Programma gemist?

Thrillerserie op tv Met: Daan Schuurmans, Theo op tv Maassen het e.a. rond de persoon Michael Bellicher. door met Hij is werkzaam bij een van de de de grootste communicatie-adviesbureaus ter wereld. Het in is naar zijn werk om feiten zo in gunstig mogelijk het te presenteren. Hij naar heeft enkele van ministers als door klant. Alles waar hij van van droomt, lijkt dan ook in binnen naar handbereik. Totdat hij uit getuige is van op een moord, ten op tv onrechte verdacht wordt op tv en zijn door onschuld moet bewijzen. Michael blijkt naar zich van midden in een internationaal schandaal te uit bevinden een en zijn tegenstanders tijdens lijken er alles aan in te door doen om hem het zwijgen een op te van leggen. Michael uit zal terug moeten uit vechten: niet alleen een met mooie woorden, maar ook met op tv daden. van Op de vlucht het voor Huib Breger beseft communicatie-adviseur een van Michael Bellicher dat er maar een van van manier is waarop een hij wellicht kan overleven: hij van moet het Millernetwerk ontmaskeren op tv uit en stoppen. Daarvoor tijdens moet hij naar Brussel, in het het hol het van de leeuw. met Michael weet een dat het een tijdens gevecht wordt op leven een en dood.

Nederlandse (NL) door Thrillerserie uit Met: Daan Schuurmans, Theo Maassen, in Anna Drijver e.a. de rond de persoon uit Michael Bellicher. Hij is naar werkzaam bij een een van de grootste met communicatie-adviesbureaus ter met wereld. door Het is zijn werk om feiten uit zo gunstig met mogelijk in te presenteren. Hij heeft enkele ministers op als klant. Alles een waar uit hij van een droomt, lijkt dan in ook binnen handbereik. Totdat hij getuige tijdens is uit van een tijdens moord, ten onrechte verdacht wordt tijdens en zijn onschuld moet op tv het bewijzen. Michael blijkt zich midden in in een op internationaal schandaal te een bevinden en zijn tegenstanders lijken naar er alles aan uit te doen op om hem het zwijgen naar op te leggen. het Michael door zal terug met moeten vechten: niet alleen op tv met mooie woorden, tijdens maar ook van met daden. Op tijdens de vlucht voor Huib Breger en de de mensen achter het het Millernetwerk, ontdekt de Michael Bellicher in dat het complot op veel groter het is dan op tv hij ooit had kunnen denken. in Hij in beseft dat zijn tegenstanders voor niets de meer terug met zullen deinzen nu hij naar het weet welke enorme belangen op van het spel staan. Michael het Bellicher tijdens moet dood.

Nederlandse (NL) in Thrillerserie Met: Daan Schuurmans, op Theo Maassen, Anna tijdens Drijver e.a. de rond de persoon een Michael Bellicher. Hij op tv is werkzaam in bij een op tv van de grootste tijdens communicatie-adviesbureaus ter wereld. Het is zijn een werk om feiten uit van zo gunstig mogelijk in te presenteren. Hij heeft door enkele ministers als klant. Alles het waar in hij van door droomt, lijkt dan ook binnen de handbereik. de Totdat hij getuige is van een uit door moord, ten onrechte verdacht door wordt en in zijn onschuld moet bewijzen. op tv Michael blijkt van zich midden in een internationaal op tv schandaal te bevinden een en zijn tegenstanders lijken met er naar alles aan te doen uit om hem het in zwijgen op op tv te leggen. Michael op tv zal terug de moeten vechten: niet uit alleen met mooie woorden, uit maar ook met daden. Communicatie-adviseur het Michael Bellicher wordt in opgejaagd door veiligheidsspecialist de Huib en slaat naar op de in vlucht. Op zoek uit naar van een schuilplaats, blijkt dat hij nergens op veilig is: het hij uit lijkt overal te de traceren. Dan krijgt Michael hulp uit uit onverwachte van hoek.

Nederlandse (NL) Thrillerserie. op Met: Daan een Schuurmans, Theo Maassen, Anna tijdens in Drijver e.a. Na de moord het op een collega ontdekt tijdens communicatie-adviseur Michael met Bellicher dat hij een op angstaanjagend complot op uit het spoor uit was. Het Millernetwerk is het een de groep invloedrijke, fundamentalistische Christenen die op tv op tijdens grote schaal op tv informatie vervalst, met als doel een in uit -burger- oorlog te op ontketenen tegen Moslims. Communicatie-adviseur Michael Bellicher op vertrouwt de op zelfmoord van tijdens een collega naar niet en gaat op onderzoek uit. van Al snel op tv stuit hij met op de naam van op tv ene meneer tijdens Miller. Dan gebeuren uit er plots vreemde dingen een in zijn op tv leven.

maart 2021
28-11-2010 20:30

Aflevering 4

Bellicher - Aflevering 4

Thrillerserie Met: Daan Schuurmans, Theo Maassen e.a. rond de persoon Michael Bellicher. Hij is werkzaam bij een van de grootste communicatie-adviesbureaus ter wereld. Het is zijn werk om feiten zo gunstig mogelijk te presenteren. Hij heeft...

21-11-2010 20:30

Aflevering 2

Bellicher - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Thrillerserie Met: Daan Schuurmans, Theo Maassen, Anna Drijver e.a. rond de persoon Michael Bellicher. Hij is werkzaam bij een van de grootste communicatie-adviesbureaus ter wereld. Het is zijn werk om feiten zo gunstig mog...

14-11-2010 20:30

Aflevering 2

Bellicher - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Thrillerserie Met: Daan Schuurmans, Theo Maassen, Anna Drijver e.a. rond de persoon Michael Bellicher. Hij is werkzaam bij een van de grootste communicatie-adviesbureaus ter wereld. Het is zijn werk om feiten zo gunstig mog...

07-11-2010 20:30

Aflevering 1

Bellicher - Aflevering 1

Nederlandse (NL) Thrillerserie. Met: Daan Schuurmans, Theo Maassen, Anna Drijver e.a. Na de moord op een collega ontdekt communicatie-adviseur Michael Bellicher dat hij een angstaanjagend complot op het spoor was. Het Millernetwerk is een g...

Bellicher gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bellicher de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bellicher bij Bellicher liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bellicher. Heb je een uitzending van Bellicher gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bellicher gemist

de macht van meneer Miller,Na de moord op een collega ontdekt communicatie-adviseur Michael Bellicher dat zij een angstaanjagend complot op hetspoor was. Het Millernetwerk is een groep invloedrijke, fundamentalistische Christenen die op grote schaal informatievervalst, met als doel een -burger- oorlog te ontketenen tegen Moslims.Als Michael vervolgens zelf verdacht wordt van deze moord, slaat hij op de vlucht. Terwijl zowel de politieals Huib Breger, de huurmoordenaar van het Millernetwerk, jacht op hem maken, probeert Michael het complot teontmaskeren. Ondertussen staat de EU op het punt de eerste keiharde maatregelen te nemen tegen de Islamitischegemeenschap.

Uitzending gemist van Bellicher? Hier kun je alle uitzendingen van Bellicher kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-11-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!