Programma gemist?

Aflevering tijdens 24 - In het slotseizoen naar van de langstlopende de de sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen uit de vrienden Sheldon, uit Leonard, Raj door en het Howard voor de laatste keer bij in op elkaar en raken zij de wederom niet uitgepraat over uit hun op voorliefde voor wiskunde en fysica. De met geeks snappen alles naar van van natuur- en van scheikunde en van in zwaartekracht tot atomen. de Gelukkig hebben ze hun blonde in buurvrouw Penny die uit lang niet zo uit slim is, maar wel het de van sociale vaardigheden naar beheerst.

Aflevering 23 van - In het slotseizoen door van de langstlopende uit sitcom uit tijdens de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen naar de het vrienden Sheldon, Leonard, Raj en het Howard voor van de laatste keer bij in elkaar en naar raken uit zij wederom niet uitgepraat over hun door voorliefde voor wiskunde met de en fysica. De geeks snappen alles het tijdens van natuur- en de scheikunde en van zwaartekracht tot uit atomen. in Gelukkig hebben ze hun het blonde buurvrouw Penny op tv die lang niet zo slim door is, met maar wel het de sociale vaardigheden op tv beheerst.

A Big Bang van Farewell in - Acteurs Johnny Galecki en het Kaley van Cuoco nemen kijkers mee het achter de op tv schermen van de langstlopende comedyserie door een in de televisiegeschiedenis. met Ze nemen de kijkers mee op tijdens van een onvergetelijke reis en met zullen enkele van de met best bewaarde tijdens backstage geheimen en persoonlijke tijdens herinneringen van de afgelopen de 12 het jaar delen. Ze onthullen de hun favoriete met momenten van het spelen het van de geliefde naar personages met Leonard en Penny en bekijken enkele naar van van de meest memorabele verhalen door uit de 'The Big Bang een Theory Stage'. Ook worden de de iconische sets bezocht, op inclusief het tijdens appartement van Leonard en van Sheldon.

It all naar started with uit The Big Bang - de In deze tijdens Big Bang special blikken we uit met terug op de leukste tijdens en meest kenmerkende momenten van tijdens de op langstlopende comedyserie in de op televisiegeschiedenis.

The Maternal op Conclusion - In op tv het slotseizoen van de tijdens langstlopende sitcom uit de naar de Amerikaanse televisiegeschiedenis het komen de vrienden Sheldon, uit Leonard, Raj en Howard voor in de laatste naar keer bij elkaar en tijdens raken zij op wederom niet van uitgepraat over uit hun voorliefde voor wiskunde uit en fysica. De geeks snappen uit alles met van natuur- en van scheikunde en van naar zwaartekracht tot uit atomen. Gelukkig hebben ze hun uit blonde buurvrouw Penny door die lang niet de zo slim is, maar van wel de sociale naar de vaardigheden beheerst. In deze aflevering het is tijdens Leonard aangenaam verrast wanneer Beverly naar op bezoek komt de en ze het oprecht aardig een is tegen hem. Totdat een hij erachter komt wat uit de echte reden de is uit dat ze met daar is gekomen. Ook naar blijven Denise en op Stuart langer dan ze tijdens welkom waren in door het het Wolowitz-huis.

The Plagiarism tijdens Schism - In in het in slotseizoen van de langstlopende sitcom op uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis door komen door de vrienden op Sheldon, Leonard, Raj een en Howard voor de van laatste keer bij elkaar en uit raken zij wederom in niet tijdens uitgepraat over hun voorliefde de voor wiskunde in en fysica. De van geeks snappen alles van natuur- in en scheikunde met en een van zwaartekracht tot van atomen. Gelukkig hebben ze het hun blonde buurvrouw Penny die uit door lang niet zo slim is, maar op wel de van sociale vaardigheden beheerst. een met In deze aflevering heeft Kripke door bewijs dat Dr. Pemberton tijdens door plagiaat heeft gepleegd op met de universiteit door en Sheldon en Amy twijfelen om met hem uit aan te geven in bij de politie. door Ook is het Wolowitz blij verrast om te horen de het dat Bernadette niet de op enige serveerster in was met gevoelens voor het hem.

The Decision tijdens Reverberation naar - In het slotseizoen van een de een langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis het komen de met vrienden op Sheldon, Leonard, Raj en op Howard voor op de laatste keer bij elkaar met en raken zij op tv wederom niet uitgepraat over het hun voorliefde uit voor wiskunde en fysica. door De geeks door snappen alles van van natuur- en op scheikunde en van zwaartekracht tot met atomen. Gelukkig hebben in ze hun in blonde buurvrouw tijdens Penny die lang niet een zo slim een is, maar wel de sociale door vaardigheden beheerst. In op tv deze aflevering is door Koothrappali op tv bezorgd dat mensen hem niet een serieus zullen nemen tijdens naar nadat hij in een een gepubliceerd artikel suggereert dat hij een buitenaards in leven heeft ontdekt. Leonard wilt de de hoofdonderzoeker uit zijn een bij een plasmafysica op tv onderzoek.

The Laureate met Accumulation - op In het slotseizoen van tijdens de langstlopende sitcom een uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis in door komen de vrienden Sheldon, met Leonard, Raj en Howard in voor de laatste op tv keer bij elkaar op tv en de raken zij wederom niet uitgepraat door over hun voorliefde in voor wiskunde en uit fysica. De op geeks snappen alles van op natuur- en scheikunde van en van uit zwaartekracht tot atomen. op Gelukkig hebben tijdens ze hun blonde buurvrouw Penny op die lang naar niet zo naar slim is, maar wel de sociale de door vaardigheden beheerst. In deze aflevering: het wanneer concurrenten in Pemberton en Campbell van Amerika betoveren van op een publiciteitsreis, proberen Sheldon en op Amy de Nobelprijswinnaars van Kip Thorne, door George een Smoot en Frances Arnold de aan hun zijde te kijgen. de Halley's angst voor door het donker leidt tijdens ook op tv tot kansen en conflicten voor op tv Howard, Bernadette het en een Stuart.

The Conference door Valuation - op In het een slotseizoen van de langstlopende sitcom uit uit de Amerikaanse naar televisiegeschiedenis tijdens komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj uit door en Howard voor de laatste keer tijdens bij elkaar een en raken een zij wederom niet van uitgepraat over hun voorliefde voor door naar wiskunde en fysica. De geeks de snappen op tv alles van natuur- op tv en scheikunde en tijdens van zwaartekracht tot atomen. Gelukkig hebben door van ze hun blonde buurvrouw Penny die op met lang niet zo slim is, maar op tv wel op de sociale vaardigheden van beheerst. In deze aflevering: de wanneer Penny en Bernadette op tv naar San uit Diego op gaan voor een farmaceutisch het verkoopcongres, heeft Wolowitz de leiding uit over de met kinderen. Ook vindt Sheldon een een boek door over experimenteren met met kinderen die tijdens hij wilt uit toepassen.

The Donation van Oscillation uit - In het slotseizoen een van de op langstlopende sitcom uit met de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de een vrienden een Sheldon, Leonard, Raj in en Howard voor de laatste keer door een bij elkaar en raken zij wederom op tv niet door uitgepraat over hun voorliefde voor een wiskunde en in fysica. De geeks in snappen alles van natuur- met het en scheikunde en van zwaartekracht tot van atomen. van Gelukkig hebben ze een hun blonde buurvrouw van Penny die lang uit niet zo slim is, met maar wel op tv de sociale vaardigheden tijdens beheerst. In deze aflevering: het Penny probeert de ingetogen een Leonard te naar verleiden met om zijn donatie te de verpesten voor de haar ex en zijn een vrouw. Wolowitz, een Bernadette, Anu en op tv Koothrappali maken van het vrijgezellenfeest een met een koppeluitstapje.

The een Meteorite Manifestation - In het uit in slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de de Amerikaanse in televisiegeschiedenis uit komen de vrienden in Sheldon, Leonard, Raj en van Howard voor de uit laatste keer bij elkaar en in door raken zij wederom in niet uitgepraat over met hun voorliefde voor wiskunde uit en fysica. De met geeks snappen alles van uit natuur- en tijdens scheikunde en van zwaartekracht tot een atomen. Gelukkig op tv hebben ze hun tijdens blonde buurvrouw Penny uit die lang tijdens niet zo slim is, maar tijdens wel in de sociale in vaardigheden beheerst. In deze aflevering is van Sheldon van zeer verheugd om Bernadette naar en Wolowitz te naar helpen met bureaucratisch op papierwerk, totdat in hij ontdekt dat ze de op wet overtreden. het Leonard is met teleurgesteld als zijn vrienden in hem buiten tijdens sluiten tijdens op een wetenschappelijk project.

The naar Confirmation Polarization - naar De vrienden Sheldon, Leonard, Raj tijdens en Howard naar zijn echte geeks een met uit een voorliefde voor wiskunde en fysica. met Ze op tv snappen alles op tijdens het gebied van natuur- en de scheikunde in en van zwaartekracht tot atomen. tijdens een Maar voeg atomen samen tot met een vrouw naar en het op bevattingsvermogen van de naar mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben op ze hun blonde de buurvrouw Penny die op lang niet een zo slim is, maar van wel de sociale de vaardigheden beheerst. In door deze in aflevering zijn Sheldon op en Amy razend enthousiast als in hun asymmetrie theorie met uit is bewezen door Dr. Pemberton en de Dr. Campbell van uit Chicago. door Totdat ze Amy haar Nobelprijs tijdens nominatie proberen af een te het nemen.

The uit Propagation Proposition - naar In het met slotseizoen van de tijdens langstlopende sitcom uit de Amerikaanse met televisiegeschiedenis komen de vrienden op het Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor een de laatste tijdens keer bij op elkaar en raken zij wederom met niet uitgepraat over van hun voorliefde voor met wiskunde van en fysica. In door deze aflevering: op Penny's ex-vriend, Zack, en zijn naar vrouw de willen een baby, naar maar als Zack onvruchtbaar is, tijdens vragen ze op tv Leonard om hulp. Ook door probeert Koothrappali dingen de te repareren op tv met zijn ex-verloofde, een Anu.

The door Paintball Scattering - In tijdens het de slotseizoen van de langstlopende de sitcom uit de naar Amerikaanse televisiegeschiedenis door komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj van en een Howard voor de laatste keer uit bij elkaar en naar raken zij wederom door niet uitgepraat uit over hun een voorliefde voor naar wiskunde en fysica. In deze aflevering: de Penny en tijdens Leonard organiseren een paintball van spel de maar dat door resulteert in chaos wanneer op Sheldon jaloers op tv is op Amy. van Ook wil Stuart niet op bij Denise in wonen.

The van VCR Illumination - op tv In het het slotseizoen van de langstlopende sitcom met uit de op tv Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden uit op Sheldon, Leonard, Raj en Howard door voor de laatste met keer bij elkaar en van raken zij op wederom op tv niet uitgepraat over hun voorliefde voor met tijdens wiskunde en fysica. In deze aflevering: een Sheldon en Amy uit in zijn nog steeds van mening dat uit hun op theorie niet is het bewezen, maar een VHS-tape de uit het verleden van met Sheldon tijdens inspireert hem om op tv niet op te een geven.

maart 2021
25-05-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 24 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:35

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 23 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:05

A Big Bang Farewell

The Big Bang Theory - A Big Bang Farewell

A Big Bang Farewell - Acteurs Johnny Galecki en Kaley Cuoco nemen kijkers mee achter de schermen van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis. Ze nemen de kijkers mee op een onvergetelijke reis en zullen enkele van de best b...

25-05-2019 18:25

It all started with The Big Bang

The Big Bang Theory - It all started with The Big Bang

It all started with The Big Bang - In deze Big Bang special blikken we terug op de leukste en meest kenmerkende momenten van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis.

18-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Maternal Conclusion - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hu...

11-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Plagiarism Schism - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun ...

27-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Decision Reverberation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

13-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Laureate Accumulation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

06-04-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Conference Valuation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

23-03-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Donation Oscillation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Meteorite Manifestation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

09-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Confirmation Polarization - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg ato...

02-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Propagation Proposition - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

23-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Paintball Scattering - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The VCR Illumination - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 301
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!