Programma gemist?
januari 2017
19-01-2017 17:50

Voorthuizen (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Voorthuizen (4/4)

Gabrielle van de Beek woont al jaren in Voorthuizen, maar voelde zich daar lange tijd niet thuis. Ze groeide op in een zendingsgezin en kreeg ook het verlangen om de zending in te gaan. Gabrielle van de Beek woont al jaren in Voorthuizen, maar voelde zich daar lange tijd niet thuis. Ze groeide op in een zendingsgezin en kreeg ook het verlangen om de zending in te gaan. Een aantal keer ging Gabrielle samen met haar man naar een ontwikkelingsland en dacht ze dat het toch ging gebeuren, maar het ging niet door. Ze bleef op de Veluwe. Inmiddels heeft ze Voorthuizen omarmd en probeert ze hier van nut te zijn. Ze laat Mirjam zien hoe ze dat doet. Hella is in Voorthuizen met de bekende oranje GHL-bank en ontmoet bijzondere Voorthuizenaren.

18-01-2017 17:50

Voorthuizen (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Voorthuizen (3/4)

Kefah ontmoet Eveline. Zij ging tot haar 74e jaar als Eduard door het leven. Na het overlijden van haar vrouw werd ze definitief Eveline. Kefah ontmoet Eveline. Zij ging tot haar 74e jaar als Eduard door het leven. Na het overlijden van haar vrouw werd ze definitief Eveline. Deze stap op latere leeftijd was geen complete verrassing. Een opmerking van de dokter over de zorg voor haar overleden vrouw gaf haar het laatste zetje om de Genderpoli van het VU Medisch Centrum te bezoeken. Zij bevestigden wat ze allang wist: ze was een vrouw. Robert en Danja gingen ooit op werkvakantie naar Albanië en besloten dat ze ooit terug zouden gaan. Jaren later besluiten ze, na een fietstochtje, hun hart te volgen en gaan ze alsnog naar Albanië om te zien of ze daar de komende vier jaar met hun kinderen willen werken. Henk gaat op zoek naar geloof, hoop of liefde in de huizen van Voorthuizen.

17-01-2017 17:50

Voorthuizen (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Voorthuizen (2/4)

Het gezin van Gerdien Roos is groot. Naast haar drie eigen kinderen heeft ze ook vier pleegdochters. Dat is niet altijd gemakkelijk en als ouder kom je jezelf dagelijks tegen. Het gezin van Gerdien Roos is groot. Naast haar drie eigen kinderen heeft ze ook vier pleegdochters. Dat is niet altijd gemakkelijk en als ouder kom je jezelf dagelijks tegen. Hella gaat op bezoek bij Hendrik Hoogeveen. Hij heeft hart voor de natuur en wil dit doorgeven aan de volgende generatie. Hendrik geeft dode dieren, vogels, dassen en zeehonden een tweede leven door ze op te zetten. Vandaag is hij erg druk met een bedreigde kever. Met een tentoonstelling wil hij het beestje op de kaart zetten. Bert heeft mooie gesprekken op de bank bij inloophuis Perron 16.

16-01-2017 17:50

Voorthuizen (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Voorthuizen (1/4)

De Voorthuizense Sanne de Bree rijdt elke maand met een bus vol gedoneerd eten, speelgoed en kleding naar vluchtelingenkampen om het leven daar draaglijker te maken. 'Ga gewoon mee en zie wat je kunt doen!' Dat zegt de Voorthuizense Sanne de Bree. Elke maand rijdt ze met een bus vol gedoneerd eten, speelgoed en kleding naar vluchtelingenkampen om het leven daar draaglijker te maken. Henk gaat met haar mee naar een kamp in Duinkerke. We ontmoeten ook Ap Hartoog. Samen met zijn vrouw droomden zij van 'buiten' wonen. Maar Aps vrouw overleed voordat hun droom realiteit werd. Toch zette Ap door en woont nu op een plek waar hij alsnog hun beider droom kan laten uitkomen. Hier creëert hij zijn eigen wereld en haalt hij uit het leven wat erin zit. Hella deelt in Voorthuizen geloof, hoop en liefde uit.

12-01-2017 17:50

Workum (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Workum (4/4)

Hella loopt een dagje mee met Trudy. De van oorsprong Amsterdamse voelt zich in Workum helemaal op haar plek. Met haar man woont ze op de laatste stadsb... Hella loopt een dagje mee met Trudy. De van oorsprong Amsterdamse voelt zich in Workum helemaal op haar plek. Met haar man woont ze op de laatste stadsboerderij van Workum. Daarnaast is Trudy heel actief in het Gemeenschapshuis de Klamaere. Ze coördineert en helpt bij al de activiteiten en zorg die daar gedaan moeten worden. De drive hiervoor heeft ze van haar moeder: een van de eerste dolle mina's van Nederland en vroeger actief in de gemeenteraad van Workum. Vandaag, tijdens de winterfair in Workum, stuurt Trudy de troepen aan. Vandaag zit Henk op de bank en heeft hij mooie gesprekken met enkele bewoners uit Workum.

11-01-2017 17:50

Workum (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Workum (3/4)

Pepy Huisman is de zoon van de beroemde kunstschilder Jopie Huisman uit Workum. Pepy is huisarts in hart en nieren, maar is door de nalatenschap van zij... Pepy Huisman is de zoon van de beroemde kunstschilder Jopie Huisman uit Workum. Pepy is huisarts in hart en nieren, maar is door de nalatenschap van zijn vader ook kunstkenner geworden. Jopie Huisman liet mensen met andere ogen naar dingen kijken. Als huisarts heeft Pepy geleerd om professioneel te blijven en afstand te houden. Maar hij heeft ervoor gekozen om midden tussen de mensen te wonen. Hij houdt van mensen en van menselijk contact. Elk jaar, wanneer de griepprik wordt uitgedeeld, serveert Pepy aan zijn patiënten een Berenburg bij de prik. Voor hem en zijn patiënten een mooi moment van saamhorigheid. Ook heeft Hella mooie ontmoetingen op de bank.

10-01-2017 17:50

Workum

Geloof en een hoop liefde - Workum

Hella ontmoet Marcia de Graaff. Marcia woont vlakbij een boerderij bij Workum. Na een ernstige burn-out is ze teruggebracht naar de basis van het leven. Hella ontmoet Marcia de Graaff. Marcia woont vlakbij een boerderij bij Workum. Na een ernstige burn-out is ze teruggebracht naar de basis van het leven. Haar leven draait om de natuur en de mensen om haar heen. Ze werkt in de biologische winkel van de boerderij en neemt het besluit om in de natuur, in een tentje, te gaan wonen. Omdat het in de winter kouder wordt, heeft Marcia een pipowagen weten te bemachtigen. Geloof en een Hoop Liefde treft haar, terwijl Marcia bezig is met de verhuizing naar het nieuwe verblijf tussen de egeltjes.

09-01-2017 17:50

Workum

Geloof en een hoop liefde - Workum

Vuurtorenwachter Reid de Jong (82) is met zijn witte baard en eeuwige pijp een opvallende verschijning. Na zijn carrière als architect en hoogleraar Bou... Vuurtorenwachter Reid de Jong (82) is met zijn witte baard en eeuwige pijp een opvallende verschijning in Workum. Na zijn carrière als architect en hoogleraar Bouwkunde leeft hij sinds 1967 in de vuurtoren van Workum. Aan de rand van het IJsselmeer woont hij samen met Cornelie in hun bijna volledig zelfvoorzienende paradijsje. Reid droomt van een duurzame wereld met een economie op basis van water en wind. Niet voor niets stond hij aan de wieg van de Workumse Strontrace. Een zeilwedstrijd voor traditionele platbodems van Workum naar Warmond, waarbij alleen wind- en mankracht gebruik wordt gemaakt. Vandaag deelt Hella geloof, hoop en liefde uit in Workum.

27-12-2016 17:40

Amsterdam

Geloof en een hoop liefde - Amsterdam

Een mooi moment om even stil te staan bij het afgelopen jaar en vooruit te blikken op 2017. Dat doen we met burgemeester Van der Laan. Hij ontbijt samen... Een mooi moment om even stil te staan bij het afgelopen jaar en vooruit te blikken op 2017. Dat doen we met burgemeester Van der Laan. Hij ontbijt samen met dak- en thuislozen in een café in Amsterdam. En we gaan op bezoek bij twee mensen met een bijzondere vriendschap. Burgemeester Van der Laan bezoekt een jaarlijks terugkerend evenement waarbij zo'n 150 daklozen genieten van een uitgebreid ontbijt en de nodige entertainment. Negen jaar geleden hebben ze elkaar voor het eerst ontmoet. Het was het begin van een bijzondere vriendschap tussen de 96-jarige Dien en de 55-jarige Eric. Samen blikken ze terug op wat deze vriendschap hen persoonlijk heeft gebracht. En ook kijken ze naar de toekomst. 2017 wordt een bijzonder jaar. Eric en zijn vrouw Evelyn verwachten in februari een zoon. En dat is iets waar ook Dien reikhalzend naar uitkijkt.

26-12-2016 17:40

Amsterdam

Geloof en een hoop liefde - Amsterdam

De 80-jarige Karel Eykman heeft teksten geschreven voor Sesamstraat en het Klokhuis. Hij schrijft gedichten en heeft een kinderbijbel geschreven. Karel Eykman heeft teksten geschreven voor Sesamstraat en het Klokhuis. Hij schrijft gedichten en heeft een kinderbijbel geschreven. Ondanks zijn respectabele leeftijd van 80 jaar is Karel nog niet uitgeschreven en is hij de grondlegger van de verhalen van een unieke kerstwandeling langs mooie plekken in Amsterdam Centrum. Zelf houdt Karel niet van de 'kerstkitsch', zoals hij het zelf zegt, en dat heeft hij dan ook verwerkt in de scènes die zich buiten op straat afspelen. De wandelaars worden verrast door scènes die het oude kerstverhaal op een nieuwe manier neerzetten. Zo komen ze astronauten, zwervers en sprekende ezels tegen.

23-12-2016 17:50

Geloof en een Hoop Liefde

Geloof en een hoop liefde - Geloof en een Hoop Liefde

Serie programma's over...

22-12-2016 17:50

Amsterdam

Geloof en een hoop liefde - Amsterdam

Wat is Kerst zonder een kerstpakket? Vandaag deelt Bert, namens Geloof en een Hoop Liefde, kerstpakketen uit aan bijzondere Amsterdammers.

21-12-2016 17:45

Amsterdam

Geloof en een hoop liefde - Amsterdam

Beiaardier Boudewijn Zwart en watermuzikant Reinier Sijpkens brengen met hun liefde voor de muziek, elk op hun unieke wijze, een ode aan de stad. Beiaardier Boudewijn Zwart en watermuzikant Reinier Sijpkens brengen met hun liefde voor de muziek, elk op hun unieke wijze, een ode aan de stad. En Mirjam deelt aan Amsterdammers een beetje geloof, hoop en liefde uit.

20-12-2016 17:50

Amsterdam

Geloof en een hoop liefde - Amsterdam

Blije buren, wie wil dat nou niet? In Amsterdam Zeeburg is het een begrip. Peter Gualterus en Francesca Emma zijn de initiatiefnemers van een bijzonder ... Blije buren, wie wil dat nou niet? In Amsterdam Zeeburg is het een begrip. Peter Gualterus en Francesca Emma zijn de initiatiefnemers van een bijzonder buurthuis. Door eten te delen willen zij de eenzaamheid in de buurt verminderen en de saamhorigheid vergroten. Een succesformule is geboren. Henk van Steeg heeft de Geloof en een Hoop Liefde-bank op de IJsbaan in het centrum van Amsterdam neergezet. Hij ontmoet vandaag Brownie Dutch, een bekende zanger en rapper. Brownie Dutch treedt op tijdens Kerstfeest op de Dam. Maar vandaag stelt hij Henk voor aan zijn oma, voor wie hij mantelzorger is. Zijn oma speelt een grote rol in zijn leven.

19-12-2016 17:50

Amsterdam

Geloof en een hoop liefde - Amsterdam

De gigantische kerstboom op de Dam in het centrum van Amsterdam is niet te missen. Bob Croese is er al jaren verantwoordelijk voor om de 21 meter hoge b... Amsterdam maakt zich klaar voor Kerst. En dat is te zien! De gigantische kerstboom op de Dam in het centrum van Amsterdam is niet te missen. Bob Croese is er al jaren verantwoordelijk voor om de 21 meter hoge boom op de Dam te krijgen. Zou het hem weer lukken dit jaar? Bert Hillhorst viert eigenlijk altijd een beetje Kerst. Het hele jaar door zoekt hij mooie en bijzondere kerststallen. Inmiddels heeft hij er zeker vijfhonderd verzameld. Een keer per jaar zijn ze te zien tijdens een tentoonstelling in de Hofkerk in Amsterdam. En Hella kijkt wie er - zo vlak voor Kerst - in Amsterdam wel een beetje geloof, hoop of liefde kan gebruiken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 17:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord