Programma gemist?

Vernieuwend de magazine, gepresenteerd door Bas Muijs op tv en door Susanne Dijksterhuis, rond de van hedendaagse, digitale revolutie. Omdat naar de ontwikkelingen naar zo snel gaan, onderzoekt de met het programma en op tv bieden Bas en Susanne hulp op in digitaal gebied. de Ze de geven op eenvoudige wijze een uitleg over een allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet tijdens op op je tv, de nieuwste smartphones, door 3D televisie, tijdens digitale fotografie, slimme computers, met games een en de van hipste gadgets.

Vernieuwend magazine, op gepresenteerd door het Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, naar rond de hedendaagse, op tv digitale revolutie. Omdat met de de ontwikkelingen zo snel het gaan, onderzoekt het programma van en bieden Bas in en Susanne door hulp op digitaal gebied. tijdens Ze geven op eenvoudige de wijze het uitleg over allerlei nieuwe op tv technologische mogelijkheden, zoals op internet op je van tv, de nieuwste uit smartphones, 3D de televisie, digitale fotografie, slimme naar computers, games en de het hipste een gadgets.

Vernieuwend op tv magazine, gepresenteerd in door Bas Muijs en uit Susanne Dijksterhuis, rond op tv de hedendaagse, naar digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen met zo snel door gaan, onderzoekt het programma tijdens en bieden Bas en in Susanne hulp op op digitaal gebied. het Ze geven uit op eenvoudige wijze uitleg over met allerlei nieuwe naar technologische mogelijkheden, zoals een internet op je tv, door de nieuwste smartphones, de in 3D televisie, digitale fotografie, slimme met computers, met games en de hipste met gadgets.

Vernieuwend op tv magazine, gepresenteerd door van Bas Muijs tijdens en Susanne Dijksterhuis, rond de de hedendaagse, in digitale revolutie. Omdat met de ontwikkelingen zo snel gaan, een onderzoekt het van programma en bieden Bas en op tv Susanne hulp op uit de digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige tijdens wijze uitleg een over het allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, in zoals internet op door je tv, op de nieuwste smartphones, de 3D televisie, digitale fotografie, slimme computers, met met games en de op tv hipste gadgets.

Vernieuwend magazine, een gepresenteerd door Bas in Muijs en Susanne Dijksterhuis, in door rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de de ontwikkelingen naar zo naar snel gaan, onderzoekt het programma de en in bieden Bas en Susanne hulp op op digitaal gebied. Ze van geven in op eenvoudige in wijze uitleg over allerlei het nieuwe technologische mogelijkheden, uit zoals internet op je het tv, de nieuwste smartphones, met 3D televisie, uit digitale fotografie, in slimme computers, games en de op hipste het gadgets.

Vernieuwend magazine, naar gepresenteerd door in Bas Muijs en door Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, met van digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen een zo snel gaan, tijdens onderzoekt het programma en door het bieden Bas en met Susanne hulp op digitaal gebied. Ze uit geven op eenvoudige van wijze uitleg tijdens over allerlei nieuwe tijdens technologische mogelijkheden, zoals internet op tv op je door tv, de nieuwste smartphones, van 3D tijdens televisie, digitale met fotografie, slimme computers, games en in de hipste op gadgets.

Vernieuwend tijdens magazine, gepresenteerd door Bas Muijs van en Susanne het Dijksterhuis, rond de het hedendaagse, digitale revolutie. in Omdat de ontwikkelingen met zo op tv snel gaan, onderzoekt het van programma en bieden Bas een en Susanne een hulp op een digitaal gebied. Ze geven op van eenvoudige uit wijze uitleg over in allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, het zoals internet de op je tv, de nieuwste smartphones, op 3D televisie, het digitale fotografie, slimme naar computers, games en de in op hipste gadgets.

Vernieuwend van magazine, gepresenteerd in door Bas Muijs uit en Susanne Dijksterhuis, rond de op hedendaagse, digitale revolutie. door Omdat van de ontwikkelingen zo een snel gaan, onderzoekt het programma en in bieden Bas en met Susanne hulp op naar digitaal gebied. op Ze geven op eenvoudige op wijze uitleg door over allerlei het nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet tijdens op je tv, tijdens uit de nieuwste smartphones, 3D met televisie, digitale fotografie, slimme computers, de op games en de hipste met gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd in op tv door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, in rond naar de hedendaagse, digitale van revolutie. Omdat naar de ontwikkelingen zo snel van gaan, onderzoekt uit het programma en bieden Bas op tv en tijdens Susanne hulp op digitaal gebied. Ze met geven op eenvoudige met uit wijze uitleg over allerlei nieuwe technologische in mogelijkheden, de zoals internet op tv op je tv, de nieuwste op smartphones, 3D televisie, digitale door fotografie, slimme een computers, games een en de hipste een gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd tijdens op tv door Bas Muijs en een Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, met door digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen op zo snel gaan, onderzoekt het het de programma en bieden Bas en op Susanne tijdens hulp op met digitaal gebied. Ze een geven op eenvoudige uit wijze uitleg over allerlei nieuwe technologische de mogelijkheden, zoals internet uit op je tijdens tv, de nieuwste met smartphones, 3D televisie, de digitale fotografie, slimme met computers, games door en de door hipste gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd naar door Bas met Muijs naar en Susanne Dijksterhuis, rond de de hedendaagse, digitale een revolutie. Omdat de ontwikkelingen uit zo het snel gaan, onderzoekt van het programma en bieden Bas en uit Susanne hulp op een digitaal gebied. Ze op geven het op eenvoudige met wijze uitleg over allerlei met nieuwe technologische mogelijkheden, het zoals internet op van je tv, het de nieuwste smartphones, 3D televisie, op digitale fotografie, slimme computers, een games de en de hipste een gadgets.

Vernieuwend van magazine, gepresenteerd door van Bas Muijs uit en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, naar digitale door revolutie. Omdat door de ontwikkelingen zo snel tijdens gaan, onderzoekt het programma de en bieden van Bas en Susanne hulp op een digitaal een gebied. Ze geven op eenvoudige door wijze de uitleg over allerlei door nieuwe technologische mogelijkheden, zoals in internet op met je tv, de nieuwste smartphones, tijdens 3D televisie, uit digitale fotografie, slimme naar computers, games en naar de hipste door gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd het door uit Bas Muijs en in Susanne Dijksterhuis, een rond de hedendaagse, digitale revolutie. door Omdat een de ontwikkelingen zo snel gaan, met onderzoekt op het programma en tijdens bieden Bas en Susanne hulp op een digitaal met gebied. Ze geven op eenvoudige de wijze uitleg met over allerlei nieuwe technologische in mogelijkheden, van zoals internet op je met tv, de nieuwste smartphones, in 3D in televisie, digitale fotografie, een slimme computers, games en op tv de hipste door gadgets.

Vernieuwend magazine, op gepresenteerd door Bas Muijs op tv en Susanne de Dijksterhuis, rond de een hedendaagse, digitale uit revolutie. Omdat door de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt de in het programma en bieden Bas en in Susanne hulp op op digitaal gebied. Ze uit een geven op eenvoudige wijze uitleg uit over allerlei door nieuwe technologische in mogelijkheden, zoals internet op je een tv, de nieuwste in smartphones, 3D televisie, digitale de fotografie, uit slimme computers, een games en de het hipste gadgets.

Vernieuwend op tv magazine, gepresenteerd door op tv Bas Muijs met en Susanne Dijksterhuis, rond de in hedendaagse, de digitale revolutie. Omdat de van ontwikkelingen zo snel gaan, door onderzoekt het het programma en bieden Bas en de tijdens Susanne hulp op digitaal gebied. Ze op tv geven op het eenvoudige wijze uitleg in over allerlei nieuwe met technologische mogelijkheden, met zoals internet op in je tv, de nieuwste een smartphones, 3D naar televisie, digitale fotografie, slimme computers, op tv games en met de hipste door gadgets.

maart 2019
04-06-2011 12:10

Jaargang 2010-2011 aflevering 26

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 26

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

28-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 25

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 25

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

21-05-2011 12:02

Jaargang 2010-2011 aflevering 24

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 24

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

14-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 23

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 23

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

07-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 22

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 22

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

30-04-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 21

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 21

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

23-04-2011 12:03

Jaargang 2010-2011 aflevering 20

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 20

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

16-04-2011 12:04

Jaargang 2010-2011 aflevering 19

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 19

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

09-04-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 18

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 18

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

02-04-2011 11:56

Jaargang 2010-2011 aflevering 17

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 17

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

26-03-2011 12:09

Jaargang 2010-2011 aflevering 16

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 16

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

19-03-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 15

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 15

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

12-03-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 14

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 14

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

05-03-2011 11:49

Jaargang 2010-2011 aflevering 13

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 13

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

26-02-2011 11:51

Jaargang 2010-2011 aflevering 12

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 12

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mediazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mediazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mediazine bij Mediazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mediazine. Heb je een uitzending van Mediazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mediazine gemist

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige wijze uitleg over allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet op je tv, de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale fotografie, slimme computers, games en de hipste gadgets.

Uitzending gemist van Mediazine? Hier kun je alle uitzendingen van Mediazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 04-06-2011 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord