Programma gemist?

Stad tijdens en natuur de liggen in Den Bosch vlak uit bij elkaar. Johan Mees door is stadsecoloog, maar naar de natuur naar is niet alleen zijn op tv beroep. uit Ook in zijn vrije tijd met uit duikt hij letterlijk met het bos in. Stad op tv en natuur liggen in tijdens Den Bosch vlak bij uit elkaar. een Johan Mees is stadsecoloog, op maar de natuur is op tv naar niet alleen zijn beroep. de Ook in zijn vrije de tijd van duikt hij letterlijk het bos uit in. Kefah de trotseert sneeuw en ijs tijdens en mag een op tv dagje met met Johan mee bushcraften: Johans manier in een om rust en een balans in zijn leven van te vinden. Mirjam de gaat op het zoek naar geloof, hoop en de liefde bij de in mensen thuis. Natuurlijk op tv kan kunst van met Jeroen Bosch daarbij niet een ontbreken. op tv Maar ook ontmoet op ze een non tijdens met een bijzondere verzameling met lieveheersbeestjes.

Half de Den Bosch spaart deksels door en doppen voor het een werk door van Marianne van Heeswijk. van Zij met maakt er de mooiste kunstwerken naar van, midden met op straat. een 'Tapijten van vrede', noemt zij op tv ze. naar Half Den Bosch spaart deksels en uit doppen het voor het werk van op tv Marianne van Heeswijk. naar Zij maakt er op tv de mooiste kunstwerken van, uit midden op met straat. het 'Tapijten van vrede', noemt zij een ze. Ze is in gepassioneerd om vrede en de tijdens verbinding uit te op dragen tijdens het op tv maken van deze kunst, het samen met alle de mensen die maar de willen. Henk tijdens gaat met haar mee naar op tv Amsterdam om met het een groep uit nieuwe Bosschenaren uit de hoofdstad te laten zien: van verbinding is belangrijk! door Hella heeft van de bank neergezet op op tv het op plein voor de Sint-Jan. Daar zoekt uit ze uit mooie verhalen het van Bosschenaren die iets hebben door met geloof, op tv hoop en op liefde.

Ook met als je negentig jaar bent, van kun je uit nog wat voor uit een uit ander betekenen. Dat bewijst Wim de van Bekker. Hij gaat tijdens op tv wekelijks met een groep ex-daklozen en door tijdens -verslaafden het bos in. op tv Ook als je negentig jaar van bent, met kun je naar nog wat voor in een ander betekenen. uit Dat bewijst Wim de Bekker. Hij van het gaat wekelijks met een groep ex-daklozen van door en -verslaafden het bos in. Om tijdens hout te hakken, op tv uit maar vooral om van te luisteren en aandacht voor hen door te van hebben. Ooit begon Wim als in priester, maar een hoe ouder hij wordt, naar hoe meer hij op van overtuigd raakt van het feit tijdens dat hij de zijn geloof vooral vorm op tv kan tijdens geven met de voeten in het de klei. uit Jan Willem gaat met tijdens Wim op stap en de ontmoet van de mannen waar op Wim mee op werkt. Henk duikt vandaag in de naar wereld van het de Bossche bol, naar want hoe eet je een uit zo'n ding eigenlijk?

Vandaag in is Jan Willem op een op tv bijzondere de plek. Tiengemeten is een van op naar de weinige eilanden van Nederland. een Hier woont Hugo in Schortinghuis, uit die burgemeester van het eiland wordt naar genoemd. Als ze in 23 jaar in is, wordt door bij Annemarie Nodelijk een goedaardige door hersentumor geconstateerd. de Na naar het verwijderen van deze tumor door verliest Annemarie voor het een grootste op tv gedeelte haar zicht. Haar door droom om het in de mode te naar werken lijkt daardoor naar in duigen te vallen. een Toch weigert op Annemarie haar droom op het te geven. Met een met als resultaat dat ze de nu haar zelfgemaakte tassen een verkoopt.

Als op tv ondernemer werkte Lex Thoen bijna tijdens dag en het nacht. een Als hij een paar jaar geleden uit besluit tijdens om het roer om te met gooien, solliciteert de hij als schaapherder. door Als ondernemer werkte Lex tijdens Thoen uit bijna dag en nacht. tijdens Als hij een een paar met jaar geleden besluit om het het roer om te tijdens gooien, naar solliciteert hij als schaapherder. Dit uit vak biedt hem rust een en stilte en door Lex geniet op volop van van het bijzondere gebied tijdens en samenwerken met van zijn dieren. Die liefde het wil hij ook in graag in overbrengen op anderen. Vandaag komt daarom een een in schoolklas op bezoek de bij Lex en op zijn kudde. Kunnen deze door tieners de schaapskudde van aan?

Als ze 23 met jaar is, wordt in bij Annemarie Nodelijk in een in goedaardige hersentumor geconstateerd. Na het het verwijderen van op tv deze in tumor verliest Annemarie door voor het grootste een gedeelte haar zicht. Als ze 23 de jaar is, wordt in naar bij Annemarie Nodelijk een goedaardige hersentumor in geconstateerd. Na het door een verwijderen van deze tumor verliest op tv Annemarie van voor het grootste gedeelte van haar zicht. Haar droom naar om in op tv de mode te naar werken lijkt daardoor in op duigen te op vallen. Toch weigert Annemarie haar tijdens op droom op te geven. Met als de resultaat dat ze de nu haar op tv zelfgemaakte tassen verkoopt. En op tv in in Schiedam vind je de de allerhoogste klassieke windmolens ter naar wereld. Bert van ontmoet vandaag de jonge naar molenaar Theo de in Rooij de die in molen uit De Vrijheid door maalt voor lokale bakkerijen op en verschillende distilleerderijen in op Schiedam. Bert praat met in in hem over zijn liefde en passie van op tv voor het molenaarsvak.

Alex Glijn staat door door in Schiedam bekend als de naar dansende wijkagent. En naar niet zomaar, want met naast zijn liefde naar en passie voor 'zijn' uit wijk en van haar bewoners in heeft Alex nog een liefhebberij: het dansen. Alex Glijn tijdens staat in op Schiedam bekend het als de dansende wijkagent. En van niet zomaar, uit want naast zijn van liefde en passie op voor 'zijn' uit wijk en haar bewoners door heeft uit Alex nog een de liefhebberij: dansen. Met zijn vrouw Jacqueline, op die door de systemische een lupus erythematodes (SLE) de rolstoelafhankelijk is, vormt van hij een succesvol op rolstoeldanspaar. Ontelbaar veel prijzen en een titels hebben ze de een in afgelopen jaren gewonnen, zowel nationaal als in internationaal. Vanavond geven naar door Alex en Jacqueline een uit demonstratie in het buurthuis naar in Alex' wijk. En naar hoe kun je met Schiedam het beter binnenkomen dan vanaf het op met water? Alle reden voor Mirjam om door vandaag op op de watertaxi te stappen. op tv op tv En om te op kijken wie er wel een beetje in geloof, hoop of uit de liefde kan gebruiken.

Norma Miedema wil een de op haar boerderij een veilig thuis door bieden aan gehandicapte een en de afgedankte dieren. Ze heeft tijdens inmiddels al meer dan door van tweehonderd dieren die een zij dagelijks verzorgt. Norma het Miedema wil door op haar boerderij een veilig een thuis bieden aan gehandicapte van en afgedankte een dieren. Ze naar heeft inmiddels al meer dan met tweehonderd in dieren die zij de dagelijks verzorgt. De naar katten en honden uit hebben haar woonhuis op tv langzamerhand overgenomen. een Zelf woont ze in de een pipowagen uit in de schuur. Hella heeft op met de bank een naar een mooi gesprek met Grytsje Kingma. naar Zij van heeft grote liefde voor de naar Friese op tv taal en schrijft liedjes in het het Fries. uit Dat helpt haar om met dichterbij uit God te komen. Verder gaat Hella door op bezoek bij naar De Skulp, van waar vrouwen op tv met kanker een heerlijke en in zorgeloze verwenochtend de hebben. op Initiatiefnemer Marijke Kramer vertelt een waarom ze met De Skulp uit is op gestart.

Johannes met Feenstra staat bekend als uit de schaatsschoenendokter van op tv Heerenveen. Geregeld zitten bekende naar tijdens schaatsers bij hem aan de het keukentafel voor door wat aanpassingen aan hun de schaatsschoenen. Johannes Feenstra staat op tv bekend als de door schaatsschoenendokter van Heerenveen. de Geregeld het zitten bekende schaatsers op bij hem aan de op tv keukentafel van voor wat aanpassingen aan hun op schaatsschoenen, tijdens zoals Sven Kramer naar en Ireen Wüst. Ook een vandaag helpt op tv hij een bekende schaatsster uit de naar het brand. Henk neemt een door kijkje bij de de mensen thuis en ontmoet van Teun Veldman die uit vol door passie is voor de kleinste het rups of naar vogel. Hij wil uit met zijn het foto's de Schepper achter de uit schepping laten met zien.

Dromen een over het bouwen van naar je eigen kasteel. met Al de bijna 30 jaar is Gerry bezig van om van zijn door fantasie werkelijkheid te een maken. Steentje voor met steentje door bouwt hij alles zelf. Henk met bezoekt een Klarine Sikkema. op tv Met: Dromen over het bouwen uit van van je eigen kasteel. Al bijna op dertig jaar is Gerry tijdens bezig om het van zijn met fantasie werkelijkheid te maken. met Steentje voor steentje door bouwt een hij alles zelf. Henk bezoekt op tv Klarine op Sikkema. Klarine is ernstig het ziek en weet een niet hoe lang ze nog een de te leven heeft. naar Ze gaat samen met haar de man alvast naar aan de slag met met een door bijzonder afscheidscadeau voor met haar kinderen. Mirjam met deelt geloof en een door hoop liefde van uit aan verschillende bewoners naar van Heerenveen.

We op tv ontmoeten Ingrid Struijk. op Het is voor tijdens haar een een sport om zo min door mogelijk geld uit te geven. in Dat wat in ze uit overhoudt, geeft ze aan de mensen tijdens die de het goed door kunnen gebruiken. We ontmoeten Ingrid Struijk. uit Het is voor door haar een een sport om zo tijdens min mogelijk geld naar uit te geven. Dat tijdens in wat ze overhoudt, geeft een ze aan op de mensen die het goed naar kunnen door gebruiken. En we spreken de veertienjarige door Milou. Ze is naar tijdens vanaf haar nek verlamd. uit Door een missprong op de door trampoline het heeft ze een dwarslaesie. het Maar ze laat zich op door niemand wat door vertellen en van gaat keihard door aan het van werk om op een een dag weer te kunnen lopen. van door Zal het haar lukken? De bank een staat vandaag bij met het Abe Lenstra door met Stadion, waar speaker Jouke een de Vries het door achterste van zijn tong laat met van zien.

Na van een lange, in hevige verslaving is Jan Hakvoort afgekickt. uit Inmiddels bouwt hij een zijn bestaan op van Urk weer op, het samen met zijn op tv vrouw en op kinderen. naar Na een lange, hevige verslaving een is de Jan Hakvoort afgekickt. Inmiddels bouwt hij naar het zijn bestaan op Urk weer een op, samen met door zijn vrouw en kinderen. met door Jan probeert nu van anderen te laten leren een van de fouten die hij de heeft van gemaakt. Hella sleept de GHL-bank met op door de straten de van Urk en door ontmoet Piet Baarssen, met de voormalig sterkste man van Nederland, een die naar iets heel heftigs heeft het meegemaakt.

Door naar een medische fout kwam naar Luuk Wissema in in een rolstoel terecht. Zelf van van dacht Luuk dat zijn in leven niet meer tijdens waardevol kon zijn. Gelukkig heeft het hij zijn levenslust naar hervonden. Door een de medische op tv fout kwam Luuk Wissema tijdens in een rolstoel met terecht. op tv Zelf dacht Luuk dat zijn leven in niet meer de waardevol kon zijn. Gelukkig tijdens heeft in hij zijn naar levenslust hervonden en geeft hij nu op tv presentaties op op scholen. Zo laat hij van kinderen naar zien dat 'anders zijn' met waarde heeft en ook een Bert ervaart vandaag met hoe uit het is om in tijdens een rolstoel te op zitten. Een uit paar kilometer verder in struinen agent Mark Cobussen de en Mirjam door het de straten op van Urk. een Deze twitterende wijkagent houdt dagelijks de een oogje in op tv het op tv zeil op het in visserseiland. Ondanks dat hij een 'een vreemde' (niet van met Urk) is, wordt Mark met alom geaccepteerd. de Henk gaat op zoek naar naar geloof, op tv hoop en liefde tijdens achter de uit voordeur.

Wanneer de haar man door de zeeën trotseert, krijgt Urker vissersvrouw op een Maria Romkes aan wal met van in alles te maken. in Naast de angst uit of een haar man heelhuids thuiskomt, moet tijdens een Maria vaak alles alleen van beslissen. Wanneer haar man de een zeeën trotseert, een krijgt Urker vissersvrouw Maria het Romkes naar aan wal met uit van alles te maken. Naast de door de angst of naar haar man heelhuids met thuiskomt, moet Maria vaak alles alleen op beslissen. uit Vandaag ondergaat Maria iets met heel bijzonders, ook dit uit keer uit zonder haar man. Urker een Evert Coenen is allergisch tijdens voor tijdens chemische stoffen. uit Zijn organen kunnen uitvallen als een er alleen het al iemand in op tv de buurt komt met make-up naar of deodorant. Buitenshuis de draagt hij in een 'ruimtepak' en als van hij door bezoek krijgt, mogen zij geen het deodorant, tijdens parfum of met zelfs gewassen kleding uit aanhebben. Hoe leeft hij in een tijdens wereld de waarin chemische stoffen zo aanwezig op tv zijn? Bert in spreekt meerdere Urkers tijdens op de Geloof het en door een Hoop Liefde-bank.

Krijn de in Jong helpt gestrande vluchtelingen tijdens en op tv minderbedeelden op Urk. Naast op tv de papieren rompslomp die op tv daarbij komt kijken, op gaat Krijn het een stapje verder. Krijn van van de Jong helpt gestrande op vluchtelingen en minderbedeelden uit op Urk. Naast de papieren tijdens rompslomp die daarbij op tv komt met kijken, gaat Krijn uit een stapje verder. Vandaag stapt uit uit hij met Mirjam in op de fiets om deze de mensen een gebakken op tv visje en wat bloemen op te het brengen. Ook ontmoeten we in Dietrich. op tv Hij stopte met werken naar om 24/7 tijdens samen met zijn vrouw voor naar hun zieke zoontje Wesley een te tijdens zorgen. Dit met is behoorlijk zwaar, omdat het een stel nog drie op andere kinderen heeft. met Toch op geniet Dietrich voor een de volle honderd tijdens procent. Mirjam geeft met geloof, hoop en liefde van door aan de een Urkers.

augustus 2017
08-03-2017 17:50

Den Bosch (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Den Bosch (3/4)

Stad en natuur liggen in Den Bosch vlak bij elkaar. Johan Mees is stadsecoloog, maar de natuur is niet alleen zijn beroep. Ook in zijn vrije tijd duikt hij letterlijk het bos in. Stad en natuur liggen in Den Bosch vlak bij elkaar. Johan Mee...

07-03-2017 17:50

Den Bosch (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Den Bosch (2/4)

Half Den Bosch spaart deksels en doppen voor het werk van Marianne van Heeswijk. Zij maakt er de mooiste kunstwerken van, midden op straat. 'Tapijten van vrede', noemt zij ze. Half Den Bosch spaart deksels en doppen voor het werk van Marian...

06-03-2017 17:50

Den Bosch (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Den Bosch (1/4)

Ook als je negentig jaar bent, kun je nog wat voor een ander betekenen. Dat bewijst Wim de Bekker. Hij gaat wekelijks met een groep ex-daklozen en -verslaafden het bos in. Ook als je negentig jaar bent, kun je nog wat voor een ander beteken...

02-03-2017 17:50

Schiedam (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Schiedam (4/4)

Vandaag is Jan Willem op een bijzondere plek. Tiengemeten is een van de weinige eilanden van Nederland. Hier woont Hugo Schortinghuis, die burgemeester van het eiland wordt genoemd. Als ze 23 jaar is, wordt bij Annemarie Nodelijk een goedaa...

01-03-2017 17:50

Schiedam (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Schiedam (3/4)

Als ondernemer werkte Lex Thoen bijna dag en nacht. Als hij een paar jaar geleden besluit om het roer om te gooien, solliciteert hij als schaapherder. Als ondernemer werkte Lex Thoen bijna dag en nacht. Als hij een paar jaar geleden besluit...

28-02-2017 17:50

Schiedam (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Schiedam (2/4)

Als ze 23 jaar is, wordt bij Annemarie Nodelijk een goedaardige hersentumor geconstateerd. Na het verwijderen van deze tumor verliest Annemarie voor het grootste gedeelte haar zicht. Als ze 23 jaar is, wordt bij Annemarie Nodelijk een goeda...

27-02-2017 17:50

Schiedam (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Schiedam (1/4)

Alex Glijn staat in Schiedam bekend als de dansende wijkagent. En niet zomaar, want naast zijn liefde en passie voor 'zijn' wijk en haar bewoners heeft Alex nog een liefhebberij: dansen. Alex Glijn staat in Schiedam bekend als de dansende w...

23-02-2017 17:50

Heerenveen (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Heerenveen (4/4)

Norma Miedema wil op haar boerderij een veilig thuis bieden aan gehandicapte en afgedankte dieren. Ze heeft inmiddels al meer dan tweehonderd dieren die zij dagelijks verzorgt. Norma Miedema wil op haar boerderij een veilig thuis bieden aan...

22-02-2017 17:50

Heerenveen (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Heerenveen (3/4)

Johannes Feenstra staat bekend als de schaatsschoenendokter van Heerenveen. Geregeld zitten bekende schaatsers bij hem aan de keukentafel voor wat aanpassingen aan hun schaatsschoenen. Johannes Feenstra staat bekend als de schaatsschoenendo...

21-02-2017 17:50

Heerenveen (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Heerenveen (2/4)

Dromen over het bouwen van je eigen kasteel. Al bijna 30 jaar is Gerry bezig om van zijn fantasie werkelijkheid te maken. Steentje voor steentje bouwt hij alles zelf. Henk bezoekt Klarine Sikkema. Met: Dromen over het bouwen van je eigen ka...

20-02-2017 17:50

Heerenveen (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Heerenveen (1/4)

We ontmoeten Ingrid Struijk. Het is voor haar een sport om zo min mogelijk geld uit te geven. Dat wat ze overhoudt, geeft ze aan de mensen die het goed kunnen gebruiken. We ontmoeten Ingrid Struijk. Het is voor haar een sport om zo min moge...

16-02-2017 17:50

Urk (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Urk (4/4)

Na een lange, hevige verslaving is Jan Hakvoort afgekickt. Inmiddels bouwt hij zijn bestaan op Urk weer op, samen met zijn vrouw en kinderen. Na een lange, hevige verslaving is Jan Hakvoort afgekickt. Inmiddels bouwt hij zijn bestaan op Urk...

15-02-2017 17:50

Urk (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Urk (3/4)

Door een medische fout kwam Luuk Wissema in een rolstoel terecht. Zelf dacht Luuk dat zijn leven niet meer waardevol kon zijn. Gelukkig heeft hij zijn levenslust hervonden. Door een medische fout kwam Luuk Wissema in een rolstoel terecht. Z...

14-02-2017 17:50

Urk (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Urk (2/4)

Wanneer haar man de zeeën trotseert, krijgt Urker vissersvrouw Maria Romkes aan wal met van alles te maken. Naast de angst of haar man heelhuids thuiskomt, moet Maria vaak alles alleen beslissen. Wanneer haar man de zeeën trotseert, krijgt ...

13-02-2017 17:50

Urk (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Urk (1/4)

Krijn de Jong helpt gestrande vluchtelingen en minderbedeelden op Urk. Naast de papieren rompslomp die daarbij komt kijken, gaat Krijn een stapje verder. Krijn de Jong helpt gestrande vluchtelingen en minderbedeelden op Urk. Naast de papier...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 137
  • Laatste uitzending op 26-05-2017 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord