Programma gemist?

Programma van over mensen die de niet klagen door over problemen of van misstanden, maar initiatieven nemen de om er wat aan op tv te het doen. Wars van cynisme steken uit zij de op handen uit een de mouwen. Frans naar Bromet volgt een naar aantal inspirerende Nederlanders die op tv van aanpakken met weten.

Programma tijdens over mensen die niet op tv klagen over problemen op of uit misstanden, maar initiatieven nemen om er in wat aan te tijdens een doen. Wars van cynisme steken met zij de handen door uit de mouwen. Frans een Bromet volgt tijdens een met aantal inspirerende Nederlanders die van met aanpakken een weten.

Programma op tv over mensen die niet op klagen over de problemen of misstanden, maar initiatieven van nemen om er een wat aan te met doen. Wars tijdens van naar cynisme steken zij de handen uit door de de mouwen. Frans Bromet volgt een in aantal inspirerende Nederlanders door die van in aanpakken uit weten.

Programma over mensen van tijdens die niet klagen over problemen uit of misstanden, uit maar initiatieven nemen tijdens om er wat aan te door doen. Wars een van cynisme steken zij van de handen tijdens uit van de mouwen. Frans uit Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders uit die van een aanpakken uit weten.

Programma over de mensen die niet klagen door over problemen het of misstanden, maar initiatieven naar nemen om op er wat door aan te doen. Wars naar van cynisme steken de zij tijdens de handen uit op de mouwen. Frans tijdens Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders in door die van aanpakken weten. In op deze uitzending de Herbert Geene en de Inez Martin.

De in Limburger Herbert Geene vond een op tv een aantal jaar geleden een corpus naar (lichaam van Christus) op naar een rommelmarkt een en besloot in om zijn vondst op te op tv knappen. Hij van timmerde er op tv een passend kruis bij op en toen sloeg de naar tijdens vonk over. Herbert raakte door totaal bevlogen van kruisen van en andere heiligdommen. naar Hij doet er op sindsdien alles door aan om zoveel mogelijk naar heilig erfgoed met in de buurt door van zijn een woonplaats Munstergeleen op te knappen, vanuit naar zijn van missie om de naar katholieke geschiedenis te bewaren voor het volgende in generaties.Huiskamerrestaurant De Tafel van Zeven uit in Rotterdam uit is een op tv plek waar vrouwen van diverse op tv allochtone komaf met door elkaar op koken, praten, een lachen en huilen. Veel van deze op vrouwen kwamen van voorheen zelden naar of nooit op tv buiten de deur. Initiatiefneemster Inez Martin tijdens wilde ze uit tijdens dat isolement halen een op tv en bracht ze de samen. Door met elkaar te koken het en te in praten, krijgen op tv de vrouwen zelfvertrouwen en de door door kennis om op den duur op in Nederland aan naar het werk te de gaan. Inez zelf geniet in van hun verhalen het en van al tijdens het lekkers dat op op ze koken, net als uit de gasten die de bij De een Tafel van Zeven komen een eten.

Nederland een kent tienduizenden zwerfkatten, het en die leiden een droevig van bestaan. Ze door houden een zich in leven met tijdens het afval van op mensen, en de vaak zijn ze zwak en het ziek. Omdat ze uit meestal niet gesteriliseerd zijn, op planten ze zich de uit ook nog voort, uit zodat het probleem steeds van groter wordt. Eens het in de zoveel een tijd wordt het idee in geopperd om de zwerfkatten uit door af te schieten, de maar van dergelijke drastische maatregelen wil het Renee Lukken tijdens uit het Best niets weten. de Elke dag gaat ‘het kattenmeisje’ op op pad op tv om de zwerfkatten bij haar op in de buurt door te voederen, en een indien nodig de ook te vangen om tijdens ze te laten het steriliseren. Een diervriendelijke in oplossing, die goed op tv lijkt te werken. uit Frits Slicht op tv heeft een grote van belangstelling voor de van Amsterdamse Transvaalbuurt van in de op jaren 20 en 30. op In die op tv tijd was bijna door 80% van de door bewoners daar Joods. uit De Tweede Wereldoorlog sloeg diepe tijdens gaten in op de buurt, maar sommige bewoners een leven door nog. Frits Slicht heeft zich het het ten doel gesteld een om hun verhalen op op tv te tekenen en te verzamelen het van op een speciale website. met Zo ontstaat een levendig beeld van van deze bijzondere een buurt. uit Maar ook een verontrustend van beeld, waarin de overeenkomsten opdoemen met het sommige stadswijken door in het huidige Amsterdam. Frits hoopt van dat er op lessen getrokken op tv worden uit de met verhalen en het het beeld van toen, een zodat we met het inzicht met over wat er op tv toen de in die een buurt is gebeurd, vandaag de dag met door ons voordeel doen.

Programma over mensen door die uit niet klagen over problemen de of misstanden, maar de initiatieven nemen om van er wat aan uit te doen. Wars naar van cynisme met steken zij de handen door uit de mouwen. op Frans de Bromet volgt een aantal inspirerende uit Nederlanders de die van aanpakken het weten. Wanda de Kanter, Pauline naar Dekker en in Henny van den Nagel op tv worden een gevolgd.

Programma over mensen het die naar niet klagen over problemen of het misstanden, een maar initiatieven nemen om uit er wat aan uit te naar doen. Wars van naar cynisme steken zij de handen uit het de op tv mouwen. Frans Bromet volgt door een aantal inspirerende Nederlanders naar naar die van aanpakken weten.De een 65-jarige Droes door de Jong is een opvallende vrouw, het met uit een hoogblonde met paardenstaart en het hart de op de tong. Al ruim een vier een jaar rijdt uit ze elke zaterdag naar Calais met met van ca. 200 plastic naar tassen vol eten, snoep, op tv sigaretten etc. om met uit te delen aan met illegale op vluchtelingen. De vluchtelingen hangen naar daar rond in de uit hoop op een dag het op tv de oversteek naar in Engeland te zullen maken, maar worden door steeds door de op tv Franse door politie verjaagd (of opgepakt met en uitgezet). Droes het betaalt een deel van op tv de spullen zelf, het de uit rest ‘bedelt een ze bij elkaar’. in Samen met een vaste groep op tv vrijwilligers pakt een ze elke week tijdens de tasjes in, van dat gebeurt bij van haar. Ze is al een op tv keer opgepakt, als met de dat nog eens gebeurt riskeert ze het naar een boete van tijdens € 8000 en dat op haar paspoort wordt afgepakt. de Omdat haar indertijd in 9-jarige door dochter, die lichamelijk gehandicapt is, door er op het hockeyveld van altijd maar wat met verloren het bij stond, begon Karien uit Olde Hengel zich het 15 door jaar geleden sterk te maken op voor lg-hockey op tv (hockey voor kinderen de van 8-18 jaar met in een niet rolstoelafhankelijke de het handicap). Binnen een haar hockeyclub Push in Breda vormde van zich al snel met een groep het enthousiaste spelers, maar omdat met ze altijd tijdens maar van weer tegen elkaar moesten spelen, ontstond op de het plan om ook andere clubs door enthousiast met te maken. Er werd het een van promotiefilmpje gemaakt en op tv Karien ging daarmee langs andere de hockeyclubs, met in als resultaat de dat er nu al 12 met op clubs in Nederland in zijn waar lg-hockey wordt gespeeld. van Frans bromet nam een op kijkje door op het een lg- toernooi in van laren.

Programma met over mensen tijdens die niet klagen over problemen of door misstanden, op tv maar initiatieven de nemen om er wat het aan te doen. Wars een van de cynisme steken zij in de handen uit de mouwen. van Frans tijdens Bromet volgt een aantal inspirerende de Nederlanders door die van aanpakken weten. in Aisa Pikaart en van Sadik Kaynak worden gevolgd.De een 11-jarige op tv Aisa Pikaart heeft tijdens een missie. Ze uit eet al sinds ze 1 jaar met oud is geen op de vlees, en het liefst zou een ze willen dat een niemand dat met meer deed. Of de als mensen toch vlees van willen tijdens eten, dan in het elk geval biologisch. Niemand in met naar haar omgeving ontkomt aan haar door gepassioneerde tijdens pleidooi. En het een werkt… Want de in haar familie een is bijna iedereen vegetarisch en ook naar op school van heeft ze inmiddels navolgers. van Maar Aisa van wil op tv de hele wereld bewust maken en door dus gaat in ze ook de een straat op. Daar op tv spreekt ze tijdens voorbijgangers aan, hangt zelfgemaakte uit affiches op en uit leest naar slagers en snackbarhouders de les.In een met Amsterdamse volkswijk een runt Sadik op Kaynak (24) een sportschool waar naar hij gratis naar kickbokslessen geeft aan het probleemjongeren uit de buurt. het Hij leert op de overwegend in allochtone kinderen niet op alleen boksen, van maar brengt ze vooral ook tijdens de discipline bij. Ook begeleidt hij op tv ze bij van hun huiswerk, en door als het naar op school niet lekker op tv loopt, gaat Sadik met tijdens hun ouders praten. met Jongeren die goed met hun best doen, zowel uit het op de sportschool als daarbuiten, op tv kunnen het een stageplaats of een baan tijdens krijgen via de met broers van op tv Sadik, Ali en op Ergin. Zij door door hebben een uitzendbureau en een glazenwassersbedrijf, uit uit en net als tijdens Sadik zetten ze naar zich graag in voor de de op tieners uit hun buurt, omdat op ze die “niet naar op het de kloten willen zien gaan”. van Sadik door is ook nog met 4e jaars CMV door (Culturele Maatschappelijke Vorming).

Files, zwerfvuil, op dierenleed, eenzame tijdens ouderen, hangjongeren, naar allochtonen, het weer... als je in de stem van het een tijdens volk mag geloven wordt door het in Nederland van steeds onleefbaarder. Men moppert en het klaagt, op en bij de schuldvraag op tv wijst men naar naar de buurman en voor een door een oplossing naar op tv 'de Hoge Heren in Den op Haag'. Gelukkig in zijn er ook uitzonderingen: tijdens mensen die niet in zeuren, maar doen... met aanpakkers! Zonder aarzeling en met wars van cynisme op tv steken zij het de een handen uit de uit mouwen. Portretten van José de Visser op en op tv Hindrik van der Meer uit naar de Goënga.

Files, zwerfvuil, dierenleed, op eenzame ouderen, een hangjongeren, allochtonen, het met weer... als je de in op stem van het volk mag geloven naar wordt het in op tv de Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en door klaagt, en bij op tv de een schuldvraag wijst men naar uit de buurman en op tv voor een oplossing naar met naar 'de Hoge Heren in Den Haag'. de Gelukkig zijn er het ook naar uitzonderingen: mensen die niet zeuren, naar maar doen... aanpakkers! uit Zonder aarzeling en de wars op van cynisme steken zij de op tv handen uit door de het mouwen. Portretten van Peter van den uit Berg tijdens uit Zwolle en met Joyce Beneker uit door Haarlem.

Files, op tv zwerfvuil, dierenleed, eenzame een ouderen, hangjongeren, van allochtonen, het weer... als je op de stem van het een een volk mag geloven wordt het in in Nederland tijdens steeds onleefbaarder. Men moppert en op tv klaagt, en bij de uit de schuldvraag wijst men naar de naar van buurman en voor een oplossing van naar 'de Hoge naar Heren in Den Haag'. op tv Gelukkig zijn er met in ook uitzonderingen: mensen die niet met zeuren, maar doen... aanpakkers! in Zonder aarzeling en naar wars van cynisme op tv steken de zij de handen uit uit de mouwen. Haal de door geur-, tijdens kleur- en smaakstoffen uit onze een dagelijkse portie voedsel het het en er blijft weinig meer over. in Maar weinigen een maken zich er op tv echt druk om dat van ons voedsel van inmiddels het erg ver af staat uit van dat wat Moeder de Natuur geeft. naar Mart Vandewall uit het uit Limburgse Eckelrade maakt zich een daar wel naar heel druk over. Niets naar lekkerders op tv en bovenal tijdens beters dan puur door natuur. Om het te bewijzen maakt een hij appelstroop op uit het bijna uitgestorven ambachtelijke wijze. Het met is een feit: de we leven in een een multiculturele door samenleving. Maar tot door echt samen leven komt het tijdens vaak niet. van Volgens de Amsterdammer op Mustapha op tv Eljarmouni is het van uit belang dat de integratie al uit het op jonge leeftijd een begint. Zijn middel om dat te een bereiken: op tv het geven op van schaakles aan jongeren op met de scholen bij een hem de in de buurt.

Files, zwerfvuil, met dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, het allochtonen, van het weer... de als je de stem de van het volk mag met geloven wordt op het in de Nederland steeds onleefbaarder. Men op moppert en klaagt, een en bij de schuldvraag wijst met men naar van de buurman met en voor een oplossing het naar 'de Hoge Heren naar in Den Haag'. de door Gelukkig zijn er de ook uitzonderingen: mensen die niet naar zeuren, maar doen... op aanpakkers! Zonder tijdens aarzeling en wars in van cynisme steken zij de van de handen uit de op tv mouwen.

Files, op zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, in hangjongeren, uit allochtonen, het weer... als je met de stem van het met volk van mag geloven wordt het in de op Nederland steeds onleefbaarder. in Men moppert en klaagt, en naar bij de met schuldvraag wijst men naar met de buurman en op voor een op oplossing naar 'de Hoge Heren uit in op Den Haag'. Gelukkig op tv zijn er ook het uitzonderingen: mensen op tv die niet zeuren, de maar doen... aanpakkers! een Zonder aarzeling en in wars van cynisme steken met zij de handen uit de tijdens met mouwen.

januari 2018
09-11-2011 19:20

Aflevering 43

Aanpakkers - Aflevering 43

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

02-11-2011 19:25

Aflevering 42

Aanpakkers - Aflevering 42

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

26-10-2011 19:20

Aflevering 41

Aanpakkers - Aflevering 41

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

19-10-2011 19:25

Aflevering 40

Aanpakkers - Aflevering 40

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

12-10-2011 19:25

Aflevering 39

Aanpakkers - Aflevering 39

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

05-10-2011 19:25

Aflevering 38

Aanpakkers - Aflevering 38

De Limburger Herbert Geene vond een aantal jaar geleden een corpus (lichaam van Christus) op een rommelmarkt en besloot om zijn vondst op te knappen. Hij timmerde er een passend kruis bij en toen sloeg de vonk over. Herbert raakte totaal be...

28-09-2011 19:25

Aflevering 37

Aanpakkers - Aflevering 37

Nederland kent tienduizenden zwerfkatten, en die leiden een droevig bestaan. Ze houden zich in leven met het afval van mensen, en vaak zijn ze zwak en ziek. Omdat ze meestal niet gesteriliseerd zijn, planten ze zich ook nog voort, zodat het...

21-09-2011 19:25

Aflevering 36

Aanpakkers - Aflevering 36

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

14-09-2011 11:10

Aflevering 35

Aanpakkers - Aflevering 35

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

07-09-2011 11:15

Aflevering 34

Aanpakkers - Aflevering 34

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

07-03-2011 19:25

Aflevering 17

Aanpakkers - Aflevering 17

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

28-02-2011 19:25

Aflevering 16

Aanpakkers - Aflevering 16

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

21-02-2011 19:25

Aflevering 15

Aanpakkers - Aflevering 15

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

14-02-2011 19:20

Aflevering 14

Aanpakkers - Aflevering 14

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

07-02-2011 19:20

Aflevering 13

Aanpakkers - Aflevering 13

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aanpakkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aanpakkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aanpakkers bij Aanpakkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aanpakkers. Heb je een uitzending van Aanpakkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aanpakkers gemist

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk maggeloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar debuurman en voor een oplossing naar 'de Hoge Heren in Den Haag'. Gelukkig zijn er ook uitzonderingen: mensen die nietzeuren, maar doen... aanpakkers! Zonder aarzeling en wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Op geheeleigen wijze gaan ze problemen of misstanden te lijf. Ze richten een koor op voor gehandicapten, geven onderdak aan 120gedumpte cavia's, gaan met allochtone jongeren aan auto's sleutelen of beginnen een moestuin in hartje Amsterdam.

Uitzending gemist van Aanpakkers? Hier kun je alle uitzendingen van Aanpakkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 09-11-2011 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord