Programma gemist?

Live-uitzending uit met veelal nog nooit naar vertoond archiefmateriaal en in live registraties die worden op ingeleid tijdens en van anekdotes voorzien door tijdens Matthijs van Nieuwkerk, het een Leo Blokhuis en VJ in en verzamelaar Fenno door Werkman.

Een tombola van door bijzondere uit liveregistraties, ingeleid en een van anekdotes voorzien door in Matthijs van Nieuwkerk uit en Leo Blokhuis. In tijdens in de loop van in de nacht komt uit ook de smaak van het het publiek aan bod. uit Via met de website kan iedereen een verzoekje door doen uit op tv de naar enorme lijst van live-opnamen in naar het op tv archief van VJ/verzamelaar Fenno het Werkman. Te van zien zijn bijvoorbeeld onbekende tijdens beelden van een piepjonge op tv Marianne Faithfull, gitarist met Peter Greene in een de originele Fleetwood Mac-bezetting, naar Ierse uit hardrock met Thin Lizzy, op tv de te jong door overleden op tv singer-songwriter Jim Croce, en door de new romantic van Duran de Duran in in een akoestische set. Daarnaast uit met aandacht voor het 35-jarig jubileum tijdens van een van het legendarische album Frampton Comes tijdens Alive! door waarvan Peter Frampton meer dan de zes van miljoen exemplaren verkocht. En op verrassende muzikale combinaties: naar Rufus Wainwright met met Moby op tv en Sean Lennon, Kate op Bush & David uit Gilmour en Smokey Robinson & in Aretha Franklin tijdens samen het achter de piano. Een terugblik op van het Popfestival een van Lochem, dat plaatsvond in van 1968 met tot 1986. met En net als de als altijd veel aandacht tijdens voor het de grondleggers van de soul tijdens en funk, met tijdens bijzondere opnamen van de uit dit jaar overleden van Gil Scott-Heron, The op Isley Brothers en uit niet met te vergeten door Marvin Gaye die a capella in zingt. Presentatie: Matthijs van de Nieuwkerk, Leo de Blokhuis.

Een tombola met van bijzondere liveregistraties, van ingeleid en van anekdotes in voorzien door door Matthijs van uit Nieuwkerk en Leo door Blokhuis. Een greep uit het tijdens door programma: AC/DC met van de originele zanger naar Bon Scott; unieke opnamen in uit 1949 waaruit naar blijkt dat de talentenjacht de op tv allesbehalve nieuw een is; een op nog van nooit vertoond optreden van Tim met Buckley in het op tv popprogramma Tween; van en niet te vergeten op Bob met Dylan op het Newport de Festival van 1965, op tv waar hij tot ontzetting van het zijn fans voor in het van eerst elektrisch een speelde. In de loop op tv van de nacht van komt ook met de smaak van het publiek op aan bod. Via de van door website kan iedereen een tijdens verzoekje doen uit de enorme op lijst in van live-opnamen in een het archief van VJ/verzamelaar Fenno de Werkman. Presentatie: Matthijs tijdens van Nieuwkerk, van Leo een Blokhuis.

mei 2020
20-10-2012 22:20

Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

De nacht van de popmuziek - Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

Live-uitzending met veelal nog nooit vertoond archiefmateriaal en live registraties die worden ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk, Leo Blokhuis en VJ en verzamelaar Fenno Werkman.

22-10-2011 22:55

Aflevering 1

De nacht van de popmuziek - Aflevering 1

Een tombola van bijzondere liveregistraties, ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. In de loop van de nacht komt ook de smaak van het publiek aan bod. Via de website kan iedereen een verzoekje doen u...

06-11-2010 22:55

Aflevering 1

De nacht van de popmuziek - Aflevering 1

Een tombola van bijzondere liveregistraties, ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. Een greep uit het programma: AC/DC met de originele zanger Bon Scott; unieke opnamen uit 1949 waaruit blijkt dat de...

De nacht van de popmuziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De nacht van de popmuziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De nacht van de popmuziek bij De nacht van de popmuziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De nacht van de popmuziek. Heb je een uitzending van De nacht van de popmuziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De nacht van de popmuziek gemist

Een verkenning van de popgeschiedenis aan de hand van onbekend beeldmateriaal van roemruchte concerten. Gaandeweg denacht komt ook de smaak van het publiek aan bod. Via internet kunnen mensen een keuze maken uit een lange lijst vanbeschikbare videofragmenten uit het archief van VJ Fenno Werkman; de man met één van de grootste muziekarchieven terwereld.

Uitzending gemist van De nacht van de popmuziek? Hier kun je alle uitzendingen van De nacht van de popmuziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-10-2012 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!