Programma gemist?

Bing tijdens ontdekt op wie op tv JoJo verliefd is tijdens en vindt hem niet het geschikt. Lana wil op tv het land in uit en liegt over uit de reden. Zoë van heeft een afspraak door voor met een date waar ze hulp van bij nodig heeft. Rik van is vastberaden om door zijn privéleven anders naar in te uit vullen.

Van op tv Anton is één van tijdens zijn jeugdtrofeeën gestolen. door Als Aysen op tv getuige is van een uit geheime ontmoeting tijdens van Janine, gaat van ze op onderzoek door uit. Ook op Nina, Lucas en Linda op tv merken dat het tijdens niet goed gaat met Janine. in Valentijn trekt uit conclusies over Lana, naar waar ze uit zich totaal niet in met herkent.

Rover naar en Valentijn willen, een ook al is hen op dat het verboden, toch een door kleine housewarming organiseren. Door het een sabotageactie van Lana een loopt dit uit het de hand. naar Rik voelt een zich machteloos na de slecht nieuws uit het ziekenhuis. Aysen met lijkt emotieloos een wat tijdens betreft Daan, maar door is dat niet.

Lucas laat Zoë uit inzien dat tijdens ze misschien een enorme een in levenskans laat liggen. Bing met vindt dat hij niet op voldoende aandacht met krijgt. Er wordt gereageerd een op Janines oproep. naar Ook met al is de informatie die door ze kan krijgen van niet bepaald gratis, in toch gaat ze tijdens er op op tv af.

Rik op tv belandt in een gevecht. door Sjors op moet naar de notaris met en hoopt dit buiten Amir in door om te kunnen doen. Valentijn met en Rover weten op tv voor henzelf woonruimte uit te versieren. in Nina heeft een het mooie verrassing op voor Shanti. Zoë wil in van Rik een weten waar haar tijdens toekomst ligt.

JoJo in wil bij het vlogteam, met maar krijgt een uit onmogelijke op tv toelatingsopdracht. Ludo lijkt van de het aardbodem verdwenen. Shanti ziet de van dat Nina onwel wordt en raakt door vervolgens op zelf ook buiten westen. Is het hier sprake van van door opzet? Nabil doet Rik de een gigantisch met voorstel.

Shanti in is heel een ongelukkig met een online tijdens filmpje. Sjors gaat met naar een concurrente op de strijd tijdens aan om een de huis. Als Kimberly onrecht met ziet, komt ze doortastend in met de actie. Valentijn heeft zich met in de nesten gewerkt. van Nu van moet hij kiezen: van kortstondig succes of uit imagoschade?

Valentijn het hoopt met Shanti samen tijdens te werken tegen een Nina. naar Als dat niet naar zijn zin het het is, manipuleert hij naar haar. Rik moet zijn de aandacht verdelen tussen Zoë en met door Daan. Als Janines onderzoek naar van Billy dreigt vast te van met lopen, moet ze een alternatief plan naar uit bedenken.

Zoë het probeert Nabil een op haar af te van laten knappen. Anton op tv komt in een een situatie waarin hij naar eerste hulp in moet verrichten. Aysen door krijgt slecht nieuws van tijdens Laura, maar er zit van een positief op randje aan. Rik liegt tegen naar de in politie.

Als het conflict naar tussen Rik van en Daan uit de tijdens hand loopt, uit valt er een slachtoffer. op Janine op tv wordt uit het haar eigen huis gezet. Valentijn en met Rover gaan uit een op tv weddenschap aan met Lucas. het Lana wil een op tussenjaar, maar Sjors heeft van hele andere door plannen.

Nabil het krijgt klappen. Lucas heeft in de met spierballen van Valentijn met nodig. Daan is van privédetective en komt iets op de het spoor. Rik de ziet onrecht en tijdens schakelt de het autoriteiten in. Shanti een vindt het naar moeilijk om met op de pers om te gaan; een dit de gaat Nina een stuk op tv makkelijker af.

Rover wil hogerop het en moet zich uit daarvoor aansluiten het bij met de vlog van met Valentijn. Ludo onthult ten overstaan naar van pers en publiek met wat van hij de hele door tijd al van van plan was. Sjors en Amir van zoeken een van oplossing voor hun woningprobleem. het Valentijn vraagt van JoJo om hulp bij een een met prank.

Om in verschillende redenen verheugen Ludo en op Billy uit zich op de tijdens komende kunstveiling. een Lana krijgt de uitslag tijdens van haar naar eindexamen: geslaagd of gezakt? Sjors en een Amir bezichtigen een op huis en door zijn daar met heel enthousiast over. Janine het plaatst een online-oproep van om Rob naar op te een sporen.

Shanti op belandt in het ziekenhuis. Zoë uit loopt onverwacht met een romantische een setting in en hoort wie een hier op tv verantwoordelijk voor is. JoJo zoekt van toenadering de tot Valentijn. op tv Lana begrijpt echt tijdens niet waarom. Rik vraagt zich op af uit hoe het kan dat Shanti zo op tv ontspoord op is.

Nina tijdens moet een dronken Shanti zien het af te houden de in van een slecht idee. Nabil doet naar zich voor op tv als met iemand die hij op niet is en komt met daar bijna mee tijdens weg. Linda is bang de voor Rovers in reactie op haar verslaving, op tv toch tijdens is ze van plan om alles de op te de biechten.

september 2019
19-08-2019 17:11

Afl. 6060

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6060

Bing ontdekt op wie JoJo verliefd is en vindt hem niet geschikt. Lana wil het land uit en liegt over de reden. Zoë heeft een afspraak voor een date waar ze hulp bij nodig heeft. Rik is vastberaden om zijn privéleven anders in te vullen.

16-08-2019 17:12

Afl. 6059

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6059

Van Anton is één van zijn jeugdtrofeeën gestolen. Als Aysen getuige is van een geheime ontmoeting van Janine, gaat ze op onderzoek uit. Ook Nina, Lucas en Linda merken dat het niet goed gaat met Janine. Valentijn trekt conclusies over Lana,...

15-08-2019 17:14

Afl. 6058

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6058

Rover en Valentijn willen, ook al is hen dat verboden, toch een kleine housewarming organiseren. Door een sabotageactie van Lana loopt dit uit de hand. Rik voelt zich machteloos na slecht nieuws uit het ziekenhuis. Aysen lijkt emotieloos wa...

14-08-2019 17:15

Afl. 6057

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6057

Lucas laat Zoë inzien dat ze misschien een enorme levenskans laat liggen. Bing vindt dat hij niet voldoende aandacht krijgt. Er wordt gereageerd op Janines oproep. Ook al is de informatie die ze kan krijgen niet bepaald gratis, toch gaat ze...

13-08-2019 17:04

Afl. 6056

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6056

Rik belandt in een gevecht. Sjors moet naar de notaris en hoopt dit buiten Amir om te kunnen doen. Valentijn en Rover weten voor henzelf woonruimte te versieren. Nina heeft een mooie verrassing voor Shanti. Zoë wil van Rik weten waar haar t...

12-08-2019 17:12

Afl. 6055

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6055

JoJo wil bij het vlogteam, maar krijgt een onmogelijke toelatingsopdracht. Ludo lijkt van de aardbodem verdwenen. Shanti ziet dat Nina onwel wordt en raakt vervolgens zelf ook buiten westen. Is hier sprake van opzet? Nabil doet Rik een giga...

09-08-2019 17:16

Afl. 6054

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6054

Shanti is heel ongelukkig met een online filmpje. Sjors gaat met een concurrente de strijd aan om een huis. Als Kimberly onrecht ziet, komt ze doortastend in actie. Valentijn heeft zich in de nesten gewerkt. Nu moet hij kiezen: kortstondig ...

08-08-2019 17:16

Afl. 6053

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6053

Valentijn hoopt met Shanti samen te werken tegen Nina. Als dat niet naar zijn zin is, manipuleert hij haar. Rik moet zijn aandacht verdelen tussen Zoë en Daan. Als Janines onderzoek naar Billy dreigt vast te lopen, moet ze een alternatief p...

07-08-2019 17:19

Afl. 6052

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6052

Zoë probeert Nabil op haar af te laten knappen. Anton komt in een situatie waarin hij eerste hulp moet verrichten. Aysen krijgt slecht nieuws van Laura, maar er zit een positief randje aan. Rik liegt tegen de politie.

06-08-2019 17:09

Afl. 6051

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6051

Als het conflict tussen Rik en Daan uit de hand loopt, valt er een slachtoffer. Janine wordt uit haar eigen huis gezet. Valentijn en Rover gaan een weddenschap aan met Lucas. Lana wil een tussenjaar, maar Sjors heeft hele andere plannen.

05-08-2019 17:11

Afl. 6050

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6050

Nabil krijgt klappen. Lucas heeft de spierballen van Valentijn nodig. Daan is privédetective en komt iets op het spoor. Rik ziet onrecht en schakelt de autoriteiten in. Shanti vindt het moeilijk om met de pers om te gaan; dit gaat Nina een ...

02-08-2019 17:11

Afl. 6049

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6049

Rover wil hogerop en moet zich daarvoor aansluiten bij de vlog van Valentijn. Ludo onthult ten overstaan van pers en publiek wat hij de hele tijd al van plan was. Sjors en Amir zoeken een oplossing voor hun woningprobleem. Valentijn vraagt ...

01-08-2019 17:11

Afl. 6048

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6048

Om verschillende redenen verheugen Ludo en Billy zich op de komende kunstveiling. Lana krijgt de uitslag van haar eindexamen: geslaagd of gezakt? Sjors en Amir bezichtigen een huis en zijn daar heel enthousiast over. Janine plaatst een onli...

31-07-2019 17:11

Afl. 6047

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6047

Shanti belandt in het ziekenhuis. Zoë loopt onverwacht een romantische setting in en hoort wie hier verantwoordelijk voor is. JoJo zoekt toenadering tot Valentijn. Lana begrijpt echt niet waarom. Rik vraagt zich af hoe het kan dat Shanti zo...

30-07-2019 17:09

Afl. 6046

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6046

Nina moet een dronken Shanti zien af te houden van een slecht idee. Nabil doet zich voor als iemand die hij niet is en komt daar bijna mee weg. Linda is bang voor Rovers reactie op haar verslaving, toch is ze van plan om alles op te biechte...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goede Tijden, Slechte Tijden bij Goede Tijden, Slechte Tijden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goede Tijden, Slechte Tijden. Heb je een uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist

Goede Tijden, Slechte Tijden (kortweg GTST) is de langstlopende soapserie op de Nederlandse televisie. De serie wordt sinds het begin, 1 oktober 1990, uitgezonden op de commerciële televisiezender RTL4. De serie speelt zich af in de fictieve stad Meerdijk.

Uitzending gemist van Goede Tijden, Slechte Tijden? Hier kun je alle uitzendingen van Goede Tijden, Slechte Tijden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 18-09-2019 om 11:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord