Programma gemist?
april 2017
08-02-2017 17:50

Muiden/Weesp (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Muiden/Weesp (3/4)

Ronald Smout stelt zijn huis tijdelijk open voor gescheiden mannen. Zijn huis heeft voldoende ruimte om deze mannen op te vangen. Ronald Smout stelt zijn huis tijdelijk open voor gescheiden mannen. Het huis dat hij erfde heeft voldoende ruimte om deze mannen, die noodgedwongen hun huis moeten verlaten en op straat terechtkomen, op te vangen. Iedere dag kookt Ronald voor zijn bijzondere huishouden en hij laat zien hoe alles reilt en zeilt in dit mannenhuis. Hella deelt geloof en een hoop liefde uit aan bijzondere inwoners van Weesp.

07-02-2017 17:50

Muiden/Weesp (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Muiden/Weesp (2/4)

Toen Jeroen van der Linden zestien jaar was, had hij allerlei dromen. Hij wilde een rijbewijs, een autootje en een leuke baan in de metaal. Maar zijn leven loopt anders. Toen Jeroen van der Linden zestien jaar was, had hij allerlei dromen. Hij wilde een rijbewijs, een autootje en een leuke baan in de metaal. Maar zijn leven loopt anders. Hij verliest zijn zicht door een hersentumor. Na een lange periode van revalidatie heeft hij nieuwe doelen en dromen. In 2017 hoopt hij zijn eigen sportmassagepraktijk te beginnen en gaat hij tijdens de Roparun met zijn buddy hardlopen van Hamburg naar Rotterdam voor mensen met kanker. Henk gaat vandaag op zoek naar geloof in huis.

06-02-2017 17:50

Muiden/Weesp (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Muiden/Weesp (1/4)

Fotograaf Marjan van der Meer was, net als veel anderen, geraakt door de trieste beelden van bootvluchtelingen in de media. Ze is daarom afgelopen jaar naar Lesbos afgereisd. Fotograaf Marjan van der Meer was, net als veel anderen, geraakt door de trieste beelden van bootvluchtelingen in de media. Ze is daarom afgelopen jaar naar Lesbos afgereisd, omdat ze graag concreet iets wilde gaan doen. Wat ze daar zag trof haar zo, dat ze bij terugkomst in Nederland besloot om voor de Syrische kinderen in de Bijlmerbajes iets leuks te organiseren. In samenwerking met een supermarkt zamelde ze speelgoed in, zodat deze kinderen nu hun eigen speelgoed hebben waar ze mee kunnen spelen. De bank staat vandaag ook in Weesp. Mirjam heeft mooie gesprekken met verschillende bewoners.

02-02-2017 17:50

Kampen (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Kampen (4/4)

Joop van Dijk legt de vijftigste struikelsteen in het centrum van Kampen, ter nagedachtenis aan slachtoffers van het naziregime. Joop van Dijk legt de vijftigste struikelsteen in het centrum van Kampen, ter nagedachtenis aan slachtoffers van het naziregime. Een belangrijk en ontroerend moment voor Joop, die zich als kind al het lot van de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog aantrok. Mirjam zit op de Geloof en een Hoop Liefde-bank in de Kampense haven. Ze neemt ook een kijkje op een koggeschip. En daar ontmoet ze natuurlijk ook de goedgebekte bemanning van het schip.

01-02-2017 17:50

Kampen (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Kampen (3/4)

Mirjam rolt van de ene verbazing in de andere op de boerderij van Joop Koers. In zijn schuur heeft deze creatieve boer heel Kampen nagebouwd. Mirjam rolt van de ene verbazing in de andere op de boerderij van Joop Koers. In zijn schuur heeft deze creatieve boer heel Kampen nagebouwd. Ook brengen we een bezoek aan de grootste woonkamer van IJsselmuiden: de omgebouwde schuur van Jaap Boersma en Gea Overweg uit IJsselmuiden. Eén avond per week krijgen zij zo'n veertig mensen over de vloer. En wie wil, kan mee-eten. Op de Geloof en een Hoop Liefde-bank heeft Hella weer bijzondere ontmoetingen.

31-01-2017 17:50

Kampen (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Kampen (2/4)

Sander Veldman hoorde een jaar geleden dat hij een ernstige hersentumor heeft. Dit verandert zijn leven van de ene op de andere dag volledig. Sander Veldman hoorde een jaar geleden dat hij een ernstige hersentumor heeft. Dit verandert zijn leven van de ene op de andere dag volledig. Hij komt terecht in een zwaar medisch traject en tot op de dag van vandaag is zijn levensverwachting laag. Toch kijken Sander, zijn vrouw Miriam en hun drie jonge kinderen vol hoop naar de toekomst. Aan Hella vertellen zij waar ze die kracht vandaan halen. Bert ontmoet sigarenmaker Tinus Vinke. Hij is negentig jaar en weigert met pensioen te gaan. Alle reden om Tinus eens flink in het zonnetje te zetten, dachten zijn collega's. Henk belt vandaag bij verschillende huizen in Kampen aan om te kijken wat zij aan geloof, hoop en liefde in huis hebben.

30-01-2017 17:50

Kampen (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Kampen (1/4)

Hella ontmoet zeezeiler Henk de Velde. Als twintiger zeilde hij voor het eerst om de wereld. En nog steeds krijgt Henk er geen genoeg van. Hella ontmoet zeezeiler Henk de Velde. Als twintiger zeilde hij voor het eerst om de wereld. En nog steeds krijgt Henk er geen genoeg van. Nog altijd is hij een groot deel van het jaar helemaal alleen op zee. Toch is er één ding waar Henk niet zonder kan en dat is zijn geboortegrond. Aan Hella vertelt de kersverse opa waarom hij zo van Kampen houdt. Ook brengen we een bezoek aan de grootste woonkamer van IJsselmuiden: de omgebouwde schuur van Jaap Boersma en Gea Overweg uit IJsselmuiden. Eén avond per week krijgen zij zo'n veertig mensen over de vloer. En wie wil, kan mee-eten. Henk gaat op zoek naar Kampenaren die wel wat geloof, hoop of liefde kunnen gebruiken.

26-01-2017 17:50

IJmuiden en Velsen (4/4)

Geloof en een hoop liefde - IJmuiden en Velsen (4/4)

Is ze aan het koken of zit ze bij de kapper, als bij Marjoke de telefoon gaat, laat ze alles vallen en gaat ze op pad. Want dan moet er een zeehond gered worden. Is ze aan het koken of zit ze bij de kapper, als bij Marjoke de telefoon gaat, laat ze alles vallen en gaat ze op pad. Want dan moet er een zeehond gered worden. In deze stormachtige tijd van het jaar hebben zij en haar gezin het juist extra druk, want nu worden de pups geboren. 'Een zeehond heeft geen tomtom en je weet nooit wanneer ze aanspoelen. Maar als je dan weer ziet hoe zo'n beestje de zee in gaat, dan denk je: hier doen we het voor!' Bert gaat op pad met de ondeugende oud-boswachter Joop Doornbosch, die 'zijn' duingebied nog steeds niet helemaal heeft losgelaten.

25-01-2017 17:50

IJmuiden en Velsen (3/4)

Geloof en een hoop liefde - IJmuiden en Velsen (3/4)

Bij een afschuwelijke brand in zijn café raakt Sidney voor 70 procent verbrand. De droom van Sidney en zijn vriendin Yvonne om een wereldreis te gaan maken, lijkt letterlijk in rook op te gaan. Bij een afschuwelijke brand in zijn café raakt Sidney voor 70 procent verbrand. De droom van Sidney en zijn vriendin Yvonne om een wereldreis te gaan maken, lijkt letterlijk in rook op te gaan. Maar Sidney gaat met ongelofelijk veel positiviteit aan de slag. Zou het hen toch lukken om hun droom waar te maken? Mirjam ontmoet 'Poolse Piet', een man die zijn hele huis vol heeft staan met spullen die hij eens in de zoveel tijd naar Polen brengt. 'Dit is geen hobby, dit is een verdwazing. Wij zouden niet zonder kunnen, zo diep zitten wij erin.'

24-01-2017 17:50

IJmuiden en Velsen (2/4)

Geloof en een hoop liefde - IJmuiden en Velsen (2/4)

De Geloof en een Hoop Liefde-bank gaat voor het eerst het water op om een bezoek te brengen aan het forteiland, gezien door de ogen van Ron Bakker. De Geloof en een Hoop Liefde-bank gaat voor het eerst het water op om een bezoek te brengen aan het forteiland, gezien door de ogen van Ron Bakker. En we volgen Nicolette Koopen, die haar dochter verloor aan xtc. Ze doet er nu alles aan om te voorkomen dat dit bij andere jongeren ook gebeurt. We ontmoeten Patrick en Marie-José Schelvis en hun tweeling Elin en Bente. We zien hoe sport dit gezin dichter bij elkaar bracht, ondanks de handicap van hun dochter Elin.

23-01-2017 17:50

IJmuiden en Velsen (1/4)

Geloof en een hoop liefde - IJmuiden en Velsen (1/4)

Hella laat zich door Jan Zwanenburg meenemen in de wondere wereld van de vis. Zelf zou Jan het liefst met schubben geboren zijn. Hella laat zich door Jan Zwanenburg meenemen in de wondere wereld van de vis. Zelf zou Jan het liefst met schubben geboren zijn. Hij leert Hella de fijne kneepjes van de geheime taal die de vissers vroeger gebruikten: omgekeerd praten. Hella heeft al gauw door dat dit nog niet zo makkelijk is! Henk deelt geloof, hoop en liefde uit vanaf het pontje. Mirjam ontmoet Brenda Mandjes. Zij heeft progressieve MS en zit in een rolstoel. Haar assistentiehond redde haar. Die gaf haar zoveel vrijheid terug dat ze het leven weer ging leven. Ze wilde dolgraag juf worden, maar dat is voor haar helaas niet mogelijk. Het liefst geeft ze nu presentaties voor de klas om aan kinderen te laten zien hoeveel ze aan haar hond heeft.

19-01-2017 17:50

Voorthuizen (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Voorthuizen (4/4)

Gabrielle van de Beek woont al jaren in Voorthuizen, maar voelde zich daar lange tijd niet thuis. Ze groeide op in een zendingsgezin en kreeg ook het verlangen om de zending in te gaan. Gabrielle van de Beek woont al jaren in Voorthuizen, maar voelde zich daar lange tijd niet thuis. Ze groeide op in een zendingsgezin en kreeg ook het verlangen om de zending in te gaan. Een aantal keer ging Gabrielle samen met haar man naar een ontwikkelingsland en dacht ze dat het toch ging gebeuren, maar het ging niet door. Ze bleef op de Veluwe. Inmiddels heeft ze Voorthuizen omarmd en probeert ze hier van nut te zijn. Ze laat Mirjam zien hoe ze dat doet. Hella is in Voorthuizen met de bekende oranje GHL-bank en ontmoet bijzondere Voorthuizenaren.

18-01-2017 17:50

Voorthuizen (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Voorthuizen (3/4)

Kefah ontmoet Eveline. Zij ging tot haar 74e jaar als Eduard door het leven. Na het overlijden van haar vrouw werd ze definitief Eveline. Kefah ontmoet Eveline. Zij ging tot haar 74e jaar als Eduard door het leven. Na het overlijden van haar vrouw werd ze definitief Eveline. Deze stap op latere leeftijd was geen complete verrassing. Een opmerking van de dokter over de zorg voor haar overleden vrouw gaf haar het laatste zetje om de Genderpoli van het VU Medisch Centrum te bezoeken. Zij bevestigden wat ze allang wist: ze was een vrouw. Robert en Danja gingen ooit op werkvakantie naar Albanië en besloten dat ze ooit terug zouden gaan. Jaren later besluiten ze, na een fietstochtje, hun hart te volgen en gaan ze alsnog naar Albanië om te zien of ze daar de komende vier jaar met hun kinderen willen werken. Henk gaat op zoek naar geloof, hoop of liefde in de huizen van Voorthuizen.

17-01-2017 17:50

Voorthuizen (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Voorthuizen (2/4)

Het gezin van Gerdien Roos is groot. Naast haar drie eigen kinderen heeft ze ook vier pleegdochters. Dat is niet altijd gemakkelijk en als ouder kom je jezelf dagelijks tegen. Het gezin van Gerdien Roos is groot. Naast haar drie eigen kinderen heeft ze ook vier pleegdochters. Dat is niet altijd gemakkelijk en als ouder kom je jezelf dagelijks tegen. Hella gaat op bezoek bij Hendrik Hoogeveen. Hij heeft hart voor de natuur en wil dit doorgeven aan de volgende generatie. Hendrik geeft dode dieren, vogels, dassen en zeehonden een tweede leven door ze op te zetten. Vandaag is hij erg druk met een bedreigde kever. Met een tentoonstelling wil hij het beestje op de kaart zetten. Bert heeft mooie gesprekken op de bank bij inloophuis Perron 16.

16-01-2017 17:50

Voorthuizen (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Voorthuizen (1/4)

De Voorthuizense Sanne de Bree rijdt elke maand met een bus vol gedoneerd eten, speelgoed en kleding naar vluchtelingenkampen om het leven daar draaglijker te maken. 'Ga gewoon mee en zie wat je kunt doen!' Dat zegt de Voorthuizense Sanne de Bree. Elke maand rijdt ze met een bus vol gedoneerd eten, speelgoed en kleding naar vluchtelingenkampen om het leven daar draaglijker te maken. Henk gaat met haar mee naar een kamp in Duinkerke. We ontmoeten ook Ap Hartoog. Samen met zijn vrouw droomden zij van 'buiten' wonen. Maar Aps vrouw overleed voordat hun droom realiteit werd. Toch zette Ap door en woont nu op een plek waar hij alsnog hun beider droom kan laten uitkomen. Hier creëert hij zijn eigen wereld en haalt hij uit het leven wat erin zit. Hella deelt in Voorthuizen geloof, hoop en liefde uit.

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 121
  • Laatste uitzending op 27-04-2017 om 17:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord