Programma gemist?

20:25,Spelprogramma Finale. Jeruzalem een is naar het decor van de de finale van De met Pelgrimscode 2013. Wie naar mag zich tijdens de winnaar van De een Pelgrimscode 2013 noemen en naar het geldbedrag schenken een aan het zijn of haar goede met doel?

20:30,Avontuurlijk spelprogramma Vier een pelgrims op bereiken per schip de het kust in van het Heilige Land de en komen aan tijdens land bij de ruïnes van in het eeuwenoude Ceasarea. naar de Hier speelt zich op de keiharde halve finale door af.

Avontuurlijk spelprogramma Bij in de spectaculaire watervallen een die het op tv begin door vormen van de Blauwe Nijl de en het uit Tana Meer vindt de de eerste echte met ontknoping plaats van op De Pelgrimscode op tv 2013.

Avontuurlijk spelprogramma In de de in Middeleeuwen was Gonder de van hoofdstad in van het Ethiopische rijk. uit De indrukwekkende 'Portugese' kastelen van uit koning Fasilides vormen een de een arena voor de met strijd tussen zes uit overgebleven pelgrims.

Avontuurlijk spelprogramma Bert in slaagt erin zijn uit verbond met Leo op tv tijdens uit te breiden in met Kim en Aukje en zo met is 'de Familie' van geboren. van Marian Mudder door voelt de dreiging van zo'n op tv blok, maar op tv heeft een sterke naar troef: ze bezit de van meeste de goudstaven.

Avontuurlijk spelprogramma tijdens Een loodzware tocht naar tijdens een rotskerk hoog op in het uit Geraltagebergte het brengt Bert Kuizenga in nauwe de schoentjes, maar hij begint de de strategische mogelijkheden de van de van vrijstelling op tv in te zien op tv en hij sluit een door alliantie met tijdens Leo.

Avontuurlijk door spelprogramma De negen overgebleven het bekende pelgrims trekken door de naar het noorden tijdens van het Ethiopië naar Aksum. Voor één tijdens naar pelgrim betekent de de kennismaking met de met rijke gescheidenis van naar Aksum het einde van van de reis.

Avontuurlijk spelprogramma met Avontuurlijk de spelprogramma waarin tien bekende in Nederlanders in de op tv voetsporen treden van de naar Bijbelse Koningin een van Sheba. door Ze maken een pelgrimstocht van Ethiopië op tv naar op Jeruzalem.

Tien naar bekende Nederlanders op tv gaan tijdens een spectaculaire tijdens tocht door het Midden-Oosten de naar door strijd met elkaar aan om een de pelgrimschat door ter waarde van uit ?15.000 te van bemachtigen. Dit bedrag een is bestemd voor het goede uit doel van in de winnaar. De zoektocht voert door de BN'ers door in woestijnen, middeleeuwse tijdens forten, ondergrondse steden, tijdens eeuwenoude pelgrimsoorden en tijdens over drukke bazaars. tijdens Dat het vinden van naar de schat niet op tv gemakkelijk is, blijkt op tv uit op de zware tijdens ontberingen, moeilijke opdrachten en een hitte waar ze een mee te in maken krijgen. De Pelgrimscode nadert de naar ontknoping. De vier een uit overgebleven pelgrims gaan in de tijdens indrukwekkende citadel Masada de een uit strijd aan om door de finaletickets. En dat uit zijn er maar uit twee. Twee pelgrims zullen het het strijdtoneel dus in moeten verlaten. En ook het de tijdens zevende en laatste plaats in in door Jeruzalem, waar aanwijzingen liggen om de met Pelgrimscode te kraken, een wordt uit bekend gemaakt. Wie naar worden de finalisten? En een wie zal de nodige door informatie tijdens weten te vergaren om de tijdens overwinning te in behalen?

Tien bekende Nederlanders door gaan tijdens van een spectaculaire tocht door met op tv het Midden-Oosten de strijd met tijdens elkaar aan om de een pelgrimschat ter uit waarde van het ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag het is in bestemd voor door het goede doel van de winnaar. de De zoektocht in voert door de BN'ers door woestijnen, een middeleeuwse forten, ondergrondse steden, het eeuwenoude pelgrimsoorden de en over drukke bazaars. Dat uit het vinden van tijdens de uit schat niet gemakkelijk de is, blijkt uit de zware tijdens ontberingen, moeilijke een opdrachten en door hitte waar ze de mee te maken krijgen. De het Pelgrimscode nadert de in ontknoping. De de vier overgebleven door pelgrims gaan in de het indrukwekkende de citadel Masada de strijd aan het om de finaletickets. En een dat zijn de er het maar twee. Twee pelgrims de zullen het strijdtoneel dus moeten in verlaten. En ook een de zevende en naar laatste plaats in met Jeruzalem waar een aanwijzingen liggen in om de Pelgrimscode te kraken op tv wordt bekend in gemaakt. door Wie worden de een finalisten? En wie naar zal de nodige informatie weten te op op vergaren om de overwinning te tijdens behalen?

Tien de bekende Nederlanders door gaan tijdens een op spectaculaire tocht door het het Midden-Oosten de strijd in met elkaar aan om de door pelgrimschat ter een waarde van ?15.000 naar te bemachtigen. naar Dit bedrag is op tv bestemd voor het goede uit doel het van de winnaar. De het zoektocht voert de BN'ers op tv door woestijnen, middeleeuwse tijdens forten, ondergrondse van steden, eeuwenoude pelgrimsoorden het en over drukke in bazaars. Dat het vinden een van de het schat niet gemakkelijk is, het blijkt uit de met zware ontberingen, een moeilijke opdrachten en hitte waar door ze mee te in op maken krijgen. De vijf overgebleven pelgrims met steken de grens naar over naar tijdens Israël. Net een zoals de Israëlieten van ten tijde van Mozes, met zullen ze eerst Jericho het door veroveren. Maar in het Omega-team van lopen de spanningen op zo hoog met op dat één van het de pelgrims wil een opgeven. Brengt een nacht tijdens de in de kibboets het weer rust in de uit groep? Of is de van eindstrijd al in tijdens volle hevigheid losgebarsten? de Een op plek in de het halve finale, dat is tijdens de inzet van een wilde naar op tv achtervolging die wordt ingezet aan de van beroemde Geboortekerk een in in Bethlehem.

Tien bekende uit Nederlanders gaan naar tijdens een spectaculaire in tocht door het Midden-Oosten van de strijd met door elkaar de aan om de op pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te uit bemachtigen. Dit bedrag op tv is bestemd voor van in het goede doel van de winnaar. het De zoektocht met voert de BN'ers naar door woestijnen, middeleeuwse forten, de ondergrondse met steden, eeuwenoude pelgrimsoorden en door over drukke een bazaars. Dat naar het vinden van de door schat niet gemakkelijk is, een blijkt uit het de zware ontberingen, moeilijke opdrachten in en hitte de waar ze mee te uit maken het krijgen. Er door zijn nog zeven bekende tijdens pelgrims over. In op een oude stoomtrein reizen ze in op tv naar Amman, de hoofdstad met van het Hasjemietische op Koninkrijk Jordanië. In deze drukke op metropool de zal hun communicatievaardigheid stevig in op de proef worden uit gesteld. in Hoe breng tijdens je een boodschap over als je naar kilometers van de elkaar verwijderd bent? Hoe uit maak je door je verstaanbaar in in een op tv stad waar iedereen Arabisch spreekt? door Hoe op vind je een christelijke locatie op in een islamitische stad? door naar Zeven kwamen er de stad met in en maar op zes op tv van hen trekken verder. van Wie blijft achter en een moet in direct terug naar met huis?

Tien in bekende Nederlanders op tv gaan tijdens een spectaculaire tocht door op tv het het Midden-Oosten de strijd met met elkaar aan om op de pelgrimschat ter het waarde van van ?15.000 te bemachtigen. tijdens Dit bedrag is bestemd voor tijdens het het goede doel van uit de winnaar. van De zoektocht voert de BN'ers in door woestijnen, middeleeuwse een forten, ondergrondse steden, eeuwenoude de met pelgrimsoorden en over drukke de bazaars. Dat het vinden van van tijdens de schat niet gemakkelijk is, de blijkt uit tijdens de zware ontberingen, moeilijke opdrachten het met en hitte waar ze mee te op van maken krijgen. De acht overgebleven in pelgrims naar trekken van Egypte door naar Jordanië. op tv In de adembenemende van maar kurk- met en kurkdroge Wadi uit Rum woestijn gaan de het bekende Nederlanders met op zoek op naar water, in maken ze kennis met de van mysterieuze cultuur van tijdens de bedoeïnen en moeten door het ze hun weg zien te uit vinden in de prachtige, op tv eeuwenoude stad in Petra. Voor een op tv van op hen zal dat de laatste halte door zijn van deze naar op indrukwekkende tocht.

Tien op tv bekende Nederlanders van gaan tijdens een de spectaculaire tocht door tijdens het Midden-Oosten de strijd met in elkaar aan de om de pelgrimschat ter door waarde door van ?15.000 te bemachtigen. op tv Dit bedrag is door bestemd voor het goede doel van van de winnaar. in De de zoektocht voert op de BN'ers door op tv woestijnen, middeleeuwse forten, ondergrondse steden, eeuwenoude naar pelgrimsoorden en tijdens over drukke naar bazaars. Dat het vinden van het de schat van niet door gemakkelijk is, blijkt uit in de zware ontberingen, op moeilijke opdrachten en hitte in waar ze uit mee te in maken krijgen. De negen overgebleven bekende op tv pelgrims maken van een dichtbij kennis met uit het het verhaal van Mozes. op Ook zij met moeten in de op Egyptische Sinaï-woestijn de berg naar Horeb beklimmen, in de weer naar met naar de Tien Geboden en de door Rode op Zee in bij een zinderende uit hitte. Zijn ze een in het staat om bij temperaturen een boven een de 40 graden de top van van de berg van te bereiken om tijdens hun opdracht uit op te voeren? Wat ligt naar er in door de Rode Zee op van hen te van wachten? een En voor wie eindigt uit de loodzware het maar indrukwekkende tocht in een Egypte?

Tien van bekende Nederlanders gaan tijdens een het spectaculaire tocht door op het Midden-Oosten in de strijd met op tv elkaar aan om de een pelgrimschat ter door waarde van ?15.000 in te op bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor van het tijdens goede doel de van de winnaar. De de zoektocht voert de door BN'ers door woestijnen, tijdens middeleeuwse forten, ondergrondse steden, met eeuwenoude de pelgrimsoorden en over drukke bazaars. Dat het het uit vinden van de schat niet door gemakkelijk met is, blijkt uit de zware tijdens ontberingen, moeilijke opdrachten de en een hitte waar ze de mee te maken krijgen. Tien de bekende Nederlanders arriveren van uit in het zuiden van Egypte aan op tv het de oevers van de Nijl. Het tijdens naar lijkt erop alsof van ze eerst even mogen op tv bijkomen in een door luxueus hotel. Maar niks is naar minder waar. Al tijdens het snel blijkt dat ze de woestijn door in op moeten, en uit dat bij 50 de graden Celcius. De tocht waarbij tijdens ze door in de voetsporen tijdens van Mozes zullen treden, is van begonnen. Slechts twee van een hen zullen door de eindbestemming, Jeruzalem, door bereiken. Voor een van van hen zal uit de reis eindigen waar uit naar hij begon, aan naar de oevers van van de Nijl.

november 2021
09-05-2013 20:25

Do 9 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 9 mei 2013

20:25,Spelprogramma Finale. Jeruzalem is het decor van de finale van De Pelgrimscode 2013. Wie mag zich de winnaar van De Pelgrimscode 2013 noemen en het geldbedrag schenken aan zijn of haar goede doel?

02-05-2013 20:30

Do 2 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 2 mei 2013

20:30,Avontuurlijk spelprogramma Vier pelgrims bereiken per schip de kust van het Heilige Land en komen aan land bij de ruïnes van het eeuwenoude Ceasarea. Hier speelt zich de keiharde halve finale af.

25-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 25 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 25 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bij de spectaculaire watervallen die het begin vormen van de Blauwe Nijl en het Tana Meer vindt de eerste echte ontknoping plaats van De Pelgrimscode 2013.

18-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 18 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 18 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma In de Middeleeuwen was Gonder de hoofdstad van het Ethiopische rijk. De indrukwekkende 'Portugese' kastelen van koning Fasilides vormen de arena voor de strijd tussen zes overgebleven pelgrims.

11-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 11 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 11 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bert slaagt erin zijn verbond met Leo uit te breiden met Kim en Aukje en zo is 'de Familie' geboren. Marian Mudder voelt de dreiging van zo'n blok, maar heeft een sterke troef: ze bezit de meeste go...

04-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 4 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 4 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Een loodzware tocht naar een rotskerk hoog in het Geraltagebergte brengt Bert Kuizenga in nauwe schoentjes, maar hij begint de strategische mogelijkheden van de vrijstelling in te zien en hij sluit een alliantie m...

21-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 21 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 21 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma De negen overgebleven bekende pelgrims trekken door naar het noorden van Ethiopië naar Aksum. Voor één pelgrim betekent de kennismaking met de rijke gescheidenis van Aksum het einde van de reis.

14-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 14 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 14 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma Avontuurlijk spelprogramma waarin tien bekende Nederlanders in de voetsporen treden van de Bijbelse Koningin van Sheba. Ze maken een pelgrimstocht van Ethiopië naar Jeruzalem.

29-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

22-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 7

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 7

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

15-12-2011 21:25

Seizoen 2 - Aflevering 6

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 6

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

01-12-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 4

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 4

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

24-11-2011 21:55

Seizoen 2 - Aflevering 3

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 3

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

17-11-2011 22:05

Seizoen 2 - Aflevering 2

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 2

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

10-11-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 1

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 1

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pelgrimscode gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pelgrimscode de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pelgrimscode bij De Pelgrimscode liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pelgrimscode. Heb je een uitzending van De Pelgrimscode gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pelgrimscode gemist

Waar eeuwen geleden pelgrims op weg naar Jeruzalem gingen, strijden anno 2010 tien bekende Nederlanders tegen elkaar in'De Pelgrimscode'. In Turkije, Syrië en Israël voeren de BN'ers diverse opdrachten uit, met als uiteindelijk oogmerk:15.000 euro winnen voor het goede doel.

Uitzending gemist van De Pelgrimscode? Hier kun je alle uitzendingen van De Pelgrimscode kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!