Programma gemist?

Alles kan tijdens een mens gelukkig in maken, zong René Froger. de op tv Maar is dat ook in zo? Arie Boomsma neemt de met proef met op de de som. Boomsma telt de 21 verschillende op manieren door af die tot op tv een gelukkiger leven kunnen op leiden en de bespreekt ze met een panel op van wetenschappelijke geluksdeskundigen. uit tijdens In diverse reportages worden door inspirerende mensen geportretteerd die in ieder naar hun eigen manier hebben gevonden door om gelukkiger door het het leven te gaan. naar Zoals naar de man die zijn uit veeleisende baan als van wethouder vaarwel zegt op en schapen gaat met hoeden, de terminaal zieke van vrouw die nu de naar van elke dag een feest op maakt omdat ze nog een een maar anderhalf jaar te leven naar heeft. het En ook de man die na naar een op ernstig ongeluk een jaar in in een grot is naar de gaan wonen om daar de zichzelf te helen en in zijn naar geluk terug te vinden. op Uitgangspunt van het tijdens programma is dat deze verhalen tijdens uit anderen kunnen inspireren en aanzetten uit tot nieuwe keuzes naar in het leven. een Alle verhalen tijdens die te zien van zijn, worden besproken de door een panel van bestaand uit Leo uit Bormans, Roos Vonk en tijdens Joke Hermsen. De op Vlaming Leo Bormans een is auteur van het een net verschenen The tijdens World book op of Happiness. Hiervoor ging op tv op tv hij de afgelopen twee van jaar langs bij het honderd topexperts over de de hele wereld. de Van IJsland tot Zuid-Afrika uit en uit van China tot Australië een vroeg hij naar de kern uit van met hun kennis over naar geluk. Joke Hermsen is in filosoof en auteur tijdens van de bestseller Stil op uit de tijd. Zij pleit een voor een langzame toekomst. Voor op tv geluk op is rust, vertraging, de verveling, aandacht en naar wachten belangrijk. Ervaringen die met sinds de Oudheid de als de belangrijkste in voorwaarden met voor de creativiteit en tijdens het denken beschouwd werden, maar van uit in het huidige met economische tijdsgewricht op door weinig waardering hoeven te tijdens rekenen. Het derde panellid is op Roos het Vonk, hoogleraar sociale psychologie aan door de Radboud uit Universiteit. een Presentatie: Arie Boomsma.

januari 2021
01-11-2010 20:55

Aflevering 1

21 Manieren om gelukkig te worden - Aflevering 1

Alles kan een mens gelukkig maken, zong René Froger. Maar is dat ook zo? Arie Boomsma neemt de proef op de som. Boomsma telt de 21 verschillende manieren af die tot een gelukkiger leven kunnen leiden en bespreekt ze met een panel van wetens...

21 Manieren om gelukkig te worden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 21 Manieren om gelukkig te worden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 21 Manieren om gelukkig te worden bij 21 Manieren om gelukkig te worden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 21 Manieren om gelukkig te worden. Heb je een uitzending van 21 Manieren om gelukkig te worden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

21 Manieren om gelukkig te worden gemist

Alles kan een mens gelukkig maken, zong René Froger. Maar is dat ook zo? Arie Boomsma neemt de proef op de som. Boomsmatelt de 21 verschillende manieren af die tot een gelukkiger leven kunnen leiden en bespreekt ze met een panel vanwetenschappelijke geluksdeskundigen. In diverse reportages worden inspirerende mensen geportretteerd die ieder huneigen manier hebben gevonden om gelukkiger door het leven te gaan. Zoals de man die zijn veeleisende baan als wethoudervaarwel zegt en schapen gaat hoeden, de terminaal zieke vrouw die nu van elke dag een feest maakt omdat ze nog maaranderhalf jaar te leven heeft. En ook de man die na een ernstig ongeluk een jaar in een grot is gaan wonen om daarzichzelf te helen en zijn geluk terug te vinden. Uitgangspunt van het programma is dat deze verhalen anderen kunneninspireren en aanzetten tot nieuwe keuzes in het leven. Alle verhalen die te zien zijn, worden besproken door een panelbestaand uit Leo Bormans, Roos Vonk en Joke Hermsen. De Vlaming Leo Bormans is auteur van het net verschenen The Worldbook of Happiness. Hiervoor ging hij de afgelopen twee jaar langs bij honderd topexperts over de hele wereld. VanIJsland tot Zuid-Afrika en van China tot Australië vroeg hij naar de kern van hun kennis over geluk. Joke Hermsen isfilosoof en auteur van de bestseller Stil de tijd. Zij pleit voor een langzame toekomst. Voor geluk is rust,vertraging, verveling, aandacht en wachten belangrijk. Ervaringen die sinds de Oudheid als de belangrijkste voorwaardenvoor de creativiteit en het denken beschouwd werden, maar in het huidige economische tijdsgewricht op weinig waarderinghoeven te rekenen. Het derde panellid is Roos Vonk, hoogleraar sociale psychologie aan de Radboud Universiteit.

Uitzending gemist van 21 Manieren om gelukkig te worden? Hier kun je alle uitzendingen van 21 Manieren om gelukkig te worden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-11-2010 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!