Programma gemist?

Jalal Bouzamour werkt op tv een het week als vrijwilliger bij de de nieuwe de winteropvang voor met dak- en thuislozen op tv in Amsterdam.

Jalal het Bouzamour draait een paar naar dagen mee van in het gezin met naar twaalf pleegkinderen van Anneke op tv de Groot in met het Friese St. een de Jacobiparochie.

Jalal op tv Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija op tv Massaoudi gaan in op onderzoek naar naar zaken en activiteiten een die op een de of het andere manier bijzonder zijn. -Khadija naar Massaoudi de gaat werken als een matroos in de haven van het Rotterdam.

Ersin op tv Kiris leeft een mee in Circus Renz met en onderzoekt hoe op is het om dompteur te het tijdens zijn, het gevaarlijkste beroep ter het wereld.

Ersin Kiris de leert pokeren in en draait mee op het een groot pokertoernooi in op Londen, samen het met Hugo in Borst en tijdens Paul Valkenburg, een uit van de toppokeraars van het Nederland.

Ersin het Kiris, Jalal Bouzamour en door Khadija Massaoudi op tv verkennen hun eigen grenzen het en mogelijkheden, en tijdens die van het de maatschappij.

Verbrand door rubber en benzinedampen. Ersin Kiris op tijdens duikt in de in wereld van de illegale een straatraces. 070 racing is een door de club jongens uit Den Haag met van een enorme passie door op voor auto's en hard de rijden.

Jalal Bouzamour, Ersin uit op Kiris en Khadija Massaoudi gaan tijdens op in onderzoek naar zaken en activiteiten door die op de een uit of het andere manier omstreden met zijn.

Jalal Bouzamour, op tv Ersin tijdens Kiris en Khadija Massaoudi gaan op tijdens op tv onderzoek naar zaken en in activiteiten die op de van een of naar andere manier van omstreden zijn.

Jalal Bouzamour, tijdens Ersin Kiris en van Khadija Massaoudi gaan op met onderzoek naar zaken tijdens en in activiteiten die op door de een of op andere manier omstreden het zijn.

Khadija Massaoudi begeeft met zich op in de wereld van de de BAM-mers: Bewust Alleenstaande de met Moeders. Ze bezoekt tijdens een vruchtbaarheidskliniek en surft langs de internetsites waar spermadonoren hun het diensten van aanbieden.

Programma waarin een Ersin Kiris, Jalal op Bouzamour en Khadija Massaoudi uit hun in eigen grenzen en mogelijkheden, en van die op tv van de het maatschappij, verkennen. Presentatie: Ersin Kiris, Jalal op tv Bouzamour, Khadija in Massaoudi.

Programma op waarin Ersin Kiris, Jalal Bouzamour met van en Khadija Massaoudi op tv hun eigen grenzen en mogelijkheden, en het die van de tijdens maatschappij, door verkennen. Presentatie: Ersin Kiris, door Jalal Bouzamour, Khadija door Massaoudi.

Programma door waarin Ersin uit Kiris, Jalal Bouzamour het en Khadija Massaoudi hun op eigen grenzen op en mogelijkheden, en die van door de maatschappij, naar verkennen. Presentatie: Ersin Kiris, op Jalal Bouzamour, Khadija een Massaoudi.

Programma waarin Ersin het uit Kiris, Jalal Bouzamour en naar Khadija Massaoudi hun eigen het grenzen en mogelijkheden, en op die van de het maatschappij, verkennen. van Afl.: Verslavingskliniek De naar Lage met Kamp. Afkicken voor naar je kind en met op je kind. 'Misschien omdat ik op zoveel op tv heb meegemaakt,' door zegt Jacqueline, moeder van Jaeden. uit Ze raakte al tijdens op haar twaalfde naar verslaafd. Om een haar zoontje bij zich naar te mogen houden, kickt de ze af in een De met Lage Kamp, de enige kliniek met van in Nederland waar verslaafde ouders naar samen de met hun kinderen wonen. Khadija Massaoudi van trekt een naar week op met deze met ouders die naar ernstig gebruikten, in maar één ding gemeen hebben: op het ze willen hun kind niet een kwijt. Khadija maakt een onder naar meer een gespreksgroep op tv mee waar vijf van de zes naar vingers omhoog op tv gaan als de de vraag wordt de gesteld wiens op ouders ook verslaafd door zijn. Ook uit onderzoek blijkt uit dat op 75% van de verslaafden op tv ook verslaafde ouders hebben. met Zelfs de opa's en door de oma's van de peutertjes die op in de het kliniek in het Paterswolde wonen, waren dus al uit verslaafd. met Kliniek De Lage Kamp boekt door succes de bij het doorbreken in van deze overdracht van verslaving tijdens van met de ene naar de andere de generatie. Bijna driekwart van op tv de de jonge ouders redt het in na een langdurig verblijf op tv in de van kliniek. in Dat is veel meer op dan in de reguliere tijdens afkickcentra. op tv De kans is op dus groot dat hun een kleintjes de verslaving op niet erven. Liefde van en haat de liggen dicht bij elkaar door vertelt Dennie als hij op een op tv glas bier tekent met en zonder op de kruis erdoor. Hij een dronk 34 halve liters van bier per dag en gebruikte in daarnaast speed om naar op door de been te blijven. Hij het van probeert in De Lage Kamp door met pijn een en moeite zijn een gezinnetje op poten van te zetten met zijn van vriendin en kleine door zoontje. met Jonge ouders praten de openhartig met Khadija over op tv hun verslaving, hun angsten de en hun diepe tijdens wens om voor op tv hun de kinderen van de verslaving af te naar komen en uit te blijven. tijdens Presentatie: Ersin Kiris, Jalal tijdens Bouzamour, Khadija met Massaoudi.

december 2019
09-02-2013 16:44

Aflevering van zaterdag 9 februari 2013

Gonzo - Aflevering van zaterdag 9 februari 2013

Jalal Bouzamour werkt een week als vrijwilliger bij de nieuwe winteropvang voor dak- en thuislozen in Amsterdam.

24-11-2012 16:05

Pleegvader Jalal

Gonzo - Pleegvader Jalal

Jalal Bouzamour draait een paar dagen mee in het gezin met twaalf pleegkinderen van Anneke de Groot in het Friese St. Jacobiparochie.

17-11-2012 16:10

Matroos Khadija

Gonzo - Matroos Khadija

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op een of andere manier bijzonder zijn. -Khadija Massaoudi gaat werken als matroos in de haven van Rotterdam.

10-11-2012 16:10

De tijgers houden van Ersin

Gonzo - De tijgers houden van Ersin

Ersin Kiris leeft mee in Circus Renz en onderzoekt hoe is het om dompteur te zijn, het gevaarlijkste beroep ter wereld.

03-11-2012 16:10

Ersin de pokeraar

Gonzo - Ersin de pokeraar

Ersin Kiris leert pokeren en draait mee op een groot pokertoernooi in Londen, samen met Hugo Borst en Paul Valkenburg, een van de toppokeraars van Nederland.

26-05-2012 16:35

De Amsterdamse taxiwereld

Gonzo - De Amsterdamse taxiwereld

Ersin Kiris, Jalal Bouzamour en Khadija Massaoudi verkennen hun eigen grenzen en mogelijkheden, en die van de maatschappij.

19-05-2012 16:30

Illegale straatraces

Gonzo - Illegale straatraces

Verbrand rubber en benzinedampen. Ersin Kiris duikt in de wereld van de illegale straatraces. 070 racing is een club jongens uit Den Haag met een enorme passie voor auto's en hard rijden.

12-05-2012 16:40

Aflevering van zaterdag 12 mei 2012

Gonzo - Aflevering van zaterdag 12 mei 2012

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn.

05-05-2012 16:30

Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Gonzo - Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn.

28-04-2012 16:30

Aflevering van zaterdag 28 april 2012

Gonzo - Aflevering van zaterdag 28 april 2012

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn.

21-04-2012 16:30

Khadija zoekt zaad

Gonzo - Khadija zoekt zaad

Khadija Massaoudi begeeft zich in de wereld van de BAM-mers: Bewust Alleenstaande Moeders. Ze bezoekt een vruchtbaarheidskliniek en surft langs internetsites waar spermadonoren hun diensten aanbieden.

27-11-2011 16:10

Aflevering 28

Gonzo - Aflevering 28

Programma waarin Ersin Kiris, Jalal Bouzamour en Khadija Massaoudi hun eigen grenzen en mogelijkheden, en die van de maatschappij, verkennen. Presentatie: Ersin Kiris, Jalal Bouzamour, Khadija Massaoudi.

20-11-2011 16:05

Aflevering 27

Gonzo - Aflevering 27

Programma waarin Ersin Kiris, Jalal Bouzamour en Khadija Massaoudi hun eigen grenzen en mogelijkheden, en die van de maatschappij, verkennen. Presentatie: Ersin Kiris, Jalal Bouzamour, Khadija Massaoudi.

13-11-2011 16:05

Aflevering 26

Gonzo - Aflevering 26

Programma waarin Ersin Kiris, Jalal Bouzamour en Khadija Massaoudi hun eigen grenzen en mogelijkheden, en die van de maatschappij, verkennen. Presentatie: Ersin Kiris, Jalal Bouzamour, Khadija Massaoudi.

06-11-2011 16:10

Verslavingskliniek De Lage Kamp

Gonzo - Verslavingskliniek De Lage Kamp

Programma waarin Ersin Kiris, Jalal Bouzamour en Khadija Massaoudi hun eigen grenzen en mogelijkheden, en die van de maatschappij, verkennen. Afl.: Verslavingskliniek De Lage Kamp. Afkicken voor je kind en met je kind. 'Misschien omdat ik z...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gonzo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gonzo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gonzo bij Gonzo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gonzo. Heb je een uitzending van Gonzo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gonzo gemist

Jalal Bouzamour en Ersin Kiris gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstredenzijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Doorzich onder te dompelen, door zoveel mogelijk zelf te ondergaan en mee te doen met de mensen die ze ontmoeten, schetsenze een intiem beeld van het Nederland dat je gewoonlijk niet ziet. Presentatie: Jalal Bouzamour, Ersin Kiris.

Uitzending gemist van Gonzo? Hier kun je alle uitzendingen van Gonzo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!