Programma gemist?

Eindexamenfilm van uit Lizette Mataheru. Oma het Au wil nog één op tv op tv keer terug naar haar de vaderland, één keer, voordat naar het het niet meer kan. Haar grootste wens van van is om dat naar met haar kleindochter Lizette Mataheru tijdens te doen. En nu op op tv gaat Lizette met haar tijdens mee. Eindelijk kan tijdens Lizette het de land zien waar het oma Au altijd door over heeft verteld. met Oma Au kan haar tijdens laten zien waar ze vandaan op tv komt het en hoe door het was. Maar hoe bereidt op tv zij zich daar op in op tv voor met in op tv haar achterhoofd de het gedachte dat ze oud is op tv en wetende dat het op de het laatste keer zal zijn? de We zien de naar mentale voorbereiding naar van oma op tv Au die duidelijk wordt in het gesprekken met tijdens haar kleindochter. In een familie in het die gekenmerkt wordt tijdens door het 'Indisch zwijgen' doorbreekt Lizette uit de stilte, naar ze het stelt vragen die niemand ooit uit aan door oma Au heeft gevraagd en op leert haar oma en de haar geschiedenis beter in kennen. In uit haar leven heeft de met koffer altijd centraal in gestaan. de 'De koffers stonden naar altijd klaar, klaar om te een gaan, een om terug naar te keren naar huis, de in Molukken, ons was naar immers door nooit verteld dat we zouden het blijven' vertelt oma Au. op Een leven dat door exemplarisch is voor op het de Molukse geschiedenis.

juni 2021
21-11-2010 00:10

Aflevering 1

Filmlab: Rumah Tua - Aflevering 1

Eindexamenfilm van Lizette Mataheru. Oma Au wil nog één keer terug naar haar vaderland, één keer, voordat het niet meer kan. Haar grootste wens is om dat met haar kleindochter Lizette Mataheru te doen. En nu gaat Lizette met haar mee. Einde...

Filmlab: Rumah Tua gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Rumah Tua de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Rumah Tua bij Filmlab: Rumah Tua liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Rumah Tua. Heb je een uitzending van Filmlab: Rumah Tua gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Rumah Tua gemist

Eindexamenfilm van Lizette Mataheru. Oma Au wil nog één keer terug naar haar vaderland, één keer, voordat het niet meer kan. Haar grootste wens is om dat met haar kleindochter Lizette Mataheru te doen. En nu gaat Lizette met haar mee. Eindelijk kan Lizette het land zien waar oma Au altijd over heeft verteld. Oma Au kan haar laten zien waar ze vandaan komt en hoe het was. Maar hoe bereidt zij zich daar op voor met in haar achterhoofd de gedachte dat ze oud is en wetende dat het de laatste keer zal zijn? We zien de mentale voorbereiding van oma Au die duidelijk wordt in gesprekken met haar kleindochter. In een familie die gekenmerkt wordt door het 'Indisch zwijgen' doorbreekt Lizette de stilte, ze stelt vragen die niemand ooit aan oma Au heeft gevraagd en leert haar oma en haar geschiedenis beter kennen. In haar leven heeft de koffer altijd centraal gestaan. 'De koffers stonden altijd klaar, klaar om te gaan, om terug te keren naar huis, de Molukken, ons was immers nooit verteld dat we zouden blijven' vertelt oma Au. Een leven dat exemplarisch is voor de Molukse geschiedenis.

Uitzending gemist van Filmlab: Rumah Tua? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Rumah Tua kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2010 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!