Programma gemist?

Vijf jaar van Geloof en een op Hoop Liefde in de één naar uitzending. In vogelvlucht bezoeken van we heel veel plaatsen. Mooie van beelden uit van onder meer Vught, Maassluis, het op tv Valkenburg, Utrecht, Dieren en Joure de laten zien hoe Geloof de van en een Hoop Liefde in uit Nederland tot uiting kwam. met een Zoals in Vught waar van Henk van tijdens Steeg het bijzonder positieve van echtpaar Caro en op tv Frank ontmoet. naar En Mirjam Bouwman die op bezoek op tv is bij zuster tijdens Helena, het de secretaresse van het tijdens Katholiek Vrouwen Gilde. van In Joure waar Hella van van der op tv Wijst een bij Douwe achterop de fiets met springt om een de letter te bezorgen een bij op tv zijn vriend Leendert. Allemaal bijzondere in mensen die op geloof, hoop tijdens en liefde uitdragen op tv en zo de samenleving iets van op tv Jezus tijdens laten zien.

Bert uit van Leeuwen gaat met voor de laatste keer op tv met de bank uit op stap. 'Een beetje in licht in donkere in dagen...' dat geven naar op de Utrechters in op tv de wijk Lombok elkaar in deze in speciale aflevering. naar Bert heeft op de door Kanaalstraat tijdens de oude vertrouwde GHL-bank uit neergezet, de helemaal in kerstsfeer. Hij gaat op naar zoek een naar de verhalen een over kerst in op tv deze multiculturele wijk. Wat betekent een de door geboorte van Jezus nog de in deze met tijd, in een wijk op tv waar op tv zoveel religies en culturen leven? met Zo van belandt Bert in op de kapperszaak van in de Armeense Anna en helpt hij naar mee de om de kerstboom door van het uit hospice een mooie plek een te geven.

Henk op tv van Steeg gaat van op zoek naar geloof, een hoop en liefde uit in het van Gelderse Wijchen. in Hij ontmoet daar de familie door Willemsen. Zij runnen op een voedselbank op voor dieren. Elke door week delen zij voer uit het op tv aan dierenbezitters die op of onder van uit de armoedegrens leven. En op tv Henk maakt kennis de met de stoere Rosemarie op tv Habraken. Als ze tijdens niet op de schietvereniging door is, dan in sleutelt met ze aan oude auto's in haar op met garage. Zij was het het eerste meisje dat in de Nederland naar het de lts ging. En een we ontmoeten Maurice naar Broekhoff. van Hij vertelt ons over zijn vrouw uit Baukje die op tv afgelopen zomer aan de op tv gevolgen in van kanker overleed. Haar levenslust in en passie, tijdens die ze tot het op tv laatst toe door liet zien, zette Maurice in er het nog meer toe aan een in alles wat hij tijdens doet zijn hart in te volgen. naar En tijdens we gaan swingen in 't Hoshuuske: de een discotheek waar in mensen met een een beperking een hele het avond uit uit hun dak kunnen gaan. uit Geert een Willems draait er al het veertig jaar de door plaatjes.

Alles op en iedereen in het Noord-Hollandse naar Aalsmeer is verbonden op tv uit met 'de Poel'. door Zo noemen de een Aalsmeerders de Westeinderplassen. De een in komt er op tv tot rust en tijdens de ander door vaart zijn seringenstruiken uit van de akker naar de kas. met En de enige op op tv overgebleven visser, Theo Rekelhof, verdient de zijn brood op naar de plassen. Samen door met Bert roken zij in de vangst van tijdens deze het dag. Aalsmeer was op in het verleden vooral uit bekend door de tijdens vele tv-studio's. Marja Berendrecht op tv dweilt met al 28 jaar de de vloeren met van deze ooit naar zo bloeiende studio's. Tijdens het het poetsen mijmert Marja over een met de 'gouden tijd' het met ome Joop (Joop van van de door Ende), Ron's Honeymoonquiz en met het dagelijkse gerakketakketak van het door Rad naar van Fortuin.

Hella gaat vandaag het uit op zoek naar uit verhalen over geloof, op hoop en liefde in Bodegraven. We een de horen het bijzondere verhaal met van Touria op Drif. Als kind komt op de van oorsprong Marokkaanse van naar Nederland. met Hier blijkt dat ze tijdens tbc heeft en een dat van haar wervelkolom is beschadigd, waardoor ze door tijdens klein blijft. Net als ze van haar dwerggroei met een plek heeft gegeven en in haar leven het op de rit van lijkt, tijdens overlijdt haar man. een In de tijden die volgen heeft de door ze grote steun aan Kees en het Ria. een Zij zijn de gastouders uit voor haar zoontje. Kees het en Ria worden van de in deze periode als naar familie voor tijdens Touria. Ook lopen we mee een met Ruud Kooistra. Met uit zijn op tv foto's laat hij de tijdens mooie en bijzondere kanten met van Bodegraven zien. door En van we ontmoeten inwoners die graag naar op een bemoediging willen geven aan buren op tv en/of van bekenden door de het geven van geloof, van hoop of uit liefde.

Wormer een is een naar van de oudste dorpen van de een op tv Zaanstreek. De dorpsbewoners vinden tijdens het daarom op tv belangrijk dat de Zaanse het bouwstijl hier behouden het blijft. Wormenees Gerrit de van Assema zet zich het dan met ook met hart en ziel met in om van monumenten te restaureren en door mag nu werken een aan een op wel heel bijzonder project, namelijk in de 'Beschuitstoren'. Ook het gaat Mirjam op op tv bezoek bij Piet naar Praag in om de koeien te met melken en doordat Wormer in in een een waterrijk gebied ligt, op doet op hij dat per boot. En we tijdens kijken mee naar hoe Rob Mantel, treinliefhebber, op tv op eindelijk zijn droom met kan verwezenlijken. Ilse van uit Steen krijgt een letter in van haar trotse een moeder. het En Mirjam belt aan bij Nederlands een allereerste uit vrouwelijke allround schaatskampioen, Rie naar Schoute-Meijer.

Brielle is tijdens een gezellig naar vestingstadje onder de van rook van naar Rotterdam. Hella verkent Brielle met een met groep mannen die een zó trots door is op de historie de van 'hun' in Brielle, dat het ze zich er elke week in voor door inzetten. Ze het noemen zich 'De kanonnen en affuitenclub het van Brielle'. De van in bevrijding van Den Briel in naar 1572 lijkt voor met de buitenstaander door lang geleden, maar voor de het Briellenaren is een deze dag het hele een in jaar door belangrijk. We zien door hoe deze geschiedenis de van van bewoners verbindt en tijdens welke rol geloof hierin heeft gespeeld. de De liefde vinden van we in Verzorgingshuis een Breede Vliet, waar naar Marjolijn van Markus iets bijzonders maakt met door familieleden van de door bewoners. En er in worden uit weer letters uitgedeeld aan inwoners door die wel wat door G(eloof), de H(oop) of L(iefde) de kunnen gebruiken.

Bert gaat op uit zoek naar de verhalen tijdens over geloof, hoop en liefde in door Coevorden. Hij uit ontmoet daar Huib het Minderhoud, een oud-leraar op tv die over elke steen naar in de op tv stad iets bijzonders een kan op tv vertellen. Samen met op tv een aantal oud-leerlingen bezoeken zij hun op tv oude met schoolgebouw en halen de herinneringen op. Ook maken van we van kennis met Roelof een Speelman, een gepassioneerde van poppenspeler. Zijn optredens geven hem de de met mogelijkheid om op een andere manier met met mensen te van communiceren. En we door tijdens brengen een bezoek aan de jaarlijkse de ganzenmarkt en horen door het met bijzondere verhaal van Bep het Eckhardt die, van toen haar moeder aan het op dementeren uit was, eindelijk liefde met in haar ogen in zag.

Losser, het een gemeente in het in prachtige Twente, vlakbij de op tv Duitse grens. een Het uit dorp is bekend op tv van de Twentstalige soap naar 'Van Jonge Leu met en Oale met Groon', door Herman Finkers. Inwoner door Jan Riesewijk speelde een naar rol in van deze serie. Hij in neemt Henk mee op naar de Wall in of Fame van naar Losser. Ook mag naar Henk mee op naar de op tv kerststallenexpositie van Jan in de steenfabriek. tijdens In Losser van is ook een naar echte Lourdesgrot. Jan uit Olde Daalhuis bouwde deze op helemaal zelf door in zijn het achtertuin. Henk is benieuwd van naar het een verhaal erachter. Ook ontmoeten uit we Kitty Dijkstra. Zij met met wil een letter geven aan haar uit man Anne een die militair is. in En naar Ferdi de Boer - die met oud ijzer door inzamelt - vertelt op tv zijn verhaal.

De gemeente naar Nunspeet is een de verzameling van een vier dorpen op op de Veluwe: tijdens Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. We de ontmoeten Gerrit Rekers. van op tv Hij weet alles uit van de bossen in de door omgeving het en geeft rondleidingen aan uiteenlopende met gezelschappen. Gerrit is uit een geboren en getogen van op tv Nunspeter, maar laat zich niet van zo makkelijk in naar een (kerk)hokje een duwen. In door de natuur ervaart hij meer van op uit God dan in de op tv kerk. Mirjam gaat met hem van op stap om de het bessen te plukken de voor de jam uit die hij elke de week maakt en praat met naar hem het over het vrije het leven dat hij leidt. Daphne de van Zomeren is sinds naar kort een hoofdherder van de schaapskudde in uit Elspeet. Vroeger de was ze naar grafische ontwerper, tijdens maar ze ontdekte dat ze van liever op buiten was. Na vele naar ontwikkelingen voelt ze uit zich nu tijdens eindelijk helemaal op haar plaats door als herder met een de eigen op kudde. William von op tv Baumhauer laat aan Mirjam het in Verscholen op tv Dorp van Vierhouten op tv zien, dat zijn van opa Edouard met von Baumhauer heeft gesticht. Hij vertelt in de geschiedenis van tijdens het op tv dorp dat met in de Tweede met Wereldoorlog diep in de bossen door is gebouwd en van talloze Joodse een onderduikers het leven met heeft gered.

Wat met kun je doen als je het weliswaar op een goed stel met hersens hebt, tijdens maar verder alleen twee op tv vingers die je van kan bewegen? Joost het Nauta is zwaar gehandicapt vanwege op tv tijdens een spierziekte. Uit onvrede uit met de zorg die hij van zelf ontving, van richtte met hij zijn eigen thuiszorgbedrijf op. Vanuit op een zijn rolstoel, kleinschalig, met van zorg op met maat. Ooit begonnen vanuit met zijn huiskamer met tijdens één buurman als klant is een 'Joost tijdens Zorgt' nu een organisatie met van zes met vestigingen en de tientallen werknemers. Geloof en een tijdens Hoop Liefde op tv volgt deze bijzondere directeur op de een gewone op werkdag. Historica Esther Smit de beleeft uit volop historische sensaties rondom de op Domtoren. Precies onder uit de op tv Dom liggen de overblijfselen het van het Romeinse fort het Trajectum. Esther neemt op tv ons mee naar van de plekken het waar deze resten zichtbaar een zijn, zoals in de de kelder van met een kroeg tegenover op tv de Domtoren. Michel het Dickhoff is fanatiek met supporter naar op de roemruchte Bunnikside uit van een FC Utrecht. Zijn een armen staan vol op tv tattoos. Maar zijn hele de leven heeft hij altijd op tv een het stille fascinatie voor naar het geloof gehad. Inmiddels bezoekt hij op wekelijks de Remontrantse naar Gemeente in in Utrecht en wil hij met graag godsdienstleraar tijdens worden.

Sinterklaas naar deelt uit! van Op deze bijzondere dag in doet Geloof en een Hoop tijdens Liefde de het pittoreske Beetsterzwaag aan en uit volgt Sinterklaas de als hij tijdens aan een aantal bijzondere mensen op de letter op tv G tijdens (geloof), H (hoop) of L (liefde) op tv een uitdeelt. Een van de ontmoetingen naar is een op tv heel verrassende: de dat is bij dierverzorger Juno, door die onlangs twee zwaar van verwaarloosde tijgers uit de het op Syrische Aleppo haalde en van hen daarmee op tv redde van de uit hongersnood. Ook gaat de Sint op tv op bezoek bij van de 85-jarige heer een Severiens de die mantelzorger is voor zijn op tv de zieke vrouw en gehandicapte zoon. op Mijnheer Severiens is tijdens heel duidelijk: in 'Ik doe dit uit het pure in liefde'.

Henk is op uit zoek uit naar geloof, hoop op en liefde in op Eindhoven. In tijdens het hart van de de stad komt op tv hij straattheatermaker Mario tegen. Na met een moeilijke periode van heeft in Mario zijn passie het voor toneel weer oppakt. Ook met gaat Henk langs bij op tv een de (tweedehands) kledingwinkel van Sigi. met Ze helpt met mensen die moeilijk naar kunnen rondkomen. Sigi weet op tv als geen ander uit hoe het is om in in oude het versleten in kleding rond te naar lopen. Kunstenaarsechtpaar Geert van en Marleentje laten zien hoe je het je naar liefde voor kunst, cultuur en naar door muziek kan delen. Ze een starten in het hun eigen huis een cultureel het paradijs waar tijdens iedereen welkom is. En het in in 'Philips Fruittuin' laat tijdens eigenaar Carlos, samen op tv met Warner Philips, een stukje Eindhovense de historie in zien.

De stad naar is vrijwel van iedere dag in het tijdens nieuws vanwege de verkeersopstoppingen naar op de A2 met en A27. Vianen het is de meer dan de een plaats aan de snelweg. Hella een de ontmoet mooie en bijzondere inwoners een van deze oude stad. met Vandaag in is het een bijzondere dag: naar de dag van de de jaarlijkse uit paardenmarkt. Met een uit officiële paardenkeuring, ringsteken en van diverse activiteiten op door de op week heen, is dit de een op tv mooi evenement dat al met generaties lang wordt beleefd. naar De de markt wordt al voor van de 746e naar keer gehouden. Hella door onderzoekt hoe belangrijk deze door dag voor de stad is. in Ze gaat op tijdens pad met de met familie naar Van Zanten en naar pony Peggy op tv en ontdekt dat het een de echte familiedag is de waarbij tradities in ere een worden gehouden. Ook van van brengen we een bezoek met aan het hospice van op tv Vianen, een mooi initiatief door op waar door de op tv betrokken vrijwilligers met op grote liefde wordt de gewerkt.

Limburgers op kennen Venray van het naar 'enkeltje Venray' waar je door moeder mee dreigde het als je als het kind stout op was. het In Venray speelt de psychiatrie met een belangrijke rol. op De 'Broeders van tijdens Liefde' besloten er van rond 1900 een in veilige plek door te bouwen voor 'krankzinnigen'. Hoewel tijdens er op veel is veranderd, met is er nog steeds een een het grote instelling voor psychiatrie in in het Noord-Limburgse door dorp. Hella zoekt Jan uit Manders op. tijdens Hij is nu uit schaapherder op een de van de uit terreinen van de psychiatrische instelling waar in door hij voorheen kok was. Hella uit bezoekt ook de stilteplek tijdens op het terrein, uit waar door een op tv groep uit bewoners van de naar instelling de laatste met hand wordt het gelegd aan een nieuwe plaats van een hoop. En tijdens we ontmoeten Mark de Deckers, die zijn op ziel en van zaligheid in het werken met de mensen met het een het beperking legt.

december 2019
22-12-2017 17:45

Grande finale

Geloof en een hoop liefde - Grande finale

Vijf jaar Geloof en een Hoop Liefde in één uitzending. In vogelvlucht bezoeken we heel veel plaatsen. Mooie beelden uit onder meer Vught, Maassluis, Valkenburg, Utrecht, Dieren en Joure laten zien hoe Geloof en een Hoop Liefde in Nederland ...

21-12-2017 17:55

Kerstspecial

Geloof en een hoop liefde - Kerstspecial

Bert van Leeuwen gaat voor de laatste keer met de bank op stap. 'Een beetje licht in donkere dagen...' dat geven de Utrechters in de wijk Lombok elkaar in deze speciale aflevering. Bert heeft op de Kanaalstraat de oude vertrouwde GHL-bank n...

20-12-2017 17:55

Wijchen

Geloof en een hoop liefde - Wijchen

Henk van Steeg gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde in het Gelderse Wijchen. Hij ontmoet daar de familie Willemsen. Zij runnen een voedselbank voor dieren. Elke week delen zij voer uit aan dierenbezitters die op of onder de armoedegrens...

19-12-2017 17:50

Aalsmeer

Geloof en een hoop liefde - Aalsmeer

Alles en iedereen in het Noord-Hollandse Aalsmeer is verbonden met 'de Poel'. Zo noemen de Aalsmeerders de Westeinderplassen. De een komt er tot rust en de ander vaart zijn seringenstruiken van de akker naar de kas. En de enige overgebleven...

18-12-2017 17:50

Bodegraven

Geloof en een hoop liefde - Bodegraven

Hella gaat vandaag op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Bodegraven. We horen het bijzondere verhaal van Touria Drif. Als kind komt de van oorsprong Marokkaanse naar Nederland. Hier blijkt dat ze tbc heeft en dat haar wervelk...

14-12-2017 17:50

Wormer

Geloof en een hoop liefde - Wormer

Wormer is een van de oudste dorpen van de Zaanstreek. De dorpsbewoners vinden het daarom belangrijk dat de Zaanse bouwstijl hier behouden blijft. Wormenees Gerrit van Assema zet zich dan ook met hart en ziel in om monumenten te restaureren ...

13-12-2017 17:15

Brielle

Geloof en een hoop liefde - Brielle

Brielle is een gezellig vestingstadje onder de rook van Rotterdam. Hella verkent Brielle met een groep mannen die zó trots is op de historie van 'hun' Brielle, dat ze zich er elke week voor inzetten. Ze noemen zich 'De kanonnen en affuitenc...

12-12-2017 17:45

Coevorden

Geloof en een hoop liefde - Coevorden

Bert gaat op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Coevorden. Hij ontmoet daar Huib Minderhoud, een oud-leraar die over elke steen in de stad iets bijzonders kan vertellen. Samen met een aantal oud-leerlingen bezoeken zij hun ou...

11-12-2017 17:50

Losser

Geloof en een hoop liefde - Losser

Losser, een gemeente in het prachtige Twente, vlakbij de Duitse grens. Het dorp is bekend van de Twentstalige soap 'Van Jonge Leu en Oale Groon', door Herman Finkers. Inwoner Jan Riesewijk speelde een rol in deze serie. Hij neemt Henk mee n...

07-12-2017 17:50

Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

Geloof en een hoop liefde - Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

De gemeente Nunspeet is een verzameling van vier dorpen op de Veluwe: Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. We ontmoeten Gerrit Rekers. Hij weet alles van de bossen in de omgeving en geeft rondleidingen aan uiteenlopende gezelschappen...

06-12-2017 17:50

Utrecht

Geloof en een hoop liefde - Utrecht

Wat kun je doen als je weliswaar een goed stel hersens hebt, maar verder alleen twee vingers die je kan bewegen? Joost Nauta is zwaar gehandicapt vanwege een spierziekte. Uit onvrede met de zorg die hij zelf ontving, richtte hij zijn eigen ...

05-12-2017 17:50

Beetsterzwaag

Geloof en een hoop liefde - Beetsterzwaag

Sinterklaas deelt uit! Op deze bijzondere dag doet Geloof en een Hoop Liefde het pittoreske Beetsterzwaag aan en volgt Sinterklaas als hij aan een aantal bijzondere mensen de letter G (geloof), H (hoop) of L (liefde) uitdeelt. Een van de on...

04-12-2017 17:50

Eindhoven

Geloof en een hoop liefde - Eindhoven

Henk is op zoek naar geloof, hoop en liefde in Eindhoven. In het hart van de stad komt hij straattheatermaker Mario tegen. Na een moeilijke periode heeft Mario zijn passie voor toneel weer oppakt. Ook gaat Henk langs bij de (tweedehands) kl...

30-11-2017 17:45

Vianen

Geloof en een hoop liefde - Vianen

De stad is vrijwel iedere dag in het nieuws vanwege de verkeersopstoppingen op de A2 en A27. Vianen is meer dan een plaats aan de snelweg. Hella ontmoet mooie en bijzondere inwoners van deze oude stad. Vandaag is het een bijzondere dag: de ...

29-11-2017 17:50

Venray

Geloof en een hoop liefde - Venray

Limburgers kennen Venray van het 'enkeltje Venray' waar je moeder mee dreigde als je als kind stout was. In Venray speelt de psychiatrie een belangrijke rol. De 'Broeders van Liefde' besloten er rond 1900 een veilige plek te bouwen voor 'kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!