Programma gemist?

Voor Restaurant Il het Mago in door Sliedrecht komt de hulp op tv van Herman geen op tv dag een te laat. Het restaurantje van bestaat van al 25 jaar en uit het is alsof de tijd in er heeft op stilgestaan. Het interieur en van de menukaart op tv zijn al naar die tijd ongewijzigd, op tv terwijl de tijden zijn veranderd. op Sinds de de crisis hebben veel horecagelegenheden op tv hun omzet zien het krimpen en in op het dit geval is deze uit zelfs gehalveerd. Als er niet een snel wordt ingegrepen, naar zal eigenaar naar Fabio in zijn droom in duigen zien de vallen en moet hij het noodgedwongen wat anders op gaan doen. uit Herman stuurt de bij in de hoop dat met Fabio in aan het tijdens roer kan blijven en zijn passie met geen vaarwel een hoeft te het zeggen.

Veehandelaar van Dick Kats van droomt al jaren van op een eigen op tv horecazaak. Als hij op vier jaar geleden de in kans krijgt om voor zichzelf de te beginnen, tijdens pakt hij de deze met beide handen een aan. op tv Zelf neemt hij plaats achter het op tv fornuis met en zijn vrouw Alida draait het de bar. Ook op tv nemen ze personeel tijdens in in dienst. De eerste jaren draait op tv het restaurant naar redelijk goed; ze het kunnen ervan het leven. Maar de op tv laatste jaren gaat de het steeds slechter van en de schulden stapelen door zich op tv hoog op. Als door Herman de beelden van naar de verborgen camera´s ziet, schrikt door hij behoorlijk. op tv De gasten uit vinden de op gerechten die zij een voorgeschoteld krijgen vreselijk, het in interieur ouderwets en Dick in koppig. Kan Herman Dick tijdens en Alida met nog te hulp uit schieten? En van wat gebeurt er met als blijkt tijdens dat Dick cruciale de informatie voor Herman heeft naar achtergehouden?

In het met Almeerse naar Beatrixpark staat het oudste met gebouw van Flevoland, op tv een Amerikaanse naar diner. Het heeft eigenaar met Martin van der Voort veel de op moeite gekost om deze door originele diner naar met Almere te door halen. De zaak naar staat er inmiddels al enkele een jaren, maar in Almere uit schijnt nog altijd van niemand van het van een bestaan ervan op het de hoogte te zijn. tijdens Eigenaar Martin kijkt uit avond na avond in tegen lege jarenvijftigbankjes aan. met Dat drijft hem tot met waanzin, maar als in dan ook nog van eens van zijn vader door overlijdt, stort Martin volledig op in. Zijn van personeel houdt de tent op tv draaiend, maar geld wordt er van niet naar verdiend. Sterker tijdens nog, Martin kan met zijn personeel geen salaris betalen van en toch de blijven ze in voor hem werken. uit Herman schiet te hulp, maar ontdekt in het nogal wat problemen als hij de het zaak volhangt op met verborgen op tv camera´s. Martin zelf lijkt het door grootste probleem te door een zijn. Kan Herman Martin nog de helpen?

Realityprogramma waarin uit chef-kok Herman den de Blijker noodlijdende restaurants helpt een om hun zaakjes op weer op tv op orde te op tv krijgen.

Thijs en uit Janneke in het in bloed werken al tijdens hun het hele leven in uit de horeca als zij de kans door krijgen een de eigen zaak te beginnen uit aan de rand in van het historische door centrum van naar Nijmegen. Enkele in jaren is het restaurant succesvol met op en hebben ze voldoende gasten om door rond te van kunnen komen. op Totdat het door noodlot toeslaat. Janneke door loopt een mysterieuze ziekte een op na de naar bevalling van hun dochtertje. Deze een ziekte is de zo ernstig dat zij uit niet kan lopen, uit laat tijdens staan werken. De omzet loopt in terug tot de een dieptepunt, Thijs het is er met van zijn hoofd tijdens niet meer een bij en is binnen een door jaar grijs van de op zorgen. De tijdens verborgencamerabeelden tonen het een restaurant waar een niemand meer naar bezig is met de gasten. Als op Herman uit het personeel naar bijeen roept om hen met met deze misstanden te naar confronteren, blijken de naar koks in niet gediend te zijn van Hermans uit in hulp.

Ad Vergers besluit op tv een een paar jaar geleden zijn droom op tijdens werkelijkheid te laten worden en het neemt een tijdens strandtent over in naar Zandvoort. Hoewel het zeker uit niet de met droom van een zijn vrouw is, besluit een zij dit tijdens avontuur toch samen met hem met aan van te gaan. Een van strandtent die 365 dagen per jaar met geopend is. naar Zij voorzien tijdens een zonnige toekomst, maar dit door beeld op tv vertroebelt al snel tijdens als er jaren volgen tijdens zonder veel het zonneschijn. De met badgasten blijven weg, uit terwijl de kosten blijven op tv oplopen. Ad vreest de voor de een toekomst van het restaurant en tijdens schakelt Herman den op Blijker in. Als Herman op tv door de verborgencamerabeelden bekijkt, het signaleert hij al snel enkele naar misstanden. Gasten met die lange tijd de op hun eten in moeten wachten, eigenaren die geen tijdens leiding geven, door loslippig bedienend naar personeel en van een keuken waar geen initiatieven worden op tv op genomen. Deze situaties schetsen een op tv beeld van met een restaurant dat dreigt ten naar onder te gaan van aan mismanagement. Gaat op het Herman van lukken het in deze stuurloze Beachclub alle de neuzen tijdens dezelfde richting op met te krijgen?

Realityprogramma op waarin chef-kok Herman den uit Blijker noodlijdende restaurants helpt op tv om tijdens hun zaakjes weer op orde naar te naar krijgen.

Realityprogramma waarin chef-kok in Herman den op Blijker noodlijdende een restaurants helpt om hun uit zaakjes weer op met orde te het krijgen.

Nederlandse naar versie van van de succesvolle Britse televisieformule 'Kitchen Nightmares', uit waarin door chef-kok Herman den Blijker een door week de tijd op tv krijgt naar om noodlijdende restaurants te op tv reorganiseren. De markante kok, op tv eigenaar een van een aantal in etablissementen en op tv gerenommeerde restaurants, is bekend om tijdens zijn know-how op het met gebied van restaurantconcepten, met zijn neus voor van kwaliteit de en zijn met feeling voor heerlijk eten. Den het Blijker heeft een in imposant postuur, naar een eigen visie en een naar zeer karakteristieke met manier van doen het en uitdrukken. Zijn het uitgesproken karakter, in combinatie het de met zijn culinair vernuft, in maakt hem tot een in succesvolle van multiple restauranthouder.

Chef-kok Herman den met Blijker naar helpt noodlijdende restaurants om hun het zaakjes op tv weer op orde te krijgen, naar maar tijdens zijn hulp kan ook confronterende naar en verhitte met momenten in de het keuken een op leveren. De kookgigant op tv laat zien dat een naar passie voor het koken niet het door enige ingrediënt is voor een het goedlopend in restaurant. Den Blijker observeert, signaleert het en geeft een vervolgens de zijn ongezouten kritiek. Maar een zelfs als in de problemen de uit pan uit rijzen, is er hoop. op tv Den Blijker met houdt het met hoofd koel en uit zorgt dat de een restauranthouder de boel weer op op tv de rit een krijgt.

Chef-kok Herman in den Blijker helpt op noodlijdende het restaurants om hun zaakjes met weer op orde te in krijgen, maar zijn hulp in kan ook de confronterende en verhitte het momenten in de keuken een op leveren. De door kookgigant laat zien naar dat een het passie voor koken het niet het enige ingrediënt op is door voor een goedlopend restaurant. Den de Blijker observeert, signaleert in in en geeft vervolgens tijdens zijn ongezouten kritiek. Maar zelfs als tijdens de problemen de een pan uit rijzen, uit is er hoop. in Den Blijker uit houdt het een hoofd koel en zorgt dat door de in restauranthouder de boel weer op met de in rit krijgt.

Chef-kok op tv Herman den de Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun door zaakjes weer op de orde tijdens te krijgen, uit maar zijn hulp kan tijdens ook confronterende en de verhitte momenten in tijdens de keuken op leveren. de De de kookgigant laat zien dat een passie op naar voor koken niet het enige ingrediënt een is met voor een tijdens goedlopend restaurant. Den Blijker observeert, signaleert naar en geeft vervolgens op tv zijn een ongezouten kritiek. Maar zelfs als met de op tv problemen de pan uit uit rijzen, is op tv er hoop. naar Den Blijker houdt het hoofd koel op tv en tijdens zorgt dat de op restauranthouder de boel weer op op tv de tijdens rit krijgt.

Het lijkt van zo romatisch, samen uit met je geliefde uit een op jachthotel/restaurant in Frankrijk beginnen. Hij op de jacht, door zij in de keuken. naar Helaas valt het op tv tegen, want buiten door naar het jachtseizoen om weet niemand uit hen te tijdens vinden. De kosten lopen op op . Eigenaren Hanneke de en Jur op staan voor op tv de keuze. Hun de droom opgeven of vechten voor van een toekomst in van Frankrijk. Ze op tv schakelen de het hulp van tijdens Herman in. Verhitte en op confronterende momenten in in de keuken zijn het naar gevolg.

Herman brengt op tv een bezoek van aan een door Chinees restaurant in de het hoge noorden. De eigenaar kruipt in door uit zijn schulp en in geeft toe in het zicht op zijn van zaak totaal te met zijn verloren. Eén blik in naar de keuken en naar Herman weet genoeg. in Hier moet snel de en een veel gebeuren. van Samen met zijn Chinese vriendin met Jenny zet de Herman alles op een alles om ervoor te zorgen uit dat met restauranthouder Chou de de boel weer door op de rit naar krijgt.

De Brabantse de Monique runt van samen met haar in man Fridjoff, een Amsterdammer in door hart op en nieren, tijdens een restaurant in Oosterhout, maar de op tv gasten blijven uit weg. Fridjoffs staat van uit dienst als op chef is ruim tijdens voldoende. een Eens te meer blijkt het in deze tijd een van recessie dat op tv een het goede keuken nog het geen garantie is op voor succes. Tot de overmaat van ramp dreigt door tijdens alle de misère de relatie van Fridjopff het en Monique op een de klippen de te lopen. het Hun beste vrienden vragen uit Herman uit om in te grijpen. Maar de om dat tijdens goed te kunnen van doen onderzoekt Herman de eerst wat de do´s en op op don´ts zijn van een de Brabantse horeca.

maart 2021
02-07-2013 21:29

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 8"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 8"

Voor Restaurant Il Mago in Sliedrecht komt de hulp van Herman geen dag te laat. Het restaurantje bestaat al 25 jaar en het is alsof de tijd er heeft stilgestaan. Het interieur en de menukaart zijn al die tijd ongewijzigd, terwijl de tijden ...

18-06-2013 21:32

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 7"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 7"

Veehandelaar Dick Kats droomt al jaren van een eigen horecazaak. Als hij vier jaar geleden de kans krijgt om voor zichzelf te beginnen, pakt hij deze met beide handen aan. Zelf neemt hij plaats achter het fornuis en zijn vrouw Alida draait ...

11-06-2013 21:31

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 6"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 6"

In het Almeerse Beatrixpark staat het oudste gebouw van Flevoland, een Amerikaanse diner. Het heeft eigenaar Martin van der Voort veel moeite gekost om deze originele diner naar Almere te halen. De zaak staat er inmiddels al enkele jaren, m...

04-06-2013 21:30

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 5"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 5"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

28-05-2013 21:30

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 4"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 4"

Thijs en Janneke in het bloed werken al hun hele leven in de horeca als zij de kans krijgen een eigen zaak te beginnen aan de rand van het historische centrum van Nijmegen. Enkele jaren is het restaurant succesvol en hebben ze voldoende gas...

21-05-2013 21:31

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 3"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 3"

Ad Vergers besluit een paar jaar geleden zijn droom werkelijkheid te laten worden en neemt een strandtent over in Zandvoort. Hoewel het zeker niet de droom van zijn vrouw is, besluit zij dit avontuur toch samen met hem aan te gaan. Een stra...

14-05-2013 21:35

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 2"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 2"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

07-05-2013 21:32

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 1"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 1"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

14-12-2010 21:30

Najaar 2005 aflevering 7

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2005 aflevering 7

Nederlandse versie van de succesvolle Britse televisieformule 'Kitchen Nightmares', waarin chef-kok Herman den Blijker een week de tijd krijgt om noodlijdende restaurants te reorganiseren. De markante kok, eigenaar van een aantal etablissem...

07-12-2010 21:30

Najaar 2010 aflevering 7

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 7

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

30-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 6

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 6

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

23-11-2010 21:30

Najaar 2010 aflevering 5

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 5

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

16-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 4

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 4

Het lijkt zo romatisch, samen met je geliefde een jachthotel/restaurant in Frankrijk beginnen. Hij op jacht, zij in de keuken. Helaas valt het tegen, want buiten het jachtseizoen om weet niemand hen te vinden. De kosten lopen op . Eigenare...

09-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 3

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 3

Herman brengt een bezoek aan een Chinees restaurant in het hoge noorden. De eigenaar kruipt uit zijn schulp en geeft toe het zicht op zijn zaak totaal te zijn verloren. Eén blik in de keuken en Herman weet genoeg. Hier moet snel en veel geb...

02-11-2010 21:31

Najaar 2010 aflevering 2

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 2

De Brabantse Monique runt samen met haar man Fridjoff, een Amsterdammer in hart en nieren, een restaurant in Oosterhout, maar de gasten blijven weg. Fridjoffs staat van dienst als chef is ruim voldoende. Eens te meer blijkt in deze tijd va...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! bij Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken!. Heb je een uitzending van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet het enige ingrediënt is voor een goedlopend restaurant. Den Blijker observeert, signaleert en geeft vervolgens zijn ongezouten kritiek. Maar zelfs als de problemen de pan uit rijzen, is er hoop. Den Blijker houdt het hoofd koel en zorgt dat de restauranthouder de boel weer op de rit krijgt. Inhoud:Ondanks enorm hard werken lukt het de eigenaar van een Engelse pub niet om de zaak goed te laten draaien. Hij zit er volledig doorheen en wil de pub verkopen. Zijn dochters maken zich zorgen. Ze hopen niet dat de zaak, dat hun tweede huis is, verkocht moet worden. Ze schakelen de hulp van Herman in.

Uitzending gemist van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken!? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 02-07-2013 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!