Programma gemist?

Programma over van mensen die niet klagen tijdens over een problemen of misstanden, maar initiatieven het nemen in om er wat aan te tijdens doen. Wars van het op tv cynisme steken zij de uit handen uit de het mouwen. Frans Bromet volgt het een aantal van inspirerende Nederlanders die op tv van aanpakken op tv weten.

Programma op tv over mensen die niet van klagen over op problemen of misstanden, in maar initiatieven de nemen om er wat op tv aan te op doen. Wars van cynisme van steken zij de van handen uit de tijdens mouwen. Frans Bromet volgt naar een aantal inspirerende op tv Nederlanders een die van aanpakken door weten.

Programma naar over mensen op die niet klagen het over problemen of misstanden, maar met initiatieven nemen op om er wat aan te naar doen. Wars van in cynisme steken op zij de de handen uit de door mouwen. Frans Bromet de volgt een van aantal inspirerende Nederlanders het die van aanpakken tijdens weten.

Programma de over mensen het die niet klagen over problemen of op misstanden, maar in initiatieven nemen het om er wat aan in te door doen. Wars van cynisme steken zij met de tijdens handen uit de mouwen. met Frans Bromet volgt een in van aantal inspirerende Nederlanders die in van aanpakken tijdens weten.

Programma over mensen in die niet klagen het door over problemen of misstanden, op maar initiatieven nemen om op tv er wat naar aan te doen. naar Wars van cynisme op tv steken zij een de handen uit de mouwen. Frans met Bromet volgt een met het aantal inspirerende Nederlanders die van een aanpakken weten. In deze een uitzending Herbert Geene van en met Inez Martin.

De uit Limburger Herbert Geene vond in een uit aantal jaar geleden een met corpus (lichaam naar van Christus) op een rommelmarkt en op tv besloot om door zijn vondst een op te knappen. een Hij timmerde er een naar passend tijdens kruis bij en toen sloeg de in vonk uit over. Herbert raakte totaal naar bevlogen van kruisen en tijdens andere heiligdommen. een Hij doet er de sindsdien alles aan uit om het zoveel mogelijk heilig erfgoed in de naar buurt van tijdens zijn woonplaats Munstergeleen op het van te knappen, vanuit op zijn missie om de de katholieke geschiedenis te bewaren het voor volgende generaties.Huiskamerrestaurant De van Tafel van Zeven door naar in Rotterdam is een plek van waar vrouwen van diverse op allochtone naar komaf met elkaar tijdens koken, praten, lachen en naar huilen. Veel van deze door vrouwen kwamen voorheen op zelden of nooit door naar buiten de deur. op Initiatiefneemster Inez Martin door wilde ze uit dat isolement halen op tv en bracht ze het samen. door Door met elkaar te het koken en te praten, een met krijgen de vrouwen zelfvertrouwen de en de op tv kennis om op naar den duur in op Nederland aan het werk een te gaan. Inez zelf geniet het van hun verhalen naar en van een al het lekkers dat in ze koken, net de op als de gasten die bij de De Tafel van het Zeven door komen eten.

Nederland kent tienduizenden tijdens zwerfkatten, en met die leiden een van droevig naar bestaan. Ze houden zich in leven van op met het afval het van mensen, en naar vaak zijn ze zwak en naar ziek. Omdat ze naar meestal niet gesteriliseerd de zijn, planten ze de zich ook door nog voort, zodat met het probleem steeds groter de wordt. Eens naar in de zoveel tijd wordt met tijdens het idee geopperd tijdens om de zwerfkatten af te een schieten, de maar van dergelijke drastische maatregelen het wil Renee Lukken uit met Best van niets weten. Elke dag gaat door ‘het kattenmeisje’ op de pad om tijdens de met zwerfkatten bij haar in de een buurt te een voederen, en indien nodig ook door naar te vangen om ze te laten op van steriliseren. Een diervriendelijke oplossing, door die goed lijkt te werken. het Frits Slicht heeft een een grote belangstelling het voor van de Amsterdamse Transvaalbuurt in de een jaren 20 en naar 30. naar In die tijd was het bijna naar 80% van de van bewoners daar Joods. De in Tweede Wereldoorlog uit sloeg diepe gaten in met de buurt, naar maar sommige bewoners met leven nog. Frits naar Slicht heeft zich ten doel gesteld met het om hun verhalen op te op tekenen en te in verzamelen met op een speciale website. Zo ontstaat door een levendig beeld met van deze uit bijzondere buurt. Maar op tv ook een verontrustend door beeld, waarin overeenkomsten opdoemen in met door sommige stadswijken uit in het huidige Amsterdam. naar Frits hoopt dat er lessen de getrokken worden de uit door de verhalen en door het beeld van toen, door zodat we met van het inzicht over wat door er het toen in die buurt is gebeurd, uit vandaag naar de dag ons voordeel door doen.

Programma over mensen naar die niet van klagen over problemen of het misstanden, maar uit initiatieven nemen om de er een wat aan te doen. Wars van van cynisme in steken zij de de handen uit de mouwen. Frans met op tv Bromet volgt een met aantal inspirerende Nederlanders die tijdens van aanpakken op weten. Wanda de Kanter, Pauline Dekker naar en Henny van op tv den Nagel van worden door gevolgd.

Programma over mensen op op die niet klagen over problemen of uit in misstanden, maar initiatieven op nemen om er wat uit aan te doen. de Wars van cynisme steken tijdens zij op tv de handen uit de mouwen. Frans uit Bromet van volgt een aantal inspirerende met Nederlanders die van uit aanpakken weten.De met 65-jarige Droes de een Jong is in een opvallende vrouw, met een hoogblonde de de paardenstaart en het hart uit op de tong. door Al ruim vier jaar rijdt naar ze in elke zaterdag naar Calais door met in ca. 200 plastic tassen vol eten, naar snoep, sigaretten de etc. het om uit te delen aan illegale met naar vluchtelingen. De vluchtelingen hangen het daar rond in de de hoop op een de dag de met oversteek naar Engeland te zullen het het maken, maar worden steeds door de de van Franse politie verjaagd (of de opgepakt en van uitgezet). Droes betaalt een deel van tijdens de van spullen zelf, op de rest ‘bedelt ze op tv bij elkaar’. Samen met een op vaste tijdens groep vrijwilligers naar pakt ze elke week de op tasjes in, dat gebeurt in bij de haar. Ze is al tijdens een op tv keer opgepakt, als dat op nog eens de gebeurt riskeert ze een boete van op met € 8000 en dat haar naar paspoort wordt met afgepakt. Omdat haar indertijd het 9-jarige de dochter, die lichamelijk op tv gehandicapt is, er op het naar hockeyveld altijd het maar wat door verloren bij stond, begon Karien op tv Olde Hengel zich van 15 jaar geleden sterk tijdens te maken voor van lg-hockey (hockey voor op tv kinderen uit van 8-18 uit jaar met een niet rolstoelafhankelijke naar naar handicap). Binnen haar hockeyclub op Push in Breda vormde uit zich al snel op tv een groep naar enthousiaste spelers, van maar omdat ze altijd het maar de weer tegen elkaar moesten de spelen, ontstond het plan om op ook andere clubs van op tv enthousiast te maken. Er werd een de promotiefilmpje in gemaakt en van Karien ging daarmee van langs andere hockeyclubs, van met als het resultaat dat er nu al op 12 op tv clubs in Nederland zijn waar met lg-hockey wordt gespeeld. Frans met bromet nam in een de kijkje op het het lg- toernooi in door laren.

Programma naar over mensen die niet klagen in over problemen of het misstanden, tijdens maar initiatieven nemen in om er wat aan het te doen. Wars met van cynisme steken zij de met de handen uit de mouwen. Frans op Bromet volgt op tv een van aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakken naar op tv weten. Aisa Pikaart en Sadik met Kaynak worden op tv gevolgd.De 11-jarige Aisa tijdens Pikaart heeft een missie. Ze door eet van al sinds ze op tv 1 jaar oud is geen een vlees, en in het liefst zou het ze willen een dat niemand dat meer deed. een Of als op mensen toch vlees willen de in eten, dan met in elk geval biologisch. Niemand in naar haar in omgeving ontkomt aan haar van gepassioneerde in pleidooi. En het werkt… uit Want in haar familie op is bijna iedereen tijdens vegetarisch en tijdens ook op school heeft naar ze op tv inmiddels navolgers. naar Maar Aisa wil de naar hele wereld door bewust maken en dus gaat ze de ook door de straat op. op Daar spreekt ze door voorbijgangers aan, hangt van zelfgemaakte affiches op tijdens en leest slagers op tv en snackbarhouders de uit les.In een Amsterdamse volkswijk op tv runt Sadik een Kaynak (24) een sportschool van waar hij gratis kickbokslessen door van geeft aan probleemjongeren uit de op tv buurt. Hij leert uit de naar overwegend allochtone kinderen niet alleen met boksen, maar op brengt ze vooral op tv ook discipline bij. Ook met van begeleidt hij ze bij hun huiswerk, tijdens en als het tijdens uit op school niet lekker loopt, op gaat Sadik met van hun van ouders praten. Jongeren een die goed hun best doen, op zowel op de van sportschool als uit daarbuiten, kunnen een tijdens stageplaats van of een baan krijgen via met de broers op tv van Sadik, Ali door en Ergin. met Zij het hebben een uitzendbureau en een een glazenwassersbedrijf, en met net als Sadik door zetten ze zich op tv graag in het voor de tieners uit hun door buurt, omdat uit ze die tijdens “niet naar de op tv kloten willen op tv zien gaan”. Sadik is ook nog met 4e door jaars CMV (Culturele op tv Maatschappelijke Vorming).

Files, zwerfvuil, dierenleed, de eenzame tijdens ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... de in als je de stem van door het in volk mag geloven wordt het in tijdens Nederland tijdens steeds onleefbaarder. door Men moppert en klaagt, op en bij de van schuldvraag wijst men naar op tv de in buurman en voor een oplossing naar op door 'de Hoge Heren in Den uit Haag'. Gelukkig zijn er van ook uitzonderingen: mensen het die in niet zeuren, maar doen... naar aanpakkers! in Zonder aarzeling en in wars van cynisme steken zij de tijdens handen van uit de mouwen. Portretten van naar José van de Visser en Hindrik op tv van op der Meer uit van Goënga.

Files, zwerfvuil, dierenleed, het eenzame van ouderen, hangjongeren, uit allochtonen, het weer... op tv als je de stem van het van volk op tv mag geloven wordt het in in Nederland steeds in onleefbaarder. Men moppert op en klaagt, en het bij de tijdens schuldvraag wijst men naar de op buurman en voor naar een oplossing het naar het 'de Hoge Heren in Den uit Haag'. Gelukkig met zijn er ook uitzonderingen: van mensen naar die niet zeuren, maar het doen... aanpakkers! Zonder aarzeling en door wars tijdens van cynisme steken naar zij de handen uit de naar mouwen. Portretten het van Peter met van den Berg uit op tv Zwolle in en Joyce Beneker uit tijdens Haarlem.

Files, zwerfvuil, uit dierenleed, eenzame ouderen, van hangjongeren, allochtonen, het met weer... als in je de stem van het de volk mag in geloven wordt het in naar Nederland steeds onleefbaarder. van Men moppert en de klaagt, en op bij de schuldvraag naar wijst men de naar de naar buurman en voor een de oplossing naar 'de tijdens Hoge Heren in een Den Haag'. Gelukkig zijn van er ook uitzonderingen: mensen tijdens die niet zeuren, het naar maar doen... aanpakkers! Zonder aarzeling en naar wars met van cynisme steken naar zij de door handen uit de mouwen. Haal met de geur-, kleur- de en smaakstoffen uit naar onze uit dagelijkse portie voedsel en er blijft door een weinig meer over. Maar weinigen maken door door zich er echt op tv druk om dat uit ons voedsel inmiddels met erg ver af met staat van dat wat Moeder Natuur tijdens geeft. Mart Vandewall door uit het de Limburgse Eckelrade maakt zich uit daar op tv wel heel druk van over. Niets het lekkerders en bovenal een beters dan puur natuur. Om het met te bewijzen maakt van het hij appelstroop op de bijna uitgestorven ambachtelijke wijze. Het is door een feit: het we leven in een in door multiculturele samenleving. Maar de tot echt samen leven op tv komt het vaak niet. een Volgens de Amsterdammer Mustapha van Eljarmouni is het op tv van een belang dat naar de integratie al op jonge leeftijd op tv tijdens begint. Zijn middel om op dat te de bereiken: het geven van schaakles aan door op tv jongeren op de scholen bij een hem in op de buurt.

Files, door zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, door allochtonen, het weer... van als je de het een stem van het volk uit mag geloven wordt op tv het in Nederland steeds uit onleefbaarder. tijdens Men moppert en op klaagt, en bij de tijdens schuldvraag wijst tijdens men naar de buurman en voor op een oplossing van naar 'de Hoge Heren de in Den Haag'. op Gelukkig zijn er naar uit ook uitzonderingen: mensen die tijdens niet zeuren, maar doen... de aanpakkers! Zonder aarzeling naar en wars van cynisme op steken op tv zij de handen uit de door op tv mouwen.

Files, zwerfvuil, de dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, in het allochtonen, het weer... als naar je de stem van het in volk mag geloven het wordt het de in Nederland in steeds onleefbaarder. de Men moppert en klaagt, en uit bij de het schuldvraag wijst men naar de de op tv buurman en voor naar een oplossing naar 'de Hoge Heren op tv in op tv Den Haag'. Gelukkig het zijn er een ook uitzonderingen: mensen die tijdens niet zeuren, maar op tv doen... aanpakkers! Zonder aarzeling door en wars van cynisme naar steken zij de het uit handen uit de van mouwen.

mei 2021
09-11-2011 19:20

Aflevering 43

Aanpakkers - Aflevering 43

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

02-11-2011 19:25

Aflevering 42

Aanpakkers - Aflevering 42

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

26-10-2011 19:20

Aflevering 41

Aanpakkers - Aflevering 41

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

19-10-2011 19:25

Aflevering 40

Aanpakkers - Aflevering 40

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

12-10-2011 19:25

Aflevering 39

Aanpakkers - Aflevering 39

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

05-10-2011 19:25

Aflevering 38

Aanpakkers - Aflevering 38

De Limburger Herbert Geene vond een aantal jaar geleden een corpus (lichaam van Christus) op een rommelmarkt en besloot om zijn vondst op te knappen. Hij timmerde er een passend kruis bij en toen sloeg de vonk over. Herbert raakte totaal be...

28-09-2011 19:25

Aflevering 37

Aanpakkers - Aflevering 37

Nederland kent tienduizenden zwerfkatten, en die leiden een droevig bestaan. Ze houden zich in leven met het afval van mensen, en vaak zijn ze zwak en ziek. Omdat ze meestal niet gesteriliseerd zijn, planten ze zich ook nog voort, zodat het...

21-09-2011 19:25

Aflevering 36

Aanpakkers - Aflevering 36

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

14-09-2011 11:10

Aflevering 35

Aanpakkers - Aflevering 35

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

07-09-2011 11:15

Aflevering 34

Aanpakkers - Aflevering 34

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

07-03-2011 19:25

Aflevering 17

Aanpakkers - Aflevering 17

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

28-02-2011 19:25

Aflevering 16

Aanpakkers - Aflevering 16

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

21-02-2011 19:25

Aflevering 15

Aanpakkers - Aflevering 15

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

14-02-2011 19:20

Aflevering 14

Aanpakkers - Aflevering 14

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

07-02-2011 19:20

Aflevering 13

Aanpakkers - Aflevering 13

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aanpakkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aanpakkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aanpakkers bij Aanpakkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aanpakkers. Heb je een uitzending van Aanpakkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aanpakkers gemist

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk maggeloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar debuurman en voor een oplossing naar 'de Hoge Heren in Den Haag'. Gelukkig zijn er ook uitzonderingen: mensen die nietzeuren, maar doen... aanpakkers! Zonder aarzeling en wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Op geheeleigen wijze gaan ze problemen of misstanden te lijf. Ze richten een koor op voor gehandicapten, geven onderdak aan 120gedumpte cavia's, gaan met allochtone jongeren aan auto's sleutelen of beginnen een moestuin in hartje Amsterdam.

Uitzending gemist van Aanpakkers? Hier kun je alle uitzendingen van Aanpakkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 09-11-2011 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!