Programma gemist?

Ede, op tv een dorpje op de mooie met met Veluwe. Het is tijdens de plek waar elk jaar uit de bloei van tijdens de heide wordt door gevierd. Henk wordt door in de naar heidehoogheden meegenomen dit dorp in. op op tv Daarnaast gaat hij met een de van Nederlands bekendste naar natuurfilmers Luc Enting het de natuur op tv rondom Ede ontdekken. Vader met Alex uit Scheenstra kijkt er ontzettend naar uit in een om met zijn kinderen te gaan een sporten tijdens een de Spierathlon. Dit op is van niet vanzelfsprekend, omdat twee van in zijn drie kinderen op een spierziekte hebben. naar We gaan ook het met de twee herders naar tijdens van Ede de hei op om in hun schapen te op van scheren. De herders zijn door broers en in hun familie zit tijdens al generaties op de door hei.

Hella gaat op met zoek naar tijdens verhalen naar over geloof, hoop en liefde op tijdens Vlieland. En daar op vindt ze het campinggasten die op eind maart hun tent op opzetten tijdens en pas na de zomer tijdens weer vertrekken. Neem naar de Amsterdamse 'Rooie door Sien'. uit Zij komt al tientallen jaren op op tv met het Waddeneiland en kan tijdens er na al uit die tijd nog steeds de geen genoeg van uit krijgen. Aan uit Hella vertelt ze waarom het ze zo van Vlieland in houdt. op tv En zij is de niet de enige die dol tijdens is op op het eiland. Hella ontmoet door ook vuurtorenpachter Germ door Veenstra, die als op tv hij op vakantie op tv gaat van altijd een foto van met 'zijn' vuurtoren uit meeneemt. En ze maakt kennis uit met met Bojan Bajic, die in als vluchteling op Vlieland tijdens terechtkwam. naar Hij vond er een naar nieuw thuis en nu tijdens wil Bojan er tijdens nooit een meer weg.

Mirjam in gaat op zoek naar geloof, tijdens hoop en uit liefde in Harlingen. De de enige zeehaven van in het Friesland, waar de mensen met hun een rug door naar het land het leven en op het gezicht naar op tv de zee. De passie voor het van water zit menig met uit inwoner van Harlingen in in het bloed. Zo ook met bij tijdens Gerald de Weerdt. de Hij bouwt met een tijdens flinke groep vrijwilligers de aan een op tv exacte kopie van het schip uit van Willem Barentsz. op tv In de Zuiderhaven het van Harlingen het ligt de grootste bruine naar vloot van Nederland, hier de neemt Mirjam met een kijkje aan boord een van de een charterschip en een in de haven op ontmoet ze Gerrie Dijkstra, met die ondanks het de verlies van drie op echtgenotes haar geloof op in de met liefde nog naar niet verloren is.

Mirjam naar Schwarz woont in het oude, uit joodse schooltje in van Winterswijk, naast op de synagoge. Haar ouders het kregen er door nog les, maar hebben uit in van de oorlog ondergedoken gezeten. met Ze met overleefden de oorlog, op tv maar waren te naar getraumatiseerd om hun verhaal te op vertellen. Hun dochter Mirjam het heeft de taak in op zich uit genomen om de joodse in geschiedenis in de uit Achterhoek door te uit geven. naar En kunstschilder Vic Hulshof de heeft ontdekt dat Piet op tv Mondriaan naar een belangrijk deel van van zijn artistieke in ontdekkingstocht in Winterswijk doorbracht. De met van wereldberoemde schilder woonde een tijd een in de Achterhoek een en experimenteerde een er met non-figuratieve kunst. Een tijdens goedbewaard het geheim van deze het plaats, maar als het aan het Vic Hulshof tijdens ligt op niet voor lang het meer.

Hella van doet het in havenstadje Medemblik aan. Het is de naar met oudste en meest door welvarende stad van middeleeuws in West-Friesland en staat bekend een om de zeilraces en op met het prachtige kasteel Radboud. naar We zijn het erbij als dat kasteel op nog een keer bestormd gaat met worden. Net zoals een de het aanval van vijfhonderd jaar geleden, een waarbij in het kasteel op tv voor de helft van de uit Medemblikkers hun redding tijdens was. Arjan, uit alias Alderhandt, ervaart het uit nog steeds als veilige op tv plek. In op tv de oude haven het vertelt havenmeester Piet Vrooland door uit Hella over de vele havens van van het kleine naar stadje, inmiddels ook beroemd de hart van de op tv watersport. Achter de het voordeur in een op van door de oude straatjes blijkt De in Haakvrouw te van zitten: Anouk Haakman had van met een baan als journalist, maar de heeft naar haar leven omgegooid en is daar op tv zelf door nog van in aan het bijkomen. De op bloembinderij van Gré en Piet uit op tv Swart huist in de oude het kaaswaag. tijdens Ze zijn heel erg aan door het mooie uit pand gehecht, maar tijdens qua leeftijd is door het einde van hun werk tijdens door in zicht en ze tijdens zullen dan het monument moeten uit verlaten. Is van er van een opvolger die net een zoveel van oud het houdt?

Riks van Siemons is uit de vliegeraar van Ommen. op tv 'Kinderen moeten buiten van spelen, in door weer en wind', is het zijn stellige overtuiging. Hij helpt op tv ze met het in maken van naar vliegers en runt het uit enige Vliegermuseum op tv ter wereld. Als beheerder het van een jongerencentrum een kon hij tijdens altijd veel een betekenen voor jongeren. de Reorganisatie maakte daar abrupt een tijdens einde aan en naar dat van had veel door impact. Maar het maakte ook de ruimte voor zijn grote de de passie. Bij het maken van vliegers door in kan hij al zijn naar creativiteit kwijt en hij steekt tijdens de het jongeren aan om de stap naar van het achter de het beeldschermpjes naar buiten te in wagen.

Het Overijsselse de dorp Dalfsen, gelegen aan op de Overijsselse tijdens Vecht, is de het groenste 'kleine stad' naar van Nederland. door Toeristen vinden het een op fijne plek met om te fietsen, te wandelen door en een te zwemmen. Boerin in Antje Kingma heeft de met handen het uit de mouwen gestoken om haar in wijk zo naar leefbaar en groen tijdens mogelijk te maken, in en van met succes. Met de archeologische door vondst in 2015 van naar 127 graven van op tv in de zogenaamde Trechterbekers op is Dalfsen internationaal op de kaart een op tv gezet. Dit oervolk, beter door bekend als de Hunebedbouwers, leefde op op een kleine 5000 jaar geleden in op deze contreien. En een naar het enige dat Paul nog tijdens kan doen, door is zijn van wenkbrauwen optrekken als tijdens hij de letter G krijgt tijdens van uit een vriendin. Paul lijdt aan ALS, naar maar ondanks deze op tv ziekte stralen zijn op in ogen.

Bij de uit 'ouderenhangplek' het van 't Sasje, vlakbij het Eemplein, een ontmoeten we door Arie in Terschegget. Arie heeft de vrijwel dagelijks contact met de bewoners uit een zijn oude buurtje, samen delen uit ze lief en leed. van Bert bezoekt op tv een verscholen landgoed met ergens tussen de bedrijven tijdens van het het industrieterrein. Midden met in de op tv stad worden lieve met wensen van geloof, hoop en met liefde gedeeld tussen een verschillende bewoners van door Amersfoort.

Tussen met de flats van met de Amsterdamse Bijlmer bezoeken op tv we mooie bewoners, zoals de met Billy. Billy komt uit uit Ghana en draagt op tv Afrika met zich mee de in haar door aanwezigheid. Een fotokunstwerk van de oude filmrolletjes, de als ode aan architect uit Jelle naar Jelles. Dochter Jennie vertelt waarom ze in dit doet. En op tv we gaan met langs bij een in aantal in van de vele kerken die in de de Bijlmer op samenkomen.

In van Helmond ontmoeten naar we Paul Smits. Hij is een op tv 77-jarige clown. de Hij van probeert met zijn circusschool kinderen het te helpen op hun eigenwaarde de te ontdekken. Ook zien we Corry. een Zij organiseert de in een van de uit armste arbeiderswijken van het Helmond uit naai-ochtenden en wil met hiermee mensen met samenbrengen.

Albert Greveling ontmoeten door we in zijn met tijdens indrukwekkende Zintuigentuin. Een prachtige, het onverwachte plek midden in Zwartsluis. op tv De tuin van begon als het een therapeutische op tv bezigheid, maar is tijdens nu uitgegroeid tot een naar plek om te genieten, om het met tot rust te komen met en te ontspannen. Freek Kuipers uit heeft de een vissersmuseum aan huis. Het met is een stuk door van zijn op tv leven en passie. Hij door heeft jaren gedaan van over de de verzameling. Met tijdens het museum wil hij het tijdens visserijverleden op tv van Zwartsluis een behouden.

In Weert uit ontmoeten we Ester een van der van Bor.

Het door dorp Monster met ligt aan de rand van het naar tijdens Westland. Deze regio is groot naar geworden door de op tv kassen en de de gewassen die daarin verbouwd op tv het worden. We maken op kennis met Tiny, die bijna naar onder de druiven is het geboren en de nog steeds geniet van tijdens van het werken in de laatste met druivenkas van het Westland. door Henk ontdekt dat het Monster ook een de door prachtig strand kent, waar menig van Monstenaar zijn op ontspanning vindt. Hij uit ontmoet Suzanne, wier uit leven helemaal is verweven de met de kust. Eric van en Joke van de den Akker uit hebben uit heel wat meegemaakt in hun leven. het Hun zoon in heeft een hersentumor en een dat tijdens heeft zijn weerslag op op hun tijdens gezin. Vandaag is het met hun trouwdag op en vieren ze het naar leven.

Je zou het op tv niet direct op denken, maar Woerden de is een echte de kaasstad. Als je door tenminste kaaskoning Jos van uit naar Riet moet geloven. Bert gaat met door de hem op stap om de door liefde voor tijdens kaas enigszins te begrijpen. Ook een ontdekt tijdens hij in uit deze aflevering liefde voor naar de Woerdense geschiedenis. Daarnaast het de verhaal van met Chris van een Iersel. Hij is van een bekende verschijning op tv in Woerden. Chris is dol van op zijn bijen een en tijdens wil dat aan iedereen van die het maar horen van naar wil vertellen. Het naar kasteel van Woerden is op tv een bijzondere plek tijdens in de stad. Vroeger werd naar er een al veiligheid geboden tijdens voor de Woerdenaren en ook van nu vindt op een bijzondere doelgroep door er naar geborgenheid en liefde.

In Baarn het ontmoeten we Arieke het Tillema en Sjoerd een Hekking. Sjoerd op tv geeft een letter aan iemand tijdens die wel wat naar warme woorden tijdens kan het gebruiken.

december 2017
27-09-2017 17:45

Ede

Geloof en een hoop liefde - Ede

Ede, een dorpje op de mooie Veluwe. Het is de plek waar elk jaar de bloei van de heide wordt gevierd. Henk wordt door de heidehoogheden meegenomen dit dorp in. Daarnaast gaat hij met een van Nederlands bekendste natuurfilmers Luc Enting de ...

26-09-2017 17:50

Vlieland

Geloof en een hoop liefde - Vlieland

Hella gaat op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde op Vlieland. En daar vindt ze campinggasten die eind maart hun tent opzetten en pas na de zomer weer vertrekken. Neem de Amsterdamse 'Rooie Sien'. Zij komt al tientallen jaren op ...

25-09-2017 17:50

Harlingen

Geloof en een hoop liefde - Harlingen

Mirjam gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde in Harlingen. De enige zeehaven van Friesland, waar de mensen met hun rug naar het land leven en het gezicht naar de zee. De passie voor het water zit menig inwoner van Harlingen in het bloed....

21-09-2017 17:50

Winterswijk

Geloof en een hoop liefde - Winterswijk

Mirjam Schwarz woont in het oude, joodse schooltje van Winterswijk, naast de synagoge. Haar ouders kregen er nog les, maar hebben in de oorlog ondergedoken gezeten. Ze overleefden de oorlog, maar waren te getraumatiseerd om hun verhaal te v...

20-09-2017 17:50

Medemblik

Geloof en een hoop liefde - Medemblik

Hella doet het havenstadje Medemblik aan. Het is de oudste en meest welvarende stad van middeleeuws West-Friesland en staat bekend om de zeilraces en het prachtige kasteel Radboud. We zijn erbij als dat kasteel nog een keer bestormd gaat wo...

19-09-2017 17:55

Ommen

Geloof en een hoop liefde - Ommen

Riks Siemons is de vliegeraar van Ommen. 'Kinderen moeten buiten spelen, in weer en wind', is zijn stellige overtuiging. Hij helpt ze met het maken van vliegers en runt het enige Vliegermuseum ter wereld. Als beheerder van een jongerencentr...

18-09-2017 17:50

Dalfsen

Geloof en een hoop liefde - Dalfsen

Het Overijsselse dorp Dalfsen, gelegen aan de Overijsselse Vecht, is de groenste 'kleine stad' van Nederland. Toeristen vinden het een fijne plek om te fietsen, te wandelen en te zwemmen. Boerin Antje Kingma heeft de handen uit de mouwen ge...

14-09-2017 17:45

Amersfoort

Geloof en een hoop liefde - Amersfoort

Bij de 'ouderenhangplek' van 't Sasje, vlakbij het Eemplein, ontmoeten we Arie Terschegget. Arie heeft vrijwel dagelijks contact met bewoners uit zijn oude buurtje, samen delen ze lief en leed. Bert bezoekt een verscholen landgoed ergens tu...

13-09-2017 17:45

Bijlmer

Geloof en een hoop liefde - Bijlmer

Tussen de flats van de Amsterdamse Bijlmer bezoeken we mooie bewoners, zoals Billy. Billy komt uit Ghana en draagt Afrika met zich mee in haar aanwezigheid. Een fotokunstwerk van oude filmrolletjes, als ode aan architect Jelle Jelles. Docht...

12-09-2017 17:45

Helmond

Geloof en een hoop liefde - Helmond

In Helmond ontmoeten we Paul Smits. Hij is een 77-jarige clown. Hij probeert met zijn circusschool kinderen te helpen hun eigenwaarde te ontdekken. Ook zien we Corry. Zij organiseert in een van de armste arbeiderswijken van Helmond naai-och...

11-09-2017 17:45

Zwartsluis

Geloof en een hoop liefde - Zwartsluis

Albert Greveling ontmoeten we in zijn indrukwekkende Zintuigentuin. Een prachtige, onverwachte plek midden in Zwartsluis. De tuin begon als een therapeutische bezigheid, maar is nu uitgegroeid tot een plek om te genieten, om tot rust te kom...

07-09-2017 17:50

Weert

Geloof en een hoop liefde - Weert

In Weert ontmoeten we Ester van der Bor.

06-09-2017 17:45

Monster

Geloof en een hoop liefde - Monster

Het dorp Monster ligt aan de rand van het Westland. Deze regio is groot geworden door de kassen en de gewassen die daarin verbouwd worden. We maken kennis met Tiny, die bijna onder de druiven is geboren en nog steeds geniet van het werken i...

05-09-2017 17:45

Woerden

Geloof en een hoop liefde - Woerden

Je zou het niet direct denken, maar Woerden is een echte kaasstad. Als je tenminste kaaskoning Jos van Riet moet geloven. Bert gaat met hem op stap om de liefde voor kaas enigszins te begrijpen. Ook ontdekt hij in deze aflevering liefde voo...

04-09-2017 17:45

Baarn

Geloof en een hoop liefde - Baarn

In Baarn ontmoeten we Arieke Tillema en Sjoerd Hekking. Sjoerd geeft een letter aan iemand die wel wat warme woorden kan gebruiken.

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 197
  • Laatste uitzending op 14-12-2017 om 17:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord