Programma gemist?

20:25,Spelprogramma een Finale. Jeruzalem is op het decor van een de finale van in De Pelgrimscode 2013. Wie mag van zich de van winnaar van De uit Pelgrimscode het 2013 noemen en het geldbedrag in schenken aan het zijn of haar goede in doel?

20:30,Avontuurlijk spelprogramma op tv Vier pelgrims bereiken uit per schip de kust een van het op Heilige Land met en komen aan land de bij de ruïnes uit van het het eeuwenoude Ceasarea. Hier speelt op zich naar de keiharde halve finale naar af.

Avontuurlijk spelprogramma op Bij de naar spectaculaire watervallen die in het begin vormen van met de Blauwe Nijl het en het met Tana Meer vindt de eerste op uit echte ontknoping plaats van De naar Pelgrimscode in 2013.

Avontuurlijk naar spelprogramma In de met Middeleeuwen was Gonder de naar hoofdstad van het Ethiopische op rijk. De door indrukwekkende uit 'Portugese' kastelen van koning Fasilides vormen tijdens met de arena voor de strijd tussen naar zes uit overgebleven pelgrims.

Avontuurlijk het spelprogramma Bert op tv slaagt erin zijn verbond met de Leo uit te op tv breiden met met Kim en Aukje en in zo de is 'de Familie' geboren. Marian een Mudder voelt de dreiging tijdens van zo'n blok, uit maar heeft tijdens een tijdens sterke troef: ze bezit de met meeste met goudstaven.

Avontuurlijk spelprogramma van Een loodzware de tocht naar een rotskerk hoog in in het de Geraltagebergte de brengt Bert Kuizenga in nauwe naar schoentjes, maar hij begint een de de strategische mogelijkheden van uit de vrijstelling in uit te zien en hij sluit met een door alliantie met tijdens Leo.

Avontuurlijk uit spelprogramma De de negen overgebleven bekende pelgrims trekken door uit van naar het noorden van door Ethiopië naar Aksum. Voor in één pelgrim betekent de uit kennismaking met de op tv rijke tijdens gescheidenis van een Aksum het einde van naar de reis.

Avontuurlijk het spelprogramma Avontuurlijk spelprogramma waarin tien van bekende een Nederlanders in de voetsporen het treden met van de Bijbelse met Koningin van Sheba. Ze maken een met pelgrimstocht de van Ethiopië uit naar Jeruzalem.

Tien bekende Nederlanders door gaan tijdens een naar op spectaculaire tocht door het op Midden-Oosten de strijd met elkaar in de aan om de pelgrimschat ter door waarde van ?15.000 te een bemachtigen. Dit bedrag op is de bestemd voor in het goede doel van van de winnaar. De zoektocht voert een de met BN'ers door woestijnen, middeleeuwse forten, het ondergrondse van steden, eeuwenoude pelgrimsoorden en over het drukke bazaars. in Dat het vinden van uit de van schat niet gemakkelijk is, met blijkt uit de zware in ontberingen, moeilijke in opdrachten en hitte tijdens waar ze mee door te op tv maken krijgen. De een Pelgrimscode nadert de ontknoping. De uit vier uit overgebleven pelgrims gaan van in de indrukwekkende citadel Masada de een strijd aan op om de het finaletickets. En dat zijn op er maar op twee. Twee pelgrims zullen het het strijdtoneel dus moeten tijdens verlaten. En ook met naar de zevende en met laatste plaats in Jeruzalem, waar aanwijzingen het liggen om van de Pelgrimscode op te kraken, wordt bekend door gemaakt. Wie worden een de het finalisten? En wie uit zal de nodige uit informatie weten te vergaren om tijdens de overwinning te op tv behalen?

Tien door bekende Nederlanders gaan tijdens de een spectaculaire tocht door door het Midden-Oosten de in strijd met elkaar het aan uit om de pelgrimschat uit ter waarde van ?15.000 op tv te bemachtigen. het Dit bedrag is bestemd in voor het in goede doel van de met winnaar. De zoektocht een voert de BN'ers door de woestijnen, middeleeuwse forten, door ondergrondse steden, in eeuwenoude pelgrimsoorden met en over op drukke bazaars. Dat het op tv vinden van de schat niet de gemakkelijk uit is, blijkt uit de zware naar tijdens ontberingen, moeilijke opdrachten en door hitte waar ze in mee te maken krijgen. De met Pelgrimscode nadert tijdens de ontknoping. in De vier op overgebleven pelgrims gaan in met de indrukwekkende citadel Masada de uit tijdens strijd aan om de finaletickets. En naar dat zijn er van maar twee. op Twee pelgrims met zullen het strijdtoneel met dus moeten verlaten. in En ook de zevende en met laatste plaats het in Jeruzalem waar een aanwijzingen liggen van om de Pelgrimscode uit te kraken wordt op tv bekend gemaakt. Wie worden een de finalisten? En wie van zal de door nodige met informatie weten te op vergaren om de overwinning te in behalen?

Tien bekende Nederlanders naar gaan tijdens de een spectaculaire tocht door op het Midden-Oosten naar de strijd met elkaar op in aan om de pelgrimschat ter tijdens waarde van de ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag op is op tv bestemd voor naar het goede doel van de winnaar. een een De zoektocht voert de BN'ers tijdens door woestijnen, middeleeuwse op tv forten, door ondergrondse steden, eeuwenoude pelgrimsoorden en over met drukke door bazaars. Dat het vinden uit van de schat het niet op tv gemakkelijk is, blijkt uit de zware de ontberingen, moeilijke opdrachten naar door en hitte waar ze een mee te maken krijgen. De uit vijf overgebleven pelgrims tijdens steken de grens op uit over naar Israël. Net zoals tijdens de Israëlieten ten tijde tijdens van met Mozes, zullen ze eerst Jericho uit veroveren. Maar met in het van Omega-team lopen de spanningen zo uit hoog op in dat één op tv van de pelgrims op tv wil opgeven. Brengt een een nacht in uit de kibboets weer rust in met de groep? met Of is de eindstrijd op tv al in volle een tijdens hevigheid losgebarsten? Een plek in de met halve finale, dat op is de inzet op tv van een wilde het achtervolging die wordt op ingezet door aan de beroemde naar Geboortekerk in op tv Bethlehem.

Tien van bekende Nederlanders gaan tijdens een met spectaculaire tijdens tocht door het Midden-Oosten de door strijd met elkaar een aan om op tv de pelgrimschat in ter waarde van ?15.000 het te bemachtigen. Dit met bedrag is bestemd voor naar door het goede doel van de winnaar. naar De met zoektocht voert de BN'ers door tijdens woestijnen, middeleeuwse forten, de ondergrondse het steden, eeuwenoude pelgrimsoorden en naar over drukke bazaars. Dat in het vinden van tijdens een de schat niet gemakkelijk is, blijkt uit in uit de zware ontberingen, tijdens moeilijke opdrachten en hitte op tv waar ze mee te op maken krijgen. Er door zijn nog zeven van bekende op pelgrims over. In een oude een stoomtrein door reizen ze naar Amman, op de op hoofdstad van het Hasjemietische Koninkrijk Jordanië. op In deze drukke een metropool zal tijdens hun communicatievaardigheid stevig op op tv de proef worden een gesteld. Hoe breng het je op een boodschap over als je een kilometers tijdens van elkaar de verwijderd bent? Hoe maak je je het door verstaanbaar in een stad waar door iedereen Arabisch spreekt? een Hoe vind je een tijdens christelijke locatie met in uit een islamitische stad? Zeven door kwamen er de van stad in en maar op zes van hen trekken met uit verder. Wie blijft achter op en moet direct terug naar een naar huis?

Tien bekende Nederlanders op gaan het tijdens een spectaculaire tocht door naar het Midden-Oosten een de een strijd met elkaar aan de om de uit pelgrimschat ter waarde van van ?15.000 te met bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor door het goede met doel van de winnaar. van met De zoektocht voert op tv de BN'ers door op tv woestijnen, middeleeuwse forten, naar ondergrondse steden, eeuwenoude pelgrimsoorden en over door drukke bazaars. Dat van het vinden van in de uit schat niet gemakkelijk door is, blijkt uit de tijdens zware ontberingen, moeilijke opdrachten in en hitte in waar ze mee te door maken op tv krijgen. De acht overgebleven het pelgrims tijdens trekken van Egypte in door naar Jordanië. In de van adembenemende maar kurk- op tv en kurkdroge een Wadi Rum woestijn gaan de in tijdens bekende Nederlanders op zoek naar naar water, maken ze van kennis met de mysterieuze een in cultuur van de bedoeïnen en moeten met op tv ze hun weg zien een te vinden in de de prachtige, eeuwenoude op stad Petra. Voor door een van op tv hen zal dat de laatste op tv halte zijn van deze door indrukwekkende door tocht.

Tien bekende op Nederlanders uit gaan tijdens een spectaculaire met tocht door het Midden-Oosten de tijdens op strijd met elkaar in aan om de de pelgrimschat ter waarde in van ?15.000 te bemachtigen. uit Dit bedrag is uit bestemd voor het goede doel tijdens uit van de winnaar. De zoektocht de voert de uit BN'ers door woestijnen, middeleeuwse forten, op ondergrondse steden, op eeuwenoude de pelgrimsoorden en over drukke bazaars. Dat de door het vinden van de schat niet een gemakkelijk de is, blijkt uit door de zware ontberingen, moeilijke naar opdrachten en hitte waar van naar ze mee te maken krijgen. de De negen op tv overgebleven bekende pelgrims maken in van dichtbij kennis met naar het verhaal van op tv Mozes. Ook zij door moeten op in de Egyptische Sinaï-woestijn de door uit berg Horeb beklimmen, de in de weer met de op Tien Geboden en op de Rode door Zee in op bij een zinderende hitte. een Zijn ze in staat naar om bij op temperaturen boven op de 40 graden de top tijdens van de berg van te van bereiken om hun door opdracht uit te op tv voeren? Wat ligt er in naar de Rode Zee op een op tv hen te wachten? En voor in wie door eindigt de loodzware een maar indrukwekkende tocht in de Egypte?

Tien bekende door Nederlanders gaan tijdens een het door spectaculaire tocht door het Midden-Oosten tijdens de strijd het met elkaar een aan om de pelgrimschat van ter waarde naar van ?15.000 te bemachtigen. Dit het bedrag is bestemd door voor het goede in doel van met de winnaar. uit De zoektocht voert de de BN'ers door woestijnen, middeleeuwse door forten, de ondergrondse steden, eeuwenoude pelgrimsoorden en de over uit drukke bazaars. Dat het vinden van het de het schat niet het gemakkelijk is, blijkt uit de naar zware in ontberingen, moeilijke opdrachten tijdens en hitte waar een ze mee te in maken krijgen. Tien bekende met Nederlanders arriveren in het zuiden met van Egypte van aan de oevers van op tv de naar Nijl. Het op lijkt erop alsof ze de eerst even naar mogen bijkomen in een luxueus de hotel. Maar niks is met minder waar. Al een snel naar blijkt dat ze de uit woestijn door in moeten, en op tv dat bij 50 graden Celcius. De uit tocht van waarbij ze in naar de voetsporen van Mozes een zullen treden, het is begonnen. Slechts twee naar van hen zullen de op tv uit eindbestemming, Jeruzalem, bereiken. Voor een van tijdens hen in zal de tijdens reis eindigen waar hij begon, aan het de in oevers van de naar Nijl.

april 2019
09-05-2013 20:25

Do 9 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 9 mei 2013

20:25,Spelprogramma Finale. Jeruzalem is het decor van de finale van De Pelgrimscode 2013. Wie mag zich de winnaar van De Pelgrimscode 2013 noemen en het geldbedrag schenken aan zijn of haar goede doel?

02-05-2013 20:30

Do 2 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 2 mei 2013

20:30,Avontuurlijk spelprogramma Vier pelgrims bereiken per schip de kust van het Heilige Land en komen aan land bij de ruïnes van het eeuwenoude Ceasarea. Hier speelt zich de keiharde halve finale af.

25-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 25 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 25 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bij de spectaculaire watervallen die het begin vormen van de Blauwe Nijl en het Tana Meer vindt de eerste echte ontknoping plaats van De Pelgrimscode 2013.

18-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 18 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 18 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma In de Middeleeuwen was Gonder de hoofdstad van het Ethiopische rijk. De indrukwekkende 'Portugese' kastelen van koning Fasilides vormen de arena voor de strijd tussen zes overgebleven pelgrims.

11-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 11 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 11 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bert slaagt erin zijn verbond met Leo uit te breiden met Kim en Aukje en zo is 'de Familie' geboren. Marian Mudder voelt de dreiging van zo'n blok, maar heeft een sterke troef: ze bezit de meeste go...

04-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 4 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 4 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Een loodzware tocht naar een rotskerk hoog in het Geraltagebergte brengt Bert Kuizenga in nauwe schoentjes, maar hij begint de strategische mogelijkheden van de vrijstelling in te zien en hij sluit een alliantie m...

21-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 21 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 21 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma De negen overgebleven bekende pelgrims trekken door naar het noorden van Ethiopië naar Aksum. Voor één pelgrim betekent de kennismaking met de rijke gescheidenis van Aksum het einde van de reis.

14-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 14 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 14 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma Avontuurlijk spelprogramma waarin tien bekende Nederlanders in de voetsporen treden van de Bijbelse Koningin van Sheba. Ze maken een pelgrimstocht van Ethiopië naar Jeruzalem.

29-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

22-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 7

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 7

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

15-12-2011 21:25

Seizoen 2 - Aflevering 6

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 6

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

01-12-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 4

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 4

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

24-11-2011 21:55

Seizoen 2 - Aflevering 3

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 3

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

17-11-2011 22:05

Seizoen 2 - Aflevering 2

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 2

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

10-11-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 1

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 1

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pelgrimscode gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pelgrimscode de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pelgrimscode bij De Pelgrimscode liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pelgrimscode. Heb je een uitzending van De Pelgrimscode gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pelgrimscode gemist

Waar eeuwen geleden pelgrims op weg naar Jeruzalem gingen, strijden anno 2010 tien bekende Nederlanders tegen elkaar in'De Pelgrimscode'. In Turkije, Syrië en Israël voeren de BN'ers diverse opdrachten uit, met als uiteindelijk oogmerk:15.000 euro winnen voor het goede doel.

Uitzending gemist van De Pelgrimscode? Hier kun je alle uitzendingen van De Pelgrimscode kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord