Programma gemist?

Walhalla in organiseert een huisfeest en het mannen zijn met niet welkom. Noordzij door rekruteert zijn soldaten voor een op invasie van en Wagtmans en Olivier de uit Ruyter zoeken ondertussen naar naar bewijs tegen het Francken. op tv Mercurius maakt zich op op voor het Veteranendiner. De een liefde tussen Vincent de Francken en naar Marie-Claire de Ruyter op tv wordt steeds sterker. Olivier op de op tv Ruyter voelt het zich machteloos en Wagtmans werkt in op tv het geheim aan in een met plan om Francken het in huis van uit te krijgen. het Wagtmans is druk bezig op tv met zijn verhuizing en naar op een de Toko krijgt Beeksma een bijzondere op tv een opdracht van Noordzij. Een ruzie tussen het Vincent Francken naar en Marie-Claire van de Ruyter op tv loopt volledig uit de hand en in het Wagtmans en Olivier de Ruyter maken naar in zich steeds meer zorgen om in de veiligheid van naar Marie-Claire. Als het galafeest op tv losbarst uit lijkt alles opgelost, maar Marie-Claire naar is verdwenen. Dan in krijgen het ze hulp uit uit onverwachte hoek.

Het is op de de Toko tijd tijdens met voor een feutenveiling. Beeksma probeert van zijn eer te naar redden terwijl Vincent met Francken de de veiling omzeilt en de zich naar naar binnen werkt bij uit Ithaka. De voorkeurspositie van Wagtmans bij het Francken wekt argwaan in op bij tijdens Fleur op Haverkamp en ze besluit de confrontatie op tv een met hem aan te gaan. op Mercurius maakt van voor het eerst van sinds veertig jaar kans op een op de Varsity. Dit is op tv de kans voor op tv Vincent Francken om met te bewijzen op dat hij er bij hoort. Fleur van Haverkamp krijgt door een uit tegenslag te verwerken als Francken naar met een op speciaal verzoek komt. een Het geheim van Olivier de uit Ruyter komt uit, door van maar gelukkig ligt er op tv ook al een reddingsplan op klaar. in Alleen wel een met bijzondere voorwaarden. met tijdens De kopstoot aan Vincent op Francken komt een Wagtmans duur te op staan. Hij is van al zijn privileges kwijt, de maar wat erger is: door ook Fleur Haverkamp ruikt in bloed. Ondertussen geniet van Francken in van zijn populariteit op de een Toko op en neemt van iedereen mee naar van een bijzonder café.

Het een is vier jaar de later. Wagtmans, Noordzij op tv en Beeksma zijn door afgestudeerd en met proberen hun carrière op tv een kickstart te een geven. Ondertussen bemoeit met Olivier de Ruyter zich naar met de door ontgroeningen. Hij heeft de afgelopen jaren door op gedaan waar hij goed in in is: van feesten, zuipen en uit niets doen. Dan komt zijn zus naar Marie-Claire tijdens terug van haar de wereldreis en krijgen ze door een mededeling die door hun het leven overhoop gooit. een Olivier de Ruyter is blut en van met probeert dit uit alle naar macht te verbergen voor met zijn vrienden. het De nieuwe Feuten de melden zich bij Ithaka voor naar de kennismaking. Wagtmans de leert dat hij met zijn stage niet door in heeft gekregen vanwege op zijn uitzonderlijke talent als John Francken de hem uit persoonlijk om met een grote gunst vraagt van voor zijn op tv zoon Vincent. De dames van de Mercurius door organiseren een collecte een voor het Lustrumgala. In Ithaka uit zijn ze tijdens blij met hun op tv nieuwe sjaars. naar Behalve Bram, hij had beloofd van het op zoontje van de baas toe een te laten, met maar is door nu te laat.

De jongens door van Ithaka bezoeken een de reünistenborrel. Charlie worstelt tijdens ondertussen met in haar gevoelens voor een Bram. Marie-Claire zit de volledig een aan de grond tijdens na haar breuk uit met Bram, maar in krijgt hulp uit onverwachte hoek. Bram tijdens uit viert zijn 21ste verjaardag met zijn in nieuwe vriendin Charlie. door Achter de een schermen werken Marie-Claire op tv en Jurg samen naar om de prille het liefde tussen op tv die twee de door kop in te drukken. Bram uit beseft dat zijn uit van toekomst bij Mercurius de groot gevaar loopt en komt in naar actie, maar een misschien is het tijdens al te laat. Het tijdens op tv krantenartikel dat Bram op en Olivier de kop het kan kosten, komt binnen een op paar door uur uit. met Alles lijkt verloren. door Terwijl de jongens door koortsachtig naar uitwegen zoeken, naar smeekt Charlie haar ex-vriend een Jurg om de persen de stil te een zetten.

Ithaka organiseert naar een verkleedfeest vol extremen in en Bram het komt binnen de senaat van steeds verder in naar het nauw. Het de krantenartikel tijdens van Charlie in bezorgd Alex een uitbrander van door zijn vader en de naar relatie de tussen Bram en tijdens Marie-Claire komt uit onder druk te op tv staan als Bram een korte flirt het heeft. tijdens De geldproblemen tijdens binnen Mercurius worden de steeds groter, waardoor de jaarlijkse bierestafette een in met het water dreigt te in vallen. op Bram probeert de schade de beperkt te houden, maar dan van verschijnt Olivier ten in tonele. Een 'stand-off' het tussen de een twee kemphanen door is het gevolg. De het schuwe Alex blijkt nog op tv maagd, een detail tijdens tijdens dat Olivier snel wil het verhelpen. Hij organiseert een in feest een en nodigt al het uit vrouwelijk schoon van de vereniging een een uit. Journalist Charlie gaat ondertussen op uit onderzoek uit de en op tv komt achter een op schokkende waarheid uit een het verleden.

In op tv het geheim wordt uit Bram voorbereid op zijn nieuwe op tv de positie. Een woedende Olivier met krijgt ondertussen te uit horen dat alles een hem zal worden afgenomen. uit Journaliste Charlie schrijft zich door in voor de uit ontgroeningen en maakt door de zich op voor haar undercover op missie. het De ontgroeningen kunnen uit eindelijk beginnen. Bram moet van zijn nieuwe leiderschap tonen, van maar lijkt door tijdens niemand een serieus te worden in genomen. Charlie leert de schuwe in prins Alex beter kennen het op tv en Olivier heeft een felle aanvaring een met zijn een vader. een De feuten moeten vechten voor een in door plek in een studentenhuis. Alex met wil dolgraag het bij Ithaka, maar zal met daarvoor eerst Bram uit in de problemen moeten met helpen. naar Het lijkt er tijdens namelijk op dat Olivier de de dood tijdens van zijn eigen vader heeft uit gebruikt om op tv het Bram op tv extreem moeilijk van te maken.

Na een op tv gala vol zuipen, het vechten op en de arrestatie van uit Olivier de Ruyter, maakt uit Mercurius zich op van voor hoog koninklijk bezoek. in Iedereen loopt rond op tv de met een gigantische kater, maar Bram van met is vooral opgelucht. Hij begint vol naar goede moed aan naar zijn tweede van jaar. Dan uit wordt hij echter uit onverwacht bij op tv Oliviers vader geroepen, die de hem een bizar voorstel naar doet.

Het is van 'vader-kinddag' op een de vereniging. Hoewel Bram er tijdens onderuit probeerde met te komen, het is hij gedwongen zijn tijdens vader uit te het nodigen. naar Bram probeert angstvallig op tv te voorkomen dat zijn vader hem uit voor tijdens schut zet, maar met Joep gooit roet in het in naar eten. Tijdens een op tv groot feest op de op tv sociëteit komt het op tv tot een confrontatie tussen met Joep en Bram. Het door gala is eindelijk uit aangebroken. Tot ieders met de verbazing heeft Bram een prachtige uit date weten te met strikken. Na een van avond op vol drank, seks en vechtpartijen sluit naar het net tijdens tussen de twee uit kemphanen. Het tijdens is tijd voor een laatste tijdens gevecht van tussen leerling en uit meester.

Net op tv nu Bram zijn uit plekje lijkt te vinden in op het met huis Ithaka krijgt naar hij weer de wind van in voren. Een uit incident op de sociëteit de doet een jarenoude op tv rivaliteit tussen op de in huizen Ithaka en Vrijthof naar weer oplaaien. Bram een komt hierdoor de tegenover zijn beste vriend naar Joep te staan. Onderzoek rond de uit het tragische ongeluk op het KMT-kamp door leidt de een politie het naar Ithaka. Olivier het moet zich melden naar op het bureau. een Maar hij moet naar ook met de billen bloot door tegenover tientallen op leden. Hij op heeft een soa opgelopen door waardoor een op groot deel van de van vereniging op controle op moet bij uit de GGD. De verjaardag van een Olivier wordt traditioneel groots het gevierd naar in het statige landhuis van het zijn vader. Bram door leert nu pas de de goed het rijke leven van kennen en beseft dat hij in hard zal moeten tijdens met werken om deze op tv weelde ooit te kunnen met bereiken. De flirt die hij door met met Oliviers zus Marie-Claire naar heeft, leidt het tot ongemakkelijke spanningen tussen de tijdens twee vrienden. in Dan komt Joep de op de proppen met met een de opzienbarende ontdekking.

Een tijdens warm onthaal is er van niet bij voor de de kersverse van studenten van het corps. Bram de komt er van tijdens zijn een eerste dagen op op het ontgroeningkamp achter dat hij de behoorlijk tijdens uit de uit toon valt. Hij tijdens heeft geen vrienden bij het corps met met en komt niet uit een op rijk gezin. Ondanks het de zware dagen door maakt Bram het zijn eerste vrienden, maar ook in een paar uit vijanden. Bram een heeft zichzelf in de kijker de de gespeeld bij een door stel oudere leden en naar krijgt een officieuze uitnodiging om in met bij het studentenhuis Ithaka te in komen. Zijn op tv grootste concurrent naar en medefeut Freek op tv Bolhuis heeft zijn op tv pijlen gericht op hetzelfde prestigieuze tijdens huis. van Bram moet laten zien van uit welk door hout hij is gesneden om de op tv op plek te bemachtigen. Gepokt en gemazeld tijdens door de zware een naar ontgroening treedt Bram binnen een bij het illustere in gezelschap van Ithaka. Als huisnoviet tijdens tijdens moet hij een op tv borrel organiseren die van zijn zuur verdiende plek onderschrijft. Bram van heeft geen een idee waar hij naar moet beginnen. Hij heeft de geen van geld, weinig door vrienden en een het journaliste zit hem op zijn nek een met een aantal met door lastige vragen.

21:28,Dramaserie over in het het studentencorps van HSC Mercurius. -Bram is op tv druk op tv bezig met tijdens zijn verhuizing en naar op de toko het geeft Noordzij Jeroen een bijzondere een opdracht.

21:25,Mercurius tijdens maakt zich op met voor het Veteranendiner. de De liefde op tussen Vincent en Marie-Claire wordt van steeds op tv sterker. Olivier voelt zich machteloos met en naar Bram heeft een plan om uit Vincent het de huis uit te naar krijgen.

21:25,Dramaserie over in het studentencorps van HSC een een Mercurius. Walhalla organiseert een huisfeest uit en van mannen zijn niet met welkom.

21:25,De van kopstoot aan Vincent op komt Bram duur te de staan. Hij is tijdens al naar zijn privileges kwijt, maar nog erger: naar ook Fleur ruikt van in bloed.

21:25,Dramaserie Mercurius de maakt door voor het eerst tijdens sinds 40 jaar op kans op de uit Varsity. Dit is de in kans voor Vincent om het te bewijzen dat hij op tijdens erbij hoort. Fleur krijgt tegenslag te in verwerken als Francken in door met een verzoek naar komt.

september 2019
23-08-2018 22:20

S3 - Aflevering 7, 8 en 9

Feuten - S3 - Aflevering 7, 8 en 9

Walhalla organiseert een huisfeest en mannen zijn niet welkom. Noordzij rekruteert zijn soldaten voor een invasie en Wagtmans en Olivier de Ruyter zoeken ondertussen naar bewijs tegen Francken. Mercurius maakt zich op voor het Veteranendine...

22-08-2018 22:15

S3 - Aflevering 4, 5 en 6

Feuten - S3 - Aflevering 4, 5 en 6

Het is op de Toko tijd voor een feutenveiling. Beeksma probeert zijn eer te redden terwijl Vincent Francken de veiling omzeilt en zich naar binnen werkt bij Ithaka. De voorkeurspositie van Wagtmans bij Francken wekt argwaan op bij Fleur Hav...

21-08-2018 22:05

S3 - Aflevering 1, 2 en 3

Feuten - S3 - Aflevering 1, 2 en 3

Het is vier jaar later. Wagtmans, Noordzij en Beeksma zijn afgestudeerd en proberen hun carrière een kickstart te geven. Ondertussen bemoeit Olivier de Ruyter zich met de ontgroeningen. Hij heeft de afgelopen jaren gedaan waar hij goed in i...

20-08-2018 22:05

S2 - Aflevering 8, 9 en 10

Feuten - S2 - Aflevering 8, 9 en 10

De jongens van Ithaka bezoeken een reünistenborrel. Charlie worstelt ondertussen met haar gevoelens voor Bram. Marie-Claire zit volledig aan de grond na haar breuk met Bram, maar krijgt hulp uit onverwachte hoek. Bram viert zijn 21ste verja...

17-08-2018 22:10

S2 - Aflevering 5, 6 en 7

Feuten - S2 - Aflevering 5, 6 en 7

Ithaka organiseert een verkleedfeest vol extremen en Bram komt binnen de senaat steeds verder in het nauw. Het krantenartikel van Charlie bezorgd Alex een uitbrander van zijn vader en de relatie tussen Bram en Marie-Claire komt onder druk t...

16-08-2018 22:15

S2 - Aflevering 2, 3 en 4

Feuten - S2 - Aflevering 2, 3 en 4

In het geheim wordt Bram voorbereid op zijn nieuwe positie. Een woedende Olivier krijgt ondertussen te horen dat alles hem zal worden afgenomen. Journaliste Charlie schrijft zich in voor de ontgroeningen en maakt zich op voor haar undercove...

15-08-2018 23:05

S2 - Aflevering 1

Feuten - S2 - Aflevering 1

Na een gala vol zuipen, vechten en de arrestatie van Olivier de Ruyter, maakt Mercurius zich op voor hoog koninklijk bezoek. Iedereen loopt rond met een gigantische kater, maar Bram is vooral opgelucht. Hij begint vol goede moed aan zijn tw...

15-08-2018 22:20

S1 - Aflevering 7 en 8

Feuten - S1 - Aflevering 7 en 8

Het is 'vader-kinddag' op de vereniging. Hoewel Bram er onderuit probeerde te komen, is hij gedwongen zijn vader uit te nodigen. Bram probeert angstvallig te voorkomen dat zijn vader hem voor schut zet, maar Joep gooit roet in het eten. Tij...

14-08-2018 22:05

S1 - Aflevering 4, 5 en 6

Feuten - S1 - Aflevering 4, 5 en 6

Net nu Bram zijn plekje lijkt te vinden in het huis Ithaka krijgt hij weer de wind van voren. Een incident op de sociëteit doet een jarenoude rivaliteit tussen de huizen Ithaka en Vrijthof weer oplaaien. Bram komt hierdoor tegenover zijn be...

13-08-2018 22:00

S1 - Aflevering 1, 2 en 3

Feuten - S1 - Aflevering 1, 2 en 3

Een warm onthaal is er niet bij voor de kersverse studenten van het corps. Bram komt er tijdens zijn eerste dagen op het ontgroeningkamp achter dat hij behoorlijk uit de toon valt. Hij heeft geen vrienden bij het corps en komt niet uit een ...

21-10-2013 21:28

ma 21 okt 2013

Feuten - ma 21 okt 2013

21:28,Dramaserie over het studentencorps van HSC Mercurius. -Bram is druk bezig met zijn verhuizing en op de toko geeft Noordzij Jeroen een bijzondere opdracht.

14-10-2013 21:25

ma 14 okt 2013

Feuten - ma 14 okt 2013

21:25,Mercurius maakt zich op voor het Veteranendiner. De liefde tussen Vincent en Marie-Claire wordt steeds sterker. Olivier voelt zich machteloos en Bram heeft een plan om Vincent het huis uit te krijgen.

07-10-2013 21:25

ma 7 okt 2013

Feuten - ma 7 okt 2013

21:25,Dramaserie over het studentencorps van HSC Mercurius. Walhalla organiseert een huisfeest en mannen zijn niet welkom.

30-09-2013 21:25

ma 30 sep 2013

Feuten - ma 30 sep 2013

21:25,De kopstoot aan Vincent komt Bram duur te staan. Hij is al zijn privileges kwijt, maar nog erger: ook Fleur ruikt bloed.

23-09-2013 21:25

ma 23 sep 2013

Feuten - ma 23 sep 2013

21:25,Dramaserie Mercurius maakt voor het eerst sinds 40 jaar kans op de Varsity. Dit is de kans voor Vincent om te bewijzen dat hij erbij hoort. Fleur krijgt tegenslag te verwerken als Francken met een verzoek komt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Feuten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feuten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feuten bij Feuten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feuten. Heb je een uitzending van Feuten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feuten gemist

Dramaserie. Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. Serie over het studentencorps. Bram is een slagerszoonuit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorpsingeschreven. Als eerstejaars moet Bram zich bewijzen bij een hechte club die drank en seks als belangrijkstebindmiddel lijken te hebben. Nadat hij bevriend raakt met de charismatische Olivier en zijn bloedmooie zusMarie-Claire, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Maar als de ontgroening dramatisch uit de hand loopt, komen Bram enzijn vrienden voor levensbepalende keuzes te staan. Afl.: Welkom stelletje kutfeuten. Een warm onthaal is er niet bijvoor de kersverse studenten van het corps. Bram komt er tijdens zijn eerste dagen op het ontgroeningkamp achter dat hijbehoorlijk uit de toon valt. Hij heeft geen vrienden bij het corps en komt niet uit een rijk gezin. Ondanks de zwaredagen maakt Bram voorzichtig zijn eerste vrienden, maar ook een paar vijanden. Wanneer de organisatie erachter komt datBram ze heeft voorgelogen, is hij helemaal de lul.

Uitzending gemist van Feuten? Hier kun je alle uitzendingen van Feuten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord