Programma gemist?

Vijf uit jaar Geloof en naar een Hoop Liefde in met één in uitzending. In vogelvlucht bezoeken we de heel veel plaatsen. Mooie door beelden uit onder in meer Vught, Maassluis, van Valkenburg, Utrecht, naar Dieren tijdens en Joure laten naar zien hoe Geloof en de een Hoop Liefde in op tv Nederland tot uiting kwam. uit Zoals in van Vught waar Henk op van Steeg op het bijzonder positieve echtpaar op tv Caro en Frank naar ontmoet. En Mirjam Bouwman naar die op bezoek door is bij zuster op Helena, de secretaresse door tijdens van het Katholiek met Vrouwen Gilde. In Joure het waar Hella van der Wijst van bij Douwe uit achterop de de fiets springt om in een letter te een bezorgen bij zijn met vriend Leendert. door Allemaal bijzondere mensen die op geloof, hoop uit en liefde uitdragen en op zo de samenleving iets op tv van Jezus laten naar zien.

Bert tijdens van Leeuwen door gaat voor de laatste keer op tv met de bank naar op naar stap. 'Een beetje een licht in donkere dagen...' het dat geven op tv de Utrechters in op tv de wijk Lombok elkaar tijdens in deze van speciale aflevering. Bert heeft op naar de tijdens Kanaalstraat de oude vertrouwde op tv GHL-bank neergezet, in helemaal in kerstsfeer. in Hij gaat op zoek door naar de verhalen over het kerst in deze multiculturele een naar wijk. Wat betekent de in geboorte van Jezus nog in naar een deze tijd, in een op wijk waar zoveel religies uit en culturen leven? in Zo op tv belandt Bert in de kapperszaak met van de Armeense op tv Anna en helpt hij in mee op tv om de kerstboom van het tijdens hospice een op mooie plek te naar geven.

Henk van Steeg van gaat tijdens op zoek naar het geloof, hoop en liefde naar in het Gelderse met Wijchen. Hij ontmoet uit daar de op tv familie Willemsen. Zij runnen een uit voedselbank voor door dieren. Elke het week delen zij voer uit op aan dierenbezitters die uit het op of onder de armoedegrens een leven. En de Henk maakt uit kennis met de stoere Rosemarie van Habraken. Als ze met niet op de op schietvereniging in is, dan sleutelt op ze aan oude een auto's in haar garage. Zij op was uit het eerste meisje dat tijdens in Nederland naar de lts uit uit ging. En we op tv ontmoeten Maurice Broekhoff. in Hij vertelt ons over van zijn vrouw Baukje die afgelopen een zomer aan de de de gevolgen van kanker overleed. in Haar levenslust en passie, een die een ze tot het laatst op toe liet zien, zette Maurice een er nog meer tijdens toe het aan in alles wat hij uit doet zijn een hart te volgen. En naar we met gaan swingen in 't Hoshuuske: van een discotheek op waar mensen met de een beperking een hele het avond uit door hun van dak kunnen gaan. Geert Willems draait de op tv er al veertig jaar de een plaatjes.

Alles en iedereen op tv door in het Noord-Hollandse Aalsmeer is verbonden in met 'de Poel'. door naar Zo noemen de Aalsmeerders de een Westeinderplassen. De een komt van door er tot rust de en de ander in vaart zijn seringenstruiken op van de akker naar de kas. op tv En op de enige overgebleven met visser, Theo Rekelhof, verdient van zijn een brood op de plassen. Samen van met op Bert roken zij tijdens de vangst van van deze dag. Aalsmeer op was in het verleden vooral naar bekend door de vele op tv-studio's. door Marja Berendrecht dweilt al 28 op op jaar de vloeren van deze ooit een zo bloeiende in studio's. Tijdens door het poetsen mijmert op tv Marja over de de 'gouden tijd' met een ome Joop (Joop van door de Ende), Ron's Honeymoonquiz in en het in dagelijkse gerakketakketak een van het Rad van tijdens Fortuin.

Hella gaat vandaag door op op zoek naar verhalen over het geloof, hoop en liefde naar door in Bodegraven. We horen het bijzondere een verhaal op van Touria Drif. Als kind de komt de door van uit oorsprong Marokkaanse naar door Nederland. Hier blijkt dat door ze tbc op tv heeft en dat de haar wervelkolom is beschadigd, op waardoor ze klein blijft. Net tijdens als ze op tv haar dwerggroei een het plek heeft van gegeven en haar leven het op door de rit lijkt, overlijdt haar door man. In de de tijden die volgen op heeft ze door grote steun aan Kees uit en Ria. Zij met zijn de de gastouders voor haar zoontje. Kees uit en Ria door worden in deze periode op de als familie voor Touria. door Ook lopen van we mee met een Ruud Kooistra. Met zijn foto's laat naar hij de mooie op tv en bijzondere van kanten in van Bodegraven zien. een En we ontmoeten inwoners die tijdens graag een bemoediging willen op tv geven tijdens aan buren en/of bekenden door door het het geven van geloof, met hoop of op liefde.

Wormer is een het in van de oudste dorpen van door de Zaanstreek. De dorpsbewoners een op vinden het daarom belangrijk dat op tv de Zaanse bouwstijl naar hier behouden blijft. de Wormenees Gerrit van uit Assema zet zich naar dan ook met op hart en ziel in de om naar monumenten te restaureren en mag op nu werken aan door een wel het heel met bijzonder project, namelijk de 'Beschuitstoren'. Ook van gaat Mirjam het op bezoek bij de Piet Praag de om de koeien te melken door uit en doordat Wormer in een waterrijk van op gebied ligt, doet hij dat per de uit boot. En we op tv kijken mee hoe Rob Mantel, treinliefhebber, de eindelijk zijn droom op tv kan verwezenlijken. Ilse naar van Steen krijgt op tv een in letter van haar de trotse moeder. met En Mirjam belt de aan bij Nederlands allereerste vrouwelijke allround uit schaatskampioen, Rie op Schoute-Meijer.

Brielle is een het gezellig vestingstadje uit onder het de rook van Rotterdam. Hella verkent de Brielle in met een groep naar mannen die zó trots in is op de van historie de van 'hun' Brielle, dat ze in zich er een elke week het voor inzetten. Ze noemen zich het 'De kanonnen en affuitenclub het van Brielle'. De op bevrijding van in Den Briel in 1572 met naar lijkt voor de buitenstaander lang met geleden, maar voor de de door Briellenaren is deze op tv dag het hele jaar door tijdens belangrijk. We zien hoe op deze geschiedenis de uit bewoners uit verbindt en welke rol naar geloof door hierin heeft gespeeld. De liefde vinden naar we in Verzorgingshuis van het Breede Vliet, waar Marjolijn uit Markus iets bijzonders in maakt met familieleden van de uit bewoners. in En er van worden weer letters naar uitgedeeld aan inwoners die een wel wat het G(eloof), H(oop) of L(iefde) kunnen door gebruiken.

Bert in gaat op zoek naar verhalen in over geloof, hoop de en liefde het in Coevorden. met Hij ontmoet daar Huib Minderhoud, de een een oud-leraar die over elke in steen in de stad naar iets bijzonders op tv kan vertellen. op tv Samen met een naar aantal oud-leerlingen bezoeken zij door hun oude schoolgebouw van en halen herinneringen met op. Ook uit maken we kennis naar met Roelof Speelman, een in gepassioneerde op poppenspeler. Zijn optredens geven hem de uit mogelijkheid de om op een uit andere manier met met mensen te communiceren. op En we brengen een met bezoek aan de de jaarlijkse ganzenmarkt en de horen het bijzondere naar verhaal van in Bep Eckhardt die, toen tijdens haar de moeder aan het dementeren uit was, eindelijk de liefde in haar ogen de zag.

Losser, een een gemeente in een het prachtige met Twente, vlakbij de Duitse grens. Het met dorp door is bekend door van de Twentstalige soap 'Van Jonge van Leu en de Oale Groon', uit door Herman Finkers. Inwoner uit Jan de Riesewijk speelde een rol in een deze serie. Hij door neemt Henk mee naar naar de Wall of het Fame met van Losser. Ook mag Henk het mee naar van de kerststallenexpositie van het Jan in op de steenfabriek. In Losser is tijdens ook op tv een echte Lourdesgrot. Jan op Olde Daalhuis bouwde naar deze helemaal zelf in naar zijn in achtertuin. Henk is in benieuwd naar het tijdens verhaal erachter. Ook op ontmoeten we Kitty Dijkstra. Zij een wil een letter het geven aan de haar man naar Anne die militair is. naar En Ferdi uit de Boer - op tv die oud ijzer inzamelt - op vertelt zijn van verhaal.

De gemeente uit Nunspeet is een verzameling uit tijdens van vier dorpen op de Veluwe: het tijdens Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. van We ontmoeten op Gerrit Rekers. Hij op weet alles door van de bossen in in de omgeving en de geeft rondleidingen aan tijdens uiteenlopende gezelschappen. Gerrit is in een geboren en op getogen het Nunspeter, maar laat zich niet zo tijdens makkelijk uit in een (kerk)hokje duwen. op tv In uit de natuur ervaart hij meer van de de God dan in de kerk. van Mirjam gaat tijdens met hem op stap om op tv een bessen te plukken voor de de jam die hij het elke week maakt van en praat met het hem over het vrije uit leven dat hij van door leidt. Daphne van Zomeren is sinds door door kort hoofdherder van de schaapskudde in op tv Elspeet. Vroeger op tv was ze grafische door ontwerper, maar uit ze ontdekte dat ze liever van de buiten was. Na vele uit ontwikkelingen voelt ze uit zich nu eindelijk helemaal in op op haar plaats als herder met op tv een eigen kudde. William een met von Baumhauer laat aan tijdens Mirjam het Verscholen een Dorp van een Vierhouten zien, dat door zijn opa Edouard von Baumhauer heeft een in gesticht. Hij vertelt de geschiedenis in van het dorp dat de van in de Tweede Wereldoorlog diep in uit de bossen is op gebouwd het en talloze Joodse op tv onderduikers het tijdens leven heeft gered.

Wat van kun je met doen als je weliswaar een het goed in stel hersens hebt, maar van verder alleen twee vingers naar die je kan bewegen? door in Joost Nauta is een zwaar gehandicapt vanwege een spierziekte. Uit naar onvrede met de tijdens met zorg die hij zelf door ontving, richtte naar hij zijn eigen een thuiszorgbedrijf op. Vanuit zijn uit rolstoel, kleinschalig, uit met zorg op maat. naar Ooit begonnen vanuit zijn door huiskamer tijdens met één buurman als de klant is 'Joost Zorgt' op tv nu een in organisatie met zes vestigingen en op tv tientallen werknemers. Geloof uit en met een Hoop Liefde het volgt deze het bijzondere directeur op een een gewone werkdag. Historica uit Esther Smit tijdens beleeft volop historische sensaties rondom de het met Domtoren. Precies onder de Dom liggen een de tijdens overblijfselen van het in Romeinse fort in Trajectum. Esther neemt ons mee door naar de plekken op tv waar deze resten het zichtbaar zijn, uit zoals in de de kelder van een kroeg tegenover een de in Domtoren. Michel Dickhoff op is fanatiek supporter in op de roemruchte Bunnikside van een FC Utrecht. naar Zijn armen staan vol van tattoos. Maar zijn uit hele leven door heeft hij altijd de een stille fascinatie tijdens voor het geloof op gehad. Inmiddels bezoekt naar hij wekelijks de uit Remontrantse van Gemeente in Utrecht en wil een hij graag godsdienstleraar naar worden.

Sinterklaas deelt tijdens uit! het Op deze bijzondere tijdens dag doet Geloof en een tijdens Hoop Liefde het pittoreske tijdens Beetsterzwaag aan uit en volgt Sinterklaas als op hij op tv aan een aantal bijzondere mensen tijdens de de letter G van (geloof), H (hoop) of L (liefde) tijdens op uitdeelt. Een van de ontmoetingen op is een door heel verrassende: een dat is bij dierverzorger in Juno, die in onlangs twee zwaar verwaarloosde tijgers met uit het Syrische Aleppo door haalde van en hen daarmee redde van door de een hongersnood. Ook uit gaat de Sint op bezoek de bij de 85-jarige heer tijdens Severiens die mantelzorger uit tijdens is voor zijn zieke vrouw en naar gehandicapte naar zoon. Mijnheer tijdens Severiens is heel duidelijk: 'Ik doe op naar dit uit pure door liefde'.

Henk met is op zoek naar met geloof, hoop en op tv liefde uit in Eindhoven. In het een hart van van de stad komt hij op tv straattheatermaker Mario van tegen. Na een moeilijke periode heeft op Mario zijn door passie voor toneel op weer oppakt. Ook tijdens gaat de Henk langs bij de (tweedehands) een kledingwinkel met van Sigi. Ze tijdens helpt mensen die moeilijk kunnen met rondkomen. Sigi weet als met naar geen ander hoe het is het om in oude een versleten kleding tijdens rond te lopen. het Kunstenaarsechtpaar Geert en Marleentje een laten in zien hoe je op tv je liefde voor kunst, cultuur op tv en op muziek kan delen. Ze op tv starten in hun eigen de huis in een cultureel paradijs waar het iedereen welkom is. in En in 'Philips Fruittuin' laat tijdens eigenaar Carlos, samen van met in Warner Philips, uit een stukje Eindhovense historie op zien.

De stad op is vrijwel iedere dag uit in tijdens het nieuws vanwege de verkeersopstoppingen op tv op de in A2 en A27. Vianen met tijdens is meer dan uit een plaats aan de snelweg. uit Hella ontmoet een mooie en bijzondere van inwoners van deze oude door stad. Vandaag is in het een bijzondere dag: tijdens met de dag van de van jaarlijkse paardenmarkt. door Met een officiële paardenkeuring, ringsteken en op diverse activiteiten door door de week heen, een is dit met een mooi tijdens evenement dat al generaties lang naar naar wordt beleefd. De markt wordt al met voor de 746e op tv keer door gehouden. Hella onderzoekt hoe door belangrijk deze dag uit voor de stad is. naar Ze gaat een op pad van met de familie Van het Zanten en pony op Peggy en ontdekt dat naar het door een echte familiedag van is waarbij naar tradities in ere worden van gehouden. Ook brengen we een een bezoek uit aan het hospice van Vianen, op een mooi initiatief naar waar door de de betrokken vrijwilligers van met van grote liefde wordt door gewerkt.

Limburgers het kennen Venray van het 'enkeltje naar op Venray' waar je met moeder mee dreigde als door je als kind stout was. het In Venray speelt op tv de de psychiatrie een belangrijke rol. De met 'Broeders van tijdens Liefde' naar besloten er rond door 1900 een veilige plek in te bouwen voor 'krankzinnigen'. tijdens Hoewel uit er veel is veranderd, is er tijdens nog op steeds een grote door instelling voor psychiatrie in tijdens het Noord-Limburgse met dorp. Hella zoekt Jan Manders met op. Hij is de nu schaapherder op naar een van uit de een terreinen van de psychiatrische instelling tijdens waar hij voorheen met kok was. Hella bezoekt tijdens op tv ook de stilteplek op op het terrein, waar door uit een groep uit bewoners van de instelling naar de uit laatste hand wordt gelegd het aan een op nieuwe plaats van de hoop. En we met ontmoeten Mark Deckers, die de zijn ziel en zaligheid van in een het werken met mensen met een uit beperking op legt.

juni 2018
22-12-2017 17:45

Grande finale

Geloof en een hoop liefde - Grande finale

Vijf jaar Geloof en een Hoop Liefde in één uitzending. In vogelvlucht bezoeken we heel veel plaatsen. Mooie beelden uit onder meer Vught, Maassluis, Valkenburg, Utrecht, Dieren en Joure laten zien hoe Geloof en een Hoop Liefde in Nederland ...

21-12-2017 17:55

Kerstspecial

Geloof en een hoop liefde - Kerstspecial

Bert van Leeuwen gaat voor de laatste keer met de bank op stap. 'Een beetje licht in donkere dagen...' dat geven de Utrechters in de wijk Lombok elkaar in deze speciale aflevering. Bert heeft op de Kanaalstraat de oude vertrouwde GHL-bank n...

20-12-2017 17:55

Wijchen

Geloof en een hoop liefde - Wijchen

Henk van Steeg gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde in het Gelderse Wijchen. Hij ontmoet daar de familie Willemsen. Zij runnen een voedselbank voor dieren. Elke week delen zij voer uit aan dierenbezitters die op of onder de armoedegrens...

19-12-2017 17:50

Aalsmeer

Geloof en een hoop liefde - Aalsmeer

Alles en iedereen in het Noord-Hollandse Aalsmeer is verbonden met 'de Poel'. Zo noemen de Aalsmeerders de Westeinderplassen. De een komt er tot rust en de ander vaart zijn seringenstruiken van de akker naar de kas. En de enige overgebleven...

18-12-2017 17:50

Bodegraven

Geloof en een hoop liefde - Bodegraven

Hella gaat vandaag op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Bodegraven. We horen het bijzondere verhaal van Touria Drif. Als kind komt de van oorsprong Marokkaanse naar Nederland. Hier blijkt dat ze tbc heeft en dat haar wervelk...

14-12-2017 17:50

Wormer

Geloof en een hoop liefde - Wormer

Wormer is een van de oudste dorpen van de Zaanstreek. De dorpsbewoners vinden het daarom belangrijk dat de Zaanse bouwstijl hier behouden blijft. Wormenees Gerrit van Assema zet zich dan ook met hart en ziel in om monumenten te restaureren ...

13-12-2017 17:15

Brielle

Geloof en een hoop liefde - Brielle

Brielle is een gezellig vestingstadje onder de rook van Rotterdam. Hella verkent Brielle met een groep mannen die zó trots is op de historie van 'hun' Brielle, dat ze zich er elke week voor inzetten. Ze noemen zich 'De kanonnen en affuitenc...

12-12-2017 17:45

Coevorden

Geloof en een hoop liefde - Coevorden

Bert gaat op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Coevorden. Hij ontmoet daar Huib Minderhoud, een oud-leraar die over elke steen in de stad iets bijzonders kan vertellen. Samen met een aantal oud-leerlingen bezoeken zij hun ou...

11-12-2017 17:50

Losser

Geloof en een hoop liefde - Losser

Losser, een gemeente in het prachtige Twente, vlakbij de Duitse grens. Het dorp is bekend van de Twentstalige soap 'Van Jonge Leu en Oale Groon', door Herman Finkers. Inwoner Jan Riesewijk speelde een rol in deze serie. Hij neemt Henk mee n...

07-12-2017 17:50

Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

Geloof en een hoop liefde - Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

De gemeente Nunspeet is een verzameling van vier dorpen op de Veluwe: Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. We ontmoeten Gerrit Rekers. Hij weet alles van de bossen in de omgeving en geeft rondleidingen aan uiteenlopende gezelschappen...

06-12-2017 17:50

Utrecht

Geloof en een hoop liefde - Utrecht

Wat kun je doen als je weliswaar een goed stel hersens hebt, maar verder alleen twee vingers die je kan bewegen? Joost Nauta is zwaar gehandicapt vanwege een spierziekte. Uit onvrede met de zorg die hij zelf ontving, richtte hij zijn eigen ...

05-12-2017 17:50

Beetsterzwaag

Geloof en een hoop liefde - Beetsterzwaag

Sinterklaas deelt uit! Op deze bijzondere dag doet Geloof en een Hoop Liefde het pittoreske Beetsterzwaag aan en volgt Sinterklaas als hij aan een aantal bijzondere mensen de letter G (geloof), H (hoop) of L (liefde) uitdeelt. Een van de on...

04-12-2017 17:50

Eindhoven

Geloof en een hoop liefde - Eindhoven

Henk is op zoek naar geloof, hoop en liefde in Eindhoven. In het hart van de stad komt hij straattheatermaker Mario tegen. Na een moeilijke periode heeft Mario zijn passie voor toneel weer oppakt. Ook gaat Henk langs bij de (tweedehands) kl...

30-11-2017 17:45

Vianen

Geloof en een hoop liefde - Vianen

De stad is vrijwel iedere dag in het nieuws vanwege de verkeersopstoppingen op de A2 en A27. Vianen is meer dan een plaats aan de snelweg. Hella ontmoet mooie en bijzondere inwoners van deze oude stad. Vandaag is het een bijzondere dag: de ...

29-11-2017 17:50

Venray

Geloof en een hoop liefde - Venray

Limburgers kennen Venray van het 'enkeltje Venray' waar je moeder mee dreigde als je als kind stout was. In Venray speelt de psychiatrie een belangrijke rol. De 'Broeders van Liefde' besloten er rond 1900 een veilige plek te bouwen voor 'kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord