Programma gemist?

Shanti belandt naar in op het ziekenhuis. Zoë naar loopt onverwacht een naar romantische setting in en hoort wie uit door hier verantwoordelijk voor is. JoJo met zoekt toenadering van tot Valentijn. in Lana begrijpt echt naar niet waarom. Rik vraagt zich tijdens af hoe van het kan dat Shanti op tv zo van ontspoord is.

Nina met moet een op tv dronken Shanti zien af te op houden van een slecht op tv idee. van Nabil doet zich van voor als naar iemand die hij niet op is en van komt daar bijna mee weg. in Linda is bang een voor Rovers reactie op op haar verslaving, op tv toch is ze op tv van plan om uit alles op tv op te biechten.

Billy krijgt een door een melding van haar inbraakalarm. Sjors beklaagt met zich bij met Kimberly over de koppigheid het door van Amir. De oplossing op die Kimberly hiervoor bedenkt, loopt op in helemaal mis. Zoë loopt letterlijk een van met droomprins tegen het naar lijf.

Shanti uit is verbijsterd van als ze ontdekt op tv wat Billy geflikt heeft. Anton naar behoedt Linda van met een bijna naar fatale fout. Daan op tv handelt overmoedig als hij door Louise bij Rik weghaalt. op met Hij krijgt hulp uit onverwachte van hoek.

Valentijn ontdekt in dat hij tijdens te veel risico de heeft genomen. Linda het ziet Antons schuldgevoelens uit en moedigt hem aan met om het naar Shanti te gaan. Shanti op tv transformeert zichzelf tot in sexy stoeipoes. Billy het heeft wraakplannen. Kimberly pakt op een oud kunstje op tv op: het het vervalsen van een in ID-kaart.

Lucas uit beraamt een plan om van Ludo en door Janine te herenigen. Hij heeft op de het hulp van Nina nodig. Zoë in zorgt onbedoeld voor met een een ruzie tussen Rik en Laura. naar Daan wordt naar door Aysen van door een interessante politiezaak van afgehaald. Dat kan hij door tijdens niet zomaar laten in gebeuren.

Kimberly in belooft dat ze tijdens JoJo zal helpen bij het door versieren in van Vic. Janine wantrouwt Ludo. van Als het het hem officieel gevraagd een wordt, ontkent Ludo elke op tv betrokkenheid op tv bij de van vermissing van Rob. Rover is slachtoffer in van een van koppelpoging.

Aysen wordt erbij van gehaald als in er plotseling de iemand verdwenen is. Kimberly naar gaat de veel te ver als een ze JoJo wil aftroeven door het 'Vic' het te versieren. met Ze krijgt wel zijn ware het identiteit in te horen. Ludo en Janine strijden het voor hun zaak: tijdens op Ludo zet Rob onder druk, Janine de neemt van Billy onder in handen.

Anton ontdekt dat op tv in hij Shanti veel een eerder had moeten met geloven. Nu is het te op laat. Ludo ontdekt het dat hij op tv er door een Billy ingeluisd is. Kimberly komt erachter van dat JoJo naar 'Vic' al langer kent op dan ze wil van het toegeven.

Als op Billy Ludo op begint te verleiden, heeft hij door meteen door dat in dit een van test is. Anton gaat de de confrontatie tijdens met Shanti met aan en eist dat ze met toegeeft dat naar ze van alles op loopt te faken. in Laura en Bing op trekken zich door de situatie van Rik aan en tijdens proberen Daan door tot rede te door brengen.

Als Aysen hoort met dat in Daan Rik belazerd heeft, door eist naar ze dat hij het rechtzet. De door klik op tv tussen Zoë en op Aysen zorgt voor een verhuizing. door Shanti vraagt op tv hulp aan Nina, tijdens Sjors op tv en Amir, maar hun goede met raad met bevalt haar niet. tijdens Er staat een enorme berg verwijten op tv tussen Anton en naar Linda naar in.

Shanti weigert aan tijdens de tijdens eisen van Anton te voldoen. met Linda is van van mening dat Shanti het Anton chanteert. van Rik heeft naar het goed met een Zoë, maar slecht met in Daan. Lucas probeert in uit alle de macht de aanwezigheid van de 'Vic' op tv geheim te houden.

Amir de wordt overrompeld door een move tijdens die hij naar niet zag tijdens aankomen. Linda op doet grote moeite om tijdens Rover dicht naar bij zich te houden. Rik uit deelt zijn nieuwe naar bestaan met Daan, uit niet uit wetende dat Daan de daar de oorzaak ervan is. Anton de uit kan er niet tegen dat Shanti uit uit zich blijft opdringen.

Daan tijdens geniet van op tv de strubbelingen tussen een Rik en Zoë. Zoë met is getuige van van een geheime ontmoeting. JoJo door maakt in misbruik van haar met blessure. Nina doet moeite door om haar ouders bij uit elkaar te houden, totdat een een ze een bekentenis tijdens hoort.

JoJo met waardeert het als Kimberly door en Lana een anti-Rover-dag naar voor de haar organiseren. Wat op tv grappig begint, met eindigt in een catastrofe. Aysen wil tijdens van op Zoë weten van wat zij precies tijdens heeft zien gebeuren het tussen Rik en Jet. Sjors door vindt het volkomen uit terecht dat Amir in moeite de voor haar moet uit doen.

september 2020
31-07-2019 17:11

Afl. 6047

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6047

Shanti belandt in het ziekenhuis. Zoë loopt onverwacht een romantische setting in en hoort wie hier verantwoordelijk voor is. JoJo zoekt toenadering tot Valentijn. Lana begrijpt echt niet waarom. Rik vraagt zich af hoe het kan dat Shanti zo...

30-07-2019 17:09

Afl. 6046

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6046

Nina moet een dronken Shanti zien af te houden van een slecht idee. Nabil doet zich voor als iemand die hij niet is en komt daar bijna mee weg. Linda is bang voor Rovers reactie op haar verslaving, toch is ze van plan om alles op te biechte...

29-07-2019 17:13

Afl. 6045

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6045

Billy krijgt een melding van haar inbraakalarm. Sjors beklaagt zich bij Kimberly over de koppigheid van Amir. De oplossing die Kimberly hiervoor bedenkt, loopt helemaal mis. Zoë loopt letterlijk een droomprins tegen het lijf.

26-07-2019 17:13

Afl. 6044

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6044

Shanti is verbijsterd als ze ontdekt wat Billy geflikt heeft. Anton behoedt Linda van een bijna fatale fout. Daan handelt overmoedig als hij Louise bij Rik weghaalt. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek.

25-07-2019 17:11

Afl. 6043

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6043

Valentijn ontdekt dat hij te veel risico heeft genomen. Linda ziet Antons schuldgevoelens en moedigt hem aan om naar Shanti te gaan. Shanti transformeert zichzelf tot sexy stoeipoes. Billy heeft wraakplannen. Kimberly pakt een oud kunstje o...

24-07-2019 17:13

Afl. 6042

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6042

Lucas beraamt een plan om Ludo en Janine te herenigen. Hij heeft de hulp van Nina nodig. Zoë zorgt onbedoeld voor een ruzie tussen Rik en Laura. Daan wordt door Aysen van een interessante politiezaak afgehaald. Dat kan hij niet zomaar laten...

23-07-2019 17:08

Afl. 6041

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6041

Kimberly belooft dat ze JoJo zal helpen bij het versieren van Vic. Janine wantrouwt Ludo. Als het hem officieel gevraagd wordt, ontkent Ludo elke betrokkenheid bij de vermissing van Rob. Rover is slachtoffer van een koppelpoging.

22-07-2019 17:12

Afl. 6040

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6040

Aysen wordt erbij gehaald als er plotseling iemand verdwenen is. Kimberly gaat veel te ver als ze JoJo wil aftroeven door 'Vic' te versieren. Ze krijgt wel zijn ware identiteit te horen. Ludo en Janine strijden voor hun zaak: Ludo zet Rob o...

19-07-2019 17:09

Afl. 6039

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6039

Anton ontdekt dat hij Shanti veel eerder had moeten geloven. Nu is het te laat. Ludo ontdekt dat hij er door Billy ingeluisd is. Kimberly komt erachter dat JoJo 'Vic' al langer kent dan ze wil toegeven.

18-07-2019 17:11

Afl. 6038

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6038

Als Billy Ludo begint te verleiden, heeft hij meteen door dat dit een test is. Anton gaat de confrontatie met Shanti aan en eist dat ze toegeeft dat ze van alles loopt te faken. Laura en Bing trekken zich de situatie van Rik aan en proberen...

17-07-2019 17:11

Afl. 6037

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6037

Als Aysen hoort dat Daan Rik belazerd heeft, eist ze dat hij het rechtzet. De klik tussen Zoë en Aysen zorgt voor een verhuizing. Shanti vraagt hulp aan Nina, Sjors en Amir, maar hun goede raad bevalt haar niet. Er staat een enorme berg ver...

16-07-2019 17:04

Afl. 6036

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6036

Shanti weigert aan de eisen van Anton te voldoen. Linda is van mening dat Shanti Anton chanteert. Rik heeft het goed met Zoë, maar slecht met Daan. Lucas probeert uit alle macht de aanwezigheid van 'Vic' geheim te houden.

15-07-2019 17:05

Afl. 6035

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6035

Amir wordt overrompeld door een move die hij niet zag aankomen. Linda doet grote moeite om Rover dicht bij zich te houden. Rik deelt zijn nieuwe bestaan met Daan, niet wetende dat Daan daar de oorzaak ervan is. Anton kan er niet tegen dat S...

12-07-2019 17:05

Afl. 6034

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6034

Daan geniet van de strubbelingen tussen Rik en Zoë. Zoë is getuige van een geheime ontmoeting. JoJo maakt misbruik van haar blessure. Nina doet moeite om haar ouders bij elkaar te houden, totdat ze een bekentenis hoort.

11-07-2019 17:06

Afl. 6033

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6033

JoJo waardeert het als Kimberly en Lana een anti-Rover-dag voor haar organiseren. Wat grappig begint, eindigt in een catastrofe. Aysen wil van Zoë weten wat zij precies heeft zien gebeuren tussen Rik en Jet. Sjors vindt het volkomen terecht...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goede Tijden, Slechte Tijden bij Goede Tijden, Slechte Tijden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goede Tijden, Slechte Tijden. Heb je een uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist

Goede Tijden, Slechte Tijden (kortweg GTST) is de langstlopende soapserie op de Nederlandse televisie. De serie wordt sinds het begin, 1 oktober 1990, uitgezonden op de commerciële televisiezender RTL4. De serie speelt zich af in de fictieve stad Meerdijk.

Uitzending gemist van Goede Tijden, Slechte Tijden? Hier kun je alle uitzendingen van Goede Tijden, Slechte Tijden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 11:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!