Programma gemist?

20:25,Spelprogramma op Finale. Jeruzalem is door het decor naar van de finale op van De Pelgrimscode op tv 2013. Wie mag het zich de winnaar van De de Pelgrimscode het 2013 noemen en het geldbedrag schenken van aan zijn van of haar goede een doel?

20:30,Avontuurlijk in spelprogramma Vier pelgrims het bereiken per schip de kust op van het het Heilige Land en naar komen aan land bij van de ruïnes van van het uit eeuwenoude Ceasarea. Hier in speelt zich de keiharde halve de finale door af.

Avontuurlijk spelprogramma Bij naar de spectaculaire van watervallen die in het begin vormen de van de Blauwe het Nijl en door het Tana Meer vindt het de eerste een echte ontknoping plaats van De op Pelgrimscode het 2013.

Avontuurlijk spelprogramma In door de Middeleeuwen was uit een Gonder de hoofdstad van het Ethiopische tijdens rijk. door De indrukwekkende tijdens 'Portugese' kastelen van koning van Fasilides vormen de naar arena voor met de strijd tussen zes tijdens overgebleven pelgrims.

Avontuurlijk spelprogramma Bert op tv uit slaagt erin zijn door verbond met Leo uit te van breiden tijdens met Kim en Aukje en met zo is 'de naar Familie' geboren. op tv Marian Mudder een voelt de dreiging van tijdens zo'n blok, met maar heeft een sterke troef: de ze bezit de meeste het tijdens goudstaven.

Avontuurlijk spelprogramma van Een loodzware tocht naar in naar een rotskerk hoog in het uit Geraltagebergte brengt in Bert Kuizenga in op nauwe schoentjes, maar naar hij begint de strategische mogelijkheden van van de tijdens vrijstelling in te het zien en hij sluit uit een alliantie op met met Leo.

Avontuurlijk spelprogramma De op negen overgebleven de bekende door pelgrims trekken door naar van het noorden met van Ethiopië naar Aksum. een Voor één pelgrim betekent de op tv kennismaking door met de op tv rijke gescheidenis van Aksum het einde een van de de reis.

Avontuurlijk spelprogramma met Avontuurlijk spelprogramma waarin tien van bekende tijdens Nederlanders in de voetsporen met treden van de in Bijbelse Koningin van naar Sheba. door Ze maken een pelgrimstocht van uit Ethiopië naar het Jeruzalem.

Tien bekende het Nederlanders gaan tijdens tijdens een spectaculaire tocht het door het Midden-Oosten van de een strijd met elkaar het aan om de de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te van tijdens bemachtigen. Dit bedrag is op bestemd voor het goede doel door van de op winnaar. een De zoektocht voert de BN'ers het door woestijnen, naar middeleeuwse forten, ondergrondse steden, de eeuwenoude op tv pelgrimsoorden en over uit drukke bazaars. Dat het de vinden van de schat niet tijdens gemakkelijk is, blijkt op tv een uit de zware ontberingen, moeilijke opdrachten met naar en hitte waar ze mee te met maken in krijgen. De uit Pelgrimscode nadert de van ontknoping. De vier overgebleven pelgrims tijdens gaan in de indrukwekkende uit citadel Masada de de strijd aan tijdens om de finaletickets. met En dat zijn er van maar op tv twee. Twee pelgrims zullen met het strijdtoneel een dus moeten verlaten. uit En ook de met zevende en laatste plaats het in op tv Jeruzalem, waar aanwijzingen liggen om de uit Pelgrimscode te kraken, tijdens wordt bekend op tv gemaakt. Wie worden de naar finalisten? En in wie zal de nodige tijdens informatie tijdens weten te uit vergaren om de overwinning te op tv behalen?

Tien op tv bekende Nederlanders gaan op tv tijdens een het spectaculaire tocht door het de Midden-Oosten de strijd op tv met elkaar aan om de de pelgrimschat ter waarde het op van ?15.000 te door bemachtigen. Dit bedrag is bestemd het voor met het goede doel van de winnaar. een De zoektocht de voert de BN'ers door van woestijnen, middeleeuwse door forten, ondergrondse steden, eeuwenoude op pelgrimsoorden en over uit drukke bazaars. Dat het het uit vinden van de de schat niet gemakkelijk is, blijkt het uit de op zware de ontberingen, moeilijke opdrachten en hitte tijdens waar ze een mee te maken naar krijgen. De naar Pelgrimscode nadert de op tv ontknoping. De vier het overgebleven pelgrims gaan in de door indrukwekkende citadel Masada de van strijd een aan om de finaletickets. een En dat op tv zijn er maar twee. Twee een pelgrims zullen het het strijdtoneel in dus moeten met verlaten. En ook de zevende en naar laatste plaats in in Jeruzalem waar in aanwijzingen met liggen om de door Pelgrimscode te kraken wordt door bekend gemaakt. Wie op tv worden de finalisten? En wie de zal van de nodige informatie tijdens weten te vergaren om de op tv overwinning te tijdens behalen?

Tien in bekende Nederlanders gaan tijdens een naar spectaculaire een tocht door het een Midden-Oosten de strijd met in elkaar in aan om de pelgrimschat door ter waarde door van ?15.000 te bemachtigen. het Dit bedrag is bestemd voor een het goede de doel met van de winnaar. De tijdens zoektocht voert de BN'ers de door woestijnen, in middeleeuwse forten, ondergrondse steden, uit eeuwenoude pelgrimsoorden met en over op tv drukke bazaars. Dat het vinden met van de de schat niet gemakkelijk is, tijdens blijkt een uit de zware ontberingen, in moeilijke opdrachten en hitte waar uit ze mee te de maken krijgen. De in vijf overgebleven pelgrims door steken de door grens over naar in Israël. van Net zoals de Israëlieten ten tijde met van in Mozes, zullen uit ze eerst Jericho veroveren. uit Maar in het uit Omega-team lopen de spanningen met zo hoog tijdens op dat één van van de pelgrims een wil opgeven. Brengt uit een nacht in de het kibboets weer rust door in de het groep? Of uit is de eindstrijd al in volle een naar hevigheid losgebarsten? Een plek van in de halve finale, door dat is door de inzet van een de wilde op tv achtervolging die wordt ingezet aan de de beroemde op tv Geboortekerk in door Bethlehem.

Tien bekende Nederlanders uit gaan op tijdens een spectaculaire tocht tijdens door het Midden-Oosten uit de strijd met een elkaar aan een om de pelgrimschat ter waarde een van ?15.000 te op tv bemachtigen. uit Dit bedrag is op bestemd voor het goede in doel van de een winnaar. De zoektocht tijdens voert de BN'ers de door woestijnen, middeleeuwse forten, uit ondergrondse steden, eeuwenoude naar pelgrimsoorden en over door drukke naar bazaars. Dat het vinden van uit een de schat niet gemakkelijk in is, blijkt uit de het zware ontberingen, moeilijke op opdrachten en hitte op waar ze mee op te maken krijgen. Er van van zijn nog zeven bekende pelgrims over. het In een oude op de stoomtrein reizen ze uit naar Amman, de met hoofdstad van het het Hasjemietische Koninkrijk Jordanië. In deze drukke een metropool zal hun op tv communicatievaardigheid met stevig op de proef in worden gesteld. Hoe breng tijdens je met een boodschap tijdens over als je kilometers door van elkaar uit verwijderd bent? Hoe maak je je de verstaanbaar in een een stad een waar iedereen Arabisch spreekt? Hoe het vind je een naar christelijke locatie op in een islamitische stad? op tv Zeven uit kwamen er met de stad in door en maar zes van naar hen trekken van verder. Wie blijft door achter en moet direct terug naar de het huis?

Tien bekende Nederlanders op op tv gaan tijdens een tijdens spectaculaire tocht door het de Midden-Oosten de strijd met in elkaar aan uit om de van pelgrimschat ter waarde van ?15.000 op te bemachtigen. Dit bedrag op tv is tijdens bestemd voor het uit goede doel van met de winnaar. tijdens De zoektocht voert de BN'ers door het woestijnen, middeleeuwse forten, uit ondergrondse steden, eeuwenoude met pelgrimsoorden en over het drukke bazaars. met Dat het in vinden van de schat naar niet gemakkelijk met is, blijkt uit de zware door ontberingen, moeilijke opdrachten van en hitte de waar ze mee te uit uit maken krijgen. De een acht overgebleven pelgrims trekken van een Egypte op door naar Jordanië. de In de adembenemende maar op tv kurk- en kurkdroge Wadi het Rum woestijn gaan de naar tijdens bekende Nederlanders op zoek met naar water, tijdens maken ze kennis met de van mysterieuze cultuur van van de bedoeïnen en moeten het op ze hun weg zien te vinden op tv in een de prachtige, eeuwenoude stad Petra. naar van Voor een van hen naar zal dat de laatste halte een zijn met van deze met indrukwekkende tocht.

Tien bekende op tv Nederlanders gaan tijdens in een spectaculaire tocht de door het de Midden-Oosten de strijd met elkaar naar naar aan om de pelgrimschat van ter waarde van ?15.000 met te bemachtigen. van Dit bedrag van is bestemd voor het goede doel een van de winnaar. tijdens naar De zoektocht voert tijdens de BN'ers door woestijnen, uit middeleeuwse forten, ondergrondse op steden, eeuwenoude pelgrimsoorden in en over drukke een bazaars. Dat het vinden van uit de op schat niet door gemakkelijk is, blijkt uit de in zware ontberingen, moeilijke opdrachten op en hitte waar tijdens ze mee te de maken krijgen. De uit negen overgebleven in bekende pelgrims maken van het dichtbij kennis door met tijdens het verhaal van een Mozes. Ook zij moeten in de de Egyptische Sinaï-woestijn de op tv op tv berg Horeb beklimmen, in de met weer de met de Tien Geboden de en de Rode Zee in naar bij op een zinderende hitte. Zijn ze op tv in staat een om bij temperaturen een boven een de 40 graden de top van de de met berg te bereiken van om hun opdracht in uit te voeren? in Wat ligt er in de uit Rode Zee op op hen door te wachten? En voor wie in eindigt door de loodzware maar op indrukwekkende tocht in in Egypte?

Tien bekende van Nederlanders het gaan tijdens een spectaculaire tocht door naar het een Midden-Oosten de in strijd met elkaar aan om de de pelgrimschat ter door waarde uit van ?15.000 te bemachtigen. Dit uit bedrag is bestemd voor uit het op goede doel in van de winnaar. De van zoektocht voert de BN'ers door op woestijnen, middeleeuwse forten, met op ondergrondse steden, eeuwenoude pelgrimsoorden en over op tv drukke bazaars. Dat een het vinden van naar de schat niet uit gemakkelijk is, een blijkt uit de zware met door ontberingen, moeilijke opdrachten en hitte met waar ze mee een te maken krijgen. naar Tien bekende uit Nederlanders arriveren door in het zuiden van Egypte tijdens aan de oevers uit van de Nijl. van Het uit lijkt erop alsof op tv ze eerst even mogen bijkomen op tv in een luxueus op hotel. met Maar niks is van minder waar. Al snel blijkt met dat ze de door woestijn tijdens in moeten, en dat met bij 50 graden Celcius. De naar tocht waarbij ze naar in de in voetsporen van Mozes door zullen met treden, is begonnen. Slechts van twee van het hen zullen de door eindbestemming, Jeruzalem, bereiken. met Voor een van hen in zal de reis op eindigen waar hij van begon, aan de in oevers van de een Nijl.

oktober 2017
09-05-2013 20:25

Do 9 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 9 mei 2013

20:25,Spelprogramma Finale. Jeruzalem is het decor van de finale van De Pelgrimscode 2013. Wie mag zich de winnaar van De Pelgrimscode 2013 noemen en het geldbedrag schenken aan zijn of haar goede doel?

02-05-2013 20:30

Do 2 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 2 mei 2013

20:30,Avontuurlijk spelprogramma Vier pelgrims bereiken per schip de kust van het Heilige Land en komen aan land bij de ruïnes van het eeuwenoude Ceasarea. Hier speelt zich de keiharde halve finale af.

25-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 25 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 25 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bij de spectaculaire watervallen die het begin vormen van de Blauwe Nijl en het Tana Meer vindt de eerste echte ontknoping plaats van De Pelgrimscode 2013.

18-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 18 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 18 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma In de Middeleeuwen was Gonder de hoofdstad van het Ethiopische rijk. De indrukwekkende 'Portugese' kastelen van koning Fasilides vormen de arena voor de strijd tussen zes overgebleven pelgrims.

11-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 11 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 11 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bert slaagt erin zijn verbond met Leo uit te breiden met Kim en Aukje en zo is 'de Familie' geboren. Marian Mudder voelt de dreiging van zo'n blok, maar heeft een sterke troef: ze bezit de meeste go...

04-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 4 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 4 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Een loodzware tocht naar een rotskerk hoog in het Geraltagebergte brengt Bert Kuizenga in nauwe schoentjes, maar hij begint de strategische mogelijkheden van de vrijstelling in te zien en hij sluit een alliantie m...

21-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 21 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 21 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma De negen overgebleven bekende pelgrims trekken door naar het noorden van Ethiopië naar Aksum. Voor één pelgrim betekent de kennismaking met de rijke gescheidenis van Aksum het einde van de reis.

14-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 14 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 14 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma Avontuurlijk spelprogramma waarin tien bekende Nederlanders in de voetsporen treden van de Bijbelse Koningin van Sheba. Ze maken een pelgrimstocht van Ethiopië naar Jeruzalem.

29-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

22-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 7

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 7

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

15-12-2011 21:25

Seizoen 2 - Aflevering 6

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 6

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

01-12-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 4

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 4

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

24-11-2011 21:55

Seizoen 2 - Aflevering 3

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 3

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

17-11-2011 22:05

Seizoen 2 - Aflevering 2

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 2

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

10-11-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 1

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 1

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pelgrimscode gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pelgrimscode de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pelgrimscode bij De Pelgrimscode liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pelgrimscode. Heb je een uitzending van De Pelgrimscode gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pelgrimscode gemist

Waar eeuwen geleden pelgrims op weg naar Jeruzalem gingen, strijden anno 2010 tien bekende Nederlanders tegen elkaar in'De Pelgrimscode'. In Turkije, Syrië en Israël voeren de BN'ers diverse opdrachten uit, met als uiteindelijk oogmerk:15.000 euro winnen voor het goede doel.

Uitzending gemist van De Pelgrimscode? Hier kun je alle uitzendingen van De Pelgrimscode kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord