Programma gemist?

Als Lana op op op weg is naar een geheime afspraak de de wordt ze gespot. in Daan manipuleert Nina op tv om zijn eigen zin door te een drijven. Zijn doel: in de aangifte tegen Bing. de Amir krijgt positief uit nieuws uit het ziekenhuis, naar maar heeft toch naar ineens genoeg van tijdens zijn situatie.

Valentijn een doet concessies aan op Bing omdat hij krap in zit. Na in een vrijpartij moet door Rover bekennen dat van hij meer voelt voor de door dame een in kwestie. Sjors en met Amir op blijken tegenpolen als het gaat over naar wie in het slachtoffer is van Amirs in tijdens trauma.

Bing ontdekt op op tv wie JoJo op verliefd is en vindt naar hem niet het geschikt. Lana wil het een land het uit en liegt over de het reden. Zoë een heeft een uit afspraak voor een tijdens date waar ze door hulp bij nodig heeft. de Rik is vastberaden om tijdens de zijn privéleven anders tijdens in te vullen.

Van in Anton is één door van zijn jeugdtrofeeën gestolen. in Als door Aysen getuige is van een geheime een ontmoeting van van Janine, gaat ze met op onderzoek uit. Ook door Nina, op Lucas en het Linda merken dat het een niet goed gaat met Janine. met Valentijn tijdens trekt conclusies over Lana, waar in ze zich totaal met niet in door herkent.

Rover van en Valentijn willen, ook al met is hen een dat op verboden, toch een op tv kleine housewarming organiseren. Door een door sabotageactie van Lana loopt op tv dit uit op de hand. Rik voelt het het zich machteloos na slecht nieuws met uit het ziekenhuis. Aysen uit lijkt emotieloos op tv wat betreft naar Daan, maar is op dat niet.

Lucas laat van Zoë inzien op tv dat ze misschien door een enorme in levenskans laat liggen. Bing vindt van dat een hij niet voldoende aandacht krijgt. Er een wordt gereageerd op op Janines oproep. door Ook al is de van informatie die ze uit kan met krijgen niet bepaald gratis, uit toch gaat ze er het op naar af.

Rik belandt in tijdens een gevecht. op Sjors moet naar uit de naar notaris en hoopt op tv dit buiten Amir om op te kunnen doen. Valentijn en de Rover het weten voor henzelf woonruimte op tv te versieren. Nina tijdens heeft een tijdens mooie verrassing een voor Shanti. Zoë wil van met Rik naar weten waar haar toekomst op tv ligt.

JoJo wil bij door de het vlogteam, maar krijgt met een onmogelijke toelatingsopdracht. Ludo tijdens lijkt tijdens van de aardbodem op tv verdwenen. Shanti ziet dat in Nina onwel de wordt en raakt vervolgens zelf op ook buiten tijdens westen. Is hier sprake van door opzet? Nabil het doet tijdens Rik een gigantisch de voorstel.

Shanti is tijdens heel uit ongelukkig met een online filmpje. Sjors op tv gaat met een uit concurrente de strijd een aan om een met huis. met Als Kimberly van onrecht ziet, komt het ze doortastend in actie. Valentijn heeft de zich in op tv de nesten gewerkt. Nu door moet hij kiezen: tijdens kortstondig in succes of de imagoschade?

Valentijn hoopt van met Shanti een samen te werken tegen op Nina. Als dat niet op naar in zijn zin is, manipuleert het hij haar. van Rik moet zijn op aandacht verdelen tussen tijdens Zoë en Daan. van Als Janines onderzoek naar Billy een dreigt vast te van lopen, op tv moet ze een alternatief tijdens plan op tv bedenken.

Zoë probeert Nabil tijdens op haar tijdens af een te laten knappen. Anton komt in op een situatie waarin van een hij eerste hulp moet tijdens verrichten. Aysen met krijgt slecht nieuws van van Laura, maar met er zit een positief randje aan. op met Rik liegt tegen het de politie.

Als de het conflict tussen Rik en van Daan uit de een hand loopt, met valt er een in slachtoffer. Janine wordt uit op tv haar eigen het huis gezet. Valentijn en uit Rover op tv gaan een weddenschap aan met naar Lucas. een Lana wil de een tussenjaar, maar Sjors heeft naar hele andere uit plannen.

Nabil krijgt klappen. een van Lucas heeft de spierballen tijdens van Valentijn nodig. Daan door is privédetective en komt op tv iets in op het spoor. Rik ziet naar onrecht van en schakelt de autoriteiten op in. de Shanti vindt het moeilijk in om met de pers om in te gaan; op tv dit in gaat Nina een stuk makkelijker met af.

Rover wil door hogerop van en moet zich het daarvoor aansluiten bij de vlog van uit Valentijn. Ludo onthult door ten tijdens overstaan van op pers en publiek wat hij op tv de hele tijd al een een van plan was. Sjors en Amir van zoeken van een oplossing voor hun op woningprobleem. Valentijn vraagt JoJo op om hulp bij het een het prank.

Om verschillende redenen een verheugen Ludo en van Billy zich door op het de komende kunstveiling. Lana van krijgt de uitslag van tijdens haar uit eindexamen: geslaagd of gezakt? Sjors en het Amir bezichtigen uit een huis met en zijn daar heel enthousiast door over. op tv Janine plaatst een online-oproep het om naar Rob op te de sporen.

december 2021
15-01-2020 17:07

Afl. 6167

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6167

Als Lana op weg is naar een geheime afspraak wordt ze gespot. Daan manipuleert Nina om zijn eigen zin door te drijven. Zijn doel: aangifte tegen Bing. Amir krijgt positief nieuws uit het ziekenhuis, maar heeft toch ineens genoeg van zijn si...

14-10-2019 17:05

Afl. 6100

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6100

Valentijn doet concessies aan Bing omdat hij krap zit. Na een vrijpartij moet Rover bekennen dat hij meer voelt voor de dame in kwestie. Sjors en Amir blijken tegenpolen als het gaat over wie het slachtoffer is van Amirs trauma.

19-08-2019 17:11

Afl. 6060

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6060

Bing ontdekt op wie JoJo verliefd is en vindt hem niet geschikt. Lana wil het land uit en liegt over de reden. Zoë heeft een afspraak voor een date waar ze hulp bij nodig heeft. Rik is vastberaden om zijn privéleven anders in te vullen.

16-08-2019 17:12

Afl. 6059

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6059

Van Anton is één van zijn jeugdtrofeeën gestolen. Als Aysen getuige is van een geheime ontmoeting van Janine, gaat ze op onderzoek uit. Ook Nina, Lucas en Linda merken dat het niet goed gaat met Janine. Valentijn trekt conclusies over Lana,...

15-08-2019 17:14

Afl. 6058

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6058

Rover en Valentijn willen, ook al is hen dat verboden, toch een kleine housewarming organiseren. Door een sabotageactie van Lana loopt dit uit de hand. Rik voelt zich machteloos na slecht nieuws uit het ziekenhuis. Aysen lijkt emotieloos wa...

14-08-2019 17:15

Afl. 6057

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6057

Lucas laat Zoë inzien dat ze misschien een enorme levenskans laat liggen. Bing vindt dat hij niet voldoende aandacht krijgt. Er wordt gereageerd op Janines oproep. Ook al is de informatie die ze kan krijgen niet bepaald gratis, toch gaat ze...

13-08-2019 17:04

Afl. 6056

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6056

Rik belandt in een gevecht. Sjors moet naar de notaris en hoopt dit buiten Amir om te kunnen doen. Valentijn en Rover weten voor henzelf woonruimte te versieren. Nina heeft een mooie verrassing voor Shanti. Zoë wil van Rik weten waar haar t...

12-08-2019 17:12

Afl. 6055

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6055

JoJo wil bij het vlogteam, maar krijgt een onmogelijke toelatingsopdracht. Ludo lijkt van de aardbodem verdwenen. Shanti ziet dat Nina onwel wordt en raakt vervolgens zelf ook buiten westen. Is hier sprake van opzet? Nabil doet Rik een giga...

09-08-2019 17:16

Afl. 6054

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6054

Shanti is heel ongelukkig met een online filmpje. Sjors gaat met een concurrente de strijd aan om een huis. Als Kimberly onrecht ziet, komt ze doortastend in actie. Valentijn heeft zich in de nesten gewerkt. Nu moet hij kiezen: kortstondig ...

08-08-2019 17:16

Afl. 6053

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6053

Valentijn hoopt met Shanti samen te werken tegen Nina. Als dat niet naar zijn zin is, manipuleert hij haar. Rik moet zijn aandacht verdelen tussen Zoë en Daan. Als Janines onderzoek naar Billy dreigt vast te lopen, moet ze een alternatief p...

07-08-2019 17:19

Afl. 6052

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6052

Zoë probeert Nabil op haar af te laten knappen. Anton komt in een situatie waarin hij eerste hulp moet verrichten. Aysen krijgt slecht nieuws van Laura, maar er zit een positief randje aan. Rik liegt tegen de politie.

06-08-2019 17:09

Afl. 6051

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6051

Als het conflict tussen Rik en Daan uit de hand loopt, valt er een slachtoffer. Janine wordt uit haar eigen huis gezet. Valentijn en Rover gaan een weddenschap aan met Lucas. Lana wil een tussenjaar, maar Sjors heeft hele andere plannen.

05-08-2019 17:11

Afl. 6050

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6050

Nabil krijgt klappen. Lucas heeft de spierballen van Valentijn nodig. Daan is privédetective en komt iets op het spoor. Rik ziet onrecht en schakelt de autoriteiten in. Shanti vindt het moeilijk om met de pers om te gaan; dit gaat Nina een ...

02-08-2019 17:11

Afl. 6049

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6049

Rover wil hogerop en moet zich daarvoor aansluiten bij de vlog van Valentijn. Ludo onthult ten overstaan van pers en publiek wat hij de hele tijd al van plan was. Sjors en Amir zoeken een oplossing voor hun woningprobleem. Valentijn vraagt ...

01-08-2019 17:11

Afl. 6048

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6048

Om verschillende redenen verheugen Ludo en Billy zich op de komende kunstveiling. Lana krijgt de uitslag van haar eindexamen: geslaagd of gezakt? Sjors en Amir bezichtigen een huis en zijn daar heel enthousiast over. Janine plaatst een onli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goede Tijden, Slechte Tijden bij Goede Tijden, Slechte Tijden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goede Tijden, Slechte Tijden. Heb je een uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist

Goede Tijden, Slechte Tijden (kortweg GTST) is de langstlopende soapserie op de Nederlandse televisie. De serie wordt sinds het begin, 1 oktober 1990, uitgezonden op de commerciële televisiezender RTL4. De serie speelt zich af in de fictieve stad Meerdijk.

Uitzending gemist van Goede Tijden, Slechte Tijden? Hier kun je alle uitzendingen van Goede Tijden, Slechte Tijden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 11:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!