Programma gemist?

Aflevering 24 op - In het slotseizoen door van op de langstlopende sitcom uit uit de Amerikaanse de televisiegeschiedenis komen de vrienden de Sheldon, in Leonard, Raj en Howard voor de van van laatste keer bij elkaar en uit raken in zij wederom niet uitgepraat over in hun voorliefde voor tijdens wiskunde en fysica. De in geeks in snappen alles van natuur- en op tv scheikunde en in van zwaartekracht tot atomen. naar Gelukkig hebben door ze op hun blonde buurvrouw Penny het die lang niet zo slim op tv is, maar wel op naar de sociale vaardigheden een beheerst.

Aflevering van 23 - In het slotseizoen met van naar de langstlopende sitcom uit de een Amerikaanse televisiegeschiedenis komen op de de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en van Howard voor van de laatste keer op tv bij elkaar en de raken zij op wederom niet uitgepraat tijdens over hun voorliefde voor door wiskunde en fysica. De uit geeks snappen de alles van natuur- van en scheikunde en van tijdens zwaartekracht tot tijdens atomen. Gelukkig hebben in ze hun blonde buurvrouw op Penny die met lang niet van zo slim is, maar door wel de sociale vaardigheden in een beheerst.

A Big in Bang Farewell tijdens - Acteurs de Johnny Galecki en uit Kaley Cuoco nemen van kijkers mee achter de een schermen van de langstlopende comedyserie het in het de televisiegeschiedenis. tijdens Ze nemen de kijkers mee op tijdens een onvergetelijke van reis en op tv zullen enkele in van de best bewaarde backstage van geheimen en een persoonlijke herinneringen van de de afgelopen 12 door jaar delen. Ze onthullen hun op tv favoriete momenten van van op tv het spelen van de geliefde de personages op Leonard en Penny en door bekijken enkele van de met meest memorabele verhalen uit op uit 'The Big Bang op tv Theory Stage'. Ook op worden de iconische sets uit bezocht, inclusief het appartement van van Leonard op tv en Sheldon.

It in all started with The het Big Bang - de In deze Big op Bang special op tv blikken we terug op de een leukste door en meest kenmerkende op tv momenten van de langstlopende uit comedyserie in de het televisiegeschiedenis.

The met Maternal Conclusion - In het van slotseizoen van naar de langstlopende in sitcom uit uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden door het Sheldon, Leonard, Raj met en Howard voor in de laatste keer in bij elkaar en raken uit zij wederom de niet uitgepraat over van hun voorliefde voor wiskunde en fysica. van De met geeks snappen alles naar van natuur- en op tv scheikunde en van in zwaartekracht tot atomen. de Gelukkig hebben door ze hun blonde met buurvrouw Penny die lang niet naar zo slim uit is, maar wel in de sociale een vaardigheden beheerst. In deze aflevering op tv is Leonard aangenaam naar verrast wanneer Beverly op de bezoek op komt en door ze oprecht aardig de is tegen hem. Totdat hij door erachter komt van wat de echte reden met is het dat ze daar met is gekomen. Ook blijven Denise tijdens in en Stuart langer dan in ze welkom op tv waren in het op tv Wolowitz-huis.

The Plagiarism Schism uit - naar In het slotseizoen van de naar tijdens langstlopende sitcom uit de op tv Amerikaanse televisiegeschiedenis het komen de vrienden in Sheldon, Leonard, Raj tijdens en Howard voor de laatste in keer bij elkaar met en raken zij door wederom niet op uitgepraat over hun voorliefde voor de wiskunde en op tv fysica. De geeks snappen het alles van de natuur- een en scheikunde en van zwaartekracht naar tot atomen. Gelukkig hebben met ze hun door blonde buurvrouw met Penny die lang niet op tv zo naar slim is, maar door wel de sociale vaardigheden beheerst. de In deze aflevering van heeft Kripke met bewijs dat Dr. Pemberton op het plagiaat heeft gepleegd op de op universiteit tijdens en Sheldon en Amy twijfelen om op tv hem aan op te op tv geven bij de met politie. Ook is Wolowitz blij verrast in om van te horen dat Bernadette de niet met de enige serveerster was met van gevoelens voor in hem.

The Decision Reverberation met - In uit het in slotseizoen van de langstlopende sitcom uit het in de Amerikaanse televisiegeschiedenis tijdens komen de vrienden de Sheldon, Leonard, Raj en Howard tijdens voor de laatste keer een op tv bij elkaar en raken zij wederom tijdens niet uitgepraat over een hun voorliefde voor het tijdens wiskunde en fysica. op tv De geeks snappen alles van met natuur- en scheikunde en op van een zwaartekracht tot atomen. Gelukkig op hebben ze hun blonde het buurvrouw Penny die naar lang niet de zo op tv slim is, maar wel in de sociale vaardigheden naar beheerst. In deze door aflevering is het Koothrappali bezorgd dat mensen hem van niet serieus door zullen nemen nadat in hij in een op tv gepubliceerd artikel suggereert dat hij de buitenaards leven tijdens heeft ontdekt. door Leonard wilt de hoofdonderzoeker zijn in bij een plasmafysica met het onderzoek.

The Laureate Accumulation naar - In van het slotseizoen van uit de langstlopende sitcom van uit de Amerikaanse in televisiegeschiedenis komen de vrienden naar Sheldon, met Leonard, Raj en Howard voor op tv de laatste keer van bij een elkaar en raken zij met wederom niet uitgepraat naar over hun voorliefde voor naar uit wiskunde en fysica. De geeks snappen van alles op tv van natuur- in en scheikunde en van zwaartekracht tot een atomen. in Gelukkig hebben de ze hun blonde buurvrouw Penny die de lang niet van zo slim is, maar in met wel de sociale een vaardigheden beheerst. In deze aflevering: door wanneer concurrenten Pemberton en naar Campbell Amerika door betoveren van op een publiciteitsreis, proberen in Sheldon en door Amy de Nobelprijswinnaars Kip in Thorne, George Smoot en Frances met Arnold met aan hun zijde te in kijgen. Halley's angst op tv voor het donker in leidt ook tot kansen een en conflicten de voor Howard, met Bernadette en in Stuart.

The Conference het Valuation - In het naar slotseizoen in van de langstlopende sitcom uit door de Amerikaanse op tv televisiegeschiedenis komen op tv de vrienden een Sheldon, Leonard, Raj een en Howard voor uit de laatste keer bij elkaar met en tijdens raken zij wederom naar niet uitgepraat over hun naar voorliefde voor op tv wiskunde en fysica. De geeks tijdens snappen op tv alles van natuur- en scheikunde tijdens en op tv van zwaartekracht tot atomen. Gelukkig hebben een van ze hun blonde buurvrouw Penny naar die lang niet door zo slim is, maar met naar wel de sociale vaardigheden beheerst. In op tv op deze aflevering: wanneer Penny op tv en Bernadette de naar San Diego gaan de voor een farmaceutisch verkoopcongres, tijdens heeft Wolowitz de leiding door over de kinderen. tijdens Ook vindt in Sheldon een boek door over experimenteren met kinderen tijdens het die hij wilt het toepassen.

The tijdens Donation Oscillation - In op tv het slotseizoen het van de langstlopende door sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis tijdens met komen de vrienden Sheldon, Leonard, een Raj en Howard tijdens voor een de laatste keer bij elkaar en een raken de zij wederom een niet uitgepraat over op hun voorliefde voor wiskunde op tv en fysica. in De geeks snappen alles van met natuur- en scheikunde en op tv van van zwaartekracht tot met atomen. Gelukkig hebben ze hun een blonde buurvrouw op Penny die tijdens lang niet zo slim is, maar een wel de sociale een vaardigheden beheerst. het In deze aflevering: Penny op probeert de met ingetogen Leonard te verleiden door om zijn donatie van door te verpesten voor haar ex tijdens en zijn op vrouw. Wolowitz, Bernadette, Anu en door Koothrappali het maken van het vrijgezellenfeest een de uit koppeluitstapje.

The een Meteorite Manifestation - In een het slotseizoen van de op tv langstlopende sitcom uit op tv de Amerikaanse op tv televisiegeschiedenis komen de vrienden van Sheldon, tijdens Leonard, Raj en van Howard voor de tijdens laatste keer bij elkaar een en raken de zij wederom niet uitgepraat over naar hun voorliefde voor door wiskunde tijdens en fysica. De van geeks snappen alles van op tv natuur- en op scheikunde en van uit zwaartekracht tot atomen. het Gelukkig hebben het ze hun blonde buurvrouw Penny van die lang in niet zo tijdens slim is, maar wel de sociale het vaardigheden beheerst. naar In van deze aflevering is met Sheldon zeer verheugd om in Bernadette en Wolowitz te een helpen met bureaucratisch op papierwerk, naar totdat hij ontdekt dat ze uit de door wet overtreden. Leonard is door teleurgesteld als zijn vrienden in hem buiten de sluiten tijdens een wetenschappelijk uit project.

The door Confirmation Polarization een - De vrienden tijdens Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn in echte geeks op tv met een een voorliefde voor wiskunde op tv en fysica. Ze snappen uit alles op door het gebied van natuur- en in door scheikunde en van tijdens zwaartekracht tot atomen. Maar op tv voeg atomen samen tot op tv een vrouw tijdens en het bevattingsvermogen op van de mannen komt tot met naar stilstand. Gelukkig hebben van ze hun blonde buurvrouw met Penny die lang niet in zo van slim is, maar de wel de sociale vaardigheden beheerst. naar In deze het aflevering zijn Sheldon en uit Amy het razend enthousiast als hun asymmetrie theorie in op tv is bewezen door door Dr. Pemberton en Dr. Campbell uit het Chicago. Totdat naar ze Amy haar Nobelprijs op tv tijdens nominatie proberen af te naar nemen.

The Propagation door Proposition - In naar het tijdens slotseizoen van de langstlopende naar sitcom uit de op tv Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden op Sheldon, van Leonard, Raj en Howard op voor de laatste keer een bij elkaar op en raken op zij wederom niet uitgepraat over tijdens naar hun voorliefde voor wiskunde van en fysica. een In deze aflevering: een Penny's ex-vriend, Zack, op en zijn vrouw op tv willen een baby, maar van als Zack onvruchtbaar uit is, vragen van ze Leonard om hulp. uit Ook probeert Koothrappali dingen het te repareren met de zijn door ex-verloofde, Anu.

The in Paintball Scattering naar - In het slotseizoen van de door langstlopende sitcom uit in de Amerikaanse televisiegeschiedenis tijdens naar komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj van naar en Howard voor de laatste keer uit bij elkaar en met raken zij in wederom niet naar uitgepraat over tijdens hun voorliefde voor wiskunde en van fysica. In deze aflevering: door met Penny en Leonard organiseren in een paintball spel maar dat naar resulteert in op chaos wanneer Sheldon naar jaloers is op tv op Amy. uit Ook wil Stuart niet bij een Denise op wonen.

The op tv VCR Illumination - In het het slotseizoen van een de langstlopende in sitcom uit de Amerikaanse door televisiegeschiedenis komen de op tv vrienden Sheldon, het Leonard, Raj uit en Howard voor het de laatste keer van bij elkaar en de raken zij wederom niet uitgepraat over tijdens hun voorliefde op voor wiskunde en met fysica. In deze aflevering: uit Sheldon van en Amy zijn van nog steeds van naar mening dat hun theorie tijdens niet is bewezen, maar van een van VHS-tape uit het verleden van naar een Sheldon inspireert hem om niet op de door te geven.

november 2020
25-05-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 24 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:35

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 23 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:05

A Big Bang Farewell

The Big Bang Theory - A Big Bang Farewell

A Big Bang Farewell - Acteurs Johnny Galecki en Kaley Cuoco nemen kijkers mee achter de schermen van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis. Ze nemen de kijkers mee op een onvergetelijke reis en zullen enkele van de best b...

25-05-2019 18:25

It all started with The Big Bang

The Big Bang Theory - It all started with The Big Bang

It all started with The Big Bang - In deze Big Bang special blikken we terug op de leukste en meest kenmerkende momenten van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis.

18-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Maternal Conclusion - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hu...

11-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Plagiarism Schism - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun ...

27-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Decision Reverberation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

13-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Laureate Accumulation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

06-04-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Conference Valuation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

23-03-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Donation Oscillation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Meteorite Manifestation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

09-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Confirmation Polarization - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg ato...

02-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Propagation Proposition - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

23-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Paintball Scattering - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The VCR Illumination - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 301
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!