Programma gemist?

Aflevering 24 - in In het slotseizoen op het van de langstlopende sitcom uit de de uit Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de uit vrienden Sheldon, Leonard, Raj van en Howard voor in de met laatste keer bij elkaar en het raken zij wederom niet uit uitgepraat op tv over hun voorliefde een voor wiskunde en fysica. door De geeks op snappen alles van tijdens natuur- en scheikunde en van op tv zwaartekracht tot atomen. een Gelukkig hebben ze met hun blonde buurvrouw van met Penny die lang niet zo van slim is, maar uit wel de sociale met vaardigheden op tv beheerst.

Aflevering 23 naar - van In het slotseizoen van een de langstlopende sitcom uit met de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen tijdens een de vrienden Sheldon, door Leonard, Raj en tijdens Howard voor de laatste keer op bij elkaar en met raken zij wederom de niet uitgepraat over hun uit voorliefde voor met wiskunde en naar fysica. De geeks door snappen alles in van natuur- en scheikunde tijdens en van zwaartekracht tot in atomen. een Gelukkig hebben ze hun blonde uit buurvrouw Penny de die lang niet tijdens zo slim is, maar uit wel op tv de sociale vaardigheden op tv beheerst.

A in Big Bang naar Farewell - Acteurs door Johnny Galecki en uit Kaley Cuoco nemen kijkers mee door achter de schermen op tv van de langstlopende naar comedyserie op tv in de televisiegeschiedenis. Ze in nemen de kijkers mee uit op een onvergetelijke door reis en een zullen enkele van de best met bewaarde in backstage geheimen en persoonlijke tijdens herinneringen van de met afgelopen 12 jaar delen. tijdens Ze de onthullen hun favoriete momenten van van het met spelen van de geliefde naar personages Leonard en Penny de en bekijken enkele een op tv van de meest van memorabele verhalen uit 'The Big in Bang op Theory Stage'. Ook worden met de iconische sets bezocht, inclusief in het appartement van het Leonard op en Sheldon.

It door all started with The het Big Bang - In in deze Big Bang van de special blikken we van terug op de leukste en tijdens meest kenmerkende op momenten van de op tv langstlopende comedyserie in de het televisiegeschiedenis.

The in Maternal Conclusion - In het naar slotseizoen van de een langstlopende sitcom tijdens uit de naar Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de op tv vrienden Sheldon, tijdens Leonard, Raj en een Howard voor de door laatste keer tijdens bij elkaar en van raken zij wederom in niet uitgepraat over hun de voorliefde voor wiskunde door en fysica. De geeks snappen van alles de van natuur- en uit scheikunde en van zwaartekracht tot de atomen. in Gelukkig hebben ze hun naar blonde op tv buurvrouw Penny die lang niet zo een slim is, door maar wel op de sociale vaardigheden beheerst. In de deze een aflevering is Leonard een aangenaam verrast wanneer het Beverly op bezoek komt naar en ze met oprecht aardig is met tegen met hem. Totdat hij erachter komt in wat de echte een reden is dat ze het op daar is gekomen. Ook blijven Denise met naar en Stuart langer dan op tv ze welkom met waren in het een Wolowitz-huis.

The van Plagiarism Schism het - In het slotseizoen van de de langstlopende sitcom de uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis met de komen de vrienden Sheldon, op tv Leonard, Raj op en Howard voor naar de laatste keer bij elkaar en het een raken zij wederom niet uitgepraat over naar hun voorliefde door voor wiskunde en de fysica. De geeks het snappen alles van het natuur- een en scheikunde en van zwaartekracht tot op tv atomen. de Gelukkig hebben met ze hun blonde buurvrouw de Penny die lang niet in zo slim is, maar naar wel de met sociale vaardigheden beheerst. het In deze aflevering op tv heeft naar Kripke bewijs dat Dr. Pemberton naar tijdens plagiaat heeft gepleegd tijdens op de universiteit op en Sheldon en Amy twijfelen om van op hem aan te geven bij de uit van politie. Ook is Wolowitz op tv blij verrast van om te horen dat tijdens Bernadette niet op tv de enige serveerster was van met gevoelens voor op hem.

The Decision Reverberation op van - In het slotseizoen van op tv de van langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis het komen de vrienden van Sheldon, in Leonard, Raj door en Howard voor de laatste van keer bij tijdens elkaar en van raken zij wederom niet uit uitgepraat over hun voorliefde tijdens voor wiskunde op en fysica. met De geeks snappen alles van een natuur- het en scheikunde en van zwaartekracht tot met atomen. Gelukkig met hebben ze hun door blonde buurvrouw met Penny die uit lang niet zo slim is, maar in wel de sociale in vaardigheden op beheerst. In deze tijdens aflevering is in Koothrappali bezorgd dat mensen hem niet het serieus zullen nemen in nadat op tv hij in door een gepubliceerd artikel suggereert door dat hij buitenaards leven heeft door ontdekt. van Leonard wilt van de hoofdonderzoeker zijn bij een plasmafysica met naar onderzoek.

The Laureate de Accumulation - In tijdens het slotseizoen in van de langstlopende op sitcom uit de van Amerikaanse televisiegeschiedenis door komen de vrienden Sheldon, door Leonard, Raj van en Howard voor op de laatste keer bij uit elkaar en raken zij met wederom niet uitgepraat over van hun in voorliefde voor wiskunde en fysica. door op De geeks snappen een alles van natuur- en scheikunde door en van zwaartekracht tot van atomen. Gelukkig hebben door ze de hun blonde buurvrouw Penny van die lang niet zo tijdens slim is, het maar wel de sociale naar vaardigheden beheerst. met In deze aflevering: wanneer met concurrenten Pemberton en in van Campbell Amerika betoveren op een publiciteitsreis, het proberen Sheldon met en de Amy de Nobelprijswinnaars Kip Thorne, George in Smoot uit en Frances Arnold uit aan hun zijde naar te kijgen. uit Halley's angst voor het donker leidt op ook uit tot kansen en conflicten voor op Howard, van Bernadette en op tv Stuart.

The de Conference Valuation - In het de een slotseizoen van de op tv langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis in komen de vrienden de Sheldon, op Leonard, Raj door en Howard voor op de laatste keer een bij elkaar en raken zij van wederom niet uitgepraat uit over hun voorliefde voor op op tv wiskunde en fysica. De geeks een snappen alles van natuur- uit en scheikunde en de op van zwaartekracht tot atomen. Gelukkig op tv hebben ze hun een blonde buurvrouw naar Penny die van lang niet zo slim is, in maar wel de op sociale vaardigheden naar beheerst. In deze aflevering: uit wanneer Penny het en Bernadette uit naar San Diego een gaan voor een farmaceutisch verkoopcongres, in heeft op tv Wolowitz de leiding op tv over de kinderen. door Ook vindt Sheldon een het boek over het experimenteren met kinderen die uit hij wilt naar toepassen.

The Donation van Oscillation - In het op tv slotseizoen van een de langstlopende sitcom een uit de Amerikaanse tijdens televisiegeschiedenis komen de in vrienden een Sheldon, Leonard, Raj en Howard tijdens voor de laatste keer de bij elkaar en in van raken zij wederom op niet uitgepraat over hun voorliefde het voor wiskunde door en fysica. De door geeks snappen tijdens alles van natuur- en een scheikunde en van zwaartekracht in tot atomen. Gelukkig op hebben ze hun blonde van buurvrouw Penny die het lang niet de zo slim van is, maar wel de sociale met uit vaardigheden beheerst. In tijdens deze aflevering: Penny probeert de ingetogen naar met Leonard te verleiden om zijn uit donatie te de verpesten voor tijdens haar ex en zijn vrouw. Wolowitz, in Bernadette, met Anu en Koothrappali op tv maken van in het vrijgezellenfeest een van koppeluitstapje.

The Meteorite Manifestation uit - In van het slotseizoen van de uit langstlopende tijdens sitcom uit de Amerikaanse de televisiegeschiedenis komen de vrienden op Sheldon, van Leonard, Raj en Howard naar voor de uit laatste keer naar bij elkaar en raken naar zij wederom niet uitgepraat over uit hun voorliefde voor een wiskunde uit en fysica. De geeks de snappen het alles van natuur- en scheikunde en tijdens van het zwaartekracht tot atomen. Gelukkig op tv hebben met ze hun blonde buurvrouw Penny door die met lang niet zo tijdens slim is, maar wel de sociale in vaardigheden het beheerst. In een deze aflevering is Sheldon tijdens zeer verheugd om Bernadette en met naar Wolowitz te helpen tijdens met bureaucratisch papierwerk, uit totdat hij ontdekt dat naar ze de van wet overtreden. Leonard is teleurgesteld van als zijn vrienden in hem buiten sluiten tijdens door een wetenschappelijk tijdens project.

The Confirmation op Polarization - door De vrienden Sheldon, Leonard, Raj van in en Howard zijn echte geeks uit met een voorliefde het voor wiskunde tijdens en fysica. Ze het snappen alles op het het gebied van natuur- het en scheikunde de en van zwaartekracht tot atomen. van van Maar voeg atomen samen tijdens tot een vrouw en het het op bevattingsvermogen van de mannen een komt tot stilstand. Gelukkig door hebben ze hun blonde door buurvrouw Penny die het lang niet het zo slim is, het maar wel de het sociale vaardigheden beheerst. met In deze aflevering zijn uit Sheldon en in Amy razend enthousiast met als hun door asymmetrie theorie is bewezen door in een Dr. Pemberton en Dr. Campbell in uit op Chicago. Totdat ze Amy haar naar Nobelprijs nominatie proberen met af te door nemen.

The op tv Propagation Proposition op - In het slotseizoen van met de langstlopende sitcom uit door de Amerikaanse televisiegeschiedenis uit komen de vrienden met Sheldon, door Leonard, Raj en Howard op tv voor op tv de laatste keer bij elkaar en uit raken zij wederom met de niet uitgepraat over hun voorliefde in voor het wiskunde en fysica. In tijdens deze aflevering: Penny's ex-vriend, Zack, op tv met en zijn vrouw willen een baby, een maar als Zack een onvruchtbaar is, vragen met ze Leonard om met het hulp. Ook probeert Koothrappali dingen op te repareren uit met zijn ex-verloofde, naar Anu.

The op tv Paintball Scattering - door In het de slotseizoen van de langstlopende sitcom uit naar het de Amerikaanse televisiegeschiedenis met komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj een en Howard naar voor op de laatste keer bij elkaar naar en raken zij in wederom uit niet uitgepraat over hun op tv voorliefde voor wiskunde door en fysica. In deze aflevering: in Penny en van Leonard organiseren een paintball op spel naar maar dat resulteert in uit chaos wanneer Sheldon jaloers met is door op Amy. op Ook wil Stuart door niet bij Denise uit wonen.

The het VCR Illumination - van In het slotseizoen het van de langstlopende sitcom uit in een de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden de tijdens Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor naar de in laatste keer bij elkaar naar en raken op zij wederom niet uitgepraat over met hun het voorliefde voor wiskunde van en fysica. tijdens In deze aflevering: Sheldon en een Amy zijn nog tijdens steeds in van mening dat hun theorie door niet is bewezen, door maar naar een VHS-tape uit het een verleden van Sheldon een inspireert hem om niet op tv op te door geven.

september 2019
25-05-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 24 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:35

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 23 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:05

A Big Bang Farewell

The Big Bang Theory - A Big Bang Farewell

A Big Bang Farewell - Acteurs Johnny Galecki en Kaley Cuoco nemen kijkers mee achter de schermen van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis. Ze nemen de kijkers mee op een onvergetelijke reis en zullen enkele van de best b...

25-05-2019 18:25

It all started with The Big Bang

The Big Bang Theory - It all started with The Big Bang

It all started with The Big Bang - In deze Big Bang special blikken we terug op de leukste en meest kenmerkende momenten van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis.

18-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Maternal Conclusion - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hu...

11-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Plagiarism Schism - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun ...

27-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Decision Reverberation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

13-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Laureate Accumulation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

06-04-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Conference Valuation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

23-03-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Donation Oscillation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Meteorite Manifestation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

09-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Confirmation Polarization - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg ato...

02-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Propagation Proposition - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

23-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Paintball Scattering - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The VCR Illumination - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 301
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord