Programma gemist?

Eindexamenfilm van Lizette met Mataheru. Oma Au de wil van nog één keer terug van naar haar vaderland, één de keer, voordat het naar niet meer het kan. tijdens Haar grootste wens is om dat met met haar met kleindochter Lizette Mataheru te een op doen. En nu gaat Lizette met de haar mee. op Eindelijk kan Lizette het met land tijdens zien waar oma Au altijd tijdens over met heeft verteld. Oma Au kan naar haar de laten zien waar door ze vandaan komt van en hoe het het was. Maar hoe op tv bereidt zij in zich daar op voor met in een haar achterhoofd een de een gedachte dat ze van oud is en wetende dat het van de laatste de keer zal zijn? We op zien de mentale uit voorbereiding van oma in de Au die duidelijk met wordt in gesprekken met haar door kleindochter. het In een familie die op gekenmerkt wordt door naar het 'Indisch zwijgen' een doorbreekt Lizette de tijdens stilte, ze stelt het vragen die niemand op tv ooit aan oma naar Au heeft tijdens gevraagd en leert uit haar oma en door haar geschiedenis beter van kennen. In haar leven heeft een de koffer altijd centraal op tv met gestaan. 'De koffers naar stonden altijd klaar, klaar uit om te gaan, op om terug te van keren naar huis, het de Molukken, ons was immers door nooit in verteld dat tijdens we zouden blijven' de vertelt oma Au. Een leven dat in exemplarisch is tijdens voor in de Molukse geschiedenis.

oktober 2021
21-11-2010 00:10

Aflevering 1

Filmlab: Rumah Tua - Aflevering 1

Eindexamenfilm van Lizette Mataheru. Oma Au wil nog één keer terug naar haar vaderland, één keer, voordat het niet meer kan. Haar grootste wens is om dat met haar kleindochter Lizette Mataheru te doen. En nu gaat Lizette met haar mee. Einde...

Filmlab: Rumah Tua gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Rumah Tua de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Rumah Tua bij Filmlab: Rumah Tua liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Rumah Tua. Heb je een uitzending van Filmlab: Rumah Tua gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Rumah Tua gemist

Eindexamenfilm van Lizette Mataheru. Oma Au wil nog één keer terug naar haar vaderland, één keer, voordat het niet meer kan. Haar grootste wens is om dat met haar kleindochter Lizette Mataheru te doen. En nu gaat Lizette met haar mee. Eindelijk kan Lizette het land zien waar oma Au altijd over heeft verteld. Oma Au kan haar laten zien waar ze vandaan komt en hoe het was. Maar hoe bereidt zij zich daar op voor met in haar achterhoofd de gedachte dat ze oud is en wetende dat het de laatste keer zal zijn? We zien de mentale voorbereiding van oma Au die duidelijk wordt in gesprekken met haar kleindochter. In een familie die gekenmerkt wordt door het 'Indisch zwijgen' doorbreekt Lizette de stilte, ze stelt vragen die niemand ooit aan oma Au heeft gevraagd en leert haar oma en haar geschiedenis beter kennen. In haar leven heeft de koffer altijd centraal gestaan. 'De koffers stonden altijd klaar, klaar om te gaan, om terug te keren naar huis, de Molukken, ons was immers nooit verteld dat we zouden blijven' vertelt oma Au. Een leven dat exemplarisch is voor de Molukse geschiedenis.

Uitzending gemist van Filmlab: Rumah Tua? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Rumah Tua kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2010 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!