Programma gemist?

Vijf jaar uit Geloof en een tijdens Hoop Liefde in op één uitzending. In vogelvlucht tijdens bezoeken de we heel veel plaatsen. van Mooie een beelden uit onder van meer Vught, Maassluis, Valkenburg, Utrecht, Dieren van en in Joure laten zien naar hoe Geloof en het een Hoop Liefde in Nederland op met tot uiting kwam. tijdens Zoals in Vught waar Henk van uit op tv Steeg het bijzonder naar positieve echtpaar Caro naar en Frank ontmoet. het En Mirjam Bouwman die op bezoek van is de bij zuster Helena, de secretaresse op het van het Katholiek Vrouwen Gilde. In uit Joure waar Hella op tv van naar der Wijst bij op tv Douwe achterop de de fiets springt om een letter uit te bezorgen in bij zijn door vriend Leendert. Allemaal op bijzondere mensen die geloof, van hoop en liefde uit uitdragen van en zo de de samenleving iets van van Jezus laten zien.

Bert van de Leeuwen gaat voor de het laatste met keer met de bank een op door stap. 'Een beetje uit licht in donkere dagen...' dat met geven de Utrechters in op de wijk met Lombok elkaar in deze naar speciale aflevering. uit Bert heeft met op de Kanaalstraat de oude een vertrouwde GHL-bank neergezet, met helemaal in kerstsfeer. op tv Hij op gaat op op tv zoek naar de verhalen in over kerst in deze multiculturele op tv wijk. op Wat betekent de geboorte van naar een Jezus nog in met deze tijd, in een wijk van waar zoveel de religies en culturen een leven? Zo belandt Bert in het de op kapperszaak van de op tv Armeense Anna en helpt op tv hij mee uit om de kerstboom het van het hospice een op tv mooie de plek te geven.

Henk het van Steeg gaat de op zoek naar op geloof, hoop en liefde tijdens in het Gelderse het Wijchen. Hij het ontmoet daar de naar familie Willemsen. het Zij runnen een voedselbank voor in dieren. Elke week delen van zij voer uit met naar aan dierenbezitters die uit op of onder uit de armoedegrens leven. En Henk maakt de kennis met door de stoere Rosemarie Habraken. naar Als ze niet naar door op de schietvereniging in is, dan sleutelt ze aan in oude met auto's in haar garage. Zij een was het eerste in meisje dat een in Nederland met naar de lts ging. En de we ontmoeten tijdens Maurice Broekhoff. Hij vertelt ons het over zijn vrouw op tv Baukje met die afgelopen uit zomer aan de van gevolgen van kanker overleed. Haar op tv levenslust en passie, die een ze tot het in laatst op toe liet zien, zette een Maurice er met nog meer een toe aan in alles wat de hij doet in zijn hart van te volgen. En op tv we gaan swingen in tijdens 't Hoshuuske: tijdens een discotheek waar mensen met op een beperking een een hele avond de uit hun in dak kunnen gaan. Geert Willems de draait uit er al veertig jaar de met plaatjes.

Alles uit en iedereen in het in Noord-Hollandse Aalsmeer is een verbonden met 'de Poel'. met Zo noemen uit de Aalsmeerders door de Westeinderplassen. De het een komt in er tot rust en de door ander op tv vaart zijn seringenstruiken van de akker door naar de de kas. En tijdens de enige overgebleven op tv visser, Theo Rekelhof, verdient zijn naar brood op met de op tv plassen. Samen met door Bert roken zij het de vangst van deze dag. Aalsmeer door was op tv in het verleden vooral op bekend met door de vele tv-studio's. Marja met Berendrecht dweilt al een 28 jaar de vloeren met van deze op tv ooit zo bloeiende van studio's. het Tijdens het poetsen mijmert naar Marja over de 'gouden naar tijd' op met ome Joop op (Joop van de Ende), Ron's Honeymoonquiz van uit en het dagelijkse gerakketakketak op van het Rad met van Fortuin.

Hella naar gaat vandaag op zoek op tv naar verhalen over de geloof, hoop en op liefde in Bodegraven. op tv We horen op het bijzondere verhaal van Touria de Drif. Als op kind komt het de van oorsprong op Marokkaanse naar Nederland. Hier blijkt door een dat ze tbc heeft uit en dat van haar wervelkolom is een beschadigd, waardoor ze klein blijft. van Net als ze haar tijdens van dwerggroei een plek van heeft gegeven en tijdens haar leven op de door rit lijkt, overlijdt haar man. het In de tijden op tv die een volgen heeft ze grote in steun aan Kees en uit Ria. Zij door zijn de gastouders op voor haar een zoontje. Kees uit en Ria worden in deze met periode als op familie voor een Touria. Ook lopen we mee naar met Ruud Kooistra. Met op tv zijn foto's naar laat hij de mooie uit en op tv bijzondere kanten van op tv Bodegraven zien. naar En we ontmoeten inwoners die het graag een bemoediging willen op tv geven op tv aan buren van en/of bekenden door het met geven van geloof, hoop of uit met liefde.

Wormer het is een van van de oudste op dorpen van de het Zaanstreek. De dorpsbewoners vinden het het daarom belangrijk dat de de de Zaanse bouwstijl hier behouden blijft. Wormenees het tijdens Gerrit van Assema op zet zich dan ook met hart uit en ziel van in om naar monumenten te restaureren en mag een nu werken aan in het een wel heel bijzonder in project, namelijk het de 'Beschuitstoren'. Ook gaat Mirjam op met bezoek bij door Piet Praag om de op koeien te op melken en uit doordat Wormer in een waterrijk het gebied uit ligt, doet hij op tv dat per met boot. En we kijken mee de hoe Rob door Mantel, treinliefhebber, eindelijk door zijn droom kan verwezenlijken. uit Ilse van naar Steen krijgt een letter van uit haar naar trotse moeder. En Mirjam belt op aan bij uit Nederlands allereerste met vrouwelijke allround schaatskampioen, Rie uit Schoute-Meijer.

Brielle is een tijdens een gezellig vestingstadje onder de het rook van Rotterdam. Hella op tv verkent Brielle op met een groep mannen op die zó trots uit is op van de historie een van 'hun' Brielle, dat ze de zich er elke week op tv met voor inzetten. Ze noemen zich tijdens 'De kanonnen tijdens en affuitenclub van Brielle'. De van bevrijding van Den door Briel op tv in 1572 lijkt voor de een op buitenstaander lang geleden, maar voor tijdens de Briellenaren is de deze een dag het hele jaar door belangrijk. van met We zien hoe naar deze geschiedenis de bewoners verbindt door en met welke rol geloof naar hierin heeft gespeeld. De liefde vinden op we de in Verzorgingshuis de Breede Vliet, waar Marjolijn op Markus iets bijzonders tijdens maakt met familieleden van de op een bewoners. En er worden weer letters op van uitgedeeld aan inwoners die wel van wat op tv G(eloof), H(oop) of L(iefde) op kunnen gebruiken.

Bert het gaat op de zoek naar verhalen over geloof, op tv hoop en met liefde in Coevorden. de Hij ontmoet daar Huib Minderhoud, een naar een oud-leraar die over elke steen in in de stad van iets bijzonders van kan vertellen. Samen uit met een aantal met oud-leerlingen bezoeken zij hun met oude schoolgebouw en op tv het halen herinneringen op. Ook maken met we kennis op tv met Roelof Speelman, een gepassioneerde naar door poppenspeler. Zijn optredens geven hem de uit mogelijkheid op tv om op tijdens een andere manier met mensen op tv te communiceren. En we tijdens brengen een bezoek het aan de jaarlijkse met ganzenmarkt uit en horen tijdens het bijzondere verhaal van Bep tijdens Eckhardt die, toen met haar op moeder aan het dementeren was, eindelijk uit liefde uit in haar ogen een zag.

Losser, een gemeente door in in het prachtige Twente, vlakbij in de Duitse tijdens grens. Het dorp is bekend door van de door Twentstalige door soap 'Van Jonge Leu het en Oale Groon', door Herman op tv Finkers. Inwoner Jan tijdens Riesewijk speelde een in tijdens rol in deze het serie. Hij neemt Henk mee uit naar de Wall tijdens of naar Fame van Losser. Ook van mag Henk mee naar naar de kerststallenexpositie van een Jan met in de steenfabriek. In met Losser is op ook een echte Lourdesgrot. Jan uit Olde Daalhuis bouwde deze naar helemaal naar zelf in zijn achtertuin. Henk uit is benieuwd naar tijdens het het verhaal erachter. Ook ontmoeten in we Kitty Dijkstra. Zij met wil naar een letter geven aan van haar man Anne van die militair uit is. En het Ferdi de Boer van - die oud tijdens ijzer inzamelt - vertelt zijn op tv verhaal.

De gemeente het Nunspeet is op een verzameling van vier dorpen een op de Veluwe: een van Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. We op ontmoeten Gerrit Rekers. de de Hij weet alles van naar de bossen in het de omgeving en de geeft rondleidingen aan uiteenlopende gezelschappen. in Gerrit is een door geboren en getogen tijdens Nunspeter, maar laat door zich niet uit zo makkelijk van in een (kerk)hokje duwen. In op tv de natuur van ervaart naar hij meer van tijdens God dan in door de kerk. Mirjam in gaat met hem van op stap om bessen te op tv plukken voor op de jam die hij elke van uit week maakt en praat met op hem over van het vrije leven naar dat hij leidt. op Daphne van Zomeren is naar sinds uit kort hoofdherder van op tv de schaapskudde in Elspeet. Vroeger de was ze grafische ontwerper, uit maar ze ontdekte op tv dat ze liever tijdens op tv buiten was. Na vele de ontwikkelingen voelt ze op zich nu eindelijk met helemaal op haar het plaats als herder met met een eigen door kudde. William von Baumhauer naar laat op aan Mirjam het Verscholen van Dorp van Vierhouten zien, de dat op tv zijn opa Edouard op tv von Baumhauer heeft van gesticht. Hij vertelt de geschiedenis uit van het dorp op dat in uit de Tweede van Wereldoorlog diep in de de bossen is gebouwd en van talloze met Joodse onderduikers het leven heeft de gered.

Wat kun tijdens je tijdens doen als je weliswaar een op tv goed de stel hersens hebt, maar verder alleen van twee vingers die op in je kan bewegen? Joost Nauta is tijdens zwaar op tv gehandicapt vanwege een spierziekte. Uit de onvrede in met de zorg tijdens die hij zelf ontving, het richtte hij zijn eigen met thuiszorgbedrijf naar op. Vanuit zijn een rolstoel, kleinschalig, met zorg uit op maat. Ooit begonnen in door vanuit zijn huiskamer met één buurman op tv als een klant is 'Joost Zorgt' nu op op een organisatie met zes vestigingen het en tientallen werknemers. een Geloof en een met Hoop de Liefde volgt deze bijzondere met directeur op een gewone werkdag. op tv door Historica Esther Smit beleeft in volop historische sensaties op tv rondom de naar Domtoren. Precies onder de Dom de liggen het de overblijfselen van het Romeinse fort op tv in Trajectum. Esther neemt ons mee naar uit de plekken in waar deze resten zichtbaar op tv tijdens zijn, zoals in de kelder van op een kroeg tegenover op tv de tijdens Domtoren. Michel Dickhoff uit is fanatiek naar supporter op de roemruchte in Bunnikside van FC Utrecht. door Zijn met armen staan vol in tattoos. Maar zijn op tv hele leven heeft hij op tv altijd een de stille fascinatie voor van het geloof gehad. Inmiddels bezoekt van hij wekelijks de Remontrantse het Gemeente met in Utrecht en wil hij tijdens graag van godsdienstleraar worden.

Sinterklaas deelt door uit! Op deze de bijzondere dag doet op tv Geloof een en een Hoop Liefde uit het pittoreske Beetsterzwaag uit aan en een volgt Sinterklaas als hij het aan een door aantal bijzondere mensen de de letter G op tv (geloof), H (hoop) tijdens of L (liefde) uitdeelt. Een de van de de ontmoetingen is een heel verrassende: het dat is bij het op tv dierverzorger Juno, die onlangs twee zwaar het verwaarloosde tijgers uit met het van Syrische Aleppo haalde en de hen daarmee redde het van de hongersnood. de Ook gaat van de Sint uit op bezoek bij de in 85-jarige heer Severiens die tijdens mantelzorger is voor met zijn zieke vrouw en een gehandicapte zoon. Mijnheer door Severiens is het heel duidelijk: naar 'Ik doe op dit uit pure naar liefde'.

Henk de is op zoek naar geloof, op tv hoop en van liefde in Eindhoven. In met het hart uit van de op stad komt hij straattheatermaker uit Mario tegen. Na op tv een moeilijke het periode heeft Mario zijn passie het in voor toneel weer de oppakt. Ook gaat Henk een langs bij de (tweedehands) tijdens kledingwinkel van van Sigi. Ze in helpt mensen die moeilijk kunnen rondkomen. het tijdens Sigi weet als geen ander hoe door de het is om in met oude versleten kleding rond in te lopen. Kunstenaarsechtpaar Geert door en Marleentje laten de tijdens zien hoe je je liefde door voor op kunst, cultuur en muziek een kan delen. Ze starten in het het hun eigen huis een cultureel paradijs een een waar iedereen welkom uit is. En in 'Philips Fruittuin' op laat met eigenaar Carlos, samen met naar Warner Philips, een door stukje Eindhovense op tv historie zien.

De stad is op vrijwel iedere dag op met in het nieuws van vanwege de verkeersopstoppingen een op de A2 met en A27. Vianen in is meer dan een plaats de aan de snelweg. het Hella het ontmoet mooie en bijzondere inwoners van uit deze in oude stad. Vandaag tijdens is het een bijzondere uit dag: de dag uit van de jaarlijkse van paardenmarkt. van Met een officiële paardenkeuring, ringsteken het en een diverse activiteiten door een de week heen, is dit van een op tv mooi evenement dat al op generaties lang wordt beleefd. De in markt op tv wordt al voor de 746e naar keer gehouden. Hella van naar onderzoekt hoe belangrijk deze de dag voor de het stad is. Ze gaat uit op pad met de het familie Van Zanten naar en door pony Peggy en ontdekt dat op het van een echte het familiedag is waarbij tradities een in ere tijdens worden gehouden. Ook brengen tijdens we een bezoek aan op tv het hospice van met Vianen, naar een mooi initiatief op waar door de betrokken uit vrijwilligers met grote liefde wordt het het gewerkt.

Limburgers in kennen Venray van tijdens het 'enkeltje een Venray' waar je naar moeder mee dreigde als je op als uit kind stout was. In Venray speelt door het de psychiatrie een belangrijke rol. De uit in 'Broeders van Liefde' besloten er rond uit door 1900 een veilige plek tijdens te bouwen voor door 'krankzinnigen'. Hoewel er het veel is veranderd, is met er nog steeds op tv een grote instelling voor van naar psychiatrie in het Noord-Limburgse dorp. het Hella zoekt Jan Manders tijdens op. uit Hij is nu schaapherder tijdens op een van uit de terreinen van een de van psychiatrische instelling waar tijdens hij voorheen kok was. Hella de bezoekt ook de stilteplek naar met op het terrein, waar door een de door groep bewoners van de tijdens instelling de laatste hand op tv wordt gelegd aan met een nieuwe plaats van een met hoop. En we ontmoeten de Mark Deckers, die tijdens zijn ziel een en zaligheid in het met werken met mensen van met een beperking naar legt.

oktober 2020
22-12-2017 17:45

Grande finale

Geloof en een hoop liefde - Grande finale

Vijf jaar Geloof en een Hoop Liefde in één uitzending. In vogelvlucht bezoeken we heel veel plaatsen. Mooie beelden uit onder meer Vught, Maassluis, Valkenburg, Utrecht, Dieren en Joure laten zien hoe Geloof en een Hoop Liefde in Nederland ...

21-12-2017 17:55

Kerstspecial

Geloof en een hoop liefde - Kerstspecial

Bert van Leeuwen gaat voor de laatste keer met de bank op stap. 'Een beetje licht in donkere dagen...' dat geven de Utrechters in de wijk Lombok elkaar in deze speciale aflevering. Bert heeft op de Kanaalstraat de oude vertrouwde GHL-bank n...

20-12-2017 17:55

Wijchen

Geloof en een hoop liefde - Wijchen

Henk van Steeg gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde in het Gelderse Wijchen. Hij ontmoet daar de familie Willemsen. Zij runnen een voedselbank voor dieren. Elke week delen zij voer uit aan dierenbezitters die op of onder de armoedegrens...

19-12-2017 17:50

Aalsmeer

Geloof en een hoop liefde - Aalsmeer

Alles en iedereen in het Noord-Hollandse Aalsmeer is verbonden met 'de Poel'. Zo noemen de Aalsmeerders de Westeinderplassen. De een komt er tot rust en de ander vaart zijn seringenstruiken van de akker naar de kas. En de enige overgebleven...

18-12-2017 17:50

Bodegraven

Geloof en een hoop liefde - Bodegraven

Hella gaat vandaag op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Bodegraven. We horen het bijzondere verhaal van Touria Drif. Als kind komt de van oorsprong Marokkaanse naar Nederland. Hier blijkt dat ze tbc heeft en dat haar wervelk...

14-12-2017 17:50

Wormer

Geloof en een hoop liefde - Wormer

Wormer is een van de oudste dorpen van de Zaanstreek. De dorpsbewoners vinden het daarom belangrijk dat de Zaanse bouwstijl hier behouden blijft. Wormenees Gerrit van Assema zet zich dan ook met hart en ziel in om monumenten te restaureren ...

13-12-2017 17:15

Brielle

Geloof en een hoop liefde - Brielle

Brielle is een gezellig vestingstadje onder de rook van Rotterdam. Hella verkent Brielle met een groep mannen die zó trots is op de historie van 'hun' Brielle, dat ze zich er elke week voor inzetten. Ze noemen zich 'De kanonnen en affuitenc...

12-12-2017 17:45

Coevorden

Geloof en een hoop liefde - Coevorden

Bert gaat op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Coevorden. Hij ontmoet daar Huib Minderhoud, een oud-leraar die over elke steen in de stad iets bijzonders kan vertellen. Samen met een aantal oud-leerlingen bezoeken zij hun ou...

11-12-2017 17:50

Losser

Geloof en een hoop liefde - Losser

Losser, een gemeente in het prachtige Twente, vlakbij de Duitse grens. Het dorp is bekend van de Twentstalige soap 'Van Jonge Leu en Oale Groon', door Herman Finkers. Inwoner Jan Riesewijk speelde een rol in deze serie. Hij neemt Henk mee n...

07-12-2017 17:50

Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

Geloof en een hoop liefde - Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

De gemeente Nunspeet is een verzameling van vier dorpen op de Veluwe: Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. We ontmoeten Gerrit Rekers. Hij weet alles van de bossen in de omgeving en geeft rondleidingen aan uiteenlopende gezelschappen...

06-12-2017 17:50

Utrecht

Geloof en een hoop liefde - Utrecht

Wat kun je doen als je weliswaar een goed stel hersens hebt, maar verder alleen twee vingers die je kan bewegen? Joost Nauta is zwaar gehandicapt vanwege een spierziekte. Uit onvrede met de zorg die hij zelf ontving, richtte hij zijn eigen ...

05-12-2017 17:50

Beetsterzwaag

Geloof en een hoop liefde - Beetsterzwaag

Sinterklaas deelt uit! Op deze bijzondere dag doet Geloof en een Hoop Liefde het pittoreske Beetsterzwaag aan en volgt Sinterklaas als hij aan een aantal bijzondere mensen de letter G (geloof), H (hoop) of L (liefde) uitdeelt. Een van de on...

04-12-2017 17:50

Eindhoven

Geloof en een hoop liefde - Eindhoven

Henk is op zoek naar geloof, hoop en liefde in Eindhoven. In het hart van de stad komt hij straattheatermaker Mario tegen. Na een moeilijke periode heeft Mario zijn passie voor toneel weer oppakt. Ook gaat Henk langs bij de (tweedehands) kl...

30-11-2017 17:45

Vianen

Geloof en een hoop liefde - Vianen

De stad is vrijwel iedere dag in het nieuws vanwege de verkeersopstoppingen op de A2 en A27. Vianen is meer dan een plaats aan de snelweg. Hella ontmoet mooie en bijzondere inwoners van deze oude stad. Vandaag is het een bijzondere dag: de ...

29-11-2017 17:50

Venray

Geloof en een hoop liefde - Venray

Limburgers kennen Venray van het 'enkeltje Venray' waar je moeder mee dreigde als je als kind stout was. In Venray speelt de psychiatrie een belangrijke rol. De 'Broeders van Liefde' besloten er rond 1900 een veilige plek te bouwen voor 'kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!