Programma gemist?

Vijf tijdens jaar Geloof en op tv een Hoop een Liefde in één uitzending. In vogelvlucht uit bezoeken het we heel veel plaatsen. met Mooie beelden het uit onder meer Vught, op Maassluis, uit Valkenburg, Utrecht, Dieren en Joure naar laten zien tijdens hoe Geloof een en een Hoop Liefde in in Nederland tot uiting op kwam. Zoals in naar Vught waar op Henk van een Steeg het bijzonder op positieve echtpaar Caro en op Frank ontmoet. En met Mirjam Bouwman die op op bezoek is bij het zuster Helena, de secretaresse op van het Katholiek het Vrouwen Gilde. met In met Joure waar Hella van van der Wijst op tv bij Douwe achterop de fiets van springt om een letter van uit te bezorgen bij zijn op vriend Leendert. uit Allemaal bijzondere mensen die geloof, hoop tijdens en tijdens liefde uitdragen en zo van de samenleving iets een van Jezus laten door zien.

Bert van Leeuwen in gaat het voor de laatste keer de met de bank op naar stap. 'Een op beetje het licht in donkere dagen...' op tv dat geven de in Utrechters in de door wijk Lombok elkaar op in deze speciale aflevering. tijdens Bert heeft op het de met Kanaalstraat de oude vertrouwde van GHL-bank neergezet, de helemaal in kerstsfeer. Hij gaat door op door zoek naar de verhalen over de kerst in deze multiculturele een de wijk. Wat betekent de geboorte van een Jezus tijdens nog in deze tijd, de in een een wijk waar zoveel religies de en culturen leven? in Zo belandt naar Bert in met de kapperszaak van de de Armeense Anna en van helpt hij een mee om de tijdens kerstboom van het hospice een naar mooie op tv plek te geven.

Henk van Steeg door gaat de op zoek naar tijdens geloof, hoop en op liefde in een het Gelderse Wijchen. Hij ontmoet daar uit de familie Willemsen. een Zij runnen een uit door voedselbank voor dieren. Elke week delen van de zij voer uit aan naar dierenbezitters die op of uit onder de armoedegrens van leven. En Henk maakt op tv kennis met de met stoere Rosemarie naar Habraken. Als een ze niet op van de schietvereniging is, dan sleutelt in van ze aan oude van auto's in haar garage. het Zij was uit het eerste meisje dat naar in Nederland de naar de lts ging. En uit we de ontmoeten Maurice Broekhoff. Hij vertelt op ons over zijn vrouw naar Baukje een die afgelopen zomer aan de het het gevolgen van kanker uit overleed. Haar levenslust en passie, naar die de ze tot het van laatst toe liet tijdens zien, zette Maurice er nog meer uit toe aan tijdens in het alles wat hij doet zijn hart de te volgen. En door een we gaan swingen in op 't Hoshuuske: een discotheek het waar mensen een met een van beperking een hele avond uit hun een dak kunnen naar gaan. de Geert Willems draait er al veertig met de jaar de plaatjes.

Alles op tv en iedereen tijdens in het Noord-Hollandse naar Aalsmeer is verbonden met 'de Poel'. van naar Zo noemen de uit Aalsmeerders de Westeinderplassen. De een komt de door er tot rust en met de ander vaart zijn seringenstruiken een van op de akker naar door de kas. naar En de enige overgebleven visser, uit Theo Rekelhof, verdient het zijn brood het op de in plassen. Samen met op tv Bert roken zij de vangst van naar deze op dag. Aalsmeer was naar in het verleden vooral het bekend door de vele door tv-studio's. Marja tijdens Berendrecht dweilt met al 28 jaar de vloeren naar van op deze ooit zo bloeiende studio's. uit Tijdens het poetsen de mijmert Marja over van uit de 'gouden tijd' met ome Joop tijdens (Joop van de de Ende), een Ron's Honeymoonquiz en het door dagelijkse gerakketakketak op van het Rad van een Fortuin.

Hella gaat van vandaag op zoek van naar verhalen over een geloof, hoop naar en liefde in Bodegraven. We de horen het bijzondere door verhaal op tv van Touria Drif. Als kind het komt met de van van oorsprong Marokkaanse naar Nederland. naar Hier blijkt dat ze tbc door heeft en in dat tijdens haar wervelkolom is beschadigd, waardoor de ze klein de blijft. Net het als ze haar dwerggroei op een plek heeft gegeven in en tijdens haar leven op de tijdens rit lijkt, overlijdt op tv haar man. In de met tijden van die volgen heeft ze een grote steun aan Kees de en Ria. Zij op tv zijn de gastouders met voor haar zoontje. Kees in en Ria het worden in deze op tv periode als familie voor een Touria. Ook op tv lopen we mee op met Ruud Kooistra. in Met zijn foto's tijdens laat hij de mooie met en bijzondere kanten het van Bodegraven zien. uit En we van ontmoeten inwoners die graag een op tv een bemoediging willen geven op aan buren op tv en/of bekenden door tijdens het geven van geloof, een hoop of de liefde.

Wormer naar is een van het de oudste dorpen van het de Zaanstreek. een De dorpsbewoners vinden het daarom op tv belangrijk dat de van Zaanse een bouwstijl hier behouden blijft. Wormenees naar Gerrit van uit Assema zet zich het dan ook een met hart en ziel in een om monumenten tijdens te restaureren het en mag nu werken met aan een door wel heel bijzonder op tv project, namelijk de 'Beschuitstoren'. tijdens Ook van gaat Mirjam op bezoek bij Piet met Praag naar om de van koeien te melken en in doordat Wormer in uit een waterrijk gebied de ligt, doet hij dat het per uit boot. En we kijken de mee hoe het Rob Mantel, treinliefhebber, door eindelijk zijn droom kan verwezenlijken. het Ilse een van Steen krijgt een van letter van haar trotse het moeder. En Mirjam op belt aan bij naar Nederlands op allereerste vrouwelijke allround schaatskampioen, tijdens Rie Schoute-Meijer.

Brielle in is een gezellig van vestingstadje onder de uit rook van Rotterdam. Hella verkent met Brielle met op een uit groep mannen die zó naar trots is op de in historie van 'hun' op tv Brielle, dat ze zich tijdens er elke week tijdens voor een inzetten. Ze noemen zich 'De naar kanonnen en affuitenclub op van Brielle'. De uit in bevrijding van Den Briel door in 1572 door lijkt voor de buitenstaander de lang geleden, tijdens maar voor de van Briellenaren is deze een dag het hele jaar op tv door belangrijk. We zien hoe op tv deze geschiedenis op de bewoners verbindt en de welke rol door geloof hierin heeft gespeeld. door De liefde in vinden we in de Verzorgingshuis op Breede Vliet, waar uit Marjolijn Markus iets uit bijzonders maakt met familieleden van een de bewoners. En er de op worden weer letters naar uitgedeeld aan inwoners door die wel wat een G(eloof), H(oop) of L(iefde) kunnen de gebruiken.

Bert gaat met op zoek naar verhalen het over van geloof, hoop door en liefde in Coevorden. de Hij ontmoet daar in Huib Minderhoud, een oud-leraar die het over elke steen in in de stad in iets van bijzonders kan vertellen. Samen met met een aantal oud-leerlingen op in bezoeken zij hun oude tijdens schoolgebouw en halen uit herinneringen op. het Ook maken we kennis op met Roelof Speelman, op een gepassioneerde poppenspeler. Zijn optredens een geven een hem de mogelijkheid het om op de een andere manier met het mensen te communiceren. een En we brengen een het bezoek aan de uit jaarlijkse ganzenmarkt een en horen het het bijzondere verhaal van Bep Eckhardt de die, toen uit haar op tv moeder aan het dementeren was, eindelijk naar op tv liefde in haar ogen van zag.

Losser, een gemeente een in tijdens het prachtige Twente, de vlakbij de Duitse grens. Het naar dorp is tijdens bekend met van de Twentstalige op tv soap 'Van Jonge een Leu en Oale uit Groon', door Herman uit Finkers. Inwoner Jan op tv Riesewijk speelde een naar rol in deze serie. Hij neemt uit Henk mee naar naar een de Wall of Fame het van Losser. Ook mag een Henk mee naar tijdens de kerststallenexpositie van met Jan in van de steenfabriek. In tijdens Losser is de ook een echte Lourdesgrot. Jan de Olde Daalhuis bouwde deze in het helemaal zelf in zijn achtertuin. op tv Henk een is benieuwd naar een het verhaal erachter. op tv Ook ontmoeten we Kitty Dijkstra. tijdens Zij wil een in letter geven naar aan haar man tijdens Anne die militair een is. En met Ferdi de Boer - die tijdens oud het ijzer inzamelt - vertelt een zijn verhaal.

De in gemeente Nunspeet is op tv een verzameling van vier dorpen van op tijdens de Veluwe: Nunspeet, Elspeet, de Vierhouten en Hulshorst. naar We ontmoeten in Gerrit Rekers. op tv Hij weet alles van de bossen uit in de omgeving naar de en geeft rondleidingen aan de uiteenlopende gezelschappen. Gerrit is uit een geboren op tv en getogen Nunspeter, het maar laat zich niet het zo makkelijk in een op (kerk)hokje duwen. In uit de natuur door ervaart een hij meer van God dan naar in de kerk. uit Mirjam gaat met hem tijdens op uit stap om bessen uit te plukken het voor de jam die naar hij elke een week maakt en praat met hem tijdens over met het vrije leven de dat hij leidt. Daphne van uit Zomeren is sinds een kort hoofdherder op van de schaapskudde in van Elspeet. Vroeger was van ze grafische ontwerper, het maar met ze ontdekte dat ze liever naar buiten was. op Na vele ontwikkelingen voelt in het ze zich nu eindelijk helemaal op in haar plaats als het herder met de een tijdens eigen kudde. William von Baumhauer tijdens laat aan de Mirjam het Verscholen Dorp van met Vierhouten zien, met dat zijn opa een Edouard von Baumhauer van heeft gesticht. Hij naar vertelt de door geschiedenis van het dorp dat door in de Tweede op Wereldoorlog diep in een de bossen uit is gebouwd met en talloze Joodse uit onderduikers het op leven heeft gered.

Wat naar kun je doen als op je weliswaar een naar goed stel hersens hebt, uit maar in verder alleen twee met vingers die je op tv kan bewegen? Joost Nauta het is van zwaar gehandicapt vanwege op tv een spierziekte. Uit de onvrede met de zorg die het hij zelf ontving, naar richtte met hij zijn eigen thuiszorgbedrijf op. Vanuit door zijn het rolstoel, kleinschalig, met zorg op tijdens maat. Ooit tijdens begonnen in vanuit zijn huiskamer met één buurman door in als klant is door 'Joost Zorgt' nu een organisatie met de zes vestigingen en naar tijdens tientallen werknemers. Geloof en een het Hoop Liefde volgt deze uit bijzondere directeur uit op een naar gewone werkdag. een Historica Esther Smit beleeft naar volop historische sensaties rondom de de Domtoren. Precies onder met de Dom naar liggen de overblijfselen van door naar het Romeinse fort Trajectum. Esther het neemt ons met mee naar de plekken met waar deze resten met zichtbaar zijn, met zoals in de de kelder van een kroeg door tegenover de Domtoren. het Michel Dickhoff in is fanatiek supporter op het de roemruchte Bunnikside met van tijdens FC Utrecht. Zijn armen staan van vol tattoos. een Maar zijn hele met leven heeft hij altijd een tijdens stille fascinatie op voor het geloof tijdens gehad. Inmiddels bezoekt hij tijdens wekelijks de de Remontrantse Gemeente van in Utrecht en het wil hij graag godsdienstleraar tijdens worden.

Sinterklaas deelt uit! het Op deze van bijzondere dag met doet Geloof en het een Hoop Liefde het naar pittoreske Beetsterzwaag uit aan en volgt tijdens Sinterklaas als hij aan van een aantal uit bijzondere mensen de letter G uit (geloof), H (hoop) naar of in L (liefde) uitdeelt. Een van van de in ontmoetingen is een op heel verrassende: dat het is bij naar dierverzorger Juno, die onlangs twee zwaar een verwaarloosde tijgers tijdens uit op het Syrische Aleppo haalde en naar hen daarmee in redde van de hongersnood. op Ook gaat met de Sint op op bezoek bij de 85-jarige in heer met Severiens die mantelzorger is voor zijn uit zieke vrouw naar en naar gehandicapte zoon. Mijnheer van Severiens is heel duidelijk: 'Ik doe op tv dit uit tijdens pure op liefde'.

Henk is op tijdens zoek in naar geloof, hoop tijdens en liefde uit in Eindhoven. In het een hart van de stad komt op hij straattheatermaker Mario een tegen. Na op een moeilijke periode heeft het Mario van zijn passie op voor toneel weer oppakt. Ook gaat de Henk langs op tv bij de naar (tweedehands) kledingwinkel de van Sigi. Ze helpt mensen die door moeilijk door kunnen rondkomen. Sigi weet als op tv van geen ander hoe het naar is om in oude versleten tijdens kleding rond het te lopen. Kunstenaarsechtpaar op tv Geert en uit Marleentje laten zien hoe uit je je liefde voor de kunst, een cultuur en muziek kan delen. op tv Ze naar starten in hun eigen huis een een cultureel met paradijs met waar iedereen welkom is. En in de in 'Philips Fruittuin' laat eigenaar met Carlos, samen van met Warner Philips, door een stukje Eindhovense historie op tv zien.

De door stad is vrijwel iedere het dag in het nieuws in vanwege in de verkeersopstoppingen op op tv de A2 en A27. het Vianen naar is meer dan een plaats door aan de de snelweg. Hella naar ontmoet mooie en bijzondere met inwoners van deze oude van stad. Vandaag is met het een bijzondere op dag: in de dag van de jaarlijkse op paardenmarkt. door Met een officiële uit paardenkeuring, ringsteken en diverse tijdens activiteiten door de het week heen, de is dit een mooi van evenement dat al tijdens generaties lang wordt beleefd. De tijdens markt de wordt al voor de 746e van keer gehouden. tijdens Hella de onderzoekt hoe belangrijk deze naar dag voor de stad op is. Ze het gaat op pad door met de familie Van op tv Zanten en pony Peggy uit en ontdekt een dat het met een echte familiedag met is waarbij door tradities in ere worden in gehouden. Ook brengen tijdens we een bezoek aan het in hospice van de Vianen, een mooi op initiatief waar door de uit betrokken uit vrijwilligers met het grote liefde wordt op tv gewerkt.

Limburgers kennen naar Venray het van het 'enkeltje Venray' waar je tijdens op tv moeder mee dreigde als door je als kind stout naar was. het In Venray speelt de psychiatrie op tv een belangrijke rol. uit De 'Broeders van Liefde' tijdens besloten een er rond 1900 een veilige tijdens plek te tijdens bouwen voor van 'krankzinnigen'. Hoewel er veel is uit veranderd, op is er nog steeds een op tv grote instelling naar voor psychiatrie in het het op Noord-Limburgse dorp. Hella zoekt van Jan Manders op. Hij is op nu schaapherder door op de een van de van terreinen van de psychiatrische instelling waar tijdens hij voorheen kok tijdens was. Hella bezoekt met op tv ook de stilteplek op op het terrein, waar door een op groep een bewoners van de door instelling de in laatste hand wordt gelegd aan door een nieuwe met plaats van door hoop. En we ontmoeten Mark Deckers, met die op tv zijn ziel en zaligheid een in het werken met door mensen de met een van beperking legt.

september 2018
22-12-2017 17:45

Grande finale

Geloof en een hoop liefde - Grande finale

Vijf jaar Geloof en een Hoop Liefde in één uitzending. In vogelvlucht bezoeken we heel veel plaatsen. Mooie beelden uit onder meer Vught, Maassluis, Valkenburg, Utrecht, Dieren en Joure laten zien hoe Geloof en een Hoop Liefde in Nederland ...

21-12-2017 17:55

Kerstspecial

Geloof en een hoop liefde - Kerstspecial

Bert van Leeuwen gaat voor de laatste keer met de bank op stap. 'Een beetje licht in donkere dagen...' dat geven de Utrechters in de wijk Lombok elkaar in deze speciale aflevering. Bert heeft op de Kanaalstraat de oude vertrouwde GHL-bank n...

20-12-2017 17:55

Wijchen

Geloof en een hoop liefde - Wijchen

Henk van Steeg gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde in het Gelderse Wijchen. Hij ontmoet daar de familie Willemsen. Zij runnen een voedselbank voor dieren. Elke week delen zij voer uit aan dierenbezitters die op of onder de armoedegrens...

19-12-2017 17:50

Aalsmeer

Geloof en een hoop liefde - Aalsmeer

Alles en iedereen in het Noord-Hollandse Aalsmeer is verbonden met 'de Poel'. Zo noemen de Aalsmeerders de Westeinderplassen. De een komt er tot rust en de ander vaart zijn seringenstruiken van de akker naar de kas. En de enige overgebleven...

18-12-2017 17:50

Bodegraven

Geloof en een hoop liefde - Bodegraven

Hella gaat vandaag op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Bodegraven. We horen het bijzondere verhaal van Touria Drif. Als kind komt de van oorsprong Marokkaanse naar Nederland. Hier blijkt dat ze tbc heeft en dat haar wervelk...

14-12-2017 17:50

Wormer

Geloof en een hoop liefde - Wormer

Wormer is een van de oudste dorpen van de Zaanstreek. De dorpsbewoners vinden het daarom belangrijk dat de Zaanse bouwstijl hier behouden blijft. Wormenees Gerrit van Assema zet zich dan ook met hart en ziel in om monumenten te restaureren ...

13-12-2017 17:15

Brielle

Geloof en een hoop liefde - Brielle

Brielle is een gezellig vestingstadje onder de rook van Rotterdam. Hella verkent Brielle met een groep mannen die zó trots is op de historie van 'hun' Brielle, dat ze zich er elke week voor inzetten. Ze noemen zich 'De kanonnen en affuitenc...

12-12-2017 17:45

Coevorden

Geloof en een hoop liefde - Coevorden

Bert gaat op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Coevorden. Hij ontmoet daar Huib Minderhoud, een oud-leraar die over elke steen in de stad iets bijzonders kan vertellen. Samen met een aantal oud-leerlingen bezoeken zij hun ou...

11-12-2017 17:50

Losser

Geloof en een hoop liefde - Losser

Losser, een gemeente in het prachtige Twente, vlakbij de Duitse grens. Het dorp is bekend van de Twentstalige soap 'Van Jonge Leu en Oale Groon', door Herman Finkers. Inwoner Jan Riesewijk speelde een rol in deze serie. Hij neemt Henk mee n...

07-12-2017 17:50

Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

Geloof en een hoop liefde - Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

De gemeente Nunspeet is een verzameling van vier dorpen op de Veluwe: Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. We ontmoeten Gerrit Rekers. Hij weet alles van de bossen in de omgeving en geeft rondleidingen aan uiteenlopende gezelschappen...

06-12-2017 17:50

Utrecht

Geloof en een hoop liefde - Utrecht

Wat kun je doen als je weliswaar een goed stel hersens hebt, maar verder alleen twee vingers die je kan bewegen? Joost Nauta is zwaar gehandicapt vanwege een spierziekte. Uit onvrede met de zorg die hij zelf ontving, richtte hij zijn eigen ...

05-12-2017 17:50

Beetsterzwaag

Geloof en een hoop liefde - Beetsterzwaag

Sinterklaas deelt uit! Op deze bijzondere dag doet Geloof en een Hoop Liefde het pittoreske Beetsterzwaag aan en volgt Sinterklaas als hij aan een aantal bijzondere mensen de letter G (geloof), H (hoop) of L (liefde) uitdeelt. Een van de on...

04-12-2017 17:50

Eindhoven

Geloof en een hoop liefde - Eindhoven

Henk is op zoek naar geloof, hoop en liefde in Eindhoven. In het hart van de stad komt hij straattheatermaker Mario tegen. Na een moeilijke periode heeft Mario zijn passie voor toneel weer oppakt. Ook gaat Henk langs bij de (tweedehands) kl...

30-11-2017 17:45

Vianen

Geloof en een hoop liefde - Vianen

De stad is vrijwel iedere dag in het nieuws vanwege de verkeersopstoppingen op de A2 en A27. Vianen is meer dan een plaats aan de snelweg. Hella ontmoet mooie en bijzondere inwoners van deze oude stad. Vandaag is het een bijzondere dag: de ...

29-11-2017 17:50

Venray

Geloof en een hoop liefde - Venray

Limburgers kennen Venray van het 'enkeltje Venray' waar je moeder mee dreigde als je als kind stout was. In Venray speelt de psychiatrie een belangrijke rol. De 'Broeders van Liefde' besloten er rond 1900 een veilige plek te bouwen voor 'kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord