Programma gemist?

Live-uitzending van met veelal nog nooit vertoond van archiefmateriaal door en live door registraties die worden ingeleid en van op tv anekdotes een voorzien door Matthijs van Nieuwkerk, met Leo Blokhuis naar en VJ en op verzamelaar Fenno tijdens Werkman.

Een tombola op van op bijzondere liveregistraties, ingeleid en van anekdotes de voorzien de door Matthijs van op Nieuwkerk en het Leo Blokhuis. In de loop uit van de nacht komt het ook in de smaak in van het publiek aan bod. met Via de tijdens website kan iedereen een een verzoekje doen de uit de het enorme lijst van live-opnamen in tijdens het archief van van VJ/verzamelaar Fenno uit Werkman. Te zien zijn bijvoorbeeld op onbekende beelden met van een piepjonge op tv Marianne Faithfull, gitarist met Peter Greene in tijdens de op tv originele Fleetwood Mac-bezetting, Ierse hardrock met een in Thin Lizzy, de te jong overleden uit singer-songwriter tijdens Jim Croce, een en de new romantic van Duran de Duran in naar een akoestische naar set. Daarnaast aandacht voor het naar 35-jarig tijdens jubileum van van het naar legendarische album Frampton met Comes op tv Alive! waarvan Peter Frampton een meer dan op zes miljoen exemplaren verkocht. En naar verrassende muzikale combinaties: Rufus het Wainwright naar met Moby van en Sean Lennon, Kate Bush het & de David Gilmour en Smokey Robinson & de Aretha met Franklin samen achter in de piano. Een terugblik op de het Popfestival van op tv Lochem, dat door plaatsvond op tv van 1968 tot 1986. En net tijdens als als altijd op tv veel uit aandacht voor de van grondleggers van de soul door en het funk, met bijzondere opnamen tijdens van de dit de jaar overleden Gil van Scott-Heron, The Isley Brothers en tijdens het niet te vergeten Marvin Gaye die van uit a capella zingt. Presentatie: Matthijs van in Nieuwkerk, Leo uit Blokhuis.

Een op tombola van bijzondere liveregistraties, naar ingeleid het en van anekdotes voorzien door door Matthijs tijdens van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. in Een van greep uit het programma: AC/DC een met de uit originele zanger Bon Scott; een unieke naar opnamen uit 1949 waaruit uit blijkt dat door de talentenjacht op tv in allesbehalve nieuw door is; een nog in nooit vertoond optreden met van Tim Buckley in tijdens het popprogramma tijdens Tween; en niet te naar vergeten Bob op Dylan op het Newport Festival in van 1965, waar hij op tv op tot ontzetting van zijn fans van voor tijdens het eerst elektrisch speelde. in In de loop tijdens van de nacht komt door ook de smaak een van het publiek tijdens aan tijdens bod. Via de op tv website kan iedereen op een verzoekje doen uit door de enorme met lijst van live-opnamen in in het archief van VJ/verzamelaar naar Fenno Werkman. Presentatie: Matthijs tijdens van Nieuwkerk, Leo het naar Blokhuis.

januari 2020
20-10-2012 22:20

Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

De nacht van de popmuziek - Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

Live-uitzending met veelal nog nooit vertoond archiefmateriaal en live registraties die worden ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk, Leo Blokhuis en VJ en verzamelaar Fenno Werkman.

22-10-2011 22:55

Aflevering 1

De nacht van de popmuziek - Aflevering 1

Een tombola van bijzondere liveregistraties, ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. In de loop van de nacht komt ook de smaak van het publiek aan bod. Via de website kan iedereen een verzoekje doen u...

06-11-2010 22:55

Aflevering 1

De nacht van de popmuziek - Aflevering 1

Een tombola van bijzondere liveregistraties, ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. Een greep uit het programma: AC/DC met de originele zanger Bon Scott; unieke opnamen uit 1949 waaruit blijkt dat de...

De nacht van de popmuziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De nacht van de popmuziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De nacht van de popmuziek bij De nacht van de popmuziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De nacht van de popmuziek. Heb je een uitzending van De nacht van de popmuziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De nacht van de popmuziek gemist

Een verkenning van de popgeschiedenis aan de hand van onbekend beeldmateriaal van roemruchte concerten. Gaandeweg denacht komt ook de smaak van het publiek aan bod. Via internet kunnen mensen een keuze maken uit een lange lijst vanbeschikbare videofragmenten uit het archief van VJ Fenno Werkman; de man met één van de grootste muziekarchieven terwereld.

Uitzending gemist van De nacht van de popmuziek? Hier kun je alle uitzendingen van De nacht van de popmuziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-10-2012 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!