Programma gemist?

Barcelona uit Ramon Beuk is de deze week in het een -letterlijk het en figuurlijk- bruisende Barcelona, waar hij het dit seizoen met Wereldwijnen afsluit met bubbels. in Hij tijdens proeft er cavaèn champagne, leert in er alles van over tapas, van maakt sangriacocktails met door cava en bezoekt tussen de tijdens bedrijven met door ook nog even de zijn favoriete tijdens voetbalclub.

Californie in Deze aflevering is Ramon in naar Californie: met waar warme dagen en uit koele nachten zorgen voor op de zonnige gezichten en prachtige wijnen. naar Hij een bezoekt een wijnhuis waar naar ook gegolfd wordt, maakt kennis door een met de beste hamburger van van San Fransisco en het proeft een een Zinfandel en een Ruby op tv Cabernet.

Deze week door is Ramon in Frankrijk. naar Hij de bezoekt onder andere uit het beroemde op tv wijngebied Chateauneuf du door Pape in de uit Cotes du Rhone. Daarnaast staat de tijdens oude naar pauselijke stad met Avignon en het de Palais des Papes op op het programma een en natuurlijk mag ook een op typisch Provençaalse op markt niet van ontbreken.

Ramon gaat de onder een meer op zoek met naar de herkomst van op Port. Port op staat bij ons uit bekend als een drankje voor bij het het kaasplankje na tijdens het eten. door Maar tijdens op welk moment en op bij welke op gelegenheid drinken de Portugezen eigenlijk port? het Is het eigenlijk de door wel een Portugees drankje? op Hoe is port door ontstaan en hoe wordt met het op tv gemaakt? En natuurlijk tijdens gaat Ramon tijdens ook deze week samen door met een lokale op chef een tijdens typisch Portugees gerecht tijdens maken.

Deze week gaat van Ramon tijdens naar Piëmonte. op tv Hij begint in Turijn, de bakermat tijdens een van de aperitieven en bovendien een de chocoladehoofdstad van de Italie. Verder leert de hij hoe een een traditionele risotto wordt gemaakt door en gaat hij op tv op jacht het naar naar truffel. In Alba is hij te het gast op het tijdens jaarlijkse ezelfestival. We met de proeven een Barbera d´Asti en een op Barolo in wijn.

Ramon uit reist deze week een af naar Duitsland, om precies tijdens te zijn uit Trier en het Moezelgebied. naar Hier bezoekt hij op een weinfest. We naar ontdekken dat wijn van en met chocolade een uitgekiende van combinatie kan door zijn en Ramon proeft uiteraard weer met twee wijnen: een op tv Riesling Sp?tlese uit en een met Riesling Sekt. Tijd de voor bubbels, door dus!

Ramon gaat deze op tv week naar in Toscane, een het gebied waar misschien wel op de tijdens beroemdste Italiaanse wijn vandaan komt: de op Chianti. Ramon krijgt een een workshop een Toscaans koken, maakt uit kennis met bijzondere smaken met naar ijs in een van authentieke gelateria en bezoekt wijnhuizen op die mooie de Chianti´s en Super Tuscan wijnen het een maken.

Ramon het gaat naar de Ribeira een del Duero op tv in Spanje. Hij bezoekt door de grootste wijnwinkel op ter wereld, van eet varkensneus het in Segovia en natuurlijk proeft het hij tijdens twee wijnen: een het Ribera en een het Priorat.

Smaakvolle culinaire trip op langs 's de werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: een Ramon op Beuk

Smaakvolle op tv culinaire trip langs 's met werelds uit mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon in Beuk

Smaakvolle door culinaire trip langs 's uit werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon een een Beuk

Smaakvolle uit culinaire trip langs 's werelds op tv mooiste wijnstreken.Presentatie: met Ramon door Beuk

Smaakvolle de culinaire trip langs 's uit werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon in het Beuk

Smaakvolle culinaire trip de langs 's werelds een mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon een van Beuk

Smaakvolle op culinaire trip langs 's op tv werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon op tv op tv Beuk

december 2021
11-12-2011 16:51

Najaar 2011 aflevering 8

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 8

Barcelona Ramon Beuk is deze week in het -letterlijk en figuurlijk- bruisende Barcelona, waar hij dit seizoen Wereldwijnen afsluit met bubbels. Hij proeft er cavaèn champagne, leert er alles over tapas, maakt sangriacocktails met cava en be...

04-12-2011 16:55

Najaar 2011 aflevering 7

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 7

Californie Deze aflevering is Ramon in Californie: waar warme dagen en koele nachten zorgen voor zonnige gezichten en prachtige wijnen. Hij bezoekt een wijnhuis waar ook gegolfd wordt, maakt kennis met de beste hamburger van San Fransisco e...

27-11-2011 16:56

Najaar 2011 aflevering 6

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 6

Deze week is Ramon in Frankrijk. Hij bezoekt onder andere het beroemde wijngebied Chateauneuf du Pape in de Cotes du Rhone. Daarnaast staat de oude pauselijke stad Avignon en het Palais des Papes op het programma en natuurlijk mag ook een t...

20-11-2011 16:54

Najaar 2011 aflevering 5

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 5

Ramon gaat onder meer op zoek naar de herkomst van Port. Port staat bij ons bekend als een drankje voor bij het kaasplankje na het eten. Maar op welk moment en bij welke gelegenheid drinken de Portugezen eigenlijk port? Is het eigenlijk wel...

13-11-2011 16:55

Najaar 2011 aflevering 4

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 4

Deze week gaat Ramon naar Piëmonte. Hij begint in Turijn, de bakermat van de aperitieven en bovendien de chocoladehoofdstad van Italie. Verder leert hij hoe een traditionele risotto wordt gemaakt en gaat hij op jacht naar truffel. In Alba i...

06-11-2011 16:54

Najaar 2011 aflevering 3

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 3

Ramon reist deze week af naar Duitsland, om precies te zijn Trier en het Moezelgebied. Hier bezoekt hij een weinfest. We ontdekken dat wijn en chocolade een uitgekiende combinatie kan zijn en Ramon proeft uiteraard weer twee wijnen: een Rie...

30-10-2011 16:56

Najaar 2011 aflevering 2

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 2

Ramon gaat deze week naar Toscane, het gebied waar misschien wel de beroemdste Italiaanse wijn vandaan komt: de Chianti. Ramon krijgt een workshop Toscaans koken, maakt kennis met bijzondere smaken ijs in een authentieke gelateria en bezoek...

23-10-2011 16:55

Najaar 2011 aflevering 1

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 1

Ramon gaat naar de Ribeira del Duero in Spanje. Hij bezoekt de grootste wijnwinkel ter wereld, eet varkensneus in Segovia en natuurlijk proeft hij twee wijnen: een Ribera en een Priorat.

19-12-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 8

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 8

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

12-12-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 7

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 7

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

11-12-2010 14:20

Najaar 2010 aflevering 6

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 6

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

28-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 5

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 5

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

21-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 4

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 4

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

14-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 3

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 3

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

07-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 2

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 2

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wereldwijnen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wereldwijnen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wereldwijnen bij Wereldwijnen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wereldwijnen. Heb je een uitzending van Wereldwijnen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wereldwijnen gemist

Wereldwijnen is een smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnenstreken. Presentatie: Ramon Beuk Inhoud:Ramon Beuk reist af naar Duitsland en bekijkt hoe de eerste druiven van het seizoen gepluk en geperst worden en volgt onder andere het proces voor het maken van Rosé.

Uitzending gemist van Wereldwijnen? Hier kun je alle uitzendingen van Wereldwijnen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 11-12-2011 om 16:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!