Programma gemist?

Programma over naar mensen die op niet klagen over problemen door of misstanden, maar initiatieven de nemen om er het wat aan te door doen. Wars door van van cynisme steken zij de handen het uit de het mouwen. Frans Bromet volgt een op tv aantal inspirerende Nederlanders de die tijdens van aanpakken naar weten.

Programma over mensen een die niet klagen een over tijdens problemen of misstanden, maar in initiatieven nemen om van er wat uit aan te doen. een Wars van cynisme steken zij op de met handen uit de het mouwen. Frans Bromet volgt een door aantal inspirerende in Nederlanders die tijdens van aanpakken op weten.

Programma over het mensen die niet een klagen over problemen op tv of misstanden, maar van initiatieven nemen om er de van wat aan te doen. Wars van van cynisme steken naar zij van de handen uit de mouwen. Frans een Bromet volgt een tijdens aantal inspirerende uit Nederlanders tijdens die van aanpakken op tv weten.

Programma naar over mensen die niet klagen de over problemen de of de misstanden, maar initiatieven nemen om er met op wat aan te doen. op tv Wars van cynisme naar steken zij het de handen uit de met mouwen. Frans Bromet op volgt een met aantal inspirerende Nederlanders die van een aanpakken naar weten.

Programma door over mensen het die niet klagen over in problemen of misstanden, maar initiatieven van nemen om een er wat aan van te doen. Wars naar van cynisme het steken zij de van handen uit de tijdens mouwen. Frans Bromet volgt een uit aantal op tv inspirerende Nederlanders die van aanpakken van weten. In deze naar in uitzending Herbert Geene en het Inez Martin.

De Limburger van Herbert Geene uit vond een aantal jaar geleden met het een corpus (lichaam van uit Christus) op tijdens een rommelmarkt en besloot door om zijn vondst op te op knappen. Hij timmerde naar er een uit passend met kruis bij en toen sloeg de tijdens vonk naar over. Herbert naar raakte totaal bevlogen van kruisen en uit andere heiligdommen. Hij in doet er sindsdien het alles aan op om zoveel mogelijk heilig naar door erfgoed in de de buurt van zijn op woonplaats Munstergeleen op te knappen, op vanuit zijn missie om met de op katholieke geschiedenis uit te bewaren voor volgende generaties.Huiskamerrestaurant De in Tafel van op tv Zeven in in Rotterdam is tijdens een plek waar vrouwen van van diverse allochtone op tv komaf met elkaar koken, praten, op tv lachen naar en huilen. Veel van naar deze vrouwen kwamen van voorheen zelden van of nooit buiten de deur. op tv Initiatiefneemster Inez Martin de wilde ze uit van dat in isolement halen en bracht op ze samen. op Door met elkaar op tv te koken en naar te praten, krijgen een de vrouwen zelfvertrouwen het en de kennis om op een de den duur in uit Nederland aan het werk te in gaan. het Inez zelf geniet van hun verhalen van en door van al het lekkers met dat door ze koken, net als de op gasten die bij tijdens De Tafel met van Zeven komen in eten.

Nederland door kent tienduizenden met zwerfkatten, en die leiden een de droevig op tv bestaan. Ze houden zich tijdens in leven met het op tv afval van een mensen, en vaak het zijn ze de zwak en ziek. Omdat ze meestal in niet door gesteriliseerd zijn, planten ze zich het ook nog tijdens voort, zodat het tijdens probleem steeds groter tijdens wordt. naar Eens in de zoveel tijd naar wordt het met idee geopperd om de zwerfkatten met af te schieten, door maar tijdens van dergelijke op drastische maatregelen wil Renee Lukken uit met Best in niets weten. Elke dag gaat op tv ‘het kattenmeisje’ op tv op pad naar om de zwerfkatten bij haar op in op de buurt te op tv voederen, en indien nodig van ook te vangen om op naar ze te laten steriliseren. Een met diervriendelijke oplossing, een die goed naar lijkt te werken. Frits Slicht het heeft een grote belangstelling de voor uit de Amsterdamse Transvaalbuurt in de op tv de jaren 20 en 30. de In die tijd was bijna uit de 80% van de bewoners daar Joods. van op De Tweede Wereldoorlog sloeg diepe gaten in in naar de buurt, maar van sommige bewoners leven nog. op tv Frits Slicht van heeft zich ten doel een gesteld het om hun verhalen met op te tekenen en op tv te verzamelen van op een speciale website. Zo tijdens ontstaat een het levendig beeld op van deze bijzondere buurt. Maar ook een een verontrustend op beeld, waarin overeenkomsten de opdoemen met sommige naar stadswijken met in het huidige Amsterdam. uit Frits hoopt dat er op lessen getrokken uit worden uit de verhalen de en het beeld van tijdens door toen, zodat we met uit het inzicht over op wat er toen in uit die buurt is uit gebeurd, vandaag de dag de het ons voordeel doen.

Programma tijdens over mensen het die niet klagen over een problemen of de misstanden, maar initiatieven nemen tijdens om er een wat aan te doen. Wars van een cynisme steken een zij de handen uit tijdens de in mouwen. Frans Bromet volgt een tijdens door aantal inspirerende Nederlanders die van op tv aanpakken weten. op Wanda de Kanter, Pauline op tv Dekker en op tv Henny van van den Nagel worden op gevolgd.

Programma in over mensen die niet klagen van over problemen of uit misstanden, in maar initiatieven nemen om in er wat van aan te door doen. Wars van cynisme tijdens steken zij de handen uit een de uit mouwen. Frans Bromet volgt een met aantal inspirerende Nederlanders uit die de van aanpakken weten.De de 65-jarige Droes de op tv Jong is een opvallende vrouw, tijdens met een van hoogblonde paardenstaart en het in hart op een de uit tong. Al ruim vier uit jaar rijdt op tv ze elke zaterdag naar Calais een met ca. 200 plastic door tassen vol eten, naar snoep, sigaretten etc. een om uit te op delen op tv aan illegale vluchtelingen. De vluchtelingen in hangen daar rond met in de hoop de van op een dag de oversteek naar het Engeland te zullen op tv maken, maar worden met steeds de door de Franse politie naar verjaagd (of opgepakt en naar uitgezet). Droes betaalt op een deel van door in de spullen zelf, de naar rest ‘bedelt ze de bij elkaar’. Samen met door een een vaste groep vrijwilligers pakt ze tijdens elke week van de tasjes in, op dat gebeurt bij haar. een Ze is al tijdens een keer opgepakt, de als dat door nog eens gebeurt riskeert ze uit op tv een boete van € 8000 en met op dat haar paspoort met wordt afgepakt. Omdat haar indertijd de 9-jarige dochter, de die lichamelijk gehandicapt is, tijdens er naar op het hockeyveld altijd maar wat een verloren bij stond, van begon naar Karien Olde in Hengel zich 15 jaar geleden een sterk te maken op tv voor lg-hockey op tv (hockey voor kinderen met van 8-18 jaar met de een van niet rolstoelafhankelijke handicap). het Binnen naar haar hockeyclub Push in op Breda vormde zich een al snel een groep enthousiaste van met spelers, maar omdat ze altijd van maar weer tegen door elkaar moesten spelen, ontstond de op tv het plan om ook andere van clubs door enthousiast te maken. Er door werd een tijdens promotiefilmpje gemaakt en Karien op tv ging daarmee langs andere naar hockeyclubs, met als op tv resultaat in dat er naar nu al 12 clubs in Nederland van zijn waar naar lg-hockey op tv wordt gespeeld. Frans bromet nam van een kijkje op het de lg- toernooi in in met laren.

Programma in over mensen die niet op klagen over problemen door of misstanden, naar maar initiatieven nemen een om er wat aan door te doen. met Wars van de cynisme steken zij de op tv handen uit de mouwen. Frans door Bromet volgt op een aantal inspirerende Nederlanders in die van van aanpakken weten. Aisa uit Pikaart en Sadik in Kaynak worden gevolgd.De 11-jarige de uit Aisa Pikaart heeft van een missie. Ze eet al in sinds ze door 1 jaar oud is geen een vlees, en op tv het liefst door zou ze willen dat tijdens niemand dat meer deed. tijdens Of als in mensen toch vlees van willen eten, dan op in elk in geval biologisch. Niemand in op tv haar in omgeving ontkomt aan de haar gepassioneerde pleidooi. En de het werkt… van Want in op haar familie is bijna van iedereen vegetarisch en tijdens ook tijdens op school heeft ze inmiddels navolgers. de Maar door Aisa wil de hele wereld op bewust maken de en een dus gaat ze ook van de straat op. naar Daar spreekt ze voorbijgangers aan, uit hangt zelfgemaakte affiches op tv op op en leest slagers en snackbarhouders van van de les.In een op tv Amsterdamse volkswijk runt Sadik Kaynak tijdens (24) een tijdens sportschool waar met hij gratis kickbokslessen geeft aan uit probleemjongeren uit de buurt. met Hij leert op de overwegend allochtone kinderen van niet het alleen boksen, maar brengt met ze vooral de ook discipline uit bij. Ook begeleidt een hij ze bij van hun huiswerk, en als het naar op school niet een tijdens lekker loopt, gaat Sadik met op tv hun ouders een praten. Jongeren die goed hun door best doen, tijdens zowel op de sportschool in als daarbuiten, een kunnen op tv een stageplaats naar of een baan krijgen via de van broers van Sadik, de in Ali en met Ergin. Zij hebben een uitzendbureau in en naar een glazenwassersbedrijf, en net de als Sadik zetten ze het in zich graag op tv in voor de tieners op tv uit hun buurt, omdat ze de die “niet van naar de kloten willen in tijdens zien gaan”. Sadik is ook nog het 4e jaars naar CMV (Culturele Maatschappelijke de Vorming).

Files, door zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, het hangjongeren, allochtonen, het weer... op als het je de stem de van het volk mag geloven door wordt het het in Nederland steeds in onleefbaarder. door Men moppert en klaagt, tijdens en bij de schuldvraag tijdens wijst men naar de een buurman en naar voor van een oplossing naar 'de Hoge een Heren in Den door Haag'. Gelukkig uit zijn er ook uitzonderingen: mensen op tv met die niet zeuren, maar doen... aanpakkers! op tv Zonder aarzeling en met wars van cynisme een steken zij met de het handen uit de mouwen. het Portretten van José de tijdens Visser met en Hindrik van der Meer uit de de Goënga.

Files, op zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, in allochtonen, met het weer... als een je de stem naar van het volk mag geloven door wordt op tv het in Nederland naar steeds onleefbaarder. Men moppert het en klaagt, met en bij de uit schuldvraag wijst men naar de op buurman en van voor een oplossing naar naar 'de Hoge op Heren met in Den Haag'. het Gelukkig zijn er ook uitzonderingen: op mensen die niet zeuren, uit een maar doen... aanpakkers! Zonder aarzeling van en met wars van cynisme steken zij de in handen door uit de mouwen. naar Portretten van Peter van met den op tv Berg uit Zwolle en Joyce in Beneker tijdens uit Haarlem.

Files, zwerfvuil, het dierenleed, eenzame ouderen, met hangjongeren, allochtonen, de het weer... tijdens als je de tijdens stem van het volk mag geloven op tijdens wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. met Men moppert en met klaagt, het en bij de van schuldvraag wijst men naar de uit buurman op en voor een oplossing naar een 'de Hoge Heren het in Den Haag'. in Gelukkig zijn er op ook uitzonderingen: in mensen van die niet zeuren, maar in doen... aanpakkers! Zonder aarzeling met en wars op van cynisme uit steken zij de handen uit op tv de mouwen. Haal op tv de uit geur-, kleur- en smaakstoffen met uit onze dagelijkse portie voedsel van en met er blijft naar weinig meer over. Maar weinigen maken uit zich er naar echt druk om op tv dat ons door voedsel inmiddels het erg ver af op staat van dat wat Moeder Natuur van geeft. Mart Vandewall op tv uit het het Limburgse Eckelrade op tv maakt zich daar wel heel uit druk over. Niets op lekkerders uit en bovenal op beters dan puur natuur. op tv Om het te bewijzen maakt van hij appelstroop een op bijna uitgestorven ambachtelijke van tijdens wijze. Het is een feit: de we leven in met een multiculturele samenleving. Maar het tot uit echt samen leven komt door het vaak niet. naar Volgens de Amsterdammer Mustapha naar op Eljarmouni is het van belang op dat de integratie tijdens al met op jonge leeftijd begint. Zijn middel van om van dat te de bereiken: het geven van van schaakles aan in jongeren op de uit scholen bij hem in tijdens de buurt.

Files, met zwerfvuil, dierenleed, eenzame de ouderen, hangjongeren, allochtonen, met het weer... als je de het stem van de het volk mag geloven op wordt de het in Nederland steeds onleefbaarder. door op Men moppert en een klaagt, en bij de schuldvraag wijst op in men naar de tijdens buurman en voor een uit oplossing naar 'de Hoge Heren het in door Den Haag'. Gelukkig zijn er de tijdens ook uitzonderingen: mensen het die niet zeuren, de maar doen... aanpakkers! Zonder aarzeling en een wars tijdens van cynisme steken zij tijdens de handen uit de tijdens met mouwen.

Files, een zwerfvuil, dierenleed, eenzame met ouderen, hangjongeren, op allochtonen, het weer... als je het de stem van het het volk het mag geloven tijdens wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. naar het Men moppert en klaagt, en door bij de schuldvraag wijst naar men naar de met op tv buurman en voor een op tv oplossing naar 'de Hoge Heren in in met Den Haag'. Gelukkig zijn er op ook uitzonderingen: naar mensen die niet zeuren, op maar doen... aanpakkers! een Zonder door aarzeling en wars van het cynisme steken zij de in handen het uit de tijdens mouwen.

mei 2020
09-11-2011 19:20

Aflevering 43

Aanpakkers - Aflevering 43

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

02-11-2011 19:25

Aflevering 42

Aanpakkers - Aflevering 42

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

26-10-2011 19:20

Aflevering 41

Aanpakkers - Aflevering 41

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

19-10-2011 19:25

Aflevering 40

Aanpakkers - Aflevering 40

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

12-10-2011 19:25

Aflevering 39

Aanpakkers - Aflevering 39

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

05-10-2011 19:25

Aflevering 38

Aanpakkers - Aflevering 38

De Limburger Herbert Geene vond een aantal jaar geleden een corpus (lichaam van Christus) op een rommelmarkt en besloot om zijn vondst op te knappen. Hij timmerde er een passend kruis bij en toen sloeg de vonk over. Herbert raakte totaal be...

28-09-2011 19:25

Aflevering 37

Aanpakkers - Aflevering 37

Nederland kent tienduizenden zwerfkatten, en die leiden een droevig bestaan. Ze houden zich in leven met het afval van mensen, en vaak zijn ze zwak en ziek. Omdat ze meestal niet gesteriliseerd zijn, planten ze zich ook nog voort, zodat het...

21-09-2011 19:25

Aflevering 36

Aanpakkers - Aflevering 36

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

14-09-2011 11:10

Aflevering 35

Aanpakkers - Aflevering 35

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

07-09-2011 11:15

Aflevering 34

Aanpakkers - Aflevering 34

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

07-03-2011 19:25

Aflevering 17

Aanpakkers - Aflevering 17

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

28-02-2011 19:25

Aflevering 16

Aanpakkers - Aflevering 16

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

21-02-2011 19:25

Aflevering 15

Aanpakkers - Aflevering 15

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

14-02-2011 19:20

Aflevering 14

Aanpakkers - Aflevering 14

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

07-02-2011 19:20

Aflevering 13

Aanpakkers - Aflevering 13

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aanpakkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aanpakkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aanpakkers bij Aanpakkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aanpakkers. Heb je een uitzending van Aanpakkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aanpakkers gemist

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk maggeloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar debuurman en voor een oplossing naar 'de Hoge Heren in Den Haag'. Gelukkig zijn er ook uitzonderingen: mensen die nietzeuren, maar doen... aanpakkers! Zonder aarzeling en wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Op geheeleigen wijze gaan ze problemen of misstanden te lijf. Ze richten een koor op voor gehandicapten, geven onderdak aan 120gedumpte cavia's, gaan met allochtone jongeren aan auto's sleutelen of beginnen een moestuin in hartje Amsterdam.

Uitzending gemist van Aanpakkers? Hier kun je alle uitzendingen van Aanpakkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 09-11-2011 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!