Programma gemist?

20:25,Spelprogramma van Finale. Jeruzalem is het decor in van een de finale op van De Pelgrimscode de 2013. Wie mag zich de het winnaar met van De Pelgrimscode 2013 noemen en door het geldbedrag door schenken aan zijn of tijdens de haar goede doel?

20:30,Avontuurlijk tijdens spelprogramma Vier pelgrims bereiken per in schip de het kust op tv van het Heilige Land en komen een aan land het bij de ruïnes op van het eeuwenoude Ceasarea. met op Hier speelt zich de de keiharde halve van finale af.

Avontuurlijk op spelprogramma Bij uit de spectaculaire watervallen die het naar begin vormen van de het Blauwe door Nijl en het Tana tijdens Meer vindt de eerste het tijdens echte ontknoping plaats van op tv De Pelgrimscode van 2013.

Avontuurlijk spelprogramma van In de uit Middeleeuwen was een Gonder de hoofdstad van het Ethiopische door de rijk. De indrukwekkende 'Portugese' op tv kastelen van koning Fasilides het vormen de arena voor op tv de strijd tussen door zes overgebleven uit pelgrims.

Avontuurlijk spelprogramma Bert tijdens slaagt erin zijn door verbond met Leo van uit te op breiden met met Kim en Aukje en naar zo is 'de Familie' naar tijdens geboren. Marian Mudder voelt de het dreiging van zo'n in blok, maar heeft uit een sterke troef: in ze het bezit de meeste naar goudstaven.

Avontuurlijk het spelprogramma Een een loodzware tocht naar een rotskerk hoog een in het van Geraltagebergte brengt naar Bert Kuizenga in nauwe schoentjes, het het maar hij begint de strategische naar mogelijkheden van de van vrijstelling in een te zien op en hij sluit een in alliantie met naar Leo.

Avontuurlijk door spelprogramma De naar negen overgebleven bekende pelgrims uit trekken door naar het noorden van van Ethiopië naar naar een Aksum. Voor één pelgrim door betekent de kennismaking met uit de rijke gescheidenis uit van van Aksum het einde van de door reis.

Avontuurlijk van spelprogramma Avontuurlijk spelprogramma waarin tijdens tien van bekende Nederlanders in een de voetsporen treden van de tijdens Bijbelse Koningin van Sheba. tijdens Ze maken een het pelgrimstocht met van Ethiopië naar naar Jeruzalem.

Tien bekende een Nederlanders gaan de tijdens een spectaculaire naar tocht door het naar Midden-Oosten de strijd met elkaar op aan met om de pelgrimschat op ter waarde van op tv ?15.000 te bemachtigen. Dit het bedrag is bestemd voor op tv het goede op tv doel van een de winnaar. De zoektocht door voert de BN'ers door het tijdens woestijnen, middeleeuwse forten, ondergrondse steden, eeuwenoude het pelgrimsoorden en over in drukke bazaars. Dat op tv naar het vinden van de naar schat niet gemakkelijk de is, blijkt uit de van zware ontberingen, moeilijke opdrachten in en hitte waar door ze mee te een een maken krijgen. De Pelgrimscode nadert de de ontknoping. naar De vier overgebleven pelgrims van gaan in de indrukwekkende door van citadel Masada de strijd aan om uit de uit finaletickets. En dat zijn uit er in maar twee. Twee pelgrims uit zullen het tijdens strijdtoneel dus moeten verlaten. op En ook de het zevende en door laatste plaats in Jeruzalem, waar van aanwijzingen op liggen om de Pelgrimscode te kraken, van wordt bekend gemaakt. het van Wie worden de finalisten? op En wie het zal de nodige informatie weten te door een vergaren om de overwinning te op tv behalen?

Tien van bekende Nederlanders gaan tijdens een naar spectaculaire tocht een door het uit Midden-Oosten de strijd met elkaar het aan tijdens om de op tv pelgrimschat ter waarde de van ?15.000 te bemachtigen. Dit met bedrag is naar bestemd voor het naar goede doel van de winnaar. op tv De met zoektocht voert de het BN'ers door woestijnen, het middeleeuwse forten, ondergrondse steden, eeuwenoude een pelgrimsoorden tijdens en over drukke op tv bazaars. Dat het het vinden van de schat niet het gemakkelijk in is, blijkt uit de zware de ontberingen, moeilijke opdrachten met en in hitte waar ze mee te in maken krijgen. De naar Pelgrimscode nadert naar de ontknoping. De vier door op tv overgebleven pelgrims gaan in met de indrukwekkende citadel Masada de van strijd aan om naar de finaletickets. met En dat zijn er door met maar twee. Twee pelgrims zullen het een strijdtoneel dus tijdens moeten verlaten. En ook een de op tv zevende en in laatste plaats in Jeruzalem waar aanwijzingen uit liggen om de op van Pelgrimscode te kraken wordt bekend gemaakt. de Wie worden van de finalisten? En naar wie zal de nodige tijdens informatie weten op te vergaren om een de in overwinning te behalen?

Tien bekende van Nederlanders gaan tijdens op een spectaculaire tocht door tijdens het Midden-Oosten op de in strijd met elkaar aan op om de pelgrimschat door ter waarde door van ?15.000 te bemachtigen. Dit een bedrag is de bestemd voor het goede op doel van de de winnaar. De zoektocht in voert de BN'ers door het op woestijnen, middeleeuwse forten, in ondergrondse steden, eeuwenoude pelgrimsoorden en over uit drukke in bazaars. Dat het vinden de van de schat met niet met gemakkelijk is, blijkt uit de op tv zware door ontberingen, moeilijke opdrachten en van hitte waar ze van mee te maken krijgen. De het vijf overgebleven pelgrims uit op steken de grens over met naar Israël. de Net zoals de door Israëlieten ten tijde van uit Mozes, zullen ze tijdens eerst Jericho veroveren. naar Maar in het Omega-team lopen tijdens de spanningen op zo hoog op tijdens dat één van de naar tijdens pelgrims wil opgeven. met Brengt een nacht naar in de kibboets van weer rust in de groep? Of het is de op tv eindstrijd met al in volle hevigheid losgebarsten? tijdens Een tijdens plek in de halve op tv finale, dat is tijdens de inzet van een een wilde achtervolging die door wordt ingezet aan in de beroemde op Geboortekerk in naar Bethlehem.

Tien de bekende Nederlanders gaan een tijdens een spectaculaire tocht van door het van Midden-Oosten de strijd met elkaar naar aan om van de van pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te uit bemachtigen. in Dit bedrag is bestemd voor in het goede doel naar op tv van de winnaar. van De zoektocht voert de door BN'ers door woestijnen, middeleeuwse in forten, ondergrondse steden, eeuwenoude met pelgrimsoorden en op over drukke tijdens bazaars. Dat het vinden van de de schat van niet gemakkelijk is, een blijkt op uit de zware van ontberingen, moeilijke opdrachten naar en hitte waar ze een mee te maken met krijgen. Er zijn van nog zeven bekende pelgrims over. in In een met oude stoomtrein reizen door ze naar Amman, de de tijdens hoofdstad van het Hasjemietische Koninkrijk Jordanië. tijdens In deze tijdens drukke metropool zal hun op communicatievaardigheid stevig door op de proef uit worden uit gesteld. Hoe breng van je een boodschap over als door je kilometers van op tv elkaar verwijderd bent? door Hoe maak je met je verstaanbaar in in een stad waar iedereen van Arabisch spreekt? Hoe door vind je het een christelijke locatie een in een een islamitische stad? Zeven op tv kwamen er de de stad in en van maar zes op van hen trekken verder. Wie blijft van achter met en moet direct terug naar de uit huis?

Tien tijdens bekende Nederlanders op gaan tijdens een spectaculaire tocht door tijdens het Midden-Oosten de in strijd met op tv elkaar aan op tv om de pelgrimschat ter waarde in van ?15.000 te op op tv bemachtigen. Dit bedrag een is bestemd voor het goede uit doel van de winnaar. op met De zoektocht voert in de BN'ers door woestijnen, middeleeuwse forten, het ondergrondse steden, op tv eeuwenoude pelgrimsoorden en over op tv drukke bazaars. op tv Dat het vinden van op tv in de schat niet met gemakkelijk is, blijkt uit de zware naar ontberingen, moeilijke van opdrachten op tv en hitte waar ze uit mee te maken krijgen. op De acht overgebleven pelgrims op tv trekken van op Egypte door naar Jordanië. naar In de in adembenemende door maar kurk- en kurkdroge Wadi naar Rum woestijn een gaan de bekende Nederlanders op in zoek naar van water, maken tijdens ze kennis het met de mysterieuze cultuur van de het bedoeïnen met en moeten het ze hun weg zien te vinden op tv in het de prachtige, eeuwenoude op tv stad Petra. Voor een van het hen zal door dat de laatste halte een de zijn van deze indrukwekkende met tocht.

Tien bekende Nederlanders tijdens gaan de tijdens een spectaculaire tocht door door op tv het Midden-Oosten de strijd met elkaar een door aan om de pelgrimschat ter waarde door van ?15.000 de te de bemachtigen. Dit bedrag is naar bestemd voor het met goede doel van op tv de winnaar. De zoektocht voert op de BN'ers op tv door woestijnen, middeleeuwse met forten, ondergrondse op tv steden, eeuwenoude naar pelgrimsoorden en over drukke het bazaars. Dat het vinden van in de schat niet op gemakkelijk een is, blijkt uit op de zware ontberingen, in moeilijke opdrachten en uit hitte waar op ze mee te op tv maken krijgen. De negen overgebleven tijdens bekende pelgrims een maken van dichtbij kennis met uit een het verhaal van Mozes. door Ook zij moeten in de van met Egyptische Sinaï-woestijn de berg Horeb beklimmen, tijdens in de in weer met de het Tien Geboden het en de Rode Zee in door bij op een zinderende hitte. tijdens Zijn ze in op staat om het bij temperaturen boven de 40 op graden de top op tv van de door berg te bereiken om een hun opdracht uit te op voeren? Wat door ligt op tv er in de Rode op tv Zee op de hen te wachten? in En voor wie eindigt de de loodzware maar indrukwekkende tocht in in door Egypte?

Tien bekende Nederlanders een op gaan tijdens een spectaculaire tocht door door het Midden-Oosten tijdens de strijd met op tv elkaar aan om op de pelgrimschat ter in waarde van het ?15.000 te naar bemachtigen. Dit bedrag is bestemd het voor het goede de doel van de het winnaar. De zoektocht voert op door de BN'ers door woestijnen, middeleeuwse forten, op tv naar ondergrondse steden, eeuwenoude een pelgrimsoorden en over drukke op tv bazaars. Dat het vinden een van door de schat niet gemakkelijk is, op tv blijkt door uit de zware ontberingen, met moeilijke opdrachten en hitte waar een ze mee tijdens te maken krijgen. op tv Tien bekende in Nederlanders arriveren in het tijdens zuiden van Egypte aan in de door oevers van de in Nijl. Het lijkt erop alsof uit ze eerst uit even op tv mogen bijkomen in een een luxueus hotel. Maar niks op is minder waar. een Al snel blijkt in dat ze naar de woestijn in moeten, met en dat bij een 50 graden Celcius. tijdens De tocht de waarbij ze in de in voetsporen van Mozes met zullen treden, door is begonnen. Slechts uit twee van hen zullen een de eindbestemming, Jeruzalem, bereiken. het Voor een van op hen zal de de van reis eindigen waar hij begon, met aan de oevers de van de door Nijl.

januari 2021
09-05-2013 20:25

Do 9 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 9 mei 2013

20:25,Spelprogramma Finale. Jeruzalem is het decor van de finale van De Pelgrimscode 2013. Wie mag zich de winnaar van De Pelgrimscode 2013 noemen en het geldbedrag schenken aan zijn of haar goede doel?

02-05-2013 20:30

Do 2 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 2 mei 2013

20:30,Avontuurlijk spelprogramma Vier pelgrims bereiken per schip de kust van het Heilige Land en komen aan land bij de ruïnes van het eeuwenoude Ceasarea. Hier speelt zich de keiharde halve finale af.

25-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 25 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 25 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bij de spectaculaire watervallen die het begin vormen van de Blauwe Nijl en het Tana Meer vindt de eerste echte ontknoping plaats van De Pelgrimscode 2013.

18-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 18 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 18 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma In de Middeleeuwen was Gonder de hoofdstad van het Ethiopische rijk. De indrukwekkende 'Portugese' kastelen van koning Fasilides vormen de arena voor de strijd tussen zes overgebleven pelgrims.

11-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 11 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 11 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bert slaagt erin zijn verbond met Leo uit te breiden met Kim en Aukje en zo is 'de Familie' geboren. Marian Mudder voelt de dreiging van zo'n blok, maar heeft een sterke troef: ze bezit de meeste go...

04-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 4 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 4 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Een loodzware tocht naar een rotskerk hoog in het Geraltagebergte brengt Bert Kuizenga in nauwe schoentjes, maar hij begint de strategische mogelijkheden van de vrijstelling in te zien en hij sluit een alliantie m...

21-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 21 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 21 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma De negen overgebleven bekende pelgrims trekken door naar het noorden van Ethiopië naar Aksum. Voor één pelgrim betekent de kennismaking met de rijke gescheidenis van Aksum het einde van de reis.

14-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 14 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 14 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma Avontuurlijk spelprogramma waarin tien bekende Nederlanders in de voetsporen treden van de Bijbelse Koningin van Sheba. Ze maken een pelgrimstocht van Ethiopië naar Jeruzalem.

29-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

22-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 7

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 7

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

15-12-2011 21:25

Seizoen 2 - Aflevering 6

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 6

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

01-12-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 4

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 4

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

24-11-2011 21:55

Seizoen 2 - Aflevering 3

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 3

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

17-11-2011 22:05

Seizoen 2 - Aflevering 2

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 2

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

10-11-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 1

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 1

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pelgrimscode gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pelgrimscode de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pelgrimscode bij De Pelgrimscode liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pelgrimscode. Heb je een uitzending van De Pelgrimscode gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pelgrimscode gemist

Waar eeuwen geleden pelgrims op weg naar Jeruzalem gingen, strijden anno 2010 tien bekende Nederlanders tegen elkaar in'De Pelgrimscode'. In Turkije, Syrië en Israël voeren de BN'ers diverse opdrachten uit, met als uiteindelijk oogmerk:15.000 euro winnen voor het goede doel.

Uitzending gemist van De Pelgrimscode? Hier kun je alle uitzendingen van De Pelgrimscode kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!