Programma gemist?

Aflevering 97 - naar Portrettenreeks: met Apeldoorn

Zet tijdens twee stappen in Alkmaar en de je hoort hem de al schreeuwen: het Bert door Romein, bekend als Bertje tijdens Doperwtje, is het in een adem te noemen op tv met de van victoriestad. Hella gaat uit met Bert mee en ziet door dat er in achter zijn groene uit outfit de veel liefde voor Alkmaar en op zijn medemens schuilgaat. Van tijdens de drukke door Langestraat van gaan we naar een oase uit van rust bij Marjolein met uit Jonker, die met heel weinig leeft met in haar op Alkmaarse tinyhouse. De met letters naar G, H en L een staan vandaag door op de kaasmarkt. Aldert Zegwaard gunt met zijn de vrouw een letter, want wat een zij heeft gedaan van is door ongelofelijk.

Mirjam van is in het in Friese Joure op in zoek naar op tv geloof, hoop en liefde. Het is door geen met stad en de ook geen dorp, de inwoners de noemen met zichzelf Jousters. Mirjam maakt kennis door met Joure door door een kersverse op tv inwoner van de Joure, een Engelsman. naar Hij laat haar zien naar waarom hij verliefd werd op op deze plaats, toen van van hij er vier maanden geleden in kwam wonen. een Naast de nieuwkomer door ontmoet ze ook een een echte Jouster: Ynte 'Solex' de Kuindersma, een solexverzamelaar door met nog een op tv bijzondere passie. En van uit we zijn getuige van een bruiloft door die helemaal de in de stijl van tijdens 1800 staat, naar vol met met Friese folklore. Boer Sjoerd een Miedema ontmoette de de liefde van zijn een leven al op jonge in leeftijd, maar op tv verloor haar van uit het het oog. Is zij het diegene met wie hij vandaag van trouwt?

In het prachtige het vestingstadje Wijk bij tijdens in Duurstede komt Hella aan met het uit veer en wordt door een door de plaatselijke troubadour Boudewijn Hansen het meegenomen. Hij van neemt naar haar mee langs de met mooiste plekjes van Wijk. Daarna uit de gaat Hella op met bezoek bij de molen Rijn met en de Lek bij molenaars Kees en Louise. tijdens Zij runnen ook op de van lunchroom aan de voet van op tv in de molen. Hun in dochter Loes is meervoudig gehandicapt. op Maar daardoor laten Louise op tv op en Kees zich uit niet uit het veld met slaan. In door de lunchroom wordt samengewerkt op tv door een op team dat deels bestaat uit op mensen met een tijdens beperking.

Mirjam is een vandaag in IJsselstein op naar een zoek naar verhalen over geloof, hoop in en op tv liefde. Ze ontmoet Alex van een Eck. Hij heeft uit zijn de hond Joy op tv aangeleerd om zwerfafval op te in sporen. Het resultaat is de geweldig: het de hond haalt zakken vol het afval van met de in straat. En we maken kennis met het in dé molenaar van met IJsselstein, Maarten Dolman, die naar het molenaarsvak echt als van een roeping ziet. Elke met van Achterberg deelt tijdens een bijzonder op verhaal op tv over de keuze die zij de op jonge een leeftijd maakte en waardoor in haar leven de totaal veranderde. En op Mirjam geniet een van een adembenemend uitzicht vanaf van de Gerbrandytoren, die hoger met is dan de uit door Eiffeltoren in Parijs.

Nijkerk het zit vol muziek. De door in met Nijkerk geboren eeneiige tweeling Aard en op Peter Lagerwerf van verkopen met vis vanuit hun de kraam en zingen naar ondertussen hun klanten toe. het En Hella ontmoet op tv Aristakes, de stationspianist van in 2016. Hij het zingt presentatrice Hella de oren een van het het hoofd. uit Maar het is niet allemaal uit vrolijkheid de in deze aflevering. op tv Jan Hofman, directeur in van de Donnerschool in de Glind, met vertelt op wat een uit diepe indruk de moord op Romy tijdens uit Hoevelaken naar op hem uit heeft gemaakt. Zowel de Romy als op tv de verdachte zaten bij hem met op school. Jan van Hofman vertelt zijn met verhaal naar aanleiding van door tijdens de bekende gebeurtenissen rond het overlijden een van Romy een Nieuwburg.

Tussen van de flats van van de Amsterdamse Bijlmer bezoeken we tijdens mooie het bewoners, zoals Billy. Billy komt een een uit Ghana en uit draagt Afrika met zich uit mee in haar naar aanwezigheid. Een fotokunstwerk van oude met filmrolletjes, als naar ode aan architect Jelle uit op tv Jelles. Dochter Jennie vertelt waarom ze door de dit doet. En een we gaan langs bij een aantal met uit van de vele kerken door die in de op tv Bijlmer samenkomen.

De tijdens Opperdoezer Ronde is wereldberoemd op in heel Nederland. Voorwaarde tijdens op tv is dat de aardappels binnen een het straal van door een het km rondom de kerktoren van het Opperdoes uit de grond in door komen. Boer Hero tijdens Stam doet dit als met een van de naar weinigen allemaal nog in met de hand. Bert uit springt bij de laatste op tv veeboer op van Opperdoes, Andries Smit, op achterop de wagen. een Hij uit heeft nog meegemaakt hoe men tijdens in het tuindersdorp tijdens heen met en weer vaarde naar een vaarboerderij van op tv of naar een stukje akker. naar Dat kostte uit heel veel tijd. van Nu is het varen een verdwenen en is het in gewoon leuk op wonen. Het in treinstationnetje van Opperdoes stamt ook in naar nog uit het op verleden. Het was economisch op belangrijk voor van de handel van aardappelen en andere door gewassen de van het land, de nu is het de een toeristische attractie. Bij Jan de van Glazenborg staan de treinen door er mooi bij. Zijn door modelspoorbaan in het naar pannenkoekenstation is van uniek.

Rien op van Hoek heet Mirjam in hartelijk welkom in Putten op en op tv leidt haar van rond. De Veluwse plaats kent een een hoge campingdichtheid. We naar bezoeken Herman het en Ellen Kool het op hun uit camping, die al jaren de door de familie het wordt beheerd. Met boswachter op tv tijdens Lennart Jasper gaan we op door zoek naar groot wild op bij uit de wildarena. Tijdens de op tv razzia van 2 van oktober 1944 werden 661 het mannen de op transport gezet naar Kamp naar Amersfoort. een De vader van door Lub Vonhof was een van de hen. 73 van jaar naar dato neemt op Lub de zijn zoon en kleinzoon letterlijk uit mee terug het in het de tijd, naar door de locaties die herinneren aan die de nare op gebeurtenis van toen. tijdens Deze gebeurtenis wordt ieder jaar door in op het dorp van herdacht.

De in rasechte Schagenezen Siem en uit Marja Huijberts maken tijdens een aantal donderdagen uit in het jaar uit hun agenda door helemaal leeg. Dan spannen zij een de paarden tijdens in, trekken tijdens hun klederdracht aan en in genieten, samen met het heel Schagen, van de naar nostalgie van de op Westfriese folklore. het Mirjam gaat van een dagje met hen op op stap. Ook het op op verhaal van hobby-aardappelboer Arie van in de Maarl. Een aantal in avonden in de op met week zingt hij met de op bewoners van door een verzorgingstehuis. En daar van hebben niet alleen de in ouderen van wat aan, naar ook Arie gaat altijd weer door blij naar huis. uit Verder uit ontmoet Mirjam in op Schagen de buren met van het oude kasteel, en neemt de ze een een kijkje in een in bijzonder uit winkeltje.

Ede, het een dorpje op de mooie naar in Veluwe. Het is de plek met waar elk jaar de naar bloei een van de heide in wordt gevierd. Henk wordt naar door met de heidehoogheden meegenomen dit dorp in. tijdens Daarnaast gaat hij in met een naar van Nederlands bekendste natuurfilmers het Luc Enting in de natuur rondom de Ede ontdekken. naar Vader Alex Scheenstra kijkt in er ontzettend in naar uit op tv om met zijn kinderen te gaan uit sporten tijdens met de Spierathlon. naar Dit is door niet vanzelfsprekend, omdat twee van zijn uit drie kinderen in een spierziekte hebben. op We gaan het ook met de naar twee herders naar van Ede de hei op om op tv hun schapen te het scheren. De herders tijdens zijn broers het en hun familie zit op al generaties op tijdens de naar hei.

Hella gaat naar op een zoek naar verhalen over geloof, met hoop en liefde de op Vlieland. uit En daar vindt ze met campinggasten die op tv eind maart hun tent opzetten op tv en pas tijdens na de zomer weer naar vertrekken. op tv Neem de in Amsterdamse 'Rooie Sien'. Zij komt al het tientallen op jaren op het met Waddeneiland en kan er met na al het die tijd nog in steeds geen genoeg van het krijgen. Aan naar Hella vertelt ze op tv waarom ze zo van van Vlieland houdt. En met zij is niet de op enige die dol van de is op het eiland. Hella ontmoet tijdens ook naar vuurtorenpachter Germ Veenstra, die als in hij op vakantie het gaat altijd een de de foto van 'zijn' vuurtoren meeneemt. uit En ze maakt met kennis met uit Bojan Bajic, die tijdens als vluchteling op Vlieland terechtkwam. het van Hij vond er een naar nieuw thuis en naar nu wil Bojan door er nooit meer het weg.

Mirjam de gaat op zoek door naar geloof, een hoop en liefde in Harlingen. De uit enige op tv zeehaven van Friesland, op tv waar de mensen met hun in rug naar in het in land leven en het het gezicht naar de zee. De met passie voor het het naar water zit menig inwoner een van Harlingen tijdens in het bloed. Zo ook bij naar Gerald op tv de Weerdt. Hij bouwt uit met een naar flinke groep vrijwilligers naar aan een tijdens exacte kopie van tijdens het schip van tijdens Willem Barentsz. In de Zuiderhaven uit van de Harlingen ligt de grootste bruine vloot met van Nederland, van hier neemt Mirjam een in op tv kijkje aan boord naar van een charterschip en in de door op tv haven ontmoet ze Gerrie Dijkstra, die op tv ondanks het het verlies van drie tijdens echtgenotes haar geloof in van de liefde nog op het niet verloren is.

Mirjam met Schwarz woont met in het oude, joodse schooltje de van Winterswijk, naast de op tv synagoge. Haar ouders uit door kregen er nog het les, maar hebben in de uit oorlog ondergedoken gezeten. Ze door overleefden de oorlog, in in maar waren te getraumatiseerd om door hun verhaal te vertellen. met door Hun dochter Mirjam met heeft de taak met op zich genomen op tv om de joodse geschiedenis in de de Achterhoek door een te geven. En uit kunstschilder Vic door Hulshof heeft op tv ontdekt dat Piet Mondriaan een de belangrijk deel van een zijn artistieke het ontdekkingstocht in Winterswijk doorbracht. De het wereldberoemde schilder woonde op een tijd in de de Achterhoek het en de experimenteerde er met non-figuratieve kunst. Een met goedbewaard geheim een van op deze plaats, maar als op tv het aan Vic naar Hulshof ligt niet voor lang de naar meer.

Hella doet het het havenstadje Medemblik het aan. in Het is de uit oudste en meest welvarende stad van door middeleeuws West-Friesland en de staat bekend om naar een de zeilraces en het prachtige met kasteel Radboud. We zijn de erbij als van dat tijdens kasteel nog een keer bestormd gaat het worden. uit Net zoals het de aanval van vijfhonderd jaar geleden, tijdens waarbij op tv het kasteel voor de helft tijdens van de Medemblikkers tijdens het hun redding was. de Arjan, alias Alderhandt, ervaart in het nog door steeds als veilige plek. In de van oude haven vertelt door havenmeester Piet in Vrooland Hella over door de vele naar havens van het kleine de stadje, inmiddels tijdens ook beroemd hart het van de watersport. Achter de een voordeur tijdens in een van naar de oude op straatjes blijkt De Haakvrouw naar te zitten: het Anouk Haakman had een baan als met journalist, maar heeft op van haar leven omgegooid tijdens en is daar door zelf nog van aan het bijkomen. naar De bloembinderij op van Gré en Piet tijdens Swart huist in van de oude kaaswaag. uit Ze zijn naar heel erg in aan het mooie uit pand gehecht, maar qua leeftijd in is een het einde van hun werk het op in zicht en ze zullen uit dan het uit monument moeten verlaten. Is met er een het opvolger die net van zoveel van uit oud houdt?

oktober 2017
16-10-2017 17:50

Geloof en een Hoop Liefde

Geloof en een hoop liefde - Geloof en een Hoop Liefde

Aflevering 97 - Portrettenreeks: Apeldoorn

12-10-2017 17:50

Alkmaar

Geloof en een hoop liefde - Alkmaar

Zet twee stappen in Alkmaar en je hoort hem al schreeuwen: Bert Romein, bekend als Bertje Doperwtje, is in een adem te noemen met de victoriestad. Hella gaat met Bert mee en ziet dat er achter zijn groene outfit veel liefde voor Alkmaar en ...

11-10-2017 17:50

Joure

Geloof en een hoop liefde - Joure

Mirjam is in het Friese Joure op zoek naar geloof, hoop en liefde. Het is geen stad en ook geen dorp, de inwoners noemen zichzelf Jousters. Mirjam maakt kennis met Joure door een kersverse inwoner van Joure, een Engelsman. Hij laat haar zie...

10-10-2017 17:45

Wijk bij Duurstede

Geloof en een hoop liefde - Wijk bij Duurstede

In het prachtige vestingstadje Wijk bij Duurstede komt Hella aan met het veer en wordt door de plaatselijke troubadour Boudewijn Hansen meegenomen. Hij neemt haar mee langs de mooiste plekjes van Wijk. Daarna gaat Hella op bezoek bij de mol...

09-10-2017 17:50

IJsselstein

Geloof en een hoop liefde - IJsselstein

Mirjam is vandaag in IJsselstein op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde. Ze ontmoet Alex van Eck. Hij heeft zijn hond Joy aangeleerd om zwerfafval op te sporen. Het resultaat is geweldig: de hond haalt zakken vol afval van de str...

05-10-2017 17:50

Nijkerk

Geloof en een hoop liefde - Nijkerk

Nijkerk zit vol muziek. De in Nijkerk geboren eeneiige tweeling Aard en Peter Lagerwerf verkopen vis vanuit hun kraam en zingen ondertussen hun klanten toe. En Hella ontmoet Aristakes, de stationspianist van 2016. Hij zingt presentatrice He...

05-10-2017 15:20

Bijlmer

Geloof en een hoop liefde - Bijlmer

Tussen de flats van de Amsterdamse Bijlmer bezoeken we mooie bewoners, zoals Billy. Billy komt uit Ghana en draagt Afrika met zich mee in haar aanwezigheid. Een fotokunstwerk van oude filmrolletjes, als ode aan architect Jelle Jelles. Docht...

03-10-2017 17:45

Opperdoes

Geloof en een hoop liefde - Opperdoes

De Opperdoezer Ronde is wereldberoemd in heel Nederland. Voorwaarde is dat de aardappels binnen een straal van een km rondom de kerktoren van Opperdoes uit de grond komen. Boer Hero Stam doet dit als een van de weinigen allemaal nog met de ...

02-10-2017 17:50

Putten

Geloof en een hoop liefde - Putten

Rien van Hoek heet Mirjam hartelijk welkom in Putten en leidt haar rond. De Veluwse plaats kent een hoge campingdichtheid. We bezoeken Herman en Ellen Kool op hun camping, die al jaren door de familie wordt beheerd. Met boswachter Lennart J...

28-09-2017 17:50

Schagen

Geloof en een hoop liefde - Schagen

De rasechte Schagenezen Siem en Marja Huijberts maken een aantal donderdagen in het jaar hun agenda helemaal leeg. Dan spannen zij de paarden in, trekken hun klederdracht aan en genieten, samen met heel Schagen, van de nostalgie van de West...

27-09-2017 17:45

Ede

Geloof en een hoop liefde - Ede

Ede, een dorpje op de mooie Veluwe. Het is de plek waar elk jaar de bloei van de heide wordt gevierd. Henk wordt door de heidehoogheden meegenomen dit dorp in. Daarnaast gaat hij met een van Nederlands bekendste natuurfilmers Luc Enting de ...

26-09-2017 17:50

Vlieland

Geloof en een hoop liefde - Vlieland

Hella gaat op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde op Vlieland. En daar vindt ze campinggasten die eind maart hun tent opzetten en pas na de zomer weer vertrekken. Neem de Amsterdamse 'Rooie Sien'. Zij komt al tientallen jaren op ...

25-09-2017 17:50

Harlingen

Geloof en een hoop liefde - Harlingen

Mirjam gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde in Harlingen. De enige zeehaven van Friesland, waar de mensen met hun rug naar het land leven en het gezicht naar de zee. De passie voor het water zit menig inwoner van Harlingen in het bloed....

21-09-2017 17:50

Winterswijk

Geloof en een hoop liefde - Winterswijk

Mirjam Schwarz woont in het oude, joodse schooltje van Winterswijk, naast de synagoge. Haar ouders kregen er nog les, maar hebben in de oorlog ondergedoken gezeten. Ze overleefden de oorlog, maar waren te getraumatiseerd om hun verhaal te v...

20-09-2017 17:50

Medemblik

Geloof en een hoop liefde - Medemblik

Hella doet het havenstadje Medemblik aan. Het is de oudste en meest welvarende stad van middeleeuws West-Friesland en staat bekend om de zeilraces en het prachtige kasteel Radboud. We zijn erbij als dat kasteel nog een keer bestormd gaat wo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 163
  • Laatste uitzending op 16-10-2017 om 17:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord