Programma gemist?

Als tijdens Lana op weg naar is naar een geheime afspraak in wordt ze het gespot. Daan manipuleert Nina door om zijn uit eigen zin door te tijdens drijven. Zijn doel: uit aangifte tegen Bing. door Amir uit krijgt positief nieuws uit met het ziekenhuis, maar op tv heeft toch ineens op tv genoeg van zijn de situatie.

Valentijn in doet concessies aan Bing omdat op hij naar krap zit. op Na een vrijpartij moet naar Rover bekennen dat hij meer een voelt een voor de dame in kwestie. in Sjors uit en Amir blijken door tegenpolen als het gaat over op wie het slachtoffer het is van van Amirs tijdens trauma.

Bing naar ontdekt op wie JoJo de verliefd een is en vindt hem van niet geschikt. een Lana wil het land uit naar en het liegt over de reden. Zoë met heeft een afspraak op voor een met date waar ze hulp het bij nodig heeft. Rik uit is vastberaden om in zijn door privéleven anders in te op tv vullen.

Van Anton een is één tijdens van zijn jeugdtrofeeën gestolen. Als van Aysen getuige door is van een door geheime ontmoeting van Janine, uit gaat ze de op onderzoek het uit. Ook een Nina, Lucas en Linda merken dat de het tijdens niet goed gaat met Janine. tijdens uit Valentijn trekt conclusies over Lana, op tv waar op tv ze zich totaal niet met in herkent.

Rover een en Valentijn willen, door ook al is naar hen dat verboden, toch een de door kleine housewarming organiseren. Door naar een sabotageactie van Lana loopt op dit uit uit de in hand. Rik voelt met zich machteloos na slecht nieuws het uit het tijdens ziekenhuis. Aysen lijkt met emotieloos wat betreft Daan, door maar is dat in niet.

Lucas laat uit Zoë een inzien dat ze misschien een een enorme levenskans laat liggen. op op tv Bing vindt dat het hij niet voldoende op tv aandacht krijgt. Er wordt door gereageerd op Janines oproep. Ook de al met is de informatie in die ze kan krijgen uit niet in bepaald gratis, toch gaat van ze er op op tv af.

Rik belandt van in een op tv gevecht. Sjors moet een naar de notaris in en hoopt dit buiten Amir tijdens met om te kunnen doen. een Valentijn en Rover weten uit voor henzelf tijdens woonruimte te versieren. de Nina heeft een mooie verrassing naar het voor Shanti. Zoë een wil van Rik weten met waar haar toekomst op tv ligt.

JoJo wil uit bij het in vlogteam, maar krijgt een onmogelijke tijdens tijdens toelatingsopdracht. Ludo lijkt van van de aardbodem verdwenen. tijdens Shanti ziet dat tijdens Nina onwel uit wordt en raakt vervolgens zelf ook op buiten westen. Is in hier de sprake van opzet? Nabil op tv doet Rik een een gigantisch tijdens voorstel.

Shanti de is heel ongelukkig met een uit online filmpje. Sjors uit gaat met een met concurrente tijdens de strijd aan om een het huis. door Als Kimberly onrecht uit ziet, komt ze op doortastend in de actie. Valentijn heeft een zich in de nesten gewerkt. Nu in moet hij een kiezen: een kortstondig succes of met imagoschade?

Valentijn hoopt met tijdens Shanti een samen te werken door tegen Nina. Als naar dat niet naar tijdens zijn zin is, manipuleert door hij haar. het Rik moet zijn aandacht van verdelen tussen naar Zoë en Daan. Als Janines met onderzoek naar in Billy dreigt op tv vast te lopen, moet de ze met een alternatief plan uit bedenken.

Zoë probeert Nabil uit op haar door af het te laten knappen. Anton komt in tijdens een situatie waarin op tv hij eerste in hulp moet door verrichten. Aysen krijgt slecht nieuws op van in Laura, maar er met zit een positief randje een aan. op Rik liegt tegen een de politie.

Als het op tv conflict tussen de Rik en Daan naar uit de tijdens hand loopt, valt er op tv een slachtoffer. Janine wordt uit in haar eigen huis uit gezet. het Valentijn en Rover gaan met een weddenschap door aan met Lucas. met Lana wil de een tussenjaar, maar het Sjors heeft hele andere uit plannen.

Nabil krijgt klappen. door Lucas heeft uit de spierballen met van Valentijn nodig. Daan in is privédetective door en komt iets door op het naar spoor. Rik ziet onrecht naar en schakelt de autoriteiten in. tijdens Shanti vindt naar het moeilijk van om met de pers door om te het gaan; dit gaat Nina een een stuk makkelijker op af.

Rover wil hogerop op en tijdens moet zich daarvoor aansluiten bij met de vlog uit van Valentijn. het Ludo onthult ten naar overstaan van pers van en publiek op wat hij de hele tijd al op van plan was. tijdens op Sjors en Amir zoeken een in oplossing voor op hun woningprobleem. Valentijn vraagt op JoJo om hulp in bij een van prank.

Om de verschillende redenen verheugen Ludo en op tv Billy zich het op uit de komende kunstveiling. naar Lana krijgt de uitslag van met haar eindexamen: een geslaagd of naar gezakt? Sjors en tijdens Amir bezichtigen een uit huis en zijn naar daar heel enthousiast over. Janine plaatst in een online-oproep een om door Rob op te met sporen.

februari 2020
15-01-2020 17:07

Afl. 6167

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6167

Als Lana op weg is naar een geheime afspraak wordt ze gespot. Daan manipuleert Nina om zijn eigen zin door te drijven. Zijn doel: aangifte tegen Bing. Amir krijgt positief nieuws uit het ziekenhuis, maar heeft toch ineens genoeg van zijn si...

14-10-2019 17:05

Afl. 6100

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6100

Valentijn doet concessies aan Bing omdat hij krap zit. Na een vrijpartij moet Rover bekennen dat hij meer voelt voor de dame in kwestie. Sjors en Amir blijken tegenpolen als het gaat over wie het slachtoffer is van Amirs trauma.

19-08-2019 17:11

Afl. 6060

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6060

Bing ontdekt op wie JoJo verliefd is en vindt hem niet geschikt. Lana wil het land uit en liegt over de reden. Zoë heeft een afspraak voor een date waar ze hulp bij nodig heeft. Rik is vastberaden om zijn privéleven anders in te vullen.

16-08-2019 17:12

Afl. 6059

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6059

Van Anton is één van zijn jeugdtrofeeën gestolen. Als Aysen getuige is van een geheime ontmoeting van Janine, gaat ze op onderzoek uit. Ook Nina, Lucas en Linda merken dat het niet goed gaat met Janine. Valentijn trekt conclusies over Lana,...

15-08-2019 17:14

Afl. 6058

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6058

Rover en Valentijn willen, ook al is hen dat verboden, toch een kleine housewarming organiseren. Door een sabotageactie van Lana loopt dit uit de hand. Rik voelt zich machteloos na slecht nieuws uit het ziekenhuis. Aysen lijkt emotieloos wa...

14-08-2019 17:15

Afl. 6057

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6057

Lucas laat Zoë inzien dat ze misschien een enorme levenskans laat liggen. Bing vindt dat hij niet voldoende aandacht krijgt. Er wordt gereageerd op Janines oproep. Ook al is de informatie die ze kan krijgen niet bepaald gratis, toch gaat ze...

13-08-2019 17:04

Afl. 6056

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6056

Rik belandt in een gevecht. Sjors moet naar de notaris en hoopt dit buiten Amir om te kunnen doen. Valentijn en Rover weten voor henzelf woonruimte te versieren. Nina heeft een mooie verrassing voor Shanti. Zoë wil van Rik weten waar haar t...

12-08-2019 17:12

Afl. 6055

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6055

JoJo wil bij het vlogteam, maar krijgt een onmogelijke toelatingsopdracht. Ludo lijkt van de aardbodem verdwenen. Shanti ziet dat Nina onwel wordt en raakt vervolgens zelf ook buiten westen. Is hier sprake van opzet? Nabil doet Rik een giga...

09-08-2019 17:16

Afl. 6054

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6054

Shanti is heel ongelukkig met een online filmpje. Sjors gaat met een concurrente de strijd aan om een huis. Als Kimberly onrecht ziet, komt ze doortastend in actie. Valentijn heeft zich in de nesten gewerkt. Nu moet hij kiezen: kortstondig ...

08-08-2019 17:16

Afl. 6053

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6053

Valentijn hoopt met Shanti samen te werken tegen Nina. Als dat niet naar zijn zin is, manipuleert hij haar. Rik moet zijn aandacht verdelen tussen Zoë en Daan. Als Janines onderzoek naar Billy dreigt vast te lopen, moet ze een alternatief p...

07-08-2019 17:19

Afl. 6052

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6052

Zoë probeert Nabil op haar af te laten knappen. Anton komt in een situatie waarin hij eerste hulp moet verrichten. Aysen krijgt slecht nieuws van Laura, maar er zit een positief randje aan. Rik liegt tegen de politie.

06-08-2019 17:09

Afl. 6051

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6051

Als het conflict tussen Rik en Daan uit de hand loopt, valt er een slachtoffer. Janine wordt uit haar eigen huis gezet. Valentijn en Rover gaan een weddenschap aan met Lucas. Lana wil een tussenjaar, maar Sjors heeft hele andere plannen.

05-08-2019 17:11

Afl. 6050

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6050

Nabil krijgt klappen. Lucas heeft de spierballen van Valentijn nodig. Daan is privédetective en komt iets op het spoor. Rik ziet onrecht en schakelt de autoriteiten in. Shanti vindt het moeilijk om met de pers om te gaan; dit gaat Nina een ...

02-08-2019 17:11

Afl. 6049

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6049

Rover wil hogerop en moet zich daarvoor aansluiten bij de vlog van Valentijn. Ludo onthult ten overstaan van pers en publiek wat hij de hele tijd al van plan was. Sjors en Amir zoeken een oplossing voor hun woningprobleem. Valentijn vraagt ...

01-08-2019 17:11

Afl. 6048

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6048

Om verschillende redenen verheugen Ludo en Billy zich op de komende kunstveiling. Lana krijgt de uitslag van haar eindexamen: geslaagd of gezakt? Sjors en Amir bezichtigen een huis en zijn daar heel enthousiast over. Janine plaatst een onli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goede Tijden, Slechte Tijden bij Goede Tijden, Slechte Tijden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goede Tijden, Slechte Tijden. Heb je een uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist

Goede Tijden, Slechte Tijden (kortweg GTST) is de langstlopende soapserie op de Nederlandse televisie. De serie wordt sinds het begin, 1 oktober 1990, uitgezonden op de commerciële televisiezender RTL4. De serie speelt zich af in de fictieve stad Meerdijk.

Uitzending gemist van Goede Tijden, Slechte Tijden? Hier kun je alle uitzendingen van Goede Tijden, Slechte Tijden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 28-02-2020 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!