Programma gemist?

Vijf jaar Geloof de en een op Hoop Liefde in op één uitzending. In vogelvlucht naar bezoeken we heel een veel plaatsen. Mooie op tv beelden uit onder uit meer Vught, Maassluis, in Valkenburg, Utrecht, Dieren tijdens en de Joure laten het zien hoe Geloof en van een Hoop Liefde in Nederland het tot uiting kwam. op tv in Zoals in Vught waar Henk uit van Steeg het bijzonder het positieve echtpaar in Caro en op tv Frank ontmoet. En Mirjam van Bouwman die op bezoek tijdens is bij zuster met Helena, de een secretaresse van uit het Katholiek op Vrouwen Gilde. In Joure waar naar Hella van der Wijst op tv bij naar Douwe achterop de fiets springt de om een uit letter naar te bezorgen bij zijn vriend Leendert. uit Allemaal bijzondere tijdens mensen die geloof, hoop naar en liefde een uitdragen en tijdens zo de samenleving het iets van door Jezus laten zien.

Bert tijdens van Leeuwen gaat uit voor de laatste keer met met de bank op naar stap. 'Een tijdens beetje licht in donkere tijdens dagen...' dat van geven de Utrechters op tv in de van wijk Lombok elkaar in tijdens deze naar speciale aflevering. Bert door heeft op de in Kanaalstraat de oude vertrouwde GHL-bank neergezet, op helemaal in op tv kerstsfeer. op Hij gaat op zoek naar de in naar verhalen over kerst in deze met multiculturele een wijk. Wat betekent de geboorte in van Jezus nog naar in deze het tijd, in een het wijk waar zoveel door religies en culturen leven? naar Zo het belandt Bert in de in kapperszaak van de Armeense een Anna en helpt tijdens hij mee om de de kerstboom van het de een hospice een mooie plek te op tv geven.

Henk op van Steeg in gaat op zoek naar geloof, op hoop en een liefde in in het Gelderse Wijchen. een Hij ontmoet daar het de familie Willemsen. Zij runnen een de voedselbank in voor dieren. Elke het week delen zij voer tijdens uit aan dierenbezitters het die op op tv of onder de van armoedegrens leven. op En Henk maakt kennis met met de stoere de Rosemarie Habraken. op tv Als ze niet uit op de schietvereniging tijdens is, dan sleutelt ze aan naar oude een auto's in haar naar garage. Zij was het door eerste meisje tijdens dat in Nederland naar de op lts ging. van En we ontmoeten Maurice op tv Broekhoff. Hij uit vertelt ons over zijn het vrouw Baukje die een afgelopen zomer aan naar de de gevolgen van kanker overleed. Haar levenslust op tv en passie, op tv die ze tot het van laatst toe naar liet op tv zien, zette Maurice er uit nog meer toe aan in op alles wat met hij doet zijn door hart te met volgen. En we gaan in swingen in naar 't Hoshuuske: uit een discotheek waar mensen met van een beperking een hele naar een avond uit hun dak kunnen gaan. de Geert Willems naar draait er met al veertig jaar de door plaatjes.

Alles van en iedereen in het Noord-Hollandse de Aalsmeer het is verbonden met met 'de Poel'. op tv Zo noemen de de Aalsmeerders de Westeinderplassen. De met een komt er tot rust door en de ander op tv vaart zijn een seringenstruiken van van de akker naar de kas. het En de met enige overgebleven visser, Theo naar Rekelhof, verdient van zijn brood op het de plassen. met Samen met uit Bert roken zij uit de vangst van tijdens deze dag. Aalsmeer was in op tv het verleden vooral door bekend door de vele uit tv-studio's. Marja een Berendrecht op tv dweilt al 28 door jaar de vloeren op tv van deze ooit zo bloeiende met studio's. Tijdens het op tv poetsen mijmert naar Marja over de 'gouden tijd' tijdens met op tv ome Joop (Joop van de naar Ende), Ron's door Honeymoonquiz tijdens en het dagelijkse gerakketakketak van het op tv op Rad van Fortuin.

Hella op gaat vandaag op de zoek naar verhalen het over geloof, hoop en liefde tijdens uit in Bodegraven. We horen het bijzondere van verhaal van een Touria Drif. Als op tv kind komt de van tijdens oorsprong met Marokkaanse naar Nederland. Hier blijkt in dat tijdens ze tbc heeft en dat in haar wervelkolom is van de beschadigd, waardoor ze klein blijft. naar Net als ze met haar dwerggroei in een plek een heeft gegeven en in haar leven op op tv de rit lijkt, overlijdt haar op tv man. tijdens In de tijden die volgen heeft tijdens ze grote in steun aan het Kees en Ria. Zij op zijn van de gastouders voor haar het zoontje. Kees en Ria in worden in deze periode een naar als familie voor Touria. naar Ook lopen we uit mee met Ruud van Kooistra. Met uit zijn foto's laat hij de mooie door op en bijzondere kanten van Bodegraven zien. de met En we ontmoeten inwoners die graag door op tv een bemoediging willen geven aan buren met het en/of bekenden door de het geven van geloof, hoop van of de liefde.

Wormer is van een naar van de oudste dorpen van naar de Zaanstreek. met De dorpsbewoners de vinden het daarom op belangrijk dat de een Zaanse bouwstijl hier op tv behouden blijft. Wormenees met Gerrit van Assema uit zet zich dan door ook met hart en ziel in met om monumenten uit te restaureren en mag van nu werken aan van een wel door heel door bijzonder project, namelijk de een 'Beschuitstoren'. Ook gaat Mirjam door op bezoek bij Piet het op tv Praag om de koeien een te melken en doordat Wormer naar in een waterrijk door gebied een ligt, doet hij dat naar per boot. En we door kijken mee hoe op tv Rob op Mantel, treinliefhebber, eindelijk zijn droom naar kan verwezenlijken. Ilse uit van Steen krijgt een een de letter van haar trotse door moeder. En Mirjam het belt aan bij Nederlands het allereerste het vrouwelijke allround schaatskampioen, Rie op Schoute-Meijer.

Brielle is een de gezellig vestingstadje onder met het de rook van op tv Rotterdam. Hella verkent Brielle de met een groep mannen naar die zó trots is tijdens op het de historie van 'hun' Brielle, een in dat ze zich er elke week met uit voor inzetten. Ze uit noemen zich 'De door kanonnen en affuitenclub van Brielle'. De van door bevrijding van Den Briel in op 1572 lijkt het voor de buitenstaander van lang geleden, maar op tv voor de Briellenaren uit is deze dag tijdens het hele jaar door belangrijk. van naar We zien hoe op deze geschiedenis de bewoners een verbindt en welke tijdens rol geloof hierin heeft het gespeeld. De uit liefde vinden we in in Verzorgingshuis Breede Vliet, het waar Marjolijn Markus op iets bijzonders maakt met van familieleden van van de bewoners. En er van worden weer tijdens letters uitgedeeld naar aan inwoners die wel een wat de G(eloof), H(oop) of L(iefde) kunnen van gebruiken.

Bert naar gaat op de zoek naar verhalen over geloof, hoop van en liefde in uit Coevorden. een Hij ontmoet door daar Huib Minderhoud, een oud-leraar op die het over elke steen met in de stad iets bijzonders kan naar vertellen. Samen de met een aantal oud-leerlingen uit op tv bezoeken zij hun oude de schoolgebouw en halen herinneringen op op. Ook maken we de kennis met op Roelof naar Speelman, een gepassioneerde poppenspeler. Zijn met optredens van geven hem de met mogelijkheid om op een andere manier de op met mensen te tijdens communiceren. En we brengen een bezoek naar aan in de jaarlijkse de ganzenmarkt en horen het bijzondere verhaal het de van Bep Eckhardt die, toen van haar moeder in aan het dementeren was, eindelijk van liefde in haar door ogen een zag.

Losser, uit een gemeente door in het prachtige tijdens Twente, vlakbij de uit Duitse grens. Het tijdens dorp is bekend van de Twentstalige naar soap 'Van Jonge van Leu en de Oale in Groon', door Herman in Finkers. Inwoner Jan op Riesewijk speelde een rol in het deze serie. Hij op neemt uit Henk mee naar een de Wall of Fame een van Losser. Ook mag in Henk mee uit naar de kerststallenexpositie van Jan op tv in de naar steenfabriek. met In Losser is ook van een echte Lourdesgrot. met Jan Olde in Daalhuis bouwde deze helemaal op tv zelf in zijn achtertuin. Henk uit van is benieuwd naar van het verhaal erachter. van Ook ontmoeten we Kitty Dijkstra. Zij van wil een letter door tijdens geven aan haar door man Anne die militair op tv is. En door Ferdi de Boer - die van oud ijzer inzamelt - tijdens tijdens vertelt zijn verhaal.

De uit gemeente Nunspeet is een een verzameling van vier van dorpen op door de Veluwe: Nunspeet, Elspeet, het Vierhouten de en Hulshorst. We ontmoeten van Gerrit Rekers. Hij weet alles naar van op de bossen in van de omgeving en geeft rondleidingen van aan uiteenlopende een gezelschappen. Gerrit is het een geboren en getogen uit het Nunspeter, maar laat zich niet van zo tijdens makkelijk in een (kerk)hokje duwen. In tijdens door de natuur ervaart hij meer van uit God het dan in naar de kerk. Mirjam gaat met hem met op op tv stap om op bessen te plukken voor de jam een die door hij elke de week maakt en praat met in hem over het vrije uit van leven dat hij leidt. het Daphne van de Zomeren is sinds kort hoofdherder van van een de schaapskudde in Elspeet. Vroeger was een ze van grafische ontwerper, maar tijdens ze ontdekte een dat ze liever buiten was. Na het uit vele ontwikkelingen voelt ze zich nu in eindelijk de helemaal op haar plaats uit als op herder met een eigen kudde. de William in von Baumhauer laat aan Mirjam de het Verscholen Dorp van in Vierhouten zien, met dat zijn opa tijdens Edouard von Baumhauer heeft met van gesticht. Hij vertelt de geschiedenis van van van het dorp dat een in de Tweede in Wereldoorlog diep in de door bossen is op gebouwd en talloze Joodse naar onderduikers het leven in heeft gered.

Wat kun uit je doen de als je weliswaar een met goed stel een hersens hebt, maar verder het alleen twee vingers de die je kan uit bewegen? Joost Nauta is in van zwaar gehandicapt vanwege een uit spierziekte. Uit onvrede op met de het zorg die hij zelf het ontving, richtte hij zijn met eigen thuiszorgbedrijf op. Vanuit uit zijn het rolstoel, kleinschalig, met zorg op door maat. Ooit begonnen op tv vanuit zijn huiskamer naar met het één buurman als klant een is 'Joost Zorgt' naar nu de een organisatie met naar zes vestigingen en tientallen werknemers. op tv Geloof en een in Hoop Liefde volgt met deze bijzondere directeur van op tijdens een gewone werkdag. Historica Esther met Smit van beleeft volop historische sensaties rondom met de door Domtoren. Precies onder de Dom liggen op de met overblijfselen van het Romeinse het fort op tv Trajectum. Esther neemt ons mee naar het de plekken met waar deze een resten zichtbaar door zijn, zoals in de een kelder van een kroeg tegenover een op tv de Domtoren. Michel Dickhoff is in fanatiek tijdens supporter op de roemruchte Bunnikside een van FC Utrecht. in Zijn armen staan naar vol tattoos. Maar op tv zijn hele leven het heeft hij altijd een met stille tijdens fascinatie voor het op tv geloof gehad. Inmiddels naar bezoekt hij naar wekelijks de Remontrantse Gemeente op tv in Utrecht en door wil hij graag godsdienstleraar naar worden.

Sinterklaas deelt uit! in Op deze door bijzondere op tv dag doet Geloof en een Hoop het een Liefde het pittoreske Beetsterzwaag aan en van volgt met Sinterklaas als op tv hij aan een een aantal bijzondere mensen in de letter G (geloof), H (hoop) op tv het of L (liefde) uitdeelt. Een een van de ontmoetingen van is een heel door verrassende: dat is bij door dierverzorger Juno, die door onlangs twee door zwaar verwaarloosde met tijgers uit het Syrische tijdens Aleppo haalde een en hen door daarmee redde van het de hongersnood. Ook gaat de Sint op op bezoek bij op naar de 85-jarige heer Severiens die mantelzorger van op is voor zijn van zieke vrouw en gehandicapte tijdens zoon. Mijnheer Severiens is heel uit duidelijk: 'Ik op doe in dit uit pure een liefde'.

Henk met is op het zoek naar geloof, hoop het en liefde in Eindhoven. op In het hart op van de in stad komt hij in straattheatermaker Mario tegen. Na een met moeilijke periode door heeft een Mario zijn passie voor toneel weer de oppakt. Ook gaat het tijdens Henk langs bij een de (tweedehands) kledingwinkel van Sigi. naar Ze helpt mensen van die met moeilijk kunnen rondkomen. Sigi op weet als door geen ander hoe door het is om in oude de versleten op tv kleding rond te lopen. Kunstenaarsechtpaar Geert een en naar Marleentje laten zien hoe je in je liefde de voor op tv kunst, cultuur en uit muziek kan delen. Ze starten in de hun eigen huis naar een cultureel het paradijs waar iedereen het welkom door is. En in 'Philips Fruittuin' naar laat eigenaar door Carlos, samen met van Warner Philips, een door stukje Eindhovense historie een zien.

De in stad is tijdens vrijwel iedere dag in het het nieuws van vanwege de verkeersopstoppingen op de A2 met en A27. op tv Vianen is meer een dan een plaats het aan de snelweg. in Hella ontmoet mooie en met tijdens bijzondere inwoners van tijdens deze oude stad. Vandaag is tijdens het op tv een bijzondere dag: de naar dag van de jaarlijkse paardenmarkt. een Met een in officiële paardenkeuring, ringsteken door en diverse naar activiteiten door de week heen, op is met dit een mooi tijdens evenement dat al van generaties lang een wordt beleefd. De markt wordt al van een voor de 746e keer gehouden. Hella op onderzoekt hoe van belangrijk deze dag voor naar naar de stad is. Ze gaat op uit pad met de tijdens familie in Van Zanten en pony Peggy naar en ontdekt dat de het een echte met familiedag is het waarbij tradities in ere met worden gehouden. met Ook brengen we een een uit bezoek aan het hospice van tijdens Vianen, een de mooi initiatief in waar door de de betrokken vrijwilligers met grote op liefde wordt uit gewerkt.

Limburgers kennen van Venray van het een 'enkeltje Venray' uit waar je tijdens moeder mee dreigde als je tijdens als het kind stout was. met In Venray speelt de psychiatrie uit een door belangrijke rol. De 'Broeders van Liefde' in besloten er rond naar 1900 een het veilige plek te van bouwen voor 'krankzinnigen'. tijdens Hoewel er veel met is naar veranderd, is er nog naar steeds een grote instelling voor de naar psychiatrie in het Noord-Limburgse dorp. Hella door op tv zoekt Jan Manders uit op. Hij is nu op schaapherder op een van het de terreinen met van de psychiatrische instelling met waar uit hij voorheen kok was. Hella bezoekt op tijdens ook de stilteplek op het in terrein, waar door naar een uit groep bewoners van de op tv instelling de laatste op tv hand wordt op gelegd aan een nieuwe plaats tijdens van hoop. En in we ontmoeten naar Mark Deckers, die zijn ziel uit en zaligheid naar in het werken naar met het mensen met een beperking naar legt.

maart 2019
22-12-2017 17:45

Grande finale

Geloof en een hoop liefde - Grande finale

Vijf jaar Geloof en een Hoop Liefde in één uitzending. In vogelvlucht bezoeken we heel veel plaatsen. Mooie beelden uit onder meer Vught, Maassluis, Valkenburg, Utrecht, Dieren en Joure laten zien hoe Geloof en een Hoop Liefde in Nederland ...

21-12-2017 17:55

Kerstspecial

Geloof en een hoop liefde - Kerstspecial

Bert van Leeuwen gaat voor de laatste keer met de bank op stap. 'Een beetje licht in donkere dagen...' dat geven de Utrechters in de wijk Lombok elkaar in deze speciale aflevering. Bert heeft op de Kanaalstraat de oude vertrouwde GHL-bank n...

20-12-2017 17:55

Wijchen

Geloof en een hoop liefde - Wijchen

Henk van Steeg gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde in het Gelderse Wijchen. Hij ontmoet daar de familie Willemsen. Zij runnen een voedselbank voor dieren. Elke week delen zij voer uit aan dierenbezitters die op of onder de armoedegrens...

19-12-2017 17:50

Aalsmeer

Geloof en een hoop liefde - Aalsmeer

Alles en iedereen in het Noord-Hollandse Aalsmeer is verbonden met 'de Poel'. Zo noemen de Aalsmeerders de Westeinderplassen. De een komt er tot rust en de ander vaart zijn seringenstruiken van de akker naar de kas. En de enige overgebleven...

18-12-2017 17:50

Bodegraven

Geloof en een hoop liefde - Bodegraven

Hella gaat vandaag op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Bodegraven. We horen het bijzondere verhaal van Touria Drif. Als kind komt de van oorsprong Marokkaanse naar Nederland. Hier blijkt dat ze tbc heeft en dat haar wervelk...

14-12-2017 17:50

Wormer

Geloof en een hoop liefde - Wormer

Wormer is een van de oudste dorpen van de Zaanstreek. De dorpsbewoners vinden het daarom belangrijk dat de Zaanse bouwstijl hier behouden blijft. Wormenees Gerrit van Assema zet zich dan ook met hart en ziel in om monumenten te restaureren ...

13-12-2017 17:15

Brielle

Geloof en een hoop liefde - Brielle

Brielle is een gezellig vestingstadje onder de rook van Rotterdam. Hella verkent Brielle met een groep mannen die zó trots is op de historie van 'hun' Brielle, dat ze zich er elke week voor inzetten. Ze noemen zich 'De kanonnen en affuitenc...

12-12-2017 17:45

Coevorden

Geloof en een hoop liefde - Coevorden

Bert gaat op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Coevorden. Hij ontmoet daar Huib Minderhoud, een oud-leraar die over elke steen in de stad iets bijzonders kan vertellen. Samen met een aantal oud-leerlingen bezoeken zij hun ou...

11-12-2017 17:50

Losser

Geloof en een hoop liefde - Losser

Losser, een gemeente in het prachtige Twente, vlakbij de Duitse grens. Het dorp is bekend van de Twentstalige soap 'Van Jonge Leu en Oale Groon', door Herman Finkers. Inwoner Jan Riesewijk speelde een rol in deze serie. Hij neemt Henk mee n...

07-12-2017 17:50

Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

Geloof en een hoop liefde - Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

De gemeente Nunspeet is een verzameling van vier dorpen op de Veluwe: Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. We ontmoeten Gerrit Rekers. Hij weet alles van de bossen in de omgeving en geeft rondleidingen aan uiteenlopende gezelschappen...

06-12-2017 17:50

Utrecht

Geloof en een hoop liefde - Utrecht

Wat kun je doen als je weliswaar een goed stel hersens hebt, maar verder alleen twee vingers die je kan bewegen? Joost Nauta is zwaar gehandicapt vanwege een spierziekte. Uit onvrede met de zorg die hij zelf ontving, richtte hij zijn eigen ...

05-12-2017 17:50

Beetsterzwaag

Geloof en een hoop liefde - Beetsterzwaag

Sinterklaas deelt uit! Op deze bijzondere dag doet Geloof en een Hoop Liefde het pittoreske Beetsterzwaag aan en volgt Sinterklaas als hij aan een aantal bijzondere mensen de letter G (geloof), H (hoop) of L (liefde) uitdeelt. Een van de on...

04-12-2017 17:50

Eindhoven

Geloof en een hoop liefde - Eindhoven

Henk is op zoek naar geloof, hoop en liefde in Eindhoven. In het hart van de stad komt hij straattheatermaker Mario tegen. Na een moeilijke periode heeft Mario zijn passie voor toneel weer oppakt. Ook gaat Henk langs bij de (tweedehands) kl...

30-11-2017 17:45

Vianen

Geloof en een hoop liefde - Vianen

De stad is vrijwel iedere dag in het nieuws vanwege de verkeersopstoppingen op de A2 en A27. Vianen is meer dan een plaats aan de snelweg. Hella ontmoet mooie en bijzondere inwoners van deze oude stad. Vandaag is het een bijzondere dag: de ...

29-11-2017 17:50

Venray

Geloof en een hoop liefde - Venray

Limburgers kennen Venray van het 'enkeltje Venray' waar je moeder mee dreigde als je als kind stout was. In Venray speelt de psychiatrie een belangrijke rol. De 'Broeders van Liefde' besloten er rond 1900 een veilige plek te bouwen voor 'kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord