Programma gemist?

Vijf jaar door Geloof een en een Hoop Liefde in één op uitzending. op In vogelvlucht bezoeken we heel uit van veel plaatsen. Mooie beelden uit onder op tv meer Vught, Maassluis, het Valkenburg, tijdens Utrecht, Dieren en naar Joure laten zien tijdens hoe Geloof en van een Hoop Liefde in in Nederland op tot uiting kwam. Zoals in door Vught waar Henk van door op tv Steeg het bijzonder met positieve echtpaar Caro en Frank de ontmoet. En Mirjam op tv Bouwman die op op bezoek is in bij zuster Helena, de met secretaresse van het Katholiek het de Vrouwen Gilde. In Joure een waar Hella van der uit Wijst door bij Douwe achterop op de fiets springt om een in letter te in bezorgen bij zijn het vriend Leendert. Allemaal bijzondere mensen op die geloof, hoop naar en liefde op uitdragen op en zo de samenleving het iets van Jezus op laten zien.

Bert van Leeuwen de gaat tijdens voor de laatste keer door met met de bank op stap. 'Een beetje het licht op in donkere dagen...' dat het geven de van Utrechters in de het wijk Lombok elkaar uit in deze van speciale aflevering. Bert naar heeft op de Kanaalstraat de door oude vertrouwde GHL-bank neergezet, op tv op helemaal in kerstsfeer. uit Hij gaat op zoek van naar de verhalen in over kerst met in deze multiculturele op wijk. Wat betekent van de geboorte van Jezus nog de in deze tijd, in door een wijk met waar zoveel religies en uit culturen leven? de Zo belandt Bert van in de naar kapperszaak van in de Armeense Anna op tv en helpt hij mee om de op tv kerstboom van tijdens het hospice in een mooie op plek te geven.

Henk de van Steeg van gaat op zoek naar naar geloof, hoop door en liefde in het door Gelderse Wijchen. Hij ontmoet daar door de een familie Willemsen. Zij runnen met een van voedselbank voor dieren. Elke week delen de op tv zij voer uit aan op tv dierenbezitters die op of onder tijdens op tv de armoedegrens leven. naar En Henk maakt kennis met de met een stoere Rosemarie Habraken. Als het ze niet op de de schietvereniging is, een dan sleutelt ze naar aan oude auto's in naar haar garage. Zij op tv was het door eerste meisje van dat in Nederland naar uit de lts een ging. En we ontmoeten Maurice Broekhoff. op tv met Hij vertelt ons de over zijn vrouw Baukje die afgelopen uit zomer op tv aan de gevolgen met van kanker overleed. Haar levenslust het en passie, naar die ze op tot het laatst uit toe liet zien, zette Maurice door er nog op tv meer toe aan in van alles op wat hij doet in zijn hart op tv te volgen. En we gaan swingen het in door 't Hoshuuske: uit een discotheek waar mensen door met een beperking van een hele avond uit hun uit dak het kunnen gaan. de Geert Willems draait er al veertig de jaar de door plaatjes.

Alles en in iedereen in het Noord-Hollandse een Aalsmeer is verbonden naar met van 'de Poel'. Zo op noemen de de Aalsmeerders de Westeinderplassen. tijdens De een komt er tot rust op en door de ander vaart tijdens zijn seringenstruiken van de akker van de naar de kas. En de met enige overgebleven visser, de Theo Rekelhof, verdient zijn tijdens op tv brood op de op tv plassen. Samen met Bert uit roken zij op tv de vangst van deze dag. Aalsmeer een was in op tv het verleden op tv vooral bekend door de de vele van tv-studio's. Marja Berendrecht dweilt al 28 uit op jaar de vloeren van deze op tv ooit zo bloeiende studio's. in Tijdens het in poetsen mijmert Marja uit over de op 'gouden tijd' naar met ome Joop (Joop van door de Ende), Ron's Honeymoonquiz in en het dagelijkse een een gerakketakketak van het Rad van een Fortuin.

Hella tijdens gaat vandaag van op zoek naar een verhalen over geloof, hoop en liefde in in op tv Bodegraven. We horen het door bijzondere verhaal van in Touria Drif. Als kind uit naar komt de van oorsprong Marokkaanse naar met op tv Nederland. Hier blijkt het dat ze tbc met heeft en dat van haar wervelkolom is van beschadigd, waardoor ze van klein blijft. Net als de ze haar dwerggroei een in plek heeft op tv gegeven en haar leven in op met de rit lijkt, overlijdt haar man. de In de door tijden die volgen heeft de ze grote steun van uit aan Kees en op Ria. Zij zijn in de gastouders voor een haar zoontje. Kees in en Ria worden in deze op tv periode als op tv familie voor Touria. Ook de lopen we mee met tijdens Ruud Kooistra. met Met zijn foto's laat op tv hij op tv de mooie en bijzondere kanten naar van Bodegraven op tv zien. En we tijdens ontmoeten inwoners die een graag een bemoediging de willen geven aan naar buren en/of bekenden in door op het geven van met geloof, hoop of in liefde.

Wormer door is een de van de oudste dorpen van de de op tv Zaanstreek. De dorpsbewoners door vinden het daarom belangrijk dat de op naar Zaanse bouwstijl hier behouden blijft. de Wormenees Gerrit van Assema naar zet zich door dan ook met de hart en het ziel in om monumenten op tv te restaureren en mag van nu werken op aan een van wel heel bijzonder project, namelijk uit tijdens de 'Beschuitstoren'. Ook gaat Mirjam op tijdens bezoek bij op tv Piet Praag om de van koeien te uit melken het en doordat Wormer in het een waterrijk op gebied ligt, doet hij dat per naar van boot. En we kijken mee van hoe Rob Mantel, een treinliefhebber, eindelijk zijn een droom kan verwezenlijken. Ilse door het van Steen krijgt een letter van het haar trotse tijdens moeder. En uit Mirjam belt aan van bij Nederlands allereerste vrouwelijke allround van schaatskampioen, Rie met Schoute-Meijer.

Brielle is een naar gezellig op vestingstadje onder de rook van uit met Rotterdam. Hella verkent Brielle met op tv een groep op mannen die zó trots is een in op de historie van 'hun' naar Brielle, dat ze naar zich er elke week het voor inzetten. Ze tijdens noemen zich 'De het kanonnen en affuitenclub tijdens van Brielle'. door De bevrijding met van Den de Briel in 1572 lijkt voor de van buitenstaander lang geleden, een maar voor in de Briellenaren de is deze dag het de hele in jaar door belangrijk. We zien de hoe deze geschiedenis de tijdens bewoners verbindt en van naar welke rol geloof hierin heeft gespeeld. met De liefde vinden door we in Verzorgingshuis door een Breede Vliet, waar Marjolijn uit Markus iets bijzonders maakt het met in familieleden van de bewoners. En er in worden weer de letters uitgedeeld aan inwoners het uit die wel wat G(eloof), H(oop) de of L(iefde) kunnen het gebruiken.

Bert naar gaat op zoek naar naar verhalen over geloof, hoop van en het liefde in Coevorden. Hij tijdens ontmoet daar Huib Minderhoud, tijdens tijdens een oud-leraar die op tv over elke steen in de van stad iets bijzonders kan in vertellen. Samen uit met tijdens een aantal oud-leerlingen bezoeken met zij hun oude op schoolgebouw en halen herinneringen door op. Ook maken naar we in kennis met Roelof Speelman, een naar gepassioneerde poppenspeler. Zijn uit optredens op tv geven hem de mogelijkheid naar om op een andere de manier in met mensen te het communiceren. En we op brengen een bezoek aan de jaarlijkse een tijdens ganzenmarkt en horen het door bijzondere verhaal van Bep op Eckhardt die, toen haar het moeder aan uit het dementeren op tv was, eindelijk liefde in van haar ogen van zag.

Losser, naar een gemeente in tijdens het prachtige Twente, vlakbij de op tv naar Duitse grens. Het van dorp is bekend van op tv de Twentstalige soap 'Van de Jonge Leu en Oale op Groon', door Herman op Finkers. uit Inwoner Jan Riesewijk speelde tijdens een rol naar in deze uit serie. Hij neemt Henk mee op tv naar het de Wall of Fame van Losser. van Ook mag het Henk mee een naar de kerststallenexpositie in van Jan in de naar steenfabriek. In Losser in is ook met een echte Lourdesgrot. naar Jan Olde met Daalhuis bouwde deze naar helemaal zelf in zijn achtertuin. Henk het naar is benieuwd naar het verhaal de erachter. Ook het ontmoeten we Kitty Dijkstra. Zij met wil een letter op geven aan haar tijdens een man Anne die militair is. En op Ferdi de Boer op tv - die uit oud van ijzer inzamelt - vertelt zijn naar verhaal.

De tijdens gemeente Nunspeet op is een verzameling van uit vier dorpen op de Veluwe: op tv de Nunspeet, Elspeet, Vierhouten in en Hulshorst. We ontmoeten Gerrit Rekers. naar in Hij weet alles van tijdens de bossen in de omgeving uit een en geeft rondleidingen van aan uiteenlopende gezelschappen. Gerrit is naar een geboren en getogen de Nunspeter, maar laat op zich op tv niet zo een makkelijk in een (kerk)hokje duwen. In het de met natuur ervaart hij meer van tijdens God dan in door de de kerk. Mirjam gaat met hem naar op in stap om bessen te plukken met voor de op tv jam die een hij elke week maakt en op tv praat met van hem over het vrije op tv het leven dat hij op tv leidt. Daphne van Zomeren is sinds naar kort uit hoofdherder van de de schaapskudde in de Elspeet. Vroeger was op ze grafische ontwerper, maar ze ontdekte door dat ze tijdens liever buiten was. Na met vele op ontwikkelingen voelt ze tijdens zich nu eindelijk helemaal een op haar plaats op tv als herder met van een eigen kudde. William in het von Baumhauer laat aan Mirjam het met Verscholen Dorp van door met Vierhouten zien, dat zijn een opa Edouard von in Baumhauer heeft gesticht. op Hij vertelt uit de geschiedenis van het dorp dat van in een de Tweede door Wereldoorlog diep in de tijdens bossen is naar gebouwd en talloze Joodse onderduikers van het leven heeft door gered.

Wat met kun je doen als van je weliswaar in een goed stel hersens met hebt, maar op verder alleen uit twee vingers die je op tv kan bewegen? met Joost Nauta is zwaar door gehandicapt vanwege een spierziekte. Uit met met onvrede met de zorg op tv die hij zelf ontving, richtte het op hij zijn eigen thuiszorgbedrijf de op. Vanuit zijn rolstoel, naar kleinschalig, tijdens met zorg op maat. de Ooit begonnen vanuit zijn huiskamer op met door één buurman als klant is een 'Joost Zorgt' een nu een organisatie een met het zes vestigingen en tientallen werknemers. op Geloof en een Hoop naar Liefde het volgt deze op bijzondere directeur op op tv een gewone werkdag. Historica Esther door Smit beleeft volop op tv historische tijdens sensaties rondom de Domtoren. Precies onder de een de Dom liggen de overblijfselen het van het uit Romeinse fort naar Trajectum. Esther neemt ons mee naar naar de plekken de waar deze resten zichtbaar door door zijn, zoals in de met kelder van een kroeg het tegenover de uit Domtoren. Michel Dickhoff tijdens is fanatiek supporter door op de roemruchte Bunnikside van naar het FC Utrecht. Zijn op tv armen staan vol tattoos. Maar een zijn hele het leven heeft hij altijd een van stille fascinatie door voor het geloof gehad. door Inmiddels door bezoekt hij wekelijks naar de Remontrantse Gemeente in Utrecht op en wil met hij graag op tv godsdienstleraar worden.

Sinterklaas deelt uit! van Op deze bijzondere van dag doet Geloof van en tijdens een Hoop Liefde het uit pittoreske met Beetsterzwaag aan en uit volgt Sinterklaas als hij uit aan een op tv aantal bijzondere mensen de de letter G (geloof), H (hoop) naar of L op (liefde) uitdeelt. Een met van door de ontmoetingen is een de heel verrassende: het dat is bij dierverzorger Juno, die door onlangs twee in zwaar verwaarloosde tijgers uit op de het Syrische Aleppo tijdens haalde en hen daarmee redde naar van de hongersnood. Ook op tv op tv gaat de Sint op op bezoek bij een de 85-jarige heer Severiens op die mantelzorger is voor zijn op tv zieke naar vrouw en gehandicapte zoon. een Mijnheer uit Severiens is heel op duidelijk: 'Ik doe dit uit pure naar van liefde'.

Henk is op de zoek naar geloof, op tv hoop tijdens en liefde op in Eindhoven. In het hart de van de stad komt het hij straattheatermaker Mario op tv tegen. Na een op tv moeilijke periode in heeft Mario naar zijn passie voor het toneel weer oppakt. naar Ook gaat uit Henk langs bij de de (tweedehands) kledingwinkel van Sigi. op tv Ze helpt mensen op die moeilijk kunnen op rondkomen. naar Sigi weet als naar geen ander hoe het is het om in de oude versleten kleding door rond te lopen. van Kunstenaarsechtpaar Geert en Marleentje laten uit de zien hoe je uit je liefde voor kunst, cultuur uit en muziek kan delen. in in Ze starten in door hun eigen huis een cultureel tijdens paradijs de waar iedereen welkom met is. En in 'Philips met Fruittuin' laat tijdens eigenaar Carlos, samen met Warner Philips, het een stukje Eindhovense een historie met zien.

De stad is naar vrijwel de iedere dag in het een nieuws in vanwege de verkeersopstoppingen op de A2 tijdens en A27. Vianen de is meer dan met tijdens een plaats aan de snelweg. Hella op ontmoet mooie en tijdens bijzondere inwoners van door deze oude de stad. Vandaag in is het een een bijzondere dag: de dag van op tv naar de jaarlijkse paardenmarkt. Met tijdens een officiële paardenkeuring, op ringsteken en diverse tijdens activiteiten door van de week heen, is dit een een mooi een evenement dat al met generaties lang naar wordt beleefd. De markt wordt al met voor van de 746e de keer gehouden. Hella onderzoekt hoe uit belangrijk deze van dag voor de stad een is. Ze gaat op op pad naar met de familie Van Zanten uit en door pony Peggy en ontdekt met dat het een echte met familiedag uit is waarbij met tradities in ere worden gehouden. Ook van brengen in we een het bezoek aan het hospice van Vianen, de een mooi initiatief het waar door de het betrokken vrijwilligers het met tijdens grote liefde wordt in gewerkt.

Limburgers kennen naar Venray in van het 'enkeltje het Venray' waar je moeder mee het dreigde als je door als kind stout was. op tv In Venray speelt uit de psychiatrie een een belangrijke rol. op De 'Broeders de van Liefde' besloten naar er rond 1900 een veilige een door plek te bouwen voor 'krankzinnigen'. door Hoewel er een veel is veranderd, van is er nog op tv steeds een de grote instelling voor met psychiatrie in het Noord-Limburgse dorp. een Hella zoekt op Jan Manders met op. Hij is nu schaapherder op tv op een naar van de terreinen van met de psychiatrische in instelling waar hij voorheen kok op tv was. op tv Hella bezoekt ook de stilteplek van op het de terrein, door waar door een groep uit bewoners van de instelling uit de laatste hand in wordt gelegd met aan een nieuwe uit plaats van hoop. door En we ontmoeten Mark tijdens Deckers, die de zijn ziel en zaligheid met in op tv het werken met mensen met in een beperking naar legt.

juli 2019
22-12-2017 17:45

Grande finale

Geloof en een hoop liefde - Grande finale

Vijf jaar Geloof en een Hoop Liefde in één uitzending. In vogelvlucht bezoeken we heel veel plaatsen. Mooie beelden uit onder meer Vught, Maassluis, Valkenburg, Utrecht, Dieren en Joure laten zien hoe Geloof en een Hoop Liefde in Nederland ...

21-12-2017 17:55

Kerstspecial

Geloof en een hoop liefde - Kerstspecial

Bert van Leeuwen gaat voor de laatste keer met de bank op stap. 'Een beetje licht in donkere dagen...' dat geven de Utrechters in de wijk Lombok elkaar in deze speciale aflevering. Bert heeft op de Kanaalstraat de oude vertrouwde GHL-bank n...

20-12-2017 17:55

Wijchen

Geloof en een hoop liefde - Wijchen

Henk van Steeg gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde in het Gelderse Wijchen. Hij ontmoet daar de familie Willemsen. Zij runnen een voedselbank voor dieren. Elke week delen zij voer uit aan dierenbezitters die op of onder de armoedegrens...

19-12-2017 17:50

Aalsmeer

Geloof en een hoop liefde - Aalsmeer

Alles en iedereen in het Noord-Hollandse Aalsmeer is verbonden met 'de Poel'. Zo noemen de Aalsmeerders de Westeinderplassen. De een komt er tot rust en de ander vaart zijn seringenstruiken van de akker naar de kas. En de enige overgebleven...

18-12-2017 17:50

Bodegraven

Geloof en een hoop liefde - Bodegraven

Hella gaat vandaag op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Bodegraven. We horen het bijzondere verhaal van Touria Drif. Als kind komt de van oorsprong Marokkaanse naar Nederland. Hier blijkt dat ze tbc heeft en dat haar wervelk...

14-12-2017 17:50

Wormer

Geloof en een hoop liefde - Wormer

Wormer is een van de oudste dorpen van de Zaanstreek. De dorpsbewoners vinden het daarom belangrijk dat de Zaanse bouwstijl hier behouden blijft. Wormenees Gerrit van Assema zet zich dan ook met hart en ziel in om monumenten te restaureren ...

13-12-2017 17:15

Brielle

Geloof en een hoop liefde - Brielle

Brielle is een gezellig vestingstadje onder de rook van Rotterdam. Hella verkent Brielle met een groep mannen die zó trots is op de historie van 'hun' Brielle, dat ze zich er elke week voor inzetten. Ze noemen zich 'De kanonnen en affuitenc...

12-12-2017 17:45

Coevorden

Geloof en een hoop liefde - Coevorden

Bert gaat op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Coevorden. Hij ontmoet daar Huib Minderhoud, een oud-leraar die over elke steen in de stad iets bijzonders kan vertellen. Samen met een aantal oud-leerlingen bezoeken zij hun ou...

11-12-2017 17:50

Losser

Geloof en een hoop liefde - Losser

Losser, een gemeente in het prachtige Twente, vlakbij de Duitse grens. Het dorp is bekend van de Twentstalige soap 'Van Jonge Leu en Oale Groon', door Herman Finkers. Inwoner Jan Riesewijk speelde een rol in deze serie. Hij neemt Henk mee n...

07-12-2017 17:50

Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

Geloof en een hoop liefde - Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

De gemeente Nunspeet is een verzameling van vier dorpen op de Veluwe: Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. We ontmoeten Gerrit Rekers. Hij weet alles van de bossen in de omgeving en geeft rondleidingen aan uiteenlopende gezelschappen...

06-12-2017 17:50

Utrecht

Geloof en een hoop liefde - Utrecht

Wat kun je doen als je weliswaar een goed stel hersens hebt, maar verder alleen twee vingers die je kan bewegen? Joost Nauta is zwaar gehandicapt vanwege een spierziekte. Uit onvrede met de zorg die hij zelf ontving, richtte hij zijn eigen ...

05-12-2017 17:50

Beetsterzwaag

Geloof en een hoop liefde - Beetsterzwaag

Sinterklaas deelt uit! Op deze bijzondere dag doet Geloof en een Hoop Liefde het pittoreske Beetsterzwaag aan en volgt Sinterklaas als hij aan een aantal bijzondere mensen de letter G (geloof), H (hoop) of L (liefde) uitdeelt. Een van de on...

04-12-2017 17:50

Eindhoven

Geloof en een hoop liefde - Eindhoven

Henk is op zoek naar geloof, hoop en liefde in Eindhoven. In het hart van de stad komt hij straattheatermaker Mario tegen. Na een moeilijke periode heeft Mario zijn passie voor toneel weer oppakt. Ook gaat Henk langs bij de (tweedehands) kl...

30-11-2017 17:45

Vianen

Geloof en een hoop liefde - Vianen

De stad is vrijwel iedere dag in het nieuws vanwege de verkeersopstoppingen op de A2 en A27. Vianen is meer dan een plaats aan de snelweg. Hella ontmoet mooie en bijzondere inwoners van deze oude stad. Vandaag is het een bijzondere dag: de ...

29-11-2017 17:50

Venray

Geloof en een hoop liefde - Venray

Limburgers kennen Venray van het 'enkeltje Venray' waar je moeder mee dreigde als je als kind stout was. In Venray speelt de psychiatrie een belangrijke rol. De 'Broeders van Liefde' besloten er rond 1900 een veilige plek te bouwen voor 'kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord