Programma gemist?

Seizoen 12 - de op tv Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie. The het op Donation Oscillation. Penny probeert de ingetogen Leonard door te verleiden om naar zijn naar donatie te van verpesten voor haar op ex en zijn vrouw. Wolowitz, uit Bernadette, Anu en op tv Koothrappali een maken van het vrijgezellenfeest de een koppeluitstapje.

The tijdens Meteorite Manifestation - In uit het slotseizoen van in de langstlopende sitcom uit van de Amerikaanse televisiegeschiedenis in van komen de vrienden op tv Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor in op tv de laatste keer bij een elkaar en raken zij wederom in niet uitgepraat op over hun voorliefde voor op wiskunde en fysica. een op De geeks snappen alles op tv van natuur- door en scheikunde en met van zwaartekracht tot op tv atomen. Gelukkig hebben ze een hun blonde buurvrouw tijdens Penny die lang uit niet zo slim is, uit maar wel de sociale een vaardigheden een beheerst. In deze aflevering tijdens is Sheldon een zeer verheugd een om Bernadette en Wolowitz te op helpen met bureaucratisch papierwerk, de een totdat hij ontdekt dat van ze de wet overtreden. Leonard uit op tv is teleurgesteld als zijn vrienden hem een van buiten sluiten tijdens een naar wetenschappelijk project.

The Confirmation Polarization met - De vrienden het Sheldon, Leonard, Raj op op en Howard zijn echte geeks het met uit een voorliefde voor van wiskunde en fysica. Ze uit snappen alles een op het gebied tijdens van natuur- en scheikunde en tijdens van zwaartekracht een tot atomen. Maar tijdens voeg atomen samen met tot een uit vrouw en het bevattingsvermogen van de door mannen komt het tot stilstand. door Gelukkig hebben ze hun op blonde met buurvrouw Penny die tijdens lang niet zo door slim is, maar wel de sociale tijdens op vaardigheden beheerst. In deze aflevering zijn de Sheldon en Amy van razend naar enthousiast als hun asymmetrie theorie het in is bewezen door Dr. Pemberton en door Dr. Campbell uit de Chicago. met Totdat ze Amy haar uit Nobelprijs door nominatie proberen af door te nemen.

The tijdens Propagation Proposition - In het op tv slotseizoen uit van de langstlopende sitcom naar uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis door komen de op vrienden Sheldon, Leonard, door Raj en Howard op voor de laatste keer een tijdens bij elkaar en raken zij wederom naar naar niet uitgepraat over hun voorliefde voor het wiskunde op tv en fysica. In deze naar aflevering: op tv Penny's ex-vriend, Zack, naar en zijn vrouw willen de een baby, maar de als Zack onvruchtbaar is, vragen van ze het Leonard om hulp. Ook probeert naar Koothrappali dingen de te repareren met het zijn ex-verloofde, tijdens Anu.

The tijdens Paintball Scattering - In het tijdens slotseizoen tijdens van de langstlopende sitcom uit uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis het komen de vrienden op tv Sheldon, Leonard, van Raj in en Howard voor de door laatste keer bij elkaar door en een raken zij wederom in niet uitgepraat over hun voorliefde voor naar wiskunde en fysica. van tijdens In deze aflevering: van Penny en Leonard organiseren een paintball op spel maar dat in naar resulteert in chaos wanneer Sheldon jaloers een is op Amy. de Ook wil in Stuart niet de bij Denise tijdens wonen.

The op VCR Illumination van - In het slotseizoen van de tijdens langstlopende in sitcom uit de door Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de het vrienden Sheldon, Leonard, Raj van en Howard met voor de laatste keer de het bij elkaar en raken zij op wederom niet uit uitgepraat over hun voorliefde door voor wiskunde door en fysica. tijdens In deze aflevering: Sheldon tijdens en Amy zijn nog steeds in van het mening dat hun theorie tijdens niet is bewezen, een maar een naar VHS-tape uit het het verleden van Sheldon inspireert door hem om een niet op te naar geven.

The op Citation Negation - In het met op tv slotseizoen van de op tv langstlopende sitcom uit de Amerikaanse tijdens televisiegeschiedenis komen de tijdens vrienden Sheldon, een Leonard, Raj en Howard op voor de laatste keer een op bij elkaar en op tv raken zij wederom op tv niet uitgepraat over op hun voorliefde voor het wiskunde en fysica. De het geeks snappen alles van natuur- op en scheikunde de en van zwaartekracht de tot met atomen. Gelukkig hebben ze hun in blonde buurvrouw Penny die door lang niet zo op tv slim is, maar het wel de door sociale vaardigheden beheerst. in De ultracompetitieve het Bernadette vraagt Stuart's vriendin, op tv Denise, op tv om haar te leren in hoe ze Howard moeten verslaan uit in een door populair een videospel.

The Consummation Deviation de - In door het slotseizoen van de de langstlopende op sitcom uit de uit Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden een Sheldon, door Leonard, Raj naar en Howard voor de laatste tijdens keer bij elkaar en het met raken zij wederom met niet uitgepraat over hun voorliefde uit voor wiskunde en het fysica. De naar geeks snappen alles op tv van natuur- en scheikunde naar en naar van zwaartekracht tot door atomen. Gelukkig hebben door ze hun blonde van buurvrouw Penny die lang naar niet zo de slim is, maar wel op de sociale vaardigheden met beheerst. Sheldon van probeert zich te binden aan de naar vader de van Amy, maar wanneer Wolowitz een de heer op Fowler verleidt met uit goocheltrucs, de heeft Sheldon geen andere tijdens keuze dan zich de te binden met aan mevrouw Fowler.

The tijdens Grant Allocation het Derivation - In het het slotseizoen van de langstlopende een sitcom uit door de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen naar de van vrienden Sheldon, Leonard, Raj en met Howard voor op tv de laatste op keer bij elkaar en het raken zij wederom in niet uitgepraat over hun voorliefde naar voor op tv wiskunde en fysica. een De geeks met snappen alles van van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht in van tot atomen. Gelukkig hebben met ze hun blonde op tv buurvrouw Penny die een lang niet zo op tv slim is, maar wel een de in sociale vaardigheden beheerst. Leonard zit gevangen van in op tv een lastige tijdens situatie als hij verantwoordelijk is voor het door het verdelen van de extra geld. Ook verandert Bernadette op het naar speelhuis in de met achtertuin in een op tv schuilplaats voor haar man en op kinderen.

Aflevering 6 in - op In het slotseizoen van een de langstlopende door sitcom uit de het Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, op het Leonard, Raj en Howard voor de op laatste de keer bij op tv elkaar en raken zij wederom in niet uitgepraat over hun een voorliefde tijdens voor wiskunde en fysica. in De geeks snappen een alles van natuur- door en scheikunde en van met op zwaartekracht tot atomen. Gelukkig hebben ze het uit hun blonde buurvrouw door Penny die lang niet zo tijdens slim in is, maar wel de sociale vaardigheden de op tv beheerst.

The Planetarium Collision een - door In het door slotseizoen van de langstlopende sitcom met uit de op tv Amerikaanse televisiegeschiedenis op komen de vrienden Sheldon, Leonard, uit Raj en Howard voor met de laatste naar keer bij elkaar op en met raken zij wederom niet van uitgepraat over hun voorliefde voor uit wiskunde en fysica. het De naar geeks snappen alles van natuur- uit en scheikunde en de uit van zwaartekracht tot een atomen. Gelukkig hebben in ze hun blonde buurvrouw Penny die uit lang op tv niet zo slim op tv is, maar wel de sociale het vaardigheden in beheerst. Wanneer door Amy geen tijd heeft van om te werken aan super-asymmetrie, het op doet Sheldon er alles op aan om ervoor te de zorgen dat ze beschikbaar het is tijdens om met hem op samen te met werken.

The Tam Turbulence het - In het op slotseizoen van de door langstlopende door sitcom uit de de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de de vrienden Sheldon, op Leonard, Raj en Howard door voor uit de laatste keer van bij elkaar en raken zij wederom met niet uitgepraat op tv over hun in voorliefde voor een wiskunde en fysica. door De geeks snappen alles van natuur- op tv en scheikunde en het van zwaartekracht van tot atomen. Gelukkig hebben met ze hun blonde een buurvrouw Penny een die lang naar niet zo slim is, in maar wel de sociale in uit vaardigheden beheerst. Bernadette en een Penny nemen Raj's verloofde, Anu, een op tv mee voor een een diner.

The Procreation Calculation de van - In het slotseizoen van met de langstlopende sitcom van uit door de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de uit vrienden Sheldon, Leonard, naar Raj en op tv Howard voor de laatste een keer bij elkaar door en raken het zij wederom niet uitgepraat het over hun voorliefde met voor wiskunde de en fysica. De op geeks snappen met alles van natuur- naar en scheikunde en van in zwaartekracht tot op tv atomen. Gelukkig hebben ze hun in blonde buurvrouw Penny die de lang niet op tv zo slim is, de maar wel de het sociale vaardigheden tijdens beheerst.

The Wedding op tv Gift Wormhole - In van op het slotseizoen van de langstlopende sitcom het het uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen uit de vrienden Sheldon, Leonard, een met Raj en Howard door voor de laatste keer bij elkaar het en met raken zij wederom met niet uitgepraat over hun voorliefde op tv voor wiskunde en uit in fysica. De geeks snappen alles naar van natuur- en op scheikunde een en van zwaartekracht tot atomen. het Gelukkig hebben tijdens ze hun blonde buurvrouw een Penny die op tv lang niet zo van slim is, maar wel op tv de sociale vaardigheden het beheerst. Koothrappali besluit dat met met hij zich wil van settelen en zijn vader vraagt om een een huwelijk door voor op tv hem te regelen.

The tijdens Conjugal Configuration - met In het met slotseizoen van de langstlopende sitcom uit tijdens de Amerikaanse het televisiegeschiedenis komen de tijdens vrienden Sheldon, Leonard, Raj het en Howard door voor de laatste keer van bij uit elkaar en tijdens raken zij wederom door niet uitgepraat over hun de voorliefde voor wiskunde naar en fysica. uit De geeks snappen alles van natuur- in tijdens en scheikunde en van zwaartekracht tot de atomen. Gelukkig hebben in tijdens ze hun blonde buurvrouw Penny op die een lang niet zo slim is, uit maar wel van de sociale vaardigheden beheerst. In in deze eerste aflevering door raken Sheldon en in op Amy tijdens hun huwelijksreis verzeild in van New van York. Penny en uit Leonard ontdekken dat ze ongemakkelijk van veel een lijken op Amy's op tv ouders, meneer in en mevrouw Fowler.

maart 2019
23-03-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Seizoen 12 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie. The Donation Oscillation. Penny probeert de ingetogen Leonard te verleiden om zijn donatie te verpesten voor haar ex en zijn vrouw. Wolowitz, Bernadette, Anu en Koothrappali maken v...

16-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Meteorite Manifestation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

09-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Confirmation Polarization - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg ato...

02-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Propagation Proposition - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

23-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Paintball Scattering - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The VCR Illumination - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun v...

01-12-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Citation Negation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun ...

24-11-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Consummation Deviation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

17-11-2018 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Grant Allocation Derivation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat...

10-11-2018 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 6 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorliefd...

03-11-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Planetarium Collision - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

27-10-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Tam Turbulence - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voo...

20-10-2018 19:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Procreation Calculation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

13-10-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Wedding Gift Wormhole - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

06-10-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Conjugal Configuration - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 292
  • Laatste uitzending op 23-03-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord