Programma gemist?

Voor op Restaurant Il Mago in Sliedrecht de komt de hulp een van Herman met geen dag te laat. in naar Het restaurantje bestaat al 25 in jaar op en het is alsof het de tijd er heeft met stilgestaan. Het in interieur en de het menukaart zijn al naar die tijd ongewijzigd, terwijl uit de tijden zijn veranderd. op Sinds de naar crisis in hebben veel horecagelegenheden hun omzet zien door krimpen en de in op tv dit geval is deze uit zelfs gehalveerd. Als er niet het van snel wordt ingegrepen, zal tijdens eigenaar Fabio zijn droom in naar duigen zien vallen de en in moet hij uit noodgedwongen wat anders gaan doen. naar Herman stuurt bij in door de hoop dat door Fabio de aan het op tv roer kan blijven in en zijn passie geen van vaarwel hoeft te op zeggen.

Veehandelaar Dick door Kats droomt al jaren een van een in eigen horecazaak. Als uit hij vier jaar geleden door uit de kans krijgt naar om voor zichzelf te beginnen, pakt naar het hij deze met beide handen aan. tijdens Zelf neemt hij met plaats achter op tv het door fornuis en zijn vrouw Alida draait op van de bar. Ook nemen ze personeel op in naar dienst. De eerste jaren draait uit in het restaurant redelijk in goed; ze kunnen van ervan leven. Maar de laatste jaren van gaat het van steeds slechter en de tijdens schulden stapelen in zich hoog tijdens op. Als Herman het de beelden van de tijdens verborgen in camera´s ziet, schrikt hij behoorlijk. op De gasten vinden de van gerechten op die zij voorgeschoteld krijgen op vreselijk, het uit interieur ouderwets en Dick koppig. het Kan het Herman Dick en uit Alida nog te hulp van schieten? En wat gebeurt met er van als blijkt dat Dick cruciale tijdens informatie voor Herman het heeft door achtergehouden?

In het Almeerse het Beatrixpark staat uit het oudste gebouw van de Flevoland, het een Amerikaanse diner. Het van heeft eigenaar een Martin van der Voort naar veel moeite gekost het om deze de originele diner naar Almere te van halen. met De zaak staat een er inmiddels al op enkele jaren, maar in op Almere schijnt op tv nog altijd niemand van met het bestaan uit ervan op door de hoogte te zijn. Eigenaar op Martin kijkt met avond na avond tegen de lege jarenvijftigbankjes aan. Dat tijdens een drijft hem tot waanzin, op maar als dan ook door nog eens zijn vader naar in overlijdt, stort Martin uit volledig in. Zijn op tv personeel houdt de het tent draaiend, maar tijdens geld wordt er niet verdiend. tijdens Sterker van nog, Martin kan door zijn personeel geen salaris betalen en een toch blijven de ze van voor hem werken. uit Herman schiet te hulp, maar de ontdekt nogal wat van problemen als hij het de zaak volhangt op met verborgen camera´s. met Martin in zelf lijkt het grootste op tv probleem te zijn. Kan de Herman Martin nog het helpen?

Realityprogramma waarin chef-kok naar Herman een den Blijker tijdens noodlijdende restaurants helpt om hun de zaakjes in weer op orde te door krijgen.

Thijs en Janneke in naar in het bloed werken een al hun hele op tv leven in de een horeca als zij de met kans krijgen een eigen in zaak te in beginnen met aan de rand van het het historische centrum van Nijmegen. de op tv Enkele jaren is een het restaurant succesvol en tijdens hebben ze voldoende gasten in om rond uit te kunnen komen. Totdat op het noodlot van toeslaat. Janneke loopt een mysterieuze door het ziekte op na de bevalling op van hun dochtertje. Deze een ziekte is op tv zo ernstig dat op zij niet kan lopen, de laat uit staan werken. uit De omzet loopt door terug tot een dieptepunt, Thijs in is er met zijn met hoofd uit niet meer bij en is naar in binnen een jaar grijs van de naar naar zorgen. De verborgencamerabeelden de tonen een restaurant waar de niemand meer bezig is op met de naar gasten. Als Herman op het personeel bijeen een roept om op hen met deze misstanden te confronteren, in blijken van de koks niet gediend in te zijn van Hermans op het hulp.

Ad Vergers het besluit een paar jaar tijdens geleden zijn droom een in werkelijkheid te laten worden en naar neemt een strandtent over de met in Zandvoort. Hoewel het een zeker niet de droom van op tv zijn op tv vrouw is, besluit zij dit op het avontuur toch samen met hem aan uit te gaan. een Een op strandtent die 365 dagen het per jaar geopend van is. Zij voorzien een zonnige uit toekomst, maar dit van met beeld vertroebelt al naar snel als er jaren volgen uit zonder veel zonneschijn. De een badgasten blijven uit weg, terwijl met de kosten in blijven oplopen. Ad vreest voor de in toekomst uit van het restaurant door en schakelt Herman uit den Blijker een in. Als Herman op de verborgencamerabeelden bekijkt, signaleert hij naar al snel een enkele misstanden. Gasten het die lange tijd uit op hun eten de moeten wachten, eigenaren die geen door leiding de geven, loslippig bedienend de personeel en een keuken waar van geen initiatieven worden een genomen. Deze situaties naar schetsen een een beeld van een van restaurant dat dreigt het ten onder te gaan naar aan mismanagement. tijdens Gaat het op tv Herman lukken in deze stuurloze naar Beachclub alle neuzen naar dezelfde richting op op te met krijgen?

Realityprogramma waarin chef-kok in de Herman den Blijker noodlijdende uit restaurants helpt om hun de zaakjes weer op tijdens orde te van krijgen.

Realityprogramma waarin chef-kok op Herman den Blijker op noodlijdende tijdens restaurants helpt om hun zaakjes de weer op orde de te uit krijgen.

Nederlandse versie in van de succesvolle Britse van televisieformule in 'Kitchen Nightmares', waarin chef-kok Herman op tv den Blijker op tv een week de op tv tijd de krijgt om noodlijdende restaurants te reorganiseren. een door De markante kok, eigenaar van tijdens een aantal een etablissementen en met gerenommeerde restaurants, is bekend om van zijn know-how op door het gebied uit van restaurantconcepten, zijn neus voor van kwaliteit en zijn het feeling door voor heerlijk van eten. Den Blijker heeft een een imposant postuur, op tv een eigen visie en een een zeer karakteristieke manier uit op van doen en uitdrukken. Zijn uitgesproken naar karakter, in in combinatie met zijn culinair tijdens naar vernuft, maakt hem met tot een succesvolle multiple door restauranthouder.

Chef-kok een Herman den Blijker naar helpt noodlijdende van restaurants om hun zaakjes weer uit op orde te krijgen, de op tv maar zijn hulp kan tijdens ook confronterende en verhitte door momenten in de met keuken tijdens op leveren. De kookgigant laat zien naar dat van een passie voor koken op niet het enige tijdens ingrediënt is naar voor een goedlopend restaurant. Den het Blijker observeert, signaleert op tv en op geeft vervolgens zijn ongezouten tijdens kritiek. Maar zelfs als tijdens de problemen de een pan tijdens uit rijzen, is in er hoop. Den Blijker naar houdt tijdens het hoofd koel en de zorgt dat de naar restauranthouder de boel tijdens weer op de rit met krijgt.

Chef-kok door Herman den Blijker helpt noodlijdende het restaurants om tijdens hun zaakjes weer op naar orde te krijgen, naar maar in zijn hulp het kan ook confronterende en verhitte momenten de in met de keuken op in leveren. De kookgigant een laat zien dat een door passie voor koken door niet het enige ingrediënt uit is voor uit een goedlopend van restaurant. Den in Blijker observeert, signaleert en door geeft vervolgens zijn ongezouten kritiek. op tv Maar zelfs op tv als de de problemen de pan door uit rijzen, in is er hoop. Den Blijker houdt door uit het hoofd koel de en zorgt dat de de restauranthouder de boel weer in op de op tv rit krijgt.

Chef-kok Herman op tv den naar Blijker helpt noodlijdende restaurants uit om hun zaakjes weer op naar orde uit te krijgen, maar zijn hulp naar kan ook in confronterende en verhitte momenten een in van de keuken op leveren. De een kookgigant laat zien het op dat een passie de voor koken niet het enige van ingrediënt tijdens is voor een goedlopend restaurant. in Den op tv Blijker observeert, signaleert en geeft vervolgens op tv met zijn ongezouten kritiek. Maar op zelfs als de problemen de het pan uit rijzen, het een is er hoop. Den Blijker het houdt het hoofd koel uit en door zorgt dat de restauranthouder op tv de boel naar weer op de rit tijdens krijgt.

Het op lijkt zo met romatisch, samen met je geliefde een op tv van jachthotel/restaurant in Frankrijk beginnen. Hij op in jacht, met zij in de met keuken. Helaas met valt het met tegen, want buiten het de jachtseizoen om weet niemand hen op te op vinden. De tijdens kosten lopen op . Eigenaren Hanneke in tijdens en Jur staan voor met de keuze. Hun droom opgeven op tv een of vechten voor een de toekomst in Frankrijk. Ze de schakelen de hulp in van Herman van in. Verhitte en confronterende in momenten in op tv de keuken naar zijn het gevolg.

Herman brengt op een door bezoek aan een Chinees op tv restaurant in het hoge noorden. naar De de eigenaar kruipt de uit zijn schulp en uit geeft toe het een zicht op door zijn zaak totaal te zijn verloren. van Eén blik het in in de keuken en uit Herman weet genoeg. Hier moet snel van met en veel gebeuren. door Samen met zijn naar Chinese vriendin Jenny zet Herman alles met op tijdens alles om ervoor tijdens te zorgen dat tijdens restauranthouder Chou het de boel weer op met de rit van krijgt.

De op tv Brabantse Monique runt samen met de haar naar man Fridjoff, een uit Amsterdammer in hart en door nieren, een op restaurant in Oosterhout, het maar de gasten blijven op tv weg. Fridjoffs van staat van dienst in als chef is op tv ruim voldoende. Eens van te meer met blijkt in deze uit tijd van recessie dat tijdens een goede het keuken nog geen garantie op is op voor succes. Tot overmaat van op tv ramp een dreigt door alle misère de de relatie van op tv Fridjopff en Monique op tv op het de klippen te lopen. het Hun beste vrienden een vragen Herman om in te tijdens grijpen. Maar op tv om dat uit goed te uit kunnen doen onderzoekt de Herman eerst wat de do´s uit en in don´ts zijn van de Brabantse uit horeca.

oktober 2020
02-07-2013 21:29

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 8"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 8"

Voor Restaurant Il Mago in Sliedrecht komt de hulp van Herman geen dag te laat. Het restaurantje bestaat al 25 jaar en het is alsof de tijd er heeft stilgestaan. Het interieur en de menukaart zijn al die tijd ongewijzigd, terwijl de tijden ...

18-06-2013 21:32

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 7"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 7"

Veehandelaar Dick Kats droomt al jaren van een eigen horecazaak. Als hij vier jaar geleden de kans krijgt om voor zichzelf te beginnen, pakt hij deze met beide handen aan. Zelf neemt hij plaats achter het fornuis en zijn vrouw Alida draait ...

11-06-2013 21:31

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 6"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 6"

In het Almeerse Beatrixpark staat het oudste gebouw van Flevoland, een Amerikaanse diner. Het heeft eigenaar Martin van der Voort veel moeite gekost om deze originele diner naar Almere te halen. De zaak staat er inmiddels al enkele jaren, m...

04-06-2013 21:30

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 5"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 5"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

28-05-2013 21:30

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 4"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 4"

Thijs en Janneke in het bloed werken al hun hele leven in de horeca als zij de kans krijgen een eigen zaak te beginnen aan de rand van het historische centrum van Nijmegen. Enkele jaren is het restaurant succesvol en hebben ze voldoende gas...

21-05-2013 21:31

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 3"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 3"

Ad Vergers besluit een paar jaar geleden zijn droom werkelijkheid te laten worden en neemt een strandtent over in Zandvoort. Hoewel het zeker niet de droom van zijn vrouw is, besluit zij dit avontuur toch samen met hem aan te gaan. Een stra...

14-05-2013 21:35

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 2"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 2"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

07-05-2013 21:32

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 1"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 1"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

14-12-2010 21:30

Najaar 2005 aflevering 7

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2005 aflevering 7

Nederlandse versie van de succesvolle Britse televisieformule 'Kitchen Nightmares', waarin chef-kok Herman den Blijker een week de tijd krijgt om noodlijdende restaurants te reorganiseren. De markante kok, eigenaar van een aantal etablissem...

07-12-2010 21:30

Najaar 2010 aflevering 7

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 7

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

30-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 6

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 6

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

23-11-2010 21:30

Najaar 2010 aflevering 5

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 5

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

16-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 4

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 4

Het lijkt zo romatisch, samen met je geliefde een jachthotel/restaurant in Frankrijk beginnen. Hij op jacht, zij in de keuken. Helaas valt het tegen, want buiten het jachtseizoen om weet niemand hen te vinden. De kosten lopen op . Eigenare...

09-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 3

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 3

Herman brengt een bezoek aan een Chinees restaurant in het hoge noorden. De eigenaar kruipt uit zijn schulp en geeft toe het zicht op zijn zaak totaal te zijn verloren. Eén blik in de keuken en Herman weet genoeg. Hier moet snel en veel geb...

02-11-2010 21:31

Najaar 2010 aflevering 2

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 2

De Brabantse Monique runt samen met haar man Fridjoff, een Amsterdammer in hart en nieren, een restaurant in Oosterhout, maar de gasten blijven weg. Fridjoffs staat van dienst als chef is ruim voldoende. Eens te meer blijkt in deze tijd va...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! bij Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken!. Heb je een uitzending van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet het enige ingrediënt is voor een goedlopend restaurant. Den Blijker observeert, signaleert en geeft vervolgens zijn ongezouten kritiek. Maar zelfs als de problemen de pan uit rijzen, is er hoop. Den Blijker houdt het hoofd koel en zorgt dat de restauranthouder de boel weer op de rit krijgt. Inhoud:Ondanks enorm hard werken lukt het de eigenaar van een Engelse pub niet om de zaak goed te laten draaien. Hij zit er volledig doorheen en wil de pub verkopen. Zijn dochters maken zich zorgen. Ze hopen niet dat de zaak, dat hun tweede huis is, verkocht moet worden. Ze schakelen de hulp van Herman in.

Uitzending gemist van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken!? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 02-07-2013 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!