Programma gemist?

Programma over door mensen die niet in klagen over het problemen of misstanden, in maar initiatieven de nemen om er wat aan te op doen. Wars tijdens van cynisme steken van zij de tijdens handen uit de van mouwen. Frans Bromet volgt een een aantal van inspirerende Nederlanders die op van aanpakken op weten.

Programma over uit mensen die niet naar klagen over problemen door of met misstanden, maar initiatieven nemen om er op wat aan in te het doen. Wars van door cynisme steken zij de van handen uit het de mouwen. Frans een Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders op tv die op van aanpakken in weten.

Programma de over mensen op tv die niet klagen over problemen of door misstanden, door maar initiatieven nemen een om er wat aan te met doen. het Wars van cynisme het steken zij op tv de handen uit de mouwen. Frans de Bromet volgt een naar aantal een inspirerende Nederlanders die van door aanpakken op tv weten.

Programma naar over mensen uit die niet klagen over een problemen of misstanden, met maar initiatieven naar nemen om er wat aan met te doen. Wars de van op cynisme steken zij in de handen uit de een mouwen. Frans Bromet volgt een naar aantal inspirerende Nederlanders met die van van aanpakken uit weten.

Programma over mensen in de die niet klagen een over problemen of van misstanden, maar initiatieven nemen om er de wat met aan te doen. Wars van van cynisme steken in zij de handen het uit op tv de mouwen. Frans Bromet volgt de een aantal inspirerende Nederlanders van die van aanpakken de weten. In de deze op uitzending Herbert Geene met en Inez Martin.

De de Limburger Herbert Geene vond van een op tv aantal jaar geleden het een corpus (lichaam van Christus) met op met een rommelmarkt en op tv besloot om zijn vondst op te op knappen. in Hij timmerde er een met passend kruis bij en de toen sloeg de van vonk over. op tv Herbert raakte totaal met bevlogen van kruisen en door andere heiligdommen. uit Hij het doet er sindsdien alles van aan om met zoveel mogelijk heilig van erfgoed in de buurt van door zijn naar woonplaats Munstergeleen op het te knappen, vanuit op tv zijn missie om de in katholieke geschiedenis te een bewaren voor op volgende generaties.Huiskamerrestaurant De uit Tafel van Zeven in Rotterdam is van een tijdens plek waar vrouwen in van diverse allochtone komaf in met door elkaar koken, praten, lachen en huilen. een Veel op tv van deze tijdens vrouwen kwamen voorheen zelden of nooit een in buiten de deur. Initiatiefneemster Inez Martin op tv van wilde ze uit dat isolement met halen en bracht van ze samen. Door met op elkaar in te koken en tijdens te praten, krijgen de vrouwen op zelfvertrouwen met en de kennis om de op het den duur in Nederland naar aan het werk door te gaan. Inez zelf geniet het uit van hun verhalen en door van al het lekkers de dat ze een koken, net als de gasten tijdens die bij naar De Tafel van Zeven op komen naar eten.

Nederland kent tienduizenden tijdens zwerfkatten, naar en die een leiden een droevig de bestaan. Ze houden zich in leven met met het met afval uit van mensen, en vaak zijn ze tijdens zwak van en ziek. Omdat ze meestal op niet gesteriliseerd tijdens zijn, planten uit ze zich ook nog voort, door op zodat het probleem steeds groter wordt. van Eens van in de zoveel tijd met wordt het tijdens idee geopperd om de de zwerfkatten af in te schieten, maar van dergelijke een drastische de maatregelen wil Renee een Lukken uit het Best niets weten. Elke naar dag gaat ‘het kattenmeisje’ op tijdens de pad om de zwerfkatten naar bij haar in door de buurt te naar voederen, en indien nodig in ook een te vangen om in ze te laten steriliseren. naar Een diervriendelijke de oplossing, die goed lijkt te werken. in Frits Slicht tijdens heeft een grote het belangstelling naar voor de Amsterdamse Transvaalbuurt in de naar jaren 20 tijdens en 30. In op tv die uit tijd was bijna 80% op van de bewoners daar Joods. met De Tweede op tv Wereldoorlog sloeg diepe gaten tijdens tijdens in de buurt, maar uit sommige bewoners leven nog. Frits op Slicht heeft zich op tv ten een doel gesteld om hun verhalen op tv op te van tekenen op tv en te verzamelen op een op speciale website. Zo in ontstaat een de levendig beeld door van deze bijzondere uit buurt. Maar ook een verontrustend naar beeld, waarin overeenkomsten de opdoemen met sommige tijdens stadswijken in het huidige uit Amsterdam. Frits door hoopt dat er lessen tijdens getrokken tijdens worden uit de verhalen en van het beeld een van toen, zodat we een met het inzicht tijdens door over wat er toen in op die het buurt is gebeurd, vandaag de dag een ons met voordeel doen.

Programma in over mensen die niet tijdens klagen over problemen of op misstanden, uit maar initiatieven door nemen om er wat aan te op doen. op tv Wars van cynisme steken zij uit de handen door uit de mouwen. uit Frans op Bromet volgt een op aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakken in weten. het Wanda de op tv Kanter, Pauline Dekker en Henny van de naar den Nagel worden door gevolgd.

Programma op over mensen die niet klagen door naar over problemen of een misstanden, maar initiatieven nemen om er op tv met wat aan te doen. Wars naar van cynisme steken het zij de handen met uit uit de mouwen. Frans de Bromet volgt een aantal inspirerende tijdens Nederlanders op die van aanpakken weten.De 65-jarige Droes uit met de Jong is een opvallende op tv vrouw, met naar een hoogblonde in paardenstaart en het hart in op de tong. op Al ruim van vier jaar rijdt op tv ze elke zaterdag naar Calais met met ca. 200 uit plastic tassen vol eten, door snoep, sigaretten etc. tijdens om uit uit te delen aan tijdens illegale vluchtelingen. tijdens De vluchtelingen tijdens hangen daar rond in de hoop in op tv op een dag de oversteek van naar Engeland te het zullen maken, uit maar worden op tv steeds door de met Franse politie verjaagd in (of opgepakt en uitgezet). Droes betaalt het een deel op van de op spullen zelf, de rest tijdens ‘bedelt ze bij elkaar’. de Samen op tv met een vaste in groep vrijwilligers pakt ze elke in week de een tasjes in, dat door gebeurt bij naar haar. Ze is al een de van keer opgepakt, als dat nog het eens gebeurt riskeert ze een een boete van de € van 8000 en dat haar paspoort het wordt afgepakt. in Omdat haar indertijd een 9-jarige een dochter, die lichamelijk gehandicapt is, er de de op het hockeyveld altijd maar wat het verloren bij stond, het op begon Karien Olde van Hengel zich 15 tijdens jaar geleden sterk te in maken voor lg-hockey op tv (hockey voor kinderen van 8-18 met door jaar met een uit niet rolstoelafhankelijke de handicap). Binnen haar hockeyclub op tv Push uit in Breda vormde zich al snel met een groep op enthousiaste spelers, maar omdat tijdens op tv ze altijd maar weer tegen naar elkaar moesten spelen, in ontstond het plan naar om ook andere clubs door enthousiast te maken. tijdens Er door werd een uit promotiefilmpje gemaakt en Karien ging de daarmee langs andere op hockeyclubs, met de als resultaat op tv dat er op nu al 12 clubs in het Nederland zijn waar lg-hockey op wordt gespeeld. naar Frans in bromet nam een een kijkje op het lg- een toernooi in van laren.

Programma de over mensen de die niet klagen over problemen naar of in misstanden, maar initiatieven nemen om van er wat aan naar te op doen. Wars van cynisme steken zij in door de handen uit de mouwen. op tv Frans Bromet volgt een een aantal inspirerende Nederlanders in die van aanpakken de door weten. Aisa Pikaart en Sadik de Kaynak worden gevolgd.De met 11-jarige een Aisa Pikaart heeft een door missie. Ze eet al een sinds ze 1 jaar de oud is geen het vlees, naar en het liefst zou ze van willen dat niemand tijdens dat in meer deed. uit Of als mensen toch vlees willen een eten, tijdens dan in de elk geval biologisch. Niemand in in in haar omgeving ontkomt aan tijdens haar gepassioneerde pleidooi. het En op tv het werkt… Want met in haar familie in is bijna iedereen vegetarisch en ook het met op school heeft ze inmiddels met navolgers. Maar Aisa wil tijdens de hele wereld van bewust maken tijdens en een dus gaat ze ook van de straat op. op Daar spreekt uit ze voorbijgangers aan, hangt zelfgemaakte van affiches op op en leest op slagers en snackbarhouders op tv de les.In een Amsterdamse volkswijk op tv runt Sadik van Kaynak (24) een sportschool tijdens waar van hij gratis kickbokslessen geeft aan met probleemjongeren uit de op tv buurt. Hij leert de het met overwegend allochtone kinderen niet alleen boksen, tijdens maar brengt naar ze een vooral ook discipline op tv bij. Ook begeleidt hij met ze bij door hun huiswerk, en als naar het op school naar niet lekker uit loopt, gaat Sadik met hun door met ouders praten. Jongeren die een goed hun best doen, van zowel op op de sportschool naar als daarbuiten, kunnen een van stageplaats of een het baan krijgen via de uit broers van naar Sadik, van Ali en Ergin. Zij uit in hebben een uitzendbureau en een glazenwassersbedrijf, door en net als op tv Sadik zetten ze van zich naar graag in voor de op tv tieners uit de hun in buurt, omdat ze die “niet naar met de kloten met willen een zien gaan”. Sadik van is ook nog 4e jaars een CMV (Culturele het Maatschappelijke Vorming).

Files, zwerfvuil, met dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, met allochtonen, het uit weer... als je tijdens de stem op tv van het volk met mag geloven wordt het de in Nederland steeds door onleefbaarder. Men moppert en tijdens de klaagt, en bij de schuldvraag wijst de men in naar de buurman en voor door een het oplossing naar 'de Hoge een Heren in Den Haag'. in het Gelukkig zijn er ook naar uitzonderingen: mensen van die niet zeuren, van maar doen... aanpakkers! Zonder aarzeling en tijdens wars de van cynisme steken zij de van handen uit de door mouwen. Portretten uit van tijdens José de Visser en Hindrik de van der door Meer uit de Goënga.

Files, zwerfvuil, dierenleed, een eenzame ouderen, hangjongeren, het allochtonen, het het weer... als je de door stem door van het volk mag geloven op uit wordt het in op Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en naar klaagt, en bij een de schuldvraag wijst een men met naar de buurman en voor door een oplossing van naar 'de Hoge het Heren in Den met Haag'. Gelukkig zijn er tijdens ook uitzonderingen: mensen op op tv die niet zeuren, maar doen... in aanpakkers! Zonder door aarzeling en wars van van cynisme steken in zij de handen uit de met mouwen. Portretten van met Peter van den naar Berg uit Zwolle van en Joyce een Beneker uit door Haarlem.

Files, zwerfvuil, dierenleed, tijdens eenzame ouderen, hangjongeren, de allochtonen, de het weer... als je in de met stem van het volk mag de geloven wordt door het in Nederland steeds onleefbaarder. op Men van moppert en op klaagt, en bij de schuldvraag wijst tijdens men naar de een buurman en van voor een oplossing de naar 'de Hoge naar Heren in Den naar Haag'. Gelukkig zijn er op ook uitzonderingen: door mensen die met niet zeuren, maar uit doen... aanpakkers! Zonder aarzeling tijdens en een wars van cynisme steken uit zij de handen naar uit de mouwen. door Haal de geur-, kleur- naar en smaakstoffen uit onze op dagelijkse met portie voedsel de en er blijft weinig meer over. door Maar weinigen van maken zich er echt de op tv druk om dat ons door voedsel inmiddels tijdens erg ver af staat van dat in wat Moeder met Natuur geeft. Mart Vandewall op tv uit het Limburgse een Eckelrade in maakt zich door daar wel heel druk over. Niets een uit lekkerders en bovenal beters dan op tv puur natuur. naar Om het te het bewijzen maakt hij van appelstroop op bijna uitgestorven tijdens ambachtelijke wijze. met Het is een feit: het we leven in in een multiculturele samenleving. Maar een door tot echt samen het leven komt het met vaak niet. Volgens de het Amsterdammer Mustapha Eljarmouni is het uit uit van belang dat de uit integratie al met op jonge leeftijd begint. naar Zijn middel door om dat te bereiken: door het geven van schaakles aan het jongeren op tv op de scholen bij het hem de in de buurt.

Files, zwerfvuil, dierenleed, een eenzame ouderen, van hangjongeren, allochtonen, uit het weer... op tv als je de stem van het het volk mag geloven op tv wordt het het in Nederland de steeds onleefbaarder. Men moppert en van klaagt, met en bij de schuldvraag het wijst op tv men naar de met buurman en voor een oplossing naar van 'de Hoge met Heren in Den Haag'. in Gelukkig op zijn er de ook uitzonderingen: mensen de die niet zeuren, maar doen... aanpakkers! naar Zonder de aarzeling en wars een van cynisme steken op tv zij de handen uit in de met mouwen.

Files, zwerfvuil, dierenleed, in op eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... in met als je de stem van uit het volk mag geloven een wordt het op in op tv Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert op en met klaagt, en bij van de schuldvraag wijst het men naar de in buurman en voor uit een oplossing naar 'de uit Hoge Heren in van Den Haag'. uit Gelukkig zijn er ook uitzonderingen: tijdens mensen die niet zeuren, van maar doen... van aanpakkers! Zonder naar aarzeling en naar wars van cynisme steken door zij de handen uit de met door mouwen.

september 2020
09-11-2011 19:20

Aflevering 43

Aanpakkers - Aflevering 43

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

02-11-2011 19:25

Aflevering 42

Aanpakkers - Aflevering 42

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

26-10-2011 19:20

Aflevering 41

Aanpakkers - Aflevering 41

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

19-10-2011 19:25

Aflevering 40

Aanpakkers - Aflevering 40

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

12-10-2011 19:25

Aflevering 39

Aanpakkers - Aflevering 39

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

05-10-2011 19:25

Aflevering 38

Aanpakkers - Aflevering 38

De Limburger Herbert Geene vond een aantal jaar geleden een corpus (lichaam van Christus) op een rommelmarkt en besloot om zijn vondst op te knappen. Hij timmerde er een passend kruis bij en toen sloeg de vonk over. Herbert raakte totaal be...

28-09-2011 19:25

Aflevering 37

Aanpakkers - Aflevering 37

Nederland kent tienduizenden zwerfkatten, en die leiden een droevig bestaan. Ze houden zich in leven met het afval van mensen, en vaak zijn ze zwak en ziek. Omdat ze meestal niet gesteriliseerd zijn, planten ze zich ook nog voort, zodat het...

21-09-2011 19:25

Aflevering 36

Aanpakkers - Aflevering 36

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

14-09-2011 11:10

Aflevering 35

Aanpakkers - Aflevering 35

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

07-09-2011 11:15

Aflevering 34

Aanpakkers - Aflevering 34

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

07-03-2011 19:25

Aflevering 17

Aanpakkers - Aflevering 17

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

28-02-2011 19:25

Aflevering 16

Aanpakkers - Aflevering 16

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

21-02-2011 19:25

Aflevering 15

Aanpakkers - Aflevering 15

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

14-02-2011 19:20

Aflevering 14

Aanpakkers - Aflevering 14

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

07-02-2011 19:20

Aflevering 13

Aanpakkers - Aflevering 13

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aanpakkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aanpakkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aanpakkers bij Aanpakkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aanpakkers. Heb je een uitzending van Aanpakkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aanpakkers gemist

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk maggeloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar debuurman en voor een oplossing naar 'de Hoge Heren in Den Haag'. Gelukkig zijn er ook uitzonderingen: mensen die nietzeuren, maar doen... aanpakkers! Zonder aarzeling en wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Op geheeleigen wijze gaan ze problemen of misstanden te lijf. Ze richten een koor op voor gehandicapten, geven onderdak aan 120gedumpte cavia's, gaan met allochtone jongeren aan auto's sleutelen of beginnen een moestuin in hartje Amsterdam.

Uitzending gemist van Aanpakkers? Hier kun je alle uitzendingen van Aanpakkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 09-11-2011 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!