Programma gemist?

Valentijn uit doet concessies aan een Bing omdat hij krap zit. op tv met Na een vrijpartij moet tijdens Rover bekennen dat uit hij meer naar voelt voor de een dame in kwestie. Sjors een en Amir blijken tegenpolen als een het het gaat over naar wie het slachtoffer is de van Amirs een trauma.

Bing ontdekt het op wie JoJo verliefd uit is en de vindt met hem niet geschikt. Lana wil op tv het land uit van en liegt over de het reden. naar Zoë heeft een afspraak het voor een uit date waar ze van hulp bij nodig heeft. Rik uit is vastberaden om uit een zijn privéleven anders in te uit vullen.

Van het Anton is één van zijn het jeugdtrofeeën gestolen. Als het Aysen getuige is van van een geheime met ontmoeting van tijdens Janine, gaat het ze op onderzoek op uit. Ook Nina, Lucas met en Linda merken op tv dat op tv het niet goed gaat met de Janine. Valentijn trekt conclusies de over Lana, van waar ze zich totaal door niet in op herkent.

Rover de en Valentijn op willen, ook al is hen dat een verboden, toch van een kleine housewarming in organiseren. Door een naar sabotageactie van Lana loopt naar tijdens dit uit de uit hand. Rik voelt zich machteloos na van slecht nieuws uit uit het door ziekenhuis. Aysen lijkt emotieloos wat door betreft Daan, in maar is tijdens dat niet.

Lucas uit laat Zoë inzien de dat ze misschien een enorme naar levenskans laat in liggen. Bing de vindt dat hij uit niet voldoende aandacht krijgt. een Er wordt gereageerd naar op op Janines oproep. Ook al is op tv de informatie die ze van kan krijgen niet met bepaald de gratis, toch gaat ze er op door op af.

Rik op belandt in een gevecht. een Sjors moet naar het de notaris de en hoopt met dit buiten Amir om naar te kunnen doen. tijdens Valentijn en Rover door weten voor henzelf woonruimte te naar versieren. de Nina heeft een mooie van verrassing voor Shanti. het Zoë wil van naar Rik naar weten waar haar door toekomst ligt.

JoJo op tv wil bij het vlogteam, maar in krijgt een onmogelijke een toelatingsopdracht. Ludo het lijkt van op de aardbodem van verdwenen. Shanti ziet op tv dat Nina onwel wordt en raakt het vervolgens zelf ook van buiten door westen. Is hier sprake uit van opzet? op tv Nabil doet een Rik een gigantisch met voorstel.

Shanti is tijdens heel ongelukkig in met een de online filmpje. Sjors gaat met in een concurrente van de strijd in aan om een huis. Als op Kimberly onrecht ziet, komt naar ze met doortastend in actie. Valentijn heeft de zich uit in de nesten gewerkt. op tv Nu moet hij de kiezen: kortstondig succes of naar tijdens imagoschade?

Valentijn naar hoopt met Shanti samen uit te werken op tv tegen Nina. Als op dat niet uit naar zijn zin is, manipuleert hij uit tijdens haar. Rik moet zijn het aandacht verdelen tussen Zoë en op Daan. Als met Janines onderzoek naar Billy op tv op tv dreigt vast te tijdens lopen, moet ze op een alternatief plan het bedenken.

Zoë het probeert Nabil op haar af in te laten knappen. naar Anton komt het in een de situatie waarin op tv hij eerste hulp moet verrichten. tijdens Aysen krijgt slecht nieuws van van Laura, met maar er zit een een op tv positief randje aan. Rik de liegt tegen de op tv politie.

Als het van conflict tussen naar Rik en Daan een uit de een hand loopt, valt uit er een slachtoffer. Janine op wordt uit haar eigen naar huis met gezet. Valentijn en naar Rover gaan een weddenschap aan met het Lucas. Lana naar wil een tussenjaar, naar maar een Sjors heeft hele andere uit plannen.

Nabil krijgt klappen. uit Lucas op heeft de spierballen van de Valentijn nodig. Daan is tijdens het privédetective en komt iets op het op tv op tv spoor. Rik ziet onrecht in en schakelt de autoriteiten uit in. Shanti het vindt het door moeilijk om met de de pers om te gaan; dit een gaat Nina een door stuk makkelijker tijdens af.

Rover wil hogerop het de en moet zich daarvoor aansluiten van bij de het vlog van Valentijn. Ludo onthult in ten van overstaan van pers en door publiek uit wat hij de hele tijd al in van met plan was. Sjors en op Amir zoeken een een oplossing op tv voor hun woningprobleem. Valentijn vraagt JoJo op om hulp door bij tijdens een prank.

Om uit verschillende redenen op verheugen Ludo en in Billy zich op de komende kunstveiling. een Lana krijgt de een uitslag op tv van haar eindexamen: geslaagd of tijdens door gezakt? Sjors en op tv Amir bezichtigen een met huis en zijn daar van heel enthousiast over. Janine het plaatst naar een online-oproep om Rob met op te de sporen.

Shanti belandt in in door het ziekenhuis. Zoë de loopt onverwacht een romantische setting in door en de hoort wie hier verantwoordelijk voor in is. uit JoJo zoekt met toenadering tot Valentijn. naar Lana begrijpt echt niet door waarom. Rik naar vraagt zich af naar hoe het kan dat Shanti zo tijdens ontspoord door is.

november 2019
14-10-2019 17:05

Afl. 6100

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6100

Valentijn doet concessies aan Bing omdat hij krap zit. Na een vrijpartij moet Rover bekennen dat hij meer voelt voor de dame in kwestie. Sjors en Amir blijken tegenpolen als het gaat over wie het slachtoffer is van Amirs trauma.

19-08-2019 17:11

Afl. 6060

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6060

Bing ontdekt op wie JoJo verliefd is en vindt hem niet geschikt. Lana wil het land uit en liegt over de reden. Zoë heeft een afspraak voor een date waar ze hulp bij nodig heeft. Rik is vastberaden om zijn privéleven anders in te vullen.

16-08-2019 17:12

Afl. 6059

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6059

Van Anton is één van zijn jeugdtrofeeën gestolen. Als Aysen getuige is van een geheime ontmoeting van Janine, gaat ze op onderzoek uit. Ook Nina, Lucas en Linda merken dat het niet goed gaat met Janine. Valentijn trekt conclusies over Lana,...

15-08-2019 17:14

Afl. 6058

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6058

Rover en Valentijn willen, ook al is hen dat verboden, toch een kleine housewarming organiseren. Door een sabotageactie van Lana loopt dit uit de hand. Rik voelt zich machteloos na slecht nieuws uit het ziekenhuis. Aysen lijkt emotieloos wa...

14-08-2019 17:15

Afl. 6057

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6057

Lucas laat Zoë inzien dat ze misschien een enorme levenskans laat liggen. Bing vindt dat hij niet voldoende aandacht krijgt. Er wordt gereageerd op Janines oproep. Ook al is de informatie die ze kan krijgen niet bepaald gratis, toch gaat ze...

13-08-2019 17:04

Afl. 6056

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6056

Rik belandt in een gevecht. Sjors moet naar de notaris en hoopt dit buiten Amir om te kunnen doen. Valentijn en Rover weten voor henzelf woonruimte te versieren. Nina heeft een mooie verrassing voor Shanti. Zoë wil van Rik weten waar haar t...

12-08-2019 17:12

Afl. 6055

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6055

JoJo wil bij het vlogteam, maar krijgt een onmogelijke toelatingsopdracht. Ludo lijkt van de aardbodem verdwenen. Shanti ziet dat Nina onwel wordt en raakt vervolgens zelf ook buiten westen. Is hier sprake van opzet? Nabil doet Rik een giga...

09-08-2019 17:16

Afl. 6054

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6054

Shanti is heel ongelukkig met een online filmpje. Sjors gaat met een concurrente de strijd aan om een huis. Als Kimberly onrecht ziet, komt ze doortastend in actie. Valentijn heeft zich in de nesten gewerkt. Nu moet hij kiezen: kortstondig ...

08-08-2019 17:16

Afl. 6053

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6053

Valentijn hoopt met Shanti samen te werken tegen Nina. Als dat niet naar zijn zin is, manipuleert hij haar. Rik moet zijn aandacht verdelen tussen Zoë en Daan. Als Janines onderzoek naar Billy dreigt vast te lopen, moet ze een alternatief p...

07-08-2019 17:19

Afl. 6052

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6052

Zoë probeert Nabil op haar af te laten knappen. Anton komt in een situatie waarin hij eerste hulp moet verrichten. Aysen krijgt slecht nieuws van Laura, maar er zit een positief randje aan. Rik liegt tegen de politie.

06-08-2019 17:09

Afl. 6051

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6051

Als het conflict tussen Rik en Daan uit de hand loopt, valt er een slachtoffer. Janine wordt uit haar eigen huis gezet. Valentijn en Rover gaan een weddenschap aan met Lucas. Lana wil een tussenjaar, maar Sjors heeft hele andere plannen.

05-08-2019 17:11

Afl. 6050

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6050

Nabil krijgt klappen. Lucas heeft de spierballen van Valentijn nodig. Daan is privédetective en komt iets op het spoor. Rik ziet onrecht en schakelt de autoriteiten in. Shanti vindt het moeilijk om met de pers om te gaan; dit gaat Nina een ...

02-08-2019 17:11

Afl. 6049

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6049

Rover wil hogerop en moet zich daarvoor aansluiten bij de vlog van Valentijn. Ludo onthult ten overstaan van pers en publiek wat hij de hele tijd al van plan was. Sjors en Amir zoeken een oplossing voor hun woningprobleem. Valentijn vraagt ...

01-08-2019 17:11

Afl. 6048

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6048

Om verschillende redenen verheugen Ludo en Billy zich op de komende kunstveiling. Lana krijgt de uitslag van haar eindexamen: geslaagd of gezakt? Sjors en Amir bezichtigen een huis en zijn daar heel enthousiast over. Janine plaatst een onli...

31-07-2019 17:11

Afl. 6047

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6047

Shanti belandt in het ziekenhuis. Zoë loopt onverwacht een romantische setting in en hoort wie hier verantwoordelijk voor is. JoJo zoekt toenadering tot Valentijn. Lana begrijpt echt niet waarom. Rik vraagt zich af hoe het kan dat Shanti zo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goede Tijden, Slechte Tijden bij Goede Tijden, Slechte Tijden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goede Tijden, Slechte Tijden. Heb je een uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist

Goede Tijden, Slechte Tijden (kortweg GTST) is de langstlopende soapserie op de Nederlandse televisie. De serie wordt sinds het begin, 1 oktober 1990, uitgezonden op de commerciële televisiezender RTL4. De serie speelt zich af in de fictieve stad Meerdijk.

Uitzending gemist van Goede Tijden, Slechte Tijden? Hier kun je alle uitzendingen van Goede Tijden, Slechte Tijden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 21-11-2019 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!