Programma gemist?

Barcelona van Ramon Beuk tijdens is deze week in het van -letterlijk en figuurlijk- met bruisende Barcelona, waar hij op dit van seizoen Wereldwijnen afsluit met het bubbels. Hij van proeft er cavaèn champagne, leert in er de alles over tapas, maakt sangriacocktails een met cava van en bezoekt tussen de op tv bedrijven door het ook nog even naar zijn favoriete tijdens voetbalclub.

Californie op Deze aflevering is Ramon in in Californie: waar warme de dagen van en koele nachten zorgen voor naar zonnige gezichten en met prachtige uit wijnen. Hij bezoekt een op tv wijnhuis waar ook naar gegolfd wordt, de maakt kennis met de het beste hamburger een van San Fransisco en door proeft een een Zinfandel en een Ruby uit Cabernet.

Deze een week is Ramon uit in Frankrijk. Hij bezoekt onder met andere van het beroemde wijngebied een Chateauneuf du Pape tijdens in de Cotes een du Rhone. Daarnaast staat op de uit oude pauselijke stad Avignon en het de Palais des Papes een op op tv het programma en natuurlijk door mag ook met een typisch Provençaalse markt tijdens niet op tv ontbreken.

Ramon een gaat onder meer op zoek in naar het de herkomst een van Port. Port staat bij een ons bekend als tijdens een drankje tijdens voor bij op tv het kaasplankje na het eten. naar Maar op welk van moment het en bij welke op gelegenheid drinken de Portugezen eigenlijk port? op tv Is het eigenlijk de wel een Portugees van drankje? Hoe is het port tijdens ontstaan en hoe wordt een het gemaakt? met En van natuurlijk gaat Ramon ook deze week uit samen met een door lokale de chef een typisch Portugees gerecht met op maken.

Deze week gaat van Ramon naar het Piëmonte. Hij begint het in Turijn, het de bakermat van de op aperitieven en bovendien de op tv chocoladehoofdstad van Italie. de Verder leert met hij hoe uit een traditionele risotto op wordt gemaakt uit en gaat hij op jacht op tv naar truffel. een In Alba is op tv hij te gast met op het jaarlijkse ezelfestival. We tijdens proeven een Barbera met d´Asti en op een Barolo uit wijn.

Ramon door reist deze in week af naar Duitsland, om naar precies op tv te zijn Trier en het Moezelgebied. uit Hier bezoekt op hij een weinfest. We op ontdekken op tv dat wijn en door chocolade een uitgekiende combinatie op kan zijn en Ramon naar van proeft uiteraard weer twee wijnen: op een Riesling Sp?tlese van en met een Riesling Sekt. een Tijd voor bubbels, uit dus!

Ramon gaat uit deze week naar Toscane, in het het gebied waar misschien wel de de op beroemdste Italiaanse wijn vandaan komt: door de Chianti. van Ramon krijgt een workshop door Toscaans koken, een maakt kennis naar met bijzondere smaken tijdens ijs in een tijdens authentieke gelateria en bezoekt wijnhuizen van die mooie Chianti´s en op tv Super Tuscan van wijnen uit maken.

Ramon gaat van naar de het Ribeira del Duero in van Spanje. Hij bezoekt de op grootste wijnwinkel ter een wereld, een eet varkensneus naar in Segovia en op natuurlijk proeft hij twee wijnen: de een Ribera en de een in Priorat.

Smaakvolle tijdens culinaire trip langs 's in werelds op mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon uit Beuk

Smaakvolle culinaire trip naar langs 's een werelds mooiste tijdens wijnstreken.Presentatie: Ramon in Beuk

Smaakvolle uit culinaire trip langs op 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon met met Beuk

Smaakvolle het culinaire trip op tv langs 's werelds mooiste op wijnstreken.Presentatie: Ramon de Beuk

Smaakvolle uit culinaire trip langs 's werelds uit mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon naar een Beuk

Smaakvolle culinaire trip op tv langs 's van werelds het mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon de Beuk

Smaakvolle culinaire naar trip langs 's de werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon met de Beuk

oktober 2020
11-12-2011 16:51

Najaar 2011 aflevering 8

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 8

Barcelona Ramon Beuk is deze week in het -letterlijk en figuurlijk- bruisende Barcelona, waar hij dit seizoen Wereldwijnen afsluit met bubbels. Hij proeft er cavaèn champagne, leert er alles over tapas, maakt sangriacocktails met cava en be...

04-12-2011 16:55

Najaar 2011 aflevering 7

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 7

Californie Deze aflevering is Ramon in Californie: waar warme dagen en koele nachten zorgen voor zonnige gezichten en prachtige wijnen. Hij bezoekt een wijnhuis waar ook gegolfd wordt, maakt kennis met de beste hamburger van San Fransisco e...

27-11-2011 16:56

Najaar 2011 aflevering 6

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 6

Deze week is Ramon in Frankrijk. Hij bezoekt onder andere het beroemde wijngebied Chateauneuf du Pape in de Cotes du Rhone. Daarnaast staat de oude pauselijke stad Avignon en het Palais des Papes op het programma en natuurlijk mag ook een t...

20-11-2011 16:54

Najaar 2011 aflevering 5

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 5

Ramon gaat onder meer op zoek naar de herkomst van Port. Port staat bij ons bekend als een drankje voor bij het kaasplankje na het eten. Maar op welk moment en bij welke gelegenheid drinken de Portugezen eigenlijk port? Is het eigenlijk wel...

13-11-2011 16:55

Najaar 2011 aflevering 4

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 4

Deze week gaat Ramon naar Piëmonte. Hij begint in Turijn, de bakermat van de aperitieven en bovendien de chocoladehoofdstad van Italie. Verder leert hij hoe een traditionele risotto wordt gemaakt en gaat hij op jacht naar truffel. In Alba i...

06-11-2011 16:54

Najaar 2011 aflevering 3

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 3

Ramon reist deze week af naar Duitsland, om precies te zijn Trier en het Moezelgebied. Hier bezoekt hij een weinfest. We ontdekken dat wijn en chocolade een uitgekiende combinatie kan zijn en Ramon proeft uiteraard weer twee wijnen: een Rie...

30-10-2011 16:56

Najaar 2011 aflevering 2

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 2

Ramon gaat deze week naar Toscane, het gebied waar misschien wel de beroemdste Italiaanse wijn vandaan komt: de Chianti. Ramon krijgt een workshop Toscaans koken, maakt kennis met bijzondere smaken ijs in een authentieke gelateria en bezoek...

23-10-2011 16:55

Najaar 2011 aflevering 1

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 1

Ramon gaat naar de Ribeira del Duero in Spanje. Hij bezoekt de grootste wijnwinkel ter wereld, eet varkensneus in Segovia en natuurlijk proeft hij twee wijnen: een Ribera en een Priorat.

19-12-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 8

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 8

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

12-12-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 7

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 7

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

11-12-2010 14:20

Najaar 2010 aflevering 6

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 6

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

28-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 5

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 5

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

21-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 4

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 4

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

14-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 3

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 3

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

07-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 2

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 2

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wereldwijnen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wereldwijnen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wereldwijnen bij Wereldwijnen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wereldwijnen. Heb je een uitzending van Wereldwijnen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wereldwijnen gemist

Wereldwijnen is een smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnenstreken. Presentatie: Ramon Beuk Inhoud:Ramon Beuk reist af naar Duitsland en bekijkt hoe de eerste druiven van het seizoen gepluk en geperst worden en volgt onder andere het proces voor het maken van Rosé.

Uitzending gemist van Wereldwijnen? Hier kun je alle uitzendingen van Wereldwijnen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 11-12-2011 om 16:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!