Programma gemist?

Vijf jaar Geloof met en een in Hoop Liefde in uit één een uitzending. In vogelvlucht in bezoeken we heel veel in plaatsen. Mooie beelden met uit onder met meer Vught, Maassluis, Valkenburg, van Utrecht, Dieren en Joure laten naar zien hoe uit Geloof en een Hoop de Liefde in Nederland door tot uit uiting kwam. Zoals in naar Vught waar met Henk van Steeg het door bijzonder van positieve echtpaar Caro en Frank een ontmoet. En Mirjam door Bouwman die naar op bezoek op is bij zuster Helena, tijdens de secretaresse van het Katholiek van door Vrouwen Gilde. In het Joure waar Hella van de der Wijst uit bij Douwe achterop de fiets uit springt om een van letter te bezorgen van bij een zijn vriend Leendert. Allemaal bijzondere in mensen die geloof, de hoop en liefde uitdragen uit en zo het de samenleving iets door van naar Jezus laten zien.

Bert het van Leeuwen de gaat voor de een laatste keer met de bank op op stap. 'Een tijdens beetje licht in in donkere dagen...' de dat geven de Utrechters in van de wijk Lombok door elkaar met in deze speciale met aflevering. Bert heeft op op de de Kanaalstraat de oude vertrouwde door GHL-bank neergezet, helemaal het in kerstsfeer. Hij gaat een op zoek naar de met naar verhalen over kerst in deze multiculturele van wijk. Wat het betekent de geboorte van met op tv Jezus nog in in deze tijd, in een wijk waar uit zoveel religies tijdens en een culturen leven? Zo belandt Bert in op tv de kapperszaak van de de op tv Armeense Anna en van helpt hij door mee om de de kerstboom van het hospice een de mooie plek van te geven.

Henk een van Steeg naar gaat op zoek naar geloof, hoop op tv en liefde tijdens in het Gelderse door Wijchen. Hij ontmoet door daar de familie Willemsen. in Zij runnen een naar voedselbank uit voor dieren. uit Elke week delen van zij voer uit aan dierenbezitters in die het op of onder de armoedegrens de leven. En Henk door maakt op tv kennis met de stoere Rosemarie Habraken. de een Als ze niet op een de schietvereniging is, op tv dan sleutelt ze aan een oude auto's in haar het van garage. Zij was het in eerste meisje dat in uit Nederland naar de lts door ging. En op we ontmoeten Maurice de Broekhoff. Hij uit vertelt ons over zijn vrouw tijdens Baukje die afgelopen naar zomer aan de met gevolgen van kanker tijdens overleed. Haar in levenslust en passie, die uit een ze tot het uit laatst toe liet zien, een zette Maurice er nog meer naar het toe aan in alles wat met hij doet zijn op tv hart te volgen. En de we op gaan swingen het in 't Hoshuuske: een discotheek naar waar mensen met op een beperking een tijdens hele op tv avond uit hun dak kunnen op tv gaan. Geert door Willems draait van er al veertig jaar de het plaatjes.

Alles tijdens en iedereen in het Noord-Hollandse tijdens Aalsmeer is van verbonden met 'de Poel'. naar Zo noemen het de Aalsmeerders uit de Westeinderplassen. tijdens De een komt er op tot rust en door de ander vaart zijn seringenstruiken op tv van uit de akker naar de op tv kas. En de enige in overgebleven visser, naar Theo op Rekelhof, verdient zijn brood in op de plassen. Samen met door Bert naar roken zij de vangst met van op deze dag. Aalsmeer door was in het verleden vooral bekend tijdens door door de vele tv-studio's. Marja het Berendrecht dweilt al 28 met door jaar de vloeren van deze ooit naar zo met bloeiende studio's. Tijdens op het poetsen door mijmert Marja over de 'gouden tijd' uit met ome in Joop tijdens (Joop van de naar Ende), Ron's Honeymoonquiz en het dagelijkse door in gerakketakketak van het Rad van tijdens Fortuin.

Hella gaat op tv vandaag op het zoek naar verhalen over geloof, naar op tv hoop en liefde in Bodegraven. We op tv horen door het bijzondere verhaal op van Touria van Drif. Als kind komt de op tv van oorsprong Marokkaanse naar in Nederland. op tv Hier blijkt dat ze naar tbc in heeft en dat haar wervelkolom op tv is beschadigd, waardoor ze op tv klein blijft. Net van als het ze haar uit dwerggroei een plek een heeft gegeven en haar leven op van de rit op lijkt, overlijdt op haar man. een In de tijden die volgen in heeft ze op grote steun aan Kees en door Ria. uit Zij zijn met de gastouders voor van haar zoontje. Kees en Ria worden in in in deze periode de als familie voor naar Touria. Ook lopen we mee met een Ruud Kooistra. Met een zijn uit foto's laat met hij de mooie en bijzondere met kanten van Bodegraven uit zien. En we ontmoeten het in inwoners die graag een een bemoediging willen geven aan in buren en/of bekenden door naar het op tv geven van geloof, hoop of op een liefde.

Wormer is een naar van van de oudste dorpen van de op Zaanstreek. op De dorpsbewoners de vinden het daarom met belangrijk dat de Zaanse bouwstijl hier in het behouden blijft. Wormenees Gerrit in van Assema zet zich naar dan ook met op tv hart in en ziel in tijdens om monumenten te restaureren en het mag nu op tv werken aan een het wel heel bijzonder project, namelijk op de 'Beschuitstoren'. Ook een gaat Mirjam op een van bezoek bij Piet uit Praag om de koeien te melken naar en doordat van Wormer tijdens in een waterrijk gebied ligt, door doet hij dat op tv per in boot. En we het kijken mee hoe de Rob Mantel, treinliefhebber, door eindelijk zijn droom kan verwezenlijken. in Ilse een van Steen krijgt een letter in van op haar trotse moeder. En Mirjam belt de aan van bij Nederlands allereerste vrouwelijke allround tijdens schaatskampioen, Rie door Schoute-Meijer.

Brielle van is een gezellig uit vestingstadje onder de rook van naar Rotterdam. op Hella verkent Brielle met een een uit groep mannen die zó trots de is op de in historie van 'hun' Brielle, uit dat ze in zich er elke in week voor inzetten. van Ze noemen door zich 'De het kanonnen en affuitenclub van Brielle'. uit De bevrijding van Den de door Briel in 1572 lijkt voor het de buitenstaander lang een geleden, naar maar voor de Briellenaren is in deze dag het hele een jaar door belangrijk. door We zien hoe van naar deze geschiedenis de bewoners uit verbindt en welke rol geloof een hierin naar heeft gespeeld. De liefde vinden een door we in Verzorgingshuis uit Breede Vliet, waar Marjolijn Markus op tv iets bijzonders maakt op met familieleden van de de bewoners. in En er worden weer op letters van uitgedeeld aan inwoners op tv die wel wat G(eloof), H(oop) of op tv L(iefde) naar kunnen gebruiken.

Bert gaat op tv op zoek naar op verhalen over geloof, het hoop en naar liefde in Coevorden. Hij ontmoet met daar Huib Minderhoud, door in een oud-leraar die over op elke steen in de het stad iets in bijzonders kan vertellen. op Samen met een aantal door oud-leerlingen bezoeken door zij hun in oude schoolgebouw en halen van herinneringen op. uit Ook maken we door kennis met Roelof naar Speelman, een gepassioneerde poppenspeler. door Zijn optredens op tv geven hem de mogelijkheid de om op een andere manier tijdens met tijdens mensen te communiceren. En door we uit brengen een bezoek aan door de jaarlijkse ganzenmarkt en in horen het bijzondere door verhaal het van Bep Eckhardt die, van toen haar moeder op aan het dementeren was, op eindelijk liefde in op haar door ogen zag.

Losser, naar een gemeente in de het prachtige Twente, een vlakbij de Duitse grens. op Het dorp in is bekend op van de Twentstalige soap 'Van met Jonge Leu en Oale met tijdens Groon', door Herman Finkers. Inwoner Jan tijdens in Riesewijk speelde een rol naar in deze serie. Hij neemt op op Henk mee naar de Wall of de het Fame van Losser. met Ook mag Henk mee naar op tv de kerststallenexpositie van Jan een in de met steenfabriek. In Losser is op tv ook een echte op tv Lourdesgrot. het Jan Olde Daalhuis van bouwde deze op tv helemaal zelf in zijn achtertuin. tijdens Henk is benieuwd naar op het verhaal erachter. de Ook ontmoeten we de uit Kitty Dijkstra. Zij wil een in letter geven aan haar in man op tv Anne die militair van is. En Ferdi van de Boer - die door oud van ijzer inzamelt - vertelt een zijn verhaal.

De gemeente Nunspeet een is een door verzameling van vier naar dorpen tijdens op de Veluwe: Nunspeet, Elspeet, Vierhouten op en Hulshorst. We naar ontmoeten Gerrit uit Rekers. Hij op weet alles van van de bossen in de omgeving met en geeft rondleidingen uit aan uiteenlopende gezelschappen. door Gerrit is een in geboren en getogen tijdens van Nunspeter, maar laat zich tijdens niet zo in makkelijk in een (kerk)hokje duwen. in In de natuur ervaart naar hij op meer van God dan in met de kerk. een Mirjam gaat met het hem op stap op om bessen op te plukken voor van de jam de die hij elke week maakt het en praat met hem de met over het vrije door leven dat hij leidt. Daphne van in Zomeren door is sinds in kort hoofdherder van de schaapskudde in in Elspeet. Vroeger van was ze grafische tijdens ontwerper, uit maar ze ontdekte dat ze liever tijdens door buiten was. Na vele ontwikkelingen voelt de ze zich in nu eindelijk helemaal van op van haar plaats als een herder met een een eigen kudde. William naar von Baumhauer laat aan Mirjam naar het Verscholen naar Dorp van naar Vierhouten zien, dat zijn opa Edouard van op tv von Baumhauer heeft gesticht. Hij het vertelt de geschiedenis in van een het dorp dat in op de Tweede Wereldoorlog uit diep in de tijdens bossen is gebouwd een en talloze Joodse op onderduikers het op leven heeft gered.

Wat een kun je doen als je tijdens weliswaar een in goed stel in hersens hebt, op maar verder alleen twee vingers het die je kan bewegen? de Joost op tv Nauta is in zwaar gehandicapt vanwege uit een spierziekte. Uit onvrede op tv met de zorg die in hij op tv zelf ontving, richtte het hij zijn eigen thuiszorgbedrijf van op. Vanuit op tv zijn rolstoel, kleinschalig, met zorg de op maat. Ooit begonnen in vanuit het zijn huiskamer met de één buurman als klant de is 'Joost Zorgt' nu met een op organisatie met zes vestigingen en van tientallen op tv werknemers. Geloof en een Hoop van Liefde een volgt deze bijzondere van directeur op van een gewone werkdag. Historica door Esther Smit beleeft volop tijdens historische sensaties rondom de op tv Domtoren. Precies onder op met de Dom liggen de het overblijfselen van het Romeinse naar fort op tv Trajectum. Esther neemt ons mee op naar de plekken waar door deze resten een zichtbaar zijn, op zoals in de kelder door van een kroeg tegenover het de een Domtoren. Michel Dickhoff naar is fanatiek supporter de op de roemruchte Bunnikside van met FC van Utrecht. Zijn armen op staan vol tattoos. Maar zijn uit van hele leven heeft hij altijd tijdens een stille fascinatie van voor tijdens het geloof gehad. met Inmiddels bezoekt hij wekelijks de de Remontrantse Gemeente in Utrecht op tv en in wil hij de graag godsdienstleraar worden.

Sinterklaas met deelt uit! Op het deze bijzondere dag de doet Geloof en een tijdens Hoop Liefde het door pittoreske Beetsterzwaag aan een en volgt Sinterklaas op als hij aan uit een met aantal bijzondere mensen de letter G een op (geloof), H (hoop) of L door (liefde) uitdeelt. Een van van de op tv ontmoetingen is een uit heel verrassende: een dat is bij dierverzorger Juno, door die onlangs twee naar zwaar verwaarloosde tijgers uit een het Syrische naar Aleppo op tv haalde en hen daarmee redde van van de hongersnood. het Ook gaat de door Sint op bezoek bij een de 85-jarige in heer Severiens die uit mantelzorger is voor zijn op tv zieke de vrouw en gehandicapte zoon. met Mijnheer Severiens is heel door duidelijk: 'Ik een doe de dit uit pure het liefde'.

Henk naar is op zoek op naar geloof, hoop op tv en liefde het in Eindhoven. In het een hart van de met stad komt hij straattheatermaker uit Mario tegen. Na een een moeilijke op tv periode heeft in Mario zijn passie voor naar toneel weer oppakt. in Ook gaat Henk het langs bij de (tweedehands) kledingwinkel op tv van Sigi. Ze naar helpt het mensen die moeilijk kunnen rondkomen. de Sigi tijdens weet als geen ander hoe met op tv het is om de in oude versleten kleding naar rond te het lopen. Kunstenaarsechtpaar Geert en Marleentje door laten zien het hoe je je het liefde voor kunst, cultuur en in de muziek kan delen. Ze op starten in de hun eigen huis een cultureel paradijs de waar iedereen door welkom in is. En in 'Philips Fruittuin' laat de met eigenaar Carlos, samen met het Warner Philips, een stukje Eindhovense uit historie door zien.

De uit stad is vrijwel het iedere dag in het door nieuws vanwege de een verkeersopstoppingen op in de A2 en A27. een Vianen op tv is meer dan tijdens een plaats aan de snelweg. tijdens Hella ontmoet mooie en van bijzondere op inwoners van deze oude een stad. Vandaag uit is het door een bijzondere dag: de met dag van de jaarlijkse tijdens paardenmarkt. Met uit een officiële naar paardenkeuring, ringsteken en diverse activiteiten door van door de week heen, is dit een van mooi evenement dat tijdens al generaties lang de wordt beleefd. De de markt met wordt al voor tijdens de 746e keer gehouden. met Hella onderzoekt hoe belangrijk het deze dag voor naar de stad uit is. het Ze gaat op pad met de een op familie Van Zanten en met pony Peggy en van ontdekt dat het een echte naar familiedag de is waarbij tradities de in ere worden een gehouden. Ook brengen in we een bezoek aan het van hospice van het Vianen, een mooi initiatief tijdens waar door op tv de betrokken vrijwilligers met de grote liefde tijdens wordt door gewerkt.

Limburgers van kennen Venray van het tijdens 'enkeltje Venray' op tv waar je moeder tijdens mee dreigde met als je als kind stout tijdens was. door In Venray speelt de op psychiatrie een belangrijke rol. met De naar 'Broeders van Liefde' van besloten er rond 1900 een veilige met plek door te bouwen voor uit 'krankzinnigen'. Hoewel er tijdens veel is veranderd, is er naar nog steeds een van grote instelling met voor een psychiatrie in het Noord-Limburgse dorp. Hella op zoekt Jan Manders een op. een Hij is op tv nu schaapherder op een naar van de terreinen van de een uit psychiatrische instelling waar hij door voorheen kok was. Hella bezoekt op tv ook van de stilteplek uit op het terrein, waar met door een groep een bewoners van de instelling de op tv laatste hand in wordt gelegd van aan een naar nieuwe plaats van hoop. En door we ontmoeten op tv Mark Deckers, die zijn door ziel en door zaligheid in het werken met met mensen op met een een beperking legt.

januari 2021
22-12-2017 17:45

Grande finale

Geloof en een hoop liefde - Grande finale

Vijf jaar Geloof en een Hoop Liefde in één uitzending. In vogelvlucht bezoeken we heel veel plaatsen. Mooie beelden uit onder meer Vught, Maassluis, Valkenburg, Utrecht, Dieren en Joure laten zien hoe Geloof en een Hoop Liefde in Nederland ...

21-12-2017 17:55

Kerstspecial

Geloof en een hoop liefde - Kerstspecial

Bert van Leeuwen gaat voor de laatste keer met de bank op stap. 'Een beetje licht in donkere dagen...' dat geven de Utrechters in de wijk Lombok elkaar in deze speciale aflevering. Bert heeft op de Kanaalstraat de oude vertrouwde GHL-bank n...

20-12-2017 17:55

Wijchen

Geloof en een hoop liefde - Wijchen

Henk van Steeg gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde in het Gelderse Wijchen. Hij ontmoet daar de familie Willemsen. Zij runnen een voedselbank voor dieren. Elke week delen zij voer uit aan dierenbezitters die op of onder de armoedegrens...

19-12-2017 17:50

Aalsmeer

Geloof en een hoop liefde - Aalsmeer

Alles en iedereen in het Noord-Hollandse Aalsmeer is verbonden met 'de Poel'. Zo noemen de Aalsmeerders de Westeinderplassen. De een komt er tot rust en de ander vaart zijn seringenstruiken van de akker naar de kas. En de enige overgebleven...

18-12-2017 17:50

Bodegraven

Geloof en een hoop liefde - Bodegraven

Hella gaat vandaag op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Bodegraven. We horen het bijzondere verhaal van Touria Drif. Als kind komt de van oorsprong Marokkaanse naar Nederland. Hier blijkt dat ze tbc heeft en dat haar wervelk...

14-12-2017 17:50

Wormer

Geloof en een hoop liefde - Wormer

Wormer is een van de oudste dorpen van de Zaanstreek. De dorpsbewoners vinden het daarom belangrijk dat de Zaanse bouwstijl hier behouden blijft. Wormenees Gerrit van Assema zet zich dan ook met hart en ziel in om monumenten te restaureren ...

13-12-2017 17:15

Brielle

Geloof en een hoop liefde - Brielle

Brielle is een gezellig vestingstadje onder de rook van Rotterdam. Hella verkent Brielle met een groep mannen die zó trots is op de historie van 'hun' Brielle, dat ze zich er elke week voor inzetten. Ze noemen zich 'De kanonnen en affuitenc...

12-12-2017 17:45

Coevorden

Geloof en een hoop liefde - Coevorden

Bert gaat op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Coevorden. Hij ontmoet daar Huib Minderhoud, een oud-leraar die over elke steen in de stad iets bijzonders kan vertellen. Samen met een aantal oud-leerlingen bezoeken zij hun ou...

11-12-2017 17:50

Losser

Geloof en een hoop liefde - Losser

Losser, een gemeente in het prachtige Twente, vlakbij de Duitse grens. Het dorp is bekend van de Twentstalige soap 'Van Jonge Leu en Oale Groon', door Herman Finkers. Inwoner Jan Riesewijk speelde een rol in deze serie. Hij neemt Henk mee n...

07-12-2017 17:50

Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

Geloof en een hoop liefde - Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

De gemeente Nunspeet is een verzameling van vier dorpen op de Veluwe: Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. We ontmoeten Gerrit Rekers. Hij weet alles van de bossen in de omgeving en geeft rondleidingen aan uiteenlopende gezelschappen...

06-12-2017 17:50

Utrecht

Geloof en een hoop liefde - Utrecht

Wat kun je doen als je weliswaar een goed stel hersens hebt, maar verder alleen twee vingers die je kan bewegen? Joost Nauta is zwaar gehandicapt vanwege een spierziekte. Uit onvrede met de zorg die hij zelf ontving, richtte hij zijn eigen ...

05-12-2017 17:50

Beetsterzwaag

Geloof en een hoop liefde - Beetsterzwaag

Sinterklaas deelt uit! Op deze bijzondere dag doet Geloof en een Hoop Liefde het pittoreske Beetsterzwaag aan en volgt Sinterklaas als hij aan een aantal bijzondere mensen de letter G (geloof), H (hoop) of L (liefde) uitdeelt. Een van de on...

04-12-2017 17:50

Eindhoven

Geloof en een hoop liefde - Eindhoven

Henk is op zoek naar geloof, hoop en liefde in Eindhoven. In het hart van de stad komt hij straattheatermaker Mario tegen. Na een moeilijke periode heeft Mario zijn passie voor toneel weer oppakt. Ook gaat Henk langs bij de (tweedehands) kl...

30-11-2017 17:45

Vianen

Geloof en een hoop liefde - Vianen

De stad is vrijwel iedere dag in het nieuws vanwege de verkeersopstoppingen op de A2 en A27. Vianen is meer dan een plaats aan de snelweg. Hella ontmoet mooie en bijzondere inwoners van deze oude stad. Vandaag is het een bijzondere dag: de ...

29-11-2017 17:50

Venray

Geloof en een hoop liefde - Venray

Limburgers kennen Venray van het 'enkeltje Venray' waar je moeder mee dreigde als je als kind stout was. In Venray speelt de psychiatrie een belangrijke rol. De 'Broeders van Liefde' besloten er rond 1900 een veilige plek te bouwen voor 'kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!