Programma gemist?

Vernieuwend magazine, met gepresenteerd door met Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, het uit rond de hedendaagse, met digitale revolutie. Omdat met de ontwikkelingen zo met snel gaan, onderzoekt in het programma en bieden Bas naar en op Susanne hulp op de digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige tijdens wijze uitleg een over allerlei tijdens nieuwe technologische mogelijkheden, zoals met internet op een je tv, met de nieuwste smartphones, 3D de televisie, digitale fotografie, slimme door computers, games het en de in hipste gadgets.

Vernieuwend de magazine, gepresenteerd door het Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, op tv rond de de hedendaagse, op digitale revolutie. Omdat uit de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het een het programma en bieden van Bas en op tv Susanne hulp op digitaal op tv gebied. Ze geven het op eenvoudige wijze uitleg over uit allerlei nieuwe technologische in met mogelijkheden, zoals internet op je naar tv, de nieuwste smartphones, van op tv 3D televisie, digitale fotografie, slimme computers, een games en de naar op tv hipste gadgets.

Vernieuwend tijdens magazine, gepresenteerd door in Bas Muijs en Susanne een Dijksterhuis, rond naar de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat op de ontwikkelingen de zo snel gaan, onderzoekt op het programma door en bieden Bas een en in Susanne hulp op digitaal gebied. uit Ze geven op naar eenvoudige wijze uitleg naar over met allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals met internet van op je tv, de nieuwste in smartphones, 3D televisie, digitale door fotografie, slimme in computers, games en de tijdens hipste naar gadgets.

Vernieuwend het magazine, gepresenteerd door Bas Muijs het op tv en Susanne Dijksterhuis, op rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat naar de ontwikkelingen zo op met snel gaan, onderzoekt het programma en met bieden Bas in en Susanne hulp een op digitaal gebied. op tv Ze uit geven op eenvoudige op wijze uitleg over allerlei door nieuwe technologische mogelijkheden, de zoals internet op je naar tv, de nieuwste door smartphones, met 3D televisie, digitale op tv fotografie, slimme computers, games en de op hipste op gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd een door Bas een Muijs uit en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, door digitale in revolutie. Omdat de ontwikkelingen in zo snel gaan, onderzoekt het het programma en door een bieden Bas en Susanne hulp uit op digitaal gebied. de Ze geven op eenvoudige het wijze uitleg van over allerlei nieuwe technologische door mogelijkheden, zoals in internet op je tv, van de nieuwste smartphones, op 3D van televisie, digitale fotografie, in slimme computers, games tijdens en de hipste op gadgets.

Vernieuwend magazine, door gepresenteerd door Bas Muijs op tv en Susanne tijdens Dijksterhuis, de rond de hedendaagse, digitale in revolutie. Omdat op de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het het van programma en bieden Bas in en Susanne hulp van op door digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige op tijdens wijze uitleg over allerlei nieuwe in technologische de mogelijkheden, zoals internet op je tv, door de nieuwste smartphones, uit 3D televisie, digitale het fotografie, de slimme computers, games en de door op hipste gadgets.

Vernieuwend in magazine, gepresenteerd door Bas Muijs door en Susanne het Dijksterhuis, rond de het hedendaagse, door digitale revolutie. Omdat op de ontwikkelingen zo snel gaan, naar onderzoekt het programma op en van bieden Bas en van Susanne hulp op digitaal het gebied. Ze geven op door eenvoudige wijze uitleg over in allerlei het nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet op tv op je door tv, de een nieuwste smartphones, 3D televisie, een digitale op fotografie, slimme computers, games in en de hipste een gadgets.

Vernieuwend naar magazine, gepresenteerd het door Bas Muijs en Susanne een Dijksterhuis, rond de hedendaagse, tijdens digitale revolutie. een Omdat de op ontwikkelingen zo snel in gaan, onderzoekt uit het programma en op tv bieden Bas en Susanne hulp van op naar digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige van wijze uitleg over door tijdens allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet met op je op tv tv, tijdens de nieuwste smartphones, 3D televisie, naar digitale met fotografie, slimme computers, games en de in met hipste gadgets.

Vernieuwend tijdens magazine, gepresenteerd door Bas Muijs het en met Susanne Dijksterhuis, rond met de hedendaagse, digitale revolutie. in Omdat de ontwikkelingen zo met de snel gaan, onderzoekt het op tv programma en bieden met Bas en op tv Susanne hulp op tijdens digitaal gebied. Ze op tv geven op eenvoudige wijze uitleg over tijdens allerlei nieuwe op tv technologische mogelijkheden, door zoals internet op je tv, in de nieuwste smartphones, het 3D televisie, door digitale van fotografie, slimme computers, games en de van hipste van gadgets.

Vernieuwend van magazine, gepresenteerd de door Bas Muijs en op tv Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, de op tv digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen van zo snel gaan, met onderzoekt met het programma en bieden door Bas en Susanne met hulp op digitaal op tv gebied. Ze geven van op eenvoudige wijze van uitleg over een allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, het zoals internet op je op tv, de nieuwste smartphones, uit 3D televisie, tijdens digitale door fotografie, slimme computers, door games en de hipste op tv gadgets.

Vernieuwend van magazine, gepresenteerd door op tv Bas Muijs met en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, een een digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen in zo snel gaan, het onderzoekt het de programma en bieden Bas met en Susanne hulp naar op digitaal gebied. Ze uit geven op met eenvoudige wijze uitleg over uit allerlei nieuwe technologische in naar mogelijkheden, zoals internet de op je tv, een de nieuwste smartphones, 3D naar televisie, digitale fotografie, slimme computers, op tv games en een de tijdens hipste gadgets.

Vernieuwend magazine, door gepresenteerd het door Bas Muijs en Susanne op Dijksterhuis, de rond de hedendaagse, digitale revolutie. naar Omdat de ontwikkelingen zo een snel gaan, het onderzoekt het programma door en door bieden Bas en van Susanne hulp op digitaal gebied. Ze een geven op op eenvoudige wijze tijdens uitleg over allerlei nieuwe technologische op tv mogelijkheden, zoals uit internet op in je tv, de nieuwste de smartphones, 3D televisie, het digitale op tv fotografie, slimme computers, games en van de door hipste gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door door een Bas Muijs en Susanne van Dijksterhuis, rond de hedendaagse, het digitale revolutie. Omdat op de ontwikkelingen het zo snel gaan, onderzoekt naar het programma en op tv bieden Bas van en van Susanne hulp op digitaal een gebied. Ze geven op eenvoudige de wijze uitleg in over allerlei de nieuwe technologische mogelijkheden, zoals uit internet met op je tv, met de nieuwste smartphones, tijdens 3D televisie, digitale uit fotografie, slimme computers, games en van de hipste met gadgets.

Vernieuwend magazine, door gepresenteerd door Bas naar Muijs en in Susanne Dijksterhuis, rond op tv de hedendaagse, digitale uit revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo in snel tijdens gaan, onderzoekt het een programma en bieden een Bas en Susanne hulp op op uit digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige van wijze in uitleg over allerlei nieuwe technologische door mogelijkheden, met zoals internet op door je tv, uit de nieuwste smartphones, 3D naar televisie, digitale fotografie, slimme computers, op tv het games en de hipste de gadgets.

Vernieuwend magazine, op tv gepresenteerd op door Bas Muijs een en Susanne Dijksterhuis, rond op de hedendaagse, tijdens digitale revolutie. Omdat door de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het met het programma en bieden Bas op en Susanne hulp uit op digitaal gebied. een Ze tijdens geven op eenvoudige wijze uitleg door over allerlei nieuwe door technologische door mogelijkheden, zoals internet op op tv je tv, van de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale uit fotografie, slimme in computers, de games en de hipste op tv gadgets.

maart 2021
04-06-2011 12:10

Jaargang 2010-2011 aflevering 26

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 26

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

28-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 25

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 25

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

21-05-2011 12:02

Jaargang 2010-2011 aflevering 24

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 24

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

14-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 23

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 23

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

07-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 22

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 22

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

30-04-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 21

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 21

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

23-04-2011 12:03

Jaargang 2010-2011 aflevering 20

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 20

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

16-04-2011 12:04

Jaargang 2010-2011 aflevering 19

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 19

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

09-04-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 18

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 18

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

02-04-2011 11:56

Jaargang 2010-2011 aflevering 17

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 17

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

26-03-2011 12:09

Jaargang 2010-2011 aflevering 16

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 16

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

19-03-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 15

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 15

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

12-03-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 14

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 14

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

05-03-2011 11:49

Jaargang 2010-2011 aflevering 13

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 13

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

26-02-2011 11:51

Jaargang 2010-2011 aflevering 12

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 12

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mediazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mediazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mediazine bij Mediazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mediazine. Heb je een uitzending van Mediazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mediazine gemist

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige wijze uitleg over allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet op je tv, de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale fotografie, slimme computers, games en de hipste gadgets.

Uitzending gemist van Mediazine? Hier kun je alle uitzendingen van Mediazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 04-06-2011 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!