Programma gemist?

Als Lana op met op tv weg is naar een naar geheime afspraak wordt ze gespot. op tv op Daan manipuleert Nina om zijn door eigen uit zin door te drijven. naar Zijn doel: aangifte tegen Bing. op tv Amir uit krijgt positief nieuws uit het een ziekenhuis, maar van heeft toch ineens genoeg op tv van op zijn situatie.

Valentijn van doet concessies aan Bing omdat door hij krap op tv zit. op Na een vrijpartij tijdens moet Rover bekennen dat van hij meer voelt van voor de op tv dame in kwestie. Sjors en met Amir blijken het tegenpolen als het uit gaat over wie het het slachtoffer is door van Amirs met trauma.

Bing op tv ontdekt op wie een JoJo verliefd is en vindt uit hem van niet geschikt. Lana op tv wil het land tijdens uit en liegt over de in reden. een Zoë heeft een afspraak tijdens voor een het date waar op tv ze hulp bij van nodig heeft. Rik is vastberaden van om zijn naar privéleven anders in te in vullen.

Van het Anton is één van zijn in jeugdtrofeeën gestolen. Als naar Aysen getuige van is van een naar geheime tijdens ontmoeting van Janine, gaat ze van op onderzoek uit. Ook tijdens Nina, Lucas en de Linda de merken dat het tijdens niet goed gaat met met Janine. Valentijn de trekt conclusies naar over Lana, waar ze zich totaal naar niet in de herkent.

Rover met en Valentijn willen, de ook al is hen dat het verboden, op tv toch een kleine housewarming organiseren. tijdens Door een sabotageactie in van Lana loopt tijdens dit een uit de hand. Rik voelt de zich machteloos van na slecht de nieuws uit het van ziekenhuis. Aysen lijkt het emotieloos wat betreft Daan, naar maar is dat een niet.

Lucas laat in Zoë tijdens inzien dat ze misschien een met enorme levenskans laat met liggen. Bing vindt een dat hij niet het voldoende aandacht een krijgt. Er het wordt gereageerd op Janines oproep. Ook in al door is de informatie die de ze kan krijgen uit niet bepaald van gratis, toch gaat ze op tv er op met af.

Rik uit belandt in van een gevecht. Sjors moet met naar de door notaris en hoopt dit op tv buiten Amir om te kunnen een doen. Valentijn in en Rover weten van voor uit henzelf woonruimte te versieren. Nina het heeft een met mooie verrassing voor Shanti. Zoë op wil van een Rik door weten waar haar toekomst op ligt.

JoJo wil bij een in het vlogteam, maar krijgt een onmogelijke met toelatingsopdracht. Ludo lijkt in van de op tv aardbodem verdwenen. de Shanti ziet dat een Nina onwel wordt op en raakt vervolgens zelf ook tijdens buiten westen. Is naar hier sprake van uit met opzet? Nabil doet Rik een gigantisch de de voorstel.

Shanti is uit heel ongelukkig met een naar online filmpje. Sjors van gaat de met een concurrente op tv de strijd op aan om een huis. op tv Als Kimberly onrecht ziet, een komt tijdens ze doortastend in met actie. Valentijn heeft zich in de de de nesten gewerkt. Nu moet hij kiezen: het kortstondig succes of met op imagoschade?

Valentijn uit hoopt met Shanti op tv samen te naar werken tegen Nina. Als op tv dat niet naar zijn zin in is, manipuleert hij tijdens op haar. Rik moet zijn aandacht tijdens verdelen tussen Zoë tijdens en Daan. Als met Janines onderzoek naar Billy een van dreigt vast te op tv lopen, moet ze een alternatief het plan in bedenken.

Zoë het probeert Nabil uit op haar af van te laten knappen. Anton een komt in een de situatie waarin hij eerste met hulp moet verrichten. Aysen door uit krijgt slecht nieuws van Laura, naar maar er zit met een positief door randje aan. Rik liegt naar tegen op de politie.

Als uit het conflict tussen van Rik en Daan tijdens uit de hand loopt, valt naar er een het slachtoffer. Janine uit wordt uit in haar eigen huis gezet. Valentijn en het Rover gaan op tv een weddenschap aan met met Lucas. door Lana wil een tussenjaar, uit maar Sjors heeft de hele andere de plannen.

Nabil krijgt de klappen. Lucas heeft de het spierballen van naar Valentijn met nodig. Daan is privédetective en door komt iets op tv op het spoor. Rik de ziet onrecht en schakelt naar van de autoriteiten in. Shanti door vindt het moeilijk in om met de pers om naar te gaan; door dit in gaat Nina een stuk makkelijker in af.

Rover op wil hogerop en moet een zich daarvoor door aansluiten bij de met vlog van Valentijn. op Ludo onthult ten overstaan van van tijdens pers en publiek op tv wat hij de hele naar tijd al van plan was. op op tv Sjors en Amir zoeken een oplossing het voor op hun woningprobleem. met Valentijn vraagt JoJo om hulp in bij een op tv prank.

Om het verschillende redenen tijdens verheugen Ludo en Billy met zich op de in komende kunstveiling. Lana krijgt uit de uitslag van op tv haar eindexamen: geslaagd op tv of gezakt? op Sjors en Amir bezichtigen op tv een huis en door zijn daar heel enthousiast de door over. Janine plaatst een de online-oproep om Rob met op te van sporen.

oktober 2020
15-01-2020 17:07

Afl. 6167

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6167

Als Lana op weg is naar een geheime afspraak wordt ze gespot. Daan manipuleert Nina om zijn eigen zin door te drijven. Zijn doel: aangifte tegen Bing. Amir krijgt positief nieuws uit het ziekenhuis, maar heeft toch ineens genoeg van zijn si...

14-10-2019 17:05

Afl. 6100

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6100

Valentijn doet concessies aan Bing omdat hij krap zit. Na een vrijpartij moet Rover bekennen dat hij meer voelt voor de dame in kwestie. Sjors en Amir blijken tegenpolen als het gaat over wie het slachtoffer is van Amirs trauma.

19-08-2019 17:11

Afl. 6060

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6060

Bing ontdekt op wie JoJo verliefd is en vindt hem niet geschikt. Lana wil het land uit en liegt over de reden. Zoë heeft een afspraak voor een date waar ze hulp bij nodig heeft. Rik is vastberaden om zijn privéleven anders in te vullen.

16-08-2019 17:12

Afl. 6059

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6059

Van Anton is één van zijn jeugdtrofeeën gestolen. Als Aysen getuige is van een geheime ontmoeting van Janine, gaat ze op onderzoek uit. Ook Nina, Lucas en Linda merken dat het niet goed gaat met Janine. Valentijn trekt conclusies over Lana,...

15-08-2019 17:14

Afl. 6058

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6058

Rover en Valentijn willen, ook al is hen dat verboden, toch een kleine housewarming organiseren. Door een sabotageactie van Lana loopt dit uit de hand. Rik voelt zich machteloos na slecht nieuws uit het ziekenhuis. Aysen lijkt emotieloos wa...

14-08-2019 17:15

Afl. 6057

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6057

Lucas laat Zoë inzien dat ze misschien een enorme levenskans laat liggen. Bing vindt dat hij niet voldoende aandacht krijgt. Er wordt gereageerd op Janines oproep. Ook al is de informatie die ze kan krijgen niet bepaald gratis, toch gaat ze...

13-08-2019 17:04

Afl. 6056

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6056

Rik belandt in een gevecht. Sjors moet naar de notaris en hoopt dit buiten Amir om te kunnen doen. Valentijn en Rover weten voor henzelf woonruimte te versieren. Nina heeft een mooie verrassing voor Shanti. Zoë wil van Rik weten waar haar t...

12-08-2019 17:12

Afl. 6055

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6055

JoJo wil bij het vlogteam, maar krijgt een onmogelijke toelatingsopdracht. Ludo lijkt van de aardbodem verdwenen. Shanti ziet dat Nina onwel wordt en raakt vervolgens zelf ook buiten westen. Is hier sprake van opzet? Nabil doet Rik een giga...

09-08-2019 17:16

Afl. 6054

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6054

Shanti is heel ongelukkig met een online filmpje. Sjors gaat met een concurrente de strijd aan om een huis. Als Kimberly onrecht ziet, komt ze doortastend in actie. Valentijn heeft zich in de nesten gewerkt. Nu moet hij kiezen: kortstondig ...

08-08-2019 17:16

Afl. 6053

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6053

Valentijn hoopt met Shanti samen te werken tegen Nina. Als dat niet naar zijn zin is, manipuleert hij haar. Rik moet zijn aandacht verdelen tussen Zoë en Daan. Als Janines onderzoek naar Billy dreigt vast te lopen, moet ze een alternatief p...

07-08-2019 17:19

Afl. 6052

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6052

Zoë probeert Nabil op haar af te laten knappen. Anton komt in een situatie waarin hij eerste hulp moet verrichten. Aysen krijgt slecht nieuws van Laura, maar er zit een positief randje aan. Rik liegt tegen de politie.

06-08-2019 17:09

Afl. 6051

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6051

Als het conflict tussen Rik en Daan uit de hand loopt, valt er een slachtoffer. Janine wordt uit haar eigen huis gezet. Valentijn en Rover gaan een weddenschap aan met Lucas. Lana wil een tussenjaar, maar Sjors heeft hele andere plannen.

05-08-2019 17:11

Afl. 6050

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6050

Nabil krijgt klappen. Lucas heeft de spierballen van Valentijn nodig. Daan is privédetective en komt iets op het spoor. Rik ziet onrecht en schakelt de autoriteiten in. Shanti vindt het moeilijk om met de pers om te gaan; dit gaat Nina een ...

02-08-2019 17:11

Afl. 6049

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6049

Rover wil hogerop en moet zich daarvoor aansluiten bij de vlog van Valentijn. Ludo onthult ten overstaan van pers en publiek wat hij de hele tijd al van plan was. Sjors en Amir zoeken een oplossing voor hun woningprobleem. Valentijn vraagt ...

01-08-2019 17:11

Afl. 6048

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6048

Om verschillende redenen verheugen Ludo en Billy zich op de komende kunstveiling. Lana krijgt de uitslag van haar eindexamen: geslaagd of gezakt? Sjors en Amir bezichtigen een huis en zijn daar heel enthousiast over. Janine plaatst een onli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goede Tijden, Slechte Tijden bij Goede Tijden, Slechte Tijden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goede Tijden, Slechte Tijden. Heb je een uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist

Goede Tijden, Slechte Tijden (kortweg GTST) is de langstlopende soapserie op de Nederlandse televisie. De serie wordt sinds het begin, 1 oktober 1990, uitgezonden op de commerciële televisiezender RTL4. De serie speelt zich af in de fictieve stad Meerdijk.

Uitzending gemist van Goede Tijden, Slechte Tijden? Hier kun je alle uitzendingen van Goede Tijden, Slechte Tijden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 11:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!