Programma gemist?

Thrillerserie het Met: Daan door Schuurmans, Theo Maassen met e.a. rond de persoon Michael Bellicher. op tv Hij door is werkzaam bij een van van de de grootste communicatie-adviesbureaus ter naar wereld. Het uit is zijn werk een om feiten zo gunstig met mogelijk te presenteren. Hij heeft tijdens enkele ministers het als klant. Alles waar het de hij van droomt, lijkt dan een ook in binnen handbereik. Totdat hij getuige een is door van een moord, door ten onrechte verdacht wordt en naar zijn onschuld het moet bewijzen. Michael blijkt het zich het midden in een internationaal schandaal te met tijdens bevinden en zijn tegenstanders lijken er naar een alles aan te doen om hem in het met zwijgen op te leggen. tijdens Michael zal door terug moeten vechten: niet alleen tijdens naar met mooie woorden, maar ook van met daden. Op de een uit vlucht voor Huib Breger beseft communicatie-adviseur op tv door Michael Bellicher dat de er maar een manier is waarop tijdens hij wellicht van kan overleven: op hij moet het Millernetwerk ontmaskeren naar en stoppen. naar Daarvoor moet naar hij naar Brussel, in op tv het van hol van de leeuw. Michael weet tijdens dat het op tv een gevecht wordt op uit leven uit en dood.

Nederlandse (NL) op tv Thrillerserie tijdens Met: Daan Schuurmans, Theo Maassen, een Anna Drijver e.a. een rond de uit persoon Michael Bellicher. Hij naar is uit werkzaam bij een van de van grootste communicatie-adviesbureaus in ter wereld. in Het is zijn werk om feiten door zo op tv gunstig mogelijk te presenteren. van Hij heeft enkele ministers van als klant. naar Alles waar hij van de droomt, lijkt het dan ook binnen in handbereik. Totdat hij getuige tijdens is van op tv een een moord, ten onrechte op verdacht wordt en zijn onschuld moet op tv tijdens bewijzen. Michael blijkt zich op midden in een internationaal door schandaal te door bevinden en zijn met tegenstanders lijken er alles tijdens aan op tv te doen om de hem het zwijgen op te op leggen. uit Michael zal terug moeten vechten: niet een alleen met de mooie woorden, uit maar ook op met daden. Op op de vlucht voor Huib in Breger en de mensen naar achter een het Millernetwerk, ontdekt Michael een Bellicher dat in het complot veel tijdens groter is dan hij ooit tijdens had kunnen denken. van Hij beseft dat zijn tijdens tegenstanders in voor niets op meer terug zullen door deinzen nu hij het weet welke enorme in belangen op het spel staan. Michael in Bellicher moet naar dood.

Nederlandse (NL) Thrillerserie een Met: het Daan Schuurmans, Theo Maassen, naar Anna in Drijver e.a. rond de van persoon Michael Bellicher. het Hij is werkzaam bij met een in van de grootste communicatie-adviesbureaus ter wereld. een met Het is zijn werk om op tv feiten zo tijdens gunstig mogelijk te presenteren. Hij naar heeft een enkele ministers als klant. Alles een waar hij van van droomt, door lijkt dan ook het binnen handbereik. Totdat hij getuige tijdens is van een op tv moord, ten onrechte de verdacht op tv wordt en door zijn onschuld moet van bewijzen. Michael blijkt zich midden uit in een internationaal schandaal tijdens op te bevinden en zijn tegenstanders lijken naar er alles de aan te doen om het hem het de zwijgen door op te leggen. Michael zal terug in moeten door vechten: niet alleen met mooie het woorden, maar uit ook tijdens met daden. Communicatie-adviseur Michael van Bellicher wordt opgejaagd door veiligheidsspecialist op Huib het en slaat op de naar vlucht. Op zoek naar op tv uit een schuilplaats, blijkt tijdens dat hij nergens veilig is: hij met de lijkt overal te het traceren. Dan krijgt Michael naar hulp uit onverwachte op hoek.

Nederlandse met (NL) Thrillerserie. de Met: Daan Schuurmans, Theo uit Maassen, Anna het Drijver e.a. Na de moord op met een collega ontdekt met op communicatie-adviseur Michael Bellicher dat naar hij een angstaanjagend complot met op uit het spoor was. Het Millernetwerk is het een naar groep invloedrijke, fundamentalistische Christenen uit die op grote uit schaal informatie vervalst, met uit als de doel een -burger- uit oorlog te ontketenen tegen uit Moslims. Communicatie-adviseur Michael Bellicher uit vertrouwt in de zelfmoord van een door collega niet op tv en gaat op onderzoek uit. op tv Al snel uit stuit uit hij op de naam van ene tijdens meneer Miller. Dan op tv op tv gebeuren er plots vreemde dingen in op zijn uit leven.

mei 2020
28-11-2010 20:30

Aflevering 4

Bellicher - Aflevering 4

Thrillerserie Met: Daan Schuurmans, Theo Maassen e.a. rond de persoon Michael Bellicher. Hij is werkzaam bij een van de grootste communicatie-adviesbureaus ter wereld. Het is zijn werk om feiten zo gunstig mogelijk te presenteren. Hij heeft...

21-11-2010 20:30

Aflevering 2

Bellicher - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Thrillerserie Met: Daan Schuurmans, Theo Maassen, Anna Drijver e.a. rond de persoon Michael Bellicher. Hij is werkzaam bij een van de grootste communicatie-adviesbureaus ter wereld. Het is zijn werk om feiten zo gunstig mog...

14-11-2010 20:30

Aflevering 2

Bellicher - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Thrillerserie Met: Daan Schuurmans, Theo Maassen, Anna Drijver e.a. rond de persoon Michael Bellicher. Hij is werkzaam bij een van de grootste communicatie-adviesbureaus ter wereld. Het is zijn werk om feiten zo gunstig mog...

07-11-2010 20:30

Aflevering 1

Bellicher - Aflevering 1

Nederlandse (NL) Thrillerserie. Met: Daan Schuurmans, Theo Maassen, Anna Drijver e.a. Na de moord op een collega ontdekt communicatie-adviseur Michael Bellicher dat hij een angstaanjagend complot op het spoor was. Het Millernetwerk is een g...

Bellicher gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bellicher de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bellicher bij Bellicher liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bellicher. Heb je een uitzending van Bellicher gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bellicher gemist

de macht van meneer Miller,Na de moord op een collega ontdekt communicatie-adviseur Michael Bellicher dat zij een angstaanjagend complot op hetspoor was. Het Millernetwerk is een groep invloedrijke, fundamentalistische Christenen die op grote schaal informatievervalst, met als doel een -burger- oorlog te ontketenen tegen Moslims.Als Michael vervolgens zelf verdacht wordt van deze moord, slaat hij op de vlucht. Terwijl zowel de politieals Huib Breger, de huurmoordenaar van het Millernetwerk, jacht op hem maken, probeert Michael het complot teontmaskeren. Ondertussen staat de EU op het punt de eerste keiharde maatregelen te nemen tegen de Islamitischegemeenschap.

Uitzending gemist van Bellicher? Hier kun je alle uitzendingen van Bellicher kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-11-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!