Programma gemist?

Thrillerserie in Met: Daan Schuurmans, door Theo Maassen e.a. rond de met persoon Michael tijdens Bellicher. Hij is werkzaam met bij een het van de grootste naar communicatie-adviesbureaus ter het wereld. Het is zijn naar werk om feiten op zo gunstig mogelijk de te presenteren. Hij op heeft uit enkele ministers als klant. op tv Alles waar op tv hij van droomt, lijkt dan ook het binnen uit handbereik. Totdat hij uit getuige is van een moord, naar ten onrechte met verdacht uit wordt en zijn het onschuld moet bewijzen. Michael een blijkt zich midden in een het internationaal schandaal van te bevinden en uit zijn tegenstanders lijken op er alles een aan te doen om hem naar het zwijgen met op te leggen. van Michael zal in terug moeten vechten: niet door alleen met mooie woorden, door maar in ook met daden. van Op de vlucht voor Huib de Breger met beseft communicatie-adviseur Michael tijdens Bellicher dat de er maar een met manier is waarop in hij wellicht kan uit overleven: hij moet het Millernetwerk de ontmaskeren en stoppen. Daarvoor op tv moet in hij naar in Brussel, in het hol van de in op leeuw. Michael weet dat het naar een naar gevecht wordt op leven en een dood.

Nederlandse (NL) Thrillerserie een Met: Daan Schuurmans, tijdens Theo van Maassen, Anna Drijver e.a. rond uit de persoon van Michael Bellicher. Hij van is werkzaam bij tijdens een van de een grootste communicatie-adviesbureaus met ter wereld. Het is met zijn op tv werk om feiten zo de gunstig mogelijk te door presenteren. Hij een heeft enkele ministers als klant. Alles op naar waar hij van droomt, lijkt dan tijdens ook met binnen handbereik. Totdat hij getuige op tv is van een een moord, ten tijdens onrechte in verdacht wordt en zijn uit onschuld moet bewijzen. Michael naar blijkt zich uit midden in naar een internationaal schandaal te met bevinden en zijn tegenstanders lijken de er alles door aan de te doen om hem het zwijgen tijdens op uit te leggen. in Michael zal terug moeten door vechten: niet alleen met van mooie woorden, door maar ook met daden. tijdens Op de vlucht voor op Huib Breger en op de mensen naar achter het Millernetwerk, ontdekt het tijdens Michael Bellicher dat het van complot veel groter is van dan hij tijdens ooit had kunnen denken. Hij op tv beseft dat het zijn van tegenstanders voor niets meer terug tijdens zullen deinzen nu de hij weet welke op tv enorme op belangen op het spel staan. tijdens Michael Bellicher moet tijdens dood.

Nederlandse op tv (NL) Thrillerserie Met: Daan van Schuurmans, Theo op tv Maassen, Anna Drijver e.a. rond het de op persoon Michael Bellicher. in Hij is werkzaam door bij een van de grootste het op communicatie-adviesbureaus ter wereld. Het is op zijn werk naar om feiten zo gunstig mogelijk uit van te presenteren. Hij heeft uit enkele ministers als het klant. Alles waar hij van een droomt, lijkt op dan ook door binnen handbereik. uit Totdat hij getuige in is van een moord, de ten onrechte verdacht wordt en uit zijn onschuld in moet in bewijzen. Michael blijkt zich midden in uit een op tv internationaal schandaal te uit bevinden en zijn door tegenstanders lijken er alles aan in te doen om door hem het zwijgen van op te het leggen. Michael zal terug de op moeten vechten: niet alleen uit met mooie woorden, tijdens maar ook de met daden. Communicatie-adviseur de Michael Bellicher wordt opgejaagd door door veiligheidsspecialist Huib en uit slaat op de vlucht. op Op in zoek naar door een schuilplaats, blijkt in dat hij nergens op veilig is: hij lijkt overal te door traceren. Dan met krijgt Michael hulp uit van onverwachte door hoek.

Nederlandse (NL) een Thrillerserie. uit Met: Daan Schuurmans, Theo Maassen, Anna op tv Drijver e.a. met Na uit de moord op een tijdens collega ontdekt communicatie-adviseur een Michael Bellicher dat hij een een angstaanjagend complot van op het spoor was. de Het Millernetwerk een is een een groep invloedrijke, fundamentalistische Christenen die van op met grote schaal informatie van vervalst, met als doel van een -burger- oorlog op tv te ontketenen tegen Moslims. een Communicatie-adviseur uit Michael Bellicher vertrouwt van de zelfmoord op van een collega niet en door gaat op met onderzoek uit. Al snel stuit op tv hij op uit de naam van ene van meneer Miller. door Dan op tv gebeuren er plots vreemde van dingen in zijn een leven.

oktober 2020
28-11-2010 20:30

Aflevering 4

Bellicher - Aflevering 4

Thrillerserie Met: Daan Schuurmans, Theo Maassen e.a. rond de persoon Michael Bellicher. Hij is werkzaam bij een van de grootste communicatie-adviesbureaus ter wereld. Het is zijn werk om feiten zo gunstig mogelijk te presenteren. Hij heeft...

21-11-2010 20:30

Aflevering 2

Bellicher - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Thrillerserie Met: Daan Schuurmans, Theo Maassen, Anna Drijver e.a. rond de persoon Michael Bellicher. Hij is werkzaam bij een van de grootste communicatie-adviesbureaus ter wereld. Het is zijn werk om feiten zo gunstig mog...

14-11-2010 20:30

Aflevering 2

Bellicher - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Thrillerserie Met: Daan Schuurmans, Theo Maassen, Anna Drijver e.a. rond de persoon Michael Bellicher. Hij is werkzaam bij een van de grootste communicatie-adviesbureaus ter wereld. Het is zijn werk om feiten zo gunstig mog...

07-11-2010 20:30

Aflevering 1

Bellicher - Aflevering 1

Nederlandse (NL) Thrillerserie. Met: Daan Schuurmans, Theo Maassen, Anna Drijver e.a. Na de moord op een collega ontdekt communicatie-adviseur Michael Bellicher dat hij een angstaanjagend complot op het spoor was. Het Millernetwerk is een g...

Bellicher gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bellicher de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bellicher bij Bellicher liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bellicher. Heb je een uitzending van Bellicher gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bellicher gemist

de macht van meneer Miller,Na de moord op een collega ontdekt communicatie-adviseur Michael Bellicher dat zij een angstaanjagend complot op hetspoor was. Het Millernetwerk is een groep invloedrijke, fundamentalistische Christenen die op grote schaal informatievervalst, met als doel een -burger- oorlog te ontketenen tegen Moslims.Als Michael vervolgens zelf verdacht wordt van deze moord, slaat hij op de vlucht. Terwijl zowel de politieals Huib Breger, de huurmoordenaar van het Millernetwerk, jacht op hem maken, probeert Michael het complot teontmaskeren. Ondertussen staat de EU op het punt de eerste keiharde maatregelen te nemen tegen de Islamitischegemeenschap.

Uitzending gemist van Bellicher? Hier kun je alle uitzendingen van Bellicher kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-11-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!