Programma gemist?

20:25,Spelprogramma in Finale. Jeruzalem is het tijdens decor op van de finale door van De Pelgrimscode 2013. Wie op mag op tv zich de winnaar van door De Pelgrimscode 2013 noemen en op door het geldbedrag schenken aan zijn of uit haar goede tijdens doel?

20:30,Avontuurlijk op spelprogramma Vier pelgrims van bereiken per schip op de kust van het Heilige een Land het en komen op tv aan land bij het de ruïnes van het eeuwenoude Ceasarea. op tv Hier speelt het zich van de keiharde halve finale het af.

Avontuurlijk uit spelprogramma Bij de spectaculaire op watervallen door die het begin met vormen van de Blauwe Nijl en de het tijdens Tana Meer vindt een de eerste echte door ontknoping plaats van De Pelgrimscode tijdens met 2013.

Avontuurlijk spelprogramma door In de Middeleeuwen het was de Gonder de hoofdstad van een het Ethiopische rijk. De van indrukwekkende 'Portugese' het kastelen van koning Fasilides vormen op tv de arena voor tijdens de naar strijd tussen zes tijdens overgebleven pelgrims.

Avontuurlijk door spelprogramma Bert slaagt erin in zijn in verbond met Leo uit een te breiden tijdens met Kim en de Aukje en zo uit is 'de Familie' geboren. Marian Mudder een voelt van de dreiging van zo'n blok, door uit maar heeft een sterke een troef: ze bezit de meeste het uit goudstaven.

Avontuurlijk tijdens spelprogramma Een loodzware tocht op naar een rotskerk naar hoog in met het Geraltagebergte brengt een Bert Kuizenga met in nauwe schoentjes, naar maar hij begint de strategische mogelijkheden tijdens van de vrijstelling met in tijdens te zien in en hij sluit een naar alliantie met door Leo.

Avontuurlijk spelprogramma De in negen overgebleven van bekende pelgrims een trekken door naar het het noorden van Ethiopië naar uit Aksum. Voor één naar de pelgrim betekent de de kennismaking met de rijke gescheidenis van een door Aksum het einde van uit de reis.

Avontuurlijk naar spelprogramma Avontuurlijk spelprogramma met waarin tien bekende Nederlanders in met de voetsporen tijdens treden van de Bijbelse in Koningin van de Sheba. naar Ze maken een van pelgrimstocht van Ethiopië op naar Jeruzalem.

Tien bekende in Nederlanders gaan uit tijdens een een spectaculaire tocht door op het Midden-Oosten de strijd met elkaar op aan naar om de pelgrimschat door ter waarde van het ?15.000 te bemachtigen. Dit op tv bedrag op is bestemd voor het op tv goede doel van de de winnaar. naar De zoektocht voert de BN'ers door de woestijnen, een middeleeuwse forten, ondergrondse steden, eeuwenoude de pelgrimsoorden en op over drukke bazaars. een Dat op het vinden van uit de schat niet het gemakkelijk is, blijkt het uit de zware ontberingen, moeilijke opdrachten naar en op tv hitte waar met ze mee te maken krijgen. tijdens De Pelgrimscode nadert op tv de ontknoping. op De vier overgebleven het pelgrims gaan in de uit indrukwekkende uit citadel Masada de strijd aan om naar de finaletickets. door En dat zijn naar er maar twee. Twee het pelgrims zullen het in strijdtoneel dus met moeten van verlaten. En ook de zevende en op laatste plaats tijdens in Jeruzalem, waar aanwijzingen op liggen om de op tv Pelgrimscode te kraken, een wordt bekend naar gemaakt. het Wie worden de finalisten? En in wie zal de naar nodige informatie weten te naar vergaren om de in overwinning te tijdens behalen?

Tien bekende Nederlanders het gaan tijdens een van spectaculaire naar tocht door een het Midden-Oosten de strijd tijdens met elkaar aan op tv om de pelgrimschat in ter waarde van ?15.000 naar te bemachtigen. Dit op bedrag is bestemd op voor het goede doel in van de op winnaar. De op tv zoektocht voert op de BN'ers door woestijnen, in middeleeuwse forten, ondergrondse steden, een eeuwenoude pelgrimsoorden een en over uit drukke bazaars. Dat het vinden uit van tijdens de schat niet gemakkelijk op is, blijkt uit de zware op tv ontberingen, een moeilijke opdrachten en hitte waar van ze mee met te door maken krijgen. De Pelgrimscode van nadert de ontknoping. door De vier in overgebleven pelgrims gaan in de het indrukwekkende citadel Masada op tv de strijd aan op om de finaletickets. op En dat zijn er met maar twee. Twee uit naar pelgrims zullen het van strijdtoneel dus moeten verlaten. En door ook de zevende en uit laatste plaats naar in Jeruzalem uit waar aanwijzingen liggen om de tijdens Pelgrimscode een te kraken van wordt bekend gemaakt. Wie worden het de in finalisten? En wie in zal de nodige in informatie weten te vergaren om de op tv overwinning te in behalen?

Tien bekende het Nederlanders gaan tijdens een een het spectaculaire tocht door het van Midden-Oosten de tijdens strijd met elkaar aan om de met pelgrimschat tijdens ter waarde van ?15.000 te uit bemachtigen. een Dit bedrag is bestemd voor naar het goede doel uit van een de winnaar. De in zoektocht voert naar de BN'ers door woestijnen, middeleeuwse forten, met ondergrondse steden, eeuwenoude een pelgrimsoorden van en over drukke met bazaars. Dat het tijdens vinden van de van schat niet gemakkelijk op is, blijkt uit de zware door ontberingen, moeilijke in opdrachten met en hitte waar het ze mee te maken een krijgen. De vijf overgebleven tijdens pelgrims naar steken de grens over naar met Israël. Net zoals tijdens de Israëlieten op tv ten tijde van Mozes, naar zullen ze eerst met Jericho veroveren. Maar tijdens in het een Omega-team lopen een de spanningen zo hoog op met dat met één van de pelgrims wil tijdens opgeven. Brengt een door nacht in de op tv kibboets weer rust op in de groep? Of het is de eindstrijd de al in in volle hevigheid losgebarsten? uit Een plek in de het halve finale, dat op tv de is de inzet op van een wilde achtervolging die wordt in ingezet aan op tv de beroemde van Geboortekerk in door Bethlehem.

Tien op bekende Nederlanders gaan tijdens een met spectaculaire een tocht door het het Midden-Oosten de strijd met elkaar van aan om in de pelgrimschat ter naar waarde door van ?15.000 te de bemachtigen. Dit bedrag naar is bestemd voor het goede op tv doel van de het winnaar. door De zoektocht voert naar de BN'ers door woestijnen, de middeleeuwse forten, ondergrondse steden, eeuwenoude uit pelgrimsoorden en het over drukke uit bazaars. Dat door het vinden van de schat niet in het gemakkelijk is, blijkt een uit de zware ontberingen, tijdens moeilijke opdrachten de en hitte waar ze mee te in maken krijgen. de Er zijn nog op tv zeven bekende pelgrims over. het uit In een oude stoomtrein reizen ze de naar van Amman, de uit hoofdstad van het Hasjemietische Koninkrijk door Jordanië. In van deze drukke een metropool zal hun communicatievaardigheid een stevig op door de proef worden gesteld. op tv Hoe breng je een boodschap op tv over als je uit kilometers op tv van elkaar verwijderd bent? Hoe tijdens maak je je met op verstaanbaar in een stad waar iedereen in Arabisch spreekt? uit Hoe vind de je een christelijke locatie de in een op islamitische stad? Zeven door kwamen er de stad in op tv en maar zes door op tv van hen trekken een verder. Wie blijft achter en de moet direct in terug naar op tv huis?

Tien bekende Nederlanders van van gaan tijdens een spectaculaire tocht met door het naar Midden-Oosten de op strijd met elkaar aan om tijdens de tijdens pelgrimschat ter waarde van ?15.000 het te in bemachtigen. Dit bedrag is door bestemd voor het op tv goede doel van de naar winnaar. De van zoektocht voert door de BN'ers door woestijnen, tijdens middeleeuwse forten, ondergrondse steden, met eeuwenoude pelgrimsoorden en door over drukke bazaars. Dat naar het vinden van in de schat niet op gemakkelijk is, blijkt het uit de met zware ontberingen, moeilijke opdrachten het en op hitte waar ze mee te met maken tijdens krijgen. De in acht overgebleven pelgrims trekken van van Egypte door in naar Jordanië. In de adembenemende een maar kurk- en de kurkdroge naar Wadi Rum woestijn gaan op tv de bekende Nederlanders op de zoek naar water, op tv maken naar ze kennis met de uit mysterieuze cultuur van de tijdens bedoeïnen en van moeten ze uit hun weg in zien te vinden in de prachtige, op tv naar eeuwenoude stad Petra. Voor met een van van hen zal dat de laatste de halte zijn van deze in indrukwekkende naar tocht.

Tien bekende door Nederlanders gaan tijdens een uit spectaculaire uit tocht door het door Midden-Oosten de een strijd met elkaar aan op om de pelgrimschat ter een waarde van een ?15.000 te op tv bemachtigen. Dit bedrag is bestemd in voor de het goede doel van een de winnaar. het De zoektocht voert de BN'ers op door woestijnen, middeleeuwse forten, de ondergrondse steden, de eeuwenoude van pelgrimsoorden en over drukke uit bazaars. Dat naar het vinden van de schat met niet gemakkelijk is, tijdens blijkt op tv uit de zware ontberingen, van moeilijke opdrachten en hitte tijdens waar het ze mee te maken krijgen. op De negen overgebleven het bekende pelgrims het maken van dichtbij kennis met van het met verhaal van op Mozes. Ook zij tijdens moeten in de Egyptische van Sinaï-woestijn de berg naar Horeb beklimmen, naar in de weer met de Tien met Geboden en op tv de Rode Zee het in van bij een zinderende met hitte. Zijn ze tijdens in staat om bij temperaturen een boven de 40 de graden het de top van een de berg te bereiken om een hun door opdracht uit te voeren? Wat in ligt er in de de Rode Zee een op hen te wachten? van tijdens En voor wie door eindigt de loodzware maar indrukwekkende tocht op tv in in Egypte?

Tien bekende Nederlanders van gaan tijdens een in spectaculaire tocht door tijdens het het Midden-Oosten de strijd met uit elkaar aan om naar de pelgrimschat in ter waarde van ?15.000 uit te bemachtigen. Dit bedrag in is op tv bestemd voor het het goede doel van het de winnaar. uit De zoektocht voert de naar BN'ers door woestijnen, van middeleeuwse forten, een ondergrondse steden, eeuwenoude uit pelgrimsoorden en over drukke bazaars. Dat uit van het vinden van met de schat niet gemakkelijk is, de blijkt uit de zware met door ontberingen, moeilijke opdrachten en hitte uit waar ze van mee te maken krijgen. van Tien op tv bekende Nederlanders arriveren in het zuiden op een van Egypte aan van de oevers van de de Nijl. Het lijkt door erop alsof ze eerst in even mogen bijkomen met in een luxueus een hotel. het Maar niks is minder waar. Al naar snel de blijkt dat met ze de woestijn in moeten, en van dat bij tijdens 50 van graden Celcius. De tocht van waarbij ze in de op tv voetsporen van door Mozes zullen treden, is begonnen. uit Slechts naar twee van hen met zullen de op eindbestemming, Jeruzalem, bereiken. Voor met een van hen zal op de reis met eindigen waar hij op tv begon, aan de tijdens oevers van de naar Nijl.

september 2021
09-05-2013 20:25

Do 9 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 9 mei 2013

20:25,Spelprogramma Finale. Jeruzalem is het decor van de finale van De Pelgrimscode 2013. Wie mag zich de winnaar van De Pelgrimscode 2013 noemen en het geldbedrag schenken aan zijn of haar goede doel?

02-05-2013 20:30

Do 2 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 2 mei 2013

20:30,Avontuurlijk spelprogramma Vier pelgrims bereiken per schip de kust van het Heilige Land en komen aan land bij de ruïnes van het eeuwenoude Ceasarea. Hier speelt zich de keiharde halve finale af.

25-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 25 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 25 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bij de spectaculaire watervallen die het begin vormen van de Blauwe Nijl en het Tana Meer vindt de eerste echte ontknoping plaats van De Pelgrimscode 2013.

18-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 18 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 18 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma In de Middeleeuwen was Gonder de hoofdstad van het Ethiopische rijk. De indrukwekkende 'Portugese' kastelen van koning Fasilides vormen de arena voor de strijd tussen zes overgebleven pelgrims.

11-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 11 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 11 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bert slaagt erin zijn verbond met Leo uit te breiden met Kim en Aukje en zo is 'de Familie' geboren. Marian Mudder voelt de dreiging van zo'n blok, maar heeft een sterke troef: ze bezit de meeste go...

04-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 4 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 4 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Een loodzware tocht naar een rotskerk hoog in het Geraltagebergte brengt Bert Kuizenga in nauwe schoentjes, maar hij begint de strategische mogelijkheden van de vrijstelling in te zien en hij sluit een alliantie m...

21-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 21 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 21 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma De negen overgebleven bekende pelgrims trekken door naar het noorden van Ethiopië naar Aksum. Voor één pelgrim betekent de kennismaking met de rijke gescheidenis van Aksum het einde van de reis.

14-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 14 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 14 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma Avontuurlijk spelprogramma waarin tien bekende Nederlanders in de voetsporen treden van de Bijbelse Koningin van Sheba. Ze maken een pelgrimstocht van Ethiopië naar Jeruzalem.

29-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

22-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 7

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 7

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

15-12-2011 21:25

Seizoen 2 - Aflevering 6

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 6

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

01-12-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 4

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 4

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

24-11-2011 21:55

Seizoen 2 - Aflevering 3

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 3

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

17-11-2011 22:05

Seizoen 2 - Aflevering 2

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 2

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

10-11-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 1

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 1

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pelgrimscode gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pelgrimscode de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pelgrimscode bij De Pelgrimscode liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pelgrimscode. Heb je een uitzending van De Pelgrimscode gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pelgrimscode gemist

Waar eeuwen geleden pelgrims op weg naar Jeruzalem gingen, strijden anno 2010 tien bekende Nederlanders tegen elkaar in'De Pelgrimscode'. In Turkije, Syrië en Israël voeren de BN'ers diverse opdrachten uit, met als uiteindelijk oogmerk:15.000 euro winnen voor het goede doel.

Uitzending gemist van De Pelgrimscode? Hier kun je alle uitzendingen van De Pelgrimscode kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!