Programma gemist?

De op tv meest bijzondere concerten met en interviews van de op tv 34e uit editie van het North Sea Jazz een festival op tv dat plaatsvond van door 9 t/m 11 juli 2010. een Afl.: Sharon een Jones & met The Dap Kings. met Dat Sharon Jones pas door op latere in leeftijd in de muziekindustrie verzeild een raakte, door daarvan is op het uit podium met niets te merken. De van 53-jarige diva naar weet namelijk als tijdens geen ander met haar naar ruwe stem en een door mix van in soul, funk van en gospel het het publiek op te naar zwepen en bij een de show te betrekken. van Met haar nieuwe met nummers uit haar album de I learned the het hard way en naar de knallende energie van met naar The Dap Kings is en blijft door Sharon in Jones de Koningin van North de Sea naar Jazz.

De door meest bijzondere een concerten en interviews door van de 34e editie van uit het North uit Sea Jazz festival dat plaatsvond de uit van 9 t/m 11 juli 2010. naar Afl.: een Dianne Reeves. Dianne Reeves tijdens kunnen we uit zonder twijfel in door een adem door noemen met Sarah Vaughn naar en Billie Holiday. door Deze zangeres uit met Detroit weet met haar stem het een in gevoel te creëren door van melancholie, passie en tijdens ontroering. Een vrouw die van zingt tijdens met haar hele lichaam. tijdens Op North Sea met betovert uit ze het publiek met op tv haar krachtige uitstraling en met waanzinnige de stembereik.

De meest bijzondere op tv van concerten en interviews van met de 34e editie van van het North naar Sea Jazz festival dat plaatsvond op van met 9 t/m 11 juli 2010. op Afl.: Macy uit Gray. het Macy Gray was na uit zes jaar eindelijk weer de op het festival door te zien. uit Met haar rauwe stem combineert met de ze elementen van r&b, soul, naar jazz, hiphop, het funk en van pop tot een moeilijk te categoriseren in geheel. De het stem waarmee een ze vroeger gepest in werd, heeft haar een inmiddels vijftien miljoen platen op tv doen het verkopen.

Wind & tijdens Fire,De meest bijzondere een concerten en interviews van in de 34e editie in van het in North Sea naar Jazz festival dat plaatsvond van uit 9 t/m 11 tijdens juli op tv 2010. Afl.: naar Earth, Wind & Fire. De door Amerikaanse soulformatie Earth, Wind uit & Fire naar is de een van succesvollste tijdens acts van de jaren '70. door Het succes op is voornamelijk te tijdens danken aan hun spetterende op tv optredens. Het zijn met complete spektakelstukken met een uit uitgebreide bezetting op op tv het tijdens podium. Earth, uit Wind & Fire pakken lekker tijdens uit met met hun klassiekers. Het wordt één de naar groot feest. Presentatie: Winfried de Baijens.

De op meest bijzondere concerten en interviews op van de de 34e editie van het het North naar Sea Jazz festival dat door plaatsvond van 9 t/m naar in 11 juli 2010. uit Afl.: Swamp Dogg. met Swamp Dogg is al langer van dan een een halve eeuw met actief in de muziek als in singer-songwriter, pianist en producer. uit Hij trad op tv al de op twaalfjarige leeftijd met op als Little van Jerry en maakte toen al een platen, maar pas in in 1970 gebruikte door hij de naam Swamp met Dogg. Hij naar is een cultheld in in de soulgeschiedenis, de iemand met veel kwaliteit tijdens en politieke betrokkenheid. uit Tijdens door North Sea Jazz veroverde hij de uit het podium en tijdens de stemming in op de zaal werd met in de minuut euforischer. tijdens Presentatie: Winfried uit Baijens.

De meest een bijzondere concerten en interviews de van de de 34e editie van met het North Sea een Jazz door festival dat plaatsvond in van 9 t/m 11 juli met 2010. Afl.: New een York State van of Mind. Het Metropole Orkest uit op tv mag niet ontbreken een op het North Sea Jazz tijdens Festival. Dit jaar stelt het het in orkest onder door leiding van de tijdens Amerikaanse dirigent Vince Mendoza uit New York centraal. Het Metropole van Orkest speelt bekende het met jazzcomposities en -songs die nauw op tv verbonden zijn met uit deze in metropool. New Yorkse topmuzikanten het als de jonge trompettist op tv Christian Scott en van saxofonist met Lee Konitz zijn ook van een de door partij!

De meest bijzondere op op tv concerten en interviews het van de 34e tijdens editie van het North Sea Jazz van festival het dat plaatsvond van tijdens 9 t/m 11 juli op 2010. Afl.: Dee uit Dee Bridgewater. van De grote charismatische vocaliste Dee de Dee Bridgewater verrast een het in publiek steeds met in een bijzonder project. de Dit jaar brengt ze op tv een overtuigend eerbetoon aan door Billie Holliday. uit De titel van haar tijdens van nieuwe album - waar ook een in tournee met aan verbonden een is - 'Eleanora Fagan', een is een verwijzing naar de van echte naar naam van een Billie Holiday. Haar in stem, haar expressieve vermogen en het haar in band leiden tot uit momenten van grote op vervoering.

De meest bijzondere het concerten op en interviews van het de 34e editie met van het North op tv Sea Jazz festival een dat plaatsvond van 9 t/m op tv 11 juli op tv 2010. Afl.: Marcus in Miller. Marcus Miller naar is vaste gast op van het North Sea een Jazz Festival. in Hij op is naast bandleider en bassist ook in tijdens componist en producer. Met zijn laatste in project Tutu door Revisited, vernoemd uit naar het album op Tutu van Miles met Davis waar Miller als op schrijver en producer aan een meewerkte, naar presenteert hij de op tv belangrijkste opnamen in van de jazzgeschiedenis. Samen met trompettist tijdens Sean Jones zette door het hij North Sea op zijn kop. uit Presentatie: Winfried in Baijens.

mei 2020
19-12-2010 17:05

Sharon Jones & The Dap Kings

Best of North Sea Jazz - Sharon Jones & The Dap Kings

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Sharon Jones & The Dap Kings. Dat Sharon Jones pas op latere leeftijd in de muziekindustrie verzeild ...

12-12-2010 17:05

Dianne Reeves

Best of North Sea Jazz - Dianne Reeves

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Dianne Reeves. Dianne Reeves kunnen we zonder twijfel in een adem noemen met Sarah Vaughn en Billie H...

05-12-2010 17:15

Macy Gray

Best of North Sea Jazz - Macy Gray

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Macy Gray. Macy Gray was na zes jaar eindelijk weer op het festival te zien. Met haar rauwe stem comb...

28-11-2010 17:05

Earth

Best of North Sea Jazz - Earth

Wind & Fire,De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Earth, Wind & Fire. De Amerikaanse soulformatie Earth, Wind & Fire is een van succesvolls...

21-11-2010 17:05

Swamp Dogg

Best of North Sea Jazz - Swamp Dogg

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Swamp Dogg. Swamp Dogg is al langer dan een halve eeuw actief in de muziek als singer-songwriter, pia...

14-11-2010 17:05

New York State of Mind

Best of North Sea Jazz - New York State of Mind

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: New York State of Mind. Het Metropole Orkest mag niet ontbreken op het North Sea Jazz Festival. Dit j...

07-11-2010 17:10

Dee Dee Bridgewater

Best of North Sea Jazz - Dee Dee Bridgewater

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Dee Dee Bridgewater. De grote charismatische vocaliste Dee Dee Bridgewater verrast het publiek steeds...

31-10-2010 17:05

Marcus Miller

Best of North Sea Jazz - Marcus Miller

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Marcus Miller. Marcus Miller is vaste gast op het North Sea Jazz Festival. Hij is naast bandleider en...

Best of North Sea Jazz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best of North Sea Jazz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best of North Sea Jazz bij Best of North Sea Jazz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best of North Sea Jazz. Heb je een uitzending van Best of North Sea Jazz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best of North Sea Jazz gemist

In de aanloop naar het North Sea Jazz festival duiken Radio 6 dj's in de archieven om hun meest bijzondereconcertmomenten en anekdotes met Nederland te delen. We zien de mooiste soul, funk, jazz en wereldmuziek door de ogenvan Radio 6 dj's als Vincent van Engelen, Edwin Rutten, Hans Mantel, Co de Kloet, Jaap Brienen, Vera Vingerhoeds, JaapBoots, Koen Schouten, DJ Ishtar en Radna Rumping. Presentatie: Winfried Baijens.

Uitzending gemist van Best of North Sea Jazz? Hier kun je alle uitzendingen van Best of North Sea Jazz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 19-12-2010 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!