Programma gemist?

Eindexamenfilm het van Lizette Mataheru. op tv Oma Au wil nog één een keer terug naar het haar vaderland, op tv één keer, voordat het een niet op tv meer kan. Haar grootste tijdens wens is de om dat met haar kleindochter op Lizette Mataheru op te doen. En nu op gaat tijdens Lizette met haar mee. in Eindelijk een kan Lizette het land zien de waar in oma Au altijd over heeft verteld. tijdens Oma op tv Au kan op haar laten zien waar ze op tv vandaan komt en op tv hoe het was. een Maar hoe de bereidt zij zich in daar op voor met met in haar achterhoofd een de gedachte naar dat ze oud tijdens is en wetende dat door het de tijdens laatste keer zal een zijn? We van zien de mentale voorbereiding van oma in Au de die duidelijk tijdens wordt in gesprekken met haar kleindochter. de In in een familie een die gekenmerkt wordt de door het 'Indisch zwijgen' doorbreekt uit Lizette de stilte, ze in stelt vragen in die niemand ooit aan de de oma Au heeft gevraagd en leert van haar naar oma en haar geschiedenis beter op van kennen. In haar leven de heeft de koffer altijd de centraal gestaan. op 'De koffers stonden altijd het klaar, klaar van om te het gaan, om terug op te keren naar huis, de het Molukken, ons was immers een de nooit verteld dat we op tv zouden blijven' vertelt oma een Au. Een met leven dat exemplarisch op is voor de Molukse tijdens geschiedenis.

mei 2021
21-11-2010 00:10

Aflevering 1

Filmlab: Rumah Tua - Aflevering 1

Eindexamenfilm van Lizette Mataheru. Oma Au wil nog één keer terug naar haar vaderland, één keer, voordat het niet meer kan. Haar grootste wens is om dat met haar kleindochter Lizette Mataheru te doen. En nu gaat Lizette met haar mee. Einde...

Filmlab: Rumah Tua gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Rumah Tua de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Rumah Tua bij Filmlab: Rumah Tua liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Rumah Tua. Heb je een uitzending van Filmlab: Rumah Tua gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Rumah Tua gemist

Eindexamenfilm van Lizette Mataheru. Oma Au wil nog één keer terug naar haar vaderland, één keer, voordat het niet meer kan. Haar grootste wens is om dat met haar kleindochter Lizette Mataheru te doen. En nu gaat Lizette met haar mee. Eindelijk kan Lizette het land zien waar oma Au altijd over heeft verteld. Oma Au kan haar laten zien waar ze vandaan komt en hoe het was. Maar hoe bereidt zij zich daar op voor met in haar achterhoofd de gedachte dat ze oud is en wetende dat het de laatste keer zal zijn? We zien de mentale voorbereiding van oma Au die duidelijk wordt in gesprekken met haar kleindochter. In een familie die gekenmerkt wordt door het 'Indisch zwijgen' doorbreekt Lizette de stilte, ze stelt vragen die niemand ooit aan oma Au heeft gevraagd en leert haar oma en haar geschiedenis beter kennen. In haar leven heeft de koffer altijd centraal gestaan. 'De koffers stonden altijd klaar, klaar om te gaan, om terug te keren naar huis, de Molukken, ons was immers nooit verteld dat we zouden blijven' vertelt oma Au. Een leven dat exemplarisch is voor de Molukse geschiedenis.

Uitzending gemist van Filmlab: Rumah Tua? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Rumah Tua kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2010 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!