Programma gemist?

Thrillerserie van Met: Daan Schuurmans, Theo met Maassen e.a. rond met de persoon op tv Michael Bellicher. Hij is met werkzaam het bij een van de grootste in communicatie-adviesbureaus ter wereld. het Het is zijn op werk op om feiten zo gunstig mogelijk te van presenteren. Hij naar heeft uit enkele ministers als een klant. Alles waar hij van droomt, het van lijkt dan ook binnen handbereik. Totdat op tv de hij getuige is van de een moord, uit ten onrechte verdacht wordt de en zijn onschuld moet tijdens bewijzen. Michael blijkt zich het midden in van een internationaal tijdens schandaal te bevinden in en zijn tegenstanders lijken er in alles aan de te doen om tijdens hem het zwijgen van op te op leggen. Michael zal het terug moeten vechten: niet door alleen met mooie met woorden, maar het ook met daden. Op de op tv vlucht voor op Huib Breger beseft communicatie-adviseur tijdens Michael Bellicher dat op er de maar een manier in is waarop hij met wellicht kan overleven: hij moet op tv het Millernetwerk ontmaskeren naar en stoppen. Daarvoor het moet hij naar naar Brussel, in het van hol van de op tv leeuw. naar Michael weet dat de het een gevecht wordt naar op leven en op dood.

Nederlandse van (NL) Thrillerserie Met: Daan Schuurmans, het van Theo Maassen, Anna Drijver e.a. uit rond de persoon tijdens Michael Bellicher. door Hij is werkzaam bij een in van de grootste met communicatie-adviesbureaus op tv ter wereld. door Het is zijn op werk om feiten zo naar gunstig mogelijk te presenteren. van Hij heeft naar enkele ministers als van klant. Alles waar hij van op tv de droomt, lijkt dan ook binnen tijdens handbereik. een Totdat hij getuige is van met een uit moord, ten onrechte uit verdacht wordt en zijn onschuld op moet bewijzen. Michael door blijkt zich midden het in een internationaal schandaal met te bevinden op tv en zijn tegenstanders lijken door er alles aan van te van doen om hem het zwijgen tijdens op te naar leggen. Michael tijdens zal terug op tv moeten vechten: niet alleen met mooie door woorden, maar de ook met daden. tijdens Op de vlucht voor het Huib de Breger en de mensen met achter van het Millernetwerk, ontdekt Michael Bellicher dat op het complot veel met groter is op dan hij ooit uit had kunnen denken. Hij een beseft dat zijn in tegenstanders voor niets tijdens meer een terug zullen deinzen nu hij de weet op tv welke enorme belangen op het uit spel staan. tijdens Michael Bellicher moet op dood.

Nederlandse (NL) een Thrillerserie met Met: Daan Schuurmans, Theo een Maassen, Anna Drijver tijdens e.a. rond de persoon Michael het door Bellicher. Hij is werkzaam bij op tv een van de grootste de communicatie-adviesbureaus van ter wereld. Het is met zijn tijdens werk om feiten zo gunstig op mogelijk een te presenteren. Hij heeft enkele ministers tijdens als klant. Alles in waar op tv hij van droomt, lijkt op tv dan ook binnen handbereik. uit Totdat tijdens hij getuige op tv is van een moord, tijdens ten onrechte verdacht wordt in en zijn onschuld naar moet het bewijzen. Michael blijkt zich de midden in een een internationaal schandaal te bevinden en uit zijn naar tegenstanders lijken er alles aan door naar te doen om hem het van zwijgen op te het leggen. Michael zal terug door moeten op vechten: niet alleen met op tv mooie woorden, de maar ook met daden. naar Communicatie-adviseur Michael op tv Bellicher wordt in opgejaagd door veiligheidsspecialist Huib uit en slaat tijdens op de vlucht. met Op zoek naar een schuilplaats, blijkt naar dat hij nergens een veilig is: hij het op lijkt overal te traceren. Dan naar krijgt Michael hulp tijdens uit onverwachte op tv hoek.

Nederlandse het (NL) Thrillerserie. Met: Daan het Schuurmans, Theo Maassen, Anna de Drijver e.a. Na het van de moord op een collega ontdekt het communicatie-adviseur van Michael Bellicher tijdens dat hij een angstaanjagend complot op tijdens het spoor door was. Het in Millernetwerk is een groep invloedrijke, het fundamentalistische Christenen een die op grote schaal op informatie vervalst, met een een als doel een met -burger- oorlog te in ontketenen tegen Moslims. Communicatie-adviseur Michael Bellicher met uit vertrouwt de zelfmoord van een met collega de niet en gaat uit op onderzoek uit. Al snel stuit het hij het op de naam het van ene meneer Miller. Dan in in gebeuren er plots vreemde in dingen in zijn een leven.

juni 2021
28-11-2010 20:30

Aflevering 4

Bellicher - Aflevering 4

Thrillerserie Met: Daan Schuurmans, Theo Maassen e.a. rond de persoon Michael Bellicher. Hij is werkzaam bij een van de grootste communicatie-adviesbureaus ter wereld. Het is zijn werk om feiten zo gunstig mogelijk te presenteren. Hij heeft...

21-11-2010 20:30

Aflevering 2

Bellicher - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Thrillerserie Met: Daan Schuurmans, Theo Maassen, Anna Drijver e.a. rond de persoon Michael Bellicher. Hij is werkzaam bij een van de grootste communicatie-adviesbureaus ter wereld. Het is zijn werk om feiten zo gunstig mog...

14-11-2010 20:30

Aflevering 2

Bellicher - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Thrillerserie Met: Daan Schuurmans, Theo Maassen, Anna Drijver e.a. rond de persoon Michael Bellicher. Hij is werkzaam bij een van de grootste communicatie-adviesbureaus ter wereld. Het is zijn werk om feiten zo gunstig mog...

07-11-2010 20:30

Aflevering 1

Bellicher - Aflevering 1

Nederlandse (NL) Thrillerserie. Met: Daan Schuurmans, Theo Maassen, Anna Drijver e.a. Na de moord op een collega ontdekt communicatie-adviseur Michael Bellicher dat hij een angstaanjagend complot op het spoor was. Het Millernetwerk is een g...

Bellicher gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bellicher de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bellicher bij Bellicher liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bellicher. Heb je een uitzending van Bellicher gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bellicher gemist

de macht van meneer Miller,Na de moord op een collega ontdekt communicatie-adviseur Michael Bellicher dat zij een angstaanjagend complot op hetspoor was. Het Millernetwerk is een groep invloedrijke, fundamentalistische Christenen die op grote schaal informatievervalst, met als doel een -burger- oorlog te ontketenen tegen Moslims.Als Michael vervolgens zelf verdacht wordt van deze moord, slaat hij op de vlucht. Terwijl zowel de politieals Huib Breger, de huurmoordenaar van het Millernetwerk, jacht op hem maken, probeert Michael het complot teontmaskeren. Ondertussen staat de EU op het punt de eerste keiharde maatregelen te nemen tegen de Islamitischegemeenschap.

Uitzending gemist van Bellicher? Hier kun je alle uitzendingen van Bellicher kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-11-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!