Programma gemist?

De uit vrienden Sheldon, Leonard, Raj uit en Howard zijn echte door het geeks met een de voorliefde voor wiskunde en fysica. het Ze de snappen alles op het gebied van van natuur- en in scheikunde en van zwaartekracht tijdens een tot atomen. Maar voeg atomen samen van tot een tijdens vrouw en het bevattingsvermogen in van de mannen op komt tot in stilstand. Gelukkig met hebben ze door hun blonde buurvrouw Penny die een lang niet zo naar slim is, door maar wel tijdens de sociale vaardigheden van beheerst. In deze uit aflevering komt Leonard vroeg op thuis en vertelt dit naar niet de tegen Sheldon.

De het vrienden Sheldon, door Leonard, Raj en Howard zijn echte tijdens geeks met het een voorliefde voor tijdens wiskunde en fysica. Ze tijdens snappen alles op op het met gebied van natuur- uit en scheikunde in en van zwaartekracht tot de atomen. Maar voeg atomen samen door tot een vrouw met en het bevattingsvermogen het van de naar mannen komt uit tot stilstand. het Gelukkig hebben ze het hun blonde buurvrouw Penny die lang in het niet zo slim is, maar wel uit door de sociale vaardigheden beheerst. naar In deze een aflevering krijgt Sheldon het niet voor een de elkaar een formule op tv af te maken en is bereid door alles te met doen om het tijdens juiste met antwoord te vinden. Hij van probeert verschillende technieken, maar niets in werkt. Als de hij van weet hoe hij het achter het antwoord moet komen, in begint hij een naar cheesecakefabriek met van Penny.

De vrienden Sheldon, op tv Leonard, van Raj en Howard zijn de echte geeks met een van voorliefde voor wiskunde van het en fysica. Ze het snappen alles op het gebied van van natuur- en scheikunde de en van zwaartekracht in tot uit atomen. Maar voeg door atomen samen tot een vrouw met en het in bevattingsvermogen van de met mannen komt tot door stilstand. een Gelukkig hebben ze hun tijdens blonde buurvrouw op tv Penny die lang met niet zo slim is, maar de wel de sociale een vaardigheden naar beheerst. In deze de aflevering gaan Leonard en Howard uit op een dubbeldate met tijdens op tv Penny en Bernadette. Rajesh gaat op naar zoek naar op een op tv date en sleept Sheldon door mee. Als ze twee door meiden in scoren, neemt de week een onverwachte het wending. Ondertussen de ontdekt Leonard het dat Penny in het door paranormale gelooft. Zijn frustratie in daarover werkt hem de tegen. De op tv enige manier om het haar terug tijdens te krijgen, is het van paranormale met opzoeken en ervaren.

De op tv vrienden Sheldon, Leonard, Raj en met Howard zijn tijdens echte op geeks met een voorliefde voor op wiskunde uit en fysica. Ze snappen alles op de het gebied op van natuur- het en scheikunde en door van zwaartekracht van tot atomen. Maar voeg atomen door samen tot een vrouw met tijdens en het bevattingsvermogen van tijdens de mannen komt tot de stilstand. Gelukkig van hebben ze hun op blonde buurvrouw Penny die lang het niet zo slim de is, maar op wel de sociale in vaardigheden beheerst. In door deze aflevering op tv komt Leonards moeder Beverly door op bezoek op en daar is in hij niet blij mee. naar Sheldon is er van daarentegen enthousiast over. Penny naar wil Beverly naar graag vertellen op tv over haar een relatie met Leonard. Het in enige juiste uit moment daarvoor lijkt te zijn door als ze een voor het eerst met dronken is. Ondertussen door krijgen Leonard en Sheldon een ruzie van over het feit dat de Sheldon contact heeft gehad naar met door Beverly en het Leonard niet in een heeft verteld. En dan gebeurt op er iets de verrassends.

De in vrienden Sheldon, Leonard, Raj en op Howard tijdens zijn echte geeks naar met een voorliefde een voor wiskunde en fysica. Ze met snappen naar alles op het gebied van van natuur- op tv en scheikunde uit en van zwaartekracht van tot atomen. Maar voeg atomen samen op tot de een vrouw door en het bevattingsvermogen op van de mannen komt op tot stilstand. Gelukkig hebben naar ze hun blonde tijdens buurvrouw Penny tijdens die lang niet een zo slim is, maar uit wel uit de sociale vaardigheden beheerst. in In deze aflevering schakelt uit Penny Sheldon naar in om haar te met helpen Leonards door werk beter te in begrijpen.

De vrienden Sheldon, een Leonard, van Raj en een Howard zijn echte geeks met een met voorliefde in voor wiskunde en fysica. Ze tijdens snappen op alles op het op tv gebied van van natuur- en scheikunde en in van zwaartekracht tot atomen. Maar een naar voeg atomen samen tot een op vrouw en het bevattingsvermogen de van op tv de mannen op tv komt tot stilstand. Gelukkig hebben tijdens ze hun blonde buurvrouw op een Penny die lang niet van zo slim is, maar de wel uit de sociale vaardigheden beheerst. In op deze het aflevering zet Kripke Sheldon voor in schut en een dat laat de Sheldon niet zomaar het gebeuren.

De naar vrienden Sheldon, Leonard, Raj en de uit Howard zijn echte geeks een met een het voorliefde voor wiskunde en fysica. het Ze snappen alles op door het gebied van tijdens natuur- en tijdens scheikunde de en van zwaartekracht tot atomen. een Maar een voeg atomen samen de tot een vrouw en het met bevattingsvermogen van de uit mannen komt met tot stilstand. het Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw uit tijdens Penny die lang niet zo tijdens slim is, in maar wel de sociale vaardigheden op tv de beheerst. In deze aflevering moet in Sheldon thuis blijven om op Penny tijdens te verzorgen met na een ongelukkige val, terwijl de op tv in rest op kampeerweekend gaat om een de meteorietenregen te uit zien.

De uit vrienden Sheldon, Leonard, Raj uit en Howard zijn echte tijdens geeks met uit een een voorliefde voor wiskunde en de fysica. Ze snappen alles op het het gebied in van natuur- door en scheikunde en van van zwaartekracht tot atomen. Maar met op voeg atomen samen een tot een vrouw en naar het bevattingsvermogen van de de mannen op komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze in hun blonde buurvrouw op Penny een die lang niet zo slim op tv van is, maar wel met de sociale vaardigheden beheerst. uit In deze aflevering hebben met Leonard met en Penny hun het eerste grote ruzie en voelt naar Sheldon zich geroepen in om op te treden van als van mediator.

De vrienden Sheldon, tijdens door Leonard, Raj en Howard met zijn echte het geeks met een voorliefde voor tijdens wiskunde en fysica. Ze door snappen alles een op het op gebied van natuur- en scheikunde uit van en van zwaartekracht door tot atomen. Maar voeg met atomen samen tot een vrouw op tv en het bevattingsvermogen een van de mannen tijdens komt op tv tot stilstand. Gelukkig hebben met ze hun van blonde buurvrouw door Penny die lang door niet zo slim tijdens is, maar wel de sociale door vaardigheden beheerst. in In deze aflevering hoopt in Leonard dat Penny’s voetbal de van liefhebbende vrienden hem ook leuk door vinden, van dus neemt hij uit een spoedcursus ‘sport’ bij op Sheldon.

De vrienden het Sheldon, Leonard, Raj en het Howard uit zijn echte geeks met een naar voorliefde naar voor wiskunde een en fysica. Ze snappen alles op door het gebied in van natuur- en op scheikunde en van zwaartekracht met tot atomen. in Maar het voeg atomen samen tot een van vrouw en het bevattingsvermogen uit van de van mannen komt de tot stilstand. Gelukkig hebben in ze hun blonde buurvrouw van Penny die lang op niet zo op slim is, het maar wel door de sociale vaardigheden beheerst. In deze op in aflevering verliest Penny door een kaartspel en op ze ontdekt dat Sheldon door een bijzondere gave heeft. Hij een kan de berekenen wat de naar kaarten van naar de tegenstander zijn.

De tijdens vrienden Sheldon, Leonard, Raj door en Howard in zijn echte geeks met met een voorliefde voor wiskunde een de en fysica. Ze snappen alles op van het gebied van op natuur- naar en scheikunde het en van zwaartekracht tot atomen. Maar op tv voeg atomen samen naar tot een vrouw in de en het bevattingsvermogen een van de mannen komt tot naar stilstand. Gelukkig hebben ze een van hun blonde buurvrouw Penny het die lang op niet zo slim is, maar een wel de sociale vaardigheden in beheerst. op In deze aflevering rent het Raj huilend zijn appartement door uit tijdens en Howard besluit met met hem te gaan praten. op Hij komt terug de door met slecht nieuws: op tv Raj wordt het land uit gezet. in De enige manier met om in zijn uitzetting een te voorkomen, is door met een baan te uit vinden.

De vrienden Sheldon, een Leonard, Raj op tv en Howard zijn in echte met geeks met een voorliefde een voor wiskunde en fysica. Ze uit snappen alles tijdens op het gebied in van de natuur- en scheikunde en met van zwaartekracht tot tijdens atomen. Maar naar voeg atomen samen van tot een vrouw en naar het bevattingsvermogen van de mannen uit komt de tot stilstand. Gelukkig hebben tijdens ze uit hun blonde buurvrouw tijdens Penny die lang niet zo op tv slim is, maar wel uit de sociale van vaardigheden van beheerst. In deze aflevering hebben in Raj op en Howard succes bij het de vrouwen in nu ze gekleed het gaan als gothic. In een gothic-discotheek de in proberen ze de vrouwen te door imponeren, maar dat verloopt tijdens niet met vlekkeloos.

De de vrienden Sheldon, Leonard, op tv Raj en Howard zijn echte op geeks met in een voorliefde voor wiskunde door en fysica. door Ze een snappen alles op het gebied van uit natuur- en de scheikunde en van op zwaartekracht tot atomen. door Maar voeg atomen een samen tot een door vrouw tijdens en het bevattingsvermogen van in de mannen komt tot stilstand. met Gelukkig hebben in ze hun blonde op buurvrouw op Penny die lang niet zo slim de op tv is, maar wel de het sociale vaardigheden in beheerst. In deze aflevering zorgen het in prestigieuze aanbod van van in de jongens om een in de zomer op de naar Noordpool te een werken en Penny's gedrag ervoor door op dat Leonard onzeker het is over zijn met vertrek.

De de vrienden Sheldon, tijdens Leonard, Raj en Howard uit zijn echte geeks met uit een tijdens voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze met snappen alles het op het gebied het van natuur- van en scheikunde en van zwaartekracht op tot atomen. uit Maar voeg atomen samen naar van tot een vrouw op tv en het bevattingsvermogen met van de mannen komt tot stilstand. tijdens Gelukkig hebben ze tijdens hun blonde tijdens buurvrouw Penny die met lang niet op zo slim is, maar met wel de op tv sociale vaardigheden beheerst. de In deze aflevering realiseert met Wolowitz zich met dat er een cruciale door fout met zit in het van toilet dat hij ontwierp voor het het Internationale uit Ruimte Station.

De met vrienden Sheldon, Leonard, Raj en met Howard met zijn echte geeks met van een voorliefde uit voor wiskunde en fysica. tijdens Ze op tv snappen alles op het gebied van uit van natuur- en scheikunde van en van zwaartekracht tot uit atomen. Maar voeg het atomen samen een tot een vrouw en in het bevattingsvermogen van van de mannen komt tot stilstand. door uit Gelukkig hebben ze hun blonde de buurvrouw Penny die uit lang op niet zo slim is, maar op wel het de sociale vaardigheden beheerst. In deze met aflevering op tv nemen Leonard in en Raj Wolowitz mee naar Las het Vegas uit zodat hij zijn break-up een met Leslie door kan vergeten. een Sheldon sluit zichzelf op buiten.

september 2017
14-09-2017 20:05

The Deception Verification

The Big Bang Theory - The Deception Verification

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

14-07-2017 20:05

Einstein Approximation

The Big Bang Theory - Einstein Approximation

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

12-07-2017 20:05

Psychic Vortex

The Big Bang Theory - Psychic Vortex

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

11-07-2017 20:05

Maternal Congruence

The Big Bang Theory - Maternal Congruence

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

10-07-2017 20:05

Gorilla Experiment

The Big Bang Theory - Gorilla Experiment

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

07-07-2017 20:55

Vengeancy Formulation

The Big Bang Theory - Vengeancy Formulation

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

07-07-2017 20:30

Adhesive Duck Deficiency

The Big Bang Theory - Adhesive Duck Deficiency

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

07-07-2017 20:05

Guitarist Amplification

The Big Bang Theory - Guitarist Amplification

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

06-07-2017 20:10

Cornhusker Vortex

The Big Bang Theory - Cornhusker Vortex

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

05-07-2017 20:05

Creepy Candy Coating Corollary

The Big Bang Theory - Creepy Candy Coating Corollary

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

04-07-2017 20:05

Pirate Solution

The Big Bang Theory - Pirate Solution

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

03-07-2017 20:05

Gothowitz Deviation

The Big Bang Theory - Gothowitz Deviation

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

30-06-2017 20:05

Monopolar Expedition

The Big Bang Theory - Monopolar Expedition

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

29-06-2017 20:10

Classified Materials Turbulence

The Big Bang Theory - Classified Materials Turbulence

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

28-06-2017 20:05

Vegas Renormalization

The Big Bang Theory - Vegas Renormalization

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 218
  • Laatste uitzending op 14-09-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord