Programma gemist?

Voor de Restaurant Il Mago op in Sliedrecht komt de hulp het van Herman geen op met dag te laat. Het de restaurantje bestaat al 25 van jaar en het van is alsof uit de tijd er naar heeft stilgestaan. Het op tv interieur en de menukaart met zijn al met die tijd ongewijzigd, terwijl van de tijden een zijn veranderd. in Sinds de crisis hebben veel horecagelegenheden het hun omzet van zien krimpen en in naar uit dit geval is deze zelfs gehalveerd. in de Als er niet snel wordt ingegrepen, een zal eigenaar Fabio door zijn met droom in duigen zien vallen met in en moet hij naar noodgedwongen wat anders gaan doen. Herman naar stuurt bij in een de hoop dat het Fabio op tv aan het door roer kan blijven in en zijn passie geen vaarwel een hoeft te door zeggen.

Veehandelaar door Dick Kats droomt al in jaren van een uit eigen horecazaak. van Als hij vier uit jaar geleden de naar kans krijgt om voor op tv zichzelf te beginnen, pakt tijdens hij deze naar met beide handen op aan. Zelf naar neemt hij plaats achter het het fornuis uit en zijn vrouw Alida op tv draait de bar. op tv Ook nemen door ze personeel in dienst. een De eerste naar jaren draait het restaurant naar redelijk goed; door ze kunnen ervan tijdens leven. Maar de laatste een jaren met gaat het steeds slechter op tv en de schulden een stapelen zich hoog op. Als de Herman het de beelden op van de verborgen camera´s naar ziet, schrikt hij in behoorlijk. De gasten vinden de op tijdens gerechten die zij voorgeschoteld krijgen vreselijk, van uit het interieur ouderwets en Dick door koppig. Kan Herman op Dick en uit Alida nog te hulp schieten? met En wat gebeurt met er van als blijkt dat Dick uit cruciale uit informatie voor Herman heeft tijdens achtergehouden?

In tijdens het Almeerse op tv Beatrixpark staat het oudste gebouw naar van Flevoland, een in Amerikaanse diner. Het heeft in eigenaar het Martin van der een Voort veel tijdens moeite gekost om de deze originele diner naar Almere te door van halen. De zaak het staat er inmiddels al enkele op tv jaren, uit maar in Almere op tv schijnt nog altijd niemand van naar het bestaan op ervan op de hoogte te van zijn. Eigenaar Martin uit kijkt avond het na avond tegen lege het jarenvijftigbankjes aan. tijdens Dat drijft hem tot een waanzin, maar als op dan ook door nog eens met zijn vader overlijdt, stort de Martin met volledig in. Zijn personeel naar houdt de tent draaiend, maar op tijdens geld wordt er een niet verdiend. Sterker naar nog, Martin kan zijn personeel met geen een salaris betalen en door toch blijven ze voor hem werken. de Herman tijdens schiet te hulp, op tv maar ontdekt nogal wat problemen van een als hij de zaak volhangt met met verborgen camera´s. Martin naar zelf lijkt op het grootste probleem te het zijn. Kan de Herman Martin door nog helpen?

Realityprogramma de waarin chef-kok naar Herman den Blijker noodlijdende restaurants naar helpt om hun zaakjes een weer op orde op tv te in krijgen.

Thijs en Janneke van in het bloed van de werken al hun hele leven in het de horeca een als zij de in kans een krijgen een eigen zaak door te beginnen aan door de rand van het historische de centrum het van Nijmegen. Enkele in jaren is een het restaurant succesvol en hebben ze uit voldoende gasten door om rond een te kunnen komen. op tv Totdat het het noodlot toeslaat. Janneke loopt een op tv mysterieuze naar ziekte op na de door bevalling van hun op dochtertje. Deze ziekte een is zo ernstig dat naar zij niet een kan lopen, laat met staan werken. met De omzet loopt terug tot een een dieptepunt, het Thijs is er met tijdens zijn hoofd niet meer naar bij een en is binnen een in jaar grijs van de door zorgen. De uit verborgencamerabeelden naar tonen een restaurant waar niemand door meer bezig de is met de met gasten. Als Herman op het personeel bijeen in roept om hen met deze naar misstanden te uit confronteren, de blijken de koks niet gediend te met zijn de van Hermans met hulp.

Ad Vergers op besluit een paar uit jaar uit geleden zijn droom werkelijkheid te naar laten worden met en neemt een strandtent over in in Zandvoort. uit Hoewel het naar zeker niet de droom uit van de zijn vrouw is, besluit zij dit van tijdens avontuur toch samen met hem het aan te gaan. de Een strandtent tijdens die 365 dagen per door jaar naar geopend is. Zij voorzien een zonnige het toekomst, door maar dit beeld vertroebelt een al snel als er een jaren volgen zonder een veel tijdens zonneschijn. De badgasten blijven tijdens weg, terwijl de kosten naar blijven op tv oplopen. Ad vreest voor op tv de toekomst een van het restaurant en schakelt op Herman den tijdens Blijker door in. Als Herman de de verborgencamerabeelden bekijkt, signaleert hij al van de snel enkele misstanden. op tv Gasten die lange tijd op hun op eten moeten het wachten, eigenaren van die geen naar leiding geven, loslippig bedienend personeel en uit een keuken waar van geen initiatieven op tv worden genomen. in Deze situaties schetsen van een beeld uit van een restaurant dat dreigt ten het onder te het gaan aan tijdens mismanagement. Gaat het Herman met lukken in deze tijdens stuurloze van Beachclub alle neuzen op tv dezelfde richting op te naar krijgen?

Realityprogramma een waarin chef-kok op Herman den Blijker van noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes uit weer op orde tijdens te het krijgen.

Realityprogramma waarin uit chef-kok Herman den Blijker de noodlijdende restaurants helpt op om uit hun zaakjes weer op orde het te in krijgen.

Nederlandse versie tijdens van de succesvolle Britse naar naar televisieformule 'Kitchen Nightmares', uit waarin chef-kok Herman naar den Blijker een week de de tijd van krijgt om noodlijdende restaurants te het reorganiseren. De markante uit kok, eigenaar een van een de aantal etablissementen en gerenommeerde restaurants, op tv is in bekend om zijn know-how het op het gebied op van restaurantconcepten, zijn neus tijdens voor kwaliteit en met zijn feeling voor heerlijk het eten. met Den Blijker heeft met een imposant van postuur, een eigen visie door en een op tv zeer karakteristieke manier van doen en met uitdrukken. Zijn naar uitgesproken karakter, in combinatie in met van zijn culinair in vernuft, maakt hem tot een succesvolle de multiple tijdens restauranthouder.

Chef-kok de Herman den Blijker in helpt noodlijdende met restaurants om hun zaakjes uit weer op orde te krijgen, in door maar zijn hulp kan ook het confronterende en op verhitte momenten in naar de keuken uit op leveren. De door kookgigant laat zien dat een op tv passie naar voor koken niet het naar enige ingrediënt in is voor een tijdens goedlopend restaurant. Den Blijker observeert, uit signaleert en geeft naar vervolgens zijn ongezouten kritiek. een Maar zelfs van als de problemen de tijdens tijdens pan uit rijzen, is er van hoop. Den op tv Blijker houdt het de hoofd koel en zorgt dat naar de restauranthouder de tijdens van boel weer op de rit het krijgt.

Chef-kok op tv Herman den Blijker helpt het noodlijdende restaurants om van hun zaakjes weer tijdens op orde met te krijgen, maar zijn hulp op kan naar ook confronterende en verhitte op momenten met in de keuken tijdens op leveren. De kookgigant laat van zien dat met een passie voor koken niet met uit het enige ingrediënt is op voor een goedlopend restaurant. de Den Blijker een observeert, signaleert van en geeft vervolgens in zijn ongezouten kritiek. Maar zelfs als van uit de problemen de pan uit rijzen, tijdens is er hoop. met met Den Blijker houdt het hoofd koel een en zorgt dat een de restauranthouder de in boel weer van op de op tv rit krijgt.

Chef-kok een Herman den Blijker helpt noodlijdende met restaurants naar om hun door zaakjes weer op orde te tijdens krijgen, op maar zijn hulp kan ook confronterende tijdens en de verhitte momenten in de keuken in uit op leveren. De kookgigant laat tijdens zien dat een de passie voor koken niet naar het enige ingrediënt in is voor de een goedlopend uit restaurant. Den Blijker observeert, de signaleert en de geeft vervolgens zijn ongezouten kritiek. van Maar zelfs als de de problemen het de een pan uit rijzen, is er hoop. naar Den Blijker een houdt het hoofd in koel en zorgt het dat de het restauranthouder de boel weer met op de in rit krijgt.

Het uit lijkt zo romatisch, door samen met je in geliefde een door jachthotel/restaurant in Frankrijk met beginnen. Hij op jacht, het zij in de keuken. het met Helaas valt het tegen, door want buiten het jachtseizoen in om tijdens weet niemand hen te vinden. De op kosten lopen het op in . Eigenaren Hanneke op en Jur staan op voor de keuze. Hun droom tijdens opgeven of vechten het voor een met toekomst in in Frankrijk. Ze schakelen de hulp van naar Herman in. op tv Verhitte en confronterende momenten het in met de keuken zijn het het gevolg.

Herman brengt op een bezoek aan tijdens een Chinees restaurant in het het hoge noorden. tijdens De eigenaar op tv kruipt uit zijn schulp een op tv en geeft toe het op tv zicht op zijn naar zaak totaal te zijn verloren. door het Eén blik in tijdens de keuken en Herman weet door genoeg. Hier moet naar snel op en veel gebeuren. Samen met zijn op tv Chinese op vriendin Jenny zet Herman door alles op alles van om door ervoor te zorgen dat met restauranthouder Chou de op tv boel weer op de rit met een krijgt.

De op Brabantse Monique runt met samen met haar man van Fridjoff, een Amsterdammer de in hart en nieren, door van een restaurant in Oosterhout, maar de met gasten in blijven weg. Fridjoffs staat van door dienst op tv als chef is ruim voldoende. in Eens uit te meer blijkt in uit deze tijd van in recessie dat een van goede keuken van nog geen garantie van is tijdens voor succes. tijdens Tot overmaat van ramp naar dreigt door alle op tv misère de op relatie van Fridjopff en Monique het op de klippen een te lopen. Hun beste de een vrienden vragen Herman om door in te tijdens grijpen. Maar om van dat goed te de kunnen doen onderzoekt tijdens Herman eerst wat de do´s op en door don´ts zijn van de Brabantse in horeca.

februari 2019
02-07-2013 21:29

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 8"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 8"

Voor Restaurant Il Mago in Sliedrecht komt de hulp van Herman geen dag te laat. Het restaurantje bestaat al 25 jaar en het is alsof de tijd er heeft stilgestaan. Het interieur en de menukaart zijn al die tijd ongewijzigd, terwijl de tijden ...

18-06-2013 21:32

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 7"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 7"

Veehandelaar Dick Kats droomt al jaren van een eigen horecazaak. Als hij vier jaar geleden de kans krijgt om voor zichzelf te beginnen, pakt hij deze met beide handen aan. Zelf neemt hij plaats achter het fornuis en zijn vrouw Alida draait ...

11-06-2013 21:31

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 6"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 6"

In het Almeerse Beatrixpark staat het oudste gebouw van Flevoland, een Amerikaanse diner. Het heeft eigenaar Martin van der Voort veel moeite gekost om deze originele diner naar Almere te halen. De zaak staat er inmiddels al enkele jaren, m...

04-06-2013 21:30

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 5"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 5"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

28-05-2013 21:30

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 4"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 4"

Thijs en Janneke in het bloed werken al hun hele leven in de horeca als zij de kans krijgen een eigen zaak te beginnen aan de rand van het historische centrum van Nijmegen. Enkele jaren is het restaurant succesvol en hebben ze voldoende gas...

21-05-2013 21:31

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 3"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 3"

Ad Vergers besluit een paar jaar geleden zijn droom werkelijkheid te laten worden en neemt een strandtent over in Zandvoort. Hoewel het zeker niet de droom van zijn vrouw is, besluit zij dit avontuur toch samen met hem aan te gaan. Een stra...

14-05-2013 21:35

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 2"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 2"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

07-05-2013 21:32

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 1"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 1"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

14-12-2010 21:30

Najaar 2005 aflevering 7

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2005 aflevering 7

Nederlandse versie van de succesvolle Britse televisieformule 'Kitchen Nightmares', waarin chef-kok Herman den Blijker een week de tijd krijgt om noodlijdende restaurants te reorganiseren. De markante kok, eigenaar van een aantal etablissem...

07-12-2010 21:30

Najaar 2010 aflevering 7

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 7

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

30-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 6

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 6

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

23-11-2010 21:30

Najaar 2010 aflevering 5

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 5

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

16-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 4

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 4

Het lijkt zo romatisch, samen met je geliefde een jachthotel/restaurant in Frankrijk beginnen. Hij op jacht, zij in de keuken. Helaas valt het tegen, want buiten het jachtseizoen om weet niemand hen te vinden. De kosten lopen op . Eigenare...

09-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 3

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 3

Herman brengt een bezoek aan een Chinees restaurant in het hoge noorden. De eigenaar kruipt uit zijn schulp en geeft toe het zicht op zijn zaak totaal te zijn verloren. Eén blik in de keuken en Herman weet genoeg. Hier moet snel en veel geb...

02-11-2010 21:31

Najaar 2010 aflevering 2

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 2

De Brabantse Monique runt samen met haar man Fridjoff, een Amsterdammer in hart en nieren, een restaurant in Oosterhout, maar de gasten blijven weg. Fridjoffs staat van dienst als chef is ruim voldoende. Eens te meer blijkt in deze tijd va...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! bij Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken!. Heb je een uitzending van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet het enige ingrediënt is voor een goedlopend restaurant. Den Blijker observeert, signaleert en geeft vervolgens zijn ongezouten kritiek. Maar zelfs als de problemen de pan uit rijzen, is er hoop. Den Blijker houdt het hoofd koel en zorgt dat de restauranthouder de boel weer op de rit krijgt. Inhoud:Ondanks enorm hard werken lukt het de eigenaar van een Engelse pub niet om de zaak goed te laten draaien. Hij zit er volledig doorheen en wil de pub verkopen. Zijn dochters maken zich zorgen. Ze hopen niet dat de zaak, dat hun tweede huis is, verkocht moet worden. Ze schakelen de hulp van Herman in.

Uitzending gemist van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken!? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 02-07-2013 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord