Programma gemist?
maart 2017
26-12-2016 17:40

Amsterdam

Geloof en een hoop liefde - Amsterdam

De 80-jarige Karel Eykman heeft teksten geschreven voor Sesamstraat en het Klokhuis. Hij schrijft gedichten en heeft een kinderbijbel geschreven. Karel Eykman heeft teksten geschreven voor Sesamstraat en het Klokhuis. Hij schrijft gedichten en heeft een kinderbijbel geschreven. Ondanks zijn respectabele leeftijd van 80 jaar is Karel nog niet uitgeschreven en is hij de grondlegger van de verhalen van een unieke kerstwandeling langs mooie plekken in Amsterdam Centrum. Zelf houdt Karel niet van de 'kerstkitsch', zoals hij het zelf zegt, en dat heeft hij dan ook verwerkt in de scènes die zich buiten op straat afspelen. De wandelaars worden verrast door scènes die het oude kerstverhaal op een nieuwe manier neerzetten. Zo komen ze astronauten, zwervers en sprekende ezels tegen.

23-12-2016 17:50

Geloof en een Hoop Liefde

Geloof en een hoop liefde - Geloof en een Hoop Liefde

Serie programma's over...

22-12-2016 17:50

Amsterdam

Geloof en een hoop liefde - Amsterdam

Wat is Kerst zonder een kerstpakket? Vandaag deelt Bert, namens Geloof en een Hoop Liefde, kerstpakketen uit aan bijzondere Amsterdammers.

21-12-2016 17:45

Amsterdam

Geloof en een hoop liefde - Amsterdam

Beiaardier Boudewijn Zwart en watermuzikant Reinier Sijpkens brengen met hun liefde voor de muziek, elk op hun unieke wijze, een ode aan de stad. Beiaardier Boudewijn Zwart en watermuzikant Reinier Sijpkens brengen met hun liefde voor de muziek, elk op hun unieke wijze, een ode aan de stad. En Mirjam deelt aan Amsterdammers een beetje geloof, hoop en liefde uit.

20-12-2016 17:50

Amsterdam

Geloof en een hoop liefde - Amsterdam

Blije buren, wie wil dat nou niet? In Amsterdam Zeeburg is het een begrip. Peter Gualterus en Francesca Emma zijn de initiatiefnemers van een bijzonder ... Blije buren, wie wil dat nou niet? In Amsterdam Zeeburg is het een begrip. Peter Gualterus en Francesca Emma zijn de initiatiefnemers van een bijzonder buurthuis. Door eten te delen willen zij de eenzaamheid in de buurt verminderen en de saamhorigheid vergroten. Een succesformule is geboren. Henk van Steeg heeft de Geloof en een Hoop Liefde-bank op de IJsbaan in het centrum van Amsterdam neergezet. Hij ontmoet vandaag Brownie Dutch, een bekende zanger en rapper. Brownie Dutch treedt op tijdens Kerstfeest op de Dam. Maar vandaag stelt hij Henk voor aan zijn oma, voor wie hij mantelzorger is. Zijn oma speelt een grote rol in zijn leven.

19-12-2016 17:50

Amsterdam

Geloof en een hoop liefde - Amsterdam

De gigantische kerstboom op de Dam in het centrum van Amsterdam is niet te missen. Bob Croese is er al jaren verantwoordelijk voor om de 21 meter hoge b... Amsterdam maakt zich klaar voor Kerst. En dat is te zien! De gigantische kerstboom op de Dam in het centrum van Amsterdam is niet te missen. Bob Croese is er al jaren verantwoordelijk voor om de 21 meter hoge boom op de Dam te krijgen. Zou het hem weer lukken dit jaar? Bert Hillhorst viert eigenlijk altijd een beetje Kerst. Het hele jaar door zoekt hij mooie en bijzondere kerststallen. Inmiddels heeft hij er zeker vijfhonderd verzameld. Een keer per jaar zijn ze te zien tijdens een tentoonstelling in de Hofkerk in Amsterdam. En Hella kijkt wie er - zo vlak voor Kerst - in Amsterdam wel een beetje geloof, hoop of liefde kan gebruiken.

16-12-2016 17:50

Nijmegen

Geloof en een hoop liefde - Nijmegen

Mirella Frenellin heeft in haar leven veel keuzes gemaakt uit liefde voor haar kind. Haar zoon Jesus is spastisch. Mirella Frenellin heeft in haar leven veel keuzes gemaakt uit liefde voor haar kind. Haar zoon Jesus is spastisch en de behandelingen in de St. Maartenskliniek in Nijmegen waren een stuk beter dan in zijn geboorteland Venezuela. Naar Nederland emigreren, werk opgeven en de andere kinderen moeten missen was en is voor Mirella niet altijd gemakkelijk. Maar het is haar grootste droom dat Jesus ooit zelfstandig kan zijn. Daar wordt hard aan gewerkt. Jan Willem ontmoet Mirella en Jesus op een spannende dag, want Jesus gaat voor het eerst aan het werk op de basisschool. Mirjam gaat op zoek naar geloof in de huizen van Nijmegen en belandt onder andere in een heel speciale kroeg.

15-12-2016 17:50

Nijmegen

Geloof en een hoop liefde - Nijmegen

Kefah ontmoet Miquel Roest, een bekend gezicht in Nijmegen. Hij is een van de mannen van Stichting Dagloon die de straten van de stad schoonhouden. Kefah ontmoet Miquel Roest, een bekend gezicht in Nijmegen. Hij is een van de mannen van Stichting Dagloon die de straten van de stad schoonhouden. Dagelijks trekken verschillende groepjes mensen met een achtergrond als dakloze of verslaafde de stad in onder leiding van Miquel. Hij is zelf jarenlang verslaafd én dakloos geweest en weet als geen ander hoe moeilijk het is om te overleven. Inmiddels is hij afgekickt en woont met vriendin en hond in een gezellig huis. Hella heeft de bank in Nijmegen neergezet en komt terecht in een bijzondere wijngaard.

14-12-2016 17:50

Nijmegen

Geloof en een hoop liefde - Nijmegen

Tot voor kort was Theo Koster studentenpastor in Nijmegen. Omdat hij nu een ongeneeslijke ziekte heeft, moest hij afscheid nemen van de studenten. Tot voor kort was Theo Koster studentenpastor in Nijmegen. Omdat hij nu een ongeneeslijke ziekte heeft, moest hij afscheid nemen van de studenten. Maar in de tijd die hem nog rest, wil hij zoveel mogelijk jongeren aan het denken zetten over het leven. Zo ontvangt hij bijvoorbeeld schoolklassen in het Huissense Dominicanenklooster waar hij nu woont. Kefah loopt een dag met Theo mee. Mirjam mag een beetje geloof, hoop en liefde uitdelen en ontmoet daarbij bijzondere mensen. Zoals Peter, die de L van liefde ontvangt van zijn trouwe maatje Ria. Peter heeft al meer dan 25 jaar MS en dat maakt hem steeds afhankelijker. De bezoekjes van Ria, waarin zij samen een eigen geloofsritueel hebben ontwikkeld, zijn daarin een lichtpunt voor hem.

13-12-2016 15:25

Nijmegen

Geloof en een hoop liefde - Nijmegen

Joyce Houtzagers is rolstoelafhankelijk en bijna blind, maar ze gaat niet bij de pakken neerzitten. Joyce Houtzagers is rolstoelafhankelijk en bijna blind, maar ze gaat niet bij de pakken neerzitten. Ze houdt van schilderen en probeert zo de bewegingen die ze met haar lichaam niet kan maken vorm te geven. Zij verwondert zich dagelijks over het leven en geniet er elk moment van. Hella gaat met haar op stap om een van haar schilderijen in een Nijmeegse galerie op te hangen om anderen te laten delen in die positiviteit. Bert is met de bank neergestreken in het centrum van Nijmegen. Hij ontmoet daar de twee rappende vrienden Yannis en Matheus, die zich inzetten voor jongeren in de achterstandswijken in Nijmegen.

12-12-2016 17:50

Nijmegen

Geloof en een hoop liefde - Nijmegen

Leonie en Harrie waren ooit geliefden, maar kozen na verloop van tijd toch weer hun eigen pad. Nu ze ouder worden en Harrie aan alzheimer lijdt, wordt d... Leonie en Harrie waren ooit geliefden, maar kozen na verloop van tijd toch weer hun eigen pad. Nu ze ouder worden en Harrie aan alzheimer lijdt, wordt de band weer nauwer en zorgt Leonie op een liefdevolle manier voor Harrie. Henk is op stap met geloof, hoop en liefde die hij mag uitdelen aan de mensen in Nijmegen. Hij komt terecht in het studentendeel van de stad, met alle gevolgen vandien.

09-12-2016 17:45

Alphen aan den Rijn

Geloof en een hoop liefde - Alphen aan den Rijn

Hoe overleef je als stel ziekte en dood? Dat lukt niet iedereen, maar Gerrit en Ria Berkelaar hebben hun weg steeds weer gevonden. Ze zijn al vanaf hun ... Hoe overleef je als stel ziekte en dood? Dat lukt niet iedereen, maar Gerrit en Ria Berkelaar hebben hun weg steeds weer gevonden. Ze zijn al vanaf hun veertiende verliefd, maar ze laten elkaar toch helemaal los. Zo trekt Gerrit zich af en toe terug op zijn eilandje waar hij soms dagenlang verblijft. Ze ontmoeten elkaar sowieso elke zondagmorgen weer in de kerk. Kefah ontmoet dit bijzondere stel en spreekt over hun liefde. Gerrit laat Kefah zijn eiland zien. Een plek waar hij zich kan terugtrekken, wat hij extra nodig heeft sinds hij de diagnose dementie heeft gekregen. Mirjam deelt geloof, hoop en liefde uit aan verschillende mensen in Alphen aan den Rijn.

08-12-2016 17:50

Alphen aan den Rijn

Geloof en een hoop liefde - Alphen aan den Rijn

Ze schreeuwen de naarste dingen, soms fluisteren ze. Erwin Scheijde hoort zijn hele leven al stemmen die anderen niet horen. Als kind had hij het heel z... Ze schreeuwen de naarste dingen, soms fluisteren ze. Erwin Scheijde hoort zijn hele leven al stemmen die anderen niet horen. Als kind had hij het heel zwaar. Toen hij op latere leeftijd in verband met zijn ziekte werd opgenomen, vond hij God en daarmee ook rust. De stemmen zijn er nog steeds, maar Erwin verandert volledig als persoon. Vandaag gaat hij naar een groot concert van zijn favoriete band. Iets wat hij normaal vermijdt vanwege zijn angsten. Edwin vindt dat je moet blijven proberen om jezelf uit te dagen. Hoe zal het hem afgaan? De GHL- bank gaat vandaag terug in de tijd. Op de bank ontmoet Kefah bezoekers van het themapark Archeon.

07-12-2016 17:50

Alphen aan den Rijn

Geloof en een hoop liefde - Alphen aan den Rijn

Tussen het riet, ergens diep in het Groene Hart, bezoekt Kefah rietsnijder Willem Beijeman. Deze goedlachse natuurbeheerder staat het liefst met zijn la... Tussen het riet, ergens diep in het Groene Hart, bezoekt Kefah rietsnijder Willem Beijeman. Deze goedlachse natuurbeheerder staat het liefst met zijn laarzen in de blubber, zodat hij kan genieten van deze prachtige omgeving. Met zijn werknemers zorgt hij ervoor dat de natuurgebieden rondom Nieuwkoop er mooi bij liggen. Terwijl hij dit doet, blijft hij zich verbazen over de schoonheid ervan. Met zijn passie voor dit gebied inspireert hij zijn werknemers. Naveed, een Pakistaanse man die twee jaar terug als vluchteling in het kleine Nieuwkoop terechtkwam, is een van hen. Hella duikt Alphen aan den Rijn in op zoek naar geloof in huis en belandt bij de Jostiband.

06-12-2016 17:50

Alphen aan den Rijn

Geloof en een hoop liefde - Alphen aan den Rijn

Akram Shawki was nog maar net een computerwinkel gestart in het centrum van Alphen, toen hij voor zijn winkel twee mannen Arabisch hoorde praten. Akram Shawki was nog maar net een computerwinkel gestart in het centrum van Alphen, toen hij voor zijn winkel twee mannen Arabisch hoorde praten. Akram, zelf van Egyptische afkomst, verstond de mannen en hielp hen verder. Het bleken vluchtelingen te zijn. Steeds meer vluchtelingen kwamen langs zijn winkel en daar zaten schrijnende gevallen tussen. Het was het begin van een bijzondere roeping. Akram trok zich het lot van de vluchtelingen aan en besloot zich fulltime voor hen in te zetten. Met zijn camper rijdt hij door Nederland om vluchtelingen te helpen. Mirjam ontmoet Akram in Alphen aan den Rijn en samen rijden ze naar een AZC om te kijken wat hij voor deze vluchtelingen kan betekenen. Op de GHL-bank ontmoet Bert vandaag de excentrieke Simon Stelling. Simon zoekt verbinding met zijn medemens door zijn allergrootste passie: het orgel.

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 101
  • Laatste uitzending op 23-03-2017 om 17:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord