Programma gemist?

Dit uit keer in de Meldpunt!: zorgverzekeraars vergoeden op hersteloperaties meestal niet en wie tijdens heeft tijdens recht op vergeten pensioen? Nienke door van naar Slobbe en Esther van in der Vis zijn tientallen naar kilo’s afgevallen na een het door maagverkleining die werd vergoed in door hun een zorgverzekeraar. Wat blijft van is het overschot aan van huid. Hier ondervinden zij in het in medische en praktische op tv zin ondervinden last van. tijdens Maar hun zorgverzekeraar vergoed een door hersteloperatie echter niet. Te naar gast is Valerie de Monpellier die uit de nieuwe screening methode de ontwikkelde. Ook Nienke door Cnossen van door de Nederlandse Obesitas in Vereniging schuift aan. in En daarbij zit naar ook prof. van dr. Berend van der op tv Lei van op tv de Nederlandse Vereniging van Plastische naar Chirurgie. Verder staat in het deze aflevering tijdens MAX Ombudsman Rogier de door Haan met de weduwe bij een van een deelnemer door aan pensioenfonds PME. door Haar man haalde om uiteenlopende naar redenen tien jaar naar naar lang nooit zijn opgebouwde op pensioen op. Heeft zijn vrouw een nu, met hij overleden tijdens is, alsnog recht op tv op deze pensioenuitkering? Eric tijdens Uijen van pensioenfonds PME vertelt in met de uitzending op of dit ‘vergeten uit pensioen’ alsnog met wordt uitgekeerd.

Patiënten zijn de de dupe van een door ruzie naar tussen zorgverzekeraar CZ en de op Zeeuwse van revalidatiekliniek Revavisie. Meneer Jasperse op tv onderging na een naar hernia in een revalidatiebehandeling bij Revavisie. de Vooraf had uit hij zijn zorgverzekeraar het CZ om toestemming door gevraagd en ook gekregen. Een jaar tijdens lang krijgt hij van gemiddeld door drie keer een per week uiteenlopende behandelingen. Maar met CZ weigert tijdens zijn zogeheten multidisciplinaire behandelingen te vergoeden door en adviseert meneer een de rekening het aanhangig te maken het bij de in Geschillencommissie of de rechter. door Meneer uit Jasperse is niet de uit enige. Bijna 200 nota’s worden op niet vergoed. Revavisie in vindt dat de onbegrijpelijk. Maar het treft de kliniek zelf ook het met geen blaam? MAX in Ombudsman Jeanine Janssen duikt in door de zaak en naar geeft op tv toelichting. Verder in deze uitzending is op tv er aandacht tijdens voor het manifest van 'Waardig ouder worden' naar waarin ChristenUnie, ouderenbond KBO-PCOB, met Omroep MAX tijdens en diverse maatschappelijke organisaties in pleiten voor het een samenleving waarin op ouderen een volwaardige plaats hebben. met Te gast in zijn tijdens Gert-Jan Segers van uit ChristenUnie en Anja Machielse, van hoogleraar kwetsbare op ouderen.

De overheid maakt van haar diensten op digitaal uit maar veel burgers kunnen dat niet van bijbenen. Sneller, uit makkelijker en overzichtelijker. Voor door het de veel Nederlanders is de van digitalisering een verrijking. op tv Maar ook veel mensen tijdens hebben juist het met gevoel uit niet mee te kunnen tijdens komen. een Ze missen de boot, zakken weg het op in het digitale moeras. Dit van heeft als gevolg het dat mensen belangrijke de berichten missen in de op tv digitale postbus met van MijnOverheid.nl. Te van gast zijn onder anderen van Nationale met Ombudsman Reinier van Zutphen en een de naar MAX Ombudsman Rogier de in Haan.

Dit keer duiken de met we in de ondoorgrondelijke beslissingen met van het een CBR. Wij uit krijgen diverse meldingen binnen het over het CBR. Het aanvragen tijdens van een een rijbewijs van duurt lang en brengt op hoge kosten met zich op mee. van Het CBR communiceert slecht en de op beslissingen van van het CBR zijn van vaak niet uit te begrijpen. Te de gast zijn onder anderen advocaat in Bert de Kabel en MAX Ombudsman Jeanine het uit Janssen.

Naar op tv een winkel of restaurant gaan tijdens uit als je in een tijdens rolstoel of scootmobiel zit? een Dit is vaak knap de lastig. Veel uit gebouwen en een winkels zijn ontoegankelijk voor op tv mensen in de een rolstoel of scootmobiel. de Wie immobiel is het lijkt niet mee het te tellen. met Zijn alle gebouwen wel aan het te in passen? En wie handhaaft tijdens de nieuwe regels? Bij ons op te gast van zijn Adriana van van Dooijeweert uit van het College voor tijdens de Rechten van de tijdens Mens, van cabaretière en actrice Funda Müjde. Verder schuift van MAX Ombudsman Jeanine op op Janssen ook aan. We bespreken op tv een melding van de een mevrouw die een na het niet betalen het van een door onterechte rekening wordt door nagejaagd door een door incassobureau.

In van deze uitzending praten we het na over het een Nationaal Zorgdebat. op De centrale vraag een tijdens het met debat was: draaien kwetsbare ouderen op tv op voor de op miljardenbezuinigingen in de op tv zorg? De vergrijzing een moet nog beginnen en het de ouderenzorg loopt uit nu al vast. de In maart gaan uit we naar de het op tv stembussen. Welke partij redt naar de ouderenzorg? Hoe naar gaan ze dat doen door en tegen tijdens welke prijs?

Foto’s met van het graven met op internet en contracten op van verwarmingsketels. Dit op tv keer gaat in Meldpunt! over van het ongevraagd publiceren van foto’s en tijdens persoonsgegevens op websites op tv van graven. uit Mag dat door zomaar? Verder gaan tijdens we door met op een eerdere uitzending over klachten in rond het huren tijdens de van verwarmingsketels bij in het ketelbedrijf Feenstra. tijdens Wie voortijdig een huurcontract op ontbond, werd gedwongen om een voor honderden euro’s op tv de ketel een over te kopen. het In oktober 2016 paste een Feenstra de contractvoorwaarden aan een waardoor nieuwe klanten de met wel kosteloos van het in contract af op tv kunnen. Bestaande klanten van het naar bedrijf trekken tijdens opnieuw aan de bel met bij de MAX tijdens Ombudsman.

Het uit aantal mensen met van 60 jaar en ouder tijdens in de gevangenis is van in tien de jaar verdubbeld. Op dit met moment zitten er de ongeveer met 1300 ouderen in Nederland in door de gevangenis, wat in neerkomt op 11% in van de alle gedetineerden. Dat komt door doordat ouderen door vaker met justitie in naar aanraking door komen. Dagelijks worden senioren gepakt voor op tv winkeldiefstal, vaak uit voor maar een een paar euro aan boodschappen. op tv De zwarte naar lijst door van de verzekeraars telt bijna duizend het 65-plussers, een de meesten wegens fraude. op Het aantal ouderen dat op op in aanraking komt met het justitie is sinds het van jaar 2000 de bijna verdubbeld. door Redenen: eenzaamheid, financiële problemen, overspannen tijdens mantelzorg en mentale door aftakeling. Hoe leven deze door ouderen tussen op tv de veel jongere in gedetineerden? Moeten ouderen naar in aparte gevangenissen? En tijdens moet er naar aangepast strafrecht voor senioren komen? het Dit bespreken op we met verschillende gasten een aan op tv tafel.

Geopereerd aan tijdens het verkeerde been tijdens en van een ontbrekende lift. Het is een op nachtmerrie voor met iedere patiënt. Uit de narcose ontwaken en met er achter komen dat uit van de chirurg het verkeerde naar been heeft geopereerd. * En uit naar mag u eisen een dat de woningbouwvereniging een lift plaatst een in op tv een huurflat met met oudere bewoners?

Gedupeerden hebben uit zonder het te weten de van jarenlang te veel pensioen gekregen in en met worden daardoor nu fors gekort op tv op hun pensioen. Vandaag naar in tijdens Meldpunt! Verschillende Nederlandse met pensioenfondsen hebben door door de verhoging van AOW-leeftijd naar rekenfouten gemaakt op tv bij de vaststelling van uit het door pensioen van tientallen deelnemers. De door deelnemers konden een niet weten dat met de vaststelling van tijdens hun pensioenhoogte niet klopte. naar Toen de uit fondsen deze een fouten achterhaalden, moesten de gepensioneerden het snel de het bedragen terugbetalen van op hun omlaag bijgestelde pensioenuitkering. MAX een Ombudsman Rogier tijdens de Haan kreeg hierover tijdens tientallen meldingen en de helpt tijdens de gedupeerden bij naar het oplossen van in dit probleem.

Wanneer door de zorg voor een partner, naar familielid of kennis het in omslaat naar verwaarlozing naar of zelfs mishandeling. Vandaag in met Meldpunt! Zorgen voor een door naaste klinkt mooi, uit tijdens moedig en bijna romantisch op tv in de participatiesamenleving die de van naar terugtredende overheid voor ogen heeft. Maar tijdens wat als die een zorg helemaal van niet goed verloopt? Bijvoorbeeld door doordat naar de mantelzorger overbelast in raakt of naar zelf hulpbehoevend wordt, of doordat veel de mantelzorgers uit hulp mijden en de uit weg niet vinden naar met de van diverse zorgloketten voor een ondersteuning? In de uitzending in reportages met op verhalen die werden gemeld aan Meldpunt! naar naar Tevens hierin verontrustende resultaten van het een in enquête onder de het 8200 leden van het MAX uit Opiniepanel.

MAX doet op een steekproef van veertien op tv thuisbezorgmaaltijden onder de zes een aanbieders. Bevatten die maaltijden tijdens voldoende voedingsstoffen? Zitten er niet het te de ve... Iedere week worden tienduizenden met kant-en-klaarmaaltijden door bezorgd bij op vooral ouderen. Soms zijn die door koelvers, soms zijn het door diepvriesmaaltijden die op een de uit dag van gebruik uit worden opgewarmd. Maar op zijn die maaltijden van wel voedzaam en goed van het smaak? MAX liet een laboratorium Nutrilab een uit steekproef doen van het door veertien maaltijden van het zes aanbieders, te weten: Apetito, naar Foodconnect, Lekker Thuis, het Vers Aan Tafel, op tv Maaltijdservice en op tv Vers Voor Thuis. Ook beoordeelt een naar op tv smaakpanel hoe de maaltijden op op smaak het scoren. Het panel bestaat uit Janny op tv van der uit Heijden (culinair journalist), op tv Antoine Hermans (chef-kok), de Sandra van uit Loenen (geriatrisch diëtist), een Tim Seure (kookliefhebber en een 60-plusser) en van Tom Kellerhuis (kok van en hoofdredacteur HP/De de Tijd).

Hoe veilig uit zijn uw medische met gegevens?Meer Hoe op tv veilig zijn uw medische een gegevens? naar In januari liet Meldpunt! zien op dat Belgische met gevangen voor in drie Nederlandse ziekenhuizen helpen op bij het digitaliseren van naar vertrouwelijke patiëntendossiers. tijdens In op tv deze uitzending van Meldpunt!‬ een oud-medewerker in van een tijdens scanbedrijf en met een gedetineerde in die met vertrouwelijke patiëntendossiers werkte met aan het woord. Zij uit vertellen dat dossiers de van veel uit meer Nederlandse ziekenhuizen naar tijdens de gevangenis van naar naar Leuven gingen. De gevangenen konden naar foto’s van op patiënten zien en maakten tijdens van hier grappen over, zegt de op tv gedetineerde. Ook vertelt hij in dat op tv gedetineerden medische door dossiers weggooiden. Presentatie: in Elles de met BruinMinder

augustus 2017
28-02-2017 19:20

Wie heeft recht op vergeten pensioen?

Meldpunt! - Wie heeft recht op vergeten pensioen?

Dit keer in Meldpunt!: zorgverzekeraars vergoeden hersteloperaties meestal niet en wie heeft recht op vergeten pensioen? Nienke van Slobbe en Esther van der Vis zijn tientallen kilo’s afgevallen na een maagverkleining die werd vergoed door ...

21-02-2017 19:20

Patiënt klem tussen kliniek en zorgverzekeraar

Meldpunt! - Patiënt klem tussen kliniek en zorgverzekeraar

Patiënten zijn de dupe van een ruzie tussen zorgverzekeraar CZ en de Zeeuwse revalidatiekliniek Revavisie. Meneer Jasperse onderging na een hernia een revalidatiebehandeling bij Revavisie. Vooraf had hij zijn zorgverzekeraar CZ om toestemmi...

14-02-2017 19:20

Burgers lopen vast in digitale samenleving

Meldpunt! - Burgers lopen vast in digitale samenleving

De overheid maakt haar diensten digitaal maar veel burgers kunnen dat niet bijbenen. Sneller, makkelijker en overzichtelijker. Voor de veel Nederlanders is de digitalisering een verrijking. Maar ook veel mensen hebben juist het gevoel niet ...

07-02-2017 19:20

Het CBR

Meldpunt! - Het CBR

Dit keer duiken we in de ondoorgrondelijke beslissingen van het CBR. Wij krijgen diverse meldingen binnen over het CBR. Het aanvragen van een rijbewijs duurt lang en brengt hoge kosten met zich mee. Het CBR communiceert slecht en de besliss...

31-01-2017 19:20

Ontoegankelijkheid van gebouwen en winkels

Meldpunt! - Ontoegankelijkheid van gebouwen en winkels

Naar een winkel of restaurant gaan als je in een rolstoel of scootmobiel zit? Dit is vaak knap lastig. Veel gebouwen en winkels zijn ontoegankelijk voor mensen in een rolstoel of scootmobiel. Wie immobiel is lijkt niet mee te tellen. Zijn a...

24-01-2017 19:20

Terugblik op Nationaal Zorgdebat

Meldpunt! - Terugblik op Nationaal Zorgdebat

In deze uitzending praten we na over het Nationaal Zorgdebat. De centrale vraag tijdens het debat was: draaien kwetsbare ouderen op voor de miljardenbezuinigingen in de zorg? De vergrijzing moet nog beginnen en de ouderenzorg loopt nu al va...

17-01-2017 19:20

Foto’s van graven ongevraagd op internet

Meldpunt! - Foto’s van graven ongevraagd op internet

Foto’s van het graven op internet en contracten van verwarmingsketels. Dit keer gaat Meldpunt! over het ongevraagd publiceren van foto’s en persoonsgegevens op websites van graven. Mag dat zomaar? Verder gaan we door op een eerdere uitzen...

10-01-2017 19:20

Ouderen in de gevangenis

Meldpunt! - Ouderen in de gevangenis

Het aantal mensen van 60 jaar en ouder in de gevangenis is in tien jaar verdubbeld. Op dit moment zitten er ongeveer 1300 ouderen in Nederland in de gevangenis, wat neerkomt op 11% van alle gedetineerden. Dat komt doordat ouderen vaker met ...

03-01-2017 19:25

Arbeidsongeschikt na medische misser

Meldpunt! - Arbeidsongeschikt na medische misser

Geopereerd aan het verkeerde been en een ontbrekende lift. Het is een nachtmerrie voor iedere patiënt. Uit narcose ontwaken en er achter komen dat de chirurg het verkeerde been heeft geopereerd. * En mag u eisen dat de woningbouwvereniging ...

02-11-2016 19:20

Pensioenfondsen eisen geld terug na eigen rekenfout

Meldpunt! - Pensioenfondsen eisen geld terug na eigen rekenfout

Gedupeerden hebben zonder het te weten jarenlang te veel pensioen gekregen en worden daardoor nu fors gekort op hun pensioen. Vandaag in Meldpunt! Verschillende Nederlandse pensioenfondsen hebben door de verhoging van AOW-leeftijd rekenfout...

26-10-2016 19:20

Wanneer de mantelzorg ontspoort

Meldpunt! - Wanneer de mantelzorg ontspoort

Wanneer de zorg voor een partner, familielid of kennis omslaat naar verwaarlozing of zelfs mishandeling. Vandaag in Meldpunt! Zorgen voor een naaste klinkt mooi, moedig en bijna romantisch in de participatiesamenleving die de terugtredende ...

19-10-2016 19:25

Test thuisbezorgmaaltijden

Meldpunt! - Test thuisbezorgmaaltijden

MAX doet een steekproef van veertien thuisbezorgmaaltijden onder zes aanbieders. Bevatten die maaltijden voldoende voedingsstoffen? Zitten er niet te ve... Iedere week worden tienduizenden kant-en-klaarmaaltijden bezorgd bij vooral ouderen....

12-10-2016 19:20

Meldpunt!

Meldpunt! - Meldpunt!

Meldpunt! besteedt iedere uitzendingaandacht aan onderwerpen, waarbij consumenten zijn gedupeerd door bedrijven,overheidsinstanties en overige instellingen. Naast het actuele consumentennieuws, staat elke aflevering één themacentraal. De on...

28-09-2016 19:20

Meldpunt!

Meldpunt! - Meldpunt!

Meldpunt! besteedt iedere uitzendingaandacht aan onderwerpen, waarbij consumenten zijn gedupeerd door bedrijven,overheidsinstanties en overige instellingen. Naast het actuele consumentennieuws, staat elke aflevering één themacentraal. De on...

01-03-2016 19:25

Meldpunt!

Meldpunt! - Meldpunt!

Hoe veilig zijn uw medische gegevens?Meer Hoe veilig zijn uw medische gegevens? In januari liet Meldpunt! zien dat Belgische gevangen voor drie Nederlandse ziekenhuizen helpen bij het digitaliseren van vertrouwelijke patiëntendossiers. In ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Meldpunt! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Meldpunt! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Meldpunt! bij Meldpunt! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Meldpunt!. Heb je een uitzending van Meldpunt! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Meldpunt! gemist

Meldpunt! besteedt iedere uitzendingaandacht aan onderwerpen, waarbij consumenten zijn gedupeerd door bedrijven,overheidsinstanties en overige instellingen. Naast het actuele consumentennieuws, staat elke aflevering één themacentraal. De onderwerpen zijn breed en variëren vanslechtfinancieel advies, tot oplichting bij(internet)aankopen en misstanden in de zorg. Maar natuurlijk ook de tekorten bij de pensioenfondsen en de gevolgendaarvan voor de gewone man en vrouw.Presentatie: Elles de Bruin

Uitzending gemist van Meldpunt!? Hier kun je alle uitzendingen van Meldpunt! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 100
  • Laatste uitzending op 28-02-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord