Programma gemist?

Programma over mensen op tv met die niet klagen over problemen in of misstanden, maar initiatieven op tv nemen in om er tijdens wat aan te doen. Wars van met cynisme op tv steken zij de handen in uit de mouwen. in Frans Bromet volgt de een aantal naar inspirerende Nederlanders door die van aanpakken op weten.

Programma op tv over mensen tijdens die niet klagen met over problemen of misstanden, naar maar initiatieven het nemen om er wat een aan te tijdens doen. Wars van cynisme steken naar zij de handen in uit de mouwen. Frans door Bromet volgt een een aantal inspirerende het Nederlanders die van aanpakken van tijdens weten.

Programma over mensen op die de niet klagen over problemen of door misstanden, maar initiatieven op tv uit nemen om er wat de aan te een doen. Wars van cynisme tijdens steken zij de door handen uit uit de mouwen. Frans de Bromet volgt een in aantal inspirerende Nederlanders op die van aanpakken een weten.

Programma over mensen door die niet het klagen over problemen door of uit misstanden, maar initiatieven nemen om er een op wat aan te doen. Wars de van cynisme door steken zij door de handen uit de mouwen. Frans met Bromet met volgt een aantal inspirerende Nederlanders een die van aanpakken met van weten.

Programma in over mensen die een niet klagen over uit problemen of een misstanden, maar initiatieven nemen om in er wat aan te naar doen. Wars van naar cynisme steken zij naar de handen naar uit de mouwen. Frans tijdens Bromet volgt een met in aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakken uit weten. op In deze uitzending Herbert op Geene en Inez uit Martin.

De Limburger de Herbert Geene het vond een aantal jaar door geleden een corpus op tv (lichaam van Christus) naar op een de rommelmarkt en besloot van om zijn vondst op naar te het knappen. Hij timmerde er een passend op tv naar kruis bij en toen sloeg de het vonk over. Herbert tijdens tijdens raakte totaal bevlogen van kruisen en in tijdens andere heiligdommen. Hij tijdens doet er sindsdien de alles aan om zoveel mogelijk heilig uit erfgoed in naar de op tv buurt van zijn in woonplaats Munstergeleen op te de knappen, vanuit zijn naar missie om de katholieke geschiedenis van uit te bewaren voor volgende generaties.Huiskamerrestaurant de De Tafel naar van Zeven in Rotterdam is een de een plek waar vrouwen van diverse naar allochtone tijdens komaf met elkaar koken, praten, een lachen en huilen. met Veel van naar deze vrouwen op tv kwamen voorheen zelden of nooit uit buiten de deur. het Initiatiefneemster Inez een Martin wilde naar ze uit naar dat isolement halen en bracht het ze samen. Door met door elkaar te koken het en met te praten, krijgen de met vrouwen zelfvertrouwen het en de naar kennis om op den duur op in Nederland uit aan het naar werk te gaan. Inez zelf geniet van van hun verhalen het en van al naar het lekkers dat door ze koken, net van een als de gasten tijdens die bij De Tafel van door Zeven op tv komen eten.

Nederland tijdens kent tienduizenden zwerfkatten, en op tv die leiden een droevig een bestaan. Ze op houden zich in leven het met uit het afval van mensen, en uit de vaak zijn ze zwak uit en ziek. Omdat ze meestal door niet gesteriliseerd een zijn, planten ze door zich ook een nog voort, het zodat het probleem steeds door groter wordt. Eens een in de zoveel tijd door wordt het idee geopperd het met om de zwerfkatten af te door schieten, maar van dergelijke naar drastische maatregelen wil van Renee naar Lukken uit Best niets door weten. Elke uit dag gaat een ‘het kattenmeisje’ op pad om het de zwerfkatten bij haar het in de buurt van door te voederen, en indien nodig ook in de te vangen om ze te laten naar steriliseren. tijdens Een diervriendelijke oplossing, in die goed lijkt op tv te werken. Frits Slicht heeft in door een grote belangstelling voor uit de Amsterdamse Transvaalbuurt in de door jaren 20 en in 30. In naar die door tijd was bijna 80% naar van de bewoners daar door Joods. op tv De Tweede Wereldoorlog sloeg naar diepe gaten naar in de buurt, maar sommige bewoners het op leven nog. Frits Slicht heeft uit zich ten doel gesteld een om op tv hun verhalen uit op te tekenen en te verzamelen met op naar een speciale website. Zo ontstaat van een levendig beeld het op van deze bijzondere door buurt. Maar ook een een verontrustend beeld, tijdens waarin overeenkomsten opdoemen met sommige stadswijken een uit in het huidige Amsterdam. Frits naar hoopt dat er het lessen met getrokken worden uit de verhalen en in uit het beeld van toen, zodat naar we met het inzicht van over wat het er toen door in die buurt is met gebeurd, vandaag met de dag ons voordeel tijdens doen.

Programma het over mensen de die niet klagen met over problemen of misstanden, maar op tv initiatieven nemen om er de een wat aan te doen. Wars door van cynisme steken zij met op tv de handen uit de mouwen. Frans op tv Bromet uit volgt een aantal inspirerende tijdens Nederlanders die van naar aanpakken een weten. Wanda de Kanter, Pauline Dekker op tv van en Henny van den van Nagel worden een gevolgd.

Programma met over mensen die niet klagen de over problemen of naar in misstanden, maar initiatieven nemen om naar er wat aan de te doen. Wars van een door cynisme steken zij de uit handen uit de op mouwen. Frans een Bromet volgt een aantal inspirerende met Nederlanders die uit van aanpakken weten.De uit 65-jarige Droes de Jong door is tijdens een opvallende vrouw, met een met hoogblonde in paardenstaart en het hart op de door tong. Al ruim tijdens vier het jaar rijdt ze elke zaterdag op tv naar de Calais met ca. 200 plastic een tassen vol eten, op tv snoep, sigaretten etc. het om uit tijdens te delen van aan illegale vluchtelingen. De vluchtelingen in naar hangen daar rond in de uit hoop op een de dag de oversteek in naar Engeland te zullen naar maken, maar worden op tv steeds door de op tv Franse politie verjaagd van (of op opgepakt en uitgezet). een Droes betaalt een op deel van de spullen op zelf, de van rest ‘bedelt ze bij op elkaar’. Samen naar met een met vaste groep vrijwilligers pakt in ze elke week naar de tasjes in, dat tijdens gebeurt bij haar. uit Ze de is al een keer opgepakt, door als dat op tv nog eens gebeurt het riskeert ze een een boete van uit € 8000 en dat haar naar paspoort wordt met afgepakt. Omdat haar tijdens indertijd 9-jarige dochter, tijdens die lichamelijk het gehandicapt is, er op tv op het hockeyveld altijd maar naar wat verloren bij stond, naar naar begon Karien Olde Hengel zich een 15 jaar geleden op sterk te tijdens maken voor lg-hockey (hockey de voor kinderen van de 8-18 jaar met naar een niet rolstoelafhankelijke de handicap). uit Binnen haar hockeyclub tijdens Push een in Breda vormde zich al op snel een groep een enthousiaste spelers, maar omdat tijdens ze altijd de maar weer tegen elkaar het moesten spelen, met ontstond het van plan om ook andere de clubs de enthousiast te maken. een Er werd een promotiefilmpje gemaakt van en Karien ging door daarmee de langs andere hockeyclubs, met door als resultaat dat met er nu door al 12 clubs in van Nederland in zijn waar lg-hockey wordt gespeeld. van Frans bromet nam een op kijkje op in het lg- toernooi naar in het laren.

Programma door over mensen die van niet klagen over een problemen of misstanden, in maar initiatieven nemen om het er wat de aan te doen. Wars in van op tv cynisme steken zij in de handen uit met de mouwen. Frans Bromet volgt een de aantal inspirerende Nederlanders uit die van van aanpakken weten. Aisa Pikaart uit tijdens en Sadik Kaynak worden gevolgd.De tijdens 11-jarige Aisa Pikaart heeft de een missie. uit Ze op eet al sinds ze 1 van jaar oud is geen de vlees, en een het liefst zou ze een willen dat niemand een dat meer op tv deed. met Of als mensen toch vlees willen van eten, met dan in een elk geval biologisch. Niemand in de haar omgeving ontkomt een een aan haar gepassioneerde pleidooi. En op tv het werkt… Want tijdens in haar familie de met is bijna iedereen vegetarisch en ook op tv op school tijdens heeft ze inmiddels met navolgers. Maar Aisa tijdens wil de hele de wereld bewust in maken en dus van gaat ze ook de straat op uit op. Daar spreekt ze het voorbijgangers aan, hangt op zelfgemaakte affiches op een en leest slagers de en snackbarhouders de van les.In een Amsterdamse volkswijk runt naar Sadik Kaynak uit (24) een sportschool in waar op hij gratis kickbokslessen geeft aan probleemjongeren door uit door de buurt. Hij leert de op overwegend de allochtone kinderen niet alleen het boksen, op tv maar brengt ze door vooral ook discipline in bij. Ook begeleidt hij ze tijdens bij een hun huiswerk, en als uit het op op school niet lekker loopt, met gaat het Sadik met hun ouders praten. Jongeren de die goed hun de best van doen, zowel op naar de sportschool als daarbuiten, kunnen van tijdens een stageplaats of een door baan krijgen via de het het broers van Sadik, op Ali en naar Ergin. Zij hebben een door uitzendbureau en een een glazenwassersbedrijf, en door net als de Sadik zetten ze zich op graag in voor van de tieners door uit hun buurt, omdat ze tijdens die “niet tijdens naar de kloten de willen zien gaan”. Sadik op tv is ook nog naar 4e jaars CMV door de (Culturele Maatschappelijke Vorming).

Files, zwerfvuil, dierenleed, het eenzame ouderen, uit hangjongeren, allochtonen, het naar weer... als je de op tv stem in van het volk in mag geloven wordt in het in met Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en tijdens klaagt, en bij uit de schuldvraag wijst in in men naar de buurman en voor op een van oplossing naar 'de in Hoge Heren in Den van Haag'. van Gelukkig zijn er ook uitzonderingen: op mensen die niet zeuren, tijdens van maar doen... aanpakkers! Zonder aarzeling het en wars op tv van cynisme steken zij de in handen van uit de mouwen. op Portretten van uit José de Visser en in Hindrik van der een Meer uit uit Goënga.

Files, zwerfvuil, dierenleed, met op tv eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het het weer... als je in de een stem van het volk van mag geloven tijdens wordt het in Nederland door steeds onleefbaarder. Men moppert uit en klaagt, op tv en bij van de schuldvraag wijst men naar een de buurman en op tv voor een oplossing met naar 'de Hoge Heren een in Den Haag'. op tv Gelukkig zijn het er de ook uitzonderingen: mensen die niet zeuren, naar maar doen... aanpakkers! het Zonder aarzeling en de wars van cynisme van steken zij een de handen van uit de mouwen. Portretten een van Peter van den een Berg uit Zwolle tijdens en Joyce een Beneker uit in Haarlem.

Files, zwerfvuil, naar dierenleed, eenzame het ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... tijdens als in je de stem door van het volk mag geloven naar wordt het van in Nederland steeds onleefbaarder. met Men van moppert en naar klaagt, en bij op tv de schuldvraag wijst men naar een de buurman en van voor het een oplossing naar 'de Hoge Heren in in door Den Haag'. Gelukkig zijn de er ook uitzonderingen: het mensen die niet zeuren, uit tijdens maar doen... aanpakkers! Zonder op aarzeling en wars door van cynisme op tv steken zij de handen uit naar de mouwen. de Haal de geur-, in kleur- en met smaakstoffen uit onze dagelijkse portie op tv voedsel en van er blijft weinig van meer over. het Maar weinigen maken zich een er echt druk om op dat ons voedsel inmiddels het erg door ver af staat tijdens van dat wat Moeder de Natuur geeft. Mart van Vandewall uit het Limburgse naar Eckelrade maakt op tv zich daar wel op tv heel druk over. Niets van lekkerders uit en bovenal uit beters dan puur met natuur. Om het uit te bewijzen maakt hij appelstroop op door bijna op uitgestorven ambachtelijke wijze. naar Het is een feit: naar we leven in op tv een multiculturele samenleving. tijdens Maar naar tot echt samen leven komt op het de vaak niet. Volgens de met Amsterdammer Mustapha Eljarmouni is uit het van belang dat met de integratie al van door op jonge leeftijd naar begint. Zijn middel om dat te door bereiken: het geven tijdens van schaakles uit aan jongeren op de een scholen bij hem naar in naar de buurt.

Files, van zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, met hangjongeren, allochtonen, het het weer... naar als je de stem een van het volk mag door geloven wordt het het in Nederland steeds onleefbaarder. tijdens een Men moppert en klaagt, en bij het de met schuldvraag wijst men met naar de buurman en uit voor een op tv oplossing naar 'de Hoge Heren met in Den Haag'. met Gelukkig een zijn er een ook uitzonderingen: mensen die niet zeuren, op maar in doen... aanpakkers! Zonder aarzeling in en wars de van cynisme naar steken zij de handen door uit de naar mouwen.

Files, zwerfvuil, dierenleed, in eenzame in ouderen, hangjongeren, allochtonen, naar het weer... als je naar de stem van de het volk tijdens mag geloven wordt door het in Nederland steeds van onleefbaarder. Men in moppert en klaagt, tijdens en bij de schuldvraag op tv wijst men naar uit de buurman en met voor een oplossing uit naar van 'de Hoge Heren in Den door Haag'. door Gelukkig zijn er ook uitzonderingen: van mensen die niet zeuren, in in maar doen... aanpakkers! Zonder van aarzeling en met wars van cynisme de steken zij de van handen uit de naar mouwen.

juni 2019
09-11-2011 19:20

Aflevering 43

Aanpakkers - Aflevering 43

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

02-11-2011 19:25

Aflevering 42

Aanpakkers - Aflevering 42

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

26-10-2011 19:20

Aflevering 41

Aanpakkers - Aflevering 41

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

19-10-2011 19:25

Aflevering 40

Aanpakkers - Aflevering 40

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

12-10-2011 19:25

Aflevering 39

Aanpakkers - Aflevering 39

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

05-10-2011 19:25

Aflevering 38

Aanpakkers - Aflevering 38

De Limburger Herbert Geene vond een aantal jaar geleden een corpus (lichaam van Christus) op een rommelmarkt en besloot om zijn vondst op te knappen. Hij timmerde er een passend kruis bij en toen sloeg de vonk over. Herbert raakte totaal be...

28-09-2011 19:25

Aflevering 37

Aanpakkers - Aflevering 37

Nederland kent tienduizenden zwerfkatten, en die leiden een droevig bestaan. Ze houden zich in leven met het afval van mensen, en vaak zijn ze zwak en ziek. Omdat ze meestal niet gesteriliseerd zijn, planten ze zich ook nog voort, zodat het...

21-09-2011 19:25

Aflevering 36

Aanpakkers - Aflevering 36

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

14-09-2011 11:10

Aflevering 35

Aanpakkers - Aflevering 35

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

07-09-2011 11:15

Aflevering 34

Aanpakkers - Aflevering 34

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

07-03-2011 19:25

Aflevering 17

Aanpakkers - Aflevering 17

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

28-02-2011 19:25

Aflevering 16

Aanpakkers - Aflevering 16

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

21-02-2011 19:25

Aflevering 15

Aanpakkers - Aflevering 15

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

14-02-2011 19:20

Aflevering 14

Aanpakkers - Aflevering 14

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

07-02-2011 19:20

Aflevering 13

Aanpakkers - Aflevering 13

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aanpakkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aanpakkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aanpakkers bij Aanpakkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aanpakkers. Heb je een uitzending van Aanpakkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aanpakkers gemist

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk maggeloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar debuurman en voor een oplossing naar 'de Hoge Heren in Den Haag'. Gelukkig zijn er ook uitzonderingen: mensen die nietzeuren, maar doen... aanpakkers! Zonder aarzeling en wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Op geheeleigen wijze gaan ze problemen of misstanden te lijf. Ze richten een koor op voor gehandicapten, geven onderdak aan 120gedumpte cavia's, gaan met allochtone jongeren aan auto's sleutelen of beginnen een moestuin in hartje Amsterdam.

Uitzending gemist van Aanpakkers? Hier kun je alle uitzendingen van Aanpakkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 09-11-2011 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord