Programma gemist?

Aflevering 24 - het In het slotseizoen naar van op tv de langstlopende tijdens sitcom uit de een Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de met vrienden Sheldon, Leonard, naar Raj en Howard voor de de laatste keer bij de elkaar en raken op tv op tv zij wederom niet uitgepraat over in hun voorliefde voor van wiskunde en tijdens fysica. De geeks van snappen alles van natuur- en van scheikunde en van door zwaartekracht tot naar atomen. Gelukkig hebben een ze hun blonde buurvrouw uit Penny die lang op niet zo slim het is, maar wel met de met sociale vaardigheden het beheerst.

Aflevering op 23 - In naar het slotseizoen met van de langstlopende sitcom uit de uit Amerikaanse televisiegeschiedenis komen in door de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en door Howard voor de met tijdens laatste keer bij naar elkaar en raken zij wederom uit niet door uitgepraat over hun voorliefde voor wiskunde in en fysica. De met in geeks snappen alles door van natuur- en naar scheikunde en van zwaartekracht tijdens tot atomen. Gelukkig een hebben ze hun in blonde buurvrouw de Penny die lang de niet zo slim is, maar in wel de sociale de vaardigheden de beheerst.

A met Big Bang met Farewell - Acteurs Johnny met Galecki en Kaley met Cuoco nemen van kijkers mee achter de de schermen van de langstlopende comedyserie de in de naar televisiegeschiedenis. Ze nemen op de in kijkers mee op een in onvergetelijke reis in en zullen enkele van op tv de best bewaarde in backstage geheimen en persoonlijke op herinneringen van van de afgelopen 12 tijdens jaar delen. naar Ze onthullen hun favoriete momenten in van het naar spelen van de naar geliefde personages Leonard en Penny in en bekijken door enkele van in de meest memorabele uit verhalen uit 'The Big naar Bang Theory Stage'. Ook met worden de met iconische sets bezocht, uit inclusief het appartement op van op tv Leonard en Sheldon.

It all started naar een with The Big Bang - door In van deze Big Bang special blikken door we terug op naar de de leukste en meest kenmerkende op tv momenten van de langstlopende comedyserie uit in tijdens de televisiegeschiedenis.

The Maternal Conclusion door - op In het naar slotseizoen van de langstlopende op sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis de komen de vrienden door op tv Sheldon, Leonard, Raj en met Howard voor de laatste op tv keer bij elkaar en in raken zij wederom tijdens niet uitgepraat over op tv hun voorliefde in voor wiskunde en fysica. met De geeks van snappen alles van natuur- een het en scheikunde en van van zwaartekracht tot atomen. tijdens Gelukkig hebben een ze hun blonde buurvrouw Penny die tijdens lang de niet zo slim is, naar maar wel de de sociale vaardigheden beheerst. In uit deze op tv aflevering is van Leonard aangenaam verrast wanneer van Beverly op bezoek komt en de het ze oprecht aardig is tegen met hem. Totdat de hij erachter komt wat op tv de echte reden door is de dat ze daar is gekomen. door Ook blijven door Denise en Stuart op langer dan ze door welkom waren door in het uit Wolowitz-huis.

The Plagiarism Schism door - In tijdens het slotseizoen op van de langstlopende van sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis in komen de het vrienden Sheldon, Leonard, naar Raj en Howard in voor de laatste keer in bij elkaar door en raken zij een wederom niet uitgepraat over het hun voorliefde in voor door wiskunde en fysica. De geeks snappen in alles een van natuur- en scheikunde op en van zwaartekracht tot op tv op atomen. Gelukkig hebben ze de hun blonde buurvrouw de Penny die uit lang niet zo slim tijdens is, maar wel de sociale naar vaardigheden beheerst. de In deze aflevering op tv heeft uit Kripke bewijs dat Dr. Pemberton op tv plagiaat heeft gepleegd uit op van de universiteit en door Sheldon en Amy een twijfelen om hem aan te van geven bij op de het politie. Ook is op Wolowitz blij verrast om te met horen dat Bernadette op tv niet de een enige serveerster was met gevoelens op voor tijdens hem.

The Decision Reverberation tijdens - door In het slotseizoen van de een langstlopende sitcom op uit op tv de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen tijdens de vrienden Sheldon, Leonard, Raj door een en Howard voor de door laatste keer bij in elkaar en raken zij de wederom niet op tv uitgepraat over hun op tv voorliefde voor met wiskunde en fysica. van De geeks snappen alles het van natuur- met en scheikunde en van naar zwaartekracht tot atomen. Gelukkig het hebben met ze hun blonde buurvrouw op tv Penny die van lang niet zo op slim is, maar op wel de sociale vaardigheden op tv beheerst. In deze aflevering is met Koothrappali bezorgd uit dat met mensen hem niet serieus zullen naar nemen nadat hij een in een gepubliceerd artikel van suggereert dat hij op tv buitenaards tijdens leven heeft door ontdekt. Leonard wilt de hoofdonderzoeker tijdens zijn bij het een plasmafysica het onderzoek.

The op tv Laureate Accumulation de - In het slotseizoen van de de tijdens langstlopende sitcom uit de op Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden in Sheldon, Leonard, Raj door en Howard op voor de naar laatste keer tijdens bij elkaar en raken zij van wederom niet uitgepraat door over hun voorliefde het voor wiskunde en fysica. op tv De tijdens geeks snappen alles een van natuur- en scheikunde de en van zwaartekracht met tot atomen. Gelukkig op tv hebben de ze hun blonde buurvrouw naar Penny die lang niet van zo slim de is, maar wel de sociale door vaardigheden het beheerst. In deze aflevering: wanneer op tv concurrenten op Pemberton en in Campbell Amerika betoveren op een publiciteitsreis, tijdens proberen naar Sheldon en Amy de door Nobelprijswinnaars Kip Thorne, George op een Smoot en Frances Arnold het aan hun het zijde te kijgen. op Halley's angst voor het donker van leidt ook tot kansen het de en conflicten voor Howard, Bernadette en van met Stuart.

The Conference Valuation van - op In het slotseizoen van door de langstlopende sitcom uit met de Amerikaanse televisiegeschiedenis uit komen met de vrienden Sheldon, Leonard, op tv Raj en een Howard voor de op tv laatste keer bij op tv elkaar en raken zij de wederom niet uitgepraat naar over hun voorliefde voor van wiskunde en het fysica. De geeks het snappen alles van van natuur- en scheikunde en naar van zwaartekracht tot van atomen. Gelukkig in hebben ze hun naar blonde buurvrouw Penny op die naar lang niet zo slim is, maar in wel op tv de sociale vaardigheden beheerst. door In tijdens deze aflevering: wanneer tijdens Penny en Bernadette naar San met Diego gaan voor naar een de farmaceutisch verkoopcongres, heeft een Wolowitz de leiding van over de kinderen. Ook vindt tijdens Sheldon een een boek over experimenteren met kinderen tijdens die hij wilt in naar toepassen.

The uit Donation Oscillation het - In het met slotseizoen van de langstlopende sitcom het uit de uit Amerikaanse televisiegeschiedenis komen in de vrienden Sheldon, Leonard, een Raj op tv en Howard voor de uit laatste keer bij elkaar en op raken uit zij wederom niet uitgepraat over een naar hun voorliefde voor uit wiskunde en fysica. De geeks snappen uit alles van natuur- met en scheikunde en het van zwaartekracht tot in atomen. Gelukkig hebben uit ze hun de blonde op tv buurvrouw Penny die lang op tv niet zo slim een is, maar wel de sociale uit vaardigheden beheerst. met In deze op tv aflevering: Penny probeert op de ingetogen Leonard te verleiden op om zijn donatie met op te verpesten voor haar ex door en zijn de vrouw. Wolowitz, Bernadette, door Anu en naar Koothrappali maken van het vrijgezellenfeest van een van koppeluitstapje.

The Meteorite tijdens Manifestation van - In het slotseizoen op tv van de langstlopende sitcom door uit met de Amerikaanse televisiegeschiedenis door komen de vrienden Sheldon, Leonard, het Raj het en Howard voor de laatste keer van bij elkaar van en in raken zij wederom een niet uitgepraat over door hun voorliefde voor wiskunde en uit fysica. De geeks naar snappen alles van natuur- de de en scheikunde en het van zwaartekracht tot atomen. door Gelukkig hebben in ze hun blonde naar buurvrouw Penny die de lang niet zo slim is, in maar van wel de sociale op tv vaardigheden beheerst. In in deze aflevering is Sheldon zeer een verheugd op tv om Bernadette en Wolowitz door te helpen door met bureaucratisch papierwerk, totdat naar hij ontdekt dat ze de door wet overtreden. het Leonard is door teleurgesteld als zijn uit vrienden hem buiten op tv sluiten tijdens een op tv wetenschappelijk project.

The Confirmation Polarization de - met De vrienden Sheldon, op tv Leonard, Raj en een Howard zijn echte geeks in met uit een voorliefde voor uit wiskunde en fysica. met Ze snappen alles op het in gebied van tijdens natuur- en scheikunde op tv en van door zwaartekracht tot atomen. Maar een voeg atomen samen tot met een vrouw en het uit bevattingsvermogen de van de mannen een komt tot met stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde de buurvrouw Penny van die de lang niet zo slim van is, maar op wel de sociale met vaardigheden beheerst. In deze aflevering zijn door Sheldon naar en Amy razend op tv enthousiast als in hun asymmetrie theorie is bewezen door van Dr. Pemberton en met in Dr. Campbell uit Chicago. Totdat ze door Amy haar Nobelprijs uit in nominatie proberen af te een nemen.

The op Propagation Proposition op tv - In het slotseizoen van in de langstlopende sitcom in uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis op komen de door vrienden Sheldon, Leonard, de Raj en Howard tijdens voor de door laatste keer bij elkaar uit en raken zij tijdens wederom niet uitgepraat op over op hun voorliefde voor wiskunde en fysica. het In een deze aflevering: Penny's op tv ex-vriend, Zack, en zijn met vrouw willen een baby, van maar van als Zack de onvruchtbaar is, vragen ze Leonard tijdens om hulp. de Ook probeert Koothrappali dingen te tijdens repareren met de zijn uit ex-verloofde, Anu.

The naar Paintball Scattering - uit In het slotseizoen door van de langstlopende sitcom van uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis de komen de vrienden op Sheldon, Leonard, in Raj en Howard voor de de laatste in keer met bij elkaar en raken zij wederom door niet uitgepraat op over hun voorliefde voor met wiskunde en met fysica. In tijdens deze aflevering: Penny en Leonard een uit organiseren een paintball spel maar het dat op resulteert in chaos wanneer Sheldon in jaloers uit is op Amy. Ook wil Stuart uit niet een bij Denise met wonen.

The tijdens VCR Illumination - In naar het slotseizoen van het de door langstlopende sitcom uit de Amerikaanse op tv televisiegeschiedenis komen de vrienden een door Sheldon, Leonard, Raj en door Howard voor de laatste door keer bij elkaar en een raken naar zij wederom niet uitgepraat over met hun tijdens voorliefde voor wiskunde en het fysica. In deze aflevering: naar Sheldon in en Amy zijn op tv nog steeds van op tv mening dat met hun theorie niet is de bewezen, maar een op VHS-tape uit het met verleden van Sheldon inspireert hem uit om met niet op te op geven.

oktober 2020
25-05-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 24 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:35

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 23 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:05

A Big Bang Farewell

The Big Bang Theory - A Big Bang Farewell

A Big Bang Farewell - Acteurs Johnny Galecki en Kaley Cuoco nemen kijkers mee achter de schermen van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis. Ze nemen de kijkers mee op een onvergetelijke reis en zullen enkele van de best b...

25-05-2019 18:25

It all started with The Big Bang

The Big Bang Theory - It all started with The Big Bang

It all started with The Big Bang - In deze Big Bang special blikken we terug op de leukste en meest kenmerkende momenten van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis.

18-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Maternal Conclusion - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hu...

11-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Plagiarism Schism - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun ...

27-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Decision Reverberation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

13-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Laureate Accumulation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

06-04-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Conference Valuation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

23-03-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Donation Oscillation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Meteorite Manifestation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

09-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Confirmation Polarization - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg ato...

02-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Propagation Proposition - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

23-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Paintball Scattering - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The VCR Illumination - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 301
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!