Programma gemist?

Wat uit is er naar gebeurd met de miljoenen met euro?s van ouderenbond door ANBO? Twee op jaar geleden werden alle in lokale ANBO-afdelingen gedwongen op tv ondergebracht bij het ANBO-hoofdkantoor. een Ook hun van banktegoeden moesten op ze afstaan. Waar is uit dat geld nu? En hoe van groot is de het ANBO in nog? Samen met Follow uit the Money, het een platform voor van onderzoeksjournalistiek, gaan door we op zoek. Tijdens in het onderzoek rijzen naar ook vragen over de huidige het omvang een van de ANBO. De tijdens afgelopen twee jaar hebben op tv tienduizenden uit leden hun lidmaatschap opgezegd naar en zijn lokale ANBO-afdelingen het opgeheven. door Hoe groot is dan nog tijdens achterban van de op ANBO? Hebben met deze leden wel invloed het op het naar beleid van de van bond? En tijdens is de financiële huishouding van de de ANBO voldoende in transparant? Eric Smit, hoofdredacteur door van van Follow the Money, licht een de bevindingen toe. ANBO-directeur op Liane de den Haan is uitgenodigd om in op de uitzending te naar van reageren op de uitkomsten. En tijdens MAX Ombudsman op Rogier de Haan buigt zich over tijdens in een schadezaak. Meneer Fähmel op wordt onwel op tv in zijn woning. Een het kennis alarmeert tijdens de politie. Die het breekt zijn voordeur op tv open om hem te de helpen. Het loopt naar gelukkig goed op tv met hem af. op Maar wie betaalt de schade een van 1.600 euro aan uit de voordeur? tijdens Meneer Fähmel, zijn op tv woningcorporatie of de op politie?

Mensen die huishoudelijke het met ondersteuning van gemeenten krijgen worden met soms onterecht gekort op op het tijdens aantal uren een dat wordt schoongemaakt. Dat komt een doordat thuiszorgbedrijven in te weinig WMO-geld van gemeenten een ontvangen. Om met van het krappe met budget zoveel mogelijk op mensen naar te helpen, beperken deze thuiszorgbedrijven het uit tijdens aantal uren hulp naar per cliënt.

Buitenlandse tijdens beleggingsbedrijven jagen op door Nederlanders met in spaargeld. Ze bellen op met het van verzoek deel te door nemen aan een lucratieve investeringen, beloven fantastische naar rendementen, uit maar keren de opbrengst de nooit uit en het verdwijnen met de totale uit inleg. een We praten met het slachtoffers, toezichthouder op AFM en bank ABN AMRO. uit Een 78-jarig slachtoffer werd uit tot drie keer op tv toe opgelicht door door de buitenlandse bellers. Deze weduwe een woont alleen, met heeft geen kinderen en is van licht dementerend. uit Ze werd financieel compleet door uitgekleed door buitenlandse door oplichters met een geraffineerde met aanpak vol in beleggingsverleidingen. Schadebedrag in een totaal: ruim naar 200.000 euro. Ook Cees Grimbergen wordt de gebeld. door Deze presentator van MAX maakte in op onder meer de documentaireserie Zwarte Zwanen tijdens over de in beleggingen van in pensioenfondsen. Ergens uit tijdens zijn research belandt hij op tijdens een zogeheten ?sucker naar list?, het op zijn Nederlands: een sukkellijst met met makkelijk beïnvloedbare de personen met door vermogen. Het op tv zijn potentiële prooien van met buitenlandse tijdens boiler rooms; call centres van over naar de hele wereld van met maar één op doel: tijdens spaargeld aftroggelen van nietsvermoedende rekeninghouders. uit Grimbergen wordt gebeld tijdens door op tv het Britse bedrijf Trade12 dat met van op allerlei waarschuwingslijsten van toezichthouders de staat, waaronder uit die van de in Nederlandse AFM. Hoe schudden we deze op tv bellers van het ons af? in Hebben banken op vanuit hun zorgplicht met ook de taak hun klanten uit hiertegen op te beschermen? Elles de Bruin praat op tv er van over met slachtoffers, advocaat van Marius Hupkes, Jan in Boerboom uit van toezichthouder AFM en Robin op de Jongh van ABN in het AMRO.

Op door steeds minder plekken kun in je betalen tijdens met contant geld. Pinautomaten door en bankkantoren verdwijnen. Winkeliers tijdens en busbedrijven schakelen een soms op tv over op pin only. Dat tijdens is door veiliger en goedkoper, op tv zeggen ze. Toch zweren nog in in steeds veel consumenten bij een contant geld, om grip te tijdens houden op met de uitgaven en door de privacy. Vooral oudere op tv consumenten naar hebben nog steeds de een voorkeur voor contante betalingen. door Wie nog niet handig met is een met internetbankieren of betaalapps in kan niet goed bijhouden het hoeveel uit geld ze van uitgeven of hoeveel er nog op met de rekening tijdens staat. En cash geld met is door ook handig om de kleinkinderen in een het cadeautje te in geven of de schoonmaakhulp tijdens te betalen. Desondanks neemt het pinnen op in Nederland verder uit naar toe; de cashloze samenleving komt op er uit aan. We praten in de met studio over de voor- in en nadelen daarvan op tv met Ancilla van door de Leest, voorvechtster naar van tijdens privacy en Berend Jan op tv Beugel van de Betaalvereniging Nederland. En door Max Ombudsman uit Rogier de Haan duikt op in een op tv pensioenkwestie van twee op mannen die tijdens het hun werk arbeidsongeschikt werden. uit met Omdat zij een formulier in over een premievrije voortzetting naar van hun pensioenopbouw niet met hadden ingevuld, lopen het ze nu in duizenden euro?s aan uit pensioen een mis. Terwijl pensioenfondsen eerder beloofd het hadden hiermee coulant om de te op tv gaan.

Er is op tv een gebrek aan betaalbare met seniorenwoningen. Huurders op op de leeftijd met weinig inkomen vinden naar moeilijk een woning het die geschikt is. Om naar iets aan het het tekort te de doen moeten jaarlijks duizenden de sociale huurappartementen door en uit koopflats voor senioren gebouwd worden. Waarom een gebeurt tijdens dit veel te een weinig? Rijk, in gemeenten en woningcorporaties wijzen naar op tv elkaar. In de uitzending gaan op we langs bij een Chatrien Griep tijdens (72) en Dik en de Marry van Gelder op tv (80 en 77). op Zij willen graag uit kleiner de en gelijkvloers gaan door wonen, maar kunnen door met het tekort een aan woningen niks vinden. Toelichting de komt in uit de studio van de de Woonbond en tijdens Aedes, de koepelorganisatie de van naar woningcorporaties. En organiseert u het wel eens reisjes voor op een school of vereniging? De door MAX Ombudsman op tv Jeanine Janssen laat zien de wat hiervan de naar risico's het zijn.

De economie trekt naar aan, uit het nieuwe kabinet van heeft meer te besteden. de Wat gaat de in burger met grote zorglasten naar hiervan van merken? In de uitzending portretten op van burgers met op hoge eigen bijdragen een voor hulpmiddelen, medicatie in of op dagbesteding voor een tijdens thuiswonende partner met dementie. Tijdens op de Tweede Kamerverkiezingen van met dit voorjaar beloofden op tv een de partijen burgers met in hoge zorgkosten te ontzien. uit Een forse verlaging door of zelfs afschaffing van een het naar eigen risico, ondersteuning voor mantelzorgers, tijdens meer casemanagers in dementie, extra geld voor de uit thuiszorg. Mooie beloften die nu ingelost de door moeten worden. Zeker nu hiervoor de naar financiële ruimte is. Wat het verwachten naar de mensen met met hoge eigen uit bijdragen voor zorg van door het te op tv vormen nieuwe Kabinet Rutte III? op tv Elles de van Bruin bespreekt het met Dianda in een Veldman van Patiëntenfederatie het Nederland en Liesbeth Hoogendijk met van mantelzorgvereniging Mezzo. En MAX Ombudsman een Rogier de Haan een duikt in met een zaak van een door onverzekerde proefrit met uit een scootmobiel. Een het meneer rijdt schade tijdens en krijgt op de rekening op tv gepresenteerd. Maar het is dat wel terecht? uit Had de scootmobieldealer deze een niet moeten verzekeren voor met een door proefrit?

De in ouderenzorg kampt met een schreeuwend in door tekort aan personeel. Aan het eind op van dit jaar op tv zijn uit er 10.000 vacatures en de door komende vijf in jaren op zijn nog eens de 125.000 medewerkers nodig een om aan de alsmaar door groeiende zorgvraag te voldoen. Er van is vooral een in tekort aan verpleegkundigen uit voor de de wijkzorg en een verzorgenden in de instellingen. Jaarlijks vertrekken op tv er bijna van net zo veel een mensen uit naar de zorg als door er bij komen. Terwijl tijdens de groep tijdens hulpbehoevende ouderen vanwege de tijdens vergrijzing door jaarlijks flink toeneemt en het dus het personeelstekort tijdens ook. Vacatures van invullen blijkt heel lastig, ondanks uit het extra de geld dat tijdens hiervoor is uitgetrokken. We spreken met verpleegkundigen op tv die veel overuren een maken omdat door ze hun cliënten naar niet uit in de kou willen op laten staan. Ze op staan te naar springen om nieuwe collega?s. Gelukkig komt de een beetje met hulp uit door onverwachte hoek. Werknemers uit tijdens andere sectoren die het zich laten omscholen voor in een baan het in de de zorg. Te gast in de in studio zijn Jacqueline Joppe het van uit ActiZ, de brancheorganisatie van een zorgondernemers en Kitty Jong op tv van FNV tijdens Zorg met & Welzijn.

Vanwege de naar vele klachten naar over MijnOverheid.nl deed door de ombudsman door in de zomer van 2017 op onderzoek op naar de toegankelijkheid van het systeem. een In de uitzending op presenteert hij aanbevelingen met om de communicatie op tussen een overheid en haar in burgers te met verbeteren. 6,6 miljoen Nederlanders hebben op hun berichtenbox MijnOverheid.nl van geactiveerd. naar Gevolg is dat zij op facturen en brieven van in overheidsinstanties als SVB, RDW, op UWV, CBR, met de gemeente of de met Belastingdienst alleen maar door via de naar computer het ontvangen. Veel Nederlanders zien het deze mails over op het hoofd of weten tijdens niet hoe ze het deze digitale correspondentie moeten op tv in inzien. Ze betalen niet of door te laat en krijgen op tv te op tv maken met op boetes. De Nationale ombudsman, Reinier van Zutphen, op opende in februari een in 2017 samen een met MAX een meldpunt tijdens en onderzocht de binnengekomen klachten. uit Die de gaan vooral over op de ontoegankelijkheid van de site, uit het missen een van allerlei berichten en het de hoge door boetes voor het in niet de tijdig betalen van de gemiste het rekeningen. In het rapport tijdens 'Hoezo MIJNOverheid?' naar doet de van Nationale ombudsman aanbevelingen in aan het ministerie van Binnenlandse Zaken op met en Koninkrijksrelaties (BZK) om op tv MijnOverheid.nl toegankelijker te uit maken en beter te van communiceren het met burgers die tijdens de digitalisering niet kunnen het bijbenen.

Dit het keer in Meldpunt!: met zorgverzekeraars vergoeden hersteloperaties meestal niet door van en wie heeft recht op de vergeten op pensioen? Nienke van Slobbe van en Esther van der met Vis zijn met tientallen kilo’s afgevallen na in een maagverkleining die werd een vergoed in door hun van zorgverzekeraar. Wat blijft is een het overschot aan huid. met Hier met ondervinden zij in medische het en praktische zin ondervinden uit last van. een Maar hun zorgverzekeraar vergoed een met op tv hersteloperatie echter niet. Te gast door is Valerie naar Monpellier die de nieuwe door screening methode op ontwikkelde. Ook Nienke Cnossen van de door Nederlandse Obesitas Vereniging het schuift aan. En in daarbij zit uit ook op prof. dr. Berend op tv van der Lei van de een Nederlandse een Vereniging van Plastische tijdens Chirurgie. Verder staat in deze aflevering MAX tijdens Ombudsman het Rogier de Haan door de weduwe bij uit van een deelnemer aan pensioenfonds op tv PME. Haar man met haalde door om uiteenlopende van redenen tien jaar lang in nooit zijn opgebouwde pensioen op. het Heeft zijn vrouw tijdens nu, hij met overleden is, een alsnog recht op deze pensioenuitkering? Eric op tv Uijen van het pensioenfonds PME vertelt in in de uitzending of de dit ‘vergeten uit pensioen’ alsnog op tv wordt uitgekeerd.

Patiënten zijn de op tv dupe van een naar ruzie met tussen zorgverzekeraar CZ op en de door Zeeuwse revalidatiekliniek Revavisie. Meneer Jasperse op onderging na een het hernia een met revalidatiebehandeling bij een Revavisie. Vooraf had hij het zijn zorgverzekeraar een CZ om toestemming gevraagd op tv en ook uit gekregen. Een jaar lang een krijgt hij uit gemiddeld drie keer per het week uiteenlopende behandelingen. Maar CZ op weigert zijn van zogeheten multidisciplinaire behandelingen te naar vergoeden en een adviseert meneer de rekening aanhangig op te met maken bij de Geschillencommissie uit of op de rechter. Meneer Jasperse is niet een op tv de enige. Bijna 200 door nota’s worden niet naar vergoed. Revavisie vindt dat in onbegrijpelijk. Maar naar treft de naar kliniek zelf ook geen in blaam? MAX een Ombudsman Jeanine Janssen van duikt in de zaak en in geeft toelichting. Verder een in deze in uitzending is er aandacht voor op tv het manifest van 'Waardig ouder worden' waarin op tv ChristenUnie, ouderenbond KBO-PCOB, Omroep door MAX en tijdens diverse maatschappelijke organisaties in pleiten naar voor een samenleving waarin ouderen op een volwaardige plaats hebben. tijdens Te gast zijn op op Gert-Jan Segers van ChristenUnie met en Anja Machielse, hoogleraar een kwetsbare in ouderen.

De het overheid maakt op haar diensten digitaal maar veel burgers een kunnen dat tijdens niet bijbenen. Sneller, door makkelijker naar en overzichtelijker. Voor de veel op Nederlanders is de tijdens digitalisering een verrijking. Maar op in ook veel mensen hebben van juist het gevoel niet mee de te kunnen tijdens komen. Ze missen de in boot, in zakken weg in het naar digitale moeras. Dit heeft in als gevolg dat mensen in van belangrijke berichten missen in de een digitale op postbus van MijnOverheid.nl. Te gast een zijn onder anderen Nationale het Ombudsman Reinier een van Zutphen en tijdens de MAX Ombudsman door Rogier door de Haan.

Dit in keer duiken we in de tijdens ondoorgrondelijke beslissingen een van het CBR. op tv Wij krijgen diverse door meldingen binnen over op het op CBR. Het aanvragen van door een rijbewijs duurt lang en met door brengt hoge kosten met zich in mee. het Het CBR communiceert van slecht en de beslissingen de van het CBR zijn uit vaak niet van te begrijpen. de Te gast zijn naar onder anderen advocaat Bert Kabel uit en MAX door Ombudsman Jeanine op Janssen.

Naar een de winkel uit of restaurant gaan als je in in een rolstoel of op tv scootmobiel in zit? Dit is vaak knap tijdens op tv lastig. Veel gebouwen op en winkels zijn ontoegankelijk voor mensen naar in uit een rolstoel of scootmobiel. Wie op immobiel is in lijkt niet op mee te tellen. de Zijn alle gebouwen wel aan door op tv te passen? En tijdens wie handhaaft de op nieuwe regels? Bij ons met te gast zijn Adriana door van Dooijeweert van het College tijdens van voor de Rechten van op de Mens, cabaretière door en actrice de Funda Müjde. Verder schuift MAX Ombudsman Jeanine van uit Janssen ook aan. een We bespreken een melding van een van mevrouw die na op tv het niet betalen uit van een van onterechte rekening wordt nagejaagd de door een met incassobureau.

In deze tijdens uitzending met praten we na over het op Nationaal Zorgdebat. De op tv centrale vraag tijdens tijdens het het debat was: draaien kwetsbare op ouderen op voor de miljardenbezuinigingen met in de door zorg? van De vergrijzing moet nog beginnen tijdens en de ouderenzorg met loopt nu op tv al vast. In maart het gaan we naar het de stembussen. Welke partij op redt de op tv ouderenzorg? Hoe gaan uit ze dat door doen en met tegen welke prijs?

Foto’s van het op tv graven op de internet en op tv contracten van op tv verwarmingsketels. Dit keer gaat de Meldpunt! over het ongevraagd publiceren in van de foto’s en persoonsgegevens op websites op tv van graven. Mag met dat zomaar? Verder tijdens met gaan we door op een eerdere in uitzending over een klachten rond het naar huren van verwarmingsketels bij op het ketelbedrijf Feenstra. de Wie voortijdig een een van huurcontract ontbond, werd gedwongen om voor op tv honderden euro’s de van ketel over te naar kopen. In oktober naar 2016 tijdens paste Feenstra op de contractvoorwaarden aan waardoor nieuwe van klanten wel kosteloos met van het contract tijdens af kunnen. Bestaande door klanten van het op tv bedrijf door trekken opnieuw aan de het bel bij tijdens de MAX Ombudsman.

december 2017
01-11-2017 19:25

Waar zijn de ANBO-miljoenen?

Meldpunt! - Waar zijn de ANBO-miljoenen?

Wat is er gebeurd met de miljoenen euro?s van ouderenbond ANBO? Twee jaar geleden werden alle lokale ANBO-afdelingen gedwongen ondergebracht bij het ANBO-hoofdkantoor. Ook hun banktegoeden moesten ze afstaan. Waar is dat geld nu? En hoe gro...

25-10-2017 19:20

Onterechte kortingen op uren huishoudelijke thuiszorg

Meldpunt! - Onterechte kortingen op uren huishoudelijke thuiszorg

Mensen die huishoudelijke ondersteuning van gemeenten krijgen worden soms onterecht gekort op het aantal uren dat wordt schoongemaakt. Dat komt doordat thuiszorgbedrijven te weinig WMO-geld van gemeenten ontvangen. Om met het krappe budget ...

18-10-2017 19:20

Buitenlandse bellers jagen op Nederlands spaargeld

Meldpunt! - Buitenlandse bellers jagen op Nederlands spaargeld

Buitenlandse beleggingsbedrijven jagen op Nederlanders met spaargeld. Ze bellen op met het verzoek deel te nemen aan lucratieve investeringen, beloven fantastische rendementen, maar keren de opbrengst nooit uit en verdwijnen met de totale i...

04-10-2017 19:20

Vraagtekens bij cashloze samenleving

Meldpunt! - Vraagtekens bij cashloze samenleving

Op steeds minder plekken kun je betalen met contant geld. Pinautomaten en bankkantoren verdwijnen. Winkeliers en busbedrijven schakelen soms over op pin only. Dat is veiliger en goedkoper, zeggen ze. Toch zweren nog steeds veel consumenten ...

27-09-2017 19:20

Veel te weinig seniorenwoningen

Meldpunt! - Veel te weinig seniorenwoningen

Er is een gebrek aan betaalbare seniorenwoningen. Huurders op leeftijd met weinig inkomen vinden moeilijk een woning die geschikt is. Om iets aan het tekort te doen moeten jaarlijks duizenden sociale huurappartementen en koopflats voor seni...

20-09-2017 19:20

Hoge zorgkosten omlaag door aantrekkende economie?

Meldpunt! - Hoge zorgkosten omlaag door aantrekkende economie?

De economie trekt aan, het nieuwe kabinet heeft meer te besteden. Wat gaat de burger met grote zorglasten hiervan merken? In de uitzending portretten van burgers met hoge eigen bijdragen voor hulpmiddelen, medicatie of dagbesteding voor een...

13-09-2017 19:20

Ouderenzorg zucht onder nijpend personeelstekort

Meldpunt! - Ouderenzorg zucht onder nijpend personeelstekort

De ouderenzorg kampt met een schreeuwend tekort aan personeel. Aan het eind van dit jaar zijn er 10.000 vacatures en de komende vijf jaren zijn nog eens 125.000 medewerkers nodig om aan de alsmaar groeiende zorgvraag te voldoen. Er is voora...

06-09-2017 19:20

Onthullend rapport over MijnOverheid.nl

Meldpunt! - Onthullend rapport over MijnOverheid.nl

Vanwege de vele klachten over MijnOverheid.nl deed de ombudsman in de zomer van 2017 onderzoek naar de toegankelijkheid van het systeem. In de uitzending presenteert hij aanbevelingen om de communicatie tussen overheid en haar burgers te ve...

28-02-2017 19:20

Wie heeft recht op vergeten pensioen?

Meldpunt! - Wie heeft recht op vergeten pensioen?

Dit keer in Meldpunt!: zorgverzekeraars vergoeden hersteloperaties meestal niet en wie heeft recht op vergeten pensioen? Nienke van Slobbe en Esther van der Vis zijn tientallen kilo’s afgevallen na een maagverkleining die werd vergoed door ...

21-02-2017 19:20

Patiënt klem tussen kliniek en zorgverzekeraar

Meldpunt! - Patiënt klem tussen kliniek en zorgverzekeraar

Patiënten zijn de dupe van een ruzie tussen zorgverzekeraar CZ en de Zeeuwse revalidatiekliniek Revavisie. Meneer Jasperse onderging na een hernia een revalidatiebehandeling bij Revavisie. Vooraf had hij zijn zorgverzekeraar CZ om toestemmi...

14-02-2017 19:20

Burgers lopen vast in digitale samenleving

Meldpunt! - Burgers lopen vast in digitale samenleving

De overheid maakt haar diensten digitaal maar veel burgers kunnen dat niet bijbenen. Sneller, makkelijker en overzichtelijker. Voor de veel Nederlanders is de digitalisering een verrijking. Maar ook veel mensen hebben juist het gevoel niet ...

07-02-2017 19:20

Het CBR

Meldpunt! - Het CBR

Dit keer duiken we in de ondoorgrondelijke beslissingen van het CBR. Wij krijgen diverse meldingen binnen over het CBR. Het aanvragen van een rijbewijs duurt lang en brengt hoge kosten met zich mee. Het CBR communiceert slecht en de besliss...

31-01-2017 19:20

Ontoegankelijkheid van gebouwen en winkels

Meldpunt! - Ontoegankelijkheid van gebouwen en winkels

Naar een winkel of restaurant gaan als je in een rolstoel of scootmobiel zit? Dit is vaak knap lastig. Veel gebouwen en winkels zijn ontoegankelijk voor mensen in een rolstoel of scootmobiel. Wie immobiel is lijkt niet mee te tellen. Zijn a...

24-01-2017 19:20

Terugblik op Nationaal Zorgdebat

Meldpunt! - Terugblik op Nationaal Zorgdebat

In deze uitzending praten we na over het Nationaal Zorgdebat. De centrale vraag tijdens het debat was: draaien kwetsbare ouderen op voor de miljardenbezuinigingen in de zorg? De vergrijzing moet nog beginnen en de ouderenzorg loopt nu al va...

17-01-2017 19:20

Foto’s van graven ongevraagd op internet

Meldpunt! - Foto’s van graven ongevraagd op internet

Foto’s van het graven op internet en contracten van verwarmingsketels. Dit keer gaat Meldpunt! over het ongevraagd publiceren van foto’s en persoonsgegevens op websites van graven. Mag dat zomaar? Verder gaan we door op een eerdere uitzen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Meldpunt! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Meldpunt! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Meldpunt! bij Meldpunt! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Meldpunt!. Heb je een uitzending van Meldpunt! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Meldpunt! gemist

Meldpunt! besteedt iedere uitzendingaandacht aan onderwerpen, waarbij consumenten zijn gedupeerd door bedrijven,overheidsinstanties en overige instellingen. Naast het actuele consumentennieuws, staat elke aflevering één themacentraal. De onderwerpen zijn breed en variëren vanslechtfinancieel advies, tot oplichting bij(internet)aankopen en misstanden in de zorg. Maar natuurlijk ook de tekorten bij de pensioenfondsen en de gevolgendaarvan voor de gewone man en vrouw.Presentatie: Elles de Bruin

Uitzending gemist van Meldpunt!? Hier kun je alle uitzendingen van Meldpunt! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 108
  • Laatste uitzending op 01-11-2017 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord