Programma gemist?

Live-uitzending naar met veelal nog van nooit vertoond archiefmateriaal en van live registraties die worden uit ingeleid en van een anekdotes voorzien door in Matthijs van van Nieuwkerk, Leo in Blokhuis en VJ en verzamelaar op tv Fenno de Werkman.

Een tombola van het bijzondere liveregistraties, ingeleid uit naar en van anekdotes voorzien door op tv Matthijs van de Nieuwkerk en Leo Blokhuis. op In met de loop van de nacht tijdens komt een ook de smaak met van het publiek aan bod. op Via de een website kan de iedereen een verzoekje doen uit de in het enorme lijst van live-opnamen in het van archief van VJ/verzamelaar het Fenno Werkman. Te uit zien zijn naar bijvoorbeeld naar onbekende beelden van een op piepjonge Marianne de Faithfull, gitarist Peter Greene door in de van originele Fleetwood Mac-bezetting, tijdens Ierse hardrock met in Thin Lizzy, de te jong overleden het singer-songwriter naar Jim Croce, door en de new romantic van Duran van van Duran in een akoestische set. op tv Daarnaast aandacht voor het van 35-jarig op jubileum van van het legendarische naar van album Frampton Comes Alive! met waarvan Peter Frampton meer dan op zes miljoen exemplaren op verkocht. En in verrassende door muzikale combinaties: Rufus Wainwright met tijdens Moby en Sean tijdens Lennon, Kate tijdens Bush & David Gilmour tijdens en tijdens Smokey Robinson & Aretha Franklin samen in van achter de piano. Een tijdens terugblik op het Popfestival naar van de Lochem, dat plaatsvond van naar 1968 tot door 1986. En net als als uit altijd naar veel aandacht voor de grondleggers van het een de soul en uit funk, met bijzondere opnamen naar van de tijdens dit jaar overleden Gil uit Scott-Heron, The Isley door Brothers en niet tijdens te vergeten Marvin op Gaye die a capella zingt. het Presentatie: Matthijs van uit Nieuwkerk, Leo op tv Blokhuis.

Een een tombola van een bijzondere liveregistraties, ingeleid en van anekdotes de voorzien in door Matthijs van Nieuwkerk in en Leo Blokhuis. een Een greep uit tijdens het op tv programma: AC/DC met tijdens de originele zanger Bon Scott; unieke de opnamen uit met 1949 waaruit uit blijkt dat de de talentenjacht op tv van allesbehalve nieuw is; van een nog nooit een vertoond optreden een van Tim Buckley de in het popprogramma Tween; en niet een te het vergeten Bob Dylan op de het Newport Festival uit van 1965, waar met hij het tot ontzetting van zijn fans uit voor het naar eerst elektrisch speelde. In de door loop van de de de nacht komt ook de op tv smaak van door het publiek aan bod. Via de tijdens op website kan iedereen een verzoekje door doen uit de met enorme lijst van de live-opnamen in het door archief van een VJ/verzamelaar Fenno Werkman. Presentatie: met Matthijs van Nieuwkerk, het Leo door Blokhuis.

december 2021
20-10-2012 22:20

Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

De nacht van de popmuziek - Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

Live-uitzending met veelal nog nooit vertoond archiefmateriaal en live registraties die worden ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk, Leo Blokhuis en VJ en verzamelaar Fenno Werkman.

22-10-2011 22:55

Aflevering 1

De nacht van de popmuziek - Aflevering 1

Een tombola van bijzondere liveregistraties, ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. In de loop van de nacht komt ook de smaak van het publiek aan bod. Via de website kan iedereen een verzoekje doen u...

06-11-2010 22:55

Aflevering 1

De nacht van de popmuziek - Aflevering 1

Een tombola van bijzondere liveregistraties, ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. Een greep uit het programma: AC/DC met de originele zanger Bon Scott; unieke opnamen uit 1949 waaruit blijkt dat de...

De nacht van de popmuziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De nacht van de popmuziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De nacht van de popmuziek bij De nacht van de popmuziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De nacht van de popmuziek. Heb je een uitzending van De nacht van de popmuziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De nacht van de popmuziek gemist

Een verkenning van de popgeschiedenis aan de hand van onbekend beeldmateriaal van roemruchte concerten. Gaandeweg denacht komt ook de smaak van het publiek aan bod. Via internet kunnen mensen een keuze maken uit een lange lijst vanbeschikbare videofragmenten uit het archief van VJ Fenno Werkman; de man met één van de grootste muziekarchieven terwereld.

Uitzending gemist van De nacht van de popmuziek? Hier kun je alle uitzendingen van De nacht van de popmuziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-10-2012 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!