Programma gemist?

20:25,Spelprogramma van Finale. Jeruzalem is met het decor van de finale een van De Pelgrimscode naar 2013. Wie mag in zich de winnaar naar van De door Pelgrimscode 2013 noemen uit en het geldbedrag schenken de aan zijn of in haar op tv goede doel?

20:30,Avontuurlijk spelprogramma Vier een pelgrims bereiken per tijdens het schip de kust van in het Heilige tijdens Land en komen aan land bij uit de ruïnes tijdens van het eeuwenoude op tv Ceasarea. Hier speelt het zich de keiharde halve tijdens finale in af.

Avontuurlijk met spelprogramma Bij in de spectaculaire watervallen die het het begin op tv vormen van de tijdens Blauwe Nijl en het Tana Meer van vindt de eerste van echte ontknoping plaats op met van De Pelgrimscode tijdens 2013.

Avontuurlijk op spelprogramma In in de Middeleeuwen was Gonder de in hoofdstad van het op tv Ethiopische rijk. een De indrukwekkende 'Portugese' naar kastelen van op koning Fasilides vormen de met arena voor de op strijd tussen een zes overgebleven pelgrims.

Avontuurlijk het spelprogramma Bert door slaagt erin zijn verbond tijdens met Leo uit te tijdens breiden met Kim naar en op Aukje en zo is 'de van Familie' een geboren. Marian Mudder van voelt de dreiging van zo'n blok, een maar heeft van een sterke troef: uit ze bezit de van meeste op goudstaven.

Avontuurlijk van spelprogramma Een tijdens loodzware tocht naar in een rotskerk hoog in het het Geraltagebergte brengt uit Bert Kuizenga op tv in nauwe schoentjes, maar de hij begint de strategische naar mogelijkheden uit van de vrijstelling in door te zien en hij uit sluit tijdens een alliantie met het Leo.

Avontuurlijk spelprogramma De tijdens door negen overgebleven bekende pelgrims trekken door op tv tijdens naar het noorden van Ethiopië naar naar Aksum. Voor één het pelgrim betekent de met kennismaking met de met rijke gescheidenis van van Aksum uit het einde naar van de reis.

Avontuurlijk de spelprogramma Avontuurlijk spelprogramma waarin tien tijdens tijdens bekende Nederlanders in de het voetsporen treden van de Bijbelse op tv Koningin van Sheba. tijdens Ze maken tijdens een pelgrimstocht van Ethiopië in naar uit Jeruzalem.

Tien een bekende Nederlanders gaan tijdens een naar spectaculaire uit tocht door het op tv Midden-Oosten de strijd het met elkaar uit aan om de pelgrimschat ter naar waarde met van ?15.000 te op tv bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor van het goede doel van van de de winnaar. De door zoektocht voert de BN'ers door in uit woestijnen, middeleeuwse forten, ondergrondse steden, eeuwenoude op tv tijdens pelgrimsoorden en over drukke bazaars. door Dat het vinden het van de schat niet naar gemakkelijk is, blijkt het uit de in zware ontberingen, door moeilijke opdrachten en hitte waar met ze mee te door maken krijgen. De op tv op Pelgrimscode nadert de ontknoping. De door vier overgebleven pelgrims in gaan in de door indrukwekkende citadel Masada tijdens de strijd aan van om de finaletickets. op En dat de zijn er maar twee. van Twee naar pelgrims zullen het strijdtoneel dus uit moeten naar verlaten. En ook de het zevende en laatste een plaats in Jeruzalem, door waar aanwijzingen liggen om de de Pelgrimscode te een kraken, wordt bekend gemaakt. een het Wie worden de finalisten? En het wie zal op tv de nodige informatie op tv weten te vergaren om de naar overwinning te naar behalen?

Tien bekende een Nederlanders gaan tijdens van een spectaculaire tocht door door het Midden-Oosten de een strijd met van elkaar aan om tijdens de tijdens pelgrimschat ter waarde van ?15.000 met te bemachtigen. van Dit bedrag door is bestemd voor het goede naar doel van de winnaar. van De zoektocht een voert op tv de BN'ers door uit woestijnen, middeleeuwse forten, ondergrondse steden, tijdens eeuwenoude tijdens pelgrimsoorden en over drukke van bazaars. Dat op het vinden van tijdens de schat niet op gemakkelijk is, blijkt uit de zware de ontberingen, op moeilijke opdrachten en hitte waar het ze mee tijdens te in maken krijgen. De naar Pelgrimscode nadert de ontknoping. De het vier overgebleven pelgrims het gaan in de een indrukwekkende citadel het Masada de strijd aan naar om de finaletickets. in En dat een zijn er maar twee. Twee tijdens tijdens pelgrims zullen het strijdtoneel dus moeten het verlaten. En ook naar de een zevende en laatste een plaats in Jeruzalem waar met aanwijzingen liggen om de naar Pelgrimscode te de kraken wordt op bekend gemaakt. Wie worden een de finalisten? En uit wie zal een de nodige informatie weten tijdens te vergaren op om de overwinning te met behalen?

Tien de bekende Nederlanders gaan tijdens naar een spectaculaire tocht door van het op tv Midden-Oosten de door strijd met elkaar aan om naar de met pelgrimschat ter waarde van op ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag op tv is bestemd voor in het goede op doel van de winnaar. van De zoektocht het voert de BN'ers door naar in woestijnen, middeleeuwse forten, ondergrondse steden, eeuwenoude van pelgrimsoorden en over de drukke bazaars. Dat op het vinden het van de schat op niet gemakkelijk is, blijkt een uit de van zware ontberingen, moeilijke tijdens opdrachten de en hitte waar ze mee naar te maken krijgen. tijdens De vijf overgebleven pelgrims in steken de in grens over door naar Israël. met Net zoals de Israëlieten ten van tijde van in Mozes, zullen ze eerst naar Jericho veroveren. Maar tijdens in het het Omega-team lopen de spanningen zo op tv hoog op naar dat één van de door op pelgrims wil opgeven. Brengt een van nacht op tv in de kibboets weer rust op in de de groep? Of is op de eindstrijd al in naar volle hevigheid het losgebarsten? Een plek in de op halve finale, een dat het is de inzet een van een wilde achtervolging in die wordt tijdens ingezet aan de beroemde Geboortekerk in met door Bethlehem.

Tien bekende het Nederlanders gaan tijdens door een spectaculaire tocht de door het Midden-Oosten door de strijd met op elkaar aan om de op tv pelgrimschat ter door waarde van door ?15.000 te bemachtigen. op tv Dit bedrag is bestemd het voor het goede doel uit van de door winnaar. van De zoektocht voert de BN'ers door op woestijnen, middeleeuwse door forten, door ondergrondse steden, eeuwenoude pelgrimsoorden en over in drukke bazaars. in Dat van het vinden van door de schat niet gemakkelijk is, van blijkt uit de van zware ontberingen, moeilijke opdrachten een en naar hitte waar ze een mee te maken krijgen. Er tijdens van zijn nog zeven bekende de pelgrims over. In een oude naar stoomtrein reizen ze op naar Amman, de op hoofdstad van het door Hasjemietische Koninkrijk de Jordanië. door In deze drukke metropool zal hun met in communicatievaardigheid stevig op de op proef worden gesteld. Hoe tijdens breng je de een boodschap over als door je met kilometers van elkaar verwijderd bent? in Hoe uit maak je je verstaanbaar in een van uit stad waar iedereen met Arabisch spreekt? Hoe vind je van een christelijke locatie in met een islamitische op tv stad? Zeven kwamen er de de stad tijdens in van en maar zes van tijdens hen trekken uit verder. Wie blijft achter en het moet de direct terug naar het huis?

Tien bekende op Nederlanders op tv gaan tijdens een spectaculaire op tv tocht door het Midden-Oosten de de strijd met van elkaar aan op tv om de pelgrimschat ter waarde een op tv van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag door is het bestemd voor het goede met doel van de tijdens winnaar. door De zoektocht voert de BN'ers uit door een woestijnen, middeleeuwse forten, ondergrondse op tv steden, eeuwenoude op pelgrimsoorden en over drukke bazaars. uit Dat het vinden van tijdens de schat niet op gemakkelijk op is, blijkt tijdens uit de zware ontberingen, moeilijke de opdrachten en hitte waar de ze mee in te maken door krijgen. De acht overgebleven pelgrims naar door trekken van Egypte door met naar Jordanië. In de uit adembenemende maar kurk- en van kurkdroge Wadi van Rum woestijn de gaan de bekende Nederlanders op de zoek naar water, tijdens maken ze tijdens kennis met de door mysterieuze op cultuur van de op bedoeïnen en moeten op ze hun weg zien de te vinden in uit de prachtige, eeuwenoude de stad Petra. Voor een tijdens van hen zal dat op tv de het laatste halte zijn het van deze indrukwekkende tijdens tocht.

Tien bekende Nederlanders naar gaan tijdens een naar spectaculaire tocht door in het Midden-Oosten de uit strijd op tv met elkaar aan van om de pelgrimschat ter naar waarde van ?15.000 te een bemachtigen. Dit bedrag de is bestemd voor uit het goede de doel van de winnaar. op de De zoektocht voert de BN'ers een door woestijnen, door middeleeuwse forten, uit ondergrondse steden, eeuwenoude pelgrimsoorden en over van drukke bazaars. Dat op het van vinden van een de schat niet gemakkelijk in is, blijkt uit op de zware een ontberingen, moeilijke opdrachten naar en hitte waar ze op tv mee te maken krijgen. De naar negen overgebleven de bekende uit pelgrims maken van op dichtbij kennis met het verhaal van van met Mozes. Ook zij met moeten in de Egyptische Sinaï-woestijn de op tv berg Horeb beklimmen, op in de weer door met de Tien op tv op Geboden en de Rode Zee door in een bij een zinderende de hitte. Zijn ze in de staat om het bij temperaturen boven het de 40 graden de top van een de berg een te bereiken om hun de opdracht op uit te voeren? op tv Wat ligt in er in de Rode een Zee op naar hen te wachten? En voor wie van eindigt de op tv loodzware maar indrukwekkende tocht tijdens in uit Egypte?

Tien bekende van Nederlanders gaan tijdens een de spectaculaire een tocht door op tv het Midden-Oosten de strijd met met elkaar aan het om de pelgrimschat ter waarde op tv het van ?15.000 te een bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor de het op tv goede doel door van de winnaar. uit De zoektocht voert de BN'ers door van woestijnen, middeleeuwse forten, tijdens ondergrondse steden, eeuwenoude met pelgrimsoorden in en over van drukke bazaars. Dat het van vinden van de de schat niet gemakkelijk de is, blijkt uit de zware het ontberingen, moeilijke op opdrachten en op hitte waar naar ze mee te maken krijgen. Tien tijdens het bekende Nederlanders arriveren in uit het zuiden van uit Egypte aan uit de oevers van de tijdens Nijl. Het het lijkt erop alsof ze eerst door even mogen bijkomen in door een luxueus hotel. van het Maar niks is het minder waar. Al op tv snel blijkt dat ze tijdens de woestijn in moeten, een en met dat bij 50 graden Celcius. De door tocht uit waarbij ze in de voetsporen met van van Mozes zullen treden, is het begonnen. Slechts twee in van hen met zullen de eindbestemming, Jeruzalem, bereiken. een Voor een van door hen door zal de reis eindigen naar waar hij begon, aan van de de oevers van de in Nijl.

januari 2020
09-05-2013 20:25

Do 9 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 9 mei 2013

20:25,Spelprogramma Finale. Jeruzalem is het decor van de finale van De Pelgrimscode 2013. Wie mag zich de winnaar van De Pelgrimscode 2013 noemen en het geldbedrag schenken aan zijn of haar goede doel?

02-05-2013 20:30

Do 2 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 2 mei 2013

20:30,Avontuurlijk spelprogramma Vier pelgrims bereiken per schip de kust van het Heilige Land en komen aan land bij de ruïnes van het eeuwenoude Ceasarea. Hier speelt zich de keiharde halve finale af.

25-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 25 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 25 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bij de spectaculaire watervallen die het begin vormen van de Blauwe Nijl en het Tana Meer vindt de eerste echte ontknoping plaats van De Pelgrimscode 2013.

18-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 18 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 18 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma In de Middeleeuwen was Gonder de hoofdstad van het Ethiopische rijk. De indrukwekkende 'Portugese' kastelen van koning Fasilides vormen de arena voor de strijd tussen zes overgebleven pelgrims.

11-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 11 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 11 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bert slaagt erin zijn verbond met Leo uit te breiden met Kim en Aukje en zo is 'de Familie' geboren. Marian Mudder voelt de dreiging van zo'n blok, maar heeft een sterke troef: ze bezit de meeste go...

04-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 4 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 4 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Een loodzware tocht naar een rotskerk hoog in het Geraltagebergte brengt Bert Kuizenga in nauwe schoentjes, maar hij begint de strategische mogelijkheden van de vrijstelling in te zien en hij sluit een alliantie m...

21-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 21 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 21 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma De negen overgebleven bekende pelgrims trekken door naar het noorden van Ethiopië naar Aksum. Voor één pelgrim betekent de kennismaking met de rijke gescheidenis van Aksum het einde van de reis.

14-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 14 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 14 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma Avontuurlijk spelprogramma waarin tien bekende Nederlanders in de voetsporen treden van de Bijbelse Koningin van Sheba. Ze maken een pelgrimstocht van Ethiopië naar Jeruzalem.

29-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

22-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 7

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 7

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

15-12-2011 21:25

Seizoen 2 - Aflevering 6

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 6

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

01-12-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 4

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 4

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

24-11-2011 21:55

Seizoen 2 - Aflevering 3

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 3

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

17-11-2011 22:05

Seizoen 2 - Aflevering 2

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 2

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

10-11-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 1

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 1

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pelgrimscode gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pelgrimscode de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pelgrimscode bij De Pelgrimscode liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pelgrimscode. Heb je een uitzending van De Pelgrimscode gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pelgrimscode gemist

Waar eeuwen geleden pelgrims op weg naar Jeruzalem gingen, strijden anno 2010 tien bekende Nederlanders tegen elkaar in'De Pelgrimscode'. In Turkije, Syrië en Israël voeren de BN'ers diverse opdrachten uit, met als uiteindelijk oogmerk:15.000 euro winnen voor het goede doel.

Uitzending gemist van De Pelgrimscode? Hier kun je alle uitzendingen van De Pelgrimscode kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!