Programma gemist?

Voor Restaurant Il door Mago tijdens in Sliedrecht het komt de hulp van Herman een geen door dag te laat. Het het restaurantje bestaat al 25 jaar een en het is een een alsof de tijd er heeft door stilgestaan. door Het interieur en de menukaart zijn op met al die tijd ongewijzigd, terwijl van de tijden zijn veranderd. op tv Sinds de het crisis hebben veel horecagelegenheden op tv hun omzet zien naar krimpen en op in dit uit geval is deze zelfs gehalveerd. met Als op er niet snel op tv wordt ingegrepen, naar zal eigenaar Fabio zijn met droom in duigen zien de vallen en moet op tv hij noodgedwongen wat van anders met gaan doen. Herman stuurt door bij in de hoop met dat tijdens Fabio aan het roer het kan blijven en zijn met passie geen vaarwel in hoeft te van zeggen.

Veehandelaar Dick door Kats in droomt al jaren van een eigen een horecazaak. de Als hij vier jaar van geleden de de kans krijgt een om voor zichzelf te beginnen, pakt het hij deze op met door beide handen aan. Zelf neemt uit hij plaats van achter het fornuis en zijn door vrouw Alida met draait de door bar. Ook de nemen ze personeel met in dienst. De eerste jaren draait door het restaurant van redelijk goed; ze kunnen naar ervan leven. de Maar op tv de laatste jaren gaat in het steeds slechter de en de schulden stapelen zich op hoog op. Als door Herman door de beelden van de de verborgen camera´s ziet, het schrikt hij behoorlijk. De door gasten vinden tijdens de gerechten die door zij naar voorgeschoteld krijgen vreselijk, het interieur ouderwets het uit en Dick koppig. Kan naar Herman Dick van en Alida nog te uit hulp schieten? En met wat gebeurt er het als blijkt dat Dick cruciale met informatie voor Herman tijdens met heeft achtergehouden?

In het Almeerse naar Beatrixpark van staat het tijdens oudste gebouw van Flevoland, naar een Amerikaanse diner. uit Het heeft uit eigenaar Martin van der Voort naar veel moeite gekost om het deze originele door diner door naar Almere te halen. De zaak met staat er inmiddels op al enkele jaren, door maar in een Almere schijnt op tv nog altijd de niemand van het door bestaan ervan op de hoogte op tv te zijn. Eigenaar een Martin op tv kijkt avond na avond tegen een lege jarenvijftigbankjes aan. met Dat drijft hem het tot waanzin, maar als het dan ook met nog eens zijn vader de overlijdt, op tv stort Martin tijdens volledig in. Zijn personeel houdt tijdens de tent in draaiend, maar door geld wordt er niet verdiend. Sterker een nog, van Martin kan in zijn personeel geen salaris in betalen en uit toch blijven ze door voor hem werken. een Herman schiet te hulp, maar naar ontdekt nogal wat naar problemen als tijdens hij de zaak volhangt uit met met verborgen camera´s. Martin zelf naar lijkt het grootste probleem te het zijn. met Kan Herman Martin nog tijdens helpen?

Realityprogramma waarin tijdens chef-kok naar Herman den Blijker het noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes met weer op op orde op te krijgen.

Thijs van en Janneke in uit het bloed werken naar al hun naar hele leven in de van horeca als zij de tijdens kans krijgen op een eigen zaak het te beginnen op aan de rand van door het historische centrum van Nijmegen. op Enkele jaren de is het restaurant met succesvol en op hebben ze voldoende gasten om het rond te kunnen met komen. Totdat het het noodlot naar toeslaat. Janneke door loopt een mysterieuze ziekte naar op na de op tv bevalling van hun dochtertje. Deze in op tv ziekte is zo ernstig op dat zij niet kan lopen, de laat op staan werken. De door omzet loopt terug tot het een dieptepunt, Thijs is door er het met zijn hoofd niet meer door in bij en is binnen uit een jaar met grijs van de zorgen. tijdens De verborgencamerabeelden op tv tonen een restaurant waar niemand de meer bezig op tv is met de het gasten. Als Herman het personeel op bijeen tijdens roept om tijdens hen met deze de misstanden te confronteren, blijken de een koks niet gediend door te in zijn van Hermans op tv hulp.

Ad Vergers besluit op tv een paar jaar naar geleden zijn droom met werkelijkheid te de laten worden en neemt op tv op tv een strandtent over door in Zandvoort. Hoewel het de zeker niet de in droom van zijn het vrouw is, besluit zij dit naar avontuur toch samen een met hem aan van een te gaan. Een strandtent die met 365 dagen uit per jaar geopend is. Zij naar voorzien een zonnige in toekomst, van maar dit beeld uit vertroebelt al snel van als er jaren volgen zonder in veel tijdens zonneschijn. De badgasten blijven weg, met in terwijl de kosten blijven oplopen. met Ad vreest voor de tijdens toekomst op van het op tv restaurant en schakelt naar Herman den Blijker door in. Als Herman in de verborgencamerabeelden bekijkt, signaleert hij in al het snel enkele misstanden. Gasten die uit lange tijd op uit hun eten moeten wachten, in eigenaren die geen van leiding geven, van loslippig bedienend het personeel en een keuken het waar geen van initiatieven worden genomen. Deze de situaties uit schetsen een beeld van een de restaurant dat een dreigt ten onder te gaan door aan van mismanagement. Gaat het tijdens Herman lukken in met deze stuurloze Beachclub alle op tv neuzen dezelfde van richting op op te krijgen?

Realityprogramma waarin chef-kok in Herman den op Blijker noodlijdende door restaurants helpt om hun op zaakjes weer op door orde naar te krijgen.

Realityprogramma een waarin chef-kok Herman den van Blijker noodlijdende restaurants helpt op om hun zaakjes naar weer op orde een te op tv krijgen.

Nederlandse versie door van de succesvolle naar Britse televisieformule 'Kitchen een Nightmares', de waarin chef-kok Herman naar den Blijker een uit week de tijd krijgt de om noodlijdende restaurants met te reorganiseren. De markante de kok, eigenaar van in een aantal etablissementen en tijdens gerenommeerde restaurants, een is op bekend om zijn know-how op het het gebied van met restaurantconcepten, tijdens zijn neus voor kwaliteit en op zijn feeling voor heerlijk in op eten. Den Blijker op heeft een imposant postuur, een op tv eigen visie en een een zeer karakteristieke manier door op van doen en de uitdrukken. Zijn uitgesproken karakter, van in combinatie met zijn met culinair vernuft, maakt op tv hem tot een succesvolle de multiple op tv restauranthouder.

Chef-kok Herman den uit Blijker van helpt noodlijdende naar restaurants om hun de zaakjes weer op orde te krijgen, de maar zijn hulp de kan ook van confronterende op en verhitte momenten in de de keuken op leveren. het De naar kookgigant laat zien dat een het passie voor koken niet tijdens het enige ingrediënt door een is voor een goedlopend restaurant. Den uit uit Blijker observeert, signaleert uit en geeft vervolgens zijn tijdens ongezouten kritiek. Maar met zelfs als de problemen de met pan in uit rijzen, is er de hoop. Den Blijker houdt een het hoofd op koel en zorgt naar dat tijdens de restauranthouder de boel weer tijdens op de rit met krijgt.

Chef-kok Herman naar den Blijker helpt noodlijdende op tv het restaurants om hun met zaakjes weer op orde te krijgen, een maar zijn hulp de kan ook confronterende tijdens in en verhitte momenten in de keuken de de op leveren. De een kookgigant laat zien dat een op passie voor naar koken niet het enige ingrediënt met is met voor een goedlopend met restaurant. Den het Blijker observeert, signaleert en op tv geeft vervolgens zijn ongezouten uit kritiek. naar Maar zelfs als de op tv problemen de pan uit rijzen, door is uit er hoop. Den Blijker op tv houdt het op hoofd koel en zorgt dat van de met restauranthouder de boel van weer op de rit tijdens krijgt.

Chef-kok naar Herman den Blijker helpt op tv noodlijdende restaurants om hun door zaakjes door weer op orde te krijgen, naar maar zijn in hulp kan met ook confronterende en in verhitte momenten in naar de keuken op leveren. De met door kookgigant laat zien dat een de passie voor koken met niet het enige naar ingrediënt is voor een op goedlopend uit restaurant. Den Blijker observeert, op tv signaleert en geeft op vervolgens zijn ongezouten kritiek. met van Maar zelfs als de uit problemen de pan een uit rijzen, is er in hoop. met Den Blijker houdt uit het hoofd koel de en zorgt dat op de restauranthouder de boel weer door op een de rit krijgt.

Het lijkt van zo op romatisch, samen met je geliefde een op tv jachthotel/restaurant in uit Frankrijk in beginnen. Hij op jacht, zij in tijdens de keuken. met het Helaas valt het tegen, want uit buiten het op jachtseizoen om weet naar niemand hen te tijdens vinden. De kosten lopen uit op met . Eigenaren Hanneke van en Jur staan voor de keuze. het door Hun droom opgeven of vechten voor door een toekomst door in op Frankrijk. Ze schakelen de hulp op tv van Herman in. het Verhitte en confronterende momenten op tv door in de keuken op zijn het gevolg.

Herman brengt een naar met bezoek aan een Chinees restaurant op in het hoge noorden. een De met eigenaar kruipt uit zijn schulp op en geeft toe uit het met zicht op zijn naar zaak totaal te zijn verloren. van Eén blik in in de keuken en tijdens tijdens Herman weet genoeg. Hier moet uit snel en in veel gebeuren. Samen het met zijn Chinese vriendin Jenny in zet Herman in alles van op alles om ervoor te zorgen de dat restauranthouder Chou met de boel weer uit op de rit een naar krijgt.

De Brabantse op tv Monique met runt samen met tijdens haar man Fridjoff, een Amsterdammer in naar hart een en nieren, een met restaurant in de Oosterhout, maar de gasten blijven naar weg. Fridjoffs op staat van dienst als chef uit is ruim voldoende. door uit Eens te meer blijkt op in door deze tijd van recessie dat het een goede keuken naar nog in geen garantie is voor een succes. Tot met overmaat van ramp dreigt tijdens door alle het misère de relatie een van Fridjopff en uit Monique op op tv de klippen te lopen. Hun naar beste met vrienden vragen Herman om in uit te grijpen. Maar om op dat goed te tijdens op kunnen doen onderzoekt Herman tijdens eerst wat met de do´s en met don´ts zijn van de Brabantse uit horeca.

oktober 2021
02-07-2013 21:29

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 8"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 8"

Voor Restaurant Il Mago in Sliedrecht komt de hulp van Herman geen dag te laat. Het restaurantje bestaat al 25 jaar en het is alsof de tijd er heeft stilgestaan. Het interieur en de menukaart zijn al die tijd ongewijzigd, terwijl de tijden ...

18-06-2013 21:32

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 7"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 7"

Veehandelaar Dick Kats droomt al jaren van een eigen horecazaak. Als hij vier jaar geleden de kans krijgt om voor zichzelf te beginnen, pakt hij deze met beide handen aan. Zelf neemt hij plaats achter het fornuis en zijn vrouw Alida draait ...

11-06-2013 21:31

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 6"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 6"

In het Almeerse Beatrixpark staat het oudste gebouw van Flevoland, een Amerikaanse diner. Het heeft eigenaar Martin van der Voort veel moeite gekost om deze originele diner naar Almere te halen. De zaak staat er inmiddels al enkele jaren, m...

04-06-2013 21:30

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 5"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 5"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

28-05-2013 21:30

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 4"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 4"

Thijs en Janneke in het bloed werken al hun hele leven in de horeca als zij de kans krijgen een eigen zaak te beginnen aan de rand van het historische centrum van Nijmegen. Enkele jaren is het restaurant succesvol en hebben ze voldoende gas...

21-05-2013 21:31

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 3"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 3"

Ad Vergers besluit een paar jaar geleden zijn droom werkelijkheid te laten worden en neemt een strandtent over in Zandvoort. Hoewel het zeker niet de droom van zijn vrouw is, besluit zij dit avontuur toch samen met hem aan te gaan. Een stra...

14-05-2013 21:35

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 2"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 2"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

07-05-2013 21:32

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 1"

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! "Aflevering 1"

Realityprogramma waarin chef-kok Herman den Blijker noodlijdende restaurants helpt om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

14-12-2010 21:30

Najaar 2005 aflevering 7

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2005 aflevering 7

Nederlandse versie van de succesvolle Britse televisieformule 'Kitchen Nightmares', waarin chef-kok Herman den Blijker een week de tijd krijgt om noodlijdende restaurants te reorganiseren. De markante kok, eigenaar van een aantal etablissem...

07-12-2010 21:30

Najaar 2010 aflevering 7

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 7

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

30-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 6

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 6

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

23-11-2010 21:30

Najaar 2010 aflevering 5

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 5

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet he...

16-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 4

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 4

Het lijkt zo romatisch, samen met je geliefde een jachthotel/restaurant in Frankrijk beginnen. Hij op jacht, zij in de keuken. Helaas valt het tegen, want buiten het jachtseizoen om weet niemand hen te vinden. De kosten lopen op . Eigenare...

09-11-2010 21:35

Najaar 2010 aflevering 3

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 3

Herman brengt een bezoek aan een Chinees restaurant in het hoge noorden. De eigenaar kruipt uit zijn schulp en geeft toe het zicht op zijn zaak totaal te zijn verloren. Eén blik in de keuken en Herman weet genoeg. Hier moet snel en veel geb...

02-11-2010 21:31

Najaar 2010 aflevering 2

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! - Najaar 2010 aflevering 2

De Brabantse Monique runt samen met haar man Fridjoff, een Amsterdammer in hart en nieren, een restaurant in Oosterhout, maar de gasten blijven weg. Fridjoffs staat van dienst als chef is ruim voldoende. Eens te meer blijkt in deze tijd va...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! bij Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken!. Heb je een uitzending van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist

Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen, maar zijn hulp kan ook confronterende en verhitte momenten in de keuken op leveren. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet het enige ingrediënt is voor een goedlopend restaurant. Den Blijker observeert, signaleert en geeft vervolgens zijn ongezouten kritiek. Maar zelfs als de problemen de pan uit rijzen, is er hoop. Den Blijker houdt het hoofd koel en zorgt dat de restauranthouder de boel weer op de rit krijgt. Inhoud:Ondanks enorm hard werken lukt het de eigenaar van een Engelse pub niet om de zaak goed te laten draaien. Hij zit er volledig doorheen en wil de pub verkopen. Zijn dochters maken zich zorgen. Ze hopen niet dat de zaak, dat hun tweede huis is, verkocht moet worden. Ze schakelen de hulp van Herman in.

Uitzending gemist van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken!? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 02-07-2013 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!