Programma gemist?
oktober 2021
13-11-2010 11:09

Bekijk hier alle uitzendingen

FlashForward - Bekijk hier alle uitzendingen

Een mysterieuze gebeurtenis zorgt ervoor dat iedereen op de planeet aarde tegelijkertijd het bewustzijn verliest gedurende precies 137 seconden. Gedurende deze black-out heeft iedereen een visioen over wat er met hen zal gebeuren over exact...

FlashForward gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van FlashForward de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van FlashForward bij FlashForward liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van FlashForward. Heb je een uitzending van FlashForward gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

FlashForward gemist

Een mysterieuze gebeurtenis zorgt ervoor dat iedereen op de planeet aarde tegelijkertijd het bewustzijn verliest gedurende precies 137 seconden. Gedurende deze black-out heeft iedereen een visioen over wat er met hen zal gebeuren over exact 6 maanden, een globale Flashforward. Een team van FBI agenten uit Los Angeles, geleid door Stanford Wedeck (Vance) en aangevoerd door Mark Benford (Fiennes), beginnen te onderzoeken wat er is gebeurd en of dit in de toekomst weer zal kunnen voorkomen. Benford heeft tijdens zijn visioen een deel van de uitkomst van het onderzoek gezien, en kan daarom het team in de goede richting sturen. Hij en zijn team gebruiken de aanwijzingen uit zijn visioen voor hun huidige onderzoek. Het team onderzoekt een aantal gebeurtenissen gerelateerd aan de flashforward, waaronder “verdachte 0”; de enige persoon die niet het bewustzijn verloor. Tevens komen ze oog in oog te staan met de sinistere "D. Gibbons". Ondertussen gaan de dingen die de mensen hebben gezien in hun visioen steeds meer hun dagelijkse leven bepalen.

Uitzending gemist van FlashForward? Hier kun je alle uitzendingen van FlashForward kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-11-2010 om 11:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!