Programma gemist?

Barcelona op tv Ramon Beuk is door deze week een in het -letterlijk en figuurlijk- bruisende op tv het Barcelona, waar hij dit op tv seizoen Wereldwijnen afsluit met bubbels. op op Hij proeft er cavaèn champagne, op tv leert er alles van over uit tapas, maakt sangriacocktails het met cava en bezoekt tussen uit de bedrijven door de ook nog even zijn in favoriete naar voetbalclub.

Californie naar Deze aflevering is van Ramon in Californie: tijdens waar warme dagen en koele op tv nachten zorgen op tv voor zonnige gezichten op en prachtige wijnen. Hij met bezoekt naar een wijnhuis waar van ook gegolfd wordt, maakt de kennis met op de beste hamburger van op tv San Fransisco de en proeft een Zinfandel en de een Ruby in Cabernet.

Deze week is uit naar Ramon in Frankrijk. Hij bezoekt naar onder andere het beroemde een een wijngebied Chateauneuf du de Pape in de het Cotes du Rhone. Daarnaast de staat de oude van pauselijke stad Avignon en met het Palais uit des Papes naar op het programma en natuurlijk in mag ook een typisch uit met Provençaalse markt niet een ontbreken.

Ramon in gaat onder een meer op zoek naar de het herkomst van het Port. Port staat bij met ons bekend als een door drankje in voor bij het een kaasplankje na het eten. de Maar op welk door moment het en bij welke gelegenheid drinken de uit Portugezen een eigenlijk port? Is uit het eigenlijk wel met een Portugees drankje? Hoe het is port ontstaan door en hoe wordt met het gemaakt? een En een natuurlijk gaat Ramon ook deze met week samen met met een tijdens lokale chef een typisch de Portugees gerecht met maken.

Deze op week gaat Ramon naar tijdens Piëmonte. Hij begint de in tijdens Turijn, de bakermat door van de aperitieven en bovendien de op op tv chocoladehoofdstad van Italie. een Verder leert hij hoe uit een traditionele risotto in wordt gemaakt en gaat een hij op tijdens jacht naar truffel. In het Alba is hij te met gast het op het jaarlijkse ezelfestival. We door proeven op een Barbera d´Asti door en een van Barolo wijn.

Ramon tijdens reist deze week af door naar Duitsland, om precies naar een te zijn Trier en het Moezelgebied. op Hier het bezoekt hij een tijdens weinfest. We ontdekken dat het wijn uit en chocolade een uitgekiende combinatie kan in op zijn en Ramon proeft uiteraard een weer twee wijnen: uit een Riesling het Sp?tlese en een op tv Riesling Sekt. Tijd voor door bubbels, naar dus!

Ramon een gaat deze week naar Toscane, naar het naar gebied waar naar misschien wel de door beroemdste Italiaanse wijn op tv vandaan komt: de Chianti. het Ramon krijgt een een workshop Toscaans koken, maakt door kennis met met bijzondere smaken door ijs in een authentieke gelateria en op tv bezoekt wijnhuizen die in in mooie Chianti´s en Super Tuscan op wijnen op maken.

Ramon een gaat naar de Ribeira del tijdens Duero in in Spanje. het Hij bezoekt de grootste wijnwinkel ter op wereld, tijdens eet varkensneus met in Segovia en naar natuurlijk proeft hij door twee wijnen: een Ribera op en een in Priorat.

Smaakvolle het culinaire trip in langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon met door Beuk

Smaakvolle culinaire in trip langs 's werelds in mooiste uit wijnstreken.Presentatie: Ramon van Beuk

Smaakvolle culinaire het trip langs naar 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon op in Beuk

Smaakvolle culinaire trip het langs 's met werelds mooiste op tv wijnstreken.Presentatie: Ramon uit Beuk

Smaakvolle tijdens culinaire trip langs 's het werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon op een Beuk

Smaakvolle de culinaire trip op langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: van Ramon op tv Beuk

Smaakvolle het culinaire trip langs 's werelds in mooiste wijnstreken.Presentatie: uit Ramon door Beuk

juni 2021
11-12-2011 16:51

Najaar 2011 aflevering 8

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 8

Barcelona Ramon Beuk is deze week in het -letterlijk en figuurlijk- bruisende Barcelona, waar hij dit seizoen Wereldwijnen afsluit met bubbels. Hij proeft er cavaèn champagne, leert er alles over tapas, maakt sangriacocktails met cava en be...

04-12-2011 16:55

Najaar 2011 aflevering 7

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 7

Californie Deze aflevering is Ramon in Californie: waar warme dagen en koele nachten zorgen voor zonnige gezichten en prachtige wijnen. Hij bezoekt een wijnhuis waar ook gegolfd wordt, maakt kennis met de beste hamburger van San Fransisco e...

27-11-2011 16:56

Najaar 2011 aflevering 6

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 6

Deze week is Ramon in Frankrijk. Hij bezoekt onder andere het beroemde wijngebied Chateauneuf du Pape in de Cotes du Rhone. Daarnaast staat de oude pauselijke stad Avignon en het Palais des Papes op het programma en natuurlijk mag ook een t...

20-11-2011 16:54

Najaar 2011 aflevering 5

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 5

Ramon gaat onder meer op zoek naar de herkomst van Port. Port staat bij ons bekend als een drankje voor bij het kaasplankje na het eten. Maar op welk moment en bij welke gelegenheid drinken de Portugezen eigenlijk port? Is het eigenlijk wel...

13-11-2011 16:55

Najaar 2011 aflevering 4

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 4

Deze week gaat Ramon naar Piëmonte. Hij begint in Turijn, de bakermat van de aperitieven en bovendien de chocoladehoofdstad van Italie. Verder leert hij hoe een traditionele risotto wordt gemaakt en gaat hij op jacht naar truffel. In Alba i...

06-11-2011 16:54

Najaar 2011 aflevering 3

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 3

Ramon reist deze week af naar Duitsland, om precies te zijn Trier en het Moezelgebied. Hier bezoekt hij een weinfest. We ontdekken dat wijn en chocolade een uitgekiende combinatie kan zijn en Ramon proeft uiteraard weer twee wijnen: een Rie...

30-10-2011 16:56

Najaar 2011 aflevering 2

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 2

Ramon gaat deze week naar Toscane, het gebied waar misschien wel de beroemdste Italiaanse wijn vandaan komt: de Chianti. Ramon krijgt een workshop Toscaans koken, maakt kennis met bijzondere smaken ijs in een authentieke gelateria en bezoek...

23-10-2011 16:55

Najaar 2011 aflevering 1

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 1

Ramon gaat naar de Ribeira del Duero in Spanje. Hij bezoekt de grootste wijnwinkel ter wereld, eet varkensneus in Segovia en natuurlijk proeft hij twee wijnen: een Ribera en een Priorat.

19-12-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 8

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 8

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

12-12-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 7

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 7

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

11-12-2010 14:20

Najaar 2010 aflevering 6

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 6

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

28-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 5

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 5

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

21-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 4

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 4

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

14-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 3

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 3

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

07-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 2

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 2

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wereldwijnen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wereldwijnen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wereldwijnen bij Wereldwijnen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wereldwijnen. Heb je een uitzending van Wereldwijnen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wereldwijnen gemist

Wereldwijnen is een smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnenstreken. Presentatie: Ramon Beuk Inhoud:Ramon Beuk reist af naar Duitsland en bekijkt hoe de eerste druiven van het seizoen gepluk en geperst worden en volgt onder andere het proces voor het maken van Rosé.

Uitzending gemist van Wereldwijnen? Hier kun je alle uitzendingen van Wereldwijnen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 11-12-2011 om 16:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!