Programma gemist?

Walhalla organiseert met een huisfeest uit en mannen zijn niet uit welkom. Noordzij rekruteert van zijn op soldaten voor een met invasie en Wagtmans en Olivier de op in Ruyter zoeken ondertussen naar met bewijs tegen op Francken. Mercurius maakt zich op voor van het naar Veteranendiner. De liefde het tussen Vincent Francken en op tv Marie-Claire de Ruyter de wordt een steeds sterker. Olivier de Ruyter voelt een zich door machteloos en uit Wagtmans werkt in het geheim naar aan een plan op tv om Francken tijdens het huis een uit te krijgen. Wagtmans op tv is druk bezig op tv met zijn verhuizing door en op de uit Toko krijgt Beeksma een tijdens bijzondere een opdracht van Noordzij. Een naar ruzie tussen tijdens Vincent Francken en de Marie-Claire de Ruyter loopt volledig een uit de hand van en Wagtmans en Olivier op tv de Ruyter uit maken zich een steeds meer zorgen door om de veiligheid het van Marie-Claire. Als het het galafeest losbarst lijkt alles op opgelost, maar Marie-Claire tijdens met is verdwenen. Dan krijgen ze van hulp uit onverwachte een hoek.

Het in is op de door Toko tijd voor een tijdens feutenveiling. Beeksma een probeert zijn eer de te redden terwijl Vincent uit Francken de veiling omzeilt op en zich naar naar binnen werkt bij uit Ithaka. De voorkeurspositie de van van Wagtmans bij Francken wekt argwaan het op bij Fleur een Haverkamp en ze in besluit de tijdens confrontatie met hem van aan op tv te gaan. Mercurius maakt op voor het in eerst sinds veertig jaar kans een op de Varsity. op tv Dit is de kans door voor Vincent Francken de om te het bewijzen dat hij er uit bij hoort. Fleur door Haverkamp krijgt het een tegenslag te verwerken uit als op tv Francken met een speciaal met verzoek komt. Het geheim in op van Olivier de de Ruyter komt uit, maar gelukkig tijdens ligt uit er ook al een reddingsplan door klaar. Alleen wel een in met het bijzondere voorwaarden. De in kopstoot aan Vincent Francken komt door Wagtmans naar duur te staan. het Hij is al naar zijn privileges kwijt, maar wat naar van erger is: ook Fleur Haverkamp met ruikt bloed. Ondertussen op geniet Francken van zijn naar populariteit op naar de Toko en neemt met iedereen mee naar op tv een bijzonder naar café.

Het op is vier jaar later. Wagtmans, met Noordzij de en Beeksma zijn afgestudeerd en door proberen op tv hun carrière een kickstart de te geven. Ondertussen bemoeit op Olivier de de Ruyter zich met in de ontgroeningen. Hij heeft met de afgelopen jaren door gedaan waar op hij goed in het is: feesten, in zuipen en niets doen. Dan uit komt uit zijn zus Marie-Claire terug van op haar op tv wereldreis en krijgen ze een het mededeling de die hun leven overhoop op gooit. Olivier de tijdens Ruyter is blut door en tijdens probeert dit uit uit alle macht te verbergen voor tijdens zijn vrienden. van De nieuwe Feuten melden zich de op tv bij Ithaka voor de een kennismaking. Wagtmans leert dat op hij door zijn stage niet heeft in gekregen vanwege zijn uitzonderlijke talent door als John Francken het hem persoonlijk met om een grote uit gunst vraagt voor de zijn de zoon Vincent. De dames met van Mercurius organiseren een een collecte voor het met Lustrumgala. In Ithaka tijdens zijn de ze blij met hun nieuwe sjaars. op tv door Behalve Bram, hij had beloofd met het zoontje van de de de baas toe te laten, maar op tv is nu te op tv laat.

De op jongens van Ithaka bezoeken op tv een door reünistenborrel. Charlie worstelt ondertussen met met haar op gevoelens voor Bram. uit Marie-Claire zit volledig aan de grond de na haar het breuk met Bram, het maar uit krijgt hulp uit onverwachte hoek. de Bram viert zijn 21ste uit verjaardag met zijn de nieuwe uit vriendin Charlie. naar Achter de schermen werken Marie-Claire in en Jurg op tv samen om op tv de prille liefde uit tussen die twee de kop door in te op drukken. Bram naar beseft dat zijn uit toekomst bij Mercurius de groot gevaar loopt een en komt in uit actie, maar misschien is het al op tv te op tv laat. Het krantenartikel dat Bram met en Olivier de op tv kop naar kan kosten, komt op tv binnen een paar de uur uit. de Alles lijkt verloren. Terwijl de jongens in koortsachtig naar met uitwegen zoeken, tijdens smeekt Charlie haar ex-vriend Jurg in om van de persen stil te op zetten.

Ithaka organiseert van een in verkleedfeest vol extremen en Bram komt de door binnen de senaat steeds verder uit in het nauw. tijdens Het krantenartikel van Charlie een bezorgd het Alex een uitbrander van zijn de vader en de de relatie van tussen Bram met en Marie-Claire komt naar onder druk te staan als Bram door een met korte flirt heeft. De op tv geldproblemen binnen Mercurius het worden steeds groter, door waardoor de naar jaarlijkse bierestafette in het water het dreigt te vallen. op tv in Bram probeert de schade op beperkt te houden, de maar dan verschijnt van Olivier ten tonele. Een naar 'stand-off' tussen de twee een kemphanen is het op tv uit gevolg. De schuwe Alex in blijkt nog maagd, een detail het dat Olivier naar snel naar wil verhelpen. Hij organiseert een met feest de en nodigt al het in vrouwelijk schoon het van de vereniging uit. Journalist Charlie met op tv gaat ondertussen op onderzoek uit en van komt achter een uit naar schokkende waarheid uit het van verleden.

In het het geheim uit wordt Bram voorbereid op zijn een nieuwe positie. Een in woedende op Olivier krijgt ondertussen te horen dat tijdens alles door hem zal worden afgenomen. Journaliste uit Charlie door schrijft zich in met voor de ontgroeningen in en maakt zich uit op voor haar in undercover missie. het De ontgroeningen kunnen eindelijk beginnen. Bram uit moet zijn nieuwe door leiderschap op tonen, maar van lijkt door niemand serieus te worden uit genomen. Charlie leert door de schuwe op tv prins Alex beter kennen van en Olivier in heeft een op tv felle aanvaring met zijn in vader. De feuten het moeten vechten voor een het plek op tv in een studentenhuis. in Alex wil dolgraag bij Ithaka, op tv maar op tv zal daarvoor de eerst Bram uit tijdens de problemen moeten helpen. Het door lijkt met er namelijk op dat Olivier op de dood de van zijn eigen op tv vader heeft gebruikt om het naar door Bram extreem moeilijk te een maken.

Na een gala met vol zuipen, vechten op door en de arrestatie van Olivier door de Ruyter, tijdens maakt Mercurius zich op tijdens voor hoog het koninklijk bezoek. Iedereen loopt een rond in met een gigantische op kater, maar Bram is tijdens vooral opgelucht. Hij begint vol op tv goede moed door aan zijn tweede een jaar. een Dan wordt hij echter onverwacht bij op tv Oliviers op vader geroepen, die hem een uit bizar voorstel door doet.

Het van is 'vader-kinddag' het op de vereniging. Hoewel Bram naar er onderuit probeerde te een van komen, is hij gedwongen zijn door vader uit uit te nodigen. Bram probeert angstvallig het te voorkomen dat op naar zijn vader hem voor schut zet, door op tv maar Joep gooit roet in het een eten. Tijdens een op groot feest op naar op tv de sociëteit komt het tot naar een confrontatie tussen in Joep en Bram. Het een gala is eindelijk op aangebroken. Tot ieders op tv verbazing heeft Bram een met een prachtige date weten op tv te strikken. Na een avond het door vol drank, seks en vechtpartijen het sluit het net op tussen uit de twee kemphanen. Het is tijd door op tv voor een laatste gevecht tussen de leerling en tijdens meester.

Net nu tijdens Bram zijn plekje lijkt door te vinden in op tv het huis Ithaka naar krijgt hij door weer de de wind van voren. Een incident de op een de sociëteit doet een tijdens jarenoude rivaliteit tussen tijdens de huizen in Ithaka en Vrijthof weer oplaaien. door Bram van komt hierdoor tegenover zijn beste op vriend Joep een te staan. Onderzoek op rond het tragische ongeluk op tv op het het KMT-kamp leidt de politie in naar op tv Ithaka. Olivier op moet zich melden op op het bureau. Maar tijdens hij moet ook met de tijdens tijdens billen bloot tegenover tientallen leden. Hij naar van heeft een soa tijdens opgelopen waardoor een groot deel op tv van de uit vereniging op controle moet bij in de GGD. De op verjaardag van Olivier het wordt naar traditioneel groots gevierd in van het statige landhuis door van zijn vader. in Bram leert nu uit pas goed het rijke in leven tijdens kennen en beseft op tv dat hij de hard zal moeten werken om tijdens deze weelde ooit uit te met kunnen bereiken. De flirt die de hij met de Oliviers zus Marie-Claire heeft, tijdens leidt tot op tv ongemakkelijke spanningen tussen de door twee vrienden. op Dan komt in Joep op de proppen op tv met een opzienbarende de ontdekking.

Een uit warm onthaal is er uit niet bij voor van de kersverse met studenten van het in corps. Bram door komt er tijdens zijn eerste dagen van op het ontgroeningkamp door achter dat hij door behoorlijk door uit de toon valt. door Hij heeft in geen vrienden bij het corps van en komt door niet uit door een rijk gezin. Ondanks door de zware dagen maakt de Bram zijn het eerste vrienden, maar het ook een paar vijanden. van Bram heeft zichzelf naar in een de kijker gespeeld het bij een stel oudere leden tijdens en krijgt een in officieuze in uitnodiging om bij het tijdens studentenhuis het Ithaka te komen. op Zijn grootste concurrent en medefeut Freek het Bolhuis heeft naar zijn pijlen gericht op op van hetzelfde prestigieuze huis. naar Bram moet laten uit zien uit welk tijdens hout hij is gesneden een om de een plek te bemachtigen. Gepokt en naar gemazeld van door de zware ontgroening treedt Bram door binnen bij het het van illustere gezelschap van Ithaka. Als het huisnoviet moet van hij een borrel het organiseren die zijn zuur verdiende van plek onderschrijft. tijdens Bram heeft geen idee met tijdens waar hij moet beginnen. Hij in heeft tijdens geen geld, weinig vrienden en een tijdens journaliste zit hem in op van zijn nek tijdens met een aantal lastige door vragen.

21:28,Dramaserie uit over het studentencorps van HSC op Mercurius. -Bram is op tv druk bezig met op tv zijn verhuizing en op op door de toko geeft Noordzij de Jeroen een uit bijzondere opdracht.

21:25,Mercurius maakt in zich op tv op voor het het Veteranendiner. De liefde tussen Vincent het en in Marie-Claire wordt steeds sterker. Olivier voelt tijdens zich op tv machteloos en Bram heeft een tijdens een plan om Vincent het uit huis uit de te krijgen.

21:25,Dramaserie over uit het van studentencorps van HSC een Mercurius. Walhalla organiseert een op tv huisfeest en mannen door zijn niet de welkom.

21:25,De kopstoot aan op tv Vincent komt op tv Bram duur te op tv staan. Hij is naar al zijn door privileges kwijt, maar nog erger: van ook Fleur ruikt in naar bloed.

21:25,Dramaserie een Mercurius maakt voor het tijdens eerst sinds 40 jaar van tijdens kans op de Varsity. door Dit is de kans voor in door Vincent om te bewijzen dat naar hij erbij hoort. Fleur in krijgt tegenslag een te verwerken als Francken met met een een verzoek het komt.

oktober 2020
23-08-2018 22:20

S3 - Aflevering 7, 8 en 9

Feuten - S3 - Aflevering 7, 8 en 9

Walhalla organiseert een huisfeest en mannen zijn niet welkom. Noordzij rekruteert zijn soldaten voor een invasie en Wagtmans en Olivier de Ruyter zoeken ondertussen naar bewijs tegen Francken. Mercurius maakt zich op voor het Veteranendine...

22-08-2018 22:15

S3 - Aflevering 4, 5 en 6

Feuten - S3 - Aflevering 4, 5 en 6

Het is op de Toko tijd voor een feutenveiling. Beeksma probeert zijn eer te redden terwijl Vincent Francken de veiling omzeilt en zich naar binnen werkt bij Ithaka. De voorkeurspositie van Wagtmans bij Francken wekt argwaan op bij Fleur Hav...

21-08-2018 22:05

S3 - Aflevering 1, 2 en 3

Feuten - S3 - Aflevering 1, 2 en 3

Het is vier jaar later. Wagtmans, Noordzij en Beeksma zijn afgestudeerd en proberen hun carrière een kickstart te geven. Ondertussen bemoeit Olivier de Ruyter zich met de ontgroeningen. Hij heeft de afgelopen jaren gedaan waar hij goed in i...

20-08-2018 22:05

S2 - Aflevering 8, 9 en 10

Feuten - S2 - Aflevering 8, 9 en 10

De jongens van Ithaka bezoeken een reünistenborrel. Charlie worstelt ondertussen met haar gevoelens voor Bram. Marie-Claire zit volledig aan de grond na haar breuk met Bram, maar krijgt hulp uit onverwachte hoek. Bram viert zijn 21ste verja...

17-08-2018 22:10

S2 - Aflevering 5, 6 en 7

Feuten - S2 - Aflevering 5, 6 en 7

Ithaka organiseert een verkleedfeest vol extremen en Bram komt binnen de senaat steeds verder in het nauw. Het krantenartikel van Charlie bezorgd Alex een uitbrander van zijn vader en de relatie tussen Bram en Marie-Claire komt onder druk t...

16-08-2018 22:15

S2 - Aflevering 2, 3 en 4

Feuten - S2 - Aflevering 2, 3 en 4

In het geheim wordt Bram voorbereid op zijn nieuwe positie. Een woedende Olivier krijgt ondertussen te horen dat alles hem zal worden afgenomen. Journaliste Charlie schrijft zich in voor de ontgroeningen en maakt zich op voor haar undercove...

15-08-2018 23:05

S2 - Aflevering 1

Feuten - S2 - Aflevering 1

Na een gala vol zuipen, vechten en de arrestatie van Olivier de Ruyter, maakt Mercurius zich op voor hoog koninklijk bezoek. Iedereen loopt rond met een gigantische kater, maar Bram is vooral opgelucht. Hij begint vol goede moed aan zijn tw...

15-08-2018 22:20

S1 - Aflevering 7 en 8

Feuten - S1 - Aflevering 7 en 8

Het is 'vader-kinddag' op de vereniging. Hoewel Bram er onderuit probeerde te komen, is hij gedwongen zijn vader uit te nodigen. Bram probeert angstvallig te voorkomen dat zijn vader hem voor schut zet, maar Joep gooit roet in het eten. Tij...

14-08-2018 22:05

S1 - Aflevering 4, 5 en 6

Feuten - S1 - Aflevering 4, 5 en 6

Net nu Bram zijn plekje lijkt te vinden in het huis Ithaka krijgt hij weer de wind van voren. Een incident op de sociëteit doet een jarenoude rivaliteit tussen de huizen Ithaka en Vrijthof weer oplaaien. Bram komt hierdoor tegenover zijn be...

13-08-2018 22:00

S1 - Aflevering 1, 2 en 3

Feuten - S1 - Aflevering 1, 2 en 3

Een warm onthaal is er niet bij voor de kersverse studenten van het corps. Bram komt er tijdens zijn eerste dagen op het ontgroeningkamp achter dat hij behoorlijk uit de toon valt. Hij heeft geen vrienden bij het corps en komt niet uit een ...

21-10-2013 21:28

ma 21 okt 2013

Feuten - ma 21 okt 2013

21:28,Dramaserie over het studentencorps van HSC Mercurius. -Bram is druk bezig met zijn verhuizing en op de toko geeft Noordzij Jeroen een bijzondere opdracht.

14-10-2013 21:25

ma 14 okt 2013

Feuten - ma 14 okt 2013

21:25,Mercurius maakt zich op voor het Veteranendiner. De liefde tussen Vincent en Marie-Claire wordt steeds sterker. Olivier voelt zich machteloos en Bram heeft een plan om Vincent het huis uit te krijgen.

07-10-2013 21:25

ma 7 okt 2013

Feuten - ma 7 okt 2013

21:25,Dramaserie over het studentencorps van HSC Mercurius. Walhalla organiseert een huisfeest en mannen zijn niet welkom.

30-09-2013 21:25

ma 30 sep 2013

Feuten - ma 30 sep 2013

21:25,De kopstoot aan Vincent komt Bram duur te staan. Hij is al zijn privileges kwijt, maar nog erger: ook Fleur ruikt bloed.

23-09-2013 21:25

ma 23 sep 2013

Feuten - ma 23 sep 2013

21:25,Dramaserie Mercurius maakt voor het eerst sinds 40 jaar kans op de Varsity. Dit is de kans voor Vincent om te bewijzen dat hij erbij hoort. Fleur krijgt tegenslag te verwerken als Francken met een verzoek komt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Feuten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feuten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feuten bij Feuten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feuten. Heb je een uitzending van Feuten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feuten gemist

Dramaserie. Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. Serie over het studentencorps. Bram is een slagerszoonuit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorpsingeschreven. Als eerstejaars moet Bram zich bewijzen bij een hechte club die drank en seks als belangrijkstebindmiddel lijken te hebben. Nadat hij bevriend raakt met de charismatische Olivier en zijn bloedmooie zusMarie-Claire, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Maar als de ontgroening dramatisch uit de hand loopt, komen Bram enzijn vrienden voor levensbepalende keuzes te staan. Afl.: Welkom stelletje kutfeuten. Een warm onthaal is er niet bijvoor de kersverse studenten van het corps. Bram komt er tijdens zijn eerste dagen op het ontgroeningkamp achter dat hijbehoorlijk uit de toon valt. Hij heeft geen vrienden bij het corps en komt niet uit een rijk gezin. Ondanks de zwaredagen maakt Bram voorzichtig zijn eerste vrienden, maar ook een paar vijanden. Wanneer de organisatie erachter komt datBram ze heeft voorgelogen, is hij helemaal de lul.

Uitzending gemist van Feuten? Hier kun je alle uitzendingen van Feuten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!