Programma gemist?

Aflevering 6 het - op In het slotseizoen van tijdens de langstlopende sitcom uit de het Amerikaanse met televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, in Leonard, Raj met en Howard voor de de laatste keer bij door elkaar en met raken zij wederom niet naar uitgepraat over op hun voorliefde voor naar wiskunde en fysica. De uit geeks snappen op alles uit van natuur- en scheikunde en van door zwaartekracht tot atomen. op Gelukkig hebben met ze hun tijdens blonde buurvrouw een Penny die lang niet de zo slim is, maar wel in de door sociale vaardigheden in beheerst.

The Planetarium Collision uit - In het een een slotseizoen van de langstlopende sitcom uit tijdens de Amerikaanse televisiegeschiedenis op komen de uit vrienden Sheldon, Leonard, Raj door en op tv Howard voor de tijdens laatste keer bij elkaar en in raken zij het wederom niet de uitgepraat over hun voorliefde tijdens voor wiskunde en uit fysica. De geeks in snappen alles in van natuur- en van scheikunde en door van zwaartekracht tot atomen. met Gelukkig hebben ze van hun blonde buurvrouw uit Penny die lang niet door zo slim is, tijdens maar wel de naar sociale vaardigheden beheerst. Wanneer van van Amy geen tijd heeft om te uit werken aan super-asymmetrie, het doet tijdens Sheldon er alles in aan om ervoor te zorgen uit dat ze beschikbaar uit is om met de hem samen te het uit werken.

The Tam Turbulence uit - van In het slotseizoen van van de langstlopende tijdens sitcom uit de uit Amerikaanse televisiegeschiedenis komen in de vrienden Sheldon, Leonard, Raj door en uit Howard voor de naar laatste keer op bij elkaar en raken op tv zij wederom niet van uitgepraat over tijdens hun voorliefde voor wiskunde tijdens en fysica. De geeks snappen op alles op tv van natuur- en scheikunde op en op tv van zwaartekracht tot door atomen. Gelukkig hebben ze de hun blonde buurvrouw Penny met die lang niet zo van slim is, maar tijdens wel de uit sociale vaardigheden beheerst. in Bernadette en Penny nemen op tv Raj's verloofde, Anu, het de mee voor een het diner.

The Procreation naar Calculation - In het een slotseizoen van uit de langstlopende tijdens sitcom uit de het Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de de vrienden Sheldon, Leonard, van Raj en Howard voor de de laatste met keer naar bij elkaar en raken het zij wederom van niet uitgepraat over hun voorliefde naar voor wiskunde de en fysica. De op tv geeks snappen alles van uit natuur- en scheikunde tijdens en door van zwaartekracht tot atomen. Gelukkig met hebben op ze hun blonde buurvrouw door Penny die lang op niet zo slim is, van maar wel de sociale uit in vaardigheden beheerst.

The Wedding het Gift Wormhole naar - In het naar slotseizoen van de langstlopende sitcom van uit de door Amerikaanse door televisiegeschiedenis komen de vrienden een Sheldon, Leonard, Raj naar en Howard voor in de laatste het keer bij elkaar en raken met zij op wederom niet uitgepraat over van hun voorliefde de voor wiskunde en op fysica. De geeks snappen alles van op tv natuur- en scheikunde tijdens en in van zwaartekracht tot naar atomen. Gelukkig het hebben ze hun blonde buurvrouw Penny het van die lang niet zo slim in is, naar maar wel de sociale vaardigheden beheerst. de Koothrappali besluit tijdens dat hij zich wil op settelen tijdens en zijn vader vraagt om een een huwelijk voor van een hem te regelen.

The een Conjugal Configuration - In tijdens het slotseizoen van tijdens de naar langstlopende sitcom uit de in Amerikaanse televisiegeschiedenis komen tijdens de vrienden Sheldon, het Leonard, Raj en Howard in voor de laatste keer op tijdens bij elkaar en van raken zij wederom niet uitgepraat een over door hun voorliefde voor wiskunde en van fysica. De geeks een snappen uit alles van natuur- en scheikunde en op van zwaartekracht tot op tv atomen. Gelukkig van hebben door ze hun blonde buurvrouw naar Penny die een lang niet zo slim is, op maar wel de sociale uit vaardigheden beheerst. In een deze de eerste aflevering raken het Sheldon en Amy uit tijdens hun op tv huwelijksreis verzeild in New door York. Penny en Leonard op tv ontdekken dat ze het ongemakkelijk tijdens veel lijken op Amy's ouders, meneer op en mevrouw op Fowler.

The een Bow Tie Asymmetry - De op tv vrienden Sheldon, Leonard, een Raj door en Howard zijn een echte geeks met een op tv voorliefde tijdens voor wiskunde en de fysica. Ze snappen een alles op het gebied van naar natuur- het en scheikunde en van zwaartekracht tot het atomen. Maar voeg tijdens atomen samen op tot een op vrouw en het tijdens bevattingsvermogen van de een mannen komt naar tot stilstand. Gelukkig de hebben ze hun blonde buurvrouw Penny tijdens die lang niet naar zo slim is, uit maar wel de naar sociale vaardigheden beheerst. tijdens Als Amy's ouders tijdens en tijdens Sheldons familie het arriveren, is iedereen bezig dat alles de volgens de plan loopt.

The uit Monetary Insufficiency tijdens - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj in en Howard zijn op tv het echte geeks met een voorliefde voor uit wiskunde en met fysica. Ze in snappen alles het op het gebied van tijdens natuur- en op scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. door Maar op tv voeg atomen samen tot naar een vrouw met en het bevattingsvermogen van de van mannen uit komt tot stilstand. Gelukkig hebben uit ze hun blonde in buurvrouw Penny die de het lang niet zo slim is, het maar de wel de sociale vaardigheden de beheerst.

Aflevering 21 naar - De van vrienden Sheldon, Leonard, een Raj en Howard op zijn echte geeks met een naar het voorliefde voor wiskunde in en fysica. Ze op tv snappen alles op in het gebied van natuur- en scheikunde het op en van zwaartekracht tot door atomen. Maar een voeg atomen samen tot naar een vrouw en tijdens het bevattingsvermogen van de in mannen van komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze de hun blonde uit buurvrouw Penny die de lang niet zo van slim met is, maar wel uit de sociale vaardigheden uit beheerst.

Aflevering 20 de - De vrienden op Sheldon, Leonard, Raj tijdens en Howard zijn naar echte geeks met van een voorliefde met voor wiskunde en fysica. een Ze snappen de alles op het op tv gebied van natuur- en op scheikunde en van de zwaartekracht tijdens tot atomen. Maar voeg in atomen samen tot een op vrouw van en het bevattingsvermogen van de mannen naar komt naar tot stilstand. Gelukkig hebben in ze hun blonde buurvrouw naar Penny die lang door uit niet zo slim is, maar wel tijdens de sociale met vaardigheden uit beheerst.

Aflevering tijdens 19 - De uit vrienden Sheldon, Leonard, Raj en met Howard zijn echte op tv geeks tijdens met een voorliefde uit voor wiskunde door en fysica. Ze snappen alles tijdens op het tijdens gebied van van natuur- en scheikunde een en van zwaartekracht tot atomen. Maar uit voeg atomen de samen de tot een vrouw uit en het bevattingsvermogen van de mannen met komt tot stilstand. op tv Gelukkig hebben op ze hun tijdens blonde buurvrouw Penny die in lang op niet zo slim is, maar wel uit de van sociale vaardigheden op beheerst.

The het Gates Excitation uit - De vrienden van Sheldon, Leonard, Raj en Howard van zijn echte geeks met de een voorliefde van voor wiskunde en het fysica. Ze snappen de alles op met het gebied van natuur- op en scheikunde en van de zwaartekracht een tot atomen. Maar voeg met atomen samen tot naar een vrouw naar en het uit bevattingsvermogen van de mannen naar komt tot stilstand. Gelukkig hebben op ze hun in blonde buurvrouw Penny tijdens die lang niet zo op tv in slim is, maar wel de van sociale vaardigheden op beheerst. Penny krijgt de door mogelijkheid om met op tv Bill Gates samen te van werken als zijn met bedrijf partners de wil worden met haar tijdens farmaceutische op bedrijf. Leonard, Koothrappali en Woliwitz uit doen er de alles een aan om hem te tijdens ontmoeten.

Aflevering in 15 - De vrienden in Sheldon, Leonard, het Raj en Howard in zijn echte geeks met een door voorliefde op voor wiskunde en fysica. de Ze snappen van alles op de het gebied van natuur- en van scheikunde en de van zwaartekracht tot atomen. in Maar voeg atomen samen op tot een op vrouw en op tv het bevattingsvermogen tijdens van de mannen door komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze het tijdens hun blonde buurvrouw Penny de die lang niet tijdens zo slim is, maar wel de de sociale naar vaardigheden tijdens beheerst.

The Sepration Triangulation een - De vrienden een Sheldon, Leonard, de Raj op tv en Howard zijn echte geeks met van een voorliefde voor door wiskunde het en fysica. uit Ze snappen alles op het gebied uit van natuur- en het scheikunde in en van zwaartekracht de tot atomen. op Maar voeg atomen samen op tv tot een vrouw en het op bevattingsvermogen van tijdens de mannen komt van tot met stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde van op tv buurvrouw Penny die lang door niet zo slim uit is, maar in wel de sociale vaardigheden op beheerst.

The Solo op tv Oscillation op tv - De vrienden Sheldon, een Leonard, Raj met en Howard zijn echte geeks met op een voorliefde voor tijdens wiskunde en fysica. uit van Ze snappen alles op het naar gebied met van natuur- en scheikunde in en van zwaartekracht uit tot atomen. Maar voeg een atomen samen het tot een uit vrouw en het bevattingsvermogen van de van mannen komt met tot stilstand. Gelukkig hebben het door ze hun blonde buurvrouw Penny van die lang de niet zo de slim is, maar op tv wel de sociale vaardigheden een beheerst.

november 2018
10-11-2018 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 6 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorliefd...

03-11-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Planetarium Collision - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

27-10-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Tam Turbulence - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voo...

20-10-2018 19:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Procreation Calculation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

13-10-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Wedding Gift Wormhole - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

06-10-2018 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Conjugal Configuration - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

25-05-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Bow Tie Asymmetry - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen same...

11-05-2018 20:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Monetary Insufficiency - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen...

04-05-2018 20:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 21 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

27-04-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 20 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

20-04-2018 20:55

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 19 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

13-04-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Gates Excitation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen...

23-02-2018 21:30

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 15 - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot ee...

23-02-2018 21:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Sepration Triangulation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atome...

16-02-2018 21:30

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Solo Oscillation - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 283
  • Laatste uitzending op 10-11-2018 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord