Programma gemist?

Aflevering 24 tijdens - In het de slotseizoen van de langstlopende naar sitcom uit de op Amerikaanse in televisiegeschiedenis komen door de vrienden Sheldon, van Leonard, Raj en Howard op voor de laatste keer bij op tv elkaar met en raken zij wederom met niet uitgepraat een over hun voorliefde voor wiskunde met en fysica. het De geeks snappen met alles met van natuur- en een scheikunde en van zwaartekracht tot een atomen. Gelukkig hebben van ze tijdens hun blonde buurvrouw Penny door die lang niet de zo slim met is, maar wel de sociale het vaardigheden het beheerst.

Aflevering 23 - op tv In het een slotseizoen van de langstlopende in sitcom uit uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis op tv komen tijdens de vrienden Sheldon, Leonard, met Raj en Howard het voor de laatste de keer bij op tv elkaar en raken de zij wederom niet uitgepraat over in hun in voorliefde voor wiskunde en fysica. een De geeks snappen met alles van natuur- en op tv scheikunde op en van zwaartekracht tot atomen. op tv Gelukkig hebben van ze hun blonde in buurvrouw Penny op die lang niet zo naar slim is, in maar wel de sociale een vaardigheden met beheerst.

A de Big Bang Farewell - Acteurs naar Johnny Galecki het en Kaley Cuoco van nemen kijkers mee achter uit de schermen met van de op tv langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis. naar Ze nemen de de kijkers mee naar op een in onvergetelijke reis naar en zullen enkele van de best naar in bewaarde backstage geheimen en naar persoonlijke herinneringen met van de afgelopen tijdens 12 jaar delen. Ze de onthullen hun favoriete het momenten van het op spelen van de tijdens geliefde personages Leonard van en Penny tijdens en bekijken enkele van de meest uit memorabele verhalen de uit 'The Big het Bang Theory Stage'. Ook uit worden de de iconische sets een bezocht, inclusief het appartement van in Leonard en tijdens Sheldon.

It op tv all started with The Big het op tv Bang - In deze Big met Bang special door blikken we terug op een de leukste in en meest kenmerkende momenten van van de langstlopende comedyserie een uit in de televisiegeschiedenis.

The tijdens Maternal Conclusion - een In het slotseizoen van de het langstlopende uit sitcom uit tijdens de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de de vrienden Sheldon, Leonard, uit Raj de en Howard voor de laatste met keer de bij elkaar en raken zij door wederom niet uitgepraat tijdens over hun voorliefde uit voor in wiskunde en fysica. naar De geeks snappen op alles van natuur- en scheikunde en tijdens van zwaartekracht een tot atomen. Gelukkig op tv hebben ze hun blonde met het buurvrouw Penny die lang niet zo het slim is, tijdens maar wel op tv de sociale vaardigheden beheerst. In door het deze aflevering is Leonard uit aangenaam verrast wanneer Beverly uit op bezoek komt de en de ze oprecht aardig tijdens is tegen op hem. Totdat hij erachter een komt wat op tv de echte reden is dat de ze het daar is gekomen. Ook blijven Denise van het en Stuart langer dan ze welkom tijdens waren in het het met Wolowitz-huis.

The Plagiarism met Schism met - In het slotseizoen van naar de langstlopende sitcom met uit de van Amerikaanse televisiegeschiedenis door komen de vrienden Sheldon, Leonard, van Raj en Howard met voor op tv de laatste keer bij een elkaar en raken zij met wederom niet uitgepraat met over hun op tv voorliefde voor de wiskunde en fysica. De geeks de snappen met alles van natuur- en uit scheikunde en van zwaartekracht tot tijdens atomen. Gelukkig het hebben ze hun blonde naar een buurvrouw Penny die lang niet zo een slim is, door maar wel het de sociale door vaardigheden beheerst. In uit deze aflevering op heeft Kripke bewijs uit dat Dr. Pemberton plagiaat tijdens heeft gepleegd op de op tv universiteit van en Sheldon en Amy het twijfelen om hem aan te in geven in bij de op politie. Ook is Wolowitz naar blij verrast met om te horen dat tijdens Bernadette niet de enige een serveerster door was met gevoelens voor de hem.

The door Decision Reverberation - uit In het slotseizoen een van de langstlopende sitcom uit met de Amerikaanse televisiegeschiedenis van komen op de vrienden Sheldon, de Leonard, Raj en Howard voor door naar de laatste keer bij op elkaar en raken naar zij wederom niet uitgepraat met over hun voorliefde voor de van wiskunde en fysica. De geeks tijdens snappen in alles van natuur- en scheikunde en het van zwaartekracht in tot atomen. Gelukkig in hebben van ze hun blonde door buurvrouw Penny die lang niet zo op tv een slim is, maar wel de tijdens sociale vaardigheden beheerst. In uit een deze aflevering is Koothrappali tijdens bezorgd dat mensen hem door niet het serieus zullen nemen nadat de hij in een gepubliceerd artikel het tijdens suggereert dat hij buitenaards leven door heeft ontdekt. Leonard naar wilt het de hoofdonderzoeker zijn uit bij een plasmafysica het onderzoek.

The Laureate Accumulation op - In in het slotseizoen op van de langstlopende sitcom door uit de Amerikaanse op televisiegeschiedenis komen de in vrienden op tv Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor op tv de laatste keer op tv bij elkaar met en raken op zij wederom een niet uitgepraat over hun voorliefde met voor in wiskunde en fysica. tijdens De geeks snappen alles van op tv natuur- van en scheikunde en door van zwaartekracht tot tijdens atomen. Gelukkig hebben ze hun blonde de buurvrouw Penny een die lang op niet zo slim is, uit maar wel met de sociale in vaardigheden beheerst. In deze aflevering: wanneer een concurrenten Pemberton de en Campbell uit Amerika betoveren op een publiciteitsreis, tijdens op proberen Sheldon en Amy op de Nobelprijswinnaars Kip het Thorne, George Smoot het en Frances Arnold aan hun in tijdens zijde te kijgen. Halley's op angst voor het in donker leidt ook door tot kansen met en conflicten voor met Howard, Bernadette en naar Stuart.

The van Conference Valuation - In de het slotseizoen tijdens van de langstlopende met sitcom uit in de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen een de vrienden Sheldon, Leonard, door Raj en het Howard voor met de laatste keer bij elkaar tijdens en raken tijdens zij wederom niet uitgepraat over op op hun voorliefde voor een wiskunde en fysica. op tv De geeks snappen alles van natuur- op en op tv scheikunde en een van zwaartekracht tot atomen. Gelukkig hebben met ze een hun blonde buurvrouw Penny op tv die op lang niet zo slim is, maar met wel de sociale het vaardigheden beheerst. In met deze aflevering: op wanneer Penny en Bernadette door naar San het Diego gaan voor een tijdens farmaceutisch verkoopcongres, heeft in Wolowitz naar de leiding over op de kinderen. Ook vindt Sheldon van een boek over met experimenteren met kinderen tijdens die het hij wilt de toepassen.

The van Donation Oscillation - In het het slotseizoen van de de op tv langstlopende sitcom uit de tijdens Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de met vrienden Sheldon, Leonard, op Raj en Howard voor op tv de op laatste keer bij elkaar en door raken zij in wederom een niet uitgepraat over hun voorliefde door voor wiskunde en van fysica. naar De geeks snappen alles van natuur- van en met scheikunde en van het zwaartekracht tot atomen. door Gelukkig hebben ze hun blonde op tv buurvrouw Penny die op uit lang niet zo slim is, een maar tijdens wel de sociale vaardigheden beheerst. In uit naar deze aflevering: Penny probeert de de ingetogen Leonard uit te verleiden om zijn donatie van te verpesten een voor haar door ex en zijn vrouw. Wolowitz, een van Bernadette, Anu en op Koothrappali maken van het van vrijgezellenfeest een de koppeluitstapje.

The van Meteorite Manifestation - een In het tijdens slotseizoen van de langstlopende sitcom uit een de uit Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de in vrienden Sheldon, de Leonard, Raj en naar Howard voor de de laatste keer bij de elkaar en raken zij met wederom niet uitgepraat op tv over op tv hun voorliefde voor wiskunde en fysica. het de De geeks snappen alles van uit natuur- het en scheikunde en van zwaartekracht een tot door atomen. Gelukkig hebben ze hun in blonde buurvrouw Penny van die lang niet zo van van slim is, maar in wel de sociale vaardigheden door beheerst. In deze aflevering een is Sheldon met zeer verheugd om Bernadette tijdens en een Wolowitz te helpen met bureaucratisch van papierwerk, totdat op tv hij ontdekt het dat ze de wet overtreden. in Leonard is teleurgesteld op tv als zijn naar vrienden hem buiten het sluiten tijdens een wetenschappelijk het project.

The Confirmation Polarization naar - De vrienden naar Sheldon, Leonard, Raj op tv met en Howard zijn echte geeks met op tv een voorliefde door voor wiskunde op tv en fysica. Ze snappen alles tijdens op het naar gebied van natuur- door en de scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. op tv Maar voeg atomen in tijdens samen tot een vrouw en tijdens het bevattingsvermogen van met de mannen komt tot naar stilstand. Gelukkig hebben met ze hun blonde de buurvrouw Penny die tijdens lang op niet zo slim is, maar door wel de naar sociale vaardigheden tijdens beheerst. In deze een aflevering zijn Sheldon en uit Amy een razend enthousiast als hun asymmetrie theorie naar tijdens is bewezen door Dr. op tv Pemberton en Dr. Campbell de uit Chicago. naar Totdat ze met Amy haar Nobelprijs nominatie proberen af naar te met nemen.

The met Propagation Proposition - In de het slotseizoen de van de langstlopende tijdens sitcom uit de Amerikaanse het televisiegeschiedenis komen van de vrienden de Sheldon, Leonard, Raj en Howard tijdens voor de laatste met keer bij elkaar en in raken zij wederom een niet uitgepraat over tijdens hun naar voorliefde voor een wiskunde en fysica. door In deze aflevering: Penny's ex-vriend, uit Zack, tijdens en zijn vrouw op tv willen een baby, maar als een Zack door onvruchtbaar is, vragen van ze Leonard om hulp. door Ook probeert Koothrappali dingen door te repareren met door zijn een ex-verloofde, Anu.

The Paintball Scattering uit - In het van slotseizoen van de de langstlopende sitcom uit uit naar de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de de vrienden Sheldon, Leonard, Raj op tv en Howard voor het de op tv laatste keer bij elkaar op tv en raken zij het wederom tijdens niet uitgepraat over hun voorliefde voor het wiskunde de en fysica. naar In deze aflevering: de Penny en Leonard organiseren een de paintball spel naar maar dat het resulteert in chaos wanneer op tv Sheldon jaloers is op een Amy. Ook op wil Stuart niet een bij Denise op wonen.

The VCR op tv Illumination - In het het slotseizoen het van de door langstlopende sitcom uit de Amerikaanse de televisiegeschiedenis komen tijdens de vrienden Sheldon, Leonard, Raj met naar en Howard voor de uit laatste keer in bij elkaar en raken een zij wederom niet uitgepraat over een hun voorliefde het voor wiskunde en fysica. het In deze een aflevering: Sheldon op tv en Amy zijn nog de steeds van mening in dat hun theorie niet het is bewezen, tijdens maar een VHS-tape op tv uit het de verleden van door Sheldon inspireert hem om tijdens niet op te naar geven.

december 2021
25-05-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 24 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:35

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 23 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:05

A Big Bang Farewell

The Big Bang Theory - A Big Bang Farewell

A Big Bang Farewell - Acteurs Johnny Galecki en Kaley Cuoco nemen kijkers mee achter de schermen van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis. Ze nemen de kijkers mee op een onvergetelijke reis en zullen enkele van de best b...

25-05-2019 18:25

It all started with The Big Bang

The Big Bang Theory - It all started with The Big Bang

It all started with The Big Bang - In deze Big Bang special blikken we terug op de leukste en meest kenmerkende momenten van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis.

18-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Maternal Conclusion - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hu...

11-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Plagiarism Schism - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun ...

27-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Decision Reverberation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

13-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Laureate Accumulation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

06-04-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Conference Valuation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

23-03-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Donation Oscillation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Meteorite Manifestation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

09-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Confirmation Polarization - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg ato...

02-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Propagation Proposition - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

23-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Paintball Scattering - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The VCR Illumination - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 301
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!