Programma gemist?

Nijkerk naar zit vol muziek. De in op tv Nijkerk geboren naar eeneiige tweeling Aard uit en Peter Lagerwerf door verkopen vis vanuit op tv hun kraam en zingen naar ondertussen uit hun klanten toe. En de Hella ontmoet Aristakes, van de een stationspianist van 2016. het Hij zingt presentatrice Hella de tijdens oren van van het hoofd. Maar de het is van niet allemaal vrolijkheid op tv in deze aflevering. Jan de Hofman, directeur van de met Donnerschool in de Glind, op tv vertelt wat een de diepe indruk de de moord het op Romy uit Hoevelaken het op tijdens hem heeft gemaakt. naar Zowel Romy als de van verdachte zaten bij hem op op school. Jan Hofman tijdens met vertelt zijn verhaal naar op aanleiding van de in bekende gebeurtenissen rond het in overlijden van Romy op Nieuwburg.

Tussen het de flats van van de Amsterdamse uit Bijlmer bezoeken we mooie bewoners, in zoals op Billy. Billy komt in uit Ghana en draagt Afrika met in zich mee in op tv de haar aanwezigheid. Een fotokunstwerk van door oude filmrolletjes, van als ode aan uit architect Jelle Jelles. Dochter Jennie op tv naar vertelt waarom ze dit doet. uit En we gaan langs op een bij een aantal van de in vele kerken die een in de Bijlmer tijdens samenkomen.

De Opperdoezer Ronde van met is wereldberoemd in heel Nederland. Voorwaarde uit is dat een de aardappels binnen met een straal naar van een tijdens km rondom de kerktoren van op Opperdoes naar uit de grond een komen. Boer Hero Stam tijdens doet dit als een van op tv de weinigen allemaal met van nog met de hand. in Bert springt bij de laatste uit tijdens veeboer van Opperdoes, Andries Smit, achterop een de wagen. Hij in de heeft nog meegemaakt hoe het men in het tuindersdorp heen van en weer vaarde tijdens naar op een vaarboerderij uit of naar een stukje akker. door Dat kostte in heel veel tijd. Nu een is uit het varen verdwenen en is de het gewoon leuk wonen. naar het Het treinstationnetje van Opperdoes stamt ook in nog van uit het verleden. een Het was economisch belangrijk voor een in de handel van aardappelen en tijdens andere naar gewassen van het tijdens land, nu is het een de toeristische attractie. Bij Jan een met Glazenborg staan de treinen er van mooi naar bij. Zijn modelspoorbaan in het het pannenkoekenstation is van uniek.

Rien de van Hoek naar heet Mirjam hartelijk welkom in Putten door met en leidt haar rond. De de Veluwse het plaats kent een hoge campingdichtheid. van We bezoeken door Herman en Ellen Kool tijdens op de hun camping, die al van jaren door tijdens de familie wordt beheerd. Met door boswachter Lennart Jasper van gaan we op tv op zoek de naar groot wild bij de wildarena. op tv Tijdens de het razzia van 2 uit oktober 1944 werden op 661 mannen naar op transport uit gezet naar Kamp Amersfoort. De vader uit van Lub tijdens Vonhof was van een van in hen. 73 jaar naar uit dato neemt Lub zijn het zoon en kleinzoon letterlijk een van mee terug in de op tv tijd, naar de locaties die naar herinneren tijdens aan die nare naar gebeurtenis van toen. Deze gebeurtenis op tv in wordt ieder jaar in het dorp op tv de herdacht.

De op rasechte Schagenezen naar Siem en Marja Huijberts maken een op tv op tv aantal donderdagen in op het jaar hun agenda helemaal leeg. het Dan spannen zij uit het de paarden in, trekken hun klederdracht op tv aan en naar genieten, de samen met heel van Schagen, van de in nostalgie van de Westfriese folklore. Mirjam uit van gaat een dagje het met hen op stap. van Ook het verhaal van op tv hobby-aardappelboer Arie met van de door Maarl. Een aantal avonden in op de week het zingt hij met de bewoners uit van een in verzorgingstehuis. En met daar hebben in niet alleen de ouderen op tv wat aan, het ook Arie gaat op altijd weer blij door naar huis. Verder ontmoet in Mirjam in Schagen de het buren van het een oude kasteel, en tijdens neemt ze de een kijkje in een bijzonder in met winkeltje.

Ede, een naar dorpje op de mooie het Veluwe. Het is op de tijdens plek waar de elk jaar de bloei van de met heide wordt op gevierd. Henk een wordt door de heidehoogheden met meegenomen dit dorp op in. door Daarnaast gaat hij met een uit van Nederlands bekendste natuurfilmers door Luc Enting de tijdens natuur rondom uit Ede ontdekken. Vader naar Alex Scheenstra kijkt met er ontzettend naar tijdens uit om in met zijn kinderen te gaan naar de sporten tijdens de Spierathlon. Dit is tijdens op niet vanzelfsprekend, omdat twee van zijn tijdens drie kinderen een met spierziekte op hebben. We gaan op ook met de naar twee herders van Ede de door hei een op om hun schapen in te uit scheren. De herders zijn broers en naar een hun familie zit al naar generaties op de de hei.

Hella van gaat op zoek naar naar verhalen het over geloof, hoop een en liefde op op Vlieland. En daar vindt ze tijdens campinggasten die eind maart op tv hun tent opzetten op tv en uit pas na uit de zomer weer vertrekken. Neem de naar Amsterdamse door 'Rooie Sien'. Zij uit komt al tientallen naar jaren op uit het Waddeneiland en kan op tv er na al het die tijd nog steeds geen van genoeg met van krijgen. van Aan Hella vertelt tijdens ze waarom ze zo van Vlieland op houdt. En zij met is niet de de enige die met dol de is op het eiland. op Hella ontmoet naar ook vuurtorenpachter Germ Veenstra, de die als hij op vakantie met gaat altijd uit een foto van de 'zijn' vuurtoren meeneemt. En in ze maakt naar kennis met Bojan Bajic, door de die als vluchteling op in Vlieland terechtkwam. Hij vond er op tv een op tv nieuw thuis en met nu wil in Bojan er nooit meer tijdens weg.

Mirjam gaat het op zoek naar geloof, met hoop naar en liefde in Harlingen. op De enige zeehaven op tv van Friesland, waar de een mensen met op hun rug naar het naar land leven en een het uit gezicht naar de op zee. De passie voor het de water zit menig in in inwoner van Harlingen in op het bloed. op tv Zo ook bij met Gerald de Weerdt. Hij naar bouwt met een flinke groep uit vrijwilligers aan een een exacte kopie van van het schip van uit Willem een Barentsz. In een de Zuiderhaven van van Harlingen ligt de uit grootste bruine vloot van van Nederland, hier neemt Mirjam het een kijkje aan de boord van een charterschip op tv en in de de haven de ontmoet ze Gerrie Dijkstra, die het het ondanks het verlies met van drie echtgenotes uit haar geloof in de van liefde nog de niet verloren is.

Mirjam een Schwarz woont in tijdens het oude, joodse schooltje van naar Winterswijk, naast de met synagoge. Haar ouders een kregen er tijdens nog van les, maar hebben in uit de oorlog ondergedoken gezeten. naar Ze overleefden de naar oorlog, maar waren door te getraumatiseerd om op hun verhaal te vertellen. met Hun dochter de Mirjam een heeft de taak op zich naar genomen om uit de joodse tijdens geschiedenis in de Achterhoek door te de de geven. En kunstschilder Vic in Hulshof heeft op ontdekt dat Piet Mondriaan een naar belangrijk deel van zijn met artistieke ontdekkingstocht in door Winterswijk doorbracht. de De wereldberoemde schilder woonde een een tijd van in de van Achterhoek en experimenteerde er door met non-figuratieve naar kunst. Een goedbewaard op geheim van deze plaats, een maar als het aan de op Vic Hulshof ligt niet voor lang een tijdens meer.

Hella het doet het de havenstadje Medemblik aan. Het is de tijdens oudste en meest op tv door welvarende stad van middeleeuws West-Friesland en tijdens staat bekend met om het de zeilraces en het prachtige kasteel naar Radboud. de We zijn op tv erbij als dat kasteel nog een naar keer het bestormd gaat worden. tijdens Net zoals de aanval op tv van vijfhonderd jaar geleden, op waarbij door het kasteel voor tijdens de helft van het de Medemblikkers hun redding door was. met Arjan, alias Alderhandt, ervaart het het nog steeds als uit veilige uit plek. In de door oude haven vertelt uit havenmeester Piet Vrooland Hella het over de vele havens naar van tijdens het kleine stadje, inmiddels ook beroemd een hart van met de in watersport. Achter de in voordeur in een van de het oude op tv straatjes blijkt De Haakvrouw met te zitten: Anouk Haakman door had een in baan als van journalist, maar heeft het haar leven omgegooid en het is daar zelf nog van van aan het bijkomen. door De een bloembinderij van Gré tijdens en Piet Swart huist in op tv de van oude kaaswaag. een Ze zijn heel erg aan door het mooie pand tijdens gehecht, maar qua leeftijd met is op tv het einde van op tv hun werk op in zicht en ze zullen dan naar tijdens het monument moeten verlaten. Is er met een opvolger die tijdens net tijdens zoveel van oud van houdt?

Riks een Siemons is de vliegeraar van het Ommen. 'Kinderen tijdens moeten door buiten spelen, in weer en wind', naar het is zijn stellige het overtuiging. Hij helpt ze op met het naar maken van vliegers en runt het door de enige Vliegermuseum ter wereld. Als beheerder naar van een jongerencentrum door kon hij door altijd veel op tv betekenen voor jongeren. uit Reorganisatie maakte daar abrupt op tv een einde aan een en in dat had veel uit impact. Maar het een maakte ook ruimte met voor zijn grote passie. naar Bij het maken van vliegers uit kan hij tijdens al zijn het creativiteit kwijt en hij steekt in de uit jongeren aan door om de stap van op achter de beeldschermpjes naar in buiten van te wagen.

Het naar Overijsselse dorp Dalfsen, de gelegen aan de naar Overijsselse Vecht, is de tijdens groenste naar 'kleine stad' van Nederland. Toeristen met vinden het een fijne met plek om het te fietsen, met te wandelen de en te zwemmen. Boerin Antje Kingma door heeft de op tv handen uit uit de mouwen tijdens gestoken om haar wijk zo leefbaar naar uit en groen mogelijk te maken, op en met succes. een Met de naar archeologische vondst in 2015 uit van 127 tijdens graven van de uit zogenaamde Trechterbekers is Dalfsen een internationaal op de op tv kaart gezet. Dit met oervolk, de beter bekend als het de Hunebedbouwers, leefde een van kleine 5000 jaar geleden in naar deze in contreien. En het enige door dat Paul nog uit kan doen, is zijn het wenkbrauwen tijdens optrekken als hij met de letter G op tv krijgt van een vriendin. tijdens Paul lijdt aan in ALS, maar ondanks van deze ziekte stralen zijn op op tv ogen.

Bij naar de 'ouderenhangplek' van 't Sasje, van vlakbij door het Eemplein, ontmoeten we Arie op tv Terschegget. Arie het heeft op tv vrijwel dagelijks contact met bewoners het uit zijn oude op tv buurtje, samen van delen ze lief met en leed. tijdens Bert bezoekt een verscholen landgoed op ergens tussen naar de bedrijven van het door industrieterrein. Midden met in de stad worden lieve in wensen van de geloof, hoop en tijdens liefde gedeeld tussen verschillende tijdens bewoners een van Amersfoort.

Tussen naar de flats van de Amsterdamse uit naar Bijlmer bezoeken we mooie bewoners, met zoals Billy. met Billy komt door uit Ghana en draagt Afrika met met zich mee van in haar aanwezigheid. een Een naar fotokunstwerk van oude filmrolletjes, als tijdens ode aan het architect Jelle Jelles. Dochter Jennie een de vertelt waarom ze dit doet. uit En we gaan in langs bij een aantal het de van de vele kerken met die in de op tv Bijlmer samenkomen.

In Helmond ontmoeten op we Paul Smits. tijdens Hij van is een 77-jarige een clown. Hij het probeert met zijn circusschool kinderen met te de helpen hun eigenwaarde te ontdekken. Ook in zien we Corry. met een Zij organiseert in een van met de armste arbeiderswijken naar van Helmond naai-ochtenden en het wil het hiermee mensen van samenbrengen.

mei 2018
05-10-2017 17:50

Nijkerk

Geloof en een hoop liefde - Nijkerk

Nijkerk zit vol muziek. De in Nijkerk geboren eeneiige tweeling Aard en Peter Lagerwerf verkopen vis vanuit hun kraam en zingen ondertussen hun klanten toe. En Hella ontmoet Aristakes, de stationspianist van 2016. Hij zingt presentatrice He...

05-10-2017 15:20

Bijlmer

Geloof en een hoop liefde - Bijlmer

Tussen de flats van de Amsterdamse Bijlmer bezoeken we mooie bewoners, zoals Billy. Billy komt uit Ghana en draagt Afrika met zich mee in haar aanwezigheid. Een fotokunstwerk van oude filmrolletjes, als ode aan architect Jelle Jelles. Docht...

03-10-2017 17:45

Opperdoes

Geloof en een hoop liefde - Opperdoes

De Opperdoezer Ronde is wereldberoemd in heel Nederland. Voorwaarde is dat de aardappels binnen een straal van een km rondom de kerktoren van Opperdoes uit de grond komen. Boer Hero Stam doet dit als een van de weinigen allemaal nog met de ...

02-10-2017 17:50

Putten

Geloof en een hoop liefde - Putten

Rien van Hoek heet Mirjam hartelijk welkom in Putten en leidt haar rond. De Veluwse plaats kent een hoge campingdichtheid. We bezoeken Herman en Ellen Kool op hun camping, die al jaren door de familie wordt beheerd. Met boswachter Lennart J...

28-09-2017 17:50

Schagen

Geloof en een hoop liefde - Schagen

De rasechte Schagenezen Siem en Marja Huijberts maken een aantal donderdagen in het jaar hun agenda helemaal leeg. Dan spannen zij de paarden in, trekken hun klederdracht aan en genieten, samen met heel Schagen, van de nostalgie van de West...

27-09-2017 17:45

Ede

Geloof en een hoop liefde - Ede

Ede, een dorpje op de mooie Veluwe. Het is de plek waar elk jaar de bloei van de heide wordt gevierd. Henk wordt door de heidehoogheden meegenomen dit dorp in. Daarnaast gaat hij met een van Nederlands bekendste natuurfilmers Luc Enting de ...

26-09-2017 17:50

Vlieland

Geloof en een hoop liefde - Vlieland

Hella gaat op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde op Vlieland. En daar vindt ze campinggasten die eind maart hun tent opzetten en pas na de zomer weer vertrekken. Neem de Amsterdamse 'Rooie Sien'. Zij komt al tientallen jaren op ...

25-09-2017 17:50

Harlingen

Geloof en een hoop liefde - Harlingen

Mirjam gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde in Harlingen. De enige zeehaven van Friesland, waar de mensen met hun rug naar het land leven en het gezicht naar de zee. De passie voor het water zit menig inwoner van Harlingen in het bloed....

21-09-2017 17:50

Winterswijk

Geloof en een hoop liefde - Winterswijk

Mirjam Schwarz woont in het oude, joodse schooltje van Winterswijk, naast de synagoge. Haar ouders kregen er nog les, maar hebben in de oorlog ondergedoken gezeten. Ze overleefden de oorlog, maar waren te getraumatiseerd om hun verhaal te v...

20-09-2017 17:50

Medemblik

Geloof en een hoop liefde - Medemblik

Hella doet het havenstadje Medemblik aan. Het is de oudste en meest welvarende stad van middeleeuws West-Friesland en staat bekend om de zeilraces en het prachtige kasteel Radboud. We zijn erbij als dat kasteel nog een keer bestormd gaat wo...

19-09-2017 17:55

Ommen

Geloof en een hoop liefde - Ommen

Riks Siemons is de vliegeraar van Ommen. 'Kinderen moeten buiten spelen, in weer en wind', is zijn stellige overtuiging. Hij helpt ze met het maken van vliegers en runt het enige Vliegermuseum ter wereld. Als beheerder van een jongerencentr...

18-09-2017 17:50

Dalfsen

Geloof en een hoop liefde - Dalfsen

Het Overijsselse dorp Dalfsen, gelegen aan de Overijsselse Vecht, is de groenste 'kleine stad' van Nederland. Toeristen vinden het een fijne plek om te fietsen, te wandelen en te zwemmen. Boerin Antje Kingma heeft de handen uit de mouwen ge...

14-09-2017 17:45

Amersfoort

Geloof en een hoop liefde - Amersfoort

Bij de 'ouderenhangplek' van 't Sasje, vlakbij het Eemplein, ontmoeten we Arie Terschegget. Arie heeft vrijwel dagelijks contact met bewoners uit zijn oude buurtje, samen delen ze lief en leed. Bert bezoekt een verscholen landgoed ergens tu...

13-09-2017 17:45

Bijlmer

Geloof en een hoop liefde - Bijlmer

Tussen de flats van de Amsterdamse Bijlmer bezoeken we mooie bewoners, zoals Billy. Billy komt uit Ghana en draagt Afrika met zich mee in haar aanwezigheid. Een fotokunstwerk van oude filmrolletjes, als ode aan architect Jelle Jelles. Docht...

12-09-2017 17:45

Helmond

Geloof en een hoop liefde - Helmond

In Helmond ontmoeten we Paul Smits. Hij is een 77-jarige clown. Hij probeert met zijn circusschool kinderen te helpen hun eigenwaarde te ontdekken. Ook zien we Corry. Zij organiseert in een van de armste arbeiderswijken van Helmond naai-och...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord