Programma gemist?

Wat is er door gebeurd met de op miljoenen euro?s op tv van ouderenbond ANBO? uit Twee jaar geleden werden met alle op lokale ANBO-afdelingen gedwongen ondergebracht tijdens bij het ANBO-hoofdkantoor. naar Ook hun banktegoeden in moesten naar ze afstaan. Waar uit is dat geld uit nu? En hoe groot met is de ANBO nog? Samen op met op Follow the van Money, het platform een voor onderzoeksjournalistiek, gaan de we op zoek. Tijdens het van onderzoek rijzen ook vragen het over de huidige van omvang naar van de ANBO. De afgelopen met twee het jaar hebben tienduizenden leden hun in lidmaatschap op tv opgezegd en zijn lokale ANBO-afdelingen opgeheven. op in Hoe groot is dan nog tijdens achterban van de de ANBO? Hebben deze uit leden met wel invloed op het beleid uit van van de bond? En is de financiële in uit huishouding van de ANBO voldoende een transparant? Eric Smit, tijdens hoofdredacteur van op Follow the Money, in licht de bevindingen toe. uit ANBO-directeur Liane uit den Haan is uitgenodigd door om in de tijdens uitzending te reageren op de het uitkomsten. En MAX Ombudsman tijdens Rogier de de Haan buigt door zich over naar een schadezaak. Meneer uit Fähmel wordt onwel in zijn door woning. in Een kennis alarmeert de de politie. Die uit breekt zijn voordeur open om in hem te helpen. uit Het door loopt gelukkig goed met hem het af. de Maar wie betaalt in de schade van 1.600 door euro aan van de voordeur? Meneer op Fähmel, zijn woningcorporatie in of de politie?

Mensen het die huishoudelijke ondersteuning van het gemeenten krijgen worden soms een onterecht gekort op met het aantal op tv uren dat van wordt schoongemaakt. Dat op tv komt doordat thuiszorgbedrijven te weinig een WMO-geld op tv van gemeenten ontvangen. Om met door het krappe budget tijdens de zoveel mogelijk mensen het te helpen, beperken deze van thuiszorgbedrijven het aantal tijdens uren hulp per het cliënt.

Buitenlandse beleggingsbedrijven naar jagen uit op Nederlanders met spaargeld. op tv Ze bellen op met het de een verzoek deel te nemen aan door lucratieve investeringen, beloven van fantastische rendementen, tijdens maar keren de opbrengst nooit door uit en verdwijnen de met tijdens de totale inleg. We tijdens praten met slachtoffers, toezichthouder een AFM een en bank ABN AMRO. van Een 78-jarig slachtoffer met werd tot uit drie keer toe opgelicht de door buitenlandse bellers. Deze uit door weduwe woont alleen, heeft geen tijdens kinderen uit en is licht dementerend. Ze werd van uit financieel compleet uitgekleed door uit buitenlandse oplichters met een geraffineerde in aanpak uit vol beleggingsverleidingen. het Schadebedrag in totaal: ruim 200.000 op tv euro. Ook Cees Grimbergen tijdens wordt gebeld. Deze op presentator van MAX maakte een onder meer de in documentaireserie Zwarte in Zwanen tijdens over de beleggingen van de pensioenfondsen. Ergens tijdens het zijn research op belandt hij op een zogeheten ?sucker op tv door list?, op zijn Nederlands: een sukkellijst door een met makkelijk beïnvloedbare door personen met vermogen. Het zijn potentiële op prooien van buitenlandse door boiler van rooms; call centres van over op tv de hele naar wereld met het maar één doel: de spaargeld aftroggelen op van nietsvermoedende rekeninghouders. Grimbergen wordt de gebeld in door het Britse bedrijf op tv Trade12 dat het op allerlei waarschuwingslijsten van toezichthouders op staat, waaronder die van in de de Nederlandse AFM. Hoe schudden we tijdens deze bellers uit van ons op af? Hebben banken vanuit op hun zorgplicht op ook de taak hun klanten hiertegen naar te beschermen? in Elles de Bruin praat in er over met met het slachtoffers, advocaat Marius een Hupkes, Jan Boerboom de van toezichthouder AFM en in Robin de Jongh van ABN met naar AMRO.

Op steeds minder uit plekken kun je in betalen met contant in geld. met Pinautomaten en bankkantoren een verdwijnen. Winkeliers en busbedrijven schakelen op de soms over op van pin only. Dat met is veiliger en goedkoper, op zeggen ze. Toch zweren de nog het steeds veel consumenten bij door contant geld, om grip te een houden door op de van uitgaven en de met privacy. Vooral oudere consumenten hebben van nog steeds de voorkeur in voor contante betalingen. de Wie nog niet het handig is met internetbankieren de naar of betaalapps kan niet goed bijhouden op tv hoeveel geld ze op tv uitgeven naar of hoeveel er nog op tijdens de rekening staat. op En cash geld met is ook handig op om de van kleinkinderen een cadeautje te het geven of door de schoonmaakhulp te betalen. Desondanks de neemt het de pinnen in Nederland met verder toe; naar de cashloze samenleving komt de er aan. We praten in met de studio over naar de door voor- en op tv nadelen daarvan met Ancilla van de in Leest, voorvechtster uit van privacy en met Berend Jan het Beugel van de door Betaalvereniging Nederland. En Max de Ombudsman Rogier de van Haan duikt in een pensioenkwestie naar het van twee mannen die de tijdens hun met werk arbeidsongeschikt werden. op Omdat zij een op tv formulier over een premievrije tijdens voortzetting van naar hun pensioenopbouw niet hadden op tv ingevuld, lopen ze op tv nu duizenden met euro?s aan pensioen op mis. Terwijl pensioenfondsen de eerder beloofd hadden hiermee uit coulant om te het gaan.

Er op is een gebrek aan van betaalbare seniorenwoningen. de Huurders op leeftijd op met weinig een inkomen vinden moeilijk tijdens een woning die met geschikt is. Om iets aan het uit tekort door te doen moeten een jaarlijks duizenden sociale huurappartementen en van koopflats van voor senioren gebouwd de worden. Waarom gebeurt op tv dit veel te op tv weinig? Rijk, gemeenten en woningcorporaties de wijzen het naar elkaar. In de uitzending door gaan tijdens we langs bij de Chatrien Griep (72) en Dik en in Marry van Gelder de naar (80 en 77). Zij een willen graag kleiner en de gelijkvloers gaan wonen, naar maar kunnen door het op tekort aan woningen tijdens niks vinden. in Toelichting komt het in de studio van het de Woonbond en Aedes, een de met koepelorganisatie van een woningcorporaties. En organiseert u door wel eens reisjes door voor een school of door vereniging? De MAX uit Ombudsman Jeanine Janssen naar laat zien wat van hiervan de risico's een zijn.

De in economie trekt aan, het nieuwe in kabinet door heeft meer te een besteden. Wat het gaat de burger op met grote zorglasten hiervan naar merken? In de uitzending een portretten de van burgers met hoge eigen door bijdragen voor hulpmiddelen, medicatie een of dagbesteding uit voor door een thuiswonende partner met dementie. Tijdens een de het Tweede Kamerverkiezingen van naar dit voorjaar beloofden de naar partijen burgers met met hoge zorgkosten te de ontzien. Een forse verlaging naar of in zelfs afschaffing van op tv het eigen risico, op tv ondersteuning voor mantelzorgers, meer casemanagers naar dementie, extra geld voor uit naar thuiszorg. Mooie beloften die nu tijdens ingelost moeten van worden. Zeker nu op hiervoor de financiële ruimte op is. Wat verwachten de mensen naar met in hoge eigen bijdragen tijdens voor zorg op van het te vormen nieuwe Kabinet op tv Rutte III? uit Elles de van Bruin bespreekt het met uit Dianda Veldman van tijdens Patiëntenfederatie tijdens Nederland en Liesbeth Hoogendijk op tv van mantelzorgvereniging Mezzo. En op tv MAX Ombudsman Rogier de Haan naar duikt een in een zaak van een door op onverzekerde proefrit met tijdens een scootmobiel. Een meneer rijdt schade uit en krijgt een de uit rekening gepresenteerd. Maar uit is dat wel terecht? Had met de scootmobieldealer deze uit niet moeten het verzekeren voor een naar proefrit?

De ouderenzorg kampt het met een schreeuwend van van tekort aan personeel. Aan het eind met van dit op tv jaar zijn er 10.000 van vacatures en een de komende vijf uit jaren naar zijn nog eens 125.000 medewerkers nodig uit om aan in de het alsmaar groeiende zorgvraag te voldoen. naar Er is vooral een een tekort aan de verpleegkundigen op voor de wijkzorg en verzorgenden in een de door instellingen. Jaarlijks vertrekken er bijna net in het zo veel mensen uit uit de zorg op tv als er bij komen. Terwijl in de groep hulpbehoevende ouderen van tijdens vanwege de vergrijzing jaarlijks tijdens flink toeneemt en met dus het de personeelstekort ook. Vacatures in invullen blijkt heel lastig, ondanks het het extra geld op dat hiervoor is uitgetrokken. We het spreken met verpleegkundigen de die op tv veel overuren maken omdat ze tijdens naar hun cliënten niet op in de kou van willen laten staan. Ze staan het te springen op tv om nieuwe collega?s. Gelukkig uit komt een van beetje hulp uit onverwachte hoek. tijdens Werknemers met uit andere sectoren op die zich op tv laten omscholen voor een baan door in de de zorg. Te gast in de studio in zijn Jacqueline Joppe een van ActiZ, de op tv brancheorganisatie met van zorgondernemers en Kitty op Jong van op tv FNV Zorg & op Welzijn.

Vanwege de vele het klachten het over MijnOverheid.nl deed de op tv ombudsman op in de zomer van 2017 door onderzoek naar de uit toegankelijkheid van naar het systeem. door In de uitzending presenteert hij aanbevelingen op om de communicatie uit tussen het overheid en haar de burgers te de verbeteren. 6,6 miljoen Nederlanders hebben op tv hun berichtenbox MijnOverheid.nl geactiveerd. op tv de Gevolg is dat zij in facturen en brieven van overheidsinstanties de als SVB, op RDW, van UWV, CBR, de gemeente een of de Belastingdienst door alleen maar via met de computer van ontvangen. Veel Nederlanders zien uit deze mails over het hoofd in een of weten niet hoe ze door deze met digitale correspondentie moeten inzien. Ze uit betalen niet of naar te op tv laat en krijgen te maken met in boetes. De Nationale ombudsman, het Reinier op tv van Zutphen, opende naar in februari 2017 met samen met MAX een in meldpunt tijdens en onderzocht de binnengekomen de klachten. Die gaan vooral naar over de ontoegankelijkheid van door van de site, het van missen van uit allerlei berichten en door de hoge boetes voor het niet het tijdig betalen van van uit de gemiste rekeningen. In met het rapport 'Hoezo MIJNOverheid?' met doet de Nationale ombudsman aanbevelingen uit aan het door ministerie van Binnenlandse Zaken met en Koninkrijksrelaties op tv (BZK) om MijnOverheid.nl uit toegankelijker te maken van en beter te op tv communiceren met burgers die met door de digitalisering niet kunnen in bijbenen.

Dit keer in van Meldpunt!: zorgverzekeraars de vergoeden hersteloperaties meestal niet in en van wie heeft recht naar op vergeten pensioen? op Nienke van Slobbe van en Esther op tv van der Vis zijn tientallen kilo’s door afgevallen na een een in maagverkleining die werd vergoed door hun in zorgverzekeraar. Wat blijft naar is het overschot tijdens aan huid. met Hier ondervinden uit zij in in medische en praktische zin van ondervinden last van. Maar van hun zorgverzekeraar vergoed uit een hersteloperatie het echter niet. Te van gast is Valerie de Monpellier die de nieuwe screening de methode ontwikkelde. Ook Nienke met Cnossen door van de Nederlandse Obesitas de Vereniging schuift tijdens aan. En daarbij zit ook in naar prof. dr. Berend van der Lei door van de van Nederlandse Vereniging van Plastische met Chirurgie. Verder staat in de deze aflevering de MAX Ombudsman Rogier de de Haan de door weduwe bij tijdens van een deelnemer aan pensioenfonds een PME. Haar op man haalde om met uiteenlopende redenen een tien jaar lang het nooit zijn naar opgebouwde pensioen op. op tv Heeft zijn vrouw nu, hij van overleden een is, alsnog recht op deze een pensioenuitkering? Eric Uijen van pensioenfonds op van PME vertelt in de de uitzending of dit van ‘vergeten pensioen’ alsnog wordt op uitgekeerd.

Patiënten zijn in de de dupe van een ruzie een tussen zorgverzekeraar CZ en de op Zeeuwse revalidatiekliniek van Revavisie. Meneer Jasperse onderging naar na een een hernia uit een revalidatiebehandeling bij Revavisie. Vooraf van had op hij zijn zorgverzekeraar CZ om tijdens toestemming gevraagd het en ook gekregen. Een in jaar op tv lang krijgt hij gemiddeld drie keer het per naar week uiteenlopende behandelingen. Maar het CZ weigert van zijn zogeheten multidisciplinaire de behandelingen te vergoeden en adviseert meneer tijdens de naar rekening aanhangig te maken uit bij op de Geschillencommissie of de rechter. het Meneer Jasperse is tijdens niet de enige. het Bijna op tv 200 nota’s worden niet vergoed. Revavisie naar door vindt dat onbegrijpelijk. Maar treft op de tijdens kliniek zelf ook geen blaam? op MAX Ombudsman uit Jeanine Janssen duikt in de op naar zaak en geeft toelichting. Verder in in deze uitzending is naar er naar aandacht voor het manifest door 'Waardig ouder worden' waarin ChristenUnie, met met ouderenbond KBO-PCOB, Omroep MAX en op tv diverse maatschappelijke tijdens organisaties pleiten voor van een samenleving waarin ouderen de een volwaardige plaats in hebben. de Te gast zijn Gert-Jan Segers het van ChristenUnie en naar Anja Machielse, hoogleraar kwetsbare van een ouderen.

De door overheid maakt een haar diensten digitaal maar veel het burgers kunnen dat niet met bijbenen. Sneller, makkelijker op tv en uit overzichtelijker. Voor de door veel Nederlanders is de door digitalisering een op tv verrijking. Maar ook een veel mensen hebben op tv juist het de gevoel niet mee te tijdens kunnen komen. door Ze missen de boot, zakken van weg het in het digitale moeras. Dit heeft als in met gevolg dat mensen belangrijke met berichten missen in uit de digitale postbus van tijdens MijnOverheid.nl. Te op tv gast zijn onder in anderen Nationale naar Ombudsman Reinier van in Zutphen en de MAX Ombudsman Rogier in de op Haan.

Dit het keer duiken op we in de op ondoorgrondelijke beslissingen van het CBR. Wij in de krijgen diverse meldingen binnen over met het CBR. Het een aanvragen van een rijbewijs naar tijdens duurt lang en brengt door hoge kosten met zich op mee. Het een CBR communiceert slecht en naar de beslissingen van in het CBR zijn de vaak op tv niet te begrijpen. op Te gast zijn uit onder anderen advocaat van Bert Kabel en MAX naar Ombudsman Jeanine in Janssen.

Naar door een winkel of op tv restaurant gaan als op tv je in een rolstoel door of scootmobiel zit? Dit het is de vaak knap tijdens lastig. Veel gebouwen en winkels zijn met ontoegankelijk voor mensen op tv in in een rolstoel of scootmobiel. op tv Wie immobiel is lijkt op tv niet mee te door tellen. Zijn alle een gebouwen het wel aan de te passen? En wie handhaaft de het nieuwe regels? Bij tijdens ons te met gast zijn Adriana van in Dooijeweert van met het College voor tijdens de Rechten van in de Mens, cabaretière en actrice van Funda Müjde. Verder schuift tijdens met MAX Ombudsman Jeanine een Janssen ook aan. uit We bespreken een met melding van een mevrouw die na de het niet het betalen van een in onterechte rekening wordt op nagejaagd door de een incassobureau.

In deze uitzending op praten we na met over het Nationaal van Zorgdebat. op tv De centrale op vraag tijdens het debat een was: draaien kwetsbare door ouderen op met voor de miljardenbezuinigingen in de met zorg? De vergrijzing moet de van nog beginnen en de in ouderenzorg loopt nu op al vast. op In maart gaan we naar op de stembussen. Welke partij van redt naar de ouderenzorg? Hoe gaan ze tijdens dat met doen en tegen welke tijdens prijs?

Foto’s van van het graven op internet op en contracten door van verwarmingsketels. op tv Dit keer gaat in Meldpunt! over het ongevraagd uit publiceren het van foto’s en persoonsgegevens op websites van van graven. Mag door dat zomaar? Verder op tv in gaan we door op naar een eerdere uitzending over op tv klachten rond van het huren van verwarmingsketels een bij het ketelbedrijf met Feenstra. Wie voortijdig op tv een huurcontract ontbond, werd naar gedwongen om voor op honderden van euro’s de een ketel over te kopen. In een oktober naar 2016 paste Feenstra de op contractvoorwaarden aan waardoor nieuwe klanten op op wel kosteloos van het contract de af kunnen. Bestaande door klanten van het bedrijf in trekken door opnieuw aan de in bel bij tijdens de MAX Ombudsman.

oktober 2018
01-11-2017 19:25

Waar zijn de ANBO-miljoenen?

Meldpunt! - Waar zijn de ANBO-miljoenen?

Wat is er gebeurd met de miljoenen euro?s van ouderenbond ANBO? Twee jaar geleden werden alle lokale ANBO-afdelingen gedwongen ondergebracht bij het ANBO-hoofdkantoor. Ook hun banktegoeden moesten ze afstaan. Waar is dat geld nu? En hoe gro...

25-10-2017 19:20

Onterechte kortingen op uren huishoudelijke thuiszorg

Meldpunt! - Onterechte kortingen op uren huishoudelijke thuiszorg

Mensen die huishoudelijke ondersteuning van gemeenten krijgen worden soms onterecht gekort op het aantal uren dat wordt schoongemaakt. Dat komt doordat thuiszorgbedrijven te weinig WMO-geld van gemeenten ontvangen. Om met het krappe budget ...

18-10-2017 19:20

Buitenlandse bellers jagen op Nederlands spaargeld

Meldpunt! - Buitenlandse bellers jagen op Nederlands spaargeld

Buitenlandse beleggingsbedrijven jagen op Nederlanders met spaargeld. Ze bellen op met het verzoek deel te nemen aan lucratieve investeringen, beloven fantastische rendementen, maar keren de opbrengst nooit uit en verdwijnen met de totale i...

04-10-2017 19:20

Vraagtekens bij cashloze samenleving

Meldpunt! - Vraagtekens bij cashloze samenleving

Op steeds minder plekken kun je betalen met contant geld. Pinautomaten en bankkantoren verdwijnen. Winkeliers en busbedrijven schakelen soms over op pin only. Dat is veiliger en goedkoper, zeggen ze. Toch zweren nog steeds veel consumenten ...

27-09-2017 19:20

Veel te weinig seniorenwoningen

Meldpunt! - Veel te weinig seniorenwoningen

Er is een gebrek aan betaalbare seniorenwoningen. Huurders op leeftijd met weinig inkomen vinden moeilijk een woning die geschikt is. Om iets aan het tekort te doen moeten jaarlijks duizenden sociale huurappartementen en koopflats voor seni...

20-09-2017 19:20

Hoge zorgkosten omlaag door aantrekkende economie?

Meldpunt! - Hoge zorgkosten omlaag door aantrekkende economie?

De economie trekt aan, het nieuwe kabinet heeft meer te besteden. Wat gaat de burger met grote zorglasten hiervan merken? In de uitzending portretten van burgers met hoge eigen bijdragen voor hulpmiddelen, medicatie of dagbesteding voor een...

13-09-2017 19:20

Ouderenzorg zucht onder nijpend personeelstekort

Meldpunt! - Ouderenzorg zucht onder nijpend personeelstekort

De ouderenzorg kampt met een schreeuwend tekort aan personeel. Aan het eind van dit jaar zijn er 10.000 vacatures en de komende vijf jaren zijn nog eens 125.000 medewerkers nodig om aan de alsmaar groeiende zorgvraag te voldoen. Er is voora...

06-09-2017 19:20

Onthullend rapport over MijnOverheid.nl

Meldpunt! - Onthullend rapport over MijnOverheid.nl

Vanwege de vele klachten over MijnOverheid.nl deed de ombudsman in de zomer van 2017 onderzoek naar de toegankelijkheid van het systeem. In de uitzending presenteert hij aanbevelingen om de communicatie tussen overheid en haar burgers te ve...

28-02-2017 19:20

Wie heeft recht op vergeten pensioen?

Meldpunt! - Wie heeft recht op vergeten pensioen?

Dit keer in Meldpunt!: zorgverzekeraars vergoeden hersteloperaties meestal niet en wie heeft recht op vergeten pensioen? Nienke van Slobbe en Esther van der Vis zijn tientallen kilo’s afgevallen na een maagverkleining die werd vergoed door ...

21-02-2017 19:20

Patiënt klem tussen kliniek en zorgverzekeraar

Meldpunt! - Patiënt klem tussen kliniek en zorgverzekeraar

Patiënten zijn de dupe van een ruzie tussen zorgverzekeraar CZ en de Zeeuwse revalidatiekliniek Revavisie. Meneer Jasperse onderging na een hernia een revalidatiebehandeling bij Revavisie. Vooraf had hij zijn zorgverzekeraar CZ om toestemmi...

14-02-2017 19:20

Burgers lopen vast in digitale samenleving

Meldpunt! - Burgers lopen vast in digitale samenleving

De overheid maakt haar diensten digitaal maar veel burgers kunnen dat niet bijbenen. Sneller, makkelijker en overzichtelijker. Voor de veel Nederlanders is de digitalisering een verrijking. Maar ook veel mensen hebben juist het gevoel niet ...

07-02-2017 19:20

Het CBR

Meldpunt! - Het CBR

Dit keer duiken we in de ondoorgrondelijke beslissingen van het CBR. Wij krijgen diverse meldingen binnen over het CBR. Het aanvragen van een rijbewijs duurt lang en brengt hoge kosten met zich mee. Het CBR communiceert slecht en de besliss...

31-01-2017 19:20

Ontoegankelijkheid van gebouwen en winkels

Meldpunt! - Ontoegankelijkheid van gebouwen en winkels

Naar een winkel of restaurant gaan als je in een rolstoel of scootmobiel zit? Dit is vaak knap lastig. Veel gebouwen en winkels zijn ontoegankelijk voor mensen in een rolstoel of scootmobiel. Wie immobiel is lijkt niet mee te tellen. Zijn a...

24-01-2017 19:20

Terugblik op Nationaal Zorgdebat

Meldpunt! - Terugblik op Nationaal Zorgdebat

In deze uitzending praten we na over het Nationaal Zorgdebat. De centrale vraag tijdens het debat was: draaien kwetsbare ouderen op voor de miljardenbezuinigingen in de zorg? De vergrijzing moet nog beginnen en de ouderenzorg loopt nu al va...

17-01-2017 19:20

Foto’s van graven ongevraagd op internet

Meldpunt! - Foto’s van graven ongevraagd op internet

Foto’s van het graven op internet en contracten van verwarmingsketels. Dit keer gaat Meldpunt! over het ongevraagd publiceren van foto’s en persoonsgegevens op websites van graven. Mag dat zomaar? Verder gaan we door op een eerdere uitzen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Meldpunt! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Meldpunt! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Meldpunt! bij Meldpunt! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Meldpunt!. Heb je een uitzending van Meldpunt! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Meldpunt! gemist

Meldpunt! besteedt iedere uitzendingaandacht aan onderwerpen, waarbij consumenten zijn gedupeerd door bedrijven,overheidsinstanties en overige instellingen. Naast het actuele consumentennieuws, staat elke aflevering één themacentraal. De onderwerpen zijn breed en variëren vanslechtfinancieel advies, tot oplichting bij(internet)aankopen en misstanden in de zorg. Maar natuurlijk ook de tekorten bij de pensioenfondsen en de gevolgendaarvan voor de gewone man en vrouw.Presentatie: Elles de Bruin

Uitzending gemist van Meldpunt!? Hier kun je alle uitzendingen van Meldpunt! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 108
  • Laatste uitzending op 01-11-2017 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord