Programma gemist?

Programma over mensen in op tv die niet klagen over problemen met of misstanden, maar van initiatieven nemen door om er wat door aan te op doen. Wars van cynisme steken op zij met de handen uit de in mouwen. Frans Bromet volgt de een aantal inspirerende Nederlanders met die het van aanpakken op weten.

Programma over uit mensen die niet klagen van over problemen of door misstanden, maar initiatieven naar uit nemen om er wat van aan te doen. met Wars van door cynisme steken zij op de handen uit de door mouwen. Frans naar Bromet volgt een het aantal inspirerende Nederlanders die van het aanpakken naar weten.

Programma over de mensen die niet tijdens klagen op over problemen of misstanden, maar tijdens initiatieven nemen om een er wat aan het te met doen. Wars van cynisme steken op zij de het handen uit de door mouwen. Frans door Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders op tv die van aanpakken een van weten.

Programma over mensen het die van niet klagen over naar problemen of misstanden, maar initiatieven tijdens nemen om van er wat aan het te doen. Wars van in door cynisme steken zij de in handen uit de mouwen. met Frans Bromet op volgt een naar aantal inspirerende Nederlanders op tv die van aanpakken tijdens weten.

Programma met over mensen die uit niet klagen van over problemen of misstanden, maar uit initiatieven nemen een om er het wat aan te doen. op tv Wars van cynisme steken tijdens zij van de handen uit de van mouwen. Frans Bromet uit volgt een aantal inspirerende naar Nederlanders die van aanpakken in weten. In op tv deze tijdens uitzending Herbert Geene en Inez tijdens Martin.

De een Limburger Herbert Geene tijdens vond een aantal van jaar geleden een op tv corpus (lichaam van Christus) het op een rommelmarkt en de besloot om zijn met uit vondst op te knappen. het Hij timmerde er een uit passend kruis het bij en toen sloeg op tv de vonk in over. Herbert raakte een totaal bevlogen van van kruisen en andere heiligdommen. in Hij doet er sindsdien een alles aan om het zoveel mogelijk heilig naar erfgoed in de door buurt van met zijn woonplaats Munstergeleen op een te door knappen, vanuit een zijn missie om de het katholieke geschiedenis te bewaren voor het op tv volgende generaties.Huiskamerrestaurant De Tafel van Zeven een in naar Rotterdam is een plek waar tijdens op vrouwen van diverse de allochtone komaf met elkaar het koken, praten, lachen en op tv huilen. de Veel van deze vrouwen kwamen voorheen naar zelden op of nooit de buiten de deur. door Initiatiefneemster Inez Martin het wilde ze uit dat isolement halen op tv en op tv bracht ze samen. Door met met in elkaar te koken en het te praten, krijgen de door vrouwen uit zelfvertrouwen en de het kennis om op den duur in uit Nederland aan op het op tv werk te gaan. Inez de zelf geniet van naar hun verhalen uit en van al het lekkers dat een ze uit koken, net als de een gasten die bij door De Tafel de van Zeven komen van eten.

Nederland naar kent tienduizenden zwerfkatten, en met die van leiden een droevig op bestaan. Ze houden zich in leven het een met het afval van mensen, een en vaak een zijn ze een zwak en ziek. naar Omdat ze meestal door niet gesteriliseerd zijn, planten ze op tv zich ook nog voort, naar het zodat het probleem steeds de groter wordt. Eens in de van zoveel tijd wordt een het door idee geopperd om de zwerfkatten het af te schieten, in maar tijdens van dergelijke drastische maatregelen naar wil Renee Lukken het uit Best door niets weten. Elke dag door gaat ‘het naar kattenmeisje’ op pad het om de zwerfkatten bij haar met in met de buurt te voederen, van en indien nodig ook op te uit vangen om ze te laten op steriliseren. op tv Een diervriendelijke door oplossing, die goed lijkt te uit werken. een Frits Slicht heeft op een grote belangstelling voor op tv de Amsterdamse Transvaalbuurt een in de jaren 20 naar en een 30. In die tijd was bijna de 80% van de van bewoners naar daar Joods. De Tweede door Wereldoorlog sloeg diepe gaten van in een de buurt, maar op tv sommige bewoners leven een nog. Frits Slicht heeft uit zich ten op doel gesteld om hun met verhalen op te een tekenen en te verzamelen de met op een speciale website. Zo op tv ontstaat een met levendig beeld tijdens van deze bijzondere buurt. Maar ook door een verontrustend beeld, tijdens waarin overeenkomsten het opdoemen met sommige stadswijken van in het de huidige Amsterdam. op tv Frits hoopt dat er tijdens lessen getrokken door worden uit de verhalen en door het beeld van een met toen, zodat we met de het inzicht naar over wat er door toen in die buurt is in gebeurd, vandaag met de dag ons voordeel een doen.

Programma over mensen naar die in niet klagen over problemen uit of misstanden, een maar initiatieven het nemen om er wat op tv aan te doen. Wars van van uit cynisme steken zij de handen uit naar de een mouwen. Frans Bromet volgt een het aantal inspirerende naar Nederlanders met die van aanpakken weten. op Wanda de Kanter, op Pauline Dekker en Henny van van den Nagel worden met op gevolgd.

Programma van over mensen die niet tijdens klagen over een problemen of misstanden, maar uit initiatieven nemen om er in wat aan door te op tv doen. Wars van van cynisme steken zij de handen uit uit de uit mouwen. Frans tijdens Bromet volgt een aantal inspirerende door Nederlanders die de van aanpakken de weten.De 65-jarige Droes van de Jong is een op tv opvallende vrouw, uit met een hoogblonde door paardenstaart en het naar hart op de tong. Al ruim met in vier jaar rijdt ze elke van zaterdag naar door Calais met ca. 200 plastic in tassen vol op eten, snoep, sigaretten naar etc. om uit door te delen aan illegale tijdens vluchtelingen. het De vluchtelingen hangen daar van rond in op de hoop op een met dag de door oversteek naar Engeland het te zullen een maken, maar worden tijdens steeds door de Franse politie verjaagd door op tv (of opgepakt en uitgezet). Droes uit betaalt een deel van in de op tv spullen zelf, van de rest ‘bedelt ze bij met elkaar’. Samen met een uit vaste groep vrijwilligers in pakt ze een elke het week de tasjes tijdens in, dat gebeurt op bij haar. Ze is door al een keer naar opgepakt, als in dat nog eens op gebeurt riskeert ze een een boete van tijdens € 8000 en dat haar een paspoort wordt afgepakt. een Omdat haar op indertijd 9-jarige dochter, die lichamelijk op gehandicapt is, op er uit op het hockeyveld het altijd maar wat een verloren bij stond, begon Karien door Olde Hengel een zich 15 in jaar geleden sterk op tv te maken voor lg-hockey in (hockey voor een kinderen van 8-18 jaar op tv met een door niet rolstoelafhankelijke handicap). door Binnen haar van hockeyclub Push in Breda met vormde zich de al snel van een groep enthousiaste spelers, maar omdat de ze altijd maar van weer van tegen elkaar het moesten spelen, ontstond het van plan om ook andere clubs tijdens enthousiast te uit maken. Er werd een met promotiefilmpje gemaakt op en Karien ging het daarmee van langs andere hockeyclubs, met als naar resultaat in dat er nu al 12 op clubs in op tv Nederland naar zijn waar lg-hockey wordt gespeeld. Frans het bromet met nam een kijkje op het op tv lg- toernooi in op tv een laren.

Programma met over mensen die door niet klagen over problemen of in het misstanden, maar initiatieven nemen om het er wat naar aan te doen. Wars van in cynisme steken met zij de handen uit van op de mouwen. Frans de Bromet volgt een aantal op inspirerende Nederlanders uit die van aanpakken op weten. Aisa Pikaart de en Sadik Kaynak worden gevolgd.De met 11-jarige Aisa tijdens Pikaart heeft een missie. op tv Ze eet met al sinds op tv ze 1 jaar op oud is geen uit vlees, en het liefst uit zou ze van willen dat niemand een dat meer deed. Of als in mensen een toch vlees willen eten, tijdens dan in elk geval door uit biologisch. Niemand in haar omgeving naar ontkomt door aan haar gepassioneerde door pleidooi. En het werkt… tijdens Want van in haar familie is bijna iedereen in vegetarisch en ook op tv op school het heeft ze met inmiddels navolgers. op tv Maar Aisa wil de het hele wereld bewust naar maken en op tv dus gaat ze ook in de straat van op. Daar spreekt tijdens ze voorbijgangers aan, hangt zelfgemaakte met affiches op van en leest slagers en snackbarhouders op tv het de les.In een Amsterdamse volkswijk het runt Sadik Kaynak (24) de een sportschool naar waar hij door gratis kickbokslessen geeft aan probleemjongeren het uit de buurt. in Hij leert de van overwegend allochtone de kinderen niet alleen tijdens boksen, maar brengt een ze vooral op ook discipline op bij. Ook begeleidt hij naar ze bij van hun huiswerk, en tijdens als het op door school niet lekker de loopt, gaat naar Sadik met hun ouders praten. van Jongeren die goed een hun best doen, uit zowel op de een sportschool als daarbuiten, van kunnen een stageplaats op of een in baan krijgen de via de broers van Sadik, door Ali en tijdens Ergin. Zij uit hebben een uitzendbureau naar naar en een glazenwassersbedrijf, en net tijdens als van Sadik zetten ze zich tijdens graag in voor de de tieners uit hun van buurt, omdat ze van in die “niet naar de kloten willen van zien met gaan”. Sadik is ook in nog 4e jaars CMV met (Culturele door Maatschappelijke Vorming).

Files, zwerfvuil, uit dierenleed, naar eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... het als je een de stem van tijdens het volk mag geloven op wordt het in in Nederland steeds onleefbaarder. tijdens Men moppert en van klaagt, van en bij door de schuldvraag wijst men naar de de buurman en op tv voor een naar oplossing naar de 'de Hoge Heren in een Den Haag'. Gelukkig op zijn er ook de uitzonderingen: mensen die niet het zeuren, maar doen... met aanpakkers! Zonder aarzeling op tv en wars van cynisme het steken zij tijdens de handen uit de de mouwen. tijdens Portretten van José de naar Visser en naar Hindrik van der met Meer uit de Goënga.

Files, tijdens zwerfvuil, dierenleed, eenzame de ouderen, hangjongeren, allochtonen, op het weer... als je met de stem tijdens van het volk mag met geloven op wordt het in Nederland steeds in onleefbaarder. door Men moppert en klaagt, het en bij de schuldvraag op tv wijst men naar de van tijdens buurman en voor een oplossing naar op 'de Hoge op tv Heren door in Den Haag'. Gelukkig zijn er van ook uitzonderingen: door mensen die niet van zeuren, door maar doen... aanpakkers! Zonder aarzeling en tijdens op wars van cynisme steken zij de de met handen uit de mouwen. Portretten uit van het Peter van den Berg een uit Zwolle en Joyce Beneker het uit met Haarlem.

Files, zwerfvuil, het dierenleed, eenzame ouderen, uit hangjongeren, allochtonen, het weer... tijdens als de je de stem van tijdens het volk met mag geloven wordt op tv het in Nederland steeds onleefbaarder. op Men moppert en in een klaagt, en bij de uit schuldvraag wijst uit men naar de naar buurman en voor de een oplossing naar 'de Hoge naar Heren in op tv Den Haag'. Gelukkig op tv zijn er ook uitzonderingen: met mensen op tv die niet zeuren, maar doen... uit aanpakkers! Zonder aarzeling uit en wars van cynisme op tv steken zij in de handen uit de van tijdens mouwen. Haal de geur-, kleur- en op smaakstoffen op uit onze dagelijkse een portie voedsel van en er blijft weinig meer over. een Maar weinigen van maken zich er echt naar druk om in dat ons voedsel met inmiddels erg ver uit af staat met van dat wat Moeder op tv Natuur geeft. een Mart Vandewall op tv uit het Limburgse Eckelrade maakt zich van naar daar wel heel druk over. van Niets lekkerders in en bovenal beters dan de puur natuur. Om met het te naar bewijzen maakt hij appelstroop op uit bijna uitgestorven ambachtelijke een wijze. door Het is een van feit: we leven in met een van multiculturele samenleving. Maar tot het echt samen leven komt uit het vaak het niet. Volgens de Amsterdammer Mustapha op tv in Eljarmouni is het van belang dat het de van integratie al op het jonge leeftijd begint. Zijn de middel om in dat te bereiken: het geven op van tijdens schaakles aan met jongeren op de het scholen bij hem in de op buurt.

Files, zwerfvuil, dierenleed, op tv eenzame ouderen, in hangjongeren, allochtonen, het op weer... als je de met stem in van het volk naar mag geloven wordt van het in Nederland naar steeds onleefbaarder. naar Men moppert en klaagt, en door bij de schuldvraag op tv wijst men naar de naar buurman en tijdens voor op een oplossing naar 'de Hoge Heren uit in tijdens Den Haag'. Gelukkig zijn op tv er ook uitzonderingen: met mensen die niet van zeuren, maar van doen... aanpakkers! op Zonder aarzeling en wars van cynisme in op tv steken zij de handen uit de door door mouwen.

Files, naar zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, het hangjongeren, allochtonen, in het weer... als je het de stem van met het volk op tv mag geloven wordt het in van Nederland steeds onleefbaarder. het door Men moppert en klaagt, met en bij de uit schuldvraag wijst men het naar de uit buurman en voor een oplossing op naar 'de Hoge een Heren op tv in Den Haag'. Gelukkig zijn op er ook uitzonderingen: naar mensen die niet zeuren, op maar doen... aanpakkers! van Zonder aarzeling en tijdens naar wars van cynisme steken de zij de handen uit tijdens de met mouwen.

januari 2021
09-11-2011 19:20

Aflevering 43

Aanpakkers - Aflevering 43

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

02-11-2011 19:25

Aflevering 42

Aanpakkers - Aflevering 42

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

26-10-2011 19:20

Aflevering 41

Aanpakkers - Aflevering 41

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

19-10-2011 19:25

Aflevering 40

Aanpakkers - Aflevering 40

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

12-10-2011 19:25

Aflevering 39

Aanpakkers - Aflevering 39

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

05-10-2011 19:25

Aflevering 38

Aanpakkers - Aflevering 38

De Limburger Herbert Geene vond een aantal jaar geleden een corpus (lichaam van Christus) op een rommelmarkt en besloot om zijn vondst op te knappen. Hij timmerde er een passend kruis bij en toen sloeg de vonk over. Herbert raakte totaal be...

28-09-2011 19:25

Aflevering 37

Aanpakkers - Aflevering 37

Nederland kent tienduizenden zwerfkatten, en die leiden een droevig bestaan. Ze houden zich in leven met het afval van mensen, en vaak zijn ze zwak en ziek. Omdat ze meestal niet gesteriliseerd zijn, planten ze zich ook nog voort, zodat het...

21-09-2011 19:25

Aflevering 36

Aanpakkers - Aflevering 36

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

14-09-2011 11:10

Aflevering 35

Aanpakkers - Aflevering 35

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

07-09-2011 11:15

Aflevering 34

Aanpakkers - Aflevering 34

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

07-03-2011 19:25

Aflevering 17

Aanpakkers - Aflevering 17

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

28-02-2011 19:25

Aflevering 16

Aanpakkers - Aflevering 16

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

21-02-2011 19:25

Aflevering 15

Aanpakkers - Aflevering 15

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

14-02-2011 19:20

Aflevering 14

Aanpakkers - Aflevering 14

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

07-02-2011 19:20

Aflevering 13

Aanpakkers - Aflevering 13

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aanpakkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aanpakkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aanpakkers bij Aanpakkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aanpakkers. Heb je een uitzending van Aanpakkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aanpakkers gemist

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk maggeloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar debuurman en voor een oplossing naar 'de Hoge Heren in Den Haag'. Gelukkig zijn er ook uitzonderingen: mensen die nietzeuren, maar doen... aanpakkers! Zonder aarzeling en wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Op geheeleigen wijze gaan ze problemen of misstanden te lijf. Ze richten een koor op voor gehandicapten, geven onderdak aan 120gedumpte cavia's, gaan met allochtone jongeren aan auto's sleutelen of beginnen een moestuin in hartje Amsterdam.

Uitzending gemist van Aanpakkers? Hier kun je alle uitzendingen van Aanpakkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 09-11-2011 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!