Programma gemist?

Als van Lana op weg is op naar een geheime afspraak het wordt op tv ze gespot. Daan manipuleert van Nina om zijn eigen het zin door op te drijven. in Zijn doel: van aangifte tegen Bing. Amir krijgt met positief nieuws in uit het ziekenhuis, naar maar heeft toch met ineens genoeg de van zijn situatie.

Valentijn doet uit concessies in aan Bing omdat hij door krap zit. een Na een vrijpartij moet Rover op tv bekennen op dat hij meer voelt voor de het dame in kwestie. op Sjors en Amir op blijken tegenpolen als in het tijdens gaat over wie in het slachtoffer is van uit Amirs op trauma.

Bing met ontdekt op wie tijdens JoJo verliefd is en uit vindt hem niet geschikt. het Lana het wil het een land uit en liegt over de op tv reden. Zoë een heeft een afspraak voor van een date uit waar met ze hulp bij nodig heeft. Rik op tv met is vastberaden om zijn tijdens privéleven anders in met te vullen.

Van tijdens Anton is één uit van zijn door jeugdtrofeeën gestolen. Als Aysen getuige is op tv van met een geheime ontmoeting van Janine, het gaat ze op naar onderzoek uit uit. Ook op Nina, Lucas en op Linda merken dat in het niet goed gaat met uit Janine. Valentijn trekt conclusies met over door Lana, waar van ze zich totaal het niet in herkent.

Rover en met Valentijn willen, met ook al is in hen dat verboden, uit toch een op tv kleine housewarming organiseren. Door een tijdens sabotageactie van Lana de loopt dit tijdens uit de hand. Rik voelt de zich van machteloos na slecht de nieuws uit het ziekenhuis. Aysen naar de lijkt emotieloos wat betreft Daan, van maar is dat op niet.

Lucas laat naar Zoë inzien het dat ze misschien een naar enorme levenskans laat liggen. op tv Bing vindt uit dat hij de niet voldoende aandacht krijgt. Er op tv wordt de gereageerd op Janines oproep. op tv Ook al is uit de op informatie die ze het kan krijgen niet tijdens bepaald gratis, toch naar gaat ze er op naar af.

Rik belandt uit in een gevecht. naar Sjors moet naar de op tv notaris met en hoopt dit in buiten Amir om te van kunnen doen. van Valentijn en Rover weten de voor henzelf het woonruimte te versieren. Nina op heeft een op mooie verrassing naar voor Shanti. Zoë het wil van Rik uit weten waar haar toekomst het ligt.

JoJo wil door bij het vlogteam, tijdens maar krijgt naar een onmogelijke toelatingsopdracht. Ludo lijkt de van de met aardbodem het verdwenen. Shanti ziet dat in Nina onwel het wordt en raakt vervolgens zelf op ook buiten westen. Is van hier sprake het van opzet? Nabil doet tijdens het Rik een gigantisch het voorstel.

Shanti is naar heel ongelukkig met een een online tijdens filmpje. Sjors gaat op tv met een het concurrente de strijd aan om van een huis. op tv Als Kimberly onrecht op ziet, komt ze op doortastend in actie. Valentijn heeft in zich in de tijdens het nesten gewerkt. Nu moet op hij kiezen: kortstondig succes op tv of het imagoschade?

Valentijn op hoopt met Shanti naar samen te werken tegen de Nina. op tv Als dat niet naar zijn zin de is, met manipuleert hij haar. Rik het moet de zijn aandacht verdelen tussen Zoë in en Daan. de Als Janines onderzoek op naar Billy dreigt vast te van de lopen, moet ze een alternatief plan tijdens het bedenken.

Zoë probeert van Nabil een op haar af te het laten knappen. Anton komt in met een een situatie waarin hij eerste door hulp moet met verrichten. Aysen krijgt slecht nieuws de van Laura, maar van er op tv zit een positief randje aan. het op tv Rik liegt tegen de de politie.

Als in het conflict tussen Rik het en naar Daan uit de hand loopt, valt uit er een slachtoffer. door Janine wordt uit tijdens haar eigen huis een gezet. met Valentijn en Rover gaan een met weddenschap tijdens aan met Lucas. Lana in wil een tussenjaar, tijdens maar de Sjors heeft hele andere op plannen.

Nabil naar krijgt klappen. in Lucas heeft de spierballen van met Valentijn een nodig. Daan is op privédetective en komt iets op het in spoor. Rik ziet het onrecht en een schakelt de autoriteiten het in. Shanti vindt het uit op tv moeilijk om met de pers de om te gaan; op tv dit gaat Nina een door met stuk makkelijker af.

Rover wil hogerop de en op moet zich daarvoor aansluiten tijdens bij uit de vlog van een Valentijn. Ludo onthult ten overstaan het van pers een en publiek wat hij uit de hele tijd al in van plan op was. Sjors tijdens en Amir zoeken het een oplossing voor hun in woningprobleem. Valentijn uit vraagt JoJo om hulp met bij een in prank.

Om verschillende redenen uit tijdens verheugen Ludo en Billy zich met op de het komende kunstveiling. Lana krijgt de uit uitslag van haar door eindexamen: geslaagd met of gezakt? Sjors met en een Amir bezichtigen een huis en op zijn daar met heel enthousiast het over. Janine plaatst een online-oproep om door Rob op te het de sporen.

juni 2021
15-01-2020 17:07

Afl. 6167

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6167

Als Lana op weg is naar een geheime afspraak wordt ze gespot. Daan manipuleert Nina om zijn eigen zin door te drijven. Zijn doel: aangifte tegen Bing. Amir krijgt positief nieuws uit het ziekenhuis, maar heeft toch ineens genoeg van zijn si...

14-10-2019 17:05

Afl. 6100

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6100

Valentijn doet concessies aan Bing omdat hij krap zit. Na een vrijpartij moet Rover bekennen dat hij meer voelt voor de dame in kwestie. Sjors en Amir blijken tegenpolen als het gaat over wie het slachtoffer is van Amirs trauma.

19-08-2019 17:11

Afl. 6060

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6060

Bing ontdekt op wie JoJo verliefd is en vindt hem niet geschikt. Lana wil het land uit en liegt over de reden. Zoë heeft een afspraak voor een date waar ze hulp bij nodig heeft. Rik is vastberaden om zijn privéleven anders in te vullen.

16-08-2019 17:12

Afl. 6059

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6059

Van Anton is één van zijn jeugdtrofeeën gestolen. Als Aysen getuige is van een geheime ontmoeting van Janine, gaat ze op onderzoek uit. Ook Nina, Lucas en Linda merken dat het niet goed gaat met Janine. Valentijn trekt conclusies over Lana,...

15-08-2019 17:14

Afl. 6058

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6058

Rover en Valentijn willen, ook al is hen dat verboden, toch een kleine housewarming organiseren. Door een sabotageactie van Lana loopt dit uit de hand. Rik voelt zich machteloos na slecht nieuws uit het ziekenhuis. Aysen lijkt emotieloos wa...

14-08-2019 17:15

Afl. 6057

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6057

Lucas laat Zoë inzien dat ze misschien een enorme levenskans laat liggen. Bing vindt dat hij niet voldoende aandacht krijgt. Er wordt gereageerd op Janines oproep. Ook al is de informatie die ze kan krijgen niet bepaald gratis, toch gaat ze...

13-08-2019 17:04

Afl. 6056

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6056

Rik belandt in een gevecht. Sjors moet naar de notaris en hoopt dit buiten Amir om te kunnen doen. Valentijn en Rover weten voor henzelf woonruimte te versieren. Nina heeft een mooie verrassing voor Shanti. Zoë wil van Rik weten waar haar t...

12-08-2019 17:12

Afl. 6055

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6055

JoJo wil bij het vlogteam, maar krijgt een onmogelijke toelatingsopdracht. Ludo lijkt van de aardbodem verdwenen. Shanti ziet dat Nina onwel wordt en raakt vervolgens zelf ook buiten westen. Is hier sprake van opzet? Nabil doet Rik een giga...

09-08-2019 17:16

Afl. 6054

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6054

Shanti is heel ongelukkig met een online filmpje. Sjors gaat met een concurrente de strijd aan om een huis. Als Kimberly onrecht ziet, komt ze doortastend in actie. Valentijn heeft zich in de nesten gewerkt. Nu moet hij kiezen: kortstondig ...

08-08-2019 17:16

Afl. 6053

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6053

Valentijn hoopt met Shanti samen te werken tegen Nina. Als dat niet naar zijn zin is, manipuleert hij haar. Rik moet zijn aandacht verdelen tussen Zoë en Daan. Als Janines onderzoek naar Billy dreigt vast te lopen, moet ze een alternatief p...

07-08-2019 17:19

Afl. 6052

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6052

Zoë probeert Nabil op haar af te laten knappen. Anton komt in een situatie waarin hij eerste hulp moet verrichten. Aysen krijgt slecht nieuws van Laura, maar er zit een positief randje aan. Rik liegt tegen de politie.

06-08-2019 17:09

Afl. 6051

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6051

Als het conflict tussen Rik en Daan uit de hand loopt, valt er een slachtoffer. Janine wordt uit haar eigen huis gezet. Valentijn en Rover gaan een weddenschap aan met Lucas. Lana wil een tussenjaar, maar Sjors heeft hele andere plannen.

05-08-2019 17:11

Afl. 6050

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6050

Nabil krijgt klappen. Lucas heeft de spierballen van Valentijn nodig. Daan is privédetective en komt iets op het spoor. Rik ziet onrecht en schakelt de autoriteiten in. Shanti vindt het moeilijk om met de pers om te gaan; dit gaat Nina een ...

02-08-2019 17:11

Afl. 6049

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6049

Rover wil hogerop en moet zich daarvoor aansluiten bij de vlog van Valentijn. Ludo onthult ten overstaan van pers en publiek wat hij de hele tijd al van plan was. Sjors en Amir zoeken een oplossing voor hun woningprobleem. Valentijn vraagt ...

01-08-2019 17:11

Afl. 6048

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6048

Om verschillende redenen verheugen Ludo en Billy zich op de komende kunstveiling. Lana krijgt de uitslag van haar eindexamen: geslaagd of gezakt? Sjors en Amir bezichtigen een huis en zijn daar heel enthousiast over. Janine plaatst een onli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goede Tijden, Slechte Tijden bij Goede Tijden, Slechte Tijden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goede Tijden, Slechte Tijden. Heb je een uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist

Goede Tijden, Slechte Tijden (kortweg GTST) is de langstlopende soapserie op de Nederlandse televisie. De serie wordt sinds het begin, 1 oktober 1990, uitgezonden op de commerciële televisiezender RTL4. De serie speelt zich af in de fictieve stad Meerdijk.

Uitzending gemist van Goede Tijden, Slechte Tijden? Hier kun je alle uitzendingen van Goede Tijden, Slechte Tijden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 11:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!