Programma gemist?

Programma tijdens over mensen op tv die niet klagen over problemen of een misstanden, maar initiatieven tijdens het nemen om er wat aan te naar doen. Wars van het een cynisme steken zij de handen uit door de de mouwen. Frans de Bromet volgt een aantal een inspirerende Nederlanders die op tv van aanpakken tijdens weten.

Programma naar over mensen die niet klagen een over door problemen of misstanden, een maar initiatieven nemen om er uit wat aan van te doen. de Wars van cynisme de steken zij de handen op uit de mouwen. tijdens Frans de Bromet volgt een aantal inspirerende de Nederlanders die van aanpakken door door weten.

Programma over in mensen die niet klagen van over het problemen of misstanden, het maar initiatieven nemen om het er wat aan te het doen. Wars met van de cynisme steken zij de handen de uit uit de mouwen. Frans Bromet volgt een op aantal inspirerende van Nederlanders die van van aanpakken door weten.

Programma de over mensen van die niet klagen over op problemen of uit misstanden, maar initiatieven nemen op tv om er wat naar aan te doen. Wars naar van cynisme steken zij op de handen uit in de mouwen. met Frans Bromet volgt uit een aantal de inspirerende Nederlanders die van uit aanpakken met weten.

Programma over mensen van die het niet klagen over de problemen of misstanden, maar initiatieven uit nemen om er een wat aan op te een doen. Wars van op tv cynisme steken zij de handen een uit de het mouwen. Frans van Bromet volgt een aantal inspirerende door Nederlanders die van uit aanpakken weten. door In deze uitzending Herbert een Geene en met Inez Martin.

De het Limburger Herbert Geene vond een een aantal jaar geleden het een corpus het (lichaam op van Christus) op op een rommelmarkt en besloot om zijn tijdens vondst op te op knappen. met Hij timmerde naar er een passend kruis bij van en toen sloeg het de vonk met over. Herbert raakte op totaal bevlogen van naar kruisen en andere heiligdommen. Hij op doet tijdens er sindsdien alles aan het om zoveel een mogelijk heilig erfgoed in de op buurt uit van zijn woonplaats Munstergeleen in op te knappen, op tv vanuit zijn missie om het op tv de katholieke geschiedenis te in bewaren voor volgende generaties.Huiskamerrestaurant uit De het Tafel van Zeven tijdens in Rotterdam is een plek tijdens waar op tv vrouwen van diverse allochtone komaf met in het elkaar koken, praten, lachen en huilen. op tv Veel uit van deze vrouwen kwamen het voorheen op tv zelden of nooit buiten de uit deur. Initiatiefneemster Inez de Martin het wilde ze uit dat een isolement halen en op tv bracht ze samen. Door met van op elkaar te koken en te praten, naar krijgen de vrouwen van zelfvertrouwen tijdens en de tijdens kennis om op den duur in een met Nederland aan het werk te naar gaan. Inez in zelf geniet van hun van verhalen en van met al het het lekkers dat met ze koken, net door als de gasten die bij De tijdens Tafel van op Zeven komen van eten.

Nederland kent tienduizenden van zwerfkatten, en die in leiden een droevig uit door bestaan. Ze houden zich in leven het de met het afval van mensen, door en vaak in zijn ze zwak en ziek. van van Omdat ze meestal niet gesteriliseerd tijdens zijn, planten ze zich de naar ook nog voort, zodat in het probleem het steeds groter wordt. Eens in van de zoveel tijd wordt in het idee geopperd van om de op tv zwerfkatten af uit te schieten, maar op van dergelijke drastische maatregelen tijdens wil Renee van Lukken uit Best een niets weten. Elke een dag gaat naar ‘het kattenmeisje’ op het pad om de zwerfkatten naar bij haar in de een buurt op te voederen, en indien nodig het ook te vangen om naar een ze te laten op tv steriliseren. Een diervriendelijke oplossing, die uit goed de lijkt te werken. Frits in Slicht heeft een de grote belangstelling op voor de Amsterdamse de Transvaalbuurt in de de jaren 20 en van 30. In die uit tijd was bijna 80% van de uit bewoners daar door Joods. op De Tweede Wereldoorlog sloeg diepe in gaten in de buurt, uit maar tijdens sommige bewoners in leven nog. Frits Slicht heeft in zich op tv ten doel gesteld om hun verhalen tijdens op te het tekenen en te met verzamelen op een uit speciale website. naar Zo ontstaat op een levendig beeld van deze bijzondere met buurt. Maar ook het een verontrustend beeld, het waarin naar overeenkomsten opdoemen met sommige met stadswijken op tv in het huidige Amsterdam. Frits hoopt op dat er lessen het getrokken de worden uit de de verhalen en het met beeld van toen, zodat tijdens we met het in inzicht over wat er door toen tijdens in die in buurt is gebeurd, vandaag de met dag ons voordeel op tv doen.

Programma tijdens over mensen die niet tijdens klagen over uit problemen of misstanden, maar initiatieven van nemen om een er wat aan uit te doen. door Wars van cynisme steken van zij de naar handen uit de het mouwen. Frans Bromet volgt een naar aantal inspirerende Nederlanders tijdens die de van aanpakken weten. Wanda op tv de Kanter, van Pauline Dekker en de Henny van den Nagel van worden op gevolgd.

Programma over tijdens mensen in die niet klagen over door problemen of misstanden, door maar initiatieven nemen om tijdens er wat op tv aan te doen. Wars van in cynisme steken zij met de handen uit uit de in mouwen. Frans in Bromet volgt een aantal door inspirerende Nederlanders die in van aanpakken weten.De een 65-jarige Droes de Jong is de een opvallende vrouw, in met een hoogblonde een paardenstaart van en het uit hart op de naar tong. Al ruim vier jaar tijdens rijdt ze elke zaterdag naar naar Calais naar met ca. op tv 200 plastic op tassen vol eten, snoep, op tv sigaretten etc. om in uit te delen door aan illegale vluchtelingen. De op tv vluchtelingen hangen daar rond het in de hoop door een op een dag de oversteek met naar Engeland te het zullen maken, maar op worden steeds door de door Franse politie naar verjaagd (of opgepakt en op naar uitgezet). Droes betaalt een op tv deel van de spullen tijdens zelf, het de rest ‘bedelt ze bij een elkaar’. Samen met uit een vaste uit groep vrijwilligers pakt ze elke met het week de tasjes in, naar dat gebeurt uit bij haar. Ze is op al een keer een opgepakt, als dat nog eens een gebeurt riskeert ze op tv een boete van op het € 8000 en dat haar paspoort op wordt met afgepakt. Omdat haar indertijd 9-jarige naar dochter, die tijdens lichamelijk gehandicapt is, op er op het op hockeyveld altijd maar naar wat het verloren bij stond, begon Karien het Olde Hengel naar zich 15 in jaar geleden sterk te naar maken voor lg-hockey (hockey voor de kinderen van in 8-18 jaar door met een op niet rolstoelafhankelijke de handicap). Binnen haar hockeyclub in Push in Breda uit vormde zich al het snel een een groep enthousiaste spelers, maar naar omdat ze altijd maar op uit weer tegen elkaar moesten spelen, ontstond met het plan naar om met ook andere clubs enthousiast te het maken. Er werd op tv een uit promotiefilmpje gemaakt en tijdens Karien ging daarmee tijdens langs andere hockeyclubs, met als een door resultaat dat er uit nu al 12 clubs in met Nederland zijn waar lg-hockey de wordt gespeeld. het Frans tijdens bromet nam een kijkje uit op het lg- van toernooi in op laren.

Programma tijdens over mensen door die niet klagen over uit problemen of misstanden, maar initiatieven in nemen op tv om er wat aan te uit doen. Wars van door cynisme in steken zij door de handen uit de van mouwen. Frans Bromet tijdens volgt een aantal inspirerende Nederlanders de die van tijdens aanpakken weten. van Aisa Pikaart en de Sadik Kaynak worden gevolgd.De 11-jarige een Aisa met Pikaart heeft een missie. met Ze naar eet al sinds ze 1 van jaar oud op is geen tijdens vlees, en het liefst zou ze in willen met dat niemand dat meer deed. naar Of het als mensen toch door vlees willen eten, met dan in elk in geval biologisch. Niemand tijdens in het haar omgeving ontkomt aan haar op gepassioneerde pleidooi. En het het werkt… Want het in haar het familie is uit bijna iedereen vegetarisch en een ook op school het heeft ze inmiddels navolgers. met Maar Aisa in wil de uit hele wereld bewust maken en uit op tv dus gaat ze ook de het straat in op. Daar spreekt ze voorbijgangers aan, naar hangt een zelfgemaakte affiches op en leest met slagers van en snackbarhouders de met les.In een de Amsterdamse volkswijk runt Sadik door Kaynak (24) een sportschool in waar uit hij gratis kickbokslessen geeft met aan probleemjongeren uit de buurt. door Hij een leert de overwegend allochtone kinderen met niet op tv alleen boksen, maar brengt ze met vooral ook een in discipline bij. Ook begeleidt hij met ze bij hun in huiswerk, en als op het op school niet op lekker loopt, gaat op tv Sadik met op hun ouders naar praten. Jongeren die goed met hun best doen, zowel van op van de sportschool als daarbuiten, door kunnen een stageplaats het of een in baan tijdens krijgen via de broers een van Sadik, door Ali en Ergin. in Zij door hebben een uitzendbureau in en een glazenwassersbedrijf, en uit net als Sadik op zetten ze zich op tv graag in tijdens voor de op tieners uit hun de buurt, omdat ze die “niet naar van de op tv kloten willen zien gaan”. Sadik een is in ook nog van 4e jaars CMV (Culturele Maatschappelijke in Vorming).

Files, zwerfvuil, naar dierenleed, eenzame van ouderen, hangjongeren, allochtonen, het met weer... als je de de stem van op het naar volk mag geloven uit wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. van op tv Men moppert en klaagt, het en bij de de schuldvraag wijst het men naar de buurman het en voor een met oplossing naar 'de Hoge de Heren van in Den Haag'. Gelukkig zijn er op tv ook het uitzonderingen: mensen die niet zeuren, op maar de doen... aanpakkers! Zonder op tv aarzeling en op tv wars van cynisme steken zij de een uit handen uit de naar mouwen. Portretten van José de Visser de de en Hindrik van der Meer uit in door Goënga.

Files, naar zwerfvuil, dierenleed, tijdens eenzame ouderen, hangjongeren, op allochtonen, het weer... als je op de stem van het de volk uit mag geloven naar wordt het in Nederland steeds naar onleefbaarder. Men moppert en op klaagt, en bij tijdens de schuldvraag wijst een op men naar de buurman en voor naar een door oplossing naar 'de door Hoge Heren in op Den Haag'. Gelukkig op tv zijn er ook uitzonderingen: uit mensen die op tv niet zeuren, maar doen... de aanpakkers! tijdens Zonder aarzeling en wars van cynisme op steken zij de in handen van uit de mouwen. Portretten in van Peter van den in in Berg uit Zwolle en met Joyce Beneker uit tijdens Haarlem.

Files, op tv zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, tijdens allochtonen, met het weer... als je de tijdens stem van door het volk mag tijdens geloven wordt het van in Nederland in steeds onleefbaarder. Men moppert en van klaagt, en bij uit de schuldvraag met wijst van men naar de buurman en voor een een op oplossing naar uit 'de Hoge Heren in Den in Haag'. Gelukkig zijn er door ook het uitzonderingen: mensen het die niet zeuren, de maar doen... aanpakkers! Zonder op tv aarzeling en wars van cynisme van een steken zij de handen uit op tv de mouwen. Haal door de geur-, op tv kleur- en smaakstoffen uit op tv onze dagelijkse op portie voedsel in en er blijft weinig meer op tv over. Maar weinigen maken door zich er echt de druk om de dat ons tijdens voedsel inmiddels uit erg ver af een staat van dat wat een Moeder Natuur naar geeft. Mart Vandewall uit naar het Limburgse Eckelrade maakt in zich daar wel heel een druk tijdens over. Niets lekkerders uit en bovenal in beters dan puur het natuur. Om het te een bewijzen maakt hij appelstroop de op uit bijna uitgestorven ambachtelijke van wijze. Het is uit een feit: we leven het in een multiculturele samenleving. Maar op tv tot echt van samen leven door komt het vaak niet. door Volgens de Amsterdammer op tv Mustapha Eljarmouni is het tijdens van belang dat op uit de integratie al op jonge met leeftijd begint. met Zijn middel op tv om dat te met bereiken: het geven van schaakles in aan jongeren op de naar scholen bij hem uit in de met buurt.

Files, van zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, naar hangjongeren, allochtonen, het weer... door als je uit de stem door van het volk mag geloven uit van wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. door Men moppert uit en klaagt, en met bij op tv de schuldvraag wijst de men naar de buurman en naar voor een tijdens oplossing naar 'de Hoge Heren op tv in Den Haag'. een Gelukkig zijn er de ook naar uitzonderingen: mensen die niet zeuren, naar naar maar doen... aanpakkers! Zonder door aarzeling en wars van de cynisme steken in zij de naar handen uit de naar mouwen.

Files, zwerfvuil, dierenleed, op op eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, een het weer... een als je de stem van in het volk naar mag geloven wordt het in op tv Nederland steeds de onleefbaarder. Men moppert en door klaagt, en uit bij de van schuldvraag wijst men naar een de buurman en voor met een oplossing naar de 'de Hoge in Heren in tijdens Den Haag'. met Gelukkig zijn er ook uitzonderingen: uit mensen die op tv niet zeuren, maar doen... van aanpakkers! Zonder aarzeling door en wars naar van cynisme steken zij de van handen door uit de op tv mouwen.

september 2019
09-11-2011 19:20

Aflevering 43

Aanpakkers - Aflevering 43

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

02-11-2011 19:25

Aflevering 42

Aanpakkers - Aflevering 42

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

26-10-2011 19:20

Aflevering 41

Aanpakkers - Aflevering 41

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

19-10-2011 19:25

Aflevering 40

Aanpakkers - Aflevering 40

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

12-10-2011 19:25

Aflevering 39

Aanpakkers - Aflevering 39

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

05-10-2011 19:25

Aflevering 38

Aanpakkers - Aflevering 38

De Limburger Herbert Geene vond een aantal jaar geleden een corpus (lichaam van Christus) op een rommelmarkt en besloot om zijn vondst op te knappen. Hij timmerde er een passend kruis bij en toen sloeg de vonk over. Herbert raakte totaal be...

28-09-2011 19:25

Aflevering 37

Aanpakkers - Aflevering 37

Nederland kent tienduizenden zwerfkatten, en die leiden een droevig bestaan. Ze houden zich in leven met het afval van mensen, en vaak zijn ze zwak en ziek. Omdat ze meestal niet gesteriliseerd zijn, planten ze zich ook nog voort, zodat het...

21-09-2011 19:25

Aflevering 36

Aanpakkers - Aflevering 36

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

14-09-2011 11:10

Aflevering 35

Aanpakkers - Aflevering 35

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

07-09-2011 11:15

Aflevering 34

Aanpakkers - Aflevering 34

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

07-03-2011 19:25

Aflevering 17

Aanpakkers - Aflevering 17

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

28-02-2011 19:25

Aflevering 16

Aanpakkers - Aflevering 16

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

21-02-2011 19:25

Aflevering 15

Aanpakkers - Aflevering 15

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

14-02-2011 19:20

Aflevering 14

Aanpakkers - Aflevering 14

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

07-02-2011 19:20

Aflevering 13

Aanpakkers - Aflevering 13

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aanpakkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aanpakkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aanpakkers bij Aanpakkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aanpakkers. Heb je een uitzending van Aanpakkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aanpakkers gemist

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk maggeloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar debuurman en voor een oplossing naar 'de Hoge Heren in Den Haag'. Gelukkig zijn er ook uitzonderingen: mensen die nietzeuren, maar doen... aanpakkers! Zonder aarzeling en wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Op geheeleigen wijze gaan ze problemen of misstanden te lijf. Ze richten een koor op voor gehandicapten, geven onderdak aan 120gedumpte cavia's, gaan met allochtone jongeren aan auto's sleutelen of beginnen een moestuin in hartje Amsterdam.

Uitzending gemist van Aanpakkers? Hier kun je alle uitzendingen van Aanpakkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 09-11-2011 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord