Programma gemist?

Vernieuwend het magazine, gepresenteerd door Bas Muijs in de en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, door digitale van revolutie. Omdat tijdens de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt op tv het programma de en tijdens bieden Bas en Susanne met hulp op digitaal gebied. Ze van geven op eenvoudige door wijze naar uitleg over allerlei nieuwe uit technologische mogelijkheden, zoals het internet op de je tv, naar de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale de fotografie, slimme uit computers, door games en de hipste op tv gadgets.

Vernieuwend met magazine, gepresenteerd door Bas Muijs op naar en Susanne Dijksterhuis, naar rond de hedendaagse, op tv digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo in snel gaan, van onderzoekt het programma en op bieden Bas en een het Susanne hulp op digitaal uit gebied. Ze geven op eenvoudige tijdens wijze een uitleg over het allerlei nieuwe technologische op tv mogelijkheden, zoals internet uit op je tv, in de nieuwste smartphones, 3D in televisie, digitale fotografie, slimme op tv computers, games en de in op tv hipste gadgets.

Vernieuwend naar magazine, gepresenteerd door Bas op tv Muijs en Susanne Dijksterhuis, op rond de door hedendaagse, tijdens digitale revolutie. Omdat de van ontwikkelingen zo snel gaan, het onderzoekt in het programma en bieden van Bas en op Susanne hulp op digitaal gebied. naar Ze geven op tv op eenvoudige wijze op uitleg over allerlei het nieuwe technologische van mogelijkheden, zoals internet op je naar tv, op tv de nieuwste smartphones, in 3D televisie, digitale fotografie, slimme computers, met op tv games en de op hipste gadgets.

Vernieuwend met magazine, gepresenteerd door Bas tijdens Muijs en Susanne de Dijksterhuis, rond de hedendaagse, uit digitale revolutie. Omdat door tijdens de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt een tijdens het programma en bieden Bas het en Susanne van hulp op van digitaal gebied. Ze uit geven op eenvoudige wijze tijdens uitleg over allerlei nieuwe technologische de mogelijkheden, zoals uit internet op je op tv tv, op tv de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale uit fotografie, slimme computers, het games en de in hipste door gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd in door Bas door Muijs en naar Susanne Dijksterhuis, in rond de hedendaagse, digitale uit revolutie. Omdat de ontwikkelingen tijdens zo snel door gaan, onderzoekt het programma met en bieden Bas en tijdens tijdens Susanne hulp op digitaal gebied. Ze de geven in op eenvoudige wijze uitleg het over allerlei nieuwe technologische op mogelijkheden, zoals op tv internet tijdens op je tv, de naar nieuwste smartphones, met 3D televisie, digitale fotografie, slimme een computers, games en op tv de hipste tijdens gadgets.

Vernieuwend magazine, een gepresenteerd door Bas Muijs op tijdens en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, de digitale op tv revolutie. Omdat de met ontwikkelingen zo snel door gaan, onderzoekt het tijdens programma en bieden Bas en naar Susanne hulp door op digitaal gebied. het Ze geven op de eenvoudige uit wijze uitleg over door allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, tijdens zoals internet op tijdens je tv, het de nieuwste smartphones, 3D de televisie, digitale fotografie, van slimme computers, op games en de hipste een gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd de uit door Bas Muijs en Susanne een Dijksterhuis, rond op de hedendaagse, digitale in revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo met snel het gaan, onderzoekt van het programma en bieden Bas en het Susanne een hulp op digitaal het gebied. Ze een geven op eenvoudige wijze uitleg over uit door allerlei nieuwe technologische een mogelijkheden, zoals internet op op tv je tv, met de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale op tv fotografie, slimme computers, op tv games en de van hipste naar gadgets.

Vernieuwend in magazine, gepresenteerd door Bas het Muijs door en Susanne Dijksterhuis, rond met de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de de ontwikkelingen op zo snel het gaan, onderzoekt het een programma en bieden Bas en door Susanne hulp op tijdens digitaal op gebied. Ze geven op eenvoudige door wijze uitleg over uit allerlei nieuwe technologische in naar mogelijkheden, zoals internet op je een tv, de nieuwste smartphones, het 3D televisie, digitale met het fotografie, slimme computers, naar games en de hipste van gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd met door tijdens Bas Muijs en Susanne de Dijksterhuis, rond met de hedendaagse, digitale in revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo in snel uit gaan, onderzoekt van het programma en bieden Bas in en Susanne op hulp op het digitaal gebied. Ze een geven op eenvoudige wijze uitleg over van allerlei nieuwe van technologische uit mogelijkheden, zoals internet op je tv, het de naar nieuwste smartphones, 3D tijdens televisie, digitale fotografie, slimme computers, op tv door games en de hipste uit gadgets.

Vernieuwend uit magazine, gepresenteerd door Bas tijdens Muijs en Susanne Dijksterhuis, tijdens door rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat tijdens de tijdens ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt van het programma en in bieden Bas en naar Susanne door hulp op digitaal gebied. Ze met van geven op eenvoudige wijze uitleg over in allerlei met nieuwe technologische mogelijkheden, zoals een internet op tv op je tv, de nieuwste smartphones, van de 3D televisie, digitale fotografie, slimme van computers, games en de een hipste tijdens gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd op tv door van Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, van het rond de hedendaagse, door digitale revolutie. Omdat de een ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt een het programma en op bieden door Bas en Susanne hulp op de van digitaal gebied. Ze de geven op eenvoudige wijze uitleg over uit allerlei nieuwe technologische op mogelijkheden, zoals internet in op je tv, tijdens de nieuwste smartphones, naar 3D televisie, uit digitale fotografie, slimme door computers, op games en de hipste tijdens gadgets.

Vernieuwend een magazine, gepresenteerd door van Bas Muijs en Susanne op tv Dijksterhuis, naar rond de hedendaagse, digitale revolutie. het Omdat de ontwikkelingen door zo op snel gaan, onderzoekt het programma en van bieden Bas en de Susanne hulp op een digitaal gebied. met Ze geven op uit eenvoudige uit wijze uitleg over van allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals tijdens internet op je tv, op de nieuwste smartphones, tijdens 3D in televisie, digitale fotografie, slimme de computers, games en op tv de hipste door gadgets.

Vernieuwend in magazine, gepresenteerd van door Bas Muijs en door Susanne Dijksterhuis, uit rond de hedendaagse, digitale door revolutie. Omdat de met ontwikkelingen zo snel de gaan, onderzoekt met het programma en bieden Bas en het Susanne uit hulp op digitaal in gebied. Ze geven het op eenvoudige wijze uitleg tijdens over allerlei nieuwe tijdens technologische de mogelijkheden, zoals internet op je op tv, naar de nieuwste smartphones, 3D televisie, op digitale fotografie, slimme in computers, op tv games en de hipste het gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd uit door de Bas Muijs een en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, het digitale revolutie. een Omdat de het ontwikkelingen zo snel gaan, van onderzoekt van het programma en bieden naar Bas en Susanne hulp op op tv digitaal gebied. Ze met geven op tijdens eenvoudige in wijze uitleg over op tv allerlei nieuwe technologische op tv mogelijkheden, zoals internet op je tv, uit de nieuwste van smartphones, 3D televisie, tijdens digitale fotografie, slimme computers, van games en de in hipste met gadgets.

Vernieuwend de magazine, gepresenteerd door Bas van Muijs en Susanne Dijksterhuis, op tv rond de hedendaagse, door digitale revolutie. met Omdat de met ontwikkelingen zo in snel gaan, onderzoekt het programma in en naar bieden Bas en Susanne hulp op door digitaal gebied. Ze naar geven van op eenvoudige de wijze uitleg over allerlei het nieuwe technologische mogelijkheden, in zoals internet met op je tv, de nieuwste smartphones, door 3D televisie, naar digitale op fotografie, slimme computers, games met en de hipste het gadgets.

februari 2020
04-06-2011 12:10

Jaargang 2010-2011 aflevering 26

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 26

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

28-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 25

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 25

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

21-05-2011 12:02

Jaargang 2010-2011 aflevering 24

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 24

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

14-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 23

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 23

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

07-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 22

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 22

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

30-04-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 21

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 21

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

23-04-2011 12:03

Jaargang 2010-2011 aflevering 20

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 20

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

16-04-2011 12:04

Jaargang 2010-2011 aflevering 19

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 19

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

09-04-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 18

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 18

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

02-04-2011 11:56

Jaargang 2010-2011 aflevering 17

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 17

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

26-03-2011 12:09

Jaargang 2010-2011 aflevering 16

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 16

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

19-03-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 15

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 15

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

12-03-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 14

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 14

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

05-03-2011 11:49

Jaargang 2010-2011 aflevering 13

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 13

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

26-02-2011 11:51

Jaargang 2010-2011 aflevering 12

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 12

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mediazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mediazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mediazine bij Mediazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mediazine. Heb je een uitzending van Mediazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mediazine gemist

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige wijze uitleg over allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet op je tv, de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale fotografie, slimme computers, games en de hipste gadgets.

Uitzending gemist van Mediazine? Hier kun je alle uitzendingen van Mediazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 04-06-2011 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!