Programma gemist?

Jalal op tv Bouzamour werkt een naar week als vrijwilliger bij de in uit nieuwe winteropvang voor dak- en de thuislozen in het Amsterdam.

Jalal op Bouzamour draait een paar dagen op uit mee in het gezin naar met twaalf pleegkinderen van tijdens Anneke de Groot een in op het Friese St. op Jacobiparochie.

Jalal naar Bouzamour, Ersin tijdens Kiris en Khadija Massaoudi in gaan op het onderzoek naar zaken en activiteiten die naar op een het of andere manier naar bijzonder zijn. -Khadija op tv Massaoudi uit gaat werken als de matroos in de haven van op Rotterdam.

Ersin Kiris naar leeft mee de in Circus Renz en naar onderzoekt hoe is van het om dompteur een te zijn, het tijdens gevaarlijkste beroep ter tijdens wereld.

Ersin uit Kiris leert in pokeren en draait in mee op een een groot pokertoernooi in op tv Londen, samen met Hugo Borst en op Paul tijdens Valkenburg, een door van de toppokeraars uit van Nederland.

Ersin in Kiris, Jalal Bouzamour van en Khadija Massaoudi met verkennen hun tijdens eigen grenzen en mogelijkheden, een en die van de een maatschappij.

Verbrand met rubber en benzinedampen. van Ersin Kiris duikt tijdens in de wereld van van de illegale door straatraces. 070 racing is het een door club jongens uit Den Haag de met naar een enorme passie voor auto's tijdens en naar hard rijden.

Jalal tijdens Bouzamour, Ersin Kiris van en Khadija Massaoudi gaan op op onderzoek naar zaken naar het en activiteiten die op de een het of andere manier uit omstreden op tv zijn.

Jalal Bouzamour, het Ersin de Kiris en Khadija Massaoudi gaan op de onderzoek naar zaken de op en activiteiten die op van de een of andere manier de omstreden een zijn.

Jalal Bouzamour, in Ersin een Kiris en Khadija Massaoudi op gaan op onderzoek naar tijdens zaken en activiteiten die het op de naar een of andere uit manier omstreden op zijn.

Khadija op Massaoudi begeeft naar zich in de wereld met van de met BAM-mers: Bewust Alleenstaande Moeders. Ze bezoekt door een vruchtbaarheidskliniek een en surft langs internetsites tijdens waar naar spermadonoren hun diensten de aanbieden.

Programma op waarin Ersin door Kiris, Jalal Bouzamour tijdens en Khadija Massaoudi hun naar eigen grenzen en mogelijkheden, en het die van naar de maatschappij, verkennen. Presentatie: in door Ersin Kiris, Jalal Bouzamour, Khadija naar Massaoudi.

Programma waarin Ersin uit Kiris, op Jalal Bouzamour en Khadija Massaoudi in hun eigen grenzen in op en mogelijkheden, en die van de een maatschappij, met verkennen. Presentatie: Ersin Kiris, in Jalal Bouzamour, Khadija uit Massaoudi.

Programma het waarin Ersin in Kiris, Jalal Bouzamour en Khadija Massaoudi op tv hun in eigen grenzen en de mogelijkheden, en die van de het maatschappij, verkennen. uit Presentatie: Ersin Kiris, Jalal uit door Bouzamour, Khadija Massaoudi.

Programma waarin een Ersin Kiris, uit Jalal Bouzamour en Khadija door Massaoudi hun eigen grenzen op tv en mogelijkheden, door en die tijdens van de maatschappij, verkennen. tijdens Afl.: Verslavingskliniek De de Lage Kamp. Afkicken voor door van je kind en met je kind. naar in 'Misschien omdat ik tijdens zoveel heb meegemaakt,' zegt Jacqueline, moeder het van het Jaeden. Ze raakte het al op haar twaalfde tijdens verslaafd. Om uit haar zoontje bij zich te het mogen houden, naar kickt ze de af in een De Lage Kamp, de enige het kliniek in van Nederland waar verslaafde uit ouders samen met hun in kinderen wonen. Khadija naar Massaoudi op tv trekt een week op met deze tijdens ouders die tijdens ernstig tijdens gebruikten, maar één ding gemeen door hebben: ze een willen hun kind niet kwijt. een uit Khadija maakt onder meer een het gespreksgroep mee waar vijf met van de de zes op tv vingers omhoog gaan als de de vraag op wordt gesteld wiens ouders ook verslaafd door zijn. een Ook uit onderzoek blijkt een dat 75% uit van de een verslaafden ook verslaafde naar ouders hebben. Zelfs de opa's op tv en oma's van in de in peutertjes die in de kliniek een in op Paterswolde wonen, waren dus al het verslaafd. Kliniek De Lage van Kamp op tv boekt succes bij het doorbreken het van door deze overdracht de van verslaving van met de ene naar de uit andere generatie. Bijna naar driekwart van de jonge ouders in redt het het na een langdurig een verblijf in de uit kliniek. Dat is naar veel meer tijdens dan in op tv de reguliere afkickcentra. een De kans is naar dus groot dat naar hun kleintjes de de verslaving niet erven. Liefde en haat uit liggen dicht bij de elkaar vertelt het Dennie als op tv hij een glas met bier tekent met en zonder op kruis erdoor. Hij in dronk het 34 halve liters bier per de dag en uit gebruikte daarnaast speed op om op met de been te een blijven. Hij probeert uit in De een Lage Kamp met met pijn en moeite in zijn gezinnetje op poten te zetten een het met zijn vriendin en kleine zoontje. op tv Jonge tijdens ouders praten openhartig met met Khadija uit over hun verslaving, hun met angsten en hun diepe wens op om voor hun op tv kinderen van de in verslaving af te door komen en de te blijven. Presentatie: Ersin de Kiris, Jalal Bouzamour, een Khadija met Massaoudi.

oktober 2020
09-02-2013 16:44

Aflevering van zaterdag 9 februari 2013

Gonzo - Aflevering van zaterdag 9 februari 2013

Jalal Bouzamour werkt een week als vrijwilliger bij de nieuwe winteropvang voor dak- en thuislozen in Amsterdam.

24-11-2012 16:05

Pleegvader Jalal

Gonzo - Pleegvader Jalal

Jalal Bouzamour draait een paar dagen mee in het gezin met twaalf pleegkinderen van Anneke de Groot in het Friese St. Jacobiparochie.

17-11-2012 16:10

Matroos Khadija

Gonzo - Matroos Khadija

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op een of andere manier bijzonder zijn. -Khadija Massaoudi gaat werken als matroos in de haven van Rotterdam.

10-11-2012 16:10

De tijgers houden van Ersin

Gonzo - De tijgers houden van Ersin

Ersin Kiris leeft mee in Circus Renz en onderzoekt hoe is het om dompteur te zijn, het gevaarlijkste beroep ter wereld.

03-11-2012 16:10

Ersin de pokeraar

Gonzo - Ersin de pokeraar

Ersin Kiris leert pokeren en draait mee op een groot pokertoernooi in Londen, samen met Hugo Borst en Paul Valkenburg, een van de toppokeraars van Nederland.

26-05-2012 16:35

De Amsterdamse taxiwereld

Gonzo - De Amsterdamse taxiwereld

Ersin Kiris, Jalal Bouzamour en Khadija Massaoudi verkennen hun eigen grenzen en mogelijkheden, en die van de maatschappij.

19-05-2012 16:30

Illegale straatraces

Gonzo - Illegale straatraces

Verbrand rubber en benzinedampen. Ersin Kiris duikt in de wereld van de illegale straatraces. 070 racing is een club jongens uit Den Haag met een enorme passie voor auto's en hard rijden.

12-05-2012 16:40

Aflevering van zaterdag 12 mei 2012

Gonzo - Aflevering van zaterdag 12 mei 2012

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn.

05-05-2012 16:30

Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Gonzo - Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn.

28-04-2012 16:30

Aflevering van zaterdag 28 april 2012

Gonzo - Aflevering van zaterdag 28 april 2012

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn.

21-04-2012 16:30

Khadija zoekt zaad

Gonzo - Khadija zoekt zaad

Khadija Massaoudi begeeft zich in de wereld van de BAM-mers: Bewust Alleenstaande Moeders. Ze bezoekt een vruchtbaarheidskliniek en surft langs internetsites waar spermadonoren hun diensten aanbieden.

27-11-2011 16:10

Aflevering 28

Gonzo - Aflevering 28

Programma waarin Ersin Kiris, Jalal Bouzamour en Khadija Massaoudi hun eigen grenzen en mogelijkheden, en die van de maatschappij, verkennen. Presentatie: Ersin Kiris, Jalal Bouzamour, Khadija Massaoudi.

20-11-2011 16:05

Aflevering 27

Gonzo - Aflevering 27

Programma waarin Ersin Kiris, Jalal Bouzamour en Khadija Massaoudi hun eigen grenzen en mogelijkheden, en die van de maatschappij, verkennen. Presentatie: Ersin Kiris, Jalal Bouzamour, Khadija Massaoudi.

13-11-2011 16:05

Aflevering 26

Gonzo - Aflevering 26

Programma waarin Ersin Kiris, Jalal Bouzamour en Khadija Massaoudi hun eigen grenzen en mogelijkheden, en die van de maatschappij, verkennen. Presentatie: Ersin Kiris, Jalal Bouzamour, Khadija Massaoudi.

06-11-2011 16:10

Verslavingskliniek De Lage Kamp

Gonzo - Verslavingskliniek De Lage Kamp

Programma waarin Ersin Kiris, Jalal Bouzamour en Khadija Massaoudi hun eigen grenzen en mogelijkheden, en die van de maatschappij, verkennen. Afl.: Verslavingskliniek De Lage Kamp. Afkicken voor je kind en met je kind. 'Misschien omdat ik z...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gonzo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gonzo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gonzo bij Gonzo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gonzo. Heb je een uitzending van Gonzo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gonzo gemist

Jalal Bouzamour en Ersin Kiris gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstredenzijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Doorzich onder te dompelen, door zoveel mogelijk zelf te ondergaan en mee te doen met de mensen die ze ontmoeten, schetsenze een intiem beeld van het Nederland dat je gewoonlijk niet ziet. Presentatie: Jalal Bouzamour, Ersin Kiris.

Uitzending gemist van Gonzo? Hier kun je alle uitzendingen van Gonzo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!