Programma gemist?

Programma over mensen in met die niet klagen over problemen een of misstanden, in maar initiatieven nemen om uit er wat aan tijdens te op doen. Wars van cynisme steken uit zij uit de handen uit de mouwen. een Frans Bromet op volgt een aantal inspirerende Nederlanders de een die van aanpakken de weten.

Programma over met mensen tijdens die niet klagen over problemen op of op misstanden, maar initiatieven tijdens nemen om er tijdens wat aan te doen. Wars van een op tv cynisme steken zij de handen uit naar naar de mouwen. Frans de Bromet volgt een aantal inspirerende op Nederlanders die van van aanpakken met weten.

Programma over op mensen die niet klagen met over problemen of door misstanden, maar door initiatieven nemen om er tijdens wat op aan te doen. naar Wars van cynisme steken zij uit de handen uit van de naar mouwen. Frans Bromet met volgt een aantal de inspirerende Nederlanders die naar van aanpakken naar weten.

Programma over mensen door door die niet klagen over problemen een of naar misstanden, maar initiatieven nemen om op er naar wat aan te naar doen. Wars van cynisme steken een zij het de handen uit de mouwen. van Frans Bromet het volgt een aantal inspirerende Nederlanders naar op die van aanpakken de weten.

Programma over naar mensen die niet op tv klagen over problemen of tijdens misstanden, maar de initiatieven nemen om uit er door wat aan te doen. tijdens Wars van op tv cynisme steken zij de een handen uit de het mouwen. Frans Bromet volgt een in aantal tijdens inspirerende Nederlanders die van met aanpakken een weten. In deze uitzending Herbert Geene door en Inez op tv Martin.

De het Limburger Herbert een Geene vond een op tv aantal jaar geleden naar een corpus (lichaam van door Christus) op een rommelmarkt de en de besloot om zijn vondst op te het knappen. Hij tijdens timmerde het er een passend kruis bij tijdens en toen sloeg van de vonk over. Herbert van een raakte totaal bevlogen van kruisen het en andere heiligdommen. Hij naar doet er op tv sindsdien alles aan op tv om op tv zoveel mogelijk heilig erfgoed in de een buurt van zijn het woonplaats door Munstergeleen op tijdens te knappen, vanuit op zijn missie om de katholieke geschiedenis door op tv te bewaren voor in volgende generaties.Huiskamerrestaurant De van Tafel van Zeven in Rotterdam met is een op plek waar op tv vrouwen van diverse allochtone komaf door met elkaar koken, praten, op tv lachen en een huilen. tijdens Veel van deze vrouwen kwamen voorheen de zelden of nooit tijdens naar buiten de deur. het Initiatiefneemster Inez Martin wilde uit ze uit in dat isolement halen en een bracht ze samen. Door met van elkaar een te koken op en te praten, krijgen naar de vrouwen zelfvertrouwen en de een kennis om de op op tv den duur in Nederland aan het op op werk te gaan. met Inez zelf geniet door van hun verhalen en van van al het lekkers dat door door ze koken, net als de een gasten die een bij De Tafel tijdens van Zeven komen van eten.

Nederland kent tienduizenden op zwerfkatten, in en die de leiden een droevig bestaan. met Ze houden zich in door leven met uit het afval van een mensen, en vaak uit zijn ze zwak en tijdens ziek. Omdat ze meestal tijdens niet gesteriliseerd het zijn, planten ze zich uit met ook nog voort, zodat tijdens het probleem steeds groter wordt. op tijdens Eens in de de zoveel tijd wordt het door idee geopperd om de zwerfkatten tijdens af te schieten, op tv maar van dergelijke tijdens drastische in maatregelen wil Renee van Lukken uit tijdens Best niets weten. van Elke dag gaat ‘het op kattenmeisje’ op door pad om de zwerfkatten bij van haar in de de buurt te voederen, en door op indien nodig ook te een vangen om ze door te laten steriliseren. op tv Een diervriendelijke oplossing, die goed uit lijkt tijdens te werken. Frits Slicht met heeft een uit grote belangstelling de voor de Amsterdamse Transvaalbuurt een in de jaren in 20 en 30. In die het op tijd was bijna 80% van met de bewoners daar Joods. een uit De Tweede Wereldoorlog de sloeg diepe gaten door in de buurt, maar sommige een bewoners op tv leven nog. Frits door Slicht heeft zich ten doel uit gesteld om hun van verhalen op door te tekenen en te het verzamelen naar op een speciale website. in Zo ontstaat in een levendig beeld van deze het bijzondere een buurt. Maar ook een verontrustend naar beeld, waarin overeenkomsten opdoemen een met van sommige stadswijken een in het huidige Amsterdam. Frits hoopt een dat er door lessen getrokken worden uit uit de verhalen de en het beeld van van toen, een zodat we met het inzicht in van over wat er toen in die tijdens buurt het is gebeurd, tijdens vandaag de dag ons voordeel door doen.

Programma over uit mensen die niet klagen in over problemen van of de misstanden, maar initiatieven nemen met om er in wat aan te doen. Wars van in cynisme met steken zij de naar handen uit de mouwen. Frans met Bromet volgt een op tv aantal inspirerende Nederlanders uit met die van aanpakken weten. Wanda de de Kanter, Pauline met Dekker en Henny van de op den Nagel worden van gevolgd.

Programma een over mensen die uit niet klagen over problemen of uit misstanden, maar in initiatieven met nemen om er wat met aan te doen. Wars van van cynisme steken van zij de handen tijdens uit een de mouwen. Frans Bromet volgt naar een het aantal inspirerende Nederlanders die van op tv aanpakken weten.De tijdens 65-jarige Droes de Jong de is uit een opvallende vrouw, met een hoogblonde op tv paardenstaart naar en het op tv hart op de tong. door Al ruim vier jaar met rijdt ze elke naar zaterdag naar tijdens Calais met ca. 200 plastic op tassen vol eten, op tv snoep, sigaretten op tv etc. om uit een te delen het aan illegale vluchtelingen. tijdens De vluchtelingen het hangen daar rond in de hoop in op een in dag de tijdens oversteek naar Engeland te naar zullen door maken, maar worden steeds op door de Franse politie verjaagd van (of de opgepakt en in uitgezet). Droes betaalt een deel van op de tijdens spullen zelf, uit de rest ‘bedelt ze bij elkaar’. van Samen met een op vaste groep vrijwilligers van pakt op ze elke met week de tasjes in, dat gebeurt tijdens door bij haar. Ze is al een tijdens het keer opgepakt, als dat nog met eens gebeurt riskeert ze van een met boete van een € 8000 en dat haar paspoort op wordt afgepakt. Omdat van haar indertijd 9-jarige van met dochter, die lichamelijk gehandicapt is, met er door op het hockeyveld altijd op maar wat verloren bij door stond, naar begon Karien Olde uit Hengel zich 15 jaar een geleden sterk te maken in voor lg-hockey in (hockey voor op tv kinderen van 8-18 naar jaar met een naar niet rolstoelafhankelijke door handicap). Binnen op haar hockeyclub Push in Breda vormde naar zich naar al snel een groep enthousiaste uit spelers, maar omdat in ze altijd van maar weer naar tegen elkaar moesten spelen, ontstond een op het plan om een ook andere clubs enthousiast te maken. met op Er werd een uit promotiefilmpje gemaakt en Karien ging daarmee een uit langs andere hockeyclubs, met als uit resultaat dat op tv er nu in al 12 clubs op in Nederland de zijn waar lg-hockey wordt gespeeld. in Frans het bromet nam een kijkje op uit het op lg- toernooi in door laren.

Programma door over mensen die niet in klagen over problemen of het naar misstanden, maar initiatieven naar nemen om er wat uit aan te naar doen. Wars van cynisme steken zij door de uit handen uit de tijdens mouwen. Frans Bromet uit volgt een van aantal inspirerende Nederlanders die van tijdens aanpakken weten. de Aisa Pikaart en met Sadik Kaynak van worden gevolgd.De 11-jarige op Aisa Pikaart heeft het een missie. Ze eet al de sinds ze 1 naar jaar oud met is geen vlees, en door het liefst zou tijdens ze de willen dat niemand dat meer deed. op tv Of als naar mensen toch vlees naar willen eten, dan met in elk uit geval biologisch. Niemand in op tv haar omgeving het ontkomt met aan haar gepassioneerde pleidooi. een En het werkt… uit Want in haar familie door van is bijna iedereen vegetarisch en door ook op op school heeft ze inmiddels navolgers. in Maar het Aisa wil de hele wereld naar bewust door maken en op dus gaat ze ook de door straat op. naar Daar spreekt ze door voorbijgangers aan, hangt van zelfgemaakte affiches tijdens op en leest slagers en tijdens snackbarhouders de met les.In een Amsterdamse naar volkswijk runt Sadik het Kaynak (24) uit een sportschool waar hij gratis in kickbokslessen geeft aan probleemjongeren in een uit de buurt. Hij leert de door overwegend met allochtone kinderen niet alleen boksen, van uit maar brengt ze vooral ook het discipline op tv bij. Ook begeleidt hij een ze een bij hun huiswerk, en een als het op school het niet lekker loopt, gaat tijdens Sadik door met hun ouders praten. Jongeren door die goed van hun best doen, op zowel op de op sportschool als daarbuiten, een kunnen in een stageplaats een of een baan krijgen het via de door broers van Sadik, uit Ali en Ergin. van Zij hebben een uitzendbureau het het en een glazenwassersbedrijf, en tijdens net als Sadik zetten ze met zich met graag in met voor de tieners de uit hun buurt, omdat ze in die “niet door naar een de kloten willen zien gaan”. tijdens Sadik het is ook nog naar 4e jaars CMV op (Culturele Maatschappelijke Vorming).

Files, zwerfvuil, dierenleed, de eenzame het ouderen, hangjongeren, allochtonen, in het weer... als je de door stem van het met volk een mag geloven wordt het in met Nederland een steeds onleefbaarder. Men moppert van en naar klaagt, en bij de op schuldvraag wijst men naar een de de buurman en voor met een oplossing naar 'de op tv Hoge Heren in de Den Haag'. Gelukkig zijn er door ook het uitzonderingen: mensen uit die niet zeuren, maar doen... uit aanpakkers! uit Zonder aarzeling en wars in van cynisme het steken zij de handen uit door de mouwen. Portretten in van van José de Visser op en Hindrik van met der Meer uit de Goënga.

Files, tijdens zwerfvuil, dierenleed, eenzame op ouderen, hangjongeren, allochtonen, de het weer... als op je de stem van op het volk tijdens mag geloven wordt het in in op tv Nederland steeds onleefbaarder. Men tijdens moppert en met klaagt, en bij de met schuldvraag wijst men naar de van met buurman en voor een uit oplossing naar 'de op tv Hoge Heren in Den het Haag'. tijdens Gelukkig zijn er ook op uitzonderingen: mensen die niet met zeuren, maar doen... aanpakkers! in Zonder aarzeling met en wars van met cynisme steken zij het de handen op tv uit de mouwen. Portretten een van op tv Peter van den uit Berg uit Zwolle en Joyce Beneker naar uit tijdens Haarlem.

Files, zwerfvuil, dierenleed, in eenzame ouderen, door hangjongeren, naar allochtonen, het weer... als naar je de stem naar van het volk met mag geloven wordt het op tv in Nederland steeds met onleefbaarder. van Men moppert en klaagt, en uit bij de schuldvraag wijst van men naar de van op tv buurman en voor een oplossing in naar 'de Hoge Heren op in met Den Haag'. Gelukkig zijn in er ook uitzonderingen: op mensen die van niet zeuren, maar doen... aanpakkers! de met Zonder aarzeling en wars van van cynisme de steken zij de uit handen uit de een mouwen. Haal de door geur-, kleur- en smaakstoffen uit onze naar het dagelijkse portie voedsel en met er blijft uit weinig meer over. Maar weinigen maken de zich tijdens er echt de druk om dat ons voedsel inmiddels een erg naar ver af staat tijdens van dat wat Moeder van Natuur naar geeft. Mart Vandewall uit het Limburgse van Eckelrade maakt naar zich daar wel heel in druk over. Niets een lekkerders en bovenal het beters dan in puur natuur. Om met het te bewijzen maakt uit hij appelstroop naar op bijna uitgestorven het ambachtelijke een wijze. Het is naar een feit: we leven in het een multiculturele met samenleving. Maar tot echt naar samen tijdens leven komt het vaak niet. op Volgens de op Amsterdammer Mustapha het Eljarmouni is het met van belang dat de integratie het al een op jonge leeftijd begint. Zijn op tv middel een om dat te bereiken: het geven op tv van schaakles aan de met jongeren op de uit scholen bij hem in de door buurt.

Files, zwerfvuil, dierenleed, op eenzame ouderen, in hangjongeren, naar allochtonen, het weer... door als je de stem van van het volk mag van geloven op wordt het in op tv Nederland steeds onleefbaarder. Men door moppert en klaagt, en bij met door de schuldvraag wijst men naar de het buurman en in voor een uit oplossing naar op tv 'de Hoge Heren in Den door Haag'. Gelukkig het zijn er ook in uitzonderingen: mensen tijdens die niet zeuren, maar doen... met aanpakkers! Zonder aarzeling en in wars van cynisme naar steken tijdens zij de handen uit op de met mouwen.

Files, zwerfvuil, dierenleed, op eenzame ouderen, hangjongeren, op allochtonen, het tijdens weer... uit als je de stem van door het volk de mag geloven wordt tijdens het in Nederland steeds onleefbaarder. tijdens uit Men moppert en klaagt, op en bij de schuldvraag van wijst men naar een de buurman en een voor een oplossing naar een 'de naar Hoge Heren in Den Haag'. in Gelukkig zijn uit er ook uitzonderingen: een mensen in die niet zeuren, maar tijdens doen... aanpakkers! Zonder aarzeling en uit het wars van cynisme een steken zij de uit handen uit de tijdens mouwen.

maart 2019
09-11-2011 19:20

Aflevering 43

Aanpakkers - Aflevering 43

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

02-11-2011 19:25

Aflevering 42

Aanpakkers - Aflevering 42

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

26-10-2011 19:20

Aflevering 41

Aanpakkers - Aflevering 41

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

19-10-2011 19:25

Aflevering 40

Aanpakkers - Aflevering 40

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

12-10-2011 19:25

Aflevering 39

Aanpakkers - Aflevering 39

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

05-10-2011 19:25

Aflevering 38

Aanpakkers - Aflevering 38

De Limburger Herbert Geene vond een aantal jaar geleden een corpus (lichaam van Christus) op een rommelmarkt en besloot om zijn vondst op te knappen. Hij timmerde er een passend kruis bij en toen sloeg de vonk over. Herbert raakte totaal be...

28-09-2011 19:25

Aflevering 37

Aanpakkers - Aflevering 37

Nederland kent tienduizenden zwerfkatten, en die leiden een droevig bestaan. Ze houden zich in leven met het afval van mensen, en vaak zijn ze zwak en ziek. Omdat ze meestal niet gesteriliseerd zijn, planten ze zich ook nog voort, zodat het...

21-09-2011 19:25

Aflevering 36

Aanpakkers - Aflevering 36

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

14-09-2011 11:10

Aflevering 35

Aanpakkers - Aflevering 35

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

07-09-2011 11:15

Aflevering 34

Aanpakkers - Aflevering 34

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

07-03-2011 19:25

Aflevering 17

Aanpakkers - Aflevering 17

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

28-02-2011 19:25

Aflevering 16

Aanpakkers - Aflevering 16

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

21-02-2011 19:25

Aflevering 15

Aanpakkers - Aflevering 15

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

14-02-2011 19:20

Aflevering 14

Aanpakkers - Aflevering 14

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

07-02-2011 19:20

Aflevering 13

Aanpakkers - Aflevering 13

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aanpakkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aanpakkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aanpakkers bij Aanpakkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aanpakkers. Heb je een uitzending van Aanpakkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aanpakkers gemist

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk maggeloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar debuurman en voor een oplossing naar 'de Hoge Heren in Den Haag'. Gelukkig zijn er ook uitzonderingen: mensen die nietzeuren, maar doen... aanpakkers! Zonder aarzeling en wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Op geheeleigen wijze gaan ze problemen of misstanden te lijf. Ze richten een koor op voor gehandicapten, geven onderdak aan 120gedumpte cavia's, gaan met allochtone jongeren aan auto's sleutelen of beginnen een moestuin in hartje Amsterdam.

Uitzending gemist van Aanpakkers? Hier kun je alle uitzendingen van Aanpakkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 09-11-2011 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord