Programma gemist?

Nederlandse (NL) met Tragikomedie uit naar 2010 van Lotte tijdens Hoeksema. Met: Benja Bruijning, door Anke Hof, Harry de van met Rijthoven e.a. Jona keert tijdens na lange tijd tijdens terug naar op het hotel van zijn ouders, waar in van hij is opgegroeid. Hier komt een hij tot op tv de ontdekking dat zijn door plaats binnen het gezin op een is overgenomen door een op tv ander.

oktober 2021
24-10-2010 00:20

Aflevering 1

Filmlab: Afrika - Aflevering 1

Nederlandse (NL) Tragikomedie uit 2010 van Lotte Hoeksema. Met: Benja Bruijning, Anke Hof, Harry van Rijthoven e.a. Jona keert na lange tijd terug naar het hotel van zijn ouders, waar hij is opgegroeid. Hier komt hij tot de ontdekking dat z...

Filmlab: Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Afrika bij Filmlab: Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Afrika. Heb je een uitzending van Filmlab: Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Afrika gemist

Nederlandse (NL) Tragikomedie uit 2010 van Lotte Hoeksema. Met: Benja Bruijning, Anke Hof, Harry van Rijthoven e.a.Jona keert na lange tijd terug naar het hotel van zijn ouders, waar hij is opgegroeid. Hier komt hij tot de ontdekkingdat zijn plaats binnen het gezin is overgenomen door een ander.

Uitzending gemist van Filmlab: Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-10-2010 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!