Programma gemist?
januari 2017
04-11-2016 17:50

Molenwaard

Geloof en een hoop liefde - Molenwaard

John Ros is blind, maar laat zich daardoor niet beperken. Sterker nog: hij ziet alles als een uitdaging. Niet alles is makkelijk, maar door zijn geloof ... John Ros is blind, maar laat zich daardoor niet beperken. Sterker nog: hij ziet alles als een uitdaging. Niet alles is makkelijk, maar door zijn geloof kan hij moeilijkheden het hoofd bieden. In zijn vrije tijd is John fietsenmaker, wat nog best een uitdaging is zonder zicht. Vandaag geeft John een gastles over blindzijn en Mirjam mag met hem mee. Zijn doel? Mensen laten beseffen hoe hij als blinde leeft en de wereld ervaart, in de hoop dat mensen hem 'met andere ogen' gaan zien. Bert gaat in de gemeente Molenwaard op zoek naar geloof in huis en komt terecht bij Piet en Agheet Schakel. Agheet heeft iets bijzonders gemaakt, hetgeen hun bewogen leven laat zien.

03-11-2016 17:50

Molenwaard

Geloof en een hoop liefde - Molenwaard

Ze zijn wel wat gewend in Kinderdijk. Niemand kijkt meer op als er ineens een bus vol Japanners met flitsende camera's op de stoep staat. Ze zijn wel wat gewend in Kinderdijk. Niemand kijkt meer op als er ineens een bus vol Japanners met flitsende camera's op de stoep staat. De molens van Kinderdijk zijn wereldberoemd, evenals het prachtige, idyllische plaatsje. Per boot kom je terecht bij de molen van de roodharige Anja Noorlander. Deze eigenzinnige molenares is een van de gelukkige bewoners. Haar liefde voor dit gebied is ongekend groot, al is dit beroep voor haar niet altijd vanzelfsprekend geweest. Met het bankje komt Mirjam zowaar ook in Kinderdijk terecht. Want hier staat de molen van Aad Schouten en zijn huis is de plek waar hij geloof, hoop en liefde ervaart. Aad is molenaar in hart en nieren. Op deze stralend blauwe dag vertelt hij Mirjam zijn verhaal.

02-11-2016 17:50

Molenwaard

Geloof en een hoop liefde - Molenwaard

Vroeger werkte Arie van der Graaf meer dan zestig uur per week. Tot een burn-out en het verlies van een goede vriend hem stilzette. Vroeger werkte Arie van der Graaf meer dan zestig uur per week. Tot een burn-out en het verlies van een goede vriend hem stilzette. Dit moest anders. Arie gooide het over een andere boeg en kwam via via terecht bij een natuurgebied in Streefkerk, in de gemeente Molenwaard. Met eigen handen bouwde hij dit gebied om tot levend natuurmuseum vol gekkigheidjes, inclusief een huis én 150 eenden. Kefah ontmoet de markante Arie op deze prachtige, verbazingwekkende plek, waar Arie rust vond en leerde om los te laten en te vertrouwen op God. Maar waarom staan er op deze plek ook twee doodskisten?

01-11-2016 17:50

Molenwaard

Geloof en een hoop liefde - Molenwaard

We ontmoeten Karin van der Heul. Samen met haar man Peter runt deze goedlachse Molenwaardse vrouw een zorgbakkerij, een zorgboerderij én een logeerhuis. We ontmoeten Karin van der Heul. Samen met haar man Peter runt deze goedlachse Molenwaardse vrouw een zorgbakkerij, een zorgboerderij én een logeerhuis. Kinderen met een beperking kunnen hun hart ophalen bij de stralende Karin. Haar liefde voor 'de kids' is enorm en doordat haar dochter ook een beperking heeft, voelt ze hen feilloos aan. Iedereen heeft talenten en die moet je volgens Karin tot bloei laten komen. Kefah bezoekt haar tijdens Karin's got talent, een spectaculaire talentenjacht met een verrassing aan het einde. Op de GHL-bank is Hella in gesprek met Martin den Besten. Hij heeft ternauwernood acute leukemie overleefd. Hoe dit is gebeurd, mag gerust een wonder genoemd worden.

31-10-2016 17:50

Molenwaard

Geloof en een hoop liefde - Molenwaard

We zijn te gast bij Nico Bons, showkoeienboer uit de gemeente Molenwaard. Hij reist de wereld rond met zijn 'dames' en wint vele prijzen. Nico heeft har... We zijn te gast bij Nico Bons, showkoeienboer uit de gemeente Molenwaard. Hij reist de wereld rond met zijn 'dames' en wint vele prijzen. Nico heeft hard moeten knokken om zover te komen. Hij was nog maar 21 jaar toen zijn vader een einde aan zijn leven maakte en Nico het bedrijf halsoverkop moest overnemen. Kefah ontmoet deze vrolijke boer op zijn boerderij tijdens de voorbereiding op de Jongveedag. Nico gaat met zijn vrouw, kinderen en wat vers gekapte kalveren naar deze regionale keuring. Zijn dochters Tessa en Anouk mogen de kalveren vandaag showen. Maar of ze ook winnen?

28-10-2016 17:50

Lingewaard

Geloof en een hoop liefde - Lingewaard

Ruwe bolster, blanke pit, zo omschrijft vrachtwagenchauffeur Herbert Remie zichzelf. Die blanke pit wordt het best zichtbaar als hij zich voorbereidt op... Ruwe bolster, blanke pit, zo omschrijft vrachtwagenchauffeur Herbert Remie zichzelf. Die blanke pit wordt het best zichtbaar als hij zich voorbereidt op de Truckrun. Gehandicapte kinderen krijgen als bijrijder een onvergetelijke avond. Die lach op hun gezicht is onbetaalbaar. Het mooiste moment is voor Herbert het punt waarop de vrachtwagens elkaar kruisen en iedereen volop gaat toeteren, knipperen met de lampen en zwaaien. Kippenvel, elk jaar weer! Hella stuit op de grootste verzameling kerststallen van Nederland van Albert Appeldoorn en de bijzondere Mariabeelden van Geert Vermaas.

27-10-2016 17:50

Lingewaard

Geloof en een hoop liefde - Lingewaard

Tot zijn 50e kan Jos Niels nauwelijks lezen of schrijven. Een vreselijk isolement, waar hij met bijna niemand over kan praten. Rust vindt hij bij zijn d... Tot zijn 50e kan Jos Niels nauwelijks lezen of schrijven. Een vreselijk isolement, waar hij met bijna niemand over kan praten. Rust vindt hij bij zijn dieren en bij de Mariakapel in zijn achtertuin. Dan besluit hij het roer om te gooien en toch naar school te gaan. Nu zet hij zich volop in tegen laaggeletterdheid. Hella heeft een verrassing voor hem van de bekendste vrouw die zich inzet voor alfabetisme: prinses Laurentien. Henk ontmoet Pete Pronk die laat zien hoeveel kracht er in je stem kan zitten: je stem kan niet liegen en vertelt hoe het met je gaat, als je maar goed luistert. In het buitenland ontmoeten we Bart en Jolene. Hun hele leven wilden ze al in de Filipijnen wonen. Ze gaven er zelfs hun goedbetaalde banen voor op.

26-10-2016 17:50

Lingewaard

Geloof en een hoop liefde - Lingewaard

Simone Rooding wordt kapper om goed te verdienen. Totdat haar oppas de zaak binnenloopt en vertelt dat ze kanker heeft: of Simone ook een pruik kan maken? Simone Rooding wordt kapper om goed te verdienen. Totdat haar oppas de zaak binnenloopt en vertelt dat ze kanker heeft: of Simone ook een pruik kan maken? Zo komt ze in aanraking met Stichting Haarwensen. Kefah kijkt met haar mee hoe groot de impact is van een haarwerk in het leven van een zieke vrouw. Door weer sterk te zijn aan de buitenkant, wordt ze ook weer sterk vanbinnen. Mirjam ontmoet de hardwerkende vrijwilligers bij de theaterkerk in Bemmel en vraagt hen wie wel wat geloof, hoop of liefde kan gebruiken.

25-10-2016 17:50

Lingewaard

Geloof en een hoop liefde - Lingewaard

Hella loopt een dag mee in het leven van uitvaartverzorgster Mireille Mom. Mireille verloor als kind haar moeder en op latere leeftijd haar vader. Ze mo... Hella loopt een dag mee in het leven van uitvaartverzorgster Mireille Mom. Mireille verloor als kind haar moeder en op latere leeftijd haar vader. Ze moest samen met haar zus de begrafenis regelen. Na afloop had ze totaal niet het gevoel dat ze goed afscheid had kunnen nemen. Dat vond ze vreselijk en ze besluit zelf een uitvaartbedrijf te starten om anderen de kans te geven het mooiste uit een afscheid te halen. Na verschillende gesprekken ontmoet Henk boswachter Thijmen van Heerde, die hem met bank en al meeneemt naar het bestbewaarde geheim van Lingewaard.

24-10-2016 17:50

Lingewaard

Geloof en een hoop liefde - Lingewaard

Henk ontmoet Gitta Nieuwenburg. Door een opeenstapeling van gebeurtenissen ontwikkelt Gitta een dwangstoornis die zich uit in een poetsdrang. Al vijftie... Henk ontmoet Gitta Nieuwenburg. Door een opeenstapeling van gebeurtenissen ontwikkelt Gitta een dwangstoornis die zich uit in een poetsdrang. Al vijftien jaar is niemand bij haar in huis geweest. Toch heeft Gitta een grote liefde voor anderen en wil ze niets liever dan gastvrij zijn. Het klooster in Huissen speelt een belangrijke rol in haar proces. Zal iemand ooit nog bij haar over de drempel komen? Hella loopt binnen bij de vrolijkste schoenmaker van Gendt en deelt haar letters van geloof, hoop en liefde uit. In het buitenland ontmoeten we Bas van Osta. Voor alle kampeerders probeert Bas de vrolijke campingbaas te zijn, maar sinds zijn broer vlakbij verongelukte, valt dat niet altijd mee.

21-10-2016 17:45

Utrechtse Heuvelrug

Geloof en een hoop liefde - Utrechtse Heuvelrug

Erik Visser was ooit bekend als de virtuoze gitarist van Flairck, een Nederlandse band die in de jaren 80 en 90 volle zalen trok over de hele wereld. Erik Visser was ooit bekend als de virtuoze gitarist van Flairck, een Nederlandse band die in de jaren 80 en 90 volle zalen trok over de hele wereld. Aanvankelijk zou de band het aankomend seizoen een reeks afscheidsconcerten geven, maar de concerten zijn gecanceld vanwege de gezondheid van Erik. Zijn vingers willen niet meer zo snel vanwege een ernstige aandoening. Jan Willem zoekt hem op in zijn studio thuis in Austerlitz op de Utrechtse Heuvelrug. Bert van Leeuwen deelt de letters van geloof, hoop en liefde uit aan inwoners van Austerlitz.

20-10-2016 17:50

Utrechtse Heuvelrug

Geloof en een hoop liefde - Utrechtse Heuvelrug

Zuster Greet is diacones in Amerongen op de Utrechtse Heuvelrug. Ze staat daar aan het roer van het Diaconessenhuis. Zuster Greet is diacones in Amerongen op de Utrechtse Heuvelrug. Ze staat daar aan het roer van het Diaconessenhuis. Ooit was zuster Greet een verlegen meisje, maar ze is nu een zuster met flair, humor en wijsheid. Samen met zuster Greet gaat Mirjam op weg naar Schiphol om een zuster uit Suriname te op te halen. Ze praten over hoe je kunt overleven als je kwetsbaar bent, niet alleen persoonlijk maar ook als kleiner wordende geloofsgemeenschap. Jan Willem staat met het Geloof en een Hoop Liefde-bankje in Leersum en nodigt mensen uit om met hem in gesprek te gaan. Bart en Jolene van Oost hadden mooie banen, maar ze waren nooit tevreden aan het eind van een werkdag. Nu is dat wel anders! Hoe is ze dat gelukt?

19-10-2016 17:50

Utrechtse Heuvelrug

Geloof en een hoop liefde - Utrechtse Heuvelrug

Inez en Andre hebben vijf eigen kinderen en vier pleegkinderen. Ze wonen in een groot huis, ergens op de Utrechtse Heuvelrug. Het huis heeft voldoende r... Inez en Andre hebben vijf eigen kinderen en vier pleegkinderen. Ze wonen in een groot huis, ergens op de Utrechtse Heuvelrug. Het huis heeft voldoende ruimte voor alles en iedereen. Maar hoe is het in de praktijk om al je ruimte te delen met zoveel kinderen? Inez en Andre praten met Jan Willem openhartig over hoe het is om zowel voor eigen als pleegkinderen te zorgen. Waar lopen ze tegenaan in de dagelijkse praktijk en hoe is het om samen gezinsmanager te zijn, maar ook echtgenoten? Jan Willem loopt en klust een dagje mee aan de enorme boomhut die de tuin rijk is. Bert van Leeuwen gaat in Driebergen op zoek naar wat mensen aan voorwerpen van geloof, hoop en liefde in huis hebben.

18-10-2016 17:50

Utrechtse Heuvelrug

Geloof en een hoop liefde - Utrechtse Heuvelrug

Diana Tol is een echte Rotterdamse maar woont op de Utrechtse Heuvelrug. Sinds 2000 heeft Diana SLE: een ernstige auto-immuunziekte die haar organen aantast. Diana Tol is een echte Rotterdamse maar woont op de Utrechtse Heuvelrug. Sinds 2000 heeft Diana SLE: een ernstige auto-immuunziekte die haar organen aantast. Daar bovenop kreeg ze vorig jaar een herseninfarct. Ondanks alle tegenslag is Diana in staat nuchter te blijven en zit ze vol Rotterdamse humor. Vandaag is een dag vol tegenstrijdigheden. Diana moet naar het ziekenhuis voor een uitslag, maar ze is ook bezig om voor 's avonds een barbecue voor te bereiden voor de jeugdgroep van haar kerk. Hella loopt deze spannende dag met haar mee en probeert achter het geheim van Diana's overlevingsdrang te komen. Jan Willem staat met het bankje in hartje Leersum en heeft een verrassende ontmoeting met een herderin.

17-10-2016 17:50

Utrechtse Heuvelrug

Geloof en een hoop liefde - Utrechtse Heuvelrug

Erik Geytenbeek is kasteelheer van de buitenplaats Hindersteyn in Langbroek op de Utrechtse Heuvelrug: een prachtig klein kasteeltje dat met hart en ziel wordt onderhouden door Erik zelf. Erik Geytenbeek is kasteelheer van de buitenplaats Hindersteyn in Langbroek op de Utrechtse Heuvelrug: een prachtig klein kasteeltje dat met hart en ziel wordt onderhouden door Erik zelf. Ondersteund door een groep vrijwilligers die Erik, bij gebrek aan bloedverwanten dichtbij, bijna als een familie bijstaat. Vandaag is het de Nacht van de Buitenplaats. Erik verwacht een grote groep mensen die hij allemaal buiten aan lange tafels kwijt moet voor een groot openluchtdiner. Kefah neemt een kijkje achter de schermen van het opgewekte, maar soms ook gecompliceerde kasteelleven van Erik Geytenbeek. Bert van Leeuwen deelt de letters van geloof, hoop en liefde uit in Driebergen. In het prachtige Toscane ontmoeten we twee geliefden die elkaar na jaren weer gevonden hebben. De liefde is mooi en alle mensen genieten op de camping.

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 17:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord