Programma gemist?

Vernieuwend magazine, gepresenteerd met door op tv Bas Muijs en Susanne in Dijksterhuis, van rond de hedendaagse, digitale revolutie. de Omdat de ontwikkelingen door zo snel gaan, in onderzoekt het programma een en bieden naar Bas en tijdens Susanne hulp op digitaal gebied. uit Ze geven op eenvoudige met wijze uitleg over met allerlei nieuwe technologische uit door mogelijkheden, zoals internet op het je tv, de nieuwste smartphones, van een 3D televisie, digitale fotografie, slimme tijdens computers, games en van de hipste met gadgets.

Vernieuwend de magazine, gepresenteerd tijdens door Bas Muijs van en Susanne Dijksterhuis, op rond de hedendaagse, digitale door revolutie. Omdat de naar ontwikkelingen zo snel gaan, het onderzoekt het programma op tv en naar bieden Bas en Susanne tijdens hulp op digitaal gebied. Ze uit geven op de eenvoudige wijze uitleg over door in allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, het zoals internet op je tv, het de op nieuwste smartphones, van 3D televisie, digitale fotografie, slimme computers, het games en de naar hipste op tv gadgets.

Vernieuwend een magazine, gepresenteerd door Bas in Muijs en door Susanne Dijksterhuis, rond de van hedendaagse, digitale revolutie. Omdat op de ontwikkelingen door zo door snel gaan, onderzoekt het op programma en bieden door Bas en Susanne hulp op tijdens digitaal gebied. in Ze geven het op eenvoudige wijze op uitleg over allerlei het nieuwe technologische mogelijkheden, met zoals internet op je uit tv, van de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale het fotografie, slimme op computers, games en op de met hipste gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd op door Bas Muijs in en Susanne naar Dijksterhuis, rond het de hedendaagse, digitale revolutie. op tv Omdat de ontwikkelingen zo naar snel gaan, tijdens onderzoekt het programma op tv en bieden uit Bas en Susanne hulp van op digitaal gebied. op Ze in geven op eenvoudige wijze uitleg over uit allerlei nieuwe met technologische mogelijkheden, op tv zoals internet op het je tv, de met nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale door fotografie, slimme door computers, games uit en de hipste het gadgets.

Vernieuwend uit magazine, gepresenteerd door tijdens Bas Muijs en op Susanne Dijksterhuis, rond de de hedendaagse, digitale revolutie. tijdens Omdat de met ontwikkelingen zo door snel gaan, onderzoekt het programma en het bieden Bas en door Susanne hulp op tv op digitaal met gebied. Ze geven op eenvoudige tijdens wijze tijdens uitleg over van allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet een op je tv, naar de nieuwste naar smartphones, 3D televisie, digitale tijdens fotografie, op tv slimme computers, door games en de hipste van gadgets.

Vernieuwend de magazine, gepresenteerd door Bas uit Muijs en van Susanne Dijksterhuis, rond de de hedendaagse, digitale revolutie. het Omdat op de ontwikkelingen zo snel naar gaan, onderzoekt het het programma en bieden Bas uit en Susanne van hulp op digitaal gebied. de Ze geven op eenvoudige tijdens op tv wijze uitleg over allerlei nieuwe in technologische op mogelijkheden, zoals internet naar op je tv, door de nieuwste smartphones, 3D televisie, het digitale fotografie, met slimme computers, games en de de hipste op gadgets.

Vernieuwend het magazine, gepresenteerd door Bas Muijs door een en Susanne Dijksterhuis, rond met de hedendaagse, digitale revolutie. op Omdat de ontwikkelingen zo in snel gaan, onderzoekt met het met programma en in bieden Bas en een Susanne hulp op digitaal in gebied. Ze geven op eenvoudige tijdens op wijze uitleg over de allerlei nieuwe technologische op tv mogelijkheden, zoals internet op je van tv, met de nieuwste smartphones, 3D televisie, van digitale uit fotografie, slimme computers, games en de van hipste een gadgets.

Vernieuwend magazine, van gepresenteerd tijdens door Bas Muijs het en Susanne Dijksterhuis, rond de een hedendaagse, digitale het revolutie. Omdat de in ontwikkelingen zo in snel gaan, onderzoekt het programma en tijdens bieden de Bas en Susanne het hulp op tijdens digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige van wijze uitleg op tv over allerlei van nieuwe technologische mogelijkheden, de zoals internet op je tv, tijdens de in nieuwste smartphones, 3D naar televisie, digitale fotografie, uit slimme computers, het games en de hipste een gadgets.

Vernieuwend de magazine, gepresenteerd door op tv Bas Muijs en de Susanne Dijksterhuis, rond de met hedendaagse, digitale revolutie. Omdat tijdens de ontwikkelingen door zo snel gaan, op onderzoekt het programma op tv en bieden Bas en in naar Susanne hulp op digitaal een gebied. Ze op tv geven op eenvoudige het wijze uitleg over allerlei nieuwe technologische een mogelijkheden, zoals internet het op je tv, naar de nieuwste de smartphones, 3D televisie, digitale met fotografie, slimme de computers, het games en de hipste uit gadgets.

Vernieuwend uit magazine, gepresenteerd naar door Bas Muijs en Susanne de Dijksterhuis, rond op tv de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat met de ontwikkelingen een zo snel gaan, van onderzoekt het van programma en bieden Bas en met de Susanne hulp op in digitaal gebied. Ze geven het op eenvoudige naar wijze uitleg over op allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet van op je naar tv, de van nieuwste smartphones, in 3D televisie, digitale met fotografie, slimme computers, games en de in hipste het gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd naar door met Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, het rond de hedendaagse, naar digitale revolutie. op tv Omdat de op tv ontwikkelingen zo snel gaan, de onderzoekt het programma en in tijdens bieden Bas en Susanne hulp naar op de digitaal gebied. Ze geven naar op eenvoudige wijze op tv uitleg over in allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals een internet op je op tv tv, de nieuwste smartphones, in 3D televisie, digitale een uit fotografie, slimme computers, games en de de in hipste gadgets.

Vernieuwend met magazine, gepresenteerd door Bas in Muijs en Susanne van Dijksterhuis, rond op tv de hedendaagse, door digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen op tv zo een snel gaan, onderzoekt met het programma en bieden Bas een en Susanne hulp op tijdens door digitaal gebied. Ze van geven op eenvoudige wijze uitleg over met tijdens allerlei nieuwe technologische naar mogelijkheden, zoals internet met op je tv, de nieuwste tijdens smartphones, 3D televisie, naar digitale fotografie, slimme met computers, op tv games en de hipste tijdens gadgets.

Vernieuwend van magazine, gepresenteerd door Bas door Muijs en het Susanne Dijksterhuis, in rond de hedendaagse, digitale revolutie. in Omdat de met ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt van het op tv programma en bieden Bas van en Susanne de hulp op digitaal gebied. Ze naar geven door op eenvoudige wijze uitleg met over allerlei op tv nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet op tv uit op je tv, een de nieuwste smartphones, door 3D televisie, digitale in fotografie, slimme computers, games en tijdens de hipste van gadgets.

Vernieuwend magazine, het gepresenteerd van door Bas Muijs een en Susanne Dijksterhuis, een rond de hedendaagse, digitale revolutie. het Omdat de de ontwikkelingen zo snel op tv gaan, onderzoekt het met programma en in bieden Bas en op tv Susanne hulp op digitaal gebied. op Ze geven op tv op eenvoudige wijze uitleg over het op allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, tijdens zoals internet op het je tv, de de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale naar fotografie, slimme computers, uit games en de op hipste op tv gadgets.

Vernieuwend met magazine, gepresenteerd door van Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, het rond op de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat het de ontwikkelingen zo van snel van gaan, onderzoekt door het programma en bieden Bas en op uit Susanne hulp op digitaal gebied. Ze van geven op eenvoudige een wijze uitleg over een allerlei nieuwe met technologische mogelijkheden, uit zoals internet op je tv, uit de nieuwste op tv smartphones, 3D televisie, digitale het naar fotografie, slimme computers, games en de op tv hipste het gadgets.

juni 2019
04-06-2011 12:10

Jaargang 2010-2011 aflevering 26

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 26

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

28-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 25

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 25

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

21-05-2011 12:02

Jaargang 2010-2011 aflevering 24

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 24

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

14-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 23

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 23

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

07-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 22

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 22

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

30-04-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 21

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 21

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

23-04-2011 12:03

Jaargang 2010-2011 aflevering 20

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 20

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

16-04-2011 12:04

Jaargang 2010-2011 aflevering 19

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 19

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

09-04-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 18

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 18

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

02-04-2011 11:56

Jaargang 2010-2011 aflevering 17

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 17

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

26-03-2011 12:09

Jaargang 2010-2011 aflevering 16

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 16

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

19-03-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 15

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 15

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

12-03-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 14

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 14

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

05-03-2011 11:49

Jaargang 2010-2011 aflevering 13

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 13

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

26-02-2011 11:51

Jaargang 2010-2011 aflevering 12

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 12

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mediazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mediazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mediazine bij Mediazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mediazine. Heb je een uitzending van Mediazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mediazine gemist

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige wijze uitleg over allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet op je tv, de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale fotografie, slimme computers, games en de hipste gadgets.

Uitzending gemist van Mediazine? Hier kun je alle uitzendingen van Mediazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 04-06-2011 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord