Programma gemist?

Thrillerserie op Met: Daan Schuurmans, tijdens Theo Maassen e.a. naar rond de persoon Michael het Bellicher. Hij is op tv werkzaam bij een van op de grootste communicatie-adviesbureaus van ter wereld. Het in is het zijn werk de om feiten zo met gunstig mogelijk te presenteren. Hij een heeft enkele ministers als het klant. het Alles waar tijdens hij van droomt, lijkt dan een ook binnen van handbereik. Totdat hij getuige door is van een moord, uit uit ten onrechte verdacht wordt en het zijn tijdens onschuld moet bewijzen. Michael blijkt zich met met midden in een internationaal een schandaal te bevinden en zijn op tv het tegenstanders lijken er alles door aan te met doen om hem het zwijgen op tv op te leggen. in Michael zal terug moeten tijdens vechten: naar niet alleen het met mooie woorden, maar in ook met daden. op tv Op de vlucht met voor Huib Breger beseft in communicatie-adviseur het Michael Bellicher dat in er maar een door manier is waarop door hij wellicht kan overleven: door hij moet het Millernetwerk ontmaskeren het en stoppen. Daarvoor een van moet hij naar Brussel, in het het hol van tijdens de leeuw. Michael weet een dat het een met in gevecht wordt op in leven en dood.

Nederlandse (NL) Thrillerserie uit Met: Daan uit Schuurmans, Theo Maassen, Anna uit Drijver e.a. op rond naar de persoon Michael Bellicher. het Hij is werkzaam van bij een van de tijdens grootste communicatie-adviesbureaus van ter wereld. de Het is zijn werk om naar feiten zo gunstig mogelijk het te presenteren. Hij naar uit heeft enkele ministers als klant. in Alles waar hij uit van droomt, lijkt uit dan ook binnen handbereik. van Totdat hij tijdens getuige is een van een door moord, ten onrechte door verdacht wordt en zijn onschuld van moet met bewijzen. Michael blijkt zich midden door in een internationaal schandaal in te bevinden op en zijn tegenstanders lijken tijdens er alles aan door uit te doen om hem het van zwijgen door op te leggen. Michael op tv zal terug op moeten vechten: niet alleen met mooie door woorden, maar van ook met daden. door Op de op vlucht voor Huib Breger tijdens en de mensen achter met het Millernetwerk, naar ontdekt Michael Bellicher uit dat het complot in veel groter door is dan hij ooit had op uit kunnen denken. Hij beseft dat zijn op tv tegenstanders door voor niets meer terug zullen een het deinzen nu hij weet een welke enorme belangen op een het spel staan. Michael tijdens Bellicher moet naar dood.

Nederlandse (NL) Thrillerserie van Met: Daan Schuurmans, van op tv Theo Maassen, Anna Drijver door e.a. rond de persoon naar Michael Bellicher. Hij is van werkzaam bij een het uit van de grootste communicatie-adviesbureaus op tv ter wereld. met Het is zijn werk om de feiten zo gunstig in mogelijk te door presenteren. Hij heeft van enkele ministers als tijdens klant. Alles waar de hij van droomt, lijkt dan met in ook binnen handbereik. Totdat een hij getuige is van een van moord, ten onrechte een verdacht in wordt en op zijn onschuld moet bewijzen. Michael het blijkt zich midden in naar een op tv internationaal schandaal te bevinden en op tv zijn door tegenstanders lijken er alles aan naar van te doen om tijdens hem het zwijgen op op tv te leggen. Michael zal terug uit moeten van vechten: niet alleen met in mooie woorden, met maar ook op tv met daden. Communicatie-adviseur door Michael Bellicher wordt opgejaagd door op veiligheidsspecialist van Huib en slaat op door de vlucht. Op zoek naar tijdens een schuilplaats, met blijkt dat hij naar nergens veilig is: hij met lijkt met overal te traceren. Dan krijgt op Michael hulp uit van tijdens onverwachte hoek.

Nederlandse op tv (NL) Thrillerserie. Met: op Daan Schuurmans, Theo Maassen, Anna van Drijver e.a. Na het de moord op op de een collega ontdekt communicatie-adviseur Michael op Bellicher dat hij in een angstaanjagend complot naar op het spoor in was. Het van Millernetwerk is de een groep invloedrijke, fundamentalistische in Christenen die op grote schaal uit informatie vervalst, de met als doel een tijdens -burger- oorlog te van ontketenen tegen Moslims. een op Communicatie-adviseur Michael Bellicher door vertrouwt de zelfmoord van een op tv collega niet door en gaat op op onderzoek uit. het Al snel stuit in hij op de naam uit van ene meneer op tv Miller. Dan op tv gebeuren er plots vreemde dingen in naar de zijn leven.

december 2021
28-11-2010 20:30

Aflevering 4

Bellicher - Aflevering 4

Thrillerserie Met: Daan Schuurmans, Theo Maassen e.a. rond de persoon Michael Bellicher. Hij is werkzaam bij een van de grootste communicatie-adviesbureaus ter wereld. Het is zijn werk om feiten zo gunstig mogelijk te presenteren. Hij heeft...

21-11-2010 20:30

Aflevering 2

Bellicher - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Thrillerserie Met: Daan Schuurmans, Theo Maassen, Anna Drijver e.a. rond de persoon Michael Bellicher. Hij is werkzaam bij een van de grootste communicatie-adviesbureaus ter wereld. Het is zijn werk om feiten zo gunstig mog...

14-11-2010 20:30

Aflevering 2

Bellicher - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Thrillerserie Met: Daan Schuurmans, Theo Maassen, Anna Drijver e.a. rond de persoon Michael Bellicher. Hij is werkzaam bij een van de grootste communicatie-adviesbureaus ter wereld. Het is zijn werk om feiten zo gunstig mog...

07-11-2010 20:30

Aflevering 1

Bellicher - Aflevering 1

Nederlandse (NL) Thrillerserie. Met: Daan Schuurmans, Theo Maassen, Anna Drijver e.a. Na de moord op een collega ontdekt communicatie-adviseur Michael Bellicher dat hij een angstaanjagend complot op het spoor was. Het Millernetwerk is een g...

Bellicher gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bellicher de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bellicher bij Bellicher liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bellicher. Heb je een uitzending van Bellicher gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bellicher gemist

de macht van meneer Miller,Na de moord op een collega ontdekt communicatie-adviseur Michael Bellicher dat zij een angstaanjagend complot op hetspoor was. Het Millernetwerk is een groep invloedrijke, fundamentalistische Christenen die op grote schaal informatievervalst, met als doel een -burger- oorlog te ontketenen tegen Moslims.Als Michael vervolgens zelf verdacht wordt van deze moord, slaat hij op de vlucht. Terwijl zowel de politieals Huib Breger, de huurmoordenaar van het Millernetwerk, jacht op hem maken, probeert Michael het complot teontmaskeren. Ondertussen staat de EU op het punt de eerste keiharde maatregelen te nemen tegen de Islamitischegemeenschap.

Uitzending gemist van Bellicher? Hier kun je alle uitzendingen van Bellicher kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-11-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!