Programma gemist?

De vrienden Sheldon, uit Leonard, Raj op tv en Howard zijn echte de geeks met de een voorliefde voor op tv wiskunde en fysica. met Ze een snappen alles op het gebied van in natuur- met en scheikunde tijdens en van zwaartekracht tot uit atomen. Maar voeg het atomen samen tot op tv een vrouw met en het bevattingsvermogen van het de mannen komt uit tot stilstand. Gelukkig met hebben ze hun blonde met buurvrouw Penny die lang door niet zo op slim is, maar op wel de sociale op tv vaardigheden beheerst. tijdens In deze aflevering komt Leonard door met vroeg thuis en door vertelt dit niet tegen op Sheldon.

De vrienden op Sheldon, Leonard, Raj en door Howard het zijn echte geeks met een het voorliefde in voor wiskunde en in fysica. Ze snappen alles uit op het gebied van naar natuur- en tijdens scheikunde en van op zwaartekracht tot uit atomen. Maar voeg uit atomen samen tot een vrouw van op en het bevattingsvermogen uit van de mannen komt tot stilstand. door Gelukkig uit hebben ze hun door blonde buurvrouw Penny die lang uit niet met zo slim is, in maar wel de met sociale vaardigheden beheerst. In in deze naar aflevering krijgt Sheldon het niet voor een tijdens elkaar een formule af te maken het en is in bereid alles van te doen om het uit juiste antwoord te op tv vinden. Hij probeert uit verschillende technieken, naar maar niets werkt. Als door hij weet hoe hij uit achter het naar antwoord met moet komen, begint hij een cheesecakefabriek een de met Penny.

De vrienden Sheldon, in op Leonard, Raj en Howard naar zijn echte geeks naar met een door voorliefde voor wiskunde op en fysica. Ze snappen alles op door het de gebied van natuur- in en scheikunde en door van zwaartekracht met tot atomen. Maar voeg atomen een samen tot een vrouw naar en het met bevattingsvermogen van uit de mannen het komt tot stilstand. de Gelukkig hebben ze uit hun blonde buurvrouw Penny naar die lang niet zo slim een is, maar wel tijdens de op sociale vaardigheden met beheerst. In deze de aflevering gaan Leonard en Howard op van een dubbeldate met een Penny en Bernadette. met het Rajesh gaat op het zoek naar een in date en sleept Sheldon mee. Als een naar ze twee meiden scoren, neemt de de week een met onverwachte van wending. Ondertussen ontdekt Leonard dat een Penny in het de paranormale gelooft. Zijn frustratie met daarover werkt een hem tegen. De enige de tijdens manier om haar terug op tv te krijgen, is het de paranormale opzoeken en een ervaren.

De vrienden Sheldon, naar Leonard, het Raj en op tv Howard zijn echte het geeks met een voorliefde voor het wiskunde in en fysica. Ze snappen het alles op door het gebied van natuur- en op tv scheikunde en van op zwaartekracht tot atomen. Maar door voeg atomen samen in tot van een vrouw en het bevattingsvermogen door van uit de mannen komt tot op tv stilstand. op Gelukkig hebben ze hun blonde naar buurvrouw op tv Penny die lang tijdens niet zo slim is, tijdens maar wel van de sociale vaardigheden beheerst. In door deze aflevering komt Leonards van op tv moeder Beverly op bezoek en daar op is hij door niet blij mee. door Sheldon is met er daarentegen enthousiast tijdens over. Penny wil Beverly graag op vertellen uit over haar relatie met Leonard. op Het enige het juiste moment daarvoor het lijkt te op tv zijn als ze voor het de eerst dronken naar is. op Ondertussen krijgen Leonard en Sheldon door ruzie over door het feit dat Sheldon naar contact heeft gehad in met Beverly en uit het het Leonard niet heeft verteld. op En het dan gebeurt er iets op tv verrassends.

De vrienden uit Sheldon, Leonard, Raj met en Howard zijn echte door geeks met tijdens een voorliefde voor wiskunde tijdens en fysica. Ze uit snappen alles op tv op tijdens het gebied van met natuur- en scheikunde en van zwaartekracht in tot atomen. van Maar voeg atomen samen de door tot een vrouw tijdens en het bevattingsvermogen van het de mannen komt tot stilstand. uit Gelukkig een hebben ze hun door blonde buurvrouw tijdens Penny die lang niet zo het slim is, maar wel door de op tv sociale vaardigheden beheerst. In deze op aflevering schakelt op tv Penny Sheldon met in om van haar te helpen Leonards met werk beter te van begrijpen.

De naar vrienden Sheldon, Leonard, Raj tijdens en Howard zijn echte uit geeks een met een een voorliefde voor wiskunde en fysica. door Ze snappen op alles op het gebied van de natuur- en scheikunde de door en van zwaartekracht van tot atomen. Maar in voeg atomen samen tot een vrouw naar en naar het bevattingsvermogen van de uit mannen komt tot het stilstand. de Gelukkig hebben ze hun blonde het buurvrouw Penny die lang op tv niet zo het slim van is, maar wel de van sociale vaardigheden beheerst. naar In deze van aflevering zet Kripke uit Sheldon voor schut en dat in laat Sheldon niet zomaar het een gebeuren.

De naar vrienden Sheldon, Leonard, een Raj en Howard zijn een echte geeks naar met een voorliefde voor wiskunde het op tv en fysica. Ze snappen alles op tv op van het gebied van natuur- en tijdens scheikunde en op tv van zwaartekracht tot atomen. op tv Maar voeg atomen samen uit uit tot een vrouw en naar het bevattingsvermogen van de mannen op tv komt tot met stilstand. op tv Gelukkig hebben ze hun de blonde buurvrouw op tv Penny die lang niet door zo slim is, maar wel op uit de sociale vaardigheden een beheerst. In deze aflevering moet op tv Sheldon een thuis blijven om Penny door te verzorgen naar na een ongelukkige val, terwijl door de rest op in kampeerweekend gaat om de naar uit meteorietenregen te zien.

De vrienden door Sheldon, Leonard, Raj een en een Howard zijn echte geeks met een van voorliefde voor het wiskunde en fysica. in Ze in snappen alles op op het gebied van natuur- en scheikunde door uit en van zwaartekracht tijdens tot atomen. Maar het voeg atomen samen tot een door vrouw in en het bevattingsvermogen van de mannen de komt tot een stilstand. Gelukkig in hebben ze hun blonde buurvrouw van Penny die lang in niet op zo slim is, maar de wel de sociale de vaardigheden beheerst. In deze het aflevering hebben uit Leonard en Penny tijdens hun tijdens eerste grote ruzie en voelt Sheldon op tv zich het geroepen om op te tijdens treden als op mediator.

De vrienden Sheldon, de het Leonard, Raj en Howard zijn echte in geeks met een uit voorliefde in voor wiskunde en fysica. Ze een snappen alles op het uit het gebied van op tv natuur- en scheikunde en op van zwaartekracht tot atomen. uit Maar voeg atomen op tv samen in tot een vrouw en het bevattingsvermogen door van de het mannen komt tot naar stilstand. Gelukkig hebben op tv ze hun blonde van buurvrouw Penny met die lang niet zo de slim de is, maar wel de door sociale vaardigheden beheerst. uit In deze aflevering een hoopt Leonard dat Penny’s met voetbal uit liefhebbende vrienden hem ook leuk naar vinden, dus naar neemt hij een spoedcursus uit ‘sport’ het bij Sheldon.

De de vrienden Sheldon, Leonard, tijdens Raj en Howard zijn echte door geeks door met een voorliefde op voor wiskunde en fysica. in Ze snappen alles op van het gebied van een uit natuur- en scheikunde tijdens en van zwaartekracht tot atomen. uit Maar voeg atomen met samen tot een vrouw een en tijdens het bevattingsvermogen een van de mannen komt tot op stilstand. Gelukkig hebben ze op hun op tv blonde buurvrouw Penny die in lang op tv niet zo slim is, maar wel op tv de sociale op vaardigheden beheerst. In de deze van aflevering verliest Penny uit een kaartspel en een ze ontdekt dat Sheldon een in bijzondere gave heeft. door Hij kan door berekenen wat de uit kaarten van de tegenstander het zijn.

De op vrienden Sheldon, Leonard, van Raj en Howard zijn uit echte geeks met tijdens een voorliefde door voor wiskunde en fysica. op tv Ze snappen naar alles op op tv het gebied van natuur- op tv en scheikunde en van naar zwaartekracht tot atomen. naar Maar voeg atomen samen door tot een de vrouw en het op tv bevattingsvermogen van de het mannen komt tot stilstand. op Gelukkig hebben ze door hun het blonde buurvrouw tijdens Penny die lang niet zo een slim is, met maar wel de sociale vaardigheden op beheerst. In deze op aflevering op rent Raj huilend zijn appartement van tijdens uit en Howard besluit door met hem te een gaan praten. Hij komt terug tijdens met slecht op tv nieuws: Raj naar wordt het op tv land uit gezet. De uit enige manier met om zijn uitzetting de te voorkomen, is door een baan de te van vinden.

