Programma gemist?

De vrienden op tv Sheldon, Leonard, Raj het en op Howard zijn echte geeks met met een de voorliefde voor wiskunde van en fysica. Ze snappen alles op op het een gebied van natuur- en scheikunde van en het van zwaartekracht tot met atomen. Maar voeg op atomen samen op tot een vrouw en het op tv bevattingsvermogen van van de mannen komt tot stilstand. door van Gelukkig hebben ze hun blonde naar buurvrouw Penny die lang naar het niet zo slim is, in maar wel de het sociale vaardigheden uit beheerst. In deze aflevering proberen een door paar op tv stripboekliefhebbers Penny te versieren. Dit met op leidt ertoe dat Leonard, de Raj en Howard naar een op tv bar gaan tijdens een Ladies in Night.

De vrienden naar Sheldon, Leonard, tijdens Raj en Howard van zijn echte geeks met uit een voorliefde voor op tv wiskunde en fysica. uit Ze door snappen alles op het van gebied van natuur- en met scheikunde en van met zwaartekracht tot atomen. Maar van voeg atomen samen van naar tot een vrouw en het in bevattingsvermogen van van de mannen komt tot stilstand. het een Gelukkig hebben ze hun blonde door buurvrouw Penny door die lang niet op zo slim is, het maar wel de sociale tijdens vaardigheden in beheerst. In deze het aflevering voelt Penny zich het bedreigd als er een andere in naar sexy vrouw in het de appartement komt een wonen.

De van vrienden Sheldon, met Leonard, Raj en door Howard zijn echte geeks met een in een voorliefde voor wiskunde en fysica. in Ze met snappen alles op het gebied uit van natuur- en naar scheikunde en van uit zwaartekracht tot uit atomen. Maar het voeg atomen samen tot met een vrouw en een het bevattingsvermogen van door de mannen komt de tot stilstand. Gelukkig hebben de ze hun op tv blonde buurvrouw in Penny die lang niet zo slim naar op tv is, maar wel van de sociale vaardigheden van beheerst. In deze met aflevering verkoopt Penny haaraccessoires door vanuit haar appartement. van Dit loopt de echter uit de hand als in Sheldon de van leiding neemt.

De door vrienden Sheldon, Leonard, de Raj en Howard in zijn echte geeks met een van voorliefde door voor wiskunde en fysica. Ze uit snappen alles op op in het gebied van natuur- op tv en scheikunde en het van zwaartekracht tijdens tot atomen. Maar voeg atomen samen met tot een op tv vrouw en het met bevattingsvermogen van tijdens de mannen tijdens komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze van van hun blonde buurvrouw op Penny die lang niet zo door slim is, maar op tv wel een de sociale vaardigheden de beheerst. In deze aflevering zit de de de hele groep in een trein het naar San Francisco. tijdens Daar naar hebben ze allemaal hun eigen problemen. uit Zo is Sheldon met van een opstel vergeten naar dat hij graag aan tijdens George Smoot wilde van laten zien.

De vrienden Sheldon, met Leonard, Raj het en een Howard zijn echte geeks met een met voorliefde naar voor wiskunde van en fysica. Ze snappen alles op de het gebied op tv van natuur- van en scheikunde en op tv van zwaartekracht tot op atomen. Maar voeg atomen tijdens samen tot in een vrouw naar en het bevattingsvermogen van de de mannen komt door tot stilstand. Gelukkig hebben naar ze hun blonde uit buurvrouw Penny die lang naar niet het zo slim is, maar een wel de een sociale vaardigheden beheerst. tijdens In deze aflevering zorgt een met door paintballgevecht voor een ruzie tussen Sheldon met in en Penny. Tegelijk zorgt deze ruzie een ook voor het een romance tussen naar Howard en tijdens Leslie.

De vrienden Sheldon, in tijdens Leonard, Raj en Howard zijn echte in geeks met een een voorliefde een voor wiskunde en fysica. het Ze snappen alles op op tv het gebied van uit natuur- en scheikunde op tv en van zwaartekracht op tot atomen. naar Maar voeg atomen van samen tot op tv een vrouw naar en het bevattingsvermogen van het de mannen het komt tot stilstand. uit Gelukkig hebben ze hun blonde op tv buurvrouw Penny van die lang niet zo door slim is, een maar wel de uit sociale vaardigheden beheerst. op In deze tijdens aflevering komt de op tv moeder van Leonard op bezoek. van Dit zorgt ervoor dat door hij en naar Penny op dichterbij elkaar komen.

De vrienden Sheldon, tijdens Leonard, Raj met en Howard zijn echte op tv geeks met het een voorliefde op tv voor wiskunde en fysica. Ze in het snappen alles op het gebied van tijdens natuur- en scheikunde de en van zwaartekracht het tot atomen. op Maar voeg atomen samen een tot een op tv vrouw en het bevattingsvermogen een door van de mannen komt tot tijdens stilstand. Gelukkig hebben met ze hun blonde buurvrouw op tv Penny die een lang niet het zo slim is, maar op tv wel het de sociale vaardigheden beheerst. In naar deze met aflevering leent Sheldon geld aan Penny in tijdens zodat zij haar huur kan tijdens betalen. Maar van dan Leonard komt oog in de oog naar te staan naar met de ex van Penny, een Kurt.

De vrienden een Sheldon, Leonard, Raj en op Howard met zijn echte geeks met een een voorliefde voor een wiskunde het en fysica. Ze een snappen alles op het tijdens gebied van natuur- het en scheikunde en het van zwaartekracht tijdens tot atomen. Maar naar voeg atomen samen tot een vrouw uit door en het bevattingsvermogen van de mannen de komt tot stilstand. met Gelukkig in hebben ze hun tijdens blonde buurvrouw uit Penny die lang niet in zo slim is, maar de wel de sociale vaardigheden op tv beheerst. een In deze aflevering het wil Sheldon van bevriend raken met Barry Kripke. Dit op door zodat hij toegang de krijgt tot een nieuwe supercomputer. Om de de bevriend met iemand te raken, tijdens heeft Sheldon een door wetenschappelijke een procedure ontwikkeld.

De vrienden Sheldon, naar het Leonard, Raj en met Howard zijn echte geeks met een met voorliefde op tv voor wiskunde het en fysica. Ze het snappen alles op het naar gebied van met natuur- en scheikunde een en van zwaartekracht tot atomen. Maar op tv voeg atomen samen een tot in een vrouw en het van bevattingsvermogen van de mannen in tijdens komt tot stilstand. Gelukkig hebben met ze hun naar blonde buurvrouw Penny die een lang een niet zo slim met is, maar wel de sociale vaardigheden in beheerst. uit In deze naar aflevering zorgt Penny's kritiek op uit het romantische tijdens leven van Wolowitz ervoor het dat hij depressief tijdens wordt.

De het vrienden Sheldon, Leonard, Raj en op tv Howard zijn echte uit geeks met een een voorliefde voor het wiskunde en fysica. Ze met het snappen alles op een het gebied van natuur- en naar scheikunde een en van zwaartekracht tijdens tot atomen. Maar voeg uit atomen samen tot een uit vrouw en het de bevattingsvermogen van van de mannen komt op tv tot stilstand. Gelukkig hebben ze op hun tijdens blonde buurvrouw Penny die lang het het niet zo slim is, maar in wel de op tv sociale vaardigheden het beheerst. In deze aflevering door irriteert Sheldon de rest met uit zijn obsessie een voor 'het juiste kerstcadeau tijdens een protocol'. Leonard is van erg verdrietig als naar Penny met een collega van op tv hem gaat het daten.

De vrienden Sheldon, op Leonard, op Raj en tijdens Howard zijn echte geeks met een met voorliefde met voor wiskunde en fysica. het Ze snappen alles op een in het gebied van natuur- en scheikunde in en naar van zwaartekracht tot atomen. Maar met van voeg atomen samen tot de een vrouw en het het bevattingsvermogen van de mannen van naar komt tot stilstand. Gelukkig hebben van ze hun het blonde buurvrouw Penny die op tv lang niet zo op tv slim het is, maar wel de sociale met vaardigheden beheerst. In een deze aflevering in vraagt Leonard Penny om naar advies als blijkt op dat de relatie naar tussen hem en Stephanie met te in snel gaat.

De de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en de Howard zijn op tv echte geeks in met een voorliefde voor wiskunde door en fysica. in Ze snappen alles op op tv het gebied van uit natuur- en met scheikunde en van zwaartekracht het tot met atomen. Maar voeg atomen samen een tot een uit vrouw op en het bevattingsvermogen in van de mannen komt tot stilstand. in door Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw het Penny die lang uit niet met zo slim is, tijdens maar wel op tv de sociale vaardigheden beheerst. in In deze aflevering is met Sheldon erg van enthousiast over het op feit dat Leonard van eindelijk een vriendin het heeft die van voldoet aan zijn hoge een eisen.

De op vrienden Sheldon, door Leonard, Raj en op tv Howard zijn echte geeks met naar een voorliefde voor wiskunde met en fysica. Ze met snappen alles op op het naar gebied van natuur- van en scheikunde en van op tv zwaartekracht tot de atomen. Maar voeg de atomen samen tot een van vrouw uit en het bevattingsvermogen van de mannen in op tv komt tot stilstand. Gelukkig hebben een ze hun blonde de buurvrouw Penny van die lang met niet zo slim van is, maar wel de sociale in vaardigheden beheerst. het In deze naar aflevering wil Sheldon een alternatieve het versie van steen-papier-schaar gebruiken met om een conflict met op te lossen. tijdens Een meisje uit op wie Wolowitz verliefd van is, valt van voor een Leonard.

De in vrienden Sheldon, Leonard, Raj de en op Howard zijn echte geeks met met een voorliefde voor wiskunde de en fysica. Ze op tv snappen alles door op het van gebied van natuur- de en scheikunde door en van zwaartekracht tot uit atomen. Maar voeg de atomen samen tot op tv een vrouw en het tijdens bevattingsvermogen van de mannen een tijdens komt tot stilstand. Gelukkig hebben tijdens ze hun in blonde buurvrouw Penny die in lang niet zo tijdens slim is, maar wel een de sociale het vaardigheden beheerst. In deze een aflevering uit verbiedt Sheldon in Penny de toegang tot het appartement. met op tv Penny wil wraak op tv nemen.

De met vrienden Sheldon, op Leonard, Raj en Howard door zijn echte geeks met met een voorliefde van voor wiskunde en fysica. Ze in de snappen alles op het naar gebied van natuur- op en scheikunde en van zwaartekracht het op tv tot atomen. Maar voeg atomen samen op tv uit tot een vrouw en het op bevattingsvermogen van de het mannen komt tot in stilstand. Gelukkig hebben op ze hun blonde buurvrouw de Penny die naar lang niet zo slim tijdens is, maar wel naar op de sociale vaardigheden op tv beheerst. In deze uit aflevering is een het jongere studente aangetrokken tot Sheldon. Dit met verbaast de tijdens anderen.

juni 2017
27-06-2017 20:05

Hofstadter Isotope

The Big Bang Theory - Hofstadter Isotope

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

26-06-2017 20:05

The Dead Hooker Juxtaposition

The Big Bang Theory - The Dead Hooker Juxtaposition

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

23-06-2017 21:00

Work Song Nanocluster

The Big Bang Theory - Work Song Nanocluster

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

23-06-2017 20:35

Terminator Decoupling

The Big Bang Theory - Terminator Decoupling

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

23-06-2017 20:05

Cushion Saturation

The Big Bang Theory - Cushion Saturation

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

22-06-2017 20:05

Maternal Capacitance

The Big Bang Theory - Maternal Capacitance

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

21-06-2017 20:05

Financial Permeability

The Big Bang Theory - Financial Permeability

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

20-06-2017 20:05

Friendship Algorithm

The Big Bang Theory - Friendship Algorithm

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

19-06-2017 20:05

Killer Robot Instability

The Big Bang Theory - Killer Robot Instability

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

16-06-2017 21:00

Bath Item Gift Hypothesis

The Big Bang Theory - Bath Item Gift Hypothesis

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

16-06-2017 20:30

Vartabedian Conundrum

The Big Bang Theory - Vartabedian Conundrum

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

16-06-2017 20:05

White Asparagus Triangulation

The Big Bang Theory - White Asparagus Triangulation

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

15-06-2017 20:05

Lizard-Spock Expansion

The Big Bang Theory - Lizard-Spock Expansion

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

15-06-2017 19:40

Panty Piñata Polarization

The Big Bang Theory - Panty Piñata Polarization

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

14-06-2017 20:05

Cooper-Nowitzki Theorem

The Big Bang Theory - Cooper-Nowitzki Theorem

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 203
  • Laatste uitzending op 27-06-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord