Programma gemist?

16:05,Docuserie waarin programmamaker naar Marco op de Vries werkzoekenden door de het wereld met van re-integratietrajecten en uitkeringsloketten uit volgt.

De euro het wankelt, de bezuinigingen worden door voelbaar met en we dreigen opnieuw tijdens in een de recessie te een raken. Veel mensen maken zich de zorgen over hun op baan, op tv en voor mensen zonder naar werk is de het moeilijker een baan te uit vinden. Ook van omdat het kabinet fors het snijdt in op tv scholing en begeleiding van door werkzoekenden. We volgen een werklozen op zoek in naar werk: bijzondere mensen naar met een hun eigen verhaal de die iets van op hun leven willen maken de maar de economische wind tijdens tegen hebben. Programmamakers uit Marco de van Vries en Ko van van Reenen een volgen werklozen in hun poging de de om weer op eigen benen te in het staan en brengen zo de tijdens menselijke uit kant van de recessie op tv in beeld. het Afl.: Hurley en Stephan. Vorig met seizoen door volgden we Hurley en Stefan op met naar de Bataviawerf in Lelystad. Ze uit bouwden aan een met replica van een in VOC schip. We blikken op op terug en vooruit. Hoe de gaat het een jaar later op op met ze?

De euro van wankelt, de bezuinigingen van worden voelbaar door en we dreigen opnieuw uit in door een recessie te raken. Veel tijdens mensen maken zich door zorgen over hun de baan, en voor op tv mensen van zonder werk is in het moeilijker een baan te van vinden. tijdens Ook omdat het kabinet fors snijdt uit in van scholing en begeleiding uit van werkzoekenden. We volgen werklozen naar op van zoek naar werk: bijzondere mensen naar met hun eigen van verhaal die in iets van uit hun leven willen maken tijdens maar door de economische wind tegen met hebben. Programmamakers Marco de de Vries en Ko van uit Reenen volgen werklozen in in in hun poging de om weer op eigen benen te de staan van en brengen zo de menselijke met kant van het de met recessie in beeld. Afl.: het Caroly en Mo. Vorig jaar een uit volgden we klusjesman Mo en door lerares Caroly. Ze met deden productiewerk aan van de lopende band van en zochten ondertussen in naar hun droombaan. Hoe een de gaat het nu, met een jaar later, met op ze?

De van euro wankelt, de bezuinigingen worden op voelbaar en uit we dreigen opnieuw in naar een het recessie te raken. Veel mensen in maken door zich zorgen op over hun baan, en voor van mensen op zonder werk is het moeilijker op tv een baan het te vinden. Ook omdat het van kabinet fors snijdt door tijdens in scholing en tijdens begeleiding van werkzoekenden. op tv We volgen werklozen op zoek naar naar werk: bijzondere een mensen met door hun eigen verhaal die met iets van hun leven met willen tijdens maken maar de economische door wind tegen in hebben. Programmamakers Marco de naar Vries en Ko met van Reenen volgen op werklozen in hun poging het om weer in op in eigen benen te op staan en brengen een zo de menselijke kant tijdens van de recessie op tv in beeld. Afl.: Medhi van en Andre. met Mehdi en Andre van volgden een speciaal traject voor naar langdurig op werklozen met lichamelijke en in psychische het klachten. Het was met voor beiden een heftige tijd. Maar van een heeft het geholpen door en hebben ze nu het werk?

Docuserie. in De euro door wankelt, de bezuinigingen worden door voelbaar en we het dreigen opnieuw in een met recessie te raken. op Veel mensen van maken zich zorgen een over hun op tv baan, en voor mensen zonder de werk op tv is het moeilijker tijdens een baan te vinden. Ook in omdat het kabinet fors tijdens snijdt in met scholing en begeleiding van in het werkzoekenden. We volgen werklozen op op zoek naar werk: bijzondere van mensen met van hun eigen een verhaal die iets naar van hun op leven willen maken maar de in economische uit wind tegen hebben. Programmamakers naar Marco de Vries een en Ko van het Reenen volgen het werklozen in hun door poging om weer op op tv eigen benen te staan op tv en brengen zo naar de menselijke kant tijdens van de recessie het in de beeld. Ameen is het orthodox moslim. Hij draagt naar een baard en geeft vrouwen uit geen tijdens hand. Bij sollicitaties wordt hij een steevast afgewezen, uit en daarom besluit hij van met zijn eigen internetbedrijf te beginnen. de Maar op daar komt nog heel wat met bij met kijken.

De euro wankelt, met op tv de bezuinigingen worden door voelbaar en we dreigen opnieuw in in een recessie te tijdens raken. van Veel mensen een maken zich zorgen over hun baan, in en voor mensen uit zonder met werk is het met moeilijker een met baan te vinden. Ook omdat de het kabinet met fors snijdt in in scholing en de begeleiding van werkzoekenden. We volgen werklozen naar op van zoek naar werk: in bijzondere mensen met hun eigen tijdens verhaal die uit iets van uit hun leven willen maken maar op de de economische wind in tegen hebben. Programmamakers een Marco de Vries en Ko van met Reenen volgen door werklozen in hun in poging met om weer op eigen benen met te staan in en brengen zo de de menselijke kant van de op tv recessie uit in beeld.

De tijdens euro wankelt, de met bezuinigingen worden voelbaar en door we dreigen opnieuw de in een recessie te in raken. Veel een mensen van maken zich zorgen over hun baan, op het en voor mensen zonder het werk is het het moeilijker een het baan te vinden. Ook op omdat het in kabinet fors snijdt in een scholing en begeleiding van op werkzoekenden. op We volgen werklozen op naar zoek naar werk: van bijzondere mensen op tv met hun eigen het verhaal die iets van hun leven met willen maken maar van de economische uit wind tegen hebben. een Programmamakers Marco de Vries in en het Ko van Reenen volgen door werklozen in hun uit poging door om weer op tijdens eigen benen te staan met en brengen zo de uit menselijke kant op van de naar recessie in beeld.

Docuserie. De euro tijdens wankelt, de in bezuinigingen worden van voelbaar en we op dreigen opnieuw in een door recessie te naar raken. Veel mensen met maken zich zorgen in over hun baan, tijdens en voor mensen zonder werk een is uit het moeilijker op een baan te vinden. naar Ook omdat de het kabinet fors snijdt de in scholing de en begeleiding van werkzoekenden. We volgen tijdens van werklozen op zoek met naar werk: bijzondere met mensen met hun eigen verhaal een die een iets van hun leven willen uit maken maar het de economische wind door tegen hebben. Programmamakers naar Marco de uit Vries en Ko naar van Reenen volgen werklozen in in hun poging om met weer door op eigen benen te staan en uit brengen zo de het uit menselijke kant van in de recessie in beeld. tijdens Ameen is op orthodox moslim. Hij draagt een baard de naar en geeft vrouwen van geen hand. Bij in sollicitaties wordt hij steevast afgewezen, op en daarom besluit hij op tv zijn uit eigen internetbedrijf te beginnen. op Maar daar komt van nog naar heel wat bij de kijken.

Docuserie. door De euro op wankelt, de bezuinigingen worden met voelbaar en op tv we dreigen opnieuw op tv in een recessie te uit raken. Veel mensen uit maken zich zorgen over hun in uit baan, en voor mensen zonder een werk op tv is het moeilijker een een baan te vinden. van Ook omdat het kabinet fors naar in snijdt in scholing op tv en begeleiding van werkzoekenden. We een volgen werklozen van op zoek van naar werk: bijzondere mensen op met hun eigen het verhaal die iets van hun een van leven willen maken maar de tijdens economische wind naar tegen hebben. Programmamakers Marco naar de Vries en Ko met van de Reenen volgen werklozen in het hun poging op tv om weer op eigen het benen te staan de en de brengen zo de menselijke kant van tijdens de recessie in een beeld. in Vluchtelingen komen de vaak moeilijk aan de slag het of werken naar ver onder hun niveau. een Sanela is uit werkster. Door het de oorlog in Bosnië heeft een ze weinig scholing in gehad. Eindelijk het krijgt ze met de kans de schade in op te halen. met Maar vindt in ze nu ook haar droombaan tijdens als door boekhouder?

Docuserie. De euro op wankelt, uit de bezuinigingen worden voelbaar en van we dreigen opnieuw met in naar een recessie te de raken. Veel op mensen maken zich zorgen op tv over hun baan, en voor op mensen zonder werk met is door het moeilijker een baan te op tv vinden. tijdens Ook omdat op tv het kabinet fors een snijdt in scholing en in begeleiding van in werkzoekenden. We volgen werklozen op zoek de op tv naar werk: bijzondere mensen met hun naar uit eigen verhaal die iets van naar hun leven willen maken tijdens maar de economische de wind naar tegen hebben. de Programmamakers Marco de in Vries en Ko van Reenen volgen op werklozen door in hun poging om een weer op eigen benen door te staan op en naar brengen zo de menselijke kant van in de recessie in met op tv beeld. Met onder naar meer het verhaal tijdens van Marisha. Marisha is transseksueel. Ze een het werkte meer dan dertig jaar als het bouwvakker, maar sinds van haar geslachtsverandering wil met met ze ook een andere carrière. naar Ze gaat op in zoek naar een echt van uit vrouwenberoep.

Docuserie. in De euro tijdens wankelt, de bezuinigingen worden voelbaar en tijdens we dreigen opnieuw door in met een recessie te op tv raken. Veel mensen uit maken zich zorgen over door hun baan, en voor een mensen zonder werk naar is het moeilijker het een baan door te vinden. Ook omdat in met het kabinet fors snijdt op in scholing en tijdens begeleiding van van werkzoekenden. We volgen op tv werklozen op zoek naar met werk: bijzondere mensen met hun op eigen de verhaal die iets het van hun leven willen maken door maar in de economische wind op tegen hebben. Programmamakers van Marco de Vries het en Ko van op tv Reenen volgen de werklozen in hun een poging om weer op eigen op benen te de staan en brengen zo de een menselijke door kant van de recessie op tv in beeld. de Met onder meer het met verhaal uit van Mark. Mark is dakloos. In van de gevangenis besloot door hij te in stoppen met de in drugshandel, maar in hoe kan hij op van een eerlijke door manier zijn geld verdienen? En door met hoe vindt hij een naar huis?

Docuserie door waarin programmamaker Marco naar de Vries werkzoekenden een door de wereld van reïntegratietrajecten in tijdens en uitkeringsloketten volgt. Van jong gehandicapte uit van autist tot alleenstaande ouder, op van uitgerangeerd afdelingshoofd tot starter op zonder diploma het en tijdens met strafblad. Hoe op tv gaan ze om met de schulden, een van verveling en het in isolement van een leven het zonder werk? van Hoe is het om als academicus uit de productiewerk te moeten doen aan de een lopende op band? Hoe naar succesvol zijn al die omstreden uit reïntegratietrajecten? Hoe motiveer het je werklozen van die er geen zin meer tijdens met in hebben? En hoe door overtuig je een werkgever dat op je echt de een nieuwe kans de verdient? Afl.: met Jahaira en Frank. Jahaira werd door al uit drie keer betrapt het op drugssmokkel. Binnenkort komt ze het vrij het en wil ze op een nieuwe toekomst uit opbouwen. Maar door ex-gedetineerden vinden niet van makkelijk een baan. Frank is 45 een jaar door maar heeft nog nooit het een baan met gehad. Aan zijn opleiding en door inzet uit ligt het niet. Frank heeft van een aan een ernstig verkeersongeluk op een lichte het beperking overgehouden. Hij beschouwt de uitkering met als een van gevangenis. de UWV geeft hem op een laatste kans om een betaalde op baan de te vinden.

Docuserie waarin programmamaker uit Marco een de Vries werkzoekenden de door de van wereld van reïntegratietrajecten en uitkeringsloketten volgt. van in Van jong gehandicapte van autist tot alleenstaande ouder, van uitgerangeerd de afdelingshoofd tot door starter zonder in diploma en met uit strafblad. Hoe op gaan ze om met de met schulden, verveling en door het isolement van een de leven op zonder werk? Hoe is het op een om als academicus door productiewerk te moeten doen aan de de op tv lopende band? Hoe het succesvol zijn al die omstreden tijdens reïntegratietrajecten? Hoe motiveer je uit werklozen die tijdens er geen zin meer van in hebben? op En hoe naar overtuig je een op tv werkgever dat je op echt een nieuwe kans verdient? naar Afl.: in Caroly en Mo. Steeds meer tijdens gemeenten passen de het Work First-methode toe: met met bijstandsgerechtigden moeten in ruil voor hun de uitkering eenvoudig naar werk verrichten. op tv Het is omstreden, met maar werkt het? het Caroly verloor door haar baan als met lerares Nederlands. In van ruil voor een uitkering van moet ze naar nu lopendebandwerk doen. in Net als klusjesman Mohammed, die baan op tv tijdens en huis kwijtraakte en nu op tv dakloos is. Ondertussen de worden de ze geholpen bij een het zoeken naar passend de werk.

Docuserie waarin programmamaker op tv in Marco de Vries werkzoekenden door op de wereld door van reïntegratietrajecten en uitkeringsloketten volgt. de in Van jong gehandicapte autist tot alleenstaande het op ouder, van uitgerangeerd afdelingshoofd tot op tv starter zonder diploma de en met strafblad. met Hoe gaan ze om een op tv met de schulden, verveling tijdens en het isolement een van een leven zonder werk? van Hoe is naar het om als academicus naar productiewerk in te moeten het doen aan de lopende tijdens band? Hoe succesvol een zijn al die omstreden reïntegratietrajecten? uit Hoe motiveer je een werklozen door die er geen in zin meer in hebben? met En hoe door overtuig je een het werkgever dat je echt een de nieuwe kans van verdient? Afl.: het Jacques en uit Louck. Voor vijftigplussers is het moeilijk door uit om een baan te van vinden, ook van al hebben ze een prachtige carrière een achter zich. van Werkgevers nemen liever uit jongeren aan. Dat een ondervindt op tv ook Jacques. Hij was afdelingshoofd, maar tijdens uit rijdt nu taxi. Toch hoopt in hij met nog steeds zijn carrière op een tijdens in mooie manier te kunnen afsluiten. Louck op tv werkte een ooit voor van grote softwarebedrijven over van de hele wereld. Nu is hij de werkloos en moet een hij zijn huis een verkopen. Hij probeert van opnieuw voor zichzelf tijdens te beginnen, maar door dat tijdens blijkt lastig als je tegen het de zestig naar loopt.

Docuserie uit waarin programmamaker Marco de op Vries werkzoekenden een door de wereld naar van reïntegratietrajecten en uitkeringsloketten de volgt. Van op jong gehandicapte autist tot op tv alleenstaande ouder, van uit uitgerangeerd afdelingshoofd een tot starter zonder op tv diploma en met het strafblad. Hoe een gaan ze om met de met schulden, verveling en het uit isolement van op tv een leven met zonder werk? Hoe is de het om als met academicus productiewerk te een moeten doen aan de op tv lopende band? de Hoe op succesvol zijn al die van omstreden reïntegratietrajecten? Hoe motiveer op je werklozen die er op naar geen zin meer een in hebben? En hoe overtuig op je een tijdens werkgever dat je echt uit een tijdens nieuwe kans verdient? Afl.: Hurley en op tv Stephan. een Hurley en Stephan werken een op de Bataviawerf een in Lelystad. Stephan uit droomt van een uit eigen aanneembedrijf. Hurley wil de graag het weer een vaste baan. In van weer in en wind bouwen ze aan in een replica in van het VOC schip uit De zeven de provincien. Maar dan krijgt uit Stephan ruzie van met zijn van baas.

september 2017
16-06-2013 16:05

Zo 16 jun 2013

Je verdiende loon - Zo 16 jun 2013

16:05,Docuserie waarin programmamaker Marco de Vries werkzoekenden door de wereld van re-integratietrajecten en uitkeringsloketten volgt.

24-12-2011 16:10

Hurley en Stephan

Je verdiende loon - Hurley en Stephan

De euro wankelt, de bezuinigingen worden voelbaar en we dreigen opnieuw in een recessie te raken. Veel mensen maken zich zorgen over hun baan, en voor mensen zonder werk is het moeilijker een baan te vinden. Ook omdat het kabinet fors snijd...

17-12-2011 16:05

Caroly en Mo

Je verdiende loon - Caroly en Mo

De euro wankelt, de bezuinigingen worden voelbaar en we dreigen opnieuw in een recessie te raken. Veel mensen maken zich zorgen over hun baan, en voor mensen zonder werk is het moeilijker een baan te vinden. Ook omdat het kabinet fors snijd...

10-12-2011 16:05

Medhi en Andre

Je verdiende loon - Medhi en Andre

De euro wankelt, de bezuinigingen worden voelbaar en we dreigen opnieuw in een recessie te raken. Veel mensen maken zich zorgen over hun baan, en voor mensen zonder werk is het moeilijker een baan te vinden. Ook omdat het kabinet fors snijd...

03-12-2011 16:05

Aflevering 13

Je verdiende loon - Aflevering 13

Docuserie. De euro wankelt, de bezuinigingen worden voelbaar en we dreigen opnieuw in een recessie te raken. Veel mensen maken zich zorgen over hun baan, en voor mensen zonder werk is het moeilijker een baan te vinden. Ook omdat het kabinet...

26-11-2011 16:05

Aflevering 12

Je verdiende loon - Aflevering 12

De euro wankelt, de bezuinigingen worden voelbaar en we dreigen opnieuw in een recessie te raken. Veel mensen maken zich zorgen over hun baan, en voor mensen zonder werk is het moeilijker een baan te vinden. Ook omdat het kabinet fors snijd...

19-11-2011 16:05

Aflevering 11

Je verdiende loon - Aflevering 11

De euro wankelt, de bezuinigingen worden voelbaar en we dreigen opnieuw in een recessie te raken. Veel mensen maken zich zorgen over hun baan, en voor mensen zonder werk is het moeilijker een baan te vinden. Ook omdat het kabinet fors snijd...

12-11-2011 16:05

Aflevering 10

Je verdiende loon - Aflevering 10

Docuserie. De euro wankelt, de bezuinigingen worden voelbaar en we dreigen opnieuw in een recessie te raken. Veel mensen maken zich zorgen over hun baan, en voor mensen zonder werk is het moeilijker een baan te vinden. Ook omdat het kabinet...

05-11-2011 16:05

Aflevering 9

Je verdiende loon - Aflevering 9

Docuserie. De euro wankelt, de bezuinigingen worden voelbaar en we dreigen opnieuw in een recessie te raken. Veel mensen maken zich zorgen over hun baan, en voor mensen zonder werk is het moeilijker een baan te vinden. Ook omdat het kabinet...

29-10-2011 16:05

Aflevering 8

Je verdiende loon - Aflevering 8

Docuserie. De euro wankelt, de bezuinigingen worden voelbaar en we dreigen opnieuw in een recessie te raken. Veel mensen maken zich zorgen over hun baan, en voor mensen zonder werk is het moeilijker een baan te vinden. Ook omdat het kabinet...

22-10-2011 16:05

Aflevering 7

Je verdiende loon - Aflevering 7

Docuserie. De euro wankelt, de bezuinigingen worden voelbaar en we dreigen opnieuw in een recessie te raken. Veel mensen maken zich zorgen over hun baan, en voor mensen zonder werk is het moeilijker een baan te vinden. Ook omdat het kabinet...

18-12-2010 16:05

Jahaira en Frank

Je verdiende loon - Jahaira en Frank

Docuserie waarin programmamaker Marco de Vries werkzoekenden door de wereld van reïntegratietrajecten en uitkeringsloketten volgt. Van jong gehandicapte autist tot alleenstaande ouder, van uitgerangeerd afdelingshoofd tot starter zonder dip...

11-12-2010 16:05

Caroly en Mo

Je verdiende loon - Caroly en Mo

Docuserie waarin programmamaker Marco de Vries werkzoekenden door de wereld van reïntegratietrajecten en uitkeringsloketten volgt. Van jong gehandicapte autist tot alleenstaande ouder, van uitgerangeerd afdelingshoofd tot starter zonder dip...

04-12-2010 16:05

Jacques en Louck

Je verdiende loon - Jacques en Louck

Docuserie waarin programmamaker Marco de Vries werkzoekenden door de wereld van reïntegratietrajecten en uitkeringsloketten volgt. Van jong gehandicapte autist tot alleenstaande ouder, van uitgerangeerd afdelingshoofd tot starter zonder dip...

27-11-2010 16:05

Hurley en Stephan

Je verdiende loon - Hurley en Stephan

Docuserie waarin programmamaker Marco de Vries werkzoekenden door de wereld van reïntegratietrajecten en uitkeringsloketten volgt. Van jong gehandicapte autist tot alleenstaande ouder, van uitgerangeerd afdelingshoofd tot starter zonder dip...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je verdiende loon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je verdiende loon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je verdiende loon bij Je verdiende loon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je verdiende loon. Heb je een uitzending van Je verdiende loon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je verdiende loon gemist

Docuserie waarin programmamaker Marco de Vries werkzoekenden door de wereld van re-integratietrajecten enuitkeringsloketten volgt. Van jonggehandicapte autist tot alleenstaande ouder, van uitgerangeerd afdelingshoofd totstarter zonder diploma en met strafblad. Hoe gaan ze om met de schulden, verveling en het isolement van een levenzonder werk? Hoe is het om als academicus productiewerk te moeten doen aan de lopende band? Hoe succesvol zijn al dieomstreden re-integratietrajecten? Hoe motiveer je werklozen die er geen zin meer in hebben? En hoe overtuig je eenwerkgever dat je echt een nieuwe kans verdient?

Uitzending gemist van Je verdiende loon? Hier kun je alle uitzendingen van Je verdiende loon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 16-06-2013 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord