Programma gemist?

Walhalla organiseert een naar de huisfeest en mannen zijn niet naar welkom. Noordzij rekruteert op zijn soldaten voor een in op tv invasie en Wagtmans tijdens en Olivier de Ruyter zoeken naar ondertussen tijdens naar bewijs tegen Francken. Mercurius maakt in op zich op voor het Veteranendiner. De op de liefde tussen Vincent Francken en naar Marie-Claire de Ruyter met wordt steeds van sterker. Olivier de Ruyter in voelt zich machteloos op tv en Wagtmans werkt in naar het geheim uit aan een door plan om Francken het huis het uit te krijgen. in Wagtmans de is druk bezig met tijdens zijn de verhuizing en op de van Toko krijgt Beeksma naar een bijzondere door opdracht van Noordzij. uit Een ruzie tussen Vincent een Francken en Marie-Claire in de Ruyter loopt van volledig uit de het hand en Wagtmans en met Olivier de met Ruyter maken zich steeds door meer zorgen om uit de tijdens veiligheid van Marie-Claire. uit Als het galafeest losbarst een lijkt alles opgelost, uit maar Marie-Claire is verdwenen. Dan naar krijgen ze tijdens hulp uit uit onverwachte hoek.

Het op tv is op de op Toko tijd voor de een feutenveiling. op tv Beeksma probeert zijn eer een te redden terwijl Vincent Francken het de uit veiling omzeilt door en zich naar de binnen werkt bij Ithaka. De door voorkeurspositie van tijdens Wagtmans bij Francken van wekt argwaan op bij tijdens Fleur tijdens Haverkamp en ze besluit de confrontatie op met hem uit aan te gaan. Mercurius naar maakt in voor het eerst sinds door veertig jaar kans op de de op tv Varsity. Dit is de op kans van voor Vincent Francken om te naar bewijzen dat van hij er bij hoort. Fleur op tv Haverkamp krijgt een van tegenslag te het verwerken als Francken de met een op speciaal verzoek in komt. Het geheim van de Olivier de op tv Ruyter komt uit, maar door gelukkig ligt er ook de al een reddingsplan klaar. met Alleen wel een een met tijdens bijzondere voorwaarden. De kopstoot het aan Vincent Francken tijdens komt met Wagtmans duur te staan. Hij tijdens is al zijn privileges met kwijt, maar van wat met erger is: ook met Fleur Haverkamp ruikt bloed. tijdens Ondertussen geniet Francken van naar zijn populariteit de op de Toko en door neemt iedereen het mee naar een bijzonder met café.

Het tijdens is vier in jaar later. Wagtmans, op Noordzij en Beeksma zijn afgestudeerd en in proberen hun carrière in een kickstart een te geven. Ondertussen in bemoeit Olivier op tv de Ruyter zich door met de ontgroeningen. door Hij heeft de afgelopen tijdens jaren op tv gedaan waar hij tijdens goed in is: feesten, zuipen naar en niets op doen. Dan uit komt zijn zus Marie-Claire met terug van van haar wereldreis en krijgen in ze een mededeling die de hun leven overhoop het gooit. Olivier de Ruyter op is blut door en op tv probeert dit uit alle macht te in verbergen op tv voor zijn vrienden. door De nieuwe uit Feuten melden zich bij naar Ithaka voor naar de kennismaking. Wagtmans leert dat hij van zijn uit stage niet heeft het gekregen vanwege zijn uitzonderlijke talent van als uit John Francken hem met persoonlijk om op tv een grote gunst vraagt voor zijn een zoon Vincent. De naar in dames van Mercurius organiseren een tijdens collecte voor door het Lustrumgala. In op tv Ithaka zijn het ze blij met hun nieuwe sjaars. door Behalve Bram, het hij had beloofd van het zoontje van door de uit baas toe te het laten, maar is nu te naar laat.

De uit jongens van Ithaka in bezoeken een reünistenborrel. Charlie op tv worstelt ondertussen een met haar met gevoelens voor Bram. op Marie-Claire zit volledig het aan de grond na op tv haar breuk met Bram, maar uit naar krijgt hulp uit onverwachte tijdens hoek. Bram viert in zijn 21ste verjaardag op met zijn nieuwe vriendin Charlie. met Achter tijdens de schermen werken Marie-Claire en naar Jurg van samen om de prille op tv liefde tussen het die twee de naar kop in te drukken. Bram door beseft een dat zijn met toekomst bij Mercurius groot gevaar een loopt op en komt in actie, een maar misschien is het al naar te laat. naar Het krantenartikel op dat Bram en Olivier op tv de kop kan op tv kosten, komt binnen een een paar uur uit. het Alles lijkt de verloren. Terwijl de jongens een koortsachtig uit naar uitwegen zoeken, smeekt een Charlie haar ex-vriend van Jurg om op tv de persen op stil te zetten.

Ithaka organiseert een uit verkleedfeest een vol extremen en uit Bram komt op binnen de senaat steeds met verder in het uit nauw. Het krantenartikel van Charlie met een bezorgd Alex een uitbrander van tijdens zijn vader en de naar relatie tussen uit Bram tijdens en Marie-Claire komt onder druk naar te staan tijdens als Bram een korte op flirt heeft. De het geldproblemen binnen tijdens Mercurius worden steeds in groter, waardoor de jaarlijkse bierestafette tijdens in met het water tijdens dreigt te vallen. Bram probeert de op tijdens schade beperkt te houden, maar de dan verschijnt op Olivier ten tonele. tijdens Een 'stand-off' tussen de in twee kemphanen tijdens is het gevolg. De met schuwe Alex blijkt nog het maagd, een detail een uit dat Olivier snel met wil verhelpen. Hij organiseert een feest de in en nodigt al het vrouwelijk schoon door van de vereniging de uit. Journalist op Charlie gaat op ondertussen op onderzoek uit op en komt achter in een het schokkende waarheid uit het het verleden.

In het geheim van met wordt Bram voorbereid op een zijn nieuwe de positie. Een woedende Olivier krijgt op tv ondertussen te het horen dat alles een hem zal worden een afgenomen. Journaliste in Charlie schrijft zich uit in voor de ontgroeningen en maakt een zich tijdens op voor haar undercover missie. de door De ontgroeningen kunnen eindelijk beginnen. Bram een moet zijn de nieuwe van leiderschap tonen, maar met lijkt door niemand serieus te worden door genomen. Charlie door leert uit de schuwe prins Alex beter kennen van en Olivier heeft op tv een felle aanvaring op met op zijn vader. De het feuten moeten vechten voor een op plek op tv in een studentenhuis. Alex wil op dolgraag met bij Ithaka, maar zal naar daarvoor eerst Bram tijdens uit de problemen een moeten helpen. een Het lijkt er namelijk op een dat Olivier met de dood van op tv zijn uit eigen vader heeft in gebruikt om het Bram tijdens extreem moeilijk te naar maken.

Na een gala op op tv vol zuipen, vechten en door de arrestatie op tv van Olivier de Ruyter, maakt in Mercurius door zich op voor hoog koninklijk met bezoek. Iedereen op tv loopt rond op met een gigantische kater, maar met Bram is in vooral opgelucht. op tv Hij begint vol goede het moed aan zijn op tweede jaar. Dan op tv wordt hij het echter onverwacht bij Oliviers in vader geroepen, die een hem een bizar voorstel met doet.

Het is uit 'vader-kinddag' op het de vereniging. Hoewel Bram van er onderuit probeerde een te met komen, is hij gedwongen op zijn vader uit met te nodigen. naar Bram probeert angstvallig te op tv voorkomen dat door zijn vader hem het voor schut zet, de maar Joep gooit naar roet in het eten. van Tijdens een groot feest op van de door sociëteit komt het tot door een confrontatie tijdens tussen Joep en op tv Bram. Het gala is eindelijk tijdens aangebroken. Tot ieders uit verbazing tijdens heeft Bram een prachtige tijdens date weten te strikken. door Na een uit avond vol drank, op seks en vechtpartijen sluit in het uit net tussen de naar twee kemphanen. door Het is tijd voor van een laatste gevecht tussen uit leerling en de meester.

Net door nu Bram zijn plekje lijkt naar te vinden in in het met huis Ithaka krijgt hij weer van de wind op van voren. Een incident door op de sociëteit in doet op een jarenoude rivaliteit in tussen de huizen Ithaka en uit de Vrijthof weer oplaaien. Bram uit komt hierdoor tegenover zijn uit beste door vriend Joep te staan. Onderzoek rond het het tragische ongeluk naar op het KMT-kamp het leidt in de politie naar Ithaka. Olivier op tv tijdens moet zich melden op het met bureau. Maar hij van moet ook met tijdens de een billen bloot tegenover op tv tientallen leden. Hij heeft een naar soa opgelopen tijdens waardoor een groot deel van tijdens de vereniging op op controle moet bij van het de GGD. De verjaardag van Olivier op wordt traditioneel groots van gevierd met in het het statige landhuis van uit zijn vader. Bram het leert nu pas goed het rijke naar in leven kennen en beseft dat hij tijdens hard zal tijdens moeten werken om met deze van weelde ooit te kunnen de bereiken. De flirt met die hij met Oliviers zus tijdens Marie-Claire heeft, van leidt tot met ongemakkelijke spanningen tussen de tijdens twee in vrienden. Dan komt Joep op van de proppen van met een opzienbarende uit ontdekking.

Een door warm onthaal naar is er niet bij voor de tijdens kersverse studenten een van het corps. Bram in komt er tijdens een zijn eerste een dagen op het ontgroeningkamp naar achter van dat hij behoorlijk uit de op tv toon valt. naar Hij heeft geen het vrienden bij het corps in en de komt niet uit een rijk tijdens gezin. door Ondanks de zware van dagen maakt het Bram zijn eerste vrienden, maar ook door een door paar vijanden. Bram heeft zichzelf van naar in de kijker gespeeld bij een op tv op tv stel oudere leden op tv en krijgt een officieuze uitnodiging om met bij het studentenhuis door Ithaka met te komen. een Zijn grootste concurrent op en medefeut Freek Bolhuis heeft zijn tijdens pijlen door gericht op van hetzelfde prestigieuze huis. Bram moet tijdens laten zien uit welk naar hout de hij is een gesneden om de plek te bemachtigen. in Gepokt een en gemazeld naar door de zware op tv ontgroening treedt Bram de binnen bij het illustere gezelschap door van Ithaka. Als huisnoviet van moet hij een door borrel in organiseren die in zijn zuur verdiende de plek onderschrijft. Bram heeft geen het idee het waar hij moet beginnen. op tv Hij heeft geen geld, weinig in het vrienden en een journaliste de zit hem op de zijn nek met een op aantal lastige de vragen.

21:28,Dramaserie over het van studentencorps met van HSC Mercurius. -Bram naar is druk van bezig met een zijn verhuizing en een op de toko uit geeft Noordzij Jeroen een bijzondere met opdracht.

21:25,Mercurius maakt van zich op een voor het Veteranendiner. De in liefde tussen Vincent met en naar Marie-Claire wordt steeds sterker. met Olivier voelt zich machteloos en van Bram heeft op tv een plan om Vincent in het huis de uit door te krijgen.

21:25,Dramaserie over een het van studentencorps van HSC Mercurius. in Walhalla organiseert een met huisfeest en door mannen zijn niet door welkom.

21:25,De in kopstoot aan Vincent komt uit Bram duur de te staan. Hij in is al zijn privileges kwijt, naar maar op tv nog erger: ook Fleur door ruikt het bloed.

21:25,Dramaserie het Mercurius maakt voor door het eerst sinds 40 op tv jaar kans op de op uit Varsity. Dit is de een kans voor door Vincent om te van bewijzen dat hij erbij hoort. Fleur door krijgt tegenslag te in verwerken de als Francken met met een verzoek een komt.

mei 2020
23-08-2018 22:20

S3 - Aflevering 7, 8 en 9

Feuten - S3 - Aflevering 7, 8 en 9

Walhalla organiseert een huisfeest en mannen zijn niet welkom. Noordzij rekruteert zijn soldaten voor een invasie en Wagtmans en Olivier de Ruyter zoeken ondertussen naar bewijs tegen Francken. Mercurius maakt zich op voor het Veteranendine...

22-08-2018 22:15

S3 - Aflevering 4, 5 en 6

Feuten - S3 - Aflevering 4, 5 en 6

Het is op de Toko tijd voor een feutenveiling. Beeksma probeert zijn eer te redden terwijl Vincent Francken de veiling omzeilt en zich naar binnen werkt bij Ithaka. De voorkeurspositie van Wagtmans bij Francken wekt argwaan op bij Fleur Hav...

21-08-2018 22:05

S3 - Aflevering 1, 2 en 3

Feuten - S3 - Aflevering 1, 2 en 3

Het is vier jaar later. Wagtmans, Noordzij en Beeksma zijn afgestudeerd en proberen hun carrière een kickstart te geven. Ondertussen bemoeit Olivier de Ruyter zich met de ontgroeningen. Hij heeft de afgelopen jaren gedaan waar hij goed in i...

20-08-2018 22:05

S2 - Aflevering 8, 9 en 10

Feuten - S2 - Aflevering 8, 9 en 10

De jongens van Ithaka bezoeken een reünistenborrel. Charlie worstelt ondertussen met haar gevoelens voor Bram. Marie-Claire zit volledig aan de grond na haar breuk met Bram, maar krijgt hulp uit onverwachte hoek. Bram viert zijn 21ste verja...

17-08-2018 22:10

S2 - Aflevering 5, 6 en 7

Feuten - S2 - Aflevering 5, 6 en 7

Ithaka organiseert een verkleedfeest vol extremen en Bram komt binnen de senaat steeds verder in het nauw. Het krantenartikel van Charlie bezorgd Alex een uitbrander van zijn vader en de relatie tussen Bram en Marie-Claire komt onder druk t...

16-08-2018 22:15

S2 - Aflevering 2, 3 en 4

Feuten - S2 - Aflevering 2, 3 en 4

In het geheim wordt Bram voorbereid op zijn nieuwe positie. Een woedende Olivier krijgt ondertussen te horen dat alles hem zal worden afgenomen. Journaliste Charlie schrijft zich in voor de ontgroeningen en maakt zich op voor haar undercove...

15-08-2018 23:05

S2 - Aflevering 1

Feuten - S2 - Aflevering 1

Na een gala vol zuipen, vechten en de arrestatie van Olivier de Ruyter, maakt Mercurius zich op voor hoog koninklijk bezoek. Iedereen loopt rond met een gigantische kater, maar Bram is vooral opgelucht. Hij begint vol goede moed aan zijn tw...

15-08-2018 22:20

S1 - Aflevering 7 en 8

Feuten - S1 - Aflevering 7 en 8

Het is 'vader-kinddag' op de vereniging. Hoewel Bram er onderuit probeerde te komen, is hij gedwongen zijn vader uit te nodigen. Bram probeert angstvallig te voorkomen dat zijn vader hem voor schut zet, maar Joep gooit roet in het eten. Tij...

14-08-2018 22:05

S1 - Aflevering 4, 5 en 6

Feuten - S1 - Aflevering 4, 5 en 6

Net nu Bram zijn plekje lijkt te vinden in het huis Ithaka krijgt hij weer de wind van voren. Een incident op de sociëteit doet een jarenoude rivaliteit tussen de huizen Ithaka en Vrijthof weer oplaaien. Bram komt hierdoor tegenover zijn be...

13-08-2018 22:00

S1 - Aflevering 1, 2 en 3

Feuten - S1 - Aflevering 1, 2 en 3

Een warm onthaal is er niet bij voor de kersverse studenten van het corps. Bram komt er tijdens zijn eerste dagen op het ontgroeningkamp achter dat hij behoorlijk uit de toon valt. Hij heeft geen vrienden bij het corps en komt niet uit een ...

21-10-2013 21:28

ma 21 okt 2013

Feuten - ma 21 okt 2013

21:28,Dramaserie over het studentencorps van HSC Mercurius. -Bram is druk bezig met zijn verhuizing en op de toko geeft Noordzij Jeroen een bijzondere opdracht.

14-10-2013 21:25

ma 14 okt 2013

Feuten - ma 14 okt 2013

21:25,Mercurius maakt zich op voor het Veteranendiner. De liefde tussen Vincent en Marie-Claire wordt steeds sterker. Olivier voelt zich machteloos en Bram heeft een plan om Vincent het huis uit te krijgen.

07-10-2013 21:25

ma 7 okt 2013

Feuten - ma 7 okt 2013

21:25,Dramaserie over het studentencorps van HSC Mercurius. Walhalla organiseert een huisfeest en mannen zijn niet welkom.

30-09-2013 21:25

ma 30 sep 2013

Feuten - ma 30 sep 2013

21:25,De kopstoot aan Vincent komt Bram duur te staan. Hij is al zijn privileges kwijt, maar nog erger: ook Fleur ruikt bloed.

23-09-2013 21:25

ma 23 sep 2013

Feuten - ma 23 sep 2013

21:25,Dramaserie Mercurius maakt voor het eerst sinds 40 jaar kans op de Varsity. Dit is de kans voor Vincent om te bewijzen dat hij erbij hoort. Fleur krijgt tegenslag te verwerken als Francken met een verzoek komt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Feuten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feuten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feuten bij Feuten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feuten. Heb je een uitzending van Feuten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feuten gemist

Dramaserie. Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. Serie over het studentencorps. Bram is een slagerszoonuit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorpsingeschreven. Als eerstejaars moet Bram zich bewijzen bij een hechte club die drank en seks als belangrijkstebindmiddel lijken te hebben. Nadat hij bevriend raakt met de charismatische Olivier en zijn bloedmooie zusMarie-Claire, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Maar als de ontgroening dramatisch uit de hand loopt, komen Bram enzijn vrienden voor levensbepalende keuzes te staan. Afl.: Welkom stelletje kutfeuten. Een warm onthaal is er niet bijvoor de kersverse studenten van het corps. Bram komt er tijdens zijn eerste dagen op het ontgroeningkamp achter dat hijbehoorlijk uit de toon valt. Hij heeft geen vrienden bij het corps en komt niet uit een rijk gezin. Ondanks de zwaredagen maakt Bram voorzichtig zijn eerste vrienden, maar ook een paar vijanden. Wanneer de organisatie erachter komt datBram ze heeft voorgelogen, is hij helemaal de lul.

Uitzending gemist van Feuten? Hier kun je alle uitzendingen van Feuten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!