Programma gemist?

Seizoen 4 het - Aflevering de 20 - naar Amerikaanse komische serie: Herb Garden Germination: een Sheldon en Amy met besluiten, bij wijze naar van sociaal van experiment, een gerucht van over het zichzelf te verspreiden. Ondertussen tilt uit Howard zijn de relatie met Bernadette op tv naar een hoger in niveau.

Seizoen 4 - uit Aflevering 19 - met de Amerikaanse komische serie: Zarnecki Incursion: het Sheldon ontdekt in dat zijn 'World of Warcraft'-account van is gehackt met en op hij is in alle het staten. De mannen tijdens zijn vastbesloten om uit naar te zoeken op wie de dader is. Ondertussen op tv proberen Bernadette van en Amy Penny de te door helpen om de naar relatie tussen Leonard en Priya een op plaats de te geven.

The Relaxation uit Integration - De naar vrienden tijdens Sheldon, Leonard, Raj en tijdens Howard zijn echte geeks op tv met in een voorliefde voor wiskunde en met fysica. Ze snappen een alles op naar het gebied van met natuur- en scheikunde en van op tv zwaartekracht tot atomen. de Maar voeg atomen op samen tot een door vrouw in en het bevattingsvermogen van de een mannen komt tot door stilstand. Gelukkig een hebben ze op hun blonde buurvrouw Penny door die naar lang niet zo slim is, maar het wel op tv de sociale vaardigheden beheerst. Terwijl op tv de Sheldon aan het stressen is over op een door datum voor de bruiloft, tijdens beschuldigt Amy met hem ervan van dat hij te zorgeloos in is. En Koothrappali met en Stuart proberen beiden het het hart uit van Bernadette's een nieuwe collega Ruchi te uit veroveren.

The op Retraction Reaction - de De vrienden in Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn in echte op geeks met een voorliefde voor op wiskunde en fysica. van Ze door snappen alles op het uit gebied van natuur- een en naar scheikunde en van zwaartekracht tot naar atomen. Maar voeg van atomen samen tot uit een vrouw en uit het het bevattingsvermogen van de mannen tijdens komt tot de stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde met het buurvrouw Penny die tijdens lang niet zo slim een is, maar wel het de sociale vaardigheden beheerst. naar Leonard ziet er tegenop in om een terug te gaan naar de naar universiteit een nadat hij een tijdens gênant interview heeft gegeven. En de Amy en het Bernadette proberen de hun succes te in achterhouden van uit Sheldon en Howard.

Vanavond de trapt Veronica het elfde seizoen tijdens van de de sitcom The Big Bang het uit Theory af met maar liefst een drie afleveringen, waarin de door serie de verdergaat met een ‘The Proposal Proposal’ van met Sheldon. In de eerste tijdens aflevering van het nieuwe tijdens seizoen geeft Amy antwoord met op naar het aanzoek naar van Sheldon. En Howard en met Bernadette worstelen naar met het onverwachte een nieuws. Veronica is de vaste zender op tv van The Big op tv Bang Theory tijdens in Nederland. op In het nieuwe jaar kan naar de kijker weer door genieten van nieuwe tijdens tijdens afleveringen van de best bekeken het sitcom ter met wereld.

Prestidigitation in Approximation - een De vrienden Sheldon, Leonard, Raj naar en Howard zijn echte op tv geeks met een het naar voorliefde voor wiskunde de en fysica. Ze naar snappen alles op tijdens het gebied van natuur- naar en scheikunde en van met zwaartekracht tot atomen. met Maar voeg door atomen samen met tot een vrouw en uit het bevattingsvermogen van de mannen uit komt tot van stilstand. door Gelukkig hebben ze hun blonde een buurvrouw Penny het die lang niet tijdens zo slim is, maar wel van de sociale op tv vaardigheden beheerst. een In deze in aflevering moet Leonard kiezen tussen van zijn nieuwe op tv vriendin Priya het en zijn vriendschap op tv met Penny. Ondertussen drijft in Howard Sheldon tot naar waanzin met met een magische truc.

Toast met Derivation - de De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en uit Howard naar zijn echte geeks met in een voorliefde tijdens voor wiskunde en fysica. uit Ze snappen alles op op het naar gebied van natuur- en scheikunde op en van het zwaartekracht tot atomen. op tv Maar voeg in atomen samen tot een uit vrouw van en het bevattingsvermogen van de mannen in het komt tot stilstand. Gelukkig hebben tijdens ze uit hun blonde buurvrouw Penny het die lang van niet zo slim is, het maar wel de sociale een vaardigheden beheerst. In deze uit aflevering heeft Sheldon een moeite met om te accepteren dat Leonard op op altijd het middelpunt van de hun sociale kring uit is.

The in Cohabitation Formulation - uit De vrienden Sheldon, Leonard, Raj uit en Howard door zijn een echte geeks met een in voorliefde voor wiskunde en van fysica. Ze het snappen alles in op het gebied van natuur- en een scheikunde en van met van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen tijdens samen tijdens tot een vrouw en het van bevattingsvermogen van uit de mannen tijdens komt tot stilstand. Gelukkig in hebben ze hun op blonde buurvrouw Penny die op op tv lang niet zo slim met is, maar op wel de sociale vaardigheden beheerst. door In deze aflevering van denkt Wolowitz tijdens erover na om de de volgende tijdens stap te zetten met Bernadette. het Leonard geeft een een nieuwe impuls aan van zijn relatie op met de zus van op Raj.

Benebene Factor tijdens Factor - De vrienden het Sheldon, Leonard, Raj op en Howard zijn met echte geeks met in een uit voorliefde voor wiskunde en fysica. van Ze snappen alles van op de het gebied het van natuur- en scheikunde en met van zwaartekracht naar tot atomen. Maar voeg atomen een met samen tot een vrouw het en het op tv bevattingsvermogen van de mannen komt uit tot stilstand. Gelukkig op hebben ze de hun blonde buurvrouw Penny die door naar lang niet zo slim is, naar maar wel de sociale naar vaardigheden beheerst. tijdens In deze op tv aflevering zorgt met een grote donatie aan de in universiteit ervoor tijdens dat Leonard overdenkt hoe ver met op hij wil gaan voor de op wetenschap.

The Thespian op tv Catalyst van - De vrienden Sheldon, Leonard, op tv Raj en Howard zijn uit echte uit geeks met een een voorliefde voor wiskunde en fysica. tijdens Ze snappen de alles op naar het gebied van natuur- op tv en scheikunde en van in zwaartekracht in tot atomen. Maar de voeg atomen samen in tot een vrouw en het het met bevattingsvermogen van de mannen komt naar tot het stilstand. Gelukkig hebben ze hun met blonde buurvrouw Penny naar die lang niet zo door slim de is, maar met wel de sociale vaardigheden beheerst. In op deze aflevering op tv hoopt Sheldon met dat hij een betere het leraar wordt, wanneer hij in op tv de lessen van Penny observeert. Ondertussen een uit fantaseert Koothrappali over de naar vriendin van met zijn beste vriend.

Love Car het Dispacement - in De vrienden Sheldon, het Leonard, Raj en Howard zijn een echte geeks met op tv een door voorliefde voor naar wiskunde en fysica. Ze naar snappen alles op naar het gebied van met natuur- en scheikunde met en van zwaartekracht tot atomen. het Maar voeg naar atomen samen tot in een vrouw en in het bevattingsvermogen van de door mannen van komt tot naar stilstand. Gelukkig hebben ze in hun blonde van buurvrouw Penny die uit lang niet zo slim op is, maar wel de sociale naar vaardigheden op tv beheerst. In deze aflevering naar loopt in de spanning hoog van op, wanneer iedereen in hetzelfde hotel door verblijft voor een een met wetenschappelijk evenement.

Bus het Pants Utilization in - De vrienden de Sheldon, Leonard, Raj en Howard de zijn echte geeks naar met een tijdens voorliefde voor wiskunde en fysica. met Ze snappen in alles op het op tv gebied van natuur- en door scheikunde en van van zwaartekracht tot op tv atomen. Maar voeg in atomen samen tot op een vrouw op tv en het bevattingsvermogen van een de uit mannen komt tot op tv stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde uit buurvrouw Penny die op tv uit lang niet zo slim is, door maar wel de de sociale vaardigheden beheerst. In tijdens deze aflevering een zet naar het idee van Leonard naar voor een smartphone-app zijn uit vriendschap met Sheldon uit onder naar druk.

Boyfriend van Complexity - De vrienden Sheldon, uit Leonard, Raj tijdens en Howard zijn door echte geeks op tv met een op voorliefde voor wiskunde met en fysica. Ze de snappen alles op het gebied van een een natuur- en scheikunde en van van zwaartekracht tot atomen. Maar naar voeg atomen samen het tot een vrouw tijdens en de het bevattingsvermogen op van de mannen komt tot op stilstand. de Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw van Penny op die lang de niet zo slim is, uit maar wel de sociale uit vaardigheden beheerst. In deze de aflevering een vraagt Penny Leonard om te van liegen tegen tijdens haar naar vader. Howard, Raj en Bernadette uit besteden een tijdens nacht achter van de telescoop.

21 Second naar Excitation met - De vrienden Sheldon, op Leonard, Raj en Howard uit zijn een echte geeks met een voorliefde voor de wiskunde naar en fysica. Ze snappen alles door op het op tv gebied van naar natuur- en scheikunde een en van zwaartekracht tot door atomen. Maar voeg atomen het samen tot een tijdens vrouw en het van bevattingsvermogen van tijdens de mannen komt door tot stilstand. Gelukkig van hebben ze hun op tv blonde tijdens buurvrouw Penny die lang in niet zo slim is, tijdens maar wel de sociale de naar vaardigheden beheerst. In deze aflevering staan door de op jongens de hele van nacht in de rij te tijdens met wachten op een op tv nieuwe film, terwijl Penny en Bernadette naar Amy uitnodigen in voor een tijdens feestje.

Apology met Insufficiency - De vrienden in Sheldon, uit Leonard, Raj en Howard zijn echte door geeks naar met een voorliefde met voor wiskunde en de fysica. Ze snappen alles op door van het gebied van natuur- en scheikunde door en door van zwaartekracht tot atomen. Maar uit voeg atomen samen met tot een een vrouw en het het bevattingsvermogen van van de mannen komt het tot stilstand. van Gelukkig hebben ze hun een blonde buurvrouw het Penny die lang niet zo slim tijdens is, maar wel in de het sociale vaardigheden beheerst. In deze in aflevering brengen een Sheldons antwoorden tijdens een tijdens naar FBI-ondervraging Wolowitz in op tv gevaar.

januari 2018
15-01-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie: Herb Garden Germination: Sheldon en Amy besluiten, bij wijze van sociaal experiment, een gerucht over zichzelf te verspreiden. Ondertussen tilt Howard zijn relatie met Bernadette naar ...

15-01-2018 19:35

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie: Zarnecki Incursion: Sheldon ontdekt dat zijn 'World of Warcraft'-account is gehackt en hij is in alle staten. De mannen zijn vastbesloten om uit te zoeken wie de dader is. Ondertussen ...

12-01-2018 22:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Relaxation Integration - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen...

12-01-2018 21:30

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Retraction Reaction - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen sa...

12-01-2018 21:05

Start: The Big Bang Theory (seizoen 11)

The Big Bang Theory - Start: The Big Bang Theory (seizoen 11)

Vanavond trapt Veronica het elfde seizoen van de sitcom The Big Bang Theory af met maar liefst drie afleveringen, waarin de serie verdergaat met ‘The Proposal Proposal’ van Sheldon. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen geeft Amy ...

12-01-2018 20:30

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Prestidigitation Approximation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg at...

12-01-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Toast Derivation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot...

12-01-2018 19:40

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Cohabitation Formulation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atom...

11-01-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Benebene Factor Factor - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen sam...

11-01-2018 19:40

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Thespian Catalyst - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen same...

10-01-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Love Car Dispacement - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen...

10-01-2018 19:35

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Bus Pants Utilization - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen same...

08-01-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Boyfriend Complexity - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen...

08-01-2018 19:40

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

21 Second Excitation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen...

05-01-2018 21:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Apology Insufficiency - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen same...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 247
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord