Programma gemist?

Eindexamenfilm op van Lizette Mataheru. Oma Au door met wil nog één van keer terug naar haar vaderland, één met keer, voordat het uit niet het meer kan. Haar grootste wens op is van om dat met haar met kleindochter Lizette uit Mataheru te doen. En nu de gaat Lizette met tijdens haar mee. Eindelijk uit uit kan Lizette het land in zien waar oma uit Au altijd over heeft van verteld. Oma Au kan op tv haar laten met zien waar ze vandaan een komt en hoe van het in was. Maar van hoe bereidt zij zich daar op tv op tijdens voor met in haar achterhoofd op tv de op gedachte dat ze oud is naar en met wetende dat het de tijdens laatste keer zal zijn? tijdens We zien de mentale tijdens voorbereiding van in oma Au het die duidelijk de wordt in gesprekken met op haar kleindochter. de In een familie een die gekenmerkt wordt door het 'Indisch op zwijgen' doorbreekt Lizette het het de stilte, ze stelt vragen die op niemand ooit de aan oma Au heeft uit gevraagd met en leert haar oma een en van haar geschiedenis beter uit kennen. In haar leven heeft de tijdens koffer altijd centraal naar in gestaan. 'De koffers een stonden altijd klaar, klaar om door te op gaan, om terug te op keren naar huis, tijdens de Molukken, op ons was immers tijdens nooit verteld dat we zouden blijven' de een vertelt oma Au. Een op leven dat exemplarisch is van voor een de Molukse geschiedenis.

januari 2021
21-11-2010 00:10

Aflevering 1

Filmlab: Rumah Tua - Aflevering 1

Eindexamenfilm van Lizette Mataheru. Oma Au wil nog één keer terug naar haar vaderland, één keer, voordat het niet meer kan. Haar grootste wens is om dat met haar kleindochter Lizette Mataheru te doen. En nu gaat Lizette met haar mee. Einde...

Filmlab: Rumah Tua gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Rumah Tua de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Rumah Tua bij Filmlab: Rumah Tua liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Rumah Tua. Heb je een uitzending van Filmlab: Rumah Tua gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Rumah Tua gemist

Eindexamenfilm van Lizette Mataheru. Oma Au wil nog één keer terug naar haar vaderland, één keer, voordat het niet meer kan. Haar grootste wens is om dat met haar kleindochter Lizette Mataheru te doen. En nu gaat Lizette met haar mee. Eindelijk kan Lizette het land zien waar oma Au altijd over heeft verteld. Oma Au kan haar laten zien waar ze vandaan komt en hoe het was. Maar hoe bereidt zij zich daar op voor met in haar achterhoofd de gedachte dat ze oud is en wetende dat het de laatste keer zal zijn? We zien de mentale voorbereiding van oma Au die duidelijk wordt in gesprekken met haar kleindochter. In een familie die gekenmerkt wordt door het 'Indisch zwijgen' doorbreekt Lizette de stilte, ze stelt vragen die niemand ooit aan oma Au heeft gevraagd en leert haar oma en haar geschiedenis beter kennen. In haar leven heeft de koffer altijd centraal gestaan. 'De koffers stonden altijd klaar, klaar om te gaan, om terug te keren naar huis, de Molukken, ons was immers nooit verteld dat we zouden blijven' vertelt oma Au. Een leven dat exemplarisch is voor de Molukse geschiedenis.

Uitzending gemist van Filmlab: Rumah Tua? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Rumah Tua kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2010 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!