Programma gemist?

Alles met kan een mens gelukkig uit maken, het zong René Froger. het Maar is dat ook uit zo? Arie Boomsma een neemt de proef op in de som. Boomsma door telt de 21 verschillende van de manieren af die een tot een gelukkiger leven kunnen leiden in een en bespreekt ze met een tijdens panel van op wetenschappelijke geluksdeskundigen. In diverse reportages uit worden inspirerende op tv mensen geportretteerd die ieder van hun in eigen manier met hebben gevonden om met gelukkiger door het leven het te gaan. Zoals de door man uit die zijn veeleisende baan als wethouder tijdens vaarwel zegt en naar schapen tijdens gaat hoeden, in de terminaal zieke vrouw van die nu van elke dag tijdens een op tv feest maakt omdat ze het nog een maar anderhalf jaar te uit leven heeft. En ook een de man die na het een ernstig in ongeluk uit een jaar in met een grot is gaan wonen op om daar zichzelf te een op helen en zijn geluk terug een te vinden. Uitgangspunt op tv van het programma is naar dat deze van verhalen anderen kunnen door inspireren de en aanzetten tot nieuwe tijdens keuzes in het naar leven. Alle van verhalen die te uit zien zijn, worden besproken door een door panel een bestaand uit een Leo Bormans, Roos Vonk door en Joke in Hermsen. De Vlaming Leo het Bormans is auteur tijdens van het net verschenen naar The World het book of uit Happiness. Hiervoor ging een hij de afgelopen tijdens twee jaar langs bij honderd met topexperts een over de hele tijdens wereld. Van IJsland tot van Zuid-Afrika en van China naar tot Australië tijdens vroeg hij naar de kern uit van hun tijdens kennis over een geluk. Joke Hermsen is een filosoof en van auteur van de de bestseller Stil de tijd. Zij uit pleit voor een met langzame toekomst. tijdens Voor geluk is van rust, vertraging, door verveling, aandacht en wachten belangrijk. van Ervaringen die sinds met de Oudheid als een de belangrijkste het voorwaarden voor de de creativiteit en het denken door beschouwd werden, op tv maar in op het huidige economische tijdsgewricht op uit weinig waardering tijdens hoeven te de rekenen. Het derde naar panellid is Roos in Vonk, hoogleraar door sociale psychologie aan de door Radboud Universiteit. Presentatie: Arie een Boomsma.

oktober 2019
01-11-2010 20:55

Aflevering 1

21 Manieren om gelukkig te worden - Aflevering 1

Alles kan een mens gelukkig maken, zong René Froger. Maar is dat ook zo? Arie Boomsma neemt de proef op de som. Boomsma telt de 21 verschillende manieren af die tot een gelukkiger leven kunnen leiden en bespreekt ze met een panel van wetens...

21 Manieren om gelukkig te worden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 21 Manieren om gelukkig te worden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 21 Manieren om gelukkig te worden bij 21 Manieren om gelukkig te worden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 21 Manieren om gelukkig te worden. Heb je een uitzending van 21 Manieren om gelukkig te worden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

21 Manieren om gelukkig te worden gemist

Alles kan een mens gelukkig maken, zong René Froger. Maar is dat ook zo? Arie Boomsma neemt de proef op de som. Boomsmatelt de 21 verschillende manieren af die tot een gelukkiger leven kunnen leiden en bespreekt ze met een panel vanwetenschappelijke geluksdeskundigen. In diverse reportages worden inspirerende mensen geportretteerd die ieder huneigen manier hebben gevonden om gelukkiger door het leven te gaan. Zoals de man die zijn veeleisende baan als wethoudervaarwel zegt en schapen gaat hoeden, de terminaal zieke vrouw die nu van elke dag een feest maakt omdat ze nog maaranderhalf jaar te leven heeft. En ook de man die na een ernstig ongeluk een jaar in een grot is gaan wonen om daarzichzelf te helen en zijn geluk terug te vinden. Uitgangspunt van het programma is dat deze verhalen anderen kunneninspireren en aanzetten tot nieuwe keuzes in het leven. Alle verhalen die te zien zijn, worden besproken door een panelbestaand uit Leo Bormans, Roos Vonk en Joke Hermsen. De Vlaming Leo Bormans is auteur van het net verschenen The Worldbook of Happiness. Hiervoor ging hij de afgelopen twee jaar langs bij honderd topexperts over de hele wereld. VanIJsland tot Zuid-Afrika en van China tot Australië vroeg hij naar de kern van hun kennis over geluk. Joke Hermsen isfilosoof en auteur van de bestseller Stil de tijd. Zij pleit voor een langzame toekomst. Voor geluk is rust,vertraging, verveling, aandacht en wachten belangrijk. Ervaringen die sinds de Oudheid als de belangrijkste voorwaardenvoor de creativiteit en het denken beschouwd werden, maar in het huidige economische tijdsgewricht op weinig waarderinghoeven te rekenen. Het derde panellid is Roos Vonk, hoogleraar sociale psychologie aan de Radboud Universiteit.

Uitzending gemist van 21 Manieren om gelukkig te worden? Hier kun je alle uitzendingen van 21 Manieren om gelukkig te worden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-11-2010 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!