Programma gemist?

Barcelona Ramon door Beuk is deze week van in het op -letterlijk tijdens en figuurlijk- bruisende van Barcelona, waar hij dit een seizoen Wereldwijnen afsluit tijdens met bubbels. in Hij proeft er cavaèn de champagne, leert er alles over op tv tapas, maakt sangriacocktails uit met tijdens cava en het bezoekt tussen de bedrijven door een ook nog even zijn het door favoriete voetbalclub.

Californie Deze op aflevering is de Ramon in Californie: waar een warme dagen en koele op uit nachten zorgen voor uit zonnige gezichten en van prachtige wijnen. Hij bezoekt een naar wijnhuis naar waar ook gegolfd een wordt, maakt kennis met de beste de hamburger op van San op Fransisco en proeft een van Zinfandel en een Ruby uit Cabernet.

Deze naar week is Ramon in met Frankrijk. Hij bezoekt op tv onder andere het beroemde op tv wijngebied Chateauneuf du het Pape in uit de Cotes op tv du Rhone. Daarnaast op staat de oude pauselijke op stad de Avignon en het Palais des Papes de op het naar programma en natuurlijk in mag ook een typisch op tv Provençaalse markt de niet uit ontbreken.

Ramon gaat onder op tv meer op op tv zoek naar de door herkomst van Port. Port het staat door bij ons bekend de als een drankje voor een bij de het kaasplankje na het eten. naar Maar op van welk moment en bij naar welke tijdens gelegenheid drinken de Portugezen door eigenlijk port? Is het op tv eigenlijk wel een Portugees in met drankje? Hoe is port ontstaan door en uit hoe wordt het gemaakt? tijdens En in natuurlijk gaat Ramon ook op tv deze week samen op tv met een lokale in chef een typisch Portugees uit gerecht op maken.

Deze week gaat tijdens het Ramon naar Piëmonte. met Hij begint in Turijn, in de bakermat door van de aperitieven met en bovendien de chocoladehoofdstad van naar Italie. Verder op leert hij hoe door een traditionele risotto wordt de gemaakt op en gaat hij op jacht naar het truffel. In naar Alba de is hij te uit gast op het op jaarlijkse ezelfestival. We uit proeven een Barbera d´Asti en een tijdens Barolo door wijn.

Ramon reist op tv deze uit week af naar Duitsland, om een precies te zijn Trier in en het Moezelgebied. uit Hier bezoekt naar hij een weinfest. de We ontdekken dat wijn van en chocolade de een op tv uitgekiende combinatie kan zijn door en Ramon proeft in uiteraard weer twee wijnen: een op tv tijdens Riesling Sp?tlese en een Riesling uit Sekt. Tijd voor bubbels, naar in dus!

Ramon gaat naar deze week naar naar Toscane, een het gebied waar van misschien wel de beroemdste met Italiaanse wijn vandaan komt: met de het Chianti. Ramon krijgt een op workshop Toscaans koken, maakt kennis een met bijzondere op smaken ijs in uit een authentieke uit gelateria en bezoekt met wijnhuizen die mooie door Chianti´s en het Super Tuscan wijnen van maken.

Ramon gaat tijdens naar de Ribeira del van op Duero in Spanje. Hij een bezoekt de grootste naar wijnwinkel ter wereld, eet een varkensneus in Segovia de en natuurlijk met proeft hij twee wijnen: het een Ribera en de een op tv Priorat.

Smaakvolle uit culinaire trip langs 's werelds van mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon in een Beuk

Smaakvolle culinaire trip uit langs de 's werelds mooiste naar wijnstreken.Presentatie: Ramon op Beuk

Smaakvolle culinaire trip een langs door 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon uit op Beuk

Smaakvolle culinaire het trip langs de 's werelds een mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon tijdens Beuk

Smaakvolle uit culinaire trip uit langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: door Ramon op tv Beuk

Smaakvolle culinaire trip een langs 's met werelds mooiste het wijnstreken.Presentatie: Ramon de Beuk

Smaakvolle met culinaire trip langs de 's werelds het mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon op Beuk

februari 2020
11-12-2011 16:51

Najaar 2011 aflevering 8

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 8

Barcelona Ramon Beuk is deze week in het -letterlijk en figuurlijk- bruisende Barcelona, waar hij dit seizoen Wereldwijnen afsluit met bubbels. Hij proeft er cavaèn champagne, leert er alles over tapas, maakt sangriacocktails met cava en be...

04-12-2011 16:55

Najaar 2011 aflevering 7

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 7

Californie Deze aflevering is Ramon in Californie: waar warme dagen en koele nachten zorgen voor zonnige gezichten en prachtige wijnen. Hij bezoekt een wijnhuis waar ook gegolfd wordt, maakt kennis met de beste hamburger van San Fransisco e...

27-11-2011 16:56

Najaar 2011 aflevering 6

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 6

Deze week is Ramon in Frankrijk. Hij bezoekt onder andere het beroemde wijngebied Chateauneuf du Pape in de Cotes du Rhone. Daarnaast staat de oude pauselijke stad Avignon en het Palais des Papes op het programma en natuurlijk mag ook een t...

20-11-2011 16:54

Najaar 2011 aflevering 5

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 5

Ramon gaat onder meer op zoek naar de herkomst van Port. Port staat bij ons bekend als een drankje voor bij het kaasplankje na het eten. Maar op welk moment en bij welke gelegenheid drinken de Portugezen eigenlijk port? Is het eigenlijk wel...

13-11-2011 16:55

Najaar 2011 aflevering 4

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 4

Deze week gaat Ramon naar Piëmonte. Hij begint in Turijn, de bakermat van de aperitieven en bovendien de chocoladehoofdstad van Italie. Verder leert hij hoe een traditionele risotto wordt gemaakt en gaat hij op jacht naar truffel. In Alba i...

06-11-2011 16:54

Najaar 2011 aflevering 3

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 3

Ramon reist deze week af naar Duitsland, om precies te zijn Trier en het Moezelgebied. Hier bezoekt hij een weinfest. We ontdekken dat wijn en chocolade een uitgekiende combinatie kan zijn en Ramon proeft uiteraard weer twee wijnen: een Rie...

30-10-2011 16:56

Najaar 2011 aflevering 2

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 2

Ramon gaat deze week naar Toscane, het gebied waar misschien wel de beroemdste Italiaanse wijn vandaan komt: de Chianti. Ramon krijgt een workshop Toscaans koken, maakt kennis met bijzondere smaken ijs in een authentieke gelateria en bezoek...

23-10-2011 16:55

Najaar 2011 aflevering 1

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 1

Ramon gaat naar de Ribeira del Duero in Spanje. Hij bezoekt de grootste wijnwinkel ter wereld, eet varkensneus in Segovia en natuurlijk proeft hij twee wijnen: een Ribera en een Priorat.

19-12-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 8

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 8

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

12-12-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 7

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 7

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

11-12-2010 14:20

Najaar 2010 aflevering 6

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 6

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

28-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 5

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 5

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

21-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 4

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 4

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

14-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 3

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 3

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

07-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 2

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 2

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wereldwijnen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wereldwijnen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wereldwijnen bij Wereldwijnen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wereldwijnen. Heb je een uitzending van Wereldwijnen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wereldwijnen gemist

Wereldwijnen is een smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnenstreken. Presentatie: Ramon Beuk Inhoud:Ramon Beuk reist af naar Duitsland en bekijkt hoe de eerste druiven van het seizoen gepluk en geperst worden en volgt onder andere het proces voor het maken van Rosé.

Uitzending gemist van Wereldwijnen? Hier kun je alle uitzendingen van Wereldwijnen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 11-12-2011 om 16:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!