met ze op tv haar gasten, maar een Mariette heeft twee roepingen in in het haar leven: de met Heer en de horeca de en dat blijkt tijdens helemaal niet de zo'n gekke combinatie te zijn. Net uit buiten van Voorschoten ontmoeten we met Rico van op Bommel, om zijn opvallende het uiterlijk ook wel 'Rasta Rico' op genoemd. Rico in heeft niet uit zo'n smetteloos op verleden, maar door de geboorte van naar zijn de dochter draaide zijn levensinstelling met een honderdtachtig op graden om. Hij ziet nu de uit duidelijk wat liefde voor een dochter tijdens kan doen. naar Tegenwoordig naar vindt de ruige Rico rust op tijdens uit zijn eigen kinderboerderij. een Mirjam deelt met inwoners door van Voorschoten met geloof, hoop en liefde de uit.

Even buiten Baarle-Nassau naar staat de St. door Salvatorkapel. Jarenlang het lag de kapel en van het terrein naar erbij als ruïne, totdat het Jan tijdens Seegers en Marian met Jacobs er de werk van maakten. Even buiten Baarle-Nassau door staat de St. van Salvatorkapel. tijdens Jarenlang lag de in kapel en het terrein in erbij als van ruïne, totdat Jan Seegers een en Marian Jacobs er door werk van op tv maakten. Samen met verschillende uit tijdens buurtgenoten is de de restauratie bijna voltooid. op tv De bijbehorende Lourdesgrot is voor door Jan bijzonder. Jan naar legt vandaag op tv de laatste op hand aan het beeldje van van Bernadette. Hella een deelt vandaag lintjes uit een in een het kader van Koningsdag van en begint bij misschien wel uit de oudste barvrouw met ter wereld: de naar met negentigjarige Disco Nel een uit het Belgische met Baarle-Hertog.

Mirjam in is in Baarle. in Ze ontmoet door daar Fons Cornelisse, met de zoon van de een verzetsheldin en naar ereburgemeester van het met Belgische gedeelte van op tv Baarle. Mirjam is in Baarle. Ze naar de ontmoet daar Fons Cornelisse, de in zoon van een in verzetsheldin en ereburgemeester van van het Belgische gedeelte tijdens van de Baarle. Vandaag brengt de hij de jas waarin zijn tijdens moeder een is gefusilleerd naar het met museum van Baarle. Sandra, de met de kleindochter van Fons, laat zien door hoe zij van haar bijzondere op familieverhaal doorgeeft aan de nieuwe op tv generatie. Bert het zoekt de grenzen op van met naar de GHL-bank in de straten tijdens van de het Nederlands-Belgische dorp. op tv En we met gaan kijken op de een heel bijzonder landgoed: een de Ezelshoeve tijdens van Jacqueline van den door Berg. Zij vangt verwaarloosde in en mishandelde ezels naar op en dit doet uit door ze met bijzondere mensen. het Rian vertelt uit wat het betekent om jezelf tijdens te kunnen zijn door op van de Ezelshoeve.

We volgen Janneke naar Nagtzaam. Janneke door is regisseur van de het theatergroep Respect en door werkt met op mensen die het een verstandelijke of uit lichamelijke beperking hebben. naar We volgen Janneke Nagtzaam. Janneke tijdens is met regisseur van de een theatergroep Respect een en werkt met naar mensen die een verstandelijke of op lichamelijke beperking hebben. Na in een tijdens jaar lang hard met werken, treedt de tijdens groep vandaag op. Een spannende in uit dag dus. Henk zit in een het centrum van naar Roosendaal op de uit Geloof door en een Hoop Liefde-bank. Hij het vraagt de bewoners naar door de in herkomst van de naam uit Roosendaal. En we ontmoeten naar Jaap Tuk. naar Al meer het dan dertig jaar de zorgt hij voor zijn vrouw op tv die Parkinson heeft. het van Sinds enige tijd in deelt hij ook de zorg voor een zijn kleinkinderen, omdat in zijn op tv dochter een in hersentumor heeft. Zelf de heeft Jaap ernstige rugklachten. Door zijn van geloof naar kan Jaap dit uit volhouden! Hij de vertelt graag hoe hij dit uit doet.

Roosendaal is van onlosmakelijk verbonden met het tijdens met Korps Commandotroepen. Al vanaf door 1942 worden commando's naar opgeleid in de Engelbrecht van door het Nassaukazerne in Roosendaal. Roosendaal is tijdens onlosmakelijk verbonden met het uit Korps uit Commandotroepen. Al vanaf 1942 worden door commando's opgeleid in op tv de Engelbrecht naar van uit Nassaukazerne in Roosendaal. Elke vijf op jaar met hebben zij een in reünie en dit keer door is het dubbel in feest: ze bestaan 75 op tv jaar! Voor de 85-jarige het oud-commando Willem Scheringa op tv is het een in bijzondere van dag. Vandaag hoopt tijdens hij zijn uit kameraden van vroeger te van ontmoeten. Het grensstation Roosendaal was uit naar voor veel vakantiegangers het laatste tijdens station van voordat men aan een buitenlands in avontuur begon. Het station tijdens heeft nog een steeds een treinfunctie, door maar van is daarnaast een prachtig gebouw dat uit al bestaat sinds de van 1854. Mirjam ontdekt het station, in nagebouwd in modelvorm op tijdens een wel heel in ongebruikelijke de plek. We ontmoeten tijdens ook Ludo Alberts die van zich op tv bekommert om alleenstaande minderjarige door asielzoekers in met Roosendaal.

Nog steeds feest in in het naar kader van naar 50 jaar EO. met Henk vraagt met wat Hilversummers vandaag te op tv vieren hebben. naar Hun boodschap mogen ze in schrijven op onze bank. Nog het steeds feest uit in het kader van van 50 met jaar EO. op Henk vraagt wat Hilversummers op tv vandaag te vieren hebben. Hun de boodschap een mogen ze schrijven op het onze bank. En op tv bij Anne-Mar Zwart op en door haar moeder Ruth uit zit de EO in een hun DNA. Ruth van is naar van eigen zeggen 'praktisch op de het stoep van met de EO geboren' en ze tijdens maakt al jarenlang op tv radioprogramma's op voor de EO. in Dochter Anne-Mar op tv zet zich met hetzelfde enthousiasme uit in voor de naar omroep, maar door dan voor op televisie. Een mooi portret tijdens van twee generaties naar bij de tijdens EO.

De uit EO bestaat op naar 21 april 50 jaar en naar dat vieren we het met een uit feestelijke uitzending. En op tv wie jarig tijdens is, trakteert. Dus uit deelt Hella Geloof, op Hoop en Liefde-taartjes op uit. De EO in bestaat op 21 april de 50 door jaar en dat vieren we met met een feestelijke de uitzending. En wie tijdens jarig op tv is, trakteert. Dus deelt Hella Geloof, de Hoop het en Liefde-taartjes uit. En op er valt in voor meer mensen iets met te vieren met vandaag: acht in brandweermannen van één kazerne een worden dit met jaar, net als de een EO, 50 jaar! Ook op gaan we op bezoek door bij oud-EO-presentator Feike uit naar ter Velde. Hij de is al 53 jaar getrouwd met door op Wil. En hoewel zij inmiddels de niet de meer thuis kan wonen, van is Feike op tv nog net zo verliefd op tv op haar in als in het de begin.

Bert op gaat vandaag een op zoek naar geloof, hoop en een in liefde bij bewoners uit van zorgappartementen en aanleunwoningen van Woondienstencentrum met Lopes Dias. Bert op gaat vandaag op op zoek naar geloof, een hoop en liefde door bij tijdens bewoners van zorgappartementen en een aanleunwoningen van Woondienstencentrum Lopes uit Dias. Ook in waagt in hij zich voor de het eerst in zijn leven aan van een potje naar koersbal. Elles van Waveren naar zorgt in als welzijnsspecialist uit in de zorg dat bewoners voldoende een positieve prikkels uit krijgen. Ze maakt door als uit clown bijzonder contact met de mensen met dementie. op En radiopresentator Tom Herlaar in maakt wel de een hele speciale radio-uitzending, met het zijn moeder van tijdens 94 jaar als met met sidekick.

Als door er ergens geloof, op hoop en liefde te vinden uit is, is de het wel tijdens in de zorg. Alle reden op een om eens een kijkje te nemen van bij de bewoners, tijdens door verzorgers en mantelzorgers van met Woondienstencentrum Lopes Dias. Als er door ergens tijdens geloof, hoop uit en liefde te vinden is, naar is op tv het wel in de zorg. een Alle reden voor ons door om eens een op kijkje te door nemen bij de bewoners, uit verzorgers en mantelzorgers door een van Woondienstencentrum Lopes Dias. Mirjam op tv deelt op tv daar geloof, hoop met en liefde uit. En de Henk ontmoet de enthousiaste het vrijwilliger het Wim Meter, die in de het sociëteit 'Van op tv Toen' van elke uit dag een feestje maakt. Ans naar van Empelen de zet zich liefdevol op tv en met heel het haar hart door in voor 'haar' bewoners met uit het dementie.

Zangeres met Ntjam Rosie van schuift regelmatig aan bij DWDD. op In haar in huis in een Rotterdam ontmoeten we uit haar gezin en zit ze in tijdens op de kappersstoel bij haar man. Geloof van is de bron een waaruit ze op tv leeft met en werkt. Zangeres Ntjam Rosie een schuift regelmatig in aan bij DWDD. Momenteel naar toert ze met met de het voorstelling Homeland door op tv het land. In van haar huis in Rotterdam uit ontmoeten we haar gezin door en zit in ze in de door kappersstoel bij haar man. Geloof naar is de de bron waaruit op tv ze leeft en werkt. * op tv In deze op stille week zit Hella door op naar de bank naar met Jonkheer Rob in Boddaert.

Hella is het vandaag een te gast bij Peter Ritsema, het chef van de op Rijwielherstellert. naar Jongeren die het een niet altijd makkelijk hebben gehad, worden uit hier gestimuleerd uit om een hun leven aan te pakken en op tv te veranderen. Hella op tv is vandaag te het gast bij in Peter Ritsema, chef de van uit de Rijwielherstellert. Dit mooie project een geeft jongeren, die het uit niet altijd makkelijk op tv hebben gehad, door een plek waar uit ze weer tijdens gestimuleerd worden om hun uit leven aan te pakken een tijdens en te veranderen. * Peter is tijdens het van het credo: niet lullen maar naar poetsen, het en zet zo op de jongens op aan het werk. * Mirjam gaat in op zoek naar uit geloof in huis van en komt tijdens zo bij inspirerende Rotterdammers uit over de op tv vloer.

Uitrusten tijdens je naar pensioen, dat op is niets voor naar John van op tv der Horst. Precies in één week hield hij dit de vol. Inmiddels is door in hij klusjesman bij een een hofje in Rotterdam waar hij tijdens naar helemaal in zijn element is. Uitrusten met door tijdens je pensioen, dat in is niets voor John met van der een Horst. Precies de één week hield hij dit van vol. een Inmiddels is hij klusjesman bij het een hofje in Rotterdam door waar met hij helemaal in door zijn element van is. Ook zorgt hij een voor zijn uit blinde moeder en is hij schrijver met geworden. In de uit sprookjes van tijdens kabouter Klus speelt de hij de een hoofdrol en kan hij de het verleden moeilijk in los laten. * de Mirjam heeft vandaag mooie uit naar en gezellige gesprekken op in de bank in Rotterdam Oude in Noorden. uit * Jan Willem ontmoet Arjan het met Erkel, een bijzondere man in die nu door een oude wens in vervulling op tv laat de gaan.

Moeder worden door is een naar grote verandering en de een mooie ervaring. Dat door zullen veel de vrouwen beamen. Als je ook een nog financiële op tv problemen hebt, dan kan met er opeens veel met met op je afkomen. Moeder naar worden is een door grote verandering en een mooie op tv het ervaring. Dat zullen veel vrouwen beamen. uit Als je ook met de nog financiële problemen hebt, dan van kan er opeens veel op op je afkomen. in een Mia Wilsterman besloot een Stichting Moeders met Talent op te tijdens richten toen de ze zelf een kindje een kreeg. Ze tijdens helpt vrouwen, zoals Stefanie, naar naar verder om een andere met baan in de naar kinderopvang te vinden. * met Bert gaat de vandaag op uit bezoek bij Willem op Philipsen. Hij was een een succesvolle gitarist van naar o.a. Postman door en Anouk. Tien jaar het na zijn herseninfarct naar componeert en produceert hij weer van muziek. een * Hella op deelt vandaag geloof, hoop door en liefde tijdens uit in Rotterdam Oude de Noorden.

Bert steekt vandaag tijdens op met de bank de IJssel over op en komt in in Olburgen terecht. van Hij de ontmoet daar Anny, die zich inzet op tv voor het de heiligverklaring op tv van Dora, die begraven ligt met bij de Olburgse kerk. door Bert steekt vandaag op met uit de bank de IJssel over een en komt in naar Olburgen van terecht. Hij tijdens ontmoet daar Anny, die zich uit inzet voor de heiligverklaring op tv van in Dora, die begraven ligt bij het de Olburgse op tv kerk. En we de horen het in verhaal van Wilma Dufrenne die in met de lokale schaakclub wil redden. het In met haar persoonlijk leven heeft de schaken altijd met een rol gespeeld. met Ook in de op relatie met haar man door Henk, met wie een zij twee keer in door het huwelijk een trad.

George uit Diepenmaat groeide een op in een gezin een met twee gehandicapte kinderen. Dat op vormde naar hem voor de rest een van op tv zijn leven. Inmiddels is hij de uitgever van boeken. van George Diepenmaat uit groeide op in tijdens een gezin met op tv twee gehandicapte kinderen. Dat op tv vormde hem voor de op tv rest van door zijn leven. op tv Inmiddels is uit hij uitgever van in boeken. Hierin betrekt George van altijd de doelgroepen waar uit hij het een zwak voor heeft. Op uit dit moment een is hij bezig op met een boek waarin licht een dementerenden een met rol spelen. door Grace en Albert zetten zich het al sinds op jaar en dag in op tv voor daklozen. tijdens Elke een zondag rijden zij van Dieren naar uit Arnhem met een een achterbak op tv vol eten. Zelf hebben ze de het nodige meegemaakt, een waardoor ze een in echt thuis kunnen door creëren voor in de mensen in die dat nodig van hebben.

juni 2017
01-05-2017 17:50

Wassenaar-Voorschoten (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Wassenaar-Voorschoten (1/4)

Als eigenaresse van de dorpskroeg van Voorschoten is Mariette Lange voor de inwoners een bekend gezicht. Als eigenaresse van de dorpskroeg van Voorschoten is Mariette Lange voor de inwoners een bekend gezicht. Met veel passie bedient ze haa...

27-04-2017 17:50

Roosendaal en Baarle-Nassau (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Roosendaal en Baarle-Nassau (4/4)

Even buiten Baarle-Nassau staat de St. Salvatorkapel. Jarenlang lag de kapel en het terrein erbij als ruïne, totdat Jan Seegers en Marian Jacobs er werk van maakten. Even buiten Baarle-Nassau staat de St. Salvatorkapel. Jarenlang lag de kap...

26-04-2017 17:50

Roosendaal en Baarle-Nassau (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Roosendaal en Baarle-Nassau (3/4)

Mirjam is in Baarle. Ze ontmoet daar Fons Cornelisse, de zoon van een verzetsheldin en ereburgemeester van het Belgische gedeelte van Baarle. Mirjam is in Baarle. Ze ontmoet daar Fons Cornelisse, de zoon van een verzetsheldin en ereburgemee...

25-04-2017 17:50

Roosendaal en Baarle-Nassau (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Roosendaal en Baarle-Nassau (2/4)

We volgen Janneke Nagtzaam. Janneke is regisseur van de theatergroep Respect en werkt met mensen die een verstandelijke of lichamelijke beperking hebben. We volgen Janneke Nagtzaam. Janneke is regisseur van de theatergroep Respect en werkt ...

24-04-2017 17:50

Roosendaal en Baarle-Nassau (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Roosendaal en Baarle-Nassau (1/4)

Roosendaal is onlosmakelijk verbonden met het Korps Commandotroepen. Al vanaf 1942 worden commando's opgeleid in de Engelbrecht van Nassaukazerne in Roosendaal. Roosendaal is onlosmakelijk verbonden met het Korps Commandotroepen. Al vanaf 1...

20-04-2017 17:50

Hilversum (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Hilversum (4/4)

Nog steeds feest in het kader van 50 jaar EO. Henk vraagt wat Hilversummers vandaag te vieren hebben. Hun boodschap mogen ze schrijven op onze bank. Nog steeds feest in het kader van 50 jaar EO. Henk vraagt wat Hilversummers vandaag te vier...

19-04-2017 17:50

Hilversum (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Hilversum (3/4)

De EO bestaat op 21 april 50 jaar en dat vieren we met een feestelijke uitzending. En wie jarig is, trakteert. Dus deelt Hella Geloof, Hoop en Liefde-taartjes uit. De EO bestaat op 21 april 50 jaar en dat vieren we met een feestelijke uitze...

18-04-2017 17:50

Hilversum (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Hilversum (2/4)

Bert gaat vandaag op zoek naar geloof, hoop en liefde bij bewoners van zorgappartementen en aanleunwoningen van Woondienstencentrum Lopes Dias. Bert gaat vandaag op zoek naar geloof, hoop en liefde bij bewoners van zorgappartementen en aanl...

17-04-2017 17:50

Hilversum (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Hilversum (1/4)

Als er ergens geloof, hoop en liefde te vinden is, is het wel in de zorg. Alle reden om eens een kijkje te nemen bij de bewoners, verzorgers en mantelzorgers van Woondienstencentrum Lopes Dias. Als er ergens geloof, hoop en liefde te vinden...

13-04-2017 17:50

Rotterdam Oude Noorden (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Rotterdam Oude Noorden (4/4)

Zangeres Ntjam Rosie schuift regelmatig aan bij DWDD. In haar huis in Rotterdam ontmoeten we haar gezin en zit ze in de kappersstoel bij haar man. Geloof is de bron waaruit ze leeft en werkt. Zangeres Ntjam Rosie schuift regelmatig aan bij ...

12-04-2017 17:50

Rotterdam Oude Noorden (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Rotterdam Oude Noorden (3/4)

Hella is vandaag te gast bij Peter Ritsema, chef van de Rijwielherstellert. Jongeren die het niet altijd makkelijk hebben gehad, worden hier gestimuleerd om hun leven aan te pakken en te veranderen. Hella is vandaag te gast bij Peter Ritsem...

11-04-2017 17:50

Rotterdam Oude Noorden (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Rotterdam Oude Noorden (2/4)

Uitrusten tijdens je pensioen, dat is niets voor John van der Horst. Precies één week hield hij dit vol. Inmiddels is hij klusjesman bij een hofje in Rotterdam waar hij helemaal in zijn element is. Uitrusten tijdens je pensioen, dat is niet...

10-04-2017 17:50

Rotterdam Oude Noorden (1/4

Geloof en een hoop liefde - Rotterdam Oude Noorden (1/4

Moeder worden is een grote verandering en een mooie ervaring. Dat zullen veel vrouwen beamen. Als je ook nog financiële problemen hebt, dan kan er opeens veel op je afkomen. Moeder worden is een grote verandering en een mooie ervaring. Dat ...

06-04-2017 17:50

Dieren (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Dieren (4/4)

Bert steekt vandaag met de bank de IJssel over en komt in Olburgen terecht. Hij ontmoet daar Anny, die zich inzet voor de heiligverklaring van Dora, die begraven ligt bij de Olburgse kerk. Bert steekt vandaag met de bank de IJssel over en k...

05-04-2017 17:50

Dieren (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Dieren (3/4)

George Diepenmaat groeide op in een gezin met twee gehandicapte kinderen. Dat vormde hem voor de rest van zijn leven. Inmiddels is hij uitgever van boeken. George Diepenmaat groeide op in een gezin met twee gehandicapte kinderen. Dat vormde...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 137
  • Laatste uitzending op 26-05-2017 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord