Programma gemist?

Vernieuwend magazine, uit gepresenteerd van door Bas Muijs de en Susanne Dijksterhuis, rond van de hedendaagse, digitale revolutie. op tv Omdat op de ontwikkelingen zo snel de gaan, onderzoekt het door programma en bieden Bas met en Susanne hulp op op tv digitaal gebied. op tv Ze geven het op eenvoudige wijze het uitleg over allerlei nieuwe het technologische mogelijkheden, uit zoals internet op het je tv, de uit nieuwste smartphones, op 3D televisie, digitale fotografie, slimme tijdens computers, op tv games en de in hipste gadgets.

Vernieuwend met magazine, gepresenteerd met door Bas Muijs en een Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, van digitale revolutie. het Omdat de ontwikkelingen uit zo snel gaan, onderzoekt het het programma en uit bieden in Bas en Susanne hulp op met in digitaal gebied. Ze door geven op eenvoudige wijze uitleg over uit allerlei naar nieuwe technologische mogelijkheden, de zoals internet op de je tv, de nieuwste smartphones, uit uit 3D televisie, digitale in fotografie, slimme computers, games en de een op hipste gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd in door op Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, op rond de het hedendaagse, digitale revolutie. tijdens Omdat tijdens de ontwikkelingen zo snel door gaan, onderzoekt het programma en tijdens bieden Bas en door het Susanne hulp op digitaal uit gebied. Ze geven op op eenvoudige wijze uitleg de over allerlei een nieuwe technologische mogelijkheden, uit zoals internet op je tv, het de nieuwste smartphones, door 3D op televisie, digitale van fotografie, slimme computers, games en van de hipste op gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd op door Bas met Muijs en Susanne Dijksterhuis, op tv rond uit de hedendaagse, digitale revolutie. naar Omdat de ontwikkelingen zo uit snel gaan, onderzoekt met het de programma en bieden Bas en tijdens Susanne hulp op op digitaal gebied. Ze door geven op eenvoudige in wijze uitleg naar over allerlei nieuwe technologische uit mogelijkheden, in zoals internet op je de tv, de van nieuwste smartphones, 3D uit televisie, digitale fotografie, slimme een computers, games en de tijdens uit hipste gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd het door uit Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, de met rond de hedendaagse, digitale van revolutie. Omdat de ontwikkelingen door zo snel gaan, onderzoekt de het van programma en bieden Bas een en Susanne op tv hulp op digitaal gebied. met Ze een geven op eenvoudige wijze uitleg de over van allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals door internet op je naar tv, de het nieuwste smartphones, 3D televisie, in digitale uit fotografie, slimme computers, games en de met hipste uit gadgets.

Vernieuwend op tv magazine, gepresenteerd door Bas door Muijs en Susanne met Dijksterhuis, in rond de hedendaagse, digitale van revolutie. Omdat de ontwikkelingen door zo snel met gaan, onderzoekt op het programma en een bieden Bas en Susanne de hulp op digitaal gebied. Ze van geven in op eenvoudige wijze van uitleg over allerlei de nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet uit op je van tv, het de nieuwste smartphones, 3D tijdens televisie, digitale op fotografie, slimme computers, games en de op tv hipste met gadgets.

Vernieuwend door magazine, gepresenteerd door Bas het Muijs en Susanne Dijksterhuis, met rond de hedendaagse, met een digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo een op tv snel gaan, onderzoekt het van programma en bieden de Bas en Susanne hulp op uit digitaal van gebied. Ze geven op eenvoudige op wijze uitleg over met allerlei nieuwe op tv technologische mogelijkheden, met zoals internet op je op tv, naar de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale uit fotografie, slimme van computers, games met en de hipste van gadgets.

Vernieuwend magazine, het gepresenteerd met door Bas Muijs en Susanne op Dijksterhuis, rond de hedendaagse, met digitale tijdens revolutie. Omdat de op tv ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt met het programma en op bieden Bas op en met Susanne hulp op op digitaal gebied. Ze van geven op eenvoudige een wijze uitleg over van allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, de zoals internet door op je tv, de nieuwste smartphones, met 3D televisie, digitale naar fotografie, slimme tijdens computers, door games en de hipste tijdens gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd een door naar Bas Muijs en een Susanne Dijksterhuis, rond de in hedendaagse, een digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen het zo snel gaan, onderzoekt een het programma in en bieden Bas en door Susanne hulp door op digitaal gebied. op tv Ze op geven op eenvoudige het wijze uitleg over allerlei nieuwe met technologische mogelijkheden, naar zoals internet op in je tv, de door nieuwste smartphones, tijdens 3D televisie, digitale fotografie, in slimme computers, games uit en de hipste naar gadgets.

Vernieuwend de magazine, gepresenteerd door Bas Muijs uit en Susanne Dijksterhuis, van rond de in hedendaagse, het digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo uit door snel gaan, onderzoekt het op programma en in bieden Bas en van Susanne hulp op uit digitaal gebied. Ze geven het op eenvoudige wijze tijdens uitleg over allerlei nieuwe uit technologische mogelijkheden, met zoals internet op op tv je tv, de op tv nieuwste smartphones, de 3D televisie, digitale van fotografie, slimme computers, tijdens games en de hipste op gadgets.

Vernieuwend door magazine, gepresenteerd van door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, de uit rond de hedendaagse, een digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen het zo snel naar gaan, onderzoekt in het programma en bieden Bas door en Susanne hulp van op digitaal op tv gebied. Ze een geven op eenvoudige wijze uitleg over in de allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals door internet door op je tv, de door nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale op fotografie, slimme computers, uit games en van de hipste een gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd uit door door Bas Muijs en tijdens Susanne Dijksterhuis, met rond de hedendaagse, digitale op revolutie. Omdat de met ontwikkelingen zo snel gaan, met onderzoekt het programma tijdens en bieden in Bas en Susanne hulp op met tijdens digitaal gebied. Ze geven op uit eenvoudige de wijze uitleg over allerlei nieuwe technologische de uit mogelijkheden, zoals internet op je tv, de de nieuwste smartphones, tijdens 3D het televisie, digitale fotografie, met slimme computers, games en de de hipste op gadgets.

Vernieuwend in magazine, gepresenteerd tijdens door Bas Muijs de en Susanne Dijksterhuis, rond uit de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat het uit de ontwikkelingen zo snel tijdens gaan, onderzoekt het programma en naar bieden Bas en op tv naar Susanne hulp op digitaal gebied. het Ze geven op eenvoudige het wijze naar uitleg over met allerlei nieuwe technologische de mogelijkheden, zoals internet op op je tv, van de nieuwste smartphones, 3D televisie, naar digitale in fotografie, slimme computers, van games en de hipste tijdens gadgets.

Vernieuwend magazine, tijdens gepresenteerd door Bas in Muijs en tijdens Susanne Dijksterhuis, een rond de hedendaagse, digitale op tv revolutie. Omdat de op ontwikkelingen zo snel tijdens gaan, onderzoekt het programma een en bieden Bas en van Susanne hulp tijdens op digitaal gebied. op Ze geven op door eenvoudige uit wijze uitleg over naar allerlei nieuwe technologische het mogelijkheden, zoals internet op je tv, met de nieuwste smartphones, op 3D televisie, digitale naar het fotografie, slimme computers, uit games en de hipste van gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd de door Bas naar Muijs en uit Susanne Dijksterhuis, rond de uit hedendaagse, digitale tijdens revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo uit snel gaan, een onderzoekt tijdens het programma en bieden in Bas en Susanne met hulp op digitaal gebied. de Ze geven op eenvoudige op wijze uitleg over op tv allerlei de nieuwe technologische mogelijkheden, zoals tijdens internet door op je tv, uit de nieuwste smartphones, 3D televisie, een digitale fotografie, tijdens slimme computers, van games en de met hipste gadgets.

oktober 2021
04-06-2011 12:10

Jaargang 2010-2011 aflevering 26

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 26

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

28-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 25

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 25

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

21-05-2011 12:02

Jaargang 2010-2011 aflevering 24

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 24

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

14-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 23

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 23

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

07-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 22

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 22

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

30-04-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 21

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 21

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

23-04-2011 12:03

Jaargang 2010-2011 aflevering 20

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 20

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

16-04-2011 12:04

Jaargang 2010-2011 aflevering 19

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 19

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

09-04-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 18

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 18

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

02-04-2011 11:56

Jaargang 2010-2011 aflevering 17

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 17

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

26-03-2011 12:09

Jaargang 2010-2011 aflevering 16

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 16

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

19-03-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 15

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 15

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

12-03-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 14

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 14

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

05-03-2011 11:49

Jaargang 2010-2011 aflevering 13

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 13

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

26-02-2011 11:51

Jaargang 2010-2011 aflevering 12

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 12

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mediazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mediazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mediazine bij Mediazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mediazine. Heb je een uitzending van Mediazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mediazine gemist

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige wijze uitleg over allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet op je tv, de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale fotografie, slimme computers, games en de hipste gadgets.

Uitzending gemist van Mediazine? Hier kun je alle uitzendingen van Mediazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 04-06-2011 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!