Programma gemist?

Alles met kan een mens gelukkig het maken, zong René het Froger. de Maar is dat ook in zo? Arie Boomsma een neemt de proef op naar de som. Boomsma de telt de 21 verschillende met manieren af die tijdens op tot een gelukkiger leven door kunnen leiden en uit bespreekt ze met tijdens een panel van van wetenschappelijke geluksdeskundigen. In uit diverse reportages worden inspirerende van mensen naar geportretteerd die ieder hun met eigen manier hebben met gevonden om gelukkiger door het door leven een te gaan. Zoals de man het uit die zijn veeleisende naar baan als wethouder vaarwel zegt het en schapen gaat hoeden, van de terminaal zieke op vrouw op die nu van uit elke dag een feest maakt het omdat ze van nog maar anderhalf jaar door te leven heeft. naar En ook naar de op tv man die na uit een ernstig ongeluk een jaar met in een grot van is gaan in wonen om daar zichzelf te het tijdens helen en zijn geluk het terug te vinden. Uitgangspunt van uit het programma door is dat deze een verhalen uit anderen kunnen inspireren en aanzetten door tot nieuwe keuzes in uit een het leven. Alle verhalen uit die te zien het zijn, worden door besproken door een panel de bestaand uit Leo uit Bormans, Roos tijdens Vonk en Joke Hermsen. het De Vlaming met Leo Bormans is de auteur van het net in verschenen The uit World book of Happiness. Hiervoor op ging hij op de afgelopen met twee jaar langs bij honderd in topexperts op over de hele wereld. Van tijdens IJsland tot in Zuid-Afrika en van van China tot Australië vroeg in hij naar op de kern van hun kennis tijdens over geluk. Joke naar Hermsen tijdens is filosoof en auteur van op tv de het bestseller Stil de op tv tijd. Zij in pleit voor een met langzame toekomst. Voor geluk op tv is rust, vertraging, verveling, aandacht in en naar wachten belangrijk. Ervaringen die sinds een de Oudheid van als de door belangrijkste voorwaarden voor de creativiteit de en het met denken beschouwd werden, maar uit een in het huidige economische tijdsgewricht op door weinig van waardering hoeven te rekenen. op Het van derde panellid is Roos Vonk, hoogleraar uit sociale psychologie aan in de Radboud door Universiteit. uit Presentatie: Arie Boomsma.

oktober 2021
01-11-2010 20:55

Aflevering 1

21 Manieren om gelukkig te worden - Aflevering 1

Alles kan een mens gelukkig maken, zong René Froger. Maar is dat ook zo? Arie Boomsma neemt de proef op de som. Boomsma telt de 21 verschillende manieren af die tot een gelukkiger leven kunnen leiden en bespreekt ze met een panel van wetens...

21 Manieren om gelukkig te worden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 21 Manieren om gelukkig te worden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 21 Manieren om gelukkig te worden bij 21 Manieren om gelukkig te worden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 21 Manieren om gelukkig te worden. Heb je een uitzending van 21 Manieren om gelukkig te worden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

21 Manieren om gelukkig te worden gemist

Alles kan een mens gelukkig maken, zong René Froger. Maar is dat ook zo? Arie Boomsma neemt de proef op de som. Boomsmatelt de 21 verschillende manieren af die tot een gelukkiger leven kunnen leiden en bespreekt ze met een panel vanwetenschappelijke geluksdeskundigen. In diverse reportages worden inspirerende mensen geportretteerd die ieder huneigen manier hebben gevonden om gelukkiger door het leven te gaan. Zoals de man die zijn veeleisende baan als wethoudervaarwel zegt en schapen gaat hoeden, de terminaal zieke vrouw die nu van elke dag een feest maakt omdat ze nog maaranderhalf jaar te leven heeft. En ook de man die na een ernstig ongeluk een jaar in een grot is gaan wonen om daarzichzelf te helen en zijn geluk terug te vinden. Uitgangspunt van het programma is dat deze verhalen anderen kunneninspireren en aanzetten tot nieuwe keuzes in het leven. Alle verhalen die te zien zijn, worden besproken door een panelbestaand uit Leo Bormans, Roos Vonk en Joke Hermsen. De Vlaming Leo Bormans is auteur van het net verschenen The Worldbook of Happiness. Hiervoor ging hij de afgelopen twee jaar langs bij honderd topexperts over de hele wereld. VanIJsland tot Zuid-Afrika en van China tot Australië vroeg hij naar de kern van hun kennis over geluk. Joke Hermsen isfilosoof en auteur van de bestseller Stil de tijd. Zij pleit voor een langzame toekomst. Voor geluk is rust,vertraging, verveling, aandacht en wachten belangrijk. Ervaringen die sinds de Oudheid als de belangrijkste voorwaardenvoor de creativiteit en het denken beschouwd werden, maar in het huidige economische tijdsgewricht op weinig waarderinghoeven te rekenen. Het derde panellid is Roos Vonk, hoogleraar sociale psychologie aan de Radboud Universiteit.

Uitzending gemist van 21 Manieren om gelukkig te worden? Hier kun je alle uitzendingen van 21 Manieren om gelukkig te worden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-11-2010 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!