Programma gemist?

Vernieuwend de magazine, gepresenteerd door de Bas Muijs en Susanne van Dijksterhuis, rond de tijdens hedendaagse, met digitale revolutie. Omdat op tv de ontwikkelingen zo op snel gaan, onderzoekt het de programma en bieden Bas op en Susanne van hulp op digitaal gebied. op Ze geven door op eenvoudige wijze op tv uitleg over allerlei nieuwe technologische op tv het mogelijkheden, zoals internet op met je tv, de het nieuwste smartphones, 3D televisie, van digitale fotografie, naar slimme computers, games en de uit hipste met gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd tijdens door op Bas Muijs het en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, een digitale revolutie. Omdat tijdens op de ontwikkelingen zo snel gaan, in onderzoekt uit het programma en bieden Bas uit en in Susanne hulp op digitaal gebied. in Ze geven op op eenvoudige van wijze uitleg over allerlei met nieuwe technologische mogelijkheden, zoals het internet op naar je tv, de de nieuwste smartphones, 3D op tv televisie, digitale fotografie, slimme met computers, games door en de naar hipste gadgets.

Vernieuwend magazine, in gepresenteerd door tijdens Bas Muijs en op Susanne Dijksterhuis, rond de uit hedendaagse, naar digitale revolutie. Omdat van de ontwikkelingen zo snel van gaan, onderzoekt tijdens het programma en bieden Bas en een Susanne een hulp op digitaal gebied. een Ze geven tijdens op eenvoudige wijze met uitleg over tijdens allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, tijdens zoals internet op tijdens je tv, de nieuwste smartphones, door 3D televisie, digitale het fotografie, met slimme computers, naar games en de hipste de gadgets.

Vernieuwend magazine, op gepresenteerd door door Bas Muijs een en Susanne Dijksterhuis, rond een de hedendaagse, tijdens digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen op zo snel gaan, op onderzoekt het programma en door bieden Bas een en Susanne hulp op naar op tv digitaal gebied. Ze geven op met eenvoudige wijze uitleg op tv over allerlei nieuwe het technologische van mogelijkheden, zoals internet op tv op je tv, de door nieuwste smartphones, 3D televisie, door digitale fotografie, slimme in computers, games op en de hipste op tv gadgets.

Vernieuwend het magazine, gepresenteerd door Bas tijdens Muijs en Susanne door Dijksterhuis, rond de naar hedendaagse, digitale revolutie. naar Omdat de ontwikkelingen op zo door snel gaan, onderzoekt het het programma en tijdens bieden Bas en het Susanne hulp op digitaal gebied. Ze het geven op het eenvoudige wijze naar uitleg over allerlei nieuwe technologische door mogelijkheden, zoals internet door op je een tv, de nieuwste smartphones, tijdens 3D een televisie, digitale fotografie, van slimme computers, games en uit de hipste tijdens gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd naar door Bas Muijs het en Susanne Dijksterhuis, van van rond de hedendaagse, op tv digitale revolutie. Omdat de tijdens ontwikkelingen zo tijdens snel gaan, onderzoekt het programma en op tv bieden op Bas en Susanne hulp op van digitaal door gebied. Ze geven op eenvoudige de het wijze uitleg over allerlei van nieuwe technologische mogelijkheden, het zoals internet op je tv, tijdens de het nieuwste smartphones, 3D televisie, naar digitale de fotografie, slimme computers, op tv games en de op hipste gadgets.

Vernieuwend de magazine, gepresenteerd door met Bas Muijs in en Susanne Dijksterhuis, rond de een hedendaagse, in digitale revolutie. Omdat de op tv ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt tijdens het programma en van bieden Bas op en Susanne hulp op door digitaal gebied. Ze op tv geven op eenvoudige een wijze uitleg over een allerlei nieuwe technologische tijdens mogelijkheden, van zoals internet uit op je tv, de van nieuwste smartphones, 3D een televisie, digitale fotografie, van slimme computers, games en de door hipste uit gadgets.

Vernieuwend magazine, door gepresenteerd tijdens door Bas Muijs de en Susanne Dijksterhuis, rond de in hedendaagse, uit digitale revolutie. Omdat tijdens de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt in het programma naar en bieden het Bas en Susanne door hulp op digitaal de gebied. Ze een geven op eenvoudige wijze uitleg van over allerlei naar nieuwe technologische mogelijkheden, zoals tijdens internet op je in tv, de nieuwste door smartphones, met 3D televisie, digitale fotografie, slimme computers, op games het en de hipste een gadgets.

Vernieuwend magazine, door gepresenteerd door Bas op tv Muijs de en Susanne Dijksterhuis, rond de tijdens hedendaagse, digitale revolutie. een Omdat de tijdens ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt van het programma een en een bieden Bas en Susanne in hulp op digitaal gebied. Ze van geven op eenvoudige met wijze uitleg over in allerlei nieuwe van technologische mogelijkheden, op zoals internet op je van tv, de nieuwste met smartphones, 3D op tv televisie, digitale fotografie, slimme van computers, games en met de hipste uit gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd van door Bas op tv Muijs en Susanne tijdens Dijksterhuis, rond naar de hedendaagse, digitale revolutie. op tv Omdat de ontwikkelingen een zo snel gaan, onderzoekt op het programma en van uit bieden Bas en de Susanne hulp op digitaal gebied. Ze tijdens geven op door eenvoudige wijze uitleg op tv over met allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet tijdens op je tv, op de nieuwste de smartphones, naar 3D televisie, digitale in fotografie, slimme computers, games en door de hipste een gadgets.

Vernieuwend in magazine, gepresenteerd door Bas Muijs door in en Susanne Dijksterhuis, rond in de hedendaagse, met digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo op tv snel gaan, de onderzoekt het programma op tv en bieden op Bas en Susanne hulp op op het digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige de wijze door uitleg over naar allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals op internet op je met tv, de nieuwste met smartphones, 3D uit televisie, digitale fotografie, door slimme computers, games en door de hipste een gadgets.

Vernieuwend uit magazine, gepresenteerd door Bas Muijs in uit en Susanne Dijksterhuis, rond de uit hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de de ontwikkelingen zo het snel gaan, onderzoekt uit het met programma en uit bieden Bas en Susanne hulp in op digitaal gebied. het Ze geven op uit eenvoudige op wijze uitleg over door allerlei nieuwe technologische met mogelijkheden, zoals internet tijdens op je tv, de nieuwste een smartphones, 3D televisie, digitale door fotografie, slimme met computers, games en een de hipste door gadgets.

Vernieuwend in magazine, gepresenteerd door Bas in Muijs en van Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, met op digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen naar zo de snel gaan, onderzoekt het programma tijdens en bieden Bas tijdens en Susanne hulp op tijdens digitaal gebied. Ze tijdens tijdens geven op eenvoudige wijze uitleg door over allerlei op tv nieuwe technologische in mogelijkheden, zoals internet op je het tv, de uit nieuwste smartphones, op 3D televisie, digitale fotografie, slimme het computers, games en de van hipste op gadgets.

Vernieuwend in magazine, gepresenteerd door op tv Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, op rond de een hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de op de ontwikkelingen zo snel op gaan, onderzoekt het programma en met bieden Bas en het Susanne hulp op uit digitaal gebied. Ze in geven op eenvoudige de wijze uitleg over het allerlei nieuwe technologische het mogelijkheden, in zoals internet op je tv, op uit de nieuwste smartphones, 3D televisie, door digitale fotografie, slimme computers, uit games en de tijdens hipste door gadgets.

Vernieuwend van magazine, gepresenteerd naar door Bas Muijs en met Susanne Dijksterhuis, met rond de hedendaagse, door digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen tijdens zo snel gaan, onderzoekt op het programma in en naar bieden Bas en Susanne hulp op het digitaal op gebied. Ze geven op op eenvoudige wijze uitleg op over allerlei nieuwe op technologische mogelijkheden, op zoals internet op je tv, een tijdens de nieuwste smartphones, 3D televisie, op tv digitale fotografie, slimme op computers, games met en de hipste op gadgets.

juni 2021
04-06-2011 12:10

Jaargang 2010-2011 aflevering 26

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 26

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

28-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 25

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 25

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

21-05-2011 12:02

Jaargang 2010-2011 aflevering 24

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 24

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

14-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 23

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 23

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

07-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 22

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 22

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

30-04-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 21

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 21

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

23-04-2011 12:03

Jaargang 2010-2011 aflevering 20

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 20

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

16-04-2011 12:04

Jaargang 2010-2011 aflevering 19

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 19

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

09-04-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 18

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 18

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

02-04-2011 11:56

Jaargang 2010-2011 aflevering 17

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 17

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

26-03-2011 12:09

Jaargang 2010-2011 aflevering 16

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 16

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

19-03-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 15

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 15

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

12-03-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 14

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 14

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

05-03-2011 11:49

Jaargang 2010-2011 aflevering 13

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 13

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

26-02-2011 11:51

Jaargang 2010-2011 aflevering 12

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 12

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mediazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mediazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mediazine bij Mediazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mediazine. Heb je een uitzending van Mediazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mediazine gemist

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige wijze uitleg over allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet op je tv, de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale fotografie, slimme computers, games en de hipste gadgets.

Uitzending gemist van Mediazine? Hier kun je alle uitzendingen van Mediazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 04-06-2011 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!