Programma gemist?

Aflevering naar 24 - met In het slotseizoen van de uit langstlopende sitcom uit de de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen op van de vrienden Sheldon, Leonard, naar Raj en Howard voor op tv de laatste met keer bij elkaar en met raken zij wederom door niet uitgepraat over uit hun voorliefde voor met wiskunde en fysica. op tv De in geeks snappen alles van natuur- en in scheikunde op tv en van zwaartekracht van tot atomen. een Gelukkig hebben ze hun blonde op tv buurvrouw Penny in die lang niet zo van slim is, op maar wel een de sociale vaardigheden het beheerst.

Aflevering op 23 - In een het slotseizoen van de langstlopende op tv sitcom uit de in naar Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden op Sheldon, Leonard, op tv Raj en een Howard voor de de laatste keer bij op elkaar en raken zij wederom niet door uitgepraat in over hun op tv voorliefde voor wiskunde en uit fysica. De geeks snappen alles met van natuur- het en scheikunde en van op zwaartekracht tot atomen. naar Gelukkig hebben op tv ze hun blonde buurvrouw van tijdens Penny die lang niet zo slim de is, maar tijdens wel de het sociale vaardigheden in beheerst.

A Big tijdens Bang Farewell uit - Acteurs Johnny de Galecki en Kaley Cuoco het nemen kijkers mee van achter de schermen de van van de langstlopende comedyserie in de op tv televisiegeschiedenis. Ze nemen de op tv kijkers mee met op een onvergetelijke op tv reis en uit zullen enkele van de de best bewaarde backstage op geheimen en persoonlijke herinneringen tijdens uit van de afgelopen 12 tijdens jaar delen. Ze het onthullen hun favoriete door momenten van door het spelen van de tijdens geliefde personages Leonard een en Penny en bekijken door enkele van de meest op tv memorabele uit verhalen uit met 'The Big Bang Theory van Stage'. Ook worden de iconische een sets bezocht, op tv inclusief de het appartement van Leonard en het Sheldon.

It door all started with door The Big Bang in - In deze Big op Bang special uit blikken we de terug op de in leukste en meest uit kenmerkende momenten van de met langstlopende comedyserie in de naar televisiegeschiedenis.

The Maternal op Conclusion - op tv In het slotseizoen van naar de langstlopende sitcom op uit op de Amerikaanse televisiegeschiedenis het komen de vrienden Sheldon, uit Leonard, Raj en Howard voor met de laatste de keer door bij elkaar en raken zij wederom een niet uitgepraat een over naar hun voorliefde voor wiskunde en tijdens fysica. De tijdens geeks snappen alles van met natuur- in en scheikunde en van uit zwaartekracht tot atomen. Gelukkig hebben naar door ze hun blonde buurvrouw in Penny die lang niet op zo tijdens slim is, maar uit wel de sociale vaardigheden beheerst. In met deze aflevering van is Leonard aangenaam verrast het wanneer Beverly met op bezoek tijdens komt en ze door oprecht aardig is de tegen hem. Totdat hij tijdens erachter komt op wat de echte reden op tv in is dat ze van daar is gekomen. door Ook blijven Denise de en Stuart langer dan ze welkom het waren in het tijdens uit Wolowitz-huis.

The Plagiarism een Schism - met In het slotseizoen van naar de langstlopende sitcom uit op de Amerikaanse tijdens televisiegeschiedenis een komen de vrienden Sheldon, Leonard, uit Raj en Howard voor een de uit laatste keer het bij elkaar en op tv raken zij wederom niet uitgepraat over tijdens hun voorliefde voor door naar wiskunde en fysica. De geeks snappen op alles de van natuur- en scheikunde en op tv van in zwaartekracht tot atomen. Gelukkig in hebben met ze hun blonde naar buurvrouw Penny die lang niet naar zo slim naar is, maar wel de sociale tijdens vaardigheden beheerst. op tv In deze aflevering in heeft in Kripke bewijs dat Dr. naar Pemberton plagiaat de heeft gepleegd op door de universiteit en Sheldon van en Amy twijfelen naar om hem op tv aan te geven van bij de politie. Ook het is met Wolowitz blij verrast om te van horen dat Bernadette niet in de enige serveerster een was met gevoelens in naar voor hem.

The op tv Decision Reverberation - In het het slotseizoen van de op tv langstlopende sitcom uit naar de op Amerikaanse televisiegeschiedenis komen door de vrienden Sheldon, Leonard, Raj uit en Howard tijdens voor de laatste door keer in bij elkaar en raken zij wederom het niet het uitgepraat over hun voorliefde voor door wiskunde van en fysica. De geeks snappen een alles van van natuur- en scheikunde en met van tijdens zwaartekracht tot op atomen. Gelukkig hebben ze hun op tv blonde buurvrouw op tv Penny die lang de niet zo slim is, het maar tijdens wel de sociale naar vaardigheden beheerst. In deze aflevering is een Koothrappali bezorgd op tv dat mensen hem niet met serieus met zullen nemen de nadat hij in van een gepubliceerd artikel suggereert dat hij met buitenaards leven op tv heeft ontdekt. met Leonard wilt de hoofdonderzoeker een zijn bij een op tv plasmafysica met onderzoek.

The Laureate tijdens Accumulation door - In het slotseizoen van de tijdens langstlopende op tv sitcom uit de uit Amerikaanse televisiegeschiedenis door komen de vrienden Sheldon, Leonard, op Raj en naar Howard voor de tijdens laatste keer bij elkaar op en raken zij op tv wederom niet met uitgepraat over hun voorliefde voor op de wiskunde en fysica. het De geeks snappen alles van natuur- het en van scheikunde en door van zwaartekracht tot atomen. Gelukkig hebben het ze hun blonde tijdens op buurvrouw Penny die lang niet van zo door slim is, maar wel de sociale op tv vaardigheden beheerst. in In deze door aflevering: wanneer concurrenten Pemberton op en Campbell Amerika betoveren tijdens op een publiciteitsreis, door proberen Sheldon en tijdens Amy de van Nobelprijswinnaars Kip Thorne, George het tijdens Smoot en Frances op tv Arnold aan hun uit zijde te kijgen. Halley's angst voor naar de het donker leidt ook de tot kansen van en conflicten voor Howard, Bernadette en tijdens tijdens Stuart.

The een Conference Valuation - In tijdens het in slotseizoen van de langstlopende een sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis met komen de vrienden van Sheldon, op Leonard, Raj uit en Howard voor de een laatste keer bij de elkaar en raken in zij wederom niet door uitgepraat over tijdens hun voorliefde voor wiskunde en op fysica. De geeks snappen het met alles van natuur- op en scheikunde en van zwaartekracht tijdens tot door atomen. Gelukkig hebben uit ze hun blonde op buurvrouw Penny die lang niet met zo slim is, maar de het wel de sociale vaardigheden beheerst. In naar met deze aflevering: wanneer een Penny en Bernadette naar San met Diego gaan voor een een farmaceutisch van verkoopcongres, heeft het Wolowitz de leiding over de in kinderen. Ook naar vindt Sheldon een boek van over experimenteren naar met kinderen die hij wilt door op toepassen.

The de Donation Oscillation in - In het slotseizoen met van de langstlopende sitcom uit op de Amerikaanse uit televisiegeschiedenis naar komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj de en met Howard voor tijdens de laatste keer bij door elkaar en raken zij wederom de door niet uitgepraat over op hun voorliefde voor wiskunde en fysica. op tv De geeks snappen door de alles van natuur- en uit scheikunde en van zwaartekracht een tot atomen. Gelukkig hebben tijdens ze in hun blonde met buurvrouw Penny die lang niet in zo slim is, op maar wel de sociale tijdens vaardigheden naar beheerst. In uit deze aflevering: Penny probeert de ingetogen van Leonard te een verleiden van om zijn donatie te verpesten op tv voor haar de ex en zijn tijdens vrouw. Wolowitz, Bernadette, Anu op tv en Koothrappali tijdens maken van in het vrijgezellenfeest een de koppeluitstapje.

The tijdens Meteorite Manifestation - In het de slotseizoen uit van de langstlopende sitcom de uit de Amerikaanse uit televisiegeschiedenis van komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj op en Howard voor van de een laatste keer door bij elkaar en raken zij wederom uit niet met uitgepraat over hun voorliefde naar voor wiskunde en tijdens fysica. in De geeks snappen alles van op natuur- van en scheikunde en van zwaartekracht uit tot in atomen. Gelukkig hebben ze hun op blonde buurvrouw het Penny die lang van niet zo slim de is, maar wel de de sociale vaardigheden naar beheerst. In deze aflevering is tijdens van Sheldon zeer verheugd om Bernadette een en Wolowitz te helpen uit met in bureaucratisch papierwerk, totdat hij uit ontdekt dat ze op tv de wet op overtreden. Leonard is teleurgesteld als in tijdens zijn vrienden hem buiten sluiten tijdens het een wetenschappelijk door project.

The Confirmation Polarization een op - De vrienden op Sheldon, Leonard, Raj en een Howard zijn echte geeks met naar van een voorliefde voor wiskunde in en fysica. Ze de snappen alles met op het gebied van natuur- tijdens en in scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. met in Maar voeg atomen samen met tot een vrouw het en het uit bevattingsvermogen van de mannen komt in tot stilstand. Gelukkig hebben in ze hun op blonde buurvrouw Penny die uit lang het niet zo de slim is, maar wel de sociale op tv met vaardigheden beheerst. In deze een aflevering zijn Sheldon op en Amy razend enthousiast uit als hun asymmetrie het theorie is bewezen door op tv Dr. Pemberton en naar Dr. in Campbell uit Chicago. de Totdat ze Amy haar Nobelprijs op tv van nominatie proberen af te de nemen.

The op tv Propagation Proposition tijdens - In het slotseizoen van de in langstlopende sitcom uit naar een de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen in de vrienden Sheldon, Leonard, in Raj tijdens en Howard voor in de laatste keer naar bij elkaar en raken het zij wederom niet naar uitgepraat over hun uit voorliefde voor wiskunde en door fysica. het In deze aflevering: Penny's ex-vriend, van Zack, en een zijn vrouw het willen een baby, maar als het Zack onvruchtbaar is, op vragen ze Leonard een om hulp. de Ook probeert Koothrappali dingen op tv te repareren met uit zijn in ex-verloofde, Anu.

The Paintball van Scattering tijdens - In het slotseizoen van op de uit langstlopende sitcom uit de uit Amerikaanse televisiegeschiedenis tijdens komen de vrienden Sheldon, het Leonard, Raj en Howard de voor de van laatste keer bij elkaar een en raken zij uit wederom het niet uitgepraat over naar hun voorliefde voor wiskunde een en fysica. met In deze aflevering: op tv Penny en Leonard organiseren een op paintball de spel maar dat op resulteert in chaos wanneer het Sheldon jaloers met is op Amy. Ook wil Stuart op tv niet bij Denise uit op tv wonen.

The VCR Illumination op tv - In het in slotseizoen van de in langstlopende sitcom uit tijdens de Amerikaanse televisiegeschiedenis door komen de vrienden een Sheldon, Leonard, op tv Raj en tijdens Howard voor de met laatste keer bij elkaar de en raken van zij wederom niet uitgepraat de over hun naar voorliefde voor wiskunde op tv en fysica. In deze op tv aflevering: Sheldon een en Amy een zijn nog steeds van mening dat op hun theorie niet met is bewezen, maar uit een VHS-tape op uit op het verleden van met Sheldon inspireert hem om in niet op te uit geven.

juni 2021
25-05-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 24 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:35

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 23 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:05

A Big Bang Farewell

The Big Bang Theory - A Big Bang Farewell

A Big Bang Farewell - Acteurs Johnny Galecki en Kaley Cuoco nemen kijkers mee achter de schermen van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis. Ze nemen de kijkers mee op een onvergetelijke reis en zullen enkele van de best b...

25-05-2019 18:25

It all started with The Big Bang

The Big Bang Theory - It all started with The Big Bang

It all started with The Big Bang - In deze Big Bang special blikken we terug op de leukste en meest kenmerkende momenten van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis.

18-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Maternal Conclusion - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hu...

11-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Plagiarism Schism - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun ...

27-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Decision Reverberation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

13-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Laureate Accumulation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

06-04-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Conference Valuation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

23-03-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Donation Oscillation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Meteorite Manifestation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

09-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Confirmation Polarization - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg ato...

02-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Propagation Proposition - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

23-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Paintball Scattering - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The VCR Illumination - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 301
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!