Programma gemist?

Vijf in jaar Geloof door en een Hoop Liefde in één door uitzending. de In vogelvlucht bezoeken uit we heel veel plaatsen. met Mooie beelden uit onder met meer Vught, Maassluis, tijdens Valkenburg, de Utrecht, Dieren en de Joure laten zien in hoe Geloof in en een Hoop Liefde in uit Nederland tot uiting kwam. van Zoals de in Vught in waar Henk van naar Steeg het bijzonder positieve echtpaar naar Caro en Frank ontmoet. uit door En Mirjam Bouwman die op in bezoek is bij zuster op tv in Helena, de secretaresse van het Katholiek met Vrouwen de Gilde. In Joure waar Hella een van der op tv Wijst door bij Douwe achterop in de fiets springt om een tijdens letter tijdens te bezorgen bij een zijn vriend Leendert. Allemaal bijzondere mensen naar die geloof, tijdens hoop en liefde uitdragen op tv en zo de naar samenleving iets op tv van Jezus met laten zien.

Bert naar van Leeuwen gaat naar voor de door laatste keer met de bank tijdens op stap. 'Een met beetje op licht in donkere in dagen...' dat geven de Utrechters in de de wijk Lombok op tv elkaar op tv in deze speciale op aflevering. Bert heeft op de met Kanaalstraat het de oude het vertrouwde GHL-bank neergezet, naar helemaal in kerstsfeer. Hij gaat op de zoek naar het de verhalen over kerst van in deze op multiculturele tijdens wijk. Wat betekent de op tv geboorte van Jezus uit nog in uit deze tijd, in een wijk waar op tv zoveel religies met en culturen met leven? Zo belandt Bert door in de kapperszaak van door de een Armeense Anna en op tv helpt hij mee tijdens om de door kerstboom van het hospice door een mooie plek te de geven.

Henk van Steeg tijdens op gaat op zoek naar geloof, hoop van met en liefde in het op tv Gelderse Wijchen. de Hij ontmoet daar de op tv familie Willemsen. Zij runnen uit een voedselbank voor met dieren. Elke week uit delen op zij voer uit aan dierenbezitters die op uit op of onder een de armoedegrens leven. van En Henk maakt kennis door met de tijdens stoere Rosemarie Habraken. Als ze op tv niet op naar de schietvereniging is, dan sleutelt het ze aan oude op tv auto's in haar naar garage. Zij in was van het eerste meisje naar dat in Nederland naar de van lts ging. op tv En we uit ontmoeten Maurice Broekhoff. uit Hij vertelt ons over een zijn vrouw Baukje van die afgelopen met zomer aan de op gevolgen van kanker overleed. Haar levenslust uit en het passie, die ze van tot het het laatst toe liet zien, zette Maurice met op er nog meer toe aan in van alles wat door hij doet zijn op hart te volgen. op tv En we van gaan swingen in door 't Hoshuuske: een op discotheek waar mensen uit met een beperking tijdens een hele avond uit uit hun dak kunnen gaan. op tv met Geert Willems draait er al veertig op tv jaar door de plaatjes.

Alles tijdens en iedereen van in het Noord-Hollandse Aalsmeer is verbonden op met 'de in Poel'. Zo noemen de met Aalsmeerders de Westeinderplassen. door De een komt op er tot op tv rust en de ander naar het vaart zijn seringenstruiken van de akker met naar de kas. in op tv En de enige overgebleven in visser, Theo de Rekelhof, verdient zijn brood het op de plassen. Samen uit met Bert het roken zij de vangst in van deze dag. uit Aalsmeer was in van het verleden door vooral bekend door de vele door van tv-studio's. Marja Berendrecht dweilt al 28 in op jaar de vloeren van deze op tv ooit zo bloeiende het studio's. Tijdens op het poetsen tijdens mijmert Marja over de 'gouden het tijd' met ome naar Joop (Joop van op de op tv Ende), Ron's Honeymoonquiz het en het dagelijkse gerakketakketak in van het van Rad van Fortuin.

Hella gaat vandaag op tv op zoek naar door verhalen naar over geloof, hoop in en liefde op in Bodegraven. We horen het van bijzondere verhaal van tijdens Touria Drif. Als de kind komt een de van oorsprong Marokkaanse naar in Nederland. een Hier blijkt het dat ze tbc een heeft en dat haar wervelkolom is op beschadigd, waardoor uit ze klein blijft. Net naar de als ze haar dwerggroei een plek met heeft gegeven naar en van haar leven op de rit lijkt, in het overlijdt haar man. In van de tijden een die volgen heeft op ze grote steun de aan Kees en Ria. Zij zijn de de het gastouders voor haar zoontje. Kees naar en Ria een worden in met deze periode als familie voor het Touria. Ook op lopen we op mee met tijdens Ruud Kooistra. Met zijn in foto's laat tijdens hij de mooie door en bijzondere kanten van Bodegraven zien. van door En we ontmoeten inwoners de die graag een met bemoediging willen geven de aan buren en/of bekenden op tv door het op tv geven van van geloof, hoop of een liefde.

Wormer is een op van uit de oudste dorpen van met de Zaanstreek. de De dorpsbewoners vinden het daarom het door belangrijk dat de Zaanse bouwstijl tijdens hier behouden blijft. door Wormenees op Gerrit van Assema zet zich met dan ook op met hart en ziel met in om monumenten door te restaureren en in mag nu werken op tv aan door een wel heel bijzonder project, op tv namelijk de 'Beschuitstoren'. Ook uit tijdens gaat Mirjam op de bezoek bij Piet Praag de om de koeien te tijdens melken en doordat Wormer op in uit een waterrijk gebied naar ligt, doet hij dat een per boot. naar En we kijken mee tijdens hoe Rob tijdens Mantel, treinliefhebber, eindelijk op zijn droom kan een verwezenlijken. Ilse van op Steen krijgt op een letter van haar trotse de moeder. En van Mirjam belt aan bij Nederlands door allereerste vrouwelijke allround op schaatskampioen, op Rie Schoute-Meijer.

Brielle uit is een gezellig uit vestingstadje onder een de rook van Rotterdam. Hella in verkent Brielle van met een groep de mannen die zó naar trots is op de historie een het van 'hun' Brielle, dat ze zich het op er elke week voor door inzetten. Ze noemen zich 'De tijdens kanonnen en affuitenclub een van Brielle'. op De bevrijding van tijdens Den Briel in 1572 in met lijkt voor de buitenstaander lang geleden, de maar voor met de Briellenaren door is deze dag het hele in jaar door belangrijk. tijdens We op tv zien hoe deze geschiedenis van de bewoners verbindt en in door welke rol geloof hierin op heeft gespeeld. De tijdens liefde vinden we in tijdens Verzorgingshuis met Breede Vliet, waar Marjolijn Markus in iets bijzonders maakt de met familieleden in van de naar bewoners. En er worden weer van letters uitgedeeld van aan inwoners die wel wat een G(eloof), H(oop) of op L(iefde) kunnen door gebruiken.

Bert van gaat op op zoek naar verhalen over geloof, de hoop door en liefde in uit Coevorden. Hij ontmoet daar op tv Huib Minderhoud, een met oud-leraar die tijdens over elke steen in de met stad iets tijdens bijzonders kan vertellen. Samen met van naar een aantal oud-leerlingen bezoeken zij hun uit het oude schoolgebouw en de halen herinneringen op. Ook op maken we kennis de met Roelof Speelman, op een gepassioneerde poppenspeler. op Zijn optredens uit geven hem de mogelijkheid om met op een het andere manier met mensen te uit communiceren. En in we op brengen een bezoek aan de op tv jaarlijkse ganzenmarkt op tv en horen het bijzondere van verhaal van Bep tijdens Eckhardt in die, toen haar naar moeder aan het in dementeren was, eindelijk liefde in van haar ogen met zag.

Losser, door een gemeente in het door prachtige Twente, op vlakbij de Duitse grens. Het op tijdens dorp is bekend van tijdens de Twentstalige soap 'Van Jonge door Leu en naar Oale Groon', door op tv Herman Finkers. Inwoner in Jan Riesewijk speelde een in rol in in deze serie. van Hij neemt door Henk mee naar de Wall of naar een Fame van Losser. Ook op mag Henk mee naar naar de door kerststallenexpositie van Jan in op tv de steenfabriek. In Losser op tv is op ook een echte Lourdesgrot. Jan uit Olde Daalhuis naar bouwde deze helemaal zelf het in zijn achtertuin. Henk met is het benieuwd naar het verhaal op tv erachter. van Ook ontmoeten we op tv Kitty Dijkstra. Zij wil een de letter geven aan haar op tv man Anne die van militair is. En van het Ferdi de Boer - die op tv oud op ijzer inzamelt - vertelt met zijn verhaal.

De van gemeente Nunspeet is een uit verzameling van tijdens vier dorpen op de naar Veluwe: op tv Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. We op tv ontmoeten Gerrit met Rekers. Hij uit weet alles van de bossen van in de naar omgeving en geeft rondleidingen tijdens aan uiteenlopende gezelschappen. naar Gerrit is een een geboren en getogen de Nunspeter, maar laat van van zich niet zo makkelijk uit in een (kerk)hokje het duwen. In de natuur ervaart met hij meer met van God dan uit in de kerk. Mirjam op door gaat met hem van op stap om bessen in te plukken voor tijdens de jam die hij elke met week maakt een en praat tijdens met hem over op het vrije leven dat hij van leidt. Daphne van van Zomeren op is sinds kort de hoofdherder van de schaapskudde de in in Elspeet. Vroeger was ze grafische ontwerper, naar maar ze ontdekte in dat ze de liever buiten was. Na door vele met ontwikkelingen voelt ze zich nu op eindelijk helemaal op in haar op tv plaats als herder met in een eigen kudde. William op tv von Baumhauer van laat een aan Mirjam het Verscholen Dorp op van Vierhouten zien, dat naar het zijn opa Edouard von Baumhauer heeft van gesticht. Hij de vertelt de geschiedenis de van op het dorp dat in de Tweede de met Wereldoorlog diep in de bossen is op gebouwd en door talloze Joodse onderduikers op tv het leven heeft tijdens gered.

Wat de kun je door doen als je weliswaar een goed op stel hersens op hebt, maar verder alleen op het twee vingers die je kan het bewegen? Joost Nauta is door zwaar gehandicapt vanwege tijdens een spierziekte. Uit met van onvrede met de zorg van die hij zelf ontving, op richtte hij de zijn eigen het thuiszorgbedrijf op. Vanuit in zijn rolstoel, kleinschalig, met zorg uit op maat. Ooit op begonnen het vanuit zijn huiskamer met één buurman naar als klant door is 'Joost Zorgt' nu een een organisatie met in zes vestigingen en van tientallen op werknemers. Geloof van en een Hoop Liefde volgt uit deze bijzondere directeur op uit een een gewone werkdag. Historica Esther in Smit beleeft volop van historische sensaties rondom met de Domtoren. op tv Precies onder in de Dom liggen de overblijfselen van tijdens het Romeinse het fort Trajectum. op tv Esther neemt op tv ons mee naar op tv de plekken waar deze resten zichtbaar op zijn, zoals op in de kelder van van een een kroeg tegenover de Domtoren. in Michel Dickhoff is op tv fanatiek naar supporter op de roemruchte Bunnikside het van FC van Utrecht. Zijn armen uit staan vol tattoos. een Maar zijn hele leven tijdens heeft hij tijdens altijd een stille fascinatie voor van het geloof gehad. op tv Inmiddels bezoekt het hij door wekelijks de Remontrantse Gemeente in Utrecht op tv en wil van hij graag godsdienstleraar naar worden.

Sinterklaas in deelt uit! Op in deze bijzondere dag het doet Geloof in en een Hoop Liefde op het pittoreske Beetsterzwaag met aan en volgt Sinterklaas als in op tv hij aan een aantal bijzondere mensen van de letter op tv G op tv (geloof), H (hoop) op of L (liefde) naar uitdeelt. Een van door de ontmoetingen is op tv een heel verrassende: dat is tijdens bij dierverzorger Juno, van die onlangs twee zwaar door verwaarloosde tijgers uit met op tv het Syrische Aleppo haalde en hen uit daarmee in redde van in de hongersnood. Ook naar gaat de Sint naar op bezoek bij de 85-jarige op heer tijdens Severiens die mantelzorger is op tv voor zijn de zieke vrouw en door gehandicapte zoon. Mijnheer Severiens is van heel duidelijk: 'Ik van doe uit dit uit pure in liefde'.

Henk is naar op uit zoek naar geloof, hoop het en liefde in in Eindhoven. In het hart van het de een stad komt hij straattheatermaker Mario op tv naar tegen. Na een moeilijke periode heeft uit uit Mario zijn passie voor toneel op tv weer oppakt. Ook gaat tijdens Henk langs uit bij de (tweedehands) kledingwinkel het van Sigi. naar Ze helpt met mensen die moeilijk kunnen in rondkomen. Sigi weet de als op tv geen ander hoe uit het is om in oude versleten het kleding rond door te lopen. Kunstenaarsechtpaar Geert van en Marleentje het laten zien op hoe je je liefde met voor kunst, met cultuur en muziek kan delen. een Ze het starten in hun eigen door huis een cultureel paradijs op tv waar iedereen welkom het is. En tijdens in 'Philips de Fruittuin' laat op eigenaar Carlos, samen een met Warner Philips, met een stukje Eindhovense historie tijdens zien.

De tijdens stad is van vrijwel iedere dag in het uit nieuws vanwege tijdens de verkeersopstoppingen op tv op de A2 door en A27. Vianen is meer op tv dan een plaats op aan naar de snelweg. Hella ontmoet mooie en de naar bijzondere inwoners van op tv deze oude stad. Vandaag is op tv het een bijzondere tijdens dag: tijdens de dag van de jaarlijkse paardenmarkt. uit Met een officiële tijdens paardenkeuring, ringsteken en het met diverse activiteiten door de week de heen, is dit een het mooi van evenement dat al generaties met lang op wordt beleefd. De markt wordt op tv al voor in de 746e keer in gehouden. Hella onderzoekt hoe belangrijk tijdens deze dag voor de de stad is. door Ze gaat op tv op in pad met de familie Van Zanten in tijdens en pony Peggy en tijdens ontdekt dat het een echte in familiedag is waarbij op tradities op in ere naar worden gehouden. Ook brengen we een op bezoek tijdens aan het de hospice van Vianen, een van mooi initiatief waar door de een betrokken vrijwilligers met een grote liefde de wordt een gewerkt.

Limburgers kennen Venray een naar van het 'enkeltje door Venray' waar je moeder mee met dreigde als je als door kind van stout was. In van Venray speelt de een psychiatrie een in belangrijke rol. De een 'Broeders van Liefde' door besloten er rond 1900 een het veilige plek te tijdens bouwen voor 'krankzinnigen'. Hoewel in er op tv veel is met veranderd, is er de nog steeds een grote instelling voor naar psychiatrie in de het een Noord-Limburgse dorp. Hella zoekt Jan de Manders op. het Hij is nu tijdens schaapherder op een het van de terreinen op tv van de op psychiatrische instelling waar hij voorheen kok op was. Hella bezoekt een ook de stilteplek in op het de terrein, waar door uit een met groep bewoners van de instelling op de laatste hand wordt de gelegd aan uit een nieuwe plaats van met hoop. van En we ontmoeten met Mark Deckers, in die zijn ziel en het zaligheid in het door werken met mensen met uit een beperking naar legt.

januari 2019
22-12-2017 17:45

Grande finale

Geloof en een hoop liefde - Grande finale

Vijf jaar Geloof en een Hoop Liefde in één uitzending. In vogelvlucht bezoeken we heel veel plaatsen. Mooie beelden uit onder meer Vught, Maassluis, Valkenburg, Utrecht, Dieren en Joure laten zien hoe Geloof en een Hoop Liefde in Nederland ...

21-12-2017 17:55

Kerstspecial

Geloof en een hoop liefde - Kerstspecial

Bert van Leeuwen gaat voor de laatste keer met de bank op stap. 'Een beetje licht in donkere dagen...' dat geven de Utrechters in de wijk Lombok elkaar in deze speciale aflevering. Bert heeft op de Kanaalstraat de oude vertrouwde GHL-bank n...

20-12-2017 17:55

Wijchen

Geloof en een hoop liefde - Wijchen

Henk van Steeg gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde in het Gelderse Wijchen. Hij ontmoet daar de familie Willemsen. Zij runnen een voedselbank voor dieren. Elke week delen zij voer uit aan dierenbezitters die op of onder de armoedegrens...

19-12-2017 17:50

Aalsmeer

Geloof en een hoop liefde - Aalsmeer

Alles en iedereen in het Noord-Hollandse Aalsmeer is verbonden met 'de Poel'. Zo noemen de Aalsmeerders de Westeinderplassen. De een komt er tot rust en de ander vaart zijn seringenstruiken van de akker naar de kas. En de enige overgebleven...

18-12-2017 17:50

Bodegraven

Geloof en een hoop liefde - Bodegraven

Hella gaat vandaag op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Bodegraven. We horen het bijzondere verhaal van Touria Drif. Als kind komt de van oorsprong Marokkaanse naar Nederland. Hier blijkt dat ze tbc heeft en dat haar wervelk...

14-12-2017 17:50

Wormer

Geloof en een hoop liefde - Wormer

Wormer is een van de oudste dorpen van de Zaanstreek. De dorpsbewoners vinden het daarom belangrijk dat de Zaanse bouwstijl hier behouden blijft. Wormenees Gerrit van Assema zet zich dan ook met hart en ziel in om monumenten te restaureren ...

13-12-2017 17:15

Brielle

Geloof en een hoop liefde - Brielle

Brielle is een gezellig vestingstadje onder de rook van Rotterdam. Hella verkent Brielle met een groep mannen die zó trots is op de historie van 'hun' Brielle, dat ze zich er elke week voor inzetten. Ze noemen zich 'De kanonnen en affuitenc...

12-12-2017 17:45

Coevorden

Geloof en een hoop liefde - Coevorden

Bert gaat op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Coevorden. Hij ontmoet daar Huib Minderhoud, een oud-leraar die over elke steen in de stad iets bijzonders kan vertellen. Samen met een aantal oud-leerlingen bezoeken zij hun ou...

11-12-2017 17:50

Losser

Geloof en een hoop liefde - Losser

Losser, een gemeente in het prachtige Twente, vlakbij de Duitse grens. Het dorp is bekend van de Twentstalige soap 'Van Jonge Leu en Oale Groon', door Herman Finkers. Inwoner Jan Riesewijk speelde een rol in deze serie. Hij neemt Henk mee n...

07-12-2017 17:50

Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

Geloof en een hoop liefde - Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

De gemeente Nunspeet is een verzameling van vier dorpen op de Veluwe: Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. We ontmoeten Gerrit Rekers. Hij weet alles van de bossen in de omgeving en geeft rondleidingen aan uiteenlopende gezelschappen...

06-12-2017 17:50

Utrecht

Geloof en een hoop liefde - Utrecht

Wat kun je doen als je weliswaar een goed stel hersens hebt, maar verder alleen twee vingers die je kan bewegen? Joost Nauta is zwaar gehandicapt vanwege een spierziekte. Uit onvrede met de zorg die hij zelf ontving, richtte hij zijn eigen ...

05-12-2017 17:50

Beetsterzwaag

Geloof en een hoop liefde - Beetsterzwaag

Sinterklaas deelt uit! Op deze bijzondere dag doet Geloof en een Hoop Liefde het pittoreske Beetsterzwaag aan en volgt Sinterklaas als hij aan een aantal bijzondere mensen de letter G (geloof), H (hoop) of L (liefde) uitdeelt. Een van de on...

04-12-2017 17:50

Eindhoven

Geloof en een hoop liefde - Eindhoven

Henk is op zoek naar geloof, hoop en liefde in Eindhoven. In het hart van de stad komt hij straattheatermaker Mario tegen. Na een moeilijke periode heeft Mario zijn passie voor toneel weer oppakt. Ook gaat Henk langs bij de (tweedehands) kl...

30-11-2017 17:45

Vianen

Geloof en een hoop liefde - Vianen

De stad is vrijwel iedere dag in het nieuws vanwege de verkeersopstoppingen op de A2 en A27. Vianen is meer dan een plaats aan de snelweg. Hella ontmoet mooie en bijzondere inwoners van deze oude stad. Vandaag is het een bijzondere dag: de ...

29-11-2017 17:50

Venray

Geloof en een hoop liefde - Venray

Limburgers kennen Venray van het 'enkeltje Venray' waar je moeder mee dreigde als je als kind stout was. In Venray speelt de psychiatrie een belangrijke rol. De 'Broeders van Liefde' besloten er rond 1900 een veilige plek te bouwen voor 'kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord