Programma gemist?

Walhalla in organiseert een huisfeest op tv en mannen zijn door niet welkom. Noordzij rekruteert zijn naar soldaten voor uit een invasie en de Wagtmans en Olivier de van Ruyter zoeken ondertussen tijdens naar bewijs in tegen Francken. Mercurius van maakt door zich op voor het Veteranendiner. in De liefde tussen op tv Vincent Francken en de Marie-Claire op tv de Ruyter wordt steeds sterker. door Olivier uit de Ruyter voelt van zich machteloos en Wagtmans werkt van in het geheim aan met een plan om uit Francken het huis de uit een te krijgen. Wagtmans op tv is druk op bezig met zijn op verhuizing en op de Toko van krijgt Beeksma een bijzondere een opdracht van naar Noordzij. door Een ruzie tussen Vincent Francken op tv en Marie-Claire de Ruyter in loopt volledig tijdens uit de van hand en Wagtmans en tijdens Olivier de Ruyter maken de zich op steeds meer zorgen om tijdens de veiligheid van met Marie-Claire. Als door het galafeest losbarst een lijkt alles opgelost, maar in Marie-Claire tijdens is verdwenen. Dan krijgen ze op tv hulp uit onverwachte door hoek.

Het is op het van de Toko tijd een voor een feutenveiling. uit Beeksma probeert zijn eer op te redden terwijl Vincent Francken met de veiling omzeilt naar een en zich naar binnen werkt het bij Ithaka. De in voorkeurspositie door van Wagtmans bij op tv Francken wekt argwaan op bij in Fleur Haverkamp en naar ze besluit op de confrontatie met hem op aan te gaan. een Mercurius maakt op tv voor het eerst sinds een veertig op tv jaar kans op de de Varsity. Dit is de op kans voor Vincent door Francken met om te bewijzen dat hij er met in bij hoort. Fleur Haverkamp krijgt naar een tegenslag met te verwerken als Francken door met in een speciaal verzoek komt. Het het geheim van uit Olivier de Ruyter de komt uit, maar door gelukkig ligt er op tv ook al een reddingsplan klaar. door Alleen wel een de met op tv bijzondere voorwaarden. een De kopstoot aan Vincent Francken in komt Wagtmans door duur te staan. naar Hij is al zijn privileges een kwijt, op tv maar wat erger is: uit ook uit Fleur Haverkamp ruikt bloed. Ondertussen geniet tijdens door Francken van zijn populariteit een op de Toko naar en neemt iedereen mee naar op een bijzonder naar café.

Het door is vier jaar later. Wagtmans, uit Noordzij op en Beeksma zijn op afgestudeerd en tijdens proberen hun carrière een kickstart te het door geven. Ondertussen bemoeit uit Olivier de Ruyter zich met de de ontgroeningen. uit Hij heeft de afgelopen op tv jaren gedaan door waar hij in goed in is: feesten, zuipen en op tv niets doen. op tv Dan van komt zijn zus naar Marie-Claire terug van haar wereldreis en uit de krijgen ze een mededeling door die hun met leven overhoop gooit. Olivier een de Ruyter in is blut en probeert het dit uit alle macht te uit verbergen voor een zijn vrienden. De een nieuwe Feuten op tv melden zich bij een Ithaka voor de kennismaking. Wagtmans door leert dat hij tijdens zijn in stage niet heeft gekregen vanwege het zijn uitzonderlijke talent een als John Francken de hem persoonlijk om in op tv een grote gunst een vraagt voor zijn door zoon Vincent. De door dames van Mercurius de organiseren een collecte de voor het Lustrumgala. de In Ithaka zijn ze blij naar met hun nieuwe tijdens sjaars. uit Behalve Bram, hij uit had beloofd het zoontje van de de baas het toe te laten, maar is op tv tijdens nu te laat.

De jongens tijdens van Ithaka bezoeken een een reünistenborrel. Charlie worstelt in ondertussen met haar tijdens gevoelens voor Bram. uit Marie-Claire van zit volledig tijdens aan de grond na haar op tv breuk met Bram, maar op krijgt door hulp uit onverwachte uit hoek. Bram van viert zijn 21ste uit verjaardag met zijn nieuwe vriendin Charlie. op Achter de schermen naar op tv werken Marie-Claire en Jurg samen in om de door prille liefde tussen die twee met de kop in de te drukken. uit Bram beseft dat met zijn tijdens toekomst bij Mercurius door groot gevaar loopt en komt in met in actie, maar misschien is het al van te laat. Het naar krantenartikel dat het Bram en het Olivier de kop naar kan kosten, komt een binnen een paar uur uit. in Alles lijkt naar verloren. Terwijl uit de jongens koortsachtig de naar uitwegen zoeken, door smeekt Charlie haar ex-vriend Jurg met om de van persen stil te door zetten.

Ithaka in organiseert een verkleedfeest tijdens vol extremen en van Bram komt naar binnen de senaat steeds in verder in het nauw. Het door krantenartikel van door Charlie bezorgd Alex van een uitbrander in van zijn vader het en de relatie van tussen Bram en Marie-Claire met komt onder in druk te met staan als Bram tijdens een korte flirt heeft. op tv De geldproblemen binnen Mercurius uit worden steeds groter, met waardoor de naar jaarlijkse bierestafette in het water in dreigt te van vallen. Bram probeert het de schade beperkt tijdens te houden, maar met dan verschijnt Olivier ten uit tonele. Een 'stand-off' op tv tussen de het twee kemphanen is het tijdens met gevolg. De schuwe Alex uit blijkt nog van maagd, een detail op dat Olivier snel de wil verhelpen. Hij organiseert een op feest het en nodigt al het met vrouwelijk schoon van van de vereniging uit. Journalist Charlie het het gaat ondertussen op onderzoek uit en in komt achter een op tv met schokkende waarheid uit het in verleden.

In de het geheim wordt Bram voorbereid door op zijn tijdens nieuwe het positie. Een woedende Olivier naar krijgt ondertussen te horen het dat alles hem zal met worden afgenomen. Journaliste uit Charlie de schrijft zich in met voor de ontgroeningen en tijdens maakt zich met op voor het haar undercover missie. De uit ontgroeningen kunnen eindelijk beginnen. naar Bram moet zijn met nieuwe leiderschap tonen, maar naar de lijkt door niemand serieus te op worden genomen. uit Charlie leert de tijdens schuwe prins op Alex beter kennen en Olivier uit heeft een uit felle aanvaring met zijn vader. op tv van De feuten moeten vechten een voor een plek in met een studentenhuis. Alex wil in dolgraag bij Ithaka, op tv in maar zal daarvoor eerst de Bram uit de problemen moeten het uit helpen. Het lijkt er namelijk tijdens op op dat Olivier de dood van zijn het eigen vader op tv heeft op gebruikt om het een Bram extreem moeilijk te naar maken.

Na een gala op tv vol zuipen, vechten op tv en de van arrestatie van Olivier een de Ruyter, maakt met Mercurius zich in op voor hoog koninklijk bezoek. een in Iedereen loopt rond met naar een gigantische kater, maar Bram in is vooral met opgelucht. Hij begint uit vol goede moed aan in zijn tweede jaar. op Dan wordt hij op tv op echter onverwacht bij Oliviers een vader geroepen, die hem het een bizar voorstel naar doet.

Het naar is 'vader-kinddag' op de vereniging. met Hoewel Bram het er onderuit probeerde naar te de komen, is hij gedwongen zijn op vader de uit te nodigen. uit Bram probeert angstvallig te voorkomen van dat zijn vader hem naar voor schut van zet, maar door Joep gooit roet in een het eten. Tijdens tijdens een groot feest de op uit de sociëteit komt het tot de een het confrontatie tussen Joep naar en Bram. Het gala is een eindelijk aangebroken. tijdens Tot ieders verbazing heeft Bram uit een prachtige date naar op weten te strikken. met Na een avond vol tijdens drank, seks en op vechtpartijen sluit het door net tussen de twee het kemphanen. van Het is tijd voor uit een laatste gevecht de tussen leerling en op tv meester.

Net nu op Bram zijn een plekje lijkt te vinden in in het het huis Ithaka krijgt de hij weer de wind van uit van voren. Een incident op de door sociëteit doet met een jarenoude rivaliteit tussen de van de huizen Ithaka en Vrijthof weer oplaaien. met Bram komt hierdoor op tv tegenover zijn beste de vriend op tv Joep te staan. Onderzoek door rond het tragische ongeluk naar uit op het KMT-kamp leidt de politie op tv op tv naar Ithaka. Olivier moet zich de melden het op het bureau. Maar hij op tv moet ook met de uit billen bloot tegenover uit tientallen een leden. Hij heeft een een soa opgelopen waardoor door een groot de deel van de vereniging op van controle moet in bij uit de GGD. De verjaardag uit van Olivier wordt traditioneel groots op tv op gevierd in het statige een landhuis van zijn vader. Bram door leert nu pas van goed het rijke tijdens naar leven kennen en op beseft dat hij hard uit zal moeten werken uit om deze het weelde ooit te de kunnen bereiken. De op flirt die hij in met Oliviers zus de Marie-Claire heeft, leidt tot op ongemakkelijke spanningen van tussen de twee vrienden. de Dan komt in Joep op de proppen met een een opzienbarende door ontdekking.

Een warm onthaal tijdens het is er niet bij voor de door kersverse studenten van in op tv het corps. Bram met komt er tijdens zijn eerste naar dagen op het op ontgroeningkamp achter dat op tv hij behoorlijk uit de de het toon valt. Hij tijdens heeft geen vrienden het bij het corps met en komt niet op tv uit een rijk gezin. Ondanks de de zware de dagen maakt Bram zijn de eerste tijdens vrienden, maar ook een paar vijanden. door Bram heeft zichzelf het in de kijker naar gespeeld bij met een stel oudere uit leden en door krijgt een officieuze door uitnodiging om uit bij het studentenhuis Ithaka te komen. het naar Zijn grootste concurrent door en medefeut Freek Bolhuis het heeft zijn pijlen gericht op op tv hetzelfde prestigieuze huis. door Bram moet laten het zien uit uit welk hout uit hij is door gesneden om de plek te van bemachtigen. Gepokt en van gemazeld uit door de zware ontgroening treedt Bram in binnen bij op tv het van illustere gezelschap van Ithaka. tijdens Als huisnoviet moet hij een in de borrel organiseren die zijn zuur uit verdiende plek een onderschrijft. Bram naar heeft geen idee waar hij moet in beginnen. in Hij heeft geen geld, weinig tijdens vrienden en een een journaliste zit in hem op op tv zijn nek met een aantal tijdens naar lastige vragen.

21:28,Dramaserie over het de studentencorps van uit HSC Mercurius. -Bram is uit de druk bezig met zijn verhuizing en de een op de toko geeft Noordzij Jeroen naar met een bijzondere opdracht.

21:25,Mercurius maakt zich op op de voor het Veteranendiner. De in liefde tussen een Vincent en Marie-Claire wordt steeds uit sterker. Olivier op voelt zich machteloos en op Bram heeft het een plan om Vincent op het huis van uit de te krijgen.

21:25,Dramaserie over naar het met studentencorps van HSC Mercurius. Walhalla organiseert het uit een huisfeest en mannen zijn niet door door welkom.

21:25,De naar kopstoot aan Vincent komt met Bram in duur te staan. Hij is al op tv zijn privileges kwijt, tijdens maar met nog erger: ook uit Fleur ruikt van bloed.

21:25,Dramaserie van Mercurius maakt voor het met eerst sinds het 40 jaar kans door op de Varsity. in Dit is de kans in voor Vincent om tijdens te bewijzen op tv dat hij tijdens erbij hoort. Fleur tijdens krijgt tegenslag te met verwerken als Francken met een verzoek op met komt.

december 2021
23-08-2018 22:20

S3 - Aflevering 7, 8 en 9

Feuten - S3 - Aflevering 7, 8 en 9

Walhalla organiseert een huisfeest en mannen zijn niet welkom. Noordzij rekruteert zijn soldaten voor een invasie en Wagtmans en Olivier de Ruyter zoeken ondertussen naar bewijs tegen Francken. Mercurius maakt zich op voor het Veteranendine...

22-08-2018 22:15

S3 - Aflevering 4, 5 en 6

Feuten - S3 - Aflevering 4, 5 en 6

Het is op de Toko tijd voor een feutenveiling. Beeksma probeert zijn eer te redden terwijl Vincent Francken de veiling omzeilt en zich naar binnen werkt bij Ithaka. De voorkeurspositie van Wagtmans bij Francken wekt argwaan op bij Fleur Hav...

21-08-2018 22:05

S3 - Aflevering 1, 2 en 3

Feuten - S3 - Aflevering 1, 2 en 3

Het is vier jaar later. Wagtmans, Noordzij en Beeksma zijn afgestudeerd en proberen hun carrière een kickstart te geven. Ondertussen bemoeit Olivier de Ruyter zich met de ontgroeningen. Hij heeft de afgelopen jaren gedaan waar hij goed in i...

20-08-2018 22:05

S2 - Aflevering 8, 9 en 10

Feuten - S2 - Aflevering 8, 9 en 10

De jongens van Ithaka bezoeken een reünistenborrel. Charlie worstelt ondertussen met haar gevoelens voor Bram. Marie-Claire zit volledig aan de grond na haar breuk met Bram, maar krijgt hulp uit onverwachte hoek. Bram viert zijn 21ste verja...

17-08-2018 22:10

S2 - Aflevering 5, 6 en 7

Feuten - S2 - Aflevering 5, 6 en 7

Ithaka organiseert een verkleedfeest vol extremen en Bram komt binnen de senaat steeds verder in het nauw. Het krantenartikel van Charlie bezorgd Alex een uitbrander van zijn vader en de relatie tussen Bram en Marie-Claire komt onder druk t...

16-08-2018 22:15

S2 - Aflevering 2, 3 en 4

Feuten - S2 - Aflevering 2, 3 en 4

In het geheim wordt Bram voorbereid op zijn nieuwe positie. Een woedende Olivier krijgt ondertussen te horen dat alles hem zal worden afgenomen. Journaliste Charlie schrijft zich in voor de ontgroeningen en maakt zich op voor haar undercove...

15-08-2018 23:05

S2 - Aflevering 1

Feuten - S2 - Aflevering 1

Na een gala vol zuipen, vechten en de arrestatie van Olivier de Ruyter, maakt Mercurius zich op voor hoog koninklijk bezoek. Iedereen loopt rond met een gigantische kater, maar Bram is vooral opgelucht. Hij begint vol goede moed aan zijn tw...

15-08-2018 22:20

S1 - Aflevering 7 en 8

Feuten - S1 - Aflevering 7 en 8

Het is 'vader-kinddag' op de vereniging. Hoewel Bram er onderuit probeerde te komen, is hij gedwongen zijn vader uit te nodigen. Bram probeert angstvallig te voorkomen dat zijn vader hem voor schut zet, maar Joep gooit roet in het eten. Tij...

14-08-2018 22:05

S1 - Aflevering 4, 5 en 6

Feuten - S1 - Aflevering 4, 5 en 6

Net nu Bram zijn plekje lijkt te vinden in het huis Ithaka krijgt hij weer de wind van voren. Een incident op de sociëteit doet een jarenoude rivaliteit tussen de huizen Ithaka en Vrijthof weer oplaaien. Bram komt hierdoor tegenover zijn be...

13-08-2018 22:00

S1 - Aflevering 1, 2 en 3

Feuten - S1 - Aflevering 1, 2 en 3

Een warm onthaal is er niet bij voor de kersverse studenten van het corps. Bram komt er tijdens zijn eerste dagen op het ontgroeningkamp achter dat hij behoorlijk uit de toon valt. Hij heeft geen vrienden bij het corps en komt niet uit een ...

21-10-2013 21:28

ma 21 okt 2013

Feuten - ma 21 okt 2013

21:28,Dramaserie over het studentencorps van HSC Mercurius. -Bram is druk bezig met zijn verhuizing en op de toko geeft Noordzij Jeroen een bijzondere opdracht.

14-10-2013 21:25

ma 14 okt 2013

Feuten - ma 14 okt 2013

21:25,Mercurius maakt zich op voor het Veteranendiner. De liefde tussen Vincent en Marie-Claire wordt steeds sterker. Olivier voelt zich machteloos en Bram heeft een plan om Vincent het huis uit te krijgen.

07-10-2013 21:25

ma 7 okt 2013

Feuten - ma 7 okt 2013

21:25,Dramaserie over het studentencorps van HSC Mercurius. Walhalla organiseert een huisfeest en mannen zijn niet welkom.

30-09-2013 21:25

ma 30 sep 2013

Feuten - ma 30 sep 2013

21:25,De kopstoot aan Vincent komt Bram duur te staan. Hij is al zijn privileges kwijt, maar nog erger: ook Fleur ruikt bloed.

23-09-2013 21:25

ma 23 sep 2013

Feuten - ma 23 sep 2013

21:25,Dramaserie Mercurius maakt voor het eerst sinds 40 jaar kans op de Varsity. Dit is de kans voor Vincent om te bewijzen dat hij erbij hoort. Fleur krijgt tegenslag te verwerken als Francken met een verzoek komt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Feuten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Feuten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Feuten bij Feuten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Feuten. Heb je een uitzending van Feuten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Feuten gemist

Dramaserie. Met: Hanna Verboom, Manuel Broekman, Tim Murck e.a. Serie over het studentencorps. Bram is een slagerszoonuit een klein dorp. Hij loopt over van ambitie en heeft zich met zijn jeugdvriend Joep bij het studentencorpsingeschreven. Als eerstejaars moet Bram zich bewijzen bij een hechte club die drank en seks als belangrijkstebindmiddel lijken te hebben. Nadat hij bevriend raakt met de charismatische Olivier en zijn bloedmooie zusMarie-Claire, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Maar als de ontgroening dramatisch uit de hand loopt, komen Bram enzijn vrienden voor levensbepalende keuzes te staan. Afl.: Welkom stelletje kutfeuten. Een warm onthaal is er niet bijvoor de kersverse studenten van het corps. Bram komt er tijdens zijn eerste dagen op het ontgroeningkamp achter dat hijbehoorlijk uit de toon valt. Hij heeft geen vrienden bij het corps en komt niet uit een rijk gezin. Ondanks de zwaredagen maakt Bram voorzichtig zijn eerste vrienden, maar ook een paar vijanden. Wanneer de organisatie erachter komt datBram ze heeft voorgelogen, is hij helemaal de lul.

Uitzending gemist van Feuten? Hier kun je alle uitzendingen van Feuten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!