Programma gemist?

Programma uit waarin Ersin Kiris, Jalal in Bouzamour en Khadija Massaoudi van hun eigen grenzen door en de mogelijkheden, en die van de het maatschappij, verkennen. Presentatie: op tv tijdens Ersin Kiris, Jalal Bouzamour, in Khadija Massaoudi.

Jalal tijdens Bouzamour, Ersin Kiris met en Khadija met Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken op en activiteiten op die op op de een het of andere manier omstreden zijn. van Ze proberen zoveel een mogelijk op mee te maken in verschillende onbekende tijdens werelden, subculturen en tijdens door gemeenschappen. Door zich op tv onder te dompelen, op tv door zoveel mogelijk zelf te op tv ondergaan en mee tijdens te doen met uit de mensen naar die ze tijdens ontmoeten, schetsen ze een intiem beeld de van het in Nederland dat je in gewoonlijk door niet ziet. Gonzo met trekt op met op bewoners van het Hospice door Kuria tijdens hun laatste op levensfase. op tv Meral Uslu en Khadija Massaoudi op maken ontroerende opnamen een aan het Amsterdamse met Valeriusplein. Ze het ontmoeten Nolda en tijdens raken van zeer dichtbij betrokken door bij het het 'afscheid' van door deze operettezangeres. Voor beide door een bijzondere ervaring om op dit mee het te maken op en te filmen. De scènes in waarbij Khadija door zingt van voor Nolda of op haar handen masseert een zijn zeer intiem. Khadija probeert ook de in de laatste wens van de van operettezangeres te vervullen. op Nolda's afscheid op tv van het leven komt een in tijdens deze Gonzo heel dichtbij. Presentatie: door Jalal Bouzamour, Ersin naar Kiris, Khadija naar Massaoudi.

Jalal Bouzamour, Ersin van Kiris een en Khadija Massaoudi gaan op tijdens onderzoek naar zaken met en activiteiten die van op tijdens de een of op tv andere manier omstreden zijn. Ze door een proberen zoveel mogelijk mee te maken van in verschillende een onbekende werelden, subculturen van en gemeenschappen. Door op zich in onder te dompelen, door zoveel mogelijk naar de zelf te ondergaan en mee op te doen met de een mensen die ze de ontmoeten, schetsen van ze een op tv intiem beeld van het tijdens Nederland de dat je gewoonlijk niet ziet. in Gonzo tijdens trekt op met bewoners door van het Hospice de Kuria tijdens hun laatste levensfase. naar met Meral Uslu en Khadija Massaoudi maken tijdens in ontroerende opnamen aan het Amsterdamse Valeriusplein. in Ze ontmoeten Nolda naar met en raken van tijdens zeer dichtbij betrokken bij het 'afscheid' met van deze operettezangeres. naar Voor op beide een bijzondere ervaring op tv om dit mee op te maken en van te filmen. De op scènes waarbij in Khadija zingt voor Nolda of de haar een handen masseert zijn zeer intiem. op tv Khadija probeert ook in de laatste met wens van met de operettezangeres te vervullen. door Nolda's afscheid van een het leven komt naar in deze Gonzo tijdens heel dichtbij. Presentatie: naar Jalal Bouzamour, Ersin Kiris, in Khadija door Massaoudi.

Jalal Bouzamour, Ersin door uit Kiris en Khadija tijdens Massaoudi gaan op onderzoek tijdens naar zaken en activiteiten die naar op de op tv een of tijdens andere manier op tv omstreden zijn. Ze een proberen zoveel mogelijk met mee te maken in verschillende naar onbekende op werelden, subculturen en gemeenschappen. Door zich naar onder te in dompelen, in door zoveel mogelijk zelf te op ondergaan van en mee te doen met van de de mensen die ze ontmoeten, tijdens schetsen ze uit een intiem beeld de van het Nederland dat je met gewoonlijk niet op ziet. -Gonzo op tv reist door het op Afrikaanse land Rwanda. Ersin het Kiris wil door weten of het mogelijk is uit voor de door verschillende volken in het door land om vreedzaam samen naar te door leven na een gruwelijke op periode. in In 1994 brak een op tv burgeroorlog uit, waarin uit Hutu-, Tutsi-en Toi-volken de elkaar uitmoordden. Een uit miljoen mensen kwam om het op leven en de nog eens uit een miljoen Rwandezen sloeg op door de vlucht. het -Ersin is op pad in met het een groep tijdens jongeren van de Rotterdamse op mensenrechtenorganisatie Eenheid is Kracht. Zij op zijn uitgenodigd een door president Kagame, omdat uit ze het land naar eerder een aanmoedigingsprijs het hebben uit gegeven. Maar krijgen de van jongeren het land naar ook echt een te zien en de mensen een ook echt uit te een spreken? -En Rwanda is natuurlijk ook met het land van waar in de berggorilla in het op tv wild voorkomt. Het toerisme rond in de gorilla's in is een van de uit belangrijkste bronnen het van inkomsten het voor het straatarme land. Gonzo op tv in met the jungle! Presentatie: Jalal door Bouzamour, Ersin Kiris, Khadija door op tv Massaoudi.

Jalal door Bouzamour, Ersin het Kiris en Khadija Massaoudi gaan tijdens op onderzoek naar zaken naar en activiteiten met die op de een tijdens of andere door manier omstreden zijn. Ze op proberen zoveel mogelijk op tv uit mee te maken in verschillende onbekende de het werelden, subculturen en gemeenschappen. Door door zich onder te dompelen, met door het zoveel mogelijk zelf te ondergaan het op en mee te doen met met de mensen het die ze ontmoeten, op tv schetsen ze door een intiem beeld van het Nederland uit de dat je gewoonlijk de niet ziet. Verwaarloosde oude mensen die naar uit zich te veel schamen het om hulp te vragen. op tv Werkloze mannen van die leven van van 40 euro in op de week. Jongeren die van tot over op hun oren in de het schulden zitten. Mensen die naar het in het met leven op tv niet mee hebben. Armoede heeft tijdens in vele gezichten. Twaalfhonderd allerarmsten tijdens krijgen in Limburg een uitnodiging naar op zich in het nieuw op te steken bij in de kledingbank. Een merkjasje een is belangrijk een voor een kind dat van gepest een wordt in haar oude kloffie uit volgens in de directeur. Een moeder past met een nieuwe jurk. door We naar duiken in de krochten van de het schurende armoede op in van Nederland. Presentatie: Jalal Bouzamour, Ersin Kiris, een Khadija het Massaoudi.

Jalal door Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija het Massaoudi naar gaan op onderzoek naar naar zaken en activiteiten uit die op naar de een het of andere manier omstreden zijn. Ze op proberen een zoveel mogelijk mee te maken in in verschillende onbekende een werelden, tijdens subculturen en het gemeenschappen. Door zich naar onder te dompelen, door zoveel mogelijk op zelf te de ondergaan en mee het te de doen met de mensen de die ze ontmoeten, schetsen het ze een een intiem beeld van het uit Nederland dat een je gewoonlijk niet ziet. naar Presentatie: Jalal Bouzamour, Ersin op tv Kiris, tijdens Khadija Massaoudi.

Jalal de Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija het Massaoudi gaan op het onderzoek naar zaken het en op tv activiteiten die door op de een of andere een manier naar omstreden zijn. Ze proberen zoveel door mogelijk mee door te maken in het verschillende onbekende in werelden, subculturen en gemeenschappen. een Door zich onder te dompelen, naar door zoveel naar mogelijk zelf in te ondergaan op tv en mee te doen met de met mensen die ze het ontmoeten, tijdens schetsen ze een intiem beeld in door van het Nederland dat je naar gewoonlijk op tv niet ziet. Afl.: Ersin Kiris duikt door in de wereld het van de streng een christelijke een Firekerk.. Ze zijn fel naar tegen abortus. Gebedswandelingen in van uit het donker door van een keurige Rotterdamse buurt, het evangeliseren op uit zaterdag en elke maand een wake met bij in de abortuskliniek. De de strijd tegen abortus bindt met een in kleine groep leden van de van Rotterdamse Firekerk. Ze op tv voelen tijdens die strijd als een heilige opdracht door van God. Met het plastic in babypoppetjes in in de hand proberen ze vrouwen in bij de abortuskliniek te naar op tv beïnvloeden. Ze zijn fel en doelgericht. met op tv Wie zijn de leden de van de op tv Firekerk? En lukt het hen met Gonzo-presentator Ersin Kiris te in bekeren? Presentatie: naar Jalal Bouzamour, met Ersin Kiris, door Khadija Massaoudi.

Jalal Bouzamour, in Ersin Kiris en tijdens Khadija met Massaoudi gaan op onderzoek tijdens naar zaken en in activiteiten die op naar de een of andere manier in de omstreden zijn. Ze proberen een zoveel mogelijk mee te maken in in met verschillende onbekende werelden, van subculturen en gemeenschappen. Door tijdens zich onder door te dompelen, door zoveel van mogelijk zelf van te ondergaan en tijdens mee te doen het met de mensen die naar ze ontmoeten, schetsen op ze een intiem beeld op tv van het het Nederland dat je gewoonlijk op niet ziet. door Afl.: Mega-varkensstallen. Mega-varkensstallen: ze het staan in dagelijks in de naar krant. Stankoverlast, bezorgde omwonenden, met bronnen uit van ziektes. Maar wat speelt er door zich nu van echt af op tv achter de muren van uit de gigantische varkensfokkerijen? in Ersin Kiris verbleef op tv een tijdens aantal dagen op het bedrijf van op tv varkensfokker Hogenkamp op tv in uit Dalfsen (Overijssel). Door zijn Turks-islamitische tijdens achtergrond zijn door varkens voor hem door niet meer dan vieze beesten. het Maar gaandeweg op krijgt op hij toch een band met met de 15.000 van beren, zeugen en biggetjes. Presentatie: het Jalal het Bouzamour, Ersin Kiris, op tv Khadija Massaoudi.

Jalal de Bouzamour en Ersin het Kiris gaan op onderzoek uit naar zaken en activiteiten tijdens die op de van een of een andere manier omstreden in zijn. Ze proberen zoveel op tv mogelijk mee te op maken in met verschillende onbekende de werelden, subculturen en gemeenschappen. het Door naar zich onder te dompelen, door zoveel een mogelijk zelf in te ondergaan en mee naar op tv te doen met de mensen het die ze op ontmoeten, schetsen ze een naar intiem uit beeld van het Nederland dat tijdens je gewoonlijk niet ziet. een Afl.: Crisisteam de van van Bureau Jeugdzorg Amsterdam. Een meisje van het veertien tijdens loopt weg en leeft twee van dagen zonder geld tijdens op het het station van Antwerpen. Waar een een moet ze naartoe? Thuis is ze op niet een veilig. Een door peuter leeft even een voor de rust in in een crisispleeggezin omdat zijn vader naar en moeder in op tv een keihard een gevecht om hem verwikkeld van zijn. Bureau Jeugdzorg met wordt het dagelijks geconfronteerd met situaties het van kinderen in op tv onveilige situaties. Soms staat uit op er zelfs een tijdens kind op de stoep van het op Bureau. Afgeleverd tijdens door zijn het ouders, met een koffer en al. Het het Amsterdamse Bureau Jeugdzorg staat onder met druk. de Politici en het media noemden het zelfs uit een bende. Presentator Ersin naar Kiris krijgt door de unieke het kans om een week mee naar te beleven van het op Crisisteam van Jeugdzorg. tijdens Zeg maar op tv de met brandweer voor een kind in nood. door Hier naar telt vooral het tijdens belang om een tijdens kind direct in met zekerheid te brengen, met zodra de telefoon met gaat. Presentatie: Jalal Bouzamour, met Ersin naar Kiris.

Jalal de Bouzamour en Ersin Kiris gaan het op onderzoek naar met met zaken en activiteiten die op met de een of andere in manier omstreden uit zijn. in Ze proberen zoveel mogelijk in mee te maken in de verschillende op onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. een Door zich onder te uit dompelen, door zoveel in mogelijk tijdens zelf te met ondergaan en mee te doen met met het de mensen die ze ontmoeten, schetsen uit ze een intiem uit beeld een van het Nederland naar dat je het gewoonlijk niet ziet. Afl.: Thuiszorg. De met thuiszorg met kampt met grote problemen. De het markt moet zijn in werk doen en naar de naar zorg moet van steeds goedkoper en efficiënter. Nederland uit vergrijst intussen en tijdens leunt zwaar op naar de naar thuiszorg. Het is in immers de enige uit manier waarop veel door mensen nog thuis op tv kunnen blijven wonen. Ersin Kiris duikt tijdens van in de wereld van de thuiszorg op in uit het Zeeuwse op tv Middelburg. Presentatie: Jalal Bouzamour, het Ersin Kiris.

Jalal uit Bouzamour en tijdens Ersin Kiris gaan een op onderzoek naar zaken en activiteiten op die het op de op tv een of andere manier omstreden van zijn. Ze proberen het zoveel mogelijk mee te met maken in met verschillende onbekende werelden, subculturen in met en gemeenschappen. Door uit zich onder te dompelen, door zoveel een mogelijk zelf het te ondergaan het en mee te doen uit met de mensen die het ze tijdens ontmoeten, schetsen uit ze een intiem de beeld van het tijdens Nederland dat je gewoonlijk niet tijdens ziet. Afl.: Straatcoaches. door Jalal Bouzamour in duikt in de wereld tijdens van de naar straatcoaches en werkt een aantal op tv dagen als straatcoach in het in Almere. Zijn de van straatcoaches de door remedie tegen hangjongeren of zijn het uit mensen tijdens die gemakkelijk geld in verdienen aan een door moeilijk probleem? Presentatie: Jalal Bouzamour, het Ersin met Kiris.

Jalal naar Bouzamour en Ersin Kiris gaan uit op onderzoek van naar zaken en op activiteiten die op tijdens de een of andere tijdens manier omstreden het zijn. de Ze proberen zoveel mogelijk mee te de maken de in verschillende onbekende van werelden, subculturen en met gemeenschappen. Door zich onder te met dompelen, door een zoveel van mogelijk zelf te ondergaan een en mee in te doen met het de mensen die ze ontmoeten, schetsen het ze een op intiem beeld van van het Nederland dat je het gewoonlijk niet ziet. uit Presentatie: in Jalal Bouzamour, Ersin in Kiris.

Jalal Bouzamour en op met Ersin Kiris gaan op onderzoek de naar zaken uit en activiteiten die op tijdens de een of naar andere manier omstreden tijdens zijn. Ze proberen zoveel tijdens mogelijk mee op tv te maken in in verschillende onbekende het werelden, subculturen en gemeenschappen. Door het zich onder te van door dompelen, door zoveel mogelijk zelf te door ondergaan door en mee op tv te doen met de mensen naar die ze van ontmoeten, schetsen ze een intiem de de beeld van het Nederland dat op je op gewoonlijk niet ziet. Afl.: de De wereld van Roma straatmuzikanten de in Amsterdam. met Overal met in Europa is een er gedoe over Roma uit op tv Roemenië een en Bulgarije die hun naar geluk komen de beproeven in de door rijke West-Europese hoofdsteden. Ersin Kiris ondergaat op het harde naar bestaan van een groep uit op Bulgaarse Roma in Amsterdam. Welke levens op tv schuilen er achter op tijdens deze groep straatmuzikanten? Hoe is door het om als tijdens man van middelbare het leeftijd dag in dag naar uit met met je instrument het door de stad te van trekken? van Ersin probeert samen met hen op tijdens straat de melancholische op zigeunermuziek een te maken. naar Nooit langer dan een half het uur in op een plek, want dan wordt naar tijdens de groep door op tv de politie weggejaagd. Ersin wordt opgenomen door in het groepje, een maakt samen met naar hen muziek en het slaapt in in een uit camper voor de deur in van de illegale woning van uit een op tv van de muzikanten. De Roma in op hebben slechts de ruimte van het hun eigen matrasje het dat ze huren voor met 200 euro het per maand... uit Waar droom je dan van? op Presentatie: Jalal met Bouzamour, Ersin tijdens Kiris.

Jalal Bouzamour en op tv met Ersin Kiris gaan op van onderzoek naar zaken en een activiteiten tijdens die op de in een of andere manier omstreden zijn. een Ze op proberen zoveel mogelijk mee door te maken op in verschillende onbekende werelden, subculturen met en gemeenschappen. Door door op tv zich onder te op dompelen, door zoveel mogelijk naar zelf te uit ondergaan en mee te doen met op de mensen die in ze ontmoeten, schetsen op ze een op intiem door beeld van het Nederland dat je op tv gewoonlijk op niet ziet. Jalal tijdens dompelt zich onder in uit de wereld van op de vechtsporten. van Deugt dit wereldje nou in of niet? In veel op tv landen, een vooral in Azië tijdens en Amerika, zijn vechtsporten het erg populair. De kampioenen met worden op op handen gedragen. tijdens Maar in Nederland met staat de sport in een een kwade reuk. De op de Amsterdamse burgemeester van der Laan een noemt de vechtsportgala's door zelfs netwerkbijeenkomsten voor criminelen. in Wat bezielt de door vechters de om deze de keiharde sport te beoefenen? het Jalal volgt de strijd de op leven en een dood tijdens het de eerste ronde van van de uit World Series, een groot in gala in de met Amsterdamse Passengers uit Terminal. Hij trekt met de van vechters van op, traint met het ze mee en tijdens volgt hun voorbereidingen. Kickbokser Murthel Groenhart naar is een op tv grote belofte. Siyar tijdens Bahadurzada op is al drie op keer wereldkampioen MMA (kickboksen door met technieken van door judo en jujitsu); een hij knokt voor de hoofdprijs van van tijdens de World de series van 150.000 Dollar. met Zakaria Tijarti is pas achttien, door in maar nu al de bijna net zo goed naar als zijn een vijf vechtende broers, met allemaal kampioenen. Presentatie: Jalal Bouzamour, door Ersin de Kiris.

oktober 2020
30-10-2011 16:05

Aflevering 24

Gonzo - Aflevering 24

Programma waarin Ersin Kiris, Jalal Bouzamour en Khadija Massaoudi hun eigen grenzen en mogelijkheden, en die van de maatschappij, verkennen. Presentatie: Ersin Kiris, Jalal Bouzamour, Khadija Massaoudi.

18-06-2011 16:05

Aflevering 23

Gonzo - Aflevering 23

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemee...

01-05-2011 16:05

Aflevering 18

Gonzo - Aflevering 18

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemee...

24-04-2011 16:05

Aflevering 17

Gonzo - Aflevering 17

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemee...

17-04-2011 16:05

Aflevering 15

Gonzo - Aflevering 15

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemee...

10-04-2011 16:05

Aflevering 13

Gonzo - Aflevering 13

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemee...

03-04-2011 16:05

Ersin Kiris duikt in de wereld van de streng christelijke Firekerk

Gonzo - Ersin Kiris duikt in de wereld van de streng christelijke Firekerk

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemee...

27-03-2011 16:05

Mega-varkensstallen

Gonzo - Mega-varkensstallen

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemee...

19-12-2010 16:05

Crisisteam van Bureau Jeugdzorg Amsterdam

Gonzo - Crisisteam van Bureau Jeugdzorg Amsterdam

Jalal Bouzamour en Ersin Kiris gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Door zic...

12-12-2010 16:05

Thuiszorg

Gonzo - Thuiszorg

Jalal Bouzamour en Ersin Kiris gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Door zic...

05-12-2010 16:20

Straatcoaches

Gonzo - Straatcoaches

Jalal Bouzamour en Ersin Kiris gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Door zic...

06-11-2010 16:05

Aflevering 3

Gonzo - Aflevering 3

Jalal Bouzamour en Ersin Kiris gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Door zic...

30-10-2010 16:05

De wereld van Roma straatmuzikanten in Amsterdam

Gonzo - De wereld van Roma straatmuzikanten in Amsterdam

Jalal Bouzamour en Ersin Kiris gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Door zic...

23-10-2010 16:05

Aflevering 1

Gonzo - Aflevering 1

Jalal Bouzamour en Ersin Kiris gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Door zic...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gonzo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gonzo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gonzo bij Gonzo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gonzo. Heb je een uitzending van Gonzo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gonzo gemist

Jalal Bouzamour en Ersin Kiris gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstredenzijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Doorzich onder te dompelen, door zoveel mogelijk zelf te ondergaan en mee te doen met de mensen die ze ontmoeten, schetsenze een intiem beeld van het Nederland dat je gewoonlijk niet ziet. Presentatie: Jalal Bouzamour, Ersin Kiris.

Uitzending gemist van Gonzo? Hier kun je alle uitzendingen van Gonzo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!