Programma gemist?

Dramaserie De met geldproblemen binnen Mercurius worden tijdens steeds tijdens groter, waardoor de jaarlijkse op tv bierestafette in het water op in dreigt te vallen.

Dramaserie Ithaka de organiseert een op tv verkleedfeest vol van extremen en Bram op komt binnen de senaat steeds verder uit in het tijdens nauw.

Dramaserie De feuten uit moeten vechten een voor een plek naar in een studentenhuis. door Alex wil dolgraag een bij Ithaka, maar een zal daarvoor tijdens eerst Bram uit de uit problemen moeten in helpen.

Dramaserie de De ontgroeningen kunnen uit eindelijk beginnen! Bram moet uit zijn een nieuwe leiderschap tonen, maar lijkt in door niemand een serieus te worden genomen. Charlie naar leert de een schuwe prins Alex beter het op kennen.

Dramaserie In het in geheim wordt een Bram van voorbereid op zijn nieuwe tijdens positie. Hij zal de wel eerst een bizarre senaatsontgroening naar moeten ondergaan. uit Een woedende Olivier krijgt door te horen door dat met alles hem zal worden een afgenomen.

Dramaserie Na in een gala vol een zuipen, op tv vechten en de arrestatie van op Olivier de Ruyter, in maakt Mercurius zich naar op voor hoog koninklijk met uit bezoek. Iedereen loopt rond met een in gigantische kater, Bram uit is vooral een opgelucht.

Dramaserie Met: Hanna naar Verboom, in Manuel Broekman, Tim Murck van e.a. over het met studentencorps. Bram is een van slagerszoon uit naar een klein uit dorp. Hij het loopt over van tijdens ambitie en heeft zich het met zijn jeugdvriend Joep bij een door het studentencorps ingeschreven. Als eerstejaars moet van Bram het zich bewijzen bij in een hechte club die drank door en seks tijdens als een belangrijkste bindmiddel lijken te het hebben. Nadat hij bevriend een raakt met de van charismatische Olivier en zijn door bloedmooie van zus Marie-Claire, ziet in de toekomst er rooskleurig een uit. een Maar als de ontgroening met dramatisch uit een de hand loopt, komen Bram tijdens en op zijn vrienden voor levensbepalende met keuzes te staan. in -Het is het vader-kinddag op de van vereniging. Hoewel Bram er onderuit door probeerde te uit komen is hij gedwongen zijn met vader door uit te met nodigen en rond te leiden in met zijn nieuwe in leven. tijdens Bram probeert angstvallig te uit voorkomen dat zijn naar vader hem van voor schut zet, maar op Joep gaat verder door op onderzoek tijdens uit. Tijdens het grote feest op op de sociëteit in komt het tot een op tv confrontatie een tot de eens beste vrienden op door Joep en Bram. -Het gala de is eindelijk aangebroken. van Tot op ieders stomme verbazing heeft Bram een in prachtige naar date weten te uit strikken. Dit leidt naar tot vooral een grote spanning tussen Bram in en de bezitterige Olivier. Na het tijdens een avond vol drank, seks en door in vechtpartijen sluit het op tv net tussen de op twee kemphanen. Het is tijd voor door een laatste met gevecht tussen leerling de en meester, door en dan eindelijk: de op waarheid.

Dramaserie van Met: Hanna in Verboom, Manuel Broekman, Tim het Murck e.a. van over het studentencorps. op Bram is een slagerszoon uit van een klein het dorp. Hij loopt de over van ambitie en heeft het op zich met zijn de jeugdvriend Joep bij het studentencorps ingeschreven. door Als in eerstejaars moet Bram zich naar bewijzen bij een een hechte club een die drank en naar seks als belangrijkste bindmiddel naar lijken op tv te hebben. Nadat hij bevriend door raakt op tv met de charismatische Olivier en zijn naar bloedmooie zus van Marie-Claire, een ziet de toekomst op er rooskleurig uit. Maar het als de op tv ontgroening dramatisch uit op tv de hand loopt, komen Bram en uit zijn de vrienden voor een levensbepalende keuzes te staan. tijdens -Onderzoek rondom het het tragische ongeluk op het KMT-kamp met leidt de politie op naar Ithaka: Olivier in moet zich melden door op het bureau. de Alsof dat nog uit niet uit erg genoeg is, uit moet hij met ook nog met de billen tijdens bloot tegenover tientallen op tv leden: hij heeft namelijk op een SOA opgelopen op tv door waardoor een groot deel in van de vereniging op controle op het moet bij de uit GGD. Bram en het Marie-Claire delen een romantisch moment de zonder het toeziend oog het van Olivier. -De met verjaardag van Olivier door wordt traditioneel groots het gevierd in het met statige in landhuis van in zijn vader. Bram leert naar nu pas goed het rijke met leven van uit de familie De de Ruyter kennen en uit beseft dat van hij hard zal door moeten werken om deze weelde in ooit te kunnen de bereiken. in De flirt die hij een met Oliviers zus Marie-Claire tijdens heeft, leidt tot met ongemakkelijke naar spanningen tussen door de twee vrienden. Dan met komt Joep op door de proppen met op een opzienbarende een ontdekking.

Dramaserie in Met: Hanna Verboom, Manuel door Broekman, Tim Murck e.a. uit over van het studentencorps. uit Bram is een slagerszoon uit een een tijdens klein dorp. Hij loopt met over van op ambitie en heeft zich van met zijn jeugdvriend op Joep bij het het studentencorps ingeschreven. het Als eerstejaars moet op tv Bram zich bewijzen uit bij een hechte club het die drank en seks als door belangrijkste bindmiddel lijken door te uit hebben. Nadat in hij bevriend raakt door met de charismatische Olivier en het zijn bloedmooie zus Marie-Claire, met met ziet de toekomst er op tv rooskleurig uit. Maar als de tijdens ontgroening met dramatisch uit de hand loopt, het komen in Bram en zijn vrienden door voor op tv levensbepalende keuzes te staan. -Gepokt en uit een gemazeld door de zware van ontgroening treedt het Bram toe tot het in illustere gezelschap van van Ithaka. Als huisnoviet de moet hij een borrel van organiseren die zijn zuur naar verdiende het plek onderschrijft. Bram tijdens heeft geen een idee waar hij moet op tv beginnen: hij de heeft geen geld, weinig vrienden en het dan de zit hem ook in nog eens in een journaliste op zijn nek met naar een aantal lastige op vragen. -Net nu tijdens op tv Bram zijn plekje leek van te vinden in Ithaka krijgt de hij het weer de wind van met voren. Een op uit het op eerste gezicht onschuldig incidentje naar op de de societeit doet een jarenoude rivaliteit in tussen de door huizen Ithaka en Vrijthof weer met door oplaaien. Bram komt hierdoor tijdens tegenover zijn een beste vriend Joep te staan, met die uit beiden moeten bewijzen wat ze 'waard uit zijn' voor hun een op huis.

Dramaserie. Met: Hanna een Verboom, op tv Manuel Broekman, Tim Murck tijdens e.a. Serie over op het studentencorps. Bram is de een slagerszoon de uit uit een klein dorp. Hij door loopt over het van ambitie en heeft tijdens zich met naar zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorps tijdens ingeschreven. Als eerstejaars met moet Bram de zich bewijzen uit bij een hechte club die een met drank en seks als belangrijkste bindmiddel van op lijken te hebben. van Nadat hij bevriend raakt met een de charismatische Olivier op tv en zijn bloedmooie uit zus Marie-Claire, ziet door de met toekomst er rooskleurig uit. Maar een als de ontgroening door dramatisch uit de in hand loopt, komen Bram een en het zijn vrienden voor levensbepalende een keuzes te in staan. Afl.: Welkom met stelletje kutfeuten/Aflevering het 2. -Een warm onthaal is er van niet bij op tv voor de in kersverse studenten van het corps. op tv op tv Bram komt er tijdens zijn eerste naar dagen op het het ontgroeningkamp een achter dat hij behoorlijk uit uit de toon valt. in Hij naar heeft geen vrienden bij van het corps en het komt niet met uit een rijk gezin. het Ondanks de zware dagen op maakt Bram van voorzichtig zijn op tv eerste vrienden, maar ook een uit uit paar vijanden. Wanneer de tijdens organisatie erachter tijdens komt dat Bram ze heeft op voorgelogen, is hij helemaal uit de een lul. -Bram heeft op zichzelf in de kijker gespeeld het tijdens bij een stel machtige, oudere leden. uit Hij uit krijgt een officieuze in uitnodiging om de bij huis Ithaka te komen. op Het enige probleem is van op dat zijn grootste concurrent en mede-feut tijdens van Freek Bolhuis zijn pijlen door heeft gericht op van dezelfde prestigieuze plek. Bram moet tijdens laten met zien uit welk hout met hij is de gesneden om de de plek te het bemachtigen. Wat volgt is een de ongenadig door harde confrontatie.

Dramaserie uit Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, een Tim Murck e.a. een over de het studentencorps. op tv Bram is een slagerszoon uit op tv een klein dorp. de Hij loopt over uit van ambitie en tijdens heeft zich met het zijn tijdens jeugdvriend Joep bij het studentencorps in ingeschreven. Als met eerstejaars moet Bram zich naar bewijzen bij een een hechte op tv club die drank en seks door als belangrijkste bindmiddel het lijken een te hebben. Nadat het hij bevriend raakt door met de charismatische Olivier en uit zijn bloedmooie het zus Marie-Claire, ziet de toekomst uit er rooskleurig uit. door Maar als in de ontgroening in dramatisch uit de met hand loopt, komen Bram en een zijn vrienden naar voor met levensbepalende keuzes te staan. Het gala door is tijdens eindelijk aangebroken. Tot ieders stomme van verbazing uit heeft Bram door een date weten te tijdens strikken. Dit op leidt vooral tot grote uit spanning tussen van Bram en de bezitterige Olivier. Na het een avond vol tijdens naar drank, seks en van vechtpartijen sluit het net tussen een de in twee kemphanen. Het een is tijd voor in een laatste gevecht uit tussen leerling en meester, op en dan eindelijk: uit de waarheid.

Dramaserie Met: Hanna met Verboom, Manuel Broekman, op tv Tim Murck e.a. tijdens over het de studentencorps. Bram een is een slagerszoon met uit een klein dorp. Hij met door loopt over van ambitie op tv en heeft zich met naar zijn jeugdvriend Joep met bij het studentencorps ingeschreven. de Als eerstejaars in moet naar Bram zich bewijzen bij een in hechte met club die drank en seks als een belangrijkste bindmiddel lijken in te hebben. het Nadat hij bevriend met raakt met een de charismatische Olivier de en zijn bloedmooie zus het Marie-Claire, ziet op tv de toekomst er rooskleurig in uit. Maar als de de ontgroening dramatisch uit de van de hand loopt, uit komen Bram en zijn vrienden naar voor op levensbepalende keuzes te staan. op tv Het is vader-kinddag op de met vereniging. van Hoewel Bram er op tv onderuit probeert te uit komen, is hij gedwongen tijdens zijn vader uit te uit nodigen en de rond te leiden de in zijn uit nieuwe leven. Bram probeert angstvallig tijdens van te voorkomen dat de zijn vader hem voor schut tijdens zet, maar Joep gooit met met roet in het eten. in Tijdens het tijdens grote feest op de in sociëteit komt het naar tot een confrontatie het tot de eens beste met vrienden Joep en uit Bram.

Dramaserie Met: met Hanna Verboom, Manuel Broekman, uit Tim Murck een e.a. over het studentencorps. de het Bram is een naar slagerszoon uit een klein dorp. Hij tijdens loopt over van van ambitie en heeft in zich van met zijn naar jeugdvriend Joep bij het studentencorps ingeschreven. uit de Als eerstejaars moet naar Bram zich bewijzen de bij een hechte club die drank een en seks het als belangrijkste bindmiddel lijken door te hebben. uit Nadat hij een bevriend raakt een met de charismatische Olivier en zijn naar bloedmooie zus Marie-Claire, het ziet de toekomst in er rooskleurig uit. de Maar als de van ontgroening de dramatisch uit de hand uit loopt, van komen Bram en zijn vrienden voor van levensbepalende keuzes door te in staan. De verjaardag naar van Olivier wordt traditioneel groots in gevierd in het statige door met landhuis van zijn uit vader. Bram leert in nu pas goed in het rijke leven van de familie het de Ruyter naar kennen en in beseft dat hij met hard zal een moeten werken om deze van weelde ooit te kunnen door bereiken. door De flirt die hij met het Oliviers zus op tv Marie-Clair heeft leidt tot door ongemakkelijke spanningen tussen de een met twee vrienden. Dan komt Joep op een de in proppen met een opzienbarende het ontdekking.

Dramaserie Met: Hanna door Verboom, door Manuel Broekman, Tim op tv Murck e.a. over de het studentencorps. Bram een is een slagerszoon een uit een klein in dorp. Hij loopt op tv over van ambitie de en heeft zich naar met zijn jeugdvriend Joep van bij het studentencorps ingeschreven. van Als eerstejaars moet naar Bram zich in bewijzen bij naar een hechte club op tv die drank op en seks als belangrijkste bindmiddel lijken met te hebben. Nadat door hij bevriend het raakt met de charismatische het Olivier en zijn de bloedmooie zus Marie-Claire, van ziet het de toekomst er de rooskleurig uit. Maar als naar de ontgroening van dramatisch uit de hand op loopt, komen Bram en naar in zijn vrienden voor levensbepalende op keuzes te staan. op Onderzoek rondom het door tragische ongeluk op het door KMT-kamp tijdens leidt de politie naar van Ithaka: Olivier van moet zich melden op het bureau. tijdens Alsof dat nog op tv niet erg op tv genoeg is op moet hij ook nog met in de billen het bloot tegenover tientallen leden: de hij heeft namelijk de een het soa opgelopen waardoor een groot een in deel van de vereniging een op controle moet bij de in GGD. van Ondertussen delen op Bram en Marie-Clair een romantisch moment op tv zonder het op toeziend oog tijdens van Olivier.

Dramaserie Met: de Hanna Verboom, Manuel het Broekman, Tim Murck tijdens e.a. over het studentencorps. van Bram naar is een slagerszoon uit een op klein dorp. de Hij loopt over van op tv ambitie tijdens en heeft zich met op zijn jeugdvriend Joep bij een het studentencorps ingeschreven. een Als eerstejaars de moet Bram zich bewijzen in uit bij een hechte club die in drank en tijdens seks als belangrijkste bindmiddel lijken van te hebben. door Nadat hij tijdens bevriend raakt met op tv de charismatische in Olivier en zijn bloedmooie zus het Marie-Claire, ziet de op tv toekomst er de rooskleurig uit. Maar als de de ontgroening de dramatisch uit het de hand loopt, komen Bram van en door zijn vrienden voor van levensbepalende keuzes te staan. Afl.: Feuten. een van Net nu Bram zijn van plekje leek te vinden in in Ithaka krijgt hij op tv weer de uit wind van voren. met Een uit op het eerste gezicht uit onschuldig incidentje op door de sociëteit doet met een jarenoude rivaliteit tussen uit de huizen Ithaka het en Vrijthof door weer oplaaien. Bram komt hierdoor met tegenover zijn in beste vriend Joep te met een staan en beiden tijdens moeten bewijzen wat ze 'waard op tv zijn' voor hun door huis.

oktober 2017
05-03-2012 20:25

De tafel

Feuten - De tafel

Dramaserie De geldproblemen binnen Mercurius worden steeds groter, waardoor de jaarlijkse bierestafette in het water dreigt te vallen.

27-02-2012 20:25

Heil prins Alex!

Feuten - Heil prins Alex!

Dramaserie Ithaka organiseert een verkleedfeest vol extremen en Bram komt binnen de senaat steeds verder in het nauw.

20-02-2012 20:25

Welkom @ Ithaka?

Feuten - Welkom @ Ithaka?

Dramaserie De feuten moeten vechten voor een plek in een studentenhuis. Alex wil dolgraag bij Ithaka, maar zal daarvoor eerst Bram uit de problemen moeten helpen.

13-02-2012 20:25

Koelkasten en kutfeuten?

Feuten - Koelkasten en kutfeuten?

Dramaserie De ontgroeningen kunnen eindelijk beginnen! Bram moet zijn nieuwe leiderschap tonen, maar lijkt door niemand serieus te worden genomen. Charlie leert de schuwe prins Alex beter kennen.

06-02-2012 20:25

Praeses Wagtmans?

Feuten - Praeses Wagtmans?

Dramaserie In het geheim wordt Bram voorbereid op zijn nieuwe positie. Hij zal wel eerst een bizarre senaatsontgroening moeten ondergaan. Een woedende Olivier krijgt te horen dat alles hem zal worden afgenomen.

30-01-2012 20:25

Katers?

Feuten - Katers?

Dramaserie Na een gala vol zuipen, vechten en de arrestatie van Olivier de Ruyter, maakt Mercurius zich op voor hoog koninklijk bezoek. Iedereen loopt rond met een gigantische kater, Bram is vooral opgelucht.

14-08-2011 20:15

Aflevering 4

Feuten - Aflevering 4

Dramaserie Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. over het studentencorps. Bram is een slagerszoon uit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorps ingeschreven. Als ...

07-08-2011 20:15

Aflevering 3

Feuten - Aflevering 3

Dramaserie Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. over het studentencorps. Bram is een slagerszoon uit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorps ingeschreven. Als ...

31-07-2011 20:15

Aflevering 2

Feuten - Aflevering 2

Dramaserie Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. over het studentencorps. Bram is een slagerszoon uit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorps ingeschreven. Als ...

24-07-2011 20:15

Welkom stelletje kutfeuten/Aflevering 2

Feuten - Welkom stelletje kutfeuten/Aflevering 2

Dramaserie. Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. Serie over het studentencorps. Bram is een slagerszoon uit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorps ingeschreve...

20-12-2010 21:20

Aflevering 8

Feuten - Aflevering 8

Dramaserie Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. over het studentencorps. Bram is een slagerszoon uit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorps ingeschreven. Als ...

13-12-2010 21:15

Aflevering 7

Feuten - Aflevering 7

Dramaserie Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. over het studentencorps. Bram is een slagerszoon uit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorps ingeschreven. Als ...

06-12-2010 21:15

Aflevering 6

Feuten - Aflevering 6

Dramaserie Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. over het studentencorps. Bram is een slagerszoon uit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorps ingeschreven. Als ...

29-11-2010 21:20

Aflevering 5

Feuten - Aflevering 5

Dramaserie Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. over het studentencorps. Bram is een slagerszoon uit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorps ingeschreven. Als ...

22-11-2010 21:15

Aflevering 4

Feuten - Aflevering 4

Dramaserie Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. over het studentencorps. Bram is een slagerszoon uit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorps ingeschreven. Als ...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Feuten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feuten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feuten bij Feuten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feuten. Heb je een uitzending van Feuten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feuten gemist

Dramaserie. Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. Serie over het studentencorps. Bram is een slagerszoonuit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorpsingeschreven. Als eerstejaars moet Bram zich bewijzen bij een hechte club die drank en seks als belangrijkstebindmiddel lijken te hebben. Nadat hij bevriend raakt met de charismatische Olivier en zijn bloedmooie zusMarie-Claire, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Maar als de ontgroening dramatisch uit de hand loopt, komen Bram enzijn vrienden voor levensbepalende keuzes te staan. Afl.: Welkom stelletje kutfeuten. Een warm onthaal is er niet bijvoor de kersverse studenten van het corps. Bram komt er tijdens zijn eerste dagen op het ontgroeningkamp achter dat hijbehoorlijk uit de toon valt. Hij heeft geen vrienden bij het corps en komt niet uit een rijk gezin. Ondanks de zwaredagen maakt Bram voorzichtig zijn eerste vrienden, maar ook een paar vijanden. Wanneer de organisatie erachter komt datBram ze heeft voorgelogen, is hij helemaal de lul.

Uitzending gemist van Feuten? Hier kun je alle uitzendingen van Feuten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 21-10-2013 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord