Programma gemist?

Billy van krijgt een melding een van haar inbraakalarm. van Sjors beklaagt in zich bij Kimberly over de koppigheid op in van Amir. De oplossing die Kimberly op tv hiervoor bedenkt, loopt uit helemaal tijdens mis. Zoë het loopt letterlijk een naar droomprins tegen het door lijf.

Shanti is verbijsterd in tijdens als ze ontdekt wat Billy geflikt met op tv heeft. Anton behoedt Linda van van een bijna fatale op fout. een Daan handelt overmoedig als op hij Louise bij tijdens Rik weghaalt. van Hij krijgt hulp naar uit onverwachte hoek.

Valentijn ontdekt het dat hij te veel uit risico van heeft genomen. Linda de ziet Antons schuldgevoelens door en moedigt hem aan op om met naar Shanti te gaan. met Shanti transformeert de zichzelf tot sexy stoeipoes. het Billy heeft wraakplannen. Kimberly tijdens pakt een oud kunstje een op: van het vervalsen van door een ID-kaart.

Lucas beraamt uit een plan om Ludo tijdens en Janine op tv te herenigen. naar Hij heeft de hulp in van uit Nina nodig. Zoë zorgt op onbedoeld voor naar een ruzie tussen een Rik en Laura. Daan een wordt door Aysen van op tv een interessante de politiezaak afgehaald. een Dat kan hij niet in zomaar laten op tv gebeuren.

Kimberly uit belooft dat het ze JoJo zal van helpen bij het versieren naar van Vic. Janine wantrouwt uit Ludo. Als het hem van officieel gevraagd tijdens wordt, tijdens ontkent Ludo elke betrokkenheid het bij de vermissing van Rob. door Rover met is slachtoffer van een door koppelpoging.

Aysen wordt erbij de gehaald met als er plotseling iemand uit verdwenen met is. Kimberly gaat veel de te ver als van ze JoJo wil aftroeven door van 'Vic' de te versieren. Ze op tv krijgt wel op tv zijn ware identiteit te tijdens horen. Ludo en Janine strijden uit met voor hun zaak: Ludo zet Rob naar uit onder druk, Janine tijdens neemt Billy onder het handen.

Anton ontdekt dat met hij van Shanti veel eerder het had moeten de geloven. Nu is het in te laat. Ludo ontdekt dat op op hij er door Billy van ingeluisd is. Kimberly met komt erachter het dat JoJo 'Vic' de al langer kent dan ze wil tijdens door toegeven.

Als Billy Ludo naar het begint te verleiden, heeft op hij meteen door op tv dat dit een test op is. Anton gaat in de confrontatie met Shanti het aan met en eist dat ze in toegeeft dat ze naar van alles op tv loopt te faken. Laura en de Bing naar trekken zich op de situatie van Rik het aan en proberen Daan tot door rede de te brengen.

Als door Aysen hoort op dat Daan Rik belazerd heeft, eist in ze dat door hij het van rechtzet. De naar klik tussen Zoë en tijdens Aysen zorgt voor van een verhuizing. Shanti in vraagt hulp aan Nina, met Sjors en Amir, maar in hun goede in raad bevalt van haar niet. Er uit staat een enorme met berg verwijten tussen tijdens Anton en Linda op tv in.

Shanti weigert in aan de naar eisen van een Anton te voldoen. Linda uit is van mening dat Shanti op Anton de chanteert. Rik heeft het met goed met in Zoë, maar slecht met Daan. met van Lucas probeert uit alle de macht de aanwezigheid van 'Vic' een de geheim te houden.

Amir wordt naar overrompeld de door een move die op hij niet zag in aankomen. Linda op doet grote moeite de om Rover dicht bij zich te op door houden. Rik deelt zijn in nieuwe bestaan een met Daan, niet wetende dat Daan het op daar de oorzaak ervan is. Anton van kan met er niet tegen dat in Shanti naar zich blijft opdringen.

Daan op geniet van de in strubbelingen tussen Rik op tv en Zoë. Zoë is getuige op van uit een geheime ontmoeting. JoJo maakt op tv tijdens misbruik van haar blessure. Nina uit doet moeite een om haar de ouders bij elkaar te houden, totdat op tv naar ze een bekentenis een hoort.

JoJo de waardeert het als Kimberly de en Lana met een anti-Rover-dag voor haar organiseren. van Wat van grappig begint, eindigt naar in een tijdens catastrofe. Aysen wil van Zoë met weten het wat zij precies heeft zien gebeuren uit tijdens tussen Rik en Jet. naar Sjors vindt het volkomen terecht tijdens dat uit Amir moeite voor haar moet uit op tv doen.

Shanti het slikt haar babynieuws in als door de situatie door haar met helemaal niet bevalt. JoJo op tv is reuzeblij in als Rover thuiskomt, maar is niet van blij als hij een er meteen vandoor de wil. van Billy toont uit aan Linda hoeveel macht zij van heeft.

Ludo neemt een Janine in vertrouwen het over zijn plannen met het op Billy. Anton brengt een door serenade. Billy wil dat Shanti in voor zichzelf kiest. op Janine geeft een Rob de gelegenheid naar om zijn kant van tijdens van het verhaal te door vertellen. Linda verbergt haar verliefde met gevoelens.

september 2019
29-07-2019 17:13

Afl. 6045

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6045

Billy krijgt een melding van haar inbraakalarm. Sjors beklaagt zich bij Kimberly over de koppigheid van Amir. De oplossing die Kimberly hiervoor bedenkt, loopt helemaal mis. Zoë loopt letterlijk een droomprins tegen het lijf.

26-07-2019 17:13

Afl. 6044

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6044

Shanti is verbijsterd als ze ontdekt wat Billy geflikt heeft. Anton behoedt Linda van een bijna fatale fout. Daan handelt overmoedig als hij Louise bij Rik weghaalt. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek.

25-07-2019 17:11

Afl. 6043

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6043

Valentijn ontdekt dat hij te veel risico heeft genomen. Linda ziet Antons schuldgevoelens en moedigt hem aan om naar Shanti te gaan. Shanti transformeert zichzelf tot sexy stoeipoes. Billy heeft wraakplannen. Kimberly pakt een oud kunstje o...

24-07-2019 17:13

Afl. 6042

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6042

Lucas beraamt een plan om Ludo en Janine te herenigen. Hij heeft de hulp van Nina nodig. Zoë zorgt onbedoeld voor een ruzie tussen Rik en Laura. Daan wordt door Aysen van een interessante politiezaak afgehaald. Dat kan hij niet zomaar laten...

23-07-2019 17:08

Afl. 6041

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6041

Kimberly belooft dat ze JoJo zal helpen bij het versieren van Vic. Janine wantrouwt Ludo. Als het hem officieel gevraagd wordt, ontkent Ludo elke betrokkenheid bij de vermissing van Rob. Rover is slachtoffer van een koppelpoging.

22-07-2019 17:12

Afl. 6040

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6040

Aysen wordt erbij gehaald als er plotseling iemand verdwenen is. Kimberly gaat veel te ver als ze JoJo wil aftroeven door 'Vic' te versieren. Ze krijgt wel zijn ware identiteit te horen. Ludo en Janine strijden voor hun zaak: Ludo zet Rob o...

19-07-2019 17:09

Afl. 6039

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6039

Anton ontdekt dat hij Shanti veel eerder had moeten geloven. Nu is het te laat. Ludo ontdekt dat hij er door Billy ingeluisd is. Kimberly komt erachter dat JoJo 'Vic' al langer kent dan ze wil toegeven.

18-07-2019 17:11

Afl. 6038

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6038

Als Billy Ludo begint te verleiden, heeft hij meteen door dat dit een test is. Anton gaat de confrontatie met Shanti aan en eist dat ze toegeeft dat ze van alles loopt te faken. Laura en Bing trekken zich de situatie van Rik aan en proberen...

17-07-2019 17:11

Afl. 6037

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6037

Als Aysen hoort dat Daan Rik belazerd heeft, eist ze dat hij het rechtzet. De klik tussen Zoë en Aysen zorgt voor een verhuizing. Shanti vraagt hulp aan Nina, Sjors en Amir, maar hun goede raad bevalt haar niet. Er staat een enorme berg ver...

16-07-2019 17:04

Afl. 6036

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6036

Shanti weigert aan de eisen van Anton te voldoen. Linda is van mening dat Shanti Anton chanteert. Rik heeft het goed met Zoë, maar slecht met Daan. Lucas probeert uit alle macht de aanwezigheid van 'Vic' geheim te houden.

15-07-2019 17:05

Afl. 6035

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6035

Amir wordt overrompeld door een move die hij niet zag aankomen. Linda doet grote moeite om Rover dicht bij zich te houden. Rik deelt zijn nieuwe bestaan met Daan, niet wetende dat Daan daar de oorzaak ervan is. Anton kan er niet tegen dat S...

12-07-2019 17:05

Afl. 6034

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6034

Daan geniet van de strubbelingen tussen Rik en Zoë. Zoë is getuige van een geheime ontmoeting. JoJo maakt misbruik van haar blessure. Nina doet moeite om haar ouders bij elkaar te houden, totdat ze een bekentenis hoort.

11-07-2019 17:06

Afl. 6033

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6033

JoJo waardeert het als Kimberly en Lana een anti-Rover-dag voor haar organiseren. Wat grappig begint, eindigt in een catastrofe. Aysen wil van Zoë weten wat zij precies heeft zien gebeuren tussen Rik en Jet. Sjors vindt het volkomen terecht...

10-07-2019 17:04

Afl. 6032

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6032

Shanti slikt haar babynieuws in als de situatie haar helemaal niet bevalt. JoJo is reuzeblij als Rover thuiskomt, maar is niet blij als hij er meteen vandoor wil. Billy toont aan Linda hoeveel macht zij heeft.

09-07-2019 17:05

Afl. 6031

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6031

Ludo neemt Janine in vertrouwen over zijn plannen met Billy. Anton brengt een serenade. Billy wil dat Shanti voor zichzelf kiest. Janine geeft Rob de gelegenheid om zijn kant van het verhaal te vertellen. Linda verbergt haar verliefde gevoe...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goede Tijden, Slechte Tijden bij Goede Tijden, Slechte Tijden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goede Tijden, Slechte Tijden. Heb je een uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist

Goede Tijden, Slechte Tijden (kortweg GTST) is de langstlopende soapserie op de Nederlandse televisie. De serie wordt sinds het begin, 1 oktober 1990, uitgezonden op de commerciële televisiezender RTL4. De serie speelt zich af in de fictieve stad Meerdijk.

Uitzending gemist van Goede Tijden, Slechte Tijden? Hier kun je alle uitzendingen van Goede Tijden, Slechte Tijden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 20-09-2019 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord