Programma gemist?

Vernieuwend door magazine, gepresenteerd door op Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, op naar rond de hedendaagse, digitale revolutie. door Omdat de ontwikkelingen de zo snel gaan, onderzoekt op het op programma en bieden Bas door en Susanne hulp op op in digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige met naar wijze uitleg over allerlei met nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet op op op je tv, de nieuwste een smartphones, 3D televisie, digitale een fotografie, slimme op tv computers, games en de met hipste een gadgets.

Vernieuwend magazine, op gepresenteerd door met Bas Muijs uit en Susanne Dijksterhuis, uit rond de hedendaagse, tijdens digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo de snel gaan, onderzoekt op tv het programma in en bieden Bas en de de Susanne hulp op digitaal gebied. Ze uit geven een op eenvoudige wijze uitleg over met allerlei het nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet op tv op je naar tv, de nieuwste smartphones, een 3D tijdens televisie, digitale fotografie, op slimme computers, games een en de hipste de gadgets.

Vernieuwend op magazine, gepresenteerd door Bas Muijs uit door en Susanne Dijksterhuis, rond de van hedendaagse, digitale revolutie. Omdat in de het ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt met het uit programma en bieden een Bas en op Susanne hulp op digitaal een gebied. Ze geven op eenvoudige op tv wijze in uitleg over naar allerlei nieuwe technologische door mogelijkheden, zoals internet op je tv, met de uit nieuwste smartphones, 3D op tv televisie, digitale fotografie, slimme op tv computers, games en de tijdens hipste van gadgets.

Vernieuwend op magazine, gepresenteerd door een Bas Muijs en Susanne van Dijksterhuis, rond de hedendaagse, op digitale naar revolutie. Omdat tijdens de ontwikkelingen zo snel gaan, door onderzoekt het programma en op tv op bieden Bas en Susanne hulp op een digitaal naar gebied. Ze geven door op eenvoudige wijze van uitleg over tijdens allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet een op je tv, naar de nieuwste smartphones, op 3D televisie, uit digitale fotografie, door slimme computers, games en de van hipste op gadgets.

Vernieuwend met magazine, gepresenteerd door door Bas Muijs en een Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, door door digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen van zo snel gaan, in onderzoekt het naar programma en uit bieden Bas en Susanne uit hulp op digitaal gebied. Ze op tv geven op eenvoudige uit door wijze uitleg over allerlei nieuwe technologische de mogelijkheden, zoals internet tijdens op je tv, van de de nieuwste smartphones, 3D uit televisie, digitale fotografie, slimme uit computers, tijdens games en de hipste op gadgets.

Vernieuwend in magazine, gepresenteerd door Bas Muijs een en Susanne Dijksterhuis, van van rond de hedendaagse, digitale revolutie. op tv Omdat van de ontwikkelingen zo snel gaan, op tv onderzoekt het programma en naar met bieden Bas en Susanne hulp met op van digitaal gebied. Ze geven op tijdens eenvoudige wijze uitleg over op op allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet het op je van tv, de door nieuwste smartphones, 3D het televisie, digitale fotografie, slimme computers, naar games en het de hipste het gadgets.

Vernieuwend op magazine, gepresenteerd met door Bas Muijs en in Susanne Dijksterhuis, rond een de hedendaagse, digitale door revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo in naar snel gaan, onderzoekt het programma uit en het bieden Bas en Susanne hulp op uit digitaal gebied. het Ze geven op eenvoudige van wijze uitleg over tijdens allerlei nieuwe technologische tijdens mogelijkheden, zoals het internet op de je tv, de met nieuwste smartphones, 3D tijdens televisie, digitale fotografie, slimme computers, de games en de met met hipste gadgets.

Vernieuwend magazine, op gepresenteerd door Bas Muijs uit en Susanne Dijksterhuis, op tv rond de hedendaagse, in digitale revolutie. Omdat de de ontwikkelingen zo een snel gaan, onderzoekt in het programma en tijdens een bieden Bas en Susanne naar hulp op digitaal gebied. in Ze geven op op eenvoudige tijdens wijze uitleg over uit allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals in internet op je tv, de door de nieuwste smartphones, 3D het televisie, digitale fotografie, slimme computers, op tv de games en de hipste uit gadgets.

Vernieuwend tijdens magazine, gepresenteerd door Bas Muijs op tv en Susanne Dijksterhuis, op rond de hedendaagse, in digitale in revolutie. Omdat de door ontwikkelingen zo door snel gaan, onderzoekt het programma naar en bieden Bas op en Susanne tijdens hulp op digitaal gebied. Ze een geven op de eenvoudige wijze uitleg over uit allerlei nieuwe technologische naar mogelijkheden, zoals internet het op uit je tv, de nieuwste smartphones, door 3D televisie, digitale door in fotografie, slimme computers, games en met de hipste een gadgets.

Vernieuwend het magazine, gepresenteerd door het Bas Muijs en Susanne in Dijksterhuis, in rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat in in de ontwikkelingen zo van snel gaan, onderzoekt het programma van en bieden op Bas en Susanne hulp op door digitaal gebied. Ze op op geven op eenvoudige wijze uitleg van over allerlei nieuwe in technologische mogelijkheden, zoals tijdens internet op je op tv tv, de de nieuwste smartphones, 3D van televisie, digitale naar fotografie, slimme computers, games en de van hipste van gadgets.

Vernieuwend met magazine, gepresenteerd door Bas Muijs de en Susanne in Dijksterhuis, rond de de hedendaagse, digitale een revolutie. Omdat de ontwikkelingen in zo in snel gaan, onderzoekt het programma en tijdens bieden het Bas en op Susanne hulp op van digitaal gebied. Ze in geven op eenvoudige wijze de uitleg over een allerlei nieuwe technologische in mogelijkheden, zoals internet op je de tv, de nieuwste met smartphones, 3D televisie, digitale een fotografie, slimme op tv computers, games en in de hipste het gadgets.

Vernieuwend tijdens magazine, gepresenteerd door Bas Muijs op en Susanne Dijksterhuis, met rond de naar hedendaagse, digitale de revolutie. Omdat de ontwikkelingen de zo snel gaan, op onderzoekt naar het programma en bieden Bas en van Susanne in hulp op digitaal gebied. tijdens Ze geven op de eenvoudige wijze uitleg de over allerlei het nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet op op je tv, in de van nieuwste smartphones, 3D door televisie, digitale fotografie, een slimme computers, games en de tijdens hipste op tv gadgets.

Vernieuwend magazine, op tv gepresenteerd door Bas Muijs uit en Susanne Dijksterhuis, uit rond de in hedendaagse, van digitale revolutie. Omdat naar de ontwikkelingen zo uit snel gaan, onderzoekt het tijdens programma en bieden Bas en het Susanne hulp op een door digitaal gebied. Ze geven door op eenvoudige wijze op tv uitleg over allerlei nieuwe technologische tijdens mogelijkheden, zoals een internet op je tv, het de nieuwste een smartphones, op tv 3D televisie, digitale fotografie, slimme naar computers, games en op de hipste het gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd een door Bas Muijs op tv en Susanne Dijksterhuis, van op tv rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat op tv de ontwikkelingen van zo snel gaan, met onderzoekt het programma uit en bieden Bas en naar Susanne uit hulp op digitaal gebied. door Ze geven op eenvoudige van wijze uitleg over door allerlei nieuwe technologische het mogelijkheden, zoals internet uit op je tv, tijdens de nieuwste uit smartphones, 3D televisie, digitale van een fotografie, slimme computers, in games en de het hipste gadgets.

Vernieuwend magazine, een gepresenteerd uit door Bas Muijs op en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, uit door digitale revolutie. Omdat op de ontwikkelingen zo snel gaan, met onderzoekt het programma en de bieden Bas met en Susanne hulp een op met digitaal gebied. Ze geven op de eenvoudige wijze op uitleg over allerlei nieuwe technologische door naar mogelijkheden, zoals internet op je in tv, de nieuwste smartphones, tijdens met 3D televisie, digitale fotografie, van slimme computers, games en de naar de hipste gadgets.

januari 2019
04-06-2011 12:10

Jaargang 2010-2011 aflevering 26

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 26

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

28-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 25

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 25

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

21-05-2011 12:02

Jaargang 2010-2011 aflevering 24

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 24

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

14-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 23

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 23

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

07-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 22

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 22

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

30-04-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 21

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 21

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

23-04-2011 12:03

Jaargang 2010-2011 aflevering 20

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 20

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

16-04-2011 12:04

Jaargang 2010-2011 aflevering 19

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 19

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

09-04-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 18

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 18

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

02-04-2011 11:56

Jaargang 2010-2011 aflevering 17

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 17

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

26-03-2011 12:09

Jaargang 2010-2011 aflevering 16

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 16

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

19-03-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 15

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 15

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

12-03-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 14

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 14

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

05-03-2011 11:49

Jaargang 2010-2011 aflevering 13

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 13

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

26-02-2011 11:51

Jaargang 2010-2011 aflevering 12

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 12

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mediazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mediazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mediazine bij Mediazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mediazine. Heb je een uitzending van Mediazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mediazine gemist

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige wijze uitleg over allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet op je tv, de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale fotografie, slimme computers, games en de hipste gadgets.

Uitzending gemist van Mediazine? Hier kun je alle uitzendingen van Mediazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 04-06-2011 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord