Programma gemist?

Seizoen 12 met - Aflevering 24 een - Amerikaanse komische op tv serie

Seizoen uit 12 - Aflevering 23 van - Amerikaanse komische van serie

A een Big Bang Farewell het - Acteurs Johnny Galecki en het Kaley Cuoco het nemen een kijkers mee achter de schermen met van de langstlopende uit comedyserie uit in de televisiegeschiedenis. in Ze nemen de kijkers mee op met een onvergetelijke reis tijdens en tijdens zullen enkele van de van best bewaarde backstage uit geheimen en persoonlijke in herinneringen van de afgelopen in 12 jaar delen. door Ze uit onthullen hun favoriete momenten op van het spelen van de de geliefde personages in de Leonard en Penny met en bekijken enkele van de op tv meest memorabele verhalen uit uit 'The Big door Bang Theory in Stage'. Ook worden de naar iconische sets bezocht, naar inclusief de het appartement van Leonard door en Sheldon.

It all started het with The Big naar Bang een - In deze Big tijdens Bang special naar blikken we uit terug op de leukste en meest tijdens kenmerkende de momenten van de langstlopende comedyserie op op in de televisiegeschiedenis.

The Maternal het Conclusion - naar In het slotseizoen van in de langstlopende sitcom de uit de Amerikaanse door televisiegeschiedenis komen de vrienden de het Sheldon, Leonard, Raj door en Howard voor met de laatste keer op tv bij elkaar en de raken zij wederom niet uitgepraat met over hun naar voorliefde voor wiskunde en fysica. op tv met De geeks snappen alles van natuur- uit uit en scheikunde en van zwaartekracht door tot een atomen. Gelukkig hebben ze hun op tv blonde buurvrouw Penny die in lang uit niet zo slim is, de maar wel op tv de sociale vaardigheden beheerst. op In deze een aflevering is Leonard aangenaam verrast op tv wanneer Beverly tijdens op bezoek op komt en ze van oprecht aardig is met tegen hem. naar Totdat hij erachter op tv komt wat met de echte reden tijdens is dat ze daar op tv is gekomen. naar Ook blijven Denise op tv en Stuart langer dan op tv ze welkom uit waren in het naar Wolowitz-huis.

The Plagiarism op tv Schism - In het op slotseizoen uit van de langstlopende sitcom uit op tv de Amerikaanse uit televisiegeschiedenis komen in de vrienden Sheldon, Leonard, van Raj en op tv Howard voor naar de laatste keer op tv bij elkaar en raken zij wederom uit niet uitgepraat over met hun voorliefde voor de wiskunde tijdens en fysica. De de geeks snappen alles van natuur- op en scheikunde in en tijdens van zwaartekracht tot atomen. Gelukkig hebben van ze uit hun blonde buurvrouw Penny uit die lang de niet zo slim naar is, maar wel door de sociale vaardigheden op beheerst. In deze in aflevering heeft op Kripke bewijs dat van Dr. Pemberton door plagiaat heeft gepleegd met op de universiteit op en Sheldon en Amy twijfelen door om op hem aan te een geven bij de politie. een Ook is uit Wolowitz blij verrast om te horen de dat Bernadette een niet de tijdens enige serveerster met was met gevoelens voor een hem.

The Decision met Reverberation tijdens - In het slotseizoen van van de naar langstlopende sitcom uit de in Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden de Sheldon, Leonard, in Raj en Howard van voor de uit laatste keer bij tijdens elkaar en raken zij op tv wederom op niet uitgepraat over hun voorliefde een voor wiskunde en fysica. met De geeks snappen door alles door van natuur- en scheikunde en door van in zwaartekracht tot atomen. Gelukkig hebben uit het ze hun blonde buurvrouw Penny een die naar lang niet zo slim is, maar op de wel de sociale vaardigheden op beheerst. In deze in aflevering is Koothrappali uit bezorgd dat naar mensen hem niet naar serieus zullen nemen nadat hij in een naar een gepubliceerd artikel suggereert dat op tv hij buitenaards leven heeft tijdens een ontdekt. Leonard wilt uit de hoofdonderzoeker zijn bij door een plasmafysica uit onderzoek.

The op tv Laureate Accumulation - In in het uit slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de de een Amerikaanse televisiegeschiedenis de komen de vrienden Sheldon, Leonard, in Raj en uit Howard voor de een laatste keer tijdens bij elkaar en raken uit zij wederom een niet uitgepraat over hun voorliefde voor een wiskunde het en fysica. De geeks snappen op tv alles van natuur- met de en scheikunde en van het zwaartekracht tot atomen. Gelukkig een hebben tijdens ze hun blonde in buurvrouw Penny die naar lang niet zo van slim is, maar wel tijdens de sociale vaardigheden beheerst. op tv In deze aflevering: tijdens wanneer concurrenten Pemberton en van Campbell Amerika betoveren uit op een tijdens publiciteitsreis, proberen naar Sheldon en Amy de naar Nobelprijswinnaars Kip Thorne, George de Smoot door en Frances Arnold de aan hun zijde te van kijgen. naar Halley's angst voor het donker de leidt ook van tot kansen en conflicten voor het van Howard, Bernadette en naar Stuart.

The Conference een Valuation naar - In het met slotseizoen van de langstlopende sitcom naar uit de Amerikaanse het televisiegeschiedenis komen de vrienden op op Sheldon, Leonard, Raj en Howard uit voor de laatste keer een op tv bij elkaar en raken zij wederom het niet uitgepraat op tv over hun voorliefde voor uit wiskunde en fysica. het De geeks tijdens snappen alles uit van natuur- en uit scheikunde en van zwaartekracht door tot atomen. Gelukkig hebben naar ze het hun blonde buurvrouw Penny van die van lang niet zo met slim is, maar wel in de sociale vaardigheden beheerst. In een op deze aflevering: wanneer uit Penny en Bernadette een naar San Diego naar gaan voor een door farmaceutisch verkoopcongres, heeft tijdens Wolowitz de leiding over uit de kinderen. Ook vindt in Sheldon een boek over door experimenteren van met kinderen die hij wilt op tv op toepassen.

The op Donation Oscillation - In het in slotseizoen van de tijdens langstlopende het sitcom uit door de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de tijdens vrienden Sheldon, Leonard, Raj in en met Howard voor de met laatste keer bij elkaar een en naar raken zij wederom niet uitgepraat in over hun voorliefde voor het wiskunde en van fysica. van De geeks snappen uit alles van natuur- en scheikunde en de van naar zwaartekracht tot atomen. met Gelukkig hebben ze hun blonde op tv buurvrouw Penny die van lang niet het zo slim is, door maar wel de sociale op tv vaardigheden beheerst. In van deze met aflevering: Penny probeert de de ingetogen Leonard te verleiden uit om zijn donatie in te verpesten van voor haar op tv ex en op tv zijn vrouw. Wolowitz, Bernadette, tijdens Anu en Koothrappali maken met van het vrijgezellenfeest een een het koppeluitstapje.

The het Meteorite Manifestation - In het op slotseizoen van de op tv van langstlopende sitcom uit de Amerikaanse uit televisiegeschiedenis door komen de vrienden Sheldon, in Leonard, Raj tijdens en Howard voor de laatste uit keer bij elkaar en het raken zij wederom door niet een uitgepraat over hun op tv voorliefde voor wiskunde en door fysica. de De geeks snappen alles een van natuur- en scheikunde en op tv van zwaartekracht uit tot atomen. Gelukkig hebben tijdens ze hun blonde een buurvrouw Penny het die lang niet zo in een slim is, maar de wel de sociale in vaardigheden beheerst. In deze het aflevering is Sheldon zeer het verheugd om Bernadette en van een Wolowitz te helpen met uit bureaucratisch papierwerk, totdat van hij ontdekt in dat ze de wet overtreden. de Leonard met is teleurgesteld als zijn vrienden op tv hem tijdens buiten sluiten tijdens naar een wetenschappelijk project.

The Confirmation in Polarization - De vrienden in van Sheldon, Leonard, Raj en Howard door zijn echte geeks in met een naar voorliefde voor op tv wiskunde en fysica. Ze uit snappen alles op het gebied een van met natuur- en scheikunde en tijdens van het zwaartekracht tot atomen. van Maar voeg atomen van samen tot een uit vrouw en het bevattingsvermogen van van de het mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben op ze hun het blonde buurvrouw Penny van die lang niet naar zo slim is, maar in wel de op sociale vaardigheden met beheerst. In door deze aflevering zijn van Sheldon en Amy razend enthousiast als een hun asymmetrie theorie met is van bewezen door van Dr. Pemberton en Dr. Campbell uit tijdens Chicago. Totdat ze van Amy haar op Nobelprijs de nominatie proberen af te van nemen.

The in Propagation Proposition - In met het slotseizoen van met de naar langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis tijdens in komen de vrienden Sheldon, het Leonard, Raj en tijdens Howard voor van de laatste keer van bij elkaar en raken zij het wederom een niet uitgepraat over hun voorliefde op tv voor wiskunde een en fysica. In op tv deze aflevering: Penny's uit ex-vriend, Zack, en zijn uit vrouw willen een uit baby, maar als Zack met het onvruchtbaar is, vragen ze Leonard door om hulp. Ook probeert de Koothrappali dingen te het repareren met zijn naar ex-verloofde, van Anu.

The Paintball door Scattering - In het op tv slotseizoen van de het tijdens langstlopende sitcom uit met de Amerikaanse televisiegeschiedenis het komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj de en uit Howard voor de laatste op tv keer bij elkaar een en raken zij een wederom op niet uitgepraat over tijdens hun voorliefde voor wiskunde met en fysica. het In deze aflevering: uit Penny en Leonard een organiseren een paintball spel van maar dat het resulteert in chaos wanneer tijdens Sheldon jaloers is op van Amy. Ook wil Stuart met niet bij Denise uit tijdens wonen.

The op tv VCR Illumination met - In het slotseizoen tijdens van de langstlopende door sitcom uit door de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de op vrienden op Sheldon, Leonard, Raj met en Howard voor de met laatste keer bij met elkaar en raken op zij wederom niet uitgepraat van over hun voorliefde voor van de wiskunde en fysica. In deze aflevering: naar door Sheldon en Amy zijn de nog steeds van mening dat door hun theorie niet een is bewezen, maar in een VHS-tape uit door het op verleden van met Sheldon inspireert hem om in niet op te met geven.

mei 2019
25-05-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Seizoen 12 - Aflevering 24 - Amerikaanse komische serie

25-05-2019 19:35

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Seizoen 12 - Aflevering 23 - Amerikaanse komische serie

25-05-2019 19:05

A Big Bang Farewell

The Big Bang Theory - A Big Bang Farewell

A Big Bang Farewell - Acteurs Johnny Galecki en Kaley Cuoco nemen kijkers mee achter de schermen van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis. Ze nemen de kijkers mee op een onvergetelijke reis en zullen enkele van de best b...

25-05-2019 18:25

It all started with The Big Bang

The Big Bang Theory - It all started with The Big Bang

It all started with The Big Bang - In deze Big Bang special blikken we terug op de leukste en meest kenmerkende momenten van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis.

18-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Maternal Conclusion - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hu...

11-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Plagiarism Schism - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun ...

27-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Decision Reverberation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

13-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Laureate Accumulation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

06-04-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Conference Valuation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

23-03-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Donation Oscillation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Meteorite Manifestation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

09-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Confirmation Polarization - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg ato...

02-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Propagation Proposition - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

23-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Paintball Scattering - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The VCR Illumination - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 301
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord