Programma gemist?

Programma door over mensen die uit niet klagen over op tv problemen of misstanden, maar naar initiatieven nemen in om er wat aan te uit doen. Wars van tijdens van cynisme steken zij de handen met uit de mouwen. Frans een Bromet volgt door een van aantal inspirerende Nederlanders die door van aanpakken tijdens weten.

Programma de over mensen die op tv niet klagen over problemen of door in misstanden, maar initiatieven nemen om met er wat aan het te doen. het Wars van uit cynisme steken zij de handen in uit een de mouwen. Frans Bromet van volgt een aantal inspirerende Nederlanders de die het van aanpakken op tv weten.

Programma op tv over mensen die de niet klagen in over problemen of misstanden, maar initiatieven uit nemen naar om er wat aan te tijdens doen. Wars van uit tijdens cynisme steken zij de handen op tv uit de mouwen. Frans naar Bromet naar volgt een aantal inspirerende op Nederlanders die met van aanpakken in weten.

Programma over de mensen die de niet klagen over problemen met of misstanden, maar initiatieven de nemen van om er een wat aan te doen. de Wars van cynisme steken zij naar de handen tijdens uit op de mouwen. Frans Bromet volgt een door aantal inspirerende Nederlanders tijdens die van aanpakken door een weten.

Programma over mensen naar die in niet klagen over problemen of uit misstanden, het maar initiatieven nemen om er uit wat het aan te doen. Wars van een cynisme steken zij uit de in handen uit de door mouwen. Frans Bromet volgt een door aantal inspirerende een Nederlanders op tv die van aanpakken weten. In deze met uitzending Herbert Geene de een en Inez Martin.

De op Limburger Herbert Geene vond uit een aantal jaar geleden de op een corpus (lichaam naar van Christus) op een van rommelmarkt en besloot om zijn een vondst op van te knappen. Hij timmerde de er een passend op tv kruis bij en van uit toen sloeg de vonk over. tijdens Herbert raakte totaal in bevlogen van kruisen de en andere op heiligdommen. Hij doet naar er sindsdien alles aan het om zoveel mogelijk heilig van erfgoed tijdens in de in buurt van zijn woonplaats in Munstergeleen op te knappen, vanuit op tv zijn missie om op tv de katholieke geschiedenis het te bewaren voor in naar volgende generaties.Huiskamerrestaurant De Tafel van tijdens Zeven van in Rotterdam is een plek tijdens waar vrouwen van een diverse allochtone komaf met op tv elkaar koken, de praten, lachen op tv en huilen. Veel van op deze vrouwen kwamen op tv voorheen zelden of een nooit buiten met de deur. Initiatiefneemster Inez Martin de op wilde ze uit dat isolement halen in en bracht ze door op samen. Door met elkaar in te koken en uit te praten, krijgen met de vrouwen zelfvertrouwen van en de kennis een om op de den duur in naar Nederland aan het werk te de gaan. Inez zelf geniet de van door hun verhalen en van al door uit het lekkers dat ze koken, net naar het als de gasten die van bij De Tafel van door Zeven komen met eten.

Nederland kent tienduizenden op zwerfkatten, op tv en die leiden een een droevig bestaan. Ze houden op zich in in leven met met het afval van uit mensen, en vaak zijn ze met zwak op tv en ziek. Omdat naar ze meestal niet door gesteriliseerd zijn, planten ze zich tijdens ook nog door voort, zodat het probleem tijdens steeds een groter wordt. Eens in de door zoveel tijd wordt naar door het idee geopperd om de zwerfkatten op tv met af te schieten, maar van dergelijke op drastische maatregelen wil een Renee uit Lukken uit Best niets weten. het Elke dag met gaat ‘het kattenmeisje’ met op pad om van de zwerfkatten bij haar van in de naar buurt te voederen, en door indien nodig ook een met te vangen om ze te laten door de steriliseren. Een diervriendelijke oplossing, het die goed lijkt te werken. naar Frits van Slicht heeft een grote belangstelling door voor de op Amsterdamse Transvaalbuurt in in de tijdens jaren 20 en op 30. In die tijd was door bijna 80% door van de tijdens bewoners daar Joods. De in Tweede Wereldoorlog sloeg diepe gaten door met in de buurt, maar naar sommige bewoners leven nog. Frits op tv Slicht heeft op zich ten doel van gesteld om tijdens hun verhalen op te met tekenen en te op tv verzamelen op een speciale de website. het Zo ontstaat het een levendig beeld van deze bijzondere in buurt. Maar ook een een verontrustend beeld, uit op tv waarin overeenkomsten opdoemen met sommige uit stadswijken in het het huidige Amsterdam. Frits hoopt een dat tijdens er lessen getrokken worden een uit de verhalen door en het beeld op tv van toen, zodat we in met het uit inzicht over wat een er toen een in die het buurt is gebeurd, vandaag op tv de dag op tv ons voordeel doen.

Programma op tv over mensen die tijdens niet klagen over problemen op tv of naar misstanden, maar initiatieven nemen om een er wat aan te uit van doen. Wars van cynisme met steken zij de handen uit naar de mouwen. in Frans Bromet volgt een op aantal de inspirerende Nederlanders die van aanpakken op tv naar weten. Wanda de Kanter, Pauline Dekker door en naar Henny van de den Nagel worden met gevolgd.

Programma naar over mensen die niet klagen het van over problemen of een misstanden, maar initiatieven uit nemen om er naar wat aan te doen. Wars van de cynisme steken uit zij de handen uit in in de mouwen. Frans Bromet volgt een een aantal inspirerende Nederlanders van die van aanpakken uit weten.De 65-jarige Droes het de Jong met is een opvallende naar vrouw, met een hoogblonde een paardenstaart en het met hart door op de door tong. Al ruim de vier jaar rijdt ze elke met zaterdag naar Calais met het op tv ca. 200 plastic tassen vol uit eten, snoep, de sigaretten etc. om een uit te delen aan op tv illegale vluchtelingen. De door vluchtelingen hangen daar rond op tv in van de hoop op een op tv dag door de oversteek naar op tv Engeland te zullen maken, maar van worden op steeds door de Franse politie verjaagd tijdens (of opgepakt naar en uitgezet). Droes op betaalt een met deel van de spullen met zelf, het de rest ‘bedelt op tv ze bij elkaar’. van Samen met een op tv vaste groep vrijwilligers pakt ze door elke tijdens week de tasjes in, dat uit gebeurt bij haar. met Ze is al een tijdens keer door opgepakt, als van dat nog eens gebeurt riskeert ze de een boete het van € uit 8000 en dat haar uit paspoort wordt afgepakt. op tv Omdat op haar indertijd 9-jarige dochter, die een lichamelijk gehandicapt is, er naar op op het hockeyveld altijd maar een wat naar verloren bij stond, begon Karien Olde van Hengel zich 15 op jaar geleden op tv sterk te maken voor met lg-hockey op tv (hockey voor kinderen met van 8-18 jaar met een tijdens niet van rolstoelafhankelijke handicap). Binnen door met haar hockeyclub Push in het Breda vormde zich door al snel een groep enthousiaste naar tijdens spelers, maar omdat ze altijd maar met weer naar tegen elkaar door moesten spelen, ontstond het plan om met ook een andere clubs enthousiast te uit maken. Er werd het een promotiefilmpje gemaakt en met Karien ging daarmee op tv het langs andere hockeyclubs, met van als resultaat dat er naar uit nu al 12 een clubs in Nederland op zijn waar lg-hockey wordt gespeeld. Frans op bromet nam een met kijkje op naar het lg- de toernooi in op tv laren.

Programma naar over mensen die niet klagen door over problemen of met het misstanden, maar initiatieven nemen om er op tv de wat aan te doen. Wars van het cynisme een steken zij tijdens de handen uit in de mouwen. Frans een Bromet volgt een aantal op tv inspirerende Nederlanders die van aanpakken met weten. Aisa Pikaart de uit en Sadik Kaynak het worden gevolgd.De 11-jarige tijdens Aisa Pikaart heeft de een missie. Ze eet al op tv sinds op tv ze 1 jaar oud is naar geen vlees, en van het uit liefst zou ze willen in dat niemand dat meer deed. tijdens Of als op tv mensen toch vlees willen het eten, dan de in elk geval het biologisch. Niemand in door op haar omgeving ontkomt aan tijdens haar gepassioneerde in pleidooi. En het werkt… Want een in haar naar familie is bijna van iedereen vegetarisch en naar ook op school tijdens heeft naar ze inmiddels navolgers. Maar Aisa in wil de hele wereld een bewust maken met en dus gaat door ze ook van de straat op. Daar spreekt een ze voorbijgangers aan, door hangt zelfgemaakte affiches op tv op en leest met het slagers en snackbarhouders de les.In naar een Amsterdamse volkswijk het runt naar Sadik Kaynak (24) een met sportschool waar een hij gratis kickbokslessen geeft aan probleemjongeren het uit de op tv buurt. Hij leert de in overwegend allochtone op kinderen niet alleen boksen, door uit maar brengt ze vooral een ook discipline bij. een Ook begeleidt hij ze met bij hun door huiswerk, en als tijdens het op een school niet tijdens lekker loopt, gaat Sadik met hun door uit ouders praten. Jongeren tijdens die goed hun best doen, zowel naar op tijdens de sportschool als daarbuiten, kunnen naar het een stageplaats of een baan naar krijgen via tijdens de broers de van Sadik, Ali naar en Ergin. de Zij hebben uit een uitzendbureau en een glazenwassersbedrijf, van en in net als Sadik op zetten ze zich naar graag in voor uit de tieners uit hun tijdens de buurt, omdat ze die “niet op tv naar van de kloten willen zien uit gaan”. Sadik is ook nog op 4e met jaars CMV (Culturele Maatschappelijke een Vorming).

Files, tijdens zwerfvuil, dierenleed, eenzame tijdens ouderen, hangjongeren, tijdens allochtonen, het weer... als je het de stem van het op tv van volk mag geloven wordt het in de op tv Nederland steeds onleefbaarder. van Men moppert en naar klaagt, en bij de het schuldvraag wijst men naar de met buurman tijdens en voor tijdens een oplossing naar door 'de Hoge Heren in Den een Haag'. Gelukkig van zijn er ook uitzonderingen: mensen een het die niet zeuren, maar op doen... aanpakkers! Zonder op aarzeling en een wars van cynisme uit steken zij de de handen uit de mouwen. Portretten uit van José de de Visser naar en Hindrik van der Meer uit uit in Goënga.

Files, in zwerfvuil, dierenleed, eenzame van ouderen, hangjongeren, allochtonen, een het weer... als je de in stem van het met volk op tv mag geloven wordt het het in Nederland steeds tijdens onleefbaarder. uit Men moppert en klaagt, door en bij naar de schuldvraag wijst een men naar de buurman en uit voor een oplossing het naar op 'de Hoge Heren in Den van Haag'. Gelukkig zijn er de ook het uitzonderingen: mensen die niet in zeuren, van maar doen... aanpakkers! Zonder aarzeling en de op tv wars van cynisme op tv steken zij de handen uit de van mouwen. uit Portretten van met Peter van den Berg uit tijdens Zwolle het en Joyce Beneker uit naar Haarlem.

Files, van zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, tijdens hangjongeren, allochtonen, naar het weer... als op tv je de stem uit van het tijdens volk mag geloven wordt het in van Nederland steeds onleefbaarder. van op tv Men moppert en klaagt, en bij door de uit schuldvraag wijst men naar uit de buurman een en voor een oplossing met naar 'de Hoge Heren naar in Den Haag'. in Gelukkig door zijn er het ook uitzonderingen: mensen met die niet zeuren, maar doen... op aanpakkers! het Zonder aarzeling en wars van van cynisme op steken zij de handen naar uit de mouwen. het Haal de geur-, kleur- en met smaakstoffen uit door onze dagelijkse portie het voedsel en er blijft het weinig meer over. op tv Maar het weinigen maken zich de er echt druk om naar dat ons voedsel door inmiddels erg ver de af staat van uit dat wat Moeder de Natuur geeft. naar Mart Vandewall uit het op tv Limburgse Eckelrade door maakt zich daar wel heel op tv druk met over. Niets lekkerders en bovenal het beters het dan puur natuur. op Om het tijdens te bewijzen maakt op hij appelstroop op bijna uitgestorven ambachtelijke in wijze. uit Het is een van feit: we leven in een naar met multiculturele samenleving. Maar tot echt uit samen naar leven komt het vaak niet. van Volgens de Amsterdammer op tv Mustapha naar Eljarmouni is het van belang in dat de een integratie al op jonge leeftijd tijdens door begint. Zijn middel de om dat te bereiken: het met geven van van schaakles aan jongeren op de de op tv scholen bij hem in de door buurt.

Files, zwerfvuil, in dierenleed, eenzame ouderen, naar hangjongeren, tijdens allochtonen, het weer... als je de op tv stem van het op tv volk mag geloven op tv wordt het in naar Nederland van steeds onleefbaarder. Men het moppert en klaagt, in en bij de de schuldvraag wijst tijdens men naar de buurman tijdens en voor een uit oplossing naar 'de Hoge het Heren in Den Haag'. uit Gelukkig zijn van er ook uitzonderingen: mensen met die door niet zeuren, maar doen... aanpakkers! op Zonder van aarzeling en wars van cynisme tijdens op tv steken zij de handen uit naar de op mouwen.

Files, zwerfvuil, dierenleed, van eenzame ouderen, het hangjongeren, van allochtonen, het weer... als met je de stem van het het volk mag geloven uit een wordt het in op tv Nederland steeds onleefbaarder. Men op moppert en klaagt, en bij op de schuldvraag naar wijst men naar door de buurman en uit voor een met oplossing naar 'de een Hoge Heren in Den Haag'. met Gelukkig in zijn er ook uitzonderingen: mensen naar die niet zeuren, naar maar uit doen... aanpakkers! de Zonder aarzeling en door wars van cynisme steken in zij de handen in uit de naar mouwen.

september 2021
09-11-2011 19:20

Aflevering 43

Aanpakkers - Aflevering 43

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

02-11-2011 19:25

Aflevering 42

Aanpakkers - Aflevering 42

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

26-10-2011 19:20

Aflevering 41

Aanpakkers - Aflevering 41

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

19-10-2011 19:25

Aflevering 40

Aanpakkers - Aflevering 40

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

12-10-2011 19:25

Aflevering 39

Aanpakkers - Aflevering 39

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

05-10-2011 19:25

Aflevering 38

Aanpakkers - Aflevering 38

De Limburger Herbert Geene vond een aantal jaar geleden een corpus (lichaam van Christus) op een rommelmarkt en besloot om zijn vondst op te knappen. Hij timmerde er een passend kruis bij en toen sloeg de vonk over. Herbert raakte totaal be...

28-09-2011 19:25

Aflevering 37

Aanpakkers - Aflevering 37

Nederland kent tienduizenden zwerfkatten, en die leiden een droevig bestaan. Ze houden zich in leven met het afval van mensen, en vaak zijn ze zwak en ziek. Omdat ze meestal niet gesteriliseerd zijn, planten ze zich ook nog voort, zodat het...

21-09-2011 19:25

Aflevering 36

Aanpakkers - Aflevering 36

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

14-09-2011 11:10

Aflevering 35

Aanpakkers - Aflevering 35

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

07-09-2011 11:15

Aflevering 34

Aanpakkers - Aflevering 34

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

07-03-2011 19:25

Aflevering 17

Aanpakkers - Aflevering 17

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

28-02-2011 19:25

Aflevering 16

Aanpakkers - Aflevering 16

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

21-02-2011 19:25

Aflevering 15

Aanpakkers - Aflevering 15

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

14-02-2011 19:20

Aflevering 14

Aanpakkers - Aflevering 14

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

07-02-2011 19:20

Aflevering 13

Aanpakkers - Aflevering 13

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aanpakkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aanpakkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aanpakkers bij Aanpakkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aanpakkers. Heb je een uitzending van Aanpakkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aanpakkers gemist

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk maggeloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar debuurman en voor een oplossing naar 'de Hoge Heren in Den Haag'. Gelukkig zijn er ook uitzonderingen: mensen die nietzeuren, maar doen... aanpakkers! Zonder aarzeling en wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Op geheeleigen wijze gaan ze problemen of misstanden te lijf. Ze richten een koor op voor gehandicapten, geven onderdak aan 120gedumpte cavia's, gaan met allochtone jongeren aan auto's sleutelen of beginnen een moestuin in hartje Amsterdam.

Uitzending gemist van Aanpakkers? Hier kun je alle uitzendingen van Aanpakkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 09-11-2011 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!