Programma gemist?

Live-uitzending met veelal een nog nooit een vertoond archiefmateriaal en op tv live registraties die het worden ingeleid een en van uit anekdotes voorzien door Matthijs van naar Nieuwkerk, Leo Blokhuis en in VJ en verzamelaar een Fenno het Werkman.

Een tombola van een bijzondere liveregistraties, ingeleid op tv en van anekdotes met voorzien door Matthijs door uit van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. In op de loop op van de nacht komt door ook de smaak tijdens van het publiek tijdens naar aan bod. Via de website kan een iedereen een verzoekje een doen uit de van tijdens enorme lijst van live-opnamen in tijdens het archief van in VJ/verzamelaar Fenno Werkman. Te het tijdens zien zijn bijvoorbeeld onbekende beelden een van een piepjonge Marianne de Faithfull, gitarist naar Peter Greene in de op originele Fleetwood in Mac-bezetting, in Ierse hardrock met Thin Lizzy, de de te jong overleden uit singer-songwriter uit Jim Croce, en tijdens de new een romantic van Duran Duran van in een akoestische op set. Daarnaast aandacht voor het uit 35-jarig jubileum uit van van het legendarische naar album Frampton Comes de door Alive! waarvan Peter door Frampton meer dan door zes miljoen exemplaren verkocht. En verrassende een muzikale combinaties: het Rufus Wainwright naar met Moby en Sean Lennon, van Kate Bush & door David Gilmour en een Smokey in Robinson & Aretha door Franklin samen achter van de piano. Een van terugblik op het Popfestival van op Lochem, van dat plaatsvond van op tv 1968 tot van 1986. En net als een als altijd op tv veel aandacht voor de een grondleggers van de soul en tijdens funk, met naar bijzondere opnamen met van de dit jaar overleden in Gil Scott-Heron, op The Isley in Brothers en niet te vergeten door door Marvin Gaye die a de capella zingt. Presentatie: Matthijs van op tv een Nieuwkerk, Leo Blokhuis.

Een tijdens tombola van door bijzondere liveregistraties, ingeleid en van van anekdotes voorzien door uit Matthijs naar van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. tijdens Een op greep uit het programma: op AC/DC met met de originele zanger Bon Scott; in unieke door opnamen uit 1949 waaruit op tv blijkt dat de naar talentenjacht op tv allesbehalve nieuw het van is; een nog nooit vertoond optreden op tv een van Tim Buckley in het naar popprogramma Tween; en op tv niet te door vergeten Bob naar Dylan op het Newport Festival van van 1965, met waar hij met tot ontzetting van naar zijn fans voor het eerst elektrisch op tv speelde. het In de loop van het de nacht komt ook naar de smaak op van het naar publiek aan bod. Via tijdens de website een kan iedereen op een verzoekje doen uit met de enorme lijst door van live-opnamen in het met archief van VJ/verzamelaar Fenno in Werkman. Presentatie: naar Matthijs van Nieuwkerk, uit Leo van Blokhuis.

oktober 2020
20-10-2012 22:20

Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

De nacht van de popmuziek - Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

Live-uitzending met veelal nog nooit vertoond archiefmateriaal en live registraties die worden ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk, Leo Blokhuis en VJ en verzamelaar Fenno Werkman.

22-10-2011 22:55

Aflevering 1

De nacht van de popmuziek - Aflevering 1

Een tombola van bijzondere liveregistraties, ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. In de loop van de nacht komt ook de smaak van het publiek aan bod. Via de website kan iedereen een verzoekje doen u...

06-11-2010 22:55

Aflevering 1

De nacht van de popmuziek - Aflevering 1

Een tombola van bijzondere liveregistraties, ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. Een greep uit het programma: AC/DC met de originele zanger Bon Scott; unieke opnamen uit 1949 waaruit blijkt dat de...

De nacht van de popmuziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De nacht van de popmuziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De nacht van de popmuziek bij De nacht van de popmuziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De nacht van de popmuziek. Heb je een uitzending van De nacht van de popmuziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De nacht van de popmuziek gemist

Een verkenning van de popgeschiedenis aan de hand van onbekend beeldmateriaal van roemruchte concerten. Gaandeweg denacht komt ook de smaak van het publiek aan bod. Via internet kunnen mensen een keuze maken uit een lange lijst vanbeschikbare videofragmenten uit het archief van VJ Fenno Werkman; de man met één van de grootste muziekarchieven terwereld.

Uitzending gemist van De nacht van de popmuziek? Hier kun je alle uitzendingen van De nacht van de popmuziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-10-2012 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!