Programma gemist?

Alles uit kan een mens gelukkig een maken, op tv zong René Froger. Maar de is dat naar ook zo? Arie Boomsma neemt de naar proef het op de som. Boomsma telt op de 21 de verschillende een manieren af die tot een van gelukkiger leven kunnen van leiden en bespreekt ze uit met een panel naar van wetenschappelijke geluksdeskundigen. van een In diverse reportages een worden inspirerende mensen geportretteerd een die ieder hun eigen manier naar hebben gevonden door om gelukkiger door het door leven in te gaan. uit Zoals de man die zijn veeleisende in baan uit als wethouder vaarwel van zegt en schapen gaat op hoeden, de terminaal het zieke vrouw die van nu van elke een dag een feest maakt in omdat uit ze nog maar anderhalf naar jaar te leven heeft. naar En ook de in man het die na uit een ernstig ongeluk een jaar uit in uit een grot is in gaan wonen om daar op tv zichzelf te helen en zijn tijdens geluk terug te het vinden. Uitgangspunt van van op het programma is dat naar deze verhalen anderen kunnen inspireren op tv en van aanzetten tot nieuwe keuzes naar in het op leven. Alle naar verhalen die te op zien zijn, worden besproken door met een op panel bestaand uit Leo Bormans, Roos met Vonk het en Joke Hermsen. De door Vlaming de Leo Bormans is auteur van het door net door verschenen The World de book of in Happiness. Hiervoor ging hij de afgelopen op tv twee het jaar langs op tv bij honderd topexperts uit over de hele wereld. Van het IJsland tot de Zuid-Afrika en van door China tot de Australië vroeg hij naar de kern uit van hun kennis op op tv over geluk. Joke Hermsen naar is filosoof en auteur op tv van de door bestseller Stil de het tijd. Zij pleit voor een een langzame toekomst. Voor de uit geluk is rust, vertraging, tijdens verveling, aandacht en wachten belangrijk. naar Ervaringen met die sinds de Oudheid als door de uit belangrijkste voorwaarden voor in de creativiteit en het het denken beschouwd in werden, maar in door het huidige de economische tijdsgewricht op weinig waardering met hoeven te rekenen. een Het derde van panellid is tijdens Roos Vonk, hoogleraar sociale psychologie aan een in de Radboud Universiteit. Presentatie: door Arie Boomsma.

mei 2020
01-11-2010 20:55

Aflevering 1

21 Manieren om gelukkig te worden - Aflevering 1

Alles kan een mens gelukkig maken, zong René Froger. Maar is dat ook zo? Arie Boomsma neemt de proef op de som. Boomsma telt de 21 verschillende manieren af die tot een gelukkiger leven kunnen leiden en bespreekt ze met een panel van wetens...

21 Manieren om gelukkig te worden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 21 Manieren om gelukkig te worden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 21 Manieren om gelukkig te worden bij 21 Manieren om gelukkig te worden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 21 Manieren om gelukkig te worden. Heb je een uitzending van 21 Manieren om gelukkig te worden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

21 Manieren om gelukkig te worden gemist

Alles kan een mens gelukkig maken, zong René Froger. Maar is dat ook zo? Arie Boomsma neemt de proef op de som. Boomsmatelt de 21 verschillende manieren af die tot een gelukkiger leven kunnen leiden en bespreekt ze met een panel vanwetenschappelijke geluksdeskundigen. In diverse reportages worden inspirerende mensen geportretteerd die ieder huneigen manier hebben gevonden om gelukkiger door het leven te gaan. Zoals de man die zijn veeleisende baan als wethoudervaarwel zegt en schapen gaat hoeden, de terminaal zieke vrouw die nu van elke dag een feest maakt omdat ze nog maaranderhalf jaar te leven heeft. En ook de man die na een ernstig ongeluk een jaar in een grot is gaan wonen om daarzichzelf te helen en zijn geluk terug te vinden. Uitgangspunt van het programma is dat deze verhalen anderen kunneninspireren en aanzetten tot nieuwe keuzes in het leven. Alle verhalen die te zien zijn, worden besproken door een panelbestaand uit Leo Bormans, Roos Vonk en Joke Hermsen. De Vlaming Leo Bormans is auteur van het net verschenen The Worldbook of Happiness. Hiervoor ging hij de afgelopen twee jaar langs bij honderd topexperts over de hele wereld. VanIJsland tot Zuid-Afrika en van China tot Australië vroeg hij naar de kern van hun kennis over geluk. Joke Hermsen isfilosoof en auteur van de bestseller Stil de tijd. Zij pleit voor een langzame toekomst. Voor geluk is rust,vertraging, verveling, aandacht en wachten belangrijk. Ervaringen die sinds de Oudheid als de belangrijkste voorwaardenvoor de creativiteit en het denken beschouwd werden, maar in het huidige economische tijdsgewricht op weinig waarderinghoeven te rekenen. Het derde panellid is Roos Vonk, hoogleraar sociale psychologie aan de Radboud Universiteit.

Uitzending gemist van 21 Manieren om gelukkig te worden? Hier kun je alle uitzendingen van 21 Manieren om gelukkig te worden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-11-2010 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!