Programma gemist?

Alles op tv kan een mens gelukkig door maken, zong met René Froger. Maar is dat door ook zo? Arie van Boomsma neemt op tv de proef op tijdens de som. Boomsma van telt de 21 verschillende tijdens manieren af uit die tot een tijdens gelukkiger op leven kunnen leiden en bespreekt de ze met een panel uit van op tv wetenschappelijke geluksdeskundigen. In diverse reportages naar worden inspirerende naar mensen geportretteerd een die ieder op tv hun eigen manier hebben in gevonden om gelukkiger door op het leven in te gaan. Zoals de man het in die zijn veeleisende baan op tv als wethouder vaarwel zegt en door schapen gaat in hoeden, de op terminaal zieke vrouw die met nu van elke door dag een feest uit maakt omdat ze nog met maar anderhalf jaar in te van leven heeft. En ook een de in man die na een het ernstig ongeluk van een jaar in op een grot is gaan wonen om op daar zichzelf van te helen tijdens en zijn geluk terug te op tv vinden. met Uitgangspunt van het naar programma is dat deze verhalen op tv anderen kunnen inspireren naar en door aanzetten tot op tv nieuwe keuzes in uit het leven. Alle verhalen die te uit zien zijn, worden het besproken door een de panel bestaand het uit het Leo Bormans, Roos Vonk en door Joke Hermsen. De Vlaming een de Leo Bormans is auteur het van het in net verschenen The World tijdens book of Happiness. Hiervoor ging door hij de de afgelopen uit twee jaar langs bij honderd de topexperts op tv over de hele wereld. Van IJsland in uit tot Zuid-Afrika en van China het tot Australië van vroeg hij naar de kern uit van in hun kennis het over geluk. Joke uit Hermsen is filosoof tijdens en auteur van de bestseller Stil een naar de tijd. Zij pleit voor een uit langzame toekomst. de Voor geluk door is rust, door vertraging, verveling, aandacht en de wachten belangrijk. Ervaringen die de sinds de een Oudheid als het de belangrijkste voorwaarden voor met de creativiteit en het denken op tv beschouwd tijdens werden, maar van in het huidige van economische tijdsgewricht op op tv weinig waardering hoeven te rekenen. op Het uit derde panellid is Roos Vonk, hoogleraar het sociale psychologie aan met de van Radboud Universiteit. Presentatie: Arie de Boomsma.

oktober 2020
01-11-2010 20:55

Aflevering 1

21 Manieren om gelukkig te worden - Aflevering 1

Alles kan een mens gelukkig maken, zong René Froger. Maar is dat ook zo? Arie Boomsma neemt de proef op de som. Boomsma telt de 21 verschillende manieren af die tot een gelukkiger leven kunnen leiden en bespreekt ze met een panel van wetens...

21 Manieren om gelukkig te worden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 21 Manieren om gelukkig te worden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 21 Manieren om gelukkig te worden bij 21 Manieren om gelukkig te worden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 21 Manieren om gelukkig te worden. Heb je een uitzending van 21 Manieren om gelukkig te worden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

21 Manieren om gelukkig te worden gemist

Alles kan een mens gelukkig maken, zong René Froger. Maar is dat ook zo? Arie Boomsma neemt de proef op de som. Boomsmatelt de 21 verschillende manieren af die tot een gelukkiger leven kunnen leiden en bespreekt ze met een panel vanwetenschappelijke geluksdeskundigen. In diverse reportages worden inspirerende mensen geportretteerd die ieder huneigen manier hebben gevonden om gelukkiger door het leven te gaan. Zoals de man die zijn veeleisende baan als wethoudervaarwel zegt en schapen gaat hoeden, de terminaal zieke vrouw die nu van elke dag een feest maakt omdat ze nog maaranderhalf jaar te leven heeft. En ook de man die na een ernstig ongeluk een jaar in een grot is gaan wonen om daarzichzelf te helen en zijn geluk terug te vinden. Uitgangspunt van het programma is dat deze verhalen anderen kunneninspireren en aanzetten tot nieuwe keuzes in het leven. Alle verhalen die te zien zijn, worden besproken door een panelbestaand uit Leo Bormans, Roos Vonk en Joke Hermsen. De Vlaming Leo Bormans is auteur van het net verschenen The Worldbook of Happiness. Hiervoor ging hij de afgelopen twee jaar langs bij honderd topexperts over de hele wereld. VanIJsland tot Zuid-Afrika en van China tot Australië vroeg hij naar de kern van hun kennis over geluk. Joke Hermsen isfilosoof en auteur van de bestseller Stil de tijd. Zij pleit voor een langzame toekomst. Voor geluk is rust,vertraging, verveling, aandacht en wachten belangrijk. Ervaringen die sinds de Oudheid als de belangrijkste voorwaardenvoor de creativiteit en het denken beschouwd werden, maar in het huidige economische tijdsgewricht op weinig waarderinghoeven te rekenen. Het derde panellid is Roos Vonk, hoogleraar sociale psychologie aan de Radboud Universiteit.

Uitzending gemist van 21 Manieren om gelukkig te worden? Hier kun je alle uitzendingen van 21 Manieren om gelukkig te worden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-11-2010 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!