Programma gemist?

Vijf tijdens jaar Geloof uit en een Hoop naar Liefde in één uitzending. In op tv vogelvlucht bezoeken op we heel veel plaatsen. Mooie een beelden uit op onder meer Vught, een Maassluis, de Valkenburg, Utrecht, Dieren en de Joure laten zien hoe de Geloof en een van Hoop Liefde in Nederland op tijdens tot uiting kwam. Zoals in Vught in waar Henk van van Steeg door het bijzonder een positieve echtpaar Caro en Frank een ontmoet. door En Mirjam Bouwman uit die op bezoek is met bij zuster Helena, de op tv secretaresse van het Katholiek tijdens uit Vrouwen Gilde. In Joure waar van Hella in van der Wijst bij Douwe achterop een van de fiets springt om een letter door uit te bezorgen bij zijn vriend de Leendert. Allemaal bijzondere mensen de die geloof, de hoop en liefde uitdragen op tv en zo op de door samenleving iets van Jezus laten uit zien.

Bert van Leeuwen tijdens gaat voor de het laatste keer op met de bank door op stap. 'Een beetje op tv licht de in donkere in dagen...' dat geven de Utrechters in in de wijk van Lombok elkaar in deze met speciale aflevering. Bert met op tv heeft op de Kanaalstraat met de oude vertrouwde het GHL-bank neergezet, het helemaal in kerstsfeer. Hij gaat in op zoek met naar de verhalen over van kerst in in deze multiculturele wijk. Wat betekent met van de geboorte van Jezus op nog in op tv deze tijd, in een wijk uit waar zoveel op religies en culturen van leven? Zo een belandt Bert in de kapperszaak van door de tijdens Armeense Anna door en helpt hij mee om de van kerstboom naar van het hospice tijdens een mooie plek te tijdens geven.

Henk van Steeg van een gaat op zoek naar naar geloof, hoop door en liefde in het Gelderse Wijchen. tijdens Hij van ontmoet daar de uit familie Willemsen. Zij runnen een de voedselbank voor in dieren. Elke de week delen zij voer op uit met aan dierenbezitters die op naar of onder de armoedegrens van leven. En de Henk maakt kennis van met de stoere Rosemarie Habraken. op tv Als ze niet de op de schietvereniging op tv naar is, dan sleutelt ze door aan oude auto's in haar in garage. Zij was van het op eerste meisje dat in op tv Nederland met naar de lts ging. het En we ontmoeten op Maurice Broekhoff. in Hij vertelt ons over zijn vrouw uit Baukje die in afgelopen zomer aan een de van gevolgen van kanker overleed. Haar door levenslust en passie, het die ze de tot het laatst toe liet op tv zien, zette Maurice op er nog meer op tv de toe aan in de alles wat hij doet op zijn hart te volgen. op En we tijdens gaan swingen in 't Hoshuuske: van van een discotheek waar mensen naar met een beperking een hele de een avond uit hun dak in kunnen gaan. Geert Willems draait tijdens er al veertig tijdens jaar door de plaatjes.

Alles en iedereen de in het een Noord-Hollandse Aalsmeer naar is verbonden de met 'de Poel'. Zo noemen naar de Aalsmeerders de Westeinderplassen. het op tv De een komt er tot rust de in en de ander vaart in zijn seringenstruiken van de uit akker naar de door kas. van En de enige op overgebleven visser, Theo Rekelhof, verdient zijn met brood op de met plassen. uit Samen met het Bert roken zij de vangst van uit deze in dag. Aalsmeer was in het in verleden vooral de bekend door tijdens de vele tv-studio's. tijdens Marja Berendrecht dweilt op tv al 28 een jaar de vloeren van deze een ooit zo bloeiende studio's. met Tijdens het poetsen met op mijmert Marja over de 'gouden tijd' tijdens met ome op tv Joop (Joop van de naar Ende), Ron's Honeymoonquiz met en naar het dagelijkse gerakketakketak van tijdens het Rad van van Fortuin.

Hella in gaat vandaag op zoek naar uit verhalen over op tv geloof, hoop en in liefde in door Bodegraven. We horen het bijzondere op tv verhaal van Touria van Drif. Als kind in komt de op tv van oorsprong Marokkaanse uit naar Nederland. met Hier blijkt dat ze tbc met heeft tijdens en dat haar de wervelkolom is door beschadigd, waardoor ze klein uit blijft. Net als met ze haar dwerggroei een plek op tv heeft gegeven en uit haar leven uit op in de rit lijkt, overlijdt uit haar man. In de tijden door van die volgen heeft naar ze grote steun aan het Kees en een Ria. Zij zijn van de gastouders voor haar de zoontje. Kees en Ria worden van uit in deze periode als familie voor tijdens Touria. Ook lopen naar we door mee met Ruud Kooistra. tijdens Met door zijn foto's laat hij de mooie tijdens en bijzondere tijdens kanten naar van Bodegraven zien. En we naar ontmoeten inwoners die naar graag tijdens een bemoediging willen geven uit aan buren van en/of bekenden door het geven door van geloof, hoop of in door liefde.

Wormer is een door van de oudste met van dorpen van de Zaanstreek. De van dorpsbewoners vinden door het daarom belangrijk op tv dat de Zaanse bouwstijl hier op het behouden blijft. Wormenees Gerrit van Assema het zet zich dan de een ook met hart en ziel een in om monumenten te met naar restaureren en mag door nu werken aan een tijdens wel heel bijzonder project, uit namelijk door de 'Beschuitstoren'. Ook gaat Mirjam op op een bezoek bij Piet de Praag om de koeien te melken een en op doordat Wormer in een uit waterrijk gebied op ligt, doet hij dat per het boot. met En we kijken mee op hoe Rob de Mantel, treinliefhebber, eindelijk zijn droom in kan verwezenlijken. Ilse tijdens de van Steen krijgt tijdens een letter van haar trotse een moeder. En Mirjam belt uit aan bij Nederlands naar allereerste vrouwelijke allround met schaatskampioen, Rie in Schoute-Meijer.

Brielle tijdens is een gezellig vestingstadje naar onder de uit rook van Rotterdam. Hella het verkent Brielle een met een tijdens groep mannen die zó de trots is op de historie op van tijdens 'hun' Brielle, de dat ze zich er in elke week voor inzetten. op Ze noemen zich 'De de kanonnen en affuitenclub op tv van Brielle'. De op tv uit bevrijding van Den Briel in een 1572 op lijkt voor de in buitenstaander lang geleden, in maar voor de Briellenaren op is deze dag op tv het hele jaar door met belangrijk. van We zien hoe deze een geschiedenis de bewoners verbindt en de welke rol uit geloof hierin heeft van gespeeld. De van liefde vinden we in door Verzorgingshuis Breede Vliet, het waar Marjolijn Markus iets de bijzonders maakt het met het familieleden van de bewoners. tijdens En er de worden weer letters met uitgedeeld aan inwoners die op tv wel wat uit G(eloof), H(oop) of L(iefde) kunnen het gebruiken.

Bert gaat op van zoek naar de verhalen over door geloof, hoop en een liefde in Coevorden. Hij ontmoet de daar Huib het Minderhoud, een naar oud-leraar die op over elke steen in de stad een van iets bijzonders kan vertellen. Samen met uit een aantal oud-leerlingen met de bezoeken zij hun oude schoolgebouw en tijdens halen herinneringen door op. Ook van maken we kennis met met Roelof op Speelman, een gepassioneerde poppenspeler. uit Zijn optredens geven in hem de tijdens mogelijkheid om op een uit andere manier in met mensen te communiceren. En met we brengen op een bezoek aan de jaarlijkse de ganzenmarkt en uit horen het bijzondere een verhaal van Bep Eckhardt het met die, toen haar de moeder aan het dementeren op tv was, eindelijk in liefde in haar ogen op tv zag.

Losser, een een gemeente in op tv het prachtige Twente, het vlakbij de op tv Duitse grens. Het dorp is bekend met in van de Twentstalige tijdens soap 'Van Jonge op Leu en Oale Groon', door op tv Herman Finkers. Inwoner uit Jan Riesewijk speelde met een rol in deze een serie. tijdens Hij neemt in Henk mee naar de Wall in of Fame van tijdens Losser. Ook mag de Henk mee naar uit de op kerststallenexpositie van Jan in de steenfabriek. uit In Losser is met ook een echte op tv Lourdesgrot. Jan Olde op Daalhuis bouwde deze door helemaal op tv zelf in zijn achtertuin. Henk door is tijdens benieuwd naar het verhaal erachter. de Ook naar ontmoeten we Kitty een Dijkstra. Zij de wil een letter geven aan haar een man met Anne die op militair is. En Ferdi de van Boer - die in oud van ijzer inzamelt - vertelt een zijn verhaal.

De uit gemeente Nunspeet is een verzameling van uit van vier dorpen tijdens op de Veluwe: Nunspeet, Elspeet, Vierhouten de en Hulshorst. We op ontmoeten Gerrit Rekers. een Hij weet met alles van de naar bossen in op de omgeving en met geeft rondleidingen naar aan uiteenlopende gezelschappen. uit Gerrit is een geboren en getogen een Nunspeter, een maar laat zich niet zo uit tijdens makkelijk in een (kerk)hokje duwen. door In tijdens de natuur ervaart hij de meer van uit God dan in de op kerk. Mirjam gaat met op hem op tv op stap om bessen te plukken door van voor de jam die hij elke de week met maakt en van praat met hem over op tv het vrije leven uit dat hij leidt. Daphne in van Zomeren is uit sinds kort hoofdherder van van de een schaapskudde in tijdens Elspeet. Vroeger was ze grafische ontwerper, op tv maar ze van ontdekte dat in ze liever buiten was. Na naar vele ontwikkelingen een voelt ze zich nu een eindelijk helemaal op tijdens door haar plaats als herder het met een in eigen kudde. William von Baumhauer een laat aan Mirjam het het een Verscholen Dorp van Vierhouten zien, dat uit zijn opa Edouard in uit von Baumhauer heeft gesticht. Hij vertelt de de het geschiedenis van door het dorp dat in van de Tweede op Wereldoorlog diep in de bossen is op tv gebouwd en met talloze Joodse onderduikers het een leven in heeft gered.

Wat kun je van op tv doen als je weliswaar een goed een stel hersens naar hebt, maar op verder alleen twee vingers met die je kan met bewegen? in Joost Nauta is zwaar gehandicapt vanwege in een met spierziekte. Uit naar onvrede met de uit zorg die hij zelf ontving, richtte op tv hij van zijn eigen thuiszorgbedrijf naar op. Vanuit zijn met rolstoel, kleinschalig, met met zorg op maat. de Ooit begonnen op tv vanuit zijn huiskamer met met één buurman als klant is de 'Joost een Zorgt' nu een een organisatie met zes vestigingen en uit tientallen werknemers. van Geloof en op tv een Hoop Liefde volgt het deze op tv bijzondere directeur op uit een gewone werkdag. Historica Esther op tv Smit in beleeft volop historische sensaties rondom uit de op tv Domtoren. Precies onder de Dom liggen met de overblijfselen van met het Romeinse fort de het Trajectum. Esther neemt ons mee naar op de plekken waar een deze resten op tv zichtbaar door zijn, zoals in de kelder van tijdens een kroeg tegenover op de de Domtoren. Michel Dickhoff is fanatiek naar supporter op in de roemruchte uit Bunnikside van FC Utrecht. op tv Zijn naar armen staan vol tattoos. Maar zijn van hele leven heeft door hij door altijd een stille fascinatie voor naar met het geloof gehad. door Inmiddels bezoekt hij wekelijks de Remontrantse tijdens Gemeente in een Utrecht en wil hij op tv in graag godsdienstleraar worden.

Sinterklaas deelt het uit! door Op deze bijzondere dag doet in Geloof en een de Hoop Liefde het pittoreske door Beetsterzwaag op tv aan en volgt Sinterklaas als door de hij aan een met aantal bijzondere mensen uit de letter G (geloof), het H (hoop) op of L (liefde) uitdeelt. Een met van op de ontmoetingen is een heel verrassende: met uit dat is bij dierverzorger Juno, op die onlangs twee zwaar de verwaarloosde tijgers uit met het Syrische naar Aleppo haalde en tijdens hen daarmee redde tijdens van de hongersnood. door Ook het gaat de Sint op bezoek bij in de met 85-jarige heer Severiens die mantelzorger tijdens is de voor zijn zieke vrouw een en gehandicapte zoon. uit Mijnheer het Severiens is heel van duidelijk: 'Ik doe door dit uit pure naar liefde'.

Henk een is op zoek naar naar geloof, een hoop en liefde in Eindhoven. van In het hart van tijdens de stad met komt hij straattheatermaker door Mario tegen. door Na een uit moeilijke periode heeft Mario zijn de passie tijdens voor toneel weer oppakt. Ook uit gaat het Henk langs bij de met (tweedehands) kledingwinkel van Sigi. op tv Ze de helpt mensen die moeilijk het kunnen rondkomen. Sigi weet uit als geen ander hoe naar het met is om in oude versleten door in kleding rond te lopen. Kunstenaarsechtpaar naar Geert en op tv Marleentje laten zien hoe je in uit je liefde voor kunst, cultuur en van muziek kan delen. op tv Ze van starten in hun van eigen huis een cultureel paradijs uit waar iedereen de welkom is. En in tijdens 'Philips door Fruittuin' laat eigenaar Carlos, samen van de met Warner Philips, een op stukje Eindhovense historie naar zien.

De tijdens stad is vrijwel iedere op tv dag in het nieuws in vanwege een de verkeersopstoppingen op de tijdens A2 in en A27. Vianen is uit meer dan een door plaats aan de het snelweg. Hella ontmoet naar mooie en bijzondere inwoners van met uit deze oude stad. uit Vandaag is het een bijzondere in dag: de dag van tijdens de uit jaarlijkse paardenmarkt. Met een een officiële paardenkeuring, op tv ringsteken en diverse van activiteiten door de week op tv heen, is dit in een mooi de evenement dat al tijdens generaties lang wordt uit beleefd. De markt wordt in al voor de 746e in keer gehouden. Hella uit onderzoekt hoe een belangrijk deze dag voor de de door stad is. Ze gaat door op uit pad met de familie Van tijdens Zanten en pony Peggy uit en ontdekt met dat met het een echte met familiedag is waarbij tradities in ere naar worden naar gehouden. Ook brengen met we een met bezoek aan het hospice op van Vianen, een de mooi initiatief waar door van de betrokken vrijwilligers met naar grote liefde naar wordt in gewerkt.

Limburgers de kennen Venray het van het 'enkeltje uit Venray' waar je naar moeder mee dreigde als in je als het kind stout was. In Venray door speelt in de psychiatrie een door belangrijke rol. De 'Broeders van Liefde' van besloten er op tv rond 1900 het een veilige uit plek te bouwen in voor 'krankzinnigen'. Hoewel er een veel is veranderd, is er op nog steeds een tijdens grote instelling voor met psychiatrie naar in het de Noord-Limburgse dorp. Hella van zoekt Jan Manders op. Hij is in nu schaapherder op met in een van de terreinen een van de een psychiatrische instelling waar op tv hij voorheen kok was. Hella bezoekt op tv ook op tv de stilteplek in op het terrein, waar in door een groep met bewoners van de instelling de in laatste op tv hand wordt gelegd aan naar een nieuwe in plaats van het hoop. En we ontmoeten uit Mark Deckers, die zijn ziel met tijdens en zaligheid in door het werken met mensen met een met beperking op legt.

mei 2021
22-12-2017 17:45

Grande finale

Geloof en een hoop liefde - Grande finale

Vijf jaar Geloof en een Hoop Liefde in één uitzending. In vogelvlucht bezoeken we heel veel plaatsen. Mooie beelden uit onder meer Vught, Maassluis, Valkenburg, Utrecht, Dieren en Joure laten zien hoe Geloof en een Hoop Liefde in Nederland ...

21-12-2017 17:55

Kerstspecial

Geloof en een hoop liefde - Kerstspecial

Bert van Leeuwen gaat voor de laatste keer met de bank op stap. 'Een beetje licht in donkere dagen...' dat geven de Utrechters in de wijk Lombok elkaar in deze speciale aflevering. Bert heeft op de Kanaalstraat de oude vertrouwde GHL-bank n...

20-12-2017 17:55

Wijchen

Geloof en een hoop liefde - Wijchen

Henk van Steeg gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde in het Gelderse Wijchen. Hij ontmoet daar de familie Willemsen. Zij runnen een voedselbank voor dieren. Elke week delen zij voer uit aan dierenbezitters die op of onder de armoedegrens...

19-12-2017 17:50

Aalsmeer

Geloof en een hoop liefde - Aalsmeer

Alles en iedereen in het Noord-Hollandse Aalsmeer is verbonden met 'de Poel'. Zo noemen de Aalsmeerders de Westeinderplassen. De een komt er tot rust en de ander vaart zijn seringenstruiken van de akker naar de kas. En de enige overgebleven...

18-12-2017 17:50

Bodegraven

Geloof en een hoop liefde - Bodegraven

Hella gaat vandaag op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Bodegraven. We horen het bijzondere verhaal van Touria Drif. Als kind komt de van oorsprong Marokkaanse naar Nederland. Hier blijkt dat ze tbc heeft en dat haar wervelk...

14-12-2017 17:50

Wormer

Geloof en een hoop liefde - Wormer

Wormer is een van de oudste dorpen van de Zaanstreek. De dorpsbewoners vinden het daarom belangrijk dat de Zaanse bouwstijl hier behouden blijft. Wormenees Gerrit van Assema zet zich dan ook met hart en ziel in om monumenten te restaureren ...

13-12-2017 17:15

Brielle

Geloof en een hoop liefde - Brielle

Brielle is een gezellig vestingstadje onder de rook van Rotterdam. Hella verkent Brielle met een groep mannen die zó trots is op de historie van 'hun' Brielle, dat ze zich er elke week voor inzetten. Ze noemen zich 'De kanonnen en affuitenc...

12-12-2017 17:45

Coevorden

Geloof en een hoop liefde - Coevorden

Bert gaat op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Coevorden. Hij ontmoet daar Huib Minderhoud, een oud-leraar die over elke steen in de stad iets bijzonders kan vertellen. Samen met een aantal oud-leerlingen bezoeken zij hun ou...

11-12-2017 17:50

Losser

Geloof en een hoop liefde - Losser

Losser, een gemeente in het prachtige Twente, vlakbij de Duitse grens. Het dorp is bekend van de Twentstalige soap 'Van Jonge Leu en Oale Groon', door Herman Finkers. Inwoner Jan Riesewijk speelde een rol in deze serie. Hij neemt Henk mee n...

07-12-2017 17:50

Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

Geloof en een hoop liefde - Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

De gemeente Nunspeet is een verzameling van vier dorpen op de Veluwe: Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. We ontmoeten Gerrit Rekers. Hij weet alles van de bossen in de omgeving en geeft rondleidingen aan uiteenlopende gezelschappen...

06-12-2017 17:50

Utrecht

Geloof en een hoop liefde - Utrecht

Wat kun je doen als je weliswaar een goed stel hersens hebt, maar verder alleen twee vingers die je kan bewegen? Joost Nauta is zwaar gehandicapt vanwege een spierziekte. Uit onvrede met de zorg die hij zelf ontving, richtte hij zijn eigen ...

05-12-2017 17:50

Beetsterzwaag

Geloof en een hoop liefde - Beetsterzwaag

Sinterklaas deelt uit! Op deze bijzondere dag doet Geloof en een Hoop Liefde het pittoreske Beetsterzwaag aan en volgt Sinterklaas als hij aan een aantal bijzondere mensen de letter G (geloof), H (hoop) of L (liefde) uitdeelt. Een van de on...

04-12-2017 17:50

Eindhoven

Geloof en een hoop liefde - Eindhoven

Henk is op zoek naar geloof, hoop en liefde in Eindhoven. In het hart van de stad komt hij straattheatermaker Mario tegen. Na een moeilijke periode heeft Mario zijn passie voor toneel weer oppakt. Ook gaat Henk langs bij de (tweedehands) kl...

30-11-2017 17:45

Vianen

Geloof en een hoop liefde - Vianen

De stad is vrijwel iedere dag in het nieuws vanwege de verkeersopstoppingen op de A2 en A27. Vianen is meer dan een plaats aan de snelweg. Hella ontmoet mooie en bijzondere inwoners van deze oude stad. Vandaag is het een bijzondere dag: de ...

29-11-2017 17:50

Venray

Geloof en een hoop liefde - Venray

Limburgers kennen Venray van het 'enkeltje Venray' waar je moeder mee dreigde als je als kind stout was. In Venray speelt de psychiatrie een belangrijke rol. De 'Broeders van Liefde' besloten er rond 1900 een veilige plek te bouwen voor 'kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!