Programma gemist?

Vernieuwend magazine, met gepresenteerd door Bas met Muijs en een Susanne Dijksterhuis, rond de in hedendaagse, digitale revolutie. Omdat een de tijdens ontwikkelingen zo snel door gaan, onderzoekt in het programma en bieden Bas uit en Susanne op hulp op digitaal naar gebied. Ze geven op het eenvoudige wijze uitleg het over allerlei nieuwe een technologische mogelijkheden, in zoals internet op je de tv, de de nieuwste smartphones, 3D televisie, uit digitale fotografie, door slimme computers, games in en de hipste in gadgets.

Vernieuwend uit magazine, gepresenteerd het door Bas Muijs en Susanne uit Dijksterhuis, naar rond de hedendaagse, met digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen een zo door snel gaan, onderzoekt het uit programma en bieden Bas het en in Susanne hulp op digitaal gebied. het Ze met geven op eenvoudige wijze met uitleg over allerlei nieuwe technologische op tv mogelijkheden, zoals tijdens internet door op je tv, naar de nieuwste smartphones, het 3D televisie, digitale fotografie, slimme uit computers, games de en de hipste uit gadgets.

Vernieuwend op tv magazine, gepresenteerd door naar Bas Muijs en op tv Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, naar digitale revolutie. Omdat tijdens uit de ontwikkelingen zo snel gaan, de onderzoekt het programma en op bieden Bas uit en Susanne hulp op tijdens digitaal gebied. Ze met geven op in eenvoudige wijze uitleg in over van allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, in zoals internet op je tv, met de nieuwste smartphones, naar 3D het televisie, digitale fotografie, slimme een computers, games en de de hipste de gadgets.

Vernieuwend op magazine, gepresenteerd door Bas op Muijs een en Susanne Dijksterhuis, rond de de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de door de ontwikkelingen zo met snel gaan, onderzoekt het programma van en bieden uit Bas en Susanne hulp op van met digitaal gebied. Ze geven op op eenvoudige wijze naar uitleg over allerlei met nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet door op je naar tv, de met nieuwste smartphones, 3D van televisie, digitale fotografie, slimme computers, het games en de uit hipste op gadgets.

Vernieuwend op magazine, gepresenteerd een door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, door rond de door hedendaagse, digitale naar revolutie. Omdat een de ontwikkelingen zo snel naar gaan, onderzoekt uit het programma en bieden Bas tijdens en Susanne hulp op het door digitaal gebied. Ze geven op op tv eenvoudige wijze uitleg over op tv allerlei nieuwe het technologische mogelijkheden, zoals internet het op door je tv, de nieuwste in smartphones, 3D van televisie, digitale fotografie, slimme op tv computers, games een en de hipste op tv gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd in door Bas Muijs met en Susanne Dijksterhuis, in rond de een hedendaagse, digitale revolutie. Omdat tijdens de ontwikkelingen door zo snel gaan, onderzoekt een de het programma en van bieden Bas en Susanne hulp op uit digitaal gebied. met Ze geven op eenvoudige van een wijze uitleg over door allerlei nieuwe technologische met mogelijkheden, zoals internet op je tv, in door de nieuwste smartphones, 3D televisie, de digitale fotografie, slimme computers, door games en de het hipste met gadgets.

Vernieuwend magazine, met gepresenteerd door Bas in Muijs en Susanne Dijksterhuis, op rond de hedendaagse, tijdens digitale revolutie. Omdat van de ontwikkelingen met zo uit snel gaan, onderzoekt de het programma en bieden op Bas en Susanne in hulp op digitaal de gebied. Ze geven op eenvoudige uit wijze uitleg over in allerlei nieuwe technologische uit mogelijkheden, zoals internet het op op je tv, de op nieuwste smartphones, 3D tijdens televisie, digitale fotografie, tijdens slimme computers, games en tijdens de op tv hipste gadgets.

Vernieuwend magazine, door gepresenteerd door naar Bas Muijs en uit Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, het digitale revolutie. Omdat in op de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt uit het programma tijdens en bieden Bas op en Susanne hulp de op digitaal gebied. Ze in geven op eenvoudige tijdens wijze uitleg over door allerlei tijdens nieuwe technologische mogelijkheden, op zoals internet op je tijdens tv, de naar nieuwste smartphones, 3D televisie, door digitale fotografie, slimme computers, van games tijdens en de hipste de gadgets.

Vernieuwend magazine, op gepresenteerd door Bas Muijs op tv tijdens en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, de digitale revolutie. een Omdat de ontwikkelingen zo naar snel tijdens gaan, onderzoekt het een programma en bieden Bas en met op Susanne hulp op digitaal gebied. op tv Ze geven het op eenvoudige wijze de uitleg over uit allerlei nieuwe technologische met mogelijkheden, zoals internet op naar je tv, in de nieuwste smartphones, 3D televisie, tijdens digitale fotografie, slimme computers, op tv games en de het hipste door gadgets.

Vernieuwend tijdens magazine, gepresenteerd door Bas Muijs het en Susanne Dijksterhuis, door rond de van hedendaagse, digitale revolutie. op Omdat door de ontwikkelingen zo snel uit gaan, onderzoekt de het programma en bieden door Bas en Susanne door hulp op op digitaal gebied. Ze geven tijdens op eenvoudige wijze uitleg naar over allerlei nieuwe technologische op met mogelijkheden, zoals internet op je tijdens tv, de nieuwste van smartphones, 3D televisie, digitale op tv op tv fotografie, slimme computers, van games en de hipste op gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd tijdens door een Bas Muijs en Susanne in Dijksterhuis, rond de de hedendaagse, digitale tijdens revolutie. Omdat in de ontwikkelingen zo tijdens snel gaan, onderzoekt het het programma en bieden in Bas en Susanne in hulp op digitaal gebied. een Ze van geven op eenvoudige wijze uitleg een over allerlei nieuwe naar technologische uit mogelijkheden, zoals internet op je tv, tijdens de nieuwste de smartphones, 3D televisie, digitale op tv fotografie, slimme computers, het games en de op hipste op tv gadgets.

Vernieuwend op tv magazine, gepresenteerd op tv door Bas Muijs en Susanne op tv Dijksterhuis, rond op tv de hedendaagse, de digitale revolutie. Omdat de de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het het programma en naar de bieden Bas en Susanne hulp op in digitaal naar gebied. Ze tijdens geven op eenvoudige wijze uitleg over op allerlei nieuwe technologische met mogelijkheden, zoals in internet op je tv, tijdens de nieuwste smartphones, met het 3D televisie, digitale fotografie, slimme op computers, op games en de hipste op gadgets.

Vernieuwend magazine, uit gepresenteerd het door Bas Muijs en Susanne naar Dijksterhuis, rond de de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat uit de ontwikkelingen met zo snel gaan, onderzoekt tijdens naar het programma en de bieden Bas en Susanne naar hulp op digitaal gebied. Ze op geven in op eenvoudige het wijze uitleg over allerlei nieuwe technologische door mogelijkheden, zoals door internet op je een tv, een de nieuwste smartphones, 3D in televisie, digitale op fotografie, slimme computers, games op tv en de door hipste gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door door Bas Muijs tijdens en de Susanne Dijksterhuis, rond de van hedendaagse, op digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen uit zo snel op tv gaan, onderzoekt het naar programma en bieden Bas met en Susanne hulp uit op naar digitaal gebied. Ze geven op tijdens eenvoudige op wijze uitleg over door allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet de op op je tv, de nieuwste smartphones, naar naar 3D televisie, digitale fotografie, tijdens slimme computers, op tv games en de hipste op tv gadgets.

Vernieuwend het magazine, gepresenteerd door Bas Muijs in een en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, op digitale revolutie. in Omdat de naar ontwikkelingen zo van snel gaan, onderzoekt het op tv programma en bieden de Bas en Susanne hulp op door digitaal gebied. Ze met geven op de eenvoudige wijze uitleg met over allerlei nieuwe uit technologische tijdens mogelijkheden, zoals internet op je van tv, de nieuwste op smartphones, naar 3D televisie, digitale fotografie, slimme van computers, games en de door hipste met gadgets.

september 2019
04-06-2011 12:10

Jaargang 2010-2011 aflevering 26

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 26

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

28-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 25

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 25

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

21-05-2011 12:02

Jaargang 2010-2011 aflevering 24

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 24

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

14-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 23

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 23

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

07-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 22

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 22

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

30-04-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 21

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 21

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

23-04-2011 12:03

Jaargang 2010-2011 aflevering 20

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 20

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

16-04-2011 12:04

Jaargang 2010-2011 aflevering 19

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 19

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

09-04-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 18

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 18

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

02-04-2011 11:56

Jaargang 2010-2011 aflevering 17

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 17

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

26-03-2011 12:09

Jaargang 2010-2011 aflevering 16

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 16

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

19-03-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 15

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 15

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

12-03-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 14

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 14

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

05-03-2011 11:49

Jaargang 2010-2011 aflevering 13

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 13

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

26-02-2011 11:51

Jaargang 2010-2011 aflevering 12

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 12

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mediazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mediazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mediazine bij Mediazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mediazine. Heb je een uitzending van Mediazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mediazine gemist

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige wijze uitleg over allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet op je tv, de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale fotografie, slimme computers, games en de hipste gadgets.

Uitzending gemist van Mediazine? Hier kun je alle uitzendingen van Mediazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 04-06-2011 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord