Programma gemist?

The Citation Negation een - In de het van slotseizoen van de tijdens langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis met komen uit de vrienden met Sheldon, Leonard, Raj en Howard naar voor de laatste keer de bij elkaar en tijdens raken de zij wederom niet van uitgepraat over hun voorliefde met voor op wiskunde en fysica. De geeks het snappen alles van van natuur- naar en scheikunde en van op tv zwaartekracht tot atomen. Gelukkig hebben op tv ze hun blonde uit op tv buurvrouw Penny die lang op tv niet zo met slim is, maar wel de sociale de met vaardigheden beheerst. De ultracompetitieve Bernadette vraagt een Stuart's vriendin, Denise, tijdens om haar door te leren hoe van ze Howard moeten door verslaan in tijdens een populair het videospel.

The uit Consummation Deviation - In op tv het slotseizoen van de in uit langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis met een komen de vrienden Sheldon, Leonard, de Raj en in Howard voor de door laatste keer bij elkaar op tv en raken zij in wederom niet uitgepraat over door hun voorliefde voor tijdens wiskunde en fysica. tijdens van De geeks snappen alles van de natuur- en uit scheikunde en van zwaartekracht tot op een atomen. Gelukkig hebben ze op tv hun blonde buurvrouw Penny die het het lang niet zo slim is, maar van wel het de sociale vaardigheden beheerst. op tv Sheldon probeert zich te tijdens binden aan op de vader van Amy, uit maar wanneer Wolowitz een de heer Fowler met verleidt naar met goocheltrucs, heeft tijdens Sheldon geen een andere keuze dan zich te naar binden aan op tv mevrouw Fowler.

The Grant Allocation de Derivation - In met het slotseizoen van van de tijdens langstlopende sitcom uit de Amerikaanse met door televisiegeschiedenis komen de vrienden een Sheldon, Leonard, Raj en door Howard naar voor de laatste keer in bij elkaar en op tv raken zij wederom een niet uitgepraat door over hun voorliefde een voor wiskunde en fysica. De in geeks snappen tijdens alles van natuur- en scheikunde door en tijdens van zwaartekracht op tv tot atomen. Gelukkig een hebben ze hun in blonde buurvrouw Penny die naar lang niet door zo slim is, maar wel de op sociale van vaardigheden beheerst. met Leonard zit gevangen door in een lastige situatie als hij de verantwoordelijk is voor op tv het naar verdelen van een extra geld. Ook verandert met Bernadette het speelhuis door in de achtertuin met in een de schuilplaats voor haar man en op tv kinderen.

Aflevering het 6 - In door het slotseizoen het van de langstlopende sitcom uit de uit Amerikaanse televisiegeschiedenis op tv komen de vrienden Sheldon, op met Leonard, Raj en Howard de voor de laatste keer de bij een elkaar en raken zij op tv wederom niet uitgepraat over hun het voorliefde voor in wiskunde en fysica. het De op geeks snappen alles van op natuur- en scheikunde en van tijdens zwaartekracht tot atomen. op Gelukkig hebben ze het hun blonde buurvrouw op Penny die lang uit niet door zo slim op is, maar wel de sociale in vaardigheden het beheerst.

The Planetarium Collision de tijdens - In het uit slotseizoen van de langstlopende een sitcom uit de Amerikaanse uit televisiegeschiedenis van komen de vrienden Sheldon, tijdens Leonard, Raj en Howard voor uit de de laatste keer bij met elkaar en raken zij naar wederom niet op uitgepraat over hun voorliefde voor door wiskunde en fysica. in op De geeks snappen een alles van natuur- en met scheikunde en van zwaartekracht uit tot atomen. Gelukkig hebben op tv in ze hun blonde buurvrouw Penny de die lang niet uit zo slim is, het maar wel de de sociale vaardigheden een beheerst. Wanneer tijdens Amy geen tijd heeft met om te werken aan een super-asymmetrie, door doet Sheldon er alles aan om door ervoor te zorgen op tv van dat ze beschikbaar naar is om met hem van samen te naar werken.

The Tam door Turbulence - naar In het slotseizoen van de de in langstlopende sitcom uit de het Amerikaanse televisiegeschiedenis komen een de vrienden Sheldon, Leonard, op tv Raj op en Howard voor in de laatste keer bij elkaar op tv en raken in zij wederom niet de uitgepraat over hun voorliefde voor het wiskunde en fysica. uit De een geeks snappen de alles van natuur- en scheikunde en door van zwaartekracht de tot atomen. Gelukkig met hebben ze het hun blonde in buurvrouw Penny die lang niet van zo slim is, uit maar wel op de sociale vaardigheden beheerst. tijdens Bernadette in en Penny nemen van Raj's verloofde, Anu, de mee voor een op tv diner.

The de Procreation Calculation - In het tijdens slotseizoen in van de langstlopende sitcom uit in de op Amerikaanse televisiegeschiedenis komen het de vrienden door Sheldon, Leonard, Raj en Howard met voor de laatste het keer bij elkaar de en raken zij op wederom niet uitgepraat op over hun van voorliefde voor wiskunde de en fysica. De de geeks snappen een alles van natuur- en scheikunde naar en van het zwaartekracht tot atomen. Gelukkig hebben de ze hun blonde met buurvrouw Penny het die lang niet zo tijdens slim is, maar uit op wel de sociale vaardigheden in beheerst.

The met Wedding Gift Wormhole met - In het met slotseizoen van de langstlopende tijdens sitcom uit van de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen naar de de vrienden Sheldon, Leonard, Raj met en Howard voor de uit laatste keer bij elkaar een op en raken zij wederom niet uitgepraat naar over hun voorliefde naar voor een wiskunde en fysica. De op geeks snappen van alles van natuur- en naar scheikunde en van zwaartekracht tijdens naar tot atomen. Gelukkig hebben een ze hun blonde buurvrouw door Penny uit die lang niet zo slim is, op tv maar wel de naar sociale vaardigheden door beheerst. uit Koothrappali besluit dat hij zich wil door settelen en de zijn vader vraagt om met van een huwelijk voor hem te in regelen.

The Conjugal de Configuration naar - In het door slotseizoen van de langstlopende sitcom uit naar met de Amerikaanse televisiegeschiedenis het komen de vrienden Sheldon, de Leonard, Raj op en Howard voor de laatste keer tijdens de bij elkaar en raken zij de wederom niet op tv uitgepraat over hun door voorliefde voor wiskunde door en fysica. De geeks snappen met alles van natuur- tijdens en scheikunde op tv en van zwaartekracht tot tijdens atomen. Gelukkig de hebben ze hun door blonde buurvrouw Penny door die tijdens lang niet zo slim met is, maar wel uit de sociale op vaardigheden beheerst. In deze van eerste aflevering raken Sheldon op tv en Amy tijdens hun een huwelijksreis verzeild in een New York. Penny in en met Leonard ontdekken dat ze ongemakkelijk door de veel lijken op Amy's ouders, naar meneer en mevrouw van Fowler.

The een Bow Tie Asymmetry uit - De vrienden Sheldon, Leonard, in Raj van en Howard met zijn echte geeks met het een voorliefde voor tijdens wiskunde en op tv fysica. Ze snappen alles in op het tijdens gebied van natuur- en scheikunde en met van op tv zwaartekracht tot atomen. van Maar voeg atomen de samen tot uit een vrouw en het bevattingsvermogen van op de in mannen komt tot de stilstand. Gelukkig de hebben ze hun blonde buurvrouw Penny in die lang niet op tv zo in slim is, maar op wel de op sociale vaardigheden beheerst. Als van Amy's ouders en van Sheldons familie het arriveren, is iedereen bezig dat alles de volgens plan door loopt.

The Monetary uit Insufficiency - De naar vrienden op tv Sheldon, Leonard, Raj en Howard een zijn echte uit geeks met een voorliefde op voor wiskunde en fysica. de Ze snappen alles een op het gebied met van door natuur- en scheikunde uit en van zwaartekracht tot een atomen. Maar het voeg atomen in samen tot een vrouw en het op tv bevattingsvermogen de van de mannen komt tijdens tot stilstand. door Gelukkig hebben van ze hun blonde buurvrouw Penny die naar lang niet zo van slim met is, maar wel de sociale van vaardigheden een beheerst.

Aflevering 21 - het De vrienden van Sheldon, Leonard, door Raj en Howard zijn op echte geeks met een met voorliefde uit voor wiskunde en fysica. Ze met snappen alles tijdens op het op tv gebied van natuur- op en scheikunde door en van zwaartekracht tot atomen. van Maar van voeg atomen samen tot een het vrouw en het bevattingsvermogen door van de de mannen komt op tot stilstand. Gelukkig hebben in ze hun blonde door buurvrouw Penny die de lang van niet zo slim de is, maar wel de op sociale vaardigheden de beheerst.

Aflevering met 20 - De in vrienden Sheldon, op tv Leonard, Raj en Howard zijn echte tijdens geeks met een door op tv voorliefde voor wiskunde door en fysica. Ze snappen alles door op het gebied van op natuur- de en scheikunde en op tv van zwaartekracht tot atomen. met Maar voeg atomen een samen tot een met vrouw en het bevattingsvermogen het van door de mannen komt tot stilstand. door Gelukkig met hebben ze hun door blonde buurvrouw Penny die lang naar niet zo door slim is, maar wel met van de sociale vaardigheden met beheerst.

Aflevering 19 uit - in De vrienden Sheldon, Leonard, op tv Raj en naar Howard zijn echte geeks met de een met voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze van snappen alles op uit het gebied van door op tv natuur- en scheikunde naar en van zwaartekracht tot de atomen. Maar voeg van atomen samen tot tijdens een vrouw op tv en het bevattingsvermogen van tijdens de mannen komt tot stilstand. de Gelukkig hebben op tv ze hun op tv blonde buurvrouw Penny in die lang uit niet zo slim is, maar wel tijdens de in sociale vaardigheden met beheerst.

The Gates Excitation door - het De vrienden Sheldon, uit Leonard, Raj en door Howard zijn echte geeks met door tijdens een voorliefde voor wiskunde met en fysica. uit Ze snappen alles op op het gebied van natuur- tijdens en scheikunde en van met zwaartekracht tot het atomen. Maar door voeg atomen samen tot een de vrouw de en het in bevattingsvermogen van de met mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben tijdens ze hun blonde het buurvrouw Penny die naar lang niet met zo slim is, maar door op wel de sociale vaardigheden beheerst. in Penny krijgt de mogelijkheid op het om met Bill Gates samen te de werken als zijn een bedrijf partners wil tijdens worden met in haar farmaceutische bedrijf. Leonard, het Koothrappali door en Woliwitz een doen er alles aan van om hem te op ontmoeten.

januari 2019
01-12-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Citation Negation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun ...

24-11-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Consummation Deviation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

17-11-2018 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Grant Allocation Derivation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat...

10-11-2018 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 6 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorliefd...

03-11-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Planetarium Collision - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

27-10-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Tam Turbulence - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voo...

20-10-2018 19:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Procreation Calculation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

13-10-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Wedding Gift Wormhole - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

06-10-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Conjugal Configuration - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

25-05-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Bow Tie Asymmetry - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen same...

11-05-2018 20:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Monetary Insufficiency - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen...

04-05-2018 20:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 21 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

27-04-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 20 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

20-04-2018 20:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 19 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

13-04-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Gates Excitation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 286
  • Laatste uitzending op 01-12-2018 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord