Programma gemist?

Jalal Bouzamour uit werkt een tijdens week als vrijwilliger bij door de nieuwe op winteropvang voor dak- en thuislozen op tv het in Amsterdam.

Jalal met Bouzamour draait een paar dagen van mee met in het gezin met twaalf op tv pleegkinderen van Anneke het de Groot op in tijdens het Friese St. uit Jacobiparochie.

Jalal Bouzamour, tijdens Ersin Kiris door en Khadija Massaoudi gaan op door onderzoek naar zaken met in en activiteiten die op een of de andere naar manier bijzonder zijn. tijdens -Khadija Massaoudi gaat werken een als matroos in door de haven het van Rotterdam.

Ersin de Kiris leeft mee in Circus door tijdens Renz en onderzoekt hoe tijdens is het de om dompteur te naar zijn, het gevaarlijkste beroep tijdens ter wereld.

Ersin met Kiris leert pokeren en draait van mee op een door groot pokertoernooi het in Londen, van samen met Hugo Borst en tijdens Paul Valkenburg, een een van tijdens de toppokeraars op van Nederland.

Ersin de Kiris, Jalal Bouzamour tijdens en Khadija naar Massaoudi verkennen hun eigen het grenzen en mogelijkheden, het en die van tijdens de maatschappij.

Verbrand op rubber en benzinedampen. Ersin Kiris de op duikt in de wereld van een de illegale door straatraces. 070 racing de is een uit club jongens uit Den Haag met met een enorme passie op tv voor auto's en uit hard een rijden.

Jalal Bouzamour, Ersin op Kiris en Khadija van op Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken uit en activiteiten naar die op door de een of een andere manier omstreden tijdens zijn.

Jalal het Bouzamour, Ersin een Kiris en Khadija in Massaoudi gaan op onderzoek naar in zaken en de activiteiten die op door de een of andere uit manier omstreden het zijn.

Jalal de Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija het de Massaoudi gaan op door onderzoek naar zaken naar en activiteiten die van op de een of een andere manier omstreden tijdens zijn.

Khadija op Massaoudi begeeft zich in de met op tv wereld van de BAM-mers: tijdens Bewust Alleenstaande Moeders. het Ze bezoekt een in vruchtbaarheidskliniek en surft langs de internetsites waar uit spermadonoren hun diensten met aanbieden.

Programma de waarin Ersin Kiris, Jalal met Bouzamour en Khadija Massaoudi naar hun eigen de grenzen op en mogelijkheden, en die de van de maatschappij, tijdens verkennen. Presentatie: Ersin Kiris, op tv Jalal een Bouzamour, Khadija Massaoudi.

Programma met waarin Ersin Kiris, op Jalal Bouzamour en Khadija Massaoudi van hun met eigen grenzen en door mogelijkheden, en die van de op tijdens maatschappij, verkennen. Presentatie: in Ersin Kiris, Jalal Bouzamour, de Khadija Massaoudi.

Programma op tv waarin Ersin van Kiris, Jalal Bouzamour en Khadija de Massaoudi hun eigen grenzen uit en mogelijkheden, en van de die van de maatschappij, verkennen. uit Presentatie: Ersin het Kiris, Jalal Bouzamour, Khadija de Massaoudi.

Programma waarin Ersin in Kiris, een Jalal Bouzamour met en Khadija Massaoudi uit hun eigen grenzen en mogelijkheden, en op die van van de maatschappij, het verkennen. Afl.: Verslavingskliniek De naar Lage Kamp. Afkicken door voor op je kind en in met je kind. 'Misschien omdat de ik zoveel heb meegemaakt,' op tv zegt Jacqueline, moeder op tv van Jaeden. uit Ze naar raakte al op haar twaalfde verslaafd. de Om haar op tv zoontje bij op zich te in mogen houden, kickt ze af in in De met Lage Kamp, tijdens de enige kliniek in Nederland waar de met verslaafde ouders samen met hun kinderen door wonen. Khadija uit Massaoudi met trekt een week door op met deze ouders die met ernstig gebruikten, maar de één ding met gemeen hebben: ze willen in hun naar kind niet kwijt. Khadija maakt het onder op tv meer een gespreksgroep mee waar in vijf van het de zes vingers omhoog het gaan uit als de vraag wordt gesteld wiens uit ouders in ook verslaafd zijn. Ook uit een onderzoek blijkt naar dat 75% naar van de verslaafden ook naar verslaafde ouders hebben. op tv Zelfs uit de opa's en op oma's van de met peutertjes die in de de kliniek in Paterswolde wonen, uit waren de dus al verslaafd. Kliniek een De Lage Kamp boekt het succes bij het het doorbreken van van deze overdracht van van verslaving van de ene naar het de andere generatie. de Bijna driekwart van de een de jonge ouders redt het tijdens na een langdurig verblijf van in van de kliniek. Dat is een veel meer tijdens dan in op de reguliere afkickcentra. De kans een is dus groot dat een hun door kleintjes de verslaving niet erven. het Liefde naar en haat liggen het dicht bij elkaar naar vertelt Dennie als op hij een glas tijdens bier tekent met en zonder op tv kruis een erdoor. Hij dronk 34 halve naar door liters bier per dag en gebruikte in daarnaast het speed om op de been in te uit blijven. Hij naar probeert in De op Lage Kamp met pijn en op moeite zijn op gezinnetje op tijdens poten te zetten met zijn op vriendin en kleine van zoontje. Jonge ouders door praten openhartig tijdens met Khadija over op hun verslaving, hun angsten en op tv hun door diepe wens om voor in hun kinderen van tijdens de verslaving af tijdens te komen en op te blijven. het Presentatie: Ersin Kiris, Jalal Bouzamour, op Khadija de Massaoudi.

april 2019
09-02-2013 16:44

Aflevering van zaterdag 9 februari 2013

Gonzo - Aflevering van zaterdag 9 februari 2013

Jalal Bouzamour werkt een week als vrijwilliger bij de nieuwe winteropvang voor dak- en thuislozen in Amsterdam.

24-11-2012 16:05

Pleegvader Jalal

Gonzo - Pleegvader Jalal

Jalal Bouzamour draait een paar dagen mee in het gezin met twaalf pleegkinderen van Anneke de Groot in het Friese St. Jacobiparochie.

17-11-2012 16:10

Matroos Khadija

Gonzo - Matroos Khadija

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op een of andere manier bijzonder zijn. -Khadija Massaoudi gaat werken als matroos in de haven van Rotterdam.

10-11-2012 16:10

De tijgers houden van Ersin

Gonzo - De tijgers houden van Ersin

Ersin Kiris leeft mee in Circus Renz en onderzoekt hoe is het om dompteur te zijn, het gevaarlijkste beroep ter wereld.

03-11-2012 16:10

Ersin de pokeraar

Gonzo - Ersin de pokeraar

Ersin Kiris leert pokeren en draait mee op een groot pokertoernooi in Londen, samen met Hugo Borst en Paul Valkenburg, een van de toppokeraars van Nederland.

26-05-2012 16:35

De Amsterdamse taxiwereld

Gonzo - De Amsterdamse taxiwereld

Ersin Kiris, Jalal Bouzamour en Khadija Massaoudi verkennen hun eigen grenzen en mogelijkheden, en die van de maatschappij.

19-05-2012 16:30

Illegale straatraces

Gonzo - Illegale straatraces

Verbrand rubber en benzinedampen. Ersin Kiris duikt in de wereld van de illegale straatraces. 070 racing is een club jongens uit Den Haag met een enorme passie voor auto's en hard rijden.

12-05-2012 16:40

Aflevering van zaterdag 12 mei 2012

Gonzo - Aflevering van zaterdag 12 mei 2012

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn.

05-05-2012 16:30

Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Gonzo - Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn.

28-04-2012 16:30

Aflevering van zaterdag 28 april 2012

Gonzo - Aflevering van zaterdag 28 april 2012

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn.

21-04-2012 16:30

Khadija zoekt zaad

Gonzo - Khadija zoekt zaad

Khadija Massaoudi begeeft zich in de wereld van de BAM-mers: Bewust Alleenstaande Moeders. Ze bezoekt een vruchtbaarheidskliniek en surft langs internetsites waar spermadonoren hun diensten aanbieden.

27-11-2011 16:10

Aflevering 28

Gonzo - Aflevering 28

Programma waarin Ersin Kiris, Jalal Bouzamour en Khadija Massaoudi hun eigen grenzen en mogelijkheden, en die van de maatschappij, verkennen. Presentatie: Ersin Kiris, Jalal Bouzamour, Khadija Massaoudi.

20-11-2011 16:05

Aflevering 27

Gonzo - Aflevering 27

Programma waarin Ersin Kiris, Jalal Bouzamour en Khadija Massaoudi hun eigen grenzen en mogelijkheden, en die van de maatschappij, verkennen. Presentatie: Ersin Kiris, Jalal Bouzamour, Khadija Massaoudi.

13-11-2011 16:05

Aflevering 26

Gonzo - Aflevering 26

Programma waarin Ersin Kiris, Jalal Bouzamour en Khadija Massaoudi hun eigen grenzen en mogelijkheden, en die van de maatschappij, verkennen. Presentatie: Ersin Kiris, Jalal Bouzamour, Khadija Massaoudi.

06-11-2011 16:10

Verslavingskliniek De Lage Kamp

Gonzo - Verslavingskliniek De Lage Kamp

Programma waarin Ersin Kiris, Jalal Bouzamour en Khadija Massaoudi hun eigen grenzen en mogelijkheden, en die van de maatschappij, verkennen. Afl.: Verslavingskliniek De Lage Kamp. Afkicken voor je kind en met je kind. 'Misschien omdat ik z...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gonzo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gonzo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gonzo bij Gonzo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gonzo. Heb je een uitzending van Gonzo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gonzo gemist

Jalal Bouzamour en Ersin Kiris gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstredenzijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Doorzich onder te dompelen, door zoveel mogelijk zelf te ondergaan en mee te doen met de mensen die ze ontmoeten, schetsenze een intiem beeld van het Nederland dat je gewoonlijk niet ziet. Presentatie: Jalal Bouzamour, Ersin Kiris.

Uitzending gemist van Gonzo? Hier kun je alle uitzendingen van Gonzo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord