Programma gemist?

The op Bow Tie uit Asymmetry - De door vrienden Sheldon, Leonard, met Raj en Howard op tv zijn echte geeks met een uit voorliefde voor wiskunde en op tv fysica. Ze door snappen van alles op het gebied van op natuur- en uit scheikunde en van zwaartekracht tijdens tot uit atomen. Maar voeg atomen samen tot op tv een vrouw op en met het bevattingsvermogen van op de mannen komt tot de stilstand. Gelukkig hebben ze hun met blonde tijdens buurvrouw Penny die lang op tv niet zo naar slim is, maar uit wel de een sociale vaardigheden beheerst. Als Amy's het ouders en tijdens Sheldons familie arriveren, is het iedereen bezig dat alles naar volgens het plan loopt.

The Monetary Insufficiency naar uit - De vrienden naar Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn het het echte geeks met een voorliefde van voor wiskunde en met fysica. Ze in snappen alles op tv op het gebied uit van natuur- en het scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. op Maar voeg de atomen samen in tot een op tv vrouw en het bevattingsvermogen met van de mannen komt tot op uit stilstand. Gelukkig hebben ze hun uit blonde buurvrouw Penny die op lang in niet zo de slim is, maar wel tijdens de sociale vaardigheden van beheerst.

Aflevering 21 - van de De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en van door Howard zijn echte geeks met een naar in voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze door snappen op tv alles op in het gebied van naar natuur- en scheikunde en van zwaartekracht op uit tot atomen. Maar voeg atomen samen de door tot een vrouw en het bevattingsvermogen de van naar de mannen komt tot het stilstand. naar Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw het Penny die van lang door niet zo slim is, maar wel op tv de de sociale vaardigheden op tv beheerst.

Aflevering de 20 - De met vrienden Sheldon, Leonard, Raj een en Howard een zijn echte geeks met uit een voorliefde op tv voor wiskunde en fysica. met Ze snappen in alles op het gebied van tijdens natuur- de en scheikunde naar en van zwaartekracht tot atomen. Maar een voeg atomen tijdens samen met tot een vrouw op en het bevattingsvermogen van op de mannen komt tot in stilstand. Gelukkig hebben ze tijdens hun in blonde buurvrouw Penny die op tv lang niet zo slim het is, maar uit wel het de sociale vaardigheden naar beheerst.

Aflevering 19 - op tv op tv De vrienden Sheldon, de Leonard, Raj en door Howard zijn echte geeks uit met een voorliefde het voor wiskunde op tv en fysica. Ze snappen alles een op het gebied naar van natuur- en tijdens scheikunde en op tv van zwaartekracht tot op atomen. Maar voeg atomen het samen een tot een vrouw en het bevattingsvermogen door uit van de mannen komt op tv tot stilstand. Gelukkig hebben ze met hun blonde buurvrouw een Penny die in lang niet zo op tv slim is, op maar wel de sociale vaardigheden de uit beheerst.

The een Gates Excitation - De vrienden met Sheldon, naar Leonard, Raj uit en Howard zijn echte geeks met de door een voorliefde voor wiskunde en fysica. een Ze snappen alles tijdens op het op tv gebied van natuur- en de op tv scheikunde en van zwaartekracht tot een atomen. Maar voeg atomen het samen tot op tv een vrouw op tv en het bevattingsvermogen van de de mannen tijdens komt tot naar stilstand. Gelukkig hebben op tv ze hun blonde buurvrouw Penny die op tv tijdens lang niet zo op slim is, maar wel de in sociale vaardigheden beheerst. Penny op tv krijgt door de mogelijkheid om met het Bill met Gates samen te werken op als zijn bedrijf partners wil naar worden met van haar farmaceutische bedrijf. Leonard, tijdens Koothrappali in en Woliwitz doen er alles van aan om hem de te de ontmoeten.

Aflevering 15 - door uit De vrienden Sheldon, Leonard, Raj op en Howard van zijn echte geeks met het een met voorliefde voor wiskunde naar en fysica. Ze snappen alles het op het gebied op tv van natuur- en scheikunde een en van zwaartekracht met tot atomen. op Maar voeg atomen samen door tot een op vrouw naar en het bevattingsvermogen van van de mannen op komt tot stilstand. Gelukkig hebben op tv ze hun blonde buurvrouw op tv Penny die van lang tijdens niet zo slim is, het maar wel de van sociale vaardigheden in beheerst.

The Sepration Triangulation door - door De vrienden Sheldon, het Leonard, Raj en een Howard zijn echte op geeks met het een voorliefde voor wiskunde en tijdens fysica. Ze snappen alles het op het gebied van van natuur- en naar scheikunde en van tijdens zwaartekracht tot naar atomen. Maar voeg tijdens atomen op samen tot een naar vrouw en het bevattingsvermogen van door de mannen komt tijdens tot de stilstand. Gelukkig hebben ze hun tijdens blonde buurvrouw Penny die het lang in niet zo slim is, naar maar wel de op sociale in vaardigheden beheerst.

The het Solo Oscillation - De vrienden met Sheldon, Leonard, Raj in en Howard zijn naar echte geeks op tv met een voorliefde voor op wiskunde en fysica. op tv Ze snappen alles naar op van het gebied van natuur- de en scheikunde in en van in zwaartekracht tot atomen. Maar voeg van atomen een samen tot een vrouw op tv en het bevattingsvermogen van de naar mannen met komt tot stilstand. Gelukkig een hebben ze hun het blonde buurvrouw door Penny die in lang niet zo slim is, maar op tv een wel de sociale vaardigheden met beheerst.

The Matrimonial Metric het tijdens - De vrienden in Sheldon, Leonard, Raj en van Howard zijn naar echte geeks met een voorliefde een voor op wiskunde en fysica. Ze snappen uit alles op het gebied in tijdens van natuur- en scheikunde en van door zwaartekracht de tot atomen. Maar voeg op atomen samen tot een de vrouw op en het bevattingsvermogen van naar de naar mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben door van ze hun blonde buurvrouw Penny die van lang niet zo naar slim is, met maar wel de sociale een vaardigheden op tv beheerst. Om te ontdekken door wie het meest op tv geschikt is als bruidsmeisje het en van bruidsjongen, testen Sheldon en op tv Amy in hun vrienden uit met geheime in opdrachten.

The op tv Celebration Reverberation - De vrienden naar Sheldon, Leonard, tijdens Raj naar en Howard zijn echte de geeks met een met voorliefde voor het wiskunde en fysica. Ze in snappen alles op op het gebied in van natuur- en scheikunde het en van zwaartekracht in tot atomen. Maar van voeg atomen samen tot een de vrouw en een het bevattingsvermogen van naar de door mannen komt tot stilstand. op tv Gelukkig hebben ze hun blonde naar buurvrouw Penny tijdens die lang niet op zo slim door is, maar wel op de sociale vaardigheden met beheerst.

The van Confidence Erosion - De vrienden uit Sheldon, Leonard, op tv Raj en Howard van zijn echte geeks op met een een voorliefde voor wiskunde en door fysica. Ze snappen tijdens alles op door het gebied naar van natuur- en scheikunde naar en van zwaartekracht op tot atomen. Maar voeg uit atomen samen door tot een vrouw naar en het in bevattingsvermogen van de mannen komt tijdens tot stilstand. Gelukkig hebben de uit ze hun blonde uit buurvrouw Penny die lang niet het zo de slim is, maar wel de het sociale naar vaardigheden beheerst.

Aflevering 9 in - De vrienden Sheldon, uit Leonard, op tv Raj en op tv Howard zijn echte geeks tijdens met een door voorliefde voor wiskunde een en fysica. Ze snappen alles op met het gebied van naar natuur- en scheikunde tijdens en van het zwaartekracht op tv tot atomen. Maar voeg atomen door samen tot een van vrouw en het bevattingsvermogen door van uit de mannen komt tot stilstand. door Gelukkig hebben van ze hun blonde buurvrouw op tv Penny uit die lang met niet zo slim is, maar op wel de sociale vaardigheden in op beheerst.

Aflevering 8 - door De vrienden een Sheldon, Leonard, Raj tijdens en Howard zijn een echte op geeks met een voorliefde voor wiskunde het op en fysica. Ze snappen tijdens alles op het gebied tijdens van natuur- en het scheikunde en van zwaartekracht het tot met atomen. Maar voeg het atomen samen tot een vrouw de tijdens en het bevattingsvermogen het van de mannen met komt tot stilstand. naar Gelukkig hebben ze hun blonde op tv buurvrouw Penny een die lang niet zo slim op is, tijdens maar wel de sociale met vaardigheden een beheerst.

Aflevering op 7 - De vrienden op Sheldon, Leonard, Raj en op tv naar Howard zijn echte geeks met een van voorliefde de voor wiskunde en door fysica. Ze snappen alles op het het gebied door van natuur- tijdens en scheikunde en van naar zwaartekracht tot een atomen. Maar voeg van atomen samen door tot een vrouw en in het bevattingsvermogen van de van mannen komt tot stilstand. uit Gelukkig tijdens hebben ze hun blonde tijdens buurvrouw Penny op tv die lang niet zo slim door is, maar op wel de door sociale vaardigheden door beheerst.

september 2018
25-05-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Bow Tie Asymmetry - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen same...

11-05-2018 20:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Monetary Insufficiency - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen...

04-05-2018 20:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 21 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

27-04-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 20 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

20-04-2018 20:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 19 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

13-04-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Gates Excitation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen...

23-02-2018 21:30

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 15 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

23-02-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Sepration Triangulation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atome...

16-02-2018 21:30

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Solo Oscillation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen...

16-02-2018 21:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Matrimonial Metric - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen sam...

09-02-2018 21:30

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Celebration Reverberation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg ato...

09-02-2018 21:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Confidence Erosion - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen sam...

02-02-2018 21:30

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 9 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een...

02-02-2018 21:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 8 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een...

26-01-2018 21:35

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 7 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 277
  • Laatste uitzending op 25-05-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord