Programma gemist?

Seizoen 12 uit - naar Aflevering 10 - Amerikaanse de komische serie. The VCR een Illumination. Een video uit Sheldons met verleden inspireert hem op en het Amy om niet op te uit geven nadat de hun theorie werd in ontkracht.

The Citation Negation in - In de het slotseizoen van in de langstlopende het sitcom uit de Amerikaanse het televisiegeschiedenis komen op de vrienden Sheldon, Leonard, tijdens Raj en Howard voor een de laatste het keer tijdens bij elkaar en naar raken zij wederom niet uitgepraat het over hun voorliefde voor met wiskunde door en fysica. De geeks in snappen door alles van natuur- het en scheikunde en van zwaartekracht tot een uit atomen. Gelukkig hebben ze op hun blonde met buurvrouw Penny die een lang niet zo het slim is, maar wel naar de sociale vaardigheden op beheerst. De ultracompetitieve Bernadette het vraagt van Stuart's vriendin, Denise, om haar een te door leren hoe ze Howard tijdens moeten verslaan in een populair het met videospel.

The Consummation de Deviation - In van het slotseizoen van de uit langstlopende sitcom op uit de van Amerikaanse televisiegeschiedenis komen naar de vrienden Sheldon, Leonard, op tv Raj en Howard voor tijdens de laatste keer van de bij elkaar en raken zij de wederom uit niet uitgepraat over hun voorliefde voor in wiskunde en fysica. door De geeks snappen het alles van natuur- op tv van en scheikunde en een van zwaartekracht tot van atomen. Gelukkig hebben ze hun het blonde een buurvrouw Penny die lang niet zo door slim is, in maar wel een de sociale een vaardigheden beheerst. Sheldon in probeert zich te in binden aan de op tv vader van Amy, maar wanneer Wolowitz door de heer het Fowler verleidt met goocheltrucs, in heeft Sheldon geen een andere op tv keuze dan zich naar te binden aan mevrouw uit Fowler.

The naar Grant Allocation Derivation - de In het slotseizoen van tijdens de langstlopende sitcom tijdens uit de met Amerikaanse televisiegeschiedenis op tv komen de vrienden op Sheldon, Leonard, met Raj en Howard voor de met laatste op tv keer bij elkaar en raken het zij wederom niet uitgepraat van over tijdens hun voorliefde voor wiskunde uit en fysica. in De geeks snappen alles uit van natuur- in en scheikunde en van een zwaartekracht tot atomen. de Gelukkig het hebben ze hun blonde buurvrouw Penny het op die lang niet zo slim in is, maar wel het de sociale vaardigheden beheerst. tijdens Leonard op zit gevangen in van een lastige situatie als met hij verantwoordelijk is tijdens voor het uit verdelen van extra van geld. Ook verandert Bernadette het door speelhuis op in de naar achtertuin in een schuilplaats voor haar tijdens een man en kinderen.

Aflevering door 6 - op tv In het slotseizoen van de langstlopende met uit sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen naar de van vrienden Sheldon, Leonard, Raj en met Howard naar voor de laatste keer bij een elkaar en naar raken zij wederom het niet het uitgepraat over hun voorliefde voor wiskunde op tv en van fysica. De geeks snappen op tv alles naar van natuur- en scheikunde en naar van van zwaartekracht tot atomen. Gelukkig hebben in ze de hun blonde buurvrouw Penny de die lang niet in zo slim is, naar maar wel de de sociale vaardigheden naar beheerst.

The op Planetarium Collision van - In het slotseizoen van van de langstlopende sitcom uit op tv tijdens de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden het Sheldon, Leonard, met Raj van en Howard voor de laatste keer in bij door elkaar en raken zij van wederom niet uitgepraat over tijdens hun voorliefde voor het wiskunde een en fysica. De geeks uit snappen de alles van natuur- en scheikunde door en van zwaartekracht tot het atomen. op tv Gelukkig hebben ze op tv hun blonde in buurvrouw Penny die lang op tv niet zo slim is, maar tijdens wel de in sociale tijdens vaardigheden beheerst. Wanneer Amy geen op tijd heeft om te naar werken aan super-asymmetrie, in door doet Sheldon er alles aan om op ervoor te op tv zorgen dat ze tijdens beschikbaar is om in met hem tijdens samen te met werken.

The Tam de Turbulence in - In het slotseizoen van de met langstlopende sitcom het uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis op van komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj het de en Howard voor de laatste door keer bij elkaar en van raken zij tijdens wederom met niet uitgepraat over hun voorliefde voor op tv wiskunde en uit fysica. van De geeks snappen alles van uit natuur- en scheikunde en met van naar zwaartekracht tot atomen. Gelukkig door hebben naar ze hun blonde buurvrouw Penny tijdens die lang niet zo op slim het is, maar wel door de sociale vaardigheden beheerst. Bernadette met en het Penny nemen Raj's verloofde, met Anu, mee voor een op in diner.

The op tv Procreation Calculation - In op tv het slotseizoen van op tv de langstlopende op sitcom uit een de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden in Sheldon, Leonard, Raj het en Howard het voor de laatste keer in bij elkaar en het op raken zij wederom niet uitgepraat over van hun voorliefde de voor wiskunde en fysica. tijdens De geeks snappen in alles van de natuur- en met scheikunde en van van zwaartekracht tot atomen. Gelukkig hebben van ze hun door blonde buurvrouw Penny op tv die van lang niet zo het slim is, maar wel met de sociale vaardigheden uit beheerst.

The uit Wedding Gift Wormhole - In in de het slotseizoen van de langstlopende sitcom een uit de Amerikaanse op televisiegeschiedenis komen de met vrienden met Sheldon, Leonard, Raj en een Howard voor de laatste het in keer bij elkaar en raken zij de door wederom niet uitgepraat over hun voorliefde met voor wiskunde en in fysica. De geeks tijdens snappen alles van van tijdens natuur- en scheikunde en in van zwaartekracht tot op atomen. Gelukkig hebben ze op hun blonde buurvrouw Penny tijdens die lang tijdens niet zo slim het is, maar wel de op tv sociale vaardigheden beheerst. de Koothrappali besluit de dat het hij zich wil settelen door en zijn vader op tv vraagt om een naar huwelijk voor hem te uit regelen.

The op tv Conjugal Configuration - In het een slotseizoen door van de langstlopende sitcom de uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis door in komen de vrienden Sheldon, op Leonard, Raj en Howard in voor de de laatste keer bij elkaar uit en van raken zij wederom niet het uitgepraat over hun voorliefde het voor wiskunde en fysica. van De het geeks snappen het alles van natuur- en scheikunde en het van zwaartekracht naar tot een atomen. Gelukkig hebben ze een hun blonde van buurvrouw Penny die lang niet het zo slim is, maar in in wel de sociale vaardigheden met beheerst. In deze eerste een aflevering raken Sheldon en op tv Amy tijdens hun uit huwelijksreis op verzeild in New York. door Penny met en Leonard ontdekken dat ze op ongemakkelijk veel een lijken op Amy's ouders, meneer uit tijdens en mevrouw Fowler.

The een Bow Tie Asymmetry - De uit vrienden Sheldon, Leonard, de Raj en Howard naar zijn echte door geeks met een voorliefde tijdens voor wiskunde en naar tijdens fysica. Ze snappen op tv alles op het van gebied van natuur- en scheikunde en op van zwaartekracht tot op atomen. Maar voeg de atomen samen tot door een vrouw en een het in bevattingsvermogen van de mannen het komt tot stilstand. naar Gelukkig hebben ze hun in blonde op tv buurvrouw Penny die een lang niet zo uit slim is, van maar wel de sociale de vaardigheden beheerst. Als Amy's naar ouders en Sheldons het familie arriveren, is iedereen tijdens door bezig dat alles door volgens plan loopt.

The Monetary een Insufficiency op tv - De vrienden Sheldon, met Leonard, Raj en Howard zijn met van echte geeks met een voorliefde tijdens voor wiskunde en fysica. met Ze het snappen alles op uit het gebied van natuur- en naar scheikunde en van het zwaartekracht tot atomen. het een Maar voeg atomen samen tot op een vrouw en het op tv naar bevattingsvermogen van de mannen komt tot een stilstand. van Gelukkig hebben van ze hun blonde buurvrouw Penny door die lang niet tijdens zo slim is, door maar door wel de sociale vaardigheden door beheerst.

Aflevering 21 - op tv van De vrienden Sheldon, Leonard, Raj het en op tv Howard zijn echte geeks op met een op tv voorliefde voor wiskunde en van fysica. Ze snappen alles naar op naar het gebied van natuur- en scheikunde op tv en van zwaartekracht met tot atomen. Maar tijdens voeg atomen samen uit tot een vrouw van en uit het bevattingsvermogen van de de mannen komt tot in stilstand. Gelukkig hebben door ze hun tijdens blonde buurvrouw Penny die lang door niet zo op tv slim naar is, maar wel tijdens de sociale vaardigheden met beheerst.

Aflevering 20 - een De vrienden met Sheldon, Leonard, het Raj en Howard de zijn echte geeks op tv met een voorliefde van voor wiskunde uit en fysica. Ze met snappen alles op op tv het gebied van natuur- en scheikunde tijdens in en van zwaartekracht de tot atomen. Maar voeg atomen de samen tot een de vrouw en tijdens het bevattingsvermogen van van de mannen komt het tot stilstand. Gelukkig in hebben ze hun blonde buurvrouw in Penny de die lang niet zo slim de is, maar wel met uit de sociale vaardigheden door beheerst.

Aflevering van 19 - De een vrienden Sheldon, Leonard, een Raj en Howard uit zijn echte van geeks met een van voorliefde voor wiskunde tijdens en fysica. Ze snappen alles op de tijdens het gebied van natuur- en op scheikunde en van de zwaartekracht van tot atomen. Maar voeg atomen samen naar tot een vrouw op tv een en het bevattingsvermogen van de mannen uit in komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze tijdens hun blonde uit buurvrouw Penny die het lang niet zo slim een is, maar wel in de sociale vaardigheden het op beheerst.

februari 2019
16-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Seizoen 12 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. The VCR Illumination. Een video uit Sheldons verleden inspireert hem en Amy om niet op te geven nadat hun theorie werd ontkracht.

01-12-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Citation Negation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun ...

24-11-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Consummation Deviation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

17-11-2018 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Grant Allocation Derivation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat...

10-11-2018 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 6 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorliefd...

03-11-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Planetarium Collision - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

27-10-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Tam Turbulence - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voo...

20-10-2018 19:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Procreation Calculation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

13-10-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Wedding Gift Wormhole - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

06-10-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Conjugal Configuration - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

25-05-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Bow Tie Asymmetry - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen same...

11-05-2018 20:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Monetary Insufficiency - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen...

04-05-2018 20:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 21 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

27-04-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 20 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

20-04-2018 20:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 19 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 287
  • Laatste uitzending op 16-02-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord