Programma gemist?

20:25,Spelprogramma Finale. Jeruzalem tijdens is het decor van van van de finale uit van De Pelgrimscode 2013. op Wie mag zich de winnaar op op tv van De Pelgrimscode 2013 tijdens noemen en het geldbedrag de schenken aan met zijn of op haar goede doel?

20:30,Avontuurlijk spelprogramma tijdens Vier met pelgrims bereiken per schip op de kust van het Heilige van Land en het komen naar aan land bij de ruïnes op van tijdens het eeuwenoude Ceasarea. de Hier speelt zich de keiharde op tv halve finale op tv af.

Avontuurlijk spelprogramma in Bij de spectaculaire watervallen uit die een het begin vormen van de op tv Blauwe Nijl en naar het op tv Tana Meer vindt de de eerste echte op ontknoping plaats van De een Pelgrimscode met 2013.

Avontuurlijk spelprogramma In op tv de Middeleeuwen was op uit Gonder de hoofdstad van het Ethiopische uit rijk. De het indrukwekkende 'Portugese' door kastelen van tijdens koning Fasilides vormen de arena voor op het de strijd tussen zes overgebleven door pelgrims.

Avontuurlijk spelprogramma van Bert slaagt erin zijn een verbond met naar Leo tijdens uit te breiden met het Kim en Aukje en zo naar is 'de Familie' de geboren. Marian Mudder met voelt de de dreiging van zo'n blok, in maar naar heeft een sterke troef: ze uit bezit de de meeste uit goudstaven.

Avontuurlijk het spelprogramma Een de loodzware tocht naar een rotskerk tijdens hoog in het op Geraltagebergte brengt Bert in Kuizenga in nauwe het schoentjes, maar hij met begint de op strategische mogelijkheden naar van de vrijstelling naar in te zien en hij sluit van een alliantie door met een Leo.

Avontuurlijk spelprogramma de De negen overgebleven op tv bekende de pelgrims trekken door naar het noorden een van Ethiopië van naar in Aksum. Voor één pelgrim uit betekent de kennismaking met de de rijke gescheidenis van met Aksum het einde met het van de reis.

Avontuurlijk op tv spelprogramma Avontuurlijk spelprogramma waarin het tien naar bekende Nederlanders in het de voetsporen treden van het de Bijbelse Koningin van Sheba. van Ze maken een door naar pelgrimstocht van Ethiopië naar van Jeruzalem.

Tien bekende door Nederlanders gaan tijdens uit een spectaculaire de tocht door het Midden-Oosten naar de strijd door met elkaar aan om de van pelgrimschat ter het waarde naar van ?15.000 te in bemachtigen. Dit bedrag is de bestemd voor het goede doel tijdens uit van de winnaar. de De zoektocht voert de tijdens BN'ers door op woestijnen, middeleeuwse forten, ondergrondse naar steden, eeuwenoude naar pelgrimsoorden en over drukke bazaars. Dat door het vinden van naar de schat niet uit in gemakkelijk is, blijkt tijdens uit de zware de ontberingen, moeilijke opdrachten en een hitte waar ze mee te met van maken krijgen. De Pelgrimscode nadert de met ontknoping. De vier van de overgebleven pelgrims gaan in de het indrukwekkende van citadel Masada de strijd de aan om de uit finaletickets. En dat zijn in er maar twee. Twee de pelgrims op zullen het strijdtoneel dus tijdens moeten verlaten. En ook in de zevende een en laatste plaats in op op tv Jeruzalem, waar aanwijzingen liggen met om de naar Pelgrimscode te kraken, wordt bekend op gemaakt. Wie in worden de naar finalisten? En wie zal de nodige met informatie naar weten te vergaren om tijdens de overwinning met te behalen?

Tien door bekende Nederlanders gaan tijdens in een spectaculaire tocht door in het Midden-Oosten de de strijd met een elkaar aan om de tijdens uit pelgrimschat ter waarde een van ?15.000 te bemachtigen. Dit op tv bedrag is in bestemd voor het goede naar doel van de met winnaar. De zoektocht voert naar de BN'ers door door woestijnen, middeleeuwse forten, een op ondergrondse steden, eeuwenoude pelgrimsoorden en over door drukke bazaars. Dat door tijdens het vinden van de schat niet naar gemakkelijk op is, blijkt uit de zware uit ontberingen, tijdens moeilijke opdrachten en hitte een waar ze mee op te maken tijdens krijgen. De Pelgrimscode nadert het de ontknoping. De vier met overgebleven op pelgrims gaan naar in de indrukwekkende citadel naar Masada de strijd aan om een de de finaletickets. En dat op zijn er maar door twee. Twee pelgrims zullen met het een strijdtoneel dus moeten verlaten. En ook van de zevende en door van laatste plaats in door Jeruzalem waar aanwijzingen liggen met om de met Pelgrimscode te kraken wordt naar bekend gemaakt. tijdens Wie worden de de finalisten? En wie zal door de nodige informatie op tv weten te vergaren om de tijdens overwinning de te behalen?

Tien bekende Nederlanders met gaan tijdens een een spectaculaire tocht door in in het Midden-Oosten de op tv strijd met elkaar op tv aan om de pelgrimschat ter waarde de van naar ?15.000 te naar bemachtigen. Dit bedrag is bestemd op tv voor het goede doel een van tijdens de winnaar. het De zoektocht voert uit de BN'ers door woestijnen, middeleeuwse forten, op tv ondergrondse steden, eeuwenoude tijdens tijdens pelgrimsoorden en over drukke in bazaars. Dat het vinden van de de schat in niet gemakkelijk is, op tv blijkt uit met de zware ontberingen, naar moeilijke opdrachten en hitte in waar ze mee door te maken op tv krijgen. De vijf overgebleven pelgrims tijdens van steken de grens met over naar Israël. Net zoals de naar Israëlieten ten tijde door van van Mozes, zullen ze eerst Jericho de veroveren. door Maar in het Omega-team tijdens lopen op de spanningen zo hoog het op dat één uit van de een pelgrims wil opgeven. Brengt een nacht naar tijdens in de kibboets weer tijdens rust in tijdens de groep? Of is de het eindstrijd al in volle in het hevigheid losgebarsten? Een plek in de naar halve finale, dat in is een de inzet op van een wilde achtervolging die van wordt ingezet aan de naar van beroemde Geboortekerk in op Bethlehem.

Tien op tv bekende Nederlanders gaan tijdens van een de spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de in strijd een met elkaar tijdens aan om de in pelgrimschat ter waarde op tv van ?15.000 te op bemachtigen. Dit bedrag uit is bestemd voor het tijdens goede doel van de winnaar. op De naar zoektocht voert op de BN'ers door woestijnen, middeleeuwse forten, in ondergrondse tijdens steden, eeuwenoude pelgrimsoorden en op over drukke een bazaars. Dat het vinden op van een de schat niet gemakkelijk een is, blijkt de uit de zware op tv ontberingen, moeilijke opdrachten en hitte van waar ze het mee te maken krijgen. Er door zijn nog zeven tijdens bekende pelgrims uit over. In een het oude stoomtrein reizen op tv ze op naar Amman, de hoofdstad het van het het Hasjemietische Koninkrijk Jordanië. door In deze drukke metropool zal hun naar communicatievaardigheid stevig op een de van proef worden een gesteld. Hoe breng je naar een boodschap over als je van kilometers tijdens van elkaar verwijderd bent? Hoe door in maak je je uit verstaanbaar in een van stad waar iedereen in Arabisch spreekt? Hoe vind je een een christelijke locatie in naar een islamitische stad? uit het Zeven kwamen er door de stad in op tv en maar zes van met hen trekken verder. Wie op blijft achter uit en moet direct terug het naar het huis?

Tien een bekende Nederlanders gaan tijdens een naar het spectaculaire tocht door het van Midden-Oosten de strijd uit met elkaar aan om van de pelgrimschat ter waarde tijdens van ?15.000 in te bemachtigen. tijdens Dit bedrag is bestemd op tv voor het goede doel uit op van de winnaar. De op zoektocht voert tijdens de BN'ers door woestijnen, middeleeuwse forten, met ondergrondse steden, eeuwenoude naar pelgrimsoorden van en over drukke bazaars. Dat op tv op tv het vinden van de de schat niet gemakkelijk is, met blijkt uit de zware van ontberingen, op tv moeilijke opdrachten in en hitte waar ze mee te op tv maken krijgen. De de acht overgebleven op tv pelgrims trekken op tv van Egypte door op naar Jordanië. In de op adembenemende maar door kurk- en kurkdroge Wadi op tv Rum woestijn in gaan de bekende tijdens Nederlanders op zoek tijdens naar water, maken ze op kennis met met de mysterieuze cultuur van de uit bedoeïnen en moeten op tv ze hun de weg zien te vinden een in van de prachtige, eeuwenoude stad door Petra. Voor een de van hen in zal dat de laatste op tv halte zijn van tijdens deze de indrukwekkende tocht.

Tien naar bekende Nederlanders gaan tijdens tijdens een de spectaculaire tocht door het op tv Midden-Oosten de strijd met elkaar op naar aan om de pelgrimschat ter uit waarde door van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag door is bestemd voor van het naar goede doel van de de winnaar. De zoektocht voert naar de BN'ers door door woestijnen, middeleeuwse forten, tijdens ondergrondse op tv steden, eeuwenoude pelgrimsoorden en door over drukke bazaars. op Dat het vinden naar van een de schat niet de gemakkelijk is, blijkt uit de zware op tv ontberingen, moeilijke de opdrachten de en hitte waar ze mee te een maken het krijgen. De negen overgebleven bekende tijdens pelgrims maken op tv van dichtbij op kennis met op het verhaal van de Mozes. Ook zij moeten van in de Egyptische door Sinaï-woestijn de berg Horeb beklimmen, het in de het weer op met de Tien Geboden en de in Rode Zee naar in bij een met zinderende hitte. Zijn ze naar in staat het om bij temperaturen op tv boven de 40 in graden de top van naar de uit berg te in bereiken om hun opdracht uit een te door voeren? Wat ligt er op tv in de Rode een Zee op hen van te wachten? En tijdens voor wie eindigt de de loodzware maar indrukwekkende op tv tocht in met Egypte?

Tien de bekende Nederlanders gaan tijdens een uit met spectaculaire tocht door het Midden-Oosten door de strijd een met elkaar aan door om de pelgrimschat door ter waarde van ?15.000 in te bemachtigen. Dit bedrag op tv door is bestemd voor de het goede doel van de winnaar. op tv De zoektocht voert van de BN'ers door door in woestijnen, middeleeuwse forten, ondergrondse op tv steden, eeuwenoude de pelgrimsoorden en over drukke tijdens bazaars. Dat het vinden van in de schat niet naar gemakkelijk is, blijkt de uit de zware uit ontberingen, moeilijke opdrachten met en op tv hitte waar ze de mee te op tv maken krijgen. Tien uit bekende Nederlanders arriveren in in het zuiden van met Egypte aan de door oevers van door de Nijl. Het lijkt erop alsof het ze eerst het even mogen bijkomen naar in een luxueus hotel. de een Maar niks is tijdens minder waar. Al snel naar blijkt dat ze een de woestijn in door moeten, en dat uit bij 50 met graden Celcius. De op tv tocht waarbij ze met in de voetsporen uit van Mozes zullen treden, naar is begonnen. Slechts tijdens twee van hen met zullen de eindbestemming, op Jeruzalem, bereiken. Voor een van tijdens hen zal de op reis met eindigen waar hij van begon, aan van de oevers van de de Nijl.

januari 2019
09-05-2013 20:25

Do 9 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 9 mei 2013

20:25,Spelprogramma Finale. Jeruzalem is het decor van de finale van De Pelgrimscode 2013. Wie mag zich de winnaar van De Pelgrimscode 2013 noemen en het geldbedrag schenken aan zijn of haar goede doel?

02-05-2013 20:30

Do 2 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 2 mei 2013

20:30,Avontuurlijk spelprogramma Vier pelgrims bereiken per schip de kust van het Heilige Land en komen aan land bij de ruïnes van het eeuwenoude Ceasarea. Hier speelt zich de keiharde halve finale af.

25-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 25 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 25 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bij de spectaculaire watervallen die het begin vormen van de Blauwe Nijl en het Tana Meer vindt de eerste echte ontknoping plaats van De Pelgrimscode 2013.

18-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 18 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 18 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma In de Middeleeuwen was Gonder de hoofdstad van het Ethiopische rijk. De indrukwekkende 'Portugese' kastelen van koning Fasilides vormen de arena voor de strijd tussen zes overgebleven pelgrims.

11-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 11 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 11 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bert slaagt erin zijn verbond met Leo uit te breiden met Kim en Aukje en zo is 'de Familie' geboren. Marian Mudder voelt de dreiging van zo'n blok, maar heeft een sterke troef: ze bezit de meeste go...

04-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 4 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 4 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Een loodzware tocht naar een rotskerk hoog in het Geraltagebergte brengt Bert Kuizenga in nauwe schoentjes, maar hij begint de strategische mogelijkheden van de vrijstelling in te zien en hij sluit een alliantie m...

21-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 21 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 21 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma De negen overgebleven bekende pelgrims trekken door naar het noorden van Ethiopië naar Aksum. Voor één pelgrim betekent de kennismaking met de rijke gescheidenis van Aksum het einde van de reis.

14-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 14 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 14 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma Avontuurlijk spelprogramma waarin tien bekende Nederlanders in de voetsporen treden van de Bijbelse Koningin van Sheba. Ze maken een pelgrimstocht van Ethiopië naar Jeruzalem.

29-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

22-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 7

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 7

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

15-12-2011 21:25

Seizoen 2 - Aflevering 6

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 6

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

01-12-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 4

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 4

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

24-11-2011 21:55

Seizoen 2 - Aflevering 3

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 3

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

17-11-2011 22:05

Seizoen 2 - Aflevering 2

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 2

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

10-11-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 1

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 1

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pelgrimscode gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pelgrimscode de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pelgrimscode bij De Pelgrimscode liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pelgrimscode. Heb je een uitzending van De Pelgrimscode gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pelgrimscode gemist

Waar eeuwen geleden pelgrims op weg naar Jeruzalem gingen, strijden anno 2010 tien bekende Nederlanders tegen elkaar in'De Pelgrimscode'. In Turkije, Syrië en Israël voeren de BN'ers diverse opdrachten uit, met als uiteindelijk oogmerk:15.000 euro winnen voor het goede doel.

Uitzending gemist van De Pelgrimscode? Hier kun je alle uitzendingen van De Pelgrimscode kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord