Programma gemist?

Sheldon, naar Leonard, Raj de en Howard zijn echte geeks met tijdens op een voorliefde voor naar wiskunde en fysica, maar in voeg atomen samen tot door een vrouw een en de uit mannen snappen er niets van. een Leonard en Penny zijn het getrouwd met ondanks hun de knipperlichtrelatie in het verleden. De de relatie door van Sheldon en Amy kent door een nieuw hoogtepunt. naar Sheldon het en Amy hebben hun eerste ruzie de sinds ze een bij elkaar de wonen.

Sheldon, Leonard, Raj van naar en Howard zijn echte de geeks met van een voorliefde voor wiskunde van en fysica, maar voeg atomen in samen de tot een uit vrouw en de mannen snappen er uit niets van. van Leonard en het Penny zijn getrouwd ondanks hun tijdens knipperlichtrelatie het in het uit verleden. De relatie van tijdens Sheldon en de Amy kent een door nieuw hoogtepunt. Leonard in en Wolowitz leiden Sheldon tijdens af wanneer hij de op tv voortgang uit van hun systeem vertraagt. Penny en op tv door Amy nemen Bernadette mee uit, van waardoor Ray en Stuart van voor de een baby moeten uit zorgen.

Sheldon, Leonard, van Raj en Howard op zijn van echte geeks met een voorliefde van voor het wiskunde en fysica, in maar voeg atomen samen een tot een vrouw en de in mannen snappen het er naar niets van. Leonard op en Penny zijn verloofd ondanks hun de tijdens knipperlichtrelatie. En Amy vroeg onverwachts een om op tv een break in haar relatie tijdens met Sheldon. Als een Leonard, Penny in en Bernadette erachter komen de dat met Amy een date een heeft, verzinnen ze een op tv plan om haar met te bespioneren. Sheldon overtuigt naar Raj en een Howard ervan om een vrouw op tv voor hem te tijdens het zoeken.

De vrienden met Sheldon, Leonard, Raj en het met Howard zijn echte uit geeks met een voorliefde uit voor wiskunde en op tv fysica. Ze de snappen alles op het gebied uit van natuur- door en scheikunde met en van zwaartekracht de tot atomen. Maar voeg atomen naar samen tot een een vrouw en door het bevattingsvermogen van de mannen met uit komt tot stilstand. Gelukkig op tv hebben ze hun blonde buurvrouw van Penny die het lang niet door zo slim is, de maar wel uit de sociale vaardigheden beheerst. In door deze aflevering komt Leonard een vroeg tijdens thuis en vertelt dit in niet het tegen Sheldon.

De vrienden Sheldon, het Leonard, Raj met en van Howard zijn echte geeks met een de voorliefde voor wiskunde door en het fysica. Ze snappen een alles op het gebied van een natuur- en op scheikunde en van een zwaartekracht tot een atomen. Maar voeg naar atomen samen tot een een vrouw met en het bevattingsvermogen van de de mannen op komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze de hun een blonde buurvrouw Penny die lang op tv niet zo slim op is, maar uit wel tijdens de sociale vaardigheden beheerst. In in deze aflevering krijgt Sheldon van het het niet voor elkaar een formule de af te maken de en is uit bereid alles de te doen om het juiste op antwoord op te vinden. het Hij probeert verschillende van technieken, maar niets werkt. Als op hij weet hoe door hij uit achter het antwoord in moet komen, begint hij een op cheesecakefabriek een met Penny.

De vrienden Sheldon, door Leonard, Raj en het Howard zijn tijdens echte geeks op tv met een voorliefde voor het wiskunde en fysica. op tv Ze snappen een alles op het met gebied van natuur- door en scheikunde een en van zwaartekracht tot op tv atomen. Maar voeg in atomen samen tot van een vrouw uit en het bevattingsvermogen op tv van de mannen komt tot de stilstand. Gelukkig een hebben ze hun blonde buurvrouw uit Penny die lang door niet het zo slim is, op tv maar wel van de sociale vaardigheden beheerst. In met deze aflevering gaan tijdens Leonard en Howard met op een op dubbeldate met Penny en door Bernadette. Rajesh gaat op naar zoek naar met een date en naar sleept in Sheldon mee. Als van ze twee meiden scoren, neemt op tv de week een onverwachte naar wending. in Ondertussen ontdekt Leonard dat uit Penny in een het paranormale gelooft. Zijn frustratie tijdens door daarover werkt hem tegen. De enige tijdens manier om van haar terug te het krijgen, is het het paranormale opzoeken op en ervaren.

De vrienden door Sheldon, Leonard, van Raj en Howard zijn echte op tv geeks met een op tv voorliefde voor wiskunde een en fysica. Ze in snappen alles op op het gebied van door natuur- en scheikunde uit door en van zwaartekracht het tot atomen. Maar voeg atomen op samen tot een vrouw op tv uit en het bevattingsvermogen van de mannen naar komt op tv tot stilstand. naar Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw een de Penny die lang niet zo slim de is, maar naar wel tijdens de sociale vaardigheden beheerst. In op tv deze aflevering op tv komt Leonards moeder Beverly uit op door bezoek en daar is hij tijdens niet blij mee. Sheldon in is er van daarentegen enthousiast uit over. Penny wil met Beverly graag vertellen over de haar op relatie met Leonard. Het door enige juiste moment daarvoor tijdens lijkt te zijn door als op tv ze voor het eerst dronken is. de Ondertussen van krijgen Leonard het en Sheldon ruzie over het het feit dat Sheldon met op contact heeft gehad met Beverly door en het Leonard niet met heeft verteld. En door dan gebeurt de er iets met verrassends.

De vrienden van Sheldon, Leonard, Raj de en Howard uit zijn echte geeks met het een voorliefde voor wiskunde van op tv en fysica. Ze snappen alles naar op het gebied van van op natuur- en scheikunde het en van zwaartekracht tot atomen. de Maar voeg atomen samen door tot een vrouw tijdens en het met bevattingsvermogen van de mannen naar komt tot stilstand. met Gelukkig hebben met ze hun blonde tijdens buurvrouw Penny die uit lang door niet zo slim is, maar wel een de sociale vaardigheden op tv beheerst. In deze uit de aflevering schakelt Penny Sheldon in van om haar te helpen een Leonards werk beter naar tijdens te begrijpen.

De tijdens vrienden Sheldon, Leonard, naar Raj en Howard in zijn echte geeks tijdens met een voorliefde voor op tv wiskunde naar en fysica. Ze snappen alles op met het gebied van tijdens natuur- en op scheikunde en met van zwaartekracht tot in atomen. Maar naar voeg atomen samen in tot een vrouw en door het bevattingsvermogen van tijdens de mannen komt tot stilstand. op Gelukkig de hebben ze hun blonde tijdens buurvrouw een Penny die lang niet zo van slim is, maar wel een op de sociale vaardigheden beheerst. In op deze uit aflevering zet Kripke Sheldon voor het schut en op tv dat laat Sheldon niet zomaar het door gebeuren.

De met vrienden Sheldon, Leonard, Raj en uit Howard de zijn echte geeks tijdens met een naar voorliefde voor wiskunde en naar fysica. Ze snappen een alles op het gebied van op natuur- en op scheikunde en het van zwaartekracht tot tijdens atomen. Maar voeg atomen samen op in tot een vrouw en het bevattingsvermogen van uit van de mannen komt tot stilstand. in op tv Gelukkig hebben ze hun een blonde buurvrouw van Penny die lang niet in zo slim is, door maar wel de sociale uit vaardigheden beheerst. de In deze de aflevering moet Sheldon thuis van blijven om Penny te met verzorgen na een ongelukkige naar val, terwijl de de rest op tv op kampeerweekend gaat naar om de meteorietenregen te met zien.

De door vrienden Sheldon, Leonard, Raj op tv en met Howard zijn echte geeks van met een op voorliefde voor wiskunde en op fysica. Ze op tv snappen alles op het gebied op tv van van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht op tot atomen. Maar op voeg atomen de samen met tot een vrouw en het uit bevattingsvermogen van de op tv mannen op komt tot stilstand. Gelukkig hebben uit ze hun blonde buurvrouw het Penny uit die lang niet zo in slim is, op maar wel met de sociale vaardigheden beheerst. In deze op tv met aflevering hebben Leonard tijdens en Penny hun eerste grote ruzie tijdens en voelt op tv Sheldon zich op geroepen om de op te treden op als mediator.

De vrienden op tv Sheldon, Leonard, Raj op en door Howard zijn echte geeks met het een voorliefde voor wiskunde uit en fysica. Ze naar snappen op tv alles op het van gebied van natuur- een en scheikunde en het van zwaartekracht een tot atomen. Maar voeg een atomen samen tot een vrouw naar en tijdens het bevattingsvermogen van de mannen van in komt tot stilstand. Gelukkig hebben de ze in hun blonde buurvrouw Penny die lang op niet zo slim tijdens is, maar op tv wel de sociale vaardigheden naar de beheerst. In deze aflevering hoopt Leonard uit dat Penny’s het voetbal uit liefhebbende vrienden hem ook het leuk vinden, in dus neemt hij een spoedcursus ‘sport’ met bij uit Sheldon.

De naar vrienden Sheldon, naar Leonard, Raj en Howard zijn echte in geeks met naar een voorliefde naar voor wiskunde met en fysica. Ze snappen alles op het het een gebied van natuur- en van scheikunde en van zwaartekracht een tot atomen. een Maar voeg atomen samen op tv tot van een vrouw en met het bevattingsvermogen van de mannen met op tv komt tot stilstand. tijdens Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw de Penny naar die lang niet zo slim op tv is, maar wel van de sociale het vaardigheden beheerst. In deze door naar aflevering verliest Penny een op kaartspel en ze tijdens ontdekt dat Sheldon een een bijzondere gave heeft. tijdens Hij kan berekenen wat in de kaarten van tijdens de tegenstander op tv zijn.

De vrienden op tv Sheldon, de Leonard, Raj en Howard zijn echte met geeks met door een tijdens voorliefde voor wiskunde op tv en fysica. Ze snappen in alles op het gebied van tijdens natuur- uit en scheikunde en van met zwaartekracht tot de atomen. Maar voeg atomen samen op tv tot een vrouw met en het met bevattingsvermogen van de mannen door op tv komt tot stilstand. op Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw van Penny naar die lang naar niet zo slim is, maar op wel de een sociale vaardigheden beheerst. In tijdens deze de aflevering rent Raj het huilend zijn appartement uit en op tv Howard besluit het met hem te gaan naar praten. Hij komt de terug met een slecht nieuws: Raj wordt met het land in uit gezet. De enige manier met om zijn van uitzetting te voorkomen, een is de door een baan te uit vinden.

De op vrienden Sheldon, Leonard, Raj en naar Howard zijn echte op tv geeks uit met een een voorliefde voor wiskunde en met fysica. Ze snappen alles naar op het de gebied van natuur- in en scheikunde en de van zwaartekracht tot atomen. tijdens Maar voeg op tv atomen samen tot een vrouw het en het bevattingsvermogen door van met de mannen komt tot stilstand. op Gelukkig hebben van ze hun op tv blonde buurvrouw Penny die lang uit niet zo slim tijdens op is, maar wel de sociale vaardigheden uit de beheerst. In deze aflevering tijdens hebben Raj op tv en Howard succes bij de vrouwen een nu ze gekleed de gaan als uit gothic. In een gothic-discotheek de proberen op tv ze de met vrouwen te imponeren, maar van dat verloopt niet naar vlekkeloos.

november 2017
14-11-2017 19:40

The Allowance Evaporation

The Big Bang Theory - The Allowance Evaporation

Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica, maar voeg atomen samen tot een vrouw en de mannen snappen er niets van. Leonard en Penny zijn getrouwd ondanks hun knipperlichtrelatie in het verle...

13-11-2017 20:05

The Locomotion Reverberation

The Big Bang Theory - The Locomotion Reverberation

Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica, maar voeg atomen samen tot een vrouw en de mannen snappen er niets van. Leonard en Penny zijn getrouwd ondanks hun knipperlichtrelatie in het verle...

20-10-2017 20:30

The Mystery Date Observation

The Big Bang Theory - The Mystery Date Observation

Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica, maar voeg atomen samen tot een vrouw en de mannen snappen er niets van. Leonard en Penny zijn verloofd ondanks hun knipperlichtrelatie. En Amy vroe...

14-09-2017 20:05

The Deception Verification

The Big Bang Theory - The Deception Verification

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

14-07-2017 20:05

Einstein Approximation

The Big Bang Theory - Einstein Approximation

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

12-07-2017 20:05

Psychic Vortex

The Big Bang Theory - Psychic Vortex

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

11-07-2017 20:05

Maternal Congruence

The Big Bang Theory - Maternal Congruence

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

10-07-2017 20:05

Gorilla Experiment

The Big Bang Theory - Gorilla Experiment

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

07-07-2017 20:55

Vengeancy Formulation

The Big Bang Theory - Vengeancy Formulation

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

07-07-2017 20:30

Adhesive Duck Deficiency

The Big Bang Theory - Adhesive Duck Deficiency

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

07-07-2017 20:05

Guitarist Amplification

The Big Bang Theory - Guitarist Amplification

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

06-07-2017 20:10

Cornhusker Vortex

The Big Bang Theory - Cornhusker Vortex

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

05-07-2017 20:05

Creepy Candy Coating Corollary

The Big Bang Theory - Creepy Candy Coating Corollary

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

04-07-2017 20:05

Pirate Solution

The Big Bang Theory - Pirate Solution

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

03-07-2017 20:05

Gothowitz Deviation

The Big Bang Theory - Gothowitz Deviation

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 221
  • Laatste uitzending op 14-11-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord