Programma gemist?

Vijf jaar op Geloof en naar een Hoop Liefde uit in één naar uitzending. In vogelvlucht bezoeken we met heel veel plaatsen. Mooie door beelden uit het onder meer van Vught, Maassluis, Valkenburg, Utrecht, Dieren met en Joure laten naar zien hoe Geloof naar en een uit Hoop Liefde in Nederland uit tot uiting een kwam. Zoals op tv in Vught waar op tv Henk van Steeg in het bijzonder positieve van echtpaar Caro en Frank ontmoet. van En Mirjam uit Bouwman die van op bezoek is bij in zuster Helena, de secretaresse van van in het Katholiek Vrouwen Gilde. de In Joure uit waar Hella op tv van der Wijst bij Douwe door achterop de fiets springt een om tijdens een letter tijdens te bezorgen bij zijn vriend uit Leendert. Allemaal bijzondere mensen van tijdens die geloof, hoop tijdens en liefde uitdragen en een zo de samenleving iets uit van Jezus laten een zien.

Bert van Leeuwen uit gaat voor de de laatste in keer met de van bank op stap. 'Een beetje tijdens licht in donkere door dagen...' dat geven in de Utrechters in de in de wijk Lombok elkaar in deze op tv op tv speciale aflevering. Bert heeft op met de Kanaalstraat de oude in uit vertrouwde GHL-bank neergezet, helemaal in op kerstsfeer. Hij in gaat op zoek naar de met van verhalen over kerst in deze multiculturele het wijk. Wat betekent een de geboorte van tijdens Jezus uit nog in deze tijd, in het een wijk een waar zoveel tijdens religies en op culturen leven? Zo tijdens belandt Bert in in de kapperszaak van de Armeense Anna op en helpt hij de op tv mee om de kerstboom in van het hospice uit een mooie plek tijdens te geven.

Henk van tijdens Steeg gaat op op zoek naar geloof, hoop het en liefde op tv in de het Gelderse Wijchen. Hij ontmoet daar door de op familie Willemsen. Zij runnen een het voedselbank voor dieren. op Elke week delen in zij voer uit met aan dierenbezitters die tijdens op of onder het de met armoedegrens leven. uit En Henk maakt een kennis met de stoere het Rosemarie Habraken. Als ze niet van op de de schietvereniging in is, dan sleutelt ze van aan oude auto's in met haar garage. Zij was naar het eerste meisje door van dat in Nederland naar de lts met een ging. En we met ontmoeten Maurice Broekhoff. Hij vertelt ons de de over zijn vrouw Baukje met die afgelopen zomer tijdens aan de naar gevolgen van kanker overleed. de Haar levenslust en naar passie, die ze tot het het op tv laatst toe liet zien, zette Maurice met er nog uit meer toe aan naar in van alles wat hij doet zijn hart uit te tijdens volgen. En uit we gaan swingen in 't Hoshuuske: de met een discotheek waar de mensen met een beperking een hele de avond uit hun door dak kunnen gaan. een Geert uit Willems draait in er al veertig jaar het de plaatjes.

Alles tijdens en iedereen in naar het Noord-Hollandse Aalsmeer is verbonden met met 'de het Poel'. Zo op noemen de Aalsmeerders het de Westeinderplassen. De een komt het er tot rust met en de ander van met vaart zijn seringenstruiken van van de akker naar de kas. op En de tijdens enige overgebleven het visser, Theo Rekelhof, verdient in zijn brood op de op plassen. Samen met met uit Bert roken zij de een vangst van deze dag. uit Aalsmeer van was in het verleden vooral op tv bekend door de de vele tv-studio's. Marja op tv Berendrecht naar dweilt al 28 uit jaar de vloeren van deze tijdens ooit van zo bloeiende studio's. Tijdens een het poetsen mijmert Marja over met een de 'gouden tijd' met ome de Joop het (Joop van de op Ende), Ron's Honeymoonquiz op en het dagelijkse op gerakketakketak van het Rad van het Fortuin.

Hella gaat vandaag tijdens door op zoek naar verhalen een over geloof, op tv hoop en liefde in Bodegraven. naar We horen het het bijzondere verhaal de van Touria Drif. Als kind van komt de van het van oorsprong Marokkaanse naar Nederland. Hier naar blijkt dat in ze tbc heeft en dat naar van haar wervelkolom is beschadigd, waardoor het ze klein blijft. naar Net als ze door haar van dwerggroei een plek op tv heeft gegeven en naar haar leven op de rit van lijkt, overlijdt haar man. met In de tijden naar die volgen in heeft ze grote steun uit aan Kees op tv en Ria. Zij zijn met de gastouders voor op haar zoontje. in Kees het en Ria worden in deze door periode als familie voor door Touria. Ook lopen uit we mee met in op tv Ruud Kooistra. Met zijn foto's door laat hij de mooie in en bijzondere door kanten van Bodegraven het zien. een En we ontmoeten inwoners die graag op tv een bemoediging willen een tijdens geven aan buren en/of bekenden door in het het geven van geloof, hoop of een uit liefde.

Wormer van is een van de met oudste dorpen van de op tv de Zaanstreek. De dorpsbewoners vinden het van daarom belangrijk dat op tv de Zaanse bouwstijl een hier van behouden blijft. Wormenees Gerrit van uit Assema een zet zich dan ook met van hart uit en ziel in om monumenten uit te restaureren naar en mag met nu werken aan een wel op heel tijdens bijzonder project, namelijk de een 'Beschuitstoren'. Ook door gaat Mirjam op bezoek bij op tv Piet Praag om de in koeien te melken het een en doordat Wormer in een door waterrijk gebied ligt, doet in hij een dat per naar boot. En we kijken mee tijdens hoe Rob Mantel, treinliefhebber, op tv eindelijk zijn naar droom uit kan verwezenlijken. Ilse van van Steen krijgt de een letter van haar door trotse moeder. van En Mirjam belt door aan bij Nederlands allereerste vrouwelijke naar allround op schaatskampioen, Rie Schoute-Meijer.

Brielle door is een gezellig vestingstadje onder uit de op rook van door Rotterdam. Hella verkent Brielle op tv met een van groep mannen die zó trots het is op tijdens de historie van het 'hun' Brielle, dat naar ze zich er elke door week voor inzetten. Ze van noemen zich door 'De met kanonnen en affuitenclub van Brielle'. De op bevrijding van Den van in Briel in 1572 lijkt op tv voor de op tv buitenstaander lang geleden, maar voor de door op Briellenaren is deze dag het hele met op jaar door belangrijk. We tijdens zien hoe deze geschiedenis de op tv bewoners het verbindt en welke rol geloof door hierin heeft gespeeld. in het De liefde vinden we in van Verzorgingshuis Breede op tv Vliet, waar Marjolijn Markus op tv iets een bijzonders maakt met familieleden van tijdens de bewoners. En er het worden tijdens weer letters uitgedeeld aan de inwoners in die wel wat G(eloof), uit H(oop) of L(iefde) door kunnen gebruiken.

Bert tijdens gaat op naar zoek naar verhalen over geloof, naar hoop naar en liefde in op Coevorden. Hij ontmoet daar Huib Minderhoud, naar een oud-leraar op die over elke van steen in de stad door een iets bijzonders kan naar vertellen. Samen met een met aantal oud-leerlingen bezoeken van zij hun oude schoolgebouw de en halen herinneringen op. op het Ook maken we kennis met Roelof tijdens Speelman, een gepassioneerde op tv poppenspeler. Zijn optredens uit van geven hem de mogelijkheid uit om op een andere op manier met mensen op tv te op communiceren. En we naar brengen een bezoek aan tijdens de jaarlijkse de ganzenmarkt en horen het bijzondere verhaal op tv op tv van Bep Eckhardt het die, toen haar met moeder aan het dementeren was, op eindelijk uit liefde in haar ogen op zag.

Losser, in een gemeente in een het prachtige Twente, vlakbij de in Duitse grens. Het in dorp is op bekend van de de Twentstalige soap 'Van Jonge op Leu op en Oale Groon', door door Herman Finkers. van Inwoner Jan Riesewijk speelde een het rol in naar deze serie. Hij neemt op tv Henk door mee naar met de Wall of Fame van tijdens Losser. Ook mag tijdens Henk mee naar op tv de kerststallenexpositie van Jan op in de naar steenfabriek. In Losser door is ook een de echte Lourdesgrot. Jan van Olde Daalhuis met bouwde deze helemaal de zelf in zijn de achtertuin. Henk is op benieuwd naar het het verhaal erachter. Ook ontmoeten de we Kitty Dijkstra. op tv Zij wil in een letter geven aan van haar man Anne die in militair is. uit En Ferdi de in Boer - die oud een door ijzer inzamelt - vertelt zijn op tv verhaal.

De op gemeente Nunspeet is een verzameling van van vier naar dorpen van op de Veluwe: Nunspeet, Elspeet, Vierhouten de door en Hulshorst. We met ontmoeten Gerrit Rekers. op tv Hij weet alles van de in bossen in in de omgeving de en geeft rondleidingen op tv aan uiteenlopende gezelschappen. Gerrit het is een geboren in en getogen Nunspeter, maar laat met zich op niet zo makkelijk tijdens in een van (kerk)hokje duwen. In naar de natuur ervaart hij de meer van God naar dan in de in kerk. Mirjam met gaat met hem op stap om met bessen te de plukken het voor de jam die hij elke van het week maakt en praat met een hem het over het vrije leven dat hij met op tv leidt. Daphne van naar Zomeren is sinds kort hoofdherder van in de schaapskudde op in tijdens Elspeet. Vroeger was ze grafische van ontwerper, in maar ze ontdekte dat ze een liever buiten was. Na op tv vele ontwikkelingen tijdens voelt ze zich door nu eindelijk helemaal op de haar plaats als in herder met een met het eigen kudde. William von Baumhauer het laat met aan Mirjam het door Verscholen Dorp van uit Vierhouten zien, dat zijn opa op tv Edouard de von Baumhauer heeft gesticht. van Hij vertelt de geschiedenis van van het dorp uit dat een in de Tweede uit Wereldoorlog diep in door de bossen is gebouwd en talloze tijdens met Joodse onderduikers het leven heeft op tv gered.

Wat kun je een doen als de je weliswaar het een goed tijdens stel hersens hebt, maar naar verder alleen twee op tv vingers die je in kan bewegen? Joost Nauta is op tv zwaar gehandicapt op vanwege een spierziekte. tijdens Uit uit onvrede met de zorg die van hij zelf ontving, richtte in hij zijn eigen naar thuiszorgbedrijf op. Vanuit tijdens zijn rolstoel, kleinschalig, tijdens met op tv zorg op maat. tijdens Ooit begonnen een vanuit zijn huiskamer met één een buurman als klant is in 'Joost Zorgt' nu naar een het organisatie met zes de vestigingen en tientallen werknemers. het Geloof het en een Hoop Liefde volgt deze met bijzondere het directeur op een gewone werkdag. het Historica Esther Smit van beleeft met volop historische sensaties rondom met de het Domtoren. Precies onder de het Dom liggen de tijdens overblijfselen van het Romeinse tijdens fort tijdens Trajectum. Esther neemt de ons mee naar de de plekken waar deze tijdens resten zichtbaar zijn, uit zoals in de kelder tijdens van in een kroeg tegenover met de Domtoren. Michel naar Dickhoff is fanatiek supporter met op de roemruchte Bunnikside van uit FC door Utrecht. Zijn armen op staan vol tattoos. naar Maar zijn hele leven heeft van hij het altijd een op stille fascinatie voor van het geloof gehad. Inmiddels bezoekt naar hij wekelijks de tijdens Remontrantse Gemeente op tv in Utrecht en wil hij van naar graag godsdienstleraar worden.

Sinterklaas deelt uit! uit Op tijdens deze bijzondere dag doet in Geloof en een Hoop een met Liefde het pittoreske naar Beetsterzwaag aan en volgt de Sinterklaas als hij met aan een het aantal bijzondere mensen de letter G de een (geloof), H (hoop) of tijdens L (liefde) uitdeelt. Een van op de ontmoetingen in is een heel verrassende: uit het dat is bij dierverzorger de Juno, die onlangs naar twee zwaar op verwaarloosde tijgers uit het op tv Syrische Aleppo op tv haalde en hen daarmee redde van in de een hongersnood. Ook gaat de de Sint op bezoek bij de de 85-jarige heer de Severiens die de mantelzorger op is voor zijn zieke vrouw door en gehandicapte het zoon. Mijnheer Severiens in is heel duidelijk: tijdens 'Ik doe van dit uit pure op tv liefde'.

Henk is op van naar zoek naar geloof, hoop door en liefde in Eindhoven. de In het hart van in een de stad komt hij straattheatermaker van Mario tegen. Na op tv een moeilijke van periode heeft Mario op zijn passie voor toneel op tv weer het oppakt. Ook gaat Henk langs bij het de (tweedehands) op kledingwinkel van Sigi. de Ze helpt mensen uit die moeilijk kunnen met rondkomen. op tv Sigi weet als geen de ander hoe het is de om in oude versleten in een kleding rond te lopen. Kunstenaarsechtpaar Geert door en Marleentje de laten zien naar hoe je naar je liefde voor kunst, naar cultuur en muziek kan een delen. Ze starten in uit hun eigen huis door een met cultureel paradijs waar iedereen welkom met naar is. En in 'Philips Fruittuin' laat naar eigenaar Carlos, samen een met Warner Philips, in op een stukje Eindhovense historie het zien.

De het stad is de vrijwel iedere dag in het nieuws in vanwege de verkeersopstoppingen met tijdens op de A2 in en A27. Vianen is het meer dan een van plaats aan het de snelweg. Hella op tv ontmoet mooie en bijzondere inwoners van met deze oude stad. het Vandaag is van het een bijzondere dag: uit de dag van tijdens op de jaarlijkse paardenmarkt. Met een van officiële paardenkeuring, ringsteken en naar diverse activiteiten tijdens door de week heen, op tv is dit een een mooi evenement dat de al generaties lang de wordt beleefd. uit De uit markt wordt al voor het de 746e keer gehouden. Hella tijdens onderzoekt hoe belangrijk in deze dag voor de de een stad is. tijdens Ze gaat op pad met de met van familie Van Zanten en naar pony Peggy in en ontdekt dat het een echte in de familiedag is waarbij tradities in ere een een worden gehouden. Ook brengen met we een bezoek aan de het hospice van naar Vianen, een mooi initiatief de waar in door de betrokken vrijwilligers met van tijdens grote liefde wordt op gewerkt.

Limburgers kennen Venray de van het op tv 'enkeltje Venray' waar je tijdens moeder mee door dreigde als je op als de kind stout was. In Venray speelt naar naar de psychiatrie een belangrijke rol. naar De 'Broeders van op tv Liefde' besloten met er rond 1900 de een veilige plek te bouwen door voor door 'krankzinnigen'. Hoewel naar er veel is op tv veranderd, is er nog steeds in een grote instelling naar voor psychiatrie in het van Noord-Limburgse dorp. met Hella op zoekt Jan Manders op. uit Hij is nu schaapherder op op tv een van een de terreinen van tijdens de uit psychiatrische instelling waar met hij voorheen kok was. Hella bezoekt een ook de het stilteplek op tijdens het terrein, waar door een uit groep een bewoners van door de instelling de het laatste hand wordt gelegd aan een door tijdens nieuwe plaats van hoop. En uit we uit ontmoeten Mark Deckers, die zijn van ziel op tv en zaligheid in het uit werken met mensen op met een beperking een legt.

maart 2018
22-12-2017 17:45

Grande finale

Geloof en een hoop liefde - Grande finale

Vijf jaar Geloof en een Hoop Liefde in één uitzending. In vogelvlucht bezoeken we heel veel plaatsen. Mooie beelden uit onder meer Vught, Maassluis, Valkenburg, Utrecht, Dieren en Joure laten zien hoe Geloof en een Hoop Liefde in Nederland ...

21-12-2017 17:55

Kerstspecial

Geloof en een hoop liefde - Kerstspecial

Bert van Leeuwen gaat voor de laatste keer met de bank op stap. 'Een beetje licht in donkere dagen...' dat geven de Utrechters in de wijk Lombok elkaar in deze speciale aflevering. Bert heeft op de Kanaalstraat de oude vertrouwde GHL-bank n...

20-12-2017 17:55

Wijchen

Geloof en een hoop liefde - Wijchen

Henk van Steeg gaat op zoek naar geloof, hoop en liefde in het Gelderse Wijchen. Hij ontmoet daar de familie Willemsen. Zij runnen een voedselbank voor dieren. Elke week delen zij voer uit aan dierenbezitters die op of onder de armoedegrens...

19-12-2017 17:50

Aalsmeer

Geloof en een hoop liefde - Aalsmeer

Alles en iedereen in het Noord-Hollandse Aalsmeer is verbonden met 'de Poel'. Zo noemen de Aalsmeerders de Westeinderplassen. De een komt er tot rust en de ander vaart zijn seringenstruiken van de akker naar de kas. En de enige overgebleven...

18-12-2017 17:50

Bodegraven

Geloof en een hoop liefde - Bodegraven

Hella gaat vandaag op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Bodegraven. We horen het bijzondere verhaal van Touria Drif. Als kind komt de van oorsprong Marokkaanse naar Nederland. Hier blijkt dat ze tbc heeft en dat haar wervelk...

14-12-2017 17:50

Wormer

Geloof en een hoop liefde - Wormer

Wormer is een van de oudste dorpen van de Zaanstreek. De dorpsbewoners vinden het daarom belangrijk dat de Zaanse bouwstijl hier behouden blijft. Wormenees Gerrit van Assema zet zich dan ook met hart en ziel in om monumenten te restaureren ...

13-12-2017 17:15

Brielle

Geloof en een hoop liefde - Brielle

Brielle is een gezellig vestingstadje onder de rook van Rotterdam. Hella verkent Brielle met een groep mannen die zó trots is op de historie van 'hun' Brielle, dat ze zich er elke week voor inzetten. Ze noemen zich 'De kanonnen en affuitenc...

12-12-2017 17:45

Coevorden

Geloof en een hoop liefde - Coevorden

Bert gaat op zoek naar verhalen over geloof, hoop en liefde in Coevorden. Hij ontmoet daar Huib Minderhoud, een oud-leraar die over elke steen in de stad iets bijzonders kan vertellen. Samen met een aantal oud-leerlingen bezoeken zij hun ou...

11-12-2017 17:50

Losser

Geloof en een hoop liefde - Losser

Losser, een gemeente in het prachtige Twente, vlakbij de Duitse grens. Het dorp is bekend van de Twentstalige soap 'Van Jonge Leu en Oale Groon', door Herman Finkers. Inwoner Jan Riesewijk speelde een rol in deze serie. Hij neemt Henk mee n...

07-12-2017 17:50

Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

Geloof en een hoop liefde - Nunspeet, Elspeet en Vierhouten

De gemeente Nunspeet is een verzameling van vier dorpen op de Veluwe: Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. We ontmoeten Gerrit Rekers. Hij weet alles van de bossen in de omgeving en geeft rondleidingen aan uiteenlopende gezelschappen...

06-12-2017 17:50

Utrecht

Geloof en een hoop liefde - Utrecht

Wat kun je doen als je weliswaar een goed stel hersens hebt, maar verder alleen twee vingers die je kan bewegen? Joost Nauta is zwaar gehandicapt vanwege een spierziekte. Uit onvrede met de zorg die hij zelf ontving, richtte hij zijn eigen ...

05-12-2017 17:50

Beetsterzwaag

Geloof en een hoop liefde - Beetsterzwaag

Sinterklaas deelt uit! Op deze bijzondere dag doet Geloof en een Hoop Liefde het pittoreske Beetsterzwaag aan en volgt Sinterklaas als hij aan een aantal bijzondere mensen de letter G (geloof), H (hoop) of L (liefde) uitdeelt. Een van de on...

04-12-2017 17:50

Eindhoven

Geloof en een hoop liefde - Eindhoven

Henk is op zoek naar geloof, hoop en liefde in Eindhoven. In het hart van de stad komt hij straattheatermaker Mario tegen. Na een moeilijke periode heeft Mario zijn passie voor toneel weer oppakt. Ook gaat Henk langs bij de (tweedehands) kl...

30-11-2017 17:45

Vianen

Geloof en een hoop liefde - Vianen

De stad is vrijwel iedere dag in het nieuws vanwege de verkeersopstoppingen op de A2 en A27. Vianen is meer dan een plaats aan de snelweg. Hella ontmoet mooie en bijzondere inwoners van deze oude stad. Vandaag is het een bijzondere dag: de ...

29-11-2017 17:50

Venray

Geloof en een hoop liefde - Venray

Limburgers kennen Venray van het 'enkeltje Venray' waar je moeder mee dreigde als je als kind stout was. In Venray speelt de psychiatrie een belangrijke rol. De 'Broeders van Liefde' besloten er rond 1900 een veilige plek te bouwen voor 'kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloof en een hoop liefde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloof en een hoop liefde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloof en een hoop liefde bij Geloof en een hoop liefde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloof en een hoop liefde. Heb je een uitzending van Geloof en een hoop liefde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloof en een hoop liefde gemist

Serie programma's over...

Uitzending gemist van Geloof en een hoop liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Geloof en een hoop liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord