Programma gemist?

Alles het kan een mens gelukkig maken, op zong René Froger. de Maar het is dat ook zo? met Arie Boomsma door neemt de proef op op de som. tijdens Boomsma telt een de 21 verschillende manieren af door die tot een uit gelukkiger op tv leven kunnen leiden en uit bespreekt ze met een panel met van wetenschappelijke een geluksdeskundigen. In diverse op reportages naar worden inspirerende mensen geportretteerd die uit ieder hun eigen manier tijdens tijdens hebben gevonden om gelukkiger door van het leven tijdens te gaan. Zoals de op man die zijn veeleisende de met baan als wethouder vaarwel de zegt en schapen gaat hoeden, uit de uit terminaal zieke vrouw die nu uit van de elke dag een naar feest maakt omdat met ze nog maar uit anderhalf jaar te leven heeft. tijdens op tv En ook de uit man die na een uit ernstig ongeluk een jaar in naar uit een grot is gaan wonen naar om daar zichzelf te met helen en in zijn geluk op terug te op vinden. Uitgangspunt van het van programma is dat deze tijdens verhalen anderen door kunnen inspireren en aanzetten tot door nieuwe keuzes naar in het van leven. Alle verhalen naar die te zien op zijn, worden besproken door de een door panel bestaand uit Leo Bormans, van Roos Vonk in en Joke Hermsen. in De Vlaming Leo uit Bormans is auteur op van het net verschenen The op tv met World book of Happiness. de Hiervoor ging hij de afgelopen op twee jaar de langs een bij honderd topexperts over de hele een wereld. Van IJsland een tot Zuid-Afrika van en uit van China tot Australië uit vroeg hij naar op tv de kern van hun kennis uit naar over geluk. Joke Hermsen is filosoof de en een auteur van de naar bestseller Stil een de tijd. Zij pleit voor een een langzame in toekomst. Voor geluk is uit rust, vertraging, verveling, van aandacht uit en wachten belangrijk. Ervaringen die sinds van de op Oudheid als met de belangrijkste voorwaarden voor naar de creativiteit en uit het denken op tv beschouwd werden, maar door in het huidige economische de tijdsgewricht op weinig waardering hoeven tijdens uit te rekenen. Het derde panellid is uit Roos Vonk, hoogleraar het het sociale psychologie aan de met Radboud Universiteit. Presentatie: Arie in Boomsma.

juni 2021
01-11-2010 20:55

Aflevering 1

21 Manieren om gelukkig te worden - Aflevering 1

Alles kan een mens gelukkig maken, zong René Froger. Maar is dat ook zo? Arie Boomsma neemt de proef op de som. Boomsma telt de 21 verschillende manieren af die tot een gelukkiger leven kunnen leiden en bespreekt ze met een panel van wetens...

21 Manieren om gelukkig te worden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 21 Manieren om gelukkig te worden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 21 Manieren om gelukkig te worden bij 21 Manieren om gelukkig te worden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 21 Manieren om gelukkig te worden. Heb je een uitzending van 21 Manieren om gelukkig te worden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

21 Manieren om gelukkig te worden gemist

Alles kan een mens gelukkig maken, zong René Froger. Maar is dat ook zo? Arie Boomsma neemt de proef op de som. Boomsmatelt de 21 verschillende manieren af die tot een gelukkiger leven kunnen leiden en bespreekt ze met een panel vanwetenschappelijke geluksdeskundigen. In diverse reportages worden inspirerende mensen geportretteerd die ieder huneigen manier hebben gevonden om gelukkiger door het leven te gaan. Zoals de man die zijn veeleisende baan als wethoudervaarwel zegt en schapen gaat hoeden, de terminaal zieke vrouw die nu van elke dag een feest maakt omdat ze nog maaranderhalf jaar te leven heeft. En ook de man die na een ernstig ongeluk een jaar in een grot is gaan wonen om daarzichzelf te helen en zijn geluk terug te vinden. Uitgangspunt van het programma is dat deze verhalen anderen kunneninspireren en aanzetten tot nieuwe keuzes in het leven. Alle verhalen die te zien zijn, worden besproken door een panelbestaand uit Leo Bormans, Roos Vonk en Joke Hermsen. De Vlaming Leo Bormans is auteur van het net verschenen The Worldbook of Happiness. Hiervoor ging hij de afgelopen twee jaar langs bij honderd topexperts over de hele wereld. VanIJsland tot Zuid-Afrika en van China tot Australië vroeg hij naar de kern van hun kennis over geluk. Joke Hermsen isfilosoof en auteur van de bestseller Stil de tijd. Zij pleit voor een langzame toekomst. Voor geluk is rust,vertraging, verveling, aandacht en wachten belangrijk. Ervaringen die sinds de Oudheid als de belangrijkste voorwaardenvoor de creativiteit en het denken beschouwd werden, maar in het huidige economische tijdsgewricht op weinig waarderinghoeven te rekenen. Het derde panellid is Roos Vonk, hoogleraar sociale psychologie aan de Radboud Universiteit.

Uitzending gemist van 21 Manieren om gelukkig te worden? Hier kun je alle uitzendingen van 21 Manieren om gelukkig te worden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-11-2010 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!