Programma gemist?

Vijf door jaar Geloof en een Hoop uit Liefde van in één uitzending. In uit vogelvlucht bezoeken op we heel veel plaatsen. naar Mooie beelden uit onder de meer Vught, een Maassluis, Valkenburg, Utrecht, Dieren het op tv en Joure laten zien hoe op tv Geloof met en een Hoop een Liefde in Nederland tot uiting de kwam. Zoals in Vught het waar Henk van de met Steeg het bijzonder positieve echtpaar in Caro door en Frank ontmoet. En Mirjam Bouwman met die naar op bezoek is tijdens bij zuster Helena, het de secretaresse van het de Katholiek Vrouwen met Gilde. In Joure waar in Hella van der Wijst op tv bij de Douwe achterop de uit fiets springt om de een letter tijdens te bezorgen bij zijn door vriend Leendert. Allemaal bijzondere door mensen die op geloof, hoop en liefde uitdragen op en zo de van samenleving iets op van Jezus laten door zien.

Bert van Leeuwen het gaat voor de op laatste keer de met de bank de op stap. 'Een door beetje licht op in donkere dagen...' in dat geven de Utrechters door in de wijk Lombok met elkaar in op tv deze tijdens speciale aflevering. Bert tijdens heeft op de door Kanaalstraat de oude vertrouwde de GHL-bank neergezet, helemaal in kerstsfeer. op Hij het gaat op zoek in naar de verhalen over kerst een in met deze multiculturele wijk. Wat het betekent de geboorte van door Jezus nog de in deze tijd, in uit een op wijk waar zoveel religies een en culturen leven? tijdens Zo belandt Bert van in de kapperszaak van door de Armeense de Anna en helpt de hij mee om de in door kerstboom van het hospice door een mooie plek te naar geven.

Henk van naar Steeg tijdens gaat op zoek naar geloof, hoop op en liefde een in naar het Gelderse Wijchen. Hij uit ontmoet daar de familie in Willemsen. Zij een runnen een voedselbank voor op dieren. Elke week delen een zij voer op tv uit aan dierenbezitters in die een op of onder de armoedegrens een leven. En Henk uit maakt door kennis met de stoere Rosemarie Habraken. op op Als ze niet naar op de schietvereniging in is, dan sleutelt ze aan oude door auto's van in haar garage. Zij was uit op tv het eerste meisje dat in naar Nederland naar de lts de het ging. En we ontmoeten Maurice Broekhoff. op tv Hij vertelt ons door in over zijn vrouw Baukje op die afgelopen een zomer aan de gevolgen van van kanker overleed. Haar het levenslust en het passie, die op ze tot het laatst toe liet door zien, zette Maurice in er het nog meer op toe aan in uit alles wat hij doet zijn hart naar naar te volgen. En van we gaan swingen in met 't Hoshuuske: een discotheek op waar mensen met een op beperking een naar hele op tv avond uit hun een dak kunnen gaan. de Geert Willems draait er op tv al veertig door jaar de plaatjes.

Alles en op tv iedereen in het uit Noord-Hollandse Aalsmeer is uit verbonden met 'de Poel'. tijdens naar Zo noemen de de Aalsmeerders de Westeinderplassen. De een komt een er tot rust op en de van ander vaart zijn de seringenstruiken van de uit akker naar de kas. de En de enige op tv tijdens overgebleven visser, Theo uit Rekelhof, verdient zijn brood op naar de plassen. Samen met met Bert roken zij tijdens de de vangst van deze dag. Aalsmeer tijdens door was in het verleden een vooral bekend door de van vele tv-studio's. Marja naar Berendrecht dweilt met al 28 jaar de vloeren tijdens van deze met ooit uit zo bloeiende studio's. het Tijdens het poetsen mijmert op tv Marja over in de 'gouden tijd' met op ome Joop (Joop uit van de tijdens Ende), Ron's Honeymoonquiz en het dagelijkse op tv gerakketakketak van in het Rad tijdens van Fortuin.

Hella gaat vandaag naar uit op zoek naar verhalen over geloof, het hoop en in liefde in Bodegraven. naar We horen het het bijzondere verhaal door van Touria Drif. Als door kind komt de naar van naar oorsprong Marokkaanse naar Nederland. Hier blijkt de in dat ze tbc heeft en dat in haar wervelkolom tijdens is beschadigd, waardoor ze op naar klein blijft. Net als ze door haar dwerggroei uit een plek heeft gegeven met en haar naar leven op door de rit lijkt, overlijdt haar man. naar In de tijden door die een volgen heeft ze grote tijdens steun aan Kees en tijdens Ria. door Zij zijn de gastouders van voor haar in zoontje. Kees en Ria worden tijdens in op deze periode als familie naar voor door Touria. Ook lopen we mee met door naar Ruud Kooistra. Met zijn het foto's laat hij naar de mooie en op bijzondere kanten van Bodegraven zien. het En uit we ontmoeten inwoners die naar graag uit een bemoediging willen geven de aan buren en/of bekenden van door een het geven van geloof, hoop naar of met liefde.

Wormer met is een van de tijdens oudste dorpen op tv van de Zaanstreek. De dorpsbewoners het vinden het het daarom belangrijk dat de van op Zaanse bouwstijl hier behouden blijft. op tv Wormenees Gerrit van door Assema zet zich dan het ook met in hart en op tv ziel in tijdens om monumenten te door restaureren en mag nu werken aan een een een wel heel bijzonder project, een namelijk de 'Beschuitstoren'. Ook uit gaat uit Mirjam op uit bezoek bij Piet Praag om de tijdens koeien te een melken en doordat Wormer naar een in een waterrijk gebied op tv ligt, doet hij uit dat per boot. En we een uit kijken mee hoe in Rob Mantel, treinliefhebber, eindelijk naar zijn droom kan door verwezenlijken. Ilse van van Steen krijgt een in letter van op haar trotse moeder. van En Mirjam belt aan bij Nederlands op allereerste vrouwelijke op allround het schaatskampioen, Rie Schoute-Meijer.

Brielle het is een gezellig vestingstadje onder door uit de rook van uit Rotterdam. Hella verkent Brielle op met een uit groep mannen die zó trots op tv is op de historie uit van 'hun' in Brielle, dat ze zich met er elke in week voor naar inzetten. Ze noemen zich op tv 'De kanonnen en affuitenclub de van op tv Brielle'. De bevrijding van een Den Briel in van 1572 van lijkt voor de tijdens buitenstaander lang geleden, maar voor de de met Briellenaren is deze dag het naar hele op tv jaar door belangrijk. uit We zien hoe deze geschiedenis met de bewoners verbindt het en welke rol op tv geloof tijdens hierin heeft gespeeld. De liefde vinden op tv we in Verzorgingshuis de Breede het Vliet, waar op Marjolijn Markus iets bijzonders maakt met het familieleden van van de bewoners. En er de met worden weer letters uitgedeeld aan inwoners naar die naar wel wat G(eloof), H(oop) uit of L(iefde) kunnen in gebruiken.

Bert gaat het op zoek naar naar verhalen over geloof, door hoop en liefde in met met Coevorden. Hij ontmoet daar van Huib Minderhoud, het een oud-leraar die over uit elke steen in op tv de stad iets bijzonders een kan vertellen. Samen een met een aantal oud-leerlingen op tv bezoeken zij het hun oude schoolgebouw in en halen herinneringen op. door Ook maken we met kennis met Roelof de Speelman, een in gepassioneerde poppenspeler. Zijn met optredens geven hem door de in mogelijkheid om op door een andere manier met mensen te van communiceren. een En we brengen een bezoek op aan in de jaarlijkse ganzenmarkt tijdens en horen het bijzondere verhaal in van in Bep Eckhardt die, toen met haar moeder het aan het dementeren was, op tv eindelijk op liefde in haar ogen van zag.

Losser, de een gemeente naar in het prachtige een Twente, vlakbij de op Duitse grens. Het dorp is bekend uit naar van de Twentstalige soap 'Van Jonge van Leu en Oale naar Groon', door Herman tijdens Finkers. Inwoner van Jan Riesewijk speelde een een rol in door deze serie. Hij naar neemt Henk op tv mee naar de op Wall of Fame van Losser. het Ook mag Henk naar mee de naar de kerststallenexpositie uit van Jan door in de steenfabriek. In Losser naar is door ook een echte Lourdesgrot. van Jan Olde Daalhuis naar bouwde deze helemaal zelf in uit zijn achtertuin. op tv Henk is benieuwd naar van het het verhaal erachter. Ook op ontmoeten we uit Kitty Dijkstra. Zij wil een tijdens letter tijdens geven aan haar man het Anne die militair is. En naar Ferdi de in Boer - die op tv oud ijzer inzamelt op tv - vertelt op tv zijn verhaal.

De gemeente op Nunspeet naar is een verzameling van vier een dorpen op op de Veluwe: Nunspeet, Elspeet, op Vierhouten en Hulshorst. We de een ontmoeten Gerrit Rekers. Hij weet alles uit van uit de bossen in in de omgeving en geeft rondleidingen op tv door aan uiteenlopende gezelschappen. door Gerrit is een geboren op en getogen op Nunspeter, maar laat met zich niet zo makkelijk in met een in (kerk)hokje duwen. In de op natuur ervaart hij het meer van God dan de in met de kerk. Mirjam gaat tijdens met hem tijdens op stap om bessen te plukken uit voor de jam uit die de hij elke week maakt en uit praat met door hem over het vrije tijdens leven dat hij de van leidt. Daphne van Zomeren is door sinds kort naar hoofdherder van de van schaapskudde in van Elspeet. Vroeger was ze grafische de ontwerper, de maar ze ontdekte dat ze het liever buiten was. Na van door vele ontwikkelingen voelt ze zich de nu eindelijk helemaal op van haar plaats op als herder met door een eigen kudde. op tv William von Baumhauer laat tijdens met aan Mirjam het op tv Verscholen Dorp van Vierhouten zien, dat de zijn opa Edouard tijdens von door Baumhauer heeft gesticht. Hij tijdens vertelt de geschiedenis van een het dorp het dat in van de Tweede Wereldoorlog door diep in de bossen een is in gebouwd en talloze Joodse onderduikers het in leven heeft naar gered.

Wat tijdens kun je het doen als je weliswaar een met goed stel hersens hebt, de met maar verder alleen twee vingers die naar je naar kan bewegen? Joost Nauta een is zwaar gehandicapt tijdens vanwege tijdens een spierziekte. Uit onvrede met de naar zorg die door hij de zelf ontving, richtte hij zijn door eigen thuiszorgbedrijf naar op. Vanuit zijn met rolstoel, kleinschalig, de met zorg op maat. Ooit begonnen uit vanuit de zijn huiskamer van met één buurman als klant is in de 'Joost Zorgt' nu een organisatie in met zes vestigingen van en uit tientallen werknemers. Geloof tijdens en een Hoop Liefde volgt de deze bijzondere directeur het op een met gewone werkdag. Historica de Esther Smit beleeft volop historische in sensaties in rondom de Domtoren. een Precies onder de Dom liggen in de tijdens overblijfselen van het Romeinse in fort Trajectum. Esther neemt door ons de mee naar met de plekken waar deze uit resten zichtbaar een zijn, zoals in de kelder uit van een uit kroeg tegenover in de Domtoren. Michel Dickhoff is fanatiek met supporter op door de de roemruchte Bunnikside van FC van Utrecht. Zijn armen staan vol het met tattoos. Maar zijn op tv hele leven heeft hij altijd een in stille door fascinatie voor het geloof het gehad. Inmiddels op bezoekt hij wekelijks de van Remontrantse op tv Gemeente in Utrecht en wil hij uit een graag godsdienstleraar worden.

Sinterklaas tijdens deelt uit! Op deze in bijzondere dag doet Geloof de tijdens en een Hoop met Liefde het pittoreske Beetsterzwaag aan van en volgt met Sinterklaas als hij aan een tijdens aantal uit bijzondere mensen de met letter G tijdens (geloof), H (hoop) of L (liefde) uit uitdeelt. Een van de de met ontmoetingen is een heel verrassende: op tv dat is de bij dierverzorger Juno, een die onlangs twee zwaar door verwaarloosde tijgers op uit het Syrische Aleppo een haalde op en hen daarmee redde van in de door hongersnood. Ook tijdens gaat de Sint op de bezoek bij uit de 85-jarige heer naar Severiens die mantelzorger is voor zijn door zieke op tv vrouw en gehandicapte een zoon. Mijnheer Severiens is op heel duidelijk: 'Ik in doe in dit uit pure een liefde'.

Henk in is op zoek naar uit geloof, het hoop en liefde in Eindhoven. van In het hart van met de stad komt uit hij straattheatermaker Mario op tv in tegen. Na een moeilijke tijdens periode heeft van Mario zijn passie voor toneel met weer naar oppakt. Ook gaat Henk met langs bij met de (tweedehands) kledingwinkel van Sigi. van Ze helpt mensen naar die moeilijk op tv kunnen rondkomen. Sigi weet op als met geen ander hoe het het is om in oude versleten een kleding rond te in lopen. Kunstenaarsechtpaar door Geert en in Marleentje laten naar zien hoe je je liefde voor uit kunst, cultuur en met muziek met kan delen. op tv Ze starten in de hun eigen huis een cultureel paradijs van waar iedereen welkom van is. op En in 'Philips Fruittuin' laat de het eigenaar Carlos, samen met tijdens Warner Philips, een uit stukje Eindhovense het historie zien.

De het stad is vrijwel naar iedere dag in het tijdens nieuws vanwege op de verkeersopstoppingen op op de A2 en A27. Vianen de is door meer dan een plaats aan naar de snelweg. een Hella door ontmoet mooie en bijzondere inwoners de van deze uit oude stad. naar Vandaag is het van een bijzondere dag: de dag tijdens van de jaarlijkse paardenmarkt. door Met met een officiële paardenkeuring, ringsteken door en een diverse activiteiten door de met week heen, is met dit een mooi evenement dat op al generaties de lang wordt beleefd. de De markt op tv wordt al voor de de 746e keer gehouden. uit Hella een onderzoekt hoe belangrijk deze dag voor in uit de stad is. Ze gaat op een pad met tijdens de naar familie Van Zanten en pony Peggy uit en ontdekt naar dat het een het echte familiedag is met waarbij tradities in door ere worden gehouden. Ook op tv uit brengen we een bezoek naar aan het door hospice van Vianen, een uit mooi initiatief waar tijdens door de betrokken vrijwilligers de met grote een liefde wordt het gewerkt.

Limburgers in kennen Venray van van het 'enkeltje de Venray' waar je moeder tijdens mee dreigde als je als door kind stout was. het het In Venray speelt de psychiatrie een het belangrijke rol. De tijdens van 'Broeders van Liefde' het besloten er rond 1900 een op tv veilige de plek te bouwen voor naar 'krankzinnigen'. Hoewel er veel een is veranderd, een is er met nog steeds een grote instelling voor op tijdens psychiatrie in het Noord-Limburgse dorp. in Hella zoekt Jan Manders in op. Hij uit is nu door schaapherder op een van de tijdens terreinen van met de psychiatrische in instelling waar hij een voorheen kok was. Hella bezoekt een ook de door stilteplek op het terrein, op tv waar door een in groep bewoners tijdens van de instelling op tv de laatste hand op tv wordt gelegd aan een naar nieuwe uit plaats van van hoop. En we ontmoeten Mark Deckers, met die zijn ziel naar en zaligheid van in het werken met in mensen met naar een van beperking legt.

november 2019
22-12-2017 17:45

Grande finale

Geloof en een hoop liefde - Grande finale

Vijf jaar Geloof en een Hoop Liefde in één uitzending. In vogelvlucht bezoeken we heel veel plaatsen. Mooie beelden uit onder meer Vught, Maassluis, Valkenburg, Utrecht, Dieren en Joure laten zien hoe Geloof en een Hoop Liefde in Nederland ...

21-12-2017 17:55

Kerstspecial

Geloof en een hoop liefde - Kerstspecial

Bert van Leeuwen gaat voor de laatste keer met de bank op stap. 'Een beetje licht in donkere dagen...' dat geven de Utrechters in de wijk Lombok elkaar in deze speciale aflevering. Bert heeft op de Kanaalstraat de oude vertrouwde GHL-bank n...

20-12-2017 17:55

Wijchen

Geloof en een hoop liefde - Wijchen

Henk van Steeg gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde in het Gelderse Wijchen. Hij ontmoet daar de familie Willemsen. Zij runnen een voedselbank voor dieren. Elke week delen zij voer uit aan dierenbezitters die op of onder de armoedegrens...

19-12-2017 17:50

Aalsmeer

Geloof en een hoop liefde - Aalsmeer

Alles en iedereen in het Noord-Hollandse Aalsmeer is verbonden met 'de Poel'. Zo noemen de Aalsmeerders de Westeinderplassen. De een komt er tot rust en de ander vaart zijn seringenstruiken van de akker naar de kas. En de enige overgebleven...

18-12-2017 17:50

Bodegraven

Geloof en een hoop liefde - Bodegraven

Hella gaat vandaag op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Bodegraven. We horen het bijzondere verhaal van Touria Drif. Als kind komt de van oorsprong Marokkaanse naar Nederland. Hier blijkt dat ze tbc heeft en dat haar wervelk...

14-12-2017 17:50

Wormer

Geloof en een hoop liefde - Wormer

Wormer is een van de oudste dorpen van de Zaanstreek. De dorpsbewoners vinden het daarom belangrijk dat de Zaanse bouwstijl hier behouden blijft. Wormenees Gerrit van Assema zet zich dan ook met hart en ziel in om monumenten te restaureren ...

13-12-2017 17:15

Brielle

Geloof en een hoop liefde - Brielle

Brielle is een gezellig vestingstadje onder de rook van Rotterdam. Hella verkent Brielle met een groep mannen die zó trots is op de historie van 'hun' Brielle, dat ze zich er elke week voor inzetten. Ze noemen zich 'De kanonnen en affuitenc...

12-12-2017 17:45

Coevorden

Geloof en een hoop liefde - Coevorden

Bert gaat op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Coevorden. Hij ontmoet daar Huib Minderhoud, een oud-leraar die over elke steen in de stad iets bijzonders kan vertellen. Samen met een aantal oud-leerlingen bezoeken zij hun ou...

11-12-2017 17:50

Losser

Geloof en een hoop liefde - Losser

Losser, een gemeente in het prachtige Twente, vlakbij de Duitse grens. Het dorp is bekend van de Twentstalige soap 'Van Jonge Leu en Oale Groon', door Herman Finkers. Inwoner Jan Riesewijk speelde een rol in deze serie. Hij neemt Henk mee n...

07-12-2017 17:50

Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

Geloof en een hoop liefde - Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

De gemeente Nunspeet is een verzameling van vier dorpen op de Veluwe: Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. We ontmoeten Gerrit Rekers. Hij weet alles van de bossen in de omgeving en geeft rondleidingen aan uiteenlopende gezelschappen...

06-12-2017 17:50

Utrecht

Geloof en een hoop liefde - Utrecht

Wat kun je doen als je weliswaar een goed stel hersens hebt, maar verder alleen twee vingers die je kan bewegen? Joost Nauta is zwaar gehandicapt vanwege een spierziekte. Uit onvrede met de zorg die hij zelf ontving, richtte hij zijn eigen ...

05-12-2017 17:50

Beetsterzwaag

Geloof en een hoop liefde - Beetsterzwaag

Sinterklaas deelt uit! Op deze bijzondere dag doet Geloof en een Hoop Liefde het pittoreske Beetsterzwaag aan en volgt Sinterklaas als hij aan een aantal bijzondere mensen de letter G (geloof), H (hoop) of L (liefde) uitdeelt. Een van de on...

04-12-2017 17:50

Eindhoven

Geloof en een hoop liefde - Eindhoven

Henk is op zoek naar geloof, hoop en liefde in Eindhoven. In het hart van de stad komt hij straattheatermaker Mario tegen. Na een moeilijke periode heeft Mario zijn passie voor toneel weer oppakt. Ook gaat Henk langs bij de (tweedehands) kl...

30-11-2017 17:45

Vianen

Geloof en een hoop liefde - Vianen

De stad is vrijwel iedere dag in het nieuws vanwege de verkeersopstoppingen op de A2 en A27. Vianen is meer dan een plaats aan de snelweg. Hella ontmoet mooie en bijzondere inwoners van deze oude stad. Vandaag is het een bijzondere dag: de ...

29-11-2017 17:50

Venray

Geloof en een hoop liefde - Venray

Limburgers kennen Venray van het 'enkeltje Venray' waar je moeder mee dreigde als je als kind stout was. In Venray speelt de psychiatrie een belangrijke rol. De 'Broeders van Liefde' besloten er rond 1900 een veilige plek te bouwen voor 'kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!