Programma gemist?

Seizoen 11 - op tv met Aflevering 24 - een Amerikaanse komische serie. The Bow Tie een Asymmetry. Wanneer Amy's ouders de en Sheldons familie aankomen, een doet iedereen door er alles aan tijdens om ervoor te zorgen door dat met alle trouwplannen vlekkeloos de verlopen. Alleen de met bruid en bruidegom lijken de niet mee te met willen uit werken.

The met Monetary Insufficiency op - De vrienden Sheldon, Leonard, door Raj en de Howard zijn echte geeks tijdens met door een voorliefde voor wiskunde met en fysica. Ze snappen een alles naar op het gebied in van natuur- en op tv scheikunde en van de zwaartekracht tot atomen. de Maar voeg atomen het samen tot een vrouw en het op op bevattingsvermogen van de mannen komt op tot stilstand. op tv Gelukkig hebben ze hun blonde op met buurvrouw Penny die lang op tv niet zo slim is, tijdens maar de wel de sociale een vaardigheden beheerst.

Aflevering het 21 - De vrienden Sheldon, tijdens de Leonard, Raj en Howard zijn echte een geeks met een de voorliefde uit voor wiskunde en fysica. een Ze snappen op tv alles op in het gebied van tijdens natuur- en scheikunde en van zwaartekracht uit tot atomen. Maar uit voeg atomen in samen tot het een vrouw en het op tv bevattingsvermogen naar van de mannen van komt tot stilstand. Gelukkig tijdens hebben ze hun op tv blonde buurvrouw Penny die lang tijdens niet zo van slim is, maar wel tijdens een de sociale vaardigheden de beheerst.

Aflevering een 20 - De vrienden Sheldon, het Leonard, Raj op en in Howard zijn echte geeks met een een voorliefde voor het wiskunde en van fysica. Ze snappen alles uit op het gebied in van de natuur- en scheikunde en van zwaartekracht op tv tot tijdens atomen. Maar voeg atomen op tv samen tot een een vrouw en een het bevattingsvermogen van in de mannen het komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze in tijdens hun blonde buurvrouw Penny die lang door van niet zo slim met is, maar wel de sociale van vaardigheden een beheerst.

Aflevering 19 - van De vrienden Sheldon, de Leonard, Raj en op tv uit Howard zijn echte in geeks met een door voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze van snappen naar alles op het het gebied van natuur- en scheikunde in en van zwaartekracht een uit tot atomen. Maar voeg atomen samen naar tot een vrouw van op tv en het bevattingsvermogen van de naar mannen komt door tot stilstand. Gelukkig op hebben ze hun in blonde buurvrouw Penny die lang op tv niet met zo slim is, maar in wel een de sociale vaardigheden tijdens beheerst.

The een Gates Excitation - De vrienden op tv Sheldon, van Leonard, Raj en Howard door zijn echte met geeks met de een voorliefde voor wiskunde naar en fysica. Ze snappen naar alles op in het gebied van natuur- uit en scheikunde met en van de zwaartekracht tot atomen. Maar voeg op atomen samen tot een in door vrouw en het bevattingsvermogen van op de van mannen komt tot stilstand. op tv Gelukkig hebben ze hun blonde een uit buurvrouw Penny die lang niet zo de op slim is, maar wel van de sociale vaardigheden tijdens beheerst. Penny krijgt de mogelijkheid uit van om met Bill door Gates samen te van werken als zijn bedrijf partners wil in worden van met haar farmaceutische bedrijf. een Leonard, Koothrappali de en Woliwitz doen op tv er alles naar aan om hem tijdens te ontmoeten.

Aflevering 15 naar - De vrienden op Sheldon, Leonard, Raj een en met Howard zijn echte geeks met in een voorliefde voor wiskunde het en fysica. Ze met de snappen alles op door het gebied van natuur- en scheikunde van en van een zwaartekracht tot atomen. door Maar voeg atomen op samen tot een in vrouw en het op tv bevattingsvermogen van de van mannen komt tijdens tot stilstand. Gelukkig hebben met ze op hun blonde buurvrouw Penny met die lang niet een zo slim in is, maar wel op de sociale vaardigheden tijdens beheerst.

The door Sepration Triangulation - De vrienden door Sheldon, Leonard, door Raj en Howard zijn op tv het echte geeks met een voorliefde voor in wiskunde en het fysica. Ze het snappen alles op het tijdens gebied van door natuur- en scheikunde een en van zwaartekracht door tot atomen. Maar voeg uit atomen samen tot een een vrouw uit en het bevattingsvermogen van de door mannen komt door tot stilstand. Gelukkig hebben uit ze hun met blonde buurvrouw Penny die op tv lang niet zo door slim is, maar door de wel de sociale vaardigheden tijdens beheerst.

The Solo door Oscillation - De op tv vrienden Sheldon, Leonard, het Raj naar en Howard zijn echte geeks naar met van een voorliefde voor op tv wiskunde en fysica. Ze snappen op tv alles op het gebied op tv van natuur- tijdens en scheikunde en van op zwaartekracht tot een atomen. Maar voeg atomen op uit samen tot een vrouw en het uit bevattingsvermogen van op de uit mannen komt tot stilstand. Gelukkig een hebben door ze hun blonde buurvrouw Penny naar die lang niet op zo slim is, maar een wel door de sociale vaardigheden van beheerst.

The Matrimonial Metric uit - de De vrienden van Sheldon, Leonard, Raj en de Howard zijn echte op tv geeks met een voorliefde voor tijdens wiskunde en het fysica. Ze snappen alles uit door op het gebied in van natuur- en scheikunde en door van zwaartekracht tot door atomen. Maar voeg door atomen samen tot op tv een vrouw en het de tijdens bevattingsvermogen van de in mannen komt tot in stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde door buurvrouw Penny door die lang niet zo het slim is, een maar op tv wel de sociale het vaardigheden beheerst. Om te ontdekken wie naar het het meest geschikt is tijdens als bruidsmeisje met en bruidsjongen, testen door Sheldon en Amy hun vrienden uit naar met geheime een opdrachten.

The naar Celebration Reverberation - De op tv vrienden Sheldon, Leonard, een Raj en Howard met zijn echte geeks op met naar een voorliefde voor met wiskunde en fysica. Ze de snappen alles op het gebied uit naar van natuur- en een scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. op Maar voeg atomen tijdens samen naar tot een van vrouw en het bevattingsvermogen het van de mannen het komt tot stilstand. Gelukkig hebben in ze hun door blonde het buurvrouw Penny die tijdens lang niet zo slim is, met maar door wel de sociale vaardigheden in beheerst.

The door Confidence Erosion uit - De vrienden Sheldon, de Leonard, Raj en Howard zijn op tv echte geeks met op een voorliefde van voor van wiskunde en fysica. Ze snappen naar alles door op het gebied van natuur- en met scheikunde door en van zwaartekracht tot atomen. op Maar voeg op tv atomen naar samen tot een vrouw en van het bevattingsvermogen de van de mannen komt tot tijdens stilstand. Gelukkig een hebben de ze hun blonde buurvrouw in Penny die lang het niet zo slim uit is, maar wel het de sociale vaardigheden de beheerst.

Aflevering de 9 - De vrienden Sheldon, de tijdens Leonard, Raj en Howard zijn het echte geeks met een een voorliefde voor in wiskunde en fysica. Ze door snappen de alles op het gebied van door een natuur- en scheikunde van en van zwaartekracht de tot atomen. Maar voeg atomen het samen tot tijdens een vrouw en het het bevattingsvermogen tijdens van de mannen van komt tot stilstand. Gelukkig met hebben ze hun blonde buurvrouw naar Penny die van lang niet zo slim de is, maar tijdens wel de op sociale vaardigheden uit beheerst.

Aflevering 8 het - De vrienden naar Sheldon, tijdens Leonard, Raj en Howard het zijn echte geeks met het een voorliefde door voor wiskunde en fysica. Ze op tv snappen alles de op het gebied tijdens van natuur- en op tv scheikunde van en van zwaartekracht tot atomen. op Maar voeg atomen samen tijdens door tot een vrouw en door het bevattingsvermogen van de mannen door komt tot naar stilstand. Gelukkig hebben ze naar hun blonde met buurvrouw een Penny die lang in niet zo slim is, maar door wel uit de sociale vaardigheden met beheerst.

Aflevering het 7 - De vrienden Sheldon, met Leonard, Raj en door Howard zijn echte op een geeks met een voorliefde met voor wiskunde en door fysica. Ze snappen alles een op het gebied de van tijdens natuur- en scheikunde tijdens en van zwaartekracht tot atomen. Maar met voeg atomen tijdens samen tot een een vrouw en het een bevattingsvermogen van de van mannen komt tot stilstand. op tv naar Gelukkig hebben ze hun blonde een buurvrouw Penny die in lang niet zo slim het is, maar het wel de sociale vaardigheden door door beheerst.

mei 2018
25-05-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Seizoen 11 - Aflevering 24 - Amerikaanse komische serie. The Bow Tie Asymmetry. Wanneer Amy's ouders en Sheldons familie aankomen, doet iedereen er alles aan om ervoor te zorgen dat alle trouwplannen vlekkeloos verlopen. Alleen de bruid e...

11-05-2018 20:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Monetary Insufficiency - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen...

04-05-2018 20:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 21 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

27-04-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 20 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

20-04-2018 20:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 19 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

13-04-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Gates Excitation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen...

23-02-2018 21:30

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 15 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

23-02-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Sepration Triangulation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atome...

16-02-2018 21:30

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Solo Oscillation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen...

16-02-2018 21:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Matrimonial Metric - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen sam...

09-02-2018 21:30

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Celebration Reverberation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg ato...

09-02-2018 21:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Confidence Erosion - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen sam...

02-02-2018 21:30

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 9 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een...

02-02-2018 21:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 8 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een...

26-01-2018 21:35

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 7 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 277
  • Laatste uitzending op 25-05-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord