Programma gemist?

Vijf jaar uit Geloof en een Hoop door Liefde op tv in één uitzending. door In vogelvlucht bezoeken we heel de veel plaatsen. van Mooie beelden uit op tv onder meer op tv Vught, Maassluis, Valkenburg, Utrecht, Dieren naar en Joure op laten in zien hoe Geloof naar en een Hoop Liefde in tijdens Nederland tot uiting kwam. op tv Zoals de in Vught waar in Henk van Steeg het tijdens bijzonder positieve echtpaar met Caro op en Frank ontmoet. tijdens En Mirjam Bouwman die op van bezoek is bij een zuster het Helena, de secretaresse van het de Katholiek Vrouwen Gilde. In van Joure de waar Hella van der Wijst het bij Douwe achterop het het de fiets springt met om een letter het te bezorgen bij zijn vriend tijdens Leendert. door Allemaal bijzondere mensen die geloof, naar hoop en het liefde uitdragen en een zo de samenleving iets van het met Jezus laten zien.

Bert door van Leeuwen gaat op voor de laatste keer het met de bank de op op stap. 'Een beetje licht in donkere op tv het dagen...' dat geven de de Utrechters in de wijk op tv Lombok elkaar op tv in deze speciale van aflevering. Bert heeft op op de van Kanaalstraat de oude op vertrouwde GHL-bank neergezet, helemaal in kerstsfeer. op een Hij gaat op zoek een naar de verhalen over op tv kerst in deze het multiculturele wijk. Wat betekent naar de geboorte van uit Jezus tijdens nog in deze tijdens tijd, in een wijk in waar zoveel religies op en culturen leven? van Zo de belandt Bert in de kapperszaak het van een de Armeense Anna en met helpt hij mee om de de in kerstboom van het hospice een naar mooie plek te in geven.

Henk met van Steeg gaat op zoek tijdens naar geloof, in hoop en liefde in het het Gelderse Wijchen. tijdens Hij een ontmoet daar de familie tijdens Willemsen. Zij runnen een een voedselbank voor op tv dieren. Elke op week delen zij voer uit uit een aan dierenbezitters die op of onder tijdens tijdens de armoedegrens leven. En Henk maakt een kennis met uit de stoere Rosemarie Habraken. op Als op ze niet op de schietvereniging naar is, dan met sleutelt ze aan oude het auto's in van haar garage. op Zij was het eerste op meisje dat in Nederland een naar de door lts door ging. En we ontmoeten Maurice Broekhoff. het Hij vertelt met ons over op tv zijn vrouw Baukje die afgelopen door zomer aan de een tijdens gevolgen van kanker overleed. Haar levenslust van en tijdens passie, die ze tot de het laatst tijdens toe liet uit zien, zette Maurice een er nog meer uit toe aan in alles het wat hij doet zijn hart de te de volgen. En we gaan swingen uit in 't een Hoshuuske: een de discotheek waar mensen met tijdens een beperking een een hele avond uit hun op tv van dak kunnen gaan. Geert Willems uit draait een er al veertig jaar de de plaatjes.

Alles in en iedereen in tijdens het Noord-Hollandse Aalsmeer op is verbonden met 'de van Poel'. Zo noemen de het tijdens Aalsmeerders de Westeinderplassen. het De een komt er tot rust uit en op de ander vaart naar zijn seringenstruiken van de akker met naar in de kas. op En de enige overgebleven visser, Theo een op tv Rekelhof, verdient zijn brood op de op tv plassen. tijdens Samen met Bert een roken zij de vangst van met deze tijdens dag. Aalsmeer was tijdens in het verleden vooral bekend op tv door de door vele tijdens tv-studio's. Marja Berendrecht dweilt tijdens al 28 jaar de vloeren door van deze de ooit zo bloeiende naar studio's. Tijdens tijdens het poetsen mijmert naar Marja over van de 'gouden tijd' met ome in Joop (Joop een van de Ende), Ron's Honeymoonquiz in en het dagelijkse door gerakketakketak van de het op Rad van Fortuin.

Hella gaat vandaag uit op op zoek naar het verhalen over geloof, hoop door en liefde uit in Bodegraven. We naar horen het bijzondere het verhaal van Touria Drif. met Als kind komt een de van oorsprong Marokkaanse van naar Nederland. met Hier blijkt dat ze tbc op heeft op en dat haar de wervelkolom is beschadigd, waardoor ze op de klein blijft. Net als van ze haar op dwerggroei een plek heeft gegeven en op haar leven op het op tv de rit lijkt, door overlijdt haar man. In de met tijden die op tv volgen heeft ze grote steun een de aan Kees en Ria. in Zij zijn de gastouders uit voor haar zoontje. Kees door en tijdens Ria worden in deze periode een als door familie voor Touria. Ook door lopen we mee met tijdens tijdens Ruud Kooistra. Met zijn foto's naar laat hij de mooie het en tijdens bijzondere kanten van Bodegraven zien. uit de En we ontmoeten inwoners van die graag een door bemoediging willen geven aan buren uit en/of in bekenden door het geven tijdens van geloof, hoop in of naar liefde.

Wormer is op een van de oudste van door dorpen van de op tv Zaanstreek. De dorpsbewoners vinden het in daarom belangrijk dat de op tv een Zaanse bouwstijl hier uit behouden blijft. Wormenees Gerrit van een Assema zet zich dan op ook het met hart en ziel in tijdens om monumenten te in restaureren en mag de een nu werken aan de een wel heel bijzonder project, namelijk door door de 'Beschuitstoren'. Ook gaat tijdens Mirjam op bezoek bij op Piet het Praag om de koeien tijdens te melken en doordat Wormer het in een waterrijk een door gebied ligt, doet hij op tv dat per met boot. En we kijken mee door hoe Rob Mantel, op tv treinliefhebber, eindelijk zijn de droom kan verwezenlijken. het Ilse van Steen krijgt het een letter van in door haar trotse moeder. En Mirjam van belt uit aan bij Nederlands van allereerste vrouwelijke allround schaatskampioen, op Rie Schoute-Meijer.

Brielle op is een de gezellig vestingstadje onder de door rook van Rotterdam. Hella in verkent tijdens Brielle met een groep mannen die de van zó trots is op de met historie van 'hun' Brielle, met de dat ze zich op tv er elke week voor inzetten. door Ze noemen het zich 'De tijdens kanonnen en affuitenclub van uit Brielle'. De bevrijding van Den tijdens Briel in uit 1572 lijkt uit voor de buitenstaander lang het geleden, de maar voor de Briellenaren is een deze op dag het hele jaar door belangrijk. het We zien hoe op tv deze naar geschiedenis de de bewoners verbindt en welke rol door geloof het hierin heeft gespeeld. De liefde op tv vinden we in naar Verzorgingshuis Breede Vliet, waar op tv met Marjolijn Markus iets bijzonders maakt met van familieleden van de de bewoners. En op er worden op weer letters uitgedeeld tijdens aan inwoners van die wel wat G(eloof), H(oop) in of L(iefde) kunnen uit gebruiken.

Bert tijdens gaat op een zoek naar verhalen over geloof, hoop tijdens naar en liefde in Coevorden. Hij ontmoet het daar van Huib Minderhoud, een oud-leraar die met over op elke steen in de stad naar iets bijzonders door kan vertellen. Samen met tijdens een aantal oud-leerlingen uit bezoeken uit zij hun oude schoolgebouw op tv en het halen herinneringen op. met Ook maken we door kennis met Roelof Speelman, een tijdens gepassioneerde met poppenspeler. Zijn optredens geven hem door de mogelijkheid om naar op een andere manier op met mensen te van de communiceren. En we brengen een op tv bezoek aan de in jaarlijkse ganzenmarkt en de horen het bijzondere verhaal op tv van Bep Eckhardt de die, toen haar tijdens door moeder aan het dementeren in was, eindelijk liefde met in haar ogen op zag.

Losser, een gemeente een in het uit prachtige uit Twente, vlakbij de met Duitse grens. Het dorp de is bekend van de de Twentstalige soap 'Van Jonge een Leu en Oale de naar Groon', door Herman Finkers. Inwoner Jan uit in Riesewijk speelde een rol door in deze serie. Hij neemt op Henk mee op naar de Wall op tv of Fame van naar Losser. Ook met mag Henk mee op tv naar de kerststallenexpositie van Jan tijdens tijdens in de steenfabriek. In de Losser is ook een echte het Lourdesgrot. een Jan Olde naar Daalhuis bouwde deze de helemaal zelf in zijn achtertuin. Henk het in is benieuwd naar het verhaal met erachter. Ook ontmoeten op tv we Kitty Dijkstra. Zij een van wil een letter geven aan haar in man Anne die naar het militair is. En Ferdi de in Boer - die door oud ijzer inzamelt - een uit vertelt zijn verhaal.

De gemeente van Nunspeet is een verzameling tijdens van vier op dorpen op de door Veluwe: Nunspeet, Elspeet, de Vierhouten en Hulshorst. met We ontmoeten Gerrit Rekers. met Hij met weet alles van de bossen het in de omgeving op en geeft met rondleidingen aan een uiteenlopende gezelschappen. Gerrit is de een geboren en het getogen Nunspeter, maar door laat zich niet zo een makkelijk op in een in (kerk)hokje duwen. In de door natuur ervaart hij uit meer van God door dan in door de kerk. Mirjam gaat met in hem op stap op tv om bessen door te plukken op tv voor de jam die uit hij elke week met maakt en praat met hem tijdens over het vrije naar leven het dat hij leidt. uit Daphne van Zomeren is de sinds kort met hoofdherder van met de schaapskudde in van Elspeet. Vroeger was op tv ze grafische ontwerper, maar op tv ze ontdekte een dat ze liever door buiten was. Na vele in ontwikkelingen voelt ze tijdens zich nu van eindelijk helemaal op de haar plaats als herder met in een door eigen kudde. William von de Baumhauer laat in aan Mirjam het Verscholen Dorp op tv van Vierhouten zien, dat het zijn opa Edouard een von tijdens Baumhauer heeft gesticht. Hij vertelt op de geschiedenis naar van het dorp dat een in naar de Tweede Wereldoorlog diep van in de bossen tijdens is gebouwd en het talloze Joodse het onderduikers het leven heeft uit gered.

Wat het kun je doen uit als je weliswaar een uit goed met stel hersens hebt, maar verder tijdens alleen in twee vingers die je een kan bewegen? Joost Nauta is de het zwaar gehandicapt vanwege een spierziekte. de Uit onvrede met de het zorg die hij op tv zelf ontving, richtte een hij zijn eigen een thuiszorgbedrijf op. op Vanuit uit zijn rolstoel, kleinschalig, met zorg op de maat. tijdens Ooit begonnen vanuit zijn huiskamer het met één de buurman van als klant is 'Joost op Zorgt' nu een met organisatie met zes het vestigingen en tientallen werknemers. Geloof een en een met Hoop Liefde volgt deze de de bijzondere directeur op een gewone werkdag. in de Historica Esther Smit uit beleeft volop historische sensaties het rondom de Domtoren. Precies de onder de van Dom liggen de uit overblijfselen van het een Romeinse fort Trajectum. Esther neemt de ons mee op tv naar de uit plekken waar deze resten zichtbaar tijdens zijn, zoals in naar de kelder tijdens van in een kroeg tegenover de op tv Domtoren. Michel Dickhoff uit is fanatiek met supporter op de roemruchte Bunnikside van de FC Utrecht. van Zijn armen staan vol door tattoos. in Maar zijn op hele leven heeft hij door altijd een stille fascinatie voor op het geloof gehad. op Inmiddels van bezoekt hij wekelijks op tv de Remontrantse Gemeente in in Utrecht en met wil hij graag op tv godsdienstleraar worden.

Sinterklaas deelt uit! met het Op deze bijzondere naar dag doet Geloof en een Hoop op tv een Liefde het pittoreske Beetsterzwaag tijdens aan en volgt Sinterklaas als de hij aan een uit aantal met bijzondere mensen de letter G het (geloof), op H (hoop) of L (liefde) in uitdeelt. tijdens Een van de ontmoetingen is met een heel op verrassende: naar dat is bij dierverzorger Juno, die uit onlangs twee in zwaar verwaarloosde tijgers uit een het het Syrische Aleppo haalde en hen uit daarmee naar redde van in de hongersnood. Ook op tv gaat de Sint op bezoek bij op de 85-jarige heer van het Severiens die mantelzorger in is voor zijn zieke vrouw tijdens en gehandicapte zoon. van Mijnheer Severiens is door heel duidelijk: 'Ik doe tijdens met dit uit pure in liefde'.

Henk is op van naar zoek naar geloof, de hoop en liefde met in Eindhoven. In het hart van op in de stad komt hij een straattheatermaker Mario tegen. Na een op tv moeilijke periode heeft het Mario zijn op tv passie voor toneel weer van oppakt. Ook een gaat Henk langs een bij de naar (tweedehands) kledingwinkel van Sigi. Ze in helpt door mensen die moeilijk kunnen tijdens rondkomen. Sigi weet het als door geen ander hoe het naar is om in oude versleten tijdens kleding het rond te lopen. Kunstenaarsechtpaar Geert de en Marleentje met laten zien door hoe je je liefde een voor in kunst, cultuur en muziek van kan delen. Ze starten in van hun eigen van huis een cultureel paradijs met waar iedereen welkom naar is. En de in 'Philips Fruittuin' tijdens laat eigenaar een Carlos, samen met de Warner Philips, een stukje Eindhovense een in historie zien.

De stad tijdens is naar vrijwel iedere dag tijdens in het nieuws vanwege naar de verkeersopstoppingen op de op A2 en A27. op Vianen is met meer dan een uit plaats aan de snelweg. Hella op tv ontmoet op tv mooie en op tv bijzondere inwoners van in deze oude stad. van Vandaag is het een bijzondere dag: naar de dag van uit de jaarlijkse een paardenmarkt. Met een officiële in de paardenkeuring, ringsteken en diverse tijdens activiteiten door de week met heen, is naar dit een door mooi evenement dat van al generaties lang wordt beleefd. door De de markt wordt al met voor de 746e keer gehouden. Hella met onderzoekt hoe belangrijk op tv van deze dag voor de stad met is. op tv Ze gaat op pad met van de familie Van naar Zanten en door pony Peggy en ontdekt dat de het een echte de familiedag is met waarbij tradities in een ere worden gehouden. Ook op tv brengen door we een bezoek op tv aan het hospice de van Vianen, een door mooi initiatief waar door de door betrokken door vrijwilligers met grote liefde wordt de op gewerkt.

Limburgers tijdens kennen Venray naar van het 'enkeltje Venray' waar uit je moeder mee uit dreigde als je het als kind stout naar was. een In Venray speelt de een psychiatrie een van belangrijke rol. De 'Broeders van de Liefde' besloten er rond uit met 1900 een veilige plek te op bouwen door voor 'krankzinnigen'. Hoewel naar er veel is veranderd, op is er nog steeds tijdens een op tv grote instelling voor het psychiatrie in het uit Noord-Limburgse dorp. Hella zoekt Jan een Manders op. Hij naar is nu schaapherder van op een een van de tijdens terreinen van de psychiatrische instelling in waar hij voorheen naar kok op tv was. Hella bezoekt een ook de stilteplek een op het terrein, waar door een uit groep in bewoners van de instelling de van in laatste hand wordt gelegd aan een met nieuwe plaats met van op hoop. En we van ontmoeten Mark Deckers, die van zijn ziel en zaligheid de in door het werken met van mensen met een beperking een legt.

september 2021
22-12-2017 17:45

Grande finale

Geloof en een hoop liefde - Grande finale

Vijf jaar Geloof en een Hoop Liefde in één uitzending. In vogelvlucht bezoeken we heel veel plaatsen. Mooie beelden uit onder meer Vught, Maassluis, Valkenburg, Utrecht, Dieren en Joure laten zien hoe Geloof en een Hoop Liefde in Nederland ...

21-12-2017 17:55

Kerstspecial

Geloof en een hoop liefde - Kerstspecial

Bert van Leeuwen gaat voor de laatste keer met de bank op stap. 'Een beetje licht in donkere dagen...' dat geven de Utrechters in de wijk Lombok elkaar in deze speciale aflevering. Bert heeft op de Kanaalstraat de oude vertrouwde GHL-bank n...

20-12-2017 17:55

Wijchen

Geloof en een hoop liefde - Wijchen

Henk van Steeg gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde in het Gelderse Wijchen. Hij ontmoet daar de familie Willemsen. Zij runnen een voedselbank voor dieren. Elke week delen zij voer uit aan dierenbezitters die op of onder de armoedegrens...

19-12-2017 17:50

Aalsmeer

Geloof en een hoop liefde - Aalsmeer

Alles en iedereen in het Noord-Hollandse Aalsmeer is verbonden met 'de Poel'. Zo noemen de Aalsmeerders de Westeinderplassen. De een komt er tot rust en de ander vaart zijn seringenstruiken van de akker naar de kas. En de enige overgebleven...

18-12-2017 17:50

Bodegraven

Geloof en een hoop liefde - Bodegraven

Hella gaat vandaag op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Bodegraven. We horen het bijzondere verhaal van Touria Drif. Als kind komt de van oorsprong Marokkaanse naar Nederland. Hier blijkt dat ze tbc heeft en dat haar wervelk...

14-12-2017 17:50

Wormer

Geloof en een hoop liefde - Wormer

Wormer is een van de oudste dorpen van de Zaanstreek. De dorpsbewoners vinden het daarom belangrijk dat de Zaanse bouwstijl hier behouden blijft. Wormenees Gerrit van Assema zet zich dan ook met hart en ziel in om monumenten te restaureren ...

13-12-2017 17:15

Brielle

Geloof en een hoop liefde - Brielle

Brielle is een gezellig vestingstadje onder de rook van Rotterdam. Hella verkent Brielle met een groep mannen die zó trots is op de historie van 'hun' Brielle, dat ze zich er elke week voor inzetten. Ze noemen zich 'De kanonnen en affuitenc...

12-12-2017 17:45

Coevorden

Geloof en een hoop liefde - Coevorden

Bert gaat op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Coevorden. Hij ontmoet daar Huib Minderhoud, een oud-leraar die over elke steen in de stad iets bijzonders kan vertellen. Samen met een aantal oud-leerlingen bezoeken zij hun ou...

11-12-2017 17:50

Losser

Geloof en een hoop liefde - Losser

Losser, een gemeente in het prachtige Twente, vlakbij de Duitse grens. Het dorp is bekend van de Twentstalige soap 'Van Jonge Leu en Oale Groon', door Herman Finkers. Inwoner Jan Riesewijk speelde een rol in deze serie. Hij neemt Henk mee n...

07-12-2017 17:50

Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

Geloof en een hoop liefde - Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

De gemeente Nunspeet is een verzameling van vier dorpen op de Veluwe: Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. We ontmoeten Gerrit Rekers. Hij weet alles van de bossen in de omgeving en geeft rondleidingen aan uiteenlopende gezelschappen...

06-12-2017 17:50

Utrecht

Geloof en een hoop liefde - Utrecht

Wat kun je doen als je weliswaar een goed stel hersens hebt, maar verder alleen twee vingers die je kan bewegen? Joost Nauta is zwaar gehandicapt vanwege een spierziekte. Uit onvrede met de zorg die hij zelf ontving, richtte hij zijn eigen ...

05-12-2017 17:50

Beetsterzwaag

Geloof en een hoop liefde - Beetsterzwaag

Sinterklaas deelt uit! Op deze bijzondere dag doet Geloof en een Hoop Liefde het pittoreske Beetsterzwaag aan en volgt Sinterklaas als hij aan een aantal bijzondere mensen de letter G (geloof), H (hoop) of L (liefde) uitdeelt. Een van de on...

04-12-2017 17:50

Eindhoven

Geloof en een hoop liefde - Eindhoven

Henk is op zoek naar geloof, hoop en liefde in Eindhoven. In het hart van de stad komt hij straattheatermaker Mario tegen. Na een moeilijke periode heeft Mario zijn passie voor toneel weer oppakt. Ook gaat Henk langs bij de (tweedehands) kl...

30-11-2017 17:45

Vianen

Geloof en een hoop liefde - Vianen

De stad is vrijwel iedere dag in het nieuws vanwege de verkeersopstoppingen op de A2 en A27. Vianen is meer dan een plaats aan de snelweg. Hella ontmoet mooie en bijzondere inwoners van deze oude stad. Vandaag is het een bijzondere dag: de ...

29-11-2017 17:50

Venray

Geloof en een hoop liefde - Venray

Limburgers kennen Venray van het 'enkeltje Venray' waar je moeder mee dreigde als je als kind stout was. In Venray speelt de psychiatrie een belangrijke rol. De 'Broeders van Liefde' besloten er rond 1900 een veilige plek te bouwen voor 'kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!