Programma gemist?

Aflevering tijdens 24 - door In het slotseizoen van de langstlopende naar sitcom uit de op tv uit Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de op vrienden Sheldon, Leonard, Raj in en Howard van voor de laatste keer in bij elkaar en op tv raken zij met wederom niet uitgepraat naar over hun voorliefde voor van wiskunde en fysica. De van tijdens geeks snappen alles met van natuur- en scheikunde en van de zwaartekracht tot atomen. naar Gelukkig tijdens hebben ze hun blonde het buurvrouw met Penny die lang niet zo slim van is, maar met wel de sociale op vaardigheden met beheerst.

Aflevering in 23 - In op het slotseizoen in van de langstlopende sitcom uit de op tv Amerikaanse televisiegeschiedenis met komen een de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en van Howard voor de met laatste tijdens keer bij elkaar en door raken tijdens zij wederom niet uitgepraat op over hun een voorliefde voor wiskunde en met fysica. De geeks snappen met alles van natuur- en op tv scheikunde en van op zwaartekracht tot atomen. het de Gelukkig hebben ze de hun blonde buurvrouw een Penny die lang niet tijdens zo slim is, maar wel op de sociale het vaardigheden op beheerst.

A Big Bang tijdens Farewell - uit Acteurs Johnny in Galecki en naar Kaley Cuoco nemen kijkers met mee achter de uit schermen van de langstlopende comedyserie naar op tv in de televisiegeschiedenis. Ze nemen de met kijkers in mee op een een onvergetelijke reis op tv en zullen enkele van de tijdens best bewaarde van backstage geheimen en persoonlijke herinneringen in van van de afgelopen 12 uit jaar delen. Ze naar onthullen hun favoriete op tv momenten van het spelen door van de tijdens geliefde personages Leonard uit en Penny en op bekijken enkele van de meest van memorabele verhalen op uit van 'The Big Bang op Theory Stage'. Ook uit worden de iconische sets bezocht, inclusief op het appartement met van Leonard en uit Sheldon.

It all started het de with The Big Bang - de In deze op tv Big Bang special een blikken we tijdens terug op de op tv leukste en meest de kenmerkende momenten van de langstlopende comedyserie in in in de televisiegeschiedenis.

The tijdens Maternal Conclusion - In door het het slotseizoen van de in langstlopende sitcom uit in de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de in vrienden tijdens Sheldon, Leonard, Raj en uit Howard voor door de laatste keer bij elkaar en tijdens raken met zij wederom niet uitgepraat over een hun voorliefde voor van van wiskunde en fysica. De geeks naar snappen alles van natuur- met en scheikunde en met door van zwaartekracht tot op atomen. Gelukkig hebben ze het hun blonde buurvrouw op Penny die lang niet uit zo in slim is, maar wel het de sociale vaardigheden uit beheerst. In deze aflevering is door Leonard tijdens aangenaam verrast wanneer Beverly op door bezoek door komt en ze het oprecht met aardig is tegen hem. Totdat op tv hij erachter komt op tv wat de echte reden uit een is dat ze daar is gekomen. van Ook blijven met Denise op en Stuart langer dan ze welkom het waren in het het op tv Wolowitz-huis.

The de Plagiarism Schism - In het uit slotseizoen van de door langstlopende op tv sitcom uit het de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de de vrienden Sheldon, Leonard, Raj naar tijdens en Howard voor de laatste tijdens keer tijdens bij elkaar en raken zij op tv wederom niet van uitgepraat over hun voorliefde voor op wiskunde op tv en fysica. De geeks snappen van alles van natuur- naar de en scheikunde en van zwaartekracht naar tot met atomen. Gelukkig hebben het ze hun blonde buurvrouw Penny die de lang uit niet zo slim in is, maar uit wel de sociale vaardigheden beheerst. met In deze uit aflevering heeft Kripke bewijs naar dat Dr. Pemberton de naar plagiaat heeft gepleegd op tijdens de universiteit en uit Sheldon en Amy twijfelen het om in hem aan te geven bij de de politie. naar Ook is Wolowitz blij uit verrast om van te horen dat Bernadette met niet op tv de enige serveerster was met een gevoelens voor de hem.

The uit Decision Reverberation op - In het slotseizoen van uit de het langstlopende sitcom uit de op tv Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de in vrienden Sheldon, Leonard, Raj uit en met Howard voor een de laatste keer bij elkaar en in raken tijdens zij wederom naar niet uitgepraat over het hun voorliefde voor in wiskunde en fysica. De geeks op snappen alles van natuur- naar en scheikunde en uit de van zwaartekracht tot atomen. tijdens Gelukkig hebben naar ze hun blonde een buurvrouw Penny die lang van niet zo op slim is, maar wel de de sociale vaardigheden beheerst. de In deze van aflevering is Koothrappali bezorgd dat het het mensen hem niet serieus naar zullen nemen nadat hij in uit in een gepubliceerd artikel naar suggereert dat hij met buitenaards leven heeft ontdekt. Leonard op wilt de hoofdonderzoeker naar zijn bij de een plasmafysica de onderzoek.

The Laureate op Accumulation - naar In het slotseizoen van op tv de langstlopende sitcom uit een de Amerikaanse met televisiegeschiedenis komen de vrienden van Sheldon, Leonard, van Raj en de Howard voor de laatste keer het bij elkaar met en raken tijdens zij wederom niet uitgepraat over met hun voorliefde een voor wiskunde met en fysica. op De geeks snappen alles van natuur- van en op scheikunde en naar van zwaartekracht tot van atomen. Gelukkig hebben ze uit hun blonde buurvrouw Penny die een op tv lang niet zo slim is, maar de op tv wel de sociale vaardigheden beheerst. met In deze aflevering: wanneer van concurrenten Pemberton en tijdens Campbell Amerika betoveren in op naar een publiciteitsreis, proberen naar Sheldon en Amy in de Nobelprijswinnaars Kip door Thorne, George tijdens Smoot en Frances door Arnold aan hun zijde te het kijgen. Halley's een angst voor het donker van leidt naar ook tot kansen en conflicten voor de Howard, Bernadette een en de Stuart.

The met Conference Valuation - op tv In het op tv slotseizoen van de langstlopende sitcom het uit het de Amerikaanse televisiegeschiedenis met komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj op tv en Howard voor uit de een laatste keer bij elkaar en een raken zij van wederom niet van uitgepraat over uit hun voorliefde voor wiskunde en fysica. in De geeks snappen naar op alles van natuur- en tijdens scheikunde en van zwaartekracht tot uit atomen. een Gelukkig hebben op tv ze hun blonde buurvrouw op Penny die lang niet tijdens zo slim op is, maar wel de op sociale van vaardigheden beheerst. In deze aflevering: op tv wanneer Penny en van Bernadette op naar San Diego gaan voor een op tv van farmaceutisch verkoopcongres, heeft Wolowitz de de leiding over de naar kinderen. Ook van vindt Sheldon een boek over met experimenteren met kinderen naar die hij wilt op naar toepassen.

The het Donation Oscillation - door In het slotseizoen met van de langstlopende sitcom uit op tv de op Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de met vrienden tijdens Sheldon, Leonard, Raj en van Howard voor de laatste keer door bij elkaar in en op raken zij wederom naar niet uitgepraat over hun voorliefde voor een naar wiskunde en fysica. uit De geeks snappen alles van de natuur- en scheikunde en naar van het zwaartekracht tot atomen. van Gelukkig hebben met ze hun blonde een buurvrouw Penny die lang niet zo het slim de is, maar wel naar de sociale op vaardigheden beheerst. In deze aflevering: Penny een probeert de uit ingetogen Leonard op te verleiden om zijn donatie met te verpesten door voor haar ex in en zijn vrouw. uit Wolowitz, een Bernadette, Anu en Koothrappali met maken van het op tv vrijgezellenfeest een van koppeluitstapje.

The Meteorite op tv Manifestation - In tijdens het slotseizoen van de een langstlopende sitcom uit naar de Amerikaanse op televisiegeschiedenis komen op de vrienden Sheldon, op Leonard, Raj en Howard het voor de laatste keer op tv bij elkaar op en raken zij naar wederom het niet uitgepraat over hun voorliefde voor uit wiskunde en het fysica. de De geeks snappen alles van natuur- tijdens en naar scheikunde en naar van zwaartekracht tot atomen. Gelukkig hebben het ze met hun blonde buurvrouw Penny die tijdens lang niet in zo slim is, naar maar wel de sociale op vaardigheden beheerst. In van deze aflevering is een Sheldon zeer verheugd de om Bernadette en met het Wolowitz te helpen met bureaucratisch het papierwerk, totdat hij in ontdekt dat ze naar de wet overtreden. Leonard tijdens is teleurgesteld op tv als zijn vrienden hem naar buiten sluiten tijdens van op een wetenschappelijk project.

The Confirmation Polarization de - het De vrienden door Sheldon, Leonard, Raj en van Howard zijn echte geeks met het door een voorliefde voor wiskunde en de fysica. Ze snappen van alles op het uit gebied van op tv natuur- en in scheikunde en van zwaartekracht in tot atomen. een Maar voeg atomen samen van tot een vrouw en het op tv bevattingsvermogen het van de mannen komt naar tot stilstand. door Gelukkig hebben uit ze hun blonde buurvrouw Penny die in lang niet zo op slim door is, maar wel het de sociale vaardigheden beheerst. in In deze tijdens aflevering zijn een Sheldon en Amy razend enthousiast als tijdens hun asymmetrie in theorie is bewezen van door Dr. de Pemberton en Dr. uit Campbell uit Chicago. in Totdat ze Amy haar Nobelprijs de nominatie door proberen af te door nemen.

The Propagation Proposition een - door In het slotseizoen uit van de door langstlopende sitcom uit de naar Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden een Sheldon, van Leonard, Raj en uit Howard voor op de laatste keer door bij elkaar en een raken zij wederom naar niet uitgepraat over hun in voorliefde voor wiskunde en fysica. op In op deze aflevering: Penny's ex-vriend, tijdens Zack, en zijn uit vrouw willen met een baby, maar als Zack de onvruchtbaar is, vragen met ze Leonard om op tv hulp. Ook op probeert Koothrappali dingen te uit repareren in met zijn door ex-verloofde, Anu.

The van Paintball Scattering - In het van slotseizoen op van de op langstlopende sitcom uit de Amerikaanse de televisiegeschiedenis van komen de vrienden door Sheldon, Leonard, Raj en een Howard voor de laatste keer tijdens bij uit elkaar en raken zij tijdens wederom niet uitgepraat door over hun door voorliefde voor wiskunde en uit fysica. In deze op aflevering: Penny en in Leonard organiseren een op tv paintball spel een maar dat resulteert in door chaos wanneer naar Sheldon jaloers is van op Amy. Ook wil Stuart de niet bij met Denise met wonen.

The de VCR Illumination - In het van slotseizoen van de in langstlopende sitcom naar uit de op tv Amerikaanse televisiegeschiedenis de komen de vrienden Sheldon, met Leonard, Raj het en Howard voor de laatste uit keer bij elkaar de en raken zij wederom de niet uitgepraat over op hun door voorliefde voor tijdens wiskunde en fysica. In door deze aflevering: Sheldon en uit Amy door zijn nog steeds van mening uit dat hun theorie door niet is bewezen, op tv maar een VHS-tape een uit in het verleden van Sheldon inspireert hem met om niet op uit de te geven.

februari 2020
25-05-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 24 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:35

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 23 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:05

A Big Bang Farewell

The Big Bang Theory - A Big Bang Farewell

A Big Bang Farewell - Acteurs Johnny Galecki en Kaley Cuoco nemen kijkers mee achter de schermen van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis. Ze nemen de kijkers mee op een onvergetelijke reis en zullen enkele van de best b...

25-05-2019 18:25

It all started with The Big Bang

The Big Bang Theory - It all started with The Big Bang

It all started with The Big Bang - In deze Big Bang special blikken we terug op de leukste en meest kenmerkende momenten van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis.

18-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Maternal Conclusion - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hu...

11-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Plagiarism Schism - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun ...

27-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Decision Reverberation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

13-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Laureate Accumulation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

06-04-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Conference Valuation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

23-03-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Donation Oscillation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Meteorite Manifestation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

09-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Confirmation Polarization - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg ato...

02-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Propagation Proposition - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

23-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Paintball Scattering - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The VCR Illumination - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 301
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!