Programma gemist?

Programma op tv over mensen die met niet klagen over de problemen of tijdens misstanden, maar initiatieven nemen om er in uit wat aan te doen. naar Wars van cynisme steken zij op de handen uit het de het mouwen. Frans Bromet volgt in een aantal inspirerende uit Nederlanders die het van aanpakken op weten.

Programma uit over mensen die op tv niet klagen over problemen van of misstanden, van maar initiatieven nemen om er op tv naar wat aan te naar doen. Wars van cynisme naar steken zij de handen uit naar het de mouwen. Frans Bromet volgt een naar aantal inspirerende Nederlanders het die van aanpakken in door weten.

Programma over de mensen de die niet klagen over uit problemen of van misstanden, maar initiatieven nemen om de er wat aan te uit in doen. Wars van cynisme steken zij in de tijdens handen uit de mouwen. Frans op Bromet volgt een een aantal de inspirerende Nederlanders die van aanpakken op tv in weten.

Programma in over mensen de die niet klagen in over problemen of misstanden, maar een initiatieven nemen om met er wat aan te naar doen. Wars van op tv cynisme steken uit zij de tijdens handen uit van de mouwen. Frans door Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders het van die van aanpakken op weten.

Programma met over mensen die naar niet klagen over problemen naar of misstanden, maar het initiatieven op nemen om er wat de aan te doen. Wars naar van cynisme steken een zij op tv de handen uit de mouwen. Frans een de Bromet volgt een aantal inspirerende het Nederlanders op tv die van aanpakken weten. In tijdens deze uitzending in Herbert Geene op tv en Inez Martin.

De Limburger Herbert naar Geene van vond een aantal jaar geleden het een een corpus (lichaam door van Christus) op in een rommelmarkt en met besloot om zijn vondst op de te knappen. Hij timmerde van er een passend van kruis bij tijdens en toen sloeg in de vonk over. op Herbert raakte het totaal bevlogen van door kruisen en andere door heiligdommen. Hij van doet er sindsdien de alles aan om zoveel mogelijk heilig van erfgoed in de door buurt van zijn het woonplaats Munstergeleen uit op te knappen, op tv vanuit zijn missie uit om de katholieke de geschiedenis te bewaren voor de volgende generaties.Huiskamerrestaurant De in Tafel van tijdens Zeven in door Rotterdam is een plek waar naar vrouwen van het diverse allochtone komaf met door naar elkaar koken, praten, lachen en huilen. door Veel van deze naar met vrouwen kwamen voorheen zelden de of nooit van buiten de deur. Initiatiefneemster het Inez Martin wilde ze een uit dat een isolement halen en in bracht ze samen. de Door met elkaar te koken naar en van te praten, krijgen de vrouwen op tv het zelfvertrouwen en de kennis in om op den duur in in het Nederland aan het werk te gaan. een Inez in zelf geniet van hun verhalen een door en van al het lekkers een dat ze koken, net van als het de gasten die bij De uit Tafel naar van Zeven komen met eten.

Nederland kent tienduizenden het zwerfkatten, en die het leiden een de droevig met bestaan. Ze houden zich door in leven met het uit afval van mensen, en een vaak door zijn ze zwak en de ziek. Omdat ze meestal in niet op tv gesteriliseerd zijn, op planten ze zich in ook nog voort, in zodat het probleem steeds het groter wordt. Eens in de van zoveel tijd op wordt het idee geopperd een om tijdens de zwerfkatten af te het schieten, maar tijdens van dergelijke naar drastische maatregelen wil Renee de Lukken uit door Best niets weten. Elke dag tijdens gaat ‘het door kattenmeisje’ op pad om de het zwerfkatten een bij haar in de buurt de te met voederen, en indien nodig ook een te vangen op om uit ze te laten steriliseren. Een van diervriendelijke oplossing, een die goed lijkt te door werken. Frits een Slicht heeft een grote naar belangstelling voor de tijdens Amsterdamse Transvaalbuurt tijdens in de jaren op tv 20 en 30. van In die op tv tijd was bijna 80% tijdens van de bewoners uit daar Joods. De Tweede Wereldoorlog op sloeg door diepe gaten in de buurt, door maar sommige een bewoners naar leven nog. Frits naar Slicht heeft zich de ten doel gesteld om hun het verhalen op tijdens te tekenen en te met verzamelen op een speciale met op website. Zo ontstaat een een levendig beeld van met deze bijzondere buurt. Maar ook op tv een verontrustend het beeld, waarin op overeenkomsten opdoemen met sommige de stadswijken in uit het huidige tijdens Amsterdam. Frits hoopt dat op tv er lessen op tv getrokken worden uit de verhalen op en het door beeld van naar toen, zodat we de met het inzicht op over wat er toen op in die buurt is een gebeurd, vandaag op tv de dag met ons voordeel doen.

Programma een over mensen die tijdens niet klagen over problemen of op tv uit misstanden, maar initiatieven nemen uit om er wat aan op te door doen. Wars van cynisme steken zij op tv uit de handen uit de mouwen. door Frans Bromet tijdens volgt een aantal inspirerende van Nederlanders die op tv van aanpakken weten. tijdens Wanda de naar Kanter, Pauline Dekker en Henny van naar den Nagel worden met door gevolgd.

Programma het over mensen die niet klagen op tv op over problemen of misstanden, een maar initiatieven nemen om er een wat naar aan te doen. Wars uit van cynisme steken zij naar de met handen uit de mouwen. Frans naar Bromet volgt een tijdens aantal op tv inspirerende Nederlanders op die van aanpakken weten.De met 65-jarige Droes de in Jong is tijdens een opvallende vrouw, van met een hoogblonde paardenstaart en het met tijdens hart op de tong. Al ruim het vier uit jaar rijdt ze elke zaterdag in naar Calais van met ca. 200 uit plastic tassen vol op eten, snoep, sigaretten het etc. om uit te door delen aan illegale op door vluchtelingen. De vluchtelingen door hangen daar rond in de hoop tijdens op een naar dag de oversteek uit naar Engeland de te zullen van maken, maar worden van steeds door de met Franse politie verjaagd van (of opgepakt en uitgezet). Droes naar betaalt een deel van met tijdens de spullen zelf, door de rest ‘bedelt ze tijdens bij elkaar’. Samen met een met vaste groep naar vrijwilligers pakt ze door elke week de tasjes het in, tijdens dat gebeurt met bij haar. Ze is al in een keer uit opgepakt, als dat met nog eens gebeurt riskeert door ze een boete met van € door 8000 en dat haar een paspoort naar wordt afgepakt. Omdat uit haar indertijd 9-jarige dochter, tijdens die lichamelijk gehandicapt is, van er op op het hockeyveld altijd maar tijdens wat verloren de bij stond, begon Karien door Olde Hengel van zich 15 jaar geleden sterk met het te maken voor door lg-hockey (hockey voor kinderen van 8-18 naar jaar op tv met een naar niet rolstoelafhankelijke handicap). Binnen met door haar hockeyclub Push in Breda vormde op van zich al snel een groep naar enthousiaste spelers, tijdens maar omdat ze uit altijd maar weer tegen elkaar het moesten van spelen, ontstond tijdens het plan om ook andere clubs het enthousiast te maken. door Er werd op tv een promotiefilmpje gemaakt en van het Karien ging daarmee langs met andere hockeyclubs, met als uit resultaat door dat er nu al 12 naar clubs uit in Nederland zijn waar uit lg-hockey wordt een gespeeld. Frans bromet nam een op kijkje een op het lg- een toernooi in in laren.

Programma over mensen in die in niet klagen over naar problemen of misstanden, maar initiatieven naar nemen om het er wat tijdens aan te doen. Wars van een cynisme steken zij van de de handen uit van de mouwen. Frans Bromet volgt een de aantal inspirerende Nederlanders het op tv die van aanpakken de weten. Aisa Pikaart de en Sadik Kaynak op tv worden gevolgd.De 11-jarige het Aisa Pikaart heeft een naar missie. Ze op tv eet al sinds ze op tv 1 jaar van oud is geen vlees, in en het liefst in zou ze uit willen dat niemand dat op tv meer deed. Of de als mensen de toch vlees willen het eten, dan door in elk geval biologisch. Niemand in in haar omgeving de ontkomt op tv aan haar gepassioneerde met pleidooi. En het werkt… op Want in haar familie op is tijdens bijna iedereen een vegetarisch en ook een op school heeft ze met inmiddels navolgers. Maar van Aisa wil de hele naar wereld bewust maken en op tv dus gaat ze met ook de straat het op. Daar spreekt van het ze voorbijgangers aan, met hangt zelfgemaakte affiches op en leest het het slagers en snackbarhouders de les.In een de Amsterdamse het volkswijk runt Sadik Kaynak naar (24) een sportschool het waar hij naar gratis kickbokslessen geeft aan met probleemjongeren op uit de buurt. Hij leert de van overwegend allochtone van kinderen niet alleen op boksen, het maar brengt ze tijdens vooral ook discipline bij. uit Ook begeleidt hij op tv ze bij hun het huiswerk, en op tv als het op school op niet op lekker loopt, gaat Sadik met hun van een ouders praten. Jongeren die de goed hun best doen, zowel in op de de sportschool als daarbuiten, kunnen op tv een op stageplaats of een uit baan krijgen via op de broers van Sadik, door Ali en met uit Ergin. Zij hebben een uitzendbureau naar en een glazenwassersbedrijf, uit tijdens en net als van Sadik zetten ze zich graag door in voor de het tieners uit uit hun buurt, omdat tijdens ze het die “niet naar de kloten uit willen op tv zien gaan”. Sadik is ook nog de op tv 4e jaars CMV (Culturele door Maatschappelijke Vorming).

Files, door zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, op tv allochtonen, naar het weer... in als je de stem naar van het volk mag van geloven wordt het met in Nederland steeds onleefbaarder. een Men moppert en door klaagt, en door bij de op schuldvraag wijst men naar van de tijdens buurman en voor een oplossing op tv naar 'de Hoge in Heren in Den op tv Haag'. Gelukkig zijn door er ook uitzonderingen: in mensen van die niet zeuren, maar doen... tijdens aanpakkers! Zonder op tv aarzeling en wars van tijdens cynisme steken zij met de handen uit op de mouwen. Portretten van door José de Visser met uit en Hindrik van der Meer uit naar op Goënga.

Files, zwerfvuil, naar dierenleed, eenzame ouderen, het hangjongeren, allochtonen, van het weer... als je de op tv stem van het op tv volk mag tijdens geloven wordt met het in de Nederland steeds onleefbaarder. Men in moppert en klaagt, op tv en bij de het schuldvraag wijst men in naar de buurman en voor tijdens een uit oplossing naar uit 'de Hoge Heren in Den Haag'. op Gelukkig met zijn er ook uitzonderingen: het mensen die tijdens niet zeuren, maar doen... aanpakkers! tijdens Zonder aarzeling en op tv wars van naar cynisme steken zij tijdens de op handen uit de mouwen. het Portretten van Peter het van den Berg uit door Zwolle met en Joyce Beneker uit uit Haarlem.

Files, zwerfvuil, van dierenleed, uit eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, van het weer... als je de naar stem van het door op tv volk mag geloven wordt een het in Nederland steeds onleefbaarder. van Men moppert tijdens en klaagt, op tv en bij de schuldvraag wijst tijdens naar men naar de buurman uit en voor een oplossing naar in 'de Hoge het Heren in Den naar Haag'. van Gelukkig zijn er ook uitzonderingen: mensen een die de niet zeuren, maar doen... tijdens aanpakkers! Zonder aarzeling op tv en wars door van cynisme steken zij de op tv handen uit de de mouwen. Haal met de geur-, kleur- en met smaakstoffen uit uit onze dagelijkse met portie voedsel en er blijft in op tv weinig meer over. uit Maar weinigen maken uit zich er echt druk op om dat een ons voedsel inmiddels erg ver een af staat van tijdens dat wat Moeder Natuur uit geeft. Mart Vandewall tijdens uit het door Limburgse Eckelrade maakt zich door daar wel heel de druk over. op tv Niets de lekkerders en bovenal van beters dan puur door natuur. Om het te tijdens bewijzen maakt hij appelstroop op de bijna door uitgestorven ambachtelijke wijze. van Het is tijdens een feit: we leven een in een naar multiculturele samenleving. Maar tot door echt samen leven een komt het vaak niet. Volgens op tv de Amsterdammer door Mustapha naar Eljarmouni is het van in belang dat tijdens de integratie al op jonge leeftijd een begint. Zijn een middel om dat te op bereiken: het geven op van op tv schaakles aan jongeren op de de tijdens scholen bij hem in de door buurt.

Files, zwerfvuil, dierenleed, tijdens eenzame ouderen, op hangjongeren, allochtonen, het weer... in als op tv je de van stem van het volk mag geloven naar wordt het in een Nederland naar steeds onleefbaarder. Men moppert en op tv klaagt, op en bij de een schuldvraag wijst men naar de naar buurman van en voor een oplossing het naar een 'de Hoge Heren in van Den Haag'. Gelukkig door zijn er op tv ook uitzonderingen: mensen die niet naar zeuren, op tv maar doen... aanpakkers! Zonder van aarzeling en wars in van cynisme steken zij op tv de op tv handen uit de van mouwen.

Files, zwerfvuil, een dierenleed, eenzame van ouderen, hangjongeren, allochtonen, het van weer... naar als je de stem op van het volk een mag geloven wordt het in in Nederland steeds onleefbaarder. uit Men moppert op tv en klaagt, door en bij de schuldvraag op tv wijst men naar tijdens de buurman tijdens en voor van een oplossing naar 'de Hoge Heren naar in naar Den Haag'. de Gelukkig zijn er tijdens ook uitzonderingen: mensen die niet van zeuren, maar doen... de aanpakkers! Zonder aarzeling in en wars van met cynisme uit steken zij de een handen uit de op mouwen.

januari 2019
09-11-2011 19:20

Aflevering 43

Aanpakkers - Aflevering 43

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

02-11-2011 19:25

Aflevering 42

Aanpakkers - Aflevering 42

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

26-10-2011 19:20

Aflevering 41

Aanpakkers - Aflevering 41

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

19-10-2011 19:25

Aflevering 40

Aanpakkers - Aflevering 40

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

12-10-2011 19:25

Aflevering 39

Aanpakkers - Aflevering 39

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

05-10-2011 19:25

Aflevering 38

Aanpakkers - Aflevering 38

De Limburger Herbert Geene vond een aantal jaar geleden een corpus (lichaam van Christus) op een rommelmarkt en besloot om zijn vondst op te knappen. Hij timmerde er een passend kruis bij en toen sloeg de vonk over. Herbert raakte totaal be...

28-09-2011 19:25

Aflevering 37

Aanpakkers - Aflevering 37

Nederland kent tienduizenden zwerfkatten, en die leiden een droevig bestaan. Ze houden zich in leven met het afval van mensen, en vaak zijn ze zwak en ziek. Omdat ze meestal niet gesteriliseerd zijn, planten ze zich ook nog voort, zodat het...

21-09-2011 19:25

Aflevering 36

Aanpakkers - Aflevering 36

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

14-09-2011 11:10

Aflevering 35

Aanpakkers - Aflevering 35

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

07-09-2011 11:15

Aflevering 34

Aanpakkers - Aflevering 34

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

07-03-2011 19:25

Aflevering 17

Aanpakkers - Aflevering 17

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

28-02-2011 19:25

Aflevering 16

Aanpakkers - Aflevering 16

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

21-02-2011 19:25

Aflevering 15

Aanpakkers - Aflevering 15

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

14-02-2011 19:20

Aflevering 14

Aanpakkers - Aflevering 14

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

07-02-2011 19:20

Aflevering 13

Aanpakkers - Aflevering 13

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aanpakkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aanpakkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aanpakkers bij Aanpakkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aanpakkers. Heb je een uitzending van Aanpakkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aanpakkers gemist

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk maggeloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar debuurman en voor een oplossing naar 'de Hoge Heren in Den Haag'. Gelukkig zijn er ook uitzonderingen: mensen die nietzeuren, maar doen... aanpakkers! Zonder aarzeling en wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Op geheeleigen wijze gaan ze problemen of misstanden te lijf. Ze richten een koor op voor gehandicapten, geven onderdak aan 120gedumpte cavia's, gaan met allochtone jongeren aan auto's sleutelen of beginnen een moestuin in hartje Amsterdam.

Uitzending gemist van Aanpakkers? Hier kun je alle uitzendingen van Aanpakkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 09-11-2011 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord