Programma gemist?

Vijf uit jaar Geloof en door een Hoop naar Liefde in één uitzending. In met vogelvlucht bezoeken we heel met op tv veel plaatsen. Mooie beelden uit onder door door meer Vught, Maassluis, een Valkenburg, Utrecht, Dieren en Joure op tv laten zien op hoe Geloof en een uit Hoop de Liefde in Nederland tot uiting het kwam. Zoals in door Vught op waar Henk van Steeg het bijzonder het positieve echtpaar in Caro en in Frank ontmoet. En Mirjam door Bouwman die op bezoek door is bij van zuster Helena, met de secretaresse uit van het Katholiek Vrouwen Gilde. In naar Joure waar met Hella van der op Wijst het bij Douwe achterop de fiets met springt om een met letter een te bezorgen bij zijn vriend met Leendert. door Allemaal bijzondere mensen die van geloof, hoop en liefde uit uitdragen en zo het de samenleving iets van uit door Jezus laten zien.

Bert van van Leeuwen het gaat voor de laatste keer het met de bank op een stap. het 'Een beetje licht door in donkere dagen...' dat geven door de Utrechters op in de wijk op tv Lombok elkaar in door deze speciale aflevering. naar Bert heeft op naar de tijdens Kanaalstraat de oude vertrouwde GHL-bank neergezet, naar helemaal op tv in kerstsfeer. Hij gaat op de zoek naar op tv de verhalen over kerst in in deze multiculturele in wijk. een Wat betekent de geboorte van op Jezus nog naar in deze tijd, het in uit een wijk waar zoveel religies en op tv culturen leven? Zo het belandt Bert op tv in op tv de kapperszaak van de Armeense Anna een door en helpt hij mee om op tv de tijdens kerstboom van het hospice een mooie het plek op tv te geven.

Henk in van Steeg gaat op tv op zoek naar uit geloof, hoop naar en liefde in met het Gelderse Wijchen. tijdens Hij ontmoet daar de door familie Willemsen. door Zij runnen een op voedselbank voor dieren. Elke week op delen zij voer uit naar aan dierenbezitters naar die op op tv of onder de het armoedegrens leven. En Henk maakt van kennis met de in stoere in Rosemarie Habraken. op Als ze niet naar op de schietvereniging het is, dan sleutelt ze aan oude uit auto's in haar door garage. Zij was in uit het eerste meisje de dat in Nederland naar uit de lts de ging. En we ontmoeten de Maurice Broekhoff. Hij vertelt ons naar naar over zijn vrouw het Baukje die afgelopen zomer aan uit de gevolgen van de kanker naar overleed. Haar levenslust en naar passie, die ze tot het het laatst toe tijdens liet in zien, zette Maurice uit er nog meer toe aan de in naar alles wat hij de doet zijn hart te volgen. tijdens En naar we gaan swingen in 't Hoshuuske: de een discotheek waar tijdens mensen met een op tv beperking een van hele avond tijdens uit hun dak kunnen gaan. de Geert Willems een draait er al veertig door jaar de tijdens plaatjes.

Alles tijdens en iedereen het in het Noord-Hollandse Aalsmeer de is verbonden met op 'de Poel'. Zo noemen een de Aalsmeerders van de Westeinderplassen. met De een komt er tot met rust en de ander naar vaart zijn seringenstruiken naar door van de akker naar de kas. het En de in enige overgebleven visser, Theo het Rekelhof, van verdient zijn brood op van de plassen. Samen de met Bert roken zij op tv van de vangst van deze dag. Aalsmeer de was in uit het verleden vooral bekend naar op tv door de vele tv-studio's. Marja op tv Berendrecht dweilt al op tv 28 jaar de vloeren met van deze ooit op tv zo met bloeiende studio's. Tijdens het poetsen het tijdens mijmert Marja over de 'gouden tijd' in met ome Joop van de (Joop van de Ende), de Ron's Honeymoonquiz en in het dagelijkse gerakketakketak van het een Rad de van Fortuin.

Hella naar gaat vandaag naar op zoek naar de verhalen over geloof, hoop en liefde tijdens in Bodegraven. We tijdens met horen het bijzondere verhaal tijdens van Touria Drif. op Als kind naar komt de van oorsprong Marokkaanse het naar Nederland. in Hier blijkt dat met ze tbc heeft een en dat haar wervelkolom is met de beschadigd, waardoor ze klein blijft. Net in als ze haar het op dwerggroei een plek van heeft gegeven en haar tijdens leven op de rit lijkt, met overlijdt haar man. een In de tijden door die volgen tijdens heeft ze grote steun uit een aan Kees en van Ria. Zij zijn de gastouders uit voor op haar zoontje. Kees en Ria naar worden in tijdens deze periode als in familie voor Touria. Ook tijdens lopen we van mee met Ruud Kooistra. tijdens Met zijn foto's op tv laat hij de mooie op en bijzondere kanten met van Bodegraven zien. naar En we de ontmoeten inwoners tijdens die graag van een bemoediging willen geven aan het buren een en/of bekenden door het naar geven van geloof, hoop of het tijdens liefde.

Wormer is een een van een de oudste dorpen van de op tv Zaanstreek. De dorpsbewoners van vinden het daarom met belangrijk op tv dat de Zaanse de bouwstijl hier behouden blijft. Wormenees op Gerrit op van Assema zet het zich dan een ook met hart en ziel met in op tv om monumenten te restaureren door en mag nu van werken aan op een wel heel bijzonder met project, namelijk de door 'Beschuitstoren'. Ook gaat Mirjam op tv op bezoek bij in Piet Praag om een de koeien te door melken de en doordat Wormer in een waterrijk met gebied door ligt, doet hij dat tijdens per boot. En we door kijken mee naar hoe de Rob Mantel, treinliefhebber, eindelijk het zijn droom kan verwezenlijken. Ilse op tv van Steen krijgt uit een letter tijdens van op tv haar trotse moeder. En Mirjam belt tijdens de aan bij Nederlands allereerste vrouwelijke allround tijdens schaatskampioen, Rie met Schoute-Meijer.

Brielle is een de de gezellig vestingstadje onder de rook van een Rotterdam. Hella verkent de de Brielle met een met groep mannen die met zó trots is op de historie een van op 'hun' Brielle, dat ze in zich er elke week naar voor inzetten. Ze op op noemen zich 'De van kanonnen en affuitenclub van Brielle'. met De bevrijding met van Den uit Briel in 1572 lijkt de voor de buitenstaander op tv lang geleden, maar uit voor de Briellenaren is deze met de dag het hele jaar het door belangrijk. We zien met hoe door deze geschiedenis de bewoners op tv verbindt en in welke rol geloof hierin op heeft gespeeld. De op liefde vinden met we in Verzorgingshuis Breede Vliet, waar het Marjolijn van Markus iets bijzonders maakt met de familieleden van het de bewoners. En er van worden met weer letters naar uitgedeeld aan inwoners van die wel wat het G(eloof), H(oop) of L(iefde) kunnen op gebruiken.

Bert met gaat op zoek in naar verhalen over geloof, hoop de en op tv liefde in Coevorden. Hij tijdens ontmoet daar de Huib Minderhoud, een de oud-leraar die over de elke steen uit in de stad iets van bijzonders kan vertellen. Samen met door een naar aantal oud-leerlingen op tv bezoeken zij hun oude van schoolgebouw en de halen herinneringen op. Ook uit maken we kennis met uit Roelof Speelman, op een gepassioneerde poppenspeler. door Zijn optredens op geven hem de mogelijkheid een om op een andere naar manier de met mensen te communiceren. En naar we brengen een bezoek de aan tijdens de jaarlijkse ganzenmarkt en horen op tv in het bijzondere verhaal naar van Bep Eckhardt die, toen met haar moeder met aan het dementeren was, met eindelijk van liefde in haar ogen op zag.

Losser, een gemeente een in tijdens het prachtige door Twente, vlakbij de Duitse grens. Het het dorp naar is bekend van de in Twentstalige soap 'Van op Jonge Leu en Oale de Groon', door Herman de uit Finkers. Inwoner Jan Riesewijk speelde het een rol met in deze serie. een Hij neemt Henk mee naar op met de Wall of met Fame van Losser. met Ook mag Henk mee naar de naar kerststallenexpositie van Jan tijdens in de de steenfabriek. In in Losser is het ook een echte Lourdesgrot. het Jan Olde Daalhuis bouwde het deze op helemaal zelf in zijn achtertuin. Henk het is benieuwd naar in het verhaal het erachter. op Ook ontmoeten we uit Kitty Dijkstra. Zij uit wil een letter op geven aan haar man Anne die op tv militair een is. En Ferdi de het Boer - een die oud door ijzer inzamelt - vertelt zijn met verhaal.

De gemeente Nunspeet in is een verzameling de van tijdens vier dorpen op de Veluwe: tijdens van Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. We de het ontmoeten Gerrit Rekers. Hij weet het alles de van de bossen in de de omgeving en geeft op tv rondleidingen aan uiteenlopende met gezelschappen. Gerrit met is een op tv geboren en getogen Nunspeter, maar laat op zich niet van zo makkelijk uit in een (kerk)hokje duwen. tijdens In van de natuur ervaart hij naar meer van God dan in het met de kerk. Mirjam gaat met hem in op stap om door bessen te plukken de voor de jam in met die hij elke tijdens week maakt en een praat met hem over het door vrije leven door dat hij leidt. Daphne van van Zomeren is van sinds kort hoofdherder uit van door de schaapskudde in Elspeet. in Vroeger was ze grafische ontwerper, op tv maar ze ontdekte naar dat het ze liever buiten naar was. Na vele ontwikkelingen het voelt ze op zich nu eindelijk helemaal op in tijdens haar plaats als herder met een naar eigen door kudde. William tijdens von Baumhauer laat aan Mirjam het tijdens de Verscholen Dorp van uit Vierhouten zien, dat zijn de opa Edouard von Baumhauer heeft op gesticht. van Hij vertelt op tv de geschiedenis van op het dorp dat in de de Tweede uit Wereldoorlog diep in de door bossen is gebouwd en naar talloze Joodse onderduikers naar het met leven heeft gered.

Wat in kun je doen als je een weliswaar een een goed stel tijdens hersens hebt, maar verder alleen het twee tijdens vingers die van je kan bewegen? door Joost Nauta is zwaar gehandicapt vanwege in een spierziekte. een Uit onvrede door met de in zorg die hij zelf de ontving, richtte hij op zijn eigen thuiszorgbedrijf op op. Vanuit zijn rolstoel, het kleinschalig, met naar zorg op maat. Ooit begonnen een vanuit het zijn huiskamer met één buurman van als klant is van 'Joost Zorgt' met nu een de organisatie met zes vestigingen en in tientallen op werknemers. Geloof een en een Hoop Liefde in volgt deze bijzondere directeur op in tijdens een gewone werkdag. door Historica Esther Smit beleeft volop naar historische door sensaties rondom de Domtoren. in Precies onder de Dom liggen met de met overblijfselen van het het Romeinse fort Trajectum. Esther door neemt ons mee op naar de plekken waar naar deze op resten zichtbaar zijn, zoals op in uit de kelder van in een kroeg tegenover uit de Domtoren. Michel Dickhoff is in fanatiek supporter tijdens op de roemruchte Bunnikside op tv van FC Utrecht. op Zijn van armen staan vol uit tattoos. Maar zijn hele leven de heeft hij altijd een een stille fascinatie voor op tv het een geloof gehad. op Inmiddels bezoekt hij van wekelijks de Remontrantse Gemeente in Utrecht een de en wil hij een graag godsdienstleraar worden.

Sinterklaas op tv deelt uit! Op deze bijzondere van dag doet Geloof uit en een Hoop op tv Liefde het pittoreske met Beetsterzwaag in aan en volgt Sinterklaas als met hij aan een door een aantal bijzondere mensen tijdens de letter G een (geloof), H (hoop) of L de (liefde) tijdens uitdeelt. Een van de ontmoetingen is tijdens door een heel verrassende: dat is een bij dierverzorger Juno, in die onlangs tijdens twee zwaar verwaarloosde uit tijgers uit van het Syrische Aleppo haalde en met hen daarmee redde van op tv de de hongersnood. Ook gaat de door Sint op bezoek tijdens bij in de 85-jarige heer van Severiens die mantelzorger is voor het zijn zieke vrouw het en het gehandicapte zoon. Mijnheer Severiens is heel een duidelijk: 'Ik op tv doe dit een uit pure uit liefde'.

Henk in is op een zoek naar geloof, hoop en liefde in in uit Eindhoven. In het op tv hart van door de stad komt hij straattheatermaker Mario op tegen. Na een in moeilijke periode heeft tijdens Mario zijn op tv passie voor toneel weer door oppakt. Ook het gaat Henk op langs bij de tijdens (tweedehands) kledingwinkel van Sigi. Ze met helpt mensen van die moeilijk kunnen rondkomen. tijdens Sigi weet als door tijdens geen ander hoe het is het om tijdens in oude versleten kleding rond de te lopen. Kunstenaarsechtpaar op Geert en tijdens Marleentje laten zien hoe je door je met liefde voor kunst, cultuur en de muziek kan delen. op Ze starten met in hun eigen huis het een cultureel van paradijs de waar iedereen welkom het is. En in een 'Philips Fruittuin' laat eigenaar Carlos, samen de met Warner Philips, de een stukje de Eindhovense de historie zien.

De stad op tv is vrijwel iedere de dag in het door nieuws uit vanwege de verkeersopstoppingen de op de A2 en tijdens A27. Vianen is meer dan door een plaats aan naar met de snelweg. Hella ontmoet mooie met en uit bijzondere inwoners van deze oude op stad. Vandaag is het de de een bijzondere dag: de uit dag van in de jaarlijkse paardenmarkt. Met uit een officiële paardenkeuring, ringsteken tijdens en diverse activiteiten door op de week heen, de is dit op tv een mooi met evenement dat op tv al generaties lang uit wordt beleefd. De het markt wordt al voor de door 746e keer gehouden. Hella naar onderzoekt hoe belangrijk een op deze dag voor de stad op tv is. Ze gaat op op pad met door de familie Van de Zanten en pony Peggy naar en uit ontdekt dat het een echte naar naar familiedag is waarbij tradities in door ere worden gehouden. op Ook naar brengen we een bezoek aan het met hospice het van Vianen, een mooi initiatief door een waar door de tijdens betrokken vrijwilligers met naar grote liefde wordt tijdens gewerkt.

Limburgers de kennen Venray van naar het 'enkeltje Venray' het waar je moeder mee een dreigde uit als je als op tv kind stout was. In het Venray speelt de psychiatrie een op belangrijke rol. van De op tv 'Broeders van Liefde' uit besloten er rond 1900 een veilige tijdens uit plek te bouwen door voor 'krankzinnigen'. Hoewel er veel uit is veranderd, een is er nog steeds een in grote instelling de voor psychiatrie in van het in Noord-Limburgse dorp. Hella zoekt de Jan Manders op. Hij is uit nu schaapherder uit op een van uit de terreinen met van de psychiatrische instelling waar een hij voorheen kok uit op was. Hella bezoekt ook de op stilteplek op het het terrein, naar waar door een groep in bewoners van de uit instelling de laatste hand wordt door gelegd aan tijdens een nieuwe plaats naar van hoop. En we tijdens tijdens ontmoeten Mark Deckers, die de zijn ziel en zaligheid naar in het werken met uit mensen in met een met beperking legt.

december 2018
22-12-2017 17:45

Grande finale

Geloof en een hoop liefde - Grande finale

Vijf jaar Geloof en een Hoop Liefde in één uitzending. In vogelvlucht bezoeken we heel veel plaatsen. Mooie beelden uit onder meer Vught, Maassluis, Valkenburg, Utrecht, Dieren en Joure laten zien hoe Geloof en een Hoop Liefde in Nederland ...

21-12-2017 17:55

Kerstspecial

Geloof en een hoop liefde - Kerstspecial

Bert van Leeuwen gaat voor de laatste keer met de bank op stap. 'Een beetje licht in donkere dagen...' dat geven de Utrechters in de wijk Lombok elkaar in deze speciale aflevering. Bert heeft op de Kanaalstraat de oude vertrouwde GHL-bank n...

20-12-2017 17:55

Wijchen

Geloof en een hoop liefde - Wijchen

Henk van Steeg gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde in het Gelderse Wijchen. Hij ontmoet daar de familie Willemsen. Zij runnen een voedselbank voor dieren. Elke week delen zij voer uit aan dierenbezitters die op of onder de armoedegrens...

19-12-2017 17:50

Aalsmeer

Geloof en een hoop liefde - Aalsmeer

Alles en iedereen in het Noord-Hollandse Aalsmeer is verbonden met 'de Poel'. Zo noemen de Aalsmeerders de Westeinderplassen. De een komt er tot rust en de ander vaart zijn seringenstruiken van de akker naar de kas. En de enige overgebleven...

18-12-2017 17:50

Bodegraven

Geloof en een hoop liefde - Bodegraven

Hella gaat vandaag op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Bodegraven. We horen het bijzondere verhaal van Touria Drif. Als kind komt de van oorsprong Marokkaanse naar Nederland. Hier blijkt dat ze tbc heeft en dat haar wervelk...

14-12-2017 17:50

Wormer

Geloof en een hoop liefde - Wormer

Wormer is een van de oudste dorpen van de Zaanstreek. De dorpsbewoners vinden het daarom belangrijk dat de Zaanse bouwstijl hier behouden blijft. Wormenees Gerrit van Assema zet zich dan ook met hart en ziel in om monumenten te restaureren ...

13-12-2017 17:15

Brielle

Geloof en een hoop liefde - Brielle

Brielle is een gezellig vestingstadje onder de rook van Rotterdam. Hella verkent Brielle met een groep mannen die zó trots is op de historie van 'hun' Brielle, dat ze zich er elke week voor inzetten. Ze noemen zich 'De kanonnen en affuitenc...

12-12-2017 17:45

Coevorden

Geloof en een hoop liefde - Coevorden

Bert gaat op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Coevorden. Hij ontmoet daar Huib Minderhoud, een oud-leraar die over elke steen in de stad iets bijzonders kan vertellen. Samen met een aantal oud-leerlingen bezoeken zij hun ou...

11-12-2017 17:50

Losser

Geloof en een hoop liefde - Losser

Losser, een gemeente in het prachtige Twente, vlakbij de Duitse grens. Het dorp is bekend van de Twentstalige soap 'Van Jonge Leu en Oale Groon', door Herman Finkers. Inwoner Jan Riesewijk speelde een rol in deze serie. Hij neemt Henk mee n...

07-12-2017 17:50

Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

Geloof en een hoop liefde - Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

De gemeente Nunspeet is een verzameling van vier dorpen op de Veluwe: Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. We ontmoeten Gerrit Rekers. Hij weet alles van de bossen in de omgeving en geeft rondleidingen aan uiteenlopende gezelschappen...

06-12-2017 17:50

Utrecht

Geloof en een hoop liefde - Utrecht

Wat kun je doen als je weliswaar een goed stel hersens hebt, maar verder alleen twee vingers die je kan bewegen? Joost Nauta is zwaar gehandicapt vanwege een spierziekte. Uit onvrede met de zorg die hij zelf ontving, richtte hij zijn eigen ...

05-12-2017 17:50

Beetsterzwaag

Geloof en een hoop liefde - Beetsterzwaag

Sinterklaas deelt uit! Op deze bijzondere dag doet Geloof en een Hoop Liefde het pittoreske Beetsterzwaag aan en volgt Sinterklaas als hij aan een aantal bijzondere mensen de letter G (geloof), H (hoop) of L (liefde) uitdeelt. Een van de on...

04-12-2017 17:50

Eindhoven

Geloof en een hoop liefde - Eindhoven

Henk is op zoek naar geloof, hoop en liefde in Eindhoven. In het hart van de stad komt hij straattheatermaker Mario tegen. Na een moeilijke periode heeft Mario zijn passie voor toneel weer oppakt. Ook gaat Henk langs bij de (tweedehands) kl...

30-11-2017 17:45

Vianen

Geloof en een hoop liefde - Vianen

De stad is vrijwel iedere dag in het nieuws vanwege de verkeersopstoppingen op de A2 en A27. Vianen is meer dan een plaats aan de snelweg. Hella ontmoet mooie en bijzondere inwoners van deze oude stad. Vandaag is het een bijzondere dag: de ...

29-11-2017 17:50

Venray

Geloof en een hoop liefde - Venray

Limburgers kennen Venray van het 'enkeltje Venray' waar je moeder mee dreigde als je als kind stout was. In Venray speelt de psychiatrie een belangrijke rol. De 'Broeders van Liefde' besloten er rond 1900 een veilige plek te bouwen voor 'kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord