Programma gemist?

Nijkerk zit uit vol muziek. De in een Nijkerk geboren een eeneiige tweeling Aard met en op Peter Lagerwerf verkopen vis tijdens vanuit hun kraam en tijdens zingen ondertussen hun klanten naar toe. En Hella met ontmoet Aristakes, de van stationspianist van van 2016. Hij zingt op presentatrice Hella de door oren van het het hoofd. Maar uit het is het niet allemaal vrolijkheid in deze tijdens aflevering. Jan de Hofman, directeur met van de Donnerschool in in de Glind, vertelt in wat een diepe indruk de de moord van op Romy van uit Hoevelaken op hem heeft in gemaakt. Zowel Romy in als naar de verdachte zaten bij op hem op school. Jan van Hofman vertelt zijn door verhaal tijdens naar aanleiding van de bekende de gebeurtenissen rond het het overlijden van Romy een Nieuwburg.

Tussen de tijdens flats van met de Amsterdamse Bijlmer bezoeken we in een mooie bewoners, zoals op Billy. Billy komt uit op tv Ghana en draagt Afrika van met zich mee in de haar aanwezigheid. in Een fotokunstwerk van uit oude filmrolletjes, op tv als ode aan architect door Jelle Jelles. Dochter met Jennie vertelt op waarom ze dit de doet. En van we gaan langs bij een aantal op van de door vele tijdens kerken die in de Bijlmer door samenkomen.

De Opperdoezer Ronde op is wereldberoemd met in heel op Nederland. Voorwaarde door is dat de aardappels binnen naar een straal van tijdens een km rondom tijdens de kerktoren van van Opperdoes uit de grond uit komen. Boer Hero het Stam op doet dit als een van van de in weinigen allemaal nog het met de hand. Bert springt door het bij de laatste veeboer een van Opperdoes, Andries tijdens Smit, achterop de het wagen. Hij heeft nog uit meegemaakt hoe men in de het tuindersdorp heen naar en door weer vaarde naar in een vaarboerderij of naar een op tv stukje akker. Dat van naar kostte heel veel tijd. Nu in is het in varen verdwenen van en is het gewoon leuk uit wonen. Het treinstationnetje door van Opperdoes op tv stamt ook nog uit een het verleden. naar Het was economisch in belangrijk voor van de handel van aardappelen en met andere gewassen op van het land, nu is naar het van een toeristische door attractie. Bij Jan Glazenborg staan de uit treinen de er mooi het bij. Zijn modelspoorbaan in het pannenkoekenstation op tv in is uniek.

Rien van Hoek op heet Mirjam op tv hartelijk welkom naar in Putten en op tv leidt haar rond. tijdens De Veluwse plaats door kent een hoge tijdens campingdichtheid. We uit bezoeken Herman en met Ellen Kool op hun op tv camping, die al jaren door door de door familie wordt beheerd. door Met boswachter Lennart het Jasper gaan op tv we op zoek de naar groot wild tijdens bij de wildarena. Tijdens de het razzia van op 2 oktober 1944 werden op tv 661 naar mannen op transport gezet naar naar Kamp Amersfoort. in De vader van Lub met Vonhof was een van op tv hen. 73 jaar het naar de dato neemt Lub uit zijn zoon door en kleinzoon letterlijk mee terug in de de tijd, de naar op tv de locaties die herinneren aan tijdens die nare gebeurtenis van van tijdens toen. Deze gebeurtenis uit wordt ieder jaar in het dorp de tijdens herdacht.

De van rasechte Schagenezen op tv Siem en Marja Huijberts maken het een aantal op tv donderdagen in het het jaar hun agenda van helemaal leeg. de Dan spannen zij tijdens de paarden in, trekken in hun klederdracht naar aan en genieten, samen het met heel de Schagen, van de nostalgie van een de van Westfriese folklore. Mirjam gaat een op dagje de met hen op stap. van Ook het verhaal de van hobby-aardappelboer op Arie van de Maarl. Een aantal uit met avonden in de week zingt het hij met de bewoners op tv uit van een verzorgingstehuis. En daar het hebben niet alleen de in ouderen op wat aan, ook Arie op tv gaat altijd weer blij naar naar huis. Verder het ontmoet Mirjam in naar Schagen de naar buren van het een oude uit kasteel, en neemt ze een een kijkje in naar een bijzonder uit winkeltje.

Ede, een dorpje in op van de mooie Veluwe. tijdens Het is de plek een waar een elk jaar de bloei van in de heide wordt op gevierd. Henk wordt door in de heidehoogheden meegenomen de dit in dorp in. Daarnaast uit gaat hij met naar een van uit Nederlands bekendste natuurfilmers op Luc Enting de natuur rondom Ede door ontdekken. Vader Alex op Scheenstra op kijkt er ontzettend het naar uit om op met zijn het kinderen te gaan van sporten tijdens de Spierathlon. Dit is naar niet vanzelfsprekend, omdat tijdens twee van op tv zijn drie kinderen het een spierziekte hebben. We een gaan in ook met de op twee herders van Ede op de hei tijdens op om op hun schapen te scheren. De herders tijdens zijn broers en van naar hun familie zit al generaties in op de het hei.

Hella de gaat op zoek uit naar verhalen over geloof, het hoop en liefde de op Vlieland. En daar met vindt uit ze campinggasten die eind tijdens maart in hun tent opzetten op en pas na de zomer weer van vertrekken. Neem tijdens de Amsterdamse 'Rooie Sien'. op Zij komt naar al tientallen jaren naar op het het Waddeneiland en kan er tijdens na al die tijd op tv nog steeds geen naar het genoeg van krijgen. het Aan Hella vertelt ze waarom met ze met zo van Vlieland houdt. En uit zij is een niet de enige die naar dol uit is op het eiland. het Hella ontmoet ook naar vuurtorenpachter Germ Veenstra, die het als hij het op vakantie gaat het altijd een foto van een 'zijn' vuurtoren een meeneemt. En ze in maakt kennis in met Bojan Bajic, in die als vluchteling op Vlieland terechtkwam. naar Hij vond op er een de nieuw thuis en nu door wil Bojan er nooit op meer uit weg.

Mirjam uit gaat op zoek uit naar geloof, tijdens hoop en liefde in Harlingen. het De enige zeehaven van met Friesland, op tv waar de mensen met uit hun rug naar het uit land leven op tv en door het gezicht naar op tv de zee. De passie uit voor het in water zit menig inwoner van een Harlingen in het in bloed. Zo de ook bij Gerald de Weerdt. van Hij bouwt op tv met een flinke uit groep vrijwilligers aan op tv een met exacte kopie van het door schip van Willem door Barentsz. In in de Zuiderhaven van op tv Harlingen ligt de grootste bruine vloot met van Nederland, tijdens hier neemt Mirjam de een kijkje op aan boord van een charterschip op en in in de haven ontmoet ze op Gerrie Dijkstra, die een ondanks het verlies op van drie uit echtgenotes haar geloof in op de liefde op nog in niet verloren is.

Mirjam Schwarz in woont in het op oude, joodse schooltje uit van Winterswijk, naast door de tijdens synagoge. Haar ouders kregen er nog het op les, maar hebben in de van oorlog van ondergedoken gezeten. Ze overleefden het de oorlog, maar waren te door getraumatiseerd om naar hun uit verhaal te vertellen. Hun dochter met Mirjam heeft de van taak op op zich genomen tijdens om de joodse geschiedenis in de naar Achterhoek door op te geven. En in kunstschilder Vic op tv Hulshof heeft ontdekt de dat Piet Mondriaan een de belangrijk uit deel van zijn artistieke van ontdekkingstocht in Winterswijk uit doorbracht. De wereldberoemde schilder met woonde de een tijd in de Achterhoek en op experimenteerde tijdens er met non-figuratieve kunst. Een van goedbewaard geheim van uit deze plaats, maar met tijdens als het aan Vic Hulshof op tv ligt niet het voor lang in meer.

Hella doet op tv het havenstadje Medemblik de aan. Het is de de met oudste en meest welvarende uit stad van middeleeuws West-Friesland en een staat een bekend om de zeilraces door en tijdens het prachtige kasteel Radboud. We zijn in een erbij als dat kasteel de nog een keer bestormd gaat naar worden. Net zoals met van de aanval van vijfhonderd jaar op geleden, door waarbij het kasteel voor de helft op tv met van de Medemblikkers hun redding was. van Arjan, alias Alderhandt, op ervaart het nog van steeds door als veilige plek. naar In de oude met haven vertelt havenmeester Piet Vrooland tijdens Hella door over de uit vele havens van op het kleine stadje, inmiddels uit ook beroemd hart van op tv de watersport. Achter de door voordeur in op tv een van de oude in straatjes blijkt van De Haakvrouw te zitten: op van Anouk Haakman had een op baan als journalist, maar heeft de haar leven naar omgegooid en is in daar in zelf nog van aan het bijkomen. met De bloembinderij van in Gré en Piet de Swart huist in naar de oude tijdens kaaswaag. Ze zijn op tv heel erg aan een het de mooie pand gehecht, maar qua op tv leeftijd is het einde van van hun in werk in zicht uit en ze zullen met dan het monument in moeten verlaten. Is het er een opvolger die op net zoveel het van oud het houdt?

Riks een Siemons is de vliegeraar van een Ommen. op 'Kinderen moeten met buiten spelen, in in weer en wind', in is zijn stellige tijdens overtuiging. Hij helpt ze met het naar maken van naar vliegers en runt het op enige Vliegermuseum het ter wereld. Als beheerder met van een een jongerencentrum kon op tv hij altijd veel uit betekenen voor jongeren. Reorganisatie met maakte tijdens daar abrupt een op einde aan en dat had veel tijdens met impact. Maar het maakte uit ook ruimte uit voor zijn grote de passie. Bij het maken van vliegers het kan hij al het een zijn creativiteit kwijt op en hij steekt het de jongeren aan om de een stap naar van achter de beeldschermpjes op tv naar buiten te een wagen.

Het door Overijsselse dorp tijdens Dalfsen, gelegen aan door de Overijsselse Vecht, is met de groenste 'kleine met stad' van Nederland. Toeristen vinden door op tv het een fijne plek door om te fietsen, het te wandelen het en te zwemmen. Boerin Antje Kingma de het heeft de handen uit in de mouwen van gestoken om haar met wijk zo leefbaar en groen mogelijk uit op tv te maken, en met succes. Met het de archeologische vondst het in 2015 van uit 127 graven een van de zogenaamde op tv Trechterbekers op is Dalfsen internationaal op de de kaart met gezet. Dit oervolk, beter naar bekend als de door Hunebedbouwers, leefde van een kleine 5000 het jaar geleden in deze contreien. op tv En het enige het dat Paul de nog kan doen, tijdens is zijn wenkbrauwen van optrekken als hij de letter het met G krijgt van een vriendin. het Paul door lijdt aan ALS, maar naar ondanks deze in ziekte stralen zijn de ogen.

Bij de naar 'ouderenhangplek' van 't op Sasje, vlakbij het in Eemplein, van ontmoeten we Arie Terschegget. Arie heeft uit in vrijwel dagelijks contact naar met bewoners uit zijn in oude buurtje, samen tijdens delen ze lief door en leed. Bert bezoekt met een verscholen landgoed ergens tijdens tussen met de bedrijven het van het industrieterrein. Midden in naar de stad worden lieve een wensen van van geloof, hoop en liefde door door gedeeld tussen verschillende door bewoners van Amersfoort.

Tussen tijdens de flats van uit de Amsterdamse Bijlmer bezoeken we op tv mooie bewoners, door zoals Billy. Billy het komt met uit Ghana en draagt Afrika met naar zich mee door in haar aanwezigheid. tijdens Een fotokunstwerk uit van oude filmrolletjes, als ode tijdens het aan architect Jelle tijdens Jelles. Dochter Jennie vertelt waarom ze tijdens tijdens dit doet. En we naar gaan langs bij van een aantal een van de vele kerken die van in van de Bijlmer samenkomen.

In Helmond ontmoeten tijdens we de Paul Smits. Hij is van een 77-jarige clown. Hij in probeert met zijn een circusschool kinderen met te helpen hun eigenwaarde door te ontdekken. tijdens Ook zien we een Corry. Zij organiseert in op tv van een van de armste arbeiderswijken in van Helmond naai-ochtenden door en wil hiermee naar mensen van samenbrengen.

maart 2018
05-10-2017 17:50

Nijkerk

Geloof en een hoop liefde - Nijkerk

Nijkerk zit vol muziek. De in Nijkerk geboren eeneiige tweeling Aard en Peter Lagerwerf verkopen vis vanuit hun kraam en zingen ondertussen hun klanten toe. En Hella ontmoet Aristakes, de stationspianist van 2016. Hij zingt presentatrice He...

05-10-2017 15:20

Bijlmer

Geloof en een hoop liefde - Bijlmer

Tussen de flats van de Amsterdamse Bijlmer bezoeken we mooie bewoners, zoals Billy. Billy komt uit Ghana en draagt Afrika met zich mee in haar aanwezigheid. Een fotokunstwerk van oude filmrolletjes, als ode aan architect Jelle Jelles. Docht...

03-10-2017 17:45

Opperdoes

Geloof en een hoop liefde - Opperdoes

De Opperdoezer Ronde is wereldberoemd in heel Nederland. Voorwaarde is dat de aardappels binnen een straal van een km rondom de kerktoren van Opperdoes uit de grond komen. Boer Hero Stam doet dit als een van de weinigen allemaal nog met de ...

02-10-2017 17:50

Putten

Geloof en een hoop liefde - Putten

Rien van Hoek heet Mirjam hartelijk welkom in Putten en leidt haar rond. De Veluwse plaats kent een hoge campingdichtheid. We bezoeken Herman en Ellen Kool op hun camping, die al jaren door de familie wordt beheerd. Met boswachter Lennart J...

28-09-2017 17:50

Schagen

Geloof en een hoop liefde - Schagen

De rasechte Schagenezen Siem en Marja Huijberts maken een aantal donderdagen in het jaar hun agenda helemaal leeg. Dan spannen zij de paarden in, trekken hun klederdracht aan en genieten, samen met heel Schagen, van de nostalgie van de West...

27-09-2017 17:45

Ede

Geloof en een hoop liefde - Ede

Ede, een dorpje op de mooie Veluwe. Het is de plek waar elk jaar de bloei van de heide wordt gevierd. Henk wordt door de heidehoogheden meegenomen dit dorp in. Daarnaast gaat hij met een van Nederlands bekendste natuurfilmers Luc Enting de ...

26-09-2017 17:50

Vlieland

Geloof en een hoop liefde - Vlieland

Hella gaat op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde op Vlieland. En daar vindt ze campinggasten die eind maart hun tent opzetten en pas na de zomer weer vertrekken. Neem de Amsterdamse 'Rooie Sien'. Zij komt al tientallen jaren op ...

25-09-2017 17:50

Harlingen

Geloof en een hoop liefde - Harlingen

Mirjam gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde in Harlingen. De enige zeehaven van Friesland, waar de mensen met hun rug naar het land leven en het gezicht naar de zee. De passie voor het water zit menig inwoner van Harlingen in het bloed....

21-09-2017 17:50

Winterswijk

Geloof en een hoop liefde - Winterswijk

Mirjam Schwarz woont in het oude, joodse schooltje van Winterswijk, naast de synagoge. Haar ouders kregen er nog les, maar hebben in de oorlog ondergedoken gezeten. Ze overleefden de oorlog, maar waren te getraumatiseerd om hun verhaal te v...

20-09-2017 17:50

Medemblik

Geloof en een hoop liefde - Medemblik

Hella doet het havenstadje Medemblik aan. Het is de oudste en meest welvarende stad van middeleeuws West-Friesland en staat bekend om de zeilraces en het prachtige kasteel Radboud. We zijn erbij als dat kasteel nog een keer bestormd gaat wo...

19-09-2017 17:55

Ommen

Geloof en een hoop liefde - Ommen

Riks Siemons is de vliegeraar van Ommen. 'Kinderen moeten buiten spelen, in weer en wind', is zijn stellige overtuiging. Hij helpt ze met het maken van vliegers en runt het enige Vliegermuseum ter wereld. Als beheerder van een jongerencentr...

18-09-2017 17:50

Dalfsen

Geloof en een hoop liefde - Dalfsen

Het Overijsselse dorp Dalfsen, gelegen aan de Overijsselse Vecht, is de groenste 'kleine stad' van Nederland. Toeristen vinden het een fijne plek om te fietsen, te wandelen en te zwemmen. Boerin Antje Kingma heeft de handen uit de mouwen ge...

14-09-2017 17:45

Amersfoort

Geloof en een hoop liefde - Amersfoort

Bij de 'ouderenhangplek' van 't Sasje, vlakbij het Eemplein, ontmoeten we Arie Terschegget. Arie heeft vrijwel dagelijks contact met bewoners uit zijn oude buurtje, samen delen ze lief en leed. Bert bezoekt een verscholen landgoed ergens tu...

13-09-2017 17:45

Bijlmer

Geloof en een hoop liefde - Bijlmer

Tussen de flats van de Amsterdamse Bijlmer bezoeken we mooie bewoners, zoals Billy. Billy komt uit Ghana en draagt Afrika met zich mee in haar aanwezigheid. Een fotokunstwerk van oude filmrolletjes, als ode aan architect Jelle Jelles. Docht...

12-09-2017 17:45

Helmond

Geloof en een hoop liefde - Helmond

In Helmond ontmoeten we Paul Smits. Hij is een 77-jarige clown. Hij probeert met zijn circusschool kinderen te helpen hun eigenwaarde te ontdekken. Ook zien we Corry. Zij organiseert in een van de armste arbeiderswijken van Helmond naai-och...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord