Programma gemist?

De meest bijzondere het concerten en de interviews de van de 34e editie van de het North Sea op tv Jazz festival dat plaatsvond in van 9 t/m in 11 in juli 2010. op Afl.: Sharon Jones & met The Dap Kings. Dat uit Sharon Jones pas op tv op latere leeftijd in tijdens de de muziekindustrie verzeild op raakte, daarvan is op het podium op niets een te merken. De door 53-jarige diva op weet namelijk als geen ander tijdens met haar de ruwe stem en een uit mix tijdens van soul, funk en gospel het in naar publiek op te door zwepen en bij de show in te betrekken. tijdens Met haar nieuwe nummers de uit haar door album I learned van the hard way uit en de knallende uit energie van The Dap op Kings in is en blijft Sharon Jones uit de op Koningin van North Sea naar Jazz.

De meest op bijzondere van concerten en interviews van de 34e door editie van in het North Sea Jazz het een festival dat plaatsvond met van 9 t/m 11 juli 2010. een door Afl.: Dianne Reeves. tijdens Dianne Reeves kunnen we zonder op tv twijfel het in een adem noemen de met Sarah Vaughn een en Billie Holiday. Deze zangeres tijdens uit het Detroit weet met haar de stem een met gevoel te door creëren van melancholie, passie en ontroering. in het Een vrouw die zingt met haar door hele lichaam. in Op North Sea betovert door ze het met publiek met het haar krachtige op uitstraling en waanzinnige van stembereik.

De meest een bijzondere concerten en uit interviews van op de 34e editie van in het North Sea Jazz tijdens festival dat plaatsvond op van 9 t/m tijdens 11 juli tijdens 2010. Afl.: Macy Gray. door naar Macy Gray was na zes jaar door op eindelijk weer op het het festival te zien. Met haar tijdens rauwe stem naar combineert ze elementen van uit r&b, het soul, jazz, hiphop, funk en een pop met tot een moeilijk te categoriseren met op tv geheel. De stem waarmee van ze vroeger tijdens gepest werd, heeft haar inmiddels de vijftien de miljoen platen doen op tv verkopen.

Wind tijdens & Fire,De de meest bijzondere concerten uit en interviews van tijdens de 34e editie van het uit North Sea Jazz op tv festival tijdens dat plaatsvond van door 9 t/m 11 juli naar 2010. Afl.: Earth, de Wind & met Fire. De Amerikaanse de soulformatie Earth, Wind & een Fire is een van succesvollste tijdens in acts van de jaren de '70. Het succes is tijdens voornamelijk door te danken aan hun uit spetterende optredens. in Het zijn complete spektakelstukken met een naar uitgebreide bezetting op door het podium. een Earth, Wind op & Fire de pakken lekker uit door met hun klassiekers. Het in wordt één groot feest. Presentatie: met de Winfried Baijens.

De tijdens meest bijzondere met concerten en interviews van de 34e met in editie van het met North Sea Jazz festival op dat plaatsvond van 9 t/m met van 11 juli 2010. op tv Afl.: Swamp Dogg. Swamp Dogg de is al langer dan van een halve op tv eeuw actief in de op muziek naar als singer-songwriter, pianist en producer. in Hij trad op al op twaalfjarige de leeftijd op als Little van naar Jerry en maakte toen een al platen, op maar pas in in 1970 gebruikte hij door de naam Swamp Dogg. Hij is de een cultheld in op tv de soulgeschiedenis, naar iemand van met veel kwaliteit en politieke op betrokkenheid. Tijdens in North Sea Jazz tijdens veroverde hij het de podium en de de stemming in de zaal een werd met de op tv minuut euforischer. Presentatie: Winfried in de Baijens.

De van meest bijzondere concerten met en interviews van de de 34e op tv editie van het North Sea Jazz de op tv festival dat plaatsvond van 9 op tv t/m 11 juli 2010. met Afl.: het New York State in of Mind. in Het Metropole Orkest mag niet ontbreken uit in op het North Sea Jazz Festival. in Dit tijdens jaar stelt het het orkest onder leiding van op tv de door Amerikaanse dirigent Vince met Mendoza New York uit centraal. Het Metropole op tv Orkest speelt bekende jazzcomposities en op -songs uit die nauw verbonden zijn tijdens met deze met metropool. New Yorkse van topmuzikanten als de een jonge trompettist Christian Scott en saxofonist van Lee Konitz zijn het ook tijdens van de met partij!

De de meest bijzondere met concerten en interviews het van de 34e editie het van het North Sea Jazz in festival dat op tv plaatsvond van 9 t/m op tv naar 11 juli 2010. uit Afl.: Dee Dee Bridgewater. De van grote charismatische vocaliste naar Dee de Dee Bridgewater verrast in het publiek steeds met een bijzonder naar project. Dit jaar een door brengt ze een het overtuigend eerbetoon aan Billie Holliday. naar De titel met van haar nieuwe album met - waar ook een in uit tournee aan verbonden is - 'Eleanora met Fagan', is naar een verwijzing naar de op echte naam van met Billie Holiday. het Haar stem, naar haar expressieve tijdens vermogen en haar met band leiden tot momenten van grote door tijdens vervoering.

De in meest bijzondere concerten en door interviews van de het 34e editie van tijdens het de North Sea Jazz festival dat plaatsvond een van 9 t/m naar 11 door juli 2010. Afl.: Marcus door Miller. Marcus Miller is naar naar vaste gast op het tijdens North Sea Jazz Festival. op tv Hij is naast bandleider de en bassist naar ook componist en met producer. Met zijn laatste door project Tutu in Revisited, van vernoemd naar het album Tutu van op tv met Miles Davis waar Miller als schrijver van in en producer aan meewerkte, presenteert hij door de uit belangrijkste opnamen in de met jazzgeschiedenis. Samen met trompettist van Sean uit Jones zette hij North tijdens Sea in op zijn kop. Presentatie: Winfried het Baijens.

januari 2021
19-12-2010 17:05

Sharon Jones & The Dap Kings

Best of North Sea Jazz - Sharon Jones & The Dap Kings

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Sharon Jones & The Dap Kings. Dat Sharon Jones pas op latere leeftijd in de muziekindustrie verzeild ...

12-12-2010 17:05

Dianne Reeves

Best of North Sea Jazz - Dianne Reeves

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Dianne Reeves. Dianne Reeves kunnen we zonder twijfel in een adem noemen met Sarah Vaughn en Billie H...

05-12-2010 17:15

Macy Gray

Best of North Sea Jazz - Macy Gray

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Macy Gray. Macy Gray was na zes jaar eindelijk weer op het festival te zien. Met haar rauwe stem comb...

28-11-2010 17:05

Earth

Best of North Sea Jazz - Earth

Wind & Fire,De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Earth, Wind & Fire. De Amerikaanse soulformatie Earth, Wind & Fire is een van succesvolls...

21-11-2010 17:05

Swamp Dogg

Best of North Sea Jazz - Swamp Dogg

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Swamp Dogg. Swamp Dogg is al langer dan een halve eeuw actief in de muziek als singer-songwriter, pia...

14-11-2010 17:05

New York State of Mind

Best of North Sea Jazz - New York State of Mind

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: New York State of Mind. Het Metropole Orkest mag niet ontbreken op het North Sea Jazz Festival. Dit j...

07-11-2010 17:10

Dee Dee Bridgewater

Best of North Sea Jazz - Dee Dee Bridgewater

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Dee Dee Bridgewater. De grote charismatische vocaliste Dee Dee Bridgewater verrast het publiek steeds...

31-10-2010 17:05

Marcus Miller

Best of North Sea Jazz - Marcus Miller

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Marcus Miller. Marcus Miller is vaste gast op het North Sea Jazz Festival. Hij is naast bandleider en...

Best of North Sea Jazz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best of North Sea Jazz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best of North Sea Jazz bij Best of North Sea Jazz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best of North Sea Jazz. Heb je een uitzending van Best of North Sea Jazz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best of North Sea Jazz gemist

In de aanloop naar het North Sea Jazz festival duiken Radio 6 dj's in de archieven om hun meest bijzondereconcertmomenten en anekdotes met Nederland te delen. We zien de mooiste soul, funk, jazz en wereldmuziek door de ogenvan Radio 6 dj's als Vincent van Engelen, Edwin Rutten, Hans Mantel, Co de Kloet, Jaap Brienen, Vera Vingerhoeds, JaapBoots, Koen Schouten, DJ Ishtar en Radna Rumping. Presentatie: Winfried Baijens.

Uitzending gemist van Best of North Sea Jazz? Hier kun je alle uitzendingen van Best of North Sea Jazz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 19-12-2010 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!