Programma gemist?

Vernieuwend magazine, het gepresenteerd door het Bas Muijs de en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, op tv digitale tijdens revolutie. Omdat de ontwikkelingen met zo snel gaan, naar onderzoekt het programma en van bieden Bas door en Susanne hulp door op digitaal gebied. Ze naar geven op een eenvoudige wijze uit uitleg over allerlei op tv nieuwe technologische mogelijkheden, zoals het internet op door je tv, de met nieuwste smartphones, 3D televisie, de digitale fotografie, slimme een computers, in games en de hipste met gadgets.

Vernieuwend van magazine, gepresenteerd op tv door Bas Muijs door en Susanne Dijksterhuis, rond de op hedendaagse, digitale revolutie. Omdat uit de ontwikkelingen van zo snel gaan, tijdens onderzoekt het programma een en bieden Bas en de Susanne de hulp op digitaal gebied. Ze het geven op eenvoudige in het wijze uitleg over allerlei nieuwe tijdens technologische mogelijkheden, in zoals internet een op je tv, uit de nieuwste smartphones, door 3D televisie, digitale een fotografie, slimme computers, games en het de naar hipste gadgets.

Vernieuwend magazine, naar gepresenteerd door Bas naar Muijs en tijdens Susanne Dijksterhuis, rond de naar hedendaagse, digitale naar revolutie. Omdat de met ontwikkelingen zo op tv snel gaan, onderzoekt het uit programma en bieden Bas en naar Susanne hulp in op digitaal gebied. Ze het met geven op eenvoudige wijze de uitleg over allerlei nieuwe technologische in mogelijkheden, zoals internet de op je tijdens tv, de nieuwste met smartphones, 3D televisie, van digitale fotografie, slimme computers, tijdens games van en de hipste naar gadgets.

Vernieuwend op magazine, gepresenteerd door Bas uit Muijs en door Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, op digitale revolutie. met Omdat de tijdens ontwikkelingen zo tijdens snel gaan, onderzoekt de het programma en op bieden Bas en Susanne hulp met op digitaal naar gebied. Ze geven op op eenvoudige wijze uitleg over van allerlei nieuwe het technologische mogelijkheden, zoals het internet op je tv, met op de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale naar fotografie, slimme computers, van games van en de hipste tijdens gadgets.

Vernieuwend tijdens magazine, gepresenteerd van door Bas Muijs en Susanne naar Dijksterhuis, rond van de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat een de tijdens ontwikkelingen zo snel gaan, door onderzoekt het programma op tv en bieden met Bas en Susanne uit hulp op digitaal gebied. naar Ze geven op op eenvoudige van wijze uitleg over allerlei op tv nieuwe technologische op tv mogelijkheden, zoals internet op je tv, in de nieuwste de smartphones, 3D televisie, de digitale fotografie, slimme computers, in in games en de hipste uit gadgets.

Vernieuwend met magazine, gepresenteerd door Bas Muijs van van en Susanne Dijksterhuis, rond de een hedendaagse, digitale revolutie. op Omdat de ontwikkelingen zo naar op snel gaan, onderzoekt naar het programma en bieden de Bas en met Susanne hulp op digitaal tijdens gebied. Ze geven op eenvoudige naar wijze uitleg op over allerlei nieuwe het technologische mogelijkheden, zoals van internet op met je tv, tijdens de nieuwste smartphones, tijdens 3D televisie, digitale in fotografie, slimme computers, games en de de hipste de gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd van door Bas door Muijs en Susanne op Dijksterhuis, rond de hedendaagse, op tv digitale het revolutie. Omdat de de ontwikkelingen zo snel gaan, op onderzoekt het tijdens programma en bieden Bas op en in Susanne hulp op digitaal gebied. naar Ze geven door op eenvoudige wijze uitleg over met allerlei nieuwe technologische op op tv mogelijkheden, zoals internet een op je tv, het de nieuwste smartphones, een 3D televisie, digitale fotografie, tijdens slimme computers, het games en de het hipste gadgets.

Vernieuwend magazine, op tv gepresenteerd door de Bas Muijs en Susanne van Dijksterhuis, rond in de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat in de in ontwikkelingen zo snel gaan, met onderzoekt het het programma en bieden Bas de en Susanne op tv hulp op het digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige tijdens met wijze uitleg over allerlei nieuwe met technologische mogelijkheden, zoals internet een op je tv, uit de nieuwste smartphones, van 3D televisie, digitale tijdens fotografie, slimme computers, met games en tijdens de hipste op tv gadgets.

Vernieuwend door magazine, gepresenteerd door Bas door Muijs het en Susanne Dijksterhuis, rond de van hedendaagse, digitale revolutie. in Omdat de het ontwikkelingen zo snel de gaan, onderzoekt het programma tijdens en bieden Bas en een Susanne van hulp op digitaal gebied. op tv Ze geven op naar eenvoudige wijze uitleg door over allerlei het nieuwe technologische mogelijkheden, zoals op internet op je tijdens tv, in de nieuwste smartphones, een 3D televisie, digitale fotografie, slimme in computers, games en op de hipste door gadgets.

Vernieuwend tijdens magazine, gepresenteerd de door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, een uit rond de hedendaagse, het digitale revolutie. Omdat in de ontwikkelingen zo snel gaan, van onderzoekt het programma en een bieden Bas en de uit Susanne hulp op digitaal op tv gebied. Ze geven op eenvoudige de wijze uitleg naar over allerlei het nieuwe technologische mogelijkheden, zoals het internet op je tv, uit op tv de nieuwste smartphones, met 3D televisie, digitale fotografie, naar slimme computers, games en de de het hipste gadgets.

Vernieuwend op tv magazine, gepresenteerd door Bas Muijs in en Susanne een Dijksterhuis, naar rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat in het de ontwikkelingen zo snel gaan, op tv onderzoekt het programma en de bieden Bas tijdens en Susanne hulp op een digitaal in gebied. Ze geven op eenvoudige uit wijze uitleg over op allerlei nieuwe technologische uit mogelijkheden, van zoals internet op je uit tv, de met nieuwste smartphones, van 3D televisie, digitale fotografie, slimme computers, tijdens games en de de hipste uit gadgets.

Vernieuwend tijdens magazine, gepresenteerd door Bas naar Muijs en Susanne Dijksterhuis, de rond de hedendaagse, tijdens door digitale revolutie. Omdat het de ontwikkelingen zo uit snel gaan, onderzoekt met het programma en bieden met Bas en de Susanne hulp op digitaal gebied. Ze naar geven op een eenvoudige wijze in uitleg over allerlei nieuwe technologische naar mogelijkheden, zoals een internet op je tv, op tv de nieuwste op smartphones, 3D televisie, op tv digitale fotografie, slimme door computers, games en de de hipste tijdens gadgets.

Vernieuwend de magazine, gepresenteerd door Bas op tv Muijs de en Susanne Dijksterhuis, de rond de hedendaagse, het digitale revolutie. Omdat de van ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt door het programma en met bieden met Bas en Susanne op hulp op digitaal gebied. op Ze op tv geven op eenvoudige wijze in uitleg over allerlei nieuwe de technologische mogelijkheden, zoals met internet op je met tv, de nieuwste het smartphones, 3D met televisie, digitale fotografie, op slimme computers, games en de de hipste tijdens gadgets.

Vernieuwend magazine, van gepresenteerd door Bas Muijs van en Susanne Dijksterhuis, op tv rond de naar hedendaagse, digitale revolutie. Omdat van de ontwikkelingen met zo snel gaan, onderzoekt een het programma met en van bieden Bas en Susanne door hulp op digitaal gebied. Ze de geven de op eenvoudige wijze uitleg over in allerlei nieuwe technologische uit met mogelijkheden, zoals internet op je tv, tijdens de de nieuwste smartphones, 3D uit televisie, digitale fotografie, slimme computers, een naar games en de hipste tijdens gadgets.

Vernieuwend door magazine, gepresenteerd door Bas met Muijs en Susanne Dijksterhuis, op tv rond de hedendaagse, het op digitale revolutie. Omdat de de ontwikkelingen zo uit snel gaan, onderzoekt het in programma en bieden tijdens Bas en Susanne hulp op op digitaal gebied. Ze het geven op met eenvoudige het wijze uitleg over op tv allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, de zoals internet op het je tv, de nieuwste smartphones, naar 3D op tv televisie, digitale fotografie, op slimme computers, games en de tijdens op tv hipste gadgets.

oktober 2020
04-06-2011 12:10

Jaargang 2010-2011 aflevering 26

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 26

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

28-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 25

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 25

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

21-05-2011 12:02

Jaargang 2010-2011 aflevering 24

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 24

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

14-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 23

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 23

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

07-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 22

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 22

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

30-04-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 21

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 21

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

23-04-2011 12:03

Jaargang 2010-2011 aflevering 20

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 20

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

16-04-2011 12:04

Jaargang 2010-2011 aflevering 19

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 19

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

09-04-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 18

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 18

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

02-04-2011 11:56

Jaargang 2010-2011 aflevering 17

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 17

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

26-03-2011 12:09

Jaargang 2010-2011 aflevering 16

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 16

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

19-03-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 15

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 15

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

12-03-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 14

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 14

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

05-03-2011 11:49

Jaargang 2010-2011 aflevering 13

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 13

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

26-02-2011 11:51

Jaargang 2010-2011 aflevering 12

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 12

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mediazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mediazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mediazine bij Mediazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mediazine. Heb je een uitzending van Mediazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mediazine gemist

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige wijze uitleg over allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet op je tv, de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale fotografie, slimme computers, games en de hipste gadgets.

Uitzending gemist van Mediazine? Hier kun je alle uitzendingen van Mediazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 04-06-2011 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!