Programma gemist?

Walhalla uit organiseert een een huisfeest en mannen zijn niet welkom. naar tijdens Noordzij rekruteert zijn tijdens soldaten voor een invasie en op tv Wagtmans en Olivier de door Ruyter door zoeken ondertussen naar bewijs tegen op tv in Francken. Mercurius maakt zich op voor op het Veteranendiner. uit De liefde een tussen Vincent met Francken en Marie-Claire het de Ruyter wordt steeds sterker. Olivier op tv de op Ruyter voelt zich machteloos en met Wagtmans op tv werkt in het het geheim aan op een plan om Francken het uit huis uit te met krijgen. tijdens Wagtmans is druk bezig op met zijn verhuizing en uit op van de Toko krijgt Beeksma een bijzondere op de opdracht van Noordzij. Een ruzie het tussen van Vincent Francken en Marie-Claire de op tv Ruyter een loopt volledig uit de een hand en Wagtmans en op tv Olivier de naar Ruyter maken zich steeds met meer zorgen de om de veiligheid van Marie-Claire. op op tv Als het galafeest losbarst lijkt alles het opgelost, maar de Marie-Claire is een verdwenen. Dan krijgen van ze hulp in uit onverwachte hoek.

Het is op van de een Toko tijd voor de een feutenveiling. Beeksma door probeert zijn eer te redden op tv terwijl Vincent Francken uit de veiling omzeilt het en op tv zich naar in binnen werkt bij Ithaka. De op tv voorkeurspositie van Wagtmans van bij tijdens Francken wekt argwaan op bij Fleur tijdens van Haverkamp en ze besluit de een confrontatie met hem aan het de te gaan. Mercurius op tv maakt voor het eerst het sinds veertig op jaar kans op de tijdens Varsity. Dit is de in kans voor door Vincent Francken om in te bewijzen dat hij er naar het bij hoort. Fleur Haverkamp krijgt de een tegenslag te op verwerken als Francken door met een speciaal verzoek door uit komt. Het geheim van Olivier de naar op Ruyter komt uit, door maar gelukkig ligt er ook al op tv een een reddingsplan klaar. Alleen wel een op met bijzondere voorwaarden. door uit De kopstoot aan het Vincent Francken komt Wagtmans duur te met staan. Hij van is al zijn de privileges kwijt, maar wat uit erger is: op tv ook Fleur op Haverkamp ruikt met bloed. Ondertussen geniet Francken de van zijn een populariteit op de Toko van en neemt iedereen mee naar het een bijzonder het café.

Het is het vier naar jaar later. Wagtmans, Noordzij in en Beeksma zijn afgestudeerd in en proberen hun carrière met tijdens een kickstart te in geven. Ondertussen bemoeit Olivier de het Ruyter zich met in de ontgroeningen. tijdens Hij heeft in de afgelopen jaren gedaan waar hij tijdens goed naar in is: feesten, zuipen en in niets doen. op Dan komt van zijn zus uit Marie-Claire terug van haar wereldreis en de uit krijgen ze een mededeling die van hun leven de overhoop gooit. in Olivier de Ruyter is blut en uit probeert dit in uit van alle macht te verbergen op tv voor zijn naar vrienden. De nieuwe Feuten melden zich de bij op Ithaka voor de op tv kennismaking. Wagtmans leert dat hij tijdens zijn stage niet naar heeft gekregen uit vanwege zijn op tv uitzonderlijke talent als John Francken tijdens van hem persoonlijk om op tv een grote gunst vraagt uit voor zijn zoon Vincent. naar De dames op tv van Mercurius met organiseren een collecte voor het Lustrumgala. met In Ithaka met zijn ze blij met een op tv hun nieuwe sjaars. met Behalve Bram, hij had beloofd het uit op tv zoontje van de baas toe te naar met laten, maar is nu te uit laat.

De uit jongens van door Ithaka bezoeken een door reünistenborrel. Charlie worstelt ondertussen met haar tijdens gevoelens naar voor Bram. Marie-Claire zit naar volledig aan de grond uit tijdens na haar breuk met op tv Bram, maar krijgt hulp naar uit op onverwachte hoek. Bram viert een zijn 21ste verjaardag met zijn op in nieuwe vriendin Charlie. in Achter de schermen werken Marie-Claire op en op Jurg samen om de de prille liefde tussen die een twee de kop in in te drukken. Bram uit een beseft dat zijn toekomst met bij Mercurius groot gevaar op tv loopt en komt met in actie, maar misschien in is het al een te laat. het Het krantenartikel dat het Bram en Olivier met de kop kan tijdens kosten, komt binnen een op tijdens paar uur uit. Alles lijkt op tv verloren. Terwijl een de jongens koortsachtig naar uitwegen het zoeken, uit smeekt Charlie haar tijdens ex-vriend Jurg naar om de persen stil op tv te zetten.

Ithaka organiseert een op verkleedfeest het vol extremen op en Bram komt naar binnen de senaat steeds verder in uit het een nauw. Het de krantenartikel van Charlie naar bezorgd Alex een uitbrander van het zijn vader door en de op relatie tussen Bram en Marie-Claire op komt onder druk op te op staan als Bram een korte uit flirt op heeft. De geldproblemen tijdens binnen Mercurius worden steeds groter, het waardoor een de jaarlijkse bierestafette van in het water door dreigt te vallen. Bram in probeert de schade beperkt te de houden, met maar dan verschijnt Olivier naar ten tonele. Een de 'stand-off' tussen de twee met kemphanen is het het gevolg. een De schuwe Alex blijkt nog op maagd, een detail door door dat Olivier snel uit wil verhelpen. Hij de organiseert een feest tijdens en nodigt al het op vrouwelijk schoon van de vereniging door uit. Journalist Charlie tijdens van gaat ondertussen op onderzoek tijdens uit en komt in achter een schokkende waarheid uit tijdens het van verleden.

In het het geheim van wordt Bram voorbereid naar op zijn nieuwe naar positie. Een woedende Olivier krijgt met ondertussen te horen dat de alles hem de zal worden afgenomen. een Journaliste Charlie het schrijft zich in voor een de uit ontgroeningen en maakt zich op voor het haar tijdens undercover missie. De tijdens ontgroeningen kunnen eindelijk beginnen. Bram op tv moet uit zijn nieuwe leiderschap een tonen, maar lijkt op tv door niemand door serieus te worden met genomen. Charlie leert de schuwe een prins Alex beter door kennen en Olivier tijdens heeft een een felle aanvaring met zijn naar vader. De feuten naar moeten vechten voor een de plek met in een studentenhuis. Alex op wil tijdens dolgraag bij Ithaka, maar zal daarvoor op tv eerst tijdens Bram uit van de problemen moeten helpen. in Het lijkt er namelijk uit op dat Olivier de het op tv dood van zijn eigen in vader heeft gebruikt om het in op Bram extreem moeilijk te in maken.

Na uit een gala vol zuipen, vechten uit met en de arrestatie van Olivier de op Ruyter, op tv maakt Mercurius zich op voor in hoog koninklijk op tv bezoek. Iedereen op loopt rond met een op tv gigantische kater, een maar Bram is vooral opgelucht. een Hij begint vol in goede het moed aan zijn tweede jaar. de het Dan wordt hij echter tijdens onverwacht bij Oliviers vader op geroepen, die in hem een bizar van voorstel doet.

Het op tv is 'vader-kinddag' op een de vereniging. Hoewel Bram er op tv onderuit probeerde te met met komen, is hij een gedwongen zijn vader uit te uit nodigen. Bram probeert angstvallig de te tijdens voorkomen dat zijn vader hem de voor op tv schut zet, maar de Joep gooit roet in op tv het eten. Tijdens in een groot uit feest op tijdens de sociëteit komt het de tot een confrontatie in tussen Joep en met Bram. Het gala is naar eindelijk op tv aangebroken. Tot ieders verbazing heeft Bram van de een prachtige date op tv weten te strikken. Na een avond door vol drank, seks naar en vechtpartijen door sluit het net een tussen in de twee kemphanen. Het door is tijd voor een laatste in op tv gevecht tussen leerling tijdens en meester.

Net nu de Bram zijn uit plekje lijkt naar te vinden in het door huis Ithaka krijgt hij van weer de de wind van voren. de Een incident op de het sociëteit doet door een jarenoude rivaliteit tussen een de op huizen Ithaka en Vrijthof weer naar oplaaien. Bram naar komt hierdoor tegenover op tv zijn beste vriend het Joep te staan. naar Onderzoek rond het tragische ongeluk met op met het KMT-kamp leidt de politie door naar Ithaka. in Olivier moet zich melden op op het van bureau. uit Maar hij moet ook de met de billen bloot op tegenover op tv tientallen leden. Hij heeft naar een soa opgelopen op tv waardoor een groot het deel van op tv de vereniging op controle de moet bij de op tv GGD. De verjaardag van Olivier een wordt traditioneel groots op tv gevierd in naar het statige tijdens landhuis van zijn vader. Bram tijdens leert nu pas van door goed het rijke op leven kennen en beseft dat van hij tijdens hard zal moeten werken om deze een weelde ooit te van kunnen bereiken. de De flirt uit die hij met Oliviers zus op Marie-Claire het heeft, leidt tot ongemakkelijke spanningen de tussen de de twee vrienden. Dan komt op tv Joep tijdens op de proppen op met een opzienbarende uit ontdekking.

Een op tv warm onthaal is er niet uit bij voor de het in kersverse studenten van tijdens het corps. Bram komt er met tijdens naar zijn eerste dagen het op het ontgroeningkamp achter dat op tv hij behoorlijk uit de met toon valt. Hij het heeft de geen vrienden bij het uit corps het en komt niet een uit een rijk gezin. met Ondanks de zware in dagen maakt Bram zijn eerste op op vrienden, maar ook een paar vijanden. de Bram door heeft zichzelf een in de kijker gespeeld bij een een stel op tv oudere leden naar en krijgt een officieuze uitnodiging om op tv bij het studentenhuis op tv Ithaka het te komen. Zijn grootste concurrent uit en medefeut met Freek Bolhuis uit heeft zijn pijlen gericht uit op het hetzelfde prestigieuze huis. door Bram moet laten op tv zien uit welk hout hij is van gesneden om de met plek op te bemachtigen. het Gepokt en gemazeld door de van zware met ontgroening treedt Bram binnen naar bij het illustere gezelschap van uit Ithaka. Als van huisnoviet met moet hij een borrel op organiseren die zijn naar zuur verdiende met plek onderschrijft. Bram heeft geen idee op waar hij moet op beginnen. naar Hij heeft geen geld, weinig met op vrienden en een journaliste zit de hem op op zijn nek van met een aantal lastige uit vragen.

21:28,Dramaserie van over het studentencorps de van HSC Mercurius. -Bram is op druk bezig met in zijn verhuizing het en in op de toko de geeft Noordzij Jeroen een bijzondere in opdracht.

21:25,Mercurius door maakt zich op voor met het Veteranendiner. met De liefde tussen op tv Vincent en Marie-Claire uit wordt steeds sterker. Olivier voelt tijdens zich machteloos en op Bram heeft een van plan om Vincent door een het huis uit te het krijgen.

21:25,Dramaserie uit over het studentencorps van van HSC Mercurius. Walhalla naar organiseert een met huisfeest en mannen zijn met niet door welkom.

21:25,De kopstoot van aan Vincent komt de Bram duur met te staan. Hij is al op naar zijn privileges kwijt, maar nog met erger: ook Fleur van ruikt het bloed.

21:25,Dramaserie van Mercurius maakt op voor het eerst sinds 40 jaar in kans met op de Varsity. Dit met is de met kans voor tijdens Vincent om te bewijzen op dat hij erbij hoort. Fleur het krijgt tegenslag te het verwerken een als Francken met van een verzoek van komt.

juni 2019
23-08-2018 22:20

S3 - Aflevering 7, 8 en 9

Feuten - S3 - Aflevering 7, 8 en 9

Walhalla organiseert een huisfeest en mannen zijn niet welkom. Noordzij rekruteert zijn soldaten voor een invasie en Wagtmans en Olivier de Ruyter zoeken ondertussen naar bewijs tegen Francken. Mercurius maakt zich op voor het Veteranendine...

22-08-2018 22:15

S3 - Aflevering 4, 5 en 6

Feuten - S3 - Aflevering 4, 5 en 6

Het is op de Toko tijd voor een feutenveiling. Beeksma probeert zijn eer te redden terwijl Vincent Francken de veiling omzeilt en zich naar binnen werkt bij Ithaka. De voorkeurspositie van Wagtmans bij Francken wekt argwaan op bij Fleur Hav...

21-08-2018 22:05

S3 - Aflevering 1, 2 en 3

Feuten - S3 - Aflevering 1, 2 en 3

Het is vier jaar later. Wagtmans, Noordzij en Beeksma zijn afgestudeerd en proberen hun carrière een kickstart te geven. Ondertussen bemoeit Olivier de Ruyter zich met de ontgroeningen. Hij heeft de afgelopen jaren gedaan waar hij goed in i...

20-08-2018 22:05

S2 - Aflevering 8, 9 en 10

Feuten - S2 - Aflevering 8, 9 en 10

De jongens van Ithaka bezoeken een reünistenborrel. Charlie worstelt ondertussen met haar gevoelens voor Bram. Marie-Claire zit volledig aan de grond na haar breuk met Bram, maar krijgt hulp uit onverwachte hoek. Bram viert zijn 21ste verja...

17-08-2018 22:10

S2 - Aflevering 5, 6 en 7

Feuten - S2 - Aflevering 5, 6 en 7

Ithaka organiseert een verkleedfeest vol extremen en Bram komt binnen de senaat steeds verder in het nauw. Het krantenartikel van Charlie bezorgd Alex een uitbrander van zijn vader en de relatie tussen Bram en Marie-Claire komt onder druk t...

16-08-2018 22:15

S2 - Aflevering 2, 3 en 4

Feuten - S2 - Aflevering 2, 3 en 4

In het geheim wordt Bram voorbereid op zijn nieuwe positie. Een woedende Olivier krijgt ondertussen te horen dat alles hem zal worden afgenomen. Journaliste Charlie schrijft zich in voor de ontgroeningen en maakt zich op voor haar undercove...

15-08-2018 23:05

S2 - Aflevering 1

Feuten - S2 - Aflevering 1

Na een gala vol zuipen, vechten en de arrestatie van Olivier de Ruyter, maakt Mercurius zich op voor hoog koninklijk bezoek. Iedereen loopt rond met een gigantische kater, maar Bram is vooral opgelucht. Hij begint vol goede moed aan zijn tw...

15-08-2018 22:20

S1 - Aflevering 7 en 8

Feuten - S1 - Aflevering 7 en 8

Het is 'vader-kinddag' op de vereniging. Hoewel Bram er onderuit probeerde te komen, is hij gedwongen zijn vader uit te nodigen. Bram probeert angstvallig te voorkomen dat zijn vader hem voor schut zet, maar Joep gooit roet in het eten. Tij...

14-08-2018 22:05

S1 - Aflevering 4, 5 en 6

Feuten - S1 - Aflevering 4, 5 en 6

Net nu Bram zijn plekje lijkt te vinden in het huis Ithaka krijgt hij weer de wind van voren. Een incident op de sociëteit doet een jarenoude rivaliteit tussen de huizen Ithaka en Vrijthof weer oplaaien. Bram komt hierdoor tegenover zijn be...

13-08-2018 22:00

S1 - Aflevering 1, 2 en 3

Feuten - S1 - Aflevering 1, 2 en 3

Een warm onthaal is er niet bij voor de kersverse studenten van het corps. Bram komt er tijdens zijn eerste dagen op het ontgroeningkamp achter dat hij behoorlijk uit de toon valt. Hij heeft geen vrienden bij het corps en komt niet uit een ...

21-10-2013 21:28

ma 21 okt 2013

Feuten - ma 21 okt 2013

21:28,Dramaserie over het studentencorps van HSC Mercurius. -Bram is druk bezig met zijn verhuizing en op de toko geeft Noordzij Jeroen een bijzondere opdracht.

14-10-2013 21:25

ma 14 okt 2013

Feuten - ma 14 okt 2013

21:25,Mercurius maakt zich op voor het Veteranendiner. De liefde tussen Vincent en Marie-Claire wordt steeds sterker. Olivier voelt zich machteloos en Bram heeft een plan om Vincent het huis uit te krijgen.

07-10-2013 21:25

ma 7 okt 2013

Feuten - ma 7 okt 2013

21:25,Dramaserie over het studentencorps van HSC Mercurius. Walhalla organiseert een huisfeest en mannen zijn niet welkom.

30-09-2013 21:25

ma 30 sep 2013

Feuten - ma 30 sep 2013

21:25,De kopstoot aan Vincent komt Bram duur te staan. Hij is al zijn privileges kwijt, maar nog erger: ook Fleur ruikt bloed.

23-09-2013 21:25

ma 23 sep 2013

Feuten - ma 23 sep 2013

21:25,Dramaserie Mercurius maakt voor het eerst sinds 40 jaar kans op de Varsity. Dit is de kans voor Vincent om te bewijzen dat hij erbij hoort. Fleur krijgt tegenslag te verwerken als Francken met een verzoek komt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Feuten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feuten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feuten bij Feuten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feuten. Heb je een uitzending van Feuten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feuten gemist

Dramaserie. Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. Serie over het studentencorps. Bram is een slagerszoonuit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorpsingeschreven. Als eerstejaars moet Bram zich bewijzen bij een hechte club die drank en seks als belangrijkstebindmiddel lijken te hebben. Nadat hij bevriend raakt met de charismatische Olivier en zijn bloedmooie zusMarie-Claire, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Maar als de ontgroening dramatisch uit de hand loopt, komen Bram enzijn vrienden voor levensbepalende keuzes te staan. Afl.: Welkom stelletje kutfeuten. Een warm onthaal is er niet bijvoor de kersverse studenten van het corps. Bram komt er tijdens zijn eerste dagen op het ontgroeningkamp achter dat hijbehoorlijk uit de toon valt. Hij heeft geen vrienden bij het corps en komt niet uit een rijk gezin. Ondanks de zwaredagen maakt Bram voorzichtig zijn eerste vrienden, maar ook een paar vijanden. Wanneer de organisatie erachter komt datBram ze heeft voorgelogen, is hij helemaal de lul.

Uitzending gemist van Feuten? Hier kun je alle uitzendingen van Feuten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord