Programma gemist?

Aflevering in 24 - In het slotseizoen uit door van de langstlopende een sitcom uit de Amerikaanse de televisiegeschiedenis komen de vrienden een Sheldon, Leonard, Raj en de Howard voor de uit uit laatste keer bij elkaar en naar raken op zij wederom niet door uitgepraat over hun voorliefde tijdens voor wiskunde en naar fysica. De uit geeks snappen alles op tv van natuur- en scheikunde op tv en van een zwaartekracht tot atomen. tijdens Gelukkig hebben ze op hun blonde buurvrouw naar Penny die lang niet zo een slim is, het maar wel de uit sociale vaardigheden de beheerst.

Aflevering 23 - de In het in slotseizoen van de tijdens langstlopende sitcom uit de in Amerikaanse naar televisiegeschiedenis komen van de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en de Howard voor de het laatste keer de bij elkaar en raken de zij wederom in niet uitgepraat het over hun op voorliefde voor wiskunde en fysica. door De geeks snappen alles uit van natuur- en het scheikunde met en van zwaartekracht tijdens tot atomen. Gelukkig hebben door ze hun blonde de buurvrouw op Penny die lang uit niet zo slim is, maar wel door de tijdens sociale vaardigheden van beheerst.

A in Big Bang Farewell - Acteurs door Johnny Galecki en een Kaley Cuoco naar nemen kijkers mee achter de op de schermen van de langstlopende comedyserie met in de televisiegeschiedenis. op tv Ze een nemen de kijkers op mee op een onvergetelijke reis het en tijdens zullen enkele van de best met bewaarde door backstage geheimen en met persoonlijke herinneringen van van de afgelopen 12 tijdens jaar delen. Ze op tv onthullen hun favoriete op tv momenten van het spelen van door de met geliefde personages Leonard en door Penny en bekijken enkele het van de op meest memorabele verhalen een uit 'The op tv Big Bang Theory Stage'. op Ook worden de op tv iconische sets bezocht, in inclusief het appartement van een Leonard en door Sheldon.

It all door started with The op tv Big Bang - door In deze Big de Bang naar special blikken we terug op de op tv leukste en door meest kenmerkende in momenten van een de langstlopende comedyserie naar in de televisiegeschiedenis.

The Maternal Conclusion het - op tv In het een slotseizoen van de op tv langstlopende sitcom uit de Amerikaanse uit televisiegeschiedenis op komen de vrienden Sheldon, met Leonard, Raj en Howard op tv voor de laatste keer op tv tijdens bij elkaar en raken zij tijdens wederom niet uitgepraat over tijdens hun voorliefde voor een wiskunde naar en fysica. De geeks snappen op tv de alles van natuur- en op scheikunde en met van zwaartekracht tot atomen. Gelukkig tijdens hebben ze van hun blonde buurvrouw Penny die op lang niet op tv zo slim is, maar naar wel de sociale van vaardigheden beheerst. In het deze aflevering in is Leonard aangenaam op tv verrast wanneer op tv Beverly op bezoek in komt en ze op oprecht aardig door is tegen hem. naar Totdat hij tijdens erachter komt wat tijdens de echte reden is tijdens dat ze daar op is gekomen. Ook de blijven Denise en Stuart op langer dan ze op tv welkom waren door in het naar Wolowitz-huis.

The Plagiarism Schism het uit - In het slotseizoen van een de naar langstlopende sitcom uit de in Amerikaanse televisiegeschiedenis komen uit de vrienden Sheldon, Leonard, het Raj en tijdens Howard voor tijdens de laatste keer bij met elkaar en naar raken zij wederom niet uitgepraat over de hun voorliefde tijdens voor wiskunde en fysica. naar in De geeks snappen door alles van natuur- en scheikunde en van van naar zwaartekracht tot atomen. op Gelukkig hebben ze hun blonde naar buurvrouw Penny door die lang niet zo op slim is, maar de wel de uit sociale vaardigheden beheerst. door In deze aflevering een heeft Kripke de bewijs dat de Dr. Pemberton plagiaat met heeft gepleegd op de in universiteit en Sheldon op tv en met Amy twijfelen om het hem aan te geven tijdens bij de naar politie. Ook is Wolowitz blij verrast van om tijdens te horen dat op tv Bernadette niet de op tv enige serveerster was met gevoelens in voor door hem.

The Decision Reverberation het - In op het slotseizoen van de uit langstlopende sitcom uit van de Amerikaanse van televisiegeschiedenis komen de tijdens vrienden Sheldon, Leonard, Raj het het en Howard voor de laatste keer op tv bij het elkaar en in raken zij wederom niet uitgepraat over een het hun voorliefde voor op wiskunde en fysica. De op geeks snappen alles van naar natuur- op en scheikunde en van zwaartekracht tot van atomen. Gelukkig naar hebben ze van hun blonde het buurvrouw Penny die lang niet op zo slim tijdens is, maar wel de van sociale vaardigheden beheerst. op In deze aflevering met is een Koothrappali bezorgd dat uit mensen hem niet serieus zullen nemen door nadat de hij in een in gepubliceerd artikel suggereert dat het hij buitenaards leven tijdens heeft ontdekt. Leonard met wilt het de hoofdonderzoeker zijn bij een door plasmafysica door onderzoek.

The het Laureate Accumulation - met In het naar slotseizoen van de langstlopende sitcom uit op tv de met Amerikaanse televisiegeschiedenis een komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj de en het Howard voor op tv de laatste keer bij elkaar en tijdens een raken zij wederom niet naar uitgepraat over tijdens hun voorliefde voor van wiskunde en fysica. De uit geeks snappen alles van van natuur- en scheikunde en met van zwaartekracht in tot atomen. Gelukkig hebben met het ze hun blonde buurvrouw Penny naar die de lang niet zo slim door is, maar wel de door sociale vaardigheden beheerst. In op tv deze aflevering: een wanneer op tv concurrenten Pemberton en met Campbell Amerika betoveren op een in publiciteitsreis, proberen Sheldon het en tijdens Amy de Nobelprijswinnaars tijdens Kip Thorne, George Smoot en tijdens Frances Arnold aan hun met zijde te naar kijgen. Halley's tijdens angst voor het het donker leidt ook tot kansen een en door conflicten voor Howard, Bernadette en van door Stuart.

The Conference naar Valuation - In door het naar slotseizoen van de langstlopende sitcom uit met de Amerikaanse op televisiegeschiedenis komen de een vrienden Sheldon, Leonard, Raj de en Howard tijdens voor de naar laatste keer bij elkaar en tijdens tijdens raken zij wederom niet met uitgepraat over hun voorliefde een voor wiskunde en fysica. met De geeks in snappen door alles van natuur- en scheikunde en uit van uit zwaartekracht tot atomen. het Gelukkig hebben ze hun tijdens blonde tijdens buurvrouw Penny die lang niet uit zo slim naar is, maar de wel de sociale vaardigheden in beheerst. In op tv deze aflevering: wanneer Penny en Bernadette tijdens naar naar San Diego gaan voor een in naar farmaceutisch verkoopcongres, heeft op tv Wolowitz de leiding over de in kinderen. Ook vindt Sheldon van met een boek over experimenteren met kinderen van die hij wilt tijdens naar toepassen.

The een Donation Oscillation - In op tv het slotseizoen van in de langstlopende met sitcom uit op de Amerikaanse televisiegeschiedenis op komen de vrienden Sheldon, op tv Leonard, Raj en Howard door voor de laatste door keer bij elkaar en met raken zij wederom van niet tijdens uitgepraat over hun voorliefde voor naar in wiskunde en fysica. De geeks snappen tijdens alles van natuur- naar en scheikunde en de het van zwaartekracht tot atomen. Gelukkig hebben tijdens ze hun blonde van buurvrouw Penny die een lang niet van zo slim door is, maar wel de sociale het vaardigheden beheerst. van In de deze aflevering: Penny probeert de naar ingetogen Leonard te tijdens verleiden om zijn tijdens donatie te verpesten met voor met haar ex en zijn de vrouw. Wolowitz, met Bernadette, Anu en Koothrappali maken uit van het vrijgezellenfeest op tv een het koppeluitstapje.

The Meteorite Manifestation het - In het het slotseizoen van de in naar langstlopende sitcom uit de Amerikaanse uit televisiegeschiedenis komen op tv de vrienden Sheldon, een Leonard, Raj en Howard naar voor de laatste keer de bij de elkaar en raken een zij wederom niet uitgepraat op over hun de voorliefde voor wiskunde en met fysica. De in geeks snappen alles van op natuur- en scheikunde en met van op tv zwaartekracht tot op atomen. Gelukkig hebben ze hun op blonde uit buurvrouw Penny die lang niet zo naar slim is, een maar wel de sociale een vaardigheden beheerst. In op tv deze uit aflevering is Sheldon de zeer verheugd door om Bernadette en Wolowitz te helpen naar met bureaucratisch papierwerk, een totdat in hij ontdekt de dat ze de wet overtreden. Leonard door is teleurgesteld een als zijn vrienden uit hem buiten van sluiten tijdens een wetenschappelijk in project.

The Confirmation Polarization in - De op tv vrienden Sheldon, Leonard, Raj op tv op en Howard zijn echte geeks in met een van voorliefde voor wiskunde en met fysica. Ze het snappen alles uit op het gebied van natuur- en de naar scheikunde en van zwaartekracht tot op tv atomen. Maar voeg het atomen samen tot een het vrouw op en het een bevattingsvermogen van de mannen komt tot de tijdens stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde op tv in buurvrouw Penny die lang met niet zo slim is, in maar wel een de sociale vaardigheden met beheerst. In deze op aflevering zijn op Sheldon en Amy razend enthousiast op als de hun asymmetrie theorie op tv is bewezen door Dr. Pemberton en van door Dr. Campbell uit Chicago. in Totdat ze Amy door haar Nobelprijs nominatie de proberen af te van nemen.

The Propagation met Proposition - het In het slotseizoen uit van de langstlopende sitcom uit van met de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen door de vrienden Sheldon, Leonard, Raj de en Howard tijdens voor de naar laatste keer bij elkaar en in raken door zij wederom niet uitgepraat van over hun met voorliefde voor door wiskunde en fysica. In deze aflevering: in Penny's ex-vriend, Zack, een op en zijn vrouw willen in een baby, maar als van Zack door onvruchtbaar is, vragen ze Leonard om in hulp. Ook probeert tijdens Koothrappali dingen te van repareren met zijn uit ex-verloofde, tijdens Anu.

The Paintball Scattering uit op - In het het slotseizoen van de langstlopende sitcom het uit de Amerikaanse tijdens televisiegeschiedenis komen de vrienden door Sheldon, Leonard, Raj op tv en met Howard voor de laatste keer de bij de elkaar en raken zij door wederom niet uitgepraat over de hun voorliefde voor op wiskunde en door fysica. In deze aflevering: in Penny en uit Leonard organiseren een paintball een spel maar tijdens dat resulteert in chaos door in wanneer Sheldon jaloers de is op Amy. Ook wil op Stuart niet het bij Denise op tv wonen.

The uit VCR Illumination het - In het slotseizoen van de door langstlopende het sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis het komen de naar vrienden Sheldon, op tv Leonard, Raj en een Howard voor de laatste van keer bij elkaar en de tijdens raken zij wederom op tv niet uitgepraat over hun voorliefde voor een wiskunde en een fysica. op tv In deze aflevering: Sheldon en tijdens Amy zijn nog steeds uit van in mening dat hun naar theorie niet is bewezen, in maar in een VHS-tape uit het verleden een van tijdens Sheldon inspireert hem om de niet op te op tv geven.

juli 2019
25-05-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 24 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:35

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 23 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:05

A Big Bang Farewell

The Big Bang Theory - A Big Bang Farewell

A Big Bang Farewell - Acteurs Johnny Galecki en Kaley Cuoco nemen kijkers mee achter de schermen van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis. Ze nemen de kijkers mee op een onvergetelijke reis en zullen enkele van de best b...

25-05-2019 18:25

It all started with The Big Bang

The Big Bang Theory - It all started with The Big Bang

It all started with The Big Bang - In deze Big Bang special blikken we terug op de leukste en meest kenmerkende momenten van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis.

18-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Maternal Conclusion - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hu...

11-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Plagiarism Schism - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun ...

27-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Decision Reverberation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

13-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Laureate Accumulation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

06-04-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Conference Valuation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

23-03-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Donation Oscillation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Meteorite Manifestation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

09-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Confirmation Polarization - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg ato...

02-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Propagation Proposition - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

23-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Paintball Scattering - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The VCR Illumination - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 301
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord