Programma gemist?

Als Lana met op tijdens weg is naar een geheime met afspraak op wordt ze gespot. Daan het manipuleert Nina naar om zijn eigen zin door door te uit drijven. Zijn doel: aangifte op tv tegen Bing. Amir krijgt positief door nieuws uit het door uit ziekenhuis, maar heeft toch ineens een genoeg van met zijn situatie.

Valentijn doet concessies uit aan Bing de omdat naar hij krap zit. Na uit een vrijpartij moet het Rover bekennen dat naar hij meer voelt voor van de dame in kwestie. het Sjors en door Amir het blijken tegenpolen als het gaat op tv over wie het met slachtoffer in is van Amirs het trauma.

Bing het ontdekt op met wie JoJo verliefd is en vindt de hem door niet geschikt. Lana wil in het land uit en tijdens liegt over de door reden. de Zoë heeft met een afspraak voor een date op tv waar ze hulp het bij nodig op heeft. Rik is vastberaden met om zijn privéleven anders door naar in te vullen.

Van Anton met is één van een zijn jeugdtrofeeën tijdens gestolen. Als Aysen getuige door is van een geheime naar ontmoeting op tv van Janine, gaat ze door op onderzoek uit. naar Ook Nina, Lucas met en op tv Linda merken dat naar het niet goed gaat met tijdens Janine. Valentijn trekt conclusies door de over Lana, waar ze zich totaal een het niet in herkent.

Rover van en Valentijn naar willen, ook al is hen dat in naar verboden, toch een kleine op tv housewarming organiseren. Door een een sabotageactie van op tv Lana loopt dit uit de in hand. Rik het voelt uit zich machteloos na slecht nieuws uit een het ziekenhuis. een Aysen lijkt op emotieloos wat uit betreft Daan, maar is dat op niet.

Lucas laat Zoë een inzien dat het ze misschien een enorme uit levenskans laat liggen. tijdens Bing vindt dat op tv hij op niet voldoende aandacht op tv krijgt. Er door wordt gereageerd op Janines oproep. op tv Ook al is de tijdens informatie die de ze met kan krijgen niet bepaald gratis, toch door gaat ze er naar op op af.

Rik het belandt in een met gevecht. Sjors moet naar de op tv notaris en hoopt naar van dit buiten Amir om te uit kunnen doen. Valentijn en van Rover weten voor door henzelf woonruimte op te op versieren. Nina heeft een mooie verrassing uit het voor Shanti. Zoë naar wil van Rik door weten waar haar een toekomst ligt.

JoJo wil met bij het vlogteam, maar het krijgt door een onmogelijke toelatingsopdracht. Ludo lijkt tijdens van de op aardbodem verdwenen. Shanti een ziet dat Nina onwel met wordt en raakt op uit vervolgens zelf ook op buiten westen. Is een hier sprake van opzet? Nabil doet het Rik een een gigantisch de voorstel.

Shanti op tv is heel in ongelukkig met een online filmpje. Sjors met gaat met van een concurrente de de strijd door aan om een huis. uit Als Kimberly onrecht ziet, komt op ze doortastend in tijdens actie. naar Valentijn heeft zich in de de nesten de gewerkt. Nu door moet hij kiezen: kortstondig met succes of in imagoschade?

Valentijn hoopt door met Shanti samen te van werken tegen Nina. van de Als dat niet het naar zijn zin is, manipuleert het hij het haar. Rik moet van zijn aandacht verdelen uit tussen Zoë en Daan. met Als Janines onderzoek naar Billy met van dreigt vast te lopen, door moet ze een alternatief van plan het bedenken.

Zoë naar probeert Nabil op door haar af van te laten knappen. Anton in komt in een situatie tijdens waarin hij op eerste hulp moet uit verrichten. Aysen de krijgt slecht nieuws van Laura, maar tijdens er uit zit een positief randje het aan. tijdens Rik liegt tegen de tijdens politie.

Als het conflict de tussen Rik en een Daan met uit de het hand loopt, valt door er een slachtoffer. Janine het wordt uit haar het eigen huis gezet. Valentijn op en Rover uit gaan een weddenschap het aan met Lucas. het Lana wil een in tussenjaar, maar Sjors met heeft hele het andere plannen.

Nabil de krijgt klappen. Lucas met heeft de spierballen met van Valentijn nodig. naar Daan is privédetective met en komt iets op de het spoor. Rik ziet een onrecht met en schakelt de autoriteiten in. op Shanti vindt het een moeilijk door om met de uit pers om te van gaan; dit gaat Nina een van stuk makkelijker op tv af.

Rover het wil hogerop op en moet zich uit daarvoor aansluiten bij de vlog van de Valentijn. Ludo door onthult ten overstaan van van het pers en publiek wat op hij de hele tijd de al tijdens van plan was. Sjors en Amir op naar zoeken een oplossing voor hun een woningprobleem. Valentijn van vraagt JoJo om op hulp bij een met prank.

Om van verschillende redenen verheugen Ludo met en Billy zich in op de komende een kunstveiling. Lana krijgt de het een uitslag van haar eindexamen: naar geslaagd of op tv gezakt? Sjors en het Amir bezichtigen een op huis en zijn daar naar heel enthousiast over. Janine een plaatst de een online-oproep om Rob door op te het sporen.

december 2020
15-01-2020 17:07

Afl. 6167

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6167

Als Lana op weg is naar een geheime afspraak wordt ze gespot. Daan manipuleert Nina om zijn eigen zin door te drijven. Zijn doel: aangifte tegen Bing. Amir krijgt positief nieuws uit het ziekenhuis, maar heeft toch ineens genoeg van zijn si...

14-10-2019 17:05

Afl. 6100

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6100

Valentijn doet concessies aan Bing omdat hij krap zit. Na een vrijpartij moet Rover bekennen dat hij meer voelt voor de dame in kwestie. Sjors en Amir blijken tegenpolen als het gaat over wie het slachtoffer is van Amirs trauma.

19-08-2019 17:11

Afl. 6060

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6060

Bing ontdekt op wie JoJo verliefd is en vindt hem niet geschikt. Lana wil het land uit en liegt over de reden. Zoë heeft een afspraak voor een date waar ze hulp bij nodig heeft. Rik is vastberaden om zijn privéleven anders in te vullen.

16-08-2019 17:12

Afl. 6059

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6059

Van Anton is één van zijn jeugdtrofeeën gestolen. Als Aysen getuige is van een geheime ontmoeting van Janine, gaat ze op onderzoek uit. Ook Nina, Lucas en Linda merken dat het niet goed gaat met Janine. Valentijn trekt conclusies over Lana,...

15-08-2019 17:14

Afl. 6058

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6058

Rover en Valentijn willen, ook al is hen dat verboden, toch een kleine housewarming organiseren. Door een sabotageactie van Lana loopt dit uit de hand. Rik voelt zich machteloos na slecht nieuws uit het ziekenhuis. Aysen lijkt emotieloos wa...

14-08-2019 17:15

Afl. 6057

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6057

Lucas laat Zoë inzien dat ze misschien een enorme levenskans laat liggen. Bing vindt dat hij niet voldoende aandacht krijgt. Er wordt gereageerd op Janines oproep. Ook al is de informatie die ze kan krijgen niet bepaald gratis, toch gaat ze...

13-08-2019 17:04

Afl. 6056

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6056

Rik belandt in een gevecht. Sjors moet naar de notaris en hoopt dit buiten Amir om te kunnen doen. Valentijn en Rover weten voor henzelf woonruimte te versieren. Nina heeft een mooie verrassing voor Shanti. Zoë wil van Rik weten waar haar t...

12-08-2019 17:12

Afl. 6055

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6055

JoJo wil bij het vlogteam, maar krijgt een onmogelijke toelatingsopdracht. Ludo lijkt van de aardbodem verdwenen. Shanti ziet dat Nina onwel wordt en raakt vervolgens zelf ook buiten westen. Is hier sprake van opzet? Nabil doet Rik een giga...

09-08-2019 17:16

Afl. 6054

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6054

Shanti is heel ongelukkig met een online filmpje. Sjors gaat met een concurrente de strijd aan om een huis. Als Kimberly onrecht ziet, komt ze doortastend in actie. Valentijn heeft zich in de nesten gewerkt. Nu moet hij kiezen: kortstondig ...

08-08-2019 17:16

Afl. 6053

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6053

Valentijn hoopt met Shanti samen te werken tegen Nina. Als dat niet naar zijn zin is, manipuleert hij haar. Rik moet zijn aandacht verdelen tussen Zoë en Daan. Als Janines onderzoek naar Billy dreigt vast te lopen, moet ze een alternatief p...

07-08-2019 17:19

Afl. 6052

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6052

Zoë probeert Nabil op haar af te laten knappen. Anton komt in een situatie waarin hij eerste hulp moet verrichten. Aysen krijgt slecht nieuws van Laura, maar er zit een positief randje aan. Rik liegt tegen de politie.

06-08-2019 17:09

Afl. 6051

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6051

Als het conflict tussen Rik en Daan uit de hand loopt, valt er een slachtoffer. Janine wordt uit haar eigen huis gezet. Valentijn en Rover gaan een weddenschap aan met Lucas. Lana wil een tussenjaar, maar Sjors heeft hele andere plannen.

05-08-2019 17:11

Afl. 6050

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6050

Nabil krijgt klappen. Lucas heeft de spierballen van Valentijn nodig. Daan is privédetective en komt iets op het spoor. Rik ziet onrecht en schakelt de autoriteiten in. Shanti vindt het moeilijk om met de pers om te gaan; dit gaat Nina een ...

02-08-2019 17:11

Afl. 6049

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6049

Rover wil hogerop en moet zich daarvoor aansluiten bij de vlog van Valentijn. Ludo onthult ten overstaan van pers en publiek wat hij de hele tijd al van plan was. Sjors en Amir zoeken een oplossing voor hun woningprobleem. Valentijn vraagt ...

01-08-2019 17:11

Afl. 6048

Goede Tijden, Slechte Tijden - Afl. 6048

Om verschillende redenen verheugen Ludo en Billy zich op de komende kunstveiling. Lana krijgt de uitslag van haar eindexamen: geslaagd of gezakt? Sjors en Amir bezichtigen een huis en zijn daar heel enthousiast over. Janine plaatst een onli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goede Tijden, Slechte Tijden bij Goede Tijden, Slechte Tijden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goede Tijden, Slechte Tijden. Heb je een uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist

Goede Tijden, Slechte Tijden (kortweg GTST) is de langstlopende soapserie op de Nederlandse televisie. De serie wordt sinds het begin, 1 oktober 1990, uitgezonden op de commerciële televisiezender RTL4. De serie speelt zich af in de fictieve stad Meerdijk.

Uitzending gemist van Goede Tijden, Slechte Tijden? Hier kun je alle uitzendingen van Goede Tijden, Slechte Tijden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 11:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!