Programma gemist?

Aflevering in 24 - In het uit slotseizoen op tv van de langstlopende sitcom uit op tv de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen door de vrienden Sheldon, met Leonard, op Raj en tijdens Howard voor de laatste keer bij in elkaar en door raken zij wederom niet op tv het uitgepraat over hun voorliefde voor met wiskunde en fysica. op tv De geeks de snappen alles met van natuur- en scheikunde een en van zwaartekracht tot door atomen. Gelukkig op tv hebben ze hun blonde met buurvrouw Penny de die lang niet zo met slim is, naar maar wel de naar sociale vaardigheden in beheerst.

Aflevering tijdens 23 - In het slotseizoen op tv van de langstlopende naar sitcom uit een de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen het door de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en op Howard voor door de laatste keer bij een de elkaar en raken het zij wederom niet het uitgepraat over hun voorliefde voor uit wiskunde op en fysica. De geeks snappen alles tijdens van natuur- en de scheikunde en van een zwaartekracht tot met atomen. tijdens Gelukkig hebben ze hun van blonde buurvrouw Penny op die lang een niet zo slim het is, maar wel de sociale met vaardigheden op tv beheerst.

A Big door Bang Farewell een - Acteurs Johnny Galecki en een Kaley een Cuoco nemen kijkers mee de achter de met schermen van de langstlopende de comedyserie in de televisiegeschiedenis. tijdens Ze van nemen de kijkers mee op een naar een onvergetelijke reis op tv en zullen enkele van van de best bewaarde backstage naar geheimen en persoonlijke naar herinneringen het van de afgelopen 12 uit jaar delen. Ze in onthullen hun in favoriete momenten van het spelen van in de in geliefde personages Leonard en Penny uit het en bekijken enkele van met de meest memorabele een verhalen uit het 'The Big Bang Theory Stage'. Ook op de worden de iconische de sets bezocht, inclusief het appartement van op tv van Leonard en Sheldon.

It all started naar with The tijdens Big Bang - In tijdens deze Big op tv Bang special blikken we op tv terug de op de leukste en meest op tv kenmerkende momenten op tv van de langstlopende op comedyserie in de met televisiegeschiedenis.

The uit Maternal Conclusion - In door het slotseizoen op tv van de langstlopende sitcom op uit tijdens de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden het Sheldon, uit Leonard, Raj en een Howard voor op de laatste keer bij tijdens elkaar en naar raken zij wederom niet uitgepraat over van hun voorliefde voor het wiskunde tijdens en fysica. De geeks van snappen alles van op tv natuur- en een scheikunde en uit van zwaartekracht tot atomen. Gelukkig hebben tijdens ze hun blonde naar buurvrouw Penny een die door lang niet zo slim is, van maar wel de sociale met vaardigheden beheerst. de In deze aflevering is van de Leonard aangenaam verrast wanneer Beverly op op van bezoek komt en ze op tv oprecht aardig is het tegen hem. Totdat door hij erachter komt op wat de echte reden van is dat het ze daar is gekomen. de Ook blijven Denise het en naar Stuart langer dan ze tijdens welkom waren van in het uit Wolowitz-huis.

The Plagiarism Schism met - In het door slotseizoen van de het langstlopende door sitcom uit de door Amerikaanse televisiegeschiedenis komen uit de vrienden Sheldon, de Leonard, Raj tijdens en Howard voor de laatste tijdens keer bij elkaar door en raken zij tijdens wederom niet uitgepraat over door hun uit voorliefde voor op tv wiskunde en fysica. De geeks tijdens snappen alles van natuur- de en de scheikunde en het van zwaartekracht tot atomen. van Gelukkig hebben naar ze hun blonde buurvrouw Penny het die lang een niet zo slim is, maar door wel uit de sociale vaardigheden van beheerst. In deze aflevering het heeft Kripke op bewijs dat Dr. een Pemberton plagiaat heeft met gepleegd door op de universiteit en Sheldon en van Amy op twijfelen om hem door aan te geven bij de uit politie. Ook de is een Wolowitz blij verrast om te tijdens horen dat Bernadette niet een de op enige serveerster was met met gevoelens voor de hem.

The op Decision Reverberation - In uit het slotseizoen van de met in langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis uit komen op de vrienden Sheldon, op Leonard, Raj en Howard voor uit met de laatste keer bij elkaar en op raken zij in wederom niet uitgepraat de over een hun voorliefde voor wiskunde van en fysica. De geeks de snappen in alles van natuur- en scheikunde en uit tijdens van zwaartekracht tot atomen. uit Gelukkig hebben ze uit hun blonde buurvrouw Penny die op tv lang het niet zo slim is, een maar wel de door sociale vaardigheden beheerst. In op de deze aflevering is met Koothrappali bezorgd dat van mensen hem niet serieus zullen nemen het nadat hij met in door een gepubliceerd artikel door suggereert dat hij buitenaards leven op heeft naar ontdekt. Leonard wilt de hoofdonderzoeker zijn door bij een het plasmafysica een onderzoek.

The het Laureate Accumulation - In een het slotseizoen van met de van langstlopende sitcom uit tijdens de Amerikaanse televisiegeschiedenis uit komen de vrienden Sheldon, Leonard, in Raj en Howard voor op in de laatste keer bij elkaar met en in raken zij wederom niet tijdens uitgepraat over hun op tv voorliefde voor wiskunde en op tv fysica. in De geeks snappen van alles van natuur- naar en scheikunde en de van zwaartekracht tot atomen. naar Gelukkig hebben uit ze hun blonde buurvrouw Penny de die in lang niet zo het slim is, maar wel op tv de sociale vaardigheden beheerst. In door deze op tv aflevering: wanneer door concurrenten Pemberton en Campbell Amerika betoveren op tv op een op tv publiciteitsreis, proberen Sheldon en naar Amy de van Nobelprijswinnaars Kip Thorne, George naar Smoot en Frances tijdens een Arnold aan hun zijde te een kijgen. tijdens Halley's angst voor het donker leidt de ook het tot kansen en conflicten voor op tv Howard, Bernadette de en in Stuart.

The Conference het Valuation - In met het slotseizoen van de uit langstlopende van sitcom uit de Amerikaanse in televisiegeschiedenis komen de vrienden de Sheldon, Leonard, Raj uit en een Howard voor uit de laatste keer bij de elkaar en raken zij in wederom niet de uitgepraat over op hun voorliefde voor wiskunde en tijdens fysica. De geeks van snappen alles van natuur- in en scheikunde en met op tv van zwaartekracht tot uit atomen. Gelukkig hebben ze hun blonde met in buurvrouw Penny die lang niet een zo slim is, maar op tv wel de sociale het een vaardigheden beheerst. In deze aflevering: naar wanneer Penny en door Bernadette naar San door Diego gaan voor tijdens een op farmaceutisch verkoopcongres, heeft tijdens Wolowitz de leiding van over de kinderen. naar Ook vindt Sheldon een boek naar over experimenteren met kinderen een die hij wilt op tv van toepassen.

The het Donation Oscillation - In het het slotseizoen van van de langstlopende op tv sitcom uit de met Amerikaanse televisiegeschiedenis in komen de vrienden naar Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor het de laatste het keer bij elkaar in en uit raken zij wederom niet op tv uitgepraat over hun voorliefde voor op tv een wiskunde en fysica. De uit geeks snappen alles van natuur- door en scheikunde en naar van zwaartekracht de tot atomen. Gelukkig hebben de tijdens ze hun blonde buurvrouw van Penny die in lang niet zo naar slim is, maar met wel de sociale vaardigheden het beheerst. In deze naar aflevering: Penny probeert de ingetogen met op Leonard te verleiden om zijn donatie in te van verpesten voor haar op tv ex en zijn vrouw. naar Wolowitz, Bernadette, Anu tijdens en Koothrappali van maken van het vrijgezellenfeest naar een op tv koppeluitstapje.

The Meteorite uit Manifestation tijdens - In het slotseizoen van de tijdens langstlopende sitcom een uit de Amerikaanse uit televisiegeschiedenis tijdens komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj op tv en een Howard voor de laatste van keer bij door elkaar en raken zij wederom de met niet uitgepraat over hun voorliefde voor tijdens wiskunde en fysica. het De op geeks snappen alles van naar natuur- en naar scheikunde en van een zwaartekracht tot atomen. uit Gelukkig hebben ze hun uit blonde buurvrouw Penny de die lang niet van zo slim is, van maar wel de met sociale een vaardigheden beheerst. In deze aflevering is tijdens Sheldon zeer verheugd het de om Bernadette en Wolowitz te tijdens helpen met bureaucratisch het papierwerk, totdat van hij ontdekt in dat ze de wet overtreden. Leonard de is teleurgesteld als in zijn naar vrienden hem buiten een sluiten tijdens in een wetenschappelijk project.

The op Confirmation Polarization - De de vrienden Sheldon, op Leonard, Raj en Howard zijn op op tv echte geeks met een de voorliefde voor wiskunde en fysica. de Ze snappen op tv alles op het uit gebied op van natuur- en scheikunde en van een zwaartekracht tot uit atomen. Maar voeg atomen naar samen naar tot een in vrouw en het bevattingsvermogen van uit de de mannen komt tot de stilstand. Gelukkig hebben ze een hun blonde tijdens buurvrouw Penny die lang niet zo van slim is, een maar wel tijdens de sociale vaardigheden tijdens beheerst. In deze aflevering met zijn Sheldon en Amy in razend met enthousiast als hun in asymmetrie theorie is bewezen op tv door Dr. op tv Pemberton en Dr. tijdens Campbell uit Chicago. door Totdat ze Amy haar Nobelprijs naar op tv nominatie proberen af te een nemen.

The Propagation uit Proposition - In het van slotseizoen van door de langstlopende sitcom een uit met de Amerikaanse televisiegeschiedenis een komen de vrienden Sheldon, Leonard, een Raj en Howard het voor de de laatste keer het bij elkaar en raken tijdens zij wederom het niet uitgepraat over hun de voorliefde voor wiskunde en naar fysica. In op tv deze aflevering: Penny's ex-vriend, Zack, naar en zijn de vrouw willen een baby, uit maar als Zack uit onvruchtbaar het is, vragen ze het Leonard om hulp. Ook op probeert Koothrappali dingen te door het repareren met zijn van ex-verloofde, Anu.

The Paintball Scattering tijdens - tijdens In het slotseizoen van het de langstlopende sitcom uit het de Amerikaanse op tv televisiegeschiedenis komen de van vrienden Sheldon, op Leonard, Raj en Howard voor uit naar de laatste keer naar bij elkaar en raken met zij wederom niet door uitgepraat over door hun voorliefde voor het wiskunde en fysica. In deze op tv aflevering: Penny en met Leonard organiseren het een paintball spel maar door dat naar resulteert in chaos wanneer Sheldon jaloers het de is op Amy. Ook wil van Stuart het niet bij Denise op wonen.

The VCR Illumination het in - In het slotseizoen tijdens van de langstlopende sitcom uit met tijdens de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de de vrienden met Sheldon, Leonard, Raj in en Howard voor de laatste keer in bij elkaar en het raken zij wederom uit niet de uitgepraat over hun voorliefde de voor wiskunde en fysica. in van In deze aflevering: Sheldon en Amy de van zijn nog steeds van mening dat de in hun theorie niet is bewezen, door maar een op tv VHS-tape uit het een verleden van Sheldon inspireert hem van om niet op naar te het geven.

juli 2020
25-05-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 24 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:35

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 23 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:05

A Big Bang Farewell

The Big Bang Theory - A Big Bang Farewell

A Big Bang Farewell - Acteurs Johnny Galecki en Kaley Cuoco nemen kijkers mee achter de schermen van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis. Ze nemen de kijkers mee op een onvergetelijke reis en zullen enkele van de best b...

25-05-2019 18:25

It all started with The Big Bang

The Big Bang Theory - It all started with The Big Bang

It all started with The Big Bang - In deze Big Bang special blikken we terug op de leukste en meest kenmerkende momenten van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis.

18-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Maternal Conclusion - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hu...

11-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Plagiarism Schism - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun ...

27-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Decision Reverberation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

13-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Laureate Accumulation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

06-04-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Conference Valuation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

23-03-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Donation Oscillation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Meteorite Manifestation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

09-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Confirmation Polarization - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg ato...

02-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Propagation Proposition - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

23-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Paintball Scattering - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The VCR Illumination - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 301
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!