Programma gemist?

The uit Bow Tie Asymmetry - De naar vrienden Sheldon, Leonard, naar Raj en met Howard naar zijn echte geeks met een voorliefde uit voor door wiskunde en fysica. Ze snappen in alles op uit het gebied de van natuur- en scheikunde in en van zwaartekracht tot op atomen. Maar in voeg atomen met samen tot een vrouw tijdens en het op tv bevattingsvermogen van tijdens de mannen komt van tot stilstand. Gelukkig hebben ze hun naar de blonde buurvrouw Penny die op lang niet zo slim op is, maar de wel de sociale vaardigheden van beheerst. de Als Amy's ouders en Sheldons familie naar arriveren, is iedereen door uit bezig dat alles volgens plan met loopt.

The tijdens Monetary Insufficiency - op tv De vrienden naar Sheldon, Leonard, Raj en op Howard zijn uit echte geeks met op een voorliefde voor naar wiskunde en fysica. Ze snappen een alles op het een gebied tijdens van natuur- en scheikunde de en van zwaartekracht in tot atomen. Maar voeg uit atomen samen tot op een vrouw en het op door bevattingsvermogen van de naar mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben de van ze hun blonde buurvrouw Penny die een lang de niet zo slim op tv is, maar wel door de sociale vaardigheden door beheerst.

Aflevering door 21 - De tijdens vrienden Sheldon, Leonard, van Raj en van Howard zijn echte door geeks met een voorliefde op tv voor wiskunde en fysica. door Ze snappen alles op uit het gebied de van de natuur- en scheikunde en van uit zwaartekracht tot atomen. Maar uit voeg de atomen samen tot op een vrouw en met het bevattingsvermogen van met de mannen komt uit tot stilstand. Gelukkig hebben ze uit naar hun blonde buurvrouw de Penny die lang niet naar zo slim is, maar wel de de het sociale vaardigheden op beheerst.

Aflevering op 20 - De vrienden Sheldon, naar het Leonard, Raj en Howard zijn echte de geeks uit met een voorliefde de voor wiskunde en fysica. Ze van snappen tijdens alles op het gebied van van uit natuur- en scheikunde en in van zwaartekracht tot atomen. Maar op tv met voeg atomen samen tot met een vrouw en het bevattingsvermogen de van de door mannen komt tot stilstand. met op Gelukkig hebben ze met hun blonde buurvrouw het Penny die lang naar niet zo slim is, van maar wel de sociale vaardigheden van in beheerst.

Aflevering 19 - op De op tv vrienden Sheldon, Leonard, in Raj en door Howard zijn echte tijdens geeks met een voorliefde voor door wiskunde en fysica. Ze een een snappen alles op het gebied naar van naar natuur- en scheikunde en van een zwaartekracht op tot atomen. Maar voeg atomen samen van tot een vrouw met in en het bevattingsvermogen van op de mannen komt tot stilstand. met Gelukkig hebben ze een hun blonde buurvrouw naar Penny die naar lang naar niet zo slim is, maar door wel de sociale op tv vaardigheden uit beheerst.

The Gates in Excitation naar - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj op en Howard zijn tijdens echte uit geeks met een het voorliefde voor wiskunde en een fysica. Ze van snappen alles op het een gebied van in natuur- en de scheikunde en van zwaartekracht tot van atomen. Maar uit voeg atomen samen tot een van in vrouw en het van bevattingsvermogen van de naar mannen komt tot stilstand. Gelukkig in hebben ze hun van blonde buurvrouw Penny die uit lang op tv niet zo slim is, door maar wel in de sociale vaardigheden beheerst. tijdens Penny krijgt de mogelijkheid met om van met Bill uit Gates samen te werken als zijn door bedrijf partners het wil worden met van haar farmaceutische tijdens bedrijf. Leonard, Koothrappali en uit Woliwitz van doen er alles aan om hem het uit te ontmoeten.

Aflevering 15 op tv - De vrienden van Sheldon, Leonard, Raj en van de Howard zijn echte geeks met een op voorliefde voor wiskunde door en naar fysica. Ze snappen alles tijdens op het van gebied van natuur- een en scheikunde en met van zwaartekracht tot atomen. tijdens Maar de voeg atomen samen uit tot een vrouw het en het bevattingsvermogen van de mannen door de komt tot stilstand. Gelukkig in hebben ze hun de blonde buurvrouw Penny uit die lang niet uit zo slim van is, maar wel de sociale op vaardigheden naar beheerst.

The door Sepration Triangulation - De vrienden met Sheldon, Leonard, op tv Raj en Howard zijn in echte met geeks met een een voorliefde voor wiskunde het en fysica. uit Ze snappen alles op het het gebied van door natuur- en scheikunde en op tv van zwaartekracht tot atomen. naar de Maar voeg atomen samen tot met een vrouw en het met bevattingsvermogen tijdens van de mannen komt tot van stilstand. Gelukkig de hebben met ze hun blonde met buurvrouw Penny die lang van niet zo een slim is, maar op tv wel de sociale vaardigheden een beheerst.

The uit Solo Oscillation - De vrienden met uit Sheldon, Leonard, Raj in en Howard zijn naar echte geeks met een voorliefde een voor wiskunde tijdens en fysica. Ze snappen alles op tv op het naar gebied op van natuur- en scheikunde op en van zwaartekracht tot op atomen. Maar voeg tijdens atomen samen tot op tv een vrouw en van het in bevattingsvermogen van de mannen komt het tot stilstand. tijdens Gelukkig hebben van ze hun blonde buurvrouw Penny die uit lang een niet zo slim is, met maar wel op de sociale vaardigheden door beheerst.

The Matrimonial Metric een - De het vrienden Sheldon, uit Leonard, Raj en een Howard zijn echte naar geeks met een voorliefde het voor wiskunde en fysica. met door Ze snappen alles op het gebied naar van natuur- tijdens en scheikunde in en van zwaartekracht tijdens tot atomen. Maar op voeg atomen samen tot een de vrouw door en het het bevattingsvermogen van de naar mannen komt tot naar stilstand. Gelukkig hebben door ze hun blonde buurvrouw Penny die op tv lang niet het zo slim uit is, maar wel de sociale op tv vaardigheden met beheerst. Om het te ontdekken wie het uit meest geschikt van is als bruidsmeisje en bruidsjongen, testen uit Sheldon en Amy naar hun vrienden uit op tv met het geheime opdrachten.

The Celebration een Reverberation - De vrienden door de Sheldon, Leonard, Raj en Howard door zijn echte van geeks met tijdens een voorliefde voor wiskunde en fysica. tijdens Ze snappen de alles op het gebied de van natuur- en van scheikunde in en van zwaartekracht tot atomen. de Maar voeg atomen op van samen tot een met vrouw en het bevattingsvermogen een van de mannen komt tot op tv stilstand. Gelukkig uit hebben ze naar hun blonde buurvrouw Penny op die lang niet zo van slim is, maar door door wel de sociale vaardigheden een beheerst.

The Confidence in Erosion - De van vrienden naar Sheldon, Leonard, Raj het en Howard zijn echte geeks met uit een voorliefde van voor wiskunde en uit fysica. Ze een snappen alles op het gebied op van van natuur- en scheikunde en van naar zwaartekracht tot de atomen. Maar het voeg atomen samen naar tot een het vrouw en het bevattingsvermogen van van de mannen komt tot uit stilstand. Gelukkig naar hebben ze hun blonde in buurvrouw het Penny die lang op niet zo slim is, tijdens maar wel van de sociale vaardigheden de beheerst.

Aflevering 9 in - De vrienden Sheldon, met Leonard, Raj en op tv Howard zijn echte een geeks op tv met een voorliefde voor het wiskunde en uit fysica. Ze op snappen alles op het gebied van naar van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht van tot met atomen. Maar het voeg atomen samen tot een vrouw op tv en het tijdens bevattingsvermogen met van de mannen komt tot stilstand. uit Gelukkig het hebben ze op hun blonde buurvrouw Penny uit die lang niet zo op slim van is, maar wel de sociale vaardigheden op tv in beheerst.

Aflevering op tv 8 - De op vrienden Sheldon, Leonard, Raj uit en door Howard zijn echte door geeks met een voorliefde voor uit wiskunde en fysica. het Ze door snappen alles op uit het gebied van natuur- een en scheikunde en tijdens van zwaartekracht tot atomen. naar Maar voeg het atomen samen tot de een vrouw en het bevattingsvermogen op van de op tv mannen komt op tv tot stilstand. Gelukkig de hebben ze hun blonde naar buurvrouw Penny op die lang niet van zo slim is, op maar wel tijdens de sociale vaardigheden uit beheerst.

Aflevering 7 - uit op De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en door Howard zijn op tv echte geeks met het een voorliefde een voor wiskunde de en fysica. Ze snappen alles met op het het gebied van natuur- en scheikunde op en van door zwaartekracht tot atomen. in Maar voeg atomen een samen tot een vrouw met en het bevattingsvermogen van van de mannen tijdens komt tot stilstand. op tv Gelukkig hebben in ze in hun blonde buurvrouw Penny door die lang met niet zo slim is, maar een wel de sociale in vaardigheden van beheerst.

juli 2018
25-05-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Bow Tie Asymmetry - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen same...

11-05-2018 20:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Monetary Insufficiency - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen...

04-05-2018 20:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 21 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

27-04-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 20 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

20-04-2018 20:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 19 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

13-04-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Gates Excitation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen...

23-02-2018 21:30

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 15 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

23-02-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Sepration Triangulation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atome...

16-02-2018 21:30

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Solo Oscillation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen...

16-02-2018 21:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Matrimonial Metric - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen sam...

09-02-2018 21:30

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Celebration Reverberation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg ato...

09-02-2018 21:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Confidence Erosion - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen sam...

02-02-2018 21:30

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 9 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een...

02-02-2018 21:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 8 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een...

26-01-2018 21:35

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 7 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 277
  • Laatste uitzending op 25-05-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord