Programma gemist?

Walhalla organiseert een een huisfeest het en mannen zijn niet tijdens welkom. Noordzij uit rekruteert zijn soldaten voor het een invasie en Wagtmans door en Olivier naar de Ruyter van zoeken ondertussen naar bewijs tegen tijdens Francken. Mercurius maakt in zich op voor een door het Veteranendiner. De liefde tussen Vincent op tv Francken naar en Marie-Claire de Ruyter met wordt steeds uit sterker. Olivier de op Ruyter voelt met zich machteloos en Wagtmans werkt in met het geheim aan naar een uit plan om Francken het huis naar uit in te krijgen. Wagtmans is druk tijdens bezig met met zijn op verhuizing en op de Toko krijgt uit Beeksma een tijdens bijzondere opdracht het van Noordzij. Een ruzie tussen op Vincent door Francken en Marie-Claire de op Ruyter loopt met volledig uit de hand door en Wagtmans en op tv Olivier een de Ruyter maken zich steeds meer tijdens zorgen om van de veiligheid naar van Marie-Claire. Als het galafeest de op losbarst lijkt alles opgelost, maar Marie-Claire het de is verdwenen. Dan krijgen de ze hulp uit onverwachte van hoek.

Het op is op de Toko tijdens tijd voor een feutenveiling. door op Beeksma probeert zijn eer te door redden terwijl Vincent van Francken de veiling uit omzeilt en zich naar van binnen werkt bij tijdens Ithaka. op tv De voorkeurspositie naar van Wagtmans bij Francken wekt tijdens argwaan op bij Fleur een Haverkamp en ze tijdens besluit van de confrontatie met hem een aan te gaan. het Mercurius maakt voor het tijdens eerst sinds de veertig jaar kans door op de in Varsity. Dit is de kans in voor Vincent Francken de op tv om te bewijzen dat hij in er bij op tv hoort. Fleur Haverkamp krijgt een in het tegenslag te verwerken als Francken met op een speciaal op tv verzoek op tv komt. Het geheim van Olivier de het Ruyter komt uit, door maar de gelukkig ligt er het ook al tijdens een reddingsplan klaar. met Alleen wel een met bijzondere voorwaarden. de De kopstoot het aan Vincent op Francken komt Wagtmans duur het te staan. Hij op is de al zijn privileges kwijt, in maar wat erger is: ook op Fleur Haverkamp tijdens ruikt bloed. tijdens Ondertussen geniet uit Francken van zijn populariteit op het de Toko en neemt de iedereen mee tijdens naar een op bijzonder café.

Het is de vier jaar later. Wagtmans, door Noordzij en uit Beeksma het zijn afgestudeerd en proberen hun carrière uit een naar kickstart te geven. met Ondertussen bemoeit Olivier de Ruyter door zich met de de ontgroeningen. met Hij heeft op tv de afgelopen jaren gedaan tijdens waar hij goed op tv in is: feesten, zuipen en het niets tijdens doen. Dan komt in zijn zus Marie-Claire terug naar van het haar wereldreis en krijgen naar ze een mededeling die hun op op leven overhoop gooit. Olivier uit de Ruyter de is blut en naar probeert dit uit alle met macht te verbergen op voor zijn naar vrienden. De nieuwe door Feuten melden zich bij Ithaka door voor naar de kennismaking. Wagtmans leert dat de hij zijn tijdens stage niet heeft gekregen in vanwege zijn uitzonderlijke talent in als John Francken uit hem persoonlijk uit om uit een grote gunst vraagt voor zijn uit met zoon Vincent. De dames van Mercurius op tv organiseren in een collecte voor tijdens het Lustrumgala. op In Ithaka zijn ze blij uit met hun nieuwe sjaars. een door Behalve Bram, hij had beloofd het het zoontje het van de baas toe te de laten, in maar is nu te met laat.

De in jongens van in Ithaka bezoeken een reünistenborrel. Charlie worstelt op tv ondertussen met de haar gevoelens tijdens voor Bram. Marie-Claire zit volledig met aan de grond naar na met haar breuk uit met Bram, maar door krijgt hulp uit onverwachte hoek. Bram een viert zijn op 21ste verjaardag met het zijn nieuwe vriendin door Charlie. Achter de op schermen werken Marie-Claire op en Jurg samen om tijdens de prille naar liefde tussen die twee op de een kop in te drukken. met Bram beseft het dat zijn toekomst bij Mercurius een op tv groot gevaar loopt en komt tijdens in actie, maar in misschien is het een al te het laat. Het het krantenartikel dat Bram en Olivier de een kop tijdens kan kosten, komt in binnen een paar uur een uit. Alles lijkt verloren. met op Terwijl de jongens koortsachtig naar uitwegen met zoeken, smeekt Charlie van haar ex-vriend door Jurg om van de persen stil in te zetten.

Ithaka op tv organiseert een verkleedfeest vol extremen met het en Bram komt binnen op de senaat steeds op tv verder in het nauw. op tv Het krantenartikel van Charlie in bezorgd Alex een met naar uitbrander van zijn uit vader en de door relatie tussen Bram een en Marie-Claire komt naar onder druk te staan als met Bram een korte flirt op tv heeft. van De geldproblemen binnen Mercurius door worden steeds groter, waardoor tijdens de jaarlijkse tijdens bierestafette in in het water dreigt een te vallen. Bram met probeert de tijdens schade beperkt te houden, maar dan op verschijnt Olivier ten met tonele. Een 'stand-off' op tussen de twee van kemphanen is met het tijdens gevolg. De schuwe uit Alex blijkt nog op tv maagd, een detail dat Olivier snel uit de wil verhelpen. Hij organiseert op tv een feest met en nodigt al het vrouwelijk schoon in van de vereniging een uit. een Journalist Charlie in gaat ondertussen op het onderzoek uit en komt achter een de schokkende waarheid tijdens uit het met verleden.

In naar het geheim wordt Bram voorbereid van naar op zijn nieuwe positie. Een de woedende Olivier naar krijgt ondertussen op tv te horen dat door alles hem zal worden afgenomen. op tv Journaliste een Charlie schrijft zich in voor van de ontgroeningen en uit maakt zich op voor op tv haar undercover missie. in De door ontgroeningen kunnen naar eindelijk beginnen. Bram moet zijn op nieuwe door leiderschap tonen, maar lijkt tijdens door niemand serieus te tijdens worden naar genomen. Charlie leert de schuwe tijdens prins Alex tijdens beter kennen en op Olivier heeft een felle aanvaring het met met zijn vader. De van feuten moeten op vechten voor een plek in een naar studentenhuis. op Alex wil dolgraag bij Ithaka, naar maar in zal daarvoor eerst Bram door uit de problemen een moeten helpen. Het lijkt van er uit namelijk op naar dat Olivier de dood met van zijn in eigen vader heeft gebruikt om uit het met Bram extreem moeilijk te op maken.

Na een gala de vol zuipen, vechten tijdens en de uit arrestatie naar van Olivier de op Ruyter, maakt Mercurius tijdens zich op voor hoog koninklijk bezoek. de de Iedereen loopt rond met een gigantische in op kater, maar Bram is tijdens vooral opgelucht. Hij naar begint vol goede tijdens moed aan zijn tweede jaar. het Dan wordt uit hij echter onverwacht in bij Oliviers vader geroepen, door tijdens die hem een bizar voorstel met doet.

Het in is 'vader-kinddag' op op de vereniging. Hoewel Bram er in onderuit probeerde op tv te komen, is naar hij gedwongen de zijn vader uit te nodigen. van de Bram probeert angstvallig te voorkomen dat in zijn vader hem met voor het schut zet, maar naar Joep gooit uit roet in het eten. tijdens Tijdens een op groot feest op op tv de sociëteit komt het in tot een het confrontatie tussen Joep uit en Bram. Het een gala is eindelijk aangebroken. Tot een ieders op tv verbazing heeft Bram een prachtige het date weten te tijdens strikken. door Na een avond naar vol drank, seks en de vechtpartijen sluit het net een tussen de twee kemphanen. met het Het is tijd voor een laatste het gevecht tussen naar leerling en van meester.

Net met nu Bram zijn de plekje lijkt een te vinden in het huis Ithaka de met krijgt hij weer de door wind van het voren. Een incident uit op de sociëteit doet een jarenoude de rivaliteit door tussen de huizen door Ithaka en Vrijthof op tv weer oplaaien. Bram komt met hierdoor tegenover zijn de beste vriend naar Joep te door staan. Onderzoek rond het naar tragische ongeluk op het de KMT-kamp leidt de politie op in naar Ithaka. Olivier uit moet zich melden op op tv het bureau. Maar hij moet op tv ook met op de billen in bloot tegenover tientallen tijdens leden. Hij heeft door een soa opgelopen waardoor een een in groot deel van op de vereniging op controle in moet bij de GGD. het De verjaardag van met Olivier naar wordt traditioneel groots van gevierd in het tijdens statige landhuis van zijn vader. Bram een leert nu een pas een goed het rijke leven kennen in en beseft van dat hij het hard zal moeten werken om deze het weelde ooit uit te kunnen bereiken. De van flirt op die hij met met Oliviers zus Marie-Claire heeft, leidt naar tot ongemakkelijke in spanningen tussen de twee op vrienden. Dan komt op tijdens Joep op de door proppen met een op opzienbarende ontdekking.

Een het warm onthaal door is er niet bij voor de de kersverse studenten tijdens van het de corps. Bram komt op er tijdens zijn door eerste dagen op het ontgroeningkamp de achter dat in hij behoorlijk uit de door toon in valt. Hij heeft geen door vrienden bij het naar corps in en komt niet uit een naar rijk gezin. op tv Ondanks de zware dagen een maakt Bram zijn op eerste de vrienden, maar ook een paar vijanden. door Bram heeft zichzelf in het in de kijker gespeeld uit bij een van stel oudere leden en krijgt een door uit officieuze uitnodiging om bij het studentenhuis met Ithaka uit te komen. Zijn tijdens grootste concurrent en uit medefeut Freek Bolhuis op heeft zijn pijlen gericht uit op tijdens hetzelfde prestigieuze huis. Bram moet uit laten zien uit welk naar hout op hij is op tv gesneden om de naar plek te bemachtigen. van Gepokt en gemazeld door de in zware ontgroening treedt door Bram binnen bij tijdens het illustere gezelschap van van Ithaka. Als uit huisnoviet tijdens moet hij een tijdens borrel organiseren die zijn zuur tijdens verdiende plek onderschrijft. Bram van met heeft geen idee waar de hij moet beginnen. Hij op heeft het geen geld, weinig vrienden en een van journaliste zit een hem op uit zijn nek met een het aantal op lastige vragen.

21:28,Dramaserie over het in studentencorps van een HSC Mercurius. -Bram met is druk van bezig met zijn in verhuizing en op de toko in geeft Noordzij Jeroen op een in bijzondere opdracht.

21:25,Mercurius maakt zich van op voor het met Veteranendiner. De op liefde op tv tussen Vincent en Marie-Claire wordt een steeds sterker. Olivier voelt van zich machteloos door en op Bram heeft een in plan om Vincent het huis van uit te van krijgen.

21:25,Dramaserie over het met studentencorps de van HSC Mercurius. Walhalla organiseert op tv door een huisfeest en mannen zijn uit niet een welkom.

21:25,De kopstoot in aan Vincent het komt Bram duur te in staan. Hij is van al zijn privileges kwijt, naar maar nog erger: het ook Fleur ruikt in van bloed.

21:25,Dramaserie Mercurius van maakt voor het eerst in sinds met 40 jaar een kans op de Varsity. Dit is naar de van kans voor uit Vincent om te bewijzen dat door hij erbij hoort. Fleur in krijgt tegenslag te op verwerken als van Francken met op een verzoek in komt.

januari 2019
23-08-2018 22:20

S3 - Aflevering 7, 8 en 9

Feuten - S3 - Aflevering 7, 8 en 9

Walhalla organiseert een huisfeest en mannen zijn niet welkom. Noordzij rekruteert zijn soldaten voor een invasie en Wagtmans en Olivier de Ruyter zoeken ondertussen naar bewijs tegen Francken. Mercurius maakt zich op voor het Veteranendine...

22-08-2018 22:15

S3 - Aflevering 4, 5 en 6

Feuten - S3 - Aflevering 4, 5 en 6

Het is op de Toko tijd voor een feutenveiling. Beeksma probeert zijn eer te redden terwijl Vincent Francken de veiling omzeilt en zich naar binnen werkt bij Ithaka. De voorkeurspositie van Wagtmans bij Francken wekt argwaan op bij Fleur Hav...

21-08-2018 22:05

S3 - Aflevering 1, 2 en 3

Feuten - S3 - Aflevering 1, 2 en 3

Het is vier jaar later. Wagtmans, Noordzij en Beeksma zijn afgestudeerd en proberen hun carrière een kickstart te geven. Ondertussen bemoeit Olivier de Ruyter zich met de ontgroeningen. Hij heeft de afgelopen jaren gedaan waar hij goed in i...

20-08-2018 22:05

S2 - Aflevering 8, 9 en 10

Feuten - S2 - Aflevering 8, 9 en 10

De jongens van Ithaka bezoeken een reünistenborrel. Charlie worstelt ondertussen met haar gevoelens voor Bram. Marie-Claire zit volledig aan de grond na haar breuk met Bram, maar krijgt hulp uit onverwachte hoek. Bram viert zijn 21ste verja...

17-08-2018 22:10

S2 - Aflevering 5, 6 en 7

Feuten - S2 - Aflevering 5, 6 en 7

Ithaka organiseert een verkleedfeest vol extremen en Bram komt binnen de senaat steeds verder in het nauw. Het krantenartikel van Charlie bezorgd Alex een uitbrander van zijn vader en de relatie tussen Bram en Marie-Claire komt onder druk t...

16-08-2018 22:15

S2 - Aflevering 2, 3 en 4

Feuten - S2 - Aflevering 2, 3 en 4

In het geheim wordt Bram voorbereid op zijn nieuwe positie. Een woedende Olivier krijgt ondertussen te horen dat alles hem zal worden afgenomen. Journaliste Charlie schrijft zich in voor de ontgroeningen en maakt zich op voor haar undercove...

15-08-2018 23:05

S2 - Aflevering 1

Feuten - S2 - Aflevering 1

Na een gala vol zuipen, vechten en de arrestatie van Olivier de Ruyter, maakt Mercurius zich op voor hoog koninklijk bezoek. Iedereen loopt rond met een gigantische kater, maar Bram is vooral opgelucht. Hij begint vol goede moed aan zijn tw...

15-08-2018 22:20

S1 - Aflevering 7 en 8

Feuten - S1 - Aflevering 7 en 8

Het is 'vader-kinddag' op de vereniging. Hoewel Bram er onderuit probeerde te komen, is hij gedwongen zijn vader uit te nodigen. Bram probeert angstvallig te voorkomen dat zijn vader hem voor schut zet, maar Joep gooit roet in het eten. Tij...

14-08-2018 22:05

S1 - Aflevering 4, 5 en 6

Feuten - S1 - Aflevering 4, 5 en 6

Net nu Bram zijn plekje lijkt te vinden in het huis Ithaka krijgt hij weer de wind van voren. Een incident op de sociëteit doet een jarenoude rivaliteit tussen de huizen Ithaka en Vrijthof weer oplaaien. Bram komt hierdoor tegenover zijn be...

13-08-2018 22:00

S1 - Aflevering 1, 2 en 3

Feuten - S1 - Aflevering 1, 2 en 3

Een warm onthaal is er niet bij voor de kersverse studenten van het corps. Bram komt er tijdens zijn eerste dagen op het ontgroeningkamp achter dat hij behoorlijk uit de toon valt. Hij heeft geen vrienden bij het corps en komt niet uit een ...

21-10-2013 21:28

ma 21 okt 2013

Feuten - ma 21 okt 2013

21:28,Dramaserie over het studentencorps van HSC Mercurius. -Bram is druk bezig met zijn verhuizing en op de toko geeft Noordzij Jeroen een bijzondere opdracht.

14-10-2013 21:25

ma 14 okt 2013

Feuten - ma 14 okt 2013

21:25,Mercurius maakt zich op voor het Veteranendiner. De liefde tussen Vincent en Marie-Claire wordt steeds sterker. Olivier voelt zich machteloos en Bram heeft een plan om Vincent het huis uit te krijgen.

07-10-2013 21:25

ma 7 okt 2013

Feuten - ma 7 okt 2013

21:25,Dramaserie over het studentencorps van HSC Mercurius. Walhalla organiseert een huisfeest en mannen zijn niet welkom.

30-09-2013 21:25

ma 30 sep 2013

Feuten - ma 30 sep 2013

21:25,De kopstoot aan Vincent komt Bram duur te staan. Hij is al zijn privileges kwijt, maar nog erger: ook Fleur ruikt bloed.

23-09-2013 21:25

ma 23 sep 2013

Feuten - ma 23 sep 2013

21:25,Dramaserie Mercurius maakt voor het eerst sinds 40 jaar kans op de Varsity. Dit is de kans voor Vincent om te bewijzen dat hij erbij hoort. Fleur krijgt tegenslag te verwerken als Francken met een verzoek komt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Feuten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feuten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feuten bij Feuten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feuten. Heb je een uitzending van Feuten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feuten gemist

Dramaserie. Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. Serie over het studentencorps. Bram is een slagerszoonuit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorpsingeschreven. Als eerstejaars moet Bram zich bewijzen bij een hechte club die drank en seks als belangrijkstebindmiddel lijken te hebben. Nadat hij bevriend raakt met de charismatische Olivier en zijn bloedmooie zusMarie-Claire, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Maar als de ontgroening dramatisch uit de hand loopt, komen Bram enzijn vrienden voor levensbepalende keuzes te staan. Afl.: Welkom stelletje kutfeuten. Een warm onthaal is er niet bijvoor de kersverse studenten van het corps. Bram komt er tijdens zijn eerste dagen op het ontgroeningkamp achter dat hijbehoorlijk uit de toon valt. Hij heeft geen vrienden bij het corps en komt niet uit een rijk gezin. Ondanks de zwaredagen maakt Bram voorzichtig zijn eerste vrienden, maar ook een paar vijanden. Wanneer de organisatie erachter komt datBram ze heeft voorgelogen, is hij helemaal de lul.

Uitzending gemist van Feuten? Hier kun je alle uitzendingen van Feuten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord