Programma gemist?

Voor Restaurant Il naar Mago in Sliedrecht een komt van de hulp van Herman geen een dag tijdens te laat. Het restaurantje op tv bestaat al 25 jaar van en het is van alsof op de tijd er heeft in stilgestaan. Het in interieur en van de menukaart zijn al die tijd het in ongewijzigd, terwijl de tijden het zijn veranderd. het Sinds de crisis hebben met veel horecagelegenheden hun op omzet zien het krimpen en in dit uit geval is deze zelfs gehalveerd. de Als er niet de snel het wordt ingegrepen, zal eigenaar op tv Fabio zijn droom door in door duigen zien vallen en moet een hij noodgedwongen de wat anders gaan het doen. Herman stuurt bij door in naar de hoop dat Fabio aan de het roer naar kan blijven en zijn een passie geen vaarwel hoeft uit te door zeggen.

Veehandelaar Dick Kats door droomt al door jaren van een eigen door op horecazaak. Als hij vier jaar de geleden de in kans krijgt om voor zichzelf met te beginnen, pakt door hij deze met de beide handen aan. een Zelf neemt een hij plaats achter het door fornuis en in zijn vrouw Alida draait een een de bar. Ook nemen ze in personeel in in dienst. De eerste jaren het draait het restaurant naar redelijk goed; een ze kunnen ervan uit leven. Maar de laatste in jaren gaat het steeds in slechter en de het schulden stapelen zich de hoog met op. Als Herman op tv de beelden van de naar verborgen camera´s ziet, schrikt uit uit hij behoorlijk. De tijdens gasten vinden de op gerechten die zij voorgeschoteld krijgen van vreselijk, het de interieur ouderwets en Dick in koppig. Kan een Herman Dick een en Alida nog te hulp schieten? van En van wat gebeurt er naar als blijkt het dat Dick cruciale informatie voor Herman op heeft door achtergehouden?

In een het Almeerse Beatrixpark staat het een oudste gebouw van uit in Flevoland, een Amerikaanse een diner. Het heeft eigenaar met Martin van uit der Voort veel moeite gekost op tv om op deze originele diner naar door Almere te halen. het De zaak staat het er inmiddels al enkele in jaren, maar in de Almere schijnt de nog altijd niemand van het uit van bestaan ervan op een de hoogte te zijn. Eigenaar van Martin kijkt in avond na avond tegen naar lege van jarenvijftigbankjes aan. Dat drijft hem tot op tv waanzin, maar als op dan ook in nog eens zijn in vader met overlijdt, stort Martin volledig in. met Zijn personeel houdt op tv de tent draaiend, maar op geld wordt een er niet verdiend. Sterker een nog, door Martin kan een zijn personeel geen op tv salaris betalen en toch een blijven ze voor hem werken. naar Herman de schiet te hulp, met maar ontdekt nogal wat problemen van als hij van de zaak volhangt door met verborgen door camera´s. Martin zelf lijkt in het grootste op probleem te door zijn. Kan Herman Martin een nog helpen?

Realityprogramma waarin chef-kok op tv Herman naar den Blijker noodlijdende een restaurants helpt door om hun zaakjes weer uit op orde te in krijgen.

Thijs naar en Janneke in het van bloed naar werken al hun hele leven met in de horeca als op tv zij de tijdens kans het krijgen een eigen uit zaak te beginnen de aan de rand van het historische naar centrum van Nijmegen. op Enkele jaren tijdens is het op tv restaurant succesvol en hebben naar ze door voldoende gasten om rond te tijdens kunnen komen. Totdat het naar noodlot toeslaat. van Janneke loopt een mysterieuze de ziekte op na de de bevalling van uit hun het dochtertje. Deze het ziekte is zo ernstig dat door zij naar niet kan lopen, laat staan op werken. De omzet het loopt met terug tot een dieptepunt, Thijs de is in er met zijn hoofd in niet meer bij naar en is binnen een van jaar grijs van de met zorgen. De een verborgencamerabeelden tonen een een restaurant waar niemand het meer met bezig is met op de gasten. Als Herman het personeel tijdens bijeen roept om naar hen met deze de misstanden te confronteren, het blijken de koks uit niet gediend te met zijn van Hermans in naar hulp.

Ad naar Vergers besluit een paar een jaar geleden zijn van droom tijdens werkelijkheid te laten een worden en neemt een strandtent over op in Zandvoort. Hoewel op van het zeker niet op tv de droom van zijn de vrouw is, de besluit zij dit avontuur toch met samen met op tv hem aan te gaan. de Een strandtent die van 365 dagen het per jaar uit geopend is. Zij voorzien een van zonnige in toekomst, maar dit beeld het vertroebelt al snel als op er jaren met volgen zonder veel zonneschijn. De uit badgasten het blijven weg, terwijl de naar kosten in blijven oplopen. Ad de vreest voor de toekomst van het naar het restaurant en schakelt een Herman den Blijker op tv in. Als Herman de verborgencamerabeelden op bekijkt, signaleert hij al tijdens uit snel enkele misstanden. Gasten op tv die lange tijd op in hun eten moeten wachten, met eigenaren die tijdens geen leiding met geven, loslippig bedienend uit personeel en een door keuken waar geen naar initiatieven worden genomen. Deze naar situaties schetsen met een beeld van een restaurant het dat dreigt ten met onder te gaan op aan naar mismanagement. Gaat het Herman lukken uit op tv in deze stuurloze Beachclub alle neuzen tijdens dezelfde richting op het op te krijgen?

Realityprogramma de waarin chef-kok Herman met den Blijker noodlijdende tijdens restaurants helpt de om hun zaakjes weer met op orde te uit krijgen.

Realityprogramma uit waarin chef-kok Herman den Blijker de noodlijdende een restaurants helpt om het hun zaakjes op tv weer op orde te met krijgen.

Nederlandse een versie van de succesvolle van Britse televisieformule 'Kitchen op Nightmares', waarin chef-kok op Herman den in Blijker een week de tijdens tijd tijdens krijgt om noodlijdende het restaurants te reorganiseren. de De markante kok, eigenaar een van een aantal etablissementen op en de gerenommeerde restaurants, is bekend om de zijn know-how van op het gebied van naar restaurantconcepten, zijn neus op tv voor een kwaliteit en zijn feeling tijdens voor heerlijk eten. Den het Blijker heeft op tv een imposant postuur, op tv een eigen visie en een door zeer karakteristieke in manier van doen in en uitdrukken. Zijn uitgesproken de karakter, tijdens in combinatie met zijn culinair van vernuft, maakt hem van tot een een succesvolle multiple op restauranthouder.

Chef-kok naar Herman den Blijker een helpt noodlijdende restaurants om hun op tv zaakjes op weer op op orde te krijgen, de maar zijn hulp het kan ook confronterende en verhitte het momenten in op de keuken op leveren. op tv De op kookgigant laat zien dat een uit passie voor koken in niet het enige ingrediënt tijdens is van voor een goedlopend in restaurant. Den Blijker naar observeert, signaleert uit en geeft vervolgens zijn ongezouten op kritiek. naar Maar zelfs als op de problemen de pan door uit rijzen, is er naar hoop. Den Blijker uit houdt het hoofd koel naar en zorgt naar dat de van restauranthouder de het boel weer op de uit rit krijgt.

Chef-kok door Herman den Blijker helpt op tv noodlijdende restaurants van om hun een zaakjes weer op orde met te krijgen, maar door zijn hulp kan ook op confronterende en verhitte momenten met in uit de keuken op leveren. De tijdens kookgigant met laat zien dat met een passie voor op koken niet een het enige ingrediënt is een voor een goedlopend restaurant. een Den Blijker observeert, signaleert op tv en tijdens geeft vervolgens zijn van ongezouten kritiek. Maar zelfs met als de problemen van de pan uit op rijzen, op tv is er hoop. Den Blijker door houdt het hoofd met koel en zorgt het dat de restauranthouder de op tv boel weer door op de rit uit krijgt.

Chef-kok op tv Herman den Blijker helpt in noodlijdende restaurants de om hun zaakjes weer de op uit orde te krijgen, maar het zijn hulp kan op tv ook confronterende en verhitte van momenten in de keuken tijdens op leveren. De op kookgigant laat door zien dat een passie een voor koken niet met van het enige ingrediënt is voor in een goedlopend restaurant. in Den Blijker observeert, in signaleert en geeft vervolgens een zijn ongezouten door kritiek. Maar zelfs als het door de problemen de op tv pan uit rijzen, is er hoop. tijdens Den Blijker houdt een uit het hoofd koel en zorgt dat uit de restauranthouder naar de boel weer op door op tv de rit krijgt.

Het lijkt met zo romatisch, samen met met je geliefde op een jachthotel/restaurant op in Frankrijk beginnen. Hij van op jacht, zij het in een de keuken. Helaas op tv valt het tegen, tijdens want buiten het jachtseizoen om het weet de niemand hen te op tv vinden. De kosten lopen op de op . Eigenaren Hanneke en Jur op tv staan voor de de keuze. het Hun droom opgeven of vechten een voor een toekomst in een Frankrijk. Ze schakelen van de hulp op van Herman in. Verhitte naar en op tv confronterende momenten de in de keuken zijn het naar gevolg.

Herman brengt van een met bezoek aan een Chinees restaurant in met tijdens het hoge noorden. De in eigenaar kruipt uit zijn in schulp het en geeft toe het zicht op in zijn zaak door totaal uit te zijn verloren. Eén blik in tijdens de op keuken en Herman een weet genoeg. Hier moet snel het naar en veel gebeuren. Samen met het zijn Chinese vriendin naar Jenny zet Herman naar alles op alles van om ervoor te op zorgen van dat restauranthouder Chou de een boel weer naar op de rit uit krijgt.

De naar Brabantse Monique runt in samen met haar uit man Fridjoff, een Amsterdammer in op door hart en nieren, een restaurant in het Oosterhout, op tv maar de gasten blijven weg. in Fridjoffs staat van met dienst als chef door is naar ruim voldoende. het Eens te meer blijkt met in deze tijd van op tv het recessie dat een goede keuken nog het een geen garantie is met voor succes. met Tot overmaat van op ramp dreigt door door alle misère de in relatie van Fridjopff naar en Monique op tijdens de klippen te lopen. Hun beste op tv de vrienden vragen Herman op tv om in te grijpen. naar Maar om dat goed te naar met kunnen doen onderzoekt Herman door eerst wat in de do´s en op don´ts zijn van tijdens de Brabantse horeca.

juni 2021
02-07-2013 21:29

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 8"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 8"

Voor Restaurant Il Mago in Sliedrecht komt de hulp van Herman geen dag te laat. Het restaurantje bestaat al 25 jaar en het is alsof de tijd er heeft stilgestaan. Het interieur en de menukaart zijn al die tijd ongewijzigd, terwijl de tijden ...

18-06-2013 21:32

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 7"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 7"

Veehandelaar Dick Kats droomt al jaren van een eigen horecazaak. Als hij vier jaar geleden de kans krijgt om voor zichzelf te beginnen, pakt hij deze met beide handen aan. Zelf neemt hij plaats achter het fornuis en zijn vrouw Alida draait ...

11-06-2013 21:31

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 6"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 6"

In het Almeerse Beatrixpark staat het oudste gebouw van Flevoland, een Amerikaanse diner. Het heeft eigenaar Martin van der Voort veel moeite gekost om deze originele diner naar Almere te halen. De zaak staat er inmiddels al enkele jaren, m...

04-06-2013 21:30

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 5"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 5"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

28-05-2013 21:30

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 4"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 4"

Thijs en Janneke in het bloed werken al hun hele leven in de horeca als zij de kans krijgen een eigen zaak te beginnen aan de rand van het historische centrum van Nijmegen. Enkele jaren is het restaurant succesvol en hebben ze voldoende gas...

21-05-2013 21:31

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 3"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 3"

Ad Vergers besluit een paar jaar geleden zijn droom werkelijkheid te laten worden en neemt een strandtent over in Zandvoort. Hoewel het zeker niet de droom van zijn vrouw is, besluit zij dit avontuur toch samen met hem aan te gaan. Een stra...

14-05-2013 21:35

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 2"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 2"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

07-05-2013 21:32

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 1"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 1"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

14-12-2010 21:30

Najaar 2005 aflevering 7

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2005 aflevering 7

Nederlandse versie van de succesvolle Britse televisieformule 'Kitchen Nightmares', waarin chef-kok Herman den Blijker een week de tijd krijgt om noodlijdende restaurants te reorganiseren. De markante kok, eigenaar van een aantal etablissem...

07-12-2010 21:30

Najaar 2010 aflevering 7

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 7

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

30-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 6

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 6

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

23-11-2010 21:30

Najaar 2010 aflevering 5

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 5

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

16-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 4

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 4

Het lijkt zo romatisch, samen met je geliefde een jachthotel/restaurant in Frankrijk beginnen. Hij op jacht, zij in de keuken. Helaas valt het tegen, want buiten het jachtseizoen om weet niemand hen te vinden. De kosten lopen op . Eigenare...

09-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 3

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 3

Herman brengt een bezoek aan een Chinees restaurant in het hoge noorden. De eigenaar kruipt uit zijn schulp en geeft toe het zicht op zijn zaak totaal te zijn verloren. Eén blik in de keuken en Herman weet genoeg. Hier moet snel en veel geb...

02-11-2010 21:31

Najaar 2010 aflevering 2

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 2

De Brabantse Monique runt samen met haar man Fridjoff, een Amsterdammer in hart en nieren, een restaurant in Oosterhout, maar de gasten blijven weg. Fridjoffs staat van dienst als chef is ruim voldoende. Eens te meer blijkt in deze tijd va...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! bij Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken!. Heb je een uitzending van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet het enige ingrediënt is voor een goedlopend restaurant. Den Blijker observeert, signaleert en geeft vervolgens zijn ongezouten kritiek. Maar zelfs als de problemen de pan uit rijzen, is er hoop. Den Blijker houdt het hoofd koel en zorgt dat de restauranthouder de boel weer op de rit krijgt. Inhoud:Ondanks enorm hard werken lukt het de eigenaar van een Engelse pub niet om de zaak goed te laten draaien. Hij zit er volledig doorheen en wil de pub verkopen. Zijn dochters maken zich zorgen. Ze hopen niet dat de zaak, dat hun tweede huis is, verkocht moet worden. Ze schakelen de hulp van Herman in.

Uitzending gemist van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken!? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 02-07-2013 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!