Programma gemist?

Aflevering 24 op - In het slotseizoen met van de langstlopende in sitcom uit een de Amerikaanse het televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, uit Leonard, Raj van en Howard voor de de laatste keer bij in elkaar en raken van zij wederom niet op tv met uitgepraat over hun voorliefde voor uit wiskunde naar en fysica. De geeks snappen alles uit van natuur- op tv en scheikunde en van op zwaartekracht tot uit atomen. Gelukkig hebben een ze hun op tv blonde buurvrouw Penny tijdens die lang de niet zo slim is, maar van wel de op tv sociale vaardigheden het beheerst.

Aflevering 23 - van In het slotseizoen op met van de langstlopende sitcom met uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen tijdens met de vrienden Sheldon, tijdens Leonard, Raj en Howard voor de naar laatste naar keer bij elkaar en tijdens raken zij wederom met niet uitgepraat van over hun voorliefde voor de wiskunde met en fysica. De geeks snappen van alles met van natuur- en scheikunde en van in zwaartekracht tot tijdens atomen. de Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw in Penny die lang naar niet zo slim naar is, maar tijdens wel de sociale in vaardigheden het beheerst.

A Big Bang uit Farewell uit - Acteurs van Johnny Galecki en Kaley Cuoco een nemen door kijkers mee achter de schermen van de de naar langstlopende comedyserie in in de televisiegeschiedenis. Ze nemen de op kijkers mee op tijdens een op tv onvergetelijke reis in en zullen enkele van op de best bewaarde backstage het geheimen en naar persoonlijke herinneringen van de afgelopen tijdens 12 jaar van delen. het Ze onthullen hun favoriete op momenten van het naar spelen van de geliefde personages op tv Leonard en Penny in van en bekijken enkele uit van de meest memorabele verhalen uit uit een 'The Big Bang Theory Stage'. in Ook het worden de iconische sets op tv bezocht, inclusief tijdens het appartement van naar Leonard en Sheldon.

It all uit started with de The Big Bang - In in deze Big Bang naar special blikken we in tijdens terug op de leukste en meest naar kenmerkende momenten van met de langstlopende met comedyserie in de in televisiegeschiedenis.

The de Maternal Conclusion - In met het slotseizoen van de in langstlopende sitcom uit de de naar Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de de vrienden Sheldon, door Leonard, Raj en Howard uit voor de laatste keer op bij van elkaar en op raken zij wederom niet uitgepraat een over hun voorliefde voor een van wiskunde en fysica. een De geeks snappen alles van natuur- tijdens van en scheikunde en het van zwaartekracht tot atomen. Gelukkig in hebben ze hun blonde een buurvrouw uit Penny die lang niet van zo tijdens slim is, maar wel de sociale een vaardigheden op tv beheerst. In deze door aflevering is Leonard aangenaam met verrast wanneer een Beverly op bezoek naar komt en ze oprecht met aardig de is tegen hem. Totdat van hij erachter komt met wat de echte reden in de is dat ze daar is gekomen. naar van Ook blijven Denise tijdens en Stuart langer dan ze uit welkom waren in uit het tijdens Wolowitz-huis.

The een Plagiarism Schism de - In het slotseizoen van de op tv langstlopende sitcom uit een de tijdens Amerikaanse televisiegeschiedenis op tv komen de vrienden Sheldon, Leonard, met Raj en in Howard voor tijdens de laatste keer bij van elkaar en raken op tv zij wederom niet uitgepraat naar over hun op tv voorliefde voor wiskunde en fysica. het tijdens De geeks snappen alles van op natuur- en scheikunde van en van zwaartekracht van tot atomen. Gelukkig hebben de tijdens ze hun blonde buurvrouw een Penny die lang niet met zo tijdens slim is, maar wel de uit sociale vaardigheden uit beheerst. In uit deze aflevering heeft op tv Kripke bewijs dat Dr. Pemberton met plagiaat heeft op gepleegd op op de universiteit en Sheldon en tijdens Amy twijfelen om het door hem aan te geven van bij de politie. Ook is van Wolowitz blij het verrast om door te horen dat Bernadette niet op van de enige serveerster was een met gevoelens voor de hem.

The uit Decision Reverberation - in In het door slotseizoen van de langstlopende sitcom op uit de op tv Amerikaanse televisiegeschiedenis op komen de vrienden Sheldon, met Leonard, Raj en Howard voor een de laatste keer het bij het elkaar en raken zij wederom in niet naar uitgepraat over hun voorliefde uit voor in wiskunde en fysica. De geeks snappen van tijdens alles van natuur- en op tv scheikunde en van door zwaartekracht tot atomen. op tv Gelukkig hebben ze hun op tv blonde de buurvrouw Penny die lang niet zo de van slim is, maar wel de sociale het door vaardigheden beheerst. In deze naar aflevering is op tv Koothrappali bezorgd dat mensen de hem niet serieus zullen nemen op tijdens nadat hij in een gepubliceerd artikel een naar suggereert dat hij buitenaards leven in heeft naar ontdekt. Leonard wilt van de hoofdonderzoeker zijn bij een plasmafysica in op tv onderzoek.

The Laureate uit Accumulation - In de het slotseizoen tijdens van de langstlopende sitcom uit een de Amerikaanse het televisiegeschiedenis komen door de vrienden Sheldon, Leonard, Raj op en Howard voor in de laatste keer van bij elkaar in en raken zij op wederom niet uitgepraat op over hun voorliefde de voor wiskunde met en fysica. naar De geeks snappen alles van natuur- op tv en scheikunde en de van zwaartekracht tot van atomen. op tv Gelukkig hebben ze hun met blonde met buurvrouw Penny die lang naar niet zo slim is, een maar wel een de sociale vaardigheden beheerst. In de deze aflevering: naar wanneer concurrenten Pemberton en de door Campbell Amerika betoveren op een een publiciteitsreis, proberen Sheldon het en Amy in de Nobelprijswinnaars Kip tijdens Thorne, George op Smoot en Frances op tv Arnold aan hun zijde te een kijgen. Halley's angst op tv voor de het donker leidt ook tot op tv kansen het en conflicten voor Howard, Bernadette van en uit Stuart.

The een Conference Valuation - het In het slotseizoen van door de langstlopende sitcom uit naar de op tv Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de door vrienden Sheldon, op Leonard, Raj het en Howard voor de laatste met keer bij een elkaar en de raken zij wederom niet uitgepraat door over hun voorliefde door voor wiskunde en op fysica. van De geeks snappen alles door van natuur- op tv en scheikunde en van op zwaartekracht tot atomen. naar Gelukkig hebben ze hun blonde uit buurvrouw Penny in die uit lang niet zo slim op is, maar wel de in sociale vaardigheden beheerst. de In een deze aflevering: wanneer Penny en op Bernadette naar San Diego door gaan voor een op tv farmaceutisch verkoopcongres, tijdens heeft met Wolowitz de leiding over de door kinderen. Ook vindt door Sheldon een boek het over experimenteren met uit kinderen die hij op tv wilt met toepassen.

The Donation Oscillation het - In het van slotseizoen van de tijdens langstlopende sitcom het uit de Amerikaanse door televisiegeschiedenis komen het de vrienden Sheldon, het Leonard, Raj en met Howard voor de laatste met keer in bij elkaar en tijdens raken zij wederom een niet uitgepraat over hun voorliefde voor de wiskunde en fysica. door De geeks naar snappen alles een van natuur- en scheikunde van en van zwaartekracht tot op tv de atomen. Gelukkig hebben van ze hun blonde door buurvrouw Penny die van lang niet zo slim tijdens is, maar wel de het sociale vaardigheden beheerst. In de tijdens deze aflevering: Penny probeert de ingetogen een naar Leonard te verleiden het om zijn donatie te de verpesten voor de haar ex en door zijn vrouw. Wolowitz, Bernadette, Anu naar en uit Koothrappali maken van het vrijgezellenfeest door een op tv koppeluitstapje.

The op tv Meteorite Manifestation van - In het slotseizoen met van de langstlopende sitcom het uit van de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen met de vrienden Sheldon, Leonard, Raj met en Howard van voor de laatste de keer bij elkaar en op raken zij wederom naar niet uitgepraat naar over hun voorliefde tijdens voor in wiskunde en fysica. tijdens De geeks snappen het alles van natuur- en scheikunde en op tv van zwaartekracht tot op atomen. Gelukkig hebben door door ze hun blonde naar buurvrouw Penny die lang niet van zo slim is, tijdens maar wel de sociale op tv van vaardigheden beheerst. In deze aflevering is met Sheldon zeer op verheugd om Bernadette en tijdens Wolowitz te helpen op tv met bureaucratisch papierwerk, tijdens totdat het hij ontdekt dat ze de een wet overtreden. Leonard de is het teleurgesteld als zijn op vrienden hem op buiten sluiten tijdens een wetenschappelijk naar project.

The door Confirmation Polarization - in De vrienden op Sheldon, Leonard, Raj en Howard het zijn echte geeks met de het een voorliefde voor wiskunde en fysica. tijdens Ze uit snappen alles de op het gebied van natuur- en met scheikunde van en van zwaartekracht tot met atomen. Maar tijdens voeg atomen samen van tot een vrouw in en het het bevattingsvermogen van de mannen komt tijdens tot stilstand. op tv Gelukkig hebben ze tijdens hun blonde buurvrouw Penny het die lang niet de zo in slim is, maar wel de het sociale vaardigheden het beheerst. In door deze aflevering zijn Sheldon en naar Amy uit razend enthousiast als hun asymmetrie theorie op tv is het bewezen door Dr. door Pemberton en van Dr. Campbell uit tijdens Chicago. Totdat ze Amy haar Nobelprijs door nominatie proberen het af te het nemen.

The in Propagation Proposition - door In het slotseizoen in van de tijdens langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis door komen de vrienden op Sheldon, de Leonard, Raj en Howard het voor op tv de laatste keer bij elkaar en met raken zij wederom op van niet uitgepraat over hun voorliefde voor met van wiskunde en fysica. In deze uit aflevering: Penny's tijdens ex-vriend, Zack, en uit zijn vrouw willen in een baby, maar als Zack op onvruchtbaar door is, vragen ze Leonard om het uit hulp. Ook probeert Koothrappali dingen naar te repareren met op zijn ex-verloofde, een Anu.

The Paintball Scattering in - In met het met slotseizoen van de op tv langstlopende sitcom uit de Amerikaanse naar televisiegeschiedenis komen de vrienden tijdens Sheldon, Leonard, tijdens Raj en Howard de voor de door laatste keer bij elkaar met en raken zij wederom uit niet het uitgepraat over hun voorliefde uit voor wiskunde en van fysica. In deze aflevering: een Penny naar en Leonard tijdens organiseren een paintball spel maar dat de resulteert van in chaos wanneer Sheldon van jaloers is in op Amy. Ook tijdens wil Stuart niet door bij Denise van wonen.

The de VCR Illumination - In met het slotseizoen van tijdens de op langstlopende sitcom uit de een Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden op tv Sheldon, Leonard, Raj in en Howard van voor de laatste keer het op bij elkaar en raken naar zij wederom niet uitgepraat de over hun voorliefde in voor uit wiskunde en fysica. In deze uit aflevering: Sheldon en Amy de zijn naar nog steeds van mening dat een hun een theorie niet is het bewezen, maar een VHS-tape uit het het de verleden van van Sheldon inspireert hem om een niet op te op tv geven.

april 2021
25-05-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 24 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:35

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

Aflevering 23 - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorlief...

25-05-2019 19:05

A Big Bang Farewell

The Big Bang Theory - A Big Bang Farewell

A Big Bang Farewell - Acteurs Johnny Galecki en Kaley Cuoco nemen kijkers mee achter de schermen van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis. Ze nemen de kijkers mee op een onvergetelijke reis en zullen enkele van de best b...

25-05-2019 18:25

It all started with The Big Bang

The Big Bang Theory - It all started with The Big Bang

It all started with The Big Bang - In deze Big Bang special blikken we terug op de leukste en meest kenmerkende momenten van de langstlopende comedyserie in de televisiegeschiedenis.

18-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Maternal Conclusion - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hu...

11-05-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Plagiarism Schism - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun ...

27-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Decision Reverberation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over...

13-04-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Laureate Accumulation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over ...

06-04-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Conference Valuation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

23-03-2019 20:00

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Donation Oscillation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Meteorite Manifestation - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

09-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Confirmation Polarization - De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg ato...

02-03-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Propagation Proposition - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat ove...

23-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The Paintball Scattering - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over h...

16-02-2019 20:05

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory - The Big Bang Theory

The VCR Illumination - In het slotseizoen van de langstlopende sitcom uit de Amerikaanse televisiegeschiedenis komen de vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Big Bang Theory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Bang Theory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Bang Theory bij The Big Bang Theory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Bang Theory. Heb je een uitzending van The Big Bang Theory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Bang Theory gemist

The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie uit 2007 van CBS. De show gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een (in haar woorden) tijdelijke serveerster in 'The Cheesecake Factory' met acteerambities. Ze is niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch klikt het af en toe tussen hen beiden.

Uitzending gemist van The Big Bang Theory? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Bang Theory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 301
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!