Programma gemist?
maart 2017
27-03-2017 17:50

Geldrop (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Geldrop (1/4)

Een bijzonder moment in Mierlo. Anne van der Vleuten wil vandaag voor het eerst in drie jaar weer op de motor stappen. Dat had ze niet meer gedacht. Een bijzonder moment in Mierlo. Anne van der Vleuten wil vandaag voor het eerst in drie jaar weer op de motor stappen. Dat had ze niet meer gedacht. Voordat ze weer echt durft te rijden, wordt haar motor eerst gezegend door de pastoor. Henk zit vandaag op de Geloof en een Hoop Liefde-bank bij kasteel Geldrop. Hij ontmoet hier een aantal kleurrijke mensen die elk op hun eigen manier het kasteel onderhouden. Voor Adje de Putter (83) is autorijden haar lust en haar leven. Voor andere senioren brengt ze de boodschappen thuis. Zo blijft ze genieten van het autorijden en de contacten.

23-03-2017 17:50

Appingedam (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Appingedam (4/4)

Net buiten Appingedam is de paardenmelkerij van Cor de Winter. De melk verkoopt hij als gevriesdroogd product over heel de wereld. Net buiten Appingedam is de paardenmelkerij van Cor de Winter. Hij melkt zijn paarden twee tot drie keer daags. De paarden zijn voor Cor werk en passie tegelijk. Hij ziet de paardenmelkerij als door God gegeven. Hij kan met zijn paardenmelk mensen helpen. De melk verkoopt hij als gevriesdroogd product over heel de wereld. Tot in Dubai wordt zijn melk gedronken. Mirjam loopt een dag met hem mee. Henk deelt vandaag geloof, hoop en liefde uit aan verschillende bewoners in Appingedam.

22-03-2017 17:50

Appingedam (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Appingedam (3/4)

Bert en Annemiek Hoffman woonden heerlijk en gelukkig met hun jonge kinderen in Bierum, tot de eerste barsten in hun huis verschenen. Vanwege de veiligheid wonen ze nu in een ander huis. In en rond Appingedam is de schade van de aardbevingen volop aanwezig. Bert en Annemiek Hoffman woonden heerlijk en gelukkig met hun jonge kinderen in Bierum, tot de eerste barsten in hun huis verschenen. Vanwege de veiligheid wonen ze nu in een ander huis. Hella gaat met hen mee om de laatste spulletjes te halen in hun oude huis. In Appingedam woont ook de wereldberoemde orgelbouwer Eppo Rynko Ottes. Zijn favoriete orgel staat in de Martinikerk in Groningen, waar hij zijn prachtige vak overdraagt aan jonge orgelbouwers. Mirjam heeft vandaag verschillende bewoners uit Appingedam op de bank zitten en hoort verhalen over de Joodse geschiedenis uit de omgeving.

21-03-2017 17:50

Appingedam (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Appingedam (2/4)

Juf Jenny, zo kent eigenlijk iedereen haar in de omgeving van Appingedam. Dertig jaar werkte ze als juf. Ze kreeg meerdere keren kanker, ze genas, maar kan niet meer voor de klas staan. Juf Jenny, zo kent eigenlijk iedereen haar in de omgeving van Appingedam. Dertig jaar werkte ze als juf. Ze kreeg meerdere keren kanker, ze genas, maar kan niet meer voor de klas staan. Jenny heeft samen met haar man een kinderdagverblijf opgericht rondom haar 23-jarige zoon. Hij is door een medische misser geestelijke zeer zwaar gehandicapt geraakt. Vandaag trakteert Jenny voor haar verjaardag op het kinderdagverblijf. Ook ontmoeten we Wilbert, hij is het rumoer van Amsterdam ontvlucht en heeft zich gevestigd in het uiterste noorden van Groningen. Hier leeft hij van de producten die in zijn nabije omgeving door zijn 'buren' worden verbouwd en zoekt hij daarmee de verbinding met de streek. Henk gaat mee op een roadtrip door het vlakke Noord-Groningse land om het eten te halen en te ontdekken wat iemand drijft om zich hier te vestigen. Gaat het lukken om 's avonds alle verre en minder verre buren bij elkaar te krijgen en samen hun eigen producten te eten?

20-03-2017 17:50

Appingedam (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Appingedam (1/4)

Avonturier Erwin Zantinga gelooft dat mensen er vaker voor een micro-avontuur op uit moeten. Mirjam mag een dagje mee. Bert zit op de bank in het centrum van Appingedam. Avonturier Erwin Zantinga gelooft dat mensen er vaker voor een micro-avontuur op uit moeten. Mirjam mag een dagje mee. Bert zit op de bank in het centrum van Appingedam. En we ontmoeten Klaas Schipper. Hij is geboren in Limburg en ooit met zijn ouders naar het noorden verhuisd. Hella gaat op zoek naar geloof in Huis.

16-03-2017 17:50

Soest (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Soest (4/4)

Henk zit vandaag op de bank en heeft bijzondere ontmoetingen met verschillende inwoners van Soest.

15-03-2017 17:50

Soest (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Soest (3/4)

Hans Troost leeft voor muziek, het is zijn lust en zijn leven. Als muzikant geeft hij zo'n 120 schoolconcerten per jaar en hij stemt piano's door heel Nederland. Hans Troost leeft voor muziek, het is zijn lust en zijn leven. Als muzikant geeft hij zo'n 120 schoolconcerten per jaar en hij stemt piano's door heel Nederland. Wanneer er bij Hans twee gehooraandoeningen worden geconstateerd, komt er abrupt een einde aan zijn werkzaamheden. Hoe richt je je leven in als pianostemmer en muzikant, wanneer gewone geluiden al pijn doen aan je oren? Bert zit vandaag op de bank en heeft bijzondere ontmoetingen met verschillende inwoners van Soest.

14-03-2017 17:50

Soest (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Soest (2/4)

Hella deelt vandaag de GHL-letters in Soest en komt zo terecht bij de Paardenkamp, een rusthuis voor paarden in Soest.

13-03-2017 17:50

Soest (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Soest (1/4)

Henk 'Soester van het jaar' bezoekt Sonja Wolf. Zij zet zich met hart en ziel in voor de minima in haar wijk. Ze helpt buurtgenoten aan voedsel, kleding, betaald werk en cadeautjes. Henk 'Soester van het jaar' bezoekt Sonja Wolf. Zij zet zich met hart en ziel in voor de minima in haar wijk. Ze helpt buurtgenoten aan voedsel, kleding, betaald werk en cadeautjes. Sonja is zelf ongeneselijk ziek, toch gaat ze door met de zorg voor anderen. Haar bucketlist weerspiegelt dan ook haar liefde voor de buurt. Mirjam gaat op zoek naar geloof in huis en komt terecht bij de poppendokter.

09-03-2017 17:50

Den Bosch (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Den Bosch (4/4)

Bert heeft de bank neergezet in het centrum Den Bosch, waar hij stuit op het standbeeld van Lieve Zoete Gerritje. Ook mag hij een rondje mee op de boot van schipper Paul.

08-03-2017 17:50

Den Bosch (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Den Bosch (3/4)

Stad en natuur liggen in Den Bosch vlak bij elkaar. Johan Mees is stadsecoloog, maar de natuur is niet alleen zijn beroep. Ook in zijn vrije tijd duikt hij letterlijk het bos in. Stad en natuur liggen in Den Bosch vlak bij elkaar. Johan Mees is stadsecoloog, maar de natuur is niet alleen zijn beroep. Ook in zijn vrije tijd duikt hij letterlijk het bos in. Kefah trotseert sneeuw en ijs en mag een dagje met Johan mee bushcraften: Johans manier om rust en balans in zijn leven te vinden. Mirjam gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde bij de mensen thuis. Natuurlijk kan kunst van Jeroen Bosch daarbij niet ontbreken. Maar ook ontmoet ze een non met een bijzondere verzameling lieveheersbeestjes.

07-03-2017 17:50

Den Bosch (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Den Bosch (2/4)

Half Den Bosch spaart deksels en doppen voor het werk van Marianne van Heeswijk. Zij maakt er de mooiste kunstwerken van, midden op straat. 'Tapijten van vrede', noemt zij ze. Half Den Bosch spaart deksels en doppen voor het werk van Marianne van Heeswijk. Zij maakt er de mooiste kunstwerken van, midden op straat. 'Tapijten van vrede', noemt zij ze. Ze is gepassioneerd om vrede en verbinding uit te dragen tijdens het maken van deze kunst, samen met alle mensen die maar willen. Henk gaat met haar mee naar Amsterdam om met een groep nieuwe Bosschenaren de hoofdstad te laten zien: verbinding is belangrijk! Hella heeft de bank neergezet op het plein voor de Sint-Jan. Daar zoekt ze mooie verhalen van Bosschenaren die iets hebben met geloof, hoop en liefde.

06-03-2017 17:50

Den Bosch (1/4)

Geloof en een hoop liefde - Den Bosch (1/4)

Ook als je negentig jaar bent, kun je nog wat voor een ander betekenen. Dat bewijst Wim de Bekker. Hij gaat wekelijks met een groep ex-daklozen en -verslaafden het bos in. Ook als je negentig jaar bent, kun je nog wat voor een ander betekenen. Dat bewijst Wim de Bekker. Hij gaat wekelijks met een groep ex-daklozen en -verslaafden het bos in. Om hout te hakken, maar vooral om te luisteren en aandacht voor hen te hebben. Ooit begon Wim als priester, maar hoe ouder hij wordt, hoe meer hij overtuigd raakt van het feit dat hij zijn geloof vooral vorm kan geven met de voeten in de klei. Jan Willem gaat met Wim op stap en ontmoet de mannen waar Wim mee werkt. Henk duikt vandaag in de wereld van de Bossche bol, want hoe eet je zo'n ding eigenlijk?

02-03-2017 17:50

Schiedam (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Schiedam (4/4)

Vandaag is Jan Willem op een bijzondere plek. Tiengemeten is een van de weinige eilanden van Nederland. Hier woont Hugo Schortinghuis, die burgemeester van het eiland wordt genoemd. Als ze 23 jaar is, wordt bij Annemarie Nodelijk een goedaardige hersentumor geconstateerd. Na het verwijderen van deze tumor verliest Annemarie voor het grootste gedeelte haar zicht. Haar droom om in de mode te werken lijkt daardoor in duigen te vallen. Toch weigert Annemarie haar droom op te geven. Met als resultaat dat ze nu haar zelfgemaakte tassen verkoopt.

01-03-2017 17:50

Schiedam (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Schiedam (3/4)

Als ondernemer werkte Lex Thoen bijna dag en nacht. Als hij een paar jaar geleden besluit om het roer om te gooien, solliciteert hij als schaapherder. Als ondernemer werkte Lex Thoen bijna dag en nacht. Als hij een paar jaar geleden besluit om het roer om te gooien, solliciteert hij als schaapherder. Dit vak biedt hem rust en stilte en Lex geniet volop van het bijzondere gebied en samenwerken met zijn dieren. Die liefde wil hij ook graag overbrengen op anderen. Vandaag komt daarom een schoolklas op bezoek bij Lex en zijn kudde. Kunnen deze tieners de schaapskudde aan?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 103
  • Laatste uitzending op 27-03-2017 om 17:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord