Programma gemist?

Eindexamenfilm van van Lizette op tv Mataheru. Oma Au wil op nog één een keer terug naar haar uit vaderland, één keer, voordat het op tv niet meer kan. met Haar grootste op tv wens de is om dat het met haar kleindochter Lizette van Mataheru te doen. En nu de gaat Lizette met met haar in mee. Eindelijk kan Lizette het in land zien waar het oma op tv Au altijd over heeft op tv verteld. door Oma Au kan haar laten tijdens zien waar ze naar vandaan komt en uit hoe het was. het Maar hoe bereidt in zij zich een daar op van voor met in haar achterhoofd de op de gedachte dat ze naar oud is en uit wetende dat het de laatste keer met naar zal zijn? We zien de door mentale voorbereiding van oma tijdens Au die tijdens duidelijk wordt in een gesprekken met de haar kleindochter. In een familie op tv die op gekenmerkt wordt door het 'Indisch de zwijgen' doorbreekt Lizette op de stilte, ze op tv stelt vragen die de niemand ooit in aan oma Au heeft naar een gevraagd en leert haar naar oma en haar geschiedenis op tv beter de kennen. In haar met leven heeft de koffer altijd op tv centraal gestaan. 'De de koffers stonden altijd klaar, op tv klaar om te in gaan, om terug een in te keren naar huis, door de Molukken, ons was in immers nooit een verteld dat we zouden blijven' naar vertelt oma Au. het Een leven een dat exemplarisch op is voor de van Molukse geschiedenis.

mei 2020
21-11-2010 00:10

Aflevering 1

Filmlab: Rumah Tua - Aflevering 1

Eindexamenfilm van Lizette Mataheru. Oma Au wil nog één keer terug naar haar vaderland, één keer, voordat het niet meer kan. Haar grootste wens is om dat met haar kleindochter Lizette Mataheru te doen. En nu gaat Lizette met haar mee. Einde...

Filmlab: Rumah Tua gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Rumah Tua de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Rumah Tua bij Filmlab: Rumah Tua liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Rumah Tua. Heb je een uitzending van Filmlab: Rumah Tua gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Rumah Tua gemist

Eindexamenfilm van Lizette Mataheru. Oma Au wil nog één keer terug naar haar vaderland, één keer, voordat het niet meer kan. Haar grootste wens is om dat met haar kleindochter Lizette Mataheru te doen. En nu gaat Lizette met haar mee. Eindelijk kan Lizette het land zien waar oma Au altijd over heeft verteld. Oma Au kan haar laten zien waar ze vandaan komt en hoe het was. Maar hoe bereidt zij zich daar op voor met in haar achterhoofd de gedachte dat ze oud is en wetende dat het de laatste keer zal zijn? We zien de mentale voorbereiding van oma Au die duidelijk wordt in gesprekken met haar kleindochter. In een familie die gekenmerkt wordt door het 'Indisch zwijgen' doorbreekt Lizette de stilte, ze stelt vragen die niemand ooit aan oma Au heeft gevraagd en leert haar oma en haar geschiedenis beter kennen. In haar leven heeft de koffer altijd centraal gestaan. 'De koffers stonden altijd klaar, klaar om te gaan, om terug te keren naar huis, de Molukken, ons was immers nooit verteld dat we zouden blijven' vertelt oma Au. Een leven dat exemplarisch is voor de Molukse geschiedenis.

Uitzending gemist van Filmlab: Rumah Tua? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Rumah Tua kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2010 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!