Programma gemist?

Als Lana op een weg is naar tijdens een geheime de afspraak wordt ze gespot. een Daan manipuleert Nina de het om zijn eigen op zin door te drijven. Zijn in doel: aangifte tijdens tegen Bing. de Amir krijgt positief uit nieuws uit het ziekenhuis, maar heeft op toch ineens genoeg de van zijn het situatie.

Valentijn doet concessies naar aan Bing omdat van hij in krap zit. Na een op vrijpartij moet Rover van bekennen dat op hij meer voelt voor de door dame in kwestie. het in Sjors en Amir door blijken tegenpolen als naar het gaat over naar wie het slachtoffer is van Amirs uit het trauma.

Bing de ontdekt op wie JoJo verliefd een is en vindt naar hem in niet geschikt. Lana wil tijdens het land uit en met in liegt over de reden. Zoë heeft met een van afspraak voor naar een date waar ze op hulp bij nodig heeft. van Rik is met vastberaden om zijn op tv privéleven anders uit in te vullen.

Van tijdens Anton is van één van zijn jeugdtrofeeën gestolen. de Als de Aysen getuige is van tijdens een geheime ontmoeting van Janine, van in gaat ze op uit onderzoek uit. Ook Nina, het Lucas en Linda merken in dat het tijdens niet goed gaat met uit Janine. Valentijn trekt de conclusies over door Lana, waar ze de zich totaal niet door in herkent.

Rover en in Valentijn willen, ook op al is hen tijdens dat verboden, het toch een op kleine housewarming organiseren. in Door een sabotageactie van van Lana loopt dit uit de het van hand. Rik voelt zich tijdens machteloos na tijdens slecht nieuws uit door het ziekenhuis. Aysen lijkt emotieloos wat van betreft door Daan, maar door is dat niet.

Lucas laat Zoë met inzien dat ze van in misschien een enorme levenskans laat tijdens liggen. Bing uit vindt dat hij op tv niet voldoende aandacht krijgt. Er naar wordt gereageerd op door Janines naar oproep. Ook al is een de informatie die ze met tijdens kan krijgen niet bepaald gratis, uit toch gaat ze in er op op af.

Rik belandt het in een met gevecht. Sjors moet op naar de notaris en hoopt in dit buiten Amir een om in te kunnen door doen. Valentijn en naar Rover weten voor henzelf woonruimte de te versieren. Nina heeft tijdens een mooie een verrassing voor Shanti. door Zoë wil van een Rik weten het waar haar toekomst uit ligt.

JoJo door wil bij het vlogteam, maar een krijgt een onmogelijke naar toelatingsopdracht. van Ludo lijkt van de op aardbodem naar verdwenen. Shanti ziet op tv dat Nina onwel op tv wordt en raakt vervolgens zelf ook naar buiten op westen. Is hier sprake van van opzet? Nabil de doet Rik op tv een gigantisch op tv voorstel.

Shanti is op heel ongelukkig met de een online filmpje. door Sjors op tv gaat met een concurrente de op strijd aan om met een huis. van Als Kimberly onrecht ziet, door komt ze doortastend door in actie. Valentijn een heeft zich in in de nesten gewerkt. een Nu moet hij van kiezen: op tv kortstondig succes of in imagoschade?

Valentijn uit hoopt met Shanti samen te het werken tegen in Nina. Als dat naar niet naar uit zijn zin is, manipuleert in hij haar. Rik moet de zijn aandacht verdelen tijdens tussen Zoë en met Daan. Als het Janines onderzoek naar op tv Billy dreigt uit vast te het lopen, moet ze een alternatief plan uit op tv bedenken.

Zoë het probeert Nabil op haar af door te uit laten knappen. Anton de komt in een door situatie waarin hij eerste op tv hulp moet de verrichten. Aysen krijgt slecht nieuws op van Laura, maar de er zit een door positief op randje aan. Rik liegt tegen in de naar politie.

Als het conflict op tussen naar Rik en Daan door uit de in hand loopt, valt er naar een slachtoffer. Janine wordt uit met haar naar eigen huis gezet. een Valentijn en Rover op gaan een weddenschap aan tijdens met Lucas. op tv Lana wil uit een tussenjaar, maar Sjors tijdens heeft hele andere tijdens plannen.

Nabil naar krijgt klappen. van Lucas heeft de de spierballen van Valentijn op tv nodig. Daan is het privédetective en komt iets op door het van spoor. Rik ziet onrecht en met schakelt de autoriteiten in. uit Shanti vindt naar het moeilijk het om met de pers van om te gaan; op tv dit gaat Nina een een de stuk makkelijker af.

Rover naar wil hogerop en met moet zich daarvoor naar aansluiten bij de vlog naar van naar Valentijn. Ludo onthult ten het overstaan van pers en publiek uit wat in hij de hele tijd op al van plan door was. Sjors op en Amir zoeken een oplossing de een voor hun woningprobleem. Valentijn naar vraagt JoJo om hulp door bij een het prank.

Om op verschillende redenen verheugen Ludo en het van Billy zich op van de komende kunstveiling. in Lana krijgt de uitslag van de haar eindexamen: geslaagd door of gezakt? met Sjors en Amir het bezichtigen een huis en zijn tijdens op tv daar heel enthousiast over. Janine plaatst met een online-oproep om uit Rob een op te een sporen.

februari 2021
15-01-2020 17:07

Afl. 6167

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6167

Als Lana op weg is naar een geheime afspraak wordt ze gespot. Daan manipuleert Nina om zijn eigen zin door te drijven. Zijn doel: aangifte tegen Bing. Amir krijgt positief nieuws uit het ziekenhuis, maar heeft toch ineens genoeg van zijn si...

14-10-2019 17:05

Afl. 6100

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6100

Valentijn doet concessies aan Bing omdat hij krap zit. Na een vrijpartij moet Rover bekennen dat hij meer voelt voor de dame in kwestie. Sjors en Amir blijken tegenpolen als het gaat over wie het slachtoffer is van Amirs trauma.

19-08-2019 17:11

Afl. 6060

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6060

Bing ontdekt op wie JoJo verliefd is en vindt hem niet geschikt. Lana wil het land uit en liegt over de reden. Zoë heeft een afspraak voor een date waar ze hulp bij nodig heeft. Rik is vastberaden om zijn privéleven anders in te vullen.

16-08-2019 17:12

Afl. 6059

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6059

Van Anton is één van zijn jeugdtrofeeën gestolen. Als Aysen getuige is van een geheime ontmoeting van Janine, gaat ze op onderzoek uit. Ook Nina, Lucas en Linda merken dat het niet goed gaat met Janine. Valentijn trekt conclusies over Lana,...

15-08-2019 17:14

Afl. 6058

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6058

Rover en Valentijn willen, ook al is hen dat verboden, toch een kleine housewarming organiseren. Door een sabotageactie van Lana loopt dit uit de hand. Rik voelt zich machteloos na slecht nieuws uit het ziekenhuis. Aysen lijkt emotieloos wa...

14-08-2019 17:15

Afl. 6057

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6057

Lucas laat Zoë inzien dat ze misschien een enorme levenskans laat liggen. Bing vindt dat hij niet voldoende aandacht krijgt. Er wordt gereageerd op Janines oproep. Ook al is de informatie die ze kan krijgen niet bepaald gratis, toch gaat ze...

13-08-2019 17:04

Afl. 6056

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6056

Rik belandt in een gevecht. Sjors moet naar de notaris en hoopt dit buiten Amir om te kunnen doen. Valentijn en Rover weten voor henzelf woonruimte te versieren. Nina heeft een mooie verrassing voor Shanti. Zoë wil van Rik weten waar haar t...

12-08-2019 17:12

Afl. 6055

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6055

JoJo wil bij het vlogteam, maar krijgt een onmogelijke toelatingsopdracht. Ludo lijkt van de aardbodem verdwenen. Shanti ziet dat Nina onwel wordt en raakt vervolgens zelf ook buiten westen. Is hier sprake van opzet? Nabil doet Rik een giga...

09-08-2019 17:16

Afl. 6054

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6054

Shanti is heel ongelukkig met een online filmpje. Sjors gaat met een concurrente de strijd aan om een huis. Als Kimberly onrecht ziet, komt ze doortastend in actie. Valentijn heeft zich in de nesten gewerkt. Nu moet hij kiezen: kortstondig ...

08-08-2019 17:16

Afl. 6053

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6053

Valentijn hoopt met Shanti samen te werken tegen Nina. Als dat niet naar zijn zin is, manipuleert hij haar. Rik moet zijn aandacht verdelen tussen Zoë en Daan. Als Janines onderzoek naar Billy dreigt vast te lopen, moet ze een alternatief p...

07-08-2019 17:19

Afl. 6052

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6052

Zoë probeert Nabil op haar af te laten knappen. Anton komt in een situatie waarin hij eerste hulp moet verrichten. Aysen krijgt slecht nieuws van Laura, maar er zit een positief randje aan. Rik liegt tegen de politie.

06-08-2019 17:09

Afl. 6051

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6051

Als het conflict tussen Rik en Daan uit de hand loopt, valt er een slachtoffer. Janine wordt uit haar eigen huis gezet. Valentijn en Rover gaan een weddenschap aan met Lucas. Lana wil een tussenjaar, maar Sjors heeft hele andere plannen.

05-08-2019 17:11

Afl. 6050

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6050

Nabil krijgt klappen. Lucas heeft de spierballen van Valentijn nodig. Daan is privédetective en komt iets op het spoor. Rik ziet onrecht en schakelt de autoriteiten in. Shanti vindt het moeilijk om met de pers om te gaan; dit gaat Nina een ...

02-08-2019 17:11

Afl. 6049

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6049

Rover wil hogerop en moet zich daarvoor aansluiten bij de vlog van Valentijn. Ludo onthult ten overstaan van pers en publiek wat hij de hele tijd al van plan was. Sjors en Amir zoeken een oplossing voor hun woningprobleem. Valentijn vraagt ...

01-08-2019 17:11

Afl. 6048

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6048

Om verschillende redenen verheugen Ludo en Billy zich op de komende kunstveiling. Lana krijgt de uitslag van haar eindexamen: geslaagd of gezakt? Sjors en Amir bezichtigen een huis en zijn daar heel enthousiast over. Janine plaatst een onli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goede Tijden, Slechte Tijden bij Goede Tijden, Slechte Tijden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goede Tijden, Slechte Tijden. Heb je een uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist

Goede Tijden, Slechte Tijden (kortweg GTST) is de langstlopende soapserie op de Nederlandse televisie. De serie wordt sinds het begin, 1 oktober 1990, uitgezonden op de commerciële televisiezender RTL4. De serie speelt zich af in de fictieve stad Meerdijk.

Uitzending gemist van Goede Tijden, Slechte Tijden? Hier kun je alle uitzendingen van Goede Tijden, Slechte Tijden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 11:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!