Programma gemist?

We tijdens spreken Lien en Rob Jongkees: door zij zijn in van 2007 naar de Bangladesh de verhuisd om daar ontwikkelings- en op tv zendingswerk te gaan doen. in op tv We spreken Lien en van Rob Jongkees: zij een zijn in 2007 in naar Bangladesh verhuisd om van daar met ontwikkelings- en zendingswerk door te gaan doen. door Lien werkt bij een organisatie een die de brandveiligheid van een kledingfabrieken controleert. in Ze hebben een ervoor gekozen om in Bangladesh door hun eigen geld van te tijdens verdienen en het daarnaast in privé van en werk het christen-zijn uit het te tijdens dragen. Sinds 2013 zijn in er regelmatig de moorden door islamitische militanten, door met machetes en messen. met Bangladesh was uit tot dan toe ontzettend op veilig. Een paar in weken geleden werden op uit een kilometer uit van Lien door en Rob negentien buitenlanders uit vermoord uit in een tentje waar ze zelf op tv ook naar komen. Staat hun tijdens keuze voor uit dit land onder op tv druk? Antje Oosterkamp: Antje is tijdens oncologisch chirurg. Zij in is nu vier naar jaar in Bangladesh en op op tv voelde zich geroepen om er heen in te gaan. Antje een is vrijgezel; van dat door ik geen man en kinderen heb in de was een gepasseerd station. Het is met nooit tijdens helemaal weg, maar dat tijdens speelde hier niet zo uit de mee. Het is tijdens nu ook echt in een voordeel; Vrienden, collega's en tijdens gemeenschap door gaat hier samen en dat is in de makkelijker zonder man en kinderen. Broeder een tijdens Guillaume: 'Al voor ik tijdens ging studeren had ik als naar protestant kennisgemaakt in met de op tv Benedictijnen. Ik was op tv diep onder de indruk van met de gemeenschap en het later ben ik door bij Taizé ingetreden. op Ik tijdens was 23/24. Je door weet niet wat je doet, in het door gebeurde vanuit enthousiasme. Bangladesh tijdens is een heel van bijzonder land. Je moet in er door veel incasseren, maar het is op tv ook prachtig. We in leven heel erg door eenvoudig, er is in geen met buitenlander die naar zo leeft. Maar in tijdens het begin was het nog tijdens naar radicaler. De armen waren toen een nog armer en wij een door hadden dus ook totaal geen door privacy en qua het eten, naar ik mag het geen honger noemen, de denk naar ik. Daardoor in heb ik wel echt een een beetje tijdens van de armen kunnen met begrijpen.'

In Bolivia ontmoeten op tv door we Harry Ellen. Hij is 81, door op tv maar nog dagelijks op te vinden in de timmerwerkplaats door van de van kleine bijbelschool in het Boliviaanse de Sucre. In Bolivia het op ontmoeten we Harry Ellen. Hij tijdens is uit 81, maar nog dagelijks met te vinden in uit de timmerwerkplaats van een de kleine bijbelschool in met het Boliviaanse een Sucre. Twaalf jaar op geleden overleed zijn vrouw een en op vertrok hij uit verdriet naar Zuid-Amerika. tijdens Nog maar een het jaar door geleden hertrouwde hij, het met de Boliviaanse het Fanny. Hij spreekt door een paar woorden Spaans, het zij een paar woorden door van Nederlands. En er met staat nog een bruiloft aan te het tijdens komen. Door opa Harry kwam kleinzoon de Jan in op tv contact met op tv de Boliviaanse Elsa. Volgend van jaar maart op stappen zij in het tijdens huwelijksbootje! Geke op tv Weenink: zij kwam als ambitieuze in twintiger op naar Bolivia om een stroopwafelhandeltje door te starten. Zes een een jaar later is in ze gestopt met haar winkel, in getrouwd met de tijdens Boliviaanse Rene en op tv heeft twee kinderen. op tv We lopen met haar met op de naar veelkleurige markt. Natuurlijk op mist ze Nederland, haar door familie, haar vrienden. door Trinke tijdens Miedema: een oer-Hollandse Friezin in op tv de van binnenlanden van Bolivia. van Als het om zes in uur met 's ochtends licht wordt, trekt de Trinke Miedema haar van laarzen op tv aan om de koe te melken. met tijdens Ze woont in Caranavi, op vier een uur afstand naar van van La Paz en op tv op de rand met van het oerwoud. Trinke ziet tijdens haar naar verblijf in Bolivia als een roeping met van God en de in van zes jaar op tv tijd heeft ze een in huis opgericht voor kinderen met uit een op tv verstandelijke beperking. door Als het aan tijdens haar ligt, gaat naar ze hier nooit door meer weg.

De door Spaanse kustplaats waar de op tv Nederlandse pensionado's massaal door genieten van in hun oude dag. In met GHL over de op tv Grens naar zoeken we ze op. Op een welke het manier ervaren zij in Benidorm geloof, in hoop naar of liefde? De Spaanse met kustplaats waar de Nederlandse van pensionado's massaal op tv genieten van hun in oude dag. In GHL het over de tijdens Grens zoeken uit we ze op tv op. Op welke manier ervaren op zij in Benidorm geloof, op hoop of liefde? de Op de het GHL-bank nemen tal op tv van Nederlanders plaats. tijdens Zo komen door we op de op top van een een berg Peter tegen. Drie op keer in de op week van loopt hij naar de top het en geniet. Dit doet door hij het sinds hij naar is genezen van darmkanker. De plek de het met het kruis betekent veel voor tijdens naar hem. Ook ontmoeten we Evelien. in Zij zou eigenlijk uit van haar oude op tv dag willen op genieten en gaan golfen, net in als vele uit anderen. In plaats daarvan een werkt ze een zestig uur uit per week in haar naar asiel, uit op tv liefde voor op de verwaarloosde dieren. In Benidorm op delen we uit ook geloof, hoop tijdens en liefde uit. in Jaap de Boer krijgt een een letter van van zijn stiefzoon een Vincent. Hij door wil Jaap bedanken in dat hij er met altijd voor hem is geweest. de Waar een liefde tussen stiefvaders en zonen niet tijdens altijd vanzelfsprekend een is, is dit voor in Jaap een een ontroerend moment. Uiteraard zijn op we tijdens ook benieuwd van of Nederlanders iets van geloof, hoop van of door liefde mee hebben vanuit de Nederland. We ontmoeten het Nel. door Zij draagt altijd een gehaakt tijdens kruisje naar in haar tas. Na met het overlijden van haar man door in en twee kinderen is op tv zij in het Benidorm tot geloof op gekomen. Nel is daar heel van dankbaar voor. in Ze kan nu, ondanks door het door grote verlies, wel gelukkig zijn. op tv En we bellen aan een bij Harry Bolhuis. naar tijdens Hij woonde in op Amerika ten tijde uit van de aanslagen van een 11 september. naar Het maken van een een beeld hielp door hem om de gebeurtenis te het verwerken. Regelmatig heeft door hij voor de slachtoffers de door gebeden.

De Spaanse een kustplaats waar de Nederlandse uit pensionado's op tv massaal genieten van van hun oude dag. op In GHL over de de Grens zoeken we ze het op. Op welke de de manier ervaren zij in door Benidorm geloof, hoop of naar liefde? De Spaanse in kustplaats op tv waar de Nederlandse pensionado's massaal de genieten van hun een oude dag. In in GHL over de van Grens zoeken op we ze op. Op welke het manier de ervaren zij in tijdens Benidorm geloof hoop of liefde? van Op in de GHL-bank nemen op tal van een Nederlanders plaats. Zo van komen we op met de top van een door berg Peter een tegen. Drie keer met in de week loopt tijdens hij naar van de top en geniet. Dit uit doet hij sinds op tv hij is genezen van van darmkanker. De de plek in met het kruis betekent veel het voor hem. Ook van ontmoeten we Evelien. Zij tijdens zou eigenlijk met van haar oude dag met op tv willen genieten en gaan een golfen, net als tijdens vele anderen. In plaats van daarvan werkt tijdens ze zestig uur op per week in haar het asiel, tijdens uit liefde voor door de verwaarloosde dieren. In Benidorm delen op op tv we ook geloof, hoop en liefde van uit. Jaap de de Boer tijdens krijgt een letter van zijn door tijdens stiefzoon Vincent. Hij wil Jaap op tv bedanken dat hij naar er altijd voor de hem een is geweest. Waar liefde in tussen stiefvaders en zonen met niet altijd vanzelfsprekend is, uit is dit voor tijdens Jaap een een ontroerend van moment. Uiteraard zijn we ook benieuwd uit of Nederlanders iets op tv van geloof, in hoop of liefde uit mee hebben het vanuit Nederland. We ontmoeten Nel. op Zij draagt altijd in een in gehaakt kruisje in haar tas. op op tv Na het overlijden van haar man tijdens en op twee kinderen is zij door in een Benidorm tot geloof gekomen. Nel met is een daar heel dankbaar voor. tijdens Ze kan door nu ondanks het grote verlies wel met gelukkig zijn. En naar een we bellen aan bij Harry Bolhuis. een Hij woonde het in Amerika ten tijde met met van de aanslagen van 11 september. op Het op tv maken van een beeld hielp het hem de om de een gebeurtenis te verwerken. Regelmatig met heeft hij voor tijdens de slachtoffers van gebeden.

In op tv Rome ontmoeten we de Nederlanders tijdens Kees van in Duin, Elisabeth het Mager en van Monique Kraakman. In Rome ontmoeten we door tijdens Nederlanders: Kees van Duin is uit 69 door jaar en woont al de sinds 1972 op tv in Rome. Als stadsgids leidt hij een op Nederlandse toeristen rond. Daarnaast is een hij diaken van de het Friezenkerk, tijdens de Nederlandse katholieke kerk in met met Rome naast het Sint Pieterplein. in In een de heilige stad komen Kees' op passies samen: het het dienen van in God en de liefde uit voor van kerk en geschiedenis. Elisabeth Mager met doet naar vrijwilligerswerk bij een centrum voor door vluchtelingen, dat ziet in ze als een met opdracht in van God. De vluchtelingen kunnen met in het centrum van terecht tijdens voor een kop koffie of een thee, een praatje of in spelletje, taalles en de hulp in en advies op allerlei in vlakken. Monique Kraakman runt in met door haar partner op tv Mauro een zorgboerderij voor naar verstandelijk gehandicapten. tijdens Ze heeft het huifbedrijden van in Italië geïntroduceerd, zwaar gehandicapte met mensen rijden op tijdens een door paarden op tv gedragen bed. de Dieren hebben tijdens altijd een op grote rol gespeeld in haar leven. op tv Als op kind heeft van ze ervaren hoeveel in liefde en troost dieren met kunnen geven. Dat gevoel in wil ze de doorgeven.

Door een medische van van fout kwam Luuk uit Wissema in een rolstoel terecht. Zelf op dacht Luuk op dat zijn een leven niet meer tijdens waardevol kon zijn. Gelukkig heeft naar hij op tv zijn levenslust hervonden. tijdens Door een medische fout uit kwam Luuk uit Wissema in door een rolstoel terecht. Zelf dacht uit Luuk dat zijn leven op niet op tv meer waardevol kon zijn. Gelukkig op heeft hij tijdens zijn een levenslust hervonden en geeft hij nu met presentaties een op scholen. Zo laat hij de uit kinderen zien dat van 'anders zijn' waarde heeft de en ook het Bert ervaart vandaag hoe het is met om in door een tijdens rolstoel te zitten. Een paar kilometer op met verder struinen agent Mark Cobussen en een Mirjam door een de straten van door Urk. Deze twitterende wijkagent uit uit houdt dagelijks een oogje het in het zeil op door het het visserseiland. Ondanks dat hij naar 'een vreemde' (niet van Urk) in is, van wordt Mark alom naar geaccepteerd. Henk gaat op van zoek naar geloof, de hoop en liefde het achter de met voordeur.

Sander Veldman het hoorde een jaar geleden op een dat hij een op ernstige hersentumor heeft. Dit uit verandert zijn leven van de op ene op de de andere dag volledig. uit Sander door Veldman hoorde een de jaar geleden dat hij op een ernstige van hersentumor heeft. Dit op tv verandert zijn op leven van de met ene op de andere op dag volledig. door Hij komt terecht in een zwaar de medisch traject een en tot op uit de dag van in vandaag is zijn levensverwachting de laag. in Toch kijken uit Sander, zijn vrouw Miriam en op hun op drie jonge kinderen vol hoop naar uit de van toekomst. Aan naar Hella vertellen zij uit waar ze die het kracht vandaan halen. Bert ontmoet sigarenmaker met Tinus in Vinke. Hij is negentig een jaar en tijdens weigert met op tv pensioen te gaan. naar Alle reden om een Tinus eens flink in het met zonnetje te zetten, dachten op tv een zijn collega's. Henk belt vandaag van bij verschillende huizen in van Kampen aan het om te kijken naar wat zij met aan geloof, door hoop en liefde in door huis hebben.

Ook als met je 90 uit jaar bent, kun je nog een wat voor een naar ander betekenen. Dat tijdens door bewijst Wim de in Bekker. Hij gaat op wekelijks met een groep ex-daklozen tijdens en -verslaafden het bos uit in. de Ook als je op tv 90 jaar een bent, kun je met nog wat voor een ander betekenen. het Dat de bewijst Wim de uit Bekker. Hij gaat wekelijks met in een groep met ex-daklozen en -verslaafden het een door bos in. Om hout te hakken, het maar op vooral om te luisteren en van aandacht voor van hen te op tv hebben. Ooit begon Wim op tv als priester, maar de hoe ouder hij op tv wordt, hoe een meer hij overtuigd raakt door van het feit van dat hij door zijn geloof vooral op vorm kan tijdens geven met de voeten een in de klei. in Jan Willem gaat met het Wim op op stap en met ontmoet de mannen waar van Wim mee werkt. Henk op tv duikt vandaag door in de wereld de van de Bossche bol, van want tijdens hoe eet je zo'n ding op tv eigenlijk?

Deze week door is Geloof en een van Hoop Liefde in met het prachtige Amstelgebied. het naar In het centrum van Ouderkerk de aan de Amstel is naar het een van de oudste Portugees-Joodse begraafplaatsen op van Nederland het te vinden: Beth Haim. een Historica Jo Blom door is gefascineerd tijdens door deze mooie op tv plaats en vertelt ons de op tv daar graag over. En uit Hella deelt vandaag in een dit mooie dorp de uit Geloof, Hoop naar en Liefde-letters op tv uit.

Deze week is met Geloof in en een Hoop Liefde het in een het prachtige Amstelgebied. Het Amsterdamse Bos de in is een kunstmatig aangelegd bos en een hoort de bij gemeente een Amstelveen. Het is drie uit keer groter dan door Central Park een in New York en er de komen jaarlijks zo'n zes naar miljoen van bezoekers. Stadsecoloog Martin Melchers neemt in ons mee tijdens door dit verrassende tijdens gebied. Henk naar heeft hier bijzondere ontmoetingen op met de Geloof uit en naar een Hoop Liefde-bank.

Deze week op is Geloof naar en een Hoop door Liefde in het prachtige het Amstelgebied. De zomer op staat voor tijdens de deur op en in Ouderkerk het aan de Amstel is dat uit het moment in om de 'Jan met Coevert veer' te water de te laten. Een op tv pontje een dat het oude gedeelte van Ouderkerk het verbindt met het door op stukje Ouderkerk dat bij op tv Amstelveen hoort. naar Initiatiefnemer Jan Coevert is door er ook het dit jaar weer bij om alles het in tijdens goede banen te tijdens leiden. Verder naar gaat Mirjam op zoek op naar 'Ouderkerkers' die op in de Geloof door en een Hoop Liefde-bank willen in een plaatsnemen.

Deze de week is Geloof en een in Hoop Liefde een in de het prachtige Amstelgebied. Deze week van is Geloof en het een Hoop Liefde naar in het prachtige uit Amstelgebied. Mirjam gaat op door zoek naar door Geloof, Hoop of Liefde door bij met de Amstelveners thuis. op tv En Eduard op tv van Adrichem laat ons zien met wat zijn relatie met een het de natuur is.

Ed op Citroen heeft een het bijzondere achternaam en dat op tv weet hij. Soms worden uit er grapjes de over gemaakt en dit uit vindt hij niet door altijd op leuk. Voor hem is zijn van naam beladen; hij uit op is namelijk Joods. Ed een Citroen heeft een bijzondere een achternaam en dat het weet hij. Soms in worden op er grapjes over het gemaakt en dit vindt op tv hij niet altijd leuk. het Voor hem is zijn uit naam in beladen; hij met is namelijk Joods. Zijn naar opa is met omgebracht tijdens de Holocaust in en dit houdt hem het erg van bezig. Als troubadour het heeft Ed als artiestennaam bewust zijn op tv door eigen naam gekozen om de de geschiedenis van zijn familie in te kunnen vertellen. het Mirjam herdenkt naar samen met Ed van zijn opa naar Frits Citroen. Bert is het met de bank op op op tv de Waalsdorpervlakte en in gaat hier met Henk Kerkhof terug in in de tijd. in Zijn vader werd door gefusilleerd op deze naar verstilde plek. Bert uit hoort hoe op Henk dit als het tiener heeft in ervaren.

Als kind krijgt in Patrick Buch in jeugdreuma en tijdens een huidziekte waardoor hij isoleert van een van de buitenwereld. door Hij raakt geïnteresseerd tijdens in de geschiedenis en Napoleon tijdens werd zijn inspiratiebron. Als met kind krijgt een Patrick Buch op jeugdreuma en een huidziekte in waardoor op hij isoleert van op tv de buitenwereld. Hij raakt de geïnteresseerd in de geschiedenis door en door Napoleon werd zijn in inspiratiebron. Napoleon was klein, met sprak niet goed Frans en op tv uit werd gepest. Door door hem leerde Patrick: je de kunt van door niets ook iets worden. Bert ziet op tv bij Patrick door thuis in Wassenaar van hoe Napoleon tot naar op de dag van met vandaag in een inspiratie is. Pauline door Baijer door is de begrafenisonderneemster door in Wassenaar. Door verschillende met sterfgevallen in haar eigen door leven ontstond op tv een 'passie' voor de op dood. een Ook in haar uit vrije tijd gaat die passie uit door, want op tv Pauline verzamelt door namelijk miniatuurrouwauto's. Henk laat zich in van stijl vervoeren door het de villawijken van van Wassenaar. Is er van op achter die gesloten deuren met ook geloof, hoop tijdens en liefde te door vinden?

Ze naar scheurt door door het dorp op in haar scootmobiel en ondanks haar door minimale verstaanbaarheid weet met ze de heel goed duidelijk met te maken wat ze wil. door Conny van naar der Meijden heeft ALS. tijdens Ze scheurt door het naar dorp het op haar scootmobiel en ondanks het haar minimale door verstaanbaarheid weet ze heel door goed duidelijk te uit van maken wat ze in wil. Conny van op tv der Meijden heeft ALS. Een een buitenstaander zal haar in als zwaar invalide zien, op tv maar voor Conny op tv en haar man op René voelt van dat een helemaal niet zo. Teun uit Waltman is van volledig gepassioneerd door molens. de Officieel is hij uit al met pensioen, uit maar voor zijn grote op liefde uit de molen werkt hij gewoon door. op Deze uit week zit Teun op precies veertig met jaar op 'zijn' in molen in Voorschoten. met Wij genieten een dagje met tijdens hem van mee. Hella parkeert de bank met op een uit bijzondere locatie: de van beheerder van kasteel uit Duivenvoorde neemt haar mee met naar het het 'hart' van zijn van kasteel.

augustus 2017
26-05-2017 15:20

Bangladesh

Geloof en een hoop liefde - Bangladesh

We spreken Lien en Rob Jongkees: zij zijn in 2007 naar Bangladesh verhuisd om daar ontwikkelings- en zendingswerk te gaan doen. We spreken Lien en Rob Jongkees: zij zijn in 2007 naar Bangladesh verhuisd om daar ontwikkelings- en zendingswer...

25-05-2017 15:20

Bolivia

Geloof en een hoop liefde - Bolivia

In Bolivia ontmoeten we Harry Ellen. Hij is 81, maar nog dagelijks te vinden in de timmerwerkplaats van de kleine bijbelschool in het Boliviaanse Sucre. In Bolivia ontmoeten we Harry Ellen. Hij is 81, maar nog dagelijks te vinden in de timm...

24-05-2017 15:20

Benidorm

Geloof en een hoop liefde - Benidorm

De Spaanse kustplaats waar de Nederlandse pensionado's massaal genieten van hun oude dag. In GHL over de Grens zoeken we ze op. Op welke manier ervaren zij in Benidorm geloof, hoop of liefde? De Spaanse kustplaats waar de Nederlandse pensio...

23-05-2017 15:20

Benidorm

Geloof en een hoop liefde - Benidorm

De Spaanse kustplaats waar de Nederlandse pensionado's massaal genieten van hun oude dag. In GHL over de Grens zoeken we ze op. Op welke manier ervaren zij in Benidorm geloof, hoop of liefde? De Spaanse kustplaats waar de Nederlandse pensio...

19-05-2017 15:20

Rome

Geloof en een hoop liefde - Rome

In Rome ontmoeten we de Nederlanders Kees van Duin, Elisabeth Mager en Monique Kraakman. In Rome ontmoeten we Nederlanders: Kees van Duin is 69 jaar en woont al sinds 1972 in Rome. Als stadsgids leidt hij Nederlandse toeristen rond. Daarnaa...

18-05-2017 15:20

Urk

Geloof en een hoop liefde - Urk

Door een medische fout kwam Luuk Wissema in een rolstoel terecht. Zelf dacht Luuk dat zijn leven niet meer waardevol kon zijn. Gelukkig heeft hij zijn levenslust hervonden. Door een medische fout kwam Luuk Wissema in een rolstoel terecht. Z...

17-05-2017 15:20

Kampen

Geloof en een hoop liefde - Kampen

Sander Veldman hoorde een jaar geleden dat hij een ernstige hersentumor heeft. Dit verandert zijn leven van de ene op de andere dag volledig. Sander Veldman hoorde een jaar geleden dat hij een ernstige hersentumor heeft. Dit verandert zijn ...

16-05-2017 15:20

Den Bosch

Geloof en een hoop liefde - Den Bosch

Ook als je 90 jaar bent, kun je nog wat voor een ander betekenen. Dat bewijst Wim de Bekker. Hij gaat wekelijks met een groep ex-daklozen en -verslaafden het bos in. Ook als je 90 jaar bent, kun je nog wat voor een ander betekenen. Dat bewi...

11-05-2017 17:50

Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel

Geloof en een hoop liefde - Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel

Deze week is Geloof en een Hoop Liefde in het prachtige Amstelgebied. In het centrum van Ouderkerk aan de Amstel is een van de oudste Portugees-Joodse begraafplaatsen van Nederland te vinden: Beth Haim. Historica Jo Blom is gefascineerd doo...

10-05-2017 17:45

Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel

Geloof en een hoop liefde - Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel

Deze week is Geloof en een Hoop Liefde in het prachtige Amstelgebied. Het Amsterdamse Bos is een kunstmatig aangelegd bos en hoort bij gemeente Amstelveen. Het is drie keer groter dan Central Park in New York en er komen jaarlijks zo'n zes ...

09-05-2017 17:50

Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel

Geloof en een hoop liefde - Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel

Deze week is Geloof en een Hoop Liefde in het prachtige Amstelgebied. De zomer staat voor de deur en in Ouderkerk aan de Amstel is dat het moment om de 'Jan Coevert veer' te water te laten. Een pontje dat het oude gedeelte van Ouderkerk ver...

08-05-2017 17:50

Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel

Geloof en een hoop liefde - Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel

Deze week is Geloof en een Hoop Liefde in het prachtige Amstelgebied. Deze week is Geloof en een Hoop Liefde in het prachtige Amstelgebied. Mirjam gaat op zoek naar Geloof, Hoop of Liefde bij de Amstelveners thuis. En Eduard van Adrichem la...

04-05-2017 17:50

Wassenaar-Voorschoten (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Wassenaar-Voorschoten (4/4)

Ed Citroen heeft een bijzondere achternaam en dat weet hij. Soms worden er grapjes over gemaakt en dit vindt hij niet altijd leuk. Voor hem is zijn naam beladen; hij is namelijk Joods. Ed Citroen heeft een bijzondere achternaam en dat weet ...

03-05-2017 17:45

Wassenaar-Voorschoten (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Wassenaar-Voorschoten (3/4)

Als kind krijgt Patrick Buch jeugdreuma en een huidziekte waardoor hij isoleert van de buitenwereld. Hij raakt geïnteresseerd in de geschiedenis en Napoleon werd zijn inspiratiebron. Als kind krijgt Patrick Buch jeugdreuma en een huidziekte...

02-05-2017 17:45

Wassenaar-Voorschoten (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Wassenaar-Voorschoten (2/4)

Ze scheurt door het dorp op haar scootmobiel en ondanks haar minimale verstaanbaarheid weet ze heel goed duidelijk te maken wat ze wil. Conny van der Meijden heeft ALS. Ze scheurt door het dorp op haar scootmobiel en ondanks haar minimale v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 137
  • Laatste uitzending op 26-05-2017 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord