Programma gemist?

Aflevering 24 het - in In het slotseizoen naar van de langstlopende sitcom uit de de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen uit uit de vrienden Sheldon, door Leonard, Raj en Howard voor met de laatste tijdens keer bij elkaar en raken uit zij wederom op tv niet uitgepraat het over hun voorliefde voor een wiskunde en naar fysica. De geeks op snappen alles van het natuur- en scheikunde en van op tv zwaartekracht tot van atomen. op Gelukkig hebben ze hun uit blonde buurvrouw Penny een die lang niet door zo slim in is, maar wel de sociale op tv vaardigheden op beheerst.

Aflevering de 23 - In het het slotseizoen van een de langstlopende sitcom uit op tv de Amerikaanse tijdens televisiegeschiedenis komen de met vrienden Sheldon, de Leonard, Raj en Howard voor de van laatste van keer bij de elkaar en raken zij naar wederom niet uitgepraat een over hun voorliefde naar voor wiskunde en fysica. het De geeks snappen het alles van tijdens natuur- en scheikunde met en van zwaartekracht op tot atomen. de Gelukkig hebben ze hun blonde door buurvrouw van Penny die lang in niet zo slim is, het maar wel de sociale door vaardigheden op tv beheerst.

A op Big Bang Farewell - tijdens Acteurs Johnny in Galecki en Kaley Cuoco nemen tijdens kijkers mee achter tijdens de schermen van van de langstlopende de comedyserie in de uit televisiegeschiedenis. Ze nemen naar de met kijkers mee op een onvergetelijke een reis en naar zullen enkele van van de best uit bewaarde backstage geheimen op tv en persoonlijke herinneringen van de afgelopen door 12 jaar delen. het Ze in onthullen hun favoriete momenten een van een het spelen van de geliefde op personages Leonard en de Penny en een bekijken enkele van de door meest memorabele verhalen uit uit 'The Big Bang met door Theory Stage'. Ook worden op tv de iconische uit sets bezocht, inclusief het appartement de van Leonard en een Sheldon.

It all started op with The Big met Bang - In een deze Big Bang naar special blikken uit we terug van op de leukste en het meest de kenmerkende momenten van de op langstlopende comedyserie in de een televisiegeschiedenis.

The op tv Maternal Conclusion op - In het slotseizoen van door de langstlopende sitcom op uit de Amerikaanse op tv televisiegeschiedenis komen de vrienden op van Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor tijdens de laatste het keer bij elkaar en het raken zij wederom een niet uitgepraat uit over een hun voorliefde voor wiskunde en een fysica. De tijdens geeks snappen alles van natuur- in van en scheikunde en van een zwaartekracht tot atomen. op Gelukkig hebben ze hun blonde het buurvrouw op tv Penny die lang niet de zo van slim is, maar wel de uit sociale vaardigheden beheerst. naar In deze aflevering op is Leonard aangenaam verrast uit wanneer Beverly op op bezoek komt met en ze oprecht naar aardig is tegen van hem. het Totdat hij een erachter komt wat de echte reden uit is dat de ze van daar is gekomen. Ook blijven Denise het en de Stuart langer van dan ze welkom waren in in het de Wolowitz-huis.

The Plagiarism door Schism - In het van slotseizoen van de uit langstlopende sitcom uit in de tijdens Amerikaanse televisiegeschiedenis komen op de vrienden Sheldon, Leonard, in Raj en in Howard voor de op laatste keer bij elkaar en in raken uit zij wederom niet uitgepraat over met hun door voorliefde voor wiskunde en fysica. in op De geeks snappen naar alles van natuur- en scheikunde en het van zwaartekracht een tot atomen. Gelukkig een hebben uit ze hun blonde buurvrouw Penny die tijdens lang niet in zo slim is, met maar wel het de sociale vaardigheden tijdens beheerst. naar In deze aflevering naar heeft Kripke bewijs met dat Dr. Pemberton plagiaat heeft gepleegd door op op tv de universiteit en Sheldon en in Amy twijfelen om de hem aan tijdens te geven bij naar de politie. een Ook is van Wolowitz blij verrast om te horen op dat Bernadette niet in de van enige serveerster naar was met gevoelens voor door hem.

The uit Decision Reverberation - In het op van slotseizoen van de langstlopende sitcom uit uit van de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de de vrienden Sheldon, tijdens Leonard, Raj en Howard in voor de uit laatste keer bij elkaar in en raken zij in wederom niet uitgepraat over in hun het voorliefde voor in wiskunde en fysica. De geeks snappen met een alles van natuur- het en scheikunde en van op zwaartekracht tot het atomen. Gelukkig hebben ze hun blonde uit buurvrouw Penny die de lang niet een zo slim van is, maar wel van de sociale van vaardigheden beheerst. In deze naar aflevering is Koothrappali bezorgd van dat mensen van hem niet serieus zullen nemen op nadat hij in een een gepubliceerd artikel met suggereert dat op tv hij buitenaards de leven heeft ontdekt. Leonard van wilt door de hoofdonderzoeker zijn bij een plasmafysica in op onderzoek.

The met Laureate Accumulation - In het naar slotseizoen de van de langstlopende met sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis op komen in de vrienden Sheldon, Leonard, Raj op tv en Howard voor een uit de laatste keer bij het elkaar en raken zij wederom van het niet uitgepraat over op tv hun voorliefde voor wiskunde en een fysica. De van geeks snappen alles de van natuur- met en scheikunde en van zwaartekracht tot tijdens atomen. de Gelukkig hebben ze een hun blonde buurvrouw Penny die een lang niet zo uit slim de is, maar wel de van sociale vaardigheden op beheerst. In deze aflevering: naar wanneer concurrenten Pemberton op tv en Campbell Amerika uit betoveren op een publiciteitsreis, naar proberen Sheldon en de naar Amy de Nobelprijswinnaars op tv Kip Thorne, George Smoot tijdens en Frances Arnold aan hun de tijdens zijde te kijgen. Halley's angst voor een naar het donker leidt met ook tot kansen en van conflicten voor Howard, het Bernadette en van Stuart.

The met Conference Valuation - op tv In het slotseizoen van door de langstlopende sitcom uit op tv de Amerikaanse tijdens televisiegeschiedenis een komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj uit en door Howard voor uit de laatste keer bij elkaar en van raken zij wederom met niet uitgepraat op tv over het hun voorliefde voor uit wiskunde en fysica. uit De geeks snappen alles van natuur- een en scheikunde en in van zwaartekracht tot de uit atomen. Gelukkig hebben het ze hun blonde naar buurvrouw Penny die lang niet zo van van slim is, maar wel de sociale in vaardigheden beheerst. In uit tijdens deze aflevering: wanneer Penny en Bernadette in naar van San Diego gaan voor het een naar farmaceutisch verkoopcongres, heeft het Wolowitz de leiding over op de kinderen. Ook vindt door Sheldon een uit boek over experimenteren met kinderen uit die hij in wilt naar toepassen.

The Donation op tv Oscillation - In in het slotseizoen tijdens van de uit langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis door tijdens komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj naar en Howard met voor de de laatste keer bij elkaar en de raken zij op tv wederom niet uitgepraat over het hun voorliefde een voor wiskunde en naar fysica. de De geeks snappen alles van een natuur- en naar scheikunde en van zwaartekracht een tot atomen. de Gelukkig hebben door ze hun blonde buurvrouw Penny op die lang niet zo uit slim is, met maar wel de sociale op vaardigheden op beheerst. In deze een aflevering: Penny probeert de ingetogen het Leonard te verleiden met om uit zijn donatie van te verpesten voor haar ex op tv en zijn vrouw. Wolowitz, van Bernadette, Anu door en Koothrappali maken van de het vrijgezellenfeest een het uit koppeluitstapje.

The Meteorite Manifestation uit een - In het naar slotseizoen van de langstlopende uit sitcom uit de in Amerikaanse televisiegeschiedenis komen tijdens de vrienden Sheldon, Leonard, Raj in en Howard een voor de met laatste keer bij elkaar en het raken zij wederom met niet uitgepraat de over uit hun voorliefde voor door wiskunde en fysica. De een geeks snappen alles van van natuur- en scheikunde en naar van van zwaartekracht tot atomen. door Gelukkig hebben ze hun blonde de een buurvrouw Penny die lang in niet zo slim is, maar in wel door de sociale vaardigheden beheerst. In in deze aflevering een is de Sheldon zeer verheugd om Bernadette op en tijdens Wolowitz te helpen met bureaucratisch van papierwerk, totdat hij ontdekt op tv het dat ze de wet overtreden. Leonard de is het teleurgesteld als zijn vrienden hem van buiten sluiten tijdens tijdens een wetenschappelijk uit project.

The door Confirmation Polarization een - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj door en uit Howard zijn echte de geeks met een voorliefde voor met wiskunde uit en fysica. Ze snappen een alles op het door gebied het van natuur- en met scheikunde en van zwaartekracht tot in atomen. Maar voeg een atomen van samen tot een vrouw en met het bevattingsvermogen naar van de mannen komt tot in stilstand. naar Gelukkig hebben ze een hun blonde buurvrouw in Penny die lang niet zo in slim is, tijdens maar wel de sociale de vaardigheden het beheerst. In het deze aflevering zijn Sheldon en Amy tijdens razend enthousiast door als op tv hun asymmetrie theorie is bewezen met door Dr. met Pemberton en Dr. Campbell uit op op tv Chicago. Totdat ze Amy tijdens haar Nobelprijs nominatie proberen naar af naar te nemen.

The de Propagation Proposition - met In het slotseizoen van de van langstlopende sitcom op uit het de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen met de vrienden naar Sheldon, Leonard, Raj en de Howard voor de laatste keer tijdens bij elkaar het en de raken zij wederom niet uitgepraat van over hun voorliefde op tv voor wiskunde door en fysica. In van deze aflevering: Penny's ex-vriend, het Zack, en zijn vrouw in willen een baby, naar maar naar als Zack van onvruchtbaar is, vragen ze met Leonard om op tv hulp. Ook probeert Koothrappali met dingen te repareren uit met zijn ex-verloofde, naar Anu.

The van Paintball Scattering van - In het slotseizoen van naar de langstlopende sitcom uit uit door de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de uit vrienden Sheldon, Leonard, Raj op tv het en Howard voor een de laatste keer bij op elkaar en tijdens raken zij wederom niet uitgepraat het over hun op tv voorliefde voor wiskunde een en fysica. In deze door aflevering: Penny en Leonard tijdens organiseren een het paintball spel maar dat uit resulteert de in chaos wanneer van Sheldon jaloers van is op Amy. Ook het wil Stuart niet bij Denise naar een wonen.

The VCR het Illumination - In uit het slotseizoen van de met langstlopende een sitcom uit de door Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden uit Sheldon, Leonard, uit Raj en Howard het voor de uit laatste keer bij op tv elkaar en een raken zij wederom op niet uitgepraat over hun voorliefde voor van wiskunde in en fysica. In een deze aflevering: Sheldon en de Amy van zijn nog steeds de van mening dat hun theorie niet uit is bewezen, uit maar een VHS-tape in uit op tv het verleden van Sheldon van inspireert hem om niet op op tv te in geven.

november 2020
25-05-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 24 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:35

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 23 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:05

A Big Bang Farewell

The Big Bang Theory - A Big Bang Farewell

A Big Bang Farewell - Acteurs Johnny Galecki en Kaley Cuoco nemen kijkers mee achter de schermen van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis. Ze nemen de kijkers mee op een onvergetelijke reis en zullen enkele van de best b...

25-05-2019 18:25

It all started with The Big Bang

The Big Bang Theory - It all started with The Big Bang

It all started with The Big Bang - In deze Big Bang special blikken we terug op de leukste en meest kenmerkende momenten van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis.

18-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Maternal Conclusion - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hu...

11-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Plagiarism Schism - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun ...

27-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Decision Reverberation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

13-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Laureate Accumulation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

06-04-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Conference Valuation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

23-03-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Donation Oscillation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Meteorite Manifestation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

09-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Confirmation Polarization - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg ato...

02-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Propagation Proposition - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

23-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Paintball Scattering - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The VCR Illumination - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 301
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!