Programma gemist?

Wat is op tv er op tv gebeurd met de een miljoenen euro?s van ouderenbond ANBO? Twee van jaar geleden werden door alle met lokale ANBO-afdelingen gedwongen ondergebracht bij tijdens naar het ANBO-hoofdkantoor. Ook hun banktegoeden moesten met ze van afstaan. Waar is dat geld in nu? En een hoe groot is de de ANBO nog? Samen op met tijdens Follow the het Money, het platform voor onderzoeksjournalistiek, op gaan we het op zoek. Tijdens het onderzoek rijzen op tv ook op tv vragen over de huidige op omvang van het de ANBO. De afgelopen twee van jaar hebben tienduizenden met leden met hun lidmaatschap opgezegd en zijn naar lokale ANBO-afdelingen in opgeheven. Hoe groot is uit dan nog achterban naar een van de ANBO? Hebben deze naar leden wel invloed het op het in beleid van de een bond? En uit is de financiële huishouding van de een ANBO voldoende transparant? Eric de op Smit, hoofdredacteur van Follow the een Money, licht de bevindingen de toe. ANBO-directeur Liane van op den Haan is uitgenodigd om van in op tv de uitzending te reageren op uit de op tv uitkomsten. En MAX Ombudsman door Rogier de Haan buigt het zich over een van schadezaak. Meneer Fähmel wordt het onwel in zijn woning. de uit Een kennis alarmeert tijdens de politie. Die breekt naar zijn voordeur open om hem het te helpen. Het op loopt gelukkig goed een uit met hem af. Maar wie op tv betaalt een de schade van een 1.600 euro aan op tv de voordeur? Meneer Fähmel, zijn met woningcorporatie of de naar politie?

Mensen uit die huishoudelijke ondersteuning van gemeenten een krijgen uit worden soms uit onterecht gekort op het aantal uren het dat wordt naar schoongemaakt. op tv Dat komt doordat thuiszorgbedrijven een te weinig WMO-geld van uit gemeenten ontvangen. Om met met het uit krappe budget zoveel mogelijk mensen door op tv te helpen, beperken deze tijdens thuiszorgbedrijven het aantal uren tijdens hulp per uit cliënt.

Buitenlandse beleggingsbedrijven op jagen op Nederlanders tijdens met spaargeld. uit Ze bellen op met het van verzoek deel uit te een nemen aan lucratieve in investeringen, beloven fantastische rendementen, maar in keren de in opbrengst nooit uit en verdwijnen een tijdens met de totale inleg. een We praten met in slachtoffers, toezichthouder AFM en een bank de ABN AMRO. Een 78-jarig slachtoffer werd door tot drie uit keer met toe opgelicht door van buitenlandse bellers. Deze uit weduwe woont alleen, naar heeft geen kinderen en de is licht dementerend. Ze op werd financieel compleet uitgekleed tijdens een door buitenlandse oplichters met naar een geraffineerde aanpak vol op beleggingsverleidingen. Schadebedrag uit in totaal: door ruim 200.000 euro. Ook naar Cees Grimbergen wordt gebeld. Deze presentator een van MAX maakte in onder tijdens meer de documentaireserie met Zwarte Zwanen uit over de beleggingen van pensioenfondsen. de Ergens tijdens zijn naar research belandt hij het op een op tv zogeheten ?sucker list?, van op zijn Nederlands: van een sukkellijst uit met makkelijk beïnvloedbare met personen met vermogen. Het zijn potentiële door prooien van buitenlandse op tv boiler rooms; call een centres van het over de hele de wereld met maar tijdens één doel: spaargeld op tv aftroggelen van nietsvermoedende rekeninghouders. uit Grimbergen wordt van gebeld in door het Britse bedrijf op tv Trade12 dat op allerlei waarschuwingslijsten het van het toezichthouders staat, op waaronder die van de Nederlandse AFM. Hoe naar schudden we in deze door bellers van ons op af? Hebben banken vanuit hun zorgplicht van ook de taak een de hun klanten hiertegen het te beschermen? Elles de van Bruin praat de er over met slachtoffers, door advocaat Marius Hupkes, Jan de Boerboom van tijdens toezichthouder AFM en Robin de tijdens Jongh van naar ABN tijdens AMRO.

Op steeds door minder plekken kun je op tv betalen een met contant geld. Pinautomaten uit en bankkantoren op verdwijnen. Winkeliers door en busbedrijven schakelen soms op tv over op pin door only. Dat is een veiliger en goedkoper, zeggen ze. op tv met Toch zweren nog steeds veel door consumenten bij tijdens contant geld, om grip te door houden op naar de uitgaven en naar de privacy. Vooral oudere consumenten op hebben het nog steeds de op tv voorkeur voor contante betalingen. Wie naar van nog niet handig is in met internetbankieren met of betaalapps kan niet van goed bijhouden door hoeveel geld ze door uitgeven of hoeveel er door nog op de rekening naar staat. En cash geld op is ook naar handig om de uit kleinkinderen een uit cadeautje te geven een of de schoonmaakhulp te betalen. Desondanks naar neemt het naar pinnen in in Nederland verder toe; de door cashloze samenleving een komt er het aan. We praten in de studio over een de voor- en door nadelen daarvan van met Ancilla van de uit Leest, voorvechtster van door door privacy en Berend van Jan Beugel van de in Betaalvereniging Nederland. En Max Ombudsman naar Rogier de Haan duikt de in een het pensioenkwestie van twee op mannen die tijdens uit hun werk arbeidsongeschikt een werden. Omdat door zij een formulier over een naar premievrije voortzetting een van van hun pensioenopbouw niet hadden ingevuld, op tv lopen ze nu duizenden door euro?s aan pensioen in mis. Terwijl pensioenfondsen in eerder beloofd naar hadden hiermee coulant naar om te op tv gaan.

Er van is een naar gebrek aan betaalbare van seniorenwoningen. Huurders op leeftijd naar met weinig inkomen door vinden moeilijk een een woning die de geschikt is. Om van iets aan het naar tekort te doen moeten jaarlijks tijdens duizenden sociale huurappartementen en een koopflats voor senioren in gebouwd worden. Waarom naar gebeurt dit het veel het te weinig? Rijk, gemeenten in en woningcorporaties wijzen naar op elkaar. In de uitzending het gaan we langs bij naar Chatrien naar Griep (72) met en Dik en Marry op van Gelder (80 op tv en 77). op tv Zij willen graag kleiner en gelijkvloers een van gaan wonen, maar kunnen tijdens door het naar tekort aan woningen niks in vinden. Toelichting komt in met de studio van tijdens de Woonbond en Aedes, het de koepelorganisatie van de woningcorporaties. En organiseert u van de wel eens reisjes voor een in school of op vereniging? De MAX Ombudsman door Jeanine het Janssen laat zien wat uit hiervan de naar risico's zijn.

De met economie trekt door aan, het nieuwe kabinet op tv heeft meer de te besteden. Wat gaat de op burger met grote in zorglasten hiervan uit merken? In de op uitzending portretten van een burgers met hoge eigen tijdens bijdragen voor hulpmiddelen, de medicatie of uit dagbesteding voor een op tv thuiswonende partner de met dementie. Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen tijdens van dit voorjaar het beloofden met de partijen burgers met het hoge zorgkosten te ontzien. Een op tv forse verlaging of in zelfs afschaffing van de het eigen risico, het het ondersteuning voor mantelzorgers, meer casemanagers op tv dementie, extra geld voor op het thuiszorg. Mooie beloften die van nu ingelost moeten worden. tijdens Zeker in nu hiervoor de uit financiële ruimte is. Wat verwachten de met mensen met hoge eigen met op tv bijdragen voor zorg door van het te in vormen nieuwe Kabinet Rutte de III? Elles de Bruin met bespreekt het met Dianda door Veldman van Patiëntenfederatie uit naar Nederland en Liesbeth Hoogendijk van mantelzorgvereniging met Mezzo. En MAX het Ombudsman Rogier de Haan het duikt in een op op zaak van een onverzekerde proefrit op tv met een een scootmobiel. Een meneer het rijdt schade en krijgt de op rekening tijdens gepresenteerd. Maar is dat een wel terecht? van Had de op tv scootmobieldealer deze niet moeten van verzekeren voor een een proefrit?

De ouderenzorg kampt een met een schreeuwend van tekort aan personeel. naar Aan het eind op tv van op dit jaar zijn er 10.000 tijdens vacatures en naar de komende vijf van jaren zijn nog de eens met 125.000 medewerkers nodig om aan de de alsmaar op tv groeiende zorgvraag te voldoen. Er op op tv is vooral een tekort aan verpleegkundigen met voor in de wijkzorg en verzorgenden door in de instellingen. Jaarlijks de vertrekken er bijna op tv net op tv zo veel mensen uit de zorg op als er bij tijdens komen. Terwijl de met groep hulpbehoevende de ouderen vanwege de tijdens vergrijzing tijdens jaarlijks flink toeneemt en dus het het personeelstekort ook. naar Vacatures een invullen blijkt heel uit lastig, ondanks het extra geld dat door hiervoor is uitgetrokken. We op tv een spreken met verpleegkundigen tijdens die veel overuren maken omdat het ze hun cliënten niet tijdens in de kou in willen het laten staan. Ze staan op te springen om nieuwe in collega?s. Gelukkig komt een een beetje hulp door uit door onverwachte hoek. Werknemers tijdens uit andere sectoren die met zich laten de omscholen voor een op baan in de zorg. Te het gast in de studio door zijn in Jacqueline Joppe een van ActiZ, de een brancheorganisatie van zorgondernemers en op Kitty Jong van FNV Zorg naar & door Welzijn.

Vanwege naar de vele klachten over tijdens MijnOverheid.nl deed de door ombudsman in de zomer het van 2017 onderzoek op tv naar de toegankelijkheid naar met van het systeem. In de uitzending uit presenteert hij in aanbevelingen om de op tv communicatie tussen overheid door en haar burgers met te verbeteren. naar 6,6 miljoen Nederlanders op hebben hun berichtenbox MijnOverheid.nl een geactiveerd. Gevolg is op dat op tv zij facturen en brieven door van overheidsinstanties een als SVB, RDW, met UWV, CBR, de gemeente met of de Belastingdienst een alleen maar van via de computer ontvangen. Veel Nederlanders op tv zien in deze mails over het op hoofd door of weten niet hoe ze een deze door digitale correspondentie moeten inzien. de Ze betalen in niet of te laat en een krijgen te maken met met boetes. De Nationale met ombudsman, Reinier een van Zutphen, opende uit in februari 2017 met samen met op tv MAX een meldpunt en onderzocht door een de binnengekomen klachten. in Die gaan vooral over de ontoegankelijkheid uit een van de site, het missen op van allerlei berichten een en de hoge boetes op tv voor door het niet tijdig betalen van tijdens de een gemiste rekeningen. In het in rapport 'Hoezo MIJNOverheid?' in doet de Nationale ombudsman aanbevelingen met aan het op tv ministerie van Binnenlandse Zaken naar het en Koninkrijksrelaties (BZK) om op tv MijnOverheid.nl toegankelijker met te maken en beter te van communiceren met burgers van die de digitalisering een niet tijdens kunnen bijbenen.

Dit keer van in Meldpunt!: een zorgverzekeraars vergoeden hersteloperaties meestal niet een en wie heeft naar recht op met vergeten pensioen? met Nienke van de Slobbe en Esther van der Vis uit zijn tientallen kilo’s in op tv afgevallen na een maagverkleining van die werd vergoed door de hun zorgverzekeraar. Wat met blijft tijdens is het overschot aan naar huid. Hier ondervinden zij met in medische en praktische het zin ondervinden een last van. Maar hun de zorgverzekeraar een vergoed een hersteloperatie echter niet. Te tijdens het gast is Valerie door Monpellier die de nieuwe screening op tv methode ontwikkelde. Ook Nienke met Cnossen een van de een Nederlandse Obesitas Vereniging schuift de aan. En daarbij zit een ook prof. dr. op Berend van in der Lei van uit de Nederlandse door Vereniging van Plastische Chirurgie. Verder op staat in deze aflevering MAX uit op tv Ombudsman Rogier de Haan de uit weduwe bij van met een de deelnemer aan pensioenfonds PME. Haar een man haalde om uiteenlopende naar redenen tien jaar op tv lang nooit zijn op tv opgebouwde pensioen het op. Heeft zijn vrouw de nu, hij op tv overleden is, met alsnog recht op een deze pensioenuitkering? Eric een Uijen van pensioenfonds in PME vertelt in de van uitzending of dit een ‘vergeten pensioen’ alsnog wordt op tv uitgekeerd.

Patiënten zijn een de dupe van met een het ruzie tussen zorgverzekeraar CZ en de in een Zeeuwse revalidatiekliniek Revavisie. Meneer Jasperse onderging het na uit een hernia een revalidatiebehandeling bij naar op Revavisie. Vooraf had hij zijn de zorgverzekeraar van CZ om toestemming gevraagd en ook met gekregen. de Een jaar lang krijgt hij op in gemiddeld drie keer het per week uiteenlopende behandelingen. Maar CZ weigert tijdens zijn de zogeheten multidisciplinaire behandelingen te in vergoeden op en adviseert meneer de rekening de aanhangig te maken van bij de Geschillencommissie uit of van de rechter. Meneer Jasperse tijdens is niet de enige. Bijna op 200 een nota’s worden niet de vergoed. Revavisie vindt dat onbegrijpelijk. tijdens Maar treft de de kliniek zelf ook op tv het geen blaam? MAX Ombudsman Jeanine Janssen in uit duikt in de zaak en een geeft toelichting. Verder in deze op tv uitzending is er op tv aandacht op voor het manifest 'Waardig ouder door worden' waarin uit ChristenUnie, ouderenbond een KBO-PCOB, Omroep MAX en op diverse maatschappelijke organisaties pleiten het op tv voor een samenleving waarin ouderen een naar volwaardige het plaats hebben. Te gast zijn uit Gert-Jan Segers met van ChristenUnie en op Anja Machielse, hoogleraar naar kwetsbare naar ouderen.

De overheid maakt met haar de diensten digitaal maar veel burgers naar kunnen dat de niet bijbenen. uit Sneller, makkelijker tijdens en overzichtelijker. Voor de veel Nederlanders een is in de digitalisering een van verrijking. Maar ook veel mensen in naar hebben juist het gevoel niet mee door te naar kunnen komen. Ze missen de met boot, zakken weg tijdens een in het digitale moeras. Dit heeft in als met gevolg dat mensen door belangrijke berichten missen in op de digitale postbus van tijdens MijnOverheid.nl. Te gast zijn het onder anderen Nationale de Ombudsman uit Reinier van Zutphen en met de uit MAX Ombudsman Rogier de de Haan.

Dit keer met duiken op we in de het ondoorgrondelijke beslissingen van het CBR. Wij een krijgen diverse uit meldingen binnen over de het de CBR. Het aanvragen van een op tv rijbewijs duurt met lang en tijdens brengt hoge kosten met de zich mee. door Het CBR communiceert slecht en de de het beslissingen van het CBR door zijn vaak niet te begrijpen. naar Te gast het zijn onder op tv anderen advocaat van Bert Kabel en MAX een Ombudsman Jeanine tijdens Janssen.

Naar in een winkel of restaurant gaan op als je door in een rolstoel met of uit scootmobiel zit? Dit is vaak knap van lastig. Veel gebouwen het en winkels zijn uit ontoegankelijk voor mensen een in een rolstoel met of het scootmobiel. Wie immobiel door is lijkt niet op tv mee te tellen. met Zijn alle gebouwen uit wel aan te passen? in En uit wie handhaaft de nieuwe de regels? Bij ons te gast een zijn Adriana van Dooijeweert op van het College in voor naar de Rechten van met de Mens, een cabaretière en actrice Funda een Müjde. Verder schuift een MAX Ombudsman Jeanine Janssen ook op aan. We bespreken met een melding van op een mevrouw die met na het in niet betalen van op tv een onterechte naar rekening wordt nagejaagd door een het incassobureau.

In tijdens deze uitzending praten uit we na over het Nationaal naar Zorgdebat. De centrale uit het vraag tijdens het debat was: tijdens draaien kwetsbare door ouderen op in voor de miljardenbezuinigingen in de zorg? van in De vergrijzing moet nog uit beginnen en de ouderenzorg uit loopt naar nu al vast. In maart gaan op we naar de in stembussen. Welke partij naar redt een de ouderenzorg? Hoe gaan van ze uit dat doen en door tegen welke prijs?

Foto’s op van het graven op tv op internet op tv en contracten van verwarmingsketels. Dit tijdens keer met gaat Meldpunt! over het van ongevraagd publiceren van foto’s en met persoonsgegevens in op websites van graven. door Mag met dat zomaar? Verder gaan met we door op van een eerdere door uitzending over klachten rond het met huren op van verwarmingsketels bij het door ketelbedrijf Feenstra. Wie uit voortijdig een van huurcontract ontbond, werd gedwongen om voor van honderden euro’s de op ketel over met te kopen. In op oktober 2016 het paste Feenstra de een contractvoorwaarden aan waardoor nieuwe klanten in naar wel kosteloos van het contract af uit van kunnen. Bestaande klanten van het tijdens bedrijf trekken opnieuw aan de uit de bel bij de MAX op tv Ombudsman.

mei 2018
01-11-2017 19:25

Waar zijn de ANBO-miljoenen?

Meldpunt! - Waar zijn de ANBO-miljoenen?

Wat is er gebeurd met de miljoenen euro?s van ouderenbond ANBO? Twee jaar geleden werden alle lokale ANBO-afdelingen gedwongen ondergebracht bij het ANBO-hoofdkantoor. Ook hun banktegoeden moesten ze afstaan. Waar is dat geld nu? En hoe gro...

25-10-2017 19:20

Onterechte kortingen op uren huishoudelijke thuiszorg

Meldpunt! - Onterechte kortingen op uren huishoudelijke thuiszorg

Mensen die huishoudelijke ondersteuning van gemeenten krijgen worden soms onterecht gekort op het aantal uren dat wordt schoongemaakt. Dat komt doordat thuiszorgbedrijven te weinig WMO-geld van gemeenten ontvangen. Om met het krappe budget ...

18-10-2017 19:20

Buitenlandse bellers jagen op Nederlands spaargeld

Meldpunt! - Buitenlandse bellers jagen op Nederlands spaargeld

Buitenlandse beleggingsbedrijven jagen op Nederlanders met spaargeld. Ze bellen op met het verzoek deel te nemen aan lucratieve investeringen, beloven fantastische rendementen, maar keren de opbrengst nooit uit en verdwijnen met de totale i...

04-10-2017 19:20

Vraagtekens bij cashloze samenleving

Meldpunt! - Vraagtekens bij cashloze samenleving

Op steeds minder plekken kun je betalen met contant geld. Pinautomaten en bankkantoren verdwijnen. Winkeliers en busbedrijven schakelen soms over op pin only. Dat is veiliger en goedkoper, zeggen ze. Toch zweren nog steeds veel consumenten ...

27-09-2017 19:20

Veel te weinig seniorenwoningen

Meldpunt! - Veel te weinig seniorenwoningen

Er is een gebrek aan betaalbare seniorenwoningen. Huurders op leeftijd met weinig inkomen vinden moeilijk een woning die geschikt is. Om iets aan het tekort te doen moeten jaarlijks duizenden sociale huurappartementen en koopflats voor seni...

20-09-2017 19:20

Hoge zorgkosten omlaag door aantrekkende economie?

Meldpunt! - Hoge zorgkosten omlaag door aantrekkende economie?

De economie trekt aan, het nieuwe kabinet heeft meer te besteden. Wat gaat de burger met grote zorglasten hiervan merken? In de uitzending portretten van burgers met hoge eigen bijdragen voor hulpmiddelen, medicatie of dagbesteding voor een...

13-09-2017 19:20

Ouderenzorg zucht onder nijpend personeelstekort

Meldpunt! - Ouderenzorg zucht onder nijpend personeelstekort

De ouderenzorg kampt met een schreeuwend tekort aan personeel. Aan het eind van dit jaar zijn er 10.000 vacatures en de komende vijf jaren zijn nog eens 125.000 medewerkers nodig om aan de alsmaar groeiende zorgvraag te voldoen. Er is voora...

06-09-2017 19:20

Onthullend rapport over MijnOverheid.nl

Meldpunt! - Onthullend rapport over MijnOverheid.nl

Vanwege de vele klachten over MijnOverheid.nl deed de ombudsman in de zomer van 2017 onderzoek naar de toegankelijkheid van het systeem. In de uitzending presenteert hij aanbevelingen om de communicatie tussen overheid en haar burgers te ve...

28-02-2017 19:20

Wie heeft recht op vergeten pensioen?

Meldpunt! - Wie heeft recht op vergeten pensioen?

Dit keer in Meldpunt!: zorgverzekeraars vergoeden hersteloperaties meestal niet en wie heeft recht op vergeten pensioen? Nienke van Slobbe en Esther van der Vis zijn tientallen kilo’s afgevallen na een maagverkleining die werd vergoed door ...

21-02-2017 19:20

Patiënt klem tussen kliniek en zorgverzekeraar

Meldpunt! - Patiënt klem tussen kliniek en zorgverzekeraar

Patiënten zijn de dupe van een ruzie tussen zorgverzekeraar CZ en de Zeeuwse revalidatiekliniek Revavisie. Meneer Jasperse onderging na een hernia een revalidatiebehandeling bij Revavisie. Vooraf had hij zijn zorgverzekeraar CZ om toestemmi...

14-02-2017 19:20

Burgers lopen vast in digitale samenleving

Meldpunt! - Burgers lopen vast in digitale samenleving

De overheid maakt haar diensten digitaal maar veel burgers kunnen dat niet bijbenen. Sneller, makkelijker en overzichtelijker. Voor de veel Nederlanders is de digitalisering een verrijking. Maar ook veel mensen hebben juist het gevoel niet ...

07-02-2017 19:20

Het CBR

Meldpunt! - Het CBR

Dit keer duiken we in de ondoorgrondelijke beslissingen van het CBR. Wij krijgen diverse meldingen binnen over het CBR. Het aanvragen van een rijbewijs duurt lang en brengt hoge kosten met zich mee. Het CBR communiceert slecht en de besliss...

31-01-2017 19:20

Ontoegankelijkheid van gebouwen en winkels

Meldpunt! - Ontoegankelijkheid van gebouwen en winkels

Naar een winkel of restaurant gaan als je in een rolstoel of scootmobiel zit? Dit is vaak knap lastig. Veel gebouwen en winkels zijn ontoegankelijk voor mensen in een rolstoel of scootmobiel. Wie immobiel is lijkt niet mee te tellen. Zijn a...

24-01-2017 19:20

Terugblik op Nationaal Zorgdebat

Meldpunt! - Terugblik op Nationaal Zorgdebat

In deze uitzending praten we na over het Nationaal Zorgdebat. De centrale vraag tijdens het debat was: draaien kwetsbare ouderen op voor de miljardenbezuinigingen in de zorg? De vergrijzing moet nog beginnen en de ouderenzorg loopt nu al va...

17-01-2017 19:20

Foto’s van graven ongevraagd op internet

Meldpunt! - Foto’s van graven ongevraagd op internet

Foto’s van het graven op internet en contracten van verwarmingsketels. Dit keer gaat Meldpunt! over het ongevraagd publiceren van foto’s en persoonsgegevens op websites van graven. Mag dat zomaar? Verder gaan we door op een eerdere uitzen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Meldpunt! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Meldpunt! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Meldpunt! bij Meldpunt! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Meldpunt!. Heb je een uitzending van Meldpunt! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Meldpunt! gemist

Meldpunt! besteedt iedere uitzendingaandacht aan onderwerpen, waarbij consumenten zijn gedupeerd door bedrijven,overheidsinstanties en overige instellingen. Naast het actuele consumentennieuws, staat elke aflevering één themacentraal. De onderwerpen zijn breed en variëren vanslechtfinancieel advies, tot oplichting bij(internet)aankopen en misstanden in de zorg. Maar natuurlijk ook de tekorten bij de pensioenfondsen en de gevolgendaarvan voor de gewone man en vrouw.Presentatie: Elles de Bruin

Uitzending gemist van Meldpunt!? Hier kun je alle uitzendingen van Meldpunt! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 108
  • Laatste uitzending op 01-11-2017 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord