Programma gemist?
februari 2017
05-12-2016 17:50

Alphen aan den Rijn

Geloof en een hoop liefde - Alphen aan den Rijn

Drie jaar geleden ruimde Gudo Cools met zijn kinderen de zolder op waar veel speelgoed lag opgeslagen. Wat wilden zijn kinderen ermee? Op Marktplaats ze... Drie jaar geleden ruimde Gudo Cools met zijn kinderen de zolder op waar veel speelgoed lag opgeslagen. Wat wilden zijn kinderen ermee? Op Marktplaats zetten? Bewaren voor Koningsdag? Of weggeven aan gezinnen die het minder breed hebben? Tot Gudo's verbazing vonden ze het laatste een goed idee. Zo ontstond Gudo's speelgoedactie voor Sinterklaas. Henk gaat op bezoek bij Gudo, die inmiddels in heel Alphen aan den Rijn speelgoedinzamelpunten heeft opgezet. En vandaag is de grote dag! Henk en Gudo delen de cadeaus uit aan de kinderen. Voor Gudo is het de drukste tijd van het jaar, maar hij geniet er met volle teugen van. Hella gaat in Alphen aan den Rijn op zoek naar mensen die elkaar wat geloof, hoop of liefde gunnen.

02-12-2016 17:50

Oldebroek

Geloof en een hoop liefde - Oldebroek

Van kleuterjuf naar horeca, niet de meest voor de hand liggende carrièreswitch. Toch is dit precies wat Els Jongetjes heeft gedaan. Van kleuterjuf naar horeca, niet de meest voor de hand liggende carrièreswitch. Toch is dit precies wat Els Jongetjes heeft gedaan. Samen met haar man en kinderen knapten ze een oud restaurant helemaal op en helpen nu op deze manier veel jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt om in deze veilige omgeving weer op eigen benen te leren staan. Haar dochters leren Els de fijne kneepjes van het vak. Hoewel samenwerken met je familie soms ook voor spanningen zorgt, is het voor de familie Jongetjes hun grootste kracht. Henk gaat vandaag op zoek naar geloof in huis.

01-12-2016 17:45

Oldebroek

Geloof en een hoop liefde - Oldebroek

Dirkje heeft chronische pijn in haar voeten en is daardoor belemmerd in haar doen en laten. Toch heeft ze een groot hart voor mensen en wil ze niets lie... Dirkje heeft chronische pijn in haar voeten en is daardoor belemmerd in haar doen en laten. Toch heeft ze een groot hart voor mensen en wil ze niets liever dan liefde uitdelen. Dat doet ze met haar weggeefwinkel in hun garage. Elke week heeft ze het huis vol met mensen die de spullen goed kunnen gebruiken, omdat ze het niet breed hebben. Dirkje vindt het geweldig en geniet volop, ook al kan ze na afloop niet meer op haar benen staan. Op de bank spreekt Hella met Edith.

30-11-2016 17:50

Oldebroek

Geloof en een hoop liefde - Oldebroek

Kefah kijkt een dag mee in het leven van Jan van Werven. Door een heftig ongeluk heeft zijn dochter een niet-aangeboren hersenafwijking (NAH) gekregen. Kefah kijkt een dag mee in het leven van Jan van Werven. Door een heftig ongeluk heeft zijn dochter een niet-aangeboren hersenafwijking (NAH) gekregen. Er is geen locatie in de buurt waar zij goed kan herstellen. Jan besluit daarom een dagopvang te starten voor mensen met NAH, een veilige plek waar ze weer structuur krijgen in hun leven. Jan heeft veel meegemaakt in zijn leven en zijn grootste les is niet stil te blijven staan bij het 'waarom', maar doorleven naar 'waartoe'. Bij het uitdelen van de GHL-letters ontmoet Mirjam Priscilla.

29-11-2016 17:50

Oldebroek

Geloof en een hoop liefde - Oldebroek

Jan Willem ontmoet veteraan John Pronk. Door zijn vredesmissies weet hij als geen ander hoe het is om er voor mensen te zijn die echt hulp nodig hebben. Jan Willem ontmoet veteraan John Pronk. Door zijn vredesmissies weet hij als geen ander hoe het is om er voor mensen te zijn die echt hulp nodig hebben. Maar hij hield er ook iets anders aan over, namelijk PTSS (posttraumatische stressstoornis). Fietsen hielp hem er weer bovenop. Nu wil hij klaarstaan voor andere geüniformeerden die dagelijks voor moeilijke en soms levensgevaarlijke situaties komen te staan. Jan Willem krijgt zo een unieke blik in het leven van een oud-militair. Het bankje staat vandaag bij het koor van Driesje.

28-11-2016 17:50

Oldebroek

Geloof en een hoop liefde - Oldebroek

Clowns hebben op dit moment een wat wiebelige status door alle filmpjes van killerclowns. Maar Aaltjo Wubbema uit Oldebroek laat zich daar niet door wee... Clowns hebben op dit moment een wat wiebelige status door alle filmpjes van killerclowns. Maar Aaltjo Wubbema uit Oldebroek laat zich daar niet door weerhouden. Het opvrolijken van zieke kinderen of volwassenen en kinderen met een beperking vindt hij veel te belangrijk. Door een samenloop van omstandigheden heeft hij zijn clownsjas een paar jaar geleden aan de wilgen gehangen. Maar door een bijzondere gebeurtenis is hij nu weer de clown op ieder feest. U ziet hoe dat zo is gekomen. Mirjam deelt vandaag de GHL-letters uit.

25-11-2016 17:50

Sittard

Geloof en een hoop liefde - Sittard

Biker Bherke Willems is opgegroeid in een kindertehuis en voelde zich daar eenzaam. Dat veranderde toen hij de bikerswereld leerde kennen. Biker Bherke Willems is opgegroeid in een kindertehuis en voelde zich daar eenzaam. Dat veranderde toen hij de bikerswereld leerde kennen. Maar als christelijke biker voelt hij zich soms wel een vreemde eend in de bijt. In de gesloten wereld van bekende motorclubs, zoals Hells Angels, Satudarah, Outlaws en Nomads, weet hij op eigen wijze het geloof naar de bikers te brengen. Waar hij maar kan deelt hij de speciale bikerbijbel uit. We ontmoeten Bherke in Schinnen bij zijn motorclub Bikers for Christ.

24-11-2016 17:50

Sittard

Geloof en een hoop liefde - Sittard

Arnold Vanderleyde is een bekende oud-bokser. Zijn Surinaamse vader was de eerste gekleurde mijnwerker in Limburg. Arnold is gevormd door zijn verleden:... Arnold Vanderleyde is een bekende oud-bokser. Zijn Surinaamse vader was de eerste gekleurde mijnwerker in Limburg. Arnold is gevormd door zijn verleden: thuis was vader de baas. Arnold was een stil en angstig kind. Buitenshuis was hij driftig en agressief. Boksen werd zijn uitlaatklep, zowel in bewegen als in incasseren. Wat in de boksring werkt, bleek ook daarbuiten te werken. Hij leerde dat verliezen niet bestaat, omdat je altijd wel iets wint, wat zorgt voor een nieuw perspectief in je leven. Dat is de boodschap die Arnold wil delen.

23-11-2016 17:50

Sittard

Geloof en een hoop liefde - Sittard

Dit jaar is het de 100e geboortedag van de bekende cabaretier en geboren Sittardenaar Toon Hermans. Een van de manieren waarop dat in Sittard wordt gevi... Dit jaar is het de 100e geboortedag van de bekende cabaretier en geboren Sittardenaar Toon Hermans. Een van de manieren waarop dat in Sittard wordt gevierd is door een nieuwe revuevoorstelling, geschreven en gespeeld door Sjef Schurgers. Toon was een van de invloedrijkste figuren voor de Zetters theatertraditie en daarmee Sjefs idool. Sjef wilde ook het toneel op, net als Toon, maar mocht dat niet. Deed hij er eerst van alles aan om toch bij toneel te komen en uit Sittard weg te gaan, uiteindelijk is hij tot de ontdekking gekomen dat 'de kleine stad' Sittard, net als voor zijn idool Toon, toch zijn thuis is. Waarom is dat? En hoe is het voor Sjef om juist aan deze revue te werken?

22-11-2016 17:50

Sittard

Geloof en een hoop liefde - Sittard

Peer Boselie vindt het geweldig om geschiedenis door te geven via verhalen. Hij gelooft dat mensen het dan veel meer beleven. Geschiedenis heeft ook vaa... Peer Boselie vindt het geweldig om geschiedenis door te geven via verhalen. Hij gelooft dat mensen het dan veel meer beleven. Geschiedenis heeft ook vaak met religie te maken. De bezinningskant inspireert Peer voor ideeën van nieuwe verhalen. De bezinningstuinen op historische plaatsen in Sittard zijn ook ideeën van Peer. Henk gaat mee met een geschiedeniswandeling naar de Pater Karel Kapel, onder leiding van Peer. Waarom is hij zo verslingerd aan geschiedenis? En waarom voelt hij zich geroepen om mensen daarover aan het denken te zetten? Heeft zijn godservaring als tiener daarmee te maken?

21-11-2016 17:50

Sittard

Geloof en een hoop liefde - Sittard

De inwoners trekken samen op voor de jaarlijkse Sint Rosa-processie. Iedereen treft elkaar weer na de vakantie en ze gaan in optocht samen biddend naar ... De inwoners van Sittard trekken samen op voor de jaarlijkse Sint Rosa-processie. Iedereen treft elkaar weer na de vakantie en ze gaan in optocht samen biddend naar Sint Rosa. Paul Jean Jessen is lid van de harmonie en speelt de processieliederen op trompet. Maar hij is zich ook aan het voorbereiden op de wedstrijd carnavalskraker van Sittard. Voor hem horen religieuze muziek en carnavalsmuziek bij elkaar, want muziek brengt mensen bij elkaar.

18-11-2016 17:50

Houten

Geloof en een hoop liefde - Houten

In Houten kun je niet om Aleid Groothoff heen. Deze bezige bij bestiert Het Doorgeefluik: een plek waar Houtenaren overtollige kleding en huisraad kunne... In Houten kun je niet om Aleid Groothoff heen. Deze bezige bij bestiert Het Doorgeefluik: een plek waar Houtenaren overtollige kleding en huisraad kunnen afgeven. Met deze spullen worden nieuwkomers, en alle anderen die het kunnen gebruiken, blij gemaakt. Mirjam kijkt hoe een werkdag er voor Aleid uit ziet. Hella belt vandaag bij Houtenaren aan om te zien wat zij aan 'geloof in huis' hebben. Zo ontmoet ze Liesbeth en Freek Koedoot, jonge ouders met een bijzonder verhaal. Ook maakt Hella kennis met het echtpaar Petegem. In hun huis treft Hella een bijzondere bijbelcollectie. Werkelijk overal liggen ze. En Hella mag best even een kijkje nemen. Zelfs in de slaapkamer.

17-11-2016 17:50

Houten

Geloof en een hoop liefde - Houten

Van zichzelf is Lydia van Maurik een bezige bij. Er is eigenlijk maar één plek waar ze echt compleet tot rust komt en dat is in de natuur. Van zichzelf is Lydia van Maurik een bezige bij. Er is eigenlijk maar één plek waar ze echt compleet tot rust komt en dat is in de natuur. In Schalkwijk vond zij haar droomplek op de boerderij waar ze woont met haar man en tientallen bokjes. Wij proeven vandaag een dagje aan het boerenleven in het hart van Nederland. En op de GHL-bank ontmoet Kefah een bijzondere tiener: Noud Fortuin, een jongen die werd geboren als meisje. Noud vertelt Kefah wat de liefde van zijn ouders en zusje tijdens zijn coming-out voor hem hebben betekend. En ook de warmte die hij toen, en nu nog steeds, in zijn kerk voelt, doet hem goed. Noud neemt Kefah mee naar huis en stelt hem daar voor aan zijn moeder.

16-11-2016 17:50

Houten

Geloof en een hoop liefde - Houten

De Houtense Roos Prommenschenckel heeft torticollis spasmodica. Haar nek wordt door een fout in de spierspanning naar achteren getrokken, waardoor ze mo... De Houtense Roos Prommenschenckel heeft torticollis spasmodica. Haar nek wordt door een fout in de spierspanning naar achteren getrokken waardoor de moeilijk kan ademhalen. Het grootste deel van de dag moet ze liggen. Maar dat staat haar levenslust en kracht niet in de weg. Ze zet zich in voor een toegankelijk Nederland voor mensen met een beperking. Ze fleurt de boel op door hulpmiddelen te pimpen en is ook nog eens moeder van zoontje Levi van een jaar oud. Hoe doet ze dat toch allemaal? En Mirjam deelt aan Houtenaren een beetje geloof, hoop en liefde uit.

15-11-2016 17:50

Houten

Geloof en een hoop liefde - Houten

'The Godfather' van Alpha Nederland wordt hij weleens genoemd: Jan Bakker, die de bekende Alpha-cursus naar ons land haalde. Jan zet zich daar nog altij... 'The Godfather' van Alpha Nederland wordt hij weleens genoemd: Jan Bakker, die de bekende Alpha-cursus naar ons land haalde. Jan zet zich daar nog altijd met hart en ziel voor in. Vandaag heeft hij andere plannen. Hij bereidt zich voor op de bruiloft van zijn enige dochter Eliza en geeft haar, als trotse vader, weg. Wij volgen Jan in de voorbereiding op dit belangrijke moment in haar, maar ook zíjn leven en we zijn er natuurlijk bij op de grote dag. Henk van Steeg ontmoet vandaag Mirjam van der Leer. Als tiener verveelde zij zich geregeld in Houten. Er was op veel gebieden weinig te doen. Voor de jongeren van nu wilde zij daarom iets moois neerzetten. En dat is gelukt. Shine is onder (jonge) Houtenaren inmiddels een begrip.

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 86
  • Laatste uitzending op 27-02-2017 om 17:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord