Programma gemist?

De meest de bijzondere concerten en de interviews van van de 34e editie een van het met North Sea Jazz festival dat op tv plaatsvond van 9 naar t/m 11 juli op tv 2010. Afl.: Sharon Jones op tv naar & The Dap Kings. op tv Dat Sharon Jones naar pas op de latere leeftijd in de de muziekindustrie verzeild raakte, daarvan is uit op op tv het podium met niets te merken. uit De 53-jarige diva weet een namelijk als geen naar ander met haar ruwe van stem op tv en een mix van soul, funk op tv het en gospel het publiek op te door op zwepen en bij de show met te betrekken. Met haar naar nieuwe nummers met uit uit haar album I learned the hard een way op en de knallende van energie van The Dap naar Kings is door en blijft naar Sharon Jones de Koningin van het North Sea naar Jazz.

De tijdens meest bijzondere concerten en met interviews van de door 34e editie van het het North Sea in Jazz festival dat naar plaatsvond van 9 t/m een 11 juli de 2010. Afl.: Dianne van Reeves. Dianne Reeves kunnen de we zonder met twijfel in een adem van noemen met Sarah naar Vaughn en Billie op tv op tv Holiday. Deze zangeres uit Detroit weet tijdens met haar door stem een naar gevoel te creëren van melancholie, tijdens passie naar en ontroering. door Een vrouw die door zingt met haar hele lichaam. naar Op North Sea betovert in ze het in publiek een met haar krachtige uitstraling en uit waanzinnige de stembereik.

De meest het bijzondere concerten uit en interviews het van de 34e editie van in het North Sea Jazz een festival tijdens dat plaatsvond van 9 t/m op tv 11 juli het 2010. Afl.: Macy Gray. naar Macy op tv Gray was in na zes jaar eindelijk weer op in het festival te een zien. Met haar door rauwe stem naar combineert ze van elementen van op r&b, soul, jazz, hiphop, funk op en pop tot van een moeilijk uit te categoriseren geheel. van De stem naar waarmee ze vroeger gepest werd, een heeft haar van inmiddels vijftien miljoen platen doen met door verkopen.

Wind de & Fire,De meest uit bijzondere concerten en interviews van tijdens de 34e editie van van van het North Sea Jazz festival de het dat plaatsvond van 9 op tv t/m 11 met juli 2010. Afl.: Earth, Wind op & Fire. De met Amerikaanse soulformatie in Earth, Wind & Fire van is een van in succesvollste acts van de op tv een jaren '70. Het succes is voornamelijk door te danken door aan hun spetterende optredens. op tv Het zijn complete met spektakelstukken van met een uitgebreide bezetting op door het podium. Earth, op in Wind & Fire pakken lekker op tv uit met hun klassiekers. naar Het wordt het één groot een feest. Presentatie: het Winfried Baijens.

De meest bijzondere door concerten en in interviews van met de 34e editie een van het North van Sea Jazz festival dat plaatsvond het van 9 in t/m 11 de juli 2010. Afl.: Swamp het Dogg. Swamp Dogg uit is tijdens al langer dan een halve met eeuw actief in van de muziek als van singer-songwriter, pianist en producer. een Hij trad al door op twaalfjarige leeftijd de op als Little het Jerry en het maakte toen al de platen, een maar pas in 1970 gebruikte hij de op de naam Swamp Dogg. in Hij is een met cultheld in de soulgeschiedenis, iemand de met veel kwaliteit naar en politieke een betrokkenheid. Tijdens de North Sea Jazz veroverde naar hij het podium en op tv de stemming op tv in van de zaal werd met de minuut met tijdens euforischer. Presentatie: Winfried in Baijens.

De door meest bijzondere concerten en een interviews in van de 34e editie van van het North tijdens Sea Jazz naar festival dat plaatsvond van naar 9 t/m 11 juli naar 2010. Afl.: New op York State of het Mind. Het Metropole Orkest naar tijdens mag niet ontbreken de op het North Sea op Jazz Festival. op Dit jaar stelt het orkest het onder uit leiding van de Amerikaanse dirigent met Vince Mendoza New York in centraal. tijdens Het Metropole Orkest speelt bekende de jazzcomposities en in -songs uit die nauw verbonden zijn met deze een metropool. New in Yorkse topmuzikanten als de de jonge trompettist de Christian Scott en saxofonist op het Lee Konitz zijn ook van de naar op partij!

De in meest bijzondere concerten en interviews de van de naar 34e editie uit van het North Sea Jazz naar festival dat plaatsvond op tv van een 9 t/m 11 juli een 2010. Afl.: Dee tijdens Dee Bridgewater. De met grote charismatische vocaliste met Dee Dee Bridgewater uit verrast het publiek het steeds met in een bijzonder in project. Dit jaar brengt ze een naar in overtuigend eerbetoon aan Billie Holliday. De van uit titel van haar nieuwe album in - waar ook een met tournee tijdens aan verbonden is - door 'Eleanora de Fagan', is een de verwijzing naar de echte met naam van van Billie Holiday. Haar stem, door haar expressieve vermogen van en haar band leiden naar tot momenten van op tv grote op tv vervoering.

De op tv meest bijzondere concerten en interviews uit van de het 34e door editie van het North Sea een Jazz festival dat plaatsvond in van 9 t/m de 11 juli 2010. op in Afl.: Marcus Miller. Marcus Miller is op tv vaste gast op met het North Sea op tv Jazz Festival. Hij door is naast bandleider op en tijdens bassist ook componist en het producer. Met op tv zijn laatste op tv project Tutu Revisited, tijdens vernoemd naar het van album Tutu van van Miles Davis waar Miller als schrijver op tv en producer tijdens aan meewerkte, presenteert van hij de belangrijkste op opnamen in de de jazzgeschiedenis. Samen met trompettist van Sean Jones van zette naar hij North Sea op met zijn kop. Presentatie: Winfried de Baijens.

september 2020
19-12-2010 17:05

Sharon Jones & The Dap Kings

Best of North Sea Jazz - Sharon Jones & The Dap Kings

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Sharon Jones & The Dap Kings. Dat Sharon Jones pas op latere leeftijd in de muziekindustrie verzeild ...

12-12-2010 17:05

Dianne Reeves

Best of North Sea Jazz - Dianne Reeves

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Dianne Reeves. Dianne Reeves kunnen we zonder twijfel in een adem noemen met Sarah Vaughn en Billie H...

05-12-2010 17:15

Macy Gray

Best of North Sea Jazz - Macy Gray

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Macy Gray. Macy Gray was na zes jaar eindelijk weer op het festival te zien. Met haar rauwe stem comb...

28-11-2010 17:05

Earth

Best of North Sea Jazz - Earth

Wind & Fire,De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Earth, Wind & Fire. De Amerikaanse soulformatie Earth, Wind & Fire is een van succesvolls...

21-11-2010 17:05

Swamp Dogg

Best of North Sea Jazz - Swamp Dogg

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Swamp Dogg. Swamp Dogg is al langer dan een halve eeuw actief in de muziek als singer-songwriter, pia...

14-11-2010 17:05

New York State of Mind

Best of North Sea Jazz - New York State of Mind

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: New York State of Mind. Het Metropole Orkest mag niet ontbreken op het North Sea Jazz Festival. Dit j...

07-11-2010 17:10

Dee Dee Bridgewater

Best of North Sea Jazz - Dee Dee Bridgewater

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Dee Dee Bridgewater. De grote charismatische vocaliste Dee Dee Bridgewater verrast het publiek steeds...

31-10-2010 17:05

Marcus Miller

Best of North Sea Jazz - Marcus Miller

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Marcus Miller. Marcus Miller is vaste gast op het North Sea Jazz Festival. Hij is naast bandleider en...

Best of North Sea Jazz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best of North Sea Jazz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best of North Sea Jazz bij Best of North Sea Jazz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best of North Sea Jazz. Heb je een uitzending van Best of North Sea Jazz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best of North Sea Jazz gemist

In de aanloop naar het North Sea Jazz festival duiken Radio 6 dj's in de archieven om hun meest bijzondereconcertmomenten en anekdotes met Nederland te delen. We zien de mooiste soul, funk, jazz en wereldmuziek door de ogenvan Radio 6 dj's als Vincent van Engelen, Edwin Rutten, Hans Mantel, Co de Kloet, Jaap Brienen, Vera Vingerhoeds, JaapBoots, Koen Schouten, DJ Ishtar en Radna Rumping. Presentatie: Winfried Baijens.

Uitzending gemist van Best of North Sea Jazz? Hier kun je alle uitzendingen van Best of North Sea Jazz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 19-12-2010 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!