Programma gemist?

Vijf het jaar Geloof en een Hoop in Liefde in door één uitzending. In vogelvlucht door bezoeken uit we heel op tv veel plaatsen. Mooie beelden naar uit onder meer Vught, uit Maassluis, Valkenburg, Utrecht, Dieren een en Joure op laten door zien hoe Geloof en een Hoop uit Liefde op in Nederland naar tot uiting kwam. Zoals in met Vught waar Henk tijdens van Steeg het bijzonder tijdens positieve echtpaar tijdens Caro tijdens en Frank ontmoet. En van Mirjam Bouwman die op bezoek naar is de bij zuster Helena, de de secretaresse van door het Katholiek Vrouwen Gilde. In op Joure naar waar Hella van der een Wijst bij Douwe achterop in de fiets de springt om een tijdens letter te bezorgen bij met door zijn vriend Leendert. met Allemaal bijzondere mensen op die geloof, hoop en liefde op uitdragen en zo een de samenleving iets van een Jezus laten van zien.

Bert van Leeuwen tijdens met gaat voor de laatste naar keer met de bank op op de stap. 'Een beetje de licht in donkere dagen...' dat geven naar de Utrechters in op de wijk Lombok met elkaar in deze een speciale door aflevering. Bert heeft op tv op de Kanaalstraat het de oude vertrouwde GHL-bank met neergezet, helemaal in kerstsfeer. een Hij het gaat op uit zoek naar de verhalen over kerst naar uit in deze multiculturele met wijk. Wat betekent de in geboorte van Jezus nog in met deze tijd, in met een naar wijk waar zoveel religies in en culturen leven? door Zo belandt tijdens Bert in de tijdens kapperszaak van de Armeense Anna door en helpt de hij mee tijdens om de van kerstboom van het hospice een met mooie plek te in geven.

Henk van Steeg een gaat op zoek tijdens de naar geloof, hoop en uit liefde in het Gelderse Wijchen. tijdens Hij ontmoet daar het de met familie Willemsen. Zij runnen door een voedselbank de voor dieren. Elke week in delen zij van voer uit aan uit dierenbezitters die op of onder van de armoedegrens op tv leven. op tv En Henk maakt kennis met de met stoere Rosemarie op tv Habraken. Als ze niet een naar op de schietvereniging is, dan sleutelt met ze met aan oude op auto's in haar garage. Zij was uit het eerste meisje de dat in in Nederland naar de een lts ging. En het we op tv ontmoeten Maurice Broekhoff. Hij vertelt de ons tijdens over zijn vrouw Baukje die de afgelopen zomer de aan de gevolgen van kanker naar overleed. door Haar levenslust en naar passie, die ze op tot het een laatst toe liet zien, door zette Maurice er nog het meer toe aan in op alles wat op hij doet tijdens zijn hart te volgen. tijdens En we het gaan swingen in 't op Hoshuuske: een discotheek in waar mensen het met een op beperking een hele uit avond uit hun met dak kunnen gaan. op Geert Willems draait er al veertig op tv jaar de tijdens plaatjes.

Alles op en iedereen in van het Noord-Hollandse Aalsmeer in is verbonden met tijdens 'de Poel'. Zo noemen op de Aalsmeerders de de Westeinderplassen. De een komt naar er tot door rust en de ander door vaart van zijn seringenstruiken uit van de akker naar de naar kas. En de enige de overgebleven naar visser, Theo Rekelhof, verdient zijn op naar brood op de op tv plassen. Samen met Bert roken zij in de vangst de van deze op tv dag. Aalsmeer was in het met verleden een vooral bekend door de naar vele tv-studio's. Marja naar Berendrecht dweilt al 28 op jaar in de vloeren van deze ooit in met zo bloeiende studio's. Tijdens het door poetsen mijmert Marja over door de van 'gouden tijd' met ome het Joop het (Joop van de uit Ende), Ron's Honeymoonquiz en het op dagelijkse gerakketakketak een van het Rad van tijdens Fortuin.

Hella op gaat vandaag op zoek door naar verhalen over uit geloof, hoop en het liefde in Bodegraven. We tijdens een horen het bijzondere het verhaal van Touria naar Drif. Als kind komt de in van oorsprong naar Marokkaanse naar Nederland. Hier blijkt van dat ze tbc op tv heeft en dat in haar wervelkolom is het beschadigd, waardoor door ze klein blijft. Net door een als ze haar uit dwerggroei een plek heeft door gegeven en het haar leven op de met rit lijkt, naar overlijdt haar man. uit In de tijden met die volgen heeft ze in grote steun naar aan Kees en Ria. Zij door zijn de naar gastouders voor met haar zoontje. Kees en het Ria worden in deze het periode uit als familie voor Touria. Ook lopen uit we mee met door Ruud door Kooistra. Met zijn foto's met laat hij de van mooie en bijzondere kanten in van Bodegraven met zien. in En we ontmoeten het inwoners die graag een naar bemoediging willen geven aan buren een en/of bekenden door naar het uit geven van geloof, hoop of het het liefde.

Wormer het is een van op tv de oudste dorpen naar van de uit Zaanstreek. De dorpsbewoners vinden het een daarom belangrijk uit dat de Zaanse van bouwstijl hier behouden op tv blijft. Wormenees Gerrit van op tv Assema naar zet zich dan ook met door hart en ziel in in naar om monumenten te restaureren en een mag van nu werken aan een een wel heel een bijzonder project, namelijk de 'Beschuitstoren'. met Ook gaat de Mirjam op bezoek van bij Piet Praag om met de koeien te melken op tv en in doordat Wormer in een in waterrijk gebied ligt, door doet naar hij dat per boot. En uit we kijken mee op tv hoe Rob op Mantel, treinliefhebber, het eindelijk zijn droom naar kan verwezenlijken. Ilse naar van Steen krijgt een letter tijdens van haar trotse de moeder. op En Mirjam belt aan bij in Nederlands allereerste vrouwelijke in allround het schaatskampioen, Rie Schoute-Meijer.

Brielle is uit een uit gezellig vestingstadje onder de rook het van Rotterdam. Hella op verkent Brielle met op tv een groep mannen een die zó trots het is de op de historie van 'hun' een Brielle, dat ze zich van tijdens er elke week in voor inzetten. Ze tijdens noemen zich 'De kanonnen met en affuitenclub van naar Brielle'. De bevrijding van naar Den een Briel in 1572 lijkt in voor de buitenstaander lang geleden, met maar het voor de Briellenaren door is deze dag het hele in jaar door van belangrijk. We zien een hoe deze geschiedenis de uit van bewoners verbindt en welke rol geloof het hierin uit heeft gespeeld. De liefde de vinden we in met Verzorgingshuis door Breede Vliet, waar naar Marjolijn Markus iets bijzonders maakt van met familieleden van de van bewoners. uit En er worden weer letters door uitgedeeld aan een inwoners die op wel wat G(eloof), H(oop) of een op L(iefde) kunnen gebruiken.

Bert uit gaat op zoek naar een verhalen over geloof, hoop van en liefde in in Coevorden. Hij uit ontmoet daar op Huib Minderhoud, een op oud-leraar die in over elke steen in in de stad iets in bijzonders kan vertellen. Samen op tv met een in aantal oud-leerlingen bezoeken zij hun naar oude schoolgebouw en van halen herinneringen naar op. tijdens Ook maken we het kennis met Roelof Speelman, een een gepassioneerde poppenspeler. Zijn op optredens geven hem de de mogelijkheid met om op een uit andere manier met mensen op te communiceren. En uit we brengen een bezoek uit aan met de jaarlijkse ganzenmarkt en horen een het het bijzondere verhaal van Bep Eckhardt van die, toen haar van moeder aan naar het dementeren door was, eindelijk liefde op in haar ogen het zag.

Losser, van een gemeente een in het prachtige uit Twente, vlakbij de Duitse op tv grens. Het dorp is naar bekend van de Twentstalige tijdens soap 'Van Jonge met de Leu en Oale Groon', een door Herman Finkers. Inwoner Jan de Riesewijk speelde het een uit rol in deze serie. Hij de neemt Henk mee naar op tv de een Wall of Fame van Losser. een tijdens Ook mag Henk mee uit naar de kerststallenexpositie van op Jan in de op tv steenfabriek. In Losser op is op tv ook een echte de Lourdesgrot. Jan Olde op Daalhuis bouwde deze helemaal door zelf in zijn achtertuin. de Henk is benieuwd naar in tijdens het verhaal erachter. met Ook ontmoeten we Kitty van Dijkstra. Zij wil een door letter geven op aan haar man Anne die het militair naar is. En Ferdi de Boer de op - die oud ijzer inzamelt op - vertelt een zijn verhaal.

De op tv gemeente Nunspeet is van een verzameling van het vier dorpen op de op Veluwe: Nunspeet, Elspeet, Vierhouten op de en Hulshorst. We ontmoeten Gerrit Rekers. van Hij weet alles op van door de bossen in de omgeving de uit en geeft rondleidingen aan tijdens uiteenlopende gezelschappen. Gerrit uit is een een geboren en getogen Nunspeter, de maar laat zich niet op tv zo een makkelijk in een (kerk)hokje duwen. In de de op tv natuur ervaart een hij meer van God van dan in de kerk. Mirjam naar gaat met hem een op stap om de bessen te plukken van voor de jam met die hij in elke week maakt en van praat uit met hem over door het vrije leven dat van hij leidt. op tv Daphne van naar Zomeren is sinds kort hoofdherder van naar met de schaapskudde in Elspeet. naar Vroeger was ze grafische ontwerper, naar met maar ze ontdekte dat ze uit liever buiten was. van Na het vele ontwikkelingen voelt ze op tv zich nu uit eindelijk helemaal op haar een plaats als herder tijdens met een eigen kudde. naar William von Baumhauer op laat aan Mirjam het in met Verscholen Dorp van Vierhouten zien, dat het zijn opa Edouard tijdens von uit Baumhauer heeft naar gesticht. Hij vertelt de geschiedenis op tv van het de dorp dat in de in Tweede Wereldoorlog met diep in de uit bossen is van gebouwd en talloze Joodse onderduikers het een leven heeft op gered.

Wat kun je van het doen als je weliswaar een op goed stel hersens hebt, tijdens maar verder alleen de twee vingers een die op je kan bewegen? uit Joost Nauta is zwaar gehandicapt een vanwege een spierziekte. met Uit onvrede met de een zorg die uit hij zelf ontving, het richtte op hij zijn eigen thuiszorgbedrijf het op. Vanuit zijn van rolstoel, kleinschalig, met zorg op in maat. het Ooit begonnen vanuit zijn huiskamer de met één buurman van als klant op is 'Joost Zorgt' nu van een organisatie met een zes vestigingen en een tientallen werknemers. tijdens Geloof en met een Hoop op tv Liefde volgt deze bijzondere directeur op een een gewone op tv werkdag. Historica op Esther Smit beleeft volop historische door sensaties op rondom de van Domtoren. Precies onder de Dom liggen uit de overblijfselen van de in het Romeinse fort tijdens Trajectum. Esther neemt ons mee het naar de plekken waar van deze resten zichtbaar uit zijn, naar zoals in de kelder van het een kroeg uit tegenover de Domtoren. met Michel Dickhoff naar is fanatiek supporter op in de roemruchte Bunnikside een van in FC Utrecht. Zijn armen staan vol tijdens tattoos. in Maar zijn hele door leven heeft hij altijd een een stille fascinatie op tv voor het geloof gehad. uit Inmiddels in bezoekt hij wekelijks in de Remontrantse het Gemeente in Utrecht en uit wil hij de graag godsdienstleraar worden.

Sinterklaas deelt uit! tijdens Op deze uit bijzondere in dag doet Geloof en een Hoop in Liefde het met pittoreske Beetsterzwaag tijdens aan en volgt door Sinterklaas als hij aan een op tv aantal naar bijzondere mensen de letter de G naar (geloof), H (hoop) op of L (liefde) op tv uitdeelt. Een van van de ontmoetingen is een heel verrassende: door dat tijdens is bij dierverzorger Juno, de die een onlangs twee zwaar verwaarloosde in tijgers uit naar het Syrische Aleppo haalde en door hen op daarmee redde van de hongersnood. Ook op gaat de Sint een tijdens op bezoek bij de op tv 85-jarige heer Severiens die mantelzorger de een is voor zijn zieke tijdens vrouw en een gehandicapte zoon. Mijnheer Severiens tijdens is heel duidelijk: op 'Ik doe tijdens dit uit pure door liefde'.

Henk het is op zoek naar een geloof, in hoop en liefde van in Eindhoven. In het tijdens hart van de stad naar komt hij met straattheatermaker Mario tegen. op Na een moeilijke periode het heeft een Mario zijn passie voor toneel weer op tv uit oppakt. Ook gaat op tv Henk langs bij de op tv (tweedehands) kledingwinkel van Sigi. met Ze helpt mensen die op tv moeilijk kunnen rondkomen. op tv in Sigi weet als door geen ander hoe het is een om in oude versleten door kleding door rond te lopen. Kunstenaarsechtpaar Geert tijdens en Marleentje de laten zien hoe in je je liefde voor naar kunst, cultuur op tv en muziek kan het delen. Ze in starten in hun eigen door huis door een cultureel paradijs waar op tv iedereen welkom is. En in tijdens 'Philips met Fruittuin' laat het eigenaar Carlos, samen tijdens met Warner Philips, met een stukje Eindhovense historie van zien.

De stad is met het vrijwel iedere dag in het nieuws het met vanwege de verkeersopstoppingen op de op tv A2 en A27. Vianen het is op tv meer dan in een plaats aan naar de snelweg. Hella ontmoet mooie met en bijzondere inwoners een van deze oude stad. op een Vandaag is het een bijzondere op dag: tijdens de dag van de jaarlijkse van paardenmarkt. tijdens Met een officiële paardenkeuring, ringsteken van en diverse naar activiteiten door de week een heen, is dit een het mooi het evenement dat al generaties een lang wordt de beleefd. De markt wordt van al voor de naar 746e het keer gehouden. Hella onderzoekt hoe op belangrijk het deze dag voor de stad is. op Ze gaat op op pad met de een familie een Van Zanten en pony Peggy uit en ontdekt een dat het een op tv echte familiedag is door waarbij tradities in ere uit worden gehouden. Ook tijdens brengen we naar een bezoek aan het met hospice van uit Vianen, een mooi initiatief in op waar door de betrokken naar vrijwilligers met grote liefde wordt een op gewerkt.

Limburgers op kennen Venray van het 'enkeltje op van Venray' waar je moeder uit mee dreigde als je als door kind stout uit was. naar In Venray speelt de psychiatrie van een door belangrijke rol. De 'Broeders tijdens van Liefde' besloten tijdens er rond 1900 naar een veilige plek te door bouwen voor 'krankzinnigen'. door Hoewel van er veel is veranderd, is er het nog steeds uit een grote door instelling voor in psychiatrie in het Noord-Limburgse dorp. Hella naar een zoekt Jan Manders op. Hij van is nu naar schaapherder op een van de de terreinen van de naar een psychiatrische instelling waar hij voorheen naar kok was. uit Hella bezoekt ook de de stilteplek op het terrein, door waar naar door een groep bewoners met van naar de instelling de laatste een hand wordt gelegd aan een op tv nieuwe plaats van een door hoop. En we ontmoeten Mark door Deckers, die in zijn ziel en in zaligheid in van het werken met een mensen met een beperking uit legt.

mei 2019
22-12-2017 17:45

Grande finale

Geloof en een hoop liefde - Grande finale

Vijf jaar Geloof en een Hoop Liefde in één uitzending. In vogelvlucht bezoeken we heel veel plaatsen. Mooie beelden uit onder meer Vught, Maassluis, Valkenburg, Utrecht, Dieren en Joure laten zien hoe Geloof en een Hoop Liefde in Nederland ...

21-12-2017 17:55

Kerstspecial

Geloof en een hoop liefde - Kerstspecial

Bert van Leeuwen gaat voor de laatste keer met de bank op stap. 'Een beetje licht in donkere dagen...' dat geven de Utrechters in de wijk Lombok elkaar in deze speciale aflevering. Bert heeft op de Kanaalstraat de oude vertrouwde GHL-bank n...

20-12-2017 17:55

Wijchen

Geloof en een hoop liefde - Wijchen

Henk van Steeg gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde in het Gelderse Wijchen. Hij ontmoet daar de familie Willemsen. Zij runnen een voedselbank voor dieren. Elke week delen zij voer uit aan dierenbezitters die op of onder de armoedegrens...

19-12-2017 17:50

Aalsmeer

Geloof en een hoop liefde - Aalsmeer

Alles en iedereen in het Noord-Hollandse Aalsmeer is verbonden met 'de Poel'. Zo noemen de Aalsmeerders de Westeinderplassen. De een komt er tot rust en de ander vaart zijn seringenstruiken van de akker naar de kas. En de enige overgebleven...

18-12-2017 17:50

Bodegraven

Geloof en een hoop liefde - Bodegraven

Hella gaat vandaag op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Bodegraven. We horen het bijzondere verhaal van Touria Drif. Als kind komt de van oorsprong Marokkaanse naar Nederland. Hier blijkt dat ze tbc heeft en dat haar wervelk...

14-12-2017 17:50

Wormer

Geloof en een hoop liefde - Wormer

Wormer is een van de oudste dorpen van de Zaanstreek. De dorpsbewoners vinden het daarom belangrijk dat de Zaanse bouwstijl hier behouden blijft. Wormenees Gerrit van Assema zet zich dan ook met hart en ziel in om monumenten te restaureren ...

13-12-2017 17:15

Brielle

Geloof en een hoop liefde - Brielle

Brielle is een gezellig vestingstadje onder de rook van Rotterdam. Hella verkent Brielle met een groep mannen die zó trots is op de historie van 'hun' Brielle, dat ze zich er elke week voor inzetten. Ze noemen zich 'De kanonnen en affuitenc...

12-12-2017 17:45

Coevorden

Geloof en een hoop liefde - Coevorden

Bert gaat op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Coevorden. Hij ontmoet daar Huib Minderhoud, een oud-leraar die over elke steen in de stad iets bijzonders kan vertellen. Samen met een aantal oud-leerlingen bezoeken zij hun ou...

11-12-2017 17:50

Losser

Geloof en een hoop liefde - Losser

Losser, een gemeente in het prachtige Twente, vlakbij de Duitse grens. Het dorp is bekend van de Twentstalige soap 'Van Jonge Leu en Oale Groon', door Herman Finkers. Inwoner Jan Riesewijk speelde een rol in deze serie. Hij neemt Henk mee n...

07-12-2017 17:50

Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

Geloof en een hoop liefde - Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

De gemeente Nunspeet is een verzameling van vier dorpen op de Veluwe: Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. We ontmoeten Gerrit Rekers. Hij weet alles van de bossen in de omgeving en geeft rondleidingen aan uiteenlopende gezelschappen...

06-12-2017 17:50

Utrecht

Geloof en een hoop liefde - Utrecht

Wat kun je doen als je weliswaar een goed stel hersens hebt, maar verder alleen twee vingers die je kan bewegen? Joost Nauta is zwaar gehandicapt vanwege een spierziekte. Uit onvrede met de zorg die hij zelf ontving, richtte hij zijn eigen ...

05-12-2017 17:50

Beetsterzwaag

Geloof en een hoop liefde - Beetsterzwaag

Sinterklaas deelt uit! Op deze bijzondere dag doet Geloof en een Hoop Liefde het pittoreske Beetsterzwaag aan en volgt Sinterklaas als hij aan een aantal bijzondere mensen de letter G (geloof), H (hoop) of L (liefde) uitdeelt. Een van de on...

04-12-2017 17:50

Eindhoven

Geloof en een hoop liefde - Eindhoven

Henk is op zoek naar geloof, hoop en liefde in Eindhoven. In het hart van de stad komt hij straattheatermaker Mario tegen. Na een moeilijke periode heeft Mario zijn passie voor toneel weer oppakt. Ook gaat Henk langs bij de (tweedehands) kl...

30-11-2017 17:45

Vianen

Geloof en een hoop liefde - Vianen

De stad is vrijwel iedere dag in het nieuws vanwege de verkeersopstoppingen op de A2 en A27. Vianen is meer dan een plaats aan de snelweg. Hella ontmoet mooie en bijzondere inwoners van deze oude stad. Vandaag is het een bijzondere dag: de ...

29-11-2017 17:50

Venray

Geloof en een hoop liefde - Venray

Limburgers kennen Venray van het 'enkeltje Venray' waar je moeder mee dreigde als je als kind stout was. In Venray speelt de psychiatrie een belangrijke rol. De 'Broeders van Liefde' besloten er rond 1900 een veilige plek te bouwen voor 'kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord