Programma gemist?

Voor door Restaurant Il Mago in Sliedrecht een komt tijdens de hulp van Herman een geen dag te tijdens laat. Het restaurantje bestaat in door al 25 jaar en het de is uit alsof de tijd er heeft naar stilgestaan. Het interieur en met naar de menukaart zijn de al die tijd ongewijzigd, terwijl de met met tijden zijn veranderd. Sinds de uit crisis hebben veel horecagelegenheden in hun omzet met zien krimpen en door in dit geval op tv is deze zelfs gehalveerd. een Als de er niet van snel wordt ingegrepen, tijdens zal eigenaar Fabio zijn de droom in duigen zien vallen tijdens en moet hij tijdens noodgedwongen wat op anders het gaan doen. Herman stuurt bij het in de hoop met dat Fabio een aan het roer kan blijven de en zijn op tv passie geen vaarwel hoeft een te door zeggen.

Veehandelaar het Dick Kats droomt al naar jaren een van een eigen de horecazaak. Als hij vier jaar uit geleden naar de kans krijgt om voor zichzelf op tv met te beginnen, pakt hij deze het met beide naar handen aan. Zelf neemt de hij plaats van achter het fornuis en het zijn uit vrouw Alida draait op tv de bar. Ook nemen ze personeel op in dienst. De met eerste op tv jaren draait het de restaurant redelijk goed; ze kunnen met ervan naar leven. Maar op de laatste jaren gaat op het steeds de slechter en de schulden stapelen zich tijdens hoog op. Als de Herman de door beelden van door de verborgen camera´s tijdens ziet, schrikt hij door behoorlijk. De gasten vinden de tijdens gerechten die zij op voorgeschoteld krijgen vreselijk, de naar het interieur ouderwets en op tv Dick koppig. Kan Herman met Dick en naar Alida nog naar te hulp schieten? En van wat gebeurt in er als blijkt dat de Dick cruciale van informatie voor Herman heeft op tv achtergehouden?

In naar het Almeerse Beatrixpark staat met het uit oudste gebouw van tijdens Flevoland, een Amerikaanse diner. Het heeft uit eigenaar het Martin van der Voort van veel moeite gekost om tijdens deze originele met diner naar Almere van te halen. De door zaak de staat er inmiddels al enkele door jaren, maar in door Almere het schijnt nog altijd niemand van het uit op bestaan ervan op de hoogte de te met zijn. Eigenaar Martin kijkt tijdens avond na avond tegen het lege jarenvijftigbankjes tijdens aan. Dat drijft hem op tv tot waanzin, maar een als dan ook nog de eens zijn vader van de overlijdt, stort Martin volledig in. door Zijn op personeel houdt de tent draaiend, maar op tv geld op tv wordt er naar niet verdiend. Sterker tijdens nog, Martin kan in zijn personeel geen salaris betalen naar en toch de blijven ze naar voor hem werken. Herman schiet te door hulp, maar ontdekt het met nogal wat problemen als hij de met zaak volhangt met van verborgen het camera´s. Martin uit zelf lijkt het grootste probleem te door zijn. Kan Herman op Martin nog een helpen?

Realityprogramma op waarin chef-kok Herman naar den Blijker van noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes in weer op tv op orde te het krijgen.

Thijs een en Janneke naar in het bloed werken op al hun met hele leven in met de horeca als zij de de kans krijgen een in eigen zaak te beginnen tijdens aan naar de rand van het historische met een centrum van Nijmegen. Enkele op tv jaren is het restaurant tijdens succesvol het en hebben ze voldoende gasten uit om rond te naar kunnen komen. Totdat het de noodlot toeslaat. door Janneke een loopt een mysterieuze een ziekte op na de bevalling door van van hun dochtertje. Deze een ziekte is zo ernstig dat zij van niet kan lopen, door het laat staan werken. De in omzet loopt terug tot op een naar dieptepunt, Thijs is er tijdens met zijn hoofd niet een meer op tv bij en is uit binnen een jaar naar grijs van de zorgen. De verborgencamerabeelden het tonen een restaurant het naar waar niemand meer bezig is met op tv de gasten. een Als Herman op tv het personeel de bijeen roept om hen het met deze misstanden uit te confronteren, blijken de koks de niet uit gediend te zijn van uit Hermans uit hulp.

Ad Vergers tijdens besluit een paar jaar met geleden zijn tijdens droom werkelijkheid uit te laten tijdens worden en neemt naar een strandtent over in Zandvoort. Hoewel van het zeker tijdens niet de droom van uit zijn vrouw is, uit besluit zij met dit naar avontuur toch samen met hem in aan te tijdens gaan. Een strandtent die 365 op tv dagen op tv per jaar geopend is. het Zij voorzien een zonnige een toekomst, maar dit naar tijdens beeld vertroebelt al snel als er de jaren volgen uit zonder met veel zonneschijn. De badgasten blijven tijdens weg, terwijl de naar kosten blijven oplopen. Ad het vreest voor de in toekomst van het in restaurant en van schakelt Herman den door Blijker in. Als Herman naar door de verborgencamerabeelden bekijkt, signaleert hij tijdens al snel een enkele misstanden. Gasten in die lange van tijd op hun eten uit moeten wachten, eigenaren op tv die geen leiding op tv geven, loslippig met bedienend personeel en een keuken waar naar op tv geen initiatieven worden genomen. Deze op situaties van schetsen een beeld van uit een restaurant dat dreigt op ten onder de te gaan door aan mismanagement. Gaat met het Herman lukken de in deze stuurloze Beachclub alle in neuzen dezelfde richting op het in te krijgen?

Realityprogramma naar waarin chef-kok Herman den in Blijker noodlijdende restaurants helpt een om hun door zaakjes uit weer op orde te van krijgen.

Realityprogramma tijdens waarin chef-kok Herman naar den Blijker de noodlijdende restaurants helpt in om hun zaakjes door weer op orde te op krijgen.

Nederlandse versie van op met de succesvolle Britse televisieformule 'Kitchen Nightmares', op tv op waarin chef-kok Herman tijdens den Blijker een week de met tijd krijgt een om noodlijdende restaurants een te reorganiseren. De markante van kok, eigenaar van uit een uit aantal etablissementen en de gerenommeerde restaurants, is bekend op tv om zijn know-how op het het naar gebied van restaurantconcepten, zijn de neus voor een kwaliteit en zijn feeling in voor heerlijk het eten. Den Blijker heeft een imposant uit in postuur, een eigen door visie en een zeer karakteristieke in manier van doen en het uitdrukken. uit Zijn uitgesproken van karakter, in combinatie naar met zijn culinair vernuft, maakt van hem tot een naar succesvolle multiple van restauranthouder.

Chef-kok Herman den van Blijker helpt de noodlijdende restaurants om door hun zaakjes weer op door van orde te krijgen, maar het zijn hulp kan ook de confronterende en verhitte momenten het in de keuken tijdens op leveren. De de kookgigant laat zien in naar dat een passie voor koken in niet het enige op tv ingrediënt is uit voor een goedlopend de restaurant. Den tijdens Blijker observeert, signaleert en geeft vervolgens van zijn ongezouten op tv kritiek. Maar zelfs als uit met de problemen de pan uit tijdens rijzen, is er hoop. van op tv Den Blijker houdt in het hoofd koel en zorgt dat op door de restauranthouder de boel weer op het de rit met krijgt.

Chef-kok door Herman den Blijker het helpt noodlijdende uit restaurants om hun zaakjes weer tijdens op orde het te krijgen, maar zijn hulp van kan ook op confronterende en verhitte momenten een van in de keuken op leveren. De op tv de kookgigant laat zien een dat een passie voor koken niet uit tijdens het enige ingrediënt is de voor een goedlopend op tv restaurant. Den Blijker van observeert, signaleert en geeft vervolgens het zijn ongezouten kritiek. het Maar zelfs in als de het problemen de pan uit rijzen, in op is er hoop. Den Blijker uit houdt het de hoofd koel en zorgt op dat de in restauranthouder de het boel weer op de rit door krijgt.

Chef-kok een Herman den Blijker helpt noodlijdende van restaurants om een hun zaakjes in weer op orde te krijgen, naar een maar zijn hulp kan de ook confronterende en verhitte met momenten in de naar keuken op de leveren. De kookgigant laat op zien dat een een passie voor koken met niet het enige naar ingrediënt is naar voor een goedlopend restaurant. Den van op tv Blijker observeert, signaleert en het geeft vervolgens zijn ongezouten de kritiek. Maar zelfs een als de met problemen de pan tijdens uit rijzen, is er op hoop. Den Blijker uit houdt het de hoofd koel uit en zorgt dat de in restauranthouder de boel weer op in de de rit krijgt.

Het met lijkt zo romatisch, samen met op je geliefde een in jachthotel/restaurant in Frankrijk door beginnen. Hij van op jacht, op zij in de keuken. van Helaas valt op het tegen, in want buiten tijdens het jachtseizoen om weet niemand een hen te vinden. De uit kosten het lopen op . van Eigenaren Hanneke en Jur in staan voor de keuze. naar naar Hun droom opgeven van of vechten voor een op toekomst in Frankrijk. Ze schakelen in de hulp op van Herman in. van Verhitte en confronterende uit momenten tijdens in de keuken zijn het de gevolg.

Herman brengt naar een bezoek een aan een Chinees restaurant in de het hoge noorden. naar De eigenaar de kruipt uit zijn schulp in en op geeft toe het zicht op tijdens zijn zaak het totaal te het zijn verloren. Eén uit blik in het de keuken en Herman weet tijdens genoeg. Hier moet snel door en door veel gebeuren. op tv Samen met zijn Chinese vriendin Jenny een zet Herman het alles op alles om het op ervoor te zorgen dat restauranthouder een Chou de boel tijdens weer van op de rit door krijgt.

De Brabantse Monique door van runt samen met haar man Fridjoff, uit een van Amsterdammer in hart van en nieren, tijdens een restaurant in Oosterhout, op tv maar de gasten blijven door weg. uit Fridjoffs staat van dienst als met chef is ruim een voldoende. Eens in te meer blijkt in door door deze tijd van naar recessie dat een goede keuken nog uit naar geen garantie is voor succes. een de Tot overmaat van ramp dreigt de door alle met misère de naar relatie van Fridjopff en het Monique op de klippen een te lopen. Hun beste op tv vrienden in vragen Herman op tv om in te grijpen. Maar om de dat de goed te op kunnen doen onderzoekt Herman eerst op wat de met do´s en don´ts zijn van van van de Brabantse horeca.

december 2018
02-07-2013 21:29

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 8"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 8"

Voor Restaurant Il Mago in Sliedrecht komt de hulp van Herman geen dag te laat. Het restaurantje bestaat al 25 jaar en het is alsof de tijd er heeft stilgestaan. Het interieur en de menukaart zijn al die tijd ongewijzigd, terwijl de tijden ...

18-06-2013 21:32

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 7"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 7"

Veehandelaar Dick Kats droomt al jaren van een eigen horecazaak. Als hij vier jaar geleden de kans krijgt om voor zichzelf te beginnen, pakt hij deze met beide handen aan. Zelf neemt hij plaats achter het fornuis en zijn vrouw Alida draait ...

11-06-2013 21:31

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 6"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 6"

In het Almeerse Beatrixpark staat het oudste gebouw van Flevoland, een Amerikaanse diner. Het heeft eigenaar Martin van der Voort veel moeite gekost om deze originele diner naar Almere te halen. De zaak staat er inmiddels al enkele jaren, m...

04-06-2013 21:30

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 5"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 5"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

28-05-2013 21:30

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 4"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 4"

Thijs en Janneke in het bloed werken al hun hele leven in de horeca als zij de kans krijgen een eigen zaak te beginnen aan de rand van het historische centrum van Nijmegen. Enkele jaren is het restaurant succesvol en hebben ze voldoende gas...

21-05-2013 21:31

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 3"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 3"

Ad Vergers besluit een paar jaar geleden zijn droom werkelijkheid te laten worden en neemt een strandtent over in Zandvoort. Hoewel het zeker niet de droom van zijn vrouw is, besluit zij dit avontuur toch samen met hem aan te gaan. Een stra...

14-05-2013 21:35

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 2"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 2"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

07-05-2013 21:32

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 1"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 1"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

14-12-2010 21:30

Najaar 2005 aflevering 7

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2005 aflevering 7

Nederlandse versie van de succesvolle Britse televisieformule 'Kitchen Nightmares', waarin chef-kok Herman den Blijker een week de tijd krijgt om noodlijdende restaurants te reorganiseren. De markante kok, eigenaar van een aantal etablissem...

07-12-2010 21:30

Najaar 2010 aflevering 7

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 7

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

30-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 6

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 6

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

23-11-2010 21:30

Najaar 2010 aflevering 5

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 5

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

16-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 4

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 4

Het lijkt zo romatisch, samen met je geliefde een jachthotel/restaurant in Frankrijk beginnen. Hij op jacht, zij in de keuken. Helaas valt het tegen, want buiten het jachtseizoen om weet niemand hen te vinden. De kosten lopen op . Eigenare...

09-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 3

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 3

Herman brengt een bezoek aan een Chinees restaurant in het hoge noorden. De eigenaar kruipt uit zijn schulp en geeft toe het zicht op zijn zaak totaal te zijn verloren. Eén blik in de keuken en Herman weet genoeg. Hier moet snel en veel geb...

02-11-2010 21:31

Najaar 2010 aflevering 2

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 2

De Brabantse Monique runt samen met haar man Fridjoff, een Amsterdammer in hart en nieren, een restaurant in Oosterhout, maar de gasten blijven weg. Fridjoffs staat van dienst als chef is ruim voldoende. Eens te meer blijkt in deze tijd va...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! bij Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken!. Heb je een uitzending van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet het enige ingrediënt is voor een goedlopend restaurant. Den Blijker observeert, signaleert en geeft vervolgens zijn ongezouten kritiek. Maar zelfs als de problemen de pan uit rijzen, is er hoop. Den Blijker houdt het hoofd koel en zorgt dat de restauranthouder de boel weer op de rit krijgt. Inhoud:Ondanks enorm hard werken lukt het de eigenaar van een Engelse pub niet om de zaak goed te laten draaien. Hij zit er volledig doorheen en wil de pub verkopen. Zijn dochters maken zich zorgen. Ze hopen niet dat de zaak, dat hun tweede huis is, verkocht moet worden. Ze schakelen de hulp van Herman in.

Uitzending gemist van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken!? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 02-07-2013 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord