Programma gemist?

20:25,Spelprogramma Finale. Jeruzalem op is een het decor van de finale door in van De Pelgrimscode 2013. Wie mag het zich de winnaar het van op tv De Pelgrimscode 2013 de noemen en het geldbedrag schenken naar aan zijn of het haar goede de doel?

20:30,Avontuurlijk spelprogramma Vier op tv pelgrims op tv bereiken per schip van de kust tijdens van het Heilige Land en komen het aan met land bij in de ruïnes van het eeuwenoude Ceasarea. de Hier met speelt zich van de keiharde halve finale in af.

Avontuurlijk op spelprogramma Bij de in spectaculaire watervallen tijdens die het begin op tv vormen van de Blauwe Nijl met en het het Tana Meer vindt de eerste de naar echte ontknoping plaats in van De Pelgrimscode tijdens 2013.

Avontuurlijk spelprogramma op tv In de de Middeleeuwen was Gonder uit de hoofdstad van op tv het Ethiopische rijk. een De indrukwekkende 'Portugese' kastelen van met koning Fasilides op tv vormen de arena op tv voor de strijd de tussen zes overgebleven van pelgrims.

Avontuurlijk door spelprogramma Bert slaagt erin zijn naar verbond met op tv Leo op tv uit te breiden van met Kim en Aukje en door zo is 'de het Familie' geboren. Marian Mudder in voelt van de dreiging van zo'n in blok, maar heeft op tv een van sterke troef: ze bezit de naar meeste tijdens goudstaven.

Avontuurlijk op spelprogramma Een loodzware tocht tijdens naar naar een rotskerk hoog uit in het Geraltagebergte brengt met Bert Kuizenga in nauwe schoentjes, naar maar hij de begint de strategische een mogelijkheden van de een vrijstelling in te zien de in en hij sluit een op alliantie met tijdens Leo.

Avontuurlijk met spelprogramma De negen overgebleven bekende tijdens pelgrims uit trekken door naar het het noorden op van Ethiopië naar Aksum. Voor één tijdens pelgrim betekent de een kennismaking met door de rijke een gescheidenis van Aksum het einde van van de tijdens reis.

Avontuurlijk de spelprogramma Avontuurlijk spelprogramma waarin de tien bekende Nederlanders in in de voetsporen van treden van van de Bijbelse Koningin een van Sheba. Ze maken een de pelgrimstocht in van Ethiopië met naar Jeruzalem.

Tien het bekende Nederlanders de gaan tijdens een op spectaculaire tocht door het met Midden-Oosten de strijd met met elkaar een aan om de pelgrimschat ter waarde naar van ?15.000 te met van bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor de in het goede doel door van de winnaar. De de zoektocht voert van de BN'ers door woestijnen, uit middeleeuwse forten, ondergrondse uit steden, eeuwenoude pelgrimsoorden en met over drukke op bazaars. Dat het vinden het van de schat een niet gemakkelijk is, blijkt de uit de met zware ontberingen, moeilijke naar opdrachten en hitte door waar op tv ze mee te maken krijgen. De een Pelgrimscode nadert de in ontknoping. door De vier op overgebleven pelgrims gaan in de indrukwekkende tijdens citadel door Masada de strijd door aan om de finaletickets. En op tv dat zijn een er tijdens maar twee. Twee met pelgrims zullen het strijdtoneel dus moeten naar verlaten. En ook een de de zevende en laatste plaats in met Jeruzalem, waar aanwijzingen de liggen om de door Pelgrimscode uit te kraken, tijdens wordt bekend gemaakt. Wie worden op tv de finalisten? tijdens En wie zal een de nodige informatie in weten te vergaren door om de overwinning te tijdens behalen?

Tien het bekende Nederlanders gaan tijdens het een spectaculaire tocht door op tv het Midden-Oosten tijdens de strijd met naar elkaar aan om de het pelgrimschat ter waarde in van van ?15.000 te bemachtigen. op tv Dit bedrag is een bestemd voor het goede met doel van met de winnaar. De op zoektocht voert de tijdens BN'ers door met woestijnen, middeleeuwse forten, ondergrondse in steden, eeuwenoude pelgrimsoorden uit en over in drukke bazaars. Dat het vinden door van de schat een niet gemakkelijk is, met blijkt uit een de zware ontberingen, moeilijke met opdrachten en hitte de waar ze uit mee te met maken krijgen. De Pelgrimscode nadert de een ontknoping. De vier tijdens overgebleven door pelgrims gaan in de de indrukwekkende citadel Masada van de strijd een aan om de finaletickets. het En dat naar zijn er maar twee. Twee door pelgrims zullen het in het strijdtoneel dus moeten met verlaten. En ook de met zevende en de laatste plaats in Jeruzalem waar een aanwijzingen tijdens liggen om de Pelgrimscode van te kraken door wordt bekend gemaakt. Wie worden op tv de finalisten? En wie uit zal de van nodige informatie met weten te vergaren op om de op overwinning te behalen?

Tien bekende Nederlanders naar gaan tijdens een het spectaculaire tocht door het het Midden-Oosten de op strijd met elkaar uit aan om de in pelgrimschat ter tijdens waarde van ?15.000 te een bemachtigen. Dit naar bedrag is bestemd op voor door het goede doel met van de winnaar. De zoektocht de voert de door BN'ers door van woestijnen, middeleeuwse forten, ondergrondse steden, van eeuwenoude pelgrimsoorden en door over drukke door bazaars. Dat het vinden van door op de schat niet op tv gemakkelijk is, blijkt uit de zware op tijdens ontberingen, moeilijke opdrachten en hitte waar op ze mee door te maken krijgen. De op vijf overgebleven uit pelgrims steken de van grens over door naar Israël. Net zoals naar de Israëlieten ten in tijde naar van Mozes, zullen ze eerst Jericho met naar veroveren. Maar in het Omega-team de lopen de spanningen in zo hoog op dat een van één van de pelgrims wil opgeven. op tv Brengt een door nacht van in de kibboets op tv weer rust in door de groep? Of is de eindstrijd op tv van al in volle van hevigheid losgebarsten? Een plek in de een halve op tv finale, dat is de inzet door in van een wilde door achtervolging die wordt uit ingezet aan de van beroemde Geboortekerk in op tv Bethlehem.

Tien een bekende Nederlanders gaan tijdens tijdens een spectaculaire door tocht door het Midden-Oosten de door op strijd met elkaar tijdens aan om de pelgrimschat een ter waarde op tv van ?15.000 te met bemachtigen. Dit bedrag is bestemd met voor uit het goede doel van met de winnaar. op tv De zoektocht voert de BN'ers door tijdens woestijnen, middeleeuwse een forten, de ondergrondse steden, eeuwenoude pelgrimsoorden met en over tijdens drukke bazaars. Dat het uit vinden van de van schat niet gemakkelijk is, blijkt op tv uit de de zware ontberingen, moeilijke opdrachten een en hitte in waar ze uit mee te maken krijgen. naar Er zijn de nog zeven bekende tijdens pelgrims over. In naar een oude stoomtrein reizen in ze naar Amman, de tijdens de hoofdstad van het Hasjemietische in Koninkrijk Jordanië. In door deze drukke op tv metropool zal hun communicatievaardigheid stevig op uit de proef worden de gesteld. tijdens Hoe breng je een tijdens boodschap de over als je met kilometers van elkaar verwijderd bent? naar Hoe maak in je je verstaanbaar op tv in een stad waar iedereen op door Arabisch spreekt? Hoe vind op je een christelijke locatie in van in een islamitische stad? Zeven door kwamen er de stad in de en maar zes een van van hen trekken verder. de Wie blijft achter en moet in direct terug naar een met huis?

Tien tijdens bekende Nederlanders gaan tijdens op tv een een spectaculaire tocht door op tv het Midden-Oosten de tijdens strijd met elkaar aan om de met pelgrimschat ter de waarde in van ?15.000 te bemachtigen. het Dit bedrag is bestemd voor door in het goede doel naar van de winnaar. uit De zoektocht voert op tv de BN'ers door woestijnen, middeleeuwse forten, tijdens ondergrondse steden, uit eeuwenoude pelgrimsoorden in en over uit drukke bazaars. Dat het vinden van in de schat door niet door gemakkelijk is, blijkt uit op de zware ontberingen, moeilijke van opdrachten en op tv hitte waar ze mee te naar maken de krijgen. De acht overgebleven pelgrims het trekken van Egypte op een door naar Jordanië. een In de adembenemende maar kurk- en naar kurkdroge Wadi naar Rum op woestijn gaan de bekende Nederlanders het op zoek naar water, op tv door maken ze kennis met de mysterieuze naar cultuur van de tijdens een bedoeïnen en moeten ze hun weg met zien met te vinden in de prachtige, door het eeuwenoude stad Petra. Voor het een van hen van zal dat de de laatste halte zijn van met deze indrukwekkende een tocht.

Tien bekende in Nederlanders het gaan tijdens een spectaculaire uit tocht door het Midden-Oosten een de strijd het met elkaar aan om de tijdens pelgrimschat uit ter waarde van ?15.000 te door bemachtigen. Dit naar bedrag op tv is bestemd voor het goede met doel van de op winnaar. De zoektocht voert op uit de BN'ers door woestijnen, middeleeuwse forten, uit ondergrondse steden, eeuwenoude op tv pelgrimsoorden en de over drukke bazaars. Dat met het van vinden van van de schat niet door gemakkelijk is, blijkt uit uit de zware op tv ontberingen, moeilijke opdrachten en op hitte waar ze mee uit te een maken krijgen. De negen overgebleven bekende in het pelgrims maken van met dichtbij kennis met op tv het verhaal van Mozes. Ook het zij moeten in de de Egyptische Sinaï-woestijn met de van berg Horeb beklimmen, op in de weer met met de Tien Geboden van en de de Rode Zee in bij een zinderende tijdens hitte. op tv Zijn ze in staat om door bij temperaturen boven de van de 40 graden door de top van de berg te in bereiken op om hun opdracht uit met te voeren? Wat door ligt er in de de een Rode Zee op hen te wachten? van En het voor wie eindigt uit de loodzware maar indrukwekkende tocht door in door Egypte?

Tien naar bekende Nederlanders gaan tijdens een in spectaculaire tocht de door het Midden-Oosten de uit met strijd met elkaar de aan om de pelgrimschat ter uit waarde van in ?15.000 te bemachtigen. van Dit bedrag van is bestemd voor het goede doel de met van de winnaar. De zoektocht voert naar van de BN'ers door naar woestijnen, middeleeuwse forten, ondergrondse steden, op eeuwenoude pelgrimsoorden en op tv over naar drukke bazaars. Dat het vinden het van de een schat niet een gemakkelijk is, blijkt door uit de zware ontberingen, moeilijke opdrachten op tv en op tv hitte waar ze op tv mee te op tv maken krijgen. Tien bekende een Nederlanders arriveren in op tv het zuiden van door Egypte aan op tv de oevers van de de Nijl. Het lijkt erop in alsof ze door eerst even mogen bijkomen naar in met een luxueus hotel. in Maar niks is minder waar. Al tijdens snel blijkt uit dat ze de woestijn met in uit moeten, en met dat bij 50 graden het Celcius. De tocht waarbij het ze uit in de voetsporen de van Mozes zullen door treden, is begonnen. Slechts twee in van hen de zullen de eindbestemming, Jeruzalem, van bereiken. Voor een op tv van hen zal in de reis eindigen in waar hij van begon, aan de in oevers van de de Nijl.

september 2020
09-05-2013 20:25

Do 9 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 9 mei 2013

20:25,Spelprogramma Finale. Jeruzalem is het decor van de finale van De Pelgrimscode 2013. Wie mag zich de winnaar van De Pelgrimscode 2013 noemen en het geldbedrag schenken aan zijn of haar goede doel?

02-05-2013 20:30

Do 2 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 2 mei 2013

20:30,Avontuurlijk spelprogramma Vier pelgrims bereiken per schip de kust van het Heilige Land en komen aan land bij de ruïnes van het eeuwenoude Ceasarea. Hier speelt zich de keiharde halve finale af.

25-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 25 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 25 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bij de spectaculaire watervallen die het begin vormen van de Blauwe Nijl en het Tana Meer vindt de eerste echte ontknoping plaats van De Pelgrimscode 2013.

18-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 18 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 18 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma In de Middeleeuwen was Gonder de hoofdstad van het Ethiopische rijk. De indrukwekkende 'Portugese' kastelen van koning Fasilides vormen de arena voor de strijd tussen zes overgebleven pelgrims.

11-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 11 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 11 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bert slaagt erin zijn verbond met Leo uit te breiden met Kim en Aukje en zo is 'de Familie' geboren. Marian Mudder voelt de dreiging van zo'n blok, maar heeft een sterke troef: ze bezit de meeste go...

04-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 4 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 4 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Een loodzware tocht naar een rotskerk hoog in het Geraltagebergte brengt Bert Kuizenga in nauwe schoentjes, maar hij begint de strategische mogelijkheden van de vrijstelling in te zien en hij sluit een alliantie m...

21-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 21 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 21 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma De negen overgebleven bekende pelgrims trekken door naar het noorden van Ethiopië naar Aksum. Voor één pelgrim betekent de kennismaking met de rijke gescheidenis van Aksum het einde van de reis.

14-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 14 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 14 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma Avontuurlijk spelprogramma waarin tien bekende Nederlanders in de voetsporen treden van de Bijbelse Koningin van Sheba. Ze maken een pelgrimstocht van Ethiopië naar Jeruzalem.

29-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

22-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 7

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 7

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

15-12-2011 21:25

Seizoen 2 - Aflevering 6

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 6

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

01-12-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 4

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 4

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

24-11-2011 21:55

Seizoen 2 - Aflevering 3

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 3

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

17-11-2011 22:05

Seizoen 2 - Aflevering 2

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 2

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

10-11-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 1

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 1

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pelgrimscode gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pelgrimscode de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pelgrimscode bij De Pelgrimscode liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pelgrimscode. Heb je een uitzending van De Pelgrimscode gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pelgrimscode gemist

Waar eeuwen geleden pelgrims op weg naar Jeruzalem gingen, strijden anno 2010 tien bekende Nederlanders tegen elkaar in'De Pelgrimscode'. In Turkije, Syrië en Israël voeren de BN'ers diverse opdrachten uit, met als uiteindelijk oogmerk:15.000 euro winnen voor het goede doel.

Uitzending gemist van De Pelgrimscode? Hier kun je alle uitzendingen van De Pelgrimscode kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!