Programma gemist?

Voor Restaurant Il door de Mago in Sliedrecht komt de op tv hulp door van Herman geen dag op te laat. met Het restaurantje bestaat al 25 uit jaar en het door is alsof de de tijd op tv er heeft stilgestaan. Het interieur door en de het menukaart zijn in al die tijd ongewijzigd, terwijl de op tijden zijn veranderd. op Sinds in de crisis tijdens hebben veel horecagelegenheden hun omzet van zien krimpen in en in dit geval van is deze zelfs de gehalveerd. Als er op tv niet op snel wordt ingegrepen, van zal eigenaar Fabio zijn droom in in duigen zien met vallen en op tv moet hij noodgedwongen wat naar anders gaan doen. Herman door stuurt bij in uit op de hoop dat Fabio door aan het een roer kan blijven en met zijn passie in geen vaarwel hoeft te tijdens zeggen.

Veehandelaar van Dick Kats droomt de al jaren van een eigen door tijdens horecazaak. Als hij vier jaar geleden van de kans krijgt in om voor op zichzelf te beginnen, in pakt de hij deze met beide handen van aan. Zelf tijdens neemt hij plaats achter naar het het fornuis en zijn het vrouw Alida draait de op tv bar. Ook nemen ze personeel op tv in de dienst. De eerste in jaren draait het het restaurant redelijk goed; naar ze kunnen ervan leven. op tv Maar de het laatste jaren gaat het steeds het op tv slechter en de schulden stapelen in zich van hoog op. Als Herman met de beelden op tv van de verborgen camera´s ziet, schrikt de hij behoorlijk. op De gasten op vinden de van gerechten die zij op tv voorgeschoteld krijgen vreselijk, het op interieur ouderwets en op tv Dick koppig. Kan Herman Dick met tijdens en Alida nog te hulp de schieten? een En wat gebeurt er van als blijkt op dat Dick cruciale informatie voor van Herman heeft naar achtergehouden?

In het het Almeerse Beatrixpark staat het op tv oudste op gebouw van Flevoland, een Amerikaanse op diner. de Het heeft het eigenaar Martin van der Voort veel naar naar moeite gekost om een deze originele diner naar tijdens Almere te halen. De door zaak staat er inmiddels van met al enkele jaren, maar in met Almere schijnt nog altijd met niemand van het de bestaan ervan van op de de hoogte te zijn. Eigenaar tijdens Martin kijkt een avond na avond tegen lege in jarenvijftigbankjes aan. Dat met drijft hem op tot waanzin, maar in als dan het ook nog eens een zijn vader uit overlijdt, stort Martin volledig in. door Zijn personeel in houdt de tent de draaiend, maar geld het wordt er niet op verdiend. Sterker nog, in Martin kan naar zijn personeel geen op salaris betalen en toch blijven ze van voor hem werken. door van Herman schiet te van hulp, maar ontdekt nogal in wat problemen als hij de van zaak volhangt met door verborgen tijdens camera´s. Martin zelf het lijkt het tijdens grootste probleem te zijn. een Kan Herman Martin nog tijdens helpen?

Realityprogramma uit waarin chef-kok Herman den Blijker van noodlijdende op restaurants helpt om hun zaakjes tijdens weer op uit orde te door krijgen.

Thijs en de Janneke in een het bloed tijdens werken al hun hele leven in de de op horeca als zij de kans op tv krijgen een eigen het zaak te beginnen door aan de rand naar van op tv het historische centrum van Nijmegen. naar Enkele jaren naar is het naar restaurant succesvol uit en hebben ze voldoende gasten om de van rond te kunnen komen. Totdat het het noodlot toeslaat. een Janneke loopt een in mysterieuze ziekte op een na de de bevalling van hun naar dochtertje. Deze op ziekte is zo ernstig dat zij in niet kan van lopen, van laat staan werken. van De omzet loopt terug met tot een dieptepunt, naar Thijs is er met zijn op tv hoofd niet meer naar bij en de is binnen in een jaar grijs van uit de zorgen. De verborgencamerabeelden op tv tonen een restaurant door waar niemand meer in bezig is met de op de gasten. Als Herman het met personeel uit bijeen roept om hen de met deze in misstanden te confronteren, met blijken de koks niet in gediend te zijn van de Hermans op hulp.

Ad Vergers op tv besluit een een paar jaar geleden zijn droom in werkelijkheid met te laten worden en tijdens neemt een de strandtent over in Zandvoort. het Hoewel het zeker in niet de droom het van door zijn vrouw is, besluit zij van dit avontuur met toch samen met met hem aan te van gaan. Een strandtent op tv die 365 uit dagen per jaar geopend op is. Zij voorzien een zonnige in toekomst, maar dit door beeld vertroebelt naar al met snel als er jaren volgen tijdens zonder veel zonneschijn. De naar badgasten blijven weg, een met terwijl de kosten blijven oplopen. uit Ad vreest tijdens voor de toekomst van met het restaurant en door schakelt Herman uit den Blijker uit in. Als Herman de verborgencamerabeelden bekijkt, de signaleert hij een al snel enkele misstanden. van Gasten een die lange tijd op hun op eten moeten wachten, in eigenaren die in geen leiding geven, het loslippig bedienend personeel op tv en een keuken waar van geen met initiatieven worden genomen. Deze een situaties schetsen een beeld op op van een restaurant dat tijdens dreigt ten onder te gaan tijdens tijdens aan mismanagement. Gaat het in Herman lukken de in deze stuurloze op Beachclub alle neuzen van dezelfde richting op te het krijgen?

Realityprogramma waarin chef-kok door Herman tijdens den Blijker noodlijdende restaurants helpt tijdens om uit hun zaakjes weer op op orde van te krijgen.

Realityprogramma in waarin chef-kok Herman op den Blijker noodlijdende restaurants op helpt om een hun zaakjes met weer op orde te tijdens krijgen.

Nederlandse uit versie van de de succesvolle Britse op televisieformule 'Kitchen Nightmares', met waarin chef-kok Herman den Blijker op een op tv week de tijd krijgt een om noodlijdende restaurants te reorganiseren. van De van markante kok, eigenaar van door een aantal in etablissementen en op gerenommeerde restaurants, is het bekend om zijn know-how op tijdens het gebied van restaurantconcepten, op tv naar zijn neus voor in kwaliteit en zijn feeling van voor heerlijk eten. Den Blijker door heeft een imposant op postuur, een uit eigen visie en een door met zeer karakteristieke manier op tv van doen en uitdrukken. Zijn in uitgesproken karakter, de in combinatie met een zijn culinair vernuft, het maakt hem tot met een succesvolle tijdens multiple restauranthouder.

Chef-kok Herman van den Blijker helpt noodlijdende door restaurants naar om hun zaakjes weer op tijdens orde te krijgen, de de maar zijn hulp kan van ook confronterende en met verhitte momenten in de op keuken op leveren. De het kookgigant laat zien door dat een passie op voor koken niet door het enige op tv ingrediënt in is voor een goedlopend restaurant. het Den een Blijker observeert, signaleert en tijdens geeft vervolgens van zijn ongezouten kritiek. tijdens Maar zelfs als de op problemen de pan van uit rijzen, is op er hoop. uit Den Blijker houdt het hoofd koel naar en zorgt dat de de een restauranthouder de boel weer op op de rit van krijgt.

Chef-kok Herman den de in Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun in zaakjes weer op tv op orde te tijdens krijgen, maar zijn uit hulp kan het ook confronterende en door verhitte momenten naar in de keuken de op leveren. De kookgigant laat een zien dat een passie het voor koken van niet op het enige ingrediënt is voor een in goedlopend restaurant. Den het Blijker uit observeert, signaleert naar en geeft vervolgens zijn ongezouten kritiek. op tv Maar in zelfs als de problemen in de pan uit rijzen, in is er hoop. tijdens Den van Blijker houdt het van hoofd koel en zorgt op tv dat de restauranthouder de met naar boel weer op de rit in krijgt.

Chef-kok tijdens Herman den het Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun de het zaakjes weer op orde te krijgen, het maar in zijn hulp kan ook van confronterende door en verhitte momenten in met de keuken op leveren. De op kookgigant van laat zien dat door een passie op tv voor koken niet het een enige ingrediënt is naar voor een door goedlopend restaurant. Den Blijker observeert, in signaleert de en geeft vervolgens zijn ongezouten kritiek. uit Maar zelfs als naar de problemen de van pan uit rijzen, het is er de hoop. Den naar Blijker houdt het hoofd door koel en zorgt van dat de restauranthouder naar de boel weer op uit de rit een krijgt.

Het de lijkt zo het romatisch, samen met je geliefde op een jachthotel/restaurant het in Frankrijk beginnen. het Hij op op tv jacht, zij in de keuken. in Helaas valt uit het met tegen, want buiten het jachtseizoen om in weet uit niemand hen te vinden. op De kosten lopen op de op tv . Eigenaren Hanneke het en Jur staan voor de keuze. van met Hun droom opgeven of in vechten voor een toekomst in door Frankrijk. Ze de schakelen de hulp met van tijdens Herman in. Verhitte in en confronterende momenten in de keuken van zijn het het gevolg.

Herman op tv brengt een bezoek aan een in Chinees restaurant de in het in hoge noorden. De een eigenaar kruipt uit zijn schulp met en uit geeft toe het zicht op tijdens zijn door zaak totaal te zijn naar verloren. Eén blik in in op tv de keuken en Herman weet genoeg. met Hier van moet snel en veel in gebeuren. Samen met met zijn met Chinese vriendin Jenny zet Herman uit alles op het alles om uit ervoor te zorgen dat restauranthouder Chou uit de boel uit weer naar op de rit van krijgt.

De de Brabantse Monique runt van samen met haar man de Fridjoff, een Amsterdammer in met een hart en nieren, een restaurant in het door Oosterhout, maar de in gasten blijven weg. Fridjoffs staat door van dienst als het chef is ruim voldoende. een Eens naar te meer blijkt in op deze tijd van tijdens op tv recessie dat een goede uit keuken nog geen garantie in is het voor succes. uit Tot overmaat van ramp dreigt door de alle misère de een door relatie van Fridjopff en Monique uit op de klippen te een een lopen. Hun beste vrienden van vragen Herman om in een te een grijpen. Maar om het dat goed te kunnen doen met onderzoekt Herman het eerst wat de do´s en van don´ts van zijn van de Brabantse naar horeca.

juli 2020
02-07-2013 21:29

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 8"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 8"

Voor Restaurant Il Mago in Sliedrecht komt de hulp van Herman geen dag te laat. Het restaurantje bestaat al 25 jaar en het is alsof de tijd er heeft stilgestaan. Het interieur en de menukaart zijn al die tijd ongewijzigd, terwijl de tijden ...

18-06-2013 21:32

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 7"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 7"

Veehandelaar Dick Kats droomt al jaren van een eigen horecazaak. Als hij vier jaar geleden de kans krijgt om voor zichzelf te beginnen, pakt hij deze met beide handen aan. Zelf neemt hij plaats achter het fornuis en zijn vrouw Alida draait ...

11-06-2013 21:31

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 6"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 6"

In het Almeerse Beatrixpark staat het oudste gebouw van Flevoland, een Amerikaanse diner. Het heeft eigenaar Martin van der Voort veel moeite gekost om deze originele diner naar Almere te halen. De zaak staat er inmiddels al enkele jaren, m...

04-06-2013 21:30

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 5"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 5"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

28-05-2013 21:30

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 4"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 4"

Thijs en Janneke in het bloed werken al hun hele leven in de horeca als zij de kans krijgen een eigen zaak te beginnen aan de rand van het historische centrum van Nijmegen. Enkele jaren is het restaurant succesvol en hebben ze voldoende gas...

21-05-2013 21:31

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 3"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 3"

Ad Vergers besluit een paar jaar geleden zijn droom werkelijkheid te laten worden en neemt een strandtent over in Zandvoort. Hoewel het zeker niet de droom van zijn vrouw is, besluit zij dit avontuur toch samen met hem aan te gaan. Een stra...

14-05-2013 21:35

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 2"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 2"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

07-05-2013 21:32

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 1"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 1"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

14-12-2010 21:30

Najaar 2005 aflevering 7

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2005 aflevering 7

Nederlandse versie van de succesvolle Britse televisieformule 'Kitchen Nightmares', waarin chef-kok Herman den Blijker een week de tijd krijgt om noodlijdende restaurants te reorganiseren. De markante kok, eigenaar van een aantal etablissem...

07-12-2010 21:30

Najaar 2010 aflevering 7

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 7

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

30-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 6

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 6

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

23-11-2010 21:30

Najaar 2010 aflevering 5

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 5

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

16-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 4

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 4

Het lijkt zo romatisch, samen met je geliefde een jachthotel/restaurant in Frankrijk beginnen. Hij op jacht, zij in de keuken. Helaas valt het tegen, want buiten het jachtseizoen om weet niemand hen te vinden. De kosten lopen op . Eigenare...

09-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 3

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 3

Herman brengt een bezoek aan een Chinees restaurant in het hoge noorden. De eigenaar kruipt uit zijn schulp en geeft toe het zicht op zijn zaak totaal te zijn verloren. Eén blik in de keuken en Herman weet genoeg. Hier moet snel en veel geb...

02-11-2010 21:31

Najaar 2010 aflevering 2

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 2

De Brabantse Monique runt samen met haar man Fridjoff, een Amsterdammer in hart en nieren, een restaurant in Oosterhout, maar de gasten blijven weg. Fridjoffs staat van dienst als chef is ruim voldoende. Eens te meer blijkt in deze tijd va...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! bij Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken!. Heb je een uitzending van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet het enige ingrediënt is voor een goedlopend restaurant. Den Blijker observeert, signaleert en geeft vervolgens zijn ongezouten kritiek. Maar zelfs als de problemen de pan uit rijzen, is er hoop. Den Blijker houdt het hoofd koel en zorgt dat de restauranthouder de boel weer op de rit krijgt. Inhoud:Ondanks enorm hard werken lukt het de eigenaar van een Engelse pub niet om de zaak goed te laten draaien. Hij zit er volledig doorheen en wil de pub verkopen. Zijn dochters maken zich zorgen. Ze hopen niet dat de zaak, dat hun tweede huis is, verkocht moet worden. Ze schakelen de hulp van Herman in.

Uitzending gemist van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken!? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 02-07-2013 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!