Programma gemist?

Stad de en natuur liggen in de Den door Bosch vlak bij elkaar. Johan de Mees op tv is stadsecoloog, maar op tv de natuur is niet alleen uit zijn beroep. Ook een in zijn vrije tijdens tijd duikt hij in letterlijk de het bos in. op Stad en natuur liggen een in Den Bosch vlak van bij de elkaar. Johan Mees is stadsecoloog, op tv maar de natuur een is niet alleen het zijn beroep. Ook met in het zijn vrije tijd duikt met hij letterlijk het bos in. met Kefah tijdens trotseert sneeuw op tv en ijs en uit mag een dagje het met Johan mee bushcraften: Johans manier op tv naar om rust en balans in op tv zijn leven te het vinden. Mirjam gaat op tv op zoek op naar geloof, hoop door en liefde bij tijdens de mensen thuis. Natuurlijk kan het van kunst van Jeroen Bosch daarbij het niet ontbreken. Maar op tv ook ontmoet ze uit een non een met een uit bijzondere verzameling lieveheersbeestjes.

Half met Den Bosch spaart deksels het en doppen naar voor het werk van het Marianne van Heeswijk. op tv Zij van maakt er de mooiste van kunstwerken van, midden op straat. de van 'Tapijten van vrede', noemt zij het ze. Half de Den Bosch spaart op deksels en doppen voor op het werk van op tv Marianne van Heeswijk. Zij het maakt de er de mooiste uit kunstwerken van, midden met op straat. 'Tapijten van op vrede', noemt zij ze. de Ze is naar gepassioneerd een om vrede en verbinding uit een te met dragen tijdens het op tv maken van deze kunst, naar samen met alle mensen die naar maar willen. op tv Henk gaat het met haar mee in naar Amsterdam om met een het groep nieuwe Bosschenaren op tv de hoofdstad naar te een laten zien: verbinding is uit belangrijk! Hella het heeft de bank neergezet op naar het plein in voor de Sint-Jan. Daar zoekt in ze mooie van verhalen tijdens van Bosschenaren die een iets hebben met geloof, hoop de en door liefde.

Ook door als je van negentig jaar bent, kun een je nog wat voor de een ander betekenen. van Dat met bewijst Wim de Bekker. Hij gaat tijdens wekelijks met het een groep in ex-daklozen en in -verslaafden het bos in. Ook als tijdens tijdens je negentig jaar de bent, kun je nog wat op voor van een ander betekenen. op Dat bewijst Wim de in Bekker. Hij uit gaat wekelijks met een groep ex-daklozen de en een -verslaafden het de bos in. Om hout te een hakken, maar vooral om door te luisteren en op in aandacht voor hen te hebben. van Ooit begon Wim als in priester, maar de hoe ouder hij op tv wordt, in hoe meer hij overtuigd raakt van in het feit het dat hij zijn geloof op vooral vorm kan tijdens geven een met de voeten in tijdens de van klei. Jan Willem gaat door met Wim op stap en uit ontmoet de op mannen waar Wim met mee werkt. Henk duikt met vandaag naar in de wereld op tv van de Bossche in bol, want hoe eet door je zo'n ding naar eigenlijk?

Vandaag is Jan van Willem op tijdens een op tv bijzondere plek. Tiengemeten van is een van de het weinige eilanden de van Nederland. Hier met woont Hugo Schortinghuis, die burgemeester van op het eiland wordt op tv genoemd. Als ze uit 23 een jaar is, de wordt bij Annemarie Nodelijk een goedaardige op tv hersentumor op tv geconstateerd. Na het van verwijderen van deze in tumor verliest Annemarie voor het naar tijdens grootste gedeelte haar zicht. Haar op droom een om in de mode op te werken lijkt daardoor op in op tv duigen te vallen. Toch weigert Annemarie van haar droom op het op tv te geven. Met als resultaat met dat ze nu haar van zelfgemaakte tassen op tv verkoopt.

Als in ondernemer werkte Lex Thoen de bijna dag en op tv nacht. Als hij een door paar met jaar geleden besluit om tijdens het roer om te op tv de gooien, solliciteert hij uit als schaapherder. Als ondernemer werkte in Lex Thoen op bijna dag het en nacht. Als hij een paar op tv jaar het geleden besluit om door het roer om met te gooien, solliciteert de hij als schaapherder. op Dit vak biedt hem rust met in en stilte en met Lex geniet volop van de het bijzondere gebied uit en samenwerken met van zijn dieren. Die tijdens liefde wil hij van ook graag overbrengen op anderen. in Vandaag komt in daarom door een schoolklas op op bezoek bij Lex en naar zijn kudde. Kunnen uit deze tieners de schaapskudde op tv aan?

Als tijdens ze 23 jaar de is, wordt bij tijdens Annemarie Nodelijk een goedaardige het hersentumor geconstateerd. Na een het van verwijderen van deze tumor op tv verliest Annemarie voor het grootste op tv gedeelte haar het zicht. Als ze tijdens 23 jaar is, wordt op bij door Annemarie Nodelijk het een goedaardige hersentumor geconstateerd. de Na het verwijderen van deze op tumor verliest Annemarie tijdens voor het op tv grootste gedeelte naar haar zicht. met Haar droom om in op de mode te werken door lijkt daardoor in met duigen te tijdens vallen. Toch met weigert Annemarie haar droom van op te op geven. Met als resultaat door dat ze nu haar zelfgemaakte in tijdens tassen verkoopt. En een in Schiedam vind je de allerhoogste van klassieke van windmolens ter wereld. van Bert ontmoet vandaag het de jonge uit molenaar Theo de Rooij die in uit de molen De Vrijheid maalt voor lokale uit het bakkerijen en verschillende een distilleerderijen in Schiedam. naar Bert praat met hem over zijn in uit liefde en passie voor het met molenaarsvak.

Alex naar Glijn staat in Schiedam bekend op als de tijdens dansende wijkagent. En van niet uit zomaar, want naast uit zijn liefde en het passie voor 'zijn' het wijk en haar uit bewoners heeft Alex nog een een liefhebberij: dansen. Alex Glijn een staat in uit Schiedam bekend de als de in dansende wijkagent. En niet zomaar, want tijdens tijdens naast zijn liefde naar en passie voor 'zijn' wijk en de haar tijdens bewoners heeft Alex nog een met liefhebberij: dansen. Met een op zijn vrouw Jacqueline, die door uit systemische lupus erythematodes (SLE) door de rolstoelafhankelijk is, vormt hij een succesvol in rolstoeldanspaar. Ontelbaar veel op naar prijzen en titels hebben ze op de afgelopen jaren uit gewonnen, zowel nationaal als op internationaal. Vanavond geven in Alex van en Jacqueline een demonstratie in het op tv het buurthuis in Alex' wijk. En tijdens hoe kun je uit Schiedam beter op tv binnenkomen dan vanaf de het tijdens water? Alle reden voor Mirjam uit om vandaag van op de watertaxi te stappen. uit En om in te de kijken wie er wel in een beetje geloof, van hoop of liefde kan tijdens gebruiken.

Norma Miedema op tv wil een op haar boerderij een veilig op tv thuis bieden van aan gehandicapte en in afgedankte dieren. door Ze heeft inmiddels al van meer dan door tweehonderd dieren die zij de dagelijks verzorgt. Norma Miedema met wil van op haar boerderij een een veilig thuis bieden aan gehandicapte de en afgedankte op tv dieren. Ze naar heeft inmiddels in al meer dan in tweehonderd dieren die op tv zij dagelijks verzorgt. De naar katten en honden hebben op tv haar woonhuis met langzamerhand overgenomen. Zelf woont ze op naar in een pipowagen in de door schuur. Hella heeft in op door de bank een mooi gesprek naar met uit Grytsje Kingma. Zij in heeft grote liefde voor de het Friese taal het en schrijft liedjes in een het Fries. Dat helpt naar van haar om dichterbij van God te komen. Verder door gaat Hella op bezoek op bij De Skulp, waar met vrouwen een met kanker een heerlijke naar en zorgeloze door verwenochtend hebben. op tv Initiatiefnemer Marijke Kramer tijdens vertelt waarom ze met De Skulp een is de gestart.

Johannes Feenstra staat tijdens bekend als de uit schaatsschoenendokter de van Heerenveen. Geregeld zitten bekende tijdens schaatsers door bij hem aan tijdens de keukentafel voor wat tijdens aanpassingen de aan hun schaatsschoenen. Johannes Feenstra staat uit bekend als de uit schaatsschoenendokter van Heerenveen. tijdens op tv Geregeld zitten bekende schaatsers bij op tv hem aan naar de keukentafel voor wat aanpassingen door aan hun schaatsschoenen, door zoals Sven Kramer met en met Ireen Wüst. het Ook vandaag helpt hij een bekende uit tijdens schaatsster uit de brand. Henk neemt met een uit kijkje bij de mensen thuis door en ontmoet Teun in Veldman die vol in een passie is voor de kleinste rups uit van of vogel. Hij wil met de zijn foto's een de Schepper achter de het schepping laten van zien.

Dromen naar over het bouwen op van je eigen kasteel. op tv Al bijna op 30 jaar is Gerry bezig uit om in van zijn fantasie werkelijkheid te het de maken. Steentje voor steentje tijdens bouwt hij op alles zelf. Henk bezoekt van Klarine Sikkema. Met: Dromen tijdens over het bouwen in van je op eigen kasteel. Al bijna dertig tijdens jaar de is Gerry bezig om uit van van zijn fantasie werkelijkheid te de maken. Steentje van voor steentje bouwt hij alles zelf. naar Henk bezoekt Klarine van Sikkema. op Klarine is ernstig op tv ziek en tijdens weet niet hoe lang ze op nog te leven heeft. het Ze in gaat samen met haar man de alvast op aan de slag uit met een bijzonder afscheidscadeau voor in de haar kinderen. Mirjam deelt geloof van en een hoop liefde de een uit aan verschillende bewoners van een Heerenveen.

We ontmoeten van Ingrid Struijk. Het is de voor de haar een sport het om zo min mogelijk geld het uit te in geven. van Dat wat ze van overhoudt, geeft ze aan de van mensen die het naar goed op kunnen gebruiken. We op ontmoeten Ingrid Struijk. in Het is voor haar een in sport om zo het min het mogelijk geld uit te geven. op tv Dat de wat ze overhoudt, uit geeft ze aan de naar mensen die het goed kunnen door gebruiken. En we de spreken de op tv veertienjarige in Milou. Ze is vanaf haar het nek verlamd. door Door een missprong van op de het trampoline heeft ze uit een dwarslaesie. Maar ze laat zich tijdens door niemand tijdens wat vertellen tijdens en gaat keihard het aan het werk om op uit een dag het weer uit te kunnen lopen. Zal het haar een lukken? op De bank staat vandaag het bij het Abe een Lenstra Stadion, waar een speaker Jouke de op tv Vries het tijdens achterste van van zijn tong laat de zien.

Na in een lange, hevige verslaving met is Jan Hakvoort in afgekickt. met Inmiddels bouwt hij zijn bestaan op tv op Urk weer op, de samen met in zijn vrouw en een kinderen. Na een lange, op naar hevige verslaving is Jan door Hakvoort afgekickt. Inmiddels bouwt hij op tv op zijn bestaan op Urk weer op tv op, samen met op zijn vrouw en kinderen. op tv Jan door probeert nu anderen te in laten leren van de op fouten op die hij heeft van gemaakt. Hella sleept de de GHL-bank uit door de straten de van Urk en ontmoet Piet op tv Baarssen, tijdens de voormalig sterkste man van naar Nederland, de die iets heel naar heftigs heeft meegemaakt.

Door uit een medische het fout kwam Luuk Wissema in een in rolstoel in terecht. Zelf dacht uit Luuk dat zijn uit leven niet meer waardevol kon met zijn. Gelukkig heeft op tv hij op tv zijn levenslust met hervonden. Door een een medische fout kwam Luuk op Wissema in op tv een rolstoel terecht. op tv Zelf dacht Luuk dat zijn leven het niet meer door waardevol op kon zijn. Gelukkig naar heeft hij zijn levenslust hervonden en op geeft hij op nu presentaties op naar scholen. door Zo laat hij op kinderen zien dat een 'anders zijn' waarde uit heeft en ook Bert ervaart vandaag naar naar hoe het is een om in een rolstoel te uit zitten. Een de paar kilometer verder door struinen agent in Mark Cobussen en Mirjam door de de straten van Urk. in Deze het twitterende wijkagent houdt dagelijks een in oogje in de het zeil op in het visserseiland. Ondanks dat op tv hij van 'een vreemde' op (niet van Urk) is, door wordt Mark alom uit geaccepteerd. Henk gaat van op zoek de naar geloof, hoop door en liefde achter de de voordeur.

Wanneer door haar man de uit zeeën trotseert, krijgt Urker door vissersvrouw Maria Romkes een aan wal op tv met van een alles te maken. Naast de een angst of in haar man van heelhuids thuiskomt, moet Maria vaak alles in alleen beslissen. Wanneer tijdens haar man door de zeeën in trotseert, krijgt het Urker vissersvrouw Maria Romkes aan wal het met van alles door te maken. Naast naar de de angst of haar man met heelhuids thuiskomt, van moet Maria vaak met alles alleen beslissen. Vandaag door ondergaat Maria iets heel van bijzonders, naar ook dit keer met zonder haar op man. Urker Evert Coenen van is allergisch op voor chemische stoffen. Zijn organen kunnen de uitvallen tijdens als er uit alleen al iemand in de van buurt komt met uit make-up of deodorant. Buitenshuis van draagt hij de een 'ruimtepak' en als een op tv hij bezoek krijgt, de mogen zij geen deodorant, van parfum of zelfs gewassen op tv kleding uit aanhebben. Hoe leeft hij een in een wereld tijdens waarin chemische stoffen zo aanwezig naar op zijn? Bert spreekt meerdere Urkers op op tv de Geloof en de naar een Hoop Liefde-bank.

Krijn naar de Jong de helpt gestrande vluchtelingen en minderbedeelden op uit op tv Urk. Naast de papieren rompslomp die op tv tijdens daarbij komt kijken, gaat Krijn een de naar stapje verder. Krijn de van Jong helpt gestrande tijdens vluchtelingen en minderbedeelden door op Urk. Naast de uit papieren rompslomp die daarbij door komt kijken, gaat een Krijn met een stapje verder. Vandaag op stapt hij op met Mirjam op de met fiets de om deze mensen een gebakken visje de en op wat bloemen te naar brengen. Ook ontmoeten we Dietrich. op tv Hij stopte met de werken met om 24/7 samen met de zijn vrouw het voor hun zieke zoontje Wesley in te zorgen. de Dit is van behoorlijk zwaar, een omdat het stel nog van drie andere kinderen een heeft. Toch geniet Dietrich het voor de volle op tv honderd procent. het Mirjam geeft geloof, tijdens hoop en liefde door aan in de door Urkers.

juni 2017
08-03-2017 17:50

Den Bosch (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Den Bosch (3/4)

Stad en natuur liggen in Den Bosch vlak bij elkaar. Johan Mees is stadsecoloog, maar de natuur is niet alleen zijn beroep. Ook in zijn vrije tijd duikt hij letterlijk het bos in. Stad en natuur liggen in Den Bosch vlak bij elkaar. Johan Mee...

07-03-2017 17:50

Den Bosch (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Den Bosch (2/4)

Half Den Bosch spaart deksels en doppen voor het werk van Marianne van Heeswijk. Zij maakt er de mooiste kunstwerken van, midden op straat. 'Tapijten van vrede', noemt zij ze. Half Den Bosch spaart deksels en doppen voor het werk van Marian...

06-03-2017 17:50

Den Bosch (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Den Bosch (1/4)

Ook als je negentig jaar bent, kun je nog wat voor een ander betekenen. Dat bewijst Wim de Bekker. Hij gaat wekelijks met een groep ex-daklozen en -verslaafden het bos in. Ook als je negentig jaar bent, kun je nog wat voor een ander beteken...

02-03-2017 17:50

Schiedam (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Schiedam (4/4)

Vandaag is Jan Willem op een bijzondere plek. Tiengemeten is een van de weinige eilanden van Nederland. Hier woont Hugo Schortinghuis, die burgemeester van het eiland wordt genoemd. Als ze 23 jaar is, wordt bij Annemarie Nodelijk een goedaa...

01-03-2017 17:50

Schiedam (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Schiedam (3/4)

Als ondernemer werkte Lex Thoen bijna dag en nacht. Als hij een paar jaar geleden besluit om het roer om te gooien, solliciteert hij als schaapherder. Als ondernemer werkte Lex Thoen bijna dag en nacht. Als hij een paar jaar geleden besluit...

28-02-2017 17:50

Schiedam (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Schiedam (2/4)

Als ze 23 jaar is, wordt bij Annemarie Nodelijk een goedaardige hersentumor geconstateerd. Na het verwijderen van deze tumor verliest Annemarie voor het grootste gedeelte haar zicht. Als ze 23 jaar is, wordt bij Annemarie Nodelijk een goeda...

27-02-2017 17:50

Schiedam (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Schiedam (1/4)

Alex Glijn staat in Schiedam bekend als de dansende wijkagent. En niet zomaar, want naast zijn liefde en passie voor 'zijn' wijk en haar bewoners heeft Alex nog een liefhebberij: dansen. Alex Glijn staat in Schiedam bekend als de dansende w...

23-02-2017 17:50

Heerenveen (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Heerenveen (4/4)

Norma Miedema wil op haar boerderij een veilig thuis bieden aan gehandicapte en afgedankte dieren. Ze heeft inmiddels al meer dan tweehonderd dieren die zij dagelijks verzorgt. Norma Miedema wil op haar boerderij een veilig thuis bieden aan...

22-02-2017 17:50

Heerenveen (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Heerenveen (3/4)

Johannes Feenstra staat bekend als de schaatsschoenendokter van Heerenveen. Geregeld zitten bekende schaatsers bij hem aan de keukentafel voor wat aanpassingen aan hun schaatsschoenen. Johannes Feenstra staat bekend als de schaatsschoenendo...

21-02-2017 17:50

Heerenveen (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Heerenveen (2/4)

Dromen over het bouwen van je eigen kasteel. Al bijna 30 jaar is Gerry bezig om van zijn fantasie werkelijkheid te maken. Steentje voor steentje bouwt hij alles zelf. Henk bezoekt Klarine Sikkema. Met: Dromen over het bouwen van je eigen ka...

20-02-2017 17:50

Heerenveen (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Heerenveen (1/4)

We ontmoeten Ingrid Struijk. Het is voor haar een sport om zo min mogelijk geld uit te geven. Dat wat ze overhoudt, geeft ze aan de mensen die het goed kunnen gebruiken. We ontmoeten Ingrid Struijk. Het is voor haar een sport om zo min moge...

16-02-2017 17:50

Urk (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Urk (4/4)

Na een lange, hevige verslaving is Jan Hakvoort afgekickt. Inmiddels bouwt hij zijn bestaan op Urk weer op, samen met zijn vrouw en kinderen. Na een lange, hevige verslaving is Jan Hakvoort afgekickt. Inmiddels bouwt hij zijn bestaan op Urk...

15-02-2017 17:50

Urk (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Urk (3/4)

Door een medische fout kwam Luuk Wissema in een rolstoel terecht. Zelf dacht Luuk dat zijn leven niet meer waardevol kon zijn. Gelukkig heeft hij zijn levenslust hervonden. Door een medische fout kwam Luuk Wissema in een rolstoel terecht. Z...

14-02-2017 17:50

Urk (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Urk (2/4)

Wanneer haar man de zeeën trotseert, krijgt Urker vissersvrouw Maria Romkes aan wal met van alles te maken. Naast de angst of haar man heelhuids thuiskomt, moet Maria vaak alles alleen beslissen. Wanneer haar man de zeeën trotseert, krijgt ...

13-02-2017 17:50

Urk (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Urk (1/4)

Krijn de Jong helpt gestrande vluchtelingen en minderbedeelden op Urk. Naast de papieren rompslomp die daarbij komt kijken, gaat Krijn een stapje verder. Krijn de Jong helpt gestrande vluchtelingen en minderbedeelden op Urk. Naast de papier...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 137
  • Laatste uitzending op 26-05-2017 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord