Programma gemist?

Walhalla organiseert een op huisfeest en uit mannen met zijn niet welkom. Noordzij rekruteert de zijn soldaten voor tijdens een invasie met en Wagtmans en door Olivier de Ruyter zoeken ondertussen in naar van bewijs tegen Francken. een Mercurius maakt zich tijdens op voor het een Veteranendiner. De de liefde tussen Vincent op tv Francken en Marie-Claire de de Ruyter wordt steeds sterker. Olivier uit de Ruyter door voelt zich in machteloos en tijdens Wagtmans werkt in het geheim in aan een plan om naar Francken het het huis van uit te krijgen. het Wagtmans is druk in bezig met zijn verhuizing en op met de Toko krijgt naar Beeksma een bijzondere de het opdracht van Noordzij. Een ruzie tussen het het Vincent Francken en op Marie-Claire de Ruyter loopt uit volledig uit de met hand en Wagtmans door en Olivier de uit Ruyter maken een zich steeds meer zorgen op om de veiligheid van naar Marie-Claire. op Als het galafeest losbarst lijkt alles uit opgelost, naar maar Marie-Claire is met verdwenen. Dan krijgen ze een hulp uit onverwachte het hoek.

Het is op door de Toko tijd de voor op tv een feutenveiling. op tv Beeksma probeert zijn eer te redden op naar terwijl Vincent Francken de door veiling omzeilt en zich naar uit binnen met werkt bij Ithaka. uit De voorkeurspositie met van Wagtmans bij Francken een wekt argwaan van op bij Fleur de Haverkamp en ze besluit tijdens de confrontatie met hem de aan te gaan. Mercurius door maakt op voor het een eerst sinds veertig jaar van kans op de Varsity. Dit op is door de kans voor Vincent Francken het een om te bewijzen dat hij met er bij hoort. Fleur naar het Haverkamp krijgt een tegenslag in te verwerken op tv als Francken met door een speciaal verzoek komt. Het geheim op van Olivier de met Ruyter komt uit, in maar gelukkig het ligt er ook al op naar een reddingsplan klaar. Alleen tijdens wel een met bijzondere de voorwaarden. van De kopstoot aan door Vincent Francken komt Wagtmans in duur te staan. Hij in is met al zijn privileges kwijt, maar wat met erger in is: ook Fleur Haverkamp ruikt naar bloed. Ondertussen het geniet Francken van tijdens zijn populariteit met op de Toko en naar neemt iedereen mee naar naar een bijzonder met café.

Het op is vier jaar later. een Wagtmans, Noordzij een en Beeksma uit zijn afgestudeerd en van proberen hun carrière van een kickstart te door geven. Ondertussen bemoeit Olivier het de Ruyter zich met op de ontgroeningen. naar Hij heeft de op afgelopen jaren gedaan van waar hij goed het in is: naar feesten, zuipen en niets doen. Dan naar in komt zijn zus Marie-Claire terug van tijdens op haar wereldreis en op tv krijgen ze een op mededeling die hun leven tijdens overhoop gooit. Olivier de Ruyter uit is blut naar en probeert dit tijdens uit alle macht te in verbergen door voor zijn op tv vrienden. De nieuwe Feuten melden zich door bij Ithaka voor tijdens de uit kennismaking. Wagtmans leert dat naar hij zijn de stage niet heeft gekregen vanwege met de zijn uitzonderlijke talent als uit John Francken hem de persoonlijk om een grote gunst uit vraagt tijdens voor zijn uit zoon Vincent. De dames van Mercurius door organiseren een collecte naar voor het met Lustrumgala. In Ithaka zijn door ze blij met het hun op nieuwe sjaars. Behalve de Bram, hij van had beloofd het uit zoontje van de uit baas toe te met laten, maar is nu een te laat.

De door jongens van naar Ithaka bezoeken een uit reünistenborrel. Charlie worstelt ondertussen met haar door door gevoelens voor Bram. in Marie-Claire zit volledig aan de op tv grond na haar op tv breuk met Bram, maar op tv krijgt hulp uit uit onverwachte hoek. in Bram viert zijn uit 21ste verjaardag met zijn met nieuwe uit vriendin Charlie. met Achter de schermen werken van Marie-Claire en Jurg samen naar om de op prille liefde tussen een die twee naar de kop in door te drukken. Bram door beseft dat zijn toekomst met bij Mercurius groot een gevaar loopt en het komt in actie, maar misschien het een is het al te in laat. Het op tv krantenartikel dat Bram op en Olivier de kop kan met kosten, komt binnen uit een paar uur uit. in op Alles lijkt verloren. Terwijl de uit jongens koortsachtig naar de uitwegen zoeken, smeekt in Charlie haar het ex-vriend Jurg om de persen uit stil te tijdens zetten.

Ithaka organiseert op tv een verkleedfeest vol het extremen en Bram met komt binnen de senaat op tv steeds verder in in het nauw. naar Het krantenartikel van in Charlie bezorgd in Alex een uitbrander tijdens van zijn vader en uit de relatie tussen Bram met en Marie-Claire op tv komt onder druk te in staan als Bram het een korte flirt het op tv heeft. De geldproblemen binnen tijdens Mercurius worden steeds met groter, waardoor de jaarlijkse bierestafette met in een het water het dreigt te vallen. Bram uit probeert de uit schade beperkt te de houden, maar dan verschijnt Olivier ten van op tv tonele. Een 'stand-off' tussen de twee van kemphanen is het naar gevolg. De schuwe naar Alex blijkt nog met maagd, een met detail in dat Olivier snel wil naar verhelpen. Hij van organiseert een feest en door nodigt al het vrouwelijk schoon een van de vereniging door uit. Journalist door Charlie gaat ondertussen op op onderzoek uit in en komt door achter een schokkende waarheid een uit het een verleden.

In het met geheim van wordt Bram voorbereid op zijn tijdens nieuwe van positie. Een woedende van Olivier krijgt ondertussen te naar horen dat op alles hem zal worden afgenomen. naar Journaliste Charlie schrijft zich het in een voor de ontgroeningen en maakt met met zich op voor haar undercover missie. op tv De ontgroeningen kunnen met eindelijk een beginnen. Bram moet zijn nieuwe een uit leiderschap tonen, maar lijkt tijdens door niemand serieus te in worden genomen. Charlie leert met de uit schuwe prins Alex van beter kennen en een Olivier heeft een van felle aanvaring met door zijn vader. De feuten moeten op tv vechten voor een een plek de in een studentenhuis. op Alex wil dolgraag bij Ithaka, in maar zal tijdens daarvoor eerst Bram op uit de problemen moeten naar helpen. met Het lijkt er uit namelijk op dat in Olivier de dood van op zijn eigen vader tijdens heeft gebruikt om op het Bram extreem moeilijk door te met maken.

Na een tijdens gala vol van zuipen, vechten en van de arrestatie van Olivier een de Ruyter, maakt Mercurius in zich de op voor hoog koninklijk tijdens bezoek. Iedereen loopt rond het op tv met een gigantische een kater, maar Bram is vooral van opgelucht. met Hij begint vol met goede moed aan zijn tweede jaar. op tv Dan wordt hij het tijdens echter onverwacht bij Oliviers vader de geroepen, door die hem een bizar voorstel op doet.

Het is 'vader-kinddag' een op de op tv vereniging. Hoewel uit Bram er onderuit probeerde te op komen, uit is hij gedwongen zijn in vader door uit te nodigen. Bram probeert tijdens angstvallig te voorkomen op tv dat zijn door vader hem voor schut een zet, maar tijdens Joep gooit tijdens roet in het eten. Tijdens een in groot feest op van de sociëteit komt met het door tot een naar confrontatie tussen Joep en Bram. tijdens Het gala een is eindelijk aangebroken. naar Tot ieders verbazing door heeft Bram een een prachtige date weten op tv te strikken. Na een avond de vol drank, seks naar en vechtpartijen sluit de het met net tussen de uit twee kemphanen. Het is tijd tijdens voor een laatste een gevecht tussen leerling uit en naar meester.

Net nu op tv Bram uit zijn plekje lijkt te vinden in in het met huis Ithaka krijgt hij het weer tijdens de wind van voren. Een incident op van op de sociëteit doet een op tv jarenoude met rivaliteit tussen de naar huizen Ithaka en Vrijthof weer door oplaaien. Bram het komt hierdoor tegenover zijn beste tijdens vriend Joep tijdens te staan. Onderzoek rond op tv het tragische een ongeluk de op het KMT-kamp leidt de op tv politie uit naar Ithaka. Olivier met moet zich melden op van het bureau. Maar hij het moet ook in met de billen bloot tegenover in tientallen leden. van Hij heeft op een soa opgelopen waardoor uit een op tv groot deel van de door vereniging op naar controle moet bij de GGD. De van verjaardag van in Olivier in wordt traditioneel groots gevierd op tv in het tijdens statige landhuis van zijn vader. met Bram leert nu op tv pas goed tijdens het rijke leven kennen en op tijdens beseft dat hij de hard zal moeten werken om op deze weelde ooit te op tv kunnen bereiken. De het op tv flirt die hij met Oliviers zus op tv Marie-Claire heeft, op tv leidt tot ongemakkelijke spanningen tijdens tussen de twee van vrienden. een Dan komt Joep de op de proppen met op tv een opzienbarende het ontdekking.

Een een warm onthaal is er op niet bij voor de van met kersverse studenten van het op tv corps. Bram komt er tijdens een zijn eerste de dagen een op het ontgroeningkamp een achter dat hij behoorlijk uit door de toon valt. door Hij heeft het geen vrienden bij het corps tijdens de en komt niet uit met een rijk van gezin. Ondanks de door zware dagen maakt Bram zijn eerste door vrienden, maar ook door een paar vijanden. op Bram tijdens heeft zichzelf in de op tv kijker gespeeld bij een naar stel oudere op tv leden en uit krijgt een uit officieuze uitnodiging om bij door het studentenhuis Ithaka het te komen. Zijn grootste concurrent uit en medefeut Freek op tv Bolhuis heeft zijn het pijlen gericht door op hetzelfde tijdens prestigieuze huis. Bram op tv moet laten zien uit tijdens welk hout van hij is gesneden om met de plek te bemachtigen. op tv Gepokt en gemazeld met door de de zware ontgroening treedt met Bram binnen bij het op illustere gezelschap van met Ithaka. naar Als huisnoviet moet hij uit een op borrel organiseren die zijn zuur op tv verdiende op plek onderschrijft. Bram van heeft geen idee door waar hij moet beginnen. Hij een heeft op tv geen geld, weinig in vrienden en een uit journaliste zit hem op een zijn nek het met een aantal lastige uit vragen.

21:28,Dramaserie tijdens over het studentencorps van tijdens HSC in Mercurius. -Bram is druk in bezig met zijn het verhuizing en op met de toko geeft Noordzij Jeroen door een bijzondere op tv opdracht.

21:25,Mercurius met maakt zich op tv op voor het Veteranendiner. De in liefde het tussen Vincent en Marie-Claire wordt op steeds sterker. Olivier de voelt zich machteloos en op Bram heeft een de van plan om Vincent met het huis uit te naar krijgen.

21:25,Dramaserie in over het studentencorps van HSC naar Mercurius. met Walhalla organiseert een huisfeest en van met mannen zijn niet de welkom.

21:25,De kopstoot de aan Vincent komt door Bram duur het te staan. van Hij is al zijn privileges het kwijt, maar tijdens nog erger: met ook Fleur ruikt het bloed.

21:25,Dramaserie Mercurius door maakt in voor het eerst sinds 40 met jaar kans op de op tv Varsity. Dit met is de kans het voor Vincent om uit te het bewijzen dat hij erbij met hoort. Fleur krijgt tegenslag van te een verwerken als Francken met een met verzoek tijdens komt.

maart 2019
23-08-2018 22:20

S3 - Aflevering 7, 8 en 9

Feuten - S3 - Aflevering 7, 8 en 9

Walhalla organiseert een huisfeest en mannen zijn niet welkom. Noordzij rekruteert zijn soldaten voor een invasie en Wagtmans en Olivier de Ruyter zoeken ondertussen naar bewijs tegen Francken. Mercurius maakt zich op voor het Veteranendine...

22-08-2018 22:15

S3 - Aflevering 4, 5 en 6

Feuten - S3 - Aflevering 4, 5 en 6

Het is op de Toko tijd voor een feutenveiling. Beeksma probeert zijn eer te redden terwijl Vincent Francken de veiling omzeilt en zich naar binnen werkt bij Ithaka. De voorkeurspositie van Wagtmans bij Francken wekt argwaan op bij Fleur Hav...

21-08-2018 22:05

S3 - Aflevering 1, 2 en 3

Feuten - S3 - Aflevering 1, 2 en 3

Het is vier jaar later. Wagtmans, Noordzij en Beeksma zijn afgestudeerd en proberen hun carrière een kickstart te geven. Ondertussen bemoeit Olivier de Ruyter zich met de ontgroeningen. Hij heeft de afgelopen jaren gedaan waar hij goed in i...

20-08-2018 22:05

S2 - Aflevering 8, 9 en 10

Feuten - S2 - Aflevering 8, 9 en 10

De jongens van Ithaka bezoeken een reünistenborrel. Charlie worstelt ondertussen met haar gevoelens voor Bram. Marie-Claire zit volledig aan de grond na haar breuk met Bram, maar krijgt hulp uit onverwachte hoek. Bram viert zijn 21ste verja...

17-08-2018 22:10

S2 - Aflevering 5, 6 en 7

Feuten - S2 - Aflevering 5, 6 en 7

Ithaka organiseert een verkleedfeest vol extremen en Bram komt binnen de senaat steeds verder in het nauw. Het krantenartikel van Charlie bezorgd Alex een uitbrander van zijn vader en de relatie tussen Bram en Marie-Claire komt onder druk t...

16-08-2018 22:15

S2 - Aflevering 2, 3 en 4

Feuten - S2 - Aflevering 2, 3 en 4

In het geheim wordt Bram voorbereid op zijn nieuwe positie. Een woedende Olivier krijgt ondertussen te horen dat alles hem zal worden afgenomen. Journaliste Charlie schrijft zich in voor de ontgroeningen en maakt zich op voor haar undercove...

15-08-2018 23:05

S2 - Aflevering 1

Feuten - S2 - Aflevering 1

Na een gala vol zuipen, vechten en de arrestatie van Olivier de Ruyter, maakt Mercurius zich op voor hoog koninklijk bezoek. Iedereen loopt rond met een gigantische kater, maar Bram is vooral opgelucht. Hij begint vol goede moed aan zijn tw...

15-08-2018 22:20

S1 - Aflevering 7 en 8

Feuten - S1 - Aflevering 7 en 8

Het is 'vader-kinddag' op de vereniging. Hoewel Bram er onderuit probeerde te komen, is hij gedwongen zijn vader uit te nodigen. Bram probeert angstvallig te voorkomen dat zijn vader hem voor schut zet, maar Joep gooit roet in het eten. Tij...

14-08-2018 22:05

S1 - Aflevering 4, 5 en 6

Feuten - S1 - Aflevering 4, 5 en 6

Net nu Bram zijn plekje lijkt te vinden in het huis Ithaka krijgt hij weer de wind van voren. Een incident op de sociëteit doet een jarenoude rivaliteit tussen de huizen Ithaka en Vrijthof weer oplaaien. Bram komt hierdoor tegenover zijn be...

13-08-2018 22:00

S1 - Aflevering 1, 2 en 3

Feuten - S1 - Aflevering 1, 2 en 3

Een warm onthaal is er niet bij voor de kersverse studenten van het corps. Bram komt er tijdens zijn eerste dagen op het ontgroeningkamp achter dat hij behoorlijk uit de toon valt. Hij heeft geen vrienden bij het corps en komt niet uit een ...

21-10-2013 21:28

ma 21 okt 2013

Feuten - ma 21 okt 2013

21:28,Dramaserie over het studentencorps van HSC Mercurius. -Bram is druk bezig met zijn verhuizing en op de toko geeft Noordzij Jeroen een bijzondere opdracht.

14-10-2013 21:25

ma 14 okt 2013

Feuten - ma 14 okt 2013

21:25,Mercurius maakt zich op voor het Veteranendiner. De liefde tussen Vincent en Marie-Claire wordt steeds sterker. Olivier voelt zich machteloos en Bram heeft een plan om Vincent het huis uit te krijgen.

07-10-2013 21:25

ma 7 okt 2013

Feuten - ma 7 okt 2013

21:25,Dramaserie over het studentencorps van HSC Mercurius. Walhalla organiseert een huisfeest en mannen zijn niet welkom.

30-09-2013 21:25

ma 30 sep 2013

Feuten - ma 30 sep 2013

21:25,De kopstoot aan Vincent komt Bram duur te staan. Hij is al zijn privileges kwijt, maar nog erger: ook Fleur ruikt bloed.

23-09-2013 21:25

ma 23 sep 2013

Feuten - ma 23 sep 2013

21:25,Dramaserie Mercurius maakt voor het eerst sinds 40 jaar kans op de Varsity. Dit is de kans voor Vincent om te bewijzen dat hij erbij hoort. Fleur krijgt tegenslag te verwerken als Francken met een verzoek komt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Feuten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feuten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feuten bij Feuten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feuten. Heb je een uitzending van Feuten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feuten gemist

Dramaserie. Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. Serie over het studentencorps. Bram is een slagerszoonuit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorpsingeschreven. Als eerstejaars moet Bram zich bewijzen bij een hechte club die drank en seks als belangrijkstebindmiddel lijken te hebben. Nadat hij bevriend raakt met de charismatische Olivier en zijn bloedmooie zusMarie-Claire, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Maar als de ontgroening dramatisch uit de hand loopt, komen Bram enzijn vrienden voor levensbepalende keuzes te staan. Afl.: Welkom stelletje kutfeuten. Een warm onthaal is er niet bijvoor de kersverse studenten van het corps. Bram komt er tijdens zijn eerste dagen op het ontgroeningkamp achter dat hijbehoorlijk uit de toon valt. Hij heeft geen vrienden bij het corps en komt niet uit een rijk gezin. Ondanks de zwaredagen maakt Bram voorzichtig zijn eerste vrienden, maar ook een paar vijanden. Wanneer de organisatie erachter komt datBram ze heeft voorgelogen, is hij helemaal de lul.

Uitzending gemist van Feuten? Hier kun je alle uitzendingen van Feuten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord