Programma gemist?

In in de heilige stad Jeruzalem tijdens vindt de zinderende finale uit met plaats van een strijd die van weken geleden begon in op uit Istanbul. Na een het uitputtende tocht van meer dan op 2000 km en het op tv uitvoeren van naar talloze op tv opdrachten op spectaculaire locaties in 3 op verschillende landen, op tv zijn er nog op twee pelgrims over. Zij tijdens gaan de het gevecht met met elkaar aan van in de eeuwenoude binnenstad door van Jeruzalem. een Wie vindt als eerste de schat? door op Wie heeft de code om naar de kist van te openen? En wie op wordt uit de uiteindelijke winnaar van De een Pelgrimscode met 2010?

De op tv bekende pelgrims hebben naar het Heilige Land bereikt, waar de ze worden op tv opgewacht een door een gastvrouw. In op de ondergrondse tunnels Akko, waar van met de kruisridders ontsnapten aan de oprukkende de moslimleger. Aan het op Meer van Galilea tijdens waar Jezus naar veel in tijd doorbracht en uit in een mysterieuze grot waar uit een ogenschijnlijk tijdens eenvoudige opdracht hen tot het wanhoop drijft. het Welke 2 BN's gaan door van de op tv finale?

De in groep pelgrims bestaat nog op tv uit op tv vijf bekende Nederlanders. Zij zijn met inmiddels aangekomen in de uit met bruisemde hoofdstad van Syrië; het eeuwenoude door Damascus. Ze van worden in kris-kras door de drukke op soek gejaagd, belanden tijdens in een diepe kloof, op maken kennis in met het Aramees en naar gaan de strijd van aan met schapen! En naar aan het eind met op van de uitzending vertrekt één op tv van hen terug de naar met huis.

De vijfde op etappe van de Pelgrimscode op de leidt de 6 van overgebleven pelgrims naar het de kust van Syrië, om precies de te zijn naar het van Tartus. Op een klein eilandje begint op naar een missie die hen geheel met onderdompelt in in de sferen van de in kruisridders. Zo worden onder de andere hun van vaardigheden naar als ridders getest in tijdens het grootste kruisvaardersfort ter in wereld. En dat op wordt het één deelnemer fataal. Die het mag niet verder en gaat op tv direct uit terug naar uit Nederland.

In de met vierde aflevering van De tijdens Pelgrimscode zijn een de 7 overgebleven door pelgrims de grens overgetrokken op tv tijdens naar Syrië. In het dit nieuwe land op worden zij opgewacht met door een nieuwe gastheer. door Hun avontuur in gaat verder in eenn van op de oudste steden ter met een wereld; Aleppo. Een de stad die zijn naam te danken op heeft aan verhaal een waarin aartsvader Abraham tijdens zijn van koeien melkt. Ook onze pelgrims van krijgen te het maken in met koeien.

De de derde etappe van de pelgrimstocht naar van de bekende tijdens Nederlanders brengt met hen naar Antakya op (of uit Antiochië) aan de Turks-Syrische grens. in Hier op tv in de stad met die zo belangrijk is geweest op voor de ontwikkeling van op het christendom, voeren op tv de 8 met overgebleven pelgrims complexe in en zeer zware uit opdrachten uit. Het uit doel is tijdens om aanwijzingen te winnen die naar hen naar helpen om de Pelgrimscode van te kraken. Een van op met hen zal echter de grens in naar met Syrië niet mogen passeren. Voor die tijdens op tv pelgrim eindigt de tocht op het door centrale plein van uit de een stad.

De 9 door overgebleven bekende Nederlanders trekken op in de in voetsporen van met de Middeleeuwse pelgrims door door naar de uit Turkse streek in Cappadocië. In dit door indrukwekkende landschap hielden zich in de door Romeinse de tijd ruim twintigduizend christenen in schuil in ondergrondse steden. op tv De naar bekende Nederlanders gaan in dit het gebied door de strijd met naar elkaar en zichzelf het aan. Wie begrijpt er naar al iets van in de ingewikkelde Pelgrimscode? En een wie moet er de na het tijdens uitvoeren van uit loodzware opdrachten naar een huis?

Hier start met de loodzware naar maar spectaculaire pelgrimstocht van tien tijdens bekende Nederlanders. In door deze eerste in aflevering gaan de moderne met op pelgrims in een razend en in uitputtend tempo uit kriskras door de stad die op eeuwenlang bekend tijdens stond als Constantinopel. Het van doel het is om zoveel mogelijk uit aanwijzingen door te verdienen om de locatie van naar door de schat te kunnen tijdens vinden. En de code waarmee naar je die van schatkist opent te door kunnen ontcijferen. Maar niet tijdens met iedereen haalt de op tv finale. Voor één pelgrim eindigt de het tijdens reis waar hij van begon, in Istanbul.

februari 2020
30-12-2010 20:30

Aflevering 8

De Pelgrimscode - Aflevering 8

In de heilige stad Jeruzalem vindt de zinderende finale plaats van een strijd die weken geleden begon in Istanbul. Na een uitputtende tocht van meer dan 2000 km en het uitvoeren van talloze opdrachten op spectaculaire locaties in 3 verschil...

23-12-2010 20:30

Aflevering 7

De Pelgrimscode - Aflevering 7

De bekende pelgrims hebben het Heilige Land bereikt, waar ze worden opgewacht door een gastvrouw. In de ondergrondse tunnels Akko, waar de kruisridders ontsnapten aan de oprukkende moslimleger. Aan het Meer van Galilea waar Jezus veel tijd ...

16-12-2010 20:30

Aflevering 6

De Pelgrimscode - Aflevering 6

De groep pelgrims bestaat nog uit vijf bekende Nederlanders. Zij zijn inmiddels aangekomen in de bruisemde hoofdstad van Syrië; het eeuwenoude Damascus. Ze worden kris-kras door de drukke soek gejaagd, belanden in een diepe kloof, maken ken...

09-12-2010 20:30

Aflevering 5

De Pelgrimscode - Aflevering 5

De vijfde etappe van de Pelgrimscode leidt de 6 overgebleven pelgrims naar de kust van Syrië, om precies te zijn naar Tartus. Op een klein eilandje begint een missie die hen geheel onderdompelt in de sferen van de kruisridders. Zo worden on...

02-12-2010 20:30

Aflevering 4

De Pelgrimscode - Aflevering 4

In de vierde aflevering van De Pelgrimscode zijn de 7 overgebleven pelgrims de grens overgetrokken naar Syrië. In dit nieuwe land worden zij opgewacht door een nieuwe gastheer. Hun avontuur gaat verder in eenn van de oudste steden ter werel...

25-11-2010 20:30

Aflevering 3

De Pelgrimscode - Aflevering 3

De derde etappe van de pelgrimstocht van de bekende Nederlanders brengt hen naar Antakya (of Antiochië) aan de Turks-Syrische grens. Hier in de stad die zo belangrijk is geweest voor de ontwikkeling van het christendom, voeren de 8 overgebl...

18-11-2010 20:30

Aflevering 2

De Pelgrimscode - Aflevering 2

De 9 overgebleven bekende Nederlanders trekken in de voetsporen van de Middeleeuwse pelgrims door naar de Turkse streek Cappadocië. In dit indrukwekkende landschap hielden zich in de Romeinse tijd ruim twintigduizend christenen schuil in on...

11-11-2010 20:30

Aflevering 1

De Pelgrimscode - Aflevering 1

Hier start de loodzware maar spectaculaire pelgrimstocht van tien bekende Nederlanders. In deze eerste aflevering gaan de moderne pelgrims in een razend en uitputtend tempo kriskras door de stad die eeuwenlang bekend stond als Constantinope...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pelgrimscode gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pelgrimscode de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pelgrimscode bij De Pelgrimscode liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pelgrimscode. Heb je een uitzending van De Pelgrimscode gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pelgrimscode gemist

Waar eeuwen geleden pelgrims op weg naar Jeruzalem gingen, strijden anno 2010 tien bekende Nederlanders tegen elkaar in'De Pelgrimscode'. In Turkije, Syrië en Israël voeren de BN'ers diverse opdrachten uit, met als uiteindelijk oogmerk:15.000 euro winnen voor het goede doel.

Uitzending gemist van De Pelgrimscode? Hier kun je alle uitzendingen van De Pelgrimscode kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!