Programma gemist?

Vijf jaar tijdens Geloof en een Hoop het Liefde uit in één tijdens uitzending. In vogelvlucht een bezoeken we heel op tv veel plaatsen. Mooie door beelden uit onder meer een Vught, Maassluis, Valkenburg, Utrecht, Dieren in van en Joure laten zien in hoe Geloof op en een Hoop Liefde van in Nederland tot uiting kwam. van Zoals in Vught door op waar Henk van Steeg het in bijzonder positieve echtpaar Caro tijdens en het Frank ontmoet. En uit Mirjam Bouwman die op op tv bezoek is van bij zuster Helena, de secretaresse een het van het Katholiek het Vrouwen Gilde. In op tv Joure waar Hella van der Wijst met in bij Douwe achterop de een fiets springt op om een letter te bezorgen van bij zijn uit vriend Leendert. Allemaal bijzondere mensen de die geloof, hoop de naar en liefde uitdragen en zo tijdens de samenleving iets van een Jezus met laten zien.

Bert een van Leeuwen de gaat voor de laatste keer met van de bank een op stap. door 'Een beetje licht op tv in donkere dagen...' uit dat geven op tv de Utrechters in de met wijk Lombok elkaar in met deze op tv speciale aflevering. Bert heeft op op de Kanaalstraat tijdens de oude vertrouwde de GHL-bank neergezet, helemaal in kerstsfeer. de Hij gaat de op zoek het naar de verhalen over met kerst op in deze multiculturele wijk. de Wat betekent de geboorte van naar het Jezus nog in deze tijd, in van een wijk naar waar zoveel religies en in van culturen leven? Zo belandt met Bert in de het kapperszaak van de het Armeense Anna en tijdens helpt hij mee het om de kerstboom van in het hospice een door mooie plek het te geven.

Henk naar van Steeg gaat door op zoek naar geloof, hoop de en liefde in op het de Gelderse Wijchen. Hij ontmoet uit daar met de familie Willemsen. Zij in runnen een voedselbank voor de dieren. Elke op tv week delen zij voer uit tijdens aan op tv dierenbezitters die tijdens op of onder de armoedegrens tijdens leven. En Henk op tv maakt kennis met de een stoere Rosemarie Habraken. door Als ze uit niet op de naar schietvereniging is, dan sleutelt op tv tijdens ze aan oude auto's in haar het garage. Zij met was het eerste meisje een dat door in Nederland naar de een lts ging. En naar we ontmoeten op Maurice Broekhoff. Hij tijdens vertelt ons over van zijn vrouw Baukje die van afgelopen zomer aan de met gevolgen van de kanker overleed. Haar op levenslust en passie, die naar naar ze tot het laatst toe door liet zien, zette op tv Maurice op er nog meer toe uit aan in op tv alles wat hij naar doet zijn hart te volgen. tijdens En we in gaan swingen in 't op Hoshuuske: een discotheek waar naar mensen met in een beperking een hele tijdens avond uit van hun dak kunnen gaan. de Geert Willems het draait uit er al veertig jaar de het plaatjes.

Alles door en iedereen in het Noord-Hollandse naar Aalsmeer van is verbonden met op 'de Poel'. Zo noemen met de Aalsmeerders in de Westeinderplassen. De een komt tijdens er tot op tv rust en de tijdens ander vaart zijn op seringenstruiken met van de akker naar naar de kas. En de enige de van overgebleven visser, Theo Rekelhof, uit verdient zijn brood van op de uit plassen. Samen met Bert roken zij uit de vangst uit van deze dag. in Aalsmeer tijdens was in het verleden vooral bekend van door de vele op tv tv-studio's. Marja uit Berendrecht dweilt al 28 een jaar de met vloeren in van deze ooit zo van bloeiende studio's. een Tijdens het poetsen mijmert Marja over het de in 'gouden tijd' met met ome Joop door (Joop van de Ende), Ron's op Honeymoonquiz op tv en het dagelijkse van gerakketakketak van het Rad de van Fortuin.

Hella het gaat vandaag op het zoek naar verhalen tijdens over geloof, de hoop en liefde in op Bodegraven. We naar horen het bijzondere het verhaal van Touria op tv Drif. Als kind naar komt de van op oorsprong Marokkaanse naar Nederland. Hier blijkt een dat door ze tbc de heeft en dat haar wervelkolom met is beschadigd, met waardoor ze naar klein blijft. Net op als ze haar dwerggroei op tv een plek heeft gegeven en met haar leven op uit de de rit lijkt, overlijdt haar in man. In een de tijden door die volgen heeft ze tijdens grote steun aan Kees en op tv uit Ria. Zij zijn op de gastouders voor haar van zoontje. Kees en tijdens Ria worden in uit deze periode als familie uit voor Touria. op tv Ook lopen we mee van met Ruud Kooistra. Met door zijn foto's op tv laat het hij de mooie en tijdens bijzondere kanten op van Bodegraven zien. En we ontmoeten het inwoners in die graag een bemoediging met willen geven aan op tv buren en/of op bekenden door de het geven van geloof, hoop door of in liefde.

Wormer op tv is een van de op tv oudste dorpen van met de Zaanstreek. De van dorpsbewoners in vinden het daarom belangrijk met dat de Zaanse bouwstijl van hier in behouden blijft. Wormenees Gerrit van de Assema zet zich dan uit ook met uit hart en van ziel in om monumenten te tijdens restaureren en mag naar nu werken de aan uit een wel heel bijzonder project, een namelijk naar de 'Beschuitstoren'. Ook naar gaat Mirjam op bezoek bij Piet naar Praag om op de koeien te in melken en op doordat Wormer in uit een waterrijk gebied ligt, naar doet hij dat per tijdens boot. op En we met kijken mee hoe Rob het Mantel, treinliefhebber, eindelijk zijn tijdens droom kan verwezenlijken. uit Ilse van Steen krijgt naar een uit letter van haar trotse de moeder. En op Mirjam belt aan bij met Nederlands allereerste vrouwelijke allround op schaatskampioen, Rie een Schoute-Meijer.

Brielle is een een tijdens gezellig vestingstadje onder de van rook van Rotterdam. Hella uit verkent Brielle met een tijdens groep mannen die een zó trots is de een op de historie van 'hun' een Brielle, dat uit ze zich er van elke week voor door inzetten. Ze noemen tijdens zich 'De de kanonnen en affuitenclub van tijdens Brielle'. De uit bevrijding van Den Briel in 1572 de lijkt voor op tv de de buitenstaander lang geleden, maar voor in de Briellenaren op tv is deze een dag het hele op tv jaar door belangrijk. We zien hoe door deze geschiedenis de een naar bewoners verbindt en welke op tv rol geloof hierin heeft op tv gespeeld. met De liefde vinden we in Verzorgingshuis het Breede Vliet, waar door Marjolijn de Markus iets bijzonders maakt met de familieleden van naar de bewoners. de En er worden weer letters van uitgedeeld door aan inwoners een die wel wat G(eloof), tijdens H(oop) of L(iefde) van kunnen gebruiken.

Bert gaat in op zoek tijdens naar verhalen in over geloof, hoop en liefde in in Coevorden. Hij ontmoet de daar Huib Minderhoud, in een oud-leraar op die over elke steen uit door in de stad iets bijzonders de kan vertellen. op Samen met de een aantal oud-leerlingen op tv bezoeken zij hun door oude schoolgebouw en halen herinneringen tijdens op. Ook naar maken we kennis naar met Roelof op Speelman, een gepassioneerde poppenspeler. met Zijn optredens tijdens geven hem de de mogelijkheid om op naar een andere manier met mensen te op communiceren. En uit we het brengen een bezoek aan op tv de jaarlijkse ganzenmarkt en naar horen het bijzondere verhaal van van Bep de Eckhardt die, toen op tv haar moeder aan in het in dementeren was, eindelijk uit liefde in haar ogen van zag.

Losser, de een gemeente in het prachtige met Twente, vlakbij de het Duitse grens. met Het dorp is bekend tijdens op tv van de Twentstalige tijdens soap 'Van Jonge door Leu en Oale met Groon', door Herman Finkers. in Inwoner Jan door Riesewijk speelde een rol in op deze serie. in Hij neemt Henk mee op naar de op Wall of Fame van van Losser. Ook naar mag Henk mee naar de in kerststallenexpositie uit van Jan in de steenfabriek. naar In Losser is het ook door een echte Lourdesgrot. van Jan Olde het Daalhuis bouwde deze tijdens helemaal zelf in zijn op tv achtertuin. Henk van is benieuwd naar het verhaal naar erachter. Ook ontmoeten we een Kitty op Dijkstra. Zij wil naar een letter geven aan haar door man met Anne die militair uit is. En Ferdi de Boer op het - die oud met ijzer inzamelt - vertelt zijn een verhaal.

De gemeente van Nunspeet is van een verzameling van vier uit dorpen op de Veluwe: door Nunspeet, Elspeet, Vierhouten op tv en van Hulshorst. We ontmoeten een Gerrit Rekers. Hij weet alles op tv van de bossen tijdens uit in de omgeving en geeft op tv rondleidingen uit aan uiteenlopende gezelschappen. Gerrit is een met geboren van en getogen uit Nunspeter, maar laat zich niet in zo makkelijk in een op de (kerk)hokje duwen. In de natuur met ervaart op hij meer van het God dan in uit de kerk. Mirjam van gaat met hem op stap naar om bessen uit te plukken voor op tv de jam die hij het elke week maakt en op tv uit praat met hem over uit het vrije leven dat van hij leidt. het Daphne van Zomeren is op tv sinds kort hoofdherder van met de schaapskudde in op Elspeet. Vroeger was naar ze grafische ontwerper, in maar ze ontdekte in in dat ze liever op tv buiten was. Na vele ontwikkelingen voelt het ze tijdens zich nu eindelijk helemaal een op haar plaats op als uit herder met een eigen kudde. William het von Baumhauer door laat aan in Mirjam het Verscholen de Dorp van Vierhouten zien, dat het zijn opa uit Edouard von tijdens Baumhauer heeft gesticht. uit Hij vertelt de geschiedenis in van een het dorp dat in de Tweede op Wereldoorlog het diep in de bossen is naar gebouwd en talloze in Joodse tijdens onderduikers het op tv leven heeft gered.

Wat kun door je doen als het je weliswaar op tv een goed stel hersens hebt, in maar verder alleen tijdens twee op vingers die van je kan bewegen? Joost Nauta een is zwaar gehandicapt vanwege op tv een het spierziekte. Uit op onvrede met de tijdens zorg die hij zelf ontving, richtte van hij zijn tijdens eigen thuiszorgbedrijf op. Vanuit het zijn rolstoel, op tv kleinschalig, met zorg op tv op maat. Ooit uit begonnen vanuit zijn huiskamer met met op één buurman een als klant is 'Joost Zorgt' nu een met een organisatie met een zes vestigingen en uit tientallen werknemers. Geloof en op tv een Hoop Liefde op volgt deze tijdens bijzondere directeur op een gewone tijdens werkdag. Historica Esther Smit met op beleeft volop historische sensaties rondom op de Domtoren. het Precies onder het de Dom liggen de overblijfselen de van uit het Romeinse fort Trajectum. Esther van neemt ons op mee naar de een plekken waar deze resten zichtbaar de zijn, zoals de in de kelder de van een kroeg tegenover met een de Domtoren. Michel Dickhoff tijdens is fanatiek supporter in op de roemruchte het Bunnikside van FC een Utrecht. Zijn armen een staan vol de tattoos. Maar zijn hele leven op heeft hij door altijd een stille de fascinatie voor het het geloof gehad. Inmiddels bezoekt het hij wekelijks de Remontrantse op Gemeente in Utrecht met en wil een hij graag godsdienstleraar een worden.

Sinterklaas naar deelt uit! met Op deze bijzondere dag doet Geloof op tv en tijdens een Hoop Liefde het een pittoreske Beetsterzwaag de aan en in volgt Sinterklaas als hij aan met een aantal van bijzondere mensen de door letter G (geloof), uit H (hoop) of L een (liefde) uitdeelt. Een van tijdens op tv de ontmoetingen is op tv een heel verrassende: dat is bij door dierverzorger door Juno, die onlangs twee zwaar in verwaarloosde tijgers uit tijdens het de Syrische Aleppo haalde op en hen het daarmee redde van de in hongersnood. Ook gaat de Sint tijdens de op bezoek bij de 85-jarige heer op tv Severiens die mantelzorger van is voor zijn tijdens zieke vrouw de en gehandicapte de zoon. Mijnheer Severiens is op heel op tv duidelijk: 'Ik doe tijdens dit uit pure een liefde'.

Henk door is op zoek naar geloof, een hoop en in liefde van in Eindhoven. In het op hart van van de stad komt hij straattheatermaker Mario in tegen. Na op tv een moeilijke periode heeft op tv het Mario zijn passie voor toneel in weer tijdens oppakt. Ook gaat Henk langs bij met de (tweedehands) kledingwinkel op van tijdens Sigi. Ze helpt mensen tijdens die tijdens moeilijk kunnen rondkomen. Sigi door weet als geen met ander hoe het is om tijdens in oude versleten in op kleding rond te op lopen. Kunstenaarsechtpaar Geert en met Marleentje laten het zien hoe je je door liefde voor kunst, de cultuur en door muziek kan delen. Ze door starten in met hun eigen huis een cultureel met paradijs waar iedereen welkom naar is. met En in 'Philips van Fruittuin' laat eigenaar Carlos, op tv samen met Warner Philips, het een met stukje Eindhovense historie de zien.

De naar stad is vrijwel iedere dag een in in het nieuws in vanwege de verkeersopstoppingen op de A2 op en A27. Vianen van is op tv meer dan een plaats op tv aan in de snelweg. Hella ontmoet door mooie en op tv bijzondere inwoners van deze een oude stad. Vandaag is het uit een bijzondere dag: de de dag van door de jaarlijkse paardenmarkt. de Met een officiële tijdens paardenkeuring, ringsteken tijdens en diverse activiteiten door op tv de week heen, in is het dit een mooi evenement dat het op al generaties lang wordt beleefd. De een op markt wordt al voor de de 746e keer gehouden. het Hella onderzoekt de hoe belangrijk op deze dag voor in de stad is. Ze naar gaat op door pad met de familie Van tijdens Zanten uit en pony Peggy en ontdekt dat de het een tijdens echte familiedag is waarbij tijdens het tradities in ere worden gehouden. Ook op tv brengen we een een bezoek aan op tv het hospice van naar Vianen, een mooi naar initiatief op waar door de naar betrokken vrijwilligers met grote liefde op wordt in gewerkt.

Limburgers kennen uit Venray van op het 'enkeltje Venray' in waar je moeder tijdens mee dreigde door als je als kind stout een was. in In Venray speelt de psychiatrie een uit de belangrijke rol. De 'Broeders tijdens van Liefde' met besloten er rond 1900 een een veilige de plek te bouwen voor op 'krankzinnigen'. Hoewel er uit veel is veranderd, is het er nog steeds een op tijdens grote instelling voor naar psychiatrie in het op Noord-Limburgse dorp. Hella op zoekt Jan Manders op. Hij is het nu op schaapherder op een naar van de door terreinen van de psychiatrische instelling in waar hij in voorheen kok was. naar Hella bezoekt ook de op stilteplek op het terrein, op tv waar de door een groep bewoners van uit de instelling de in door laatste hand wordt een gelegd aan een nieuwe plaats door van hoop. En we op tv het ontmoeten Mark Deckers, die zijn ziel op tv en zaligheid een in het naar werken met in mensen met een beperking van legt.

september 2020
22-12-2017 17:45

Grande finale

Geloof en een hoop liefde - Grande finale

Vijf jaar Geloof en een Hoop Liefde in één uitzending. In vogelvlucht bezoeken we heel veel plaatsen. Mooie beelden uit onder meer Vught, Maassluis, Valkenburg, Utrecht, Dieren en Joure laten zien hoe Geloof en een Hoop Liefde in Nederland ...

21-12-2017 17:55

Kerstspecial

Geloof en een hoop liefde - Kerstspecial

Bert van Leeuwen gaat voor de laatste keer met de bank op stap. 'Een beetje licht in donkere dagen...' dat geven de Utrechters in de wijk Lombok elkaar in deze speciale aflevering. Bert heeft op de Kanaalstraat de oude vertrouwde GHL-bank n...

20-12-2017 17:55

Wijchen

Geloof en een hoop liefde - Wijchen

Henk van Steeg gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde in het Gelderse Wijchen. Hij ontmoet daar de familie Willemsen. Zij runnen een voedselbank voor dieren. Elke week delen zij voer uit aan dierenbezitters die op of onder de armoedegrens...

19-12-2017 17:50

Aalsmeer

Geloof en een hoop liefde - Aalsmeer

Alles en iedereen in het Noord-Hollandse Aalsmeer is verbonden met 'de Poel'. Zo noemen de Aalsmeerders de Westeinderplassen. De een komt er tot rust en de ander vaart zijn seringenstruiken van de akker naar de kas. En de enige overgebleven...

18-12-2017 17:50

Bodegraven

Geloof en een hoop liefde - Bodegraven

Hella gaat vandaag op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Bodegraven. We horen het bijzondere verhaal van Touria Drif. Als kind komt de van oorsprong Marokkaanse naar Nederland. Hier blijkt dat ze tbc heeft en dat haar wervelk...

14-12-2017 17:50

Wormer

Geloof en een hoop liefde - Wormer

Wormer is een van de oudste dorpen van de Zaanstreek. De dorpsbewoners vinden het daarom belangrijk dat de Zaanse bouwstijl hier behouden blijft. Wormenees Gerrit van Assema zet zich dan ook met hart en ziel in om monumenten te restaureren ...

13-12-2017 17:15

Brielle

Geloof en een hoop liefde - Brielle

Brielle is een gezellig vestingstadje onder de rook van Rotterdam. Hella verkent Brielle met een groep mannen die zó trots is op de historie van 'hun' Brielle, dat ze zich er elke week voor inzetten. Ze noemen zich 'De kanonnen en affuitenc...

12-12-2017 17:45

Coevorden

Geloof en een hoop liefde - Coevorden

Bert gaat op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Coevorden. Hij ontmoet daar Huib Minderhoud, een oud-leraar die over elke steen in de stad iets bijzonders kan vertellen. Samen met een aantal oud-leerlingen bezoeken zij hun ou...

11-12-2017 17:50

Losser

Geloof en een hoop liefde - Losser

Losser, een gemeente in het prachtige Twente, vlakbij de Duitse grens. Het dorp is bekend van de Twentstalige soap 'Van Jonge Leu en Oale Groon', door Herman Finkers. Inwoner Jan Riesewijk speelde een rol in deze serie. Hij neemt Henk mee n...

07-12-2017 17:50

Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

Geloof en een hoop liefde - Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

De gemeente Nunspeet is een verzameling van vier dorpen op de Veluwe: Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. We ontmoeten Gerrit Rekers. Hij weet alles van de bossen in de omgeving en geeft rondleidingen aan uiteenlopende gezelschappen...

06-12-2017 17:50

Utrecht

Geloof en een hoop liefde - Utrecht

Wat kun je doen als je weliswaar een goed stel hersens hebt, maar verder alleen twee vingers die je kan bewegen? Joost Nauta is zwaar gehandicapt vanwege een spierziekte. Uit onvrede met de zorg die hij zelf ontving, richtte hij zijn eigen ...

05-12-2017 17:50

Beetsterzwaag

Geloof en een hoop liefde - Beetsterzwaag

Sinterklaas deelt uit! Op deze bijzondere dag doet Geloof en een Hoop Liefde het pittoreske Beetsterzwaag aan en volgt Sinterklaas als hij aan een aantal bijzondere mensen de letter G (geloof), H (hoop) of L (liefde) uitdeelt. Een van de on...

04-12-2017 17:50

Eindhoven

Geloof en een hoop liefde - Eindhoven

Henk is op zoek naar geloof, hoop en liefde in Eindhoven. In het hart van de stad komt hij straattheatermaker Mario tegen. Na een moeilijke periode heeft Mario zijn passie voor toneel weer oppakt. Ook gaat Henk langs bij de (tweedehands) kl...

30-11-2017 17:45

Vianen

Geloof en een hoop liefde - Vianen

De stad is vrijwel iedere dag in het nieuws vanwege de verkeersopstoppingen op de A2 en A27. Vianen is meer dan een plaats aan de snelweg. Hella ontmoet mooie en bijzondere inwoners van deze oude stad. Vandaag is het een bijzondere dag: de ...

29-11-2017 17:50

Venray

Geloof en een hoop liefde - Venray

Limburgers kennen Venray van het 'enkeltje Venray' waar je moeder mee dreigde als je als kind stout was. In Venray speelt de psychiatrie een belangrijke rol. De 'Broeders van Liefde' besloten er rond 1900 een veilige plek te bouwen voor 'kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!