Programma gemist?

Walhalla organiseert een door huisfeest met en mannen zijn het niet welkom. Noordzij rekruteert een zijn soldaten voor een op tv invasie en Wagtmans van en Olivier de van Ruyter het zoeken ondertussen naar bewijs tegen een Francken. het Mercurius maakt naar zich op voor het Veteranendiner. De uit liefde tussen Vincent tijdens de Francken en Marie-Claire de Ruyter wordt uit een steeds sterker. Olivier de Ruyter voelt van de zich machteloos en Wagtmans werkt op in het met geheim aan een plan tijdens om Francken het de huis uit te krijgen. van Wagtmans is druk in bezig met zijn met met verhuizing en op de Toko krijgt tijdens Beeksma uit een bijzondere met opdracht van Noordzij. Een ruzie door tussen Vincent naar Francken en Marie-Claire de Ruyter tijdens loopt volledig uit naar de hand uit en naar Wagtmans en Olivier de Ruyter maken van zich steeds op tv meer de zorgen om de een veiligheid van Marie-Claire. van Als het galafeest losbarst lijkt op tv alles uit opgelost, maar Marie-Claire is door verdwenen. Dan het krijgen ze hulp de uit onverwachte hoek.

Het is op op tv de de Toko tijd voor een feutenveiling. met in Beeksma probeert zijn op eer te redden terwijl van Vincent Francken de op tv veiling omzeilt een en zich naar tijdens binnen werkt bij Ithaka. de De voorkeurspositie van Wagtmans een bij de Francken wekt argwaan op bij Fleur tijdens Haverkamp op en ze besluit de confrontatie naar op met hem aan te gaan. Mercurius door maakt voor het met eerst naar sinds veertig jaar naar kans op tijdens de Varsity. Dit is de kans op voor Vincent Francken met in om te bewijzen dat naar hij er bij hoort. Fleur op Haverkamp krijgt in een de tegenslag te verwerken als Francken met op een een speciaal verzoek komt. Het geheim van naar van Olivier de Ruyter komt met uit, maar gelukkig met ligt van er ook al het een reddingsplan klaar. op tv Alleen wel een met naar bijzondere voorwaarden. De kopstoot in aan in Vincent Francken komt een Wagtmans duur te uit staan. Hij is al zijn uit privileges kwijt, op maar wat erger van is: ook Fleur naar Haverkamp ruikt in bloed. Ondertussen geniet Francken naar van zijn populariteit op de naar Toko en neemt door iedereen mee naar in een door bijzonder café.

Het is vier uit jaar later. Wagtmans, het Noordzij en Beeksma de met zijn afgestudeerd en proberen naar hun carrière een door kickstart te in geven. Ondertussen bemoeit Olivier de de Ruyter uit zich met de ontgroeningen. Hij heeft de de een afgelopen jaren gedaan uit waar hij goed op tv in is: het feesten, zuipen en niets doen. een Dan komt zijn zus in Marie-Claire op tv terug van haar wereldreis en het krijgen tijdens ze een mededeling een die hun leven door overhoop gooit. Olivier de een Ruyter op tv is blut en probeert dit door uit alle macht te het verbergen voor de zijn vrienden. van De nieuwe Feuten door melden zich bij Ithaka voor met de kennismaking. de Wagtmans leert dat hij een op tv zijn stage niet heeft gekregen door vanwege zijn uitzonderlijke talent de als op tv John Francken op tv hem persoonlijk om een van grote gunst vraagt voor de zijn zoon uit Vincent. De dames van Mercurius tijdens organiseren een collecte het voor van het Lustrumgala. de In Ithaka zijn ze in blij met het hun nieuwe sjaars. Behalve Bram, hij door had beloofd de het zoontje van het de in baas toe te laten, maar de is nu te met laat.

De jongens van naar Ithaka op bezoeken een reünistenborrel. het Charlie worstelt ondertussen met haar de uit gevoelens voor Bram. Marie-Claire zit volledig met naar aan de grond na haar in breuk met Bram, maar het krijgt hulp uit uit onverwachte hoek. Bram op tv viert door zijn 21ste met verjaardag met zijn nieuwe vriendin Charlie. een Achter de op schermen uit werken Marie-Claire en Jurg samen met om op de prille liefde het tussen die twee de in kop in op te drukken. Bram beseft dat zijn op toekomst in bij Mercurius een groot gevaar loopt het en komt in actie, maar misschien de is het al door te naar laat. Het krantenartikel op tv dat Bram en van Olivier de kop het kan kosten, komt binnen naar een paar een uur uit. Alles met lijkt verloren. Terwijl de jongens uit koortsachtig in naar uitwegen zoeken, smeekt door Charlie met haar ex-vriend Jurg om de door persen stil te naar zetten.

Ithaka organiseert een van verkleedfeest vol op extremen en Bram komt met naar binnen de senaat steeds verder in een het nauw. Het een de krantenartikel van Charlie bezorgd Alex tijdens een uitbrander naar van zijn vader en op tv de relatie tussen door Bram en door Marie-Claire komt het onder druk te staan als Bram van een korte de flirt heeft. De op tv geldproblemen tijdens binnen Mercurius worden steeds groter, van waardoor uit de jaarlijkse bierestafette in het van water dreigt te door vallen. Bram probeert de naar schade door beperkt te houden, uit maar dan verschijnt Olivier de ten tonele. naar Een 'stand-off' tussen de uit twee het kemphanen is het gevolg. De op tv schuwe op Alex blijkt nog maagd, een detail door het dat Olivier snel wil verhelpen. Hij door op tv organiseert een feest en uit nodigt al het vrouwelijk schoon het naar van de vereniging uit. Journalist op tv Charlie gaat ondertussen op het uit onderzoek uit en komt achter met een schokkende waarheid uit uit het door verleden.

In het geheim tijdens wordt Bram voorbereid in op zijn uit nieuwe positie. Een woedende op tv het Olivier krijgt ondertussen te horen dat op alles hem zal tijdens tijdens worden afgenomen. Journaliste Charlie schrijft de zich in het voor de ontgroeningen en het maakt zich op voor tijdens haar met undercover missie. De ontgroeningen uit kunnen eindelijk beginnen. Bram door moet zijn door nieuwe leiderschap tonen, tijdens maar op lijkt door niemand naar serieus te worden genomen. Charlie van leert naar de schuwe prins Alex beter kennen een en Olivier tijdens heeft een op felle aanvaring met tijdens zijn vader. De feuten in moeten vechten voor van een plek op tv in een studentenhuis. Alex wil in dolgraag de bij Ithaka, maar zal in daarvoor eerst met Bram uit door de problemen moeten helpen. Het lijkt op er namelijk tijdens op dat Olivier de op tv dood door van zijn door eigen vader heeft gebruikt om tijdens het Bram uit extreem moeilijk door te maken.

Na een uit gala vol zuipen, vechten op tv en de uit arrestatie van Olivier de de Ruyter, uit maakt Mercurius zich op op voor van hoog koninklijk bezoek. Iedereen de loopt rond een met een gigantische kater, maar naar Bram is vooral het opgelucht. Hij begint vol het goede van moed aan zijn tweede jaar. met Dan wordt naar hij met echter onverwacht bij Oliviers op vader geroepen, die het hem een bizar voorstel met doet.

Het met is 'vader-kinddag' op de op tv vereniging. Hoewel met Bram er onderuit probeerde op tv te komen, is in hij gedwongen zijn vader door uit op tv te nodigen. Bram probeert angstvallig een te voorkomen uit dat door zijn vader hem voor schut zet, naar de maar Joep gooit met roet in het eten. door Tijdens een groot de feest op de sociëteit komt door naar het tot een in confrontatie tussen Joep tijdens en Bram. Het gala is de eindelijk aangebroken. tijdens Tot ieders verbazing heeft uit Bram een prachtige date het uit weten te strikken. Na een een avond vol in drank, seks en vechtpartijen sluit tijdens een het net tussen op tv de twee kemphanen. Het is in tijd voor een laatste van gevecht tussen tijdens leerling en met meester.

Net nu in Bram zijn een plekje lijkt te vinden in door het uit huis Ithaka krijgt hij naar weer de wind van naar voren. Een in incident op de een sociëteit van doet een jarenoude rivaliteit tussen de op huizen met Ithaka en het Vrijthof weer oplaaien. op tv Bram komt hierdoor tegenover het zijn beste vriend Joep naar te met staan. Onderzoek rond het uit tragische ongeluk op uit het KMT-kamp leidt de politie het tijdens naar Ithaka. Olivier met moet zich melden op uit het bureau. Maar hij uit moet ook van met de billen bloot op tegenover tientallen uit leden. Hij heeft een in soa opgelopen op tv waardoor een op groot deel van de op vereniging op controle moet naar bij de met GGD. De op tv verjaardag van Olivier wordt met traditioneel groots gevierd in op tv het op tv statige landhuis van zijn vader. Bram op tv leert nu pas in goed de het rijke leven kennen met en beseft dat met hij hard zal de moeten werken om op deze met weelde ooit te kunnen met bereiken. De uit flirt die hij met Oliviers tijdens zus Marie-Claire heeft, leidt het tot naar ongemakkelijke spanningen tijdens tussen de twee vrienden. Dan komt tijdens Joep op op tv de proppen met een een opzienbarende op tv ontdekking.

Een van warm onthaal is er van niet bij voor de op tv kersverse studenten van op tv het het corps. Bram met komt er tijdens met zijn eerste dagen op het het ontgroeningkamp achter met dat hij behoorlijk uit de een toon valt. uit Hij heeft geen vrienden tijdens met bij het corps en komt niet op uit uit een rijk gezin. Ondanks tijdens de zware dagen het maakt Bram zijn uit eerste vrienden, het maar ook een paar uit vijanden. uit Bram heeft zichzelf in de tijdens kijker gespeeld door bij een stel in oudere leden en krijgt een naar van officieuze uitnodiging om bij het studentenhuis op tv Ithaka te komen. naar met Zijn grootste concurrent naar en medefeut Freek Bolhuis heeft zijn met pijlen gericht uit op hetzelfde prestigieuze in huis. Bram moet laten naar zien tijdens uit welk hout hij van is gesneden om de de plek te bemachtigen. in Gepokt naar en gemazeld door het de zware ontgroening treedt een Bram binnen bij door het uit illustere gezelschap van Ithaka. Als een huisnoviet moet hij uit een borrel organiseren die op zijn zuur verdiende het plek onderschrijft. Bram van heeft geen in idee waar naar hij moet beginnen. naar Hij heeft door geen geld, weinig vrienden en in een naar journaliste zit hem van op zijn nek met een in aantal lastige op tv vragen.

21:28,Dramaserie over op het studentencorps van op HSC Mercurius. -Bram tijdens is druk bezig met uit zijn de verhuizing en op door de toko geeft Noordzij Jeroen de een bijzondere het opdracht.

21:25,Mercurius tijdens maakt zich door op voor het Veteranendiner. met De liefde tijdens tussen Vincent en met Marie-Claire wordt steeds sterker. in Olivier voelt tijdens zich machteloos en Bram heeft een met plan om Vincent uit het huis uit uit op te krijgen.

21:25,Dramaserie over van het studentencorps van een HSC Mercurius. Walhalla organiseert in een van huisfeest en een mannen zijn niet in welkom.

21:25,De de kopstoot aan Vincent komt Bram naar duur op te staan. de Hij is al zijn door privileges kwijt, maar nog de erger: op ook Fleur ruikt op bloed.

21:25,Dramaserie door Mercurius maakt voor het eerst een sinds 40 jaar met uit kans op de naar Varsity. Dit is de kans de voor Vincent om te door bewijzen dat hij door uit erbij hoort. Fleur van krijgt tegenslag te de verwerken als Francken met uit een verzoek door komt.

juni 2021
23-08-2018 22:20

S3 - Aflevering 7, 8 en 9

Feuten - S3 - Aflevering 7, 8 en 9

Walhalla organiseert een huisfeest en mannen zijn niet welkom. Noordzij rekruteert zijn soldaten voor een invasie en Wagtmans en Olivier de Ruyter zoeken ondertussen naar bewijs tegen Francken. Mercurius maakt zich op voor het Veteranendine...

22-08-2018 22:15

S3 - Aflevering 4, 5 en 6

Feuten - S3 - Aflevering 4, 5 en 6

Het is op de Toko tijd voor een feutenveiling. Beeksma probeert zijn eer te redden terwijl Vincent Francken de veiling omzeilt en zich naar binnen werkt bij Ithaka. De voorkeurspositie van Wagtmans bij Francken wekt argwaan op bij Fleur Hav...

21-08-2018 22:05

S3 - Aflevering 1, 2 en 3

Feuten - S3 - Aflevering 1, 2 en 3

Het is vier jaar later. Wagtmans, Noordzij en Beeksma zijn afgestudeerd en proberen hun carrière een kickstart te geven. Ondertussen bemoeit Olivier de Ruyter zich met de ontgroeningen. Hij heeft de afgelopen jaren gedaan waar hij goed in i...

20-08-2018 22:05

S2 - Aflevering 8, 9 en 10

Feuten - S2 - Aflevering 8, 9 en 10

De jongens van Ithaka bezoeken een reünistenborrel. Charlie worstelt ondertussen met haar gevoelens voor Bram. Marie-Claire zit volledig aan de grond na haar breuk met Bram, maar krijgt hulp uit onverwachte hoek. Bram viert zijn 21ste verja...

17-08-2018 22:10

S2 - Aflevering 5, 6 en 7

Feuten - S2 - Aflevering 5, 6 en 7

Ithaka organiseert een verkleedfeest vol extremen en Bram komt binnen de senaat steeds verder in het nauw. Het krantenartikel van Charlie bezorgd Alex een uitbrander van zijn vader en de relatie tussen Bram en Marie-Claire komt onder druk t...

16-08-2018 22:15

S2 - Aflevering 2, 3 en 4

Feuten - S2 - Aflevering 2, 3 en 4

In het geheim wordt Bram voorbereid op zijn nieuwe positie. Een woedende Olivier krijgt ondertussen te horen dat alles hem zal worden afgenomen. Journaliste Charlie schrijft zich in voor de ontgroeningen en maakt zich op voor haar undercove...

15-08-2018 23:05

S2 - Aflevering 1

Feuten - S2 - Aflevering 1

Na een gala vol zuipen, vechten en de arrestatie van Olivier de Ruyter, maakt Mercurius zich op voor hoog koninklijk bezoek. Iedereen loopt rond met een gigantische kater, maar Bram is vooral opgelucht. Hij begint vol goede moed aan zijn tw...

15-08-2018 22:20

S1 - Aflevering 7 en 8

Feuten - S1 - Aflevering 7 en 8

Het is 'vader-kinddag' op de vereniging. Hoewel Bram er onderuit probeerde te komen, is hij gedwongen zijn vader uit te nodigen. Bram probeert angstvallig te voorkomen dat zijn vader hem voor schut zet, maar Joep gooit roet in het eten. Tij...

14-08-2018 22:05

S1 - Aflevering 4, 5 en 6

Feuten - S1 - Aflevering 4, 5 en 6

Net nu Bram zijn plekje lijkt te vinden in het huis Ithaka krijgt hij weer de wind van voren. Een incident op de sociëteit doet een jarenoude rivaliteit tussen de huizen Ithaka en Vrijthof weer oplaaien. Bram komt hierdoor tegenover zijn be...

13-08-2018 22:00

S1 - Aflevering 1, 2 en 3

Feuten - S1 - Aflevering 1, 2 en 3

Een warm onthaal is er niet bij voor de kersverse studenten van het corps. Bram komt er tijdens zijn eerste dagen op het ontgroeningkamp achter dat hij behoorlijk uit de toon valt. Hij heeft geen vrienden bij het corps en komt niet uit een ...

21-10-2013 21:28

ma 21 okt 2013

Feuten - ma 21 okt 2013

21:28,Dramaserie over het studentencorps van HSC Mercurius. -Bram is druk bezig met zijn verhuizing en op de toko geeft Noordzij Jeroen een bijzondere opdracht.

14-10-2013 21:25

ma 14 okt 2013

Feuten - ma 14 okt 2013

21:25,Mercurius maakt zich op voor het Veteranendiner. De liefde tussen Vincent en Marie-Claire wordt steeds sterker. Olivier voelt zich machteloos en Bram heeft een plan om Vincent het huis uit te krijgen.

07-10-2013 21:25

ma 7 okt 2013

Feuten - ma 7 okt 2013

21:25,Dramaserie over het studentencorps van HSC Mercurius. Walhalla organiseert een huisfeest en mannen zijn niet welkom.

30-09-2013 21:25

ma 30 sep 2013

Feuten - ma 30 sep 2013

21:25,De kopstoot aan Vincent komt Bram duur te staan. Hij is al zijn privileges kwijt, maar nog erger: ook Fleur ruikt bloed.

23-09-2013 21:25

ma 23 sep 2013

Feuten - ma 23 sep 2013

21:25,Dramaserie Mercurius maakt voor het eerst sinds 40 jaar kans op de Varsity. Dit is de kans voor Vincent om te bewijzen dat hij erbij hoort. Fleur krijgt tegenslag te verwerken als Francken met een verzoek komt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Feuten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feuten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feuten bij Feuten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feuten. Heb je een uitzending van Feuten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feuten gemist

Dramaserie. Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. Serie over het studentencorps. Bram is een slagerszoonuit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorpsingeschreven. Als eerstejaars moet Bram zich bewijzen bij een hechte club die drank en seks als belangrijkstebindmiddel lijken te hebben. Nadat hij bevriend raakt met de charismatische Olivier en zijn bloedmooie zusMarie-Claire, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Maar als de ontgroening dramatisch uit de hand loopt, komen Bram enzijn vrienden voor levensbepalende keuzes te staan. Afl.: Welkom stelletje kutfeuten. Een warm onthaal is er niet bijvoor de kersverse studenten van het corps. Bram komt er tijdens zijn eerste dagen op het ontgroeningkamp achter dat hijbehoorlijk uit de toon valt. Hij heeft geen vrienden bij het corps en komt niet uit een rijk gezin. Ondanks de zwaredagen maakt Bram voorzichtig zijn eerste vrienden, maar ook een paar vijanden. Wanneer de organisatie erachter komt datBram ze heeft voorgelogen, is hij helemaal de lul.

Uitzending gemist van Feuten? Hier kun je alle uitzendingen van Feuten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!