Programma gemist?

Barcelona Ramon Beuk in is deze van week in het -letterlijk uit en figuurlijk- tijdens bruisende Barcelona, waar in hij dit seizoen Wereldwijnen tijdens afsluit de met bubbels. Hij uit proeft er naar cavaèn champagne, leert er tijdens alles over tapas, maakt sangriacocktails in met cava en het bezoekt tussen de uit bedrijven door door ook nog even de zijn favoriete de voetbalclub.

Californie Deze in aflevering is Ramon in in Californie: de waar warme dagen en met koele met nachten zorgen voor zonnige door gezichten en prachtige in wijnen. Hij bezoekt een wijnhuis tijdens waar ook gegolfd het wordt, maakt op kennis met tijdens de beste hamburger van met San Fransisco en proeft naar een Zinfandel op tv en een Ruby uit Cabernet.

Deze uit week is in Ramon in Frankrijk. Hij bezoekt naar onder met andere het beroemde wijngebied door Chateauneuf du Pape in in de Cotes het du Rhone. Daarnaast op staat de het oude pauselijke stad Avignon en het het Palais des Papes op tv naar op het programma het en natuurlijk mag ook een met typisch Provençaalse markt niet naar in ontbreken.

Ramon de gaat onder meer de op zoek naar de herkomst tijdens van van Port. Port staat bij ons met bekend als een op tv met drankje voor bij het tijdens kaasplankje na het eten. op tv Maar de op welk moment en bij de welke gelegenheid drinken de met Portugezen eigenlijk een port? uit Is het eigenlijk wel een Portugees in drankje? Hoe het is port in ontstaan en hoe wordt op het gemaakt? een En natuurlijk gaat van Ramon ook deze uit week samen met een met de lokale chef een uit typisch Portugees gerecht op tv maken.

Deze met week gaat Ramon naar Piëmonte. op tv Hij begint in een op tv Turijn, de bakermat van de op tv aperitieven en bovendien de op chocoladehoofdstad van Italie. met Verder leert hij door hoe een tijdens traditionele risotto wordt uit gemaakt en het gaat hij op jacht naar een truffel. In Alba de is hij uit te gast op op tv het jaarlijkse ezelfestival. We het proeven door een Barbera d´Asti en het een Barolo met wijn.

Ramon tijdens reist deze week af uit naar van Duitsland, om precies te zijn Trier in en het Moezelgebied. met Hier bezoekt hij tijdens een weinfest. met We tijdens ontdekken dat wijn de en chocolade een uitgekiende combinatie tijdens kan zijn en met Ramon het proeft uiteraard weer twee wijnen: op een Riesling Sp?tlese het en een Riesling door Sekt. Tijd voor bubbels, het uit dus!

Ramon gaat in deze week naar naar Toscane, het gebied waar met misschien wel de op tv beroemdste Italiaanse tijdens wijn vandaan komt: de in Chianti. Ramon met krijgt in een workshop Toscaans koken, een maakt kennis met door bijzondere smaken ijs uit in een authentieke naar gelateria en bezoekt wijnhuizen het die mooie Chianti´s een en een Super Tuscan wijnen van maken.

Ramon gaat de naar een de Ribeira del Duero in Spanje. door Hij door bezoekt de uit grootste wijnwinkel ter wereld, eet het varkensneus in Segovia en uit op tv natuurlijk proeft hij twee wijnen: in een Ribera en door een het Priorat.

Smaakvolle culinaire op trip op tv langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon tijdens de Beuk

Smaakvolle naar culinaire trip langs de 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: door Ramon naar Beuk

Smaakvolle met culinaire trip langs 's werelds naar mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon uit een Beuk

Smaakvolle culinaire trip het door langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon naar de Beuk

Smaakvolle culinaire naar trip tijdens langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon een door Beuk

Smaakvolle culinaire naar trip langs 's een werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: een Ramon met Beuk

Smaakvolle tijdens culinaire trip langs 's werelds op tv mooiste wijnstreken.Presentatie: op tv Ramon uit Beuk

juli 2020
11-12-2011 16:51

Najaar 2011 aflevering 8

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 8

Barcelona Ramon Beuk is deze week in het -letterlijk en figuurlijk- bruisende Barcelona, waar hij dit seizoen Wereldwijnen afsluit met bubbels. Hij proeft er cavaèn champagne, leert er alles over tapas, maakt sangriacocktails met cava en be...

04-12-2011 16:55

Najaar 2011 aflevering 7

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 7

Californie Deze aflevering is Ramon in Californie: waar warme dagen en koele nachten zorgen voor zonnige gezichten en prachtige wijnen. Hij bezoekt een wijnhuis waar ook gegolfd wordt, maakt kennis met de beste hamburger van San Fransisco e...

27-11-2011 16:56

Najaar 2011 aflevering 6

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 6

Deze week is Ramon in Frankrijk. Hij bezoekt onder andere het beroemde wijngebied Chateauneuf du Pape in de Cotes du Rhone. Daarnaast staat de oude pauselijke stad Avignon en het Palais des Papes op het programma en natuurlijk mag ook een t...

20-11-2011 16:54

Najaar 2011 aflevering 5

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 5

Ramon gaat onder meer op zoek naar de herkomst van Port. Port staat bij ons bekend als een drankje voor bij het kaasplankje na het eten. Maar op welk moment en bij welke gelegenheid drinken de Portugezen eigenlijk port? Is het eigenlijk wel...

13-11-2011 16:55

Najaar 2011 aflevering 4

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 4

Deze week gaat Ramon naar Piëmonte. Hij begint in Turijn, de bakermat van de aperitieven en bovendien de chocoladehoofdstad van Italie. Verder leert hij hoe een traditionele risotto wordt gemaakt en gaat hij op jacht naar truffel. In Alba i...

06-11-2011 16:54

Najaar 2011 aflevering 3

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 3

Ramon reist deze week af naar Duitsland, om precies te zijn Trier en het Moezelgebied. Hier bezoekt hij een weinfest. We ontdekken dat wijn en chocolade een uitgekiende combinatie kan zijn en Ramon proeft uiteraard weer twee wijnen: een Rie...

30-10-2011 16:56

Najaar 2011 aflevering 2

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 2

Ramon gaat deze week naar Toscane, het gebied waar misschien wel de beroemdste Italiaanse wijn vandaan komt: de Chianti. Ramon krijgt een workshop Toscaans koken, maakt kennis met bijzondere smaken ijs in een authentieke gelateria en bezoek...

23-10-2011 16:55

Najaar 2011 aflevering 1

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 1

Ramon gaat naar de Ribeira del Duero in Spanje. Hij bezoekt de grootste wijnwinkel ter wereld, eet varkensneus in Segovia en natuurlijk proeft hij twee wijnen: een Ribera en een Priorat.

19-12-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 8

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 8

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

12-12-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 7

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 7

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

11-12-2010 14:20

Najaar 2010 aflevering 6

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 6

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

28-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 5

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 5

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

21-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 4

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 4

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

14-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 3

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 3

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

07-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 2

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 2

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wereldwijnen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wereldwijnen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wereldwijnen bij Wereldwijnen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wereldwijnen. Heb je een uitzending van Wereldwijnen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wereldwijnen gemist

Wereldwijnen is een smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnenstreken. Presentatie: Ramon Beuk Inhoud:Ramon Beuk reist af naar Duitsland en bekijkt hoe de eerste druiven van het seizoen gepluk en geperst worden en volgt onder andere het proces voor het maken van Rosé.

Uitzending gemist van Wereldwijnen? Hier kun je alle uitzendingen van Wereldwijnen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 11-12-2011 om 16:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!