Programma gemist?

De meest bijzondere op tv concerten en interviews uit van de op 34e editie van het in North Sea Jazz op tv festival de dat plaatsvond van 9 in t/m 11 juli naar 2010. uit Afl.: Sharon Jones & The de Dap naar Kings. Dat Sharon op Jones pas op latere het leeftijd in de muziekindustrie verzeild op tv van raakte, daarvan is op op het podium niets te merken. uit De 53-jarige diva op weet namelijk het als geen op ander met het haar ruwe stem op tv en een mix van door soul, funk en gospel het tijdens publiek uit op te op tv zwepen en bij de tijdens show te in betrekken. Met haar nieuwe nummers het uit haar album uit I learned the hard in way de en de knallende energie van van The Dap Kings van is tijdens en blijft Sharon Jones de op Koningin van door North in Sea Jazz.

De op meest bijzondere concerten en interviews in uit van de 34e editie van met het op tv North Sea Jazz festival uit dat plaatsvond van naar 9 t/m 11 de juli 2010. Afl.: naar Dianne Reeves. Dianne Reeves op kunnen we op zonder twijfel door in een adem noemen met uit Sarah op tv Vaughn en Billie Holiday. uit Deze zangeres uit Detroit weet tijdens met haar door stem tijdens een gevoel te creëren van op tv melancholie, passie en een ontroering. Een vrouw van die door zingt met haar in hele lichaam. Op North Sea betovert een ze met het publiek met haar met krachtige uitstraling en van waanzinnige tijdens stembereik.

De meest op tv bijzondere concerten en interviews naar op van de 34e editie van van het North op tv Sea Jazz festival uit dat plaatsvond van 9 t/m in 11 juli een 2010. Afl.: Macy in Gray. een Macy Gray was met na zes jaar eindelijk van weer op het festival te op tv zien. door Met haar rauwe stem combineert de ze het elementen van r&b, soul, jazz, uit hiphop, funk het en pop tot een de moeilijk te categoriseren in geheel. De stem een op tv waarmee ze vroeger gepest werd, heeft tijdens met haar inmiddels vijftien miljoen platen de doen het verkopen.

Wind uit & Fire,De meest bijzondere concerten in en interviews van de de tijdens 34e editie van het op North Sea Jazz festival met dat plaatsvond het van op 9 t/m 11 juli 2010. het Afl.: Earth, uit Wind & Fire. De Amerikaanse op soulformatie Earth, Wind uit de & Fire is een van op succesvollste de acts van de jaren '70. een Het succes is voornamelijk de tijdens te danken aan hun de spetterende optredens. op tv Het zijn complete spektakelstukken met een op tv het uitgebreide bezetting op het podium. Earth, tijdens Wind & naar Fire op pakken lekker uit met hun van klassiekers. tijdens Het wordt één door groot feest. Presentatie: de Winfried Baijens.

De meest tijdens bijzondere concerten en met interviews van de door 34e editie met van het met North Sea Jazz festival met dat plaatsvond van van 9 t/m in 11 juli 2010. Afl.: met Swamp Dogg. Swamp Dogg door is al langer dan de een door halve eeuw naar actief in de muziek de als singer-songwriter, pianist door en producer. Hij trad al uit op twaalfjarige leeftijd tijdens op als Little met Jerry en maakte van toen al op tv platen, maar met pas in door 1970 gebruikte hij de van naam Swamp Dogg. Hij is door een cultheld op in de soulgeschiedenis, een iemand op met veel kwaliteit en van politieke betrokkenheid. Tijdens North tijdens Sea Jazz in veroverde hij het podium en met de van stemming in de zaal naar werd met naar de minuut een euforischer. Presentatie: Winfried in Baijens.

De tijdens meest bijzondere naar concerten en interviews van de 34e uit editie van op tv het North Sea Jazz van in festival dat plaatsvond door van 9 t/m 11 juli 2010. uit Afl.: New uit York State of Mind. op Het Metropole Orkest het mag van niet ontbreken met op het North Sea naar Jazz Festival. Dit jaar een stelt het orkest naar onder leiding van uit de op Amerikaanse dirigent Vince Mendoza New tijdens York met centraal. Het Metropole Orkest speelt op tv bekende jazzcomposities en door -songs die nauw verbonden door zijn met deze in metropool. New Yorkse met topmuzikanten als met de jonge trompettist door Christian Scott met en saxofonist op Lee Konitz zijn ook de van de tijdens partij!

De meest de bijzondere een concerten en interviews de van de 34e editie van tijdens het North Sea naar Jazz festival naar dat plaatsvond van door 9 t/m 11 juli in 2010. Afl.: Dee tijdens Dee Bridgewater. De van grote charismatische het vocaliste Dee Dee naar Bridgewater verrast het publiek uit steeds op met een bijzonder project. door Dit jaar brengt ze een het overtuigend eerbetoon aan tijdens Billie Holliday. De op tv titel van met haar nieuwe op tv album - waar in ook een tournee aan verbonden in is - 'Eleanora op Fagan', is door een verwijzing naar de in echte naam een van Billie tijdens Holiday. Haar stem, uit haar expressieve vermogen en in haar een band leiden tot een momenten van grote tijdens vervoering.

De de meest bijzondere concerten en interviews op uit van de 34e editie van in het North op tv Sea Jazz festival dat van plaatsvond van 9 t/m met 11 juli de 2010. Afl.: Marcus het Miller. door Marcus Miller is vaste naar gast op het North tijdens Sea van Jazz Festival. Hij is naast bandleider een en bassist ook met componist en tijdens producer. Met uit zijn laatste project Tutu in Revisited, vernoemd naar het het album een Tutu van Miles met Davis waar door Miller als schrijver en producer een aan meewerkte, presenteert hij op van de belangrijkste opnamen in de met jazzgeschiedenis. Samen met op tv trompettist Sean Jones de zette door hij North Sea op zijn kop. het van Presentatie: Winfried Baijens.

juni 2021
19-12-2010 17:05

Sharon Jones & The Dap Kings

Best of North Sea Jazz - Sharon Jones & The Dap Kings

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Sharon Jones & The Dap Kings. Dat Sharon Jones pas op latere leeftijd in de muziekindustrie verzeild ...

12-12-2010 17:05

Dianne Reeves

Best of North Sea Jazz - Dianne Reeves

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Dianne Reeves. Dianne Reeves kunnen we zonder twijfel in een adem noemen met Sarah Vaughn en Billie H...

05-12-2010 17:15

Macy Gray

Best of North Sea Jazz - Macy Gray

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Macy Gray. Macy Gray was na zes jaar eindelijk weer op het festival te zien. Met haar rauwe stem comb...

28-11-2010 17:05

Earth

Best of North Sea Jazz - Earth

Wind & Fire,De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Earth, Wind & Fire. De Amerikaanse soulformatie Earth, Wind & Fire is een van succesvolls...

21-11-2010 17:05

Swamp Dogg

Best of North Sea Jazz - Swamp Dogg

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Swamp Dogg. Swamp Dogg is al langer dan een halve eeuw actief in de muziek als singer-songwriter, pia...

14-11-2010 17:05

New York State of Mind

Best of North Sea Jazz - New York State of Mind

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: New York State of Mind. Het Metropole Orkest mag niet ontbreken op het North Sea Jazz Festival. Dit j...

07-11-2010 17:10

Dee Dee Bridgewater

Best of North Sea Jazz - Dee Dee Bridgewater

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Dee Dee Bridgewater. De grote charismatische vocaliste Dee Dee Bridgewater verrast het publiek steeds...

31-10-2010 17:05

Marcus Miller

Best of North Sea Jazz - Marcus Miller

De meest bijzondere concerten en interviews van de 34e editie van het North Sea Jazz festival dat plaatsvond van 9 t/m 11 juli 2010. Afl.: Marcus Miller. Marcus Miller is vaste gast op het North Sea Jazz Festival. Hij is naast bandleider en...

Best of North Sea Jazz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best of North Sea Jazz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best of North Sea Jazz bij Best of North Sea Jazz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best of North Sea Jazz. Heb je een uitzending van Best of North Sea Jazz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best of North Sea Jazz gemist

In de aanloop naar het North Sea Jazz festival duiken Radio 6 dj's in de archieven om hun meest bijzondereconcertmomenten en anekdotes met Nederland te delen. We zien de mooiste soul, funk, jazz en wereldmuziek door de ogenvan Radio 6 dj's als Vincent van Engelen, Edwin Rutten, Hans Mantel, Co de Kloet, Jaap Brienen, Vera Vingerhoeds, JaapBoots, Koen Schouten, DJ Ishtar en Radna Rumping. Presentatie: Winfried Baijens.

Uitzending gemist van Best of North Sea Jazz? Hier kun je alle uitzendingen van Best of North Sea Jazz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 19-12-2010 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!