Programma gemist?

The met Citation Negation - tijdens In het slotseizoen van in de langstlopende de sitcom uit het de Amerikaanse televisiegeschiedenis van komen de vrienden Sheldon, Leonard, met Raj op en Howard voor de laatste keer tijdens bij uit elkaar en raken in zij wederom niet op uitgepraat over het hun voorliefde voor wiskunde en fysica. het De naar geeks snappen alles een van natuur- en het scheikunde en van de zwaartekracht tot atomen. op Gelukkig hebben ze een hun blonde buurvrouw Penny door die lang in niet zo slim tijdens is, maar wel op de sociale vaardigheden beheerst. De in ultracompetitieve naar Bernadette vraagt uit Stuart's vriendin, Denise, in om haar te leren hoe naar ze Howard moeten verslaan een in een op populair van videospel.

The tijdens Consummation Deviation - een In het de slotseizoen van de naar langstlopende sitcom uit de Amerikaanse met televisiegeschiedenis komen de naar vrienden de Sheldon, Leonard, Raj en Howard in voor de uit laatste keer bij elkaar en de raken een zij wederom niet uitgepraat over de hun tijdens voorliefde voor wiskunde en op fysica. door De geeks snappen alles van natuur- tijdens en scheikunde en door van door zwaartekracht tot atomen. Gelukkig hebben naar met ze hun blonde buurvrouw op Penny die lang de niet zo slim het is, maar tijdens wel de sociale vaardigheden de beheerst. Sheldon probeert zich te op binden aan de een vader van Amy, door maar uit wanneer Wolowitz de heer Fowler in naar verleidt met goocheltrucs, het heeft Sheldon geen andere keuze de dan zich op tv te binden aan met mevrouw Fowler.

The het Grant Allocation Derivation - de In in het slotseizoen van door de langstlopende sitcom uit van de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de op tv uit vrienden Sheldon, Leonard, Raj het en Howard het voor de laatste keer bij tijdens elkaar en raken zij de wederom de niet uitgepraat over hun in voorliefde voor wiskunde en tijdens de fysica. De geeks snappen alles van met natuur- en scheikunde van op tv en van zwaartekracht tot atomen. Gelukkig in hebben ze hun op blonde buurvrouw Penny de die lang niet uit zo slim is, uit maar het wel de een sociale vaardigheden beheerst. op Leonard zit gevangen in een een lastige situatie als de hij tijdens verantwoordelijk is voor van het verdelen van extra met geld. Ook verandert Bernadette de het speelhuis uit in de achtertuin in in een het schuilplaats voor haar man en op tv kinderen.

Aflevering een 6 - In op tv het slotseizoen van op tv de langstlopende sitcom uit op de Amerikaanse van televisiegeschiedenis komen de op vrienden Sheldon, Leonard, een Raj en Howard voor de op tv laatste keer bij door uit elkaar en raken zij op tv wederom niet uitgepraat op tv over hun voorliefde in voor wiskunde en fysica. De naar geeks snappen op alles van op tv natuur- en met scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. door Gelukkig hebben ze door hun blonde in buurvrouw op Penny die lang niet zo slim door is, maar wel in door de sociale vaardigheden een beheerst.

The uit Planetarium Collision - met In het uit slotseizoen van de langstlopende sitcom tijdens uit in de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de tijdens vrienden Sheldon, Leonard, Raj op en van Howard voor de op laatste keer bij door elkaar en een raken zij wederom niet van uitgepraat over een hun voorliefde voor wiskunde en fysica. uit De geeks op tv snappen alles van op tv natuur- en met scheikunde en op van zwaartekracht tot atomen. de Gelukkig hebben ze naar hun blonde buurvrouw op tv Penny die lang op niet zo slim is, met maar wel een de sociale in vaardigheden beheerst. Wanneer Amy op tv geen tijd heeft om te van werken een aan super-asymmetrie, doet de Sheldon er alles aan op om ervoor te een zorgen in dat ze beschikbaar is om met op tv op hem samen te in werken.

The Tam Turbulence in - het In het op tv slotseizoen van de naar langstlopende sitcom uit de Amerikaanse in televisiegeschiedenis komen uit de vrienden Sheldon, Leonard, op Raj en Howard het voor met de laatste keer bij op elkaar en op raken zij wederom niet uitgepraat naar over met hun voorliefde voor met wiskunde en fysica. De geeks snappen uit van alles van natuur- en scheikunde en een van zwaartekracht op tot atomen. Gelukkig hebben de uit ze hun blonde van buurvrouw Penny die lang niet zo van slim naar is, maar wel de sociale naar vaardigheden beheerst. Bernadette in en Penny nemen door Raj's uit verloofde, Anu, mee voor een het door diner.

The Procreation Calculation de - In het op tv slotseizoen van de met langstlopende sitcom uit met de Amerikaanse een televisiegeschiedenis komen de vrienden in Sheldon, Leonard, Raj op en Howard voor door de laatste een keer bij elkaar een en raken uit zij wederom in niet uitgepraat over hun voorliefde de voor in wiskunde en fysica. naar De geeks snappen alles een van natuur- en scheikunde en een van van zwaartekracht tot atomen. tijdens Gelukkig hebben ze hun blonde op tv buurvrouw Penny die in lang niet zo de slim is, het maar wel de sociale uit vaardigheden tijdens beheerst.

The een Wedding Gift Wormhole de - In met het slotseizoen van de van langstlopende sitcom uit de Amerikaanse de televisiegeschiedenis van komen de vrienden Sheldon, Leonard, op tv Raj en Howard het voor de laatste naar keer bij tijdens elkaar en raken met zij wederom niet uitgepraat het over hun naar voorliefde voor wiskunde met en het fysica. De geeks snappen met alles van natuur- en scheikunde van en van zwaartekracht op tv tot atomen. Gelukkig in hebben ze hun op tv op tv blonde buurvrouw Penny die naar lang niet zo slim door is, maar in wel de het sociale vaardigheden beheerst. Koothrappali besluit dat het hij zich in wil settelen en zijn op vader vraagt naar om van een huwelijk voor van hem te regelen.

The Conjugal van Configuration - de In het slotseizoen van de tijdens langstlopende sitcom uit op tv de Amerikaanse televisiegeschiedenis op tv komen van de vrienden Sheldon, in Leonard, Raj en Howard op tv voor de laatste keer het bij elkaar door en raken zij met wederom niet uitgepraat over in hun door voorliefde voor wiskunde en tijdens fysica. door De geeks snappen alles naar van natuur- en door scheikunde en van zwaartekracht met tot atomen. het Gelukkig hebben het ze hun blonde buurvrouw Penny die een een lang niet zo slim is, van maar op wel de sociale vaardigheden beheerst. In van tijdens deze eerste aflevering raken de Sheldon en Amy de tijdens hun huwelijksreis uit verzeild in New York. Penny het en Leonard ontdekken tijdens dat uit ze ongemakkelijk veel de lijken op Amy's ouders, meneer een tijdens en mevrouw Fowler.

The Bow Tie tijdens Asymmetry - door De vrienden Sheldon, met Leonard, Raj tijdens en Howard op tv zijn echte geeks met een voorliefde van voor wiskunde in en fysica. Ze in snappen alles van op het op gebied van natuur- en scheikunde en uit van zwaartekracht tot tijdens atomen. Maar het voeg atomen samen tot tijdens een vrouw en uit het op bevattingsvermogen van de op tv mannen komt tot stilstand. het Gelukkig hebben ze door hun blonde buurvrouw op Penny die lang niet de zo op tv slim is, maar wel de de sociale vaardigheden op beheerst. Als Amy's ouders door en Sheldons door familie arriveren, van is iedereen bezig dat met alles naar volgens plan loopt.

The Monetary Insufficiency van - De vrienden naar Sheldon, tijdens Leonard, Raj en een Howard zijn echte geeks in met een een voorliefde voor wiskunde naar en fysica. Ze snappen door alles op met het gebied van de natuur- en scheikunde door en van tijdens zwaartekracht tot atomen. door Maar voeg atomen samen tot op tv een vrouw en het het bevattingsvermogen van naar de de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben uit op tv ze hun blonde in buurvrouw Penny die lang de niet zo de slim is, maar door wel de sociale vaardigheden met beheerst.

Aflevering van 21 - De vrienden Sheldon, het Leonard, Raj en van Howard zijn echte in geeks het met een tijdens voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze uit snappen alles de op in het gebied van natuur- en scheikunde met en naar van zwaartekracht door tot atomen. Maar voeg atomen het samen tot een met vrouw en op het bevattingsvermogen het van de mannen komt door tot stilstand. Gelukkig hebben ze de hun blonde buurvrouw op Penny die lang op niet zo slim een is, maar wel van een de sociale vaardigheden het beheerst.

Aflevering 20 van - De uit vrienden Sheldon, Leonard, Raj in en Howard zijn echte een geeks met een het op tv voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze naar door snappen alles op het gebied in van natuur- het en scheikunde en van in zwaartekracht tot de atomen. Maar voeg met atomen samen tot een het vrouw en het bevattingsvermogen door van de mannen op komt tot op stilstand. Gelukkig hebben de ze hun blonde buurvrouw de Penny de die lang niet zo slim op tv is, maar op tv wel van de sociale vaardigheden door beheerst.

Aflevering 19 - op tv De vrienden Sheldon, een Leonard, Raj op en in Howard zijn echte geeks met een van door voorliefde voor wiskunde en fysica. op tv Ze op tv snappen alles op door het gebied van natuur- en scheikunde uit en van tijdens zwaartekracht tot atomen. op Maar uit voeg atomen samen tot een vrouw tijdens in en het bevattingsvermogen van tijdens de mannen komt tot tijdens stilstand. door Gelukkig hebben ze hun blonde de buurvrouw het Penny die lang niet zo in slim is, maar wel in de sociale vaardigheden met tijdens beheerst.

The Gates Excitation in - De de vrienden Sheldon, Leonard, uit Raj en Howard zijn uit echte geeks de met in een voorliefde voor wiskunde op tv en fysica. Ze naar snappen alles op het naar gebied de van natuur- en scheikunde door en van van zwaartekracht tot atomen. Maar tijdens voeg atomen samen tot een uit vrouw en het naar bevattingsvermogen van een de mannen van komt tot stilstand. op tv Gelukkig hebben ze een hun blonde tijdens buurvrouw Penny die lang op niet zo slim in is, maar wel de van sociale vaardigheden beheerst. Penny een krijgt de met mogelijkheid om op met Bill Gates door samen te de werken als zijn bedrijf partners wil in op tv worden met haar in farmaceutische bedrijf. Leonard, Koothrappali en op Woliwitz op doen er alles een aan om hem te door ontmoeten.

december 2018
01-12-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Citation Negation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun ...

24-11-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Consummation Deviation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

17-11-2018 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Grant Allocation Derivation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat...

10-11-2018 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 6 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorliefd...

03-11-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Planetarium Collision - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

27-10-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Tam Turbulence - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voo...

20-10-2018 19:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Procreation Calculation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

13-10-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Wedding Gift Wormhole - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

06-10-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Conjugal Configuration - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

25-05-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Bow Tie Asymmetry - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen same...

11-05-2018 20:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Monetary Insufficiency - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen...

04-05-2018 20:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 21 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

27-04-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 20 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

20-04-2018 20:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 19 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

13-04-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Gates Excitation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 286
  • Laatste uitzending op 01-12-2018 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord