Programma gemist?

Live-uitzending met veelal door nog nooit vertoond op van archiefmateriaal en live registraties die worden door ingeleid en van op naar anekdotes voorzien door de Matthijs van Nieuwkerk, Leo het Blokhuis en VJ door en verzamelaar Fenno het Werkman.

Een naar tombola van bijzondere met liveregistraties, ingeleid en van anekdotes op tv voorzien door Matthijs in van van Nieuwkerk en Leo van Blokhuis. In de loop van uit de nacht een komt ook de smaak in van het publiek op een aan bod. Via de website kan op iedereen een door verzoekje doen uit een de enorme lijst in van live-opnamen in op het archief van met VJ/verzamelaar Fenno Werkman. door Te naar zien zijn bijvoorbeeld onbekende beelden van in een piepjonge Marianne uit Faithfull, gitarist Peter een Greene uit in de originele naar Fleetwood Mac-bezetting, Ierse hardrock met een Thin Lizzy, de op tv te jong overleden op tv singer-songwriter Jim Croce, in en door de new van romantic van Duran Duran het in een akoestische van set. Daarnaast naar aandacht voor het het 35-jarig jubileum van van het legendarische het album met Frampton Comes Alive! waarvan Peter van Frampton meer uit dan zes in miljoen exemplaren naar verkocht. En verrassende muzikale een combinaties: Rufus Wainwright met op Moby en Sean Lennon, op tijdens Kate Bush & met David Gilmour en een Smokey Robinson & Aretha Franklin in samen achter de op piano. Een terugblik op door het op Popfestival van het Lochem, dat plaatsvond van in 1968 tot 1986. En net het als als altijd uit veel aandacht uit voor de grondleggers van de het de soul en funk, met bijzondere naar door opnamen van de dit jaar het overleden op Gil Scott-Heron, The Isley de Brothers en uit niet te vergeten Marvin Gaye die tijdens a capella zingt. op Presentatie: het Matthijs van Nieuwkerk, naar Leo Blokhuis.

Een naar tombola van naar bijzondere liveregistraties, ingeleid de en van anekdotes voorzien door Matthijs uit tijdens van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. Een een greep uit het tijdens programma: AC/DC met met de naar originele zanger Bon Scott; unieke een opnamen uit 1949 op waaruit blijkt dat het de talentenjacht op naar tv in allesbehalve nieuw op is; een nog nooit van vertoond optreden van met Tim Buckley in op tv het popprogramma Tween; en met niet te de vergeten Bob Dylan op het het Newport Festival in van 1965, waar op hij een tot ontzetting van zijn fans op voor de het eerst elektrisch speelde. In uit de loop van de naar nacht komt op tv ook de smaak van de op het publiek aan bod. Via de de website kan iedereen het op een verzoekje doen uit naar de enorme lijst een van live-opnamen tijdens in het archief met van VJ/verzamelaar Fenno Werkman. Presentatie: Matthijs het door van Nieuwkerk, Leo in Blokhuis.

juni 2021
20-10-2012 22:20

Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

De nacht van de popmuziek - Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

Live-uitzending met veelal nog nooit vertoond archiefmateriaal en live registraties die worden ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk, Leo Blokhuis en VJ en verzamelaar Fenno Werkman.

22-10-2011 22:55

Aflevering 1

De nacht van de popmuziek - Aflevering 1

Een tombola van bijzondere liveregistraties, ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. In de loop van de nacht komt ook de smaak van het publiek aan bod. Via de website kan iedereen een verzoekje doen u...

06-11-2010 22:55

Aflevering 1

De nacht van de popmuziek - Aflevering 1

Een tombola van bijzondere liveregistraties, ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. Een greep uit het programma: AC/DC met de originele zanger Bon Scott; unieke opnamen uit 1949 waaruit blijkt dat de...

De nacht van de popmuziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De nacht van de popmuziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De nacht van de popmuziek bij De nacht van de popmuziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De nacht van de popmuziek. Heb je een uitzending van De nacht van de popmuziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De nacht van de popmuziek gemist

Een verkenning van de popgeschiedenis aan de hand van onbekend beeldmateriaal van roemruchte concerten. Gaandeweg denacht komt ook de smaak van het publiek aan bod. Via internet kunnen mensen een keuze maken uit een lange lijst vanbeschikbare videofragmenten uit het archief van VJ Fenno Werkman; de man met één van de grootste muziekarchieven terwereld.

Uitzending gemist van De nacht van de popmuziek? Hier kun je alle uitzendingen van De nacht van de popmuziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-10-2012 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!