Programma gemist?

Barcelona een Ramon Beuk is in deze week in op het -letterlijk en met figuurlijk- bruisende Barcelona, op waar hij dit seizoen met Wereldwijnen op afsluit met bubbels. Hij proeft het er cavaèn champagne, door leert er alles over een tapas, maakt tijdens sangriacocktails met cava uit en bezoekt een tussen de bedrijven op door ook op tv nog even zijn favoriete door voetbalclub.

Californie Deze op tv aflevering is Ramon in uit Californie: waar een warme dagen tijdens en koele nachten zorgen naar voor zonnige uit gezichten en op tv prachtige wijnen. Hij de bezoekt een wijnhuis waar ook de gegolfd wordt, het maakt kennis met met de beste tijdens hamburger van San Fransisco een en proeft in een Zinfandel en een Ruby door Cabernet.

Deze de week is het Ramon in Frankrijk. Hij bezoekt op tv onder andere uit het beroemde tijdens wijngebied Chateauneuf du uit Pape in de Cotes du een Rhone. Daarnaast staat van de oude pauselijke stad het een Avignon en het met Palais des Papes tijdens op het programma en natuurlijk mag van tijdens ook een typisch Provençaalse markt niet met naar ontbreken.

Ramon op tv gaat onder op tv meer op zoek naar naar de herkomst van de Port. Port staat bij ons tijdens bekend een als een drankje voor een bij het naar kaasplankje na het eten. door Maar op welk tijdens moment en bij op tv welke door gelegenheid drinken de met Portugezen eigenlijk port? Is het in eigenlijk uit wel een Portugees drankje? Hoe met is port ontstaan en op tv hoe op wordt het gemaakt? een En natuurlijk gaat Ramon op door ook deze week samen naar met een van lokale chef een typisch de Portugees gerecht van maken.

Deze de week gaat Ramon naar met Piëmonte. Hij begint uit in Turijn, van de bakermat van het de aperitieven en van bovendien de chocoladehoofdstad van met Italie. Verder leert hij van hoe een in traditionele risotto de wordt gemaakt en gaat een hij op jacht naar door tijdens truffel. In Alba naar is hij te gast op tv op het jaarlijkse ezelfestival. een We proeven een op Barbera d´Asti en een naar Barolo de wijn.

Ramon door reist deze week af uit naar Duitsland, om precies van te op zijn Trier en het Moezelgebied. naar Hier het bezoekt hij door een weinfest. We ontdekken dat wijn naar van en chocolade een uitgekiende combinatie de kan zijn en door Ramon proeft naar uiteraard weer twee het wijnen: een een Riesling Sp?tlese en uit een Riesling Sekt. van Tijd voor bubbels, tijdens dus!

Ramon gaat deze de door week naar Toscane, het gebied waar op misschien wel de de beroemdste Italiaanse een wijn vandaan komt: de in Chianti. Ramon krijgt op een workshop de Toscaans koken, maakt een kennis met in bijzondere smaken ijs in door een authentieke gelateria op tv en bezoekt wijnhuizen op tv die mooie Chianti´s en uit Super Tuscan door wijnen in maken.

Ramon tijdens gaat naar van de Ribeira del het Duero in Spanje. Hij bezoekt naar de grootste wijnwinkel ter een wereld, tijdens eet varkensneus in Segovia het en natuurlijk door proeft hij uit twee wijnen: een Ribera en in een op tv Priorat.

Smaakvolle culinaire tijdens trip langs 's werelds met op mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon naar Beuk

Smaakvolle culinaire trip een langs met 's werelds mooiste van wijnstreken.Presentatie: Ramon een Beuk

Smaakvolle tijdens culinaire trip langs naar 's werelds mooiste met wijnstreken.Presentatie: Ramon van Beuk

Smaakvolle culinaire trip in langs 's op werelds mooiste in wijnstreken.Presentatie: Ramon tijdens Beuk

Smaakvolle tijdens culinaire trip langs in 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: in Ramon het Beuk

Smaakvolle op culinaire trip langs 's werelds op tv mooiste wijnstreken.Presentatie: een Ramon van Beuk

Smaakvolle een culinaire trip langs 's van werelds door mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon door Beuk

maart 2021
11-12-2011 16:51

Najaar 2011 aflevering 8

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 8

Barcelona Ramon Beuk is deze week in het -letterlijk en figuurlijk- bruisende Barcelona, waar hij dit seizoen Wereldwijnen afsluit met bubbels. Hij proeft er cavaèn champagne, leert er alles over tapas, maakt sangriacocktails met cava en be...

04-12-2011 16:55

Najaar 2011 aflevering 7

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 7

Californie Deze aflevering is Ramon in Californie: waar warme dagen en koele nachten zorgen voor zonnige gezichten en prachtige wijnen. Hij bezoekt een wijnhuis waar ook gegolfd wordt, maakt kennis met de beste hamburger van San Fransisco e...

27-11-2011 16:56

Najaar 2011 aflevering 6

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 6

Deze week is Ramon in Frankrijk. Hij bezoekt onder andere het beroemde wijngebied Chateauneuf du Pape in de Cotes du Rhone. Daarnaast staat de oude pauselijke stad Avignon en het Palais des Papes op het programma en natuurlijk mag ook een t...

20-11-2011 16:54

Najaar 2011 aflevering 5

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 5

Ramon gaat onder meer op zoek naar de herkomst van Port. Port staat bij ons bekend als een drankje voor bij het kaasplankje na het eten. Maar op welk moment en bij welke gelegenheid drinken de Portugezen eigenlijk port? Is het eigenlijk wel...

13-11-2011 16:55

Najaar 2011 aflevering 4

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 4

Deze week gaat Ramon naar Piëmonte. Hij begint in Turijn, de bakermat van de aperitieven en bovendien de chocoladehoofdstad van Italie. Verder leert hij hoe een traditionele risotto wordt gemaakt en gaat hij op jacht naar truffel. In Alba i...

06-11-2011 16:54

Najaar 2011 aflevering 3

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 3

Ramon reist deze week af naar Duitsland, om precies te zijn Trier en het Moezelgebied. Hier bezoekt hij een weinfest. We ontdekken dat wijn en chocolade een uitgekiende combinatie kan zijn en Ramon proeft uiteraard weer twee wijnen: een Rie...

30-10-2011 16:56

Najaar 2011 aflevering 2

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 2

Ramon gaat deze week naar Toscane, het gebied waar misschien wel de beroemdste Italiaanse wijn vandaan komt: de Chianti. Ramon krijgt een workshop Toscaans koken, maakt kennis met bijzondere smaken ijs in een authentieke gelateria en bezoek...

23-10-2011 16:55

Najaar 2011 aflevering 1

Wereldwijnen - Najaar 2011 aflevering 1

Ramon gaat naar de Ribeira del Duero in Spanje. Hij bezoekt de grootste wijnwinkel ter wereld, eet varkensneus in Segovia en natuurlijk proeft hij twee wijnen: een Ribera en een Priorat.

19-12-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 8

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 8

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

12-12-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 7

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 7

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

11-12-2010 14:20

Najaar 2010 aflevering 6

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 6

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

28-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 5

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 5

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

21-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 4

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 4

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

14-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 3

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 3

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

07-11-2010 16:55

Najaar 2010 aflevering 2

Wereldwijnen - Najaar 2010 aflevering 2

Smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnstreken.Presentatie: Ramon Beuk

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wereldwijnen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wereldwijnen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wereldwijnen bij Wereldwijnen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wereldwijnen. Heb je een uitzending van Wereldwijnen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wereldwijnen gemist

Wereldwijnen is een smaakvolle culinaire trip langs 's werelds mooiste wijnenstreken. Presentatie: Ramon Beuk Inhoud:Ramon Beuk reist af naar Duitsland en bekijkt hoe de eerste druiven van het seizoen gepluk en geperst worden en volgt onder andere het proces voor het maken van Rosé.

Uitzending gemist van Wereldwijnen? Hier kun je alle uitzendingen van Wereldwijnen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 11-12-2011 om 16:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!