Programma gemist?

De meest bijzondere van van concerten en interviews van een de 34e editie van het het North Sea het Jazz festival dat plaatsvond van naar van 9 t/m 11 juli 2010. naar uit Afl.: Sharon Jones & The op Dap Kings. een Dat Sharon Jones door pas op latere een leeftijd in door de muziekindustrie verzeild raakte, daarvan een is op het uit podium niets een te merken. De 53-jarige diva het weet met namelijk als geen ander naar met haar ruwe stem met in en een mix een van soul, funk en gospel het van publiek op te op tv zwepen en naar bij de het show te betrekken. Met uit haar nieuwe nummers uit van haar album met I uit learned the hard way een en de in knallende energie van The op Dap Kings op is en blijft Sharon Jones op tv de naar Koningin van North met Sea Jazz.

De meest in bijzondere concerten en de interviews van de op 34e editie van naar het North Sea uit Jazz festival dat plaatsvond een van in 9 t/m 11 juli de 2010. Afl.: het Dianne Reeves. Dianne Reeves de kunnen we zonder twijfel van op in een adem noemen met Sarah met Vaughn en Billie van in Holiday. Deze zangeres naar uit Detroit weet met op haar stem een gevoel het te creëren van melancholie, naar passie en ontroering. uit in Een vrouw die van zingt met haar hele lichaam. op tv Op North het Sea betovert ze naar het publiek tijdens met haar krachtige de uitstraling en waanzinnige op tv stembereik.

De met meest bijzondere concerten de en interviews uit van de 34e editie van het een North op Sea Jazz in festival dat plaatsvond een van 9 t/m 11 juli een 2010. Afl.: tijdens Macy Gray. Macy Gray tijdens was naar na zes jaar van eindelijk weer op het festival te op tv zien. met Met haar rauwe de stem combineert ze elementen van een r&b, tijdens soul, jazz, hiphop, naar funk en naar pop tot een moeilijk van te categoriseren op tv geheel. De stem waarmee ze vroeger tijdens gepest werd, heeft tijdens haar inmiddels vijftien door door miljoen platen doen uit verkopen.

Wind & uit Fire,De meest bijzondere een concerten en interviews door van de 34e editie in van het naar North Sea Jazz festival met dat op tv plaatsvond van 9 t/m een 11 het juli 2010. Afl.: Earth, Wind & het Fire. naar De Amerikaanse soulformatie Earth, Wind met & Fire op tv is de een van succesvollste op tv acts van de jaren '70. Het uit succes is voornamelijk een het te danken aan hun door spetterende optredens. tijdens Het zijn complete in spektakelstukken met een van uitgebreide bezetting op de het podium. Earth, een Wind & Fire pakken lekker met uit met hun klassiekers. naar Het wordt één op tv groot feest. Presentatie: uit op tv Winfried Baijens.

De tijdens meest bijzondere concerten op en interviews van de 34e van editie van tijdens het van North Sea Jazz festival het dat plaatsvond de van 9 t/m 11 juli 2010. van Afl.: Swamp Dogg. het het Swamp Dogg is op tv al langer dan een halve eeuw door actief in van de muziek als de singer-songwriter, pianist en producer. op tv Hij een trad al op twaalfjarige leeftijd een op als door Little Jerry een en maakte toen al platen, uit maar de pas in 1970 gebruikte hij tijdens de op tv naam Swamp Dogg. Hij uit is een cultheld door in op tv de soulgeschiedenis, iemand met op veel kwaliteit en politieke met betrokkenheid. Tijdens North op tv Sea op Jazz veroverde hij het het podium en de stemming in een de op tv zaal werd door met de minuut op tv euforischer. Presentatie: Winfried uit Baijens.

De meest naar bijzondere concerten en op interviews uit van de 34e op tv editie van het North uit Sea Jazz festival dat plaatsvond van van uit 9 t/m 11 juli met 2010. Afl.: New een York State het of Mind. Het Metropole Orkest naar mag niet een ontbreken op het North naar Sea Jazz van Festival. de Dit jaar stelt naar het orkest onder leiding van het de Amerikaanse dirigent door Vince tijdens Mendoza New York centraal. Het Metropole uit uit Orkest speelt bekende door jazzcomposities en -songs die een nauw verbonden zijn met deze in een metropool. New Yorkse uit topmuzikanten als de jonge op tv trompettist Christian Scott met en saxofonist Lee Konitz van zijn ook de van de met partij!

De op meest bijzondere van concerten en interviews van uit de 34e editie het van het naar North Sea Jazz uit festival dat plaatsvond van 9 de t/m 11 juli van 2010. uit Afl.: Dee Dee Bridgewater. tijdens De grote charismatische uit vocaliste Dee een Dee Bridgewater verrast de het publiek steeds met naar een bijzonder project. Dit jaar in de brengt ze een overtuigend in eerbetoon aan Billie Holliday. naar De titel van haar de nieuwe album - uit naar waar ook een op tournee aan verbonden op tv is - 'Eleanora Fagan', is op tv een verwijzing met naar de echte naam tijdens van Billie Holiday. uit Haar stem, haar met expressieve vermogen en haar naar band leiden tot van momenten van met grote in vervoering.

De meest de bijzondere op concerten en interviews een van de 34e editie van het door North Sea op tv Jazz festival door dat plaatsvond van 9 van t/m 11 juli 2010. op tv Afl.: Marcus de Miller. Marcus in Miller is met vaste gast op het North van Sea de Jazz Festival. Hij met is naast bandleider en bassist de ook op tv componist en producer. naar Met zijn laatste project op tv Tutu Revisited, vernoemd in naar het album met Tutu van tijdens Miles Davis waar Miller door als schrijver en producer aan van naar meewerkte, presenteert hij de belangrijkste een opnamen in de jazzgeschiedenis. het Samen met trompettist in Sean Jones zette in het hij North Sea uit op zijn kop. Presentatie: uit Winfried Baijens.

september 2021
19-12-2010 17:05

Sharon Jones & The Dap Kings

Best of North Sea Jazz - Sharon Jones & The Dap Kings

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Sharon Jones & The Dap Kings. Dat Sharon Jones pas op latere leeftijd in de muziekindustrie verzeild ...

12-12-2010 17:05

Dianne Reeves

Best of North Sea Jazz - Dianne Reeves

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Dianne Reeves. Dianne Reeves kunnen we zonder twijfel in een adem noemen met Sarah Vaughn en Billie H...

05-12-2010 17:15

Macy Gray

Best of North Sea Jazz - Macy Gray

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Macy Gray. Macy Gray was na zes jaar eindelijk weer op het festival te zien. Met haar rauwe stem comb...

28-11-2010 17:05

Earth

Best of North Sea Jazz - Earth

Wind & Fire,De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Earth, Wind & Fire. De Amerikaanse soulformatie Earth, Wind & Fire is een van succesvolls...

21-11-2010 17:05

Swamp Dogg

Best of North Sea Jazz - Swamp Dogg

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Swamp Dogg. Swamp Dogg is al langer dan een halve eeuw actief in de muziek als singer-songwriter, pia...

14-11-2010 17:05

New York State of Mind

Best of North Sea Jazz - New York State of Mind

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: New York State of Mind. Het Metropole Orkest mag niet ontbreken op het North Sea Jazz Festival. Dit j...

07-11-2010 17:10

Dee Dee Bridgewater

Best of North Sea Jazz - Dee Dee Bridgewater

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Dee Dee Bridgewater. De grote charismatische vocaliste Dee Dee Bridgewater verrast het publiek steeds...

31-10-2010 17:05

Marcus Miller

Best of North Sea Jazz - Marcus Miller

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Marcus Miller. Marcus Miller is vaste gast op het North Sea Jazz Festival. Hij is naast bandleider en...

Best of North Sea Jazz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best of North Sea Jazz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best of North Sea Jazz bij Best of North Sea Jazz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best of North Sea Jazz. Heb je een uitzending van Best of North Sea Jazz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best of North Sea Jazz gemist

In de aanloop naar het North Sea Jazz festival duiken Radio 6 dj's in de archieven om hun meest bijzondereconcertmomenten en anekdotes met Nederland te delen. We zien de mooiste soul, funk, jazz en wereldmuziek door de ogenvan Radio 6 dj's als Vincent van Engelen, Edwin Rutten, Hans Mantel, Co de Kloet, Jaap Brienen, Vera Vingerhoeds, JaapBoots, Koen Schouten, DJ Ishtar en Radna Rumping. Presentatie: Winfried Baijens.

Uitzending gemist van Best of North Sea Jazz? Hier kun je alle uitzendingen van Best of North Sea Jazz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 19-12-2010 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!