Programma gemist?

De op meest bijzondere concerten en interviews van op tv van de 34e editie van het naar North van Sea Jazz uit festival dat plaatsvond van 9 een t/m 11 juli met 2010. Afl.: Sharon Jones door & The door Dap Kings. door Dat Sharon in Jones pas op latere leeftijd het in de muziekindustrie op verzeild raakte, daarvan is met op het op podium niets te met merken. De 53-jarige van diva naar weet namelijk als geen de ander met haar ruwe een stem en door een mix uit van soul, funk het en gospel het door publiek op te zwepen in en bij tijdens de show te betrekken. Met haar op nieuwe nummers uit in haar album op tv I learned van the hard tijdens way en de knallende energie van uit van The Dap Kings is en blijft op Sharon Jones op tv de Koningin van North de de Sea Jazz.

De meest bijzondere uit concerten de en interviews van de tijdens 34e editie op van het North Sea Jazz het festival de dat plaatsvond tijdens van 9 t/m 11 juli een 2010. de Afl.: Dianne Reeves. uit Dianne Reeves kunnen naar we zonder twijfel op tv in een adem noemen het met Sarah Vaughn en Billie in Holiday. Deze een zangeres uit op Detroit weet op tv met haar stem uit een gevoel te creëren van melancholie, in passie en ontroering. met Een uit vrouw die zingt met met haar hele lichaam. Op van North Sea betovert een ze het het publiek met met haar krachtige uitstraling het en waanzinnige op stembereik.

De meest de bijzondere concerten en interviews door van de in 34e editie door van het tijdens North Sea Jazz festival dat in plaatsvond met van 9 t/m 11 door juli 2010. Afl.: Macy met Gray. Macy tijdens Gray was na zes een jaar eindelijk weer een op het festival uit te zien. naar Met haar rauwe stem door combineert de ze elementen van in r&b, soul, jazz, op tv hiphop, funk en pop tot een op moeilijk te categoriseren van geheel. De op tv stem waarmee ze op tv vroeger in gepest werd, heeft haar inmiddels met vijftien van miljoen platen doen met verkopen.

Wind & met Fire,De meest bijzondere naar concerten en interviews uit van de de 34e editie van naar het North Sea de Jazz festival dat uit plaatsvond van 9 t/m naar 11 juli 2010. met Afl.: door Earth, Wind & Fire. De door Amerikaanse de soulformatie Earth, Wind & de Fire is een van uit succesvollste acts van de in jaren door '70. Het succes in is voornamelijk te danken aan uit op tv hun spetterende optredens. Het zijn complete de spektakelstukken met een de door uitgebreide bezetting op het podium. in Earth, Wind & Fire het pakken uit lekker uit met hun klassiekers. tijdens Het wordt door één groot op tv feest. Presentatie: Winfried uit Baijens.

De meest bijzondere naar concerten en de interviews van de 34e op editie van het het North van Sea Jazz festival een dat plaatsvond van 9 t/m tijdens van 11 juli 2010. Afl.: Swamp Dogg. een Swamp in Dogg is al langer dan de een de halve eeuw actief op tv in de de muziek als singer-songwriter, pianist en met producer. Hij trad tijdens al op twaalfjarige leeftijd door op als met Little Jerry en op maakte toen al platen, op het maar pas in 1970 op gebruikte hij de naam de Swamp Dogg. Hij is met een cultheld in in uit de soulgeschiedenis, iemand met veel kwaliteit van en politieke op tv betrokkenheid. op Tijdens North Sea Jazz veroverde hij uit van het podium en de stemming de in een de zaal werd met de minuut naar euforischer. tijdens Presentatie: Winfried in Baijens.

De door meest bijzondere door concerten en interviews van de het 34e editie van met het North op Sea Jazz festival dat plaatsvond het van 9 de t/m 11 juli naar 2010. Afl.: het New York State of op tv Mind. Het Metropole door Orkest mag niet naar ontbreken op tv op het North Sea met Jazz Festival. Dit jaar stelt op het orkest onder naar leiding van de met Amerikaanse dirigent Vince door Mendoza New in York het centraal. Het Metropole Orkest speelt door bekende met jazzcomposities en -songs die nauw door verbonden op tv zijn met deze metropool. van New Yorkse topmuzikanten als naar de jonge trompettist met Christian Scott en naar saxofonist Lee Konitz naar zijn op ook van de een partij!

De het meest bijzondere concerten en naar interviews van op de 34e editie een van het North Sea Jazz in festival dat plaatsvond op van 9 het t/m 11 juli op tv 2010. Afl.: Dee in Dee Bridgewater. De tijdens grote charismatische vocaliste Dee naar Dee naar Bridgewater verrast het op tv publiek steeds met een het bijzonder project. Dit op jaar brengt ze een tijdens overtuigend eerbetoon aan op Billie Holliday. met De titel van naar haar het nieuwe album - waar in ook een het tournee aan verbonden is - 'Eleanora op Fagan', is een van verwijzing het naar de echte naam op tv van Billie door Holiday. Haar stem, haar expressieve op tv vermogen op tv en haar band leiden tijdens tot momenten van grote een met vervoering.

De tijdens meest bijzondere concerten en interviews de van de 34e een editie van het tijdens North Sea Jazz naar festival dat uit plaatsvond van 9 t/m met 11 juli 2010. het uit Afl.: Marcus Miller. Marcus de Miller is vaste gast op op tijdens het North Sea naar Jazz Festival. Hij is naast bandleider van en de bassist ook tijdens componist en producer. met Met zijn laatste project Tutu Revisited, op op tv vernoemd naar het album van Tutu van Miles op Davis waar met Miller als schrijver en producer aan door meewerkte, presenteert hij met de belangrijkste opnamen naar in de jazzgeschiedenis. de Samen de met trompettist Sean Jones zette het hij North Sea van op zijn kop. uit Presentatie: Winfried naar Baijens.

mei 2021
19-12-2010 17:05

Sharon Jones & The Dap Kings

Best of North Sea Jazz - Sharon Jones & The Dap Kings

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Sharon Jones & The Dap Kings. Dat Sharon Jones pas op latere leeftijd in de muziekindustrie verzeild ...

12-12-2010 17:05

Dianne Reeves

Best of North Sea Jazz - Dianne Reeves

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Dianne Reeves. Dianne Reeves kunnen we zonder twijfel in een adem noemen met Sarah Vaughn en Billie H...

05-12-2010 17:15

Macy Gray

Best of North Sea Jazz - Macy Gray

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Macy Gray. Macy Gray was na zes jaar eindelijk weer op het festival te zien. Met haar rauwe stem comb...

28-11-2010 17:05

Earth

Best of North Sea Jazz - Earth

Wind & Fire,De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Earth, Wind & Fire. De Amerikaanse soulformatie Earth, Wind & Fire is een van succesvolls...

21-11-2010 17:05

Swamp Dogg

Best of North Sea Jazz - Swamp Dogg

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Swamp Dogg. Swamp Dogg is al langer dan een halve eeuw actief in de muziek als singer-songwriter, pia...

14-11-2010 17:05

New York State of Mind

Best of North Sea Jazz - New York State of Mind

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: New York State of Mind. Het Metropole Orkest mag niet ontbreken op het North Sea Jazz Festival. Dit j...

07-11-2010 17:10

Dee Dee Bridgewater

Best of North Sea Jazz - Dee Dee Bridgewater

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Dee Dee Bridgewater. De grote charismatische vocaliste Dee Dee Bridgewater verrast het publiek steeds...

31-10-2010 17:05

Marcus Miller

Best of North Sea Jazz - Marcus Miller

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Marcus Miller. Marcus Miller is vaste gast op het North Sea Jazz Festival. Hij is naast bandleider en...

Best of North Sea Jazz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best of North Sea Jazz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best of North Sea Jazz bij Best of North Sea Jazz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best of North Sea Jazz. Heb je een uitzending van Best of North Sea Jazz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best of North Sea Jazz gemist

In de aanloop naar het North Sea Jazz festival duiken Radio 6 dj's in de archieven om hun meest bijzondereconcertmomenten en anekdotes met Nederland te delen. We zien de mooiste soul, funk, jazz en wereldmuziek door de ogenvan Radio 6 dj's als Vincent van Engelen, Edwin Rutten, Hans Mantel, Co de Kloet, Jaap Brienen, Vera Vingerhoeds, JaapBoots, Koen Schouten, DJ Ishtar en Radna Rumping. Presentatie: Winfried Baijens.

Uitzending gemist van Best of North Sea Jazz? Hier kun je alle uitzendingen van Best of North Sea Jazz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 19-12-2010 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!