Programma gemist?

Vernieuwend magazine, tijdens gepresenteerd door op tv Bas Muijs op tv en Susanne Dijksterhuis, van rond de hedendaagse, met digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo op snel gaan, onderzoekt op het programma en het bieden Bas en door uit Susanne hulp op digitaal tijdens gebied. Ze geven op de eenvoudige wijze tijdens uitleg over in allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals naar internet op je tv, het de het nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale op fotografie, slimme computers, tijdens games en de de hipste het gadgets.

Vernieuwend magazine, in gepresenteerd op tv door Bas Muijs op tv en Susanne Dijksterhuis, op tv rond de hedendaagse, digitale revolutie. een Omdat de ontwikkelingen tijdens zo snel gaan, met onderzoekt het de programma en bieden Bas en op tv Susanne door hulp op met digitaal gebied. Ze een geven op eenvoudige uit wijze uitleg over allerlei nieuwe technologische naar mogelijkheden, zoals internet tijdens op je op tv tv, op de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale het een fotografie, slimme computers, door games en de hipste het gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd van door Bas uit Muijs en Susanne Dijksterhuis, in rond tijdens de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat in een de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt tijdens het programma op en bieden met Bas en Susanne hulp op de digitaal gebied. Ze uit geven op eenvoudige naar wijze uitleg in over allerlei het nieuwe technologische mogelijkheden, zoals tijdens internet op een je tv, tijdens de nieuwste smartphones, 3D door televisie, digitale fotografie, slimme in computers, games de en de hipste met gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd met tijdens door Bas Muijs met en Susanne Dijksterhuis, rond uit de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat uit een de ontwikkelingen zo snel gaan, de onderzoekt het programma en met bieden Bas door en Susanne naar hulp op digitaal gebied. Ze op tv met geven op eenvoudige wijze uitleg over met allerlei nieuwe technologische een mogelijkheden, zoals op tv internet van op je tv, het de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale de fotografie, slimme op tv computers, games en de op hipste van gadgets.

Vernieuwend op magazine, gepresenteerd door op tv Bas Muijs op en Susanne Dijksterhuis, rond de tijdens hedendaagse, digitale revolutie. op tv Omdat de ontwikkelingen op zo snel gaan, de onderzoekt het programma en door naar bieden Bas en uit Susanne hulp op digitaal gebied. Ze een geven op naar eenvoudige wijze een uitleg over door allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, van zoals internet tijdens op je tv, de door nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale in fotografie, het slimme computers, op games en de hipste van gadgets.

Vernieuwend met magazine, gepresenteerd door met Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, van rond de op hedendaagse, digitale het revolutie. Omdat de ontwikkelingen een zo op snel gaan, onderzoekt met het programma en bieden Bas in en Susanne hulp op tijdens digitaal gebied. een Ze de geven op eenvoudige uit wijze uitleg over allerlei nieuwe technologische tijdens mogelijkheden, zoals de internet op je in tv, de nieuwste smartphones, het 3D het televisie, digitale fotografie, in slimme computers, games en met de hipste op gadgets.

Vernieuwend van magazine, gepresenteerd door Bas naar Muijs en Susanne uit Dijksterhuis, tijdens rond de hedendaagse, digitale uit revolutie. Omdat de de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt met het programma met en bieden van Bas en op tv Susanne hulp op digitaal gebied. de Ze op tv geven op eenvoudige wijze uitleg over door allerlei in nieuwe technologische naar mogelijkheden, zoals internet op je op tv, tijdens de nieuwste smartphones, 3D op televisie, digitale fotografie, met slimme computers, games met en de de hipste gadgets.

Vernieuwend tijdens magazine, gepresenteerd door Bas het Muijs met en Susanne Dijksterhuis, rond de het hedendaagse, van digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen in zo in snel gaan, onderzoekt het het programma en bieden Bas en naar in Susanne hulp op op digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige van op tv wijze uitleg over tijdens allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet in op tijdens je tv, de nieuwste op tv smartphones, 3D tijdens televisie, digitale uit fotografie, slimme computers, games tijdens en de hipste op tv gadgets.

Vernieuwend in magazine, gepresenteerd door Bas Muijs van in en Susanne Dijksterhuis, rond een de hedendaagse, digitale revolutie. het Omdat de ontwikkelingen zo naar snel gaan, in onderzoekt met het programma en bieden Bas en de Susanne hulp uit op digitaal op tv gebied. Ze de geven op eenvoudige het wijze uitleg over allerlei nieuwe van technologische mogelijkheden, met zoals internet op je de tv, de in nieuwste smartphones, een 3D televisie, digitale op tv fotografie, slimme computers, games met en de hipste op gadgets.

Vernieuwend magazine, in gepresenteerd door Bas de Muijs en Susanne de Dijksterhuis, rond de hedendaagse, tijdens digitale naar revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo de snel gaan, onderzoekt van met het programma en op bieden Bas en Susanne uit hulp op digitaal op tv gebied. Ze een geven op eenvoudige wijze uitleg door over naar allerlei nieuwe technologische van mogelijkheden, zoals internet op je het tv, de nieuwste met smartphones, in 3D televisie, digitale fotografie, uit slimme computers, games en de op tv hipste het gadgets.

Vernieuwend magazine, tijdens gepresenteerd door op Bas Muijs en door Susanne Dijksterhuis, rond naar de hedendaagse, digitale naar revolutie. Omdat een de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt van het programma tijdens en met bieden Bas en Susanne hulp uit op met digitaal gebied. Ze met geven op eenvoudige op tv wijze uitleg over allerlei nieuwe door technologische mogelijkheden, zoals met internet op je op tv tv, de met nieuwste smartphones, uit 3D televisie, digitale fotografie, tijdens slimme computers, games de en de hipste tijdens gadgets.

Vernieuwend naar magazine, gepresenteerd door Bas tijdens Muijs en door Susanne Dijksterhuis, rond de door hedendaagse, het digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen een zo op tv snel gaan, onderzoekt naar het programma en bieden met Bas en Susanne uit hulp op digitaal gebied. op Ze geven op op eenvoudige wijze uitleg met over in allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet uit op op je tv, de nieuwste op tv smartphones, 3D in televisie, digitale fotografie, uit slimme computers, uit games en de hipste door gadgets.

Vernieuwend op magazine, gepresenteerd door Bas Muijs op tv op en Susanne Dijksterhuis, rond op de hedendaagse, digitale op tv revolutie. Omdat de het ontwikkelingen zo een snel gaan, onderzoekt de het programma en bieden Bas door en Susanne een hulp op digitaal uit gebied. Ze geven op op eenvoudige wijze tijdens uitleg over allerlei nieuwe technologische uit mogelijkheden, het zoals internet uit op je tv, de nieuwste op smartphones, 3D televisie, digitale uit fotografie, slimme computers, van games een en de hipste in gadgets.

Vernieuwend magazine, de gepresenteerd door Bas Muijs uit op en Susanne Dijksterhuis, rond de op hedendaagse, digitale in revolutie. Omdat de met ontwikkelingen zo snel het gaan, onderzoekt het op programma en het bieden Bas en Susanne hulp op door van digitaal gebied. Ze van geven op eenvoudige wijze uitleg de over allerlei nieuwe technologische door mogelijkheden, in zoals internet op tv op je tv, de tijdens nieuwste smartphones, 3D in televisie, digitale fotografie, slimme computers, de games en de uit hipste uit gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd tijdens door Bas Muijs naar en Susanne een Dijksterhuis, het rond de hedendaagse, in digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen in zo snel gaan, uit onderzoekt het programma en het de bieden Bas en op tv Susanne hulp op digitaal gebied. Ze van geven op eenvoudige van met wijze uitleg over allerlei naar nieuwe technologische mogelijkheden, zoals met internet op je naar tv, naar de nieuwste smartphones, 3D televisie, het digitale fotografie, naar slimme computers, games naar en de de hipste gadgets.

december 2019
04-06-2011 12:10

Jaargang 2010-2011 aflevering 26

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 26

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

28-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 25

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 25

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

21-05-2011 12:02

Jaargang 2010-2011 aflevering 24

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 24

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

14-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 23

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 23

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

07-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 22

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 22

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

30-04-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 21

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 21

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

23-04-2011 12:03

Jaargang 2010-2011 aflevering 20

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 20

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

16-04-2011 12:04

Jaargang 2010-2011 aflevering 19

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 19

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

09-04-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 18

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 18

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

02-04-2011 11:56

Jaargang 2010-2011 aflevering 17

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 17

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

26-03-2011 12:09

Jaargang 2010-2011 aflevering 16

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 16

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

19-03-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 15

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 15

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

12-03-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 14

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 14

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

05-03-2011 11:49

Jaargang 2010-2011 aflevering 13

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 13

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

26-02-2011 11:51

Jaargang 2010-2011 aflevering 12

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 12

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mediazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mediazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mediazine bij Mediazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mediazine. Heb je een uitzending van Mediazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mediazine gemist

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige wijze uitleg over allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet op je tv, de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale fotografie, slimme computers, games en de hipste gadgets.

Uitzending gemist van Mediazine? Hier kun je alle uitzendingen van Mediazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 04-06-2011 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!