Programma gemist?

Sinterklaas en de met pieten naar van De Club op van Sinterklaas zijn beroofd in van alle tekeningen uit met het kasteel! op Boeven Map en met Mo hebben in opdracht het van Snipper in alle op tekeningen uit het kasteel van Sinterklaas tijdens gestolen. De op tv Pieten van tijdens De Club van Sinterklaas zijn op helemaal in met paniek, want sinterklaas zelf met op tv mag er niet achter komen dat uit in de voor hem waardevolle kunstwerken op tv weg van zijn.

Sinterklaas en de de een pieten van De op Club van Sinterklaas zijn beroofd op tv van alle tekeningen uit van naar het kasteel! Boeven uit Map en Mo door hebben in opdracht van Snipper op tv alle tekeningen met uit het kasteel van van Sinterklaas gestolen. in De Pieten naar van De Club van Sinterklaas zijn de helemaal in naar paniek, want sinterklaas op tv zelf mag er tijdens niet achter komen dat op het de voor hem waardevolle het kunstwerken weg op tv zijn.

© met NTR Het Sinterklaasjournaal 2010, de met 10e editie, aflevering op tv naar 16, 25 november, gepresenteerd door tijdens Dieuwertje Blok. op Gebeurtenissen: * door Uitvinding Titus Tillema * Hoofdpiet een heeft een doos tijdens gekocht.. met * Sleutels van op niet terecht! * En een natuurlijk het korte nieuws door en een het weer! een Kijkcijfers: 482.000 uit personen (Bron: Stichting Kijkonderzoek, de Ned in 3)

© met NTR Het Sinterklaasjournaal 2010, de uit 10e editie, op aflevering 9, van 24 november, gepresenteerd door Dieuwertje het naar Blok. Gebeurtenissen: op tv * Baby pieten in wiegeliedje werkt * Uitvinding Titus Tillema door * Sleutels naar terecht! * En uit natuurlijk met het korte nieuws en het de weer! Kijkcijfers: tijdens 482.000 personen (Bron: uit met Stichting Kijkonderzoek, Ned de 3)

Pietje tijdens Precies heeft in de weg naar "internet" gevonden. Samen van met de het band hebben een ze een naar speciaal slaapliedje voor door Babypiet geschreven omdat hij niet op tv kan slapen. Zing van jij het naar ook voor het het schoen zetten?

© de NTR Het op Sinterklaasjournaal 2010, de 10e uit editie, aflevering van 10, 22 november, gepresenteerd door de Dieuwertje Blok. uit Gebeurtenissen: * Paard teruggevonden op een * Wat wil uit Hoofdpiet met babypiet in tijdens een doos? het * Sleutels van pakjeskamer nog niet op tv terecht! het * En natuurlijk het korte in nieuws en in het weer! op tv Kijkcijfers: in 642.000 personen op tv (Bron: Stichting Kijkonderzoek, Ned tijdens 1 + op tv 3)

© met NTR 2010 Om 12:00 uit startte het een Sinterklaasjournaal met een extra met speciale uitzending: van Sinterklaas komt eindelijk met aan een in Nederland!! Maar er gingen van geruchten dat het Sinterklaas al in in Nederland zou zijn (geweest), van en misschien weer met terug naar op Spanje was! Toch zat iedereen het aan de naar buis gekluisterd, te wachten uit op de Sint. met En op daar kwam hij het dan eindelijk, Pakjesboot 12 op met alle pieten een én Sinterklaas! Er naar keken ongeveer met 1.850.000 mensen naar de de intocht door volgens Stichting Kijkonderzoek op in 13 november. (Inclusief met uitzending met tijdens gebarentolk)

© NTR Het naar Sinterklaasjournaal de 2010, de 10e editie, aflevering op 9, 20 november, met op tv gepresenteerd door Dieuwertje Blok. uit Gebeurtenissen: * Stal Amerigo tijdens in leeggemaakt * Hoofdpiet heeft een uit doos gekocht.. naar * Sleutels van tijdens niet terecht! * En natuurlijk op op tv het korte nieuws met en het weer! Kijkcijfers: tijdens 482.000 personen op (Bron: Stichting door Kijkonderzoek, Ned tijdens 3)

Merel door & Quinty - De zak uit van Sinterklaas.wmv,Beschrijving door volgt

Sinterklaas met was ook dit jaar een weer in in de studio van voor het Junior op tv Sint Festival (variant in de Sinterklaassfeer op Junior door Song Festival) waar alle finalisten met een liedje voor een de een Goedheiligman zongen.

© NTR Het naar Sinterklaasjournaal 2010, de de 10e editie, aflevering van 8, de 19 november, gepresenteerd door Dieuwertje een uit Blok. Gebeurtenissen: * Hoofdpiet in wil babypiet weghebben uit op tv pietenhuis * Sinterklaas de wakker door door babypiet. * Pieten op tv zijn moe. * En tijdens natuurlijk het korte het in nieuws en het weer! de Kijkcijfers: 630.000 op personen het (Bron: Stichting Kijkonderzoek, door Ned 1 + met 3)

© de NTR 2010 Om 12:00 naar in startte het Sinterklaasjournaal met een extra de speciale uitzending: de Sinterklaas komt naar eindelijk aan tijdens in Nederland!! Maar er op gingen geruchten dat Sinterklaas al een in Nederland zou met zijn (geweest), met en in misschien weer terug naar Spanje door was! Toch zat iedereen het aan de in buis gekluisterd, te naar wachten op de op tv Sint. En door daar kwam hij dan eindelijk, in Pakjesboot op 12 met alle tijdens pieten én Sinterklaas! in Er op keken ongeveer 1.850.000 mensen uit naar de de intocht volgens Stichting Kijkonderzoek het op 13 november. (Inclusief in uitzending met met gebarentolk)

© een NTR Het Sinterklaasjournaal 2010, naar de 10e editie, aflevering de 7, 18 uit november, op tv gepresenteerd door Dieuwertje Blok. een Gebeurtenissen: * Steeds naar meer sleutels! van * Zou Sinterklaas iets met door naar hebben van het babypietje? * op tv Weg in naar 'Internet' gevonden! * de En natuurlijk het korte nieuws in en het met weer! door Kijkcijfers: 592.000 personen (Bron: de Stichting Kijkonderzoek, Ned het 1 van + 3)

© op tv NTR 2010 uit Om 12:00 startte het Sinterklaasjournaal uit met een tijdens extra speciale de uitzending: Sinterklaas komt met eindelijk aan in naar Nederland!! Maar er op tv gingen geruchten dat met Sinterklaas al in Nederland uit zou zijn (geweest), het en misschien van weer terug naar Spanje was! naar Toch zat een iedereen op tv aan de buis gekluisterd, te door wachten op de Sint. van En daar door kwam een hij dan eindelijk, Pakjesboot 12 uit met alle pieten de én met Sinterklaas! Er naar keken ongeveer 1.850.000 met mensen naar de op tv intocht volgens Stichting Kijkonderzoek op 13 in van november. (Inclusief uitzending op met gebarentolk)

© de NTR 2010 op tv Om 12:00 startte het Sinterklaasjournaal een de met een extra speciale uitzending: Sinterklaas in komt op eindelijk aan in Nederland!! Maar naar er tijdens gingen geruchten dat uit Sinterklaas al in Nederland zou door zijn (geweest), en op naar misschien weer terug naar Spanje het was! op tv Toch zat iedereen op aan de buis gekluisterd, te wachten een op de Sint. op tv tijdens En daar kwam hij dan eindelijk, tijdens Pakjesboot 12 met naar alle pieten de én Sinterklaas! door Er op keken ongeveer 1.850.000 mensen een naar de uit intocht volgens Stichting Kijkonderzoek op 13 in november. (Inclusief met uitzending met op tv gebarentolk)

november 2021
28-11-2010 13:50

2010 aflevering 2

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - 2010 aflevering 2

Sinterklaas en de pieten van De Club van Sinterklaas zijn beroofd van alle tekeningen uit het kasteel! Boeven Map en Mo hebben in opdracht van Snipper alle tekeningen uit het kasteel van Sinterklaas gestolen. De Pieten van De Club van Sinte...

28-11-2010 13:40

2010 aflevering 1

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - 2010 aflevering 1

Sinterklaas en de pieten van De Club van Sinterklaas zijn beroofd van alle tekeningen uit het kasteel! Boeven Map en Mo hebben in opdracht van Snipper alle tekeningen uit het kasteel van Sinterklaas gestolen. De Pieten van De Club van Sinte...

26-11-2010 17:43

Het Sinterklaasjournaal - Aflevering 16

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - Het Sinterklaasjournaal - Aflevering 16

© NTR Het Sinterklaasjournaal 2010, de 10e editie, aflevering 16, 25 november, gepresenteerd door Dieuwertje Blok. Gebeurtenissen: * Uitvinding Titus Tillema * Hoofdpiet heeft een doos gekocht.. * Sleutels van niet terecht! * En natuurlijk...

25-11-2010 17:24

Het Sinterklaasjournaal - Aflevering 15

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - Het Sinterklaasjournaal - Aflevering 15

© NTR Het Sinterklaasjournaal 2010, de 10e editie, aflevering 9, 24 november, gepresenteerd door Dieuwertje Blok. Gebeurtenissen: * Baby pieten wiegeliedje werkt * Uitvinding Titus Tillema * Sleutels terecht! * En natuurlijk het korte nieu...

23-11-2010 17:49

Sinterklaasjournaal - Babypieten Wiegeliedje

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - Sinterklaasjournaal - Babypieten Wiegeliedje

Pietje Precies heeft de weg naar "internet" gevonden. Samen met de band hebben ze een speciaal slaapliedje voor Babypiet geschreven omdat hij niet kan slapen. Zing jij het ook voor het schoen zetten?

22-11-2010 18:24

Het Sinterklaasjournaal - Aflevering 10

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - Het Sinterklaasjournaal - Aflevering 10

© NTR Het Sinterklaasjournaal 2010, de 10e editie, aflevering 10, 22 november, gepresenteerd door Dieuwertje Blok. Gebeurtenissen: * Paard teruggevonden * Wat wil Hoofdpiet met babypiet in een doos? * Sleutels van pakjeskamer nog niet tere...

20-11-2010 19:09

Intocht Sinterklaas Harderwijk 2010 - Deel 7

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - Intocht Sinterklaas Harderwijk 2010 - Deel 7

© NTR 2010 Om 12:00 startte het Sinterklaasjournaal met een extra speciale uitzending: Sinterklaas komt eindelijk aan in Nederland!! Maar er gingen geruchten dat Sinterklaas al in Nederland zou zijn (geweest), en misschien weer terug naar ...

20-11-2010 19:01

Het Sinterklaasjournaal - Aflevering 9

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - Het Sinterklaasjournaal - Aflevering 9

© NTR Het Sinterklaasjournaal 2010, de 10e editie, aflevering 9, 20 november, gepresenteerd door Dieuwertje Blok. Gebeurtenissen: * Stal Amerigo leeggemaakt * Hoofdpiet heeft een doos gekocht.. * Sleutels van niet terecht! * En natuurlijk ...

20-11-2010 18:59

Pip

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - Pip

Merel & Quinty - De zak van Sinterklaas.wmv,Beschrijving volgt

20-11-2010 16:59

Junior Sint Festival 2010 - Wie komt er alle jaren

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - Junior Sint Festival 2010 - Wie komt er alle jaren

Sinterklaas was ook dit jaar weer in de studio voor het Junior Sint Festival (variant in Sinterklaassfeer op Junior Song Festival) waar alle finalisten een liedje voor de Goedheiligman zongen.

19-11-2010 17:52

Het Sinterklaasjournaal 2010 - Aflevering 8

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - Het Sinterklaasjournaal 2010 - Aflevering 8

© NTR Het Sinterklaasjournaal 2010, de 10e editie, aflevering 8, 19 november, gepresenteerd door Dieuwertje Blok. Gebeurtenissen: * Hoofdpiet wil babypiet weghebben uit pietenhuis * Sinterklaas wakker door babypiet. * Pieten zijn moe. * En...

19-11-2010 17:25

Intocht Sinterklaas Harderwijk 2010 - Deel 6

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - Intocht Sinterklaas Harderwijk 2010 - Deel 6

© NTR 2010 Om 12:00 startte het Sinterklaasjournaal met een extra speciale uitzending: Sinterklaas komt eindelijk aan in Nederland!! Maar er gingen geruchten dat Sinterklaas al in Nederland zou zijn (geweest), en misschien weer terug naar ...

18-11-2010 18:20

Het Sinterklaasjournaal 2010 - Aflevering 7

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - Het Sinterklaasjournaal 2010 - Aflevering 7

© NTR Het Sinterklaasjournaal 2010, de 10e editie, aflevering 7, 18 november, gepresenteerd door Dieuwertje Blok. Gebeurtenissen: * Steeds meer sleutels! * Zou Sinterklaas iets door hebben van het babypietje? * Weg naar 'Internet' gevonden...

18-11-2010 18:20

Intocht Sinterklaas Harderwijk 2010 - Deel 5

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - Intocht Sinterklaas Harderwijk 2010 - Deel 5

© NTR 2010 Om 12:00 startte het Sinterklaasjournaal met een extra speciale uitzending: Sinterklaas komt eindelijk aan in Nederland!! Maar er gingen geruchten dat Sinterklaas al in Nederland zou zijn (geweest), en misschien weer terug naar ...

18-11-2010 17:05

Intocht Sinterklaas Harderwijk 2010 - Deel 4

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - Intocht Sinterklaas Harderwijk 2010 - Deel 4

© NTR 2010 Om 12:00 startte het Sinterklaasjournaal met een extra speciale uitzending: Sinterklaas komt eindelijk aan in Nederland!! Maar er gingen geruchten dat Sinterklaas al in Nederland zou zijn (geweest), en misschien weer terug naar ...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek bij De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek. Heb je een uitzending van De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek gemist

Sinterklaas en de pieten van De Club van Sinterklaas zijn beroofd van alle tekeningen uit het kasteel! Boeven Map en Mo hebben in opdracht van Snipper alle tekeningen uit het kasteel van Sinterklaas gestolen. De Pieten van De Club van Sinterklaas zijn helemaal in paniek, want sinterklaas zelf mag er niet achter komen dat de voor hem waardevolle kunstwerken weg zijn.

Uitzending gemist van De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek? Hier kun je alle uitzendingen van De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 29-11-2014 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!