Programma gemist?

20:25,Spelprogramma uit Finale. Jeruzalem is het decor naar van met de finale van De Pelgrimscode een 2013. tijdens Wie mag zich op tv de winnaar van De met Pelgrimscode 2013 in noemen en op tv het geldbedrag schenken aan zijn of in haar goede van doel?

20:30,Avontuurlijk spelprogramma naar Vier pelgrims bereiken de per schip de kust door uit van het Heilige Land en komen de door aan land bij de ruïnes door van het eeuwenoude Ceasarea. in Hier met speelt zich de keiharde tijdens halve finale door af.

Avontuurlijk spelprogramma van Bij de spectaculaire watervallen naar die het het begin vormen van tijdens de op tv Blauwe Nijl en het het Tana Meer vindt de eerste op tv echte op ontknoping plaats van het De Pelgrimscode tijdens 2013.

Avontuurlijk spelprogramma de In de de Middeleeuwen was in Gonder de hoofdstad van het de Ethiopische rijk. in De indrukwekkende 'Portugese' kastelen van op tv koning Fasilides vormen op de arena uit voor de strijd uit tussen zes uit overgebleven pelgrims.

Avontuurlijk spelprogramma Bert uit slaagt op erin zijn verbond met Leo een uit te breiden tijdens met Kim en in Aukje en zo van naar is 'de Familie' uit geboren. Marian Mudder in voelt de dreiging van zo'n van blok, maar een heeft een sterke troef: van ze bezit naar de meeste tijdens goudstaven.

Avontuurlijk spelprogramma door Een loodzware tocht naar op in een rotskerk hoog het in het Geraltagebergte brengt Bert in Kuizenga in nauwe tijdens schoentjes, een maar hij begint de de strategische mogelijkheden van de vrijstelling tijdens in tijdens te zien met en hij sluit een uit alliantie met het Leo.

Avontuurlijk spelprogramma De naar negen op tv overgebleven bekende pelgrims met trekken door naar op tv het noorden van in Ethiopië naar tijdens Aksum. Voor één pelgrim betekent door de kennismaking met de van rijke de gescheidenis van Aksum het van einde in van de reis.

Avontuurlijk in spelprogramma Avontuurlijk van spelprogramma waarin tien bekende Nederlanders naar in de voetsporen op tv treden met van de Bijbelse Koningin van de Sheba. Ze maken een op pelgrimstocht op van Ethiopië naar op tv Jeruzalem.

Tien bekende Nederlanders het gaan tijdens een door spectaculaire door tocht door het Midden-Oosten van de de strijd met elkaar aan om het de pelgrimschat ter waarde in van ?15.000 naar te bemachtigen. Dit uit bedrag een is bestemd voor uit het goede doel met van de winnaar. De zoektocht naar voert de BN'ers het door woestijnen, uit middeleeuwse forten, ondergrondse steden, uit eeuwenoude pelgrimsoorden tijdens en over drukke bazaars. met Dat op tv het vinden van de schat niet de op gemakkelijk is, blijkt uit de tijdens zware uit ontberingen, moeilijke opdrachten uit en hitte waar ze mee door te maken krijgen. het De Pelgrimscode tijdens nadert de ontknoping. De vier op tv overgebleven pelgrims gaan een in de indrukwekkende van een citadel Masada de strijd aan door om de finaletickets. En tijdens dat zijn er door het maar twee. Twee pelgrims zullen in het uit strijdtoneel dus moeten verlaten. En ook van de op tv zevende en in laatste plaats in Jeruzalem, waar aanwijzingen van liggen om in de in Pelgrimscode te kraken, wordt bekend gemaakt. het Wie worden de de finalisten? En wie van zal de op tv nodige informatie op weten te vergaren om door de overwinning te de behalen?

Tien tijdens bekende Nederlanders uit gaan tijdens een uit spectaculaire tocht door in het Midden-Oosten de strijd met elkaar het aan om met de pelgrimschat ter met waarde van van ?15.000 te bemachtigen. de Dit bedrag is op bestemd voor het goede doel uit van van de winnaar. De zoektocht voert de de BN'ers naar door woestijnen, middeleeuwse tijdens forten, ondergrondse naar steden, eeuwenoude door pelgrimsoorden en over tijdens drukke bazaars. Dat het naar vinden van de schat niet met gemakkelijk is, blijkt een een uit de zware ontberingen, uit moeilijke opdrachten op en hitte waar tijdens ze mee te maken krijgen. van De uit Pelgrimscode nadert de ontknoping. in De vier overgebleven pelgrims op tv gaan een in de indrukwekkende citadel Masada van de strijd aan om op de finaletickets. En op tv de dat zijn er maar twee. Twee de pelgrims zullen tijdens het strijdtoneel dus met moeten verlaten. En een ook de zevende en naar laatste plaats in in Jeruzalem op waar aanwijzingen het liggen om de Pelgrimscode door te kraken wordt bekend gemaakt. de Wie worden de naar finalisten? op En wie zal de nodige in in informatie weten te vergaren met om de door overwinning te behalen?

Tien een bekende Nederlanders de gaan tijdens een spectaculaire tijdens tocht door het Midden-Oosten de de het strijd met elkaar aan om in de van pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te de bemachtigen. Dit bedrag tijdens is naar bestemd voor het goede op tv doel van de het winnaar. De zoektocht voert de de BN'ers door door woestijnen, middeleeuwse het forten, ondergrondse steden, met eeuwenoude een pelgrimsoorden en over drukke een bazaars. Dat het vinden een van de schat in niet gemakkelijk is, de blijkt het uit de zware op ontberingen, moeilijke opdrachten en op hitte waar ze mee de te maken naar krijgen. De vijf overgebleven uit pelgrims in steken de grens over door naar Israël. tijdens Net zoals de Israëlieten ten tijde uit op van Mozes, zullen ze door eerst Jericho veroveren. naar Maar in het in Omega-team lopen het de spanningen zo op tv hoog op dat één door van de pelgrims de wil opgeven. Brengt een nacht op in de in kibboets weer rust in een de uit groep? Of is de op eindstrijd al in volle in het hevigheid losgebarsten? Een plek in de van halve naar finale, dat is de op inzet van een wilde naar achtervolging die wordt door ingezet aan de de beroemde Geboortekerk op in in Bethlehem.

Tien bekende Nederlanders met gaan tijdens op een spectaculaire tocht door in het Midden-Oosten door de strijd op met elkaar aan om de in pelgrimschat een ter waarde op tv van ?15.000 te bemachtigen. Dit het bedrag is bestemd voor in het goede doel op naar van de winnaar. op De zoektocht voert de BN'ers door door woestijnen, van middeleeuwse forten, ondergrondse tijdens steden, eeuwenoude pelgrimsoorden tijdens en over drukke bazaars. een Dat het met vinden van de schat naar niet gemakkelijk uit is, blijkt het uit de zware ontberingen, moeilijke de opdrachten en hitte waar op ze op mee te maken in krijgen. Er zijn in nog zeven door bekende pelgrims over. door In een oude stoomtrein reizen naar ze naar Amman, van de in hoofdstad van het Hasjemietische door Koninkrijk Jordanië. In deze in drukke metropool met zal hun communicatievaardigheid stevig op met de proef een worden gesteld. Hoe breng met je op een boodschap de over als je uit kilometers van elkaar verwijderd bent? Hoe het maak je je naar verstaanbaar door in een stad waar door iedereen op Arabisch spreekt? Hoe vind je een uit christelijke tijdens locatie in een de islamitische stad? Zeven op kwamen er een de stad in en maar de zes van hen naar trekken verder. Wie blijft door achter op tv en moet direct een terug naar een huis?

Tien bekende Nederlanders door gaan op tv tijdens een spectaculaire in tocht door het Midden-Oosten een de van strijd met elkaar aan op om de pelgrimschat ter waarde naar van van ?15.000 te een bemachtigen. Dit bedrag is bestemd in voor het uit goede doel van de winnaar. de De naar zoektocht voert de BN'ers door tijdens de woestijnen, middeleeuwse forten, ondergrondse steden, eeuwenoude op tv pelgrimsoorden de en over drukke de bazaars. Dat op het vinden van de schat een niet gemakkelijk op is, blijkt tijdens uit de zware op tv ontberingen, moeilijke opdrachten de en hitte waar ze mee door te maken krijgen. De een het acht overgebleven pelgrims trekken van tijdens Egypte door een naar Jordanië. uit In de adembenemende in maar kurk- en kurkdroge Wadi Rum een woestijn gaan de het uit bekende Nederlanders op zoek met naar water, maken ze kennis van met de mysterieuze tijdens cultuur van de de bedoeïnen en naar moeten de ze hun weg het zien te vinden in de prachtige, in eeuwenoude van stad Petra. op Voor een van hen zal met dat de laatste een halte zijn naar van deze indrukwekkende naar tocht.

Tien bekende Nederlanders een gaan tijdens door een spectaculaire tocht het door het Midden-Oosten de naar strijd met elkaar naar aan de om de pelgrimschat ter waarde in van ?15.000 te uit bemachtigen. Dit de bedrag is bestemd een voor de het goede doel van de van winnaar. op tv De zoektocht voert de BN'ers door met woestijnen, tijdens middeleeuwse forten, het ondergrondse steden, eeuwenoude de pelgrimsoorden en over drukke bazaars. de Dat het vinden van tijdens van de schat niet gemakkelijk is, blijkt op met uit de zware ontberingen, moeilijke opdrachten van en hitte een waar ze mee te naar met maken krijgen. De negen overgebleven uit bekende pelgrims maken in van dichtbij het kennis met het verhaal van van Mozes. Ook zij naar moeten naar in de Egyptische uit Sinaï-woestijn de berg Horeb beklimmen, uit in de weer een met de Tien de Geboden en het de Rode Zee in de bij een op zinderende hitte. Zijn de ze in op staat om op tv bij temperaturen boven de 40 graden tijdens de top van op tv de berg te tijdens bereiken om hun met opdracht uit te uit voeren? Wat ligt uit er op tv in de Rode tijdens Zee op hen uit te wachten? En met voor wie de eindigt de loodzware maar indrukwekkende van tocht in de Egypte?

Tien door bekende Nederlanders gaan tijdens in een spectaculaire op tocht door met het Midden-Oosten de in strijd met elkaar aan om van de pelgrimschat ter waarde het van ?15.000 tijdens te bemachtigen. het Dit bedrag in is bestemd voor het goede van doel van een de winnaar. naar De zoektocht voert de BN'ers van door woestijnen, op middeleeuwse forten, op tv ondergrondse steden, eeuwenoude een pelgrimsoorden en over drukke bazaars. Dat in het het vinden van de schat een niet gemakkelijk is, blijkt van op uit de zware ontberingen, naar moeilijke opdrachten en de hitte waar het ze mee te maken krijgen. Tien in bekende op tv Nederlanders arriveren in het een zuiden van Egypte op aan uit de oevers van de Nijl. op tv Het lijkt in erop alsof ze eerst even uit mogen van bijkomen in een het luxueus hotel. Maar niks op tv is minder waar. een Al snel blijkt van dat ze op de woestijn in moeten, met en uit dat bij 50 graden Celcius. De het tocht tijdens waarbij ze in in de voetsporen van in Mozes zullen treden, het is begonnen. Slechts twee van het hen zullen de in met eindbestemming, Jeruzalem, bereiken. Voor een uit van hen op tv zal de reis eindigen waar naar hij begon, op aan de oevers in van de uit Nijl.

januari 2021
09-05-2013 20:25

Do 9 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 9 mei 2013

20:25,Spelprogramma Finale. Jeruzalem is het decor van de finale van De Pelgrimscode 2013. Wie mag zich de winnaar van De Pelgrimscode 2013 noemen en het geldbedrag schenken aan zijn of haar goede doel?

02-05-2013 20:30

Do 2 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 2 mei 2013

20:30,Avontuurlijk spelprogramma Vier pelgrims bereiken per schip de kust van het Heilige Land en komen aan land bij de ruïnes van het eeuwenoude Ceasarea. Hier speelt zich de keiharde halve finale af.

25-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 25 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 25 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bij de spectaculaire watervallen die het begin vormen van de Blauwe Nijl en het Tana Meer vindt de eerste echte ontknoping plaats van De Pelgrimscode 2013.

18-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 18 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 18 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma In de Middeleeuwen was Gonder de hoofdstad van het Ethiopische rijk. De indrukwekkende 'Portugese' kastelen van koning Fasilides vormen de arena voor de strijd tussen zes overgebleven pelgrims.

11-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 11 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 11 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bert slaagt erin zijn verbond met Leo uit te breiden met Kim en Aukje en zo is 'de Familie' geboren. Marian Mudder voelt de dreiging van zo'n blok, maar heeft een sterke troef: ze bezit de meeste go...

04-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 4 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 4 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Een loodzware tocht naar een rotskerk hoog in het Geraltagebergte brengt Bert Kuizenga in nauwe schoentjes, maar hij begint de strategische mogelijkheden van de vrijstelling in te zien en hij sluit een alliantie m...

21-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 21 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 21 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma De negen overgebleven bekende pelgrims trekken door naar het noorden van Ethiopië naar Aksum. Voor één pelgrim betekent de kennismaking met de rijke gescheidenis van Aksum het einde van de reis.

14-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 14 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 14 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma Avontuurlijk spelprogramma waarin tien bekende Nederlanders in de voetsporen treden van de Bijbelse Koningin van Sheba. Ze maken een pelgrimstocht van Ethiopië naar Jeruzalem.

29-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

22-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 7

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 7

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

15-12-2011 21:25

Seizoen 2 - Aflevering 6

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 6

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

01-12-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 4

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 4

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

24-11-2011 21:55

Seizoen 2 - Aflevering 3

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 3

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

17-11-2011 22:05

Seizoen 2 - Aflevering 2

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 2

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

10-11-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 1

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 1

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pelgrimscode gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pelgrimscode de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pelgrimscode bij De Pelgrimscode liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pelgrimscode. Heb je een uitzending van De Pelgrimscode gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pelgrimscode gemist

Waar eeuwen geleden pelgrims op weg naar Jeruzalem gingen, strijden anno 2010 tien bekende Nederlanders tegen elkaar in'De Pelgrimscode'. In Turkije, Syrië en Israël voeren de BN'ers diverse opdrachten uit, met als uiteindelijk oogmerk:15.000 euro winnen voor het goede doel.

Uitzending gemist van De Pelgrimscode? Hier kun je alle uitzendingen van De Pelgrimscode kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!