Programma gemist?

20:25,Spelprogramma tijdens Finale. Jeruzalem is op tv het decor tijdens van de finale op tv van De Pelgrimscode 2013. Wie het mag op zich de winnaar van De de Pelgrimscode 2013 een noemen en het naar geldbedrag schenken aan zijn of met haar van goede doel?

20:30,Avontuurlijk in spelprogramma Vier pelgrims bereiken naar per schip de het kust van het Heilige uit Land en komen van aan land bij een de op tv ruïnes van het eeuwenoude Ceasarea. naar Hier speelt zich van de met keiharde halve finale de af.

Avontuurlijk naar spelprogramma Bij de van spectaculaire watervallen die op tv het begin met vormen van de Blauwe Nijl en de naar het Tana Meer tijdens vindt de eerste echte met ontknoping plaats van De Pelgrimscode op op 2013.

Avontuurlijk een spelprogramma In de Middeleeuwen in was Gonder de hoofdstad uit met van het Ethiopische naar rijk. De indrukwekkende 'Portugese' kastelen tijdens van koning Fasilides op tv vormen de arena voor de de op tv strijd tussen met zes overgebleven pelgrims.

Avontuurlijk spelprogramma een Bert slaagt erin op zijn verbond met Leo naar uit in te breiden een met Kim en een Aukje en zo is naar 'de Familie' geboren. de Marian Mudder voelt de dreiging met van zo'n naar blok, op tv maar heeft een tijdens sterke troef: ze bezit de de meeste van goudstaven.

Avontuurlijk spelprogramma op tv Een loodzware tocht naar het een rotskerk tijdens hoog in het Geraltagebergte met brengt het Bert Kuizenga met in nauwe schoentjes, met maar hij begint door de strategische mogelijkheden van de op vrijstelling in te op zien van en hij sluit een alliantie met op tv op Leo.

Avontuurlijk spelprogramma De op tv negen overgebleven in bekende pelgrims trekken naar door naar het noorden naar van Ethiopië naar tijdens Aksum. Voor naar één pelgrim betekent tijdens de kennismaking met de het rijke gescheidenis de van door Aksum het einde van met de reis.

Avontuurlijk een spelprogramma Avontuurlijk spelprogramma waarin tien de bekende Nederlanders in in de voetsporen een treden van naar de Bijbelse Koningin van Sheba. de Ze maken een een pelgrimstocht van van Ethiopië op naar Jeruzalem.

Tien uit bekende Nederlanders gaan in tijdens een spectaculaire tocht door op tv het Midden-Oosten op tv de strijd met op elkaar het aan om de pelgrimschat ter waarde van van op tv ?15.000 te bemachtigen. Dit uit bedrag is bestemd op voor van het goede doel van de winnaar. met het De zoektocht voert de BN'ers door op woestijnen, middeleeuwse tijdens forten, door ondergrondse steden, eeuwenoude door pelgrimsoorden en over drukke een bazaars. Dat het vinden op tv van de schat niet met van gemakkelijk is, blijkt uit de van zware ontberingen, van moeilijke opdrachten en hitte waar naar van ze mee te maken krijgen. De uit Pelgrimscode nadert de de ontknoping. De vier op tv overgebleven tijdens pelgrims gaan in de naar indrukwekkende citadel Masada tijdens de strijd aan uit om de in finaletickets. En dat zijn er op tv maar twee. Twee op een pelgrims zullen het strijdtoneel dus moeten op verlaten. En ook tijdens de zevende het en door laatste plaats in Jeruzalem, waar de aanwijzingen liggen het om de Pelgrimscode door te kraken, wordt bekend tijdens gemaakt. door Wie worden de finalisten? En door wie zal de nodige uit informatie tijdens weten te vergaren om de naar overwinning in te behalen?

Tien bekende Nederlanders naar een gaan tijdens een spectaculaire tijdens tocht door het Midden-Oosten het de strijd met op elkaar aan om uit de pelgrimschat ter waarde een van ?15.000 op te bemachtigen. Dit bedrag in op is bestemd voor het goede op doel van de winnaar. in tijdens De zoektocht voert de door BN'ers door woestijnen, in middeleeuwse forten, ondergrondse steden, eeuwenoude de pelgrimsoorden en over op drukke bazaars. met Dat van het vinden van van de schat niet gemakkelijk op tv is, blijkt uit de zware uit ontberingen, moeilijke opdrachten een en hitte op tv waar ze op tv mee te maken het krijgen. De op tv Pelgrimscode nadert de ontknoping. naar De vier uit overgebleven pelgrims gaan in de op indrukwekkende citadel uit Masada de strijd aan om door de finaletickets. En op tv dat zijn er tijdens maar twee. naar Twee pelgrims uit zullen het een strijdtoneel dus moeten verlaten. En ook de naar de zevende en door laatste plaats in een Jeruzalem waar aanwijzingen met liggen om de Pelgrimscode te kraken naar wordt bekend gemaakt. van Wie worden in de finalisten? En met wie zal van de nodige informatie een weten te vergaren op tv om de overwinning te uit behalen?

Tien de bekende Nederlanders van gaan tijdens een spectaculaire in tocht door het Midden-Oosten de op strijd een met elkaar aan om de in met pelgrimschat ter waarde van ?15.000 van te bemachtigen. de Dit bedrag is naar bestemd voor het door goede doel naar van de winnaar. in De zoektocht voert de BN'ers door een woestijnen, middeleeuwse forten, naar ondergrondse steden, door eeuwenoude in pelgrimsoorden en over drukke bazaars. Dat het het vinden de van de schat op tv niet gemakkelijk een is, blijkt uit de zware op ontberingen, moeilijke opdrachten op en hitte waar van ze in mee te maken krijgen. De tijdens naar vijf overgebleven pelgrims steken een de grens over naar Israël. op Net zoals door de Israëlieten ten een tijde van Mozes, op zullen ze van eerst Jericho veroveren. door Maar in het Omega-team lopen op tijdens de spanningen zo een hoog op dat een één van de pelgrims wil opgeven. naar het Brengt een nacht een in de kibboets weer de rust in op tv de groep? Of is de uit eindstrijd al in op tv volle hevigheid losgebarsten? Een een plek in in de halve finale, een dat door is de inzet van een wilde met achtervolging door die wordt ingezet uit aan de beroemde naar Geboortekerk in uit Bethlehem.

Tien bekende het Nederlanders gaan in tijdens een spectaculaire op tocht door het Midden-Oosten de het op strijd met elkaar aan in om de op tv pelgrimschat ter waarde van het ?15.000 te bemachtigen. Dit met bedrag is door bestemd voor het tijdens goede doel de van de winnaar. De zoektocht voert op de BN'ers tijdens door woestijnen, middeleeuwse forten, naar naar ondergrondse steden, eeuwenoude op tv pelgrimsoorden en over drukke van bazaars. Dat het vinden het van de schat niet de gemakkelijk is, uit blijkt uit de van zware ontberingen, moeilijke het opdrachten en een hitte waar ze mee naar te op maken krijgen. Er zijn door nog zeven bekende naar pelgrims over. In tijdens een oude het stoomtrein reizen ze in naar Amman, de hoofdstad van op het Hasjemietische de Koninkrijk Jordanië. In deze drukke tijdens een metropool zal hun communicatievaardigheid van stevig op de het proef worden gesteld. Hoe breng het de je een boodschap over als door je op kilometers van elkaar verwijderd bent? met Hoe maak je je op tv verstaanbaar tijdens in een stad op tv waar iedereen Arabisch door spreekt? Hoe vind door je een christelijke het locatie in een islamitische met stad? Zeven in kwamen er door de stad in uit en maar zes op tv van hen trekken op verder. Wie blijft achter de en moet van direct terug naar op huis?

Tien een bekende Nederlanders gaan tijdens een het spectaculaire tocht de door het Midden-Oosten de het de strijd met elkaar op aan om de pelgrimschat uit ter waarde van ?15.000 de te in bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor de het met goede doel van de op winnaar. De zoektocht voert met de BN'ers de door woestijnen, middeleeuwse forten, door ondergrondse van steden, eeuwenoude tijdens pelgrimsoorden en over drukke met bazaars. Dat naar het vinden van een de schat niet gemakkelijk is, blijkt het uit uit de zware ontberingen, moeilijke opdrachten op en hitte door waar ze mee door te maken krijgen. De op tv tijdens acht overgebleven pelgrims trekken naar van Egypte door naar Jordanië. naar In de van adembenemende uit maar kurk- en kurkdroge Wadi Rum een woestijn in gaan de bekende Nederlanders op op tv zoek naar op tv water, maken uit ze kennis met de mysterieuze in cultuur van met de bedoeïnen met en moeten een ze hun weg zien te in vinden in de de prachtige, eeuwenoude met stad Petra. met Voor een van hen zal dat het de naar laatste halte zijn van deze op tv indrukwekkende van tocht.

Tien bekende de Nederlanders gaan tijdens een door met spectaculaire tocht door het van Midden-Oosten de strijd van met elkaar tijdens aan om de pelgrimschat op ter waarde de van ?15.000 te bemachtigen. met Dit bedrag is het bestemd voor op tv het goede doel van de een winnaar. De van zoektocht voert uit de BN'ers door woestijnen, middeleeuwse uit forten, ondergrondse in steden, eeuwenoude door pelgrimsoorden en over drukke bazaars. een Dat het het vinden van de met schat niet de gemakkelijk is, blijkt uit de door zware ontberingen, moeilijke opdrachten in en hitte waar uit ze mee te met op maken krijgen. De negen overgebleven bekende tijdens pelgrims maken van uit dichtbij het kennis met het verhaal tijdens van Mozes. Ook zij het door moeten in de Egyptische Sinaï-woestijn tijdens de berg Horeb de beklimmen, in de weer op met de op tv Tien Geboden op en de Rode Zee naar in uit bij een zinderende hitte. Zijn tijdens ze in staat tijdens om bij temperaturen tijdens boven de de 40 graden de top op tv van de berg te op bereiken om in hun opdracht uit te door voeren? Wat ligt van er op in de Rode naar Zee op hen te wachten? naar En voor in wie eindigt de op loodzware maar het indrukwekkende tocht in door Egypte?

Tien bekende Nederlanders door gaan tijdens een van spectaculaire tocht door uit het Midden-Oosten de de strijd met in elkaar aan het om de pelgrimschat op tv ter waarde een van ?15.000 te bemachtigen. met Dit bedrag op is bestemd voor het goede uit doel van de tijdens winnaar. De met zoektocht voert de BN'ers op tv door woestijnen, middeleeuwse forten, van ondergrondse steden, op eeuwenoude pelgrimsoorden en het over een drukke bazaars. Dat het vinden tijdens van de schat niet de gemakkelijk is, met blijkt uit de door zware ontberingen, moeilijke opdrachten een en hitte waar het ze mee te uit de maken krijgen. Tien bekende Nederlanders naar arriveren in het de zuiden van uit Egypte aan de oevers van in met de Nijl. Het lijkt een erop alsof ze eerst de even mogen bijkomen uit in uit een luxueus hotel. Maar niks van is minder de waar. Al snel blijkt van dat ze de woestijn naar in moeten, het en dat bij het 50 graden Celcius. het De tocht waarbij ze van in de voetsporen tijdens van Mozes zullen door tijdens treden, is begonnen. Slechts op twee van hen zullen het de eindbestemming, Jeruzalem, van bereiken. Voor een naar van hen zal van de naar reis eindigen waar de hij begon, aan de van oevers van de een Nijl.

november 2018
09-05-2013 20:25

Do 9 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 9 mei 2013

20:25,Spelprogramma Finale. Jeruzalem is het decor van de finale van De Pelgrimscode 2013. Wie mag zich de winnaar van De Pelgrimscode 2013 noemen en het geldbedrag schenken aan zijn of haar goede doel?

02-05-2013 20:30

Do 2 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 2 mei 2013

20:30,Avontuurlijk spelprogramma Vier pelgrims bereiken per schip de kust van het Heilige Land en komen aan land bij de ruïnes van het eeuwenoude Ceasarea. Hier speelt zich de keiharde halve finale af.

25-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 25 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 25 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bij de spectaculaire watervallen die het begin vormen van de Blauwe Nijl en het Tana Meer vindt de eerste echte ontknoping plaats van De Pelgrimscode 2013.

18-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 18 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 18 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma In de Middeleeuwen was Gonder de hoofdstad van het Ethiopische rijk. De indrukwekkende 'Portugese' kastelen van koning Fasilides vormen de arena voor de strijd tussen zes overgebleven pelgrims.

11-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 11 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 11 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bert slaagt erin zijn verbond met Leo uit te breiden met Kim en Aukje en zo is 'de Familie' geboren. Marian Mudder voelt de dreiging van zo'n blok, maar heeft een sterke troef: ze bezit de meeste go...

04-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 4 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 4 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Een loodzware tocht naar een rotskerk hoog in het Geraltagebergte brengt Bert Kuizenga in nauwe schoentjes, maar hij begint de strategische mogelijkheden van de vrijstelling in te zien en hij sluit een alliantie m...

21-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 21 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 21 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma De negen overgebleven bekende pelgrims trekken door naar het noorden van Ethiopië naar Aksum. Voor één pelgrim betekent de kennismaking met de rijke gescheidenis van Aksum het einde van de reis.

14-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 14 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 14 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma Avontuurlijk spelprogramma waarin tien bekende Nederlanders in de voetsporen treden van de Bijbelse Koningin van Sheba. Ze maken een pelgrimstocht van Ethiopië naar Jeruzalem.

29-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

22-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 7

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 7

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

15-12-2011 21:25

Seizoen 2 - Aflevering 6

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 6

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

01-12-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 4

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 4

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

24-11-2011 21:55

Seizoen 2 - Aflevering 3

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 3

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

17-11-2011 22:05

Seizoen 2 - Aflevering 2

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 2

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

10-11-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 1

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 1

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pelgrimscode gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pelgrimscode de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pelgrimscode bij De Pelgrimscode liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pelgrimscode. Heb je een uitzending van De Pelgrimscode gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pelgrimscode gemist

Waar eeuwen geleden pelgrims op weg naar Jeruzalem gingen, strijden anno 2010 tien bekende Nederlanders tegen elkaar in'De Pelgrimscode'. In Turkije, Syrië en Israël voeren de BN'ers diverse opdrachten uit, met als uiteindelijk oogmerk:15.000 euro winnen voor het goede doel.

Uitzending gemist van De Pelgrimscode? Hier kun je alle uitzendingen van De Pelgrimscode kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord