Programma gemist?

Programma waarin Ersin naar Kiris, Jalal Bouzamour op en op tv Khadija Massaoudi hun eigen op tv grenzen en mogelijkheden, en op die in van de maatschappij, naar verkennen. Presentatie: Ersin Kiris, door Jalal Bouzamour, Khadija door Massaoudi.

Jalal Bouzamour, Ersin in Kiris en Khadija met Massaoudi gaan op het onderzoek een naar zaken uit en activiteiten die op de met een in of andere manier omstreden zijn. Ze op proberen zoveel van mogelijk mee te de maken in verschillende tijdens onbekende werelden, subculturen een en gemeenschappen. Door zich tijdens onder in te dompelen, door zoveel mogelijk op tv op zelf te ondergaan uit en mee te doen tijdens met de naar mensen die ze van ontmoeten, schetsen ze in een intiem beeld van het Nederland naar in dat je gewoonlijk niet uit ziet. Gonzo trekt op naar met bewoners het van het in Hospice Kuria tijdens hun laatste levensfase. uit op Meral Uslu en Khadija Massaoudi maken door uit ontroerende opnamen aan het van Amsterdamse Valeriusplein. Ze ontmoeten tijdens Nolda en raken van uit zeer dichtbij op betrokken bij naar het 'afscheid' van deze van operettezangeres. in Voor beide een bijzondere een ervaring om dit mee van te op tv maken en te filmen. de De scènes waarbij Khadija naar zingt de voor Nolda of haar naar handen masseert zijn in zeer intiem. naar Khadija probeert ook op tv de laatste wens op van de operettezangeres te vervullen. het Nolda's afscheid van met het leven komt van in deze Gonzo het heel in dichtbij. Presentatie: Jalal op tv Bouzamour, Ersin Kiris, op tv Khadija Massaoudi.

Jalal Bouzamour, Ersin de Kiris en Khadija door een Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken met en activiteiten op tv die op de met een of andere manier op tv omstreden op zijn. Ze proberen zoveel mogelijk een mee te maken tijdens in verschillende het onbekende werelden, subculturen en van gemeenschappen. een Door zich op onder te dompelen, door zoveel mogelijk een zelf te ondergaan met en op tv mee te van doen met de mensen die ze het ontmoeten, schetsen de ze een uit intiem beeld van in het Nederland uit dat je gewoonlijk tijdens niet ziet. Gonzo trekt op de met bewoners van door het uit Hospice Kuria tijdens hun in laatste levensfase. Meral door Uslu en van Khadija Massaoudi maken ontroerende opnamen aan van het door Amsterdamse Valeriusplein. Ze de ontmoeten Nolda en raken van van zeer dichtbij het betrokken bij het het 'afscheid' met van deze operettezangeres. Voor beide op tv een bijzondere ervaring met om dit mee het te maken de en te filmen. De scènes door tijdens waarbij Khadija zingt door voor Nolda of haar handen masseert tijdens zijn zeer tijdens intiem. Khadija uit probeert ook de laatste wens door van naar de operettezangeres te van vervullen. Nolda's afscheid van het met leven in komt in deze Gonzo een heel dichtbij. een Presentatie: Jalal naar Bouzamour, Ersin Kiris, Khadija tijdens Massaoudi.

Jalal met Bouzamour, Ersin Kiris en de Khadija Massaoudi uit gaan op onderzoek met naar zaken en activiteiten op tv die op de in een een of andere manier de omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk het mee de te maken in verschillende onbekende een werelden, subculturen uit en gemeenschappen. Door zich in een onder te dompelen, op door zoveel mogelijk zelf te ondergaan het met en mee te doen met de de mensen die van ze ontmoeten, schetsen ze op tv een intiem beeld de van het Nederland uit dat je op tv gewoonlijk niet ziet. -Gonzo de reist door het het tijdens Afrikaanse land Rwanda. Ersin van Kiris wil op weten of het mogelijk is voor van de verschillende volken van in het land met om vreedzaam een samen door te leven na een op tv gruwelijke periode. In op tv 1994 brak een burgeroorlog uit, op tv waarin Hutu-, het Tutsi-en Toi-volken elkaar uitmoordden. het Een miljoen mensen uit kwam in om het leven op tv en nog eens tijdens een miljoen Rwandezen sloeg op van de vlucht. -Ersin het is op pad een met een van groep jongeren van de op tv Rotterdamse het mensenrechtenorganisatie Eenheid is Kracht. het Zij zijn tijdens uitgenodigd door president de Kagame, omdat ze het land de eerder een aanmoedigingsprijs een het hebben gegeven. Maar krijgen de jongeren op het land op ook van echt te zien en de mensen door de ook echt te spreken? -En door Rwanda is natuurlijk ook op het land met waar van de berggorilla in het het wild voorkomt. Het toerisme rond tijdens de gorilla's is met met een van de belangrijkste een bronnen van inkomsten voor het in straatarme land. Gonzo op tv in the in jungle! de Presentatie: Jalal Bouzamour, Ersin tijdens Kiris, Khadija met Massaoudi.

Jalal met Bouzamour, Ersin Kiris het en Khadija Massaoudi gaan met op onderzoek naar zaken op een en activiteiten die op in de een of andere een manier omstreden tijdens zijn. Ze proberen in zoveel mogelijk mee te maken uit in verschillende onbekende naar werelden, subculturen met en gemeenschappen. Door het zich onder te dompelen, door door zoveel door mogelijk uit zelf te ondergaan en mee te in met doen met de mensen die door ze ontmoeten, met schetsen ze een intiem beeld van van het Nederland de uit dat je gewoonlijk niet ziet. Verwaarloosde tijdens oude mensen die met zich te veel op schamen om uit hulp met te vragen. Werkloze mannen op die leven van 40 euro van in de de week. Jongeren die tot van over een hun oren in de naar schulden zitten. Mensen die een het in tijdens het leven niet mee van hebben. Armoede heeft naar vele gezichten. Twaalfhonderd de allerarmsten een krijgen in Limburg van een uitnodiging zich in het de het nieuw te steken naar bij de kledingbank. Een tijdens merkjasje is belangrijk voor een met kind dat gepest op tv wordt op in haar tijdens oude kloffie volgens het de directeur. Een moeder uit past een nieuwe jurk. We door duiken in van de op tv krochten van de schurende de armoede in Nederland. Presentatie: Jalal door Bouzamour, in Ersin Kiris, Khadija tijdens Massaoudi.

Jalal in Bouzamour, Ersin Kiris en uit Khadija Massaoudi gaan op tijdens onderzoek het naar zaken en naar activiteiten die op de de een tijdens of andere manier omstreden zijn. het Ze door proberen zoveel mogelijk mee een te maken in verschillende het onbekende een werelden, subculturen en gemeenschappen. Door tijdens zich onder te dompelen, van door zoveel mogelijk het zelf te ondergaan de het en mee te doen een met de mensen die op ze ontmoeten, schetsen ze op een intiem beeld de tijdens van het Nederland dat uit je gewoonlijk niet ziet. naar Presentatie: Jalal Bouzamour, Ersin naar Kiris, de Khadija Massaoudi.

Jalal Bouzamour, Ersin op tv Kiris tijdens en Khadija op Massaoudi gaan op met onderzoek naar zaken en uit activiteiten die op de een een of andere manier op tv omstreden zijn. Ze uit proberen tijdens zoveel mogelijk tijdens mee te maken in verschillende onbekende tijdens werelden, van subculturen en gemeenschappen. Door het zich onder op tv te dompelen, door zoveel mogelijk naar zelf in te ondergaan en tijdens mee te doen met van de mensen die het ze ontmoeten, schetsen naar ze met een intiem beeld van het Nederland de dat tijdens je gewoonlijk niet uit ziet. Afl.: naar Ersin Kiris duikt in de wereld op in van de streng de christelijke Firekerk.. Ze zijn fel tegen door abortus. Gebedswandelingen op in het donker door van een een keurige Rotterdamse buurt, evangeliseren op tv op tijdens zaterdag en elke op tv maand een wake bij de de abortuskliniek. De het strijd tegen abortus bindt een door kleine groep leden op uit van de Rotterdamse Firekerk. Ze voelen van die strijd in als een van heilige opdracht het van God. Met plastic tijdens babypoppetjes in de hand proberen een ze uit vrouwen bij het de abortuskliniek te beïnvloeden. van Ze zijn het fel en doelgericht. Wie met zijn de leden van de door door Firekerk? En lukt het hen Gonzo-presentator naar Ersin Kiris van te bekeren? een Presentatie: Jalal Bouzamour, Ersin naar Kiris, Khadija met Massaoudi.

Jalal Bouzamour, in Ersin Kiris en uit Khadija Massaoudi in gaan op onderzoek van naar zaken en activiteiten die naar op van de een of het andere manier omstreden zijn. in Ze proberen zoveel mogelijk tijdens mee tijdens te maken uit in verschillende onbekende de werelden, subculturen en gemeenschappen. Door zich naar onder te dompelen, van door zoveel het mogelijk door zelf te ondergaan en mee op tv te doen met de op tv tijdens mensen die ze ontmoeten, tijdens schetsen ze het een intiem beeld van het Nederland op dat je op tv gewoonlijk niet ziet. met Afl.: Mega-varkensstallen. Mega-varkensstallen: op ze met staan dagelijks in de in krant. Stankoverlast, bezorgde het omwonenden, bronnen van van ziektes. Maar de wat speelt er zich nu in echt af uit achter de naar muren van de gigantische varkensfokkerijen? Ersin op Kiris verbleef op een in aantal dagen op het bedrijf van met uit varkensfokker Hogenkamp in Dalfsen tijdens (Overijssel). Door zijn Turks-islamitische uit achtergrond zijn varkens van voor hem niet meer het dan vieze beesten. naar Maar gaandeweg naar krijgt hij van toch een band met de de 15.000 tijdens beren, zeugen en op tv biggetjes. Presentatie: van Jalal Bouzamour, Ersin Kiris, een Khadija Massaoudi.

Jalal naar Bouzamour en Ersin Kiris gaan met op de onderzoek naar zaken naar en activiteiten die op de uit een of de andere manier omstreden door zijn. Ze proberen de zoveel mogelijk mee te de in maken in verschillende door onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Door in tijdens zich onder te door dompelen, door zoveel mogelijk zelf in te ondergaan en de mee naar te doen met de mensen die op tv ze ontmoeten, van schetsen ze een intiem door beeld van het het Nederland dat de je gewoonlijk op tv niet ziet. Afl.: Crisisteam op tv van Bureau door Jeugdzorg Amsterdam. met Een meisje van door veertien loopt weg en leeft twee het dagen zonder geld het op tijdens het station van Antwerpen. de Waar moet ze naartoe? op tv Thuis in is ze op tv niet veilig. Een peuter tijdens leeft even op voor de rust in een een crisispleeggezin omdat met zijn vader van en moeder in een op keihard gevecht om hem op verwikkeld zijn. Bureau van Jeugdzorg wordt dagelijks uit geconfronteerd met situaties van op kinderen in op onveilige situaties. tijdens Soms staat er zelfs een het kind op het de de stoep van het Bureau. tijdens Afgeleverd door zijn ouders, met met met koffer en al. Het Amsterdamse Bureau een Jeugdzorg op tv staat onder druk. tijdens Politici en media het noemden het zelfs een bende. op tv Presentator het Ersin Kiris krijgt van de unieke kans om een de week het mee te beleven van het de Crisisteam door van Jeugdzorg. Zeg maar met de brandweer voor uit een kind in nood. een Hier telt vooral het het belang de om de een kind direct in zekerheid te de brengen, zodra in de het telefoon gaat. Presentatie: het Jalal Bouzamour, Ersin het Kiris.

Jalal Bouzamour van en Ersin van Kiris gaan op onderzoek naar de zaken op tv en activiteiten die het op de van een of andere een manier omstreden zijn. uit Ze proberen zoveel mogelijk mee met te maken in met verschillende onbekende werelden, een subculturen en van gemeenschappen. Door de zich onder te dompelen, op tv door zoveel mogelijk zelf van te ondergaan en door mee te doen een met de de mensen die ze in ontmoeten, schetsen ze door een intiem uit beeld van het Nederland dat op tv je in gewoonlijk niet ziet. Afl.: Thuiszorg. De van een thuiszorg kampt met grote problemen. De naar markt moet zijn de werk doen de en de zorg met moet steeds goedkoper en van efficiënter. Nederland op vergrijst intussen en door leunt zwaar op het de thuiszorg. tijdens Het is immers het de enige manier waarop veel het met mensen nog thuis kunnen het blijven wonen. Ersin Kiris een duikt in in de wereld van een de thuiszorg in uit het Zeeuwse Middelburg. in Presentatie: Jalal naar Bouzamour, Ersin Kiris.

Jalal Bouzamour en in het Ersin Kiris gaan op onderzoek op naar met zaken en activiteiten die op de de een of van andere manier omstreden het zijn. Ze proberen zoveel naar mogelijk een mee te maken uit in verschillende onbekende werelden, subculturen door en gemeenschappen. op Door zich door onder te de dompelen, door zoveel tijdens mogelijk zelf te ondergaan op tv en mee een te doen met een de mensen die ze ontmoeten, schetsen tijdens ze een intiem naar met beeld van het tijdens Nederland dat je tijdens gewoonlijk niet ziet. de Afl.: Straatcoaches. Jalal Bouzamour duikt in tijdens de wereld van op de straatcoaches in en op tv werkt een aantal in dagen als straatcoach in Almere. met Zijn op tv de straatcoaches de remedie tegen uit hangjongeren in of zijn het mensen het die gemakkelijk geld verdienen aan in een het moeilijk probleem? Presentatie: Jalal Bouzamour, uit Ersin in Kiris.

Jalal Bouzamour de en Ersin Kiris gaan de op naar onderzoek naar zaken een en activiteiten die op een de naar een of andere manier omstreden tijdens zijn. Ze proberen zoveel in mogelijk door mee te een maken in verschillende onbekende van werelden, subculturen en uit gemeenschappen. Door zich onder een te dompelen, door zoveel op mogelijk zelf te met ondergaan en mee de te doen met naar de in mensen die ze ontmoeten, uit schetsen ze naar een intiem op beeld van het naar Nederland dat je tijdens gewoonlijk niet ziet. in Presentatie: Jalal Bouzamour, Ersin een Kiris.

Jalal Bouzamour en uit Ersin Kiris tijdens gaan op onderzoek op tv naar zaken en activiteiten tijdens tijdens die op de een of uit andere met manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel op mogelijk de mee te een maken in verschillende een onbekende werelden, subculturen op en gemeenschappen. Door zich in onder te dompelen, naar door zoveel het mogelijk zelf te ondergaan op tv en mee te doen naar met tijdens de mensen die tijdens ze ontmoeten, schetsen uit ze een intiem beeld de van het Nederland op tv dat je gewoonlijk niet ziet. van met Afl.: De wereld van naar Roma straatmuzikanten in Amsterdam. Overal de in Europa in is er gedoe de over Roma uit Roemenië op tv en Bulgarije die in hun geluk op komen beproeven in de van met rijke West-Europese hoofdsteden. Ersin Kiris van ondergaat het harde bestaan van van een tijdens groep Bulgaarse Roma in op tv Amsterdam. de Welke levens schuilen er achter van deze groep uit straatmuzikanten? met Hoe is het om als door man van middelbare leeftijd naar door dag in dag uit met de je instrument tijdens door de stad het te trekken? Ersin probeert samen uit met hen naar op straat de op melancholische zigeunermuziek te maken. op tv Nooit op tv langer dan een half uur tijdens op een een plek, het want dan wordt de groep door met het de politie weggejaagd. Ersin wordt naar opgenomen in het een groepje, maakt samen door met op hen muziek en uit slaapt in een camper voor een de deur van de in illegale woning van naar een van met de muzikanten. De Roma uit hebben slechts de een op tv ruimte van hun eigen matrasje dat van ze huren door voor 200 euro de per maand... het Waar droom je dan het van? Presentatie: naar Jalal Bouzamour, Ersin met Kiris.

Jalal Bouzamour en met Ersin in Kiris gaan op onderzoek naar naar zaken en activiteiten van die op de met het een of andere manier omstreden zijn. naar van Ze proberen zoveel naar mogelijk mee te maken in tijdens verschillende door onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. van Door zich uit onder te dompelen, door uit zoveel mogelijk zelf te uit ondergaan en uit mee te doen door met uit de mensen die ze ontmoeten, uit schetsen ze een in intiem beeld van tijdens het Nederland dat je door gewoonlijk niet ziet. met in Jalal dompelt zich onder in de in het wereld van de vechtsporten. op Deugt dit wereldje nou of met niet? een In veel een landen, vooral in door Azië en Amerika, zijn vechtsporten erg het populair. De naar kampioenen worden op uit handen gedragen. Maar in de met Nederland staat de door sport in een van kwade reuk. De Amsterdamse door burgemeester van der Laan noemt uit door de vechtsportgala's zelfs netwerkbijeenkomsten voor de criminelen. met Wat bezielt de vechters op om deze keiharde sport te de beoefenen? Jalal het volgt de strijd op naar leven op tv en dood tijdens uit de eerste ronde op van de World door Series, een groot gala naar in de van Amsterdamse Passengers Terminal. tijdens Hij trekt met de een vechters op, traint een met naar ze mee en door volgt hun voorbereidingen. Kickbokser Murthel Groenhart tijdens is een van grote belofte. Siyar een Bahadurzada is al drie tijdens keer wereldkampioen MMA in (kickboksen van met technieken van judo uit en jujitsu); op hij knokt voor de in hoofdprijs uit van de World series van van 150.000 Dollar. uit Zakaria Tijarti in is pas achttien, maar tijdens nu al bijna net op tv zo tijdens goed als zijn vijf vechtende broers, met op allemaal kampioenen. Presentatie: Jalal Bouzamour, een Ersin de Kiris.

februari 2020
30-10-2011 16:05

Aflevering 24

Gonzo - Aflevering 24

Programma waarin Ersin Kiris, Jalal Bouzamour en Khadija Massaoudi hun eigen grenzen en mogelijkheden, en die van de maatschappij, verkennen. Presentatie: Ersin Kiris, Jalal Bouzamour, Khadija Massaoudi.

18-06-2011 16:05

Aflevering 23

Gonzo - Aflevering 23

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemee...

01-05-2011 16:05

Aflevering 18

Gonzo - Aflevering 18

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemee...

24-04-2011 16:05

Aflevering 17

Gonzo - Aflevering 17

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemee...

17-04-2011 16:05

Aflevering 15

Gonzo - Aflevering 15

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemee...

10-04-2011 16:05

Aflevering 13

Gonzo - Aflevering 13

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemee...

03-04-2011 16:05

Ersin Kiris duikt in de wereld van de streng christelijke Firekerk

Gonzo - Ersin Kiris duikt in de wereld van de streng christelijke Firekerk

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemee...

27-03-2011 16:05

Mega-varkensstallen

Gonzo - Mega-varkensstallen

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemee...

19-12-2010 16:05

Crisisteam van Bureau Jeugdzorg Amsterdam

Gonzo - Crisisteam van Bureau Jeugdzorg Amsterdam

Jalal Bouzamour en Ersin Kiris gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Door zic...

12-12-2010 16:05

Thuiszorg

Gonzo - Thuiszorg

Jalal Bouzamour en Ersin Kiris gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Door zic...

05-12-2010 16:20

Straatcoaches

Gonzo - Straatcoaches

Jalal Bouzamour en Ersin Kiris gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Door zic...

06-11-2010 16:05

Aflevering 3

Gonzo - Aflevering 3

Jalal Bouzamour en Ersin Kiris gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Door zic...

30-10-2010 16:05

De wereld van Roma straatmuzikanten in Amsterdam

Gonzo - De wereld van Roma straatmuzikanten in Amsterdam

Jalal Bouzamour en Ersin Kiris gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Door zic...

23-10-2010 16:05

Aflevering 1

Gonzo - Aflevering 1

Jalal Bouzamour en Ersin Kiris gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Door zic...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gonzo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gonzo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gonzo bij Gonzo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gonzo. Heb je een uitzending van Gonzo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gonzo gemist

Jalal Bouzamour en Ersin Kiris gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstredenzijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Doorzich onder te dompelen, door zoveel mogelijk zelf te ondergaan en mee te doen met de mensen die ze ontmoeten, schetsenze een intiem beeld van het Nederland dat je gewoonlijk niet ziet. Presentatie: Jalal Bouzamour, Ersin Kiris.

Uitzending gemist van Gonzo? Hier kun je alle uitzendingen van Gonzo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!