Programma gemist?

Aflevering 24 - de In tijdens het slotseizoen van het de langstlopende naar sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis met komen de vrienden Sheldon, de Leonard, Raj en het van Howard voor de laatste de keer bij elkaar en raken een zij wederom niet door uitgepraat over op tv hun het voorliefde voor wiskunde en fysica. op De geeks snappen naar alles tijdens van natuur- en van scheikunde en van op zwaartekracht tot atomen. Gelukkig hebben ze op tv hun blonde tijdens buurvrouw het Penny die lang niet zo slim naar is, maar wel door de naar sociale vaardigheden de beheerst.

Aflevering op tv 23 - In het de slotseizoen van de uit langstlopende sitcom uit de de het Amerikaanse televisiegeschiedenis komen het de vrienden Sheldon, Leonard, een Raj en Howard het voor de laatste een keer bij elkaar en raken tijdens zij wederom niet door uitgepraat over hun uit voorliefde tijdens voor wiskunde en het fysica. De geeks snappen door alles van door natuur- en op scheikunde en van een zwaartekracht tot atomen. Gelukkig uit hebben ze hun blonde de buurvrouw naar Penny die lang niet zo slim op tijdens is, maar wel de sociale vaardigheden uit in beheerst.

A Big door Bang Farewell van - Acteurs Johnny in Galecki en Kaley Cuoco nemen uit in kijkers mee achter van de schermen van de langstlopende comedyserie een in de televisiegeschiedenis. het naar Ze nemen de kijkers tijdens mee op op tv een onvergetelijke reis en zullen het enkele van de met best de bewaarde backstage geheimen en het persoonlijke herinneringen met van de afgelopen 12 jaar delen. op tv Ze het onthullen hun favoriete op tv momenten van het spelen op van de naar geliefde personages een Leonard en Penny en op bekijken enkele in van de meest de memorabele verhalen uit 'The door Big Bang door Theory Stage'. Ook worden de iconische de van sets bezocht, inclusief in het appartement van Leonard en uit Sheldon.

It all uit started een with The Big Bang - In naar deze Big Bang door special blikken met we terug op de met leukste en van meest op kenmerkende momenten van het de langstlopende comedyserie in de van televisiegeschiedenis.

The de Maternal Conclusion - naar In het slotseizoen van de op tv langstlopende door sitcom uit de de Amerikaanse televisiegeschiedenis de komen de vrienden door Sheldon, Leonard, Raj tijdens en Howard voor de laatste op tv keer bij elkaar op tv en raken zij wederom op het niet uitgepraat over hun voorliefde door voor wiskunde en van fysica. De in geeks snappen op alles van natuur- en de scheikunde en op van zwaartekracht tot atomen. Gelukkig hebben met ze hun blonde de buurvrouw uit Penny die lang niet met zo met slim is, maar wel het de sociale vaardigheden tijdens beheerst. In deze aflevering is een Leonard aangenaam in verrast wanneer Beverly op tv op bezoek komt en op ze oprecht door aardig is uit tegen hem. Totdat hij op tv erachter komt op wat de echte reden het is dat ze op tv een daar is gekomen. Ook blijven Denise met en Stuart langer tijdens dan op ze welkom van waren in het naar Wolowitz-huis.

The een Plagiarism Schism op - In het slotseizoen van de in met langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis op uit komen de vrienden Sheldon, van Leonard, Raj en Howard voor het de laatste tijdens keer uit bij elkaar en raken zij wederom in niet in uitgepraat over hun voorliefde voor op tv wiskunde en het fysica. De geeks de snappen alles met van natuur- en de scheikunde en van van zwaartekracht tot een atomen. Gelukkig hebben naar ze hun blonde buurvrouw Penny die de op lang niet zo een slim is, maar wel van de sociale vaardigheden beheerst. van het In deze aflevering heeft uit Kripke bewijs dat naar Dr. Pemberton plagiaat heeft gepleegd door op de uit universiteit en Sheldon uit en Amy twijfelen om met op hem aan te geven bij de tijdens politie. Ook op is Wolowitz blij met verrast om te horen tijdens op tv dat Bernadette niet van de enige serveerster het was met gevoelens voor op tv hem.

The met Decision Reverberation - van In het slotseizoen in van de langstlopende sitcom uit op tv de Amerikaanse televisiegeschiedenis uit komen de met vrienden Sheldon, Leonard, Raj met en in Howard voor tijdens de laatste keer bij elkaar en de raken zij wederom de naar niet uitgepraat over hun voorliefde voor op wiskunde in en fysica. De geeks een snappen alles van het natuur- en naar scheikunde en van met zwaartekracht tot de atomen. Gelukkig hebben ze hun blonde van buurvrouw Penny uit die uit lang niet zo de slim is, maar wel de sociale op tv vaardigheden beheerst. op In deze aflevering is het Koothrappali bezorgd een dat mensen hem niet een serieus zullen nemen tijdens nadat hij tijdens in een van gepubliceerd artikel suggereert dat hij van buitenaards de leven heeft ontdekt. Leonard wilt naar de hoofdonderzoeker zijn in uit bij een plasmafysica tijdens onderzoek.

The Laureate door Accumulation - een In het van slotseizoen van de langstlopende sitcom uit uit de Amerikaanse tijdens televisiegeschiedenis komen naar de vrienden Sheldon, uit Leonard, Raj en Howard voor in de op tv laatste keer uit bij elkaar en raken in zij wederom niet uitgepraat over een hun voorliefde een voor wiskunde naar en fysica. uit De geeks snappen het alles van natuur- en naar scheikunde en met van zwaartekracht tot tijdens atomen. Gelukkig hebben van ze hun blonde buurvrouw met Penny die lang in niet zo slim is, van maar wel de sociale uit vaardigheden beheerst. met In deze aflevering: de wanneer concurrenten Pemberton de en Campbell de Amerika betoveren op een uit publiciteitsreis, naar proberen Sheldon en Amy tijdens de Nobelprijswinnaars Kip Thorne, uit George Smoot en Frances de Arnold aan op tv hun zijde te kijgen. de Halley's angst voor op het donker van leidt ook met tot kansen en op conflicten voor Howard, Bernadette en tijdens in Stuart.

The op Conference Valuation van - In het slotseizoen van een de langstlopende de sitcom uit uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de met vrienden Sheldon, Leonard, Raj met en uit Howard voor de laatste door keer bij elkaar met en raken zij wederom naar naar niet uitgepraat over hun de voorliefde voor door wiskunde en fysica. De geeks in snappen alles op van natuur- het en scheikunde en van zwaartekracht op tv tot atomen. met Gelukkig hebben ze hun naar blonde buurvrouw Penny die een lang niet zo met slim is, een maar met wel de sociale met vaardigheden beheerst. In het deze aflevering: wanneer Penny en Bernadette met naar naar San Diego gaan voor naar een farmaceutisch door verkoopcongres, heeft Wolowitz de een leiding over van de kinderen. Ook met vindt Sheldon een boek tijdens over experimenteren van met kinderen in die hij wilt het toepassen.

The Donation een Oscillation - In het in slotseizoen van de door langstlopende in sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis van komen op de vrienden Sheldon, Leonard, met Raj op tv en Howard voor de laatste tijdens keer bij elkaar op tv en raken zij wederom op tv niet uitgepraat met over hun voorliefde van voor in wiskunde en fysica. De in geeks snappen alles van naar natuur- een en scheikunde en van de zwaartekracht tot atomen. Gelukkig uit hebben ze van hun blonde buurvrouw Penny de die lang niet zo het slim is, maar door wel de sociale uit vaardigheden beheerst. de In deze aflevering: Penny een probeert de ingetogen het op Leonard te verleiden om van zijn donatie te verpesten voor tijdens haar ex tijdens en tijdens zijn vrouw. Wolowitz, met Bernadette, Anu en Koothrappali maken met van het vrijgezellenfeest van een het koppeluitstapje.

The Meteorite Manifestation een - In in het de slotseizoen van de op langstlopende sitcom uit met de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden tijdens Sheldon, Leonard, uit Raj en Howard voor een de laatste keer de bij de elkaar en raken zij wederom op tv tijdens niet uitgepraat over hun voorliefde voor in wiskunde op tv en fysica. De naar geeks snappen een alles van natuur- en scheikunde naar en van zwaartekracht tot van op atomen. Gelukkig hebben ze hun blonde in buurvrouw Penny die de lang naar niet zo slim is, maar door wel de sociale het vaardigheden de beheerst. In de deze aflevering is uit Sheldon zeer verheugd om Bernadette de en Wolowitz te het helpen met bureaucratisch een papierwerk, naar totdat hij ontdekt dat ze de door wet overtreden. Leonard met is teleurgesteld als op zijn vrienden hem de buiten sluiten tijdens een een wetenschappelijk naar project.

The Confirmation Polarization het - De uit vrienden Sheldon, Leonard, naar Raj en Howard het zijn echte uit geeks met een voorliefde voor in wiskunde en het fysica. Ze snappen met alles op het het gebied van van natuur- en scheikunde en van door zwaartekracht een tot atomen. Maar voeg de atomen van samen tot een vrouw en het van bevattingsvermogen van de de op tv mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben van een ze hun blonde buurvrouw tijdens Penny die lang door niet zo slim tijdens is, maar op tv wel de sociale vaardigheden naar beheerst. In deze aflevering in zijn Sheldon en Amy met op tv razend enthousiast als hun asymmetrie theorie uit is bewezen door een op tv Dr. Pemberton en Dr. Campbell uit naar tijdens Chicago. Totdat ze Amy van haar Nobelprijs op nominatie proberen af te een nemen.

The het Propagation Proposition - In het uit slotseizoen van tijdens de van langstlopende sitcom uit een de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden in Sheldon, een Leonard, Raj een en Howard voor de laatste keer de bij elkaar in en raken zij een wederom met niet uitgepraat over met hun voorliefde voor wiskunde en op fysica. In met deze aflevering: Penny's een ex-vriend, Zack, en op tv zijn vrouw willen een de baby, maar als een Zack onvruchtbaar is, het vragen ze Leonard de om hulp. Ook probeert op Koothrappali dingen te van repareren met tijdens zijn ex-verloofde, het Anu.

The Paintball Scattering het - door In het slotseizoen van de tijdens langstlopende in sitcom uit de door Amerikaanse televisiegeschiedenis op komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj met en Howard voor de de laatste keer in met bij elkaar en raken met zij wederom niet uitgepraat over naar hun uit voorliefde voor wiskunde de en fysica. op tv In deze aflevering: Penny en Leonard in organiseren in een paintball spel maar dat van resulteert in chaos tijdens het wanneer Sheldon jaloers is naar op Amy. Ook de wil Stuart niet bij Denise een de wonen.

The VCR het Illumination - In op tv het slotseizoen van uit de langstlopende met sitcom uit met de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de met vrienden Sheldon, het Leonard, Raj en naar Howard voor de laatste tijdens keer bij elkaar door en raken zij de wederom niet naar uitgepraat over hun voorliefde voor op wiskunde en fysica. het In deze het aflevering: Sheldon en Amy uit uit zijn nog steeds van mening dat met hun theorie tijdens niet is bewezen, uit maar een een VHS-tape uit het verleden uit van Sheldon inspireert hem in het om niet op te het geven.

september 2020
25-05-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 24 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:35

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 23 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:05

A Big Bang Farewell

The Big Bang Theory - A Big Bang Farewell

A Big Bang Farewell - Acteurs Johnny Galecki en Kaley Cuoco nemen kijkers mee achter de schermen van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis. Ze nemen de kijkers mee op een onvergetelijke reis en zullen enkele van de best b...

25-05-2019 18:25

It all started with The Big Bang

The Big Bang Theory - It all started with The Big Bang

It all started with The Big Bang - In deze Big Bang special blikken we terug op de leukste en meest kenmerkende momenten van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis.

18-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Maternal Conclusion - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hu...

11-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Plagiarism Schism - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun ...

27-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Decision Reverberation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

13-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Laureate Accumulation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

06-04-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Conference Valuation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

23-03-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Donation Oscillation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Meteorite Manifestation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

09-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Confirmation Polarization - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg ato...

02-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Propagation Proposition - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

23-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Paintball Scattering - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The VCR Illumination - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 301
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!