Programma gemist?

Vijf jaar het Geloof en een in Hoop de Liefde in één uitzending. In vogelvlucht het op bezoeken we heel veel plaatsen. Mooie een beelden uit uit onder het meer Vught, Maassluis, Valkenburg, Utrecht, uit Dieren en Joure door laten zien hoe Geloof op en van een Hoop de Liefde in Nederland tot uiting door kwam. Zoals uit in Vught met waar Henk van Steeg het de bijzonder positieve de echtpaar Caro en Frank ontmoet. op tv En Mirjam op tv Bouwman die op bezoek in is de bij zuster Helena, de secretaresse op van het Katholiek in met Vrouwen Gilde. In Joure een waar Hella van der met Wijst bij Douwe op tv achterop de fiets door springt om een letter een te uit bezorgen bij zijn vriend Leendert. naar Allemaal bijzondere mensen tijdens in die geloof, hoop van en liefde uitdragen en op tv zo de samenleving iets naar van Jezus met laten zien.

Bert naar van Leeuwen gaat voor de op tv laatste een keer met de bank op tv op naar stap. 'Een beetje licht in donkere op tv tijdens dagen...' dat geven de Utrechters in van door de wijk Lombok elkaar in een deze speciale aflevering. Bert op heeft op op de Kanaalstraat de de oude vertrouwde met GHL-bank neergezet, helemaal in een kerstsfeer. Hij gaat in op het zoek naar de verhalen een over kerst in de deze multiculturele wijk. Wat op tv betekent de tijdens geboorte van Jezus de nog in met deze tijd, in een wijk waar de zoveel naar religies en culturen leven? Zo een belandt naar Bert in naar de kapperszaak van de Armeense Anna de en helpt hij tijdens een mee om de kerstboom een van het hospice een naar mooie plek te de geven.

Henk de van Steeg gaat op van zoek naar geloof, hoop uit en liefde het in het Gelderse Wijchen. met Hij een ontmoet daar de familie door Willemsen. Zij het runnen een voedselbank het voor dieren. een Elke week delen zij op tv voer uit aan op tv dierenbezitters die op een of onder van de armoedegrens leven. En Henk op maakt kennis met naar de stoere Rosemarie het Habraken. Als ze niet een tijdens op de schietvereniging op tv is, dan sleutelt ze naar aan oude auto's van in haar garage. het Zij was het eerste meisje van dat in de Nederland naar de lts in ging. het En we ontmoeten Maurice Broekhoff. van uit Hij vertelt ons over op zijn vrouw Baukje die van afgelopen zomer aan de van gevolgen van kanker in in overleed. Haar levenslust van en passie, die ze in tot het het laatst toe liet zien, zette van Maurice er nog meer van toe naar aan in alles wat hij een doet zijn hart het te volgen. En in we gaan tijdens swingen van in 't Hoshuuske: een op tv discotheek waar mensen met de een beperking een een hele avond uit in hun dak kunnen gaan. van het Geert Willems draait er al op veertig jaar de op plaatjes.

Alles en iedereen met in uit het Noord-Hollandse Aalsmeer naar is verbonden door met 'de Poel'. Zo noemen in de Aalsmeerders de Westeinderplassen. in De een tijdens komt er tot rust het en de tijdens ander op vaart zijn seringenstruiken van de van akker naar uit de kas. En een de enige overgebleven visser, Theo met Rekelhof, het verdient zijn brood op de de het plassen. Samen met Bert door roken zij de in vangst van deze dag. het Aalsmeer was in op tv het verleden vooral tijdens bekend door de vele uit tv-studio's. Marja op Berendrecht naar dweilt al 28 jaar de vloeren door op van deze ooit zo bloeiende een studio's. Tijdens het het poetsen in mijmert Marja over de 'gouden tijd' tijdens met naar ome Joop (Joop van op de een Ende), Ron's Honeymoonquiz naar en het dagelijkse gerakketakketak van het een Rad van in Fortuin.

Hella gaat de vandaag op zoek op naar verhalen over van geloof, hoop en liefde uit in uit Bodegraven. We horen het door bijzondere verhaal van Touria naar een Drif. Als kind komt door de van oorsprong Marokkaanse naar een Nederland. Hier blijkt in dat door ze tbc heeft en een dat haar wervelkolom een is beschadigd, waardoor ze uit klein blijft. van Net als ze tijdens haar dwerggroei een plek de heeft gegeven en het haar uit leven op de rit de lijkt, de overlijdt haar man. In de een tijden die volgen de heeft ze grote steun uit aan van Kees en Ria. Zij zijn naar de gastouders voor op haar zoontje. in Kees met en Ria worden in in deze periode als de familie voor Touria. Ook lopen met we mee met uit naar Ruud Kooistra. Met zijn foto's het laat naar hij de mooie en bijzondere kanten uit op van Bodegraven zien. op tv En we ontmoeten uit inwoners die graag een naar bemoediging willen geven aan tijdens buren en/of bekenden het door het geven op van geloof, de hoop of tijdens liefde.

Wormer is een op van de oudste door dorpen van de een Zaanstreek. De naar dorpsbewoners vinden van het daarom belangrijk op tv dat de Zaanse op tv bouwstijl hier in behouden blijft. Wormenees Gerrit van Assema de zet zich dan het ook met tijdens hart en ziel een in om monumenten te met restaureren uit en mag nu uit werken aan een wel heel op tv bijzonder project, namelijk tijdens de op 'Beschuitstoren'. Ook gaat Mirjam op van bezoek bij Piet uit Praag om de door de koeien te melken en een doordat Wormer in op tv een waterrijk gebied ligt, het doet hij op dat per boot. En op tv we kijken mee hoe op Rob een Mantel, treinliefhebber, eindelijk zijn droom naar kan verwezenlijken. van Ilse van Steen tijdens krijgt een letter naar van haar tijdens trotse moeder. En van Mirjam belt het aan bij Nederlands allereerste vrouwelijke allround naar schaatskampioen, Rie tijdens Schoute-Meijer.

Brielle de is een gezellig vestingstadje naar onder de op rook van met Rotterdam. Hella verkent de Brielle met een van groep mannen die zó trots is in van op de historie in van 'hun' Brielle, dat ze het zich er elke week een voor inzetten. van Ze noemen zich naar 'De kanonnen en door affuitenclub op van Brielle'. De bevrijding van uit Den een Briel in 1572 met lijkt voor de tijdens buitenstaander lang geleden, door maar voor de Briellenaren tijdens is deze dag het op hele uit jaar door belangrijk. We met zien hoe deze geschiedenis de het bewoners verbindt en uit welke tijdens rol geloof hierin heeft gespeeld. door in De liefde vinden we in Verzorgingshuis op Breede Vliet, een waar Marjolijn uit Markus iets bijzonders door maakt met tijdens familieleden van de bewoners. En een er worden op weer letters uitgedeeld aan op inwoners die tijdens wel wat door G(eloof), H(oop) of L(iefde) naar kunnen gebruiken.

Bert gaat op met zoek naar de verhalen uit over geloof, hoop en liefde in naar Coevorden. Hij tijdens ontmoet daar Huib een Minderhoud, een oud-leraar naar die over elke steen tijdens in in de stad iets bijzonders kan tijdens vertellen. Samen naar met een op tv aantal oud-leerlingen bezoeken zij hun uit oude schoolgebouw en door halen herinneringen met op. Ook maken we tijdens kennis met Roelof met Speelman, een gepassioneerde een poppenspeler. de Zijn optredens geven hem de in mogelijkheid om op door een andere op tv manier met in mensen te communiceren. het En we brengen een door bezoek in aan de jaarlijkse ganzenmarkt en door horen tijdens het bijzondere verhaal tijdens van Bep Eckhardt die, toen het haar naar moeder aan het dementeren was, eindelijk op tijdens liefde in haar uit ogen zag.

Losser, uit een gemeente in het het prachtige Twente, op tv vlakbij de van Duitse grens. Het van dorp is bekend door van de Twentstalige soap 'Van Jonge op op Leu en Oale Groon', door Herman het uit Finkers. Inwoner Jan tijdens Riesewijk speelde een van rol in deze serie. Hij door neemt Henk mee naar op de Wall op of in Fame van Losser. Ook mag het Henk mee naar de door uit kerststallenexpositie van Jan in op de steenfabriek. In van Losser is ook een van echte Lourdesgrot. Jan Olde het tijdens Daalhuis bouwde deze uit helemaal zelf in zijn achtertuin. Henk met is de benieuwd naar het verhaal door erachter. Ook ontmoeten met we Kitty Dijkstra. Zij op wil een letter een geven aan haar van in man Anne die militair het is. En Ferdi door de Boer - die het oud ijzer inzamelt - op vertelt zijn van verhaal.

De het gemeente Nunspeet is een verzameling het van een vier dorpen op de de Veluwe: Nunspeet, Elspeet, op Vierhouten en Hulshorst. We uit ontmoeten uit Gerrit Rekers. Hij naar weet alles van de van bossen in de op omgeving door en geeft rondleidingen aan uiteenlopende het gezelschappen. Gerrit is een een het geboren en getogen Nunspeter, maar tijdens laat zich niet het zo makkelijk in een een (kerk)hokje duwen. een In de van natuur ervaart hij meer naar van God dan op tv in de kerk. op Mirjam gaat met door hem op uit stap om bessen te een plukken op tv voor de jam die hij in elke op tv week maakt en op praat met hem tijdens over het vrije op leven dat hij leidt. uit Daphne van Zomeren is sinds tijdens op kort hoofdherder van de schaapskudde in van Elspeet. Vroeger naar was van ze grafische ontwerper, maar ze door ontdekte dat ze liever tijdens op buiten was. Na vele ontwikkelingen van voelt ze zich een nu eindelijk helemaal het op een haar plaats als uit herder met een in eigen kudde. William von Baumhauer het laat uit aan Mirjam het Verscholen de Dorp van Vierhouten van zien, dat zijn op tv opa Edouard von op Baumhauer heeft gesticht. Hij vertelt op tv het de geschiedenis van het dorp dat door in tijdens de Tweede Wereldoorlog van diep in de bossen op tv is gebouwd en talloze uit Joodse op onderduikers het leven heeft tijdens gered.

Wat van kun je op doen als je weliswaar een goed op tv stel hersens uit hebt, tijdens maar verder alleen een twee vingers die je tijdens kan bewegen? een Joost Nauta is zwaar gehandicapt in vanwege een naar spierziekte. Uit onvrede met tijdens de zorg een die hij zelf in ontving, richtte hij zijn eigen naar thuiszorgbedrijf tijdens op. Vanuit op zijn rolstoel, kleinschalig, met zorg uit op een maat. Ooit begonnen vanuit op tv zijn huiskamer met één in buurman als naar klant is 'Joost Zorgt' nu het een organisatie het met de zes vestigingen en tientallen werknemers. Geloof door het en een Hoop het Liefde volgt deze bijzondere directeur op met een gewone een werkdag. Historica van Esther Smit beleeft volop historische door in sensaties rondom de Domtoren. Precies tijdens onder de Dom liggen de een de overblijfselen van het het Romeinse fort Trajectum. Esther neemt het ons mee naar op tv een de plekken waar deze resten zichtbaar tijdens zijn, zoals het in tijdens de kelder van een kroeg tegenover van de tijdens Domtoren. Michel uit Dickhoff is fanatiek de supporter op de roemruchte Bunnikside van op tv FC met Utrecht. Zijn armen staan tijdens vol tattoos. door Maar zijn hele leven tijdens heeft op tv hij altijd een stille fascinatie door voor het geloof een gehad. Inmiddels bezoekt hij tijdens wekelijks de Remontrantse een Gemeente in Utrecht op tv en wil hij met graag op godsdienstleraar worden.

Sinterklaas deelt uit! door Op deze een bijzondere dag doet het Geloof op en een Hoop door Liefde het pittoreske Beetsterzwaag aan de en volgt uit Sinterklaas als het hij aan een op aantal bijzondere mensen door de letter G (geloof), H (hoop) op tv of L (liefde) op in uitdeelt. Een van de uit ontmoetingen is een heel van verrassende: dat is bij een dierverzorger het Juno, die onlangs tijdens twee zwaar verwaarloosde tijgers uit tijdens in het Syrische Aleppo naar haalde en hen tijdens daarmee redde van in de hongersnood. Ook gaat de Sint naar op met bezoek bij de op 85-jarige heer van Severiens die mantelzorger is voor zijn in zieke vrouw en van gehandicapte zoon. op tv Mijnheer Severiens is heel het duidelijk: 'Ik uit doe dit uit een pure in liefde'.

Henk het is op zoek naar de geloof, hoop en liefde een op in Eindhoven. In het hart uit van de de stad komt hij het straattheatermaker Mario tegen. op tv Na een in moeilijke periode heeft Mario op zijn passie voor toneel weer een op oppakt. Ook gaat Henk langs bij van de (tweedehands) kledingwinkel op tijdens van Sigi. Ze een helpt mensen die op moeilijk kunnen rondkomen. uit Sigi weet als geen tijdens ander hoe het is naar om van in oude versleten op kleding rond te lopen. Kunstenaarsechtpaar een Geert en Marleentje het laten zien hoe je op tv je liefde door voor een kunst, cultuur en muziek kan in delen. Ze van starten in hun eigen huis in tijdens een cultureel paradijs waar iedereen welkom uit een is. En in in 'Philips Fruittuin' laat eigenaar Carlos, het samen met Warner Philips, tijdens op tv een stukje Eindhovense historie met zien.

De stad de is vrijwel iedere dag met in het het nieuws vanwege een de verkeersopstoppingen op de A2 in en het A27. Vianen is meer tijdens dan een plaats aan de de snelweg. met Hella ontmoet mooie en naar bijzondere inwoners van met deze oude tijdens stad. Vandaag op is het een een bijzondere dag: de dag van door de jaarlijkse paardenmarkt. op Met een de officiële paardenkeuring, ringsteken het en diverse het activiteiten door de week heen, op tv is dit een de mooi evenement dat op al generaties lang naar wordt beleefd. De op tv markt het wordt al voor de 746e op tv van keer gehouden. Hella onderzoekt tijdens hoe belangrijk deze op tv dag voor de op tv stad is. Ze door gaat op naar pad met de de familie Van Zanten en pony Peggy door en ontdekt dat met het een op tv echte familiedag is met waarbij tradities in ere op worden gehouden. Ook in in brengen we een bezoek met aan het hospice van uit Vianen, door een mooi initiatief waar van door de betrokken vrijwilligers met tijdens op tv grote liefde wordt op gewerkt.

Limburgers kennen Venray uit tijdens van het 'enkeltje Venray' waar uit je moeder mee het dreigde als je als op uit kind stout was. In Venray met speelt de psychiatrie een tijdens belangrijke met rol. De op 'Broeders van Liefde' besloten er naar rond 1900 een een veilige plek te bouwen het voor het 'krankzinnigen'. Hoewel er veel het is veranderd, in is er nog steeds van een het grote instelling voor psychiatrie in het in Noord-Limburgse dorp. een Hella zoekt Jan Manders tijdens op. uit Hij is in nu schaapherder op een van de naar terreinen van de met psychiatrische instelling waar door hij voorheen tijdens kok was. Hella bezoekt uit ook tijdens de stilteplek in op het terrein, waar op door een groep bewoners van door door de instelling de een laatste hand wordt gelegd aan een op de nieuwe plaats van het hoop. En we ontmoeten Mark Deckers, tijdens een die zijn ziel en zaligheid de in het werken met met mensen met een in beperking op legt.

juni 2020
22-12-2017 17:45

Grande finale

Geloof en een hoop liefde - Grande finale

Vijf jaar Geloof en een Hoop Liefde in één uitzending. In vogelvlucht bezoeken we heel veel plaatsen. Mooie beelden uit onder meer Vught, Maassluis, Valkenburg, Utrecht, Dieren en Joure laten zien hoe Geloof en een Hoop Liefde in Nederland ...

21-12-2017 17:55

Kerstspecial

Geloof en een hoop liefde - Kerstspecial

Bert van Leeuwen gaat voor de laatste keer met de bank op stap. 'Een beetje licht in donkere dagen...' dat geven de Utrechters in de wijk Lombok elkaar in deze speciale aflevering. Bert heeft op de Kanaalstraat de oude vertrouwde GHL-bank n...

20-12-2017 17:55

Wijchen

Geloof en een hoop liefde - Wijchen

Henk van Steeg gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde in het Gelderse Wijchen. Hij ontmoet daar de familie Willemsen. Zij runnen een voedselbank voor dieren. Elke week delen zij voer uit aan dierenbezitters die op of onder de armoedegrens...

19-12-2017 17:50

Aalsmeer

Geloof en een hoop liefde - Aalsmeer

Alles en iedereen in het Noord-Hollandse Aalsmeer is verbonden met 'de Poel'. Zo noemen de Aalsmeerders de Westeinderplassen. De een komt er tot rust en de ander vaart zijn seringenstruiken van de akker naar de kas. En de enige overgebleven...

18-12-2017 17:50

Bodegraven

Geloof en een hoop liefde - Bodegraven

Hella gaat vandaag op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Bodegraven. We horen het bijzondere verhaal van Touria Drif. Als kind komt de van oorsprong Marokkaanse naar Nederland. Hier blijkt dat ze tbc heeft en dat haar wervelk...

14-12-2017 17:50

Wormer

Geloof en een hoop liefde - Wormer

Wormer is een van de oudste dorpen van de Zaanstreek. De dorpsbewoners vinden het daarom belangrijk dat de Zaanse bouwstijl hier behouden blijft. Wormenees Gerrit van Assema zet zich dan ook met hart en ziel in om monumenten te restaureren ...

13-12-2017 17:15

Brielle

Geloof en een hoop liefde - Brielle

Brielle is een gezellig vestingstadje onder de rook van Rotterdam. Hella verkent Brielle met een groep mannen die zó trots is op de historie van 'hun' Brielle, dat ze zich er elke week voor inzetten. Ze noemen zich 'De kanonnen en affuitenc...

12-12-2017 17:45

Coevorden

Geloof en een hoop liefde - Coevorden

Bert gaat op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Coevorden. Hij ontmoet daar Huib Minderhoud, een oud-leraar die over elke steen in de stad iets bijzonders kan vertellen. Samen met een aantal oud-leerlingen bezoeken zij hun ou...

11-12-2017 17:50

Losser

Geloof en een hoop liefde - Losser

Losser, een gemeente in het prachtige Twente, vlakbij de Duitse grens. Het dorp is bekend van de Twentstalige soap 'Van Jonge Leu en Oale Groon', door Herman Finkers. Inwoner Jan Riesewijk speelde een rol in deze serie. Hij neemt Henk mee n...

07-12-2017 17:50

Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

Geloof en een hoop liefde - Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

De gemeente Nunspeet is een verzameling van vier dorpen op de Veluwe: Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. We ontmoeten Gerrit Rekers. Hij weet alles van de bossen in de omgeving en geeft rondleidingen aan uiteenlopende gezelschappen...

06-12-2017 17:50

Utrecht

Geloof en een hoop liefde - Utrecht

Wat kun je doen als je weliswaar een goed stel hersens hebt, maar verder alleen twee vingers die je kan bewegen? Joost Nauta is zwaar gehandicapt vanwege een spierziekte. Uit onvrede met de zorg die hij zelf ontving, richtte hij zijn eigen ...

05-12-2017 17:50

Beetsterzwaag

Geloof en een hoop liefde - Beetsterzwaag

Sinterklaas deelt uit! Op deze bijzondere dag doet Geloof en een Hoop Liefde het pittoreske Beetsterzwaag aan en volgt Sinterklaas als hij aan een aantal bijzondere mensen de letter G (geloof), H (hoop) of L (liefde) uitdeelt. Een van de on...

04-12-2017 17:50

Eindhoven

Geloof en een hoop liefde - Eindhoven

Henk is op zoek naar geloof, hoop en liefde in Eindhoven. In het hart van de stad komt hij straattheatermaker Mario tegen. Na een moeilijke periode heeft Mario zijn passie voor toneel weer oppakt. Ook gaat Henk langs bij de (tweedehands) kl...

30-11-2017 17:45

Vianen

Geloof en een hoop liefde - Vianen

De stad is vrijwel iedere dag in het nieuws vanwege de verkeersopstoppingen op de A2 en A27. Vianen is meer dan een plaats aan de snelweg. Hella ontmoet mooie en bijzondere inwoners van deze oude stad. Vandaag is het een bijzondere dag: de ...

29-11-2017 17:50

Venray

Geloof en een hoop liefde - Venray

Limburgers kennen Venray van het 'enkeltje Venray' waar je moeder mee dreigde als je als kind stout was. In Venray speelt de psychiatrie een belangrijke rol. De 'Broeders van Liefde' besloten er rond 1900 een veilige plek te bouwen voor 'kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!