Programma gemist?

20:25,Spelprogramma Finale. Jeruzalem door is het decor met van van de finale in van De Pelgrimscode 2013. naar Wie mag zich met de winnaar van met De Pelgrimscode 2013 noemen in en het geldbedrag schenken uit op aan zijn of haar uit goede doel?

20:30,Avontuurlijk in spelprogramma Vier pelgrims bereiken naar per schip de kust van van het Heilige op uit Land en komen aan land tijdens bij tijdens de ruïnes van het eeuwenoude Ceasarea. in Hier speelt het zich de keiharde halve door een finale af.

Avontuurlijk naar spelprogramma Bij de spectaculaire van watervallen die het het begin vormen van de op Blauwe Nijl tijdens en door het Tana Meer vindt de eerste tijdens van echte ontknoping plaats van De Pelgrimscode in op 2013.

Avontuurlijk uit spelprogramma In de Middeleeuwen was op op Gonder de hoofdstad van het op tv Ethiopische rijk. naar De indrukwekkende 'Portugese' kastelen van van tijdens koning Fasilides vormen de door arena voor de van strijd tussen zes overgebleven met pelgrims.

Avontuurlijk tijdens spelprogramma Bert slaagt uit erin zijn in verbond met Leo op uit te breiden met Kim de en Aukje en in zo is door 'de Familie' de geboren. Marian Mudder voelt de de dreiging van tijdens zo'n blok, op tv maar heeft een sterke troef: tijdens ze bezit het de meeste naar goudstaven.

Avontuurlijk door spelprogramma Een loodzware het tocht naar met een rotskerk hoog in het het Geraltagebergte brengt Bert naar Kuizenga in naar nauwe schoentjes, maar hij begint een de strategische tijdens mogelijkheden van van de vrijstelling in tijdens te zien in en hij sluit uit een alliantie met tijdens Leo.

Avontuurlijk op spelprogramma De negen het overgebleven bekende het pelgrims trekken door naar het noorden op tv van van Ethiopië naar Aksum. op tv Voor één pelgrim betekent de de kennismaking met van de op rijke gescheidenis van Aksum het einde in van de op reis.

Avontuurlijk spelprogramma Avontuurlijk door de spelprogramma waarin tien bekende met Nederlanders in de een voetsporen treden van de met Bijbelse Koningin van uit Sheba. Ze maken een uit pelgrimstocht op van Ethiopië naar een Jeruzalem.

Tien de bekende Nederlanders met gaan tijdens een spectaculaire tocht een door het Midden-Oosten de de strijd tijdens met elkaar aan om tijdens de pelgrimschat op tv ter waarde van ?15.000 te naar bemachtigen. Dit bedrag tijdens met is bestemd voor het tijdens goede doel van van de winnaar. De zoektocht het voert de BN'ers door door van woestijnen, middeleeuwse forten, ondergrondse steden, door eeuwenoude pelgrimsoorden en over een drukke bazaars. tijdens Dat het een vinden van de schat niet naar gemakkelijk is, blijkt het uit de in zware ontberingen, de moeilijke opdrachten en het hitte waar ze mee te op tv maken krijgen. naar De op tv Pelgrimscode nadert de het ontknoping. De vier overgebleven door pelgrims gaan in de indrukwekkende op tv citadel Masada de op tv strijd op aan om de finaletickets. door En dat zijn uit er maar de twee. Twee pelgrims de zullen het strijdtoneel dus de moeten op tv verlaten. En ook de de zevende en laatste plaats in in in Jeruzalem, waar aanwijzingen een liggen om de tijdens Pelgrimscode te kraken, door wordt bekend gemaakt. Wie worden de een finalisten? En wie met door zal de nodige informatie weten te door vergaren om uit de overwinning door te behalen?

Tien bekende in Nederlanders gaan tijdens een in spectaculaire door tocht door in het Midden-Oosten de de strijd met elkaar aan om op de pelgrimschat door ter waarde van ?15.000 te op tv bemachtigen. Dit in bedrag is uit bestemd voor het goede met doel van de een winnaar. De zoektocht uit voert de in BN'ers door woestijnen, middeleeuwse van forten, ondergrondse steden, het eeuwenoude pelgrimsoorden en over met drukke van bazaars. Dat de het vinden van de schat op tv niet gemakkelijk is, blijkt met uit naar de zware ontberingen, moeilijke opdrachten naar en uit hitte waar ze mee te naar een maken krijgen. De Pelgrimscode met nadert de in ontknoping. De vier overgebleven in pelgrims gaan op in de indrukwekkende citadel Masada de naar door strijd aan om de finaletickets. En op tv dat zijn door er van maar twee. Twee pelgrims uit zullen het het strijdtoneel dus moeten verlaten. En uit ook de het zevende en laatste in plaats in Jeruzalem waar aanwijzingen tijdens op tv liggen om de door Pelgrimscode te kraken wordt bekend gemaakt. naar Wie op worden de op finalisten? En wie een zal de nodige informatie weten te de vergaren op tv om de overwinning te op behalen?

Tien het bekende Nederlanders gaan tijdens een op door spectaculaire tocht door een het Midden-Oosten de strijd met met elkaar tijdens aan om de naar pelgrimschat ter waarde van ?15.000 in te bemachtigen. Dit de bedrag is bestemd naar voor het goede in doel op van de winnaar. tijdens De zoektocht voert de BN'ers door het de woestijnen, middeleeuwse forten, ondergrondse steden, op eeuwenoude op pelgrimsoorden en over drukke bazaars. Dat het het vinden uit van de schat niet de gemakkelijk is, blijkt het uit uit de zware ontberingen, tijdens moeilijke opdrachten en hitte op waar met ze mee te op tv maken krijgen. De van vijf overgebleven pelgrims steken de de grens over naar Israël. in Net zoals tijdens de op Israëlieten ten tijde van Mozes, op tv zullen ze in eerst Jericho veroveren. Maar in in het Omega-team lopen in met de spanningen zo naar hoog op dat één van de uit pelgrims wil opgeven. in Brengt een nacht uit in een de kibboets weer rust in door de tijdens groep? Of is de eindstrijd tijdens al de in volle hevigheid de losgebarsten? Een plek in van de uit halve finale, dat een is de inzet van een naar wilde het achtervolging die wordt ingezet aan de in beroemde tijdens Geboortekerk in uit Bethlehem.

Tien bekende met Nederlanders gaan tijdens een op spectaculaire uit tocht door het Midden-Oosten de op strijd uit met elkaar aan om de de pelgrimschat ter waarde in van ?15.000 uit te bemachtigen. Dit bedrag uit is de bestemd voor het goede de doel met van de winnaar. De zoektocht voert in de BN'ers naar door woestijnen, naar middeleeuwse forten, ondergrondse steden, een eeuwenoude op tv pelgrimsoorden en over drukke bazaars. uit Dat het vinden van tijdens de op tv schat niet gemakkelijk is, in blijkt uit een de zware ontberingen, moeilijke het opdrachten en naar hitte waar ze tijdens mee te maken krijgen. Er de zijn nog zeven het uit bekende pelgrims over. In het een oude van stoomtrein reizen ze naar naar Amman, de hoofdstad uit van het de Hasjemietische Koninkrijk Jordanië. in In deze drukke op tv metropool zal hun communicatievaardigheid stevig op tijdens de proef worden tijdens gesteld. Hoe breng in je op tv een boodschap naar over als je kilometers van op tv elkaar naar verwijderd bent? Hoe de maak je je verstaanbaar in een een het stad waar iedereen Arabisch spreekt? Hoe door vind je tijdens een christelijke locatie in de een islamitische op stad? Zeven kwamen er de uit de stad in en maar zes een van een hen trekken verder. Wie blijft de achter en moet uit direct terug naar op tv op tv huis?

Tien bekende het Nederlanders gaan op tv tijdens een het spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de tijdens strijd met elkaar in aan om op de pelgrimschat ter waarde met van tijdens ?15.000 te met bemachtigen. Dit bedrag naar is bestemd voor het op tv goede doel van de winnaar. naar tijdens De zoektocht voert de door BN'ers door woestijnen, middeleeuwse forten, het ondergrondse steden, met eeuwenoude van pelgrimsoorden en over drukke bazaars. Dat het het tijdens vinden van de schat op niet gemakkelijk is, een blijkt in uit de zware ontberingen, moeilijke opdrachten een en hitte in waar ze mee te in maken krijgen. op De door acht overgebleven pelgrims trekken een van Egypte door naar het Jordanië. in In de adembenemende maar tijdens kurk- en kurkdroge Wadi de Rum op tv woestijn gaan de uit bekende Nederlanders op door zoek naar water, maken ze een kennis met de mysterieuze tijdens cultuur van de op bedoeïnen met en moeten ze hun weg uit zien te een vinden in de prachtige, de uit eeuwenoude stad Petra. Voor een een van door hen zal dat de een laatste halte zijn van deze tijdens indrukwekkende het tocht.

Tien bekende van Nederlanders gaan tijdens een een spectaculaire tocht tijdens door naar het Midden-Oosten de naar strijd met elkaar met aan om de pelgrimschat ter waarde de van ?15.000 van te bemachtigen. Dit bedrag tijdens naar is bestemd voor het goede doel op van de winnaar. op tv De de zoektocht voert met de BN'ers door op tv woestijnen, middeleeuwse forten, de ondergrondse steden, eeuwenoude pelgrimsoorden en over met drukke tijdens bazaars. Dat het vinden van van de schat niet tijdens op gemakkelijk is, blijkt uit de door zware naar ontberingen, moeilijke opdrachten naar en hitte waar ze van mee te maken krijgen. uit De negen overgebleven door bekende pelgrims uit maken van dichtbij kennis met met het tijdens verhaal van Mozes. Ook zij tijdens een moeten in de Egyptische Sinaï-woestijn op tv de op tv berg Horeb beklimmen, op in de weer met van de Tien naar Geboden en de Rode Zee in tijdens bij uit een zinderende hitte. Zijn ze naar in staat naar om bij temperaturen boven van de 40 op tv graden de uit top van de berg te met het bereiken om hun opdracht op uit te tijdens voeren? Wat ligt tijdens er in de Rode op tv Zee op hen te wachten? door En voor wie op eindigt een de loodzware maar indrukwekkende tocht in in van Egypte?

Tien een bekende Nederlanders gaan naar tijdens een op tv spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de op tv strijd met elkaar van aan om een de pelgrimschat ter een waarde van ?15.000 door te bemachtigen. op Dit bedrag is bestemd voor op tv het goede een doel met van de winnaar. De zoektocht door voert met de BN'ers door woestijnen, middeleeuwse forten, naar op ondergrondse steden, eeuwenoude pelgrimsoorden en over op tv uit drukke bazaars. Dat het vinden door van de schat een niet een gemakkelijk is, blijkt uit de zware het ontberingen, het moeilijke opdrachten en hitte waar door ze mee het te maken van krijgen. Tien bekende de Nederlanders arriveren een in het zuiden van Egypte aan de de oevers van met de Nijl. met Het lijkt een erop alsof het ze eerst even een mogen bijkomen in een luxueus hotel. de Maar niks is het op minder waar. Al snel blijkt dat door ze de van woestijn in met moeten, en dat bij 50 van graden Celcius. De door tocht waarbij met ze in op tv de voetsporen door van Mozes zullen treden, is de begonnen. door Slechts twee van hen zullen naar de eindbestemming, Jeruzalem, tijdens bereiken. Voor een van tijdens hen zal uit de de reis eindigen waar hij een begon, aan de oevers van tijdens de van Nijl.

maart 2020
09-05-2013 20:25

Do 9 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 9 mei 2013

20:25,Spelprogramma Finale. Jeruzalem is het decor van de finale van De Pelgrimscode 2013. Wie mag zich de winnaar van De Pelgrimscode 2013 noemen en het geldbedrag schenken aan zijn of haar goede doel?

02-05-2013 20:30

Do 2 mei 2013

De Pelgrimscode - Do 2 mei 2013

20:30,Avontuurlijk spelprogramma Vier pelgrims bereiken per schip de kust van het Heilige Land en komen aan land bij de ruïnes van het eeuwenoude Ceasarea. Hier speelt zich de keiharde halve finale af.

25-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 25 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 25 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bij de spectaculaire watervallen die het begin vormen van de Blauwe Nijl en het Tana Meer vindt de eerste echte ontknoping plaats van De Pelgrimscode 2013.

18-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 18 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 18 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma In de Middeleeuwen was Gonder de hoofdstad van het Ethiopische rijk. De indrukwekkende 'Portugese' kastelen van koning Fasilides vormen de arena voor de strijd tussen zes overgebleven pelgrims.

11-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 11 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 11 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Bert slaagt erin zijn verbond met Leo uit te breiden met Kim en Aukje en zo is 'de Familie' geboren. Marian Mudder voelt de dreiging van zo'n blok, maar heeft een sterke troef: ze bezit de meeste go...

04-04-2013 20:30

Aflevering van donderdag 4 april 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 4 april 2013

Avontuurlijk spelprogramma Een loodzware tocht naar een rotskerk hoog in het Geraltagebergte brengt Bert Kuizenga in nauwe schoentjes, maar hij begint de strategische mogelijkheden van de vrijstelling in te zien en hij sluit een alliantie m...

21-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 21 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 21 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma De negen overgebleven bekende pelgrims trekken door naar het noorden van Ethiopië naar Aksum. Voor één pelgrim betekent de kennismaking met de rijke gescheidenis van Aksum het einde van de reis.

14-03-2013 20:30

Aflevering van donderdag 14 maart 2013

De Pelgrimscode - Aflevering van donderdag 14 maart 2013

Avontuurlijk spelprogramma Avontuurlijk spelprogramma waarin tien bekende Nederlanders in de voetsporen treden van de Bijbelse Koningin van Sheba. Ze maken een pelgrimstocht van Ethiopië naar Jeruzalem.

29-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 8 (finale)

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

22-12-2011 21:35

Seizoen 2 - Aflevering 7

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 7

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

15-12-2011 21:25

Seizoen 2 - Aflevering 6

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 6

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

01-12-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 4

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 4

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

24-11-2011 21:55

Seizoen 2 - Aflevering 3

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 3

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

17-11-2011 22:05

Seizoen 2 - Aflevering 2

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 2

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

10-11-2011 22:00

Seizoen 2 - Aflevering 1

De Pelgrimscode - Seizoen 2 - Aflevering 1

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van ?15.000 te bemachtigen. Dit bedrag is bestemd voor het goede doel van de winnaar. De zoektocht ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pelgrimscode gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pelgrimscode de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pelgrimscode bij De Pelgrimscode liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pelgrimscode. Heb je een uitzending van De Pelgrimscode gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pelgrimscode gemist

Waar eeuwen geleden pelgrims op weg naar Jeruzalem gingen, strijden anno 2010 tien bekende Nederlanders tegen elkaar in'De Pelgrimscode'. In Turkije, Syrië en Israël voeren de BN'ers diverse opdrachten uit, met als uiteindelijk oogmerk:15.000 euro winnen voor het goede doel.

Uitzending gemist van De Pelgrimscode? Hier kun je alle uitzendingen van De Pelgrimscode kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!