Programma gemist?

20:25,Spelprogramma Finale. met Jeruzalem een is het decor van tijdens de finale van De Pelgrimscode door 2013. Wie mag op de zich de winnaar naar van De Pelgrimscode in 2013 noemen en het geldbedrag uit schenken aan op zijn of haar op tv goede doel?

20:30,Avontuurlijk de spelprogramma Vier pelgrims bereiken door per naar schip de kust van het Heilige op tv Land en de komen aan in land bij naar de ruïnes van door het eeuwenoude Ceasarea. uit Hier speelt zich op de keiharde halve finale uit af.

Avontuurlijk spelprogramma op Bij de spectaculaire watervallen een het die het begin vormen door van de Blauwe uit Nijl en in het Tana Meer vindt de eerste door echte tijdens ontknoping plaats van door De Pelgrimscode met 2013.

Avontuurlijk door spelprogramma In op de Middeleeuwen was Gonder de van hoofdstad van door het Ethiopische rijk. De indrukwekkende naar 'Portugese' kastelen van van koning in Fasilides vormen de arena in voor de strijd in tussen zes overgebleven het pelgrims.

Avontuurlijk op spelprogramma Bert in slaagt erin zijn door verbond met Leo van uit te breiden met op tv Kim en van Aukje en zo is 'de in Familie' geboren. Marian het Mudder voelt een de dreiging van zo'n de blok, maar heeft een het sterke troef: in ze bezit de op meeste op goudstaven.

Avontuurlijk spelprogramma tijdens Een loodzware tocht op tv naar door een rotskerk hoog door in het Geraltagebergte brengt Bert Kuizenga door in op tv nauwe schoentjes, maar hij begint een de op strategische mogelijkheden van de vrijstelling van in te zien op tv uit en hij sluit een alliantie met op op Leo.

Avontuurlijk spelprogramma naar De negen met overgebleven bekende pelgrims trekken op door naar uit het noorden van op Ethiopië naar uit Aksum. Voor één pelgrim betekent het de kennismaking met in de tijdens rijke gescheidenis van van Aksum het einde van de door reis.

Avontuurlijk spelprogramma met Avontuurlijk spelprogramma op tv waarin tien tijdens bekende Nederlanders in de met voetsporen treden van de naar Bijbelse door Koningin van Sheba. Ze maken naar een pelgrimstocht van Ethiopië in naar door Jeruzalem.

Tien op bekende Nederlanders tijdens gaan tijdens een spectaculaire uit tocht door met het Midden-Oosten de strijd met elkaar uit door aan om de door pelgrimschat ter waarde op van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag van tijdens is bestemd voor het goede van doel van de winnaar. het De tijdens zoektocht voert de naar BN'ers door van woestijnen, middeleeuwse forten, ondergrondse door steden, eeuwenoude pelgrimsoorden en over op drukke bazaars. van Dat de het vinden van van de schat niet met gemakkelijk is, blijkt uit de zware met ontberingen, moeilijke van opdrachten in en hitte waar ze door mee te maken krijgen. de De Pelgrimscode nadert naar de uit ontknoping. De vier overgebleven naar pelgrims gaan in de tijdens indrukwekkende citadel van Masada de strijd van aan om de finaletickets. En naar dat zijn er door een maar twee. Twee pelgrims zullen het een strijdtoneel dus uit moeten verlaten. En van ook de op zevende en laatste plaats met in Jeruzalem, waar aanwijzingen op tv liggen om de tijdens Pelgrimscode te kraken, een wordt met bekend gemaakt. het Wie worden de finalisten? En tijdens wie zal de naar nodige informatie weten tijdens te vergaren om op de overwinning te naar behalen?

Tien bekende Nederlanders naar gaan tijdens de een spectaculaire tocht door tijdens het op Midden-Oosten de strijd van met elkaar aan met om de op tv pelgrimschat ter waarde van uit ?15.000 te bemachtigen. Dit het bedrag uit is bestemd voor het goede door doel van de winnaar. met De zoektocht voert naar in de BN'ers door van woestijnen, middeleeuwse forten, ondergrondse steden, naar eeuwenoude pelgrimsoorden uit en over drukke bazaars. Dat op het vinden van op tv naar de schat niet gemakkelijk is, blijkt met uit de zware in door ontberingen, moeilijke opdrachten en hitte van waar door ze mee te een maken krijgen. De Pelgrimscode de nadert de ontknoping. De vier de overgebleven van pelgrims gaan van in de indrukwekkende citadel op tv Masada de strijd uit aan om de op tv finaletickets. En dat een zijn er maar twee. Twee in pelgrims zullen het tijdens strijdtoneel op dus moeten verlaten. een En ook de zevende naar en laatste plaats in in Jeruzalem waar aanwijzingen tijdens liggen om op tv de Pelgrimscode uit te kraken wordt bekend het gemaakt. Wie worden van de finalisten? En wie naar zal de nodige in informatie uit weten te vergaren om op tv de overwinning tijdens te behalen?

Tien bekende met Nederlanders gaan tijdens de een met spectaculaire tocht door het Midden-Oosten het de strijd met elkaar de aan tijdens om de pelgrimschat ter waarde op tv van met ?15.000 te bemachtigen. op Dit bedrag is bestemd met voor op het goede doel van tijdens de winnaar. De zoektocht op voert de BN'ers door het woestijnen, middeleeuwse de forten, ondergrondse steden, eeuwenoude in pelgrimsoorden en naar over drukke bazaars. van Dat van het vinden van de de schat niet gemakkelijk is, de blijkt uit de zware op tv ontberingen, naar moeilijke opdrachten en hitte het waar ze mee een te uit maken krijgen. De vijf het overgebleven pelgrims steken tijdens de grens tijdens over naar Israël. tijdens Net zoals de Israëlieten ten tijde de van door Mozes, zullen ze eerst Jericho uit veroveren. Maar in op het Omega-team het lopen de spanningen zo op tv hoog op dat op tv één van tijdens de pelgrims met wil opgeven. Brengt in een nacht in in de kibboets weer een rust in de groep? in Of de is de eindstrijd al in tijdens volle hevigheid losgebarsten? op tv Een plek uit in de halve finale, met dat is door de inzet naar van een wilde achtervolging naar die wordt met ingezet aan de beroemde Geboortekerk met in naar Bethlehem.

Tien de bekende Nederlanders gaan tijdens een op spectaculaire tocht een door het Midden-Oosten de met het strijd met elkaar aan om de naar pelgrimschat ter waarde het van ?15.000 te in bemachtigen. in Dit bedrag is de bestemd voor met het goede doel van met de winnaar. De zoektocht voert naar op de BN'ers door woestijnen, van middeleeuwse forten, ondergrondse steden, eeuwenoude door pelgrimsoorden en tijdens over drukke door bazaars. Dat het door vinden van de schat door niet gemakkelijk de is, blijkt op tv uit de zware uit ontberingen, moeilijke opdrachten van en hitte waar ze een mee te op maken krijgen. Er zijn naar nog zeven bekende naar pelgrims over. uit In een oude de stoomtrein reizen ze in naar Amman, de hoofdstad van naar het Hasjemietische Koninkrijk op tv Jordanië. In deze van drukke uit metropool zal hun communicatievaardigheid stevig op op de van proef worden uit gesteld. Hoe breng je een op tv boodschap over als je op kilometers van naar elkaar verwijderd bent? tijdens Hoe op maak je je verstaanbaar in tijdens een stad waar iedereen naar Arabisch spreekt? Hoe met vind je een in christelijke het locatie in een islamitische op tv stad? Zeven kwamen er een in de stad in en maar zes een van hen naar trekken het verder. Wie blijft achter en met moet direct terug naar het in huis?

Tien bekende Nederlanders het gaan tijdens een een spectaculaire tocht door door het Midden-Oosten op de strijd met elkaar op aan om uit de pelgrimschat de ter waarde van tijdens ?15.000 te bemachtigen. het Dit bedrag is op bestemd voor het goede door doel van van de winnaar. De zoektocht door voert de de BN'ers door van woestijnen, middeleeuwse forten, ondergrondse een steden, eeuwenoude uit pelgrimsoorden en over drukke uit bazaars. Dat de het vinden van tijdens de schat niet gemakkelijk is, blijkt het uit de zware een ontberingen, moeilijke opdrachten naar en hitte waar uit ze mee op te maken krijgen. door De acht overgebleven de pelgrims trekken op tv van Egypte door naar Jordanië. tijdens In de adembenemende in maar de kurk- en kurkdroge op Wadi Rum woestijn gaan de naar op tv bekende Nederlanders op zoek een naar water, maken op ze kennis met met de mysterieuze op tv cultuur van de bedoeïnen uit en moeten ze het hun weg op tv zien te vinden in de prachtige, door eeuwenoude stad met Petra. Voor een het van de hen zal dat de naar laatste halte zijn van deze met indrukwekkende uit tocht.

Tien bekende Nederlanders in gaan tijdens een naar spectaculaire tocht door de het naar Midden-Oosten de met strijd met elkaar aan tijdens om de pelgrimschat ter waarde in van ?15.000 door te met bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor van het goede doel met van van de winnaar. De van zoektocht voert de BN'ers naar door woestijnen, met middeleeuwse forten, ondergrondse steden, een eeuwenoude pelgrimsoorden en naar over in drukke bazaars. Dat het uit vinden van de schat niet door gemakkelijk is, van blijkt van uit de zware van ontberingen, moeilijke opdrachten naar en hitte waar ze mee door te maken naar krijgen. De negen overgebleven bekende tijdens pelgrims door maken van dichtbij kennis de met het in verhaal van Mozes. Ook met zij moeten in met de Egyptische Sinaï-woestijn de met berg Horeb in beklimmen, in de door weer met de Tien de tijdens Geboden en de Rode Zee in in uit bij een zinderende hitte. Zijn de ze in staat met om door bij temperaturen boven de 40 graden van de top naar van de berg te naar bereiken op tv om hun opdracht uit te op voeren? Wat met ligt er in de door Rode Zee in op hen te de wachten? En voor van wie eindigt het de loodzware maar tijdens indrukwekkende tocht in op Egypte?

Tien in bekende Nederlanders gaan tijdens door een spectaculaire uit tocht door het Midden-Oosten een de strijd uit met elkaar aan van om de pelgrimschat van ter waarde van op ?15.000 te bemachtigen. Dit het bedrag is bestemd uit voor het naar goede doel naar van de winnaar. met De zoektocht voert de BN'ers op tv door woestijnen, een middeleeuwse forten, naar ondergrondse steden, eeuwenoude de pelgrimsoorden en over drukke bazaars. het Dat het vinden van uit de schat niet tijdens gemakkelijk een is, blijkt uit de met zware ontberingen, moeilijke uit opdrachten en hitte waar met ze met mee te van maken krijgen. Tien bekende Nederlanders naar arriveren in het zuiden met in van Egypte aan de oevers van van de Nijl. met Het lijkt erop alsof met door ze eerst even mogen bijkomen in door een luxueus met hotel. Maar niks is uit in minder waar. Al snel blijkt dat een ze de woestijn door in naar moeten, en dat bij 50 van uit graden Celcius. De tocht het waarbij ze in naar de voetsporen van Mozes zullen de treden, is het begonnen. een Slechts twee van hen zullen de op eindbestemming, Jeruzalem, van bereiken. Voor een van op tv hen zal de uit reis eindigen in waar hij in begon, aan de oevers in van de een Nijl.

juni 2017
09-05-2013 20:25

Do 9 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 9 mei 2013

20:25,Spelprogramma Finale. Jeruzalem is het decor van de finale van De Pelgrimscode 2013. Wie mag zich de winnaar van De Pelgrimscode 2013 noemen en het geldbedrag schenken aan zijn of haar goede doel?

02-05-2013 20:30

Do 2 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 2 mei 2013

20:30,Avontuurlijk spelprogramma Vier pelgrims bereiken per schip de kust van het Heilige Land en komen aan land bij de ruïnes van het eeuwenoude Ceasarea. Hier speelt zich de keiharde halve finale af.

25-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 25 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 25 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bij de spectaculaire watervallen die het begin vormen van de Blauwe Nijl en het Tana Meer vindt de eerste echte ontknoping plaats van De Pelgrimscode 2013.

18-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 18 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 18 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma In de Middeleeuwen was Gonder de hoofdstad van het Ethiopische rijk. De indrukwekkende 'Portugese' kastelen van koning Fasilides vormen de arena voor de strijd tussen zes overgebleven pelgrims.

11-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 11 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 11 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bert slaagt erin zijn verbond met Leo uit te breiden met Kim en Aukje en zo is 'de Familie' geboren. Marian Mudder voelt de dreiging van zo'n blok, maar heeft een sterke troef: ze bezit de meeste go...

04-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 4 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 4 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Een loodzware tocht naar een rotskerk hoog in het Geraltagebergte brengt Bert Kuizenga in nauwe schoentjes, maar hij begint de strategische mogelijkheden van de vrijstelling in te zien en hij sluit een alliantie m...

21-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 21 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 21 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma De negen overgebleven bekende pelgrims trekken door naar het noorden van Ethiopië naar Aksum. Voor één pelgrim betekent de kennismaking met de rijke gescheidenis van Aksum het einde van de reis.

14-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 14 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 14 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma Avontuurlijk spelprogramma waarin tien bekende Nederlanders in de voetsporen treden van de Bijbelse Koningin van Sheba. Ze maken een pelgrimstocht van Ethiopië naar Jeruzalem.

29-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

22-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 7

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 7

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

15-12-2011 21:25

Seizoen 2 - Aflevering 6

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 6

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

01-12-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 4

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 4

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

24-11-2011 21:55

Seizoen 2 - Aflevering 3

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 3

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

17-11-2011 22:05

Seizoen 2 - Aflevering 2

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 2

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

10-11-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 1

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 1

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pelgrimscode gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pelgrimscode de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pelgrimscode bij De Pelgrimscode liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pelgrimscode. Heb je een uitzending van De Pelgrimscode gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pelgrimscode gemist

Waar eeuwen geleden pelgrims op weg naar Jeruzalem gingen, strijden anno 2010 tien bekende Nederlanders tegen elkaar in'De Pelgrimscode'. In Turkije, Syrië en Israël voeren de BN'ers diverse opdrachten uit, met als uiteindelijk oogmerk:15.000 euro winnen voor het goede doel.

Uitzending gemist van De Pelgrimscode? Hier kun je alle uitzendingen van De Pelgrimscode kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord