Programma gemist?

20:25,Spelprogramma door Finale. Jeruzalem is tijdens het decor naar van de finale van op De Pelgrimscode 2013. Wie uit mag zich de door winnaar van De Pelgrimscode in 2013 noemen naar en het geldbedrag schenken door aan zijn of het haar goede met doel?

20:30,Avontuurlijk spelprogramma met Vier een pelgrims bereiken per schip de kust door van de het Heilige Land en komen in de aan land bij de ruïnes van door een het eeuwenoude Ceasarea. Hier van speelt zich de keiharde halve op door finale af.

Avontuurlijk spelprogramma Bij het de spectaculaire watervallen een die een het begin vormen uit van de Blauwe Nijl het en het op tv Tana Meer vindt de door eerste echte op ontknoping plaats van De op Pelgrimscode op 2013.

Avontuurlijk spelprogramma door In de Middeleeuwen naar was naar Gonder de hoofdstad van op het Ethiopische rijk. het De indrukwekkende 'Portugese' kastelen op tv van uit koning Fasilides vormen de de arena voor een de strijd tussen op zes overgebleven pelgrims.

Avontuurlijk spelprogramma naar Bert slaagt door erin zijn verbond met Leo van uit te in breiden met Kim op en Aukje het en zo is 'de van Familie' geboren. Marian Mudder uit voelt de dreiging met van zo'n blok, naar maar het heeft een sterke troef: tijdens ze bezit de de meeste door goudstaven.

Avontuurlijk uit spelprogramma Een het loodzware tocht naar op een rotskerk hoog in het Geraltagebergte met van brengt Bert Kuizenga in het nauwe schoentjes, maar het hij begint van de strategische mogelijkheden van met de vrijstelling in in te zien en de hij sluit een in alliantie met naar Leo.

Avontuurlijk spelprogramma De een met negen overgebleven bekende pelgrims trekken door een naar uit het noorden van het Ethiopië naar Aksum. van Voor één pelgrim betekent de op met kennismaking met de rijke een gescheidenis van van Aksum het einde van de van reis.

Avontuurlijk naar spelprogramma Avontuurlijk spelprogramma waarin tien op tv bekende Nederlanders in op tv de voetsporen treden in van uit de Bijbelse Koningin van tijdens Sheba. tijdens Ze maken een pelgrimstocht van Ethiopië de naar tijdens Jeruzalem.

Tien naar bekende Nederlanders gaan tijdens tijdens een uit spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de het strijd met van elkaar tijdens aan om de pelgrimschat ter met waarde van ?15.000 tijdens te naar bemachtigen. Dit bedrag op is bestemd voor het het goede doel van de winnaar. een De zoektocht voert op tv in de BN'ers door woestijnen, in middeleeuwse forten, tijdens ondergrondse steden, eeuwenoude naar pelgrimsoorden en over drukke door bazaars. Dat het vinden van naar de de schat niet gemakkelijk is, het blijkt uit de op zware tijdens ontberingen, moeilijke opdrachten en hitte waar een ze mee te met maken krijgen. naar De Pelgrimscode op nadert de ontknoping. De op tv vier overgebleven pelgrims gaan de de in de indrukwekkende citadel Masada van de strijd het aan om de met finaletickets. En dat zijn in er op maar twee. Twee van pelgrims zullen het strijdtoneel dus moeten met naar verlaten. En ook de het zevende en laatste plaats tijdens in Jeruzalem, met waar aanwijzingen van liggen om de Pelgrimscode te kraken, tijdens wordt bekend gemaakt. uit Wie worden de op finalisten? En wie op tv zal de het nodige informatie tijdens weten te vergaren om de uit overwinning te de behalen?

Tien de bekende Nederlanders naar gaan tijdens een spectaculaire op tocht door het naar Midden-Oosten de strijd met elkaar naar aan om de uit op pelgrimschat ter waarde van ?15.000 tijdens te bemachtigen. van Dit bedrag is bestemd van voor het goede uit doel in van de winnaar. De op zoektocht voert de BN'ers door door woestijnen, middeleeuwse forten, met ondergrondse steden, eeuwenoude op tv een pelgrimsoorden en over naar drukke bazaars. Dat het uit vinden van de schat niet de gemakkelijk is, blijkt van uit de naar zware ontberingen, moeilijke opdrachten tijdens op tv en hitte waar ze mee te naar maken van krijgen. De Pelgrimscode nadert met de ontknoping. De de vier overgebleven pelgrims een gaan in de indrukwekkende tijdens de citadel Masada de door strijd aan om de van finaletickets. En dat op zijn er maar twee. Twee tijdens de pelgrims zullen het de strijdtoneel dus moeten tijdens verlaten. En ook de zevende en de een laatste plaats in Jeruzalem waar aanwijzingen tijdens liggen om het de Pelgrimscode te op tv kraken wordt bekend gemaakt. op tv Wie worden de het op finalisten? En wie zal van de nodige door informatie weten te vergaren de om de overwinning te het behalen?

Tien in bekende Nederlanders gaan het tijdens een spectaculaire van tocht door het Midden-Oosten het de strijd met de elkaar aan het om de pelgrimschat ter een waarde van ?15.000 te het bemachtigen. Dit op tv bedrag naar is bestemd voor het goede doel de van de het winnaar. De zoektocht voert naar de op BN'ers door woestijnen, middeleeuwse forten, het ondergrondse de steden, eeuwenoude uit pelgrimsoorden en over met drukke bazaars. Dat het met vinden van de de schat niet gemakkelijk is, blijkt op tv uit de tijdens zware ontberingen, tijdens moeilijke opdrachten en hitte door waar ze uit mee te maken naar krijgen. De vijf tijdens overgebleven pelgrims steken de grens van over in naar Israël. Net zoals de door Israëlieten ten tijde op van Mozes, zullen op tv ze van eerst Jericho veroveren. de Maar in het Omega-team lopen door tijdens de spanningen zo hoog op dat met één van van de pelgrims tijdens wil opgeven. Brengt een naar nacht een in de kibboets weer rust uit in de groep? Of een uit is de eindstrijd al uit in volle hevigheid losgebarsten? Een het plek van in de halve door finale, dat in is de inzet van een wilde in achtervolging tijdens die wordt ingezet aan de de uit beroemde Geboortekerk in op tv Bethlehem.

Tien een bekende Nederlanders het gaan tijdens een spectaculaire tocht het door het uit Midden-Oosten de de strijd met elkaar aan om op de de pelgrimschat ter waarde van van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag het is bestemd op voor het het goede doel van de naar winnaar. De zoektocht in voert naar de BN'ers door woestijnen, middeleeuwse naar forten, ondergrondse de steden, eeuwenoude pelgrimsoorden en een over drukke bazaars. Dat tijdens uit het vinden van uit de schat niet gemakkelijk is, blijkt in uit de zware op tv ontberingen, moeilijke opdrachten in en een hitte waar ze mee te een naar maken krijgen. Er zijn uit nog zeven van bekende pelgrims over. van In een oude het stoomtrein reizen ze naar een Amman, de hoofdstad van uit het Hasjemietische Koninkrijk een Jordanië. In deze drukke van metropool door zal hun van communicatievaardigheid stevig op de proef worden in gesteld. Hoe breng op tv je een boodschap door door over als je kilometers van in elkaar verwijderd bent? een Hoe maak je met je verstaanbaar de in een stad waar iedereen op Arabisch spreekt? een Hoe op tv vind je een christelijke locatie van in een met islamitische stad? tijdens Zeven kwamen er de stad in tijdens en op tv maar zes van hen trekken tijdens verder. Wie in blijft achter en een moet direct terug naar door van huis?

Tien met bekende Nederlanders door gaan tijdens een spectaculaire tocht het door van het Midden-Oosten de in strijd met elkaar van aan om de pelgrimschat naar ter waarde van ?15.000 de te bemachtigen. Dit bedrag tijdens is bestemd voor naar het goede op tv doel van op tv de winnaar. De zoektocht voert op de BN'ers met door woestijnen, middeleeuwse het forten, op ondergrondse steden, eeuwenoude pelgrimsoorden en over in met drukke bazaars. Dat in het vinden van de schat op niet gemakkelijk een is, blijkt uit het de zware de ontberingen, moeilijke opdrachten en hitte waar op tv ze mee op tv te de maken krijgen. De acht in overgebleven pelgrims trekken van de Egypte door met naar Jordanië. op In de adembenemende in maar kurk- en kurkdroge Wadi Rum door woestijn gaan in de bekende Nederlanders op tijdens zoek de naar water, maken door ze kennis met uit de mysterieuze de cultuur van de bedoeïnen en in moeten het ze hun weg de zien te vinden een in de prachtige, tijdens eeuwenoude stad Petra. Voor een van van hen zal dat een de laatste door halte zijn van met deze indrukwekkende op tv tocht.

Tien bekende met Nederlanders gaan tijdens door een spectaculaire tocht door op het Midden-Oosten de door naar strijd met elkaar door aan om de pelgrimschat ter op tv waarde van van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag in is met bestemd voor het goede de doel van de de winnaar. De de zoektocht voert de het BN'ers door woestijnen, middeleeuwse van forten, het ondergrondse steden, eeuwenoude pelgrimsoorden en over een drukke bazaars. Dat uit het vinden naar van de schat op tv niet gemakkelijk is, door blijkt uit de tijdens zware ontberingen, moeilijke opdrachten tijdens en hitte op waar met ze mee te op maken krijgen. De negen overgebleven tijdens bekende pelgrims maken van naar dichtbij kennis met de het verhaal op van Mozes. door Ook zij in moeten in de Egyptische Sinaï-woestijn de de berg Horeb beklimmen, het op tv in de weer het met de Tien Geboden en op de Rode Zee naar in bij een zinderende naar hitte. Zijn ze naar van in staat om uit bij temperaturen boven de 40 een graden door de top van tijdens de berg te bereiken een om hun opdracht uit naar te voeren? naar Wat ligt er in de tijdens Rode op tv Zee op hen te wachten? de de En voor wie eindigt uit de loodzware maar indrukwekkende op tocht het in Egypte?

Tien door bekende Nederlanders door gaan tijdens een spectaculaire tocht door de het Midden-Oosten op tv de met strijd met elkaar aan om de het pelgrimschat ter van waarde tijdens van ?15.000 te bemachtigen. Dit door bedrag is bestemd voor op tv het door goede doel van de de winnaar. De op tv zoektocht voert met de BN'ers door woestijnen, middeleeuwse op forten, ondergrondse steden, het eeuwenoude pelgrimsoorden en over een drukke bazaars. Dat tijdens het van vinden van de schat niet tijdens gemakkelijk is, in blijkt de uit de zware ontberingen, moeilijke opdrachten op en hitte uit waar ze een mee te maken krijgen. Tien met bekende Nederlanders de arriveren in het zuiden op van Egypte naar aan de oevers in van naar de Nijl. Het lijkt erop het alsof ze eerst de even mogen naar bijkomen in door een luxueus hotel. naar Maar niks is in minder waar. Al in snel blijkt dat ze de woestijn een in moeten, en naar dat bij met 50 graden Celcius. De met tocht uit waarbij ze in de voetsporen met van van Mozes zullen treden, is begonnen. naar Slechts twee van in in hen zullen de eindbestemming, uit Jeruzalem, bereiken. Voor een van de hen zal uit de reis op tv eindigen waar hij tijdens begon, aan de oevers van door de tijdens Nijl.

april 2021
09-05-2013 20:25

Do 9 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 9 mei 2013

20:25,Spelprogramma Finale. Jeruzalem is het decor van de finale van De Pelgrimscode 2013. Wie mag zich de winnaar van De Pelgrimscode 2013 noemen en het geldbedrag schenken aan zijn of haar goede doel?

02-05-2013 20:30

Do 2 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 2 mei 2013

20:30,Avontuurlijk spelprogramma Vier pelgrims bereiken per schip de kust van het Heilige Land en komen aan land bij de ruïnes van het eeuwenoude Ceasarea. Hier speelt zich de keiharde halve finale af.

25-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 25 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 25 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bij de spectaculaire watervallen die het begin vormen van de Blauwe Nijl en het Tana Meer vindt de eerste echte ontknoping plaats van De Pelgrimscode 2013.

18-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 18 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 18 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma In de Middeleeuwen was Gonder de hoofdstad van het Ethiopische rijk. De indrukwekkende 'Portugese' kastelen van koning Fasilides vormen de arena voor de strijd tussen zes overgebleven pelgrims.

11-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 11 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 11 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bert slaagt erin zijn verbond met Leo uit te breiden met Kim en Aukje en zo is 'de Familie' geboren. Marian Mudder voelt de dreiging van zo'n blok, maar heeft een sterke troef: ze bezit de meeste go...

04-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 4 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 4 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Een loodzware tocht naar een rotskerk hoog in het Geraltagebergte brengt Bert Kuizenga in nauwe schoentjes, maar hij begint de strategische mogelijkheden van de vrijstelling in te zien en hij sluit een alliantie m...

21-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 21 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 21 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma De negen overgebleven bekende pelgrims trekken door naar het noorden van Ethiopië naar Aksum. Voor één pelgrim betekent de kennismaking met de rijke gescheidenis van Aksum het einde van de reis.

14-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 14 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 14 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma Avontuurlijk spelprogramma waarin tien bekende Nederlanders in de voetsporen treden van de Bijbelse Koningin van Sheba. Ze maken een pelgrimstocht van Ethiopië naar Jeruzalem.

29-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

22-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 7

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 7

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

15-12-2011 21:25

Seizoen 2 - Aflevering 6

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 6

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

01-12-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 4

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 4

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

24-11-2011 21:55

Seizoen 2 - Aflevering 3

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 3

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

17-11-2011 22:05

Seizoen 2 - Aflevering 2

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 2

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

10-11-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 1

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 1

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pelgrimscode gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pelgrimscode de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pelgrimscode bij De Pelgrimscode liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pelgrimscode. Heb je een uitzending van De Pelgrimscode gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pelgrimscode gemist

Waar eeuwen geleden pelgrims op weg naar Jeruzalem gingen, strijden anno 2010 tien bekende Nederlanders tegen elkaar in'De Pelgrimscode'. In Turkije, Syrië en Israël voeren de BN'ers diverse opdrachten uit, met als uiteindelijk oogmerk:15.000 euro winnen voor het goede doel.

Uitzending gemist van De Pelgrimscode? Hier kun je alle uitzendingen van De Pelgrimscode kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!