Programma gemist?

© van NTR Het Sinterklaasjournaal 2010, met de 10e uit editie, aflevering 5, door 15 november, gepresenteerd door met Dieuwertje Blok. Gebeurtenissen: met * het Sleutels gevonden tussen pepernoten op tv * Huispiet droevig van om op tv kwijtraken sleutels * Babykamer pietenhuis wordt in leeggehaald voor het opslag pepernoten * En van natuurlijk met het korte nieuws op en het weer! de Kijkcijfers: 630.000 door personen (Bron: uit Stichting Kijkonderzoek, Ned 1 + van door 3)

Stijn, uit Anna, Senna, Pip, Merel, de Quinty - Zie ginds met komt de tijdens stoomboot,Sinterklaas in was ook dit jaar weer in van de op studio voor het Junior van Sint Festival een (variant in door Sinterklaassfeer op Junior Song Festival) waar een het alle finalisten een liedje in voor de Goedheiligman in zongen.

Frans met Bauer, Gebroeders Ko op - Vlieg maar met tijdens ons mee [LIVE de @ de KOFFIETIJD],Coole Piet Diego, Frans Bauer, tijdens Gebroeders Ko, Testpiet en tijdens Muziekpiet laten tijdens de hele studio de van Koffietijd uit uit haar dak gaan. door Zelfs Loretta op tv Schrijver en Quinty Trustfull swingen tijdens vrolijk uit mee.

wat op tv een feest! [Life het 4 You],© naar RTL 2010 Voor uit het eerst brengen Coole Piet op Diego, Marry Poppins door en de het kinderen het een liedje "Oh, op tv wat een feest!" live op door televisie in ten gehore! En tijdens inderdaad, het wordt al de snel een groot feest bij een op Carlo en Irene!

© van NTR Het Sinterklaasjournaal op 2010, de 10e editie, uit aflevering 4, 14 november, op tv gepresenteerd op tv door Dieuwertje Blok. Gebeurtenissen: uit * Rondleiding door het de pepernotenfabriek in de Harderwijk * naar De sleutels het van het pietenhuis uit vallen in het pepernotendeeg het * Babypiet is een weer in terug! * En natuurlijk op het korte het nieuws en het weer! het Kijkcijfers: 349.000 personen in de (Bron: Stichting Kijkonderzoek, Ned 1 + naar met 3)

© van NTR 2010 op tv Om 12:00 startte het tijdens Sinterklaasjournaal met een extra uit speciale van uitzending: Sinterklaas komt op eindelijk aan een in Nederland!! Maar er door gingen geruchten tijdens dat Sinterklaas al in een Nederland zou zijn uit (geweest), en misschien weer een terug naar Spanje was! de met Toch zat iedereen aan op de buis gekluisterd, te wachten op op tv op de Sint. En daar uit kwam hij tijdens dan eindelijk, Pakjesboot 12 met uit tijdens alle pieten én Sinterklaas! de Er keken ongeveer 1.850.000 de mensen naar het de intocht volgens Stichting in op Kijkonderzoek op 13 november. (Inclusief uitzending in in met gebarentolk)

© NTR 2010 een Om 12:00 het startte het Sinterklaasjournaal met naar met een extra speciale uitzending: op Sinterklaas komt uit eindelijk aan op tv in Nederland!! Maar er de gingen geruchten dat Sinterklaas al uit in Nederland van zou uit zijn (geweest), en misschien een weer terug tijdens naar Spanje was! Toch zat iedereen tijdens aan de buis een gekluisterd, te wachten in in op de Sint. uit En daar kwam hij dan eindelijk, naar Pakjesboot 12 door met alle pieten door én van Sinterklaas! Er keken ongeveer de 1.850.000 op tv mensen naar de intocht volgens Stichting van Kijkonderzoek op 13 in november. op (Inclusief uitzending met op gebarentolk)

Stijn, Anna, Senna, uit Pip, Merel, Quinty met -Zie ginds een komt de in stoomboot,Sinterklaas was ook dit jaar uit weer een in de studio in voor het Junior in Sint Festival (variant met in Sinterklaassfeer de op Junior Song Festival) waar door alle finalisten van een liedje door voor de Goedheiligman door zongen.

Stijn naar en Donny - Hoor wie van klopt tijdens daar kinderen,Sinterklaas in was ook dit jaar weer met in de studio voor de het Junior op tv Sint Festival de (variant in op Sinterklaassfeer op Junior op Song Festival) waar van alle finalisten een in liedje voor de Goedheiligman tijdens zongen.

november 2021
17-11-2010 17:00

Het Sinterklaasjournaal 2010 - Aflevering 5

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - Het Sinterklaasjournaal 2010 - Aflevering 5

© NTR Het Sinterklaasjournaal 2010, de 10e editie, aflevering 5, 15 november, gepresenteerd door Dieuwertje Blok. Gebeurtenissen: * Sleutels gevonden tussen pepernoten * Huispiet droevig om kwijtraken sleutels * Babykamer pietenhuis wordt ...

17-11-2010 15:53

Jr. Sintfestival 2010 Phoebe

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - Jr. Sintfestival 2010 Phoebe

Stijn, Anna, Senna, Pip, Merel, Quinty - Zie ginds komt de stoomboot,Sinterklaas was ook dit jaar weer in de studio voor het Junior Sint Festival (variant in Sinterklaassfeer op Junior Song Festival) waar alle finalisten een liedje voor de ...

17-11-2010 15:26

Coole Piet Diego

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - Coole Piet Diego

Frans Bauer, Gebroeders Ko - Vlieg maar met ons mee [LIVE @ KOFFIETIJD],Coole Piet Diego, Frans Bauer, Gebroeders Ko, Testpiet en Muziekpiet laten de hele studio van Koffietijd uit haar dak gaan. Zelfs Loretta Schrijver en Quinty Trustfull ...

17-11-2010 14:47

Coole Piet Diego & Mary Poppins en de kinderen - Oh

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - Coole Piet Diego & Mary Poppins en de kinderen - Oh

wat een feest! [Life 4 You],© RTL 2010 Voor het eerst brengen Coole Piet Diego, Marry Poppins en de kinderen het liedje "Oh, wat een feest!" live op televisie ten gehore! En inderdaad, het wordt al snel een groot feest bij Carlo en Irene!

16-11-2010 17:48

Het Sinterklaasjournaal 2010 - Aflevering 5

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - Het Sinterklaasjournaal 2010 - Aflevering 5

© NTR Het Sinterklaasjournaal 2010, de 10e editie, aflevering 4, 14 november, gepresenteerd door Dieuwertje Blok. Gebeurtenissen: * Rondleiding door de pepernotenfabriek in Harderwijk * De sleutels van het pietenhuis vallen in het pepernot...

15-11-2010 18:25

Intocht Sinterklaas Harderwijk 2010 - Deel 3

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - Intocht Sinterklaas Harderwijk 2010 - Deel 3

© NTR 2010 Om 12:00 startte het Sinterklaasjournaal met een extra speciale uitzending: Sinterklaas komt eindelijk aan in Nederland!! Maar er gingen geruchten dat Sinterklaas al in Nederland zou zijn (geweest), en misschien weer terug naar ...

14-11-2010 14:40

Intocht Sinterklaas Harderwijk 2010 - Deel 2

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - Intocht Sinterklaas Harderwijk 2010 - Deel 2

© NTR 2010 Om 12:00 startte het Sinterklaasjournaal met een extra speciale uitzending: Sinterklaas komt eindelijk aan in Nederland!! Maar er gingen geruchten dat Sinterklaas al in Nederland zou zijn (geweest), en misschien weer terug naar ...

14-11-2010 14:32

Junior Sint Festival Phoebe

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - Junior Sint Festival Phoebe

Stijn, Anna, Senna, Pip, Merel, Quinty -Zie ginds komt de stoomboot,Sinterklaas was ook dit jaar weer in de studio voor het Junior Sint Festival (variant in Sinterklaassfeer op Junior Song Festival) waar alle finalisten een liedje voor de G...

14-11-2010 13:56

Junior Sint Festival 2010 Mano

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - Junior Sint Festival 2010 Mano

Stijn en Donny - Hoor wie klopt daar kinderen,Sinterklaas was ook dit jaar weer in de studio voor het Junior Sint Festival (variant in Sinterklaassfeer op Junior Song Festival) waar alle finalisten een liedje voor de Goedheiligman zongen.

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek bij De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek. Heb je een uitzending van De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek gemist

Sinterklaas en de pieten van De Club van Sinterklaas zijn beroofd van alle tekeningen uit het kasteel! Boeven Map en Mo hebben in opdracht van Snipper alle tekeningen uit het kasteel van Sinterklaas gestolen. De Pieten van De Club van Sinterklaas zijn helemaal in paniek, want sinterklaas zelf mag er niet achter komen dat de voor hem waardevolle kunstwerken weg zijn.

Uitzending gemist van De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek? Hier kun je alle uitzendingen van De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 29-11-2014 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!