Programma gemist?

Live-uitzending een met veelal nog nooit de vertoond archiefmateriaal en live het registraties die worden naar ingeleid en van op tv anekdotes voorzien door door Matthijs naar van Nieuwkerk, Leo Blokhuis en uit naar VJ en verzamelaar Fenno de Werkman.

Een tombola naar van bijzondere liveregistraties, van ingeleid op tv en van anekdotes voorzien door tijdens Matthijs van Nieuwkerk uit en Leo Blokhuis. In de de loop het van door de nacht komt ook de op smaak met van het publiek aan bod. Via van de website kan naar iedereen door een verzoekje doen uit in de enorme lijst van van live-opnamen in het in archief van de VJ/verzamelaar Fenno Werkman. op tv Te een zien zijn bijvoorbeeld onbekende beelden naar van een piepjonge Marianne op tv Faithfull, gitarist de Peter Greene naar in de originele op Fleetwood Mac-bezetting, Ierse met hardrock met Thin Lizzy, door de te jong uit overleden singer-songwriter Jim op Croce, en op de new romantic van met Duran Duran in naar een akoestische set. uit Daarnaast naar aandacht voor het 35-jarig jubileum naar van van in het legendarische album uit Frampton Comes Alive! op tv waarvan Peter uit Frampton meer dan zes miljoen de exemplaren verkocht. En tijdens verrassende het muzikale combinaties: Rufus Wainwright met Moby op en Sean Lennon, op naar Kate Bush & op tv David Gilmour en in Smokey Robinson & Aretha naar Franklin samen achter met de piano. Een terugblik door op het Popfestival van door Lochem, naar dat plaatsvond van 1968 in tot 1986. En naar net met als als altijd veel aandacht voor een de uit grondleggers van de soul en van funk, met bijzondere met opnamen op van de dit jaar een overleden Gil Scott-Heron, The op tijdens Isley Brothers en uit niet te vergeten uit Marvin Gaye die a capella zingt. door Presentatie: Matthijs met van Nieuwkerk, tijdens Leo Blokhuis.

Een tombola van het bijzondere liveregistraties, ingeleid naar en van anekdotes op tv voorzien door de Matthijs van Nieuwkerk en uit Leo Blokhuis. op tv Een greep uit van het programma: AC/DC tijdens met de de originele zanger Bon Scott; unieke in opnamen uit een 1949 waaruit blijkt met dat de talentenjacht op op tv allesbehalve een nieuw naar is; een nog nooit vertoond door optreden van het Tim Buckley in het popprogramma het Tween; en niet een te de vergeten Bob de Dylan op het de Newport Festival van 1965, waar hij het tot ontzetting van op tv zijn fans op tv voor het eerst elektrisch tijdens speelde. In door de loop door van de met nacht komt ook de smaak van naar het op tv publiek aan bod. Via de op website het kan iedereen de een verzoekje doen uit de enorme van lijst van in live-opnamen in het op tv archief van VJ/verzamelaar Fenno in Werkman. het Presentatie: Matthijs van Nieuwkerk, van Leo op Blokhuis.

oktober 2019
20-10-2012 22:20

Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

De nacht van de popmuziek - Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

Live-uitzending met veelal nog nooit vertoond archiefmateriaal en live registraties die worden ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk, Leo Blokhuis en VJ en verzamelaar Fenno Werkman.

22-10-2011 22:55

Aflevering 1

De nacht van de popmuziek - Aflevering 1

Een tombola van bijzondere liveregistraties, ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. In de loop van de nacht komt ook de smaak van het publiek aan bod. Via de website kan iedereen een verzoekje doen u...

06-11-2010 22:55

Aflevering 1

De nacht van de popmuziek - Aflevering 1

Een tombola van bijzondere liveregistraties, ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. Een greep uit het programma: AC/DC met de originele zanger Bon Scott; unieke opnamen uit 1949 waaruit blijkt dat de...

De nacht van de popmuziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De nacht van de popmuziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De nacht van de popmuziek bij De nacht van de popmuziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De nacht van de popmuziek. Heb je een uitzending van De nacht van de popmuziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De nacht van de popmuziek gemist

Een verkenning van de popgeschiedenis aan de hand van onbekend beeldmateriaal van roemruchte concerten. Gaandeweg denacht komt ook de smaak van het publiek aan bod. Via internet kunnen mensen een keuze maken uit een lange lijst vanbeschikbare videofragmenten uit het archief van VJ Fenno Werkman; de man met één van de grootste muziekarchieven terwereld.

Uitzending gemist van De nacht van de popmuziek? Hier kun je alle uitzendingen van De nacht van de popmuziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-10-2012 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!