Programma gemist?

Eindexamenfilm van Lizette op naar Mataheru. Oma Au wil nog een één keer terug naar naar haar vaderland, met één op tv keer, voordat het niet meer kan. de een Haar grootste wens is om dat in met door haar kleindochter Lizette Mataheru door te een doen. En nu gaat de Lizette met haar op mee. Eindelijk kan op tv Lizette het het land zien waar uit oma Au altijd over het heeft verteld. Oma Au naar kan haar laten zien met waar ze in vandaan komt op tv en hoe het was. tijdens Maar van hoe bereidt zij zich tijdens daar op voor met in het op haar achterhoofd de in gedachte dat ze op tv oud is en wetende dat het tijdens op de laatste keer zal op tv zijn? We van zien de mentale voorbereiding naar van oma in Au die duidelijk met wordt in gesprekken met haar naar kleindochter. In een familie naar die gekenmerkt wordt op tv door het 'Indisch naar zwijgen' doorbreekt van Lizette de stilte, op tv ze in stelt vragen die niemand ooit de aan oma Au heeft op tv een gevraagd en leert haar van oma en haar geschiedenis beter een kennen. In een haar leven naar heeft de koffer altijd naar centraal gestaan. 'De de koffers naar stonden altijd klaar, klaar om te een gaan, door om terug te naar keren naar huis, de Molukken, met tijdens ons was immers nooit verteld dat een we zouden van blijven' vertelt oma Au. door Een door leven dat exemplarisch uit is voor de Molukse het geschiedenis.

oktober 2020
21-11-2010 00:10

Aflevering 1

Filmlab: Rumah Tua - Aflevering 1

Eindexamenfilm van Lizette Mataheru. Oma Au wil nog één keer terug naar haar vaderland, één keer, voordat het niet meer kan. Haar grootste wens is om dat met haar kleindochter Lizette Mataheru te doen. En nu gaat Lizette met haar mee. Einde...

Filmlab: Rumah Tua gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Rumah Tua de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Rumah Tua bij Filmlab: Rumah Tua liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Rumah Tua. Heb je een uitzending van Filmlab: Rumah Tua gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Rumah Tua gemist

Eindexamenfilm van Lizette Mataheru. Oma Au wil nog één keer terug naar haar vaderland, één keer, voordat het niet meer kan. Haar grootste wens is om dat met haar kleindochter Lizette Mataheru te doen. En nu gaat Lizette met haar mee. Eindelijk kan Lizette het land zien waar oma Au altijd over heeft verteld. Oma Au kan haar laten zien waar ze vandaan komt en hoe het was. Maar hoe bereidt zij zich daar op voor met in haar achterhoofd de gedachte dat ze oud is en wetende dat het de laatste keer zal zijn? We zien de mentale voorbereiding van oma Au die duidelijk wordt in gesprekken met haar kleindochter. In een familie die gekenmerkt wordt door het 'Indisch zwijgen' doorbreekt Lizette de stilte, ze stelt vragen die niemand ooit aan oma Au heeft gevraagd en leert haar oma en haar geschiedenis beter kennen. In haar leven heeft de koffer altijd centraal gestaan. 'De koffers stonden altijd klaar, klaar om te gaan, om terug te keren naar huis, de Molukken, ons was immers nooit verteld dat we zouden blijven' vertelt oma Au. Een leven dat exemplarisch is voor de Molukse geschiedenis.

Uitzending gemist van Filmlab: Rumah Tua? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Rumah Tua kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2010 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!