Programma gemist?
mei 2017
05-03-2012 20:25

De tafel

Feuten - De tafel

Dramaserie De geldproblemen binnen Mercurius worden steeds groter, waardoor de jaarlijkse bierestafette in het water dreigt te vallen.

27-02-2012 20:25

Heil prins Alex!

Feuten - Heil prins Alex!

Dramaserie Ithaka organiseert een verkleedfeest vol extremen en Bram komt binnen de senaat steeds verder in het nauw.

20-02-2012 20:25

Welkom @ Ithaka?

Feuten - Welkom @ Ithaka?

Dramaserie De feuten moeten vechten voor een plek in een studentenhuis. Alex wil dolgraag bij Ithaka, maar zal daarvoor eerst Bram uit de problemen moeten helpen.

13-02-2012 20:25

Koelkasten en kutfeuten?

Feuten - Koelkasten en kutfeuten?

Dramaserie De ontgroeningen kunnen eindelijk beginnen! Bram moet zijn nieuwe leiderschap tonen, maar lijkt door niemand serieus te worden genomen. Charlie leert de schuwe prins Alex beter kennen.

06-02-2012 20:25

Praeses Wagtmans?

Feuten - Praeses Wagtmans?

Dramaserie In het geheim wordt Bram voorbereid op zijn nieuwe positie. Hij zal wel eerst een bizarre senaatsontgroening moeten ondergaan. Een woedende Olivier krijgt te horen dat alles hem zal worden afgenomen.

30-01-2012 20:25

Katers?

Feuten - Katers?

Dramaserie Na een gala vol zuipen, vechten en de arrestatie van Olivier de Ruyter, maakt Mercurius zich op voor hoog koninklijk bezoek. Iedereen loopt rond met een gigantische kater, Bram is vooral opgelucht.

14-08-2011 20:15

Aflevering 4

Feuten - Aflevering 4

Dramaserie Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. over het studentencorps. Bram is een slagerszoon uit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorps ingeschreven. Als eerstejaars moet Bram zich bewijzen bij een hechte club die drank en seks als belangrijkste bindmiddel lijken te hebben. Nadat hij bevriend raakt met de charismatische Olivier en zijn bloedmooie zus Marie-Claire, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Maar als de ontgroening dramatisch uit de hand loopt, komen Bram en zijn vrienden voor levensbepalende keuzes te staan. -Het is vader-kinddag op de vereniging. Hoewel Bram er onderuit probeerde te komen is hij gedwongen zijn vader uit te nodigen en rond te leiden in zijn nieuwe leven. Bram probeert angstvallig te voorkomen dat zijn vader hem voor schut zet, maar Joep gaat verder op onderzoek uit. Tijdens het grote feest op de sociëteit komt het tot een confrontatie tot de eens beste vrienden Joep en Bram. -Het gala is eindelijk aangebroken. Tot ieders stomme verbazing heeft Bram een prachtige date weten te strikken. Dit leidt tot vooral grote spanning tussen Bram en de bezitterige Olivier. Na een avond vol drank, seks en vechtpartijen sluit het net tussen de twee kemphanen. Het is tijd voor een laatste gevecht tussen leerling en meester, en dan eindelijk: de waarheid.

07-08-2011 20:15

Aflevering 3

Feuten - Aflevering 3

Dramaserie Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. over het studentencorps. Bram is een slagerszoon uit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorps ingeschreven. Als eerstejaars moet Bram zich bewijzen bij een hechte club die drank en seks als belangrijkste bindmiddel lijken te hebben. Nadat hij bevriend raakt met de charismatische Olivier en zijn bloedmooie zus Marie-Claire, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Maar als de ontgroening dramatisch uit de hand loopt, komen Bram en zijn vrienden voor levensbepalende keuzes te staan. -Onderzoek rondom het tragische ongeluk op het KMT-kamp leidt de politie naar Ithaka: Olivier moet zich melden op het bureau. Alsof dat nog niet erg genoeg is, moet hij ook nog met de billen bloot tegenover tientallen leden: hij heeft namelijk een SOA opgelopen waardoor een groot deel van de vereniging op controle moet bij de GGD. Bram en Marie-Claire delen een romantisch moment zonder het toeziend oog van Olivier. -De verjaardag van Olivier wordt traditioneel groots gevierd in het statige landhuis van zijn vader. Bram leert nu pas goed het rijke leven van de familie De Ruyter kennen en beseft dat hij hard zal moeten werken om deze weelde ooit te kunnen bereiken. De flirt die hij met Oliviers zus Marie-Claire heeft, leidt tot ongemakkelijke spanningen tussen de twee vrienden. Dan komt Joep op de proppen met een opzienbarende ontdekking.

31-07-2011 20:15

Aflevering 2

Feuten - Aflevering 2

Dramaserie Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. over het studentencorps. Bram is een slagerszoon uit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorps ingeschreven. Als eerstejaars moet Bram zich bewijzen bij een hechte club die drank en seks als belangrijkste bindmiddel lijken te hebben. Nadat hij bevriend raakt met de charismatische Olivier en zijn bloedmooie zus Marie-Claire, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Maar als de ontgroening dramatisch uit de hand loopt, komen Bram en zijn vrienden voor levensbepalende keuzes te staan. -Gepokt en gemazeld door de zware ontgroening treedt Bram toe tot het illustere gezelschap van Ithaka. Als huisnoviet moet hij een borrel organiseren die zijn zuur verdiende plek onderschrijft. Bram heeft geen idee waar hij moet beginnen: hij heeft geen geld, weinig vrienden en dan zit hem ook nog eens een journaliste op zijn nek met een aantal lastige vragen. -Net nu Bram zijn plekje leek te vinden in Ithaka krijgt hij weer de wind van voren. Een op het eerste gezicht onschuldig incidentje op de societeit doet een jarenoude rivaliteit tussen de huizen Ithaka en Vrijthof weer oplaaien. Bram komt hierdoor tegenover zijn beste vriend Joep te staan, die beiden moeten bewijzen wat ze 'waard zijn' voor hun huis.

24-07-2011 20:15

Welkom stelletje kutfeuten/Aflevering 2

Feuten - Welkom stelletje kutfeuten/Aflevering 2

Dramaserie. Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. Serie over het studentencorps. Bram is een slagerszoon uit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorps ingeschreven. Als eerstejaars moet Bram zich bewijzen bij een hechte club die drank en seks als belangrijkste bindmiddel lijken te hebben. Nadat hij bevriend raakt met de charismatische Olivier en zijn bloedmooie zus Marie-Claire, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Maar als de ontgroening dramatisch uit de hand loopt, komen Bram en zijn vrienden voor levensbepalende keuzes te staan. Afl.: Welkom stelletje kutfeuten/Aflevering 2. -Een warm onthaal is er niet bij voor de kersverse studenten van het corps. Bram komt er tijdens zijn eerste dagen op het ontgroeningkamp achter dat hij behoorlijk uit de toon valt. Hij heeft geen vrienden bij het corps en komt niet uit een rijk gezin. Ondanks de zware dagen maakt Bram voorzichtig zijn eerste vrienden, maar ook een paar vijanden. Wanneer de organisatie erachter komt dat Bram ze heeft voorgelogen, is hij helemaal de lul. -Bram heeft zichzelf in de kijker gespeeld bij een stel machtige, oudere leden. Hij krijgt een officieuze uitnodiging om bij huis Ithaka te komen. Het enige probleem is dat zijn grootste concurrent en mede-feut Freek Bolhuis zijn pijlen heeft gericht op dezelfde prestigieuze plek. Bram moet laten zien uit welk hout hij is gesneden om de plek te bemachtigen. Wat volgt is een ongenadig harde confrontatie.

20-12-2010 21:20

Aflevering 8

Feuten - Aflevering 8

Dramaserie Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. over het studentencorps. Bram is een slagerszoon uit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorps ingeschreven. Als eerstejaars moet Bram zich bewijzen bij een hechte club die drank en seks als belangrijkste bindmiddel lijken te hebben. Nadat hij bevriend raakt met de charismatische Olivier en zijn bloedmooie zus Marie-Claire, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Maar als de ontgroening dramatisch uit de hand loopt, komen Bram en zijn vrienden voor levensbepalende keuzes te staan. Het gala is eindelijk aangebroken. Tot ieders stomme verbazing heeft Bram een date weten te strikken. Dit leidt vooral tot grote spanning tussen Bram en de bezitterige Olivier. Na een avond vol drank, seks en vechtpartijen sluit het net tussen de twee kemphanen. Het is tijd voor een laatste gevecht tussen leerling en meester, en dan eindelijk: de waarheid.

13-12-2010 21:15

Aflevering 7

Feuten - Aflevering 7

Dramaserie Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. over het studentencorps. Bram is een slagerszoon uit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorps ingeschreven. Als eerstejaars moet Bram zich bewijzen bij een hechte club die drank en seks als belangrijkste bindmiddel lijken te hebben. Nadat hij bevriend raakt met de charismatische Olivier en zijn bloedmooie zus Marie-Claire, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Maar als de ontgroening dramatisch uit de hand loopt, komen Bram en zijn vrienden voor levensbepalende keuzes te staan. Het is vader-kinddag op de vereniging. Hoewel Bram er onderuit probeert te komen, is hij gedwongen zijn vader uit te nodigen en rond te leiden in zijn nieuwe leven. Bram probeert angstvallig te voorkomen dat zijn vader hem voor schut zet, maar Joep gooit roet in het eten. Tijdens het grote feest op de sociëteit komt het tot een confrontatie tot de eens beste vrienden Joep en Bram.

06-12-2010 21:15

Aflevering 6

Feuten - Aflevering 6

Dramaserie Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. over het studentencorps. Bram is een slagerszoon uit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorps ingeschreven. Als eerstejaars moet Bram zich bewijzen bij een hechte club die drank en seks als belangrijkste bindmiddel lijken te hebben. Nadat hij bevriend raakt met de charismatische Olivier en zijn bloedmooie zus Marie-Claire, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Maar als de ontgroening dramatisch uit de hand loopt, komen Bram en zijn vrienden voor levensbepalende keuzes te staan. De verjaardag van Olivier wordt traditioneel groots gevierd in het statige landhuis van zijn vader. Bram leert nu pas goed het rijke leven van de familie de Ruyter kennen en beseft dat hij hard zal moeten werken om deze weelde ooit te kunnen bereiken. De flirt die hij met Oliviers zus Marie-Clair heeft leidt tot ongemakkelijke spanningen tussen de twee vrienden. Dan komt Joep op de proppen met een opzienbarende ontdekking.

29-11-2010 21:20

Aflevering 5

Feuten - Aflevering 5

Dramaserie Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. over het studentencorps. Bram is een slagerszoon uit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorps ingeschreven. Als eerstejaars moet Bram zich bewijzen bij een hechte club die drank en seks als belangrijkste bindmiddel lijken te hebben. Nadat hij bevriend raakt met de charismatische Olivier en zijn bloedmooie zus Marie-Claire, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Maar als de ontgroening dramatisch uit de hand loopt, komen Bram en zijn vrienden voor levensbepalende keuzes te staan. Onderzoek rondom het tragische ongeluk op het KMT-kamp leidt de politie naar Ithaka: Olivier moet zich melden op het bureau. Alsof dat nog niet erg genoeg is moet hij ook nog met de billen bloot tegenover tientallen leden: hij heeft namelijk een soa opgelopen waardoor een groot deel van de vereniging op controle moet bij de GGD. Ondertussen delen Bram en Marie-Clair een romantisch moment zonder het toeziend oog van Olivier.

22-11-2010 21:15

Aflevering 4

Feuten - Aflevering 4

Dramaserie Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. over het studentencorps. Bram is een slagerszoon uit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorps ingeschreven. Als eerstejaars moet Bram zich bewijzen bij een hechte club die drank en seks als belangrijkste bindmiddel lijken te hebben. Nadat hij bevriend raakt met de charismatische Olivier en zijn bloedmooie zus Marie-Claire, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Maar als de ontgroening dramatisch uit de hand loopt, komen Bram en zijn vrienden voor levensbepalende keuzes te staan. Afl.: Feuten. Net nu Bram zijn plekje leek te vinden in Ithaka krijgt hij weer de wind van voren. Een op het eerste gezicht onschuldig incidentje op de sociëteit doet een jarenoude rivaliteit tussen de huizen Ithaka en Vrijthof weer oplaaien. Bram komt hierdoor tegenover zijn beste vriend Joep te staan en beiden moeten bewijzen wat ze 'waard zijn' voor hun huis.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Feuten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feuten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feuten bij Feuten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feuten. Heb je een uitzending van Feuten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feuten gemist

Dramaserie. Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. Serie over het studentencorps. Bram is een slagerszoonuit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorpsingeschreven. Als eerstejaars moet Bram zich bewijzen bij een hechte club die drank en seks als belangrijkstebindmiddel lijken te hebben. Nadat hij bevriend raakt met de charismatische Olivier en zijn bloedmooie zusMarie-Claire, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Maar als de ontgroening dramatisch uit de hand loopt, komen Bram enzijn vrienden voor levensbepalende keuzes te staan. Afl.: Welkom stelletje kutfeuten. Een warm onthaal is er niet bijvoor de kersverse studenten van het corps. Bram komt er tijdens zijn eerste dagen op het ontgroeningkamp achter dat hijbehoorlijk uit de toon valt. Hij heeft geen vrienden bij het corps en komt niet uit een rijk gezin. Ondanks de zwaredagen maakt Bram voorzichtig zijn eerste vrienden, maar ook een paar vijanden. Wanneer de organisatie erachter komt datBram ze heeft voorgelogen, is hij helemaal de lul.

Uitzending gemist van Feuten? Hier kun je alle uitzendingen van Feuten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 21-10-2013 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord