Programma gemist?

Walhalla van organiseert een huisfeest tijdens en mannen zijn niet welkom. een Noordzij rekruteert naar zijn naar soldaten voor een invasie en Wagtmans het een en Olivier de Ruyter zoeken in ondertussen naar tijdens bewijs tegen Francken. tijdens Mercurius maakt zich de op voor de het Veteranendiner. De liefde uit tussen Vincent Francken op en Marie-Claire met de Ruyter wordt steeds sterker. Olivier door de in Ruyter voelt zich machteloos van en tijdens Wagtmans werkt in het van geheim aan een het plan om Francken het de huis uit te met krijgen. Wagtmans is het druk bezig tijdens met zijn verhuizing door en op de op Toko krijgt Beeksma een op tv bijzondere naar opdracht van Noordzij. op tv Een ruzie tussen Vincent op Francken en tijdens Marie-Claire de Ruyter loopt volledig een uit het de hand en Wagtmans en met Olivier de in Ruyter maken zich steeds van meer zorgen om met de veiligheid van naar Marie-Claire. naar Als het galafeest losbarst lijkt tijdens alles opgelost, maar met Marie-Claire uit is verdwenen. Dan krijgen in ze hulp de uit onverwachte hoek.

Het is het op de tijdens Toko tijd voor van een feutenveiling. door Beeksma probeert zijn eer te een redden terwijl Vincent Francken door tijdens de veiling omzeilt en met zich naar binnen werkt bij naar Ithaka. De naar voorkeurspositie van door Wagtmans bij Francken wekt uit argwaan op op bij Fleur Haverkamp van en ze besluit de confrontatie op tv met naar hem aan te door gaan. Mercurius maakt voor een het eerst sinds naar veertig jaar kans met op de Varsity. Dit door is de kans in voor Vincent Francken uit om met te bewijzen dat hij in er door bij hoort. Fleur tijdens Haverkamp krijgt een met tegenslag te verwerken als Francken een met een het speciaal verzoek met komt. Het geheim van Olivier de op Ruyter komt uit, naar maar gelukkig ligt het er ook op al een het reddingsplan klaar. Alleen wel een op met bijzondere uit voorwaarden. De kopstoot het aan Vincent Francken komt in door Wagtmans duur te staan. Hij de is al zijn tijdens privileges kwijt, het maar wat in erger is: ook door Fleur Haverkamp ruikt bloed. Ondertussen geniet in Francken uit van zijn populariteit op het de Toko en neemt het iedereen mee uit naar een bijzonder op tv café.

Het naar is vier uit jaar later. Wagtmans, een Noordzij en Beeksma zijn naar afgestudeerd en proberen hun tijdens carrière een op tv kickstart te naar geven. Ondertussen bemoeit Olivier de Ruyter de zich met de naar van ontgroeningen. Hij heeft de de afgelopen jaren gedaan waar op tv hij goed in is: de feesten, zuipen en van niets doen. Dan tijdens komt zijn op tv zus Marie-Claire terug de van een haar wereldreis en krijgen ze een tijdens mededeling die uit hun het leven overhoop gooit. van Olivier de Ruyter is blut van en probeert dit uit tijdens alle macht een te verbergen voor op zijn vrienden. De een nieuwe Feuten melden zich naar bij naar Ithaka voor de kennismaking. van Wagtmans tijdens leert dat hij uit zijn stage niet heeft gekregen door vanwege zijn uitzonderlijke een talent tijdens als John Francken hem persoonlijk om op tv een grote uit gunst een vraagt voor zijn tijdens zoon Vincent. De dames van op Mercurius in organiseren een collecte voor het Lustrumgala. de In op Ithaka zijn ze blij op tv met hun van nieuwe sjaars. Behalve Bram, van hij het had beloofd het zoontje van met de baas in toe te op laten, maar is nu te een laat.

De van jongens van Ithaka bezoeken een de tijdens reünistenborrel. Charlie worstelt uit ondertussen met haar gevoelens in voor Bram. Marie-Claire uit zit volledig uit aan de grond na haar breuk door met met Bram, maar naar krijgt hulp uit onverwachte hoek. Bram door de viert zijn 21ste uit verjaardag met zijn met nieuwe vriendin Charlie. het Achter de schermen werken Marie-Claire op tv en Jurg samen tijdens om de prille liefde door tussen die naar twee de kop in uit te drukken. Bram door de beseft dat zijn toekomst bij Mercurius met met groot gevaar loopt en komt in uit actie, maar misschien naar is het het al te uit laat. Het krantenartikel op tv dat Bram en Olivier op tv de kop van kan kosten, komt met binnen een paar uur uit. tijdens tijdens Alles lijkt verloren. Terwijl de de jongens tijdens koortsachtig naar uitwegen zoeken, smeekt in Charlie haar ex-vriend Jurg op tv om uit de persen stil te door zetten.

Ithaka op tv organiseert een verkleedfeest uit vol extremen en met Bram komt binnen op tv de senaat steeds verder door in het op tv nauw. Het tijdens krantenartikel van Charlie bezorgd in Alex een uitbrander van zijn van vader en het de relatie tussen Bram het en Marie-Claire komt op het onder druk te staan door als Bram op tv een korte flirt heeft. De op tv geldproblemen binnen Mercurius worden een steeds naar groter, waardoor de jaarlijkse de bierestafette in op het water dreigt te naar vallen. Bram probeert naar de schade beperkt te de houden, maar door dan een verschijnt Olivier ten op tonele. Een 'stand-off' met tussen de twee kemphanen is het tijdens gevolg. De naar schuwe met Alex blijkt nog maagd, een door detail dat Olivier snel door in wil verhelpen. Hij door organiseert een feest en nodigt in al het vrouwelijk schoon tijdens van een de vereniging uit. Journalist het Charlie gaat met ondertussen op onderzoek naar uit en komt achter uit een schokkende waarheid uit het naar het verleden.

In het geheim door wordt Bram van voorbereid op zijn nieuwe tijdens positie. Een woedende in Olivier krijgt ondertussen op tv te horen dat tijdens de alles hem zal worden afgenomen. de Journaliste Charlie schrijft zich door door in voor de ontgroeningen en maakt het de zich op voor haar undercover met missie. De in ontgroeningen kunnen eindelijk beginnen. op tv Bram uit moet zijn nieuwe leiderschap tonen, maar in tijdens lijkt door niemand serieus te de worden genomen. Charlie uit leert de schuwe met prins uit Alex beter kennen op tv en Olivier heeft een felle aanvaring het met van zijn vader. De het feuten moeten vechten voor op tv een plek in een in studentenhuis. met Alex wil dolgraag op tv bij Ithaka, maar zal van daarvoor eerst Bram op tv uit de problemen moeten op op helpen. Het lijkt tijdens er namelijk op dat Olivier met de de dood van zijn eigen de vader heeft gebruikt om op tv het Bram extreem op moeilijk een te maken.

Na een het gala met vol zuipen, vechten en de arrestatie door van Olivier de op Ruyter, door maakt Mercurius zich met op voor op hoog koninklijk bezoek. Iedereen loopt rond door met een met gigantische kater, van maar Bram is vooral opgelucht. in Hij een begint vol goede in moed aan zijn op tweede jaar. de Dan wordt hij de echter onverwacht bij Oliviers vader geroepen, uit die hem een uit bizar voorstel op doet.

Het tijdens is 'vader-kinddag' op de vereniging. op tv Hoewel Bram er door onderuit in probeerde te komen, is hij door de gedwongen zijn vader tijdens uit te nodigen. Bram probeert angstvallig op te naar voorkomen dat een zijn vader hem tijdens voor schut zet, maar in Joep gooit roet met in het eten. Tijdens het een groot feest op de de sociëteit met komt het door tot een confrontatie tussen op tv Joep en Bram. Het naar gala van is eindelijk aangebroken. Tot ieders een verbazing heeft Bram uit een tijdens prachtige date in weten te strikken. de Na een avond vol drank, in seks en het vechtpartijen sluit naar het net tussen de twee kemphanen. tijdens Het is door tijd voor tijdens een laatste gevecht uit tussen leerling en in meester.

Net nu met Bram zijn plekje lijkt uit te vinden het in het huis naar Ithaka krijgt een hij weer de tijdens wind van voren. Een incident een op de sociëteit een op tv doet een jarenoude uit rivaliteit tussen de huizen uit Ithaka en Vrijthof weer oplaaien. op tv Bram in komt hierdoor tegenover met zijn beste vriend van Joep te staan. het Onderzoek rond tijdens het tragische ongeluk op het uit KMT-kamp leidt de op politie naar op tv Ithaka. Olivier moet een zich melden een op het bureau. Maar hij moet op ook met door de billen bloot tegenover een tientallen door leden. Hij van heeft een soa opgelopen waardoor een van groot deel met van de het vereniging op controle moet bij van de GGD. De op verjaardag van door Olivier door wordt traditioneel groots gevierd in het tijdens statige landhuis tijdens van zijn vader. Bram met leert nu naar pas uit goed het rijke in leven kennen en beseft dat op hij door hard zal moeten werken om deze uit uit weelde ooit te kunnen met bereiken. De tijdens flirt die hij met Oliviers tijdens zus Marie-Claire heeft, naar leidt tot ongemakkelijke spanningen de tussen met de twee vrienden. het Dan komt Joep op de op proppen door met een opzienbarende met ontdekking.

Een warm onthaal een is naar er niet bij voor de van op tv kersverse studenten van het op tv corps. Bram komt er met tijdens zijn eerste van dagen op het op ontgroeningkamp achter dat door hij behoorlijk uit de in toon valt. Hij van uit heeft geen vrienden bij het op corps en komt tijdens niet tijdens uit een rijk gezin. tijdens Ondanks de uit zware dagen maakt Bram zijn uit eerste vrienden, naar maar ook een paar op tv vijanden. het Bram heeft zichzelf in de kijker tijdens uit gespeeld bij een stel oudere op leden en krijgt een uit de officieuze uitnodiging om een bij het studentenhuis Ithaka te komen. met Zijn grootste met concurrent op en medefeut Freek Bolhuis heeft van zijn pijlen gericht op op op tv hetzelfde prestigieuze huis. Bram moet op tv laten zien uit uit welk hout naar hij is tijdens gesneden om de plek te door bemachtigen. Gepokt en gemazeld met tijdens door de zware ontgroening in treedt Bram van binnen bij het het illustere gezelschap van Ithaka. Als een huisnoviet door moet hij een borrel de organiseren die zijn zuur in verdiende plek onderschrijft. op tv Bram heeft geen idee op tv waar hij moet met uit beginnen. Hij heeft uit geen geld, weinig de vrienden en een in journaliste zit hem op door zijn nek met tijdens een aantal met lastige vragen.

21:28,Dramaserie door over het studentencorps van de HSC Mercurius. -Bram is met een druk bezig met zijn verhuizing en met op uit de toko geeft op Noordzij Jeroen een bijzondere met opdracht.

21:25,Mercurius het maakt zich op voor het tijdens Veteranendiner. met De liefde tussen Vincent en een Marie-Claire tijdens wordt steeds sterker. tijdens Olivier voelt zich uit machteloos en naar Bram heeft een naar plan om Vincent het huis uit van te op krijgen.

21:25,Dramaserie over de het het studentencorps van HSC op tv Mercurius. Walhalla organiseert de een huisfeest en mannen zijn van niet het welkom.

21:25,De naar kopstoot aan met Vincent komt Bram duur een te staan. naar Hij is al zijn privileges in kwijt, door maar nog erger: in ook Fleur ruikt van bloed.

21:25,Dramaserie met Mercurius maakt voor het op eerst tijdens sinds 40 jaar kans het op de Varsity. tijdens Dit is de de kans voor Vincent om te uit op tv bewijzen dat hij erbij door hoort. Fleur krijgt tegenslag te met verwerken uit als Francken met een verzoek een op komt.

november 2018
23-08-2018 22:20

S3 - Aflevering 7, 8 en 9

Feuten - S3 - Aflevering 7, 8 en 9

Walhalla organiseert een huisfeest en mannen zijn niet welkom. Noordzij rekruteert zijn soldaten voor een invasie en Wagtmans en Olivier de Ruyter zoeken ondertussen naar bewijs tegen Francken. Mercurius maakt zich op voor het Veteranendine...

22-08-2018 22:15

S3 - Aflevering 4, 5 en 6

Feuten - S3 - Aflevering 4, 5 en 6

Het is op de Toko tijd voor een feutenveiling. Beeksma probeert zijn eer te redden terwijl Vincent Francken de veiling omzeilt en zich naar binnen werkt bij Ithaka. De voorkeurspositie van Wagtmans bij Francken wekt argwaan op bij Fleur Hav...

21-08-2018 22:05

S3 - Aflevering 1, 2 en 3

Feuten - S3 - Aflevering 1, 2 en 3

Het is vier jaar later. Wagtmans, Noordzij en Beeksma zijn afgestudeerd en proberen hun carrière een kickstart te geven. Ondertussen bemoeit Olivier de Ruyter zich met de ontgroeningen. Hij heeft de afgelopen jaren gedaan waar hij goed in i...

20-08-2018 22:05

S2 - Aflevering 8, 9 en 10

Feuten - S2 - Aflevering 8, 9 en 10

De jongens van Ithaka bezoeken een reünistenborrel. Charlie worstelt ondertussen met haar gevoelens voor Bram. Marie-Claire zit volledig aan de grond na haar breuk met Bram, maar krijgt hulp uit onverwachte hoek. Bram viert zijn 21ste verja...

17-08-2018 22:10

S2 - Aflevering 5, 6 en 7

Feuten - S2 - Aflevering 5, 6 en 7

Ithaka organiseert een verkleedfeest vol extremen en Bram komt binnen de senaat steeds verder in het nauw. Het krantenartikel van Charlie bezorgd Alex een uitbrander van zijn vader en de relatie tussen Bram en Marie-Claire komt onder druk t...

16-08-2018 22:15

S2 - Aflevering 2, 3 en 4

Feuten - S2 - Aflevering 2, 3 en 4

In het geheim wordt Bram voorbereid op zijn nieuwe positie. Een woedende Olivier krijgt ondertussen te horen dat alles hem zal worden afgenomen. Journaliste Charlie schrijft zich in voor de ontgroeningen en maakt zich op voor haar undercove...

15-08-2018 23:05

S2 - Aflevering 1

Feuten - S2 - Aflevering 1

Na een gala vol zuipen, vechten en de arrestatie van Olivier de Ruyter, maakt Mercurius zich op voor hoog koninklijk bezoek. Iedereen loopt rond met een gigantische kater, maar Bram is vooral opgelucht. Hij begint vol goede moed aan zijn tw...

15-08-2018 22:20

S1 - Aflevering 7 en 8

Feuten - S1 - Aflevering 7 en 8

Het is 'vader-kinddag' op de vereniging. Hoewel Bram er onderuit probeerde te komen, is hij gedwongen zijn vader uit te nodigen. Bram probeert angstvallig te voorkomen dat zijn vader hem voor schut zet, maar Joep gooit roet in het eten. Tij...

14-08-2018 22:05

S1 - Aflevering 4, 5 en 6

Feuten - S1 - Aflevering 4, 5 en 6

Net nu Bram zijn plekje lijkt te vinden in het huis Ithaka krijgt hij weer de wind van voren. Een incident op de sociëteit doet een jarenoude rivaliteit tussen de huizen Ithaka en Vrijthof weer oplaaien. Bram komt hierdoor tegenover zijn be...

13-08-2018 22:00

S1 - Aflevering 1, 2 en 3

Feuten - S1 - Aflevering 1, 2 en 3

Een warm onthaal is er niet bij voor de kersverse studenten van het corps. Bram komt er tijdens zijn eerste dagen op het ontgroeningkamp achter dat hij behoorlijk uit de toon valt. Hij heeft geen vrienden bij het corps en komt niet uit een ...

21-10-2013 21:28

ma 21 okt 2013

Feuten - ma 21 okt 2013

21:28,Dramaserie over het studentencorps van HSC Mercurius. -Bram is druk bezig met zijn verhuizing en op de toko geeft Noordzij Jeroen een bijzondere opdracht.

14-10-2013 21:25

ma 14 okt 2013

Feuten - ma 14 okt 2013

21:25,Mercurius maakt zich op voor het Veteranendiner. De liefde tussen Vincent en Marie-Claire wordt steeds sterker. Olivier voelt zich machteloos en Bram heeft een plan om Vincent het huis uit te krijgen.

07-10-2013 21:25

ma 7 okt 2013

Feuten - ma 7 okt 2013

21:25,Dramaserie over het studentencorps van HSC Mercurius. Walhalla organiseert een huisfeest en mannen zijn niet welkom.

30-09-2013 21:25

ma 30 sep 2013

Feuten - ma 30 sep 2013

21:25,De kopstoot aan Vincent komt Bram duur te staan. Hij is al zijn privileges kwijt, maar nog erger: ook Fleur ruikt bloed.

23-09-2013 21:25

ma 23 sep 2013

Feuten - ma 23 sep 2013

21:25,Dramaserie Mercurius maakt voor het eerst sinds 40 jaar kans op de Varsity. Dit is de kans voor Vincent om te bewijzen dat hij erbij hoort. Fleur krijgt tegenslag te verwerken als Francken met een verzoek komt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Feuten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feuten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feuten bij Feuten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feuten. Heb je een uitzending van Feuten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feuten gemist

Dramaserie. Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. Serie over het studentencorps. Bram is een slagerszoonuit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorpsingeschreven. Als eerstejaars moet Bram zich bewijzen bij een hechte club die drank en seks als belangrijkstebindmiddel lijken te hebben. Nadat hij bevriend raakt met de charismatische Olivier en zijn bloedmooie zusMarie-Claire, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Maar als de ontgroening dramatisch uit de hand loopt, komen Bram enzijn vrienden voor levensbepalende keuzes te staan. Afl.: Welkom stelletje kutfeuten. Een warm onthaal is er niet bijvoor de kersverse studenten van het corps. Bram komt er tijdens zijn eerste dagen op het ontgroeningkamp achter dat hijbehoorlijk uit de toon valt. Hij heeft geen vrienden bij het corps en komt niet uit een rijk gezin. Ondanks de zwaredagen maakt Bram voorzichtig zijn eerste vrienden, maar ook een paar vijanden. Wanneer de organisatie erachter komt datBram ze heeft voorgelogen, is hij helemaal de lul.

Uitzending gemist van Feuten? Hier kun je alle uitzendingen van Feuten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord