Programma gemist?

Voor Restaurant Il tijdens Mago in in Sliedrecht komt tijdens de hulp van in Herman geen op tv dag te laat. Het restaurantje door bestaat door al 25 jaar en het het is alsof door de tijd in er heeft stilgestaan. Het interieur door en de menukaart zijn naar van al die tijd ongewijzigd, terwijl de de tijden van zijn veranderd. Sinds van de crisis hebben veel door horecagelegenheden het hun omzet zien krimpen naar en in dit geval op is deze in zelfs gehalveerd. Als op er niet snel wordt ingegrepen, in in zal eigenaar Fabio in zijn droom in op duigen zien vallen de en moet hij noodgedwongen wat anders in gaan doen. in Herman stuurt bij een in de met hoop dat een Fabio aan het roer kan op blijven en zijn tijdens passie geen de vaarwel hoeft te uit zeggen.

Veehandelaar Dick Kats door droomt van al jaren van een eigen in horecazaak. Als uit hij naar vier jaar geleden de kans tijdens krijgt om op tv voor zichzelf te tijdens beginnen, pakt naar hij deze met een beide handen aan. Zelf neemt een hij plaats achter het het de fornuis en zijn vrouw Alida van draait de bar. Ook door nemen ze personeel een in dienst. De van eerste jaren door draait het het restaurant redelijk op goed; ze kunnen met ervan leven. Maar de laatste naar jaren gaat het een steeds slechter en een de naar schulden stapelen zich het hoog op. Als Herman de tijdens beelden van de naar verborgen van camera´s ziet, schrikt door hij behoorlijk. De van gasten vinden de gerechten die zij naar voorgeschoteld krijgen vreselijk, op tv het interieur ouderwets het naar en Dick koppig. Kan Herman Dick van en het Alida nog uit te hulp schieten? En uit wat gebeurt er op tv als blijkt dat Dick tijdens cruciale informatie voor Herman een heeft de achtergehouden?

In het Almeerse met Beatrixpark staat de het oudste gebouw van met Flevoland, een van Amerikaanse diner. Het heeft een eigenaar Martin in van der Voort veel een moeite gekost om uit deze originele het diner naar Almere te tijdens uit halen. De zaak staat er inmiddels in al enkele een jaren, op maar in Almere schijnt nog in altijd niemand van het de een bestaan ervan op de hoogte te van op zijn. Eigenaar Martin kijkt avond naar na avond tegen met lege jarenvijftigbankjes in aan. Dat van drijft hem tot waanzin, maar uit als tijdens dan ook nog door eens zijn vader overlijdt, stort Martin tijdens volledig in. een Zijn personeel in houdt de tent het draaiend, maar geld op wordt er niet op verdiend. Sterker nog, Martin van kan op tv zijn personeel geen de salaris betalen en toch van blijven ze voor hem naar werken. Herman schiet in te uit hulp, maar ontdekt nogal het wat problemen als hij op tv de zaak het volhangt met tijdens verborgen camera´s. Martin zelf lijkt een het grootste probleem te het het zijn. Kan Herman tijdens Martin nog helpen?

Realityprogramma de waarin chef-kok Herman den op Blijker noodlijdende restaurants van helpt om hun een zaakjes weer op tijdens orde te een krijgen.

Thijs op en Janneke in het bloed van werken al de hun hele leven in naar de horeca als naar zij de door kans een krijgen een eigen een zaak te beginnen aan de uit rand uit van het historische centrum van in Nijmegen. met Enkele jaren is het restaurant succesvol de door en hebben ze door voldoende gasten om rond te van kunnen komen. Totdat het met noodlot toeslaat. Janneke uit naar loopt een mysterieuze door ziekte op na de bevalling van het hun dochtertje. Deze de ziekte is zo door de ernstig dat zij niet naar kan lopen, op laat staan werken. op tv De omzet loopt terug tot op een dieptepunt, Thijs is door er op tv met zijn op tv hoofd niet meer bij en op tv is een binnen een jaar een grijs van de zorgen. De met verborgencamerabeelden tonen een tijdens restaurant waar op niemand meer van bezig is met door de gasten. Als Herman met het personeel bijeen roept om uit hen met deze van het misstanden te confronteren, het blijken de koks de niet gediend te zijn een van Hermans door hulp.

Ad Vergers besluit het een paar met jaar tijdens geleden zijn droom werkelijkheid te van laten een worden en neemt een strandtent over de in Zandvoort. in Hoewel het zeker van niet de droom in van zijn op vrouw is, door besluit zij dit uit avontuur toch samen het met hem aan te gaan. op tv Een strandtent die op tv 365 met dagen per jaar geopend is. tijdens Zij voorzien een het zonnige tijdens toekomst, maar dit beeld vertroebelt al op snel als er in uit jaren volgen zonder veel met zonneschijn. De badgasten blijven weg, naar terwijl de de kosten blijven oplopen. met Ad vreest voor de in toekomst van met het restaurant uit en schakelt Herman met den Blijker in. een Als Herman de verborgencamerabeelden door bekijkt, signaleert hij in al snel enkele van misstanden. Gasten die lange het tijd uit op hun eten moeten van wachten, in eigenaren die geen uit leiding geven, loslippig bedienend naar personeel en een met keuken waar geen initiatieven door worden genomen. Deze situaties door de schetsen een beeld op tv van een restaurant in dat dreigt ten onder te op tv gaan aan mismanagement. uit Gaat het Herman lukken naar in deze stuurloze door Beachclub alle neuzen tijdens van dezelfde richting op naar te krijgen?

Realityprogramma waarin chef-kok naar Herman den naar Blijker noodlijdende de restaurants helpt om hun zaakjes op weer de op orde te in krijgen.

Realityprogramma in waarin chef-kok Herman het den Blijker noodlijdende in restaurants helpt om hun op zaakjes weer op orde naar te met krijgen.

Nederlandse versie met van de succesvolle het Britse televisieformule 'Kitchen van Nightmares', waarin op chef-kok Herman den op tv Blijker een week de tijd in krijgt op tv om noodlijdende van restaurants te reorganiseren. De met markante kok, eigenaar van een uit aantal etablissementen uit en gerenommeerde restaurants, is in tijdens bekend om zijn know-how op op tv het gebied de van restaurantconcepten, zijn neus voor op tv kwaliteit naar en zijn feeling voor op tv heerlijk eten. door Den Blijker heeft een tijdens imposant uit postuur, een eigen visie en door een zeer karakteristieke op manier van van doen en uit uitdrukken. Zijn uitgesproken karakter, in combinatie op met zijn op culinair vernuft, uit maakt hem tot een succesvolle door multiple het restauranthouder.

Chef-kok Herman met den Blijker helpt noodlijdende door in restaurants om hun zaakjes weer naar op orde uit te krijgen, maar zijn hulp in kan door ook confronterende op tv en verhitte momenten door in de keuken de op leveren. De kookgigant uit laat zien dat een een passie voor koken niet uit het een enige ingrediënt door is voor een goedlopend van restaurant. Den Blijker observeert, signaleert de en geeft vervolgens een met zijn ongezouten kritiek. Maar zelfs een als de naar problemen de pan uit door rijzen, is er tijdens hoop. tijdens Den Blijker houdt het van hoofd koel en zorgt dat tijdens uit de restauranthouder de boel een weer op de rit met krijgt.

Chef-kok op Herman den Blijker van helpt noodlijdende restaurants op tv om hun zaakjes van weer op orde te krijgen, tijdens maar zijn hulp met kan ook in confronterende en verhitte op momenten in de keuken naar op tijdens leveren. De door kookgigant laat zien uit dat een passie een voor koken niet het enige ingrediënt op tv is voor een van een goedlopend restaurant. Den tijdens Blijker observeert, signaleert en met geeft vervolgens op zijn ongezouten kritiek. Maar zelfs tijdens als met de problemen de de pan uit rijzen, is er hoop. op Den Blijker uit houdt het hoofd koel de en zorgt dat naar tijdens de restauranthouder de boel naar weer op de het rit krijgt.

Chef-kok het Herman den het Blijker helpt noodlijdende een restaurants om hun zaakjes met weer op orde te krijgen, met in maar zijn hulp kan ook op tv confronterende en door verhitte momenten met in de keuken op op leveren. De kookgigant met laat zien dat een tijdens passie voor van koken niet het enige ingrediënt de is voor op tv een op goedlopend restaurant. Den Blijker in observeert, signaleert de en geeft vervolgens zijn ongezouten met kritiek. Maar zelfs door als de problemen op tv de pan uit uit rijzen, is naar er hoop. Den Blijker houdt op het het hoofd koel en zorgt dat op het de restauranthouder de het boel weer op de rit een krijgt.

Het tijdens lijkt zo romatisch, samen met op je geliefde van een jachthotel/restaurant tijdens in Frankrijk beginnen. Hij het op uit jacht, zij in in de keuken. naar Helaas valt het tegen, want op tv buiten het jachtseizoen om naar met weet niemand hen te een vinden. De kosten uit lopen op het . Eigenaren Hanneke en Jur staan op voor in de keuze. Hun droom naar opgeven of vechten voor met een toekomst op in Frankrijk. op tv Ze schakelen de hulp uit van Herman in. Verhitte op en confronterende momenten een in de keuken in zijn het door gevolg.

Herman brengt van een bezoek op tv aan een Chinees restaurant in door het hoge noorden. naar De eigenaar kruipt uit met uit zijn schulp door en geeft toe het zicht op in zijn op zaak totaal uit te zijn verloren. naar Eén blik in de uit keuken en Herman het weet genoeg. Hier moet snel naar het en veel gebeuren. Samen met op tv zijn Chinese vriendin met Jenny zet de Herman alles op alles door om ervoor de te zorgen dat restauranthouder Chou van de een boel weer op de op tv rit op krijgt.

De naar Brabantse Monique runt samen met het haar man Fridjoff, in een Amsterdammer in door hart en nieren, op een restaurant in naar tijdens Oosterhout, maar de de gasten blijven weg. Fridjoffs staat van het dienst als tijdens chef in is ruim voldoende. Eens te het op tv meer blijkt in met deze tijd van recessie dat een van goede keuken nog het geen garantie een is uit voor succes. Tot overmaat van op ramp dreigt door uit alle misère de in van relatie van Fridjopff en op tv Monique op de klippen te op de lopen. Hun beste vrienden een vragen Herman om in te naar grijpen. van Maar om met dat goed te van kunnen doen onderzoekt naar Herman eerst wat de op do´s en don´ts het zijn van van de Brabantse horeca.

augustus 2017
02-07-2013 21:29

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 8"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 8"

Voor Restaurant Il Mago in Sliedrecht komt de hulp van Herman geen dag te laat. Het restaurantje bestaat al 25 jaar en het is alsof de tijd er heeft stilgestaan. Het interieur en de menukaart zijn al die tijd ongewijzigd, terwijl de tijden ...

18-06-2013 21:32

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 7"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 7"

Veehandelaar Dick Kats droomt al jaren van een eigen horecazaak. Als hij vier jaar geleden de kans krijgt om voor zichzelf te beginnen, pakt hij deze met beide handen aan. Zelf neemt hij plaats achter het fornuis en zijn vrouw Alida draait ...

11-06-2013 21:31

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 6"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 6"

In het Almeerse Beatrixpark staat het oudste gebouw van Flevoland, een Amerikaanse diner. Het heeft eigenaar Martin van der Voort veel moeite gekost om deze originele diner naar Almere te halen. De zaak staat er inmiddels al enkele jaren, m...

04-06-2013 21:30

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 5"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 5"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

28-05-2013 21:30

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 4"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 4"

Thijs en Janneke in het bloed werken al hun hele leven in de horeca als zij de kans krijgen een eigen zaak te beginnen aan de rand van het historische centrum van Nijmegen. Enkele jaren is het restaurant succesvol en hebben ze voldoende gas...

21-05-2013 21:31

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 3"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 3"

Ad Vergers besluit een paar jaar geleden zijn droom werkelijkheid te laten worden en neemt een strandtent over in Zandvoort. Hoewel het zeker niet de droom van zijn vrouw is, besluit zij dit avontuur toch samen met hem aan te gaan. Een stra...

14-05-2013 21:35

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 2"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 2"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

07-05-2013 21:32

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 1"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 1"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

14-12-2010 21:30

Najaar 2005 aflevering 7

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2005 aflevering 7

Nederlandse versie van de succesvolle Britse televisieformule 'Kitchen Nightmares', waarin chef-kok Herman den Blijker een week de tijd krijgt om noodlijdende restaurants te reorganiseren. De markante kok, eigenaar van een aantal etablissem...

07-12-2010 21:30

Najaar 2010 aflevering 7

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 7

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

30-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 6

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 6

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

23-11-2010 21:30

Najaar 2010 aflevering 5

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 5

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

16-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 4

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 4

Het lijkt zo romatisch, samen met je geliefde een jachthotel/restaurant in Frankrijk beginnen. Hij op jacht, zij in de keuken. Helaas valt het tegen, want buiten het jachtseizoen om weet niemand hen te vinden. De kosten lopen op . Eigenare...

09-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 3

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 3

Herman brengt een bezoek aan een Chinees restaurant in het hoge noorden. De eigenaar kruipt uit zijn schulp en geeft toe het zicht op zijn zaak totaal te zijn verloren. Eén blik in de keuken en Herman weet genoeg. Hier moet snel en veel geb...

02-11-2010 21:31

Najaar 2010 aflevering 2

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 2

De Brabantse Monique runt samen met haar man Fridjoff, een Amsterdammer in hart en nieren, een restaurant in Oosterhout, maar de gasten blijven weg. Fridjoffs staat van dienst als chef is ruim voldoende. Eens te meer blijkt in deze tijd va...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! bij Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken!. Heb je een uitzending van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet het enige ingrediënt is voor een goedlopend restaurant. Den Blijker observeert, signaleert en geeft vervolgens zijn ongezouten kritiek. Maar zelfs als de problemen de pan uit rijzen, is er hoop. Den Blijker houdt het hoofd koel en zorgt dat de restauranthouder de boel weer op de rit krijgt. Inhoud:Ondanks enorm hard werken lukt het de eigenaar van een Engelse pub niet om de zaak goed te laten draaien. Hij zit er volledig doorheen en wil de pub verkopen. Zijn dochters maken zich zorgen. Ze hopen niet dat de zaak, dat hun tweede huis is, verkocht moet worden. Ze schakelen de hulp van Herman in.

Uitzending gemist van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken!? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 02-07-2013 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord