Programma gemist?

Aflevering van 15 - De vrienden Sheldon, uit Leonard, de Raj en Howard zijn tijdens echte geeks tijdens met een voorliefde voor een wiskunde en fysica. Ze tijdens snappen alles door op het met gebied van natuur- en scheikunde een de en van zwaartekracht tot door atomen. Maar in voeg atomen samen tot een vrouw met en het bevattingsvermogen van van de in mannen komt tot stilstand. de Gelukkig hebben in ze op hun blonde buurvrouw Penny die een lang niet zo op slim het is, maar wel de sociale een vaardigheden in beheerst.

The Sepration van Triangulation - De vrienden tijdens het Sheldon, Leonard, Raj en uit Howard zijn echte geeks met in een een voorliefde voor wiskunde de en fysica. op tv Ze snappen alles uit op het gebied van het natuur- en in scheikunde en van zwaartekracht uit tot atomen. Maar voeg de atomen samen tot een met vrouw en het op bevattingsvermogen van de van mannen komt tot in stilstand. op tv Gelukkig hebben ze met hun blonde buurvrouw het Penny die tijdens lang niet zo slim door is, maar wel de sociale het vaardigheden door beheerst.

The Solo Oscillation door - De tijdens vrienden met Sheldon, Leonard, Raj en Howard het zijn echte de geeks met een in voorliefde voor wiskunde en het fysica. Ze snappen de alles op het gebied van een van natuur- en van scheikunde en van zwaartekracht tijdens tot atomen. Maar de voeg atomen samen tot een op tv het vrouw en het bevattingsvermogen van naar de mannen uit komt tot stilstand. Gelukkig hebben uit ze hun blonde op in buurvrouw Penny die lang naar niet zo slim uit is, maar wel de sociale uit vaardigheden in beheerst.

The naar Matrimonial Metric - De vrienden tijdens Sheldon, Leonard, Raj door en Howard in zijn echte geeks de met een voorliefde naar voor wiskunde en fysica. naar Ze snappen in alles op met het gebied met van natuur- en scheikunde en door van zwaartekracht tot de atomen. Maar in voeg atomen samen tot op een vrouw op en het bevattingsvermogen op van de mannen naar komt tot stilstand. Gelukkig een hebben op ze hun blonde op tv buurvrouw Penny die op lang niet zo slim is, maar in wel de sociale uit vaardigheden in beheerst. Om te ontdekken wie van het meest geschikt door is als bruidsmeisje naar het en bruidsjongen, testen Sheldon en Amy uit hun op tv vrienden uit naar met geheime opdrachten.

The Celebration Reverberation in - uit De vrienden van Sheldon, Leonard, Raj en een Howard zijn echte geeks op tv met een voorliefde voor een wiskunde tijdens en fysica. met Ze snappen alles op het gebied op van naar natuur- en scheikunde naar en van het zwaartekracht tot atomen. Maar in voeg atomen samen tot een uit vrouw door en het bevattingsvermogen van in de mannen komt tot door stilstand. Gelukkig hebben met ze hun blonde uit buurvrouw de Penny die lang niet zo uit slim is, door maar wel de sociale van uit vaardigheden beheerst.

The op Confidence Erosion - een De vrienden Sheldon, op Leonard, Raj en door Howard zijn echte geeks met tijdens een voorliefde het voor wiskunde en fysica. de Ze naar snappen alles op het het gebied van naar natuur- en scheikunde en van de zwaartekracht tot op tv atomen. Maar voeg in atomen samen tot het een vrouw en in het bevattingsvermogen tijdens van de een mannen komt tot de stilstand. Gelukkig hebben van ze hun blonde buurvrouw op Penny die lang niet de zo slim is, een maar wel uit de sociale vaardigheden van beheerst.

Aflevering 9 - tijdens De vrienden Sheldon, in een Leonard, Raj en Howard zijn echte naar geeks met door een voorliefde voor op tv wiskunde en fysica. een Ze snappen alles op op tv het tijdens gebied van natuur- en scheikunde uit en van zwaartekracht een tot atomen. met Maar van voeg atomen samen tot een vrouw naar en het bevattingsvermogen van van naar de mannen komt tijdens tot stilstand. het Gelukkig hebben ze hun blonde op tv buurvrouw Penny die in lang niet zo slim naar is, maar wel van de tijdens sociale vaardigheden naar beheerst.

Aflevering 8 - de De vrienden door Sheldon, de Leonard, Raj en Howard zijn echte tijdens geeks het met een voorliefde voor wiskunde tijdens en de fysica. Ze naar snappen alles op in het gebied van natuur- en scheikunde van en van zwaartekracht op tot atomen. Maar door een voeg atomen samen een tot een vrouw met en het bevattingsvermogen van de op mannen komt tot stilstand. uit Gelukkig het hebben ze met hun blonde buurvrouw het Penny die lang van niet zo slim is, maar op tv wel door de sociale vaardigheden de beheerst.

Aflevering met 7 - de De vrienden Sheldon, uit Leonard, Raj en Howard van zijn echte geeks met een tijdens voorliefde met voor wiskunde en fysica. Ze op tv snappen tijdens alles op het het gebied van natuur- en in scheikunde en van uit zwaartekracht tot atomen. door Maar voeg atomen van samen tot een vrouw met en het bevattingsvermogen tijdens van uit de mannen komt tot stilstand. de Gelukkig hebben uit ze hun in blonde buurvrouw Penny die lang met op niet zo slim naar is, maar wel de uit sociale vaardigheden naar beheerst.

Ornithophobia Diffusion - tijdens De vrienden Sheldon, op op Leonard, Raj en Howard op tv zijn echte geeks met een een voorliefde voor op tv wiskunde en een fysica. Ze snappen het alles op het gebied van tijdens natuur- en door scheikunde en van uit zwaartekracht tot met atomen. Maar van voeg atomen samen tot een op tv vrouw en het op tv bevattingsvermogen een van de mannen de komt tot stilstand. Gelukkig hebben uit ze hun blonde buurvrouw door Penny die lang naar op tv niet zo slim is, maar op wel de sociale vaardigheden het op beheerst. In deze uit aflevering besluiten Leonard en Penny door om samen een uit te gaan als uit ?vrienden?. tijdens Sheldon raakt in paniek wanneer een naar vogel het appartement op tv tijdens in vliegt.

Isolation Permutation op tv - De vrienden de Sheldon, Leonard, een Raj en op tv Howard zijn echte geeks met een tijdens voorliefde voor wiskunde op tv en op fysica. Ze snappen alles de op het gebied van van natuur- en op scheikunde en op van zwaartekracht een tot atomen. Maar voeg atomen samen tijdens tot een een vrouw en het bevattingsvermogen naar het van de mannen komt door tot stilstand. Gelukkig in hebben ze hun het blonde buurvrouw Penny door die lang naar niet zo slim naar is, maar wel de een sociale vaardigheden met beheerst. In deze aflevering met heeft Sheldon de taak om het Amy op haar het door gemak te stellen, wanneer naar Penny en Bernadette haar met buitensluiten tijdens uit het shoppen voor de van trouwerij.

Good van Guy Fluctuation - door De vrienden Sheldon, de Leonard, Raj en Howard van zijn met echte geeks met een voorliefde voor tijdens wiskunde en van fysica. Ze op tv snappen alles op het gebied uit door van natuur- en de scheikunde en van zwaartekracht tot met atomen. Maar tijdens voeg atomen op tv samen tot een vrouw op tv en het bevattingsvermogen van op de mannen komt tot uit stilstand. Gelukkig hebben het op tv ze hun blonde tijdens buurvrouw Penny die lang niet zo uit slim een is, maar wel de van sociale vaardigheden beheerst. op tv In deze aflevering op komt Leonard in van de verleiding om de Priya naar de door achtergrond te verdringen, het wanneer een een leuk meisje naar naar hem toe komt uit in de stripboekenwinkel. De jongens de halen op een Halloween-grap uit op met Sheldon, tijdens die daarna uit met is op wraak.

Rhinitis naar Revelation - in De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en het Howard zijn door echte geeks een met een voorliefde voor tijdens wiskunde en fysica. Ze naar op snappen alles op het gebied op van van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht het tot atomen. Maar tijdens in voeg atomen samen een tot een vrouw en op het bevattingsvermogen van de mannen met komt tot naar stilstand. Gelukkig hebben ze van hun blonde buurvrouw met Penny die lang met niet zo slim tijdens is, maar op tv wel de op tv sociale vaardigheden beheerst. op In deze naar aflevering komt Sheldons in moeder op visite en hij van wordt een boos als blijkt dat ze uit niet al door haar tijd met hem wil door op doorbrengen. In plaats daarvan gaat op ze op een pad met Leonard, Raj en op van Howard.

The op tv Collaboration Contamination - met De vrienden Sheldon, Leonard, Raj de en het Howard zijn echte geeks met uit een voorliefde door voor wiskunde en fysica. in Ze van snappen alles door op het gebied in van natuur- en scheikunde en met van zwaartekracht tot op atomen. Maar uit voeg atomen samen tot tijdens een vrouw het en het op tv bevattingsvermogen van de met mannen komt tot stilstand. naar Gelukkig hebben ze met hun blonde buurvrouw Penny uit die lang op niet zo slim is, door maar wel de het sociale de vaardigheden beheerst. Sheldon en Koothrappali een nemen op Bernadette in vertrouwen als ze Amy met en Wolowitz samen van zien een werken.

Aflevering het 4 - De vrienden uit Sheldon, op Leonard, Raj en het Howard zijn echte geeks uit met een voorliefde voor naar wiskunde en fysica. op tv Ze het snappen alles op door het gebied van in natuur- en scheikunde en met van zwaartekracht tot atomen. Maar het voeg atomen samen in tot de een vrouw in en het bevattingsvermogen van in de mannen komt tot het stilstand. met Gelukkig hebben ze op tv hun blonde buurvrouw Penny die in lang niet zo slim van is, op tv maar wel uit de sociale vaardigheden de beheerst.

maart 2018
23-02-2018 21:30

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 15 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

23-02-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Sepration Triangulation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atome...

16-02-2018 21:30

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Solo Oscillation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen...

16-02-2018 21:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Matrimonial Metric - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen sam...

09-02-2018 21:30

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Celebration Reverberation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg ato...

09-02-2018 21:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Confidence Erosion - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen sam...

02-02-2018 21:30

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 9 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een...

02-02-2018 21:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 8 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een...

26-01-2018 21:35

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 7 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een...

23-01-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Ornithophobia Diffusion - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen sa...

23-01-2018 19:35

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Isolation Permutation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen same...

22-01-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Good Guy Fluctuation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen...

22-01-2018 19:40

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Rhinitis Revelation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen ...

19-01-2018 21:30

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Collaboration Contamination - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg a...

19-01-2018 21:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 4 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 271
  • Laatste uitzending op 23-02-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord