Programma gemist?

Alles het kan een mens gelukkig maken, door zong René door Froger. Maar is uit dat ook van zo? Arie tijdens Boomsma neemt de proef op het de som. Boomsma telt door de 21 verschillende met manieren af die in tot een uit gelukkiger op leven kunnen leiden en tijdens bespreekt ze met met een panel een van wetenschappelijke geluksdeskundigen. In diverse in reportages worden de inspirerende mensen met geportretteerd die ieder tijdens hun eigen manier hebben gevonden om tijdens gelukkiger door naar het leven te door gaan. Zoals de door man die zijn veeleisende een baan op als wethouder vaarwel zegt de en op tv schapen gaat hoeden, de uit terminaal zieke vrouw die nu tijdens van elke met dag een op feest maakt omdat uit ze nog maar anderhalf jaar in te leven tijdens heeft. En door ook de man die een na een ernstig een ongeluk een jaar in uit een grot van is gaan wonen om van daar in zichzelf te helen en zijn een geluk terug op tv te vinden. Uitgangspunt van door het programma is op dat op deze verhalen een anderen kunnen inspireren en aanzetten van tot door nieuwe keuzes in het leven. naar Alle verhalen die te een zien zijn, worden met besproken door naar een panel de bestaand uit Leo Bormans, Roos door Vonk en Joke op Hermsen. De Vlaming het Leo Bormans is het auteur van het met net van verschenen The World book het of de Happiness. Hiervoor ging hij de door afgelopen twee jaar door langs bij tijdens honderd topexperts over de uit hele een wereld. Van IJsland naar tot Zuid-Afrika en van China tot met Australië een vroeg hij naar de met kern van met hun kennis over geluk. Joke van Hermsen op tv is filosoof en met auteur van door de bestseller Stil op de tijd. Zij pleit met voor een langzame toekomst. Voor van geluk is in rust, vertraging, verveling, door aandacht en wachten het belangrijk. Ervaringen de die sinds tijdens de Oudheid als met de belangrijkste voorwaarden voor de creativiteit naar uit en het denken beschouwd op werden, maar in op tv het huidige naar economische tijdsgewricht op naar weinig waardering hoeven te rekenen. het Het derde panellid uit is Roos Vonk, op tv hoogleraar sociale psychologie aan naar de Radboud van Universiteit. op Presentatie: Arie Boomsma.

januari 2020
01-11-2010 20:55

Aflevering 1

21 Manieren om gelukkig te worden - Aflevering 1

Alles kan een mens gelukkig maken, zong René Froger. Maar is dat ook zo? Arie Boomsma neemt de proef op de som. Boomsma telt de 21 verschillende manieren af die tot een gelukkiger leven kunnen leiden en bespreekt ze met een panel van wetens...

21 Manieren om gelukkig te worden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 21 Manieren om gelukkig te worden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 21 Manieren om gelukkig te worden bij 21 Manieren om gelukkig te worden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 21 Manieren om gelukkig te worden. Heb je een uitzending van 21 Manieren om gelukkig te worden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

21 Manieren om gelukkig te worden gemist

Alles kan een mens gelukkig maken, zong René Froger. Maar is dat ook zo? Arie Boomsma neemt de proef op de som. Boomsmatelt de 21 verschillende manieren af die tot een gelukkiger leven kunnen leiden en bespreekt ze met een panel vanwetenschappelijke geluksdeskundigen. In diverse reportages worden inspirerende mensen geportretteerd die ieder huneigen manier hebben gevonden om gelukkiger door het leven te gaan. Zoals de man die zijn veeleisende baan als wethoudervaarwel zegt en schapen gaat hoeden, de terminaal zieke vrouw die nu van elke dag een feest maakt omdat ze nog maaranderhalf jaar te leven heeft. En ook de man die na een ernstig ongeluk een jaar in een grot is gaan wonen om daarzichzelf te helen en zijn geluk terug te vinden. Uitgangspunt van het programma is dat deze verhalen anderen kunneninspireren en aanzetten tot nieuwe keuzes in het leven. Alle verhalen die te zien zijn, worden besproken door een panelbestaand uit Leo Bormans, Roos Vonk en Joke Hermsen. De Vlaming Leo Bormans is auteur van het net verschenen The Worldbook of Happiness. Hiervoor ging hij de afgelopen twee jaar langs bij honderd topexperts over de hele wereld. VanIJsland tot Zuid-Afrika en van China tot Australië vroeg hij naar de kern van hun kennis over geluk. Joke Hermsen isfilosoof en auteur van de bestseller Stil de tijd. Zij pleit voor een langzame toekomst. Voor geluk is rust,vertraging, verveling, aandacht en wachten belangrijk. Ervaringen die sinds de Oudheid als de belangrijkste voorwaardenvoor de creativiteit en het denken beschouwd werden, maar in het huidige economische tijdsgewricht op weinig waarderinghoeven te rekenen. Het derde panellid is Roos Vonk, hoogleraar sociale psychologie aan de Radboud Universiteit.

Uitzending gemist van 21 Manieren om gelukkig te worden? Hier kun je alle uitzendingen van 21 Manieren om gelukkig te worden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-11-2010 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!