Programma gemist?

Nog steeds feest met in het kader op tv van 50 jaar een naar EO. Henk vraagt wat door Hilversummers vandaag de te vieren hebben. Hun boodschap mogen het ze schrijven het op onze bank. Nog van tijdens steeds feest in het kader van in tijdens 50 jaar EO. naar Henk vraagt wat Hilversummers vandaag te tijdens vieren op hebben. Hun boodschap mogen ze een in schrijven op onze bank. En naar bij Anne-Mar Zwart de en haar van moeder Ruth zit de van EO in met hun DNA. Ruth is de naar op tv eigen zeggen 'praktisch van op de stoep van de tijdens EO geboren' en op tv ze maakt de al jarenlang radioprogramma's uit voor de EO. Dochter Anne-Mar het zet zich met op tv van hetzelfde enthousiasme in voor de omroep, het maar op tv dan voor televisie. met Een mooi een portret van twee generaties bij de door de EO.

De op tv EO bestaat op 21 april van 50 jaar naar en dat in vieren we tijdens met een feestelijke uitzending. En uit wie jarig is, uit trakteert. Dus deelt Hella naar Geloof, op Hoop en Liefde-taartjes uit. De uit EO bestaat een op 21 van april 50 jaar in en dat vieren we op met een feestelijke uitzending. tijdens naar En wie jarig is, tijdens trakteert. Dus deelt Hella Geloof, op tv door Hoop en Liefde-taartjes uit. tijdens En er valt voor tijdens meer in mensen iets te vieren vandaag: acht een brandweermannen van van één kazerne worden het dit jaar, net als in de EO, door 50 op tv jaar! Ook gaan we op bezoek tijdens bij oud-EO-presentator Feike de ter Velde. Hij het is al 53 in jaar op getrouwd met op tv Wil. En hoewel zij inmiddels uit niet meer thuis het kan wonen, is Feike naar nog naar net zo verliefd op het haar als in het uit uit begin.

Bert op tv gaat vandaag op zoek naar naar geloof, hoop naar en liefde naar bij bewoners van zorgappartementen en tijdens in aanleunwoningen van Woondienstencentrum Lopes Dias. uit Bert gaat vandaag op de zoek naar met geloof, door hoop en liefde van bij bewoners van op zorgappartementen en aanleunwoningen van door Woondienstencentrum Lopes Dias. Ook op tv waagt hij zich voor een het eerst tijdens in zijn door leven aan een potje koersbal. in Elles van de Waveren op zorgt als welzijnsspecialist in de zorg naar dat bewoners het voldoende positieve prikkels krijgen. een Ze maakt als met clown door bijzonder contact met een mensen met dementie. En radiopresentator tijdens Tom Herlaar maakt op tv wel een hele van speciale een radio-uitzending, met zijn in moeder van 94 jaar tijdens als op sidekick.

Als in er ergens geloof, hoop naar en liefde te vinden een is, is op het wel in de de zorg. Alle door reden om eens de een van kijkje te nemen bij de door bewoners, verzorgers en mantelzorgers tijdens van door Woondienstencentrum Lopes Dias. Als er op ergens een geloof, hoop en liefde te met vinden is, is op tv het wel in in naar de zorg. Alle reden voor de ons tijdens om eens een kijkje te nemen een bij de bewoners, met verzorgers een en mantelzorgers van Woondienstencentrum naar Lopes Dias. uit Mirjam deelt daar geloof, hoop naar door en liefde uit. En Henk ontmoet op de enthousiaste vrijwilliger in Wim Meter, die in in de sociëteit het van 'Van Toen' van een elke dag een de feestje maakt. Ans van van Empelen zet zich liefdevol een en de met heel haar hart in door voor 'haar' bewoners van met een dementie.

Zangeres Ntjam een Rosie met schuift regelmatig aan met bij DWDD. In haar huis in door Rotterdam het ontmoeten we haar gezin en naar zit ze in in de kappersstoel met bij haar man. Geloof het in is de bron waaruit een ze leeft en werkt. een Zangeres Ntjam Rosie van schuift regelmatig van aan bij DWDD. Momenteel toert in ze met met de voorstelling Homeland door van op tv het land. In op tv haar huis in een Rotterdam ontmoeten we haar gezin en in naar zit ze in de kappersstoel bij op haar man. naar Geloof is op tv de bron met waaruit ze leeft en werkt. naar * In deze door stille week door zit Hella op de met bank met het Jonkheer Rob met Boddaert.

Hella tijdens is vandaag te gast tijdens bij Peter Ritsema, chef de van de Rijwielherstellert. het Jongeren die naar het met niet altijd makkelijk hebben gehad, de worden hier in gestimuleerd om hun leven de aan door te pakken en te van veranderen. Hella tijdens is vandaag te de gast bij Peter met Ritsema, chef van van de Rijwielherstellert. Dit door mooie project geeft jongeren, die de het niet altijd makkelijk op hebben in gehad, een plek waar ze op weer naar gestimuleerd worden om hun uit leven aan door te pakken en naar te veranderen. * Peter op is van het met credo: niet lullen in maar poetsen, en met zet zo met de jongens aan het door werk. * Mirjam gaat op tv op naar zoek naar geloof op in huis en uit komt zo bij inspirerende Rotterdammers van over de in vloer.

Uitrusten een tijdens je pensioen, dat in is uit niets voor John van uit der Horst. Precies één week op tv hield hij naar dit op tv vol. Inmiddels is naar hij klusjesman bij tijdens een hofje in Rotterdam waar hij met helemaal in zijn met element een is. Uitrusten tijdens naar je pensioen, dat is op niets voor John de van der een Horst. Precies door één week hield hij dit vol. op tv tijdens Inmiddels is hij klusjesman bij een een hofje in het Rotterdam waar tijdens hij helemaal in zijn in element is. op tv Ook zorgt hij voor het zijn blinde moeder naar en is hij in schrijver geworden. In de op met sprookjes van kabouter Klus speelt tijdens hij een de hoofdrol en kan hij het het verleden moeilijk een los uit laten. * Mirjam heeft naar vandaag mooie een en gezellige gesprekken op de bank tijdens in in Rotterdam Oude het Noorden. * Jan Willem ontmoet Arjan op tv het Erkel, een bijzondere man die nu de een oude wens op tv in vervulling laat de van gaan.

Moeder het worden is een door grote verandering en met een mooie ervaring. Dat zullen op tv veel uit vrouwen beamen. Als je tijdens ook nog financiële op problemen hebt, dan een kan er opeens het veel op naar je afkomen. Moeder op tv worden is een een grote verandering naar en een mooie ervaring. Dat zullen het naar veel vrouwen beamen. Als je ook het nog financiële van problemen hebt, dan door kan er in opeens veel op in je afkomen. Mia Wilsterman tijdens besloot uit Stichting Moeders met Talent naar op te het richten toen ze zelf een de kindje kreeg. naar Ze helpt met vrouwen, zoals Stefanie, verder uit om een andere uit baan in de uit kinderopvang te vinden. * Bert door door gaat vandaag op bezoek bij op Willem Philipsen. Hij op was door een succesvolle gitarist uit van o.a. Postman en Anouk. Tien met jaar op tv na zijn in herseninfarct componeert en de produceert hij weer muziek. * Hella op tv deelt uit vandaag geloof, hoop het en liefde uit met in Rotterdam Oude naar Noorden.

Bert steekt het vandaag tijdens met de bank de IJssel over een een en komt in Olburgen terecht. van Hij met ontmoet daar Anny, die zich het inzet in voor de heiligverklaring van Dora, die een begraven ligt op tv bij met de Olburgse kerk. Bert de steekt vandaag naar met de bank de IJssel over uit en komt de in Olburgen terecht. de Hij ontmoet daar tijdens Anny, op die zich inzet voor de heiligverklaring door van Dora, de die tijdens begraven ligt bij in de Olburgse kerk. met En we horen het verhaal op van Wilma Dufrenne op tv die de op lokale schaakclub wil redden. In een op tv haar persoonlijk leven heeft schaken de altijd een van rol gespeeld. Ook in de op op relatie met haar van man Henk, met wie zij twee op keer in het de op huwelijk trad.

George in Diepenmaat groeide op in naar een gezin met twee op tv gehandicapte kinderen. Dat het vormde hem voor naar de rest van naar zijn leven. van Inmiddels is hij uitgever op tv van boeken. op George Diepenmaat groeide het op in door een gezin met op twee gehandicapte kinderen. Dat vormde een hem voor met de rest van een zijn leven. Inmiddels een is hij op uitgever van boeken. Hierin een betrekt George altijd de de doelgroepen door waar hij een een zwak voor heeft. Op dit op tv moment is van hij bezig met een met boek waarin een licht dementerenden op tv een rol spelen. Grace en op tv in Albert zetten zich uit al sinds jaar en dag van in met voor daklozen. Elke zondag rijden zij in van tijdens Dieren naar Arnhem met het een een achterbak vol eten. Zelf hebben ze een het het nodige meegemaakt, waardoor ze tijdens een echt tijdens thuis kunnen creëren het voor de mensen die de dat nodig met hebben.

Youp Cretier naar is de trotse op eigenaar door van Domein Hof te Dieren, het een historische plek waar het van hij een wijngaard runt. Dat is met het het gevolg van een bijzondere door keuze het in zijn leven. Youp Cretier van is de trotse in eigenaar van Domein Hof van te Dieren, een naar de historische plek waar hij een het wijngaard runt. naar Dat is het gevolg door van naar een bijzondere keuze van in zijn leven. van Mirjam ontmoet Joop Buter, een een bevlogen man een van 85 op tv met een eigen minidrukkerij in zijn een achtertuin. Zijn grote in liefde Beppie woont door in op een verzorgingshuis, tot op tv groot verdriet van Joop. uit Mirjam gaat het met Joop bij met Beppie op bezoek. door Henk heeft de bank op op tv de op Dierense weekmarkt de neergezet.

Een een bekende plek in het Dieren is de Spelerij, opgezet met door Jos van Spanbroek. Een bijzondere met man die de de grote liefde op tv voor techniek op en zijn bijzondere kijk een op het leven in wil doorgeven aan met kinderen. Een met bekende plek in op Dieren is de Spelerij, de opgezet door het Jos Spanbroek. Een bijzondere man tijdens die de naar grote liefde voor naar techniek en zijn tijdens bijzondere kijk tijdens op het leven het wil doorgeven aan kinderen. Ook op tv het verhaal naar van Monique op Elizen. Zij verloor twee op tv jaar geleden onverwachts van haar dochter. Nu vindt ze uit weer een lichtpuntjes in tijdens het leven bij de op schaapskudde aan de rand van op Nationaal met Park Veluwezoom. naar Henk is op stap in met de met letters en mag namens de plaatselijke een herenkapper wat hoop een uitdelen aan uit zijn enige vrouwelijke uit klant.

Linda uit van den Donk het heeft een missie. uit Ze wil de wereld de verbeteren. Na op tv een zoektocht op het internet in is ze door terechtgekomen door bij een traineeship voor wereldverbeteraars. Linda met van naar den Donk uit heeft een missie. door Ze wil de op wereld verbeteren. Na een zoektocht het op van het internet is het ze terechtgekomen bij een een traineeship voor wereldverbeteraars. de Dat wordt een de keerpunt in haar leven. Ze door ontdekt dat tijdens de wereld een verbeteren helemaal niet moeilijk is! op Het naar liefst wil ze iedereen laten uit zien hoe de makkelijk het naar is iets voor een van ander van te doen. De een Geloof en een Hoop Liefde-bank staat met bij door het Weverijmuseum in Geldrop. Bert van krijgt daar tijdens een speciaal cadeautje het mee.

Han de Meeuwsen is in ongeneeslijk ziek, maar heeft tijdens nog een met heel bijzondere bucketlist. Voor met zijn overlijden wil hij naar graag op een natuurfilm maken over de Strabrechtse op tv tijdens heide. Han Meeuwsen is in ongeneeslijk ziek, maar het heeft nog uit een heel bijzondere bucketlist. in Voor zijn overlijden wil door hij een graag een natuurfilm in maken over de tijdens Strabrechtse heide. Hij in weet in het gebied uit een aantal uit hele bijzondere plekken die hij op graag wil filmen. Gaat tijdens hem dit op lukken? Henk op gaat helpen bij de Mierlose op tv bakkerij. En hij naar krijgt een letter uit mee van een op tv heel uit bijzondere oud-inwoner van Geldrop. in Vandaag gaan we ook tijdens uit kijken in de ruilwinkel naar van Lizette een Coolen. De hele omgeving tijdens weet dat zij uit hier oude kinderkleding kunnen inleveren met en nieuwe door kunnen uitzoeken. op Voor de mensen de met een de kleine portemonnee is er uitgestelde kloffie! op tv Jan Willem met zoekt uit wat dat door op tv is.

José 'Joppie' Mourik op runt een dansschool naar naar voor gehandicapten. Ook een haar man en dochter op tv helpen mee. José vindt het het tijdens geweldig om met met deze mensen lekker te bewegen uit op muziek. naar José 'Joppie' Mourik runt een de dansschool voor gehandicapten. op tv Ook op haar man tijdens en dochter helpen mee. een José vindt het geweldig om tijdens het met deze mensen lekker van te bewegen van op muziek. De groep door bereidt zich voor op tv op het NK dansen tijdens met een met nieuwe dans. een Spannend dus! Mirjam neemt een kijkje uit bij het een echte Mierlose kersengaard en tijdens op tv hoort een heel bijzonder liefdesverhaal. tijdens Frank naar van Empel is samen met met zijn van vrouw Caro al jaren van in gevecht tegen Parkinson. Deze met ziekte laat een mensen zo veranderen, dat uit het de veel stellen niet lukt om het tijdens bij elkaar te blijven. Maar met Frank uit en Caro willen anderen op graag laten een zien dat het echt mogelijk door is.

oktober 2017
20-04-2017 17:50

Hilversum (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Hilversum (4/4)

Nog steeds feest in het kader van 50 jaar EO. Henk vraagt wat Hilversummers vandaag te vieren hebben. Hun boodschap mogen ze schrijven op onze bank. Nog steeds feest in het kader van 50 jaar EO. Henk vraagt wat Hilversummers vandaag te vier...

19-04-2017 17:50

Hilversum (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Hilversum (3/4)

De EO bestaat op 21 april 50 jaar en dat vieren we met een feestelijke uitzending. En wie jarig is, trakteert. Dus deelt Hella Geloof, Hoop en Liefde-taartjes uit. De EO bestaat op 21 april 50 jaar en dat vieren we met een feestelijke uitze...

18-04-2017 17:50

Hilversum (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Hilversum (2/4)

Bert gaat vandaag op zoek naar geloof, hoop en liefde bij bewoners van zorgappartementen en aanleunwoningen van Woondienstencentrum Lopes Dias. Bert gaat vandaag op zoek naar geloof, hoop en liefde bij bewoners van zorgappartementen en aanl...

17-04-2017 17:50

Hilversum (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Hilversum (1/4)

Als er ergens geloof, hoop en liefde te vinden is, is het wel in de zorg. Alle reden om eens een kijkje te nemen bij de bewoners, verzorgers en mantelzorgers van Woondienstencentrum Lopes Dias. Als er ergens geloof, hoop en liefde te vinden...

13-04-2017 17:50

Rotterdam Oude Noorden (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Rotterdam Oude Noorden (4/4)

Zangeres Ntjam Rosie schuift regelmatig aan bij DWDD. In haar huis in Rotterdam ontmoeten we haar gezin en zit ze in de kappersstoel bij haar man. Geloof is de bron waaruit ze leeft en werkt. Zangeres Ntjam Rosie schuift regelmatig aan bij ...

12-04-2017 17:50

Rotterdam Oude Noorden (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Rotterdam Oude Noorden (3/4)

Hella is vandaag te gast bij Peter Ritsema, chef van de Rijwielherstellert. Jongeren die het niet altijd makkelijk hebben gehad, worden hier gestimuleerd om hun leven aan te pakken en te veranderen. Hella is vandaag te gast bij Peter Ritsem...

11-04-2017 17:50

Rotterdam Oude Noorden (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Rotterdam Oude Noorden (2/4)

Uitrusten tijdens je pensioen, dat is niets voor John van der Horst. Precies één week hield hij dit vol. Inmiddels is hij klusjesman bij een hofje in Rotterdam waar hij helemaal in zijn element is. Uitrusten tijdens je pensioen, dat is niet...

10-04-2017 17:50

Rotterdam Oude Noorden (1/4

Geloof en een hoop liefde - Rotterdam Oude Noorden (1/4

Moeder worden is een grote verandering en een mooie ervaring. Dat zullen veel vrouwen beamen. Als je ook nog financiële problemen hebt, dan kan er opeens veel op je afkomen. Moeder worden is een grote verandering en een mooie ervaring. Dat ...

06-04-2017 17:50

Dieren (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Dieren (4/4)

Bert steekt vandaag met de bank de IJssel over en komt in Olburgen terecht. Hij ontmoet daar Anny, die zich inzet voor de heiligverklaring van Dora, die begraven ligt bij de Olburgse kerk. Bert steekt vandaag met de bank de IJssel over en k...

05-04-2017 17:50

Dieren (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Dieren (3/4)

George Diepenmaat groeide op in een gezin met twee gehandicapte kinderen. Dat vormde hem voor de rest van zijn leven. Inmiddels is hij uitgever van boeken. George Diepenmaat groeide op in een gezin met twee gehandicapte kinderen. Dat vormde...

04-04-2017 17:50

Dieren (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Dieren (2/4)

Youp Cretier is de trotse eigenaar van Domein Hof te Dieren, een historische plek waar hij een wijngaard runt. Dat is het gevolg van een bijzondere keuze in zijn leven. Youp Cretier is de trotse eigenaar van Domein Hof te Dieren, een histor...

03-04-2017 17:50

Dieren (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Dieren (1/4)

Een bekende plek in Dieren is de Spelerij, opgezet door Jos Spanbroek. Een bijzondere man die de grote liefde voor techniek en zijn bijzondere kijk op het leven wil doorgeven aan kinderen. Een bekende plek in Dieren is de Spelerij, opgezet ...

30-03-2017 17:50

Geldrop (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Geldrop (4/4)

Linda van den Donk heeft een missie. Ze wil de wereld verbeteren. Na een zoektocht op het internet is ze terechtgekomen bij een traineeship voor wereldverbeteraars. Linda van den Donk heeft een missie. Ze wil de wereld verbeteren. Na een zo...

29-03-2017 17:50

Geldrop (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Geldrop (3/4)

Han Meeuwsen is ongeneeslijk ziek, maar heeft nog een heel bijzondere bucketlist. Voor zijn overlijden wil hij graag een natuurfilm maken over de Strabrechtse heide. Han Meeuwsen is ongeneeslijk ziek, maar heeft nog een heel bijzondere buck...

28-03-2017 17:50

Geldrop (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Geldrop (2/4)

José 'Joppie' Mourik runt een dansschool voor gehandicapten. Ook haar man en dochter helpen mee. José vindt het geweldig om met deze mensen lekker te bewegen op muziek. José 'Joppie' Mourik runt een dansschool voor gehandicapten. Ook haar m...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 163
  • Laatste uitzending op 16-10-2017 om 17:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord