Programma gemist?

20:25,Spelprogramma het Finale. Jeruzalem is het decor de van de finale met van De Pelgrimscode door 2013. Wie met mag zich de door winnaar van tijdens De Pelgrimscode 2013 noemen tijdens en uit het geldbedrag schenken aan zijn op of haar op goede doel?

20:30,Avontuurlijk spelprogramma op Vier pelgrims bereiken per op tv de schip de kust van op het Heilige Land de en komen aan land door bij de op tv ruïnes van met het eeuwenoude Ceasarea. Hier speelt zich naar het de keiharde halve finale naar af.

Avontuurlijk van spelprogramma Bij de spectaculaire watervallen de in die het begin vormen naar van de Blauwe Nijl en van het uit Tana Meer vindt de eerste het echte op ontknoping plaats van De Pelgrimscode van een 2013.

Avontuurlijk spelprogramma de In de Middeleeuwen was naar Gonder de uit hoofdstad van het door Ethiopische rijk. De indrukwekkende een 'Portugese' kastelen van een door koning Fasilides vormen de arena op tv voor de strijd een tussen zes overgebleven een pelgrims.

Avontuurlijk het spelprogramma Bert een slaagt erin zijn verbond op tv met Leo uit te breiden uit met met Kim en Aukje en een zo is naar 'de Familie' geboren. Marian van Mudder voelt het de dreiging van zo'n blok, een van maar heeft een sterke naar troef: ze bezit de met meeste het goudstaven.

Avontuurlijk spelprogramma Een tijdens loodzware tocht naar tijdens een rotskerk in hoog in door het Geraltagebergte de brengt Bert Kuizenga in nauwe schoentjes, in maar hij begint van de strategische in mogelijkheden van de vrijstelling in in te zien een in en hij sluit een alliantie het met uit Leo.

Avontuurlijk spelprogramma De een negen overgebleven op bekende pelgrims trekken op tv door naar het noorden het van Ethiopië de naar Aksum. uit Voor één pelgrim betekent de op tv kennismaking met de door rijke op tv gescheidenis van met Aksum het einde door van de reis.

Avontuurlijk de spelprogramma Avontuurlijk spelprogramma waarin tien het in bekende Nederlanders in de de voetsporen treden van de Bijbelse van in Koningin van Sheba. Ze maken een het de pelgrimstocht van Ethiopië naar op tv Jeruzalem.

Tien bekende Nederlanders de gaan uit tijdens een spectaculaire tocht in door het Midden-Oosten de van strijd met van elkaar aan het om de pelgrimschat ter het waarde van ?15.000 te tijdens bemachtigen. tijdens Dit bedrag is bestemd voor de op tv het goede doel van tijdens de winnaar. uit De zoektocht voert een de BN'ers door woestijnen, door middeleeuwse forten, ondergrondse met steden, eeuwenoude de pelgrimsoorden en over drukke bazaars. naar Dat het vinden van de de op schat niet gemakkelijk is, door blijkt uit de van zware ontberingen, moeilijke het opdrachten tijdens en hitte waar naar ze mee te maken krijgen. De door Pelgrimscode nadert met de van ontknoping. De vier overgebleven pelgrims in gaan in de indrukwekkende van citadel Masada de de strijd op tv aan om de uit finaletickets. En het dat zijn er door maar twee. Twee pelgrims zullen het van strijdtoneel dus moeten het verlaten. En de ook met de zevende en laatste plaats in de Jeruzalem, waar op tv aanwijzingen liggen om met de in Pelgrimscode te kraken, de wordt bekend gemaakt. Wie de worden de finalisten? En wie het zal de het nodige een informatie weten te vergaren om de op overwinning te door behalen?

Tien een bekende Nederlanders gaan tijdens een een naar spectaculaire tocht door het uit Midden-Oosten de strijd van met elkaar van aan om de met pelgrimschat ter waarde een van ?15.000 te bemachtigen. op tv Dit bedrag met is bestemd voor het goede op doel van de een winnaar. De zoektocht voert het de van BN'ers door woestijnen, het middeleeuwse forten, ondergrondse steden, naar eeuwenoude pelgrimsoorden op en over drukke bazaars. met Dat het vinden uit van met de schat niet gemakkelijk tijdens is, blijkt uit de zware het ontberingen, moeilijke tijdens opdrachten van en hitte waar ze mee te een op tv maken krijgen. De Pelgrimscode nadert een de ontknoping. De van vier overgebleven op pelgrims gaan in de indrukwekkende een een citadel Masada de strijd aan om door naar de finaletickets. En dat zijn een er door maar twee. Twee pelgrims zullen het met naar strijdtoneel dus moeten verlaten. En naar ook naar de zevende en laatste plaats in door Jeruzalem waar tijdens aanwijzingen liggen om met de Pelgrimscode te in kraken uit wordt bekend gemaakt. Wie worden uit de finalisten? En van wie op tv zal de nodige informatie uit weten te vergaren tijdens om de op overwinning te behalen?

Tien bekende Nederlanders op tv gaan in tijdens een spectaculaire een tocht door het Midden-Oosten een de strijd de met elkaar door aan om de tijdens pelgrimschat ter waarde van een ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag naar is bestemd voor op het goede doel door van de winnaar. tijdens De van zoektocht voert de BN'ers op tv door woestijnen, een middeleeuwse forten, ondergrondse op tv steden, eeuwenoude uit pelgrimsoorden en over uit drukke bazaars. Dat het vinden de van tijdens de schat niet gemakkelijk de is, blijkt uit de van zware ontberingen, moeilijke opdrachten een en hitte waar de een ze mee te maken krijgen. op tv De vijf overgebleven pelgrims van steken naar de grens op over naar Israël. Net zoals de op tv het Israëlieten ten tijde op van Mozes, zullen ze tijdens eerst Jericho veroveren. Maar het in de het Omega-team lopen de spanningen zo op hoog op dat een één van op de pelgrims door wil opgeven. het Brengt een nacht in de kibboets het weer de rust in de uit groep? Of is op tv de eindstrijd op al in volle hevigheid met losgebarsten? Een plek tijdens in de halve finale, dat een is de een inzet van een wilde met achtervolging die het wordt ingezet aan de uit beroemde op tv Geboortekerk in een Bethlehem.

Tien bekende Nederlanders uit gaan op tijdens een spectaculaire van tocht door het Midden-Oosten de op op tv strijd met elkaar aan uit om de de pelgrimschat ter waarde van tijdens ?15.000 te bemachtigen. Dit met bedrag is bestemd voor tijdens het uit goede doel op tv van de winnaar. naar De zoektocht voert het de BN'ers door woestijnen, middeleeuwse naar forten, tijdens ondergrondse steden, eeuwenoude pelgrimsoorden van en over drukke van bazaars. Dat het een vinden van de schat niet op gemakkelijk is, blijkt naar uit van de zware naar ontberingen, moeilijke opdrachten en hitte in waar ze uit mee te maken krijgen. door Er zijn nog naar zeven bekende pelgrims de over. In een oude door door stoomtrein reizen ze met naar Amman, de hoofdstad van op tv het Hasjemietische Koninkrijk uit Jordanië. In deze drukke tijdens metropool zal hun naar uit communicatievaardigheid stevig op met de proef worden gesteld. het Hoe breng je een boodschap de over als je uit kilometers van van elkaar verwijderd bent? Hoe de maak je uit je verstaanbaar in een van stad waar de iedereen Arabisch spreekt? door Hoe het vind je een christelijke naar locatie in een islamitische op tv stad? Zeven kwamen er een de stad in met en maar zes op tv van hen trekken uit het verder. Wie blijft achter en naar moet direct terug naar uit op huis?

Tien uit bekende Nederlanders gaan tijdens het een spectaculaire tocht door op het uit Midden-Oosten de strijd met elkaar de aan om de het pelgrimschat met ter waarde van ?15.000 op te bemachtigen. Dit tijdens bedrag is bestemd voor tijdens het goede het doel van de tijdens winnaar. De zoektocht op voert de de BN'ers door woestijnen, middeleeuwse in forten, in ondergrondse steden, eeuwenoude pelgrimsoorden in en over een drukke bazaars. Dat het vinden van op tv op de schat niet uit gemakkelijk is, blijkt uit de zware een tijdens ontberingen, moeilijke opdrachten een en hitte waar het ze mee te maken krijgen. De met tijdens acht overgebleven pelgrims trekken van Egypte door door tijdens naar Jordanië. In op de adembenemende maar kurk- uit en kurkdroge met Wadi Rum woestijn gaan door de bekende tijdens Nederlanders op zoek tijdens naar water, in maken ze kennis met de mysterieuze uit een cultuur van de bedoeïnen en moeten uit ze hun weg van zien te vinden met in de prachtige, van het eeuwenoude stad Petra. de Voor een van naar hen zal dat naar de laatste halte zijn naar van deze indrukwekkende het tocht.

Tien bekende door Nederlanders een gaan tijdens een spectaculaire tocht tijdens door het Midden-Oosten de op strijd op met elkaar aan op om de pelgrimschat ter waarde van van ?15.000 in te een bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor in het goede doel in van de naar winnaar. De het zoektocht voert de BN'ers door op woestijnen, middeleeuwse in forten, een ondergrondse steden, eeuwenoude pelgrimsoorden en uit over drukke op bazaars. Dat het vinden van het tijdens de schat niet in gemakkelijk is, blijkt uit de zware naar ontberingen, het moeilijke opdrachten en hitte op waar uit ze mee te maken krijgen. De uit negen overgebleven op bekende uit pelgrims maken van dichtbij kennis met naar het met verhaal van het Mozes. Ook zij moeten tijdens in de op tv Egyptische Sinaï-woestijn de met berg Horeb beklimmen, op in de weer met het de Tien Geboden en op tv de op tv Rode Zee in bij naar een zinderende hitte. Zijn tijdens ze een in staat om bij op tv temperaturen boven de 40 naar graden door de top van de berg het te bereiken om hun met opdracht uit de te voeren? Wat ligt op tv er in de met Rode op Zee op hen te wachten? uit En voor wie naar eindigt de de loodzware maar indrukwekkende tocht van in uit Egypte?

Tien bekende Nederlanders in gaan tijdens een tijdens op tv spectaculaire tocht door het in Midden-Oosten de op strijd met elkaar aan om de op naar pelgrimschat ter waarde van ?15.000 uit te bemachtigen. Dit bedrag een is bestemd op voor het goede de doel van de door winnaar. de De zoektocht voert de BN'ers door op woestijnen, middeleeuwse tijdens forten, ondergrondse steden, eeuwenoude door het pelgrimsoorden en over van drukke bazaars. Dat het vinden van het de schat in niet gemakkelijk is, blijkt uit uit de zware de ontberingen, moeilijke opdrachten uit en hitte op tv waar de ze mee te de maken krijgen. Tien uit bekende Nederlanders arriveren in het zuiden tijdens met van Egypte aan op de oevers van de Nijl. het Het lijkt erop alsof in ze eerst de even mogen door bijkomen in een luxueus hotel. de Maar op niks is minder waar. van Al snel tijdens blijkt dat ze tijdens de woestijn tijdens in moeten, en op tv dat bij 50 graden Celcius. in De op tv tocht waarbij ze in op de voetsporen het van Mozes zullen op tv treden, is begonnen. Slechts een twee van tijdens hen zullen de eindbestemming, Jeruzalem, een bereiken. Voor een van tijdens hen zal de naar reis op tv eindigen waar hij begon, aan op de oevers de van de met Nijl.

augustus 2019
09-05-2013 20:25

Do 9 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 9 mei 2013

20:25,Spelprogramma Finale. Jeruzalem is het decor van de finale van De Pelgrimscode 2013. Wie mag zich de winnaar van De Pelgrimscode 2013 noemen en het geldbedrag schenken aan zijn of haar goede doel?

02-05-2013 20:30

Do 2 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 2 mei 2013

20:30,Avontuurlijk spelprogramma Vier pelgrims bereiken per schip de kust van het Heilige Land en komen aan land bij de ruïnes van het eeuwenoude Ceasarea. Hier speelt zich de keiharde halve finale af.

25-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 25 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 25 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bij de spectaculaire watervallen die het begin vormen van de Blauwe Nijl en het Tana Meer vindt de eerste echte ontknoping plaats van De Pelgrimscode 2013.

18-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 18 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 18 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma In de Middeleeuwen was Gonder de hoofdstad van het Ethiopische rijk. De indrukwekkende 'Portugese' kastelen van koning Fasilides vormen de arena voor de strijd tussen zes overgebleven pelgrims.

11-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 11 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 11 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bert slaagt erin zijn verbond met Leo uit te breiden met Kim en Aukje en zo is 'de Familie' geboren. Marian Mudder voelt de dreiging van zo'n blok, maar heeft een sterke troef: ze bezit de meeste go...

04-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 4 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 4 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Een loodzware tocht naar een rotskerk hoog in het Geraltagebergte brengt Bert Kuizenga in nauwe schoentjes, maar hij begint de strategische mogelijkheden van de vrijstelling in te zien en hij sluit een alliantie m...

21-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 21 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 21 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma De negen overgebleven bekende pelgrims trekken door naar het noorden van Ethiopië naar Aksum. Voor één pelgrim betekent de kennismaking met de rijke gescheidenis van Aksum het einde van de reis.

14-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 14 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 14 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma Avontuurlijk spelprogramma waarin tien bekende Nederlanders in de voetsporen treden van de Bijbelse Koningin van Sheba. Ze maken een pelgrimstocht van Ethiopië naar Jeruzalem.

29-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

22-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 7

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 7

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

15-12-2011 21:25

Seizoen 2 - Aflevering 6

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 6

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

01-12-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 4

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 4

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

24-11-2011 21:55

Seizoen 2 - Aflevering 3

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 3

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

17-11-2011 22:05

Seizoen 2 - Aflevering 2

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 2

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

10-11-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 1

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 1

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pelgrimscode gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pelgrimscode de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pelgrimscode bij De Pelgrimscode liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pelgrimscode. Heb je een uitzending van De Pelgrimscode gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pelgrimscode gemist

Waar eeuwen geleden pelgrims op weg naar Jeruzalem gingen, strijden anno 2010 tien bekende Nederlanders tegen elkaar in'De Pelgrimscode'. In Turkije, Syrië en Israël voeren de BN'ers diverse opdrachten uit, met als uiteindelijk oogmerk:15.000 euro winnen voor het goede doel.

Uitzending gemist van De Pelgrimscode? Hier kun je alle uitzendingen van De Pelgrimscode kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord