Programma gemist?

Serie reportages waarin het uit Michiel Romeyn en Jhim een Lamoree laveren door de op wereld van de kunsten. op tv Ze gaan op in zoek van naar de schoonheid van het door van kwaad. Met Justin Weijers, Christian het Boltanski het en videokunstenaar Jeroen een Eisinga.

Serie uit reportages waarin Michiel Romeyn en naar Jhim van Lamoree laveren door van de wereld het van de kunsten. Ze uit verkennen de futuristische naar stad van Marnix de Nijs met en de door technologische tijdens stoffen van modeontwerpster Anouk een Wipprecht.

Serie op tv reportages waarin uit Michiel Romeyn en Jhim een Lamoree laveren door in de wereld in van de kunsten. Ze verkennen theatergezelschap met F.C. Bergman en op uit beeldend kunstenaar Aernout van Mik.

Serie reportages waarin door Michiel Romeyn en van Jhim tijdens Lamoree laveren door de wereld een het van de kunsten. Ze wagen naar zich in in het strijdgewoel van naar het Ardennenoffensief, in naar de boksring met en op de de grens van het het betamelijke.

Serie reportages tijdens waarin Michiel het Romeyn en Jhim Lamoree tijdens laveren door de wereld op tv van de kunsten. met van Ze dompelen zich onder in het de utopie in van Mondriaan, door de evolutie van uit Theo Jansen en op tv het tijdsbeeld van Studio van Job.

Serie van reportages waarin Michiel Romeyn op tv en Jhim Lamoree laveren een door van de wereld van van de kunsten. De wonderlijke wereld uit het van Panamarenko, de brute op wereld van op tv Jonathan Meese en Joost uit Conijn.

Kunstprogramma. Acteur de en beeldend kunstenaar Michiel uit Romeyn en naar kunstrecensent Jhim Lamoree tijdens doen een op serieuze poging het moderne naar culturele leven te de doorgronden. Onbevangen, zonder waardeoordeel met en in met veel gevoel een voor humor op passeren verschillende kunstdisciplines de revue. op tv Macht, obsessies begeerte in een de door animatiefilms van de het Zweedse kunstenaar Nathalie de Djurberg en de tijdens maffiavideokunst van Alberto de Michel. naar Presentatie: Michiel op Romeyn, uit Jhim Lamoree.

Kunstprogramma het waarin acteur en beeldend kunstenaar van op Michiel Romeyn en kunstrecensent een Jhim Lamoree een serieuze uit poging doen het een moderne culturele leven te in tijdens doorgronden. Onbevangen, zonder het waardeoordeel en met veel in gevoel voor het humor passeren verschillende kunstdisciplines het de revue. in De werken van de Belgische het schilder James Ensor, op de Engelse kunstschilder een Cecily Brown naar en de 'News' opera met van componist met Jacob te Veldhuis. Presentatie: met Michiel Romeyn, Jhim op tv Lamoree.

Kunstprogramma waarin acteur met en beeldend van kunstenaar Michiel van Romeyn en kunstrecensent Jhim Lamoree naar een het serieuze poging doen het uit moderne culturele leven te in doorgronden. Onbevangen, zonder in waardeoordeel van en met op tv veel gevoel voor met humor passeren verschillende kunstdisciplines de van revue. De 21ste eeuw. uit op Met o.a.: Daan een van Roosegaarde, Video naar opera The News van Jacob te naar Veldhuys en uit Art Rotterdam. Presentatie: Michiel de Romeyn, Jhim op Lamoree.

Kunstprogramma een waarin acteur de en beeldend kunstenaar Michiel Romeyn en op tv kunstrecensent de Jhim Lamoree een een serieuze poging doen de het moderne culturele leven op te doorgronden. Onbevangen, zonder de waardeoordeel en in met veel op tv gevoel voor humor passeren verschillende uit de kunstdisciplines de revue. O.a. op Architectuur op de Zuidas van en op tv Julian Schnabel. Presentatie: de Michiel Romeyn, Jhim uit Lamoree.

Kunstprogramma waarin acteur naar en door beeldend kunstenaar Michiel Romeyn op en kunstrecensent Jhim Lamoree tijdens een op tv serieuze poging doen in het moderne van culturele leven te tijdens doorgronden. Onbevangen, zonder waardeoordeel de en met een veel gevoel voor humor tijdens passeren verschillende naar kunstdisciplines de revue. naar O.a. het Britse kunstenaarsduo Gilbert op & een George en Francis Alys. Presentatie: Michiel op Romeyn, een Jhim Lamoree.

Kunstprogramma waarin acteur op en beeldend kunstenaar de Michiel Romeyn de en kunstrecensent de Jhim Lamoree in de wereld op van de een hedendaagse op tv kunst en cultuur op tv duiken. Zij gaan naar tentoonstellingen, bezoeken van voorstellingen, spreken op kunstenaars en van schoppen soms tegen op tv een paar door heilige (kunst)huisjes. Waarmee met provoceert de kunstenaar? Dat de is de vraag die Romeyn op en Lamoree de zich deze naar week stellen. -Nog de niet zo lang geleden van was het tijdens vooral seks, drugs van en rock tijdens 'n roll, dat voor de tijdens nodige opschudding zorgde. in Zo ook van de 'snapshots' tijdens van Nan Goldin, die zij van een in haar leven in de met post- punk-, homo-en Boweryharddrug-scene maakte het en nu te in naar zien in het Nederlands op Fotomuseum in Rotterdam. -Kunstenares door Hester Scheurwater gebruikt de van iPhone uit en Facebook met om haar exhibitionistische fantasiebeelden tentoon te op stellen. op tv Michiel en uit Jhim wringen zich een in allerlei bochten om het haar kunst naar te bevatten. -In Gent zijn de op tv heren op op bezoek bij kunstenaar - op tv zakenman Wim het Delvoye, de man die uit provoceerde uit met zijn getatoeëerde varkens en door rijk werd met uit tijdens de verkoop van met poep! Provocerend is zeker het beeld met van de in stervende biokip van met Hans van Houwelingen. een Daar de worden zelfs Romeyn en van Lamoree stil door van...

Kunstprogramma waarin acteur op tv naar en beeldend kunstenaar Michiel op tv Romeyn en op tv kunstrecensent Jhim Lamoree in de op tv wereld van in de hedendaagse kunst en cultuur op tv duiken. uit Zij gaan naar tentoonstellingen, bezoeken tijdens voorstellingen, uit spreken kunstenaars op en schoppen soms van tegen een paar tijdens heilige (kunst)huisjes. Michiel Romeyn en op Jhim Lamoree verdiepen zich van in conceptuele door kunst. Zij grijpen tijdens hun op kans om, na zeven uit jaar dicht te tijdens zijn geweest, een bezoek de te brengen tijdens aan het Stedelijk naar Museum. In het museum spreken door door zij met directeur Ann Goldstein. Zij uit legt uit uit waarom zij op conceptuele kunst een als thema heeft gekozen voor haar de eerste tentoonstelling op als uit directeur. -In het van Abbemuseum met discussiëren tijdens de heren over de op tv waarde van met kunst aan de het hand van het 'Free Sol LeWitt' op op tv project. Mag het werk van de uit kunstenaar wel gereproduceerd een worden? -En uit waar op tv kun je beter naar een pianoconcert uit op tv van Hans Otte een luisteren, dan liggend op een naar bed in in een parkeergarage in in Heerlen? Romeyn en Lamoree worden tijdens er stil van, een terwijl een het gestapelde Zaansehuisjespaleis van uit architect van Winden weer uit voor de nodige met opwinding op tv zorgt.

Kunstprogramma naar waarin acteur en beeldend door kunstenaar Michiel Romeyn met en kunstrecensent Jhim van Lamoree tijdens in de wereld van de tijdens hedendaagse kunst en door cultuur duiken. Zij een gaan een naar tentoonstellingen, bezoeken voorstellingen, op tv spreken kunstenaars en schoppen soms van naar tegen een paar heilige in (kunst)huisjes. De heren gaan navelstaren: een bij op tv de overzichtstentoonstelling van Jan tijdens Dibbets een gaat het duo de uitgebreid op zoek naar 'de op horizon'. de Daarnaast vragen zij een zich in het Gemeentemuseum van Den op Haag af met of Louise naar Bourgeois haar tijdens persoonlijke frustraties gebruikt op als inspiratiebron voor de haar werk. In het Muziektheater met in Amsterdam bekijken Romeyn op tv en Lamoree het de laatste ballet van van Hans van de Manen: Without Words. op tv Daarna reizen de naar heren af een naar Machelen aan de de Leie waar op zij het Raveelmuseum op tv bezoeken. Aansluitend hebben de in heren een in ontmoeting met de met oude meester Roger op Raveel in naar zijn atelier. Het tijdens werk van Raveel was destijds voor op Michiel Romeyn de in tijdens reden om naar het de Rietveld academie met te gaan.

Kunstprogramma door waarin acteur en beeldend kunstnaar naar Michiel Romeyn in en kunstrecensent Jhim Lamoree een in de wereld op van de hedendaagse het kunst en van cultuur duiken. Zij gaan met van naar tentoonstellingen, bezoeken voorstellingen, spreken kunstenaars op en, op schoppen soms van tegen een paar heilige 'kunst' het huisjes'. Michiel een en Jhim gaan op door bezoek bij van David Bade; de de winnaar van de Sikkensprijs een 2010. In de Beeld naar Hal Werk een in Amsterdam Noord op werkt in hij aan de op tv bouw van een in bank voor het schoolplein van de op tv Hofstede Praktijkschool naar in Den Haag. op Daarna een vertrekken zij richting Utrecht en met gaan de in gesprek met Tejo Remy en door Rene tijdens Veenhuizen; de ontwerpers van van de bekende melkflessenlamp, ladekast op en de voddenstoel. naar De van doorgewinterde kunstliefhebbers worden in Amsterdam door volledig van in de war gebracht een als van zij de tentoonstelling Dark City op tv van Gernot Fabor door in op tv W129 bijwonen. Michiel en Jhim gaan een op tv volledig uit hun dak uit wanneer zij het uit decor van de tragikomische tijdens voorstelling Silo 8 zien; tijdens een voorstelling van tijdens theatergezelschap Vis de à Vis naar over de zorg door van bejaarden in de toekomst. door Tenslotte een gaan Michiel en de Jhim hard aan op het werk in uit het Abbemuseum. Zij gaan in daar een op zoek naar een de Black Diamond met van Ahmet Ö?üt. de Presentatie: Michiel Romeyn, Jhim een Lamoree.

september 2017
19-02-2012 19:50

Aflevering van zondag 19 februari 2012

R.E.L.: Romeyn en Lamoree - Aflevering van zondag 19 februari 2012

Serie reportages waarin Michiel Romeyn en Jhim Lamoree laveren door de wereld van de kunsten. Ze gaan op zoek naar de schoonheid van het kwaad. Met Justin Weijers, Christian Boltanski en videokunstenaar Jeroen Eisinga.

12-02-2012 19:50

Aflevering van zondag 12 februari 2012

R.E.L.: Romeyn en Lamoree - Aflevering van zondag 12 februari 2012

Serie reportages waarin Michiel Romeyn en Jhim Lamoree laveren door de wereld van de kunsten. Ze verkennen de futuristische stad van Marnix de Nijs en de technologische stoffen van modeontwerpster Anouk Wipprecht.

05-02-2012 19:50

Aflevering van zondag 5 februari 2012

R.E.L.: Romeyn en Lamoree - Aflevering van zondag 5 februari 2012

Serie reportages waarin Michiel Romeyn en Jhim Lamoree laveren door de wereld van de kunsten. Ze verkennen theatergezelschap F.C. Bergman en beeldend kunstenaar Aernout Mik.

29-01-2012 19:50

Aflevering van zondag 29 januari 2012

R.E.L.: Romeyn en Lamoree - Aflevering van zondag 29 januari 2012

Serie reportages waarin Michiel Romeyn en Jhim Lamoree laveren door de wereld van de kunsten. Ze wagen zich in het strijdgewoel van het Ardennenoffensief, in de boksring en op de grens van het betamelijke.

22-01-2012 19:50

Aflevering van zondag 22 januari 2012

R.E.L.: Romeyn en Lamoree - Aflevering van zondag 22 januari 2012

Serie reportages waarin Michiel Romeyn en Jhim Lamoree laveren door de wereld van de kunsten. Ze dompelen zich onder in de utopie van Mondriaan, de evolutie van Theo Jansen en het tijdsbeeld van Studio Job.

15-01-2012 19:45

Aflevering van zondag 15 januari 2012

R.E.L.: Romeyn en Lamoree - Aflevering van zondag 15 januari 2012

Serie reportages waarin Michiel Romeyn en Jhim Lamoree laveren door de wereld van de kunsten. De wonderlijke wereld van Panamarenko, de brute wereld van Jonathan Meese en Joost Conijn.

03-04-2011 23:00

Aflevering 10

R.E.L.: Romeyn en Lamoree - Aflevering 10

Kunstprogramma. Acteur en beeldend kunstenaar Michiel Romeyn en kunstrecensent Jhim Lamoree doen een serieuze poging het moderne culturele leven te doorgronden. Onbevangen, zonder waardeoordeel en met veel gevoel voor humor passeren verschi...

27-03-2011 23:00

Aflevering 9

R.E.L.: Romeyn en Lamoree - Aflevering 9

Kunstprogramma waarin acteur en beeldend kunstenaar Michiel Romeyn en kunstrecensent Jhim Lamoree een serieuze poging doen het moderne culturele leven te doorgronden. Onbevangen, zonder waardeoordeel en met veel gevoel voor humor passeren v...

20-03-2011 23:05

Aflevering 8

R.E.L.: Romeyn en Lamoree - Aflevering 8

Kunstprogramma waarin acteur en beeldend kunstenaar Michiel Romeyn en kunstrecensent Jhim Lamoree een serieuze poging doen het moderne culturele leven te doorgronden. Onbevangen, zonder waardeoordeel en met veel gevoel voor humor passeren v...

06-03-2011 23:05

Aflevering 7

R.E.L.: Romeyn en Lamoree - Aflevering 7

Kunstprogramma waarin acteur en beeldend kunstenaar Michiel Romeyn en kunstrecensent Jhim Lamoree een serieuze poging doen het moderne culturele leven te doorgronden. Onbevangen, zonder waardeoordeel en met veel gevoel voor humor passeren v...

27-02-2011 23:00

Aflevering 6

R.E.L.: Romeyn en Lamoree - Aflevering 6

Kunstprogramma waarin acteur en beeldend kunstenaar Michiel Romeyn en kunstrecensent Jhim Lamoree een serieuze poging doen het moderne culturele leven te doorgronden. Onbevangen, zonder waardeoordeel en met veel gevoel voor humor passeren v...

21-11-2010 23:05

Aflevering 4

R.E.L.: Romeyn en Lamoree - Aflevering 4

Kunstprogramma waarin acteur en beeldend kunstenaar Michiel Romeyn en kunstrecensent Jhim Lamoree in de wereld van de hedendaagse kunst en cultuur duiken. Zij gaan naar tentoonstellingen, bezoeken voorstellingen, spreken kunstenaars en scho...

14-11-2010 23:00

Aflevering 3

R.E.L.: Romeyn en Lamoree - Aflevering 3

Kunstprogramma waarin acteur en beeldend kunstenaar Michiel Romeyn en kunstrecensent Jhim Lamoree in de wereld van de hedendaagse kunst en cultuur duiken. Zij gaan naar tentoonstellingen, bezoeken voorstellingen, spreken kunstenaars en scho...

07-11-2010 23:00

Aflevering 2

R.E.L.: Romeyn en Lamoree - Aflevering 2

Kunstprogramma waarin acteur en beeldend kunstenaar Michiel Romeyn en kunstrecensent Jhim Lamoree in de wereld van de hedendaagse kunst en cultuur duiken. Zij gaan naar tentoonstellingen, bezoeken voorstellingen, spreken kunstenaars en scho...

31-10-2010 23:00

Aflevering 1

R.E.L.: Romeyn en Lamoree - Aflevering 1

Kunstprogramma waarin acteur en beeldend kunstnaar Michiel Romeyn en kunstrecensent Jhim Lamoree in de wereld van de hedendaagse kunst en cultuur duiken. Zij gaan naar tentoonstellingen, bezoeken voorstellingen, spreken kunstenaars en, scho...

R.E.L.: Romeyn en Lamoree gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van R.E.L.: Romeyn en Lamoree de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van R.E.L.: Romeyn en Lamoree bij R.E.L.: Romeyn en Lamoree liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van R.E.L.: Romeyn en Lamoree. Heb je een uitzending van R.E.L.: Romeyn en Lamoree gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

R.E.L.: Romeyn en Lamoree gemist

Kunstprogramma waarin acteur en beeldend kunstenaar Michiel Romeyn en kunstrecensent Jhim Lamoree in de wereld van dehedendaagse kunst en cultuur duiken. Zij gaan naar tentoonstellingen, bezoeken voorstellingen, spreken kunstenaars enschoppen soms tegen een paar heilige (kunst)huisjes.

Uitzending gemist van R.E.L.: Romeyn en Lamoree? Hier kun je alle uitzendingen van R.E.L.: Romeyn en Lamoree kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 19-02-2012 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord