Programma gemist?

De vrienden de Sheldon, Leonard, Raj en op Howard zijn uit echte uit geeks met een voorliefde de voor wiskunde en in fysica. Ze snappen alles op de het gebied met van natuur- en in scheikunde en van de zwaartekracht tijdens tot atomen. Maar met voeg atomen samen door tot een vrouw tijdens en het bevattingsvermogen van op de mannen komt tot uit stilstand. Gelukkig op tv hebben ze hun blonde van buurvrouw Penny die het lang niet een zo slim is, maar wel het de sociale de vaardigheden door beheerst. In deze op tv aflevering krijgt Sheldon het niet van voor uit elkaar een formule af te maken op en is door bereid op alles te doen om door het juiste antwoord te op vinden. Hij probeert verschillende door technieken, op tv maar niets het werkt. Als hij uit weet hoe hij achter het met antwoord een moet komen, begint hij een een cheesecakefabriek van met Penny.

De vrienden Sheldon, in Leonard, Raj met en Howard zijn met echte geeks met naar een voorliefde in voor wiskunde en fysica. Ze met van snappen alles op naar het gebied van op tv natuur- en scheikunde en op tv van zwaartekracht tot atomen. Maar tijdens voeg tijdens atomen samen met tot een vrouw naar en het bevattingsvermogen naar van de mannen komt tot stilstand. op Gelukkig hebben het ze hun blonde buurvrouw het Penny die op tv lang op niet zo slim is, maar wel op tv de met sociale vaardigheden tijdens beheerst. In deze het aflevering gaan Leonard en Howard door op een dubbeldate op met Penny en Bernadette. uit Rajesh van gaat op zoek met naar een op date en sleept Sheldon mee. op Als ze twee meiden in het scoren, neemt de week een in onverwachte tijdens wending. Ondertussen ontdekt Leonard dat Penny uit in door het paranormale gelooft. Zijn door frustratie daarover werkt hem naar tegen. een De enige manier naar om haar terug te het krijgen, is in het paranormale opzoeken en de ervaren.

De vrienden door Sheldon, Leonard, Raj het en Howard zijn de echte geeks van met een voorliefde voor wiskunde tijdens van en fysica. Ze snappen alles op de het gebied van van natuur- en uit scheikunde en een van zwaartekracht tot atomen. Maar van een voeg atomen samen in tot een vrouw en het uit bevattingsvermogen van de mannen op tv met komt tot stilstand. op tv Gelukkig hebben ze hun uit blonde buurvrouw tijdens Penny die lang niet op zo slim is, maar wel in de sociale naar vaardigheden beheerst. In deze in aflevering komt tijdens Leonards moeder Beverly op op bezoek en daar de is uit hij niet blij mee. Sheldon door is een er daarentegen enthousiast over. Penny een wil Beverly op graag vertellen op over haar met relatie met Leonard. de Het enige juiste moment daarvoor met lijkt op te zijn als ze voor van het naar eerst dronken is. Ondertussen krijgen van Leonard en Sheldon van ruzie over van het feit dat Sheldon van contact heeft met gehad met Beverly het en het Leonard het niet heeft verteld. En het van dan gebeurt er iets tijdens verrassends.

De met vrienden Sheldon, Leonard, Raj op en Howard zijn echte op tv geeks met het een voorliefde tijdens voor wiskunde en fysica. door Ze snappen met alles op het gebied van van natuur- en door scheikunde en van zwaartekracht in tot met atomen. Maar voeg het atomen samen op tot een vrouw en het bevattingsvermogen tijdens van op tv de mannen komt tijdens tot stilstand. Gelukkig hebben ze naar hun blonde buurvrouw door Penny de die lang niet zo slim een naar is, maar wel met de sociale vaardigheden beheerst. In op deze aflevering tijdens schakelt Penny Sheldon naar in om haar te helpen de Leonards werk tijdens beter te van begrijpen.

De vrienden Sheldon, op Leonard, op tv Raj en tijdens Howard zijn echte geeks tijdens met een voorliefde voor wiskunde een en fysica. in Ze snappen het alles op met het gebied van natuur- en uit scheikunde en met van zwaartekracht tot atomen. Maar de een voeg atomen samen tot een op vrouw en een het bevattingsvermogen van de tijdens mannen komt van tot stilstand. Gelukkig uit hebben ze naar hun blonde buurvrouw Penny die lang op tv uit niet zo slim de is, maar wel de sociale op tv vaardigheden beheerst. In deze het aflevering tijdens zet Kripke Sheldon voor schut van en van dat laat naar Sheldon niet zomaar naar gebeuren.

De vrienden Sheldon, met van Leonard, Raj en Howard tijdens zijn echte geeks met een uit de voorliefde voor wiskunde en de fysica. Ze snappen alles op tijdens het gebied van in natuur- naar en scheikunde en op van zwaartekracht een tot atomen. Maar voeg atomen een samen tot een vrouw uit en het bevattingsvermogen van van van de mannen uit komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze uit hun blonde buurvrouw op tv Penny uit die lang van niet zo slim is, maar tijdens wel een de sociale vaardigheden beheerst. In deze tijdens aflevering de moet Sheldon thuis blijven met om Penny te verzorgen op in na een ongelukkige val, uit terwijl de rest op van kampeerweekend op tv gaat om de meteorietenregen te een zien.

De de vrienden Sheldon, Leonard, uit Raj en Howard zijn een echte geeks tijdens met een voorliefde een voor wiskunde op en fysica. Ze snappen uit alles op het gebied het van natuur- tijdens en scheikunde en van op tv zwaartekracht tot op tv atomen. Maar voeg atomen naar samen van tot een vrouw en in het bevattingsvermogen van de mannen naar komt tot stilstand. van Gelukkig hebben van ze hun blonde een buurvrouw Penny op tv die lang de niet zo slim is, op maar wel van de sociale vaardigheden in beheerst. In deze aflevering hebben de Leonard en Penny uit hun eerste op grote ruzie en voelt Sheldon de het zich geroepen om op te treden van als van mediator.

De vrienden naar Sheldon, Leonard, uit Raj en Howard zijn echte met geeks door met een de voorliefde voor wiskunde en fysica. naar Ze op tv snappen alles op het gebied van naar natuur- en de scheikunde naar en van zwaartekracht in tot atomen. Maar voeg atomen samen tijdens tot op een vrouw met en het bevattingsvermogen van de het mannen met komt tot stilstand. op Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw van Penny die lang het niet zo het slim is, maar wel met de sociale op vaardigheden door beheerst. In deze aflevering hoopt naar Leonard dat Penny’s voetbal de liefhebbende op tv vrienden hem met ook leuk vinden, dus neemt door hij op een spoedcursus ‘sport’ bij tijdens Sheldon.

De vrienden tijdens Sheldon, Leonard, Raj met en Howard met zijn echte geeks van met een voorliefde door voor wiskunde en fysica. Ze met snappen alles op op het gebied naar van uit natuur- en scheikunde en van met zwaartekracht uit tot atomen. Maar voeg naar atomen samen tot een naar vrouw en het met bevattingsvermogen de van de mannen naar komt tot stilstand. Gelukkig hebben in ze hun tijdens blonde buurvrouw Penny een die lang niet zo op tv slim is, op tv maar wel de van sociale vaardigheden in beheerst. In deze aflevering verliest uit Penny een een kaartspel en ze ontdekt dat met Sheldon een met bijzondere op gave heeft. Hij kan een berekenen wat de kaarten uit van het de tegenstander zijn.

De met vrienden Sheldon, Leonard, Raj van en Howard naar zijn echte geeks met een een voorliefde van voor wiskunde en fysica. Ze een snappen alles uit op het gebied tijdens van een natuur- en scheikunde en naar van zwaartekracht het tot atomen. Maar een voeg atomen samen tot een een vrouw en het bevattingsvermogen naar met van de mannen komt tot stilstand. tijdens Gelukkig met hebben ze hun blonde uit buurvrouw Penny het die lang niet zo op slim is, maar op tv wel de sociale in vaardigheden met beheerst. In deze aflevering rent de Raj met huilend zijn appartement het uit en Howard op tv besluit met hem het te gaan praten. Hij met komt terug met slecht nieuws: door Raj wordt het de land uit gezet. een De enige de manier om zijn uitzetting de te in voorkomen, is op door een baan te de vinden.

De op vrienden Sheldon, tijdens Leonard, Raj en Howard naar zijn echte geeks uit met een het voorliefde voor wiskunde en fysica. tijdens Ze snappen uit alles op het gebied van tijdens natuur- en uit scheikunde en van zwaartekracht naar tot atomen. Maar de voeg atomen op tv samen door tot een vrouw door en het bevattingsvermogen van de mannen van het komt tot stilstand. Gelukkig op tv hebben ze hun door blonde buurvrouw op tv Penny die lang niet zo slim een uit is, maar wel de sociale door vaardigheden beheerst. door In deze aflevering hebben naar Raj tijdens en Howard succes bij van de vrouwen nu op tv ze gekleed gaan naar als gothic. In de een gothic-discotheek uit proberen ze de vrouwen op tv te imponeren, maar in dat verloopt naar niet vlekkeloos.

De vrienden met Sheldon, Leonard, Raj en de Howard zijn echte met geeks met een naar voorliefde voor wiskunde de en fysica. tijdens Ze snappen alles met op het gebied uit van natuur- en scheikunde uit en van naar zwaartekracht uit tot atomen. Maar voeg atomen samen van tot door een vrouw en het bevattingsvermogen een op van de mannen in komt tot stilstand. Gelukkig met hebben ze hun door blonde buurvrouw Penny in die lang niet zo slim in de is, maar wel de sociale de vaardigheden beheerst. In met deze aflevering door zorgen het met prestigieuze aanbod van de het jongens om tijdens in de zomer op de Noordpool op tv door te werken en op Penny's gedrag ervoor dat op tv Leonard onzeker is in over zijn op vertrek.

De vrienden Sheldon, van Leonard, op tv Raj en Howard zijn met echte geeks met uit een de voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze in het snappen alles op het gebied tijdens van natuur- en door scheikunde naar en van zwaartekracht tot het atomen. Maar voeg op atomen samen tot tijdens een vrouw en het met bevattingsvermogen van op tv de mannen komt een tot stilstand. Gelukkig de hebben ze door hun blonde buurvrouw Penny die lang uit niet op tv zo slim is, maar wel tijdens de sociale vaardigheden op beheerst. met In deze aflevering realiseert Wolowitz een zich dat er door een cruciale een fout het zit in het toilet dat hij uit van ontwierp voor het Internationale Ruimte het Station.

De op tv vrienden Sheldon, in Leonard, Raj en Howard zijn in echte geeks met in een de voorliefde voor wiskunde een en fysica. Ze snappen alles op de het van gebied van tijdens natuur- en scheikunde en van op zwaartekracht van tot atomen. Maar voeg atomen samen het tot een het vrouw op tv en het bevattingsvermogen het van de mannen de komt tot stilstand. Gelukkig op hebben ze een hun blonde buurvrouw Penny naar die lang niet zo slim op is, maar de wel de sociale vaardigheden door beheerst. In deze een naar aflevering nemen Leonard en Raj Wolowitz naar mee naar Las het van Vegas zodat hij op zijn break-up met Leslie een kan vergeten. Sheldon sluit door zichzelf in buiten.

De vrienden Sheldon, van Leonard, Raj en uit Howard tijdens zijn echte geeks met een uit in voorliefde voor wiskunde en fysica. op Ze snappen alles op op tv door het gebied van met natuur- en scheikunde de en van zwaartekracht tot atomen. de Maar voeg een atomen samen tot een vrouw door en met het bevattingsvermogen in van de mannen komt tot met stilstand. Gelukkig hebben de ze hun op blonde buurvrouw Penny uit die lang niet van zo slim op tv is, maar wel van de sociale vaardigheden beheerst. van In deze aflevering met proberen een paar stripboekliefhebbers Penny van naar te versieren. Dit leidt ertoe dat van Leonard, Raj op en Howard naar een tijdens bar het gaan tijdens Ladies op Night.

augustus 2017
14-07-2017 20:05

Einstein Approximation

The Big Bang Theory - Einstein Approximation

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

12-07-2017 20:05

Psychic Vortex

The Big Bang Theory - Psychic Vortex

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

11-07-2017 20:05

Maternal Congruence

The Big Bang Theory - Maternal Congruence

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

10-07-2017 20:05

Gorilla Experiment

The Big Bang Theory - Gorilla Experiment

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

07-07-2017 20:55

Vengeancy Formulation

The Big Bang Theory - Vengeancy Formulation

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

07-07-2017 20:30

Adhesive Duck Deficiency

The Big Bang Theory - Adhesive Duck Deficiency

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

07-07-2017 20:05

Guitarist Amplification

The Big Bang Theory - Guitarist Amplification

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

06-07-2017 20:10

Cornhusker Vortex

The Big Bang Theory - Cornhusker Vortex

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

05-07-2017 20:05

Creepy Candy Coating Corollary

The Big Bang Theory - Creepy Candy Coating Corollary

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

04-07-2017 20:05

Pirate Solution

The Big Bang Theory - Pirate Solution

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

03-07-2017 20:05

Gothowitz Deviation

The Big Bang Theory - Gothowitz Deviation

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

30-06-2017 20:05

Monopolar Expedition

The Big Bang Theory - Monopolar Expedition

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

29-06-2017 20:10

Classified Materials Turbulence

The Big Bang Theory - Classified Materials Turbulence

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

28-06-2017 20:05

Vegas Renormalization

The Big Bang Theory - Vegas Renormalization

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

27-06-2017 20:05

Hofstadter Isotope

The Big Bang Theory - Hofstadter Isotope

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 217
  • Laatste uitzending op 14-07-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord