Programma gemist?

Vernieuwend op tv magazine, gepresenteerd door op tv Bas Muijs en Susanne naar Dijksterhuis, rond een de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat naar de ontwikkelingen zo van van snel gaan, onderzoekt het het programma en bieden tijdens Bas en op Susanne hulp op tijdens digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige met wijze door uitleg over allerlei nieuwe technologische met mogelijkheden, naar zoals internet op je door tv, naar de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale het fotografie, slimme computers, met games en door de op tv hipste gadgets.

Vernieuwend op magazine, gepresenteerd uit door Bas Muijs een en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, het digitale revolutie. het Omdat de ontwikkelingen op zo tijdens snel gaan, onderzoekt het het programma en bieden uit Bas en Susanne hulp op op tv digitaal uit gebied. Ze op geven op eenvoudige tijdens wijze uitleg over door allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals de internet op je tv, met naar de nieuwste smartphones, 3D door televisie, digitale fotografie, uit slimme computers, games van en de hipste uit gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd op door Bas Muijs uit met en Susanne Dijksterhuis, het rond de hedendaagse, digitale tijdens revolutie. Omdat de ontwikkelingen het zo de snel gaan, onderzoekt het programma op tv en bieden Bas in en Susanne hulp met op digitaal met gebied. Ze een geven op eenvoudige wijze uitleg op tv over allerlei nieuwe technologische de mogelijkheden, met zoals internet naar op je tv, de nieuwste tijdens smartphones, 3D uit televisie, digitale fotografie, slimme computers, tijdens games en door de hipste van gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door door met Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, uit rond de hedendaagse, naar digitale revolutie. door Omdat in de ontwikkelingen zo snel door gaan, onderzoekt het programma en in bieden op Bas en een Susanne hulp op digitaal gebied. op tv Ze geven op van eenvoudige op wijze uitleg over allerlei nieuwe tijdens technologische mogelijkheden, zoals een internet op je op tv tv, in de nieuwste smartphones, 3D met televisie, digitale fotografie, slimme computers, op games en naar de hipste het gadgets.

Vernieuwend op tv magazine, gepresenteerd door Bas Muijs een tijdens en Susanne Dijksterhuis, rond de uit hedendaagse, digitale een revolutie. Omdat een de ontwikkelingen zo de snel gaan, onderzoekt het een programma en bieden met Bas en het Susanne hulp op digitaal van gebied. Ze op tv geven op eenvoudige wijze een uitleg over allerlei tijdens nieuwe technologische de mogelijkheden, zoals internet op je van tv, de een nieuwste smartphones, een 3D televisie, digitale fotografie, slimme computers, uit games en het de naar hipste gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd een door het Bas Muijs en tijdens Susanne Dijksterhuis, rond van de hedendaagse, de digitale revolutie. Omdat uit de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt op tv het programma en door op bieden Bas en Susanne hulp op tv op digitaal gebied. Ze de geven op op eenvoudige wijze uitleg uit over allerlei naar nieuwe technologische mogelijkheden, op zoals internet tijdens op je tv, uit de nieuwste smartphones, 3D in televisie, digitale fotografie, slimme naar computers, games en in de hipste de gadgets.

Vernieuwend naar magazine, gepresenteerd door Bas tijdens Muijs uit en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, naar digitale revolutie. naar Omdat naar de ontwikkelingen zo snel gaan, van onderzoekt het programma en in bieden Bas en een op tv Susanne hulp op digitaal uit gebied. Ze geven op een eenvoudige wijze van uitleg over allerlei nieuwe technologische van mogelijkheden, zoals internet de in op je tv, de de nieuwste smartphones, 3D televisie, door digitale fotografie, slimme naar computers, games op tv en de hipste op gadgets.

Vernieuwend magazine, op gepresenteerd door de Bas Muijs en op Susanne Dijksterhuis, rond de de hedendaagse, digitale met revolutie. Omdat de ontwikkelingen naar zo naar snel gaan, onderzoekt het programma tijdens en bieden Bas tijdens en Susanne uit hulp op digitaal gebied. door Ze geven op eenvoudige op van wijze uitleg over allerlei naar nieuwe technologische mogelijkheden, tijdens zoals internet op je tv, tijdens naar de nieuwste smartphones, 3D televisie, tijdens digitale fotografie, slimme met computers, naar games en de hipste met gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd uit in door Bas Muijs en op Susanne Dijksterhuis, de rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat op de van ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt de de het programma en het bieden Bas en Susanne hulp op tijdens van digitaal gebied. Ze geven op tijdens eenvoudige wijze uitleg op over allerlei op tv nieuwe technologische mogelijkheden, zoals tijdens internet op je tv, het de nieuwste smartphones, door van 3D televisie, digitale fotografie, slimme computers, uit games en de uit hipste op tv gadgets.

Vernieuwend op magazine, gepresenteerd door door Bas Muijs naar en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, een digitale revolutie. Omdat met de in ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt naar het programma en op bieden op Bas en Susanne hulp tijdens op op tv digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige op tv wijze uitleg over uit allerlei nieuwe op tv technologische tijdens mogelijkheden, zoals internet op je tv, uit de nieuwste op tv smartphones, 3D door televisie, digitale fotografie, slimme het computers, games en de op hipste een gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd naar door Bas het Muijs en Susanne met Dijksterhuis, rond uit de hedendaagse, digitale van revolutie. Omdat naar de ontwikkelingen zo snel tijdens gaan, onderzoekt de het programma en bieden Bas en op Susanne hulp op het digitaal tijdens gebied. Ze geven op eenvoudige uit wijze uitleg op over allerlei nieuwe technologische door mogelijkheden, zoals internet op tv op uit je tv, de nieuwste smartphones, door 3D televisie, de digitale fotografie, slimme computers, uit games en de op tv hipste op gadgets.

Vernieuwend magazine, gepresenteerd op door Bas de Muijs en Susanne naar Dijksterhuis, rond de op tv hedendaagse, digitale uit revolutie. Omdat de door ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt tijdens het op programma en door bieden Bas en Susanne met hulp op het digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige de wijze uitleg door over allerlei nieuwe een technologische mogelijkheden, zoals een internet op je tv, uit de nieuwste smartphones, van 3D televisie, digitale de fotografie, een slimme computers, games tijdens en de hipste van gadgets.

Vernieuwend door magazine, gepresenteerd door de Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, op rond de hedendaagse, uit digitale door revolutie. Omdat de tijdens ontwikkelingen zo snel gaan, een onderzoekt het programma met en bieden Bas en tijdens Susanne hulp in op digitaal uit gebied. Ze geven door op eenvoudige op tv wijze uitleg over allerlei op nieuwe technologische de mogelijkheden, zoals internet op je uit tv, de nieuwste smartphones, de 3D televisie, het digitale met fotografie, slimme computers, games door en de hipste van gadgets.

Vernieuwend van magazine, gepresenteerd door tijdens Bas Muijs en in Susanne Dijksterhuis, rond de op tv hedendaagse, digitale tijdens revolutie. Omdat het de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt in het een programma en uit bieden Bas en Susanne op hulp op de digitaal gebied. Ze geven met op eenvoudige de wijze uitleg over allerlei nieuwe technologische in een mogelijkheden, zoals internet op tv op je tv, door de nieuwste smartphones, 3D op tv televisie, digitale een fotografie, slimme computers, games en uit de tijdens hipste gadgets.

Vernieuwend op tv magazine, gepresenteerd door Bas naar Muijs en Susanne Dijksterhuis, het rond de hedendaagse, de digitale met revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo door snel gaan, uit onderzoekt van het programma en van bieden Bas en de Susanne hulp op digitaal op gebied. Ze de geven op eenvoudige wijze uitleg op tv over allerlei nieuwe technologische met mogelijkheden, op zoals internet op je tv, op op de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale in fotografie, slimme computers, door games en de uit hipste door gadgets.

september 2017
04-06-2011 12:10

Jaargang 2010-2011 aflevering 26

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 26

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

28-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 25

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 25

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

21-05-2011 12:02

Jaargang 2010-2011 aflevering 24

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 24

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

14-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 23

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 23

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

07-05-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 22

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 22

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

30-04-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 21

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 21

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

23-04-2011 12:03

Jaargang 2010-2011 aflevering 20

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 20

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

16-04-2011 12:04

Jaargang 2010-2011 aflevering 19

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 19

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

09-04-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 18

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 18

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

02-04-2011 11:56

Jaargang 2010-2011 aflevering 17

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 17

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

26-03-2011 12:09

Jaargang 2010-2011 aflevering 16

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 16

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

19-03-2011 11:59

Jaargang 2010-2011 aflevering 15

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 15

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

12-03-2011 11:55

Jaargang 2010-2011 aflevering 14

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 14

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

05-03-2011 11:49

Jaargang 2010-2011 aflevering 13

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 13

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

26-02-2011 11:51

Jaargang 2010-2011 aflevering 12

Mediazine - Jaargang 2010-2011 aflevering 12

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mediazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mediazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mediazine bij Mediazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mediazine. Heb je een uitzending van Mediazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mediazine gemist

Vernieuwend magazine, gepresenteerd door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis, rond de hedendaagse, digitale revolutie. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, onderzoekt het programma en bieden Bas en Susanne hulp op digitaal gebied. Ze geven op eenvoudige wijze uitleg over allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet op je tv, de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale fotografie, slimme computers, games en de hipste gadgets.

Uitzending gemist van Mediazine? Hier kun je alle uitzendingen van Mediazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 04-06-2011 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord