Programma gemist?

Voor in Restaurant Il Mago in naar Sliedrecht komt een de hulp van Herman geen van dag van te laat. de Het restaurantje bestaat al een 25 jaar en het in is in alsof de tijd op er heeft stilgestaan. Het tijdens interieur en de menukaart het zijn al die tijd de ongewijzigd, terwijl de van tijden zijn veranderd. door Sinds naar de crisis hebben veel horecagelegenheden naar hun omzet door zien krimpen met en in dit geval met is naar deze zelfs gehalveerd. Als er niet de de snel wordt ingegrepen, zal eigenaar Fabio naar zijn droom in naar duigen zien vallen het en door moet hij noodgedwongen wat anders tijdens door gaan doen. Herman stuurt bij in van de hoop dat met de Fabio aan het roer kan blijven een en zijn op tv passie geen op vaarwel hoeft te in zeggen.

Veehandelaar tijdens Dick Kats droomt al jaren in van een eigen op horecazaak. op tv Als hij vier jaar een geleden de kans het krijgt op om voor zichzelf te beginnen, pakt het hij tijdens deze met beide handen aan. de Zelf neemt de hij plaats achter het het fornuis de en zijn vrouw tijdens Alida draait de bar. het Ook een nemen ze personeel een in dienst. De eerste jaren in draait het op restaurant redelijk goed; ze op tv kunnen ervan van leven. Maar de de laatste jaren het gaat het steeds slechter met en de schulden stapelen van zich het hoog op. Als Herman de beelden naar van de op verborgen met camera´s ziet, schrikt hij behoorlijk. uit De gasten vinden de uit gerechten die zij in voorgeschoteld krijgen vreselijk, het het door interieur ouderwets en Dick koppig. naar door Kan Herman Dick en Alida naar nog naar te hulp schieten? En op wat gebeurt er uit als blijkt dat Dick cruciale tijdens informatie voor Herman op tv heeft met achtergehouden?

In naar het Almeerse Beatrixpark staat op het oudste gebouw van de op Flevoland, een Amerikaanse diner. Het op heeft eigenaar Martin naar van der Voort veel uit moeite in gekost om deze originele naar diner naar Almere uit te halen. op De zaak in staat er inmiddels al uit enkele jaren, de maar in Almere schijnt het nog altijd niemand op van het bestaan ervan uit op de het hoogte te zijn. Eigenaar een Martin kijkt avond na op tv avond tegen lege op tv tijdens jarenvijftigbankjes aan. Dat drijft hem tijdens tot waanzin, maar als in dan ook nog uit eens zijn op vader overlijdt, naar stort Martin volledig de in. Zijn personeel houdt door de tent draaiend, op maar tijdens geld wordt er de niet verdiend. Sterker op tv nog, Martin kan zijn personeel geen op salaris betalen en op tv toch blijven door ze voor met hem werken. Herman op tv schiet te hulp, op tv maar ontdekt nogal wat problemen het een als hij de zaak op tv volhangt met verborgen camera´s. in Martin zelf door lijkt het grootste het probleem te zijn. Kan door Herman Martin nog het helpen?

Realityprogramma door waarin chef-kok Herman met den Blijker noodlijdende restaurants helpt op om hun het zaakjes weer van op orde te in krijgen.

Thijs en Janneke van in een het bloed werken het al hun hele leven van in de op tv horeca als door zij de kans krijgen een de eigen zaak te van beginnen aan de op rand tijdens van het historische centrum in van Nijmegen. Enkele jaren op is het restaurant op succesvol en hebben op ze voldoende gasten door om rond te kunnen in komen. het Totdat het noodlot toeslaat. Janneke naar loopt in een mysterieuze ziekte op op na de bevalling van tijdens met hun dochtertje. Deze ziekte is zo in ernstig de dat zij niet met kan lopen, laat staan werken. tijdens De omzet de loopt uit terug tot een in dieptepunt, Thijs is er naar met zijn hoofd niet op meer bij en naar is binnen een uit jaar op tv grijs van de zorgen. De verborgencamerabeelden op tv tonen een restaurant in waar niemand op tv meer bezig is met door de gasten. Als van Herman met het personeel door bijeen roept om hen met met deze misstanden te naar confronteren, blijken op tv de koks niet gediend te op tv van zijn van Hermans van hulp.

Ad Vergers het besluit een door paar jaar geleden de zijn droom werkelijkheid te laten in op worden en neemt een naar strandtent over in Zandvoort. met Hoewel het de zeker niet tijdens de droom van zijn vrouw is, het besluit zij het dit avontuur toch tijdens samen met hem aan door te met gaan. Een strandtent op tv die 365 dagen het per jaar geopend is. Zij in voorzien een zonnige het toekomst, uit maar dit beeld op vertroebelt al snel als er op tv jaren een volgen zonder veel zonneschijn. met De uit badgasten blijven weg, uit terwijl de kosten de blijven oplopen. Ad vreest voor de uit het toekomst van het restaurant op en schakelt Herman den Blijker het op tv in. Als Herman de naar verborgencamerabeelden bekijkt, signaleert hij al op snel enkele misstanden. een Gasten door die lange tijd op het hun eten moeten met wachten, eigenaren op die geen leiding geven, loslippig op tv bedienend personeel en naar een op keuken waar geen initiatieven met worden een genomen. Deze situaties schetsen een beeld de van een restaurant door dat dreigt ten tijdens onder te het gaan aan mismanagement. van Gaat het Herman met lukken in deze het stuurloze Beachclub alle neuzen een dezelfde uit richting op te uit krijgen?

Realityprogramma waarin chef-kok op met Herman den Blijker noodlijdende naar restaurants helpt om hun zaakjes met weer op orde uit de te krijgen.

Realityprogramma waarin chef-kok het Herman den door Blijker naar noodlijdende restaurants helpt het om hun zaakjes weer door op orde te de krijgen.

Nederlandse versie de van de succesvolle Britse de televisieformule van 'Kitchen Nightmares', waarin het chef-kok Herman door den Blijker een week een de tijd met krijgt om noodlijdende restaurants te van reorganiseren. De markante kok, op tv naar eigenaar van een aantal etablissementen met en gerenommeerde uit restaurants, is bekend om het zijn know-how met op het een gebied van restaurantconcepten, zijn neus op voor kwaliteit en de zijn feeling voor heerlijk van eten. van Den Blijker door heeft een imposant door postuur, een eigen visie en een naar zeer met karakteristieke manier het van doen en op tv uitdrukken. Zijn uitgesproken karakter, in combinatie van van met zijn culinair vernuft, het maakt hem tot het een succesvolle multiple van restauranthouder.

Chef-kok uit Herman den Blijker door helpt noodlijdende naar restaurants om hun zaakjes van weer op op orde te krijgen, maar zijn naar hulp kan ook door confronterende en verhitte naar momenten in de keuken van op leveren. op tv De kookgigant door laat zien tijdens dat een passie voor koken niet op tijdens het enige ingrediënt is de voor een goedlopend op tv restaurant. Den het Blijker observeert, signaleert en geeft door vervolgens op tv zijn ongezouten kritiek. Maar van zelfs als door de problemen de pan door uit rijzen, is er tijdens hoop. Den Blijker uit houdt het hoofd koel op en zorgt dat de de op restauranthouder de boel het weer op de tijdens rit krijgt.

Chef-kok Herman door den op tv Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun tijdens zaakjes weer naar op orde een te krijgen, door maar zijn hulp kan ook confronterende door en verhitte momenten op tv op tv in de keuken op door leveren. De kookgigant laat de zien met dat een passie voor koken niet een het van enige ingrediënt is voor op tv een in goedlopend restaurant. Den Blijker observeert, signaleert tijdens en geeft de vervolgens zijn ongezouten kritiek. uit Maar zelfs op als de problemen het de pan een uit rijzen, is er tijdens hoop. Den een Blijker houdt het hoofd door koel en zorgt dat uit op tv de restauranthouder de boel van weer op de rit naar krijgt.

Chef-kok Herman den op Blijker helpt door noodlijdende de restaurants om hun zaakjes weer op tv op in orde te krijgen, maar zijn van hulp kan ook tijdens confronterende en verhitte op momenten in de uit keuken op leveren. De een kookgigant laat tijdens zien tijdens dat een passie voor koken naar niet het enige door ingrediënt is voor een met goedlopend restaurant. Den tijdens Blijker van observeert, signaleert en op geeft vervolgens zijn tijdens ongezouten kritiek. Maar in zelfs als de de problemen de pan uit van rijzen, is door er hoop. Den Blijker houdt het het hoofd naar koel en het zorgt dat de door restauranthouder de boel weer op door een de rit krijgt.

Het lijkt door zo romatisch, naar samen met je door geliefde een in jachthotel/restaurant in Frankrijk beginnen. Hij op op jacht, zij in van de tijdens keuken. in Helaas valt het tegen, want buiten door het jachtseizoen om door weet niemand hen de een te vinden. De tijdens kosten lopen op . Eigenaren van Hanneke door en Jur staan voor de keuze. het Hun droom opgeven met of uit vechten voor een toekomst in een Frankrijk. Ze schakelen de de hulp van met Herman naar in. Verhitte en tijdens confronterende momenten in in de keuken zijn het met gevolg.

Herman brengt naar een bezoek aan naar een Chinees door restaurant in het hoge noorden. uit De eigenaar kruipt uit naar uit zijn schulp en op tv geeft toe tijdens het zicht op zijn zaak door totaal te uit zijn verloren. Eén de blik in de tijdens keuken en Herman weet genoeg. een Hier moet met snel en naar veel gebeuren. Samen het met zijn Chinese vriendin Jenny op zet Herman alles een op van alles om ervoor te op zorgen dat restauranthouder Chou naar de in boel weer op de rit de op krijgt.

De de Brabantse Monique op runt samen met haar de man Fridjoff, een Amsterdammer in op hart en nieren, op tv een door restaurant in Oosterhout, maar naar de gasten blijven naar weg. in Fridjoffs staat van dienst in als chef uit is ruim voldoende. Eens te op in meer blijkt in de deze tijd van een recessie dat een goede van keuken nog geen in garantie is voor succes. door Tot de overmaat van ramp tijdens dreigt door alle tijdens misère de relatie van met Fridjopff en tijdens Monique op de op tv klippen te lopen. Hun beste uit vrienden vragen in Herman om met in te grijpen. Maar om in dat op tv goed te kunnen doen onderzoekt de het Herman eerst wat de de do´s en don´ts zijn van een in de Brabantse horeca.

september 2019
02-07-2013 21:29

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 8"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 8"

Voor Restaurant Il Mago in Sliedrecht komt de hulp van Herman geen dag te laat. Het restaurantje bestaat al 25 jaar en het is alsof de tijd er heeft stilgestaan. Het interieur en de menukaart zijn al die tijd ongewijzigd, terwijl de tijden ...

18-06-2013 21:32

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 7"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 7"

Veehandelaar Dick Kats droomt al jaren van een eigen horecazaak. Als hij vier jaar geleden de kans krijgt om voor zichzelf te beginnen, pakt hij deze met beide handen aan. Zelf neemt hij plaats achter het fornuis en zijn vrouw Alida draait ...

11-06-2013 21:31

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 6"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 6"

In het Almeerse Beatrixpark staat het oudste gebouw van Flevoland, een Amerikaanse diner. Het heeft eigenaar Martin van der Voort veel moeite gekost om deze originele diner naar Almere te halen. De zaak staat er inmiddels al enkele jaren, m...

04-06-2013 21:30

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 5"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 5"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

28-05-2013 21:30

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 4"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 4"

Thijs en Janneke in het bloed werken al hun hele leven in de horeca als zij de kans krijgen een eigen zaak te beginnen aan de rand van het historische centrum van Nijmegen. Enkele jaren is het restaurant succesvol en hebben ze voldoende gas...

21-05-2013 21:31

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 3"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 3"

Ad Vergers besluit een paar jaar geleden zijn droom werkelijkheid te laten worden en neemt een strandtent over in Zandvoort. Hoewel het zeker niet de droom van zijn vrouw is, besluit zij dit avontuur toch samen met hem aan te gaan. Een stra...

14-05-2013 21:35

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 2"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 2"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

07-05-2013 21:32

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 1"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 1"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

14-12-2010 21:30

Najaar 2005 aflevering 7

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2005 aflevering 7

Nederlandse versie van de succesvolle Britse televisieformule 'Kitchen Nightmares', waarin chef-kok Herman den Blijker een week de tijd krijgt om noodlijdende restaurants te reorganiseren. De markante kok, eigenaar van een aantal etablissem...

07-12-2010 21:30

Najaar 2010 aflevering 7

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 7

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

30-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 6

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 6

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

23-11-2010 21:30

Najaar 2010 aflevering 5

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 5

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

16-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 4

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 4

Het lijkt zo romatisch, samen met je geliefde een jachthotel/restaurant in Frankrijk beginnen. Hij op jacht, zij in de keuken. Helaas valt het tegen, want buiten het jachtseizoen om weet niemand hen te vinden. De kosten lopen op . Eigenare...

09-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 3

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 3

Herman brengt een bezoek aan een Chinees restaurant in het hoge noorden. De eigenaar kruipt uit zijn schulp en geeft toe het zicht op zijn zaak totaal te zijn verloren. Eén blik in de keuken en Herman weet genoeg. Hier moet snel en veel geb...

02-11-2010 21:31

Najaar 2010 aflevering 2

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 2

De Brabantse Monique runt samen met haar man Fridjoff, een Amsterdammer in hart en nieren, een restaurant in Oosterhout, maar de gasten blijven weg. Fridjoffs staat van dienst als chef is ruim voldoende. Eens te meer blijkt in deze tijd va...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! bij Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken!. Heb je een uitzending van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet het enige ingrediënt is voor een goedlopend restaurant. Den Blijker observeert, signaleert en geeft vervolgens zijn ongezouten kritiek. Maar zelfs als de problemen de pan uit rijzen, is er hoop. Den Blijker houdt het hoofd koel en zorgt dat de restauranthouder de boel weer op de rit krijgt. Inhoud:Ondanks enorm hard werken lukt het de eigenaar van een Engelse pub niet om de zaak goed te laten draaien. Hij zit er volledig doorheen en wil de pub verkopen. Zijn dochters maken zich zorgen. Ze hopen niet dat de zaak, dat hun tweede huis is, verkocht moet worden. Ze schakelen de hulp van Herman in.

Uitzending gemist van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken!? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 02-07-2013 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord