Programma gemist?

Walhalla organiseert een een huisfeest en de mannen zijn niet een welkom. Noordzij naar rekruteert zijn soldaten voor een van invasie op tv en Wagtmans en Olivier uit de Ruyter door zoeken ondertussen naar bewijs tegen door Francken. Mercurius maakt de zich op op voor het Veteranendiner. uit De liefde met tussen Vincent Francken en op tv Marie-Claire in de Ruyter wordt steeds naar sterker. Olivier de Ruyter voelt het tijdens zich machteloos en Wagtmans met werkt in het geheim de aan naar een plan om Francken het op huis uit te op krijgen. de Wagtmans is druk bezig met op tv zijn verhuizing en het op de Toko met krijgt Beeksma een een bijzondere opdracht het van Noordzij. Een van ruzie tussen Vincent tijdens Francken en Marie-Claire de de Ruyter loopt het volledig uit naar de hand en Wagtmans het en Olivier de Ruyter op tv maken zich steeds met meer zorgen van om de veiligheid van op Marie-Claire. Als het met galafeest naar losbarst lijkt alles opgelost, maar Marie-Claire naar tijdens is verdwenen. Dan krijgen ze hulp op tv uit onverwachte met hoek.

Het naar is op de het Toko tijd voor een een feutenveiling. Beeksma probeert zijn door door eer te redden terwijl op Vincent Francken de veiling uit omzeilt en een zich naar binnen werkt bij een op Ithaka. De voorkeurspositie naar van Wagtmans bij Francken wekt naar argwaan op naar bij Fleur Haverkamp op tv en ze besluit de de confrontatie door met hem aan te gaan. van Mercurius maakt voor het een eerst op tv sinds veertig jaar kans in op de met Varsity. Dit is de kans met van voor Vincent Francken om te de bewijzen dat een hij er bij hoort. Fleur uit Haverkamp krijgt een naar tegenslag tijdens te verwerken als Francken een met een speciaal verzoek in met komt. Het geheim uit van Olivier de Ruyter komt tijdens uit, maar gelukkig ligt uit uit er ook al een op tv reddingsplan klaar. de Alleen wel een uit met bijzondere voorwaarden. De kopstoot in aan Vincent Francken uit komt Wagtmans duur te uit staan. de Hij is al zijn privileges in kwijt, maar door wat op erger is: ook door Fleur Haverkamp ruikt een bloed. Ondertussen geniet Francken van zijn uit het populariteit op de Toko door en neemt iedereen mee naar naar op tv een bijzonder café.

Het het is vier jaar later. het Wagtmans, Noordzij en de Beeksma zijn afgestudeerd en van proberen een hun carrière een kickstart te op geven. Ondertussen naar bemoeit Olivier met de Ruyter zich met de naar ontgroeningen. Hij heeft in op tv de afgelopen jaren tijdens gedaan waar hij goed in is: in feesten, zuipen door en niets doen. Dan op tv uit komt zijn zus Marie-Claire terug van tijdens haar wereldreis een en krijgen ze een op mededeling het die hun van leven overhoop gooit. Olivier de Ruyter de is blut en door probeert dit uit uit door alle macht te verbergen voor zijn in vrienden. De naar nieuwe Feuten de melden zich bij het Ithaka voor op de kennismaking. Wagtmans een leert dat hij zijn in stage niet heeft gekregen vanwege naar zijn uitzonderlijke talent op als van John Francken hem op persoonlijk om een grote van gunst vraagt voor door zijn zoon Vincent. De naar dames de van Mercurius organiseren een tijdens collecte voor een het Lustrumgala. op tv In Ithaka zijn ze blij in met op tv hun nieuwe sjaars. Behalve Bram, op tv hij had beloofd uit het zoontje van tijdens de een baas toe te laten, maar het is nu op te laat.

De jongens van uit Ithaka van bezoeken een reünistenborrel. Charlie uit worstelt ondertussen tijdens met haar gevoelens voor de Bram. uit Marie-Claire zit volledig aan de met grond na haar breuk uit door met Bram, maar krijgt hulp naar uit onverwachte hoek. Bram door viert zijn naar 21ste verjaardag van met zijn nieuwe vriendin naar Charlie. Achter in de schermen werken uit Marie-Claire en een Jurg samen om de met prille liefde tussen die het twee de naar kop in te drukken. in Bram een beseft dat zijn toekomst bij het Mercurius groot uit gevaar loopt en komt een in actie, met maar misschien is het al door de te laat. Het krantenartikel van dat Bram en Olivier van de kop van kan kosten, de komt binnen een paar uur uit. de Alles lijkt verloren. in Terwijl de uit jongens koortsachtig naar naar uitwegen met zoeken, smeekt Charlie door haar ex-vriend Jurg om tijdens de persen door stil te zetten.

Ithaka organiseert een de van verkleedfeest vol extremen en Bram komt door binnen de uit senaat steeds de verder in het van nauw. Het krantenartikel van Charlie een bezorgd het Alex een uitbrander van door zijn vader en de de de relatie tussen Bram en Marie-Claire naar komt onder druk tijdens te met staan als Bram een korte van flirt heeft. tijdens De geldproblemen binnen Mercurius worden op steeds tijdens groter, waardoor de van jaarlijkse bierestafette in in het water dreigt met te vallen. Bram op probeert de schade beperkt te naar houden, maar tijdens dan verschijnt Olivier uit ten door tonele. Een 'stand-off' tussen met de twee kemphanen is een het op tv gevolg. De schuwe Alex door blijkt nog op tv maagd, een detail dat het Olivier snel wil verhelpen. door Hij organiseert een naar feest en naar nodigt al het vrouwelijk het schoon van tijdens de vereniging uit. een Journalist Charlie gaat ondertussen op uit onderzoek het uit en komt op tv achter een schokkende in waarheid uit het op tv verleden.

In de het geheim op tv wordt Bram voorbereid op zijn nieuwe naar positie. Een van woedende Olivier krijgt ondertussen van te tijdens horen dat alles hem met zal worden afgenomen. Journaliste met tijdens Charlie schrijft zich in voor een de ontgroeningen en maakt op tv de zich op voor haar undercover missie. met De ontgroeningen de kunnen eindelijk beginnen. het Bram moet zijn nieuwe op tv leiderschap tonen, op maar lijkt door niemand uit serieus op te worden met genomen. Charlie leert de schuwe prins op tv Alex beter kennen uit en een Olivier heeft een met felle aanvaring de met zijn vader. De feuten in moeten vechten voor door een plek in een in studentenhuis. een Alex wil dolgraag tijdens bij Ithaka, maar zal tijdens daarvoor het eerst Bram uit door de problemen moeten helpen. Het lijkt door er namelijk op naar dat Olivier de het door dood van zijn het eigen vader heeft gebruikt om het van Bram extreem moeilijk in tijdens te maken.

Na een gala op vol zuipen, op vechten op tv en de arrestatie van Olivier de van op tv Ruyter, maakt Mercurius een zich op voor op hoog koninklijk bezoek. Iedereen tijdens loopt rond met een gigantische naar kater, maar tijdens Bram is vooral tijdens opgelucht. Hij begint de vol goede moed aan op tv zijn tweede op tv jaar. uit Dan wordt hij echter onverwacht in bij Oliviers vader uit geroepen, van die hem een bizar in voorstel doet.

Het op is 'vader-kinddag' op de naar vereniging. tijdens Hoewel Bram er op onderuit probeerde te komen, is op tv hij gedwongen zijn van vader uit te naar nodigen. Bram uit probeert angstvallig te voorkomen dat het zijn de vader hem voor schut zet, naar door maar Joep gooit roet van in het eten. van Tijdens een groot tijdens feest op de sociëteit tijdens komt in het tot een confrontatie tussen Joep met en Bram. in Het gala het is eindelijk tijdens aangebroken. Tot ieders naar verbazing heeft Bram een door prachtige date in weten te strikken. Na het een avond het vol drank, seks een en vechtpartijen sluit van het net tussen de twee uit kemphanen. Het een is tijd voor tijdens een laatste gevecht tussen door leerling de en meester.

Net nu Bram in zijn plekje lijkt op te vinden met in het tijdens huis Ithaka door krijgt hij weer uit de wind van voren. Een met incident in op de sociëteit door doet een jarenoude op rivaliteit tussen de huizen Ithaka en van Vrijthof weer oplaaien. met Bram het komt hierdoor tegenover zijn naar beste op vriend Joep te door staan. Onderzoek rond het tragische ongeluk van op het van KMT-kamp leidt de politie op naar Ithaka. in Olivier moet zich melden door op het de bureau. tijdens Maar hij moet van ook met de billen in bloot tegenover tientallen leden. Hij van op tv heeft een soa opgelopen het waardoor een groot deel van met uit de vereniging op controle moet bij een de GGD. De op tv verjaardag van Olivier door wordt tijdens traditioneel groots gevierd in de het de statige landhuis van zijn vader. Bram een leert nu pas tijdens goed het op tv rijke leven kennen en van beseft dat hij van hard in zal moeten werken in om deze de weelde ooit te kunnen naar bereiken. De flirt die hij in met met Oliviers zus Marie-Claire heeft, in leidt tot ongemakkelijke tijdens spanningen naar tussen de twee vrienden. op Dan komt met Joep op de proppen met een met opzienbarende tijdens ontdekking.

Een de warm onthaal is er van niet in bij voor de kersverse studenten een van een het corps. Bram komt uit er tijdens zijn eerste dagen door een op het ontgroeningkamp achter dat de hij behoorlijk uit de naar toon valt. op Hij door heeft geen vrienden bij het corps tijdens en door komt niet van uit een rijk gezin. Ondanks de in zware dagen maakt op Bram zijn eerste het vrienden, de maar ook een paar vijanden. uit Bram van heeft zichzelf uit in de kijker gespeeld bij in een de stel oudere leden en krijgt het een officieuze tijdens uitnodiging om bij de het studentenhuis Ithaka te met komen. een Zijn grootste concurrent van en medefeut Freek Bolhuis op heeft zijn pijlen gericht op met hetzelfde prestigieuze huis. in Bram in moet laten zien van uit welk hout hij is in gesneden om een de de plek te bemachtigen. Gepokt en gemazeld in door een de zware ontgroening met treedt Bram binnen bij op het illustere gezelschap van in Ithaka. Als huisnoviet op tv moet hij de een borrel organiseren die naar zijn zuur op tv verdiende op tv plek onderschrijft. Bram heeft geen idee een waar hij moet met beginnen. tijdens Hij heeft geen geld, door weinig naar vrienden en een op tv journaliste zit hem op in zijn nek met een het aantal lastige van vragen.

21:28,Dramaserie het over het studentencorps van een HSC Mercurius. -Bram is op tv druk door bezig met zijn verhuizing en op tv het op de toko geeft Noordzij het Jeroen van een bijzondere opdracht.

21:25,Mercurius het maakt zich door op voor het Veteranendiner. De het liefde tussen Vincent en in Marie-Claire wordt in steeds sterker. Olivier van voelt zich op tv machteloos en naar Bram heeft een plan om Vincent uit het een huis uit te een krijgen.

21:25,Dramaserie met over het studentencorps van de HSC Mercurius. Walhalla organiseert uit een huisfeest en van mannen zijn niet het de welkom.

21:25,De kopstoot op aan een Vincent komt Bram duur op te staan. Hij is al van een zijn privileges kwijt, maar uit nog erger: ook door Fleur ruikt uit bloed.

21:25,Dramaserie naar Mercurius maakt naar voor het eerst sinds de 40 jaar kans met op de Varsity. Dit in is op tv de kans voor Vincent om te tijdens in bewijzen dat hij erbij op tv hoort. Fleur krijgt tegenslag te de verwerken op als Francken met een verzoek tijdens een komt.

maart 2021
23-08-2018 22:20

S3 - Aflevering 7, 8 en 9

Feuten - S3 - Aflevering 7, 8 en 9

Walhalla organiseert een huisfeest en mannen zijn niet welkom. Noordzij rekruteert zijn soldaten voor een invasie en Wagtmans en Olivier de Ruyter zoeken ondertussen naar bewijs tegen Francken. Mercurius maakt zich op voor het Veteranendine...

22-08-2018 22:15

S3 - Aflevering 4, 5 en 6

Feuten - S3 - Aflevering 4, 5 en 6

Het is op de Toko tijd voor een feutenveiling. Beeksma probeert zijn eer te redden terwijl Vincent Francken de veiling omzeilt en zich naar binnen werkt bij Ithaka. De voorkeurspositie van Wagtmans bij Francken wekt argwaan op bij Fleur Hav...

21-08-2018 22:05

S3 - Aflevering 1, 2 en 3

Feuten - S3 - Aflevering 1, 2 en 3

Het is vier jaar later. Wagtmans, Noordzij en Beeksma zijn afgestudeerd en proberen hun carrière een kickstart te geven. Ondertussen bemoeit Olivier de Ruyter zich met de ontgroeningen. Hij heeft de afgelopen jaren gedaan waar hij goed in i...

20-08-2018 22:05

S2 - Aflevering 8, 9 en 10

Feuten - S2 - Aflevering 8, 9 en 10

De jongens van Ithaka bezoeken een reünistenborrel. Charlie worstelt ondertussen met haar gevoelens voor Bram. Marie-Claire zit volledig aan de grond na haar breuk met Bram, maar krijgt hulp uit onverwachte hoek. Bram viert zijn 21ste verja...

17-08-2018 22:10

S2 - Aflevering 5, 6 en 7

Feuten - S2 - Aflevering 5, 6 en 7

Ithaka organiseert een verkleedfeest vol extremen en Bram komt binnen de senaat steeds verder in het nauw. Het krantenartikel van Charlie bezorgd Alex een uitbrander van zijn vader en de relatie tussen Bram en Marie-Claire komt onder druk t...

16-08-2018 22:15

S2 - Aflevering 2, 3 en 4

Feuten - S2 - Aflevering 2, 3 en 4

In het geheim wordt Bram voorbereid op zijn nieuwe positie. Een woedende Olivier krijgt ondertussen te horen dat alles hem zal worden afgenomen. Journaliste Charlie schrijft zich in voor de ontgroeningen en maakt zich op voor haar undercove...

15-08-2018 23:05

S2 - Aflevering 1

Feuten - S2 - Aflevering 1

Na een gala vol zuipen, vechten en de arrestatie van Olivier de Ruyter, maakt Mercurius zich op voor hoog koninklijk bezoek. Iedereen loopt rond met een gigantische kater, maar Bram is vooral opgelucht. Hij begint vol goede moed aan zijn tw...

15-08-2018 22:20

S1 - Aflevering 7 en 8

Feuten - S1 - Aflevering 7 en 8

Het is 'vader-kinddag' op de vereniging. Hoewel Bram er onderuit probeerde te komen, is hij gedwongen zijn vader uit te nodigen. Bram probeert angstvallig te voorkomen dat zijn vader hem voor schut zet, maar Joep gooit roet in het eten. Tij...

14-08-2018 22:05

S1 - Aflevering 4, 5 en 6

Feuten - S1 - Aflevering 4, 5 en 6

Net nu Bram zijn plekje lijkt te vinden in het huis Ithaka krijgt hij weer de wind van voren. Een incident op de sociëteit doet een jarenoude rivaliteit tussen de huizen Ithaka en Vrijthof weer oplaaien. Bram komt hierdoor tegenover zijn be...

13-08-2018 22:00

S1 - Aflevering 1, 2 en 3

Feuten - S1 - Aflevering 1, 2 en 3

Een warm onthaal is er niet bij voor de kersverse studenten van het corps. Bram komt er tijdens zijn eerste dagen op het ontgroeningkamp achter dat hij behoorlijk uit de toon valt. Hij heeft geen vrienden bij het corps en komt niet uit een ...

21-10-2013 21:28

ma 21 okt 2013

Feuten - ma 21 okt 2013

21:28,Dramaserie over het studentencorps van HSC Mercurius. -Bram is druk bezig met zijn verhuizing en op de toko geeft Noordzij Jeroen een bijzondere opdracht.

14-10-2013 21:25

ma 14 okt 2013

Feuten - ma 14 okt 2013

21:25,Mercurius maakt zich op voor het Veteranendiner. De liefde tussen Vincent en Marie-Claire wordt steeds sterker. Olivier voelt zich machteloos en Bram heeft een plan om Vincent het huis uit te krijgen.

07-10-2013 21:25

ma 7 okt 2013

Feuten - ma 7 okt 2013

21:25,Dramaserie over het studentencorps van HSC Mercurius. Walhalla organiseert een huisfeest en mannen zijn niet welkom.

30-09-2013 21:25

ma 30 sep 2013

Feuten - ma 30 sep 2013

21:25,De kopstoot aan Vincent komt Bram duur te staan. Hij is al zijn privileges kwijt, maar nog erger: ook Fleur ruikt bloed.

23-09-2013 21:25

ma 23 sep 2013

Feuten - ma 23 sep 2013

21:25,Dramaserie Mercurius maakt voor het eerst sinds 40 jaar kans op de Varsity. Dit is de kans voor Vincent om te bewijzen dat hij erbij hoort. Fleur krijgt tegenslag te verwerken als Francken met een verzoek komt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Feuten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feuten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feuten bij Feuten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feuten. Heb je een uitzending van Feuten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feuten gemist

Dramaserie. Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. Serie over het studentencorps. Bram is een slagerszoonuit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorpsingeschreven. Als eerstejaars moet Bram zich bewijzen bij een hechte club die drank en seks als belangrijkstebindmiddel lijken te hebben. Nadat hij bevriend raakt met de charismatische Olivier en zijn bloedmooie zusMarie-Claire, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Maar als de ontgroening dramatisch uit de hand loopt, komen Bram enzijn vrienden voor levensbepalende keuzes te staan. Afl.: Welkom stelletje kutfeuten. Een warm onthaal is er niet bijvoor de kersverse studenten van het corps. Bram komt er tijdens zijn eerste dagen op het ontgroeningkamp achter dat hijbehoorlijk uit de toon valt. Hij heeft geen vrienden bij het corps en komt niet uit een rijk gezin. Ondanks de zwaredagen maakt Bram voorzichtig zijn eerste vrienden, maar ook een paar vijanden. Wanneer de organisatie erachter komt datBram ze heeft voorgelogen, is hij helemaal de lul.

Uitzending gemist van Feuten? Hier kun je alle uitzendingen van Feuten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!