Programma gemist?

Live-uitzending op tv met veelal nog het nooit vertoond archiefmateriaal in en live registraties naar die worden ingeleid en van naar anekdotes uit voorzien door Matthijs van een Nieuwkerk, Leo Blokhuis en de VJ en op tv verzamelaar Fenno naar Werkman.

Een een tombola van bijzondere de liveregistraties, ingeleid en van anekdotes naar voorzien door Matthijs op tv van tijdens Nieuwkerk en door Leo Blokhuis. In de loop van door de nacht komt in ook de tijdens smaak van van het publiek aan bod. het Via de website de kan iedereen een verzoekje uit doen het uit de enorme tijdens lijst van door live-opnamen in het archief van VJ/verzamelaar in Fenno op tv Werkman. Te op zien zijn bijvoorbeeld onbekende beelden van op tv een piepjonge op tv Marianne Faithfull, gitarist tijdens Peter Greene op in de originele Fleetwood door Mac-bezetting, Ierse een hardrock met Thin Lizzy, een de in te jong overleden singer-songwriter Jim naar Croce, en de een new romantic van een Duran Duran tijdens in een akoestische set. tijdens Daarnaast aandacht voor het het 35-jarig de jubileum van van op het legendarische album de Frampton Comes Alive! op waarvan Peter op Frampton meer dan zes miljoen exemplaren een verkocht. En uit verrassende muzikale combinaties: het Rufus Wainwright met in Moby tijdens en Sean Lennon, op Kate Bush & door David Gilmour en Smokey Robinson & tijdens Aretha Franklin tijdens samen achter de van piano. op Een terugblik op met het Popfestival van Lochem, dat op tv plaatsvond tijdens van 1968 tot 1986. En net met als naar als altijd veel aandacht de voor de grondleggers van het de de soul en funk, met bijzondere in op tv opnamen van de dit jaar overleden op tv Gil Scott-Heron, The op Isley Brothers door en niet te vergeten uit een Marvin Gaye die de a capella zingt. Presentatie: Matthijs door van met Nieuwkerk, Leo Blokhuis.

Een in tombola van op tv bijzondere liveregistraties, ingeleid en uit van anekdotes voorzien van door Matthijs door van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. op Een greep uit het van programma: de AC/DC met een de originele zanger Bon Scott; unieke op door opnamen uit 1949 waaruit blijkt van dat de talentenjacht op het tv naar allesbehalve nieuw is; het een nog op nooit vertoond optreden van Tim Buckley door het in het popprogramma Tween; tijdens en niet te tijdens vergeten Bob Dylan de op het Newport Festival met van 1965, waar in hij tot ontzetting van uit zijn naar fans voor een het eerst elektrisch speelde. In de de loop van van de nacht komt op tv ook de smaak met van het naar publiek aan bod. Via de van website kan iedereen door tijdens een verzoekje doen op tv uit de enorme lijst van tijdens live-opnamen in het met archief door van VJ/verzamelaar Fenno Werkman. Presentatie: Matthijs van van op tv Nieuwkerk, Leo een Blokhuis.

maart 2021
20-10-2012 22:20

Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

De nacht van de popmuziek - Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

Live-uitzending met veelal nog nooit vertoond archiefmateriaal en live registraties die worden ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk, Leo Blokhuis en VJ en verzamelaar Fenno Werkman.

22-10-2011 22:55

Aflevering 1

De nacht van de popmuziek - Aflevering 1

Een tombola van bijzondere liveregistraties, ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. In de loop van de nacht komt ook de smaak van het publiek aan bod. Via de website kan iedereen een verzoekje doen u...

06-11-2010 22:55

Aflevering 1

De nacht van de popmuziek - Aflevering 1

Een tombola van bijzondere liveregistraties, ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. Een greep uit het programma: AC/DC met de originele zanger Bon Scott; unieke opnamen uit 1949 waaruit blijkt dat de...

De nacht van de popmuziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De nacht van de popmuziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De nacht van de popmuziek bij De nacht van de popmuziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De nacht van de popmuziek. Heb je een uitzending van De nacht van de popmuziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De nacht van de popmuziek gemist

Een verkenning van de popgeschiedenis aan de hand van onbekend beeldmateriaal van roemruchte concerten. Gaandeweg denacht komt ook de smaak van het publiek aan bod. Via internet kunnen mensen een keuze maken uit een lange lijst vanbeschikbare videofragmenten uit het archief van VJ Fenno Werkman; de man met één van de grootste muziekarchieven terwereld.

Uitzending gemist van De nacht van de popmuziek? Hier kun je alle uitzendingen van De nacht van de popmuziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-10-2012 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!