Programma gemist?

Als Lana tijdens op met weg is naar een geheime een afspraak tijdens wordt ze gespot. in Daan manipuleert Nina om zijn eigen tijdens uit zin door te drijven. met Zijn doel: uit aangifte tegen Bing. Amir de krijgt positief nieuws uit het van door ziekenhuis, maar heeft toch tijdens ineens genoeg van zijn in situatie.

Valentijn een doet concessies aan uit Bing omdat hij een krap zit. Na een naar vrijpartij moet op tv Rover bekennen dat een hij meer voelt voor met de dame in kwestie. een Sjors en Amir de in blijken tegenpolen als met het gaat over uit wie het slachtoffer is uit van Amirs uit trauma.

Bing door ontdekt op wie uit JoJo verliefd op is en vindt hem een niet geschikt. Lana wil in het land uit en met liegt over de in met reden. Zoë heeft in een afspraak voor een het date waar uit ze hulp bij nodig de heeft. Rik is vastberaden op om op zijn privéleven anders in te op vullen.

Van van Anton is één van op zijn jeugdtrofeeën het gestolen. Als tijdens Aysen getuige is van een uit geheime ontmoeting van naar Janine, gaat ze op op onderzoek de uit. Ook met Nina, Lucas en door Linda merken dat het in niet goed gaat met Janine. met door Valentijn trekt conclusies over Lana, in waar ze naar zich totaal niet in op tv herkent.

Rover in en Valentijn willen, ook al op door is hen dat uit verboden, toch een kleine housewarming van organiseren. Door door een sabotageactie het van Lana loopt dit uit in de hand. Rik door voelt zich machteloos van na slecht nieuws uit tijdens het ziekenhuis. de Aysen lijkt emotieloos wat tijdens betreft Daan, maar op het is dat niet.

Lucas naar laat Zoë inzien dat door ze een misschien een enorme levenskans het laat liggen. Bing vindt dat tijdens hij niet uit voldoende aandacht krijgt. het Er een wordt gereageerd op Janines oproep. in Ook al is de uit uit informatie die ze kan krijgen niet door bepaald gratis, een toch in gaat ze er in op af.

Rik tijdens belandt in het een gevecht. Sjors moet naar tijdens de notaris en tijdens hoopt dit buiten op Amir om te kunnen het doen. Valentijn een en Rover op weten voor henzelf woonruimte te van versieren. het Nina heeft een mooie op tv verrassing voor Shanti. in Zoë wil van naar Rik weten waar naar haar toekomst naar ligt.

JoJo wil op bij het op vlogteam, maar uit krijgt een onmogelijke toelatingsopdracht. Ludo de lijkt van de uit aardbodem verdwenen. Shanti ziet door dat Nina de onwel wordt en een raakt door vervolgens zelf ook buiten de westen. Is hier sprake van naar opzet? op Nabil doet Rik uit een gigantisch tijdens voorstel.

Shanti is heel op tv ongelukkig met de een online filmpje. Sjors door gaat met een tijdens een concurrente de strijd aan om een op tv huis. Als Kimberly in onrecht ziet, komt een ze doortastend in van actie. in Valentijn heeft zich op in de nesten gewerkt. Nu op tv naar moet hij kiezen: kortstondig succes of het in imagoschade?

Valentijn het hoopt met Shanti door samen te werken tegen door Nina. het Als dat niet naar het zijn zin is, manipuleert op hij haar. Rik naar moet tijdens zijn aandacht verdelen tussen op tv Zoë en een Daan. Als Janines onderzoek naar Billy op tv tijdens dreigt vast te lopen, moet ze op een naar alternatief plan door bedenken.

Zoë probeert door Nabil op haar uit af te laten in knappen. Anton komt in op tv een situatie waarin naar hij op eerste hulp moet verrichten. een Aysen krijgt tijdens slecht nieuws van Laura, maar met er zit de een positief door randje aan. op tv Rik liegt tegen de de politie.

Als met het conflict van tussen Rik en een Daan uit de hand loopt, valt de in er een slachtoffer. Janine door wordt uit haar van eigen huis gezet. Valentijn en tijdens Rover gaan een tijdens naar weddenschap aan met Lucas. van Lana wil een tussenjaar, uit maar Sjors uit heeft hele andere in plannen.

Nabil krijgt in klappen. Lucas heeft de met spierballen van Valentijn met nodig. Daan op is tijdens privédetective en komt iets op naar het op tv spoor. Rik ziet onrecht en door schakelt een de autoriteiten in. de Shanti vindt het moeilijk om een met de pers om in te een gaan; dit gaat op Nina een stuk makkelijker van af.

Rover van wil hogerop op en moet zich daarvoor aansluiten op tv bij de vlog van uit Valentijn. Ludo de onthult ten overstaan van tijdens pers en publiek door naar wat hij de hele een tijd al van plan het was. Sjors en een Amir zoeken op tv een oplossing de voor hun woningprobleem. Valentijn het vraagt JoJo om hulp door bij een de prank.

Om het verschillende redenen van verheugen Ludo en Billy zich tijdens op de uit komende kunstveiling. een Lana krijgt de uitslag de van haar in eindexamen: geslaagd of gezakt? uit Sjors en op tv Amir bezichtigen een van huis en zijn door daar heel enthousiast door over. Janine plaatst een online-oproep om op tv Rob op een te op sporen.

februari 2020
15-01-2020 17:07

Afl. 6167

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6167

Als Lana op weg is naar een geheime afspraak wordt ze gespot. Daan manipuleert Nina om zijn eigen zin door te drijven. Zijn doel: aangifte tegen Bing. Amir krijgt positief nieuws uit het ziekenhuis, maar heeft toch ineens genoeg van zijn si...

14-10-2019 17:05

Afl. 6100

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6100

Valentijn doet concessies aan Bing omdat hij krap zit. Na een vrijpartij moet Rover bekennen dat hij meer voelt voor de dame in kwestie. Sjors en Amir blijken tegenpolen als het gaat over wie het slachtoffer is van Amirs trauma.

19-08-2019 17:11

Afl. 6060

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6060

Bing ontdekt op wie JoJo verliefd is en vindt hem niet geschikt. Lana wil het land uit en liegt over de reden. Zoë heeft een afspraak voor een date waar ze hulp bij nodig heeft. Rik is vastberaden om zijn privéleven anders in te vullen.

16-08-2019 17:12

Afl. 6059

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6059

Van Anton is één van zijn jeugdtrofeeën gestolen. Als Aysen getuige is van een geheime ontmoeting van Janine, gaat ze op onderzoek uit. Ook Nina, Lucas en Linda merken dat het niet goed gaat met Janine. Valentijn trekt conclusies over Lana,...

15-08-2019 17:14

Afl. 6058

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6058

Rover en Valentijn willen, ook al is hen dat verboden, toch een kleine housewarming organiseren. Door een sabotageactie van Lana loopt dit uit de hand. Rik voelt zich machteloos na slecht nieuws uit het ziekenhuis. Aysen lijkt emotieloos wa...

14-08-2019 17:15

Afl. 6057

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6057

Lucas laat Zoë inzien dat ze misschien een enorme levenskans laat liggen. Bing vindt dat hij niet voldoende aandacht krijgt. Er wordt gereageerd op Janines oproep. Ook al is de informatie die ze kan krijgen niet bepaald gratis, toch gaat ze...

13-08-2019 17:04

Afl. 6056

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6056

Rik belandt in een gevecht. Sjors moet naar de notaris en hoopt dit buiten Amir om te kunnen doen. Valentijn en Rover weten voor henzelf woonruimte te versieren. Nina heeft een mooie verrassing voor Shanti. Zoë wil van Rik weten waar haar t...

12-08-2019 17:12

Afl. 6055

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6055

JoJo wil bij het vlogteam, maar krijgt een onmogelijke toelatingsopdracht. Ludo lijkt van de aardbodem verdwenen. Shanti ziet dat Nina onwel wordt en raakt vervolgens zelf ook buiten westen. Is hier sprake van opzet? Nabil doet Rik een giga...

09-08-2019 17:16

Afl. 6054

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6054

Shanti is heel ongelukkig met een online filmpje. Sjors gaat met een concurrente de strijd aan om een huis. Als Kimberly onrecht ziet, komt ze doortastend in actie. Valentijn heeft zich in de nesten gewerkt. Nu moet hij kiezen: kortstondig ...

08-08-2019 17:16

Afl. 6053

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6053

Valentijn hoopt met Shanti samen te werken tegen Nina. Als dat niet naar zijn zin is, manipuleert hij haar. Rik moet zijn aandacht verdelen tussen Zoë en Daan. Als Janines onderzoek naar Billy dreigt vast te lopen, moet ze een alternatief p...

07-08-2019 17:19

Afl. 6052

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6052

Zoë probeert Nabil op haar af te laten knappen. Anton komt in een situatie waarin hij eerste hulp moet verrichten. Aysen krijgt slecht nieuws van Laura, maar er zit een positief randje aan. Rik liegt tegen de politie.

06-08-2019 17:09

Afl. 6051

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6051

Als het conflict tussen Rik en Daan uit de hand loopt, valt er een slachtoffer. Janine wordt uit haar eigen huis gezet. Valentijn en Rover gaan een weddenschap aan met Lucas. Lana wil een tussenjaar, maar Sjors heeft hele andere plannen.

05-08-2019 17:11

Afl. 6050

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6050

Nabil krijgt klappen. Lucas heeft de spierballen van Valentijn nodig. Daan is privédetective en komt iets op het spoor. Rik ziet onrecht en schakelt de autoriteiten in. Shanti vindt het moeilijk om met de pers om te gaan; dit gaat Nina een ...

02-08-2019 17:11

Afl. 6049

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6049

Rover wil hogerop en moet zich daarvoor aansluiten bij de vlog van Valentijn. Ludo onthult ten overstaan van pers en publiek wat hij de hele tijd al van plan was. Sjors en Amir zoeken een oplossing voor hun woningprobleem. Valentijn vraagt ...

01-08-2019 17:11

Afl. 6048

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6048

Om verschillende redenen verheugen Ludo en Billy zich op de komende kunstveiling. Lana krijgt de uitslag van haar eindexamen: geslaagd of gezakt? Sjors en Amir bezichtigen een huis en zijn daar heel enthousiast over. Janine plaatst een onli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goede Tijden, Slechte Tijden bij Goede Tijden, Slechte Tijden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goede Tijden, Slechte Tijden. Heb je een uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist

Goede Tijden, Slechte Tijden (kortweg GTST) is de langstlopende soapserie op de Nederlandse televisie. De serie wordt sinds het begin, 1 oktober 1990, uitgezonden op de commerciële televisiezender RTL4. De serie speelt zich af in de fictieve stad Meerdijk.

Uitzending gemist van Goede Tijden, Slechte Tijden? Hier kun je alle uitzendingen van Goede Tijden, Slechte Tijden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 18-02-2020 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!