Programma gemist?
april 2017
17-12-2010 22:30

Aflevering 6

Politie Paramaribo - Aflevering 6

Realityserie over het werk van de politie in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo. Met 300.000 inwoners is de stad vergelijkbaar met Utrecht. In Paramaribo zijn inbraken, hardrijders en buurtruzies dan ook aan de orde van de dag, maar de aanpak is toch ietsje anders dan die in Nederland. Agenten van verschillende disciplines worden gevolgd in hun dagelijkse werk zoals agent Elskamp van de Bikers Unit. Sinds oktober 2006 trekken de Bikers met hun mountainbikes door de stad. Wat ze aantreffen varieert van een winkeldiefstal tot vechtpartijen en van foutgeparkeerde auto's tot gewapende overvallen. Buurtmanager Dragman ontvangt burgers op kantoor met uiteenlopende vragen en problemen die zij vervolgens zo goed mogelijk probeert op te lossen. De camera registreert ook haar werk in de wijk, waar ze direct contact met de mensen heeft. Verder rukken de surveillanten van het Quick Response Team uit voor inbraken, arrestaties en ongevallen. Ook gaat de kijker mee met de Motor Surveillance Dienst. In Paramaribo wordt met grote regelmaat een straat afgezet en al het verkeer gecontroleerd op overtredingen. Met name de getinte ramen zijn een veelvoorkomend euvel. Sinds kort wordt daar streng op gecontroleerd, maar velen hebben ze nog zitten. De agenten hebben hun handen vol aan de vele inbraken in de wijken van Paramaribo. Met name de wijk Latour spant de kroon. Het Korps Politie Suriname rukt midden in de nacht met verschillende eenheden uit naar een inbraak in een visbedrijf. Buren zagen iemand binnen lopen en achter de gordijnen wegduiken. Meteen wordt groot materieel ingezet om de dievenbende te pakken te krijgen. Wellicht worden veel inbraken met aanhouding van dit stel opgelost. Met hoge snelheid komen agenten aangereden met kogelvrij vest aan en hun dienstwapen in de aanslag. Het bedrijf wordt door de verschillende eenheden hermetisch afgesloten. De inbrekers kunnen geen kant meer op. Maar dan moeten ze zich wel vrijwillig overgeven. Cliff Stolk van het Quick Reponse Team krijgt een melding van een lijk dichtbij de Suriname Rivier. Met loeiende sirene gaat hij af op deze melding. De hele omgeving wordt uitgekamt, maar waar is het lijk? Zijn collega's onderzoeken ondertussen twee inbraken. Beiden huizen zijn flink overhoop gehaald en met name de sieraden zijn verdwenen.

10-12-2010 22:25

Aflevering 5

Politie Paramaribo - Aflevering 5

Realityserie over het werk van de politie in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo. Met 300.000 inwoners is de stad vergelijkbaar met Utrecht. In Paramaribo zijn inbraken, hardrijders en buurtruzies dan ook aan de orde van de dag, maar de aanpak is toch ietsje anders dan die in Nederland. Agenten van verschillende disciplines worden gevolgd in hun dagelijkse werk zoals agent Elskamp van de Bikers Unit. Sinds oktober 2006 trekken de Bikers met hun mountainbikes door de stad. Wat ze aantreffen varieert van een winkeldiefstal tot vechtpartijen en van foutgeparkeerde auto's tot gewapende overvallen. Buurtmanager Dragman ontvangt burgers op kantoor met uiteenlopende vragen en problemen die zij vervolgens zo goed mogelijk probeert op te lossen. De camera registreert ook haar werk in de wijk, waar ze direct contact met de mensen heeft. Verder rukken de surveillanten van het Quick Response Team uit voor inbraken, arrestaties en ongevallen. Ook gaat de kijker mee met de Motor Surveillance Dienst. In Paramaribo wordt met grote regelmaat een straat afgezet en al het verkeer gecontroleerd op overtredingen. Met name de getinte ramen zijn een veelvoorkomend euvel. Sinds kort wordt daar streng op gecontroleerd, maar velen hebben ze nog zitten. De politie van Paramaribo moet de gemoederen van een aantal buren proberen te sussen in de broeierige hoofdstad van Suriname. Een groot aantal koeien is de erfgrens overgestoken en doet zich te goed aan de nieuwe aanplantingen van de buurvrouw. De vrouw is hier totaal niet van gediend, het is al de zoveelste keer dat de kudde vrij rondloopt en haar tuin vernielt. Ze gaat daarom op hoge poten verhaal halen bij haar buren, de eigenaars van de koeien. Maar die zijn niet gediend van haar gescheld en geschreeuw. Het surveillanceteam moet tussenbeide komen om de gemoederen tot bedaren te brengen. De eigenaar is verbaasd over alle ophef. 'De koeien hebben wat fout gedaan en wij niet!'.

03-12-2010 22:30

Aflevering 4

Politie Paramaribo - Aflevering 4

Realityserie over het werk van de politie in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo. Met 300.000 inwoners is de stad vergelijkbaar met Utrecht. In Paramaribo zijn inbraken, hardrijders en buurtruzies dan ook aan de orde van de dag, maar de aanpak is toch ietsje anders dan die in Nederland. Agenten van verschillende disciplines worden gevolgd in hun dagelijkse werk zoals agent Elskamp van de Bikers Unit. Sinds oktober 2006 trekken de Bikers met hun mountainbikes door de stad. Wat ze aantreffen varieert van een winkeldiefstal tot vechtpartijen en van foutgeparkeerde auto's tot gewapende overvallen. Buurtmanager Dragman ontvangt burgers op kantoor met uiteenlopende vragen en problemen die zij vervolgens zo goed mogelijk probeert op te lossen. De camera registreert ook haar werk in de wijk, waar ze direct contact met de mensen heeft. Verder rukken de surveillanten van het Quick Response Team uit voor inbraken, arrestaties en ongevallen. Ook gaat de kijker mee met de Motor Surveillance Dienst. In Paramaribo wordt met grote regelmaat een straat afgezet en al het verkeer gecontroleerd op overtredingen. Met name de getinte ramen zijn een veelvoorkomend euvel. Sinds kort wordt daar streng op gecontroleerd, maar velen hebben ze nog zitten. -Het Quick Response Team moet snel in actie komen. Een buschaffeur heeft een passagier met een stok geslagen en de bus uitgewerkt. De volle bus vervolgt gewoon zijn route door het drukke centrum van Paramaribo. Agent Donald Vliet zet met loeiende sirene de achtervolging in de hoop de chauffeur te kunnen arresteren. Bij een tankstation zien ze de bus staan. Het Quick Response Team nadert met geladen geweer en handboeien de bus. Maar de chauffeur laat zich niet zomaar meenemen en de passagiers van de volle bus lopen ook flink in de weg. Maar de chauffeur moet en zal gepakt worden... -Majoor Max Terborg houdt met zijn bikersteam een grote verkeerscontrole. Allereerst wordt het tafeltje uitgeklapt waar de boetes direct afgehandeld en betaald moeten worden. Zijn bikersteam houdt in de blinkende zon zoveel mogelijk auto's aan. Veel inwoners van Paramaribo zijn de klos. Vrijwel iedereen rijdt nog met getinte ramen en dat mag dus echt niet meer. Velen begrijpen niet dat ze het er direct af moeten halen én dat ze ook nog een flinke boete krijgen. Terborg moet dan ook flink in discussie met wat opstandige automobilisten. Maar 'Regels zijn om nageleefd te worden' dus iedereen moet gewoon betalen!

26-11-2010 22:30

Aflevering 3

Politie Paramaribo - Aflevering 3

Realityserie over het werk van de politie in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo. Met 300.000 inwoners is de stad vergelijkbaar met Utrecht. In Paramaribo zijn inbraken, hardrijders en buurtruzies dan ook aan de orde van de dag, maar de aanpak is toch ietsje anders dan die in Nederland. Agenten van verschillende disciplines worden gevolgd in hun dagelijkse werk zoals agent Elskamp van de Bikers Unit. Sinds oktober 2006 trekken de Bikers met hun mountainbikes door de stad. Wat ze aantreffen varieert van een winkeldiefstal tot vechtpartijen en van foutgeparkeerde auto's tot gewapende overvallen. Buurtmanager Dragman ontvangt burgers op kantoor met uiteenlopende vragen en problemen die zij vervolgens zo goed mogelijk probeert op te lossen. De camera registreert ook haar werk in de wijk, waar ze direct contact met de mensen heeft. Verder rukken de surveillanten van het Quick Response Team uit voor inbraken, arrestaties en ongevallen. Ook gaat de kijker mee met de Motor Surveillance Dienst. In Paramaribo wordt met grote regelmaat een straat afgezet en al het verkeer gecontroleerd op overtredingen. Met name de getinte ramen zijn een veelvoorkomend euvel. Sinds kort wordt daar streng op gecontroleerd, maar velen hebben ze nog zitten. Majoor Max Terborg zweert bij zijn lijfspreuk 'regels zijn er om nageleefd te worden' en hij voert ze dan ook grondig uit. Collega Elskamp brengt een taxichauffeur -met heel wat op zijn kerfstok- het politiekantoortje binnen en Terborg begint zijn verhoor. De chauffeur kan vanwege een flinke barst in de voorruit vrijwel niets zien: 'Dat wordt een bekeuring.' Vervolgens blijkt de auto niet gekeurd en bovendien niet verzekerd! Volgens de chauffeur zijn de passagiers ondanks dat gewoon verzekerd, maar Terborg weet beter. 'Regels zijn om nageleefd te worden' en dus moet ook nog het getinte plastic van de alle ramen. En tot overmaat van ramp blijkt de portemonnee van de bestuurder leeg. Het sleepbedrijf wordt alvast gebeld. Verder is te zien dat even snel de auto aan de kant zetten om te pinnen er in Suriname ook niet bij is. Een motoragent is er als de kippen bij en trekt zijn bonnenboekje. De geschrokken bestuurder komt hijgend aangerend, maar het is al te laat. De pen is in de aanslag, de auto staat immers op een zebrapad en belemmert de voetgangers. 'Moet ik soms over uw auto lopen om over te steken?' vraagt de motoragent. De bestuurder verontschuldigt zich en toont zijn rijbewijs. Maar dat blijkt een kopie en -in de ogen van de agent- dus vals...

19-11-2010 22:25

Aflevering 2

Politie Paramaribo - Aflevering 2

Realityserie over het werk van de politie in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo. Met 300.000 inwoners is de stad vergelijkbaar met Utrecht. In Paramaribo zijn inbraken, hardrijders en buurtruzies dan ook aan de orde van de dag, maar de aanpak is toch ietsje anders dan die in Nederland. Agenten van verschillende disciplines worden gevolgd in hun dagelijkse werk zoals agent Elskamp van de Bikers Unit. Sinds oktober 2006 trekken de Bikers met hun mountainbikes door de stad. Wat ze aantreffen varieert van een winkeldiefstal tot vechtpartijen en van foutgeparkeerde auto's tot gewapende overvallen. Buurtmanager Dragman ontvangt burgers op kantoor met uiteenlopende vragen en problemen die zij vervolgens zo goed mogelijk probeert op te lossen. De camera registreert ook haar werk in de wijk, waar ze direct contact met de mensen heeft. Verder rukken de surveillanten van het Quick Response Team uit voor inbraken, arrestaties en ongevallen. Ook gaat de kijker mee met de Motor Surveillance Dienst. In Paramaribo wordt met grote regelmaat een straat afgezet en al het verkeer gecontroleerd op overtredingen. Met name de getinte ramen zijn een veelvoorkomend euvel. Sinds kort wordt daar streng op gecontroleerd, maar velen hebben ze nog zitten. -Het is Keti Koti dag in Paramaribo. Een jaarlijks terugkerend festijn dat ook wel Dag der Vrijheden wordt genoemd. De Surinamers vieren de afschaffing van de slavernij. Of, zoals zij het noemen het 'doorzagen van de ketting'. Inspecteur Max Terborg van Politie Paramaribo en zijn bikersteam begeleiden de bonte stoet feestgangers in kleurige klederdracht. Iedereen is er op uitgetrokken en Paramaribo is veranderd in een grote feestende menigte. De agenten hebben dus hun handen vol alles in goede banen te leiden. -Een grote verkeerscontrole waarbij vooral wordt gelet op de geldigheid van rijbewijzen. Veel toeristen en buitenlanders blijken niet de vereiste papieren te hebben om in Suriname te mogen rijden. Ten slotte staat een moeder met haar twee jonge kinderen oog in oog met een inbreker. Zij zet de achtervolging in terwijl ze de politie belt. Maar weet Politie Paramaribo de inbreker in de kraag te vatten?

12-11-2010 22:25

Aflevering 1

Politie Paramaribo - Aflevering 1

Realityserie over het werk van de politie in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo. Met 300.000 inwoners is de stad vergelijkbaar met Utrecht. In Paramaribo zijn inbraken, hardrijders en buurtruzies dan ook aan de orde van de dag, maar de aanpak is toch ietsje anders dan die in Nederland. Agenten van verschillende disciplines worden gevolgd in hun dagelijkse werk zoals agent Elskamp van de Bikers Unit. Sinds oktober 2006 trekken de Bikers met hun mountainbikes door de stad. Wat ze aantreffen varieert van een winkeldiefstal tot vechtpartijen en van foutgeparkeerde auto's tot gewapende overvallen. Buurtmanager Dragman ontvangt burgers op kantoor met uiteenlopende vragen en problemen die zij vervolgens zo goed mogelijk probeert op te lossen. De camera registreert ook haar werk in de wijk, waar ze direct contact met de mensen heeft. Verder rukken de surveillanten van het Quick Response Team uit voor inbraken, arrestaties en ongevallen. Ook gaat de kijker mee met de Motor Surveillance Dienst. In Paramaribo wordt met grote regelmaat een straat afgezet en al het verkeer gecontroleerd op overtredingen. Met name de getinte ramen zijn een veelvoorkomend euvel. Sinds kort wordt daar streng op gecontroleerd, maar velen hebben ze nog zitten. Er is onder meer te zien hoe de Motor Surveillance Dienst er op uittrekt om wegovertreders aan te pakken en de camera volgt een inwoner die op zoek is naar zijn zeer waardevolle zangvogel. Verder wordt een straat afgezet en al het verkeer gecontroleerd op overtredingen. Met name de getinte ramen zijn een veelvoorkomend euvel. Sinds kort wordt daar strenger op gecontroleerd, maar velen hebben ze nog zitten.

Politie Paramaribo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Politie Paramaribo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Politie Paramaribo bij Politie Paramaribo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Politie Paramaribo. Heb je een uitzending van Politie Paramaribo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Politie Paramaribo gemist

Realityserie over het werk van de politie in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo. Met 300.000 inwoners is de stadvergelijkbaar met Utrecht. In Paramaribo zijn inbraken, hardrijders en buurtruzies dan ook aan de orde van de dag, maarde aanpak is toch ietsje anders dan die in Nederland... Agenten van verschillende disciplines gevolgd in hun dagelijksewerk. Zo volgt de camera agent Elskamp van de Bikers Unit.Sinds oktober 2006 trekken de Bikers met hun mountainbikes door de stad. Wat ze aantreffen varieert van eenwinkeldiefstal tot vechtpartijen en van foutgeparkeerde auto's tot gewapende overvallen. Buurtmanager Dragman ontvangtburgers op kantoor met uiteenlopende vragen en problemen die zij vervolgens zo goed mogelijk probeert op te lossen. Decamera registreert ook haar werk in de wijk, waar ze direct contact met de mensen heeft. Verder rukken de surveillantenvan het Quick Response Team uit voor inbraken, arrestaties en ongevallen. Ook gaat de kijker mee met de MotorSurveillance Dienst. In Paramaribo wordt met grote regelmaat een straat afgezet en al het verkeer gecontroleerd opovertredingen. Met name de getinte ramen zijn een veelvoorkomend euvel. Sinds kort wordt daar streng op gecontroleerd,maar velen hebben ze nog zitten.

Uitzending gemist van Politie Paramaribo? Hier kun je alle uitzendingen van Politie Paramaribo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 17-12-2010 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord