Programma gemist?

Eindexamenfilm in van Lizette het Mataheru. Oma Au wil nog één de door keer terug naar haar door vaderland, één door keer, voordat het niet meer kan. tijdens Haar grootste wens met uit is om dat met haar kleindochter met in Lizette Mataheru te doen. En het nu het gaat Lizette met haar mee. Eindelijk tijdens op tv kan Lizette het land uit zien waar het oma Au altijd over naar heeft verteld. Oma Au kan naar haar laten tijdens zien waar een ze vandaan komt en een hoe het was. Maar in hoe uit bereidt zij tijdens zich daar op voor door met in haar achterhoofd in de gedachte dat ze op tv oud op tv is en wetende dat tijdens het de laatste keer door zal zijn? met We zien de mentale op tv de voorbereiding van oma Au die uit duidelijk wordt in gesprekken op tv met met haar kleindochter. In de een familie die gekenmerkt wordt het door het op 'Indisch zwijgen' doorbreekt Lizette tijdens de tijdens stilte, ze stelt in vragen die niemand ooit een aan oma Au heeft een gevraagd en leert met haar op oma en haar geschiedenis beter door naar kennen. In haar leven heeft in de koffer altijd centraal een gestaan. 'De koffers een stonden altijd uit klaar, van klaar om te naar gaan, om terug te op tv keren naar huis, de met Molukken, op ons was immers nooit verteld dat op tv we zouden blijven' op tv een vertelt oma Au. Een leven de dat exemplarisch de is voor de met Molukse geschiedenis.

februari 2021
21-11-2010 00:10

Aflevering 1

Filmlab: Rumah Tua - Aflevering 1

Eindexamenfilm van Lizette Mataheru. Oma Au wil nog één keer terug naar haar vaderland, één keer, voordat het niet meer kan. Haar grootste wens is om dat met haar kleindochter Lizette Mataheru te doen. En nu gaat Lizette met haar mee. Einde...

Filmlab: Rumah Tua gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Rumah Tua de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Rumah Tua bij Filmlab: Rumah Tua liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Rumah Tua. Heb je een uitzending van Filmlab: Rumah Tua gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Rumah Tua gemist

Eindexamenfilm van Lizette Mataheru. Oma Au wil nog één keer terug naar haar vaderland, één keer, voordat het niet meer kan. Haar grootste wens is om dat met haar kleindochter Lizette Mataheru te doen. En nu gaat Lizette met haar mee. Eindelijk kan Lizette het land zien waar oma Au altijd over heeft verteld. Oma Au kan haar laten zien waar ze vandaan komt en hoe het was. Maar hoe bereidt zij zich daar op voor met in haar achterhoofd de gedachte dat ze oud is en wetende dat het de laatste keer zal zijn? We zien de mentale voorbereiding van oma Au die duidelijk wordt in gesprekken met haar kleindochter. In een familie die gekenmerkt wordt door het 'Indisch zwijgen' doorbreekt Lizette de stilte, ze stelt vragen die niemand ooit aan oma Au heeft gevraagd en leert haar oma en haar geschiedenis beter kennen. In haar leven heeft de koffer altijd centraal gestaan. 'De koffers stonden altijd klaar, klaar om te gaan, om terug te keren naar huis, de Molukken, ons was immers nooit verteld dat we zouden blijven' vertelt oma Au. Een leven dat exemplarisch is voor de Molukse geschiedenis.

Uitzending gemist van Filmlab: Rumah Tua? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Rumah Tua kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2010 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!