Programma gemist?

Wat is van er een gebeurd met de miljoenen euro?s in van ouderenbond uit ANBO? Twee jaar uit geleden werden tijdens alle lokale ANBO-afdelingen gedwongen in ondergebracht bij het een ANBO-hoofdkantoor. Ook hun banktegoeden uit moesten ze afstaan. Waar van is dat geld het nu? En hoe door op tv groot is de ANBO nog? Samen uit met de Follow the Money, het platform met voor onderzoeksjournalistiek, gaan met uit we op zoek. Tijdens het op tv onderzoek rijzen ook vragen over tijdens de het huidige omvang in van de ANBO. De door afgelopen twee met jaar hebben tienduizenden leden hun van lidmaatschap naar opgezegd en zijn lokale ANBO-afdelingen door opgeheven. Hoe van groot is dan nog achterban met in van de ANBO? Hebben deze de leden wel invloed op uit het beleid van op tv een de bond? En is de financiële de naar huishouding van de in ANBO voldoende transparant? Eric Smit, hoofdredacteur van van Follow the Money, op tv licht de tijdens bevindingen toe. ANBO-directeur Liane door de den Haan is uitgenodigd naar om in de tijdens uitzending te reageren op naar de uitkomsten. En MAX met Ombudsman door Rogier de Haan buigt zich van over een schadezaak. Meneer de Fähmel wordt onwel uit in zijn door woning. Een kennis uit alarmeert met de politie. Die breekt zijn voordeur van open om door hem te door helpen. Het loopt van gelukkig goed met hem af. uit Maar wie op tv betaalt de schade van met 1.600 het euro aan de voordeur? Meneer het door Fähmel, zijn woningcorporatie uit of de politie?

Mensen die door huishoudelijke ondersteuning van het gemeenten met krijgen worden soms onterecht gekort de op het aantal uren op dat wordt schoongemaakt. met Dat uit komt doordat thuiszorgbedrijven te tijdens weinig door WMO-geld van gemeenten door ontvangen. Om met het uit krappe budget zoveel door mogelijk mensen te helpen, op beperken uit deze thuiszorgbedrijven het aantal uren een hulp naar per cliënt.

Buitenlandse door beleggingsbedrijven jagen op in Nederlanders met spaargeld. van Ze bellen met op met het verzoek deel te in nemen de aan lucratieve het investeringen, beloven fantastische rendementen, maar van keren de uit opbrengst nooit uit uit en verdwijnen met de op tv totale inleg. tijdens We praten met slachtoffers, het toezichthouder AFM en bank van ABN AMRO. naar Een 78-jarig naar slachtoffer werd tot naar drie keer toe opgelicht de door buitenlandse op bellers. Deze weduwe een woont alleen, heeft geen in kinderen en het is licht in dementerend. Ze werd financieel compleet op tv uitgekleed door buitenlandse oplichters het uit met een geraffineerde aanpak een vol beleggingsverleidingen. Schadebedrag in totaal: van ruim 200.000 tijdens euro. Ook Cees Grimbergen wordt door gebeld. Deze presentator naar van MAX van maakte onder in meer de documentaireserie Zwarte Zwanen tijdens tijdens over de beleggingen van naar pensioenfondsen. Ergens het tijdens zijn research belandt hij op op een in zogeheten ?sucker list?, op op zijn Nederlands: een sukkellijst een in met makkelijk beïnvloedbare personen met vermogen. het Het met zijn potentiële in prooien van buitenlandse boiler op tv rooms; call centres tijdens van over met de hele wereld met in maar één doel: spaargeld aftroggelen de met van nietsvermoedende rekeninghouders. Grimbergen wordt gebeld uit door van het Britse bedrijf Trade12 dat op tv op allerlei het waarschuwingslijsten op tv van toezichthouders staat, waaronder die van van de Nederlandse AFM. Hoe tijdens op schudden we deze in bellers van ons af? Hebben van banken op vanuit hun zorgplicht ook op tv de taak hun klanten hiertegen een te beschermen? naar Elles de Bruin praat van er over met van slachtoffers, advocaat Marius een Hupkes, Jan op Boerboom van toezichthouder de AFM naar en Robin de Jongh door van ABN door AMRO.

Op steeds minder een met plekken kun je betalen met tijdens contant geld. Pinautomaten en de bankkantoren een verdwijnen. Winkeliers en busbedrijven schakelen uit soms in over op pin op tv only. Dat is veiliger de en het goedkoper, zeggen ze. Toch zweren op tv nog naar steeds veel consumenten bij contant tijdens geld, om grip door te houden op van de uitgaven door en de met privacy. Vooral oudere consumenten hebben nog steeds op tv door de voorkeur voor contante uit betalingen. Wie nog uit niet handig naar is met internetbankieren of tijdens betaalapps kan niet goed bijhouden met hoeveel van geld ze uitgeven of op tv hoeveel naar er nog op de op tv rekening staat. En cash een geld naar is ook handig om de het kleinkinderen een cadeautje op tv te geven in of de schoonmaakhulp in te betalen. Desondanks naar neemt het pinnen in Nederland verder met toe; de uit cashloze het samenleving komt er aan. We praten in van naar de studio over de voor- van en nadelen daarvan door met Ancilla op van de op Leest, voorvechtster van privacy op en Berend Jan in Beugel van uit de Betaalvereniging Nederland. En Max Ombudsman op Rogier de Haan met duikt het in een pensioenkwestie van twee tijdens mannen die tijdens het hun werk naar arbeidsongeschikt werden. de Omdat zij een formulier over op tv een premievrije voortzetting van tijdens hun pensioenopbouw niet op tv hadden met ingevuld, lopen ze nu duizenden de euro?s aan pensioen naar naar mis. Terwijl pensioenfondsen eerder beloofd hadden op tv hiermee coulant het om in te gaan.

Er uit is een gebrek aan betaalbare uit seniorenwoningen. het Huurders op het leeftijd met weinig in inkomen vinden moeilijk een op tv woning die de geschikt is. Om iets tijdens aan het op tekort te doen moeten jaarlijks duizenden op naar sociale huurappartementen en van koopflats voor senioren in gebouwd worden. Waarom gebeurt het dit veel te met weinig? Rijk, gemeenten en woningcorporaties de wijzen naar een elkaar. In de door uitzending gaan we langs de bij Chatrien Griep de (72) en Dik en op tv Marry van Gelder tijdens een (80 en 77). Zij willen op graag kleiner op en gelijkvloers gaan wonen, maar in kunnen door het tijdens door tekort aan woningen in niks vinden. Toelichting komt in de uit studio met van de Woonbond en van Aedes, de koepelorganisatie van het woningcorporaties. En op tv organiseert u wel eens van reisjes voor op een school of de vereniging? De MAX Ombudsman Jeanine het Janssen naar laat zien van wat hiervan de risico's een zijn.

De economie trekt de aan, het nieuwe op kabinet heeft naar meer een te besteden. Wat gaat de het burger met grote zorglasten een hiervan van merken? In de uitzending portretten in van burgers met met naar hoge eigen bijdragen voor naar hulpmiddelen, medicatie uit of dagbesteding voor een tijdens thuiswonende partner een met dementie. Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van in dit uit voorjaar beloofden de partijen op burgers met hoge met zorgkosten te ontzien. Een het forse verlaging uit of zelfs afschaffing van in het eigen risico, een een ondersteuning voor mantelzorgers, meer casemanagers van dementie, met extra geld voor thuiszorg. Mooie uit beloften die nu een ingelost moeten het worden. Zeker nu hiervoor het de financiële ruimte is. Wat door verwachten de mensen op tv met hoge eigen een een bijdragen voor zorg van het een te vormen nieuwe Kabinet de Rutte III? Elles tijdens de Bruin uit bespreekt het een met Dianda Veldman van Patiëntenfederatie op tv Nederland en op Liesbeth Hoogendijk van mantelzorgvereniging de Mezzo. En MAX de Ombudsman Rogier uit de Haan duikt in een op tv zaak van op een onverzekerde proefrit met door een scootmobiel. tijdens Een meneer rijdt schade van en krijgt de uit rekening gepresenteerd. Maar een op tv is dat wel op tv terecht? Had de scootmobieldealer deze niet op tv moeten verzekeren door voor een naar proefrit?

De ouderenzorg kampt in met het een schreeuwend tekort aan personeel. op Aan het de eind van dit jaar uit met zijn er 10.000 vacatures en van de komende vijf jaren tijdens de zijn nog eens de 125.000 medewerkers nodig om aan een de alsmaar groeiende tijdens zorgvraag te voldoen. tijdens Er is vooral een tijdens tekort aan verpleegkundigen tijdens voor de wijkzorg met en uit verzorgenden in de in instellingen. Jaarlijks vertrekken er bijna net naar zo veel mensen van uit de zorg tijdens als met er bij komen. Terwijl de op tv groep uit hulpbehoevende ouderen vanwege de met vergrijzing jaarlijks het flink toeneemt en naar dus het op tv personeelstekort ook. Vacatures invullen blijkt heel tijdens lastig, ondanks het uit extra geld dat de van hiervoor is uitgetrokken. We spreken met naar verpleegkundigen die veel op overuren maken omdat van ze hun de cliënten niet in de het kou willen laten de staan. Ze staan te op met springen om nieuwe de collega?s. Gelukkig komt een beetje hulp de uit uit onverwachte hoek. Werknemers met uit andere in sectoren die zich tijdens laten omscholen voor een baan in door de het zorg. Te gast in de tijdens studio in zijn Jacqueline Joppe van ActiZ, tijdens de brancheorganisatie van van zorgondernemers de en Kitty Jong van van FNV Zorg & de Welzijn.

Vanwege naar de vele klachten een over MijnOverheid.nl deed de uit ombudsman in de zomer op van 2017 onderzoek de met naar de toegankelijkheid van het uit systeem. In naar de uitzending presenteert hij op tv aanbevelingen met om de communicatie tussen overheid met en haar het burgers te verbeteren. met 6,6 miljoen Nederlanders hebben van hun berichtenbox met MijnOverheid.nl geactiveerd. Gevolg is tijdens dat zij facturen en naar tijdens brieven van overheidsinstanties als in SVB, RDW, UWV, CBR, de tijdens gemeente de of de Belastingdienst van alleen maar via de het computer ontvangen. Veel in Nederlanders zien in deze mails over naar het hoofd of weten het niet op tv hoe ze deze digitale op correspondentie moeten een inzien. Ze betalen niet of te naar laat de en krijgen naar te maken met tijdens boetes. De Nationale ombudsman, uit Reinier van Zutphen, opende op tv in februari 2017 in samen met met MAX een meldpunt en onderzocht de door de binnengekomen klachten. Die gaan een vooral over de op tv ontoegankelijkheid van op de site, het missen met van allerlei het berichten en de tijdens hoge boetes voor in het niet tijdig betalen van de de in gemiste rekeningen. In het rapport in 'Hoezo op tv MIJNOverheid?' doet de Nationale het ombudsman aanbevelingen aan op tv het ministerie van Binnenlandse Zaken op en het Koninkrijksrelaties (BZK) om MijnOverheid.nl toegankelijker het te maken het en de beter te communiceren met een burgers die de digitalisering de niet van kunnen bijbenen.

Dit op keer in Meldpunt!: zorgverzekeraars vergoeden een hersteloperaties meestal het niet en wie heeft de recht op op vergeten pensioen? Nienke van door Slobbe en Esther van van der met Vis zijn tientallen het kilo’s afgevallen na het een tijdens maagverkleining die werd een vergoed door hun zorgverzekeraar. Wat blijft naar is in het overschot aan een huid. Hier ondervinden zij in naar medische en uit praktische zin ondervinden door last naar van. Maar hun het zorgverzekeraar vergoed een een hersteloperatie echter niet. Te gast uit is Valerie Monpellier die de door nieuwe screening methode het op ontwikkelde. Ook Nienke in Cnossen van de Nederlandse van Obesitas Vereniging schuift door aan. En daarbij zit van ook prof. van dr. Berend de van der Lei van naar de Nederlandse Vereniging door van Plastische Chirurgie. Verder staat in de deze op aflevering MAX Ombudsman tijdens Rogier de Haan de weduwe de bij van een de door deelnemer aan pensioenfonds naar PME. Haar man haalde om uiteenlopende de redenen in tien jaar lang nooit op tv zijn door opgebouwde pensioen op. uit Heeft zijn vrouw nu, in hij overleden van is, alsnog recht op door deze pensioenuitkering? Eric Uijen van pensioenfonds in PME vertelt het in op tv de uitzending of dit ‘vergeten pensioen’ het alsnog wordt op uitgekeerd.

Patiënten op zijn de dupe van in een ruzie tussen zorgverzekeraar de door CZ en de Zeeuwse revalidatiekliniek Revavisie. op tv een Meneer Jasperse onderging na een hernia uit een revalidatiebehandeling bij in Revavisie. Vooraf door had hij zijn zorgverzekeraar de CZ om van toestemming van gevraagd en ook gekregen. Een van jaar lang krijgt het hij gemiddeld drie het keer in per week uiteenlopende behandelingen. Maar CZ op weigert tijdens zijn zogeheten multidisciplinaire behandelingen van te vergoeden en naar adviseert meneer de rekening aanhangig de te op maken bij de Geschillencommissie op of de rechter. Meneer uit Jasperse is op niet de enige. naar Bijna de 200 nota’s worden niet op tv vergoed. Revavisie in vindt dat onbegrijpelijk. Maar treft tijdens de naar kliniek zelf ook geen een blaam? MAX een Ombudsman Jeanine Janssen duikt in op tv de het zaak en geeft toelichting. Verder in deze door uitzending op tv is er aandacht voor het op met manifest 'Waardig ouder worden' waarin ChristenUnie, van ouderenbond op tv KBO-PCOB, Omroep MAX en diverse tijdens maatschappelijke met organisaties pleiten naar voor een samenleving waarin ouderen een tijdens volwaardige plaats hebben. op tv Te gast zijn tijdens Gert-Jan met Segers van ChristenUnie en Anja van met Machielse, hoogleraar kwetsbare uit ouderen.

De tijdens overheid maakt haar diensten digitaal op tv maar veel burgers een door kunnen dat niet bijbenen. Sneller, makkelijker op en overzichtelijker. Voor een het de veel Nederlanders op tv is de digitalisering een naar verrijking. Maar naar ook veel mensen uit hebben juist het gevoel naar niet mee te het kunnen komen. op tv Ze missen de boot, zakken weg van in tijdens het digitale moeras. Dit op heeft als gevolg dat mensen met een belangrijke berichten missen de in de digitale postbus van in MijnOverheid.nl. Te gast zijn op onder anderen tijdens Nationale Ombudsman Reinier de van door Zutphen en de MAX Ombudsman in Rogier de op Haan.

Dit keer met duiken we naar in de ondoorgrondelijke uit beslissingen van op het CBR. Wij krijgen het diverse meldingen het binnen over het de CBR. Het aanvragen van een rijbewijs op duurt lang op en brengt uit hoge kosten met zich mee. naar Het CBR op communiceert slecht en van de beslissingen van tijdens het CBR op tv zijn vaak op tv niet te begrijpen. tijdens Te gast zijn onder anderen advocaat door op Bert Kabel en op MAX Ombudsman Jeanine naar Janssen.

Naar uit een winkel op tv of restaurant gaan als het je in een een rolstoel of scootmobiel uit zit? Dit een is vaak knap lastig. op Veel gebouwen en winkels zijn van ontoegankelijk door voor mensen in een rolstoel een of scootmobiel. Wie het tijdens immobiel is lijkt niet tijdens mee te naar tellen. Zijn alle gebouwen wel aan in te passen? En een wie het handhaaft de nieuwe de regels? Bij ons te gast op tv zijn Adriana in van Dooijeweert van het College van voor van de Rechten van van de Mens, cabaretière uit en actrice Funda Müjde. Verder schuift de MAX door Ombudsman Jeanine Janssen naar ook aan. We bespreken een uit melding het van een in mevrouw die na het niet betalen uit van een het onterechte rekening wordt nagejaagd van door een door incassobureau.

In in deze uitzending praten we na een over op tv het Nationaal Zorgdebat. De met centrale vraag in tijdens het debat was: draaien van kwetsbare uit ouderen op voor het de miljardenbezuinigingen in het de zorg? De vergrijzing met moet nog op beginnen en de ouderenzorg op tv loopt op tv nu al vast. In maart gaan tijdens een we naar de stembussen. Welke partij van redt de ouderenzorg? op tv Hoe gaan ze op dat doen en tijdens tegen welke naar prijs?

Foto’s van tijdens het graven op internet een en contracten van een verwarmingsketels. Dit keer naar gaat Meldpunt! tijdens over het ongevraagd publiceren uit van een foto’s en persoonsgegevens op op websites van tijdens graven. Mag dat zomaar? Verder tijdens gaan het we door op tijdens een eerdere de uitzending over klachten uit rond het huren van verwarmingsketels bij het het ketelbedrijf Feenstra. een Wie voortijdig een in huurcontract de ontbond, werd uit gedwongen om voor honderden euro’s de het ketel over uit te door kopen. In oktober op 2016 paste Feenstra op tv de contractvoorwaarden aan waardoor nieuwe klanten het wel kosteloos het van het contract af een met kunnen. Bestaande klanten van het bedrijf het trekken de opnieuw aan door de bel bij de MAX van Ombudsman.

december 2018
01-11-2017 19:25

Waar zijn de ANBO-miljoenen?

Meldpunt! - Waar zijn de ANBO-miljoenen?

Wat is er gebeurd met de miljoenen euro?s van ouderenbond ANBO? Twee jaar geleden werden alle lokale ANBO-afdelingen gedwongen ondergebracht bij het ANBO-hoofdkantoor. Ook hun banktegoeden moesten ze afstaan. Waar is dat geld nu? En hoe gro...

25-10-2017 19:20

Onterechte kortingen op uren huishoudelijke thuiszorg

Meldpunt! - Onterechte kortingen op uren huishoudelijke thuiszorg

Mensen die huishoudelijke ondersteuning van gemeenten krijgen worden soms onterecht gekort op het aantal uren dat wordt schoongemaakt. Dat komt doordat thuiszorgbedrijven te weinig WMO-geld van gemeenten ontvangen. Om met het krappe budget ...

18-10-2017 19:20

Buitenlandse bellers jagen op Nederlands spaargeld

Meldpunt! - Buitenlandse bellers jagen op Nederlands spaargeld

Buitenlandse beleggingsbedrijven jagen op Nederlanders met spaargeld. Ze bellen op met het verzoek deel te nemen aan lucratieve investeringen, beloven fantastische rendementen, maar keren de opbrengst nooit uit en verdwijnen met de totale i...

04-10-2017 19:20

Vraagtekens bij cashloze samenleving

Meldpunt! - Vraagtekens bij cashloze samenleving

Op steeds minder plekken kun je betalen met contant geld. Pinautomaten en bankkantoren verdwijnen. Winkeliers en busbedrijven schakelen soms over op pin only. Dat is veiliger en goedkoper, zeggen ze. Toch zweren nog steeds veel consumenten ...

27-09-2017 19:20

Veel te weinig seniorenwoningen

Meldpunt! - Veel te weinig seniorenwoningen

Er is een gebrek aan betaalbare seniorenwoningen. Huurders op leeftijd met weinig inkomen vinden moeilijk een woning die geschikt is. Om iets aan het tekort te doen moeten jaarlijks duizenden sociale huurappartementen en koopflats voor seni...

20-09-2017 19:20

Hoge zorgkosten omlaag door aantrekkende economie?

Meldpunt! - Hoge zorgkosten omlaag door aantrekkende economie?

De economie trekt aan, het nieuwe kabinet heeft meer te besteden. Wat gaat de burger met grote zorglasten hiervan merken? In de uitzending portretten van burgers met hoge eigen bijdragen voor hulpmiddelen, medicatie of dagbesteding voor een...

13-09-2017 19:20

Ouderenzorg zucht onder nijpend personeelstekort

Meldpunt! - Ouderenzorg zucht onder nijpend personeelstekort

De ouderenzorg kampt met een schreeuwend tekort aan personeel. Aan het eind van dit jaar zijn er 10.000 vacatures en de komende vijf jaren zijn nog eens 125.000 medewerkers nodig om aan de alsmaar groeiende zorgvraag te voldoen. Er is voora...

06-09-2017 19:20

Onthullend rapport over MijnOverheid.nl

Meldpunt! - Onthullend rapport over MijnOverheid.nl

Vanwege de vele klachten over MijnOverheid.nl deed de ombudsman in de zomer van 2017 onderzoek naar de toegankelijkheid van het systeem. In de uitzending presenteert hij aanbevelingen om de communicatie tussen overheid en haar burgers te ve...

28-02-2017 19:20

Wie heeft recht op vergeten pensioen?

Meldpunt! - Wie heeft recht op vergeten pensioen?

Dit keer in Meldpunt!: zorgverzekeraars vergoeden hersteloperaties meestal niet en wie heeft recht op vergeten pensioen? Nienke van Slobbe en Esther van der Vis zijn tientallen kilo’s afgevallen na een maagverkleining die werd vergoed door ...

21-02-2017 19:20

Patiënt klem tussen kliniek en zorgverzekeraar

Meldpunt! - Patiënt klem tussen kliniek en zorgverzekeraar

Patiënten zijn de dupe van een ruzie tussen zorgverzekeraar CZ en de Zeeuwse revalidatiekliniek Revavisie. Meneer Jasperse onderging na een hernia een revalidatiebehandeling bij Revavisie. Vooraf had hij zijn zorgverzekeraar CZ om toestemmi...

14-02-2017 19:20

Burgers lopen vast in digitale samenleving

Meldpunt! - Burgers lopen vast in digitale samenleving

De overheid maakt haar diensten digitaal maar veel burgers kunnen dat niet bijbenen. Sneller, makkelijker en overzichtelijker. Voor de veel Nederlanders is de digitalisering een verrijking. Maar ook veel mensen hebben juist het gevoel niet ...

07-02-2017 19:20

Het CBR

Meldpunt! - Het CBR

Dit keer duiken we in de ondoorgrondelijke beslissingen van het CBR. Wij krijgen diverse meldingen binnen over het CBR. Het aanvragen van een rijbewijs duurt lang en brengt hoge kosten met zich mee. Het CBR communiceert slecht en de besliss...

31-01-2017 19:20

Ontoegankelijkheid van gebouwen en winkels

Meldpunt! - Ontoegankelijkheid van gebouwen en winkels

Naar een winkel of restaurant gaan als je in een rolstoel of scootmobiel zit? Dit is vaak knap lastig. Veel gebouwen en winkels zijn ontoegankelijk voor mensen in een rolstoel of scootmobiel. Wie immobiel is lijkt niet mee te tellen. Zijn a...

24-01-2017 19:20

Terugblik op Nationaal Zorgdebat

Meldpunt! - Terugblik op Nationaal Zorgdebat

In deze uitzending praten we na over het Nationaal Zorgdebat. De centrale vraag tijdens het debat was: draaien kwetsbare ouderen op voor de miljardenbezuinigingen in de zorg? De vergrijzing moet nog beginnen en de ouderenzorg loopt nu al va...

17-01-2017 19:20

Foto’s van graven ongevraagd op internet

Meldpunt! - Foto’s van graven ongevraagd op internet

Foto’s van het graven op internet en contracten van verwarmingsketels. Dit keer gaat Meldpunt! over het ongevraagd publiceren van foto’s en persoonsgegevens op websites van graven. Mag dat zomaar? Verder gaan we door op een eerdere uitzen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Meldpunt! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Meldpunt! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Meldpunt! bij Meldpunt! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Meldpunt!. Heb je een uitzending van Meldpunt! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Meldpunt! gemist

Meldpunt! besteedt iedere uitzendingaandacht aan onderwerpen, waarbij consumenten zijn gedupeerd door bedrijven,overheidsinstanties en overige instellingen. Naast het actuele consumentennieuws, staat elke aflevering één themacentraal. De onderwerpen zijn breed en variëren vanslechtfinancieel advies, tot oplichting bij(internet)aankopen en misstanden in de zorg. Maar natuurlijk ook de tekorten bij de pensioenfondsen en de gevolgendaarvan voor de gewone man en vrouw.Presentatie: Elles de Bruin

Uitzending gemist van Meldpunt!? Hier kun je alle uitzendingen van Meldpunt! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 108
  • Laatste uitzending op 01-11-2017 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord