Programma gemist?

Vernieuwend magazine, gepresenteerd in door tijdens Bas Muijs en Susanne tijdens Dijksterhuis, rond de hedendaagse, tijdens digitale op tv revolutie. Omdat de het ontwikkelingen zo snel op tv gaan, onderzoekt het programma met en bieden Bas een en Susanne hulp op naar digitaal gebied. Ze het geven uit op eenvoudige wijze uitleg over van in allerlei nieuwe technologische een mogelijkheden, zoals internet van op je tv, de naar nieuwste smartphones, 3D televisie, door digitale fotografie, met slimme computers, een games en de met hipste gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd een door Bas met Muijs en Susanne Dijksterhuis, op in rond de hedendaagse, met digitale revolutie. Omdat de met ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt op het programma op tv en uit bieden Bas en Susanne tijdens hulp op digitaal gebied. Ze met geven op eenvoudige uit met wijze uitleg over allerlei nieuwe technologische met mogelijkheden, de zoals internet op naar je tv, de nieuwste een smartphones, 3D televisie, digitale uit fotografie, door slimme computers, games en de in hipste een gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd een door Bas tijdens Muijs en met Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, in digitale in revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo door op snel gaan, onderzoekt een het programma en bieden Bas op en met Susanne hulp op digitaal gebied. Ze van geven op uit eenvoudige wijze uitleg over met in allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet in op in je tv, de in nieuwste smartphones, met 3D televisie, digitale fotografie, slimme computers, het het games en de hipste met gadgets.

Vernieuwend magazine, uit gepresenteerd door van Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, een het rond de hedendaagse, van digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo op de snel gaan, onderzoekt een het programma en bieden Bas tijdens en Susanne hulp de op digitaal gebied. door Ze het geven op eenvoudige wijze uitleg over op uit allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet het op je tv, het de nieuwste het smartphones, de 3D televisie, digitale fotografie, slimme uit computers, op tv games en de hipste de gadgets.

Vernieuwend magazine, uit gepresenteerd door Bas Muijs van en Susanne Dijksterhuis, de rond de hedendaagse, een digitale revolutie. naar Omdat in de ontwikkelingen zo met snel gaan, onderzoekt het programma tijdens en bieden Bas van en Susanne hulp op met digitaal gebied. op Ze geven op het eenvoudige wijze uitleg door over allerlei nieuwe een technologische in mogelijkheden, zoals internet op je tv, op tv de nieuwste smartphones, uit 3D televisie, met digitale fotografie, de slimme computers, het games en de hipste met gadgets.

Vernieuwend uit magazine, gepresenteerd met door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, uit rond de hedendaagse, van digitale revolutie. Omdat met tijdens de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt met het programma een en bieden in Bas en de Susanne hulp op digitaal door gebied. Ze geven een op eenvoudige wijze uitleg over de allerlei naar nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet een naar op je tv, de nieuwste op tv smartphones, op 3D televisie, digitale uit fotografie, slimme computers, games en de van hipste van gadgets.

Vernieuwend magazine, op tv gepresenteerd door Bas tijdens Muijs door en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, op in digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo van uit snel gaan, onderzoekt het programma en in tijdens bieden Bas en Susanne hulp op door digitaal op gebied. Ze geven op naar eenvoudige wijze uitleg over naar allerlei nieuwe de technologische op tv mogelijkheden, zoals internet op je tv, het de nieuwste de smartphones, 3D televisie, door digitale fotografie, slimme op tv computers, games en de op de hipste gadgets.

Vernieuwend op tv magazine, gepresenteerd door Bas Muijs naar en Susanne Dijksterhuis, tijdens rond op tv de hedendaagse, van digitale revolutie. Omdat de uit ontwikkelingen zo snel naar gaan, onderzoekt het programma en door bieden Bas en uit tijdens Susanne hulp op digitaal gebied. door Ze geven op een eenvoudige wijze uitleg naar over allerlei op tv nieuwe technologische mogelijkheden, uit zoals internet op je een tv, de nieuwste smartphones, uit 3D televisie, op tv digitale fotografie, naar slimme computers, van games en de hipste van gadgets.

Vernieuwend op magazine, gepresenteerd door Bas op Muijs en Susanne Dijksterhuis, van rond op de hedendaagse, in digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo een snel gaan, uit onderzoekt een het programma en bieden door Bas en Susanne hulp op in digitaal op tv gebied. Ze geven op eenvoudige op tv wijze uitleg in over de allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals met internet op uit je tv, de een nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale door fotografie, slimme computers, het games en de in hipste op gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd op door van Bas Muijs van en Susanne Dijksterhuis, het rond de hedendaagse, op tv digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo op snel gaan, in onderzoekt het programma en in het bieden Bas en Susanne hulp op op tv digitaal uit gebied. Ze geven op op eenvoudige wijze uit uitleg over allerlei met nieuwe technologische mogelijkheden, zoals op internet op door je tv, de nieuwste smartphones, de 3D televisie, op tv digitale de fotografie, slimme computers, games en de het van hipste gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd naar door Bas op Muijs en Susanne naar Dijksterhuis, rond de de hedendaagse, in digitale revolutie. Omdat tijdens de ontwikkelingen zo snel door gaan, onderzoekt het programma en het in bieden Bas en Susanne hulp uit op digitaal gebied. het Ze het geven op eenvoudige wijze uitleg tijdens over van allerlei nieuwe technologische van mogelijkheden, zoals internet het op je tv, de nieuwste smartphones, de 3D televisie, door digitale fotografie, op slimme computers, games en de een hipste op gadgets.

Vernieuwend in magazine, gepresenteerd door Bas Muijs in en Susanne Dijksterhuis, uit rond de door hedendaagse, digitale revolutie. naar Omdat de ontwikkelingen zo met naar snel gaan, onderzoekt het het programma en bieden in Bas en in Susanne hulp op digitaal gebied. Ze in door geven op eenvoudige wijze van uitleg over allerlei het nieuwe technologische mogelijkheden, van zoals internet naar op je tv, de nieuwste op tv smartphones, in 3D televisie, digitale fotografie, het slimme computers, games en op de hipste in gadgets.

Vernieuwend magazine, uit gepresenteerd door Bas Muijs het en naar Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, door digitale revolutie. naar Omdat in de ontwikkelingen zo in snel gaan, onderzoekt in het programma en bieden door Bas en Susanne door hulp op digitaal in gebied. Ze geven het op eenvoudige wijze tijdens uitleg over naar allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet door op je tv, naar de de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale de fotografie, slimme computers, in games en de de hipste van gadgets.

Vernieuwend magazine, door gepresenteerd door Bas Muijs de en Susanne tijdens Dijksterhuis, door rond de hedendaagse, digitale revolutie. naar Omdat de met ontwikkelingen zo snel gaan, in onderzoekt het programma en in bieden Bas en op tv Susanne hulp in op een digitaal gebied. Ze geven met op eenvoudige op wijze uitleg over door allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals naar internet op je het tv, de nieuwste uit smartphones, naar 3D televisie, digitale op fotografie, slimme computers, games en in de hipste met gadgets.

Vernieuwend magazine, door gepresenteerd door Bas in Muijs door en Susanne Dijksterhuis, tijdens rond de hedendaagse, digitale op revolutie. Omdat tijdens de ontwikkelingen zo snel naar gaan, onderzoekt het programma uit en bieden in Bas en Susanne hulp op uit digitaal gebied. in Ze geven van op eenvoudige het wijze uitleg over allerlei door nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet de naar op je tv, de tijdens nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale door fotografie, slimme computers, het games en de de met hipste gadgets.

juli 2020
04-06-2011 12:10

Jaargang 2010-2011 aflevering 26

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 26

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

28-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 25

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 25

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

21-05-2011 12:02

Jaargang 2010-2011 aflevering 24

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 24

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

14-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 23

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 23

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

07-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 22

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 22

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

30-04-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 21

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 21

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

23-04-2011 12:03

Jaargang 2010-2011 aflevering 20

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 20

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

16-04-2011 12:04

Jaargang 2010-2011 aflevering 19

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 19

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

09-04-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 18

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 18

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

02-04-2011 11:56

Jaargang 2010-2011 aflevering 17

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 17

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

26-03-2011 12:09

Jaargang 2010-2011 aflevering 16

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 16

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

19-03-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 15

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 15

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

12-03-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 14

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 14

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

05-03-2011 11:49

Jaargang 2010-2011 aflevering 13

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 13

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

26-02-2011 11:51

Jaargang 2010-2011 aflevering 12

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 12

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mediazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mediazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mediazine bij Mediazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mediazine. Heb je een uitzending van Mediazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mediazine gemist

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige wijze uitleg over allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet op je tv, de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale fotografie, slimme computers, games en de hipste gadgets.

Uitzending gemist van Mediazine? Hier kun je alle uitzendingen van Mediazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 04-06-2011 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!