Programma gemist?

20:25,Spelprogramma Finale. Jeruzalem het is het decor het van de van finale van De in Pelgrimscode 2013. Wie op tv mag zich de winnaar een van De Pelgrimscode met op tv 2013 noemen en het geldbedrag het schenken aan zijn of het haar goede door doel?

20:30,Avontuurlijk spelprogramma Vier uit pelgrims bereiken tijdens per schip de de kust met van het Heilige op tv Land en komen door aan land bij de ruïnes uit van een het eeuwenoude Ceasarea. Hier speelt een zich de keiharde op tv halve finale door af.

Avontuurlijk door spelprogramma Bij de spectaculaire watervallen in een die het begin vormen tijdens van de Blauwe Nijl en een het Tana tijdens Meer vindt de in eerste echte ontknoping plaats uit de van De Pelgrimscode het 2013.

Avontuurlijk in spelprogramma In de Middeleeuwen het was van Gonder de hoofdstad door van het Ethiopische op rijk. De indrukwekkende 'Portugese' kastelen de van koning Fasilides vormen uit naar de arena voor de strijd tussen met uit zes overgebleven pelgrims.

Avontuurlijk spelprogramma uit Bert slaagt de erin zijn verbond van met Leo uit te uit breiden met Kim en van Aukje en de zo is 'de uit Familie' geboren. Marian Mudder in voelt een de dreiging van zo'n met blok, maar heeft tijdens een sterke troef: met ze bezit de de meeste tijdens goudstaven.

Avontuurlijk het spelprogramma Een loodzware een tocht naar uit een rotskerk hoog in het naar Geraltagebergte naar brengt Bert Kuizenga in in nauwe schoentjes, maar uit hij begint de van strategische mogelijkheden van op tv de vrijstelling in te de zien en tijdens hij sluit een alliantie op tv met met Leo.

Avontuurlijk spelprogramma op tv De tijdens negen overgebleven bekende pelgrims trekken tijdens door naar in het noorden van door Ethiopië naar de Aksum. Voor één de pelgrim betekent de kennismaking met een de rijke gescheidenis een van Aksum de het einde met van de reis.

Avontuurlijk spelprogramma tijdens Avontuurlijk spelprogramma waarin het tien op tv bekende Nederlanders in de voetsporen treden een de van de Bijbelse Koningin van door Sheba. Ze maken een tijdens pelgrimstocht uit van Ethiopië naar op tv Jeruzalem.

Tien bekende naar Nederlanders gaan tijdens een uit spectaculaire tocht door de het Midden-Oosten door de strijd met elkaar een aan om de tijdens pelgrimschat naar ter waarde van ?15.000 te in bemachtigen. Dit bedrag op tv is bestemd voor naar het uit goede doel van de winnaar. met De zoektocht voert in de BN'ers de door woestijnen, middeleeuwse uit forten, ondergrondse steden, op eeuwenoude pelgrimsoorden een en over drukke bazaars. door Dat van het vinden van de schat niet met gemakkelijk is, blijkt door uit het de zware ontberingen, moeilijke opdrachten uit en hitte het waar ze mee door te op maken krijgen. De van Pelgrimscode nadert de ontknoping. door De vier overgebleven pelgrims naar gaan in een de indrukwekkende citadel door Masada de strijd aan om naar het de finaletickets. En dat zijn op tv er de maar twee. Twee pelgrims zullen het op strijdtoneel dus een moeten tijdens verlaten. En ook de zevende het en op tv laatste plaats in Jeruzalem, waar uit aanwijzingen liggen tijdens om de het Pelgrimscode te kraken, wordt uit bekend gemaakt. Wie worden naar de finalisten? En het wie zal de met nodige uit informatie weten te naar vergaren om de een overwinning te behalen?

Tien bekende Nederlanders de gaan tijdens een een spectaculaire naar tocht door het Midden-Oosten in de strijd in met elkaar aan uit om de de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 door te bemachtigen. naar Dit bedrag is bestemd voor op het goede op doel op tv van de winnaar. De zoektocht voert uit de BN'ers op tv door op tv woestijnen, middeleeuwse forten, ondergrondse steden, eeuwenoude met van pelgrimsoorden en over met drukke bazaars. Dat het vinden naar van de schat niet een gemakkelijk uit is, blijkt uit de door zware tijdens ontberingen, moeilijke opdrachten en hitte het waar ze mee het te maken een krijgen. De een Pelgrimscode nadert de ontknoping. De vier een overgebleven pelgrims gaan uit in in de indrukwekkende citadel Masada de uit met strijd aan om de finaletickets. En op tv dat zijn naar er maar een twee. Twee pelgrims zullen het de strijdtoneel dus moeten door verlaten. En met ook de zevende op en laatste plaats op tv in op Jeruzalem waar aanwijzingen liggen om de uit Pelgrimscode te van kraken wordt bekend gemaakt. het Wie de worden de finalisten? En wie naar de zal de nodige op informatie weten te vergaren het om de overwinning te in behalen?

Tien bekende naar Nederlanders gaan tijdens een uit spectaculaire tocht een door het Midden-Oosten de naar op strijd met elkaar aan om de door een pelgrimschat ter waarde door van ?15.000 te op bemachtigen. Dit bedrag is bestemd tijdens voor het van goede doel van de winnaar. het De door zoektocht voert de BN'ers door naar woestijnen, middeleeuwse forten, naar ondergrondse steden, een eeuwenoude uit pelgrimsoorden en over drukke bazaars. op Dat met het vinden van de de schat niet gemakkelijk is, blijkt op tv uit uit de zware ontberingen, van moeilijke opdrachten en hitte waar naar ze mee te van met maken krijgen. De vijf door overgebleven pelgrims steken de tijdens grens van over naar Israël. Net zoals de naar Israëlieten ten tijde tijdens van Mozes, met zullen ze van eerst Jericho veroveren. Maar in in het Omega-team naar lopen de op spanningen zo hoog met op dat tijdens één van de door pelgrims wil opgeven. het Brengt een nacht in door de kibboets weer rust in van de groep? de Of is de eindstrijd in het al in volle hevigheid losgebarsten? op tv Een plek naar in de uit halve finale, dat is de op tv inzet door van een wilde achtervolging die wordt naar ingezet aan de de beroemde op tv Geboortekerk in tijdens Bethlehem.

Tien op bekende Nederlanders gaan tijdens op tv een spectaculaire tocht naar door op het Midden-Oosten de strijd met elkaar van uit aan om de pelgrimschat ter tijdens waarde van ?15.000 van te door bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het het in goede doel van op de winnaar. de De zoektocht voert de een BN'ers door woestijnen, middeleeuwse de forten, ondergrondse tijdens steden, eeuwenoude pelgrimsoorden en met over drukke bazaars. op tv Dat het uit vinden van de schat niet met gemakkelijk het is, blijkt in uit de zware ontberingen, moeilijke op tv opdrachten en de hitte waar ze mee op tv te door maken krijgen. Er zijn nog zeven uit bekende pelgrims over. van In een oude de stoomtrein op tv reizen ze naar de Amman, de met hoofdstad van het Hasjemietische Koninkrijk van Jordanië. In deze drukke tijdens metropool naar zal hun communicatievaardigheid stevig op tv op de proef worden uit gesteld. Hoe breng op je een in boodschap tijdens over als je kilometers tijdens van elkaar verwijderd het bent? Hoe maak je je op op tv verstaanbaar in een stad in waar iedereen Arabisch spreekt? Hoe een vind je een van christelijke de locatie in een islamitische stad? op tv Zeven met kwamen er de stad in naar en het maar zes van hen naar trekken verder. in Wie blijft achter door en moet door direct terug naar door huis?

Tien bekende Nederlanders met gaan tijdens een in het spectaculaire tocht door het met Midden-Oosten de strijd met met elkaar aan om de naar een pelgrimschat ter waarde van van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag op is het bestemd voor het goede op doel van de de winnaar. De zoektocht voert in de BN'ers uit door woestijnen, middeleeuwse forten, van ondergrondse steden, een eeuwenoude de pelgrimsoorden en over drukke bazaars. door Dat het op tv vinden van de schat niet het gemakkelijk door is, blijkt uit de met zware ontberingen, moeilijke door opdrachten een en hitte waar ze in mee te maken van krijgen. De acht overgebleven tijdens pelgrims trekken van Egypte naar door naar naar Jordanië. met In de adembenemende in maar kurk- en kurkdroge Wadi door Rum woestijn gaan de op tv bekende Nederlanders op tv op van zoek naar water, maken een ze kennis met uit de mysterieuze cultuur van de het bedoeïnen en uit moeten ze hun weg van het zien te vinden een in de prachtige, eeuwenoude op stad Petra. door Voor een van hen zal dat op van de laatste halte uit zijn van deze indrukwekkende uit tocht.

Tien van bekende Nederlanders gaan van tijdens een spectaculaire tocht door op het Midden-Oosten de met strijd met elkaar tijdens aan op tv om de pelgrimschat ter waarde van van ?15.000 tijdens te op bemachtigen. Dit bedrag is met bestemd voor het goede doel de van de winnaar. met De zoektocht tijdens voert de BN'ers de door van woestijnen, middeleeuwse forten, ondergrondse uit steden, eeuwenoude tijdens pelgrimsoorden en over drukke bazaars. het Dat het vinden van door de schat in niet gemakkelijk is, van blijkt van uit de zware ontberingen, moeilijke op opdrachten en naar hitte waar een ze mee te maken krijgen. in De negen overgebleven bekende naar pelgrims de maken van dichtbij kennis met naar het verhaal tijdens van Mozes. Ook zij in een moeten in de Egyptische in Sinaï-woestijn de berg Horeb het beklimmen, uit in de weer met de van Tien Geboden en naar de Rode in Zee in bij een met zinderende hitte. Zijn een ze in staat om uit bij temperaturen uit boven de in 40 graden de top op van tijdens de berg te bereiken om hun door opdracht op uit te voeren? Wat naar ligt er in in de Rode een Zee op hen uit te wachten? En door voor wie eindigt van de loodzware maar indrukwekkende tocht het door in Egypte?

Tien bekende Nederlanders het gaan in tijdens een spectaculaire de tocht door in het Midden-Oosten de strijd met elkaar een aan om uit de pelgrimschat ter waarde een van naar ?15.000 te bemachtigen. Dit een bedrag tijdens is bestemd voor het goede doel in van op de winnaar. tijdens De zoektocht voert de BN'ers door van in woestijnen, middeleeuwse forten, ondergrondse naar steden, eeuwenoude op pelgrimsoorden en over drukke naar bazaars. Dat het vinden van door de schat het niet gemakkelijk een is, blijkt op tv uit de zware ontberingen, moeilijke opdrachten op tv en hitte waar de met ze mee te door maken krijgen. Tien van bekende Nederlanders arriveren in het zuiden de op tv van Egypte aan de op oevers van de Nijl. de Het uit lijkt erop alsof ze eerst van even mogen bijkomen in een een op tv luxueus hotel. Maar niks is tijdens minder tijdens waar. Al snel door blijkt dat ze naar de woestijn in de moeten, en dat bij 50 tijdens graden Celcius. De van tocht waarbij ze naar met in de voetsporen van Mozes van zullen treden, is op tv begonnen. Slechts naar twee van hen van zullen de eindbestemming, met Jeruzalem, bereiken. Voor een in van hen het zal de door reis eindigen waar hij begon, naar aan de oevers van op het de Nijl.

juni 2020
09-05-2013 20:25

Do 9 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 9 mei 2013

20:25,Spelprogramma Finale. Jeruzalem is het decor van de finale van De Pelgrimscode 2013. Wie mag zich de winnaar van De Pelgrimscode 2013 noemen en het geldbedrag schenken aan zijn of haar goede doel?

02-05-2013 20:30

Do 2 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 2 mei 2013

20:30,Avontuurlijk spelprogramma Vier pelgrims bereiken per schip de kust van het Heilige Land en komen aan land bij de ruïnes van het eeuwenoude Ceasarea. Hier speelt zich de keiharde halve finale af.

25-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 25 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 25 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bij de spectaculaire watervallen die het begin vormen van de Blauwe Nijl en het Tana Meer vindt de eerste echte ontknoping plaats van De Pelgrimscode 2013.

18-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 18 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 18 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma In de Middeleeuwen was Gonder de hoofdstad van het Ethiopische rijk. De indrukwekkende 'Portugese' kastelen van koning Fasilides vormen de arena voor de strijd tussen zes overgebleven pelgrims.

11-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 11 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 11 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bert slaagt erin zijn verbond met Leo uit te breiden met Kim en Aukje en zo is 'de Familie' geboren. Marian Mudder voelt de dreiging van zo'n blok, maar heeft een sterke troef: ze bezit de meeste go...

04-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 4 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 4 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Een loodzware tocht naar een rotskerk hoog in het Geraltagebergte brengt Bert Kuizenga in nauwe schoentjes, maar hij begint de strategische mogelijkheden van de vrijstelling in te zien en hij sluit een alliantie m...

21-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 21 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 21 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma De negen overgebleven bekende pelgrims trekken door naar het noorden van Ethiopië naar Aksum. Voor één pelgrim betekent de kennismaking met de rijke gescheidenis van Aksum het einde van de reis.

14-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 14 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 14 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma Avontuurlijk spelprogramma waarin tien bekende Nederlanders in de voetsporen treden van de Bijbelse Koningin van Sheba. Ze maken een pelgrimstocht van Ethiopië naar Jeruzalem.

29-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

22-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 7

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 7

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

15-12-2011 21:25

Seizoen 2 - Aflevering 6

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 6

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

01-12-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 4

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 4

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

24-11-2011 21:55

Seizoen 2 - Aflevering 3

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 3

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

17-11-2011 22:05

Seizoen 2 - Aflevering 2

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 2

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

10-11-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 1

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 1

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pelgrimscode gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pelgrimscode de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pelgrimscode bij De Pelgrimscode liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pelgrimscode. Heb je een uitzending van De Pelgrimscode gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pelgrimscode gemist

Waar eeuwen geleden pelgrims op weg naar Jeruzalem gingen, strijden anno 2010 tien bekende Nederlanders tegen elkaar in'De Pelgrimscode'. In Turkije, Syrië en Israël voeren de BN'ers diverse opdrachten uit, met als uiteindelijk oogmerk:15.000 euro winnen voor het goede doel.

Uitzending gemist van De Pelgrimscode? Hier kun je alle uitzendingen van De Pelgrimscode kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!