Programma gemist?

Eindexamenfilm van een Lizette Mataheru. het Oma Au wil nog een één een keer terug naar haar vaderland, één door keer, voordat het de niet het meer kan. de Haar grootste wens van is om dat met haar kleindochter in Lizette Mataheru op tv te de doen. En nu gaat Lizette uit met haar mee. Eindelijk in kan het Lizette het land zien naar waar oma het Au altijd het over heeft verteld. Oma Au naar kan de haar laten zien waar ze vandaan uit komt een en hoe het was. Maar uit naar hoe bereidt zij zich van daar op voor van met in tijdens haar achterhoofd de gedachte dat ze van oud is en van wetende dat tijdens het de laatste keer met zal in zijn? We door zien de mentale voorbereiding van oma de Au tijdens die duidelijk wordt in gesprekken de met haar een kleindochter. In een op tv familie uit die gekenmerkt wordt door in het 'Indisch zwijgen' doorbreekt het Lizette de het stilte, ze stelt vragen door die niemand ooit in aan oma Au heeft op gevraagd en een leert haar oma en met haar de geschiedenis beter kennen. In haar de in leven heeft de door koffer altijd centraal de gestaan. 'De koffers stonden op tv altijd klaar, klaar met om te gaan, om terug tijdens te keren naar met huis, de Molukken, naar door ons was immers nooit van verteld dat we zouden blijven' met vertelt oma Au. naar Een leven door dat exemplarisch is het voor de Molukse van geschiedenis.

oktober 2019
21-11-2010 00:10

Aflevering 1

Filmlab: Rumah Tua - Aflevering 1

Eindexamenfilm van Lizette Mataheru. Oma Au wil nog één keer terug naar haar vaderland, één keer, voordat het niet meer kan. Haar grootste wens is om dat met haar kleindochter Lizette Mataheru te doen. En nu gaat Lizette met haar mee. Einde...

Filmlab: Rumah Tua gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Rumah Tua de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Rumah Tua bij Filmlab: Rumah Tua liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Rumah Tua. Heb je een uitzending van Filmlab: Rumah Tua gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Rumah Tua gemist

Eindexamenfilm van Lizette Mataheru. Oma Au wil nog één keer terug naar haar vaderland, één keer, voordat het niet meer kan. Haar grootste wens is om dat met haar kleindochter Lizette Mataheru te doen. En nu gaat Lizette met haar mee. Eindelijk kan Lizette het land zien waar oma Au altijd over heeft verteld. Oma Au kan haar laten zien waar ze vandaan komt en hoe het was. Maar hoe bereidt zij zich daar op voor met in haar achterhoofd de gedachte dat ze oud is en wetende dat het de laatste keer zal zijn? We zien de mentale voorbereiding van oma Au die duidelijk wordt in gesprekken met haar kleindochter. In een familie die gekenmerkt wordt door het 'Indisch zwijgen' doorbreekt Lizette de stilte, ze stelt vragen die niemand ooit aan oma Au heeft gevraagd en leert haar oma en haar geschiedenis beter kennen. In haar leven heeft de koffer altijd centraal gestaan. 'De koffers stonden altijd klaar, klaar om te gaan, om terug te keren naar huis, de Molukken, ons was immers nooit verteld dat we zouden blijven' vertelt oma Au. Een leven dat exemplarisch is voor de Molukse geschiedenis.

Uitzending gemist van Filmlab: Rumah Tua? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Rumah Tua kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2010 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!