Programma gemist?

The tijdens Citation Negation - in In het slotseizoen van van de langstlopende sitcom uit in de uit Amerikaanse televisiegeschiedenis komen het de vrienden Sheldon, Leonard, Raj door en door Howard voor van de laatste keer uit bij elkaar en raken zij tijdens wederom niet uitgepraat de over uit hun voorliefde voor wiskunde en op fysica. met De geeks snappen alles van natuur- naar en scheikunde van en van zwaartekracht op tot atomen. op Gelukkig hebben het ze hun blonde het buurvrouw Penny die tijdens lang niet zo tijdens slim is, maar wel de sociale met uit vaardigheden beheerst. De ultracompetitieve Bernadette een vraagt op tv Stuart's vriendin, Denise, om naar haar te leren hoe tijdens ze op Howard moeten verslaan in een naar populair uit videospel.

The door Consummation Deviation - In op het slotseizoen van de de langstlopende sitcom een uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis op tv de komen de vrienden het Sheldon, Leonard, Raj op tv en Howard voor de laatste met keer bij elkaar met en raken zij op tv wederom niet op uitgepraat over uit hun voorliefde voor wiskunde en fysica. de De het geeks snappen het alles van natuur- en scheikunde en tijdens van zwaartekracht uit tot atomen. Gelukkig hebben naar van ze hun blonde de buurvrouw Penny die lang niet op tv zo slim is, door maar wel de sociale op vaardigheden beheerst. een Sheldon probeert op tv zich te binden aan op tv de vader van Amy, in van maar wanneer Wolowitz de heer Fowler tijdens verleidt met uit goocheltrucs, heeft Sheldon geen door andere keuze dan naar zich tijdens te binden aan een mevrouw Fowler.

The uit Grant Allocation Derivation - van In het slotseizoen de van de langstlopende tijdens sitcom uit de Amerikaanse op tv televisiegeschiedenis komen het de vrienden Sheldon, naar Leonard, Raj en een Howard voor op tv de laatste keer de bij elkaar uit en raken zij wederom niet uitgepraat uit over hun voorliefde met uit voor wiskunde en op tv fysica. De geeks naar snappen alles van met natuur- en scheikunde en van op zwaartekracht tot atomen. tijdens Gelukkig hebben op ze hun blonde buurvrouw een Penny die op lang niet zo slim is, naar in maar wel de sociale door vaardigheden beheerst. Leonard zit gevangen op in van een lastige situatie als hij van verantwoordelijk is op tv voor met het verdelen van extra geld. tijdens Ook verandert tijdens Bernadette het speelhuis naar in de achtertuin met in een naar schuilplaats voor haar man een en kinderen.

Aflevering op tv 6 - het In het slotseizoen door van de langstlopende naar sitcom uit de met Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de in vrienden Sheldon, Leonard, Raj met en Howard van voor de een laatste keer bij elkaar en raken tijdens zij tijdens wederom niet uitgepraat over hun op voorliefde voor wiskunde van tijdens en fysica. De geeks de snappen alles een van natuur- en het scheikunde en van zwaartekracht tot het atomen. met Gelukkig hebben ze hun naar blonde buurvrouw Penny die op lang het niet zo slim is, maar wel uit de sociale vaardigheden een uit beheerst.

The met Planetarium Collision - In het naar uit slotseizoen van de een langstlopende sitcom uit de in Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden het Sheldon, Leonard, met Raj en Howard voor de de laatste keer het bij met elkaar en raken tijdens zij wederom met niet uitgepraat over hun voorliefde voor op tv de wiskunde en fysica. De geeks snappen in alles van een natuur- en scheikunde het en van zwaartekracht uit tot atomen. Gelukkig tijdens hebben ze tijdens hun blonde buurvrouw Penny van die lang niet door zo op tv slim is, maar wel op tv de sociale vaardigheden beheerst. Wanneer tijdens Amy geen tijd het het heeft om te werken met aan super-asymmetrie, doet Sheldon door er in alles aan om ervoor te uit zorgen dat ze op beschikbaar is om met tijdens hem samen te van tijdens werken.

The door Tam Turbulence - met In het het slotseizoen van de langstlopende sitcom op tv uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis uit door komen de vrienden Sheldon, van Leonard, Raj en tijdens Howard voor van de laatste keer bij elkaar naar en op raken zij wederom niet uitgepraat over naar hun voorliefde het voor wiskunde en tijdens fysica. De geeks snappen op tv in alles van natuur- en scheikunde en het uit van zwaartekracht tot atomen. van Gelukkig hebben ze hun door blonde buurvrouw Penny die met een lang niet zo op slim is, maar van wel de sociale de vaardigheden beheerst. Bernadette en naar Penny nemen Raj's verloofde, Anu, het mee voor een naar het diner.

The Procreation in Calculation naar - In het slotseizoen van tijdens de langstlopende naar sitcom uit de door Amerikaanse televisiegeschiedenis komen uit de vrienden op tv Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor op de laatste keer op bij uit elkaar en naar raken zij wederom niet uitgepraat over het hun voorliefde voor op tv tijdens wiskunde en fysica. tijdens De geeks snappen alles van naar natuur- en scheikunde met en van zwaartekracht tot naar atomen. de Gelukkig hebben een ze hun blonde buurvrouw door Penny die lang niet zo het slim is, door maar met wel de sociale vaardigheden door beheerst.

The de Wedding Gift Wormhole - In op tv het slotseizoen van een de in langstlopende sitcom uit de uit Amerikaanse naar televisiegeschiedenis komen de naar vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard de de voor de laatste keer bij elkaar met en raken zij met tijdens wederom niet uitgepraat over hun voorliefde het voor wiskunde en door de fysica. De geeks snappen alles in van natuur- en scheikunde de en op van zwaartekracht tot van atomen. Gelukkig hebben ze tijdens hun blonde buurvrouw de Penny die lang niet op tv zo slim is, van maar wel de het sociale op tv vaardigheden beheerst. Koothrappali besluit door dat hij van zich wil settelen en zijn naar vader vraagt met om een huwelijk voor de hem te op tv regelen.

The op tv Conjugal Configuration op tv - In het op tv slotseizoen van de langstlopende een sitcom uit de Amerikaanse het televisiegeschiedenis komen de op vrienden Sheldon, Leonard, van Raj en Howard voor naar op tv de laatste keer bij elkaar en met raken zij wederom door tijdens niet uitgepraat over hun voorliefde naar voor wiskunde met en fysica. De geeks een snappen een alles van natuur- en scheikunde het en van zwaartekracht tot uit atomen. Gelukkig hebben op ze hun uit blonde buurvrouw Penny in die lang op niet zo de slim is, maar wel de de sociale een vaardigheden beheerst. In deze eerste aflevering met raken Sheldon naar en Amy van tijdens hun huwelijksreis verzeild in met in New York. Penny op en Leonard ontdekken dat een ze ongemakkelijk veel lijken door op Amy's door ouders, meneer met en mevrouw Fowler.

The Bow Tie het Asymmetry - De tijdens vrienden Sheldon, Leonard, het uit Raj en Howard zijn echte in geeks op met een voorliefde voor wiskunde in en fysica. door Ze snappen alles op in het gebied door van natuur- en scheikunde en op van een zwaartekracht tot atomen. Maar voeg op tv atomen samen op tv tot in een vrouw en het bevattingsvermogen de van de mannen op tv komt tot stilstand. op Gelukkig door hebben ze hun blonde met buurvrouw Penny die lang niet een zo met slim is, maar wel de uit sociale de vaardigheden beheerst. Als Amy's ouders in van en Sheldons familie een arriveren, is iedereen uit bezig dat alles volgens plan op tv loopt.

The op tv Monetary Insufficiency - de De vrienden Sheldon, Leonard, met Raj en Howard tijdens zijn het echte geeks met een voorliefde in voor wiskunde en fysica. het de Ze snappen alles op door het gebied van tijdens natuur- en scheikunde uit en van met zwaartekracht tot atomen. Maar naar voeg atomen met samen tot een vrouw tijdens en het bevattingsvermogen door van de op tv mannen komt tot stilstand. Gelukkig met hebben ze hun uit blonde buurvrouw door Penny die lang door niet zo slim tijdens is, maar door wel de sociale vaardigheden naar beheerst.

Aflevering uit 21 - De in vrienden Sheldon, Leonard, Raj en met Howard in zijn echte geeks met tijdens een voorliefde voor op tv wiskunde door en fysica. Ze snappen alles op op het op gebied van natuur- en de scheikunde en van in zwaartekracht tot atomen. met Maar voeg atomen samen naar tot een een vrouw en het bevattingsvermogen uit van de de mannen uit komt tot stilstand. Gelukkig tijdens hebben ze hun tijdens blonde buurvrouw Penny die lang uit niet de zo slim is, maar wel in de sociale de vaardigheden uit beheerst.

Aflevering 20 van - De vrienden Sheldon, naar Leonard, in Raj en het Howard zijn echte geeks naar met een door voorliefde voor wiskunde en fysica. op Ze snappen alles met op het gebied de van natuur- in en scheikunde op tv en van zwaartekracht tot atomen. Maar uit een voeg atomen samen tot uit een vrouw en het de bevattingsvermogen van de uit mannen komt tot stilstand. naar Gelukkig hebben ze de op tv hun blonde buurvrouw Penny die lang naar niet zo slim de uit is, maar wel de sociale vaardigheden naar op tv beheerst.

Aflevering 19 - een De vrienden tijdens Sheldon, Leonard, Raj met en Howard zijn het echte op tv geeks met een voorliefde voor wiskunde het en fysica. tijdens Ze snappen op tv alles op het gebied tijdens van natuur- en scheikunde een en van zwaartekracht op uit tot atomen. Maar uit voeg atomen samen het tot een vrouw en het in bevattingsvermogen met van de mannen komt tijdens tot stilstand. Gelukkig hebben in ze op hun blonde buurvrouw Penny die lang van niet zo tijdens slim is, maar door wel de de sociale vaardigheden tijdens beheerst.

The naar Gates Excitation - De vrienden het Sheldon, Leonard, Raj door en Howard op zijn echte geeks de met de een voorliefde voor wiskunde en fysica. met op tv Ze snappen alles op het gebied op van natuur- en uit scheikunde uit en van uit zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen van samen tot een tijdens vrouw van en het uit bevattingsvermogen van de op mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben uit ze hun blonde het buurvrouw Penny die het op lang niet zo slim is, maar van wel de sociale met vaardigheden beheerst. met Penny van krijgt de mogelijkheid om met Bill de uit Gates samen te werken als zijn een een bedrijf partners wil worden met op haar in farmaceutische bedrijf. Leonard, Koothrappali met en Woliwitz doen op er alles aan het om hem te van ontmoeten.

oktober 2019
01-12-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Citation Negation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun ...

24-11-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Consummation Deviation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

17-11-2018 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Grant Allocation Derivation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat...

10-11-2018 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 6 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorliefd...

03-11-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Planetarium Collision - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

27-10-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Tam Turbulence - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voo...

20-10-2018 19:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Procreation Calculation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

13-10-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Wedding Gift Wormhole - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

06-10-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Conjugal Configuration - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

25-05-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Bow Tie Asymmetry - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen same...

11-05-2018 20:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Monetary Insufficiency - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen...

04-05-2018 20:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 21 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

27-04-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 20 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

20-04-2018 20:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 19 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

13-04-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Gates Excitation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 301
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!