Programma gemist?

Programma waarin van Ersin Kiris, het Jalal Bouzamour en Khadija van Massaoudi hun eigen op tv grenzen en van mogelijkheden, en die van de met maatschappij, op tv verkennen. Presentatie: Ersin Kiris, Jalal tijdens Bouzamour, Khadija op tv Massaoudi.

Jalal Bouzamour, Ersin met Kiris en Khadija naar een Massaoudi gaan op onderzoek met naar zaken en activiteiten die de op op de een of met andere manier omstreden zijn. het Ze het proberen zoveel mogelijk mee te met maken in naar verschillende onbekende werelden, in subculturen en uit gemeenschappen. Door zich onder te dompelen, naar door de zoveel mogelijk zelf tijdens te ondergaan en mee de te doen tijdens met de mensen in die ze ontmoeten, schetsen ze op een uit intiem beeld door van het Nederland door dat je gewoonlijk naar niet ziet. Gonzo een trekt op met bewoners een van het Hospice Kuria op tv tijdens hun laatste levensfase. een Meral Uslu met en Khadija Massaoudi uit maken ontroerende opnamen van aan op tv het Amsterdamse Valeriusplein. Ze ontmoeten Nolda in naar en raken van zeer dichtbij het betrokken bij uit het 'afscheid' van deze operettezangeres. op Voor beide een in de bijzondere ervaring om dit mee te de maken en te op filmen. door De scènes waarbij naar Khadija zingt voor Nolda van of haar met handen masseert uit zijn zeer intiem. Khadija probeert ook uit uit de laatste wens het van de operettezangeres te vervullen. door Nolda's afscheid van het naar leven komt door in deze in Gonzo heel dichtbij. in Presentatie: Jalal Bouzamour, Ersin in Kiris, op Khadija Massaoudi.

Jalal Bouzamour, Ersin op tv Kiris en op tv Khadija Massaoudi gaan op op onderzoek naar op tv zaken en activiteiten die uit een op de een of andere naar manier het omstreden zijn. Ze het proberen zoveel mogelijk mee te door maken in naar verschillende onbekende werelden, subculturen in en gemeenschappen. Door uit zich uit onder te dompelen, het door zoveel mogelijk zelf te ondergaan het en mee te op tv doen tijdens met de in mensen die ze tijdens ontmoeten, schetsen ze een intiem op beeld van het van Nederland dat je gewoonlijk in niet ziet. met Gonzo trekt op een met op bewoners van het Hospice uit Kuria tijdens een hun laatste levensfase. Meral Uslu en in Khadija Massaoudi maken op in ontroerende opnamen aan op tv het Amsterdamse Valeriusplein. op tv Ze ontmoeten Nolda en raken van een zeer dichtbij betrokken met bij het van 'afscheid' van deze operettezangeres. van Voor beide van een op bijzondere ervaring om uit dit mee te door maken en te filmen. De in scènes waarbij Khadija een zingt voor Nolda de of op tv haar handen masseert zijn zeer door intiem. de Khadija probeert ook de laatste uit wens van in de operettezangeres te van vervullen. Nolda's afscheid van het op tv leven komt tijdens in deze Gonzo heel tijdens op tv dichtbij. Presentatie: Jalal Bouzamour, Ersin door Kiris, uit Khadija Massaoudi.

Jalal uit Bouzamour, Ersin in Kiris en Khadija van Massaoudi gaan op in onderzoek naar zaken op tv en activiteiten die op de een met de of andere manier omstreden zijn. de Ze proberen zoveel mogelijk met mee te maken het in verschillende onbekende op tv werelden, subculturen op tv en een gemeenschappen. Door zich onder van te dompelen, naar door zoveel mogelijk zelf te ondergaan op tv en mee te een doen met de op tv op tv mensen die ze ontmoeten, naar schetsen ze naar een intiem beeld van op tv het Nederland dat je gewoonlijk door niet ziet. -Gonzo in reist door het van Afrikaanse land Rwanda. een Ersin uit Kiris wil de weten of het mogelijk uit is voor de verschillende volken van in het het land om in vreedzaam samen te leven na door een gruwelijke met periode. In met 1994 brak een burgeroorlog door uit, waarin Hutu-, Tutsi-en naar tijdens Toi-volken elkaar uitmoordden. Een miljoen mensen van kwam om het naar leven op tv en nog eens met een miljoen met Rwandezen sloeg op door de vlucht. -Ersin is op pad tijdens met een uit groep in jongeren van de tijdens Rotterdamse mensenrechtenorganisatie Eenheid de is Kracht. Zij zijn uitgenodigd door naar president in Kagame, omdat ze met het land eerder een de aanmoedigingsprijs een hebben gegeven. Maar in krijgen de jongeren het tijdens land ook echt te zien op tv het en de mensen met ook echt te spreken? door -En Rwanda is natuurlijk uit ook door het land waar de uit berggorilla in het wild voorkomt. op Het door toerisme rond de gorilla's is van op een van de uit belangrijkste bronnen van inkomsten uit voor het op tv straatarme land. Gonzo in uit the jungle! op tv Presentatie: Jalal Bouzamour, Ersin van Kiris, Khadija op tv Massaoudi.

Jalal Bouzamour, door Ersin Kiris en Khadija met Massaoudi gaan op op de onderzoek naar zaken en activiteiten de die op de een naar of andere door manier omstreden zijn. tijdens Ze proberen zoveel op tv mogelijk mee van te maken in van verschillende onbekende de werelden, subculturen en een gemeenschappen. Door zich onder te door dompelen, door zoveel mogelijk op zelf te ondergaan van en mee het te doen met door de mensen die ze in ontmoeten, schetsen ze door uit een intiem beeld van het uit Nederland dat in je gewoonlijk het niet ziet. Verwaarloosde oude met mensen die zich te veel met schamen uit om hulp te vragen. het Werkloze het mannen die leven van 40 euro tijdens in de een week. Jongeren die op tot over hun oren de in de schulden een uit zitten. Mensen die het in het door door leven niet mee hebben. Armoede heeft het vele gezichten. Twaalfhonderd naar de allerarmsten krijgen in Limburg een tijdens uitnodiging zich in in het nieuw te steken de bij uit de kledingbank. Een merkjasje is in belangrijk voor op tv een kind dat het gepest de wordt in haar oude kloffie volgens het de directeur. door Een moeder past een met nieuwe door jurk. We duiken in de tijdens krochten van de de tijdens schurende armoede in Nederland. Presentatie: Jalal op door Bouzamour, Ersin Kiris, op Khadija Massaoudi.

Jalal tijdens Bouzamour, Ersin van Kiris en Khadija op tv Massaoudi gaan op onderzoek met naar zaken en activiteiten in die op de van een een of andere manier omstreden zijn. met Ze in proberen zoveel mogelijk mee op te maken in verschillende onbekende tijdens werelden, door subculturen en een gemeenschappen. Door zich een onder te dompelen, door zoveel naar mogelijk zelf met te ondergaan tijdens en mee te doen met de in mensen met die ze ontmoeten, schetsen ze op een een intiem beeld van van het Nederland tijdens dat je gewoonlijk niet op tv ziet. Presentatie: Jalal de Bouzamour, Ersin Kiris, Khadija het Massaoudi.

Jalal Bouzamour, een Ersin Kiris op en Khadija Massaoudi gaan op op onderzoek van naar zaken en tijdens activiteiten die op de naar een of van andere manier omstreden zijn. Ze door proberen zoveel mogelijk door op tv mee te maken een in verschillende onbekende werelden, subculturen en het gemeenschappen. Door naar zich onder te dompelen, naar in door zoveel mogelijk door zelf te ondergaan en mee te met doen van met de mensen die ze in ontmoeten, schetsen ze het een intiem uit beeld naar van het Nederland dat je gewoonlijk een niet ziet. Afl.: door Ersin Kiris duikt naar in de door wereld van de streng het tijdens christelijke Firekerk.. Ze zijn van fel tegen abortus. van Gebedswandelingen in het een donker door een keurige de Rotterdamse buurt, met evangeliseren op zaterdag en de elke maand een wake een naar bij de abortuskliniek. De strijd tegen op met abortus bindt een kleine uit groep leden van met de Rotterdamse Firekerk. Ze naar voelen die strijd als naar tijdens een heilige opdracht van van God. Met het plastic babypoppetjes in de hand proberen op ze vrouwen de bij de abortuskliniek met te tijdens beïnvloeden. Ze zijn fel en doelgericht. van Wie naar zijn de leden van het de met Firekerk? En lukt naar het hen Gonzo-presentator Ersin Kiris naar te bekeren? Presentatie: Jalal op tv naar Bouzamour, Ersin Kiris, Khadija met Massaoudi.

Jalal Bouzamour, Ersin naar uit Kiris en Khadija Massaoudi gaan uit op onderzoek op naar zaken tijdens en activiteiten die op de een op tv of naar andere manier omstreden zijn. in Ze proberen zoveel op mogelijk mee een te maken in verschillende op tv onbekende werelden, met subculturen en gemeenschappen. het Door zich onder tijdens te dompelen, op door zoveel mogelijk door zelf te ondergaan op tv en mee te doen met een de mensen tijdens die ze uit ontmoeten, schetsen ze een intiem beeld op van met het Nederland op dat je gewoonlijk niet ziet. Afl.: op Mega-varkensstallen. Mega-varkensstallen: met ze op staan dagelijks in de krant. Stankoverlast, het bezorgde omwonenden, in bronnen van ziektes. op tv Maar wat speelt naar er zich nu op tv echt af naar achter de muren uit van de gigantische varkensfokkerijen? naar Ersin Kiris verbleef een op tv aantal dagen op van het bedrijf van in uit varkensfokker Hogenkamp in Dalfsen een (Overijssel). Door zijn Turks-islamitische het achtergrond zijn een varkens voor hem in niet meer dan vieze het beesten. de Maar gaandeweg krijgt hij toch in een door band met de tijdens 15.000 beren, zeugen en biggetjes. de Presentatie: op Jalal Bouzamour, Ersin Kiris, Khadija van Massaoudi.

Jalal Bouzamour en door Ersin Kiris naar gaan op onderzoek het naar zaken en op activiteiten die op de met een of andere uit manier op tv omstreden zijn. Ze proberen zoveel in mogelijk op tv mee te maken in met verschillende onbekende door werelden, subculturen en naar gemeenschappen. Door zich onder te de dompelen, door zoveel de mogelijk zelf te tijdens ondergaan en op tv mee te doen uit met de mensen die op uit ze ontmoeten, schetsen ze een tijdens intiem beeld een van het Nederland naar dat je van gewoonlijk niet ziet. Afl.: de Crisisteam van Bureau Jeugdzorg Amsterdam. tijdens naar Een meisje van veertien op tv loopt weg het en leeft twee dagen zonder geld het op tv op het station van Antwerpen. Waar van moet het ze naartoe? op tv Thuis is ze niet veilig. Een op tv peuter leeft even tijdens voor van de rust in een crisispleeggezin uit omdat zijn vader op en moeder in tijdens een met keihard gevecht het om hem verwikkeld zijn. Bureau Jeugdzorg op tv wordt dagelijks een geconfronteerd met situaties uit van kinderen met in onveilige situaties. Soms de staat er zelfs een op kind op het de stoep van op het Bureau. Afgeleverd door een zijn ouders, met op tv een koffer en al. Het Amsterdamse Bureau de Jeugdzorg staat door onder druk. tijdens Politici en media noemden met het zelfs een het bende. op Presentator Ersin Kiris krijgt de unieke op kans om een in week mee met te beleven van het door Crisisteam van Jeugdzorg. een met Zeg maar de brandweer voor een uit kind in nood. door op tv Hier telt vooral het belang door om een kind direct door in door zekerheid te op brengen, zodra de telefoon gaat. naar Presentatie: het Jalal Bouzamour, Ersin in Kiris.

Jalal de Bouzamour en Ersin Kiris gaan een op onderzoek naar met zaken en door activiteiten naar die op de een of de andere manier omstreden tijdens zijn. Ze proberen de zoveel mogelijk mee door te maken naar in verschillende in onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. op tv Door door zich onder te uit dompelen, door zoveel mogelijk uit zelf te een ondergaan en mee in te doen met de de mensen die ze een ontmoeten, schetsen ze een intiem het beeld op van het Nederland dat je op gewoonlijk niet ziet. de Afl.: Thuiszorg. De tijdens thuiszorg kampt met op tv grote problemen. naar De markt de moet zijn werk door doen en het de zorg moet steeds goedkoper en naar efficiënter. door Nederland vergrijst intussen en van leunt zwaar in op de thuiszorg. door Het is immers het de enige het manier waarop veel mensen nog het thuis van kunnen blijven wonen. Ersin uit Kiris duikt in de wereld de van met de thuiszorg in het Zeeuwse de Middelburg. Presentatie: Jalal op tv Bouzamour, de Ersin Kiris.

Jalal door Bouzamour en Ersin Kiris het gaan in op onderzoek naar zaken en naar activiteiten die door op de een of andere tijdens manier omstreden in zijn. Ze proberen van zoveel mogelijk mee te op van maken in verschillende tijdens onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. een Door zich onder naar te dompelen, door zoveel door mogelijk met zelf te een ondergaan en mee te doen van met de de mensen die ze van ontmoeten, schetsen het ze een intiem beeld uit van het van Nederland dat je gewoonlijk niet ziet. van Afl.: het Straatcoaches. Jalal van Bouzamour duikt in de wereld van het de op straatcoaches en werkt een aantal in dagen als straatcoach van in Almere. tijdens Zijn het de straatcoaches de het remedie tegen hangjongeren of zijn het op tv op mensen die gemakkelijk geld verdienen aan op een moeilijk tijdens probleem? Presentatie: Jalal een Bouzamour, Ersin door Kiris.

Jalal de Bouzamour en Ersin Kiris gaan van op onderzoek naar uit zaken een en activiteiten die op de van op tv een of andere manier omstreden zijn. naar Ze proberen op tv zoveel mogelijk tijdens mee te maken in verschillende tijdens onbekende in werelden, subculturen en gemeenschappen. in Door tijdens zich onder te dompelen, in door zoveel mogelijk van zelf te ondergaan en tijdens mee te van doen met een de mensen die ze tijdens ontmoeten, schetsen van ze een intiem beeld naar van het Nederland dat je met gewoonlijk niet met ziet. Presentatie: Jalal Bouzamour, met Ersin een Kiris.

Jalal Bouzamour en naar Ersin uit Kiris gaan op met onderzoek naar naar zaken en activiteiten die op naar de een of andere de manier omstreden op tv zijn. Ze van proberen zoveel mogelijk mee het te maken uit in verschillende onbekende op werelden, subculturen en gemeenschappen. Door in van zich onder te dompelen, van door zoveel mogelijk tijdens zelf te ondergaan en mee de te doen tijdens met de mensen de die ze op ontmoeten, schetsen ze een intiem in in beeld van het door Nederland dat je gewoonlijk niet ziet. met Afl.: De wereld uit van op Roma straatmuzikanten in Amsterdam. Overal een door in Europa is er van gedoe over Roma uit Roemenië met en Bulgarije met die van hun geluk komen beproeven in van de rijke West-Europese hoofdsteden. naar Ersin Kiris ondergaat naar met het harde bestaan van naar een groep Bulgaarse Roma in uit Amsterdam. met Welke levens schuilen er het achter deze groep straatmuzikanten? een Hoe van is het het om als man van tijdens middelbare leeftijd in dag in dag uit een met je instrument door de de met stad te trekken? Ersin probeert samen van met hen op naar straat de van melancholische in zigeunermuziek te maken. Nooit op tv langer dan op tv een half uur op een plek, tijdens want dan wordt tijdens door de groep door de politie weggejaagd. op Ersin wordt uit opgenomen van in het groepje, maakt samen op met hen muziek naar en slaapt in een de camper voor van de het deur van de illegale op woning van een van de naar muzikanten. De Roma door de hebben slechts de ruimte door van hun eigen matrasje een dat ze huren het voor op tv 200 euro per maand... Waar uit droom je dan naar van? Presentatie: Jalal uit Bouzamour, het Ersin Kiris.

Jalal tijdens Bouzamour en Ersin een Kiris gaan op onderzoek naar door zaken en van activiteiten die op de tijdens een naar of andere naar manier omstreden zijn. de Ze proberen zoveel mogelijk mee te een maken van in verschillende een onbekende werelden, subculturen met en gemeenschappen. Door zich onder te met dompelen, het door zoveel mogelijk zelf te uit het ondergaan en mee te doen met door de met mensen die ze ontmoeten, van schetsen tijdens ze een intiem van beeld van het Nederland de dat je gewoonlijk niet naar ziet. Jalal dompelt met zich door onder in de wereld van de naar vechtsporten. Deugt op dit wereldje nou of het niet? in In veel landen, de vooral in Azië en Amerika, op tv zijn vechtsporten erg de populair. De in kampioenen een worden op handen gedragen. Maar in in van Nederland staat de sport in een door kwade reuk. op tv De Amsterdamse op burgemeester van der Laan noemt het de op vechtsportgala's zelfs tijdens netwerkbijeenkomsten voor criminelen. Wat bezielt de op tijdens vechters om deze keiharde naar sport te beoefenen? op tv Jalal volgt het de strijd op leven en dood van tijdens de van eerste op ronde van de World Series, een het groot gala in het de Amsterdamse Passengers een van Terminal. Hij trekt op met de vechters op, op traint met ze door mee en volgt hun het voorbereidingen. Kickbokser door Murthel Groenhart is een grote in op belofte. Siyar Bahadurzada naar is al drie keer wereldkampioen een MMA (kickboksen de met technieken van judo en de door jujitsu); hij knokt voor de hoofdprijs het van de World op uit series van 150.000 Dollar. Zakaria Tijarti de is op pas achttien, maar nu een al bijna uit net zo goed als zijn met naar vijf vechtende broers, allemaal door kampioenen. Presentatie: Jalal Bouzamour, met Ersin van Kiris.

april 2019
30-10-2011 16:05

Aflevering 24

Gonzo - Aflevering 24

Programma waarin Ersin Kiris, Jalal Bouzamour en Khadija Massaoudi hun eigen grenzen en mogelijkheden, en die van de maatschappij, verkennen. Presentatie: Ersin Kiris, Jalal Bouzamour, Khadija Massaoudi.

18-06-2011 16:05

Aflevering 23

Gonzo - Aflevering 23

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemee...

01-05-2011 16:05

Aflevering 18

Gonzo - Aflevering 18

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemee...

24-04-2011 16:05

Aflevering 17

Gonzo - Aflevering 17

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemee...

17-04-2011 16:05

Aflevering 15

Gonzo - Aflevering 15

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemee...

10-04-2011 16:05

Aflevering 13

Gonzo - Aflevering 13

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemee...

03-04-2011 16:05

Ersin Kiris duikt in de wereld van de streng christelijke Firekerk

Gonzo - Ersin Kiris duikt in de wereld van de streng christelijke Firekerk

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemee...

27-03-2011 16:05

Mega-varkensstallen

Gonzo - Mega-varkensstallen

Jalal Bouzamour, Ersin Kiris en Khadija Massaoudi gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemee...

19-12-2010 16:05

Crisisteam van Bureau Jeugdzorg Amsterdam

Gonzo - Crisisteam van Bureau Jeugdzorg Amsterdam

Jalal Bouzamour en Ersin Kiris gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Door zic...

12-12-2010 16:05

Thuiszorg

Gonzo - Thuiszorg

Jalal Bouzamour en Ersin Kiris gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Door zic...

05-12-2010 16:20

Straatcoaches

Gonzo - Straatcoaches

Jalal Bouzamour en Ersin Kiris gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Door zic...

06-11-2010 16:05

Aflevering 3

Gonzo - Aflevering 3

Jalal Bouzamour en Ersin Kiris gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Door zic...

30-10-2010 16:05

De wereld van Roma straatmuzikanten in Amsterdam

Gonzo - De wereld van Roma straatmuzikanten in Amsterdam

Jalal Bouzamour en Ersin Kiris gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Door zic...

23-10-2010 16:05

Aflevering 1

Gonzo - Aflevering 1

Jalal Bouzamour en Ersin Kiris gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstreden zijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Door zic...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gonzo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gonzo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gonzo bij Gonzo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gonzo. Heb je een uitzending van Gonzo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gonzo gemist

Jalal Bouzamour en Ersin Kiris gaan op onderzoek naar zaken en activiteiten die op de een of andere manier omstredenzijn. Ze proberen zoveel mogelijk mee te maken in verschillende onbekende werelden, subculturen en gemeenschappen. Doorzich onder te dompelen, door zoveel mogelijk zelf te ondergaan en mee te doen met de mensen die ze ontmoeten, schetsenze een intiem beeld van het Nederland dat je gewoonlijk niet ziet. Presentatie: Jalal Bouzamour, Ersin Kiris.

Uitzending gemist van Gonzo? Hier kun je alle uitzendingen van Gonzo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord