Programma gemist?

De de meest bijzondere op concerten en interviews op tv van de 34e editie van een het North Sea tijdens Jazz uit festival dat plaatsvond van 9 t/m door 11 juli 2010. uit Afl.: Sharon naar Jones & The naar Dap het Kings. Dat Sharon Jones pas op op de latere leeftijd in de muziekindustrie verzeild op tv raakte, het daarvan is op een het podium niets met te merken. van De 53-jarige diva weet namelijk als op met geen ander met haar ruwe op tv stem tijdens en een mix van soul, funk de en gospel het naar uit publiek op te zwepen van en bij de in show te betrekken. Met haar op nieuwe nummers het uit haar op album I learned de the hard way en de de knallende tijdens energie van The naar Dap Kings is en blijft uit het Sharon Jones de Koningin naar van North Sea de Jazz.

De meest bijzondere het concerten en op interviews van de de 34e editie van het uit North Sea op Jazz festival dat plaatsvond uit van 9 t/m op 11 juli 2010. met Afl.: Dianne Reeves. een Dianne Reeves kunnen op tv we zonder twijfel tijdens in op een adem noemen met Sarah met Vaughn en op tv Billie Holiday. van Deze zangeres uit Detroit weet op tv op tv met haar stem een gevoel de te creëren met van melancholie, passie en ontroering. een Een vrouw die de zingt met haar op hele lichaam. Op in North Sea de betovert ze het publiek tijdens op met haar krachtige uitstraling tijdens en waanzinnige in stembereik.

De meest in bijzondere concerten en interviews uit van de met 34e editie van het uit North in Sea Jazz festival dat het plaatsvond van uit 9 t/m 11 juli een 2010. Afl.: Macy Gray. het Macy Gray door was na zes jaar het door eindelijk weer op het met festival te met zien. Met haar rauwe stem combineert de ze elementen van de op tv r&b, soul, jazz, hiphop, funk en uit pop op tv tot een moeilijk te categoriseren de geheel. van De stem waarmee ze vroeger een in gepest werd, heeft haar inmiddels vijftien een miljoen van platen doen met verkopen.

Wind door & Fire,De meest bijzondere concerten uit en interviews van naar de uit 34e editie van het het North door Sea Jazz festival dat plaatsvond op tv van 9 op tv t/m 11 juli met 2010. Afl.: de Earth, Wind & Fire. De naar Amerikaanse soulformatie Earth, Wind met & Fire is in een van succesvollste op de acts van de jaren '70. tijdens Het succes is een voornamelijk te danken de aan uit hun spetterende optredens. Het zijn complete een spektakelstukken een met een op tv uitgebreide bezetting op het podium. tijdens Earth, Wind & op Fire pakken een lekker uit in met hun klassiekers. Het door wordt één groot naar feest. Presentatie: Winfried het Baijens.

De meest met bijzondere concerten naar en interviews met van de 34e editie van het in North van Sea Jazz festival dat plaatsvond tijdens van op 9 t/m 11 juli 2010. een Afl.: van Swamp Dogg. Swamp Dogg is een een al langer dan met een halve eeuw actief in de tijdens met muziek als singer-songwriter, pianist naar en producer. Hij trad al tijdens op twaalfjarige naar leeftijd op als Little de Jerry en maakte tijdens toen al met platen, maar pas in in 1970 gebruikte in hij in de naam Swamp Dogg. Hij van is een door cultheld in de tijdens soulgeschiedenis, iemand met op tv veel kwaliteit en tijdens politieke betrokkenheid. Tijdens North Sea uit Jazz het veroverde hij het van podium en de stemming op in de zaal op werd met de minuut naar euforischer. van Presentatie: Winfried een Baijens.

De meest bijzondere uit concerten tijdens en interviews van tijdens de 34e een editie van het uit North Sea Jazz festival dat plaatsvond door van tijdens 9 t/m 11 juli op 2010. Afl.: New uit York op State of Mind. naar Het Metropole Orkest van mag niet ontbreken door op het North uit Sea Jazz Festival. Dit jaar met stelt het naar orkest onder leiding het van de Amerikaanse dirigent Vince van Mendoza New York uit centraal. Het een Metropole door Orkest speelt bekende naar jazzcomposities en -songs met die nauw verbonden zijn uit met deze metropool. New naar Yorkse topmuzikanten als de op tv jonge op trompettist Christian in Scott en saxofonist Lee Konitz op tv zijn ook van in de uit partij!

De meest bijzondere de concerten en interviews het van door de 34e editie tijdens van het North Sea Jazz naar festival dat plaatsvond van van 9 t/m tijdens 11 de juli 2010. Afl.: Dee een Dee Bridgewater. met De grote charismatische vocaliste het Dee Dee Bridgewater verrast op tv het publiek op tv steeds met een het bijzonder project. op tv Dit jaar brengt ze een de overtuigend eerbetoon op tv aan naar Billie Holliday. De op titel van haar nieuwe album - uit waar ook in een in tournee aan verbonden is met - 'Eleanora Fagan', is naar een verwijzing de naar de echte het naam van tijdens Billie Holiday. Haar stem, haar een expressieve vermogen door en haar band met leiden tot momenten van grote in op vervoering.

De in meest bijzondere uit concerten en interviews van de uit 34e de editie van het North Sea de Jazz festival dat met plaatsvond van 9 t/m in 11 juli een 2010. Afl.: Marcus Miller. een tijdens Marcus Miller is vaste gast op tv op het naar North Sea Jazz uit Festival. Hij is naast de bandleider en de bassist ook met componist en producer. Met zijn laatste naar project Tutu Revisited, de vernoemd naar het het album Tutu van met Miles het Davis waar op tv Miller als schrijver en producer aan van meewerkte, presenteert hij naar de belangrijkste opnamen in in in de jazzgeschiedenis. Samen een met trompettist Sean Jones zette door hij tijdens North Sea met op zijn kop. Presentatie: uit Winfried Baijens.

december 2021
19-12-2010 17:05

Sharon Jones & The Dap Kings

Best of North Sea Jazz - Sharon Jones & The Dap Kings

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Sharon Jones & The Dap Kings. Dat Sharon Jones pas op latere leeftijd in de muziekindustrie verzeild ...

12-12-2010 17:05

Dianne Reeves

Best of North Sea Jazz - Dianne Reeves

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Dianne Reeves. Dianne Reeves kunnen we zonder twijfel in een adem noemen met Sarah Vaughn en Billie H...

05-12-2010 17:15

Macy Gray

Best of North Sea Jazz - Macy Gray

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Macy Gray. Macy Gray was na zes jaar eindelijk weer op het festival te zien. Met haar rauwe stem comb...

28-11-2010 17:05

Earth

Best of North Sea Jazz - Earth

Wind & Fire,De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Earth, Wind & Fire. De Amerikaanse soulformatie Earth, Wind & Fire is een van succesvolls...

21-11-2010 17:05

Swamp Dogg

Best of North Sea Jazz - Swamp Dogg

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Swamp Dogg. Swamp Dogg is al langer dan een halve eeuw actief in de muziek als singer-songwriter, pia...

14-11-2010 17:05

New York State of Mind

Best of North Sea Jazz - New York State of Mind

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: New York State of Mind. Het Metropole Orkest mag niet ontbreken op het North Sea Jazz Festival. Dit j...

07-11-2010 17:10

Dee Dee Bridgewater

Best of North Sea Jazz - Dee Dee Bridgewater

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Dee Dee Bridgewater. De grote charismatische vocaliste Dee Dee Bridgewater verrast het publiek steeds...

31-10-2010 17:05

Marcus Miller

Best of North Sea Jazz - Marcus Miller

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Marcus Miller. Marcus Miller is vaste gast op het North Sea Jazz Festival. Hij is naast bandleider en...

Best of North Sea Jazz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best of North Sea Jazz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best of North Sea Jazz bij Best of North Sea Jazz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best of North Sea Jazz. Heb je een uitzending van Best of North Sea Jazz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best of North Sea Jazz gemist

In de aanloop naar het North Sea Jazz festival duiken Radio 6 dj's in de archieven om hun meest bijzondereconcertmomenten en anekdotes met Nederland te delen. We zien de mooiste soul, funk, jazz en wereldmuziek door de ogenvan Radio 6 dj's als Vincent van Engelen, Edwin Rutten, Hans Mantel, Co de Kloet, Jaap Brienen, Vera Vingerhoeds, JaapBoots, Koen Schouten, DJ Ishtar en Radna Rumping. Presentatie: Winfried Baijens.

Uitzending gemist van Best of North Sea Jazz? Hier kun je alle uitzendingen van Best of North Sea Jazz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 19-12-2010 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!