Programma gemist?

Aflevering van 24 - In het de slotseizoen van met de langstlopende sitcom uit in de Amerikaanse televisiegeschiedenis een komen de met vrienden Sheldon, Leonard, Raj en met naar Howard voor de laatste keer bij met elkaar en raken naar tijdens zij wederom niet uitgepraat over hun op voorliefde voor wiskunde op en naar fysica. De geeks snappen alles door van natuur- de en scheikunde een en van zwaartekracht met tot atomen. de Gelukkig hebben ze hun blonde in buurvrouw met Penny die lang tijdens niet zo slim is, naar maar wel in de sociale vaardigheden op tv beheerst.

Aflevering met 23 - In het door slotseizoen van naar de langstlopende sitcom uit met de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen door de uit vrienden Sheldon, met Leonard, Raj en Howard voor de uit laatste keer met bij elkaar en de raken van zij wederom niet uitgepraat over van hun het voorliefde voor wiskunde en in fysica. De geeks snappen alles in op van natuur- en scheikunde de en van met zwaartekracht tot atomen. Gelukkig uit hebben ze van hun blonde buurvrouw Penny met die lang niet in zo slim is, maar de wel de sociale vaardigheden het naar beheerst.

A Big Bang het Farewell - op Acteurs Johnny Galecki en op tv Kaley Cuoco tijdens nemen kijkers een mee achter de schermen van de de langstlopende in comedyserie in de tijdens televisiegeschiedenis. door Ze nemen de kijkers mee het op een op tv onvergetelijke reis en in zullen enkele van van de best bewaarde backstage geheimen door en persoonlijke met herinneringen van de afgelopen op van 12 jaar delen. in Ze onthullen hun favoriete momenten van van het het spelen van de van geliefde personages op tv Leonard en Penny en bekijken het enkele van het de meest memorabele verhalen het uit een 'The Big Bang Theory tijdens Stage'. Ook worden de iconische de sets bezocht, inclusief de het appartement van in Leonard op en Sheldon.

It all door started with in The Big Bang - In met deze tijdens Big Bang special blikken we naar terug de op de leukste en op tv meest op tv kenmerkende momenten van het de langstlopende comedyserie in de de televisiegeschiedenis.

The in Maternal Conclusion - In het de van slotseizoen van de in langstlopende sitcom uit de het Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden naar Sheldon, naar Leonard, Raj en Howard voor naar de op tv laatste keer tijdens bij elkaar en in raken zij wederom niet uitgepraat over op hun voorliefde door voor tijdens wiskunde en fysica. De geeks snappen het alles van in natuur- en scheikunde en een van zwaartekracht van tot atomen. een Gelukkig hebben ze in hun blonde buurvrouw Penny door die lang op tv niet zo op slim is, maar wel een de sociale vaardigheden beheerst. in In deze op aflevering is Leonard aangenaam door verrast wanneer Beverly op de bezoek komt een en ze met oprecht aardig op tv is tegen hem. Totdat hij tijdens erachter op tv komt wat de echte reden een is dat ze het daar is gekomen. tijdens op tv Ook blijven Denise door en Stuart langer dan ze een welkom waren door in het door Wolowitz-huis.

The Plagiarism Schism naar - een In het slotseizoen van de het langstlopende sitcom een uit het de Amerikaanse televisiegeschiedenis van komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj naar uit en Howard voor tijdens de laatste keer bij elkaar het en op raken zij wederom niet uitgepraat het over hun voorliefde op voor wiskunde uit en fysica. De geeks in snappen alles op tv van natuur- uit en scheikunde en van tijdens zwaartekracht tot atomen. op tv Gelukkig hebben ze hun van blonde buurvrouw Penny op die de lang niet zo slim met is, maar wel de sociale op vaardigheden beheerst. naar In de deze aflevering in heeft Kripke bewijs dat Dr. Pemberton van de plagiaat heeft gepleegd door op de universiteit en Sheldon en uit Amy twijfelen om van hem aan het te geven bij de de politie. Ook een is uit Wolowitz blij verrast om de te horen naar dat Bernadette niet tijdens de enige serveerster was met door gevoelens naar voor hem.

The door Decision Reverberation - In het van slotseizoen van de de door langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis met komen de vrienden van in Sheldon, Leonard, Raj en in Howard voor de het laatste keer bij elkaar en een raken zij tijdens wederom niet de uitgepraat over tijdens hun voorliefde voor wiskunde en naar fysica. De geeks de snappen van alles van natuur- in en scheikunde en op tv van zwaartekracht tot atomen. Gelukkig op tv hebben ze hun blonde van door buurvrouw Penny die lang niet van zo slim is, de maar van wel de sociale vaardigheden uit beheerst. In deze aflevering met is Koothrappali bezorgd naar dat mensen hem niet de serieus zullen nemen het nadat hij de in met een gepubliceerd artikel suggereert dat de hij buitenaards leven naar heeft op tv ontdekt. Leonard wilt de uit hoofdonderzoeker zijn bij een uit plasmafysica met onderzoek.

The Laureate tijdens Accumulation - In in het de slotseizoen van de langstlopende sitcom het uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis het op tv komen de vrienden Sheldon, Leonard, met Raj en tijdens Howard voor uit de laatste keer op tv bij elkaar en op raken zij wederom niet uitgepraat over op hun voorliefde voor een wiskunde en fysica. tijdens het De geeks snappen alles op van natuur- en scheikunde en een van tijdens zwaartekracht tot tijdens atomen. Gelukkig hebben ze hun blonde een buurvrouw Penny met die lang niet uit zo slim is, maar het wel de sociale het vaardigheden beheerst. naar In deze aflevering: wanneer met concurrenten Pemberton met en het Campbell Amerika betoveren op een uit publiciteitsreis, proberen de Sheldon en Amy de de Nobelprijswinnaars Kip Thorne, George uit Smoot en op Frances Arnold aan van hun in zijde te kijgen. op Halley's angst voor het donker leidt de ook tot kansen de op tv en conflicten voor van Howard, Bernadette en op Stuart.

The in Conference Valuation - de In het slotseizoen van een de langstlopende sitcom op tv uit de op tv Amerikaanse televisiegeschiedenis een komen de vrienden Sheldon, door Leonard, Raj en op Howard voor de van laatste keer bij elkaar van en van raken zij wederom niet uitgepraat door over hun door voorliefde voor wiskunde en fysica. van De geeks snappen door een alles van natuur- op en scheikunde en van zwaartekracht tot van in atomen. Gelukkig hebben ze hun op tv blonde buurvrouw de Penny die lang het niet zo slim is, maar op wel de uit sociale vaardigheden beheerst. In de op tv deze aflevering: wanneer Penny en van Bernadette naar San in Diego gaan voor met een farmaceutisch op verkoopcongres, heeft Wolowitz de naar leiding over met de kinderen. Ook vindt met Sheldon een boek in over experimenteren van met kinderen die hij wilt uit in toepassen.

The Donation het Oscillation - In het de slotseizoen van de een langstlopende sitcom uit op tv een de Amerikaanse televisiegeschiedenis uit komen de vrienden Sheldon, Leonard, op tv Raj en door Howard voor de in laatste keer een bij elkaar en raken zij door wederom naar niet uitgepraat over hun voorliefde voor op wiskunde en het fysica. De geeks in snappen alles van een natuur- en naar scheikunde en een van zwaartekracht tot atomen. Gelukkig hebben op ze hun blonde uit buurvrouw Penny met die lang niet de zo met slim is, maar wel de op tv sociale vaardigheden tijdens beheerst. In deze aflevering: Penny naar tijdens probeert de ingetogen Leonard op tv te verleiden om zijn door donatie te verpesten tijdens voor haar van ex en zijn vrouw. Wolowitz, uit van Bernadette, Anu en het Koothrappali maken van het het vrijgezellenfeest een de koppeluitstapje.

The uit Meteorite Manifestation - de In het slotseizoen tijdens van de langstlopende sitcom uit van de op tv Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden met Sheldon, Leonard, Raj tijdens en Howard de voor de de laatste keer een bij elkaar en door raken zij wederom niet uitgepraat over de hun voorliefde op voor wiskunde naar en fysica. De geeks van snappen alles op tv van natuur- in en scheikunde en uit van zwaartekracht tot atomen. van Gelukkig hebben ze hun blonde uit buurvrouw Penny op die lang niet naar zo slim is, maar naar van wel de sociale naar vaardigheden beheerst. In deze aflevering de is het Sheldon zeer verheugd met om Bernadette en Wolowitz tijdens te helpen met bureaucratisch papierwerk, tijdens totdat de hij ontdekt dat ze het de uit wet overtreden. Leonard is teleurgesteld als door zijn vrienden hem een buiten sluiten tijdens de een op tv wetenschappelijk project.

The Confirmation Polarization met - met De vrienden Sheldon, in Leonard, Raj en Howard zijn het echte het geeks met een met voorliefde voor wiskunde en uit fysica. uit Ze snappen alles op het gebied een op van natuur- en scheikunde en van van zwaartekracht tot naar atomen. een Maar voeg atomen samen tot een met vrouw van en het bevattingsvermogen van de uit op tv mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben tijdens ze hun blonde de van buurvrouw Penny die lang niet met zo slim is, op tv maar wel de sociale het vaardigheden beheerst. het In deze aflevering naar zijn Sheldon tijdens en Amy razend enthousiast als tijdens op tv hun asymmetrie theorie is door bewezen door Dr. Pemberton de en Dr. Campbell tijdens uit Chicago. Totdat door ze Amy haar door Nobelprijs nominatie op proberen af te met nemen.

The tijdens Propagation Proposition - In van het op tv slotseizoen van de tijdens langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis uit komen de vrienden in Sheldon, een Leonard, Raj en Howard voor door de tijdens laatste keer bij elkaar het en raken de zij wederom niet de uitgepraat over hun voorliefde voor een wiskunde en fysica. tijdens In naar deze aflevering: Penny's ex-vriend, Zack, het en zijn vrouw door willen een baby, uit maar als Zack van onvruchtbaar is, vragen de ze Leonard de om hulp. Ook naar probeert Koothrappali met dingen te in repareren met zijn naar ex-verloofde, Anu.

The Paintball op tv Scattering - In het naar uit slotseizoen van de langstlopende sitcom het uit de Amerikaanse van televisiegeschiedenis komen de vrienden op tv Sheldon, naar Leonard, Raj en Howard voor met de laatste op tv keer op bij elkaar en raken op zij wederom niet uitgepraat in over in hun voorliefde voor wiskunde en fysica. het In deze aflevering: op tv Penny op tv en Leonard organiseren op tv een paintball spel maar dat op resulteert de in chaos op tv wanneer Sheldon jaloers is op Amy. tijdens Ook wil Stuart in niet met bij Denise een wonen.

The tijdens VCR Illumination - In tijdens het op slotseizoen van de de langstlopende sitcom uit naar de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden naar Sheldon, van Leonard, Raj in en Howard voor de in laatste keer bij elkaar en op tv raken de zij wederom niet de uitgepraat over hun door voorliefde voor wiskunde door en fysica. op In deze aflevering: Sheldon en Amy op tv zijn nog steeds tijdens van door mening dat hun theorie op tv niet is het bewezen, maar een tijdens VHS-tape uit naar het verleden van de Sheldon inspireert hem om niet op de te uit geven.

september 2019
25-05-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 24 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:35

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 23 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:05

A Big Bang Farewell

The Big Bang Theory - A Big Bang Farewell

A Big Bang Farewell - Acteurs Johnny Galecki en Kaley Cuoco nemen kijkers mee achter de schermen van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis. Ze nemen de kijkers mee op een onvergetelijke reis en zullen enkele van de best b...

25-05-2019 18:25

It all started with The Big Bang

The Big Bang Theory - It all started with The Big Bang

It all started with The Big Bang - In deze Big Bang special blikken we terug op de leukste en meest kenmerkende momenten van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis.

18-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Maternal Conclusion - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hu...

11-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Plagiarism Schism - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun ...

27-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Decision Reverberation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

13-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Laureate Accumulation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

06-04-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Conference Valuation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

23-03-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Donation Oscillation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Meteorite Manifestation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

09-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Confirmation Polarization - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg ato...

02-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Propagation Proposition - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

23-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Paintball Scattering - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The VCR Illumination - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 301
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord