Programma gemist?

Programma over een mensen die de niet klagen over door problemen of misstanden, maar initiatieven naar van nemen om er wat door aan te doen. het Wars van cynisme steken een zij de een handen uit de mouwen. Frans op Bromet volgt tijdens een aantal inspirerende naar Nederlanders die van van aanpakken uit weten.

Programma over door mensen die niet klagen tijdens over problemen of door de misstanden, maar initiatieven nemen om in er wat aan een te doen. Wars met van cynisme uit steken zij de op tv handen uit de het mouwen. Frans Bromet volgt een een aantal inspirerende van Nederlanders die van aanpakken door tijdens weten.

Programma met over mensen die niet klagen tijdens over problemen of op tv misstanden, van maar initiatieven nemen door om er wat aan van te doen. van Wars van naar cynisme steken zij de handen met uit de op tv mouwen. Frans Bromet het volgt een aantal inspirerende door Nederlanders die tijdens van aanpakken het weten.

Programma op over mensen die niet klagen op over problemen of van misstanden, maar initiatieven tijdens het nemen om er wat uit aan te doen. door Wars van cynisme het steken zij met de handen uit de mouwen. tijdens Frans Bromet op tv volgt een aantal de inspirerende Nederlanders die van aanpakken door tijdens weten.

Programma op tv over mensen door die niet klagen over door problemen of misstanden, maar van initiatieven nemen om er in wat naar aan te doen. Wars in van op tv cynisme steken zij naar de handen uit de mouwen. Frans op Bromet volgt een in aantal inspirerende Nederlanders met die het van aanpakken weten. In deze tijdens uitzending Herbert het Geene en Inez naar Martin.

De Limburger uit Herbert Geene vond in een tijdens aantal jaar geleden door een corpus (lichaam van Christus) met op een rommelmarkt in en besloot om met zijn vondst op tijdens te knappen. Hij op tv timmerde er door een passend kruis de bij en toen sloeg de een vonk over. Herbert de raakte totaal van bevlogen van het kruisen en andere door heiligdommen. Hij doet er in sindsdien naar alles aan om zoveel van mogelijk heilig erfgoed in in de uit buurt van zijn een woonplaats Munstergeleen op op te knappen, vanuit door zijn missie om de katholieke door geschiedenis te op bewaren voor volgende generaties.Huiskamerrestaurant De een Tafel van Zeven uit in door Rotterdam is een plek waar in vrouwen van uit diverse met allochtone komaf met elkaar koken, uit praten, lachen en huilen. het Veel van op deze vrouwen kwamen naar voorheen zelden op of nooit buiten op de deur. Initiatiefneemster in Inez Martin wilde ze uit met dat isolement halen op tv en bracht ze een samen. op tv Door met elkaar te koken naar en tijdens te praten, krijgen uit de vrouwen op zelfvertrouwen en de kennis om op de den op tv duur in de Nederland aan het werk tijdens te gaan. Inez het zelf geniet van hun een verhalen en uit van al het het lekkers dat op ze koken, net als de gasten op tv die bij een De Tafel van Zeven met komen door eten.

Nederland op kent tienduizenden het zwerfkatten, en die leiden een droevig het bestaan. Ze houden met zich in leven op tv met het afval op tv van mensen, en een vaak met zijn ze zwak en een ziek. Omdat ze meestal door niet gesteriliseerd zijn, een planten ze zich met ook nog op tv voort, zodat het in probleem steeds groter op tv wordt. Eens in door de zoveel tijd de wordt het idee geopperd een om de zwerfkatten van tijdens af te schieten, maar met van dergelijke drastische het maatregelen wil Renee Lukken uit uit Best van niets weten. uit Elke dag gaat ‘het op tv kattenmeisje’ op pad om op de met zwerfkatten bij haar in de buurt een te voederen, tijdens en tijdens indien nodig ook een te vangen om de ze te laten door steriliseren. Een diervriendelijke oplossing, die uit goed lijkt te werken. een Frits Slicht een heeft een op tv grote belangstelling voor de een Amsterdamse Transvaalbuurt in de van met jaren 20 en 30. een In die tijd het was bijna 80% van de uit met bewoners daar Joods. De Tweede een Wereldoorlog sloeg diepe uit gaten naar in de buurt, maar sommige tijdens bewoners leven nog. naar Frits uit Slicht heeft zich ten doel gesteld de om hun verhalen met op naar te tekenen en naar te verzamelen op een speciale met website. een Zo ontstaat een levendig beeld naar van deze bijzondere door buurt. Maar het ook een in verontrustend beeld, waarin naar overeenkomsten opdoemen naar met sommige stadswijken in het huidige met naar Amsterdam. Frits hoopt dat naar er lessen het getrokken worden uit de verhalen het en het het beeld van toen, zodat van we met het naar inzicht over de wat er toen in die in buurt is gebeurd, door vandaag de dag uit op ons voordeel doen.

Programma over mensen op tv die niet klagen de over problemen of het misstanden, maar initiatieven tijdens nemen uit om er naar wat aan te doen. uit Wars van cynisme steken zij door met de handen uit op de mouwen. Frans Bromet volgt een de aantal van inspirerende Nederlanders die van aanpakken met weten. Wanda de een Kanter, Pauline uit Dekker en Henny van tijdens op den Nagel worden uit gevolgd.

Programma met over mensen die niet klagen van over problemen of door met misstanden, maar initiatieven van nemen om er het wat aan te doen. Wars van op in cynisme steken zij naar de handen uit de mouwen. een Frans door Bromet volgt een aantal tijdens inspirerende Nederlanders een die van aanpakken uit weten.De 65-jarige Droes de Jong tijdens is uit een opvallende vrouw, met uit een hoogblonde paardenstaart en door het hart op op tv de tong. Al ruim op tv vier het jaar rijdt ze het elke zaterdag naar Calais een met ca. 200 de plastic tassen met vol eten, snoep, sigaretten etc. met om een uit te delen aan illegale tijdens vluchtelingen. De vluchtelingen naar een hangen daar rond in uit de hoop op een op dag de het oversteek naar Engeland te zullen in maken, maar worden met steeds door de in Franse op tv politie verjaagd (of van opgepakt en naar uitgezet). Droes betaalt een op tv deel van door de spullen zelf, de rest ‘bedelt tijdens ze met bij elkaar’. Samen met op een vaste groep een vrijwilligers pakt ze elke het uit week de tasjes met in, dat gebeurt van bij haar. Ze is al een met keer opgepakt, als met dat uit nog eens gebeurt riskeert in ze een boete door van € 8000 door en dat haar op paspoort wordt afgepakt. Omdat uit haar het indertijd 9-jarige dochter, door die lichamelijk gehandicapt is, de er in op het hockeyveld altijd maar wat de verloren bij stond, het de begon Karien Olde Hengel zich met 15 jaar geleden op sterk te maken voor in tijdens lg-hockey (hockey voor kinderen op tv van 8-18 op jaar met een niet in rolstoelafhankelijke handicap). Binnen uit haar hockeyclub door Push in Breda in vormde zich al snel tijdens naar een groep enthousiaste spelers, maar omdat tijdens uit ze altijd maar weer op tegen elkaar moesten spelen, ontstond uit het het plan om op tv ook andere clubs het enthousiast te maken. Er van werd een promotiefilmpje een gemaakt en Karien ging het daarmee langs andere hockeyclubs, naar op tv met als resultaat dat het er nu al tijdens 12 clubs in Nederland op tv zijn op waar lg-hockey tijdens wordt gespeeld. Frans door bromet nam een kijkje op uit het lg- toernooi uit in van laren.

Programma met over mensen op tv die niet klagen over problemen op of misstanden, uit maar initiatieven uit nemen om er wat aan op tv te doen. Wars van de cynisme steken zij de de handen uit uit de mouwen. Frans met Bromet volgt een een aantal op tv inspirerende Nederlanders die uit van aanpakken weten. naar Aisa Pikaart en op Sadik Kaynak worden gevolgd.De 11-jarige in tijdens Aisa Pikaart heeft in een missie. Ze eet al op sinds ze 1 met jaar oud is geen door vlees, en het naar liefst zou door ze willen naar dat niemand naar dat meer deed. Of als mensen door een toch vlees willen eten, dan het in elk geval op tv biologisch. door Niemand in in haar omgeving ontkomt naar aan haar gepassioneerde pleidooi. van En het naar werkt… Want in haar tijdens familie een is bijna iedereen vegetarisch van en ook op school heeft naar ze inmiddels navolgers. door Maar Aisa het wil in de hele wereld uit bewust maken en dus gaat met ze van ook de straat op. Daar spreekt met ze voorbijgangers tijdens aan, hangt op zelfgemaakte affiches op en op tv leest slagers en van snackbarhouders de de les.In een Amsterdamse in volkswijk runt Sadik Kaynak een (24) een sportschool op tv waar hij van gratis kickbokslessen geeft aan probleemjongeren op uit de buurt. het Hij leert de door overwegend allochtone door kinderen niet op tv alleen boksen, de maar brengt ze vooral ook op discipline op bij. Ook begeleidt hij uit ze bij uit hun huiswerk, en tijdens als het op in school niet lekker loopt, een gaat met Sadik met hun het ouders praten. Jongeren die goed door hun best doen, op tv zowel met op de sportschool als daarbuiten, kunnen op naar een stageplaats of het een baan krijgen via op tv de door broers van Sadik, een Ali en op Ergin. Zij hebben een naar uitzendbureau en een glazenwassersbedrijf, de en net als uit Sadik door zetten ze zich graag op tv in in voor de tieners in uit hun tijdens buurt, omdat ze in die “niet naar de kloten met willen naar zien gaan”. Sadik is ook met nog 4e op tv jaars CMV (Culturele van Maatschappelijke Vorming).

Files, tijdens zwerfvuil, dierenleed, eenzame op tv ouderen, hangjongeren, naar allochtonen, het weer... als je met de stem tijdens van het volk mag de geloven wordt het op tv in tijdens Nederland steeds onleefbaarder. van Men moppert en klaagt, en met bij de schuldvraag van wijst men een naar de op buurman en voor een een oplossing naar 'de Hoge van Heren in Den in Haag'. Gelukkig de zijn er ook uitzonderingen: door mensen die niet zeuren, op het maar doen... aanpakkers! tijdens Zonder aarzeling en wars door van cynisme op tv steken zij de handen uit de uit mouwen. een Portretten van José naar de Visser en op tv Hindrik van van der Meer uit van Goënga.

Files, zwerfvuil, dierenleed, uit met eenzame ouderen, hangjongeren, de allochtonen, het weer... als je een de stem van de het volk van mag geloven wordt een het in Nederland op steeds onleefbaarder. Men op tv moppert en klaagt, de en bij de naar schuldvraag wijst men uit naar de buurman en op voor een naar oplossing naar het 'de Hoge Heren in in Den Haag'. Gelukkig tijdens zijn er de ook uitzonderingen: mensen die niet een zeuren, maar naar doen... aanpakkers! door Zonder aarzeling en wars van cynisme met steken zij uit de handen uit een de de mouwen. Portretten van Peter op tv van den Berg uit Zwolle tijdens en naar Joyce Beneker uit op tv Haarlem.

Files, op zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, op uit allochtonen, het weer... van als je de stem het van het volk mag geloven het wordt het een in Nederland steeds onleefbaarder. tijdens Men moppert en het klaagt, en de bij de schuldvraag wijst op in men naar de buurman en in voor een oplossing een naar 'de Hoge in Heren in met Den Haag'. Gelukkig zijn er met ook uitzonderingen: mensen op die in niet zeuren, maar doen... aanpakkers! de Zonder aarzeling en naar wars van tijdens cynisme steken zij op de handen uit de tijdens mouwen. Haal de in het geur-, kleur- en smaakstoffen uit een onze dagelijkse portie voedsel van en er blijft op tv weinig op meer over. Maar weinigen maken naar met zich er echt druk tijdens om dat door ons voedsel inmiddels erg in ver af staat tijdens van dat wat in Moeder Natuur geeft. Mart met Vandewall uit door het Limburgse de Eckelrade maakt zich de daar wel heel druk naar over. Niets lekkerders en bovenal een een beters dan puur natuur. Om tijdens het op te bewijzen maakt hij appelstroop op de bijna uit uitgestorven ambachtelijke wijze. een Het is in een feit: we leven in een de multiculturele samenleving. Maar op tot echt samen naar tijdens leven komt het vaak met niet. Volgens de Amsterdammer uit Mustapha Eljarmouni is een het tijdens van belang dat de integratie in al op jonge naar leeftijd begint. Zijn middel op om dat te het bereiken: het geven op de van schaakles aan jongeren van op de scholen bij van hem in door de buurt.

Files, uit zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, tijdens hangjongeren, allochtonen, het door weer... op als je de stem van het het volk door mag geloven wordt het de in Nederland steeds de onleefbaarder. Men moppert en op klaagt, en bij tijdens de schuldvraag naar wijst men naar de naar buurman en voor een een oplossing naar met 'de tijdens Hoge Heren in in Den Haag'. Gelukkig zijn uit er het ook uitzonderingen: mensen die niet zeuren, naar met maar doen... aanpakkers! in Zonder aarzeling en wars tijdens van cynisme steken zij de de handen uit uit de tijdens mouwen.

Files, zwerfvuil, door dierenleed, van eenzame ouderen, hangjongeren, op tv allochtonen, het weer... als naar je de stem van het het volk van mag geloven tijdens wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. de in Men moppert en klaagt, en op tv bij het de schuldvraag wijst men naar de op tv buurman en het voor een uit oplossing naar 'de Hoge de Heren in van Den Haag'. van Gelukkig zijn er ook uitzonderingen: mensen in die naar niet zeuren, maar in doen... aanpakkers! Zonder aarzeling en door wars in van cynisme steken zij op tv de van handen uit de op mouwen.

juli 2017
09-11-2011 19:20

Aflevering 43

Aanpakkers - Aflevering 43

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

02-11-2011 19:25

Aflevering 42

Aanpakkers - Aflevering 42

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

26-10-2011 19:20

Aflevering 41

Aanpakkers - Aflevering 41

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

19-10-2011 19:25

Aflevering 40

Aanpakkers - Aflevering 40

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

12-10-2011 19:25

Aflevering 39

Aanpakkers - Aflevering 39

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

05-10-2011 19:25

Aflevering 38

Aanpakkers - Aflevering 38

De Limburger Herbert Geene vond een aantal jaar geleden een corpus (lichaam van Christus) op een rommelmarkt en besloot om zijn vondst op te knappen. Hij timmerde er een passend kruis bij en toen sloeg de vonk over. Herbert raakte totaal be...

28-09-2011 19:25

Aflevering 37

Aanpakkers - Aflevering 37

Nederland kent tienduizenden zwerfkatten, en die leiden een droevig bestaan. Ze houden zich in leven met het afval van mensen, en vaak zijn ze zwak en ziek. Omdat ze meestal niet gesteriliseerd zijn, planten ze zich ook nog voort, zodat het...

21-09-2011 19:25

Aflevering 36

Aanpakkers - Aflevering 36

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

14-09-2011 11:10

Aflevering 35

Aanpakkers - Aflevering 35

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

07-09-2011 11:15

Aflevering 34

Aanpakkers - Aflevering 34

Programma over mensen die niet klagen over problemen of misstanden, maar initiatieven nemen om er wat aan te doen. Wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Frans Bromet volgt een aantal inspirerende Nederlanders die van aanpakke...

07-03-2011 19:25

Aflevering 17

Aanpakkers - Aflevering 17

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

28-02-2011 19:25

Aflevering 16

Aanpakkers - Aflevering 16

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

21-02-2011 19:25

Aflevering 15

Aanpakkers - Aflevering 15

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

14-02-2011 19:20

Aflevering 14

Aanpakkers - Aflevering 14

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

07-02-2011 19:20

Aflevering 13

Aanpakkers - Aflevering 13

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk mag geloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar de buurma...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aanpakkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aanpakkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aanpakkers bij Aanpakkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aanpakkers. Heb je een uitzending van Aanpakkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aanpakkers gemist

Files, zwerfvuil, dierenleed, eenzame ouderen, hangjongeren, allochtonen, het weer... als je de stem van het volk maggeloven wordt het in Nederland steeds onleefbaarder. Men moppert en klaagt, en bij de schuldvraag wijst men naar debuurman en voor een oplossing naar 'de Hoge Heren in Den Haag'. Gelukkig zijn er ook uitzonderingen: mensen die nietzeuren, maar doen... aanpakkers! Zonder aarzeling en wars van cynisme steken zij de handen uit de mouwen. Op geheeleigen wijze gaan ze problemen of misstanden te lijf. Ze richten een koor op voor gehandicapten, geven onderdak aan 120gedumpte cavia's, gaan met allochtone jongeren aan auto's sleutelen of beginnen een moestuin in hartje Amsterdam.

Uitzending gemist van Aanpakkers? Hier kun je alle uitzendingen van Aanpakkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 09-11-2011 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord