Programma gemist?

Wat is uit er gebeurd met in de miljoenen in euro?s van ouderenbond ANBO? het Twee jaar geleden het werden op alle lokale ANBO-afdelingen gedwongen een ondergebracht bij het ANBO-hoofdkantoor. van Ook hun banktegoeden uit moesten ze afstaan. de Waar is door dat geld nu? En met hoe groot een is de ANBO nog? Samen door met het Follow the Money, het op tv platform op tv voor onderzoeksjournalistiek, gaan we op zoek. Tijdens het het op onderzoek rijzen ook vragen met over de huidige tijdens omvang van de ANBO. in uit De afgelopen twee jaar uit hebben tienduizenden leden hun in lidmaatschap in opgezegd en zijn lokale ANBO-afdelingen opgeheven. tijdens Hoe groot door is een dan nog achterban tijdens van de ANBO? Hebben een deze leden op tv wel invloed op het een beleid van de op tv bond? En is de financiële van huishouding van de door ANBO voldoende transparant? Eric in Smit, het hoofdredacteur van door Follow the Money, licht de bevindingen de met toe. ANBO-directeur Liane den het Haan is uitgenodigd uit om in de uitzending te op tv van reageren op de uitkomsten. En MAX van Ombudsman Rogier naar de Haan buigt zich over het een schadezaak. Meneer op tv Fähmel met wordt onwel in zijn naar woning. Een kennis op alarmeert de tijdens politie. Die breekt zijn voordeur door open om naar hem te helpen. Het de loopt in gelukkig goed met hem op tv af. Maar wie betaalt met de schade uit van op 1.600 euro aan de een voordeur? Meneer Fähmel, door zijn woningcorporatie of de door politie?

Mensen op die huishoudelijke ondersteuning het van gemeenten het krijgen worden soms onterecht gekort uit op in het aantal uren dat wordt schoongemaakt. op Dat komt doordat door thuiszorgbedrijven te weinig de WMO-geld naar van gemeenten een ontvangen. Om met het krappe budget naar zoveel mogelijk op mensen te in helpen, beperken deze thuiszorgbedrijven door het een aantal uren hulp per van cliënt.

Buitenlandse met beleggingsbedrijven jagen op door Nederlanders met spaargeld. Ze bellen door het op met het van verzoek deel te door nemen aan lucratieve op investeringen, beloven fantastische rendementen, op maar keren de opbrengst van nooit uit het en verdwijnen met de van totale inleg. We praten het met de slachtoffers, toezichthouder van AFM en bank ABN AMRO. Een in 78-jarig slachtoffer werd in tijdens tot drie keer toe opgelicht op door in buitenlandse bellers. Deze weduwe woont alleen, door heeft geen naar kinderen en is in licht dementerend. Ze werd naar van financieel compleet uitgekleed door buitenlandse met oplichters op met een geraffineerde aanpak vol beleggingsverleidingen. de Schadebedrag in totaal: op tv ruim tijdens 200.000 euro. Ook een Cees Grimbergen wordt op gebeld. Deze presentator van MAX de maakte door onder meer de door documentaireserie Zwarte Zwanen over op tv de beleggingen van in pensioenfondsen. Ergens tijdens zijn naar research belandt hij op uit een zogeheten het ?sucker tijdens list?, op zijn Nederlands: een op tv sukkellijst op met makkelijk beïnvloedbare personen met vermogen. het Het het zijn potentiële prooien van naar buitenlandse boiler rooms; call in de centres van over naar de hele wereld met maar één met doel: spaargeld in aftroggelen van nietsvermoedende rekeninghouders. in Grimbergen wordt met gebeld door in het Britse bedrijf Trade12 tijdens dat op allerlei waarschuwingslijsten in van een toezichthouders staat, waaronder die uit van de Nederlandse AFM. Hoe naar schudden uit we deze bellers van de ons tijdens af? Hebben banken vanuit hun met zorgplicht ook naar de taak hun op klanten hiertegen te beschermen? Elles een de Bruin praat van er over in met slachtoffers, met advocaat Marius Hupkes, Jan Boerboom naar van toezichthouder AFM de en Robin de door Jongh op tv van ABN van AMRO.

Op op tv steeds minder op plekken kun je door betalen met contant een geld. Pinautomaten en in bankkantoren verdwijnen. Winkeliers met en busbedrijven schakelen soms over op op door pin only. Dat is veiliger het en goedkoper, tijdens zeggen ze. uit Toch zweren nog steeds veel consumenten van bij contant een geld, door om grip te houden op de met uitgaven en de een privacy. Vooral oudere op tv consumenten hebben nog steeds van de voorkeur van voor contante met betalingen. Wie nog niet van handig is met het internetbankieren of op betaalapps kan de niet goed bijhouden de hoeveel geld ze uitgeven of hoeveel uit er nog op door de rekening staat. door En van cash geld is uit ook handig om de kleinkinderen op tv een cadeautje te van geven op tv of de schoonmaakhulp te betalen. Desondanks op tv tijdens neemt het pinnen in in Nederland verder toe; de cashloze op tv samenleving een komt er aan. We praten in een de het studio over uit de voor- en een nadelen daarvan met Ancilla van de de Leest, door voorvechtster van privacy en Berend door Jan Beugel de van de Betaalvereniging Nederland. En de tijdens Max Ombudsman Rogier de Haan duikt op in een het pensioenkwestie van twee mannen van die een tijdens hun op werk arbeidsongeschikt werden. Omdat op zij een formulier van over een het premievrije voortzetting van op tv hun pensioenopbouw niet hadden ingevuld, lopen in ze nu duizenden op tv euro?s naar aan pensioen mis. naar Terwijl pensioenfondsen eerder beloofd een hadden hiermee coulant om naar te op tv gaan.

Er het is een gebrek aan een betaalbare seniorenwoningen. op tv Huurders op leeftijd uit met weinig inkomen vinden moeilijk het naar een woning die geschikt is. Om een iets aan door het tekort van te doen moeten jaarlijks uit duizenden sociale huurappartementen op en in koopflats voor senioren een gebouwd worden. Waarom het gebeurt dit veel te weinig? Rijk, tijdens met gemeenten en woningcorporaties wijzen door naar elkaar. In de uit uitzending gaan we met langs bij Chatrien Griep het (72) en Dik en een Marry de van Gelder de (80 en 77). Zij willen op tv graag kleiner en gelijkvloers een uit gaan wonen, maar tijdens kunnen door het tekort aan woningen van niks vinden. door Toelichting op tv komt in de studio van het de Woonbond en Aedes, een de koepelorganisatie van uit woningcorporaties. En het organiseert u wel eens reisjes een voor uit een school of vereniging? van De MAX Ombudsman Jeanine op Janssen laat zien van uit wat hiervan de risico's op zijn.

De economie trekt in een aan, het nieuwe een kabinet heeft meer te besteden. Wat het gaat de burger naar met grote zorglasten uit hiervan merken? met In de uitzending op portretten van burgers het met hoge eigen een bijdragen voor tijdens hulpmiddelen, medicatie of dagbesteding voor van een op thuiswonende partner met dementie. Tijdens met de Tweede Kamerverkiezingen van op dit naar voorjaar beloofden de partijen in burgers in met hoge zorgkosten te ontzien. naar Een forse een verlaging of zelfs afschaffing van tijdens de het eigen risico, ondersteuning de voor mantelzorgers, een meer casemanagers dementie, extra tijdens geld voor thuiszorg. Mooie door beloften die een nu ingelost moeten worden. Zeker op tv nu hiervoor de uit financiële ruimte is. Wat de verwachten de naar mensen met hoge op tv eigen bijdragen voor het zorg het van het te op tv vormen nieuwe Kabinet Rutte op III? Elles de Bruin bespreekt uit de het met Dianda Veldman van de Patiëntenfederatie het Nederland en Liesbeth Hoogendijk van van mantelzorgvereniging Mezzo. En MAX Ombudsman het tijdens Rogier de Haan duikt in het een de zaak van een onverzekerde proefrit met op een scootmobiel. Een van meneer rijdt schade naar en krijgt de de rekening gepresenteerd. Maar met naar is dat wel terecht? Had op de in scootmobieldealer deze niet moeten verzekeren voor een een met proefrit?

De uit ouderenzorg kampt met een schreeuwend uit tekort aan personeel. met Aan de het eind van dit jaar van zijn er de 10.000 het vacatures en de komende met vijf jaren zijn in nog eens 125.000 op tv medewerkers nodig om op aan de alsmaar groeiende naar zorgvraag te met voldoen. Er is in vooral een in tekort aan verpleegkundigen voor de van wijkzorg op tv en verzorgenden in de instellingen. Jaarlijks vertrekken van met er bijna net zo veel op mensen uit van de zorg als er bij tijdens komen. tijdens Terwijl de groep hulpbehoevende ouderen naar door vanwege de vergrijzing jaarlijks flink in toeneemt en in dus het personeelstekort op tv ook. Vacatures invullen tijdens blijkt heel uit lastig, ondanks het extra naar geld dat hiervoor is uitgetrokken. We op tijdens spreken met verpleegkundigen die veel overuren in maken het omdat ze hun een cliënten niet in de door kou willen van laten staan. Ze staan te een het springen om nieuwe door collega?s. Gelukkig komt door een beetje hulp uit onverwachte uit hoek. tijdens Werknemers uit andere een sectoren die zich in laten omscholen voor een in baan in de zorg. Te door gast in de het studio zijn het Jacqueline Joppe op tv van ActiZ, de brancheorganisatie met van zorgondernemers en van Kitty Jong een van FNV Zorg & door Welzijn.

Vanwege de de vele klachten over de MijnOverheid.nl deed uit de ombudsman in door de zomer van 2017 onderzoek de naar de toegankelijkheid een op van het systeem. In de uitzending met presenteert hij aanbevelingen van om de communicatie uit het tussen overheid en haar van burgers te verbeteren. van 6,6 miljoen Nederlanders naar hebben hun berichtenbox op tv MijnOverheid.nl geactiveerd. uit Gevolg is dat zij het facturen en van brieven van overheidsinstanties het als SVB, RDW, UWV, CBR, naar de gemeente de of de Belastingdienst alleen maar in via op tv de computer ontvangen. de Veel Nederlanders zien deze mails naar uit over het hoofd het of weten niet hoe door ze deze van digitale correspondentie moeten inzien. het Ze betalen niet of op te laat en in krijgen te met maken met boetes. De door Nationale ombudsman, Reinier van Zutphen, op tv tijdens opende in februari 2017 op samen met MAX een een meldpunt op tv en onderzocht de binnengekomen klachten. door Die tijdens gaan vooral over met de ontoegankelijkheid van de de site, het missen in van allerlei de berichten en in de hoge boetes voor een het niet tijdig betalen het van de gemiste rekeningen. In uit het rapport 'Hoezo naar MIJNOverheid?' doet de uit Nationale ombudsman uit aanbevelingen aan het een ministerie van naar Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties door (BZK) om een MijnOverheid.nl toegankelijker te een maken en uit beter te communiceren met met burgers die in de digitalisering niet kunnen de bijbenen.

Dit van keer in Meldpunt!: zorgverzekeraars vergoeden uit hersteloperaties meestal niet op tv en wie door heeft recht op naar vergeten pensioen? Nienke van een Slobbe en op tv Esther de van der Vis uit zijn tientallen kilo’s afgevallen na op een naar maagverkleining die werd tijdens vergoed door hun zorgverzekeraar. Wat naar blijft is het overschot de aan huid. met Hier ondervinden een zij in door medische en praktische zin op tv ondervinden last van. tijdens Maar hun zorgverzekeraar vergoed tijdens een hersteloperatie echter met niet. Te gast op tv is Valerie Monpellier die de de nieuwe uit screening methode ontwikkelde. Ook van Nienke een Cnossen van de Nederlandse in Obesitas Vereniging schuift een aan. En daarbij van zit ook prof. dr. Berend door van in der Lei van de Nederlandse in Vereniging de van Plastische Chirurgie. Verder staat tijdens in deze aflevering van MAX Ombudsman Rogier de de Haan de weduwe door bij van een in in deelnemer aan pensioenfonds PME. Haar door man haalde om naar uiteenlopende redenen tien de jaar lang op tv nooit zijn de opgebouwde pensioen op. uit Heeft zijn vrouw nu, met hij overleden is, op alsnog recht op op deze pensioenuitkering? Eric Uijen van het pensioenfonds PME vertelt op tv in de met uitzending of dit ‘vergeten tijdens pensioen’ alsnog wordt op tv uitgekeerd.

Patiënten zijn de een dupe de van een ruzie tussen een zorgverzekeraar CZ uit en de Zeeuwse revalidatiekliniek Revavisie. naar Meneer Jasperse onderging op tv na een in hernia een revalidatiebehandeling in bij Revavisie. Vooraf tijdens had hij zijn zorgverzekeraar in CZ om toestemming op door gevraagd en ook gekregen. het Een jaar lang krijgt tijdens hij gemiddeld door drie keer met per week uiteenlopende behandelingen. Maar met CZ weigert zijn door zogeheten multidisciplinaire behandelingen op tv te vergoeden en adviseert meneer van de tijdens rekening aanhangig te maken bij van de in Geschillencommissie of de rechter. op Meneer Jasperse is de niet de enige. op tv Bijna 200 nota’s worden naar niet vergoed. op tv Revavisie vindt dat uit onbegrijpelijk. Maar tijdens treft de kliniek zelf ook van geen blaam? op tv MAX Ombudsman Jeanine van Janssen duikt tijdens in de zaak en van geeft toelichting. Verder in deze het uitzending is er uit aandacht door voor het manifest 'Waardig op tv ouder worden' waarin in ChristenUnie, ouderenbond van KBO-PCOB, Omroep MAX op en diverse maatschappelijke organisaties pleiten in de voor een samenleving waarin ouderen met een volwaardige tijdens plaats hebben. door Te gast zijn in Gert-Jan Segers van ChristenUnie en een Anja Machielse, hoogleraar uit kwetsbare een ouderen.

De tijdens overheid maakt haar tijdens diensten digitaal maar veel burgers het kunnen dat niet van in bijbenen. Sneller, makkelijker uit en overzichtelijker. Voor de veel op tv Nederlanders is de de digitalisering een verrijking. Maar naar met ook veel mensen hebben van juist het uit gevoel niet mee te kunnen het komen. Ze het missen de boot, zakken weg door in het een digitale moeras. Dit heeft als de gevolg dat van mensen belangrijke door berichten missen de in de digitale postbus van MijnOverheid.nl. het Te een gast zijn onder anderen uit Nationale Ombudsman Reinier door van Zutphen en de het MAX in Ombudsman Rogier de het Haan.

Dit op keer duiken we in de naar ondoorgrondelijke beslissingen met van het CBR. door Wij krijgen het diverse meldingen de binnen over het het CBR. Het aanvragen met van een rijbewijs duurt het lang en brengt hoge op tv kosten met zich door mee. Het het CBR communiceert slecht en de de beslissingen van het tijdens met CBR zijn vaak van niet te begrijpen. op Te gast zijn onder anderen advocaat een door Bert Kabel en MAX Ombudsman Jeanine naar de Janssen.

Naar een met winkel de of restaurant gaan als je in door door een rolstoel of scootmobiel zit? in Dit is vaak uit knap lastig. een Veel gebouwen en winkels zijn in uit ontoegankelijk voor mensen in een rolstoel tijdens of scootmobiel. op Wie door immobiel is lijkt niet mee te een tellen. Zijn alle de gebouwen wel een aan op te passen? En wie handhaaft van de nieuwe regels? Bij uit ons te op gast zijn Adriana van naar Dooijeweert van het met College in voor de Rechten van de een Mens, cabaretière en tijdens actrice de Funda Müjde. Verder schuift MAX door Ombudsman Jeanine tijdens Janssen ook aan. We met bespreken een melding van door een mevrouw die op na het van niet betalen van van een onterechte op rekening wordt nagejaagd met door een incassobureau.

In deze tijdens uitzending de praten we na over in het Nationaal Zorgdebat. het De centrale vraag tijdens naar het de debat was: draaien kwetsbare ouderen op een voor de tijdens miljardenbezuinigingen door in de zorg? De vergrijzing moet een door nog beginnen en de uit ouderenzorg loopt nu al vast. in In door maart gaan we naar met de stembussen. Welke een partij tijdens redt de ouderenzorg? Hoe het gaan ze dat tijdens doen en met tegen welke prijs?

Foto’s met van het graven naar op internet op en contracten van verwarmingsketels. het Dit keer tijdens gaat Meldpunt! over het door ongevraagd publiceren van foto’s en van van persoonsgegevens op websites van graven. de Mag dat een zomaar? Verder gaan een we door op tijdens een eerdere uitzending over klachten een rond het huren van tijdens van verwarmingsketels bij het ketelbedrijf Feenstra. naar naar Wie voortijdig een huurcontract de ontbond, werd gedwongen op om voor honderden euro’s de met ketel over op tv te naar kopen. In oktober 2016 paste Feenstra op de de contractvoorwaarden aan op tv waardoor nieuwe klanten wel tijdens kosteloos van het contract af uit met kunnen. Bestaande klanten een van het bedrijf trekken naar opnieuw aan op tv de bel bij de tijdens MAX Ombudsman.

maart 2018
01-11-2017 19:25

Waar zijn de ANBO-miljoenen?

Meldpunt! - Waar zijn de ANBO-miljoenen?

Wat is er gebeurd met de miljoenen euro?s van ouderenbond ANBO? Twee jaar geleden werden alle lokale ANBO-afdelingen gedwongen ondergebracht bij het ANBO-hoofdkantoor. Ook hun banktegoeden moesten ze afstaan. Waar is dat geld nu? En hoe gro...

25-10-2017 19:20

Onterechte kortingen op uren huishoudelijke thuiszorg

Meldpunt! - Onterechte kortingen op uren huishoudelijke thuiszorg

Mensen die huishoudelijke ondersteuning van gemeenten krijgen worden soms onterecht gekort op het aantal uren dat wordt schoongemaakt. Dat komt doordat thuiszorgbedrijven te weinig WMO-geld van gemeenten ontvangen. Om met het krappe budget ...

18-10-2017 19:20

Buitenlandse bellers jagen op Nederlands spaargeld

Meldpunt! - Buitenlandse bellers jagen op Nederlands spaargeld

Buitenlandse beleggingsbedrijven jagen op Nederlanders met spaargeld. Ze bellen op met het verzoek deel te nemen aan lucratieve investeringen, beloven fantastische rendementen, maar keren de opbrengst nooit uit en verdwijnen met de totale i...

04-10-2017 19:20

Vraagtekens bij cashloze samenleving

Meldpunt! - Vraagtekens bij cashloze samenleving

Op steeds minder plekken kun je betalen met contant geld. Pinautomaten en bankkantoren verdwijnen. Winkeliers en busbedrijven schakelen soms over op pin only. Dat is veiliger en goedkoper, zeggen ze. Toch zweren nog steeds veel consumenten ...

27-09-2017 19:20

Veel te weinig seniorenwoningen

Meldpunt! - Veel te weinig seniorenwoningen

Er is een gebrek aan betaalbare seniorenwoningen. Huurders op leeftijd met weinig inkomen vinden moeilijk een woning die geschikt is. Om iets aan het tekort te doen moeten jaarlijks duizenden sociale huurappartementen en koopflats voor seni...

20-09-2017 19:20

Hoge zorgkosten omlaag door aantrekkende economie?

Meldpunt! - Hoge zorgkosten omlaag door aantrekkende economie?

De economie trekt aan, het nieuwe kabinet heeft meer te besteden. Wat gaat de burger met grote zorglasten hiervan merken? In de uitzending portretten van burgers met hoge eigen bijdragen voor hulpmiddelen, medicatie of dagbesteding voor een...

13-09-2017 19:20

Ouderenzorg zucht onder nijpend personeelstekort

Meldpunt! - Ouderenzorg zucht onder nijpend personeelstekort

De ouderenzorg kampt met een schreeuwend tekort aan personeel. Aan het eind van dit jaar zijn er 10.000 vacatures en de komende vijf jaren zijn nog eens 125.000 medewerkers nodig om aan de alsmaar groeiende zorgvraag te voldoen. Er is voora...

06-09-2017 19:20

Onthullend rapport over MijnOverheid.nl

Meldpunt! - Onthullend rapport over MijnOverheid.nl

Vanwege de vele klachten over MijnOverheid.nl deed de ombudsman in de zomer van 2017 onderzoek naar de toegankelijkheid van het systeem. In de uitzending presenteert hij aanbevelingen om de communicatie tussen overheid en haar burgers te ve...

28-02-2017 19:20

Wie heeft recht op vergeten pensioen?

Meldpunt! - Wie heeft recht op vergeten pensioen?

Dit keer in Meldpunt!: zorgverzekeraars vergoeden hersteloperaties meestal niet en wie heeft recht op vergeten pensioen? Nienke van Slobbe en Esther van der Vis zijn tientallen kilo’s afgevallen na een maagverkleining die werd vergoed door ...

21-02-2017 19:20

Patiënt klem tussen kliniek en zorgverzekeraar

Meldpunt! - Patiënt klem tussen kliniek en zorgverzekeraar

Patiënten zijn de dupe van een ruzie tussen zorgverzekeraar CZ en de Zeeuwse revalidatiekliniek Revavisie. Meneer Jasperse onderging na een hernia een revalidatiebehandeling bij Revavisie. Vooraf had hij zijn zorgverzekeraar CZ om toestemmi...

14-02-2017 19:20

Burgers lopen vast in digitale samenleving

Meldpunt! - Burgers lopen vast in digitale samenleving

De overheid maakt haar diensten digitaal maar veel burgers kunnen dat niet bijbenen. Sneller, makkelijker en overzichtelijker. Voor de veel Nederlanders is de digitalisering een verrijking. Maar ook veel mensen hebben juist het gevoel niet ...

07-02-2017 19:20

Het CBR

Meldpunt! - Het CBR

Dit keer duiken we in de ondoorgrondelijke beslissingen van het CBR. Wij krijgen diverse meldingen binnen over het CBR. Het aanvragen van een rijbewijs duurt lang en brengt hoge kosten met zich mee. Het CBR communiceert slecht en de besliss...

31-01-2017 19:20

Ontoegankelijkheid van gebouwen en winkels

Meldpunt! - Ontoegankelijkheid van gebouwen en winkels

Naar een winkel of restaurant gaan als je in een rolstoel of scootmobiel zit? Dit is vaak knap lastig. Veel gebouwen en winkels zijn ontoegankelijk voor mensen in een rolstoel of scootmobiel. Wie immobiel is lijkt niet mee te tellen. Zijn a...

24-01-2017 19:20

Terugblik op Nationaal Zorgdebat

Meldpunt! - Terugblik op Nationaal Zorgdebat

In deze uitzending praten we na over het Nationaal Zorgdebat. De centrale vraag tijdens het debat was: draaien kwetsbare ouderen op voor de miljardenbezuinigingen in de zorg? De vergrijzing moet nog beginnen en de ouderenzorg loopt nu al va...

17-01-2017 19:20

Foto’s van graven ongevraagd op internet

Meldpunt! - Foto’s van graven ongevraagd op internet

Foto’s van het graven op internet en contracten van verwarmingsketels. Dit keer gaat Meldpunt! over het ongevraagd publiceren van foto’s en persoonsgegevens op websites van graven. Mag dat zomaar? Verder gaan we door op een eerdere uitzen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Meldpunt! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Meldpunt! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Meldpunt! bij Meldpunt! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Meldpunt!. Heb je een uitzending van Meldpunt! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Meldpunt! gemist

Meldpunt! besteedt iedere uitzendingaandacht aan onderwerpen, waarbij consumenten zijn gedupeerd door bedrijven,overheidsinstanties en overige instellingen. Naast het actuele consumentennieuws, staat elke aflevering één themacentraal. De onderwerpen zijn breed en variëren vanslechtfinancieel advies, tot oplichting bij(internet)aankopen en misstanden in de zorg. Maar natuurlijk ook de tekorten bij de pensioenfondsen en de gevolgendaarvan voor de gewone man en vrouw.Presentatie: Elles de Bruin

Uitzending gemist van Meldpunt!? Hier kun je alle uitzendingen van Meldpunt! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 108
  • Laatste uitzending op 01-11-2017 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord