Programma gemist?

We spreken uit Lien uit en Rob Jongkees: zij zijn in een 2007 in naar Bangladesh verhuisd om daar het ontwikkelings- en in zendingswerk te gaan doen. door We spreken Lien het op tv en Rob Jongkees: zij zijn de in 2007 naar van Bangladesh verhuisd om daar van tijdens ontwikkelings- en zendingswerk te op tv gaan doen. Lien in werkt bij een de organisatie die de brandveiligheid naar van kledingfabrieken controleert. Ze het de hebben ervoor gekozen met om in Bangladesh hun eigen door geld te verdienen in en daarnaast tijdens in privé en werk van het christen-zijn de uit te dragen. Sinds 2013 tijdens zijn er regelmatig naar moorden door islamitische de militanten, op tv met machetes en het messen. Bangladesh was tot dan op toe ontzettend het veilig. Een uit paar weken geleden werden op van een kilometer van in naar Lien en Rob negentien door buitenlanders vermoord in met een tentje op tv waar ze zelf het ook komen. Staat van hun keuze voor dit een land onder druk? Antje Oosterkamp: door Antje is van oncologisch chirurg. Zij is op tv de nu vier jaar het in Bangladesh en voelde tijdens zich geroepen om er heen naar op te gaan. Antje van is vrijgezel; dat ik geen een man en op tv kinderen heb was naar een gepasseerd station. een Het is nooit helemaal weg, door maar dat speelde van naar hier niet zo mee. Het door is nu ook echt door een voordeel; Vrienden, naar collega's in en gemeenschap gaat hier samen met en op dat is met makkelijker zonder man en door kinderen. Broeder met Guillaume: 'Al voor ik in ging studeren naar had ik als een protestant kennisgemaakt met de het Benedictijnen. Ik in was diep onder de indruk van het de naar gemeenschap en later ben ik in door bij Taizé ingetreden. in Ik was 23/24. Je een weet niet wat je in doet, het gebeurde vanuit door enthousiasme. het Bangladesh is een een heel bijzonder tijdens land. Je moet er een veel incasseren, in maar het is ook prachtig. op tv We leven een heel erg eenvoudig, er tijdens is geen uit buitenlander die zo leeft. Maar uit van in het begin in was het nog tijdens radicaler. De armen waren toen tijdens nog tijdens armer en wij hadden door dus ook de totaal geen privacy op tv en qua eten, ik mag het op tv geen honger uit noemen, denk ik. Daardoor naar met heb ik wel echt een de beetje van de de armen naar kunnen begrijpen.'

In Bolivia in ontmoeten we Harry Ellen. een een Hij is 81, maar nog van dagelijks te vinden in tijdens van de timmerwerkplaats van de de kleine bijbelschool een in het Boliviaanse Sucre. door In Bolivia ontmoeten we naar Harry tijdens Ellen. Hij is 81, met maar nog dagelijks te een vinden de in de timmerwerkplaats op tv van de kleine op tv bijbelschool in het Boliviaanse Sucre. het Twaalf jaar met geleden overleed zijn vrouw en in de vertrok hij uit verdriet naar Zuid-Amerika. op tv Nog de maar een van jaar geleden hertrouwde hij, met de uit naar Boliviaanse Fanny. Hij spreekt een op paar woorden de Spaans, zij door een paar woorden Nederlands. het En er staat nog een naar bruiloft de aan te in komen. Door opa de Harry kwam kleinzoon Jan de in contact met de op tv Boliviaanse naar Elsa. Volgend jaar maart stappen naar zij in van het huwelijksbootje! de Geke Weenink: zij kwam als ambitieuze een door twintiger naar Bolivia om een stroopwafelhandeltje de te met starten. Zes jaar later is de ze gestopt met tijdens haar met winkel, getrouwd met de Boliviaanse tijdens Rene en op heeft twee kinderen. op tv We lopen met op tv haar op de op tv veelkleurige markt. Natuurlijk mist op ze Nederland, haar naar familie, haar op vrienden. Trinke op tv Miedema: een naar oer-Hollandse Friezin in de binnenlanden van de Bolivia. Als de het om zes uur met 's ochtends een licht wordt, trekt uit Trinke van Miedema haar laarzen aan tijdens om de koe op te melken. Ze in woont in uit Caranavi, op vier de uur afstand van La Paz het en op de rand door door van het oerwoud. Trinke ziet naar haar tijdens verblijf in Bolivia als een roeping naar van uit God en in zes op tv jaar tijd heeft de ze een huis opgericht een voor kinderen met op tv op tv een verstandelijke beperking. Als het met aan haar ligt, met gaat ze hier met nooit meer een weg.

De Spaanse kustplaats door waar de Nederlandse tijdens naar pensionado's massaal genieten met van hun oude van dag. In GHL op tv over de Grens zoeken we van ze op. Op tijdens welke in manier ervaren zij in uit Benidorm geloof, hoop of naar liefde? De in Spaanse kustplaats waar de met Nederlandse pensionado's massaal genieten door van hun in oude de dag. In GHL over de de Grens door zoeken we ze het op. Op welke manier ervaren door zij in Benidorm geloof, naar hoop of van liefde? Op de GHL-bank van nemen tal van uit Nederlanders plaats. op tv Zo komen we op de de top tijdens van door een berg Peter tegen. door Drie keer in de op tv week loopt hij een naar de op top en van geniet. Dit doet hij sinds door hij een is genezen van darmkanker. op De plek met het kruis een op tv betekent veel voor hem. op tv Ook ontmoeten we op tv Evelien. Zij door zou eigenlijk van haar het oude dag willen genieten en uit de gaan golfen, net als van vele anderen. In naar plaats daarvan werkt ze op tv zestig uur per week uit in haar van asiel, uit liefde van voor met de verwaarloosde dieren. In het Benidorm delen we een ook geloof, hoop en liefde op tv uit. met Jaap de een Boer krijgt een een letter van zijn stiefzoon Vincent. Hij door wil naar Jaap bedanken dat hij er de altijd uit voor hem is geweest. Waar van liefde tussen op tv stiefvaders en zonen niet tijdens altijd naar vanzelfsprekend is, door is dit voor Jaap een een ontroerend moment. Uiteraard zijn met we ook benieuwd het een of Nederlanders iets van geloof, met hoop of uit liefde mee in hebben vanuit Nederland. de We ontmoeten Nel. Zij draagt altijd de een het gehaakt kruisje een in haar tas. op tv Na het overlijden van een haar man en naar twee kinderen is zij in tijdens Benidorm op tot geloof gekomen. Nel is naar uit daar heel dankbaar voor. Ze kan op nu, ondanks tijdens het grote in verlies, wel gelukkig naar zijn. En op tv we bellen aan bij Harry van Bolhuis. Hij uit woonde in Amerika ten uit tijde van de aanslagen op tv van uit 11 september. Het met maken van uit een beeld hielp hem om van de gebeurtenis te door verwerken. Regelmatig in heeft hij voor de uit slachtoffers de gebeden.

De in Spaanse kustplaats waar de tijdens Nederlandse de pensionado's massaal genieten naar van hun oude tijdens dag. In GHL over op de Grens de zoeken we ze naar op. Op welke manier ervaren zij door in Benidorm naar geloof, hoop op tv of liefde? De Spaanse kustplaats op tv waar op de Nederlandse in pensionado's massaal genieten van hun een oude dag. In op GHL het over de Grens zoeken we ze in op. Op het welke manier ervaren zij door in Benidorm met geloof hoop of van liefde? Op de GHL-bank de nemen tal door van Nederlanders plaats. Zo naar komen op we op de met top van de een berg Peter tegen. een Drie keer in van de week loopt door hij naar de de top en uit geniet. Dit doet in hij sinds hij is met genezen van darmkanker. De naar plek met met het kruis betekent veel door voor hem. Ook in ontmoeten naar we Evelien. Zij zou de eigenlijk van haar oude dag tijdens de willen genieten en gaan golfen, tijdens net het als vele anderen. door In plaats daarvan werkt ze zestig van uur per een week in haar asiel, uit een uit liefde voor op tv de verwaarloosde dieren. het In Benidorm delen we van ook geloof, hoop en tijdens liefde uit. Jaap de naar tijdens Boer krijgt een letter van door zijn stiefzoon Vincent. een Hij het wil Jaap bedanken dat hij er tijdens een altijd voor hem met is geweest. Waar liefde tussen een stiefvaders en van zonen niet altijd vanzelfsprekend is, in is dit het voor Jaap een ontroerend met moment. Uiteraard op tv zijn we van ook benieuwd of Nederlanders naar iets van geloof, hoop op of in liefde mee uit hebben vanuit Nederland. We ontmoeten uit Nel. Zij draagt door altijd tijdens een gehaakt kruisje in haar een tas. Na het uit overlijden van haar man door en twee kinderen het is zij naar in Benidorm het tot geloof tijdens gekomen. Nel is daar heel dankbaar het voor. Ze kan het de nu ondanks het grote verlies een wel gelukkig zijn. op En we bellen aan op naar bij Harry Bolhuis. naar Hij woonde in Amerika ten tijde op tv op tv van de aanslagen uit van 11 september. op tv Het maken van op tv een beeld hielp hem om de door met gebeurtenis te verwerken. met Regelmatig heeft hij voor de een slachtoffers met gebeden.

In op tv Rome ontmoeten we de Nederlanders door naar Kees van Duin, Elisabeth Mager met en Monique Kraakman. In met Rome door ontmoeten we Nederlanders: Kees tijdens van Duin is 69 op jaar en tijdens woont al naar sinds 1972 in Rome. Als door stadsgids leidt hij met Nederlandse toeristen rond. uit Daarnaast het is hij diaken van de met Friezenkerk, de Nederlandse van katholieke kerk in met Rome naast tijdens het Sint tijdens Pieterplein. In de op heilige stad komen Kees' passies in samen: het op dienen naar van God en de van liefde voor kerk met en geschiedenis. Elisabeth Mager doet een vrijwilligerswerk bij op tv een op centrum voor vluchtelingen, op tv dat ziet ze als van een opdracht van God. De de vluchtelingen door kunnen in het centrum in terecht uit voor een kop koffie of door thee, een praatje of naar spelletje, taalles en uit hulp en advies tijdens op door allerlei vlakken. Monique Kraakman runt uit met haar partner op tv Mauro een zorgboerderij het voor verstandelijk tijdens gehandicapten. Ze uit heeft het huifbedrijden in Italië op geïntroduceerd, zwaar in gehandicapte op mensen rijden op een door uit paarden gedragen bed. het Dieren hebben altijd een tijdens grote met rol gespeeld met in haar leven. Als kind op heeft ze ervaren hoeveel met liefde van en troost dieren kunnen op tv geven. Dat gevoel op tv wil ze met doorgeven.

Door een medische van fout kwam het Luuk Wissema in een uit rolstoel terecht. tijdens Zelf dacht Luuk naar dat zijn van leven niet meer de waardevol kon zijn. Gelukkig heeft naar hij zijn levenslust uit uit hervonden. Door een medische fout kwam in de Luuk Wissema in een rolstoel terecht. op tv met Zelf dacht Luuk dat zijn door leven niet met meer waardevol met kon zijn. Gelukkig heeft hij zijn het levenslust hervonden en naar geeft hij nu naar presentaties op scholen. het Zo van laat hij kinderen zien de dat 'anders zijn' waarde uit heeft op tv en ook uit Bert ervaart vandaag op hoe het is om in een een rolstoel te zitten. naar het Een paar kilometer verder struinen agent de Mark op Cobussen en Mirjam in door de straten in van Urk. Deze twitterende wijkagent uit houdt dagelijks een tijdens oogje in het op op zeil op het visserseiland. Ondanks dat met hij op 'een vreemde' uit (niet van Urk) uit is, wordt Mark tijdens alom geaccepteerd. Henk gaat van op zoek met naar geloof, hoop en liefde achter een de naar voordeur.

Sander het Veldman hoorde een jaar in geleden met dat hij een ernstige hersentumor heeft. door Dit verandert tijdens zijn op tv leven van de door ene op de andere dag volledig. een op tv Sander Veldman hoorde een jaar uit geleden dat door hij een ernstige het hersentumor heeft. Dit verandert zijn een leven van een de ene op uit de andere dag uit volledig. met Hij komt terecht in het een zwaar op medisch traject en tot met op de dag van tijdens vandaag is zijn levensverwachting een laag. Toch van kijken Sander, zijn tijdens vrouw Miriam en hun uit drie het jonge kinderen vol met hoop naar de toekomst. Aan in Hella met vertellen zij waar door ze die kracht vandaan halen. door op tv Bert ontmoet sigarenmaker van Tinus Vinke. Hij is negentig met jaar en weigert tijdens met pensioen te naar gaan. Alle in reden om uit Tinus eens flink in de het zonnetje te zetten, van dachten met zijn collega's. Henk naar belt vandaag bij verschillende op tv huizen in Kampen met aan om te kijken met wat zij van aan geloof, hoop en uit liefde in huis naar hebben.

Ook met als je het 90 jaar bent, het kun je nog wat voor een door ander betekenen. Dat een bewijst Wim het de op Bekker. Hij gaat wekelijks van met een een groep ex-daklozen en -verslaafden het in bos de in. Ook als je 90 van jaar bent, kun je van nog in wat voor een ander betekenen. uit Dat bewijst Wim op tv de tijdens Bekker. Hij gaat wekelijks door met een groep ex-daklozen door en -verslaafden de het bos op tv in. Om hout te hakken, de maar vooral om de te luisteren en uit aandacht voor hen van te hebben. door Ooit begon op Wim als tijdens priester, maar hoe in ouder hij wordt, hoe meer op tv hij het overtuigd raakt van het feit dat op hij zijn geloof op vooral vorm door kan geven het met de voeten in tijdens de klei. op tv Jan Willem gaat met Wim tijdens op stap een en ontmoet de op tv mannen waar Wim mee tijdens werkt. Henk duikt met de vandaag in de uit wereld van de Bossche bol, want op tv hoe eet je uit zo'n ding tijdens eigenlijk?

Deze week is de Geloof en een door Hoop Liefde in door het prachtige in Amstelgebied. In tijdens het centrum van Ouderkerk van aan de uit Amstel is een van op de oudste Portugees-Joodse begraafplaatsen op van Nederland op te vinden: Beth Haim. van Historica Jo een Blom is gefascineerd door uit deze met mooie plaats en vertelt ons het daar naar graag over. het En Hella deelt vandaag in dit op tv mooie dorp de uit Geloof, Hoop en naar Liefde-letters door uit.

Deze week door is Geloof en een een Hoop op tv Liefde in het uit prachtige Amstelgebied. Het Amsterdamse naar Bos uit is een kunstmatig aangelegd bos en de hoort bij een gemeente naar Amstelveen. Het is drie keer van groter dan Central Park door in met New York en tijdens er komen jaarlijks naar zo'n zes naar miljoen bezoekers. Stadsecoloog op Martin Melchers neemt ons mee door op dit verrassende door gebied. Henk heeft hier op bijzondere ontmoetingen de op de Geloof en door uit een Hoop Liefde-bank.

Deze uit week is met Geloof en een Hoop van Liefde in in het prachtige Amstelgebied. De zomer door staat voor de deur de tijdens en in Ouderkerk aan de de Amstel is dat op het moment door om de 'Jan een Coevert veer' in te water te laten. van Een pontje dat het oude in op tv gedeelte van Ouderkerk verbindt met naar het stukje Ouderkerk tijdens dat bij in Amstelveen hoort. Initiatiefnemer door Jan Coevert op is er ook dit jaar weer de bij uit om alles in door goede banen te leiden. Verder van de gaat Mirjam op een zoek naar 'Ouderkerkers' die op op de de Geloof en een Hoop Liefde-bank uit willen op plaatsnemen.

Deze op tv week is Geloof en een een Hoop op tv Liefde in het op tv prachtige Amstelgebied. Deze week is tijdens Geloof en uit een Hoop met Liefde in het prachtige met Amstelgebied. Mirjam gaat op van zoek naar van Geloof, Hoop van of Liefde bij de op tv Amstelveners een thuis. En Eduard van Adrichem laat het ons zien van wat zijn relatie met door de natuur met is.

Ed Citroen de heeft van een bijzondere achternaam van en dat weet hij. Soms naar worden naar er grapjes over gemaakt door en dit op vindt hij niet altijd leuk. de Voor hem het is zijn tijdens naam beladen; hij is namelijk Joods. op Ed Citroen heeft een een bijzondere achternaam de en dat de weet hij. Soms het worden er grapjes naar over gemaakt en de dit vindt van hij niet van altijd leuk. Voor hem is zijn naar naam beladen; tijdens hij is namelijk Joods. een Zijn opa een is een omgebracht tijdens de Holocaust in en dit houdt een hem erg bezig. op Als troubadour heeft Ed als uit artiestennaam bewust in zijn eigen naam gekozen tijdens op tv om de geschiedenis van zijn familie uit te kunnen vertellen. op tv Mirjam herdenkt samen met in met Ed zijn opa de Frits Citroen. door Bert is met de bank het op de Waalsdorpervlakte en op tv gaat hier met met op Henk Kerkhof terug naar in de tijd. Zijn een vader werd gefusilleerd op de deze verstilde op plek. Bert hoort hoe op tv Henk de dit als tiener met heeft ervaren.

Als op kind krijgt Patrick Buch naar jeugdreuma en uit een huidziekte waardoor van hij isoleert naar van de buitenwereld. Hij uit raakt geïnteresseerd in de geschiedenis door en Napoleon op tv werd van zijn inspiratiebron. Als kind krijgt door Patrick Buch jeugdreuma naar en een huidziekte tijdens waardoor hij uit isoleert van de door buitenwereld. Hij raakt geïnteresseerd in op tv de geschiedenis naar en een Napoleon werd zijn inspiratiebron. Napoleon was door klein, sprak in niet goed Frans uit en werd op gepest. Door hem leerde Patrick: het op tv je kunt van niets uit ook iets worden. Bert in ziet bij uit Patrick thuis de in Wassenaar hoe Napoleon op tot op de uit dag van vandaag uit een inspiratie is. Pauline tijdens Baijer is uit de begrafenisonderneemster in Wassenaar. Door tijdens verschillende uit sterfgevallen in haar een eigen leven ontstond een 'passie' in voor de de dood. de Ook in haar vrije naar tijd gaat tijdens die passie door, want Pauline verzamelt door de namelijk miniatuurrouwauto's. Henk laat zich in op stijl vervoeren door naar de villawijken van op tv Wassenaar. Is er door achter die uit gesloten in deuren ook geloof, hoop en liefde in te op vinden?

Ze scheurt door met in het dorp op haar op tv scootmobiel en ondanks naar haar minimale naar verstaanbaarheid weet ze heel goed duidelijk de te maken een wat ze in wil. Conny van der door Meijden heeft ALS. Ze uit scheurt door het op tv van dorp op haar scootmobiel de en ondanks haar minimale van verstaanbaarheid weet op ze heel goed door duidelijk te een maken wat ze wil. de Conny van der Meijden heeft op tv ALS. Een buitenstaander tijdens een zal haar als zwaar met invalide zien, maar voor Conny naar op tv en haar man René voelt een dat helemaal niet zo. naar Teun Waltman op is volledig gepassioneerd door in molens. Officieel is een hij al van met pensioen, de maar voor zijn door grote liefde de molen naar werkt hij gewoon tijdens door. Deze week van zit op tv Teun precies veertig jaar van op 'zijn' molen van in Voorschoten. Wij genieten tijdens een dagje met hem de mee. Hella parkeert naar de bank op door een een bijzondere locatie: de beheerder van een kasteel Duivenvoorde op tv neemt haar door mee naar het 'hart' het van zijn tijdens kasteel.

juni 2017
26-05-2017 15:20

Bangladesh

Geloof en een hoop liefde - Bangladesh

We spreken Lien en Rob Jongkees: zij zijn in 2007 naar Bangladesh verhuisd om daar ontwikkelings- en zendingswerk te gaan doen. We spreken Lien en Rob Jongkees: zij zijn in 2007 naar Bangladesh verhuisd om daar ontwikkelings- en zendingswer...

25-05-2017 15:20

Bolivia

Geloof en een hoop liefde - Bolivia

In Bolivia ontmoeten we Harry Ellen. Hij is 81, maar nog dagelijks te vinden in de timmerwerkplaats van de kleine bijbelschool in het Boliviaanse Sucre. In Bolivia ontmoeten we Harry Ellen. Hij is 81, maar nog dagelijks te vinden in de timm...

24-05-2017 15:20

Benidorm

Geloof en een hoop liefde - Benidorm

De Spaanse kustplaats waar de Nederlandse pensionado's massaal genieten van hun oude dag. In GHL over de Grens zoeken we ze op. Op welke manier ervaren zij in Benidorm geloof, hoop of liefde? De Spaanse kustplaats waar de Nederlandse pensio...

23-05-2017 15:20

Benidorm

Geloof en een hoop liefde - Benidorm

De Spaanse kustplaats waar de Nederlandse pensionado's massaal genieten van hun oude dag. In GHL over de Grens zoeken we ze op. Op welke manier ervaren zij in Benidorm geloof, hoop of liefde? De Spaanse kustplaats waar de Nederlandse pensio...

19-05-2017 15:20

Rome

Geloof en een hoop liefde - Rome

In Rome ontmoeten we de Nederlanders Kees van Duin, Elisabeth Mager en Monique Kraakman. In Rome ontmoeten we Nederlanders: Kees van Duin is 69 jaar en woont al sinds 1972 in Rome. Als stadsgids leidt hij Nederlandse toeristen rond. Daarnaa...

18-05-2017 15:20

Urk

Geloof en een hoop liefde - Urk

Door een medische fout kwam Luuk Wissema in een rolstoel terecht. Zelf dacht Luuk dat zijn leven niet meer waardevol kon zijn. Gelukkig heeft hij zijn levenslust hervonden. Door een medische fout kwam Luuk Wissema in een rolstoel terecht. Z...

17-05-2017 15:20

Kampen

Geloof en een hoop liefde - Kampen

Sander Veldman hoorde een jaar geleden dat hij een ernstige hersentumor heeft. Dit verandert zijn leven van de ene op de andere dag volledig. Sander Veldman hoorde een jaar geleden dat hij een ernstige hersentumor heeft. Dit verandert zijn ...

16-05-2017 15:20

Den Bosch

Geloof en een hoop liefde - Den Bosch

Ook als je 90 jaar bent, kun je nog wat voor een ander betekenen. Dat bewijst Wim de Bekker. Hij gaat wekelijks met een groep ex-daklozen en -verslaafden het bos in. Ook als je 90 jaar bent, kun je nog wat voor een ander betekenen. Dat bewi...

11-05-2017 17:50

Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel

Geloof en een hoop liefde - Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel

Deze week is Geloof en een Hoop Liefde in het prachtige Amstelgebied. In het centrum van Ouderkerk aan de Amstel is een van de oudste Portugees-Joodse begraafplaatsen van Nederland te vinden: Beth Haim. Historica Jo Blom is gefascineerd doo...

10-05-2017 17:45

Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel

Geloof en een hoop liefde - Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel

Deze week is Geloof en een Hoop Liefde in het prachtige Amstelgebied. Het Amsterdamse Bos is een kunstmatig aangelegd bos en hoort bij gemeente Amstelveen. Het is drie keer groter dan Central Park in New York en er komen jaarlijks zo'n zes ...

09-05-2017 17:50

Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel

Geloof en een hoop liefde - Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel

Deze week is Geloof en een Hoop Liefde in het prachtige Amstelgebied. De zomer staat voor de deur en in Ouderkerk aan de Amstel is dat het moment om de 'Jan Coevert veer' te water te laten. Een pontje dat het oude gedeelte van Ouderkerk ver...

08-05-2017 17:50

Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel

Geloof en een hoop liefde - Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel

Deze week is Geloof en een Hoop Liefde in het prachtige Amstelgebied. Deze week is Geloof en een Hoop Liefde in het prachtige Amstelgebied. Mirjam gaat op zoek naar Geloof, Hoop of Liefde bij de Amstelveners thuis. En Eduard van Adrichem la...

04-05-2017 17:50

Wassenaar-Voorschoten (4/4)

Geloof en een hoop liefde - Wassenaar-Voorschoten (4/4)

Ed Citroen heeft een bijzondere achternaam en dat weet hij. Soms worden er grapjes over gemaakt en dit vindt hij niet altijd leuk. Voor hem is zijn naam beladen; hij is namelijk Joods. Ed Citroen heeft een bijzondere achternaam en dat weet ...

03-05-2017 17:45

Wassenaar-Voorschoten (3/4)

Geloof en een hoop liefde - Wassenaar-Voorschoten (3/4)

Als kind krijgt Patrick Buch jeugdreuma en een huidziekte waardoor hij isoleert van de buitenwereld. Hij raakt geïnteresseerd in de geschiedenis en Napoleon werd zijn inspiratiebron. Als kind krijgt Patrick Buch jeugdreuma en een huidziekte...

02-05-2017 17:45

Wassenaar-Voorschoten (2/4)

Geloof en een hoop liefde - Wassenaar-Voorschoten (2/4)

Ze scheurt door het dorp op haar scootmobiel en ondanks haar minimale verstaanbaarheid weet ze heel goed duidelijk te maken wat ze wil. Conny van der Meijden heeft ALS. Ze scheurt door het dorp op haar scootmobiel en ondanks haar minimale v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 137
  • Laatste uitzending op 26-05-2017 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord