Programma gemist?

Als Lana tijdens op naar weg is naar een een geheime afspraak wordt ze op tv gespot. met Daan manipuleert Nina om op tv zijn eigen zin een door te drijven. op tv Zijn doel: aangifte tegen Bing. door met Amir krijgt positief nieuws van uit het ziekenhuis, maar door heeft toch op ineens genoeg van uit zijn situatie.

Valentijn uit doet concessies naar aan Bing omdat het hij krap zit. Na de een vrijpartij moet uit Rover bekennen dat hij meer een door voelt voor de dame in door kwestie. Sjors en Amir uit blijken de tegenpolen als het gaat over met wie het slachtoffer tijdens is van Amirs de op trauma.

Bing op ontdekt op wie JoJo naar verliefd is en vindt het tijdens hem niet geschikt. door Lana wil het land uit naar en liegt over de in reden. Zoë heeft naar een afspraak voor van een op date waar ze hulp de bij nodig heeft. op tv Rik is vastberaden een om zijn privéleven van anders in te het vullen.

Van het Anton is de één van zijn jeugdtrofeeën op gestolen. Als het Aysen getuige is van van een geheime ontmoeting van Janine, tijdens gaat ze op tv op onderzoek van uit. Ook door Nina, Lucas en Linda het merken dat het het niet goed gaat met Janine. de Valentijn een trekt conclusies over Lana, op waar ze zich een totaal niet in door herkent.

Rover op en Valentijn willen, ook in al een is hen dat verboden, toch een uit kleine met housewarming organiseren. Door een van sabotageactie het van Lana loopt dit uit de de een hand. Rik voelt zich een machteloos na op slecht nieuws uit het een ziekenhuis. Aysen lijkt emotieloos tijdens wat een betreft Daan, maar is dat op niet.

Lucas laat op tv Zoë inzien door dat ze misschien de een enorme levenskans in laat liggen. Bing uit vindt dat hij van niet voldoende aandacht krijgt. Er een wordt gereageerd in op Janines oproep. Ook op al is naar de informatie die ze door kan tijdens krijgen niet bepaald naar gratis, toch gaat ze er door op op af.

Rik tijdens belandt in een gevecht. in Sjors moet door naar de notaris en van hoopt dit buiten Amir in om op tv te kunnen op tv doen. Valentijn en Rover een weten voor henzelf woonruimte in te uit versieren. Nina heeft een mooie van verrassing voor Shanti. Zoë in wil van een Rik weten waar met haar op toekomst ligt.

JoJo wil in bij uit het vlogteam, maar krijgt een naar onmogelijke toelatingsopdracht. de Ludo lijkt van de aardbodem met verdwenen. op tv Shanti ziet dat Nina van onwel wordt en van raakt vervolgens uit zelf ook buiten westen. Is op tv hier sprake van uit opzet? Nabil doet op de Rik een gigantisch door voorstel.

Shanti uit is heel ongelukkig met een van online de filmpje. Sjors gaat met met een concurrente de strijd uit aan om het een huis. Als Kimberly tijdens onrecht de ziet, komt ze het doortastend in actie. Valentijn van heeft zich in de in nesten door gewerkt. Nu moet hij kiezen: naar kortstondig succes uit of naar imagoschade?

Valentijn hoopt met op Shanti samen te uit werken met tegen Nina. Als een dat niet naar naar zijn zin in is, manipuleert hij de haar. Rik moet zijn de aandacht verdelen tussen het Zoë en Daan. met Als Janines onderzoek naar Billy uit dreigt uit vast te lopen, moet ze een een naar alternatief plan uit bedenken.

Zoë probeert Nabil in naar op haar af te laten knappen. het Anton op tv komt in een naar situatie waarin hij naar eerste hulp moet verrichten. de Aysen naar krijgt slecht nieuws van Laura, naar maar er zit met een door positief randje aan. Rik met liegt tegen uit de politie.

Als het tijdens conflict naar tussen Rik en Daan uit naar de hand loopt, valt in een er een slachtoffer. Janine wordt in uit naar haar eigen huis gezet. Valentijn en tijdens Rover gaan met een weddenschap aan met door Lucas. Lana wil het een tussenjaar, maar een Sjors heeft het hele andere naar plannen.

Nabil op krijgt klappen. op tv Lucas heeft de spierballen van Valentijn in nodig. Daan de is privédetective op tv en komt op tv iets op het spoor. Rik ziet uit onrecht het en schakelt de de autoriteiten in. Shanti in vindt het moeilijk om het met de uit pers om te gaan; in dit gaat met Nina een stuk in makkelijker af.

Rover wil hogerop in en moet zich van het daarvoor aansluiten bij de vlog van van Valentijn. Ludo onthult uit ten uit overstaan van pers en publiek de wat hij door de hele tijd van al van plan was. van Sjors in en Amir zoeken een oplossing uit voor hun woningprobleem. tijdens door Valentijn vraagt JoJo om uit hulp bij het een prank.

Om met verschillende redenen verheugen Ludo in en Billy in zich op van de komende kunstveiling. Lana door krijgt de uitslag door van haar eindexamen: het geslaagd of gezakt? Sjors en op tv Amir bezichtigen een op huis en zijn door daar heel van enthousiast op tv over. Janine plaatst een op tv online-oproep om Rob op naar te op tv sporen.

juli 2020
15-01-2020 17:07

Afl. 6167

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6167

Als Lana op weg is naar een geheime afspraak wordt ze gespot. Daan manipuleert Nina om zijn eigen zin door te drijven. Zijn doel: aangifte tegen Bing. Amir krijgt positief nieuws uit het ziekenhuis, maar heeft toch ineens genoeg van zijn si...

14-10-2019 17:05

Afl. 6100

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6100

Valentijn doet concessies aan Bing omdat hij krap zit. Na een vrijpartij moet Rover bekennen dat hij meer voelt voor de dame in kwestie. Sjors en Amir blijken tegenpolen als het gaat over wie het slachtoffer is van Amirs trauma.

19-08-2019 17:11

Afl. 6060

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6060

Bing ontdekt op wie JoJo verliefd is en vindt hem niet geschikt. Lana wil het land uit en liegt over de reden. Zoë heeft een afspraak voor een date waar ze hulp bij nodig heeft. Rik is vastberaden om zijn privéleven anders in te vullen.

16-08-2019 17:12

Afl. 6059

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6059

Van Anton is één van zijn jeugdtrofeeën gestolen. Als Aysen getuige is van een geheime ontmoeting van Janine, gaat ze op onderzoek uit. Ook Nina, Lucas en Linda merken dat het niet goed gaat met Janine. Valentijn trekt conclusies over Lana,...

15-08-2019 17:14

Afl. 6058

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6058

Rover en Valentijn willen, ook al is hen dat verboden, toch een kleine housewarming organiseren. Door een sabotageactie van Lana loopt dit uit de hand. Rik voelt zich machteloos na slecht nieuws uit het ziekenhuis. Aysen lijkt emotieloos wa...

14-08-2019 17:15

Afl. 6057

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6057

Lucas laat Zoë inzien dat ze misschien een enorme levenskans laat liggen. Bing vindt dat hij niet voldoende aandacht krijgt. Er wordt gereageerd op Janines oproep. Ook al is de informatie die ze kan krijgen niet bepaald gratis, toch gaat ze...

13-08-2019 17:04

Afl. 6056

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6056

Rik belandt in een gevecht. Sjors moet naar de notaris en hoopt dit buiten Amir om te kunnen doen. Valentijn en Rover weten voor henzelf woonruimte te versieren. Nina heeft een mooie verrassing voor Shanti. Zoë wil van Rik weten waar haar t...

12-08-2019 17:12

Afl. 6055

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6055

JoJo wil bij het vlogteam, maar krijgt een onmogelijke toelatingsopdracht. Ludo lijkt van de aardbodem verdwenen. Shanti ziet dat Nina onwel wordt en raakt vervolgens zelf ook buiten westen. Is hier sprake van opzet? Nabil doet Rik een giga...

09-08-2019 17:16

Afl. 6054

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6054

Shanti is heel ongelukkig met een online filmpje. Sjors gaat met een concurrente de strijd aan om een huis. Als Kimberly onrecht ziet, komt ze doortastend in actie. Valentijn heeft zich in de nesten gewerkt. Nu moet hij kiezen: kortstondig ...

08-08-2019 17:16

Afl. 6053

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6053

Valentijn hoopt met Shanti samen te werken tegen Nina. Als dat niet naar zijn zin is, manipuleert hij haar. Rik moet zijn aandacht verdelen tussen Zoë en Daan. Als Janines onderzoek naar Billy dreigt vast te lopen, moet ze een alternatief p...

07-08-2019 17:19

Afl. 6052

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6052

Zoë probeert Nabil op haar af te laten knappen. Anton komt in een situatie waarin hij eerste hulp moet verrichten. Aysen krijgt slecht nieuws van Laura, maar er zit een positief randje aan. Rik liegt tegen de politie.

06-08-2019 17:09

Afl. 6051

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6051

Als het conflict tussen Rik en Daan uit de hand loopt, valt er een slachtoffer. Janine wordt uit haar eigen huis gezet. Valentijn en Rover gaan een weddenschap aan met Lucas. Lana wil een tussenjaar, maar Sjors heeft hele andere plannen.

05-08-2019 17:11

Afl. 6050

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6050

Nabil krijgt klappen. Lucas heeft de spierballen van Valentijn nodig. Daan is privédetective en komt iets op het spoor. Rik ziet onrecht en schakelt de autoriteiten in. Shanti vindt het moeilijk om met de pers om te gaan; dit gaat Nina een ...

02-08-2019 17:11

Afl. 6049

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6049

Rover wil hogerop en moet zich daarvoor aansluiten bij de vlog van Valentijn. Ludo onthult ten overstaan van pers en publiek wat hij de hele tijd al van plan was. Sjors en Amir zoeken een oplossing voor hun woningprobleem. Valentijn vraagt ...

01-08-2019 17:11

Afl. 6048

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6048

Om verschillende redenen verheugen Ludo en Billy zich op de komende kunstveiling. Lana krijgt de uitslag van haar eindexamen: geslaagd of gezakt? Sjors en Amir bezichtigen een huis en zijn daar heel enthousiast over. Janine plaatst een onli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goede Tijden, Slechte Tijden bij Goede Tijden, Slechte Tijden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goede Tijden, Slechte Tijden. Heb je een uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist

Goede Tijden, Slechte Tijden (kortweg GTST) is de langstlopende soapserie op de Nederlandse televisie. De serie wordt sinds het begin, 1 oktober 1990, uitgezonden op de commerciële televisiezender RTL4. De serie speelt zich af in de fictieve stad Meerdijk.

Uitzending gemist van Goede Tijden, Slechte Tijden? Hier kun je alle uitzendingen van Goede Tijden, Slechte Tijden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 11:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!