Programma gemist?

Voor Restaurant uit Il Mago in Sliedrecht van komt met de hulp van Herman op tv geen dag te laat. de Het restaurantje het bestaat al 25 jaar het en het is uit een alsof de tijd in er heeft stilgestaan. naar Het interieur en de naar menukaart zijn al van die tijd ongewijzigd, terwijl het de tijden zijn met veranderd. Sinds de van crisis op tv hebben veel horecagelegenheden hun omzet zien de krimpen en op tv in dit op tv geval is deze met zelfs gehalveerd. Als van er niet snel wordt ingegrepen, naar zal het eigenaar Fabio zijn droom in uit duigen met zien vallen en op moet hij het noodgedwongen wat anders gaan doen. Herman op stuurt van bij in de hoop in dat Fabio op aan het roer kan tijdens blijven en zijn het passie geen vaarwel in hoeft te tijdens zeggen.

Veehandelaar Dick op tv Kats tijdens droomt al jaren van een eigen de horecazaak. Als hij op tv vier jaar van geleden tijdens de kans krijgt met om voor zichzelf te beginnen, naar pakt van hij deze met tijdens beide handen aan. Zelf neemt in hij plaats achter het in met fornuis en zijn uit vrouw Alida draait de bar. Ook naar het nemen ze personeel naar in dienst. De eerste jaren draait uit het restaurant redelijk op goed; naar ze kunnen ervan de leven. Maar op tv de laatste jaren gaat het steeds op slechter en de de schulden tijdens stapelen zich hoog op. Als de Herman op de beelden van de verborgen van camera´s ziet, schrikt het hij het behoorlijk. De tijdens gasten vinden de een gerechten die zij op tv voorgeschoteld krijgen vreselijk, het in interieur ouderwets en Dick naar koppig. Kan Herman van Dick tijdens en Alida nog te hulp op schieten? met En wat gebeurt er als met blijkt dat naar Dick cruciale met informatie voor Herman heeft een achtergehouden?

In het Almeerse met Beatrixpark staat het naar oudste gebouw de van Flevoland, naar een Amerikaanse diner. Het heeft in eigenaar Martin op van der Voort veel uit het moeite gekost om door deze originele diner naar Almere te door halen. De zaak met staat er naar inmiddels al enkele naar jaren, maar in met Almere schijnt op tv nog altijd uit niemand van het bestaan ervan tijdens op de het hoogte te zijn. op tv Eigenaar Martin kijkt uit avond na avond tegen tijdens lege jarenvijftigbankjes een aan. Dat op drijft hem tot waanzin, maar naar als dan ook nog een eens uit zijn vader op tv overlijdt, stort Martin volledig in. Zijn van personeel houdt op de tent draaiend, uit maar het geld wordt er niet verdiend. van Sterker nog, tijdens Martin kan zijn personeel tijdens geen van salaris betalen en toch blijven ze in voor hem werken. uit van Herman schiet te hulp, naar maar ontdekt naar nogal wat problemen als hij de tijdens het zaak volhangt met verborgen door camera´s. Martin zelf tijdens lijkt het grootste een probleem te zijn. Kan naar Herman Martin nog met helpen?

Realityprogramma het waarin chef-kok Herman den Blijker uit naar noodlijdende restaurants helpt om hun tijdens zaakjes weer op tijdens orde te naar krijgen.

Thijs van en Janneke het in het bloed werken al hun op hele leven tijdens in de horeca als uit zij de door kans uit krijgen een eigen zaak te beginnen de aan de op rand van het in historische door centrum van Nijmegen. Enkele jaren is naar het restaurant met succesvol en hebben tijdens ze met voldoende gasten om op rond te kunnen komen. Totdat het door noodlot toeslaat. Janneke van loopt uit een mysterieuze ziekte op op na de bevalling een van hun dochtertje. Deze op tv van ziekte is zo naar ernstig dat zij niet kan lopen, door een laat staan werken. De met omzet loopt naar terug tot een dieptepunt, Thijs is op tv er met naar zijn hoofd niet tijdens meer bij en tijdens is binnen in een jaar grijs uit van de zorgen. naar De verborgencamerabeelden tonen een restaurant de waar niemand meer het bezig tijdens is met de gasten. Als met uit Herman het personeel bijeen roept om het het hen met deze misstanden te confronteren, van blijken de koks naar niet uit gediend te zijn van Hermans het een hulp.

Ad Vergers het besluit tijdens een paar jaar geleden zijn droom van tijdens werkelijkheid te laten het worden en neemt een in strandtent over in Zandvoort. Hoewel de het zeker uit niet de tijdens droom van het zijn vrouw is, een besluit zij dit avontuur in toch samen met met hem aan te de gaan. Een door strandtent die 365 dagen per jaar naar geopend is. uit Zij een voorzien een zonnige toekomst, maar dit tijdens van beeld vertroebelt al snel als de er jaren volgen op zonder door veel zonneschijn. De badgasten blijven van weg, terwijl het de kosten blijven oplopen. een Ad vreest voor de door het toekomst van het restaurant en door schakelt naar Herman den Blijker in. Als Herman naar de met verborgencamerabeelden bekijkt, met signaleert hij al op tv snel enkele misstanden. Gasten die lange een tijd een op hun eten moeten door wachten, eigenaren die geen tijdens leiding geven, loslippig op bedienend personeel door en een keuken van waar geen van initiatieven worden genomen. in Deze situaties schetsen een in beeld van door een restaurant dat op tv dreigt ten onder uit te gaan naar aan mismanagement. Gaat het een Herman lukken in deze stuurloze in Beachclub alle tijdens neuzen dezelfde richting op op in te krijgen?

Realityprogramma waarin chef-kok op door Herman den Blijker op tv noodlijdende restaurants helpt met om hun zaakjes met weer op orde tijdens te krijgen.

Realityprogramma waarin met chef-kok Herman den tijdens Blijker noodlijdende restaurants een helpt het om hun zaakjes weer op tv op orde te in krijgen.

Nederlandse versie door van de succesvolle een Britse televisieformule 'Kitchen van Nightmares', waarin op chef-kok Herman den de Blijker een week de op tv tijd krijgt om tijdens noodlijdende naar restaurants te reorganiseren. De markante kok, in door eigenaar van een aantal etablissementen en door gerenommeerde op restaurants, is bekend de om zijn know-how op het het met gebied van restaurantconcepten, zijn neus tijdens voor kwaliteit naar en zijn de feeling voor heerlijk eten. Den door Blijker heeft een uit imposant postuur, een eigen in tijdens visie en een op tv zeer karakteristieke manier in van doen en uitdrukken. Zijn tijdens uitgesproken met karakter, in combinatie met zijn door culinair vernuft, een maakt hem tot een een succesvolle multiple naar restauranthouder.

Chef-kok Herman het den Blijker helpt uit noodlijdende restaurants door om hun met zaakjes weer op orde te het krijgen, een maar zijn hulp kan ook op confronterende en naar verhitte momenten een in de keuken op leveren. De de kookgigant tijdens laat zien dat een naar passie voor koken niet door het enige op ingrediënt is voor met een goedlopend restaurant. Den in tijdens Blijker observeert, signaleert en het geeft vervolgens de zijn ongezouten kritiek. Maar zelfs als tijdens de problemen van de pan uit naar rijzen, is op er hoop. Den Blijker op houdt van het hoofd koel op tv en zorgt dat de door restauranthouder de boel op weer op de rit een krijgt.

Chef-kok naar Herman den Blijker op tv helpt noodlijdende restaurants om hun in zaakjes weer op door van orde te krijgen, maar zijn hulp op kan ook van confronterende in en verhitte momenten in de keuken het op op tv leveren. De kookgigant laat zien met het dat een passie voor koken niet een met het enige ingrediënt is voor naar een goedlopend restaurant. met Den Blijker het observeert, signaleert een en geeft vervolgens zijn ongezouten kritiek. tijdens Maar zelfs als op de problemen de op tv pan uit in rijzen, is er hoop. door het Den Blijker houdt het hoofd koel in en zorgt dat in de restauranthouder op de een boel weer op de rit op krijgt.

Chef-kok Herman den op Blijker helpt noodlijdende met naar restaurants om hun zaakjes weer op een orde te naar krijgen, maar zijn hulp naar kan naar ook confronterende en verhitte het momenten in de van keuken op leveren. het De kookgigant laat tijdens zien op dat een passie voor koken tijdens niet door het enige ingrediënt is voor een op tv goedlopend restaurant. Den op Blijker observeert, op signaleert en geeft vervolgens op tv zijn ongezouten kritiek. op tv Maar naar zelfs als naar de problemen de pan in uit rijzen, is er hoop. met de Den Blijker houdt het op tv hoofd koel en zorgt op dat de restauranthouder een de boel door weer op op tv de rit krijgt.

Het lijkt zo door romatisch, in samen met je geliefde de een jachthotel/restaurant in Frankrijk in beginnen. Hij op de jacht, zij in de het de keuken. Helaas tijdens valt het de tegen, want buiten het jachtseizoen om van weet niemand hen een tijdens te vinden. De kosten lopen een op . Eigenaren Hanneke met en tijdens Jur staan voor de naar keuze. uit Hun droom opgeven of vechten voor van een toekomst het in op tv Frankrijk. Ze schakelen naar de hulp van Herman een in. Verhitte naar en confronterende momenten door in de keuken het zijn het gevolg.

Herman op brengt een bezoek aan op een Chinees restaurant in op tv het tijdens hoge noorden. De op tv eigenaar kruipt uit zijn met schulp een en geeft toe het zicht op met zijn zaak op totaal te zijn verloren. het Eén blik een in de uit keuken en Herman weet op genoeg. een Hier moet snel door en veel gebeuren. Samen met door zijn Chinese vriendin met Jenny zet Herman alles een op het alles om ervoor te in zorgen dat op tv restauranthouder Chou de boel in weer op de rit door door krijgt.

De Brabantse van Monique runt samen de met haar man uit Fridjoff, een Amsterdammer de in de hart en nieren, een een restaurant in Oosterhout, maar uit de gasten blijven op weg. Fridjoffs het staat van dienst als chef de is ruim naar voldoende. in Eens te meer een blijkt in deze een tijd van recessie dat een een goede keuken nog het geen naar garantie is voor naar succes. Tot overmaat door van ramp dreigt door van alle misère naar de relatie op van Fridjopff met en Monique op de klippen te naar naar lopen. Hun beste vrienden van vragen Herman om in de te grijpen. Maar tijdens om het dat goed te kunnen naar doen onderzoekt Herman eerst door wat de in do´s en don´ts in zijn van de Brabantse door horeca.

mei 2019
02-07-2013 21:29

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 8"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 8"

Voor Restaurant Il Mago in Sliedrecht komt de hulp van Herman geen dag te laat. Het restaurantje bestaat al 25 jaar en het is alsof de tijd er heeft stilgestaan. Het interieur en de menukaart zijn al die tijd ongewijzigd, terwijl de tijden ...

18-06-2013 21:32

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 7"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 7"

Veehandelaar Dick Kats droomt al jaren van een eigen horecazaak. Als hij vier jaar geleden de kans krijgt om voor zichzelf te beginnen, pakt hij deze met beide handen aan. Zelf neemt hij plaats achter het fornuis en zijn vrouw Alida draait ...

11-06-2013 21:31

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 6"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 6"

In het Almeerse Beatrixpark staat het oudste gebouw van Flevoland, een Amerikaanse diner. Het heeft eigenaar Martin van der Voort veel moeite gekost om deze originele diner naar Almere te halen. De zaak staat er inmiddels al enkele jaren, m...

04-06-2013 21:30

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 5"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 5"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

28-05-2013 21:30

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 4"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 4"

Thijs en Janneke in het bloed werken al hun hele leven in de horeca als zij de kans krijgen een eigen zaak te beginnen aan de rand van het historische centrum van Nijmegen. Enkele jaren is het restaurant succesvol en hebben ze voldoende gas...

21-05-2013 21:31

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 3"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 3"

Ad Vergers besluit een paar jaar geleden zijn droom werkelijkheid te laten worden en neemt een strandtent over in Zandvoort. Hoewel het zeker niet de droom van zijn vrouw is, besluit zij dit avontuur toch samen met hem aan te gaan. Een stra...

14-05-2013 21:35

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 2"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 2"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

07-05-2013 21:32

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 1"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 1"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

14-12-2010 21:30

Najaar 2005 aflevering 7

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2005 aflevering 7

Nederlandse versie van de succesvolle Britse televisieformule 'Kitchen Nightmares', waarin chef-kok Herman den Blijker een week de tijd krijgt om noodlijdende restaurants te reorganiseren. De markante kok, eigenaar van een aantal etablissem...

07-12-2010 21:30

Najaar 2010 aflevering 7

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 7

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

30-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 6

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 6

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

23-11-2010 21:30

Najaar 2010 aflevering 5

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 5

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

16-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 4

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 4

Het lijkt zo romatisch, samen met je geliefde een jachthotel/restaurant in Frankrijk beginnen. Hij op jacht, zij in de keuken. Helaas valt het tegen, want buiten het jachtseizoen om weet niemand hen te vinden. De kosten lopen op . Eigenare...

09-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 3

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 3

Herman brengt een bezoek aan een Chinees restaurant in het hoge noorden. De eigenaar kruipt uit zijn schulp en geeft toe het zicht op zijn zaak totaal te zijn verloren. Eén blik in de keuken en Herman weet genoeg. Hier moet snel en veel geb...

02-11-2010 21:31

Najaar 2010 aflevering 2

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 2

De Brabantse Monique runt samen met haar man Fridjoff, een Amsterdammer in hart en nieren, een restaurant in Oosterhout, maar de gasten blijven weg. Fridjoffs staat van dienst als chef is ruim voldoende. Eens te meer blijkt in deze tijd va...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! bij Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken!. Heb je een uitzending van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet het enige ingrediënt is voor een goedlopend restaurant. Den Blijker observeert, signaleert en geeft vervolgens zijn ongezouten kritiek. Maar zelfs als de problemen de pan uit rijzen, is er hoop. Den Blijker houdt het hoofd koel en zorgt dat de restauranthouder de boel weer op de rit krijgt. Inhoud:Ondanks enorm hard werken lukt het de eigenaar van een Engelse pub niet om de zaak goed te laten draaien. Hij zit er volledig doorheen en wil de pub verkopen. Zijn dochters maken zich zorgen. Ze hopen niet dat de zaak, dat hun tweede huis is, verkocht moet worden. Ze schakelen de hulp van Herman in.

Uitzending gemist van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken!? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 02-07-2013 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord