Programma gemist?

Barcelona op Ramon Beuk is van deze week in het het -letterlijk en met figuurlijk- bruisende uit Barcelona, waar hij dit seizoen Wereldwijnen door afsluit met bubbels. met Hij proeft er op tv cavaèn champagne, leert een er alles over met uit tapas, maakt sangriacocktails met cava en op tv bezoekt tussen de de bedrijven door met ook tijdens nog even zijn favoriete in voetbalclub.

Californie op Deze aflevering op is Ramon in de Californie: waar warme dagen en het koele nachten de zorgen voor zonnige gezichten en van prachtige uit wijnen. Hij een bezoekt een wijnhuis waar uit ook gegolfd wordt, het maakt kennis met de beste door hamburger naar van San Fransisco en de proeft een door Zinfandel en een Ruby uit Cabernet.

Deze door week is Ramon in Frankrijk. van Hij van bezoekt onder een andere het beroemde wijngebied Chateauneuf du op tijdens Pape in de met Cotes du Rhone. Daarnaast door staat de oude tijdens pauselijke stad een Avignon en het het Palais des Papes op tijdens het programma en natuurlijk mag de ook op een typisch Provençaalse de markt niet door ontbreken.

Ramon gaat met onder uit meer op zoek naar de herkomst naar met van Port. Port de staat bij ons bekend als een met drankje voor bij met het het kaasplankje na tijdens het eten. Maar op welk het moment een en bij welke van gelegenheid drinken de op tv Portugezen eigenlijk port? Is van het eigenlijk wel een het Portugees drankje? naar Hoe is op tv port ontstaan en uit hoe wordt het gemaakt? de En natuurlijk door gaat Ramon met ook deze week samen met een op tv lokale chef op tv een typisch Portugees gerecht in op maken.

Deze het week gaat Ramon naar Piëmonte. op tv van Hij begint in Turijn, de bakermat met van de een aperitieven en bovendien op de chocoladehoofdstad van met Italie. Verder tijdens leert hij hoe een traditionele op tv risotto wordt in gemaakt en gaat op tv hij op jacht naar tijdens truffel. de In Alba is hij in te gast op de het in jaarlijkse ezelfestival. We proeven een Barbera op tv d´Asti en tijdens een de Barolo wijn.

Ramon reist met deze week af met naar tijdens Duitsland, om precies met te zijn Trier de en het Moezelgebied. naar Hier bezoekt hij een weinfest. We op tv ontdekken dat wijn uit en chocolade op een uitgekiende in combinatie kan met zijn en Ramon proeft uiteraard op tv weer in twee wijnen: een Riesling Sp?tlese een en uit een Riesling Sekt. in Tijd voor bubbels, de dus!

Ramon gaat deze op week op naar Toscane, het gebied in waar op misschien wel de in beroemdste Italiaanse wijn door vandaan komt: de van Chianti. Ramon krijgt een met workshop Toscaans de koken, maakt kennis met het bijzondere smaken ijs in een het authentieke gelateria en uit bezoekt naar wijnhuizen die mooie de Chianti´s en Super op Tuscan wijnen op maken.

Ramon een gaat naar de Ribeira del op Duero in in Spanje. Hij bezoekt de op grootste wijnwinkel een ter naar wereld, eet varkensneus in Segovia en op natuurlijk proeft in hij twee wijnen: een van Ribera en tijdens een naar Priorat.

Smaakvolle tijdens culinaire trip langs 's uit werelds van mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon door Beuk

Smaakvolle in culinaire trip langs op 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: door Ramon met Beuk

Smaakvolle op culinaire trip langs 's werelds de mooiste door wijnstreken.Presentatie: Ramon tijdens Beuk

Smaakvolle culinaire op tv trip langs in 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon naar op Beuk

Smaakvolle culinaire de trip langs 's werelds tijdens uit mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon een Beuk

Smaakvolle met culinaire trip langs 's werelds tijdens mooiste op wijnstreken.Presentatie: Ramon het Beuk

Smaakvolle culinaire trip met langs met 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: op tv Ramon een Beuk

december 2019
11-12-2011 16:51

Najaar 2011 aflevering 8

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 8

Barcelona Ramon Beuk is deze week in het -letterlijk en figuurlijk- bruisende Barcelona, waar hij dit seizoen Wereldwijnen afsluit met bubbels. Hij proeft er cavaèn champagne, leert er alles over tapas, maakt sangriacocktails met cava en be...

04-12-2011 16:55

Najaar 2011 aflevering 7

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 7

Californie Deze aflevering is Ramon in Californie: waar warme dagen en koele nachten zorgen voor zonnige gezichten en prachtige wijnen. Hij bezoekt een wijnhuis waar ook gegolfd wordt, maakt kennis met de beste hamburger van San Fransisco e...

27-11-2011 16:56

Najaar 2011 aflevering 6

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 6

Deze week is Ramon in Frankrijk. Hij bezoekt onder andere het beroemde wijngebied Chateauneuf du Pape in de Cotes du Rhone. Daarnaast staat de oude pauselijke stad Avignon en het Palais des Papes op het programma en natuurlijk mag ook een t...

20-11-2011 16:54

Najaar 2011 aflevering 5

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 5

Ramon gaat onder meer op zoek naar de herkomst van Port. Port staat bij ons bekend als een drankje voor bij het kaasplankje na het eten. Maar op welk moment en bij welke gelegenheid drinken de Portugezen eigenlijk port? Is het eigenlijk wel...

13-11-2011 16:55

Najaar 2011 aflevering 4

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 4

Deze week gaat Ramon naar Piëmonte. Hij begint in Turijn, de bakermat van de aperitieven en bovendien de chocoladehoofdstad van Italie. Verder leert hij hoe een traditionele risotto wordt gemaakt en gaat hij op jacht naar truffel. In Alba i...

06-11-2011 16:54

Najaar 2011 aflevering 3

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 3

Ramon reist deze week af naar Duitsland, om precies te zijn Trier en het Moezelgebied. Hier bezoekt hij een weinfest. We ontdekken dat wijn en chocolade een uitgekiende combinatie kan zijn en Ramon proeft uiteraard weer twee wijnen: een Rie...

30-10-2011 16:56

Najaar 2011 aflevering 2

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 2

Ramon gaat deze week naar Toscane, het gebied waar misschien wel de beroemdste Italiaanse wijn vandaan komt: de Chianti. Ramon krijgt een workshop Toscaans koken, maakt kennis met bijzondere smaken ijs in een authentieke gelateria en bezoek...

23-10-2011 16:55

Najaar 2011 aflevering 1

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 1

Ramon gaat naar de Ribeira del Duero in Spanje. Hij bezoekt de grootste wijnwinkel ter wereld, eet varkensneus in Segovia en natuurlijk proeft hij twee wijnen: een Ribera en een Priorat.

19-12-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 8

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 8

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

12-12-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 7

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 7

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

11-12-2010 14:20

Najaar 2010 aflevering 6

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 6

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

28-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 5

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 5

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

21-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 4

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 4

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

14-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 3

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 3

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

07-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 2

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 2

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wereldwijnen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wereldwijnen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wereldwijnen bij Wereldwijnen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wereldwijnen. Heb je een uitzending van Wereldwijnen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wereldwijnen gemist

Wereldwijnen is een smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnenstreken. Presentatie: Ramon Beuk Inhoud:Ramon Beuk reist af naar Duitsland en bekijkt hoe de eerste druiven van het seizoen gepluk en geperst worden en volgt onder andere het proces voor het maken van Rosé.

Uitzending gemist van Wereldwijnen? Hier kun je alle uitzendingen van Wereldwijnen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 11-12-2011 om 16:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!