Programma gemist?

Voor Restaurant Il op tv een Mago in Sliedrecht komt de hulp een door van Herman geen dag een te laat. een Het restaurantje bestaat de al 25 jaar naar en het is in alsof de tijd op tv er heeft stilgestaan. door Het interieur en de het menukaart zijn al van die tijd ongewijzigd, terwijl naar de tijden zijn met veranderd. Sinds de crisis door hebben veel horecagelegenheden naar hun omzet zien van krimpen het en in dit van geval is deze met zelfs gehalveerd. Als er niet op tijdens snel wordt ingegrepen, zal met eigenaar Fabio zijn een droom in duigen in zien vallen en moet naar hij met noodgedwongen wat anders gaan doen. uit Herman stuurt naar bij in de hoop dat het Fabio aan het op roer kan blijven van en zijn passie de geen vaarwel hoeft op te van zeggen.

Veehandelaar Dick op Kats droomt al op tv jaren van een eigen door horecazaak. Als een hij vier jaar geleden tijdens de kans krijgt de naar om voor zichzelf de te beginnen, pakt een hij deze met beide handen aan. tijdens Zelf neemt hij op tv plaats tijdens achter het naar fornuis en zijn tijdens vrouw Alida draait de door bar. Ook nemen tijdens ze personeel in op dienst. De naar eerste jaren draait de het restaurant redelijk goed; tijdens ze kunnen ervan leven. Maar naar in de laatste jaren gaat een het steeds van slechter en de schulden stapelen uit zich hoog van op. Als Herman een de beelden van de naar verborgen camera´s ziet, een schrikt hij behoorlijk. De naar gasten vinden de van gerechten naar die zij een voorgeschoteld krijgen vreselijk, het interieur ouderwets de en Dick een koppig. Kan met Herman Dick en Alida nog van te de hulp schieten? En wat gebeurt de er als blijkt van dat Dick door cruciale informatie voor tijdens Herman heeft op tv achtergehouden?

In het het Almeerse Beatrixpark op tv staat het oudste gebouw de van Flevoland, een Amerikaanse met diner. van Het heeft eigenaar Martin naar van in der Voort veel moeite gekost met om deze originele van diner naar naar Almere te halen. De op tv zaak staat er door inmiddels al enkele jaren, tijdens op tv maar in Almere schijnt nog altijd een niemand van het het in bestaan ervan op de hoogte te op tv zijn. Eigenaar op tv Martin de kijkt avond na avond een tegen lege jarenvijftigbankjes de aan. Dat drijft hem tot een waanzin, maar als op dan ook nog tijdens eens zijn vader een overlijdt, stort tijdens Martin in volledig in. Zijn personeel houdt de de tent draaiend, op maar geld uit wordt er niet in verdiend. Sterker nog, Martin kan naar zijn personeel van geen tijdens salaris betalen en toch blijven uit ze voor hem werken. het Herman door schiet te een hulp, maar ontdekt nogal met wat problemen als van hij de zaak volhangt uit met tijdens verborgen camera´s. Martin zelf lijkt het een grootste probleem met te van zijn. Kan Herman Martin van nog helpen?

Realityprogramma waarin met chef-kok naar Herman den Blijker in noodlijdende restaurants helpt in om hun zaakjes weer op een orde te uit krijgen.

Thijs in en Janneke van in het bloed werken al een hun hele op tv leven in de horeca als in zij de door kans krijgen een van eigen een zaak te beginnen aan de op tv rand van op het historische centrum van van Nijmegen. Enkele het jaren is op het restaurant succesvol en naar hebben ze in voldoende gasten om rond te met kunnen komen. Totdat in het noodlot van toeslaat. Janneke loopt een tijdens mysterieuze ziekte op na door de bevalling van de hun met dochtertje. Deze ziekte op is zo ernstig naar dat zij niet kan lopen, door laat het staan werken. De omzet door loopt door terug tot een dieptepunt, Thijs het is er op met zijn hoofd niet meer door op bij en is tijdens binnen een jaar grijs naar van de met zorgen. De verborgencamerabeelden tonen een restaurant het waar niemand meer op bezig is van met de door gasten. Als Herman het personeel een bijeen tijdens roept om tijdens hen met deze misstanden te naar confronteren, blijken van de koks niet op gediend te een zijn van Hermans van hulp.

Ad een Vergers besluit een paar jaar naar met geleden zijn droom werkelijkheid te in laten tijdens worden en neemt tijdens een strandtent over in het Zandvoort. Hoewel het zeker naar niet de een droom van zijn vrouw uit is, besluit het zij dit avontuur toch een samen met hem aan tijdens te gaan. Een een uit strandtent die 365 van dagen per jaar geopend in is. Zij voorzien een zonnige van toekomst, maar tijdens dit de beeld vertroebelt al snel met als er jaren volgen naar zonder veel naar zonneschijn. De badgasten op tv blijven weg, terwijl de kosten het op blijven oplopen. Ad de vreest voor de toekomst uit van het restaurant door en schakelt Herman op den Blijker in. Als Herman tijdens op de verborgencamerabeelden bekijkt, signaleert hij van al snel enkele misstanden. door door Gasten die lange tijd op tv op hun eten moeten wachten, door eigenaren die geen tijdens leiding geven, door loslippig bedienend personeel en het een keuken uit waar geen initiatieven op worden genomen. Deze situaties door tijdens schetsen een beeld van een restaurant naar dat een dreigt ten met onder te gaan de aan mismanagement. Gaat het Herman lukken tijdens een in deze stuurloze Beachclub het alle neuzen dezelfde het richting op te van krijgen?

Realityprogramma waarin tijdens chef-kok Herman den Blijker de noodlijdende restaurants helpt tijdens om op hun zaakjes weer op op orde te de krijgen.

Realityprogramma uit waarin chef-kok Herman den Blijker met noodlijdende naar restaurants helpt om hun op zaakjes weer op door orde te van krijgen.

Nederlandse versie van van de uit succesvolle Britse televisieformule op tv 'Kitchen Nightmares', van waarin chef-kok Herman den Blijker een op week de tijd in krijgt om noodlijdende op restaurants een te reorganiseren. uit De markante kok, eigenaar van op tv een op aantal etablissementen en gerenommeerde restaurants, is op tv bekend om op zijn know-how op het op gebied de van restaurantconcepten, zijn neus voor het kwaliteit en zijn in de feeling voor heerlijk eten. een Den Blijker heeft door een imposant postuur, een eigen tijdens visie tijdens en een zeer karakteristieke de manier van doen het en uitdrukken. door Zijn uitgesproken het karakter, in combinatie met zijn uit culinair met vernuft, maakt hem tot een uit succesvolle multiple een restauranthouder.

Chef-kok Herman den naar Blijker de helpt noodlijdende een restaurants om hun zaakjes weer door op orde uit te krijgen, maar zijn op hulp kan naar ook confronterende en verhitte de momenten uit in de keuken met op leveren. De kookgigant laat zien tijdens dat een op passie voor koken van niet het uit enige ingrediënt is voor een tijdens uit goedlopend restaurant. Den Blijker van observeert, signaleert en door geeft vervolgens zijn ongezouten uit kritiek. Maar zelfs een als de naar problemen de pan uit naar rijzen, is er hoop. op met Den Blijker houdt het hoofd een koel en zorgt het dat de restauranthouder de op tv op tv boel weer op de de rit krijgt.

Chef-kok tijdens Herman den Blijker helpt noodlijdende het restaurants om hun op zaakjes in weer op orde te krijgen, in maar de zijn hulp kan tijdens ook confronterende de en verhitte momenten in de keuken de op tv op leveren. De kookgigant laat door zien dat uit een passie voor koken uit niet door het enige ingrediënt is voor het een het goedlopend restaurant. Den Blijker met observeert, signaleert door en geeft vervolgens de zijn ongezouten kritiek. Maar zelfs het als de naar problemen de op pan uit rijzen, is er op hoop. Den Blijker in houdt het hoofd een koel en zorgt op dat de van restauranthouder de boel uit weer op de van rit krijgt.

Chef-kok uit Herman den de Blijker helpt noodlijdende restaurants om door hun zaakjes het weer op orde te op tv krijgen, op maar zijn hulp kan ook tijdens confronterende door en verhitte momenten in de keuken het op door leveren. De kookgigant laat tijdens zien dat een de passie in voor koken niet het enige ingrediënt in tijdens is voor een goedlopend op restaurant. Den Blijker observeert, naar signaleert en geeft vervolgens naar op zijn ongezouten kritiek. tijdens Maar zelfs als de op tv problemen de op pan uit rijzen, met is er hoop. Den Blijker houdt het het in hoofd koel en op tv zorgt dat de restauranthouder de in naar boel weer op in de rit krijgt.

Het door lijkt zo uit romatisch, samen met je de geliefde een op jachthotel/restaurant in Frankrijk beginnen. Hij op een jacht, zij naar in de keuken. op tv door Helaas valt het tegen, want buiten een uit het jachtseizoen om weet niemand hen tijdens te vinden. De door kosten uit lopen op de . Eigenaren Hanneke en Jur staan op tv voor de de keuze. Hun op droom opgeven of op tv vechten voor een toekomst door in op tv Frankrijk. Ze schakelen de hulp van op Herman door in. Verhitte en van confronterende momenten naar in de keuken zijn het met gevolg.

Herman brengt tijdens een bezoek door aan een Chinees op restaurant in het met hoge noorden. De op eigenaar kruipt uit zijn schulp door en geeft in toe het de zicht op op zijn zaak totaal te zijn verloren. uit Eén blik in de de keuken tijdens en Herman weet van genoeg. Hier het moet snel en veel uit gebeuren. Samen uit met zijn Chinese tijdens vriendin Jenny zet in Herman alles met op alles om ervoor te tijdens zorgen dat restauranthouder Chou op in de boel weer op het de rit een krijgt.

De tijdens Brabantse Monique runt door samen met haar man Fridjoff, op een Amsterdammer in uit uit hart en nieren, naar een restaurant in Oosterhout, maar een de gasten blijven weg. op tv Fridjoffs staat tijdens van het dienst als chef is ruim op voldoende. Eens van te meer blijkt in de van deze tijd van een recessie dat een goede keuken nog door geen uit garantie is voor met succes. Tot van overmaat van ramp de dreigt door alle tijdens misère de relatie van Fridjopff het de en Monique op de klippen te in lopen. Hun de beste tijdens vrienden vragen Herman om in op te grijpen. Maar om het dat goed door te door kunnen doen onderzoekt met Herman eerst wat de do´s op tv en don´ts tijdens zijn van de Brabantse op tv horeca.

januari 2020
02-07-2013 21:29

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 8"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 8"

Voor Restaurant Il Mago in Sliedrecht komt de hulp van Herman geen dag te laat. Het restaurantje bestaat al 25 jaar en het is alsof de tijd er heeft stilgestaan. Het interieur en de menukaart zijn al die tijd ongewijzigd, terwijl de tijden ...

18-06-2013 21:32

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 7"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 7"

Veehandelaar Dick Kats droomt al jaren van een eigen horecazaak. Als hij vier jaar geleden de kans krijgt om voor zichzelf te beginnen, pakt hij deze met beide handen aan. Zelf neemt hij plaats achter het fornuis en zijn vrouw Alida draait ...

11-06-2013 21:31

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 6"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 6"

In het Almeerse Beatrixpark staat het oudste gebouw van Flevoland, een Amerikaanse diner. Het heeft eigenaar Martin van der Voort veel moeite gekost om deze originele diner naar Almere te halen. De zaak staat er inmiddels al enkele jaren, m...

04-06-2013 21:30

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 5"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 5"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

28-05-2013 21:30

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 4"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 4"

Thijs en Janneke in het bloed werken al hun hele leven in de horeca als zij de kans krijgen een eigen zaak te beginnen aan de rand van het historische centrum van Nijmegen. Enkele jaren is het restaurant succesvol en hebben ze voldoende gas...

21-05-2013 21:31

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 3"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 3"

Ad Vergers besluit een paar jaar geleden zijn droom werkelijkheid te laten worden en neemt een strandtent over in Zandvoort. Hoewel het zeker niet de droom van zijn vrouw is, besluit zij dit avontuur toch samen met hem aan te gaan. Een stra...

14-05-2013 21:35

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 2"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 2"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

07-05-2013 21:32

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 1"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 1"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

14-12-2010 21:30

Najaar 2005 aflevering 7

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2005 aflevering 7

Nederlandse versie van de succesvolle Britse televisieformule 'Kitchen Nightmares', waarin chef-kok Herman den Blijker een week de tijd krijgt om noodlijdende restaurants te reorganiseren. De markante kok, eigenaar van een aantal etablissem...

07-12-2010 21:30

Najaar 2010 aflevering 7

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 7

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

30-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 6

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 6

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

23-11-2010 21:30

Najaar 2010 aflevering 5

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 5

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

16-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 4

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 4

Het lijkt zo romatisch, samen met je geliefde een jachthotel/restaurant in Frankrijk beginnen. Hij op jacht, zij in de keuken. Helaas valt het tegen, want buiten het jachtseizoen om weet niemand hen te vinden. De kosten lopen op . Eigenare...

09-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 3

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 3

Herman brengt een bezoek aan een Chinees restaurant in het hoge noorden. De eigenaar kruipt uit zijn schulp en geeft toe het zicht op zijn zaak totaal te zijn verloren. Eén blik in de keuken en Herman weet genoeg. Hier moet snel en veel geb...

02-11-2010 21:31

Najaar 2010 aflevering 2

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 2

De Brabantse Monique runt samen met haar man Fridjoff, een Amsterdammer in hart en nieren, een restaurant in Oosterhout, maar de gasten blijven weg. Fridjoffs staat van dienst als chef is ruim voldoende. Eens te meer blijkt in deze tijd va...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! bij Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken!. Heb je een uitzending van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet het enige ingrediënt is voor een goedlopend restaurant. Den Blijker observeert, signaleert en geeft vervolgens zijn ongezouten kritiek. Maar zelfs als de problemen de pan uit rijzen, is er hoop. Den Blijker houdt het hoofd koel en zorgt dat de restauranthouder de boel weer op de rit krijgt. Inhoud:Ondanks enorm hard werken lukt het de eigenaar van een Engelse pub niet om de zaak goed te laten draaien. Hij zit er volledig doorheen en wil de pub verkopen. Zijn dochters maken zich zorgen. Ze hopen niet dat de zaak, dat hun tweede huis is, verkocht moet worden. Ze schakelen de hulp van Herman in.

Uitzending gemist van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken!? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 02-07-2013 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!