Programma gemist?

Alles kan een met naar mens gelukkig maken, zong René het Froger. Maar in is dat ook zo? van Arie Boomsma de neemt de met proef op de som. Boomsma telt op op tv de 21 verschillende een manieren af die tot naar een gelukkiger leven kunnen op tv leiden en bespreekt op ze een met een panel van wetenschappelijke geluksdeskundigen. op tv het In diverse reportages worden inspirerende mensen naar geportretteerd in die ieder van hun eigen manier hebben een gevonden om met gelukkiger door het leven tijdens te gaan. uit Zoals de man die zijn veeleisende op baan als naar wethouder vaarwel zegt de en schapen gaat op hoeden, de terminaal zieke door vrouw die nu het van elke de dag het een feest maakt omdat op tv ze nog maar anderhalf tijdens jaar naar te leven heeft. met En ook de het man die na met een ernstig ongeluk van een jaar in een op tv grot is gaan wonen om de in daar zichzelf te het helen en zijn in geluk terug te vinden. met Uitgangspunt van het programma is het dat de deze verhalen in anderen kunnen inspireren en uit aanzetten tot nieuwe met keuzes in het het leven. Alle verhalen die naar te zien zijn, naar worden tijdens besproken door een in panel bestaand uit Leo Bormans, Roos uit Vonk en een Joke Hermsen. op tv De Vlaming Leo op Bormans is auteur van het het net verschenen The van op World book of Happiness. Hiervoor een ging hij door de afgelopen door twee jaar langs bij naar honderd topexperts over de hele met wereld. Van tijdens IJsland tot in Zuid-Afrika en van met China tot tijdens Australië vroeg hij naar de kern het van een hun kennis over een geluk. Joke Hermsen de is filosoof uit en auteur van de bestseller met Stil de tijd. het Zij pleit op tv voor een een langzame toekomst. Voor geluk door is rust, vertraging, verveling, aandacht het en de wachten belangrijk. Ervaringen naar die sinds de Oudheid als met op tv de belangrijkste voorwaarden voor met de creativiteit en van het denken tijdens beschouwd werden, maar in het huidige op economische met tijdsgewricht op van weinig waardering hoeven te rekenen. door Het derde een panellid is van Roos Vonk, hoogleraar sociale psychologie aan tijdens de Radboud Universiteit. een Presentatie: Arie van Boomsma.

mei 2021
01-11-2010 20:55

Aflevering 1

21 Manieren om gelukkig te worden - Aflevering 1

Alles kan een mens gelukkig maken, zong René Froger. Maar is dat ook zo? Arie Boomsma neemt de proef op de som. Boomsma telt de 21 verschillende manieren af die tot een gelukkiger leven kunnen leiden en bespreekt ze met een panel van wetens...

21 Manieren om gelukkig te worden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 21 Manieren om gelukkig te worden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 21 Manieren om gelukkig te worden bij 21 Manieren om gelukkig te worden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 21 Manieren om gelukkig te worden. Heb je een uitzending van 21 Manieren om gelukkig te worden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

21 Manieren om gelukkig te worden gemist

Alles kan een mens gelukkig maken, zong René Froger. Maar is dat ook zo? Arie Boomsma neemt de proef op de som. Boomsmatelt de 21 verschillende manieren af die tot een gelukkiger leven kunnen leiden en bespreekt ze met een panel vanwetenschappelijke geluksdeskundigen. In diverse reportages worden inspirerende mensen geportretteerd die ieder huneigen manier hebben gevonden om gelukkiger door het leven te gaan. Zoals de man die zijn veeleisende baan als wethoudervaarwel zegt en schapen gaat hoeden, de terminaal zieke vrouw die nu van elke dag een feest maakt omdat ze nog maaranderhalf jaar te leven heeft. En ook de man die na een ernstig ongeluk een jaar in een grot is gaan wonen om daarzichzelf te helen en zijn geluk terug te vinden. Uitgangspunt van het programma is dat deze verhalen anderen kunneninspireren en aanzetten tot nieuwe keuzes in het leven. Alle verhalen die te zien zijn, worden besproken door een panelbestaand uit Leo Bormans, Roos Vonk en Joke Hermsen. De Vlaming Leo Bormans is auteur van het net verschenen The Worldbook of Happiness. Hiervoor ging hij de afgelopen twee jaar langs bij honderd topexperts over de hele wereld. VanIJsland tot Zuid-Afrika en van China tot Australië vroeg hij naar de kern van hun kennis over geluk. Joke Hermsen isfilosoof en auteur van de bestseller Stil de tijd. Zij pleit voor een langzame toekomst. Voor geluk is rust,vertraging, verveling, aandacht en wachten belangrijk. Ervaringen die sinds de Oudheid als de belangrijkste voorwaardenvoor de creativiteit en het denken beschouwd werden, maar in het huidige economische tijdsgewricht op weinig waarderinghoeven te rekenen. Het derde panellid is Roos Vonk, hoogleraar sociale psychologie aan de Radboud Universiteit.

Uitzending gemist van 21 Manieren om gelukkig te worden? Hier kun je alle uitzendingen van 21 Manieren om gelukkig te worden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-11-2010 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!