De op vrienden Sheldon, Leonard, Raj en uit Howard zijn tijdens echte in geeks met een voorliefde uit voor wiskunde en fysica. Ze tijdens snappen alles op op door het gebied van natuur- en scheikunde uit en door van zwaartekracht tot atomen. Maar een voeg de atomen samen op tot een vrouw en op tv het bevattingsvermogen van van de mannen komt van tot stilstand. Gelukkig hebben van ze hun het blonde buurvrouw van Penny die lang niet zo slim uit is, maar door wel van de sociale vaardigheden beheerst. In deze van aflevering op tv hebben Raj en een Howard succes een bij de vrouwen nu ze met gekleed gaan als een gothic. In een gothic-discotheek naar met proberen ze de vrouwen het te imponeren, maar dat verloopt van een niet vlekkeloos.

De door vrienden Sheldon, Leonard, tijdens Raj en Howard zijn met echte geeks de met een voorliefde voor tijdens wiskunde door en fysica. Ze snappen alles op van op het gebied van natuur- met en scheikunde op en van zwaartekracht tot atomen. tijdens Maar voeg het atomen samen in tot een vrouw tijdens en het bevattingsvermogen van de naar mannen komt tot stilstand. tijdens Gelukkig hebben van ze met hun blonde buurvrouw Penny die tijdens lang niet zo de slim is, maar wel door de naar sociale vaardigheden beheerst. In naar deze aflevering van zorgen het prestigieuze op tv aanbod van op de jongens om in de zomer met op door de Noordpool te werken een en Penny's op gedrag ervoor dat door Leonard onzeker is tijdens over zijn tijdens vertrek.

De op vrienden Sheldon, Leonard, Raj in en op Howard zijn echte geeks met een de uit voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze tijdens snappen alles met op het naar gebied van de natuur- en scheikunde uit en van zwaartekracht tot op atomen. Maar voeg in atomen samen tot een een vrouw en het tijdens bevattingsvermogen door van de mannen komt op tv tot stilstand. een Gelukkig hebben ze de hun blonde buurvrouw Penny naar die lang niet op tv zo slim is, maar wel uit op de sociale vaardigheden beheerst. met In deze aflevering realiseert Wolowitz in zich dat er de een door cruciale fout zit in het op tv toilet in dat hij ontwierp voor het op Internationale Ruimte tijdens Station.

De vrienden een Sheldon, Leonard, Raj op en een Howard zijn echte in geeks met een voorliefde voor op wiskunde en met fysica. Ze snappen alles op naar het gebied van op tv natuur- in en scheikunde en uit van zwaartekracht tot atomen. op Maar het voeg atomen samen tot in een vrouw op tv en het bevattingsvermogen van het de mannen komt tot stilstand. op tv Gelukkig hebben op ze hun door blonde buurvrouw Penny die het lang niet zo slim het uit is, maar wel in de sociale vaardigheden beheerst. op In deze aflevering nemen Leonard van op tv en Raj Wolowitz mee in naar Las Vegas het zodat hij zijn break-up met met het Leslie kan vergeten. Sheldon tijdens sluit zichzelf uit buiten.

september 2017
14-09-2017 20:05

The Deception Verification

The Big Bang Theory - The Deception Verification

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

14-07-2017 20:05

Einstein Approximation

The Big Bang Theory - Einstein Approximation

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

12-07-2017 20:05

Psychic Vortex

The Big Bang Theory - Psychic Vortex

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

11-07-2017 20:05

Maternal Congruence

The Big Bang Theory - Maternal Congruence

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

10-07-2017 20:05

Gorilla Experiment

The Big Bang Theory - Gorilla Experiment

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

07-07-2017 20:55

Vengeancy Formulation

The Big Bang Theory - Vengeancy Formulation

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

07-07-2017 20:30

Adhesive Duck Deficiency

The Big Bang Theory - Adhesive Duck Deficiency

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

07-07-2017 20:05

Guitarist Amplification

The Big Bang Theory - Guitarist Amplification

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

06-07-2017 20:10

Cornhusker Vortex

The Big Bang Theory - Cornhusker Vortex

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

05-07-2017 20:05

Creepy Candy Coating Corollary

The Big Bang Theory - Creepy Candy Coating Corollary

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

04-07-2017 20:05

Pirate Solution

The Big Bang Theory - Pirate Solution

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

03-07-2017 20:05

Gothowitz Deviation

The Big Bang Theory - Gothowitz Deviation

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

30-06-2017 20:05

Monopolar Expedition

The Big Bang Theory - Monopolar Expedition

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

29-06-2017 20:10

Classified Materials Turbulence

The Big Bang Theory - Classified Materials Turbulence

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

28-06-2017 20:05

Vegas Renormalization

The Big Bang Theory - Vegas Renormalization

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 218
  • Laatste uitzending op 14-09-2017 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord