Programma gemist?

Marlene tijdens (15) en het Nelleke (19) verloren een uit jaar geleden door hun oudste zus Willemijn aan op tv leukemie op tv en een longziekte. De twee op tv zussen gaan heel verschillend uit om met hun naar op tv verdriet. Toch gaat Nelleke met mee als Marlene tijdens besluit dat ze een droom van van haar overleden uit de zus waar wil maken: het duiken in een koraalrif. Samen tijdens reizen uit ze af naar in Israël.

Ina van Meliado reist met een haar oudste op dochter naar New York om de van lang gekoesterde droom in tijdens van haar man Franco te realiseren. uit in De Italiaanse Franco in wilde met Ina op huwelijksreis uit naar Amerika om door haar de van Twin Towers te op tv laten zien. met Door de drukte van een met nieuw van restaurant en gezinsuitbreiding gaat door de reis niet door, op tv maar de belofte naar blijft de staan. In 2002 op tv wordt Franco ernstig ziek. Na een een langdurig tijdens ziekbed overlijdt het hij. Ina besluit de missie alsnog de te volbrengen. Samen met met haar van oudste op dochter reist ze af naar de uit plek waar met ooit de Twin Towers in stonden in om namens Franco de een stukje Italië in uit New op York achter te door laten.

Jacqueline en haar het ouders willen de door nagedachtenis aan met zus en door dochter Nadine levend in houden. De vrolijke en levenslustige een Nadine naar werd vermoord door door haar ex-partner. Nadine heeft in haar leven de lang van dieren gehouden. Na in door haar dood richten haar zus en met ouders de 'Nadine naar de Foundation' op. Deze stichting ondersteunt in financieel organisaties die door strijden tegen tijdens geweld. Jacqueline zoekt met moed en kracht op om dat werk het nieuw leven in te een blazen. In haar beleving de is Nadine 'hoog naar en met boven' en ze wijst naar met de van hemel. Jacquline wil letterlijk in nog één door keer dicht bij haar tijdens zus zijn. op tv Met de naar zenuwen in haar lijf hangt ze de aan een parachute met de tussen hemel en van aarde. Haar ouders in wachten haar beneden op tv op. Een zeer emotionele het ontmoeting volgt, zowel in de met de lucht als terug op het de grond.

Walking on van a uit dream, een stichting opgezet door Bianca met Baijens. Zij leed met aan baarmoederhalskanker en op was een zelf werkzaam naar op de kankerafdeling van Erasmus. door Ze wist dat ze naar ongeneeslijk ziek op tv was en maakte op een bucketlijst van wensen. naar met Eén van de tijdens wensen was genoeg geld in te met zamelen voor een een scan in de tijdens het Daniel den Hoed van kliniek in Rotterdam. van Deze scan kan levens redden in of draaglijker tijdens maken voor kankerpatiënten. tijdens In augustus naar 2010 overlijdt de 31-jarige Bianca Baijens. in Behalve naar de zorg met en opvoeding van haar zesjarig op tv zoontje Romeo nemen met haar door ouders Jannie en Adrie ook het de realisatie een van haar wens door over.

Loek krijgt met als op tiener kanker. Zij en haar op ouders uit krijgen een vakantie aangeboden in van de Verenigde Staten, op zodat ze als tijdens gezin van er even tussenuit op tv kunnen gaan. Het samen zijn tijdens is een heel in dierbare herinnering waar Loek het op tv het daarna nog regelmatig over naar heeft. van Na het overlijden door van Loek willen haar ouders andere tijdens de gezinnen ook zo'n de kostbare herinnering geven. Om dat de mogelijk te maken, richten de ze Stichting door Lucai op. op In deze uitzending van 'adopteren' de vader uit van Loek de en enkele tientallen andere sporters naar een zieke naar tiener en sporten geld een voor van zijn of haar vakantie met bij elkaar. Dat doen op tv ze door op gesponsord de van beroemde berg Mont Ventoux uit op te rennen of te op tv fietsen. Keihard, met doodvermoeiend en met emotioneel vechten ze zich een de berg op tv op. Maar alle sporters zijn op tv ervan overtuigd tijdens dat naar de echte vechters de in patiënten zijn.

Leonie Romijn, een dochter van in Wilma en Aart, komt tijdens de haar vakantie in in de Ardèche in tijdens 2009 met om het leven naar bij een motorongeluk. het Ze is door dan 27 jaar. De naar ouders van Leonie zijn ook in fervente van motorrijders, maar hebben sindsdien geen het tochten meer gemaakt. tijdens Leonie tijdens wilde al de jaren een motorrit met haar een vader door maken op een Ducati. Aart door had een telkens geen tijd en stelde naar het tijdens plan uit. Nu heeft van hij daar zo'n spijt van van dat met hij, ter nagedachtenis aan op tv Leonie, met alsnog de tocht op de Ducati naar wil maken. uit Eindbestemming is de op plek van met het ongeluk. Samen met het Wilma stapt Aart op door de motor. het Voor Wilma het zal dit de eerste door keer door zijn na het ongeluk van haar uit dochter. Wilma is uit een gelovige in vrouw. Na naar de dood van het haar dochter naar verdiept haar geloof zich. Ze naar volgt een Alpha-cursus en in het ervaart nu veel troost door in haar relatie met met God.

juli 2020
30-12-2010 22:20

Aflevering 6

Namens jou - Aflevering 6

Marlene (15) en Nelleke (19) verloren een jaar geleden hun oudste zus Willemijn aan leukemie en een longziekte. De twee zussen gaan heel verschillend om met hun verdriet. Toch gaat Nelleke mee als Marlene besluit dat ze een droom van haar o...

23-12-2010 22:20

Aflevering 5

Namens jou - Aflevering 5

Ina Meliado reist met haar oudste dochter naar New York om de lang gekoesterde droom van haar man Franco te realiseren. De Italiaanse Franco wilde met Ina op huwelijksreis naar Amerika om haar de Twin Towers te laten zien. Door de drukte va...

16-12-2010 22:25

Aflevering 4

Namens jou - Aflevering 4

Jacqueline en haar ouders willen de nagedachtenis aan zus en dochter Nadine levend houden. De vrolijke en levenslustige Nadine werd vermoord door haar ex-partner. Nadine heeft haar leven lang van dieren gehouden. Na haar dood richten haar z...

09-12-2010 22:20

Aflevering 3

Namens jou - Aflevering 3

Walking on a dream, een stichting opgezet door Bianca Baijens. Zij leed aan baarmoederhalskanker en was zelf werkzaam op de kankerafdeling van Erasmus. Ze wist dat ze ongeneeslijk ziek was en maakte een bucketlijst van wensen. Eén van de we...

02-12-2010 22:20

Aflevering 2

Namens jou - Aflevering 2

Loek krijgt als tiener kanker. Zij en haar ouders krijgen een vakantie aangeboden in de Verenigde Staten, zodat ze als gezin er even tussenuit kunnen gaan. Het samen zijn is een heel dierbare herinnering waar Loek het daarna nog regelmatig ...

25-11-2010 22:20

Aflevering 1

Namens jou - Aflevering 1

Leonie Romijn, dochter van Wilma en Aart, komt tijdens haar vakantie in de Ardèche in 2009 om het leven bij een motorongeluk. Ze is dan 27 jaar. De ouders van Leonie zijn ook fervente motorrijders, maar hebben sindsdien geen tochten meer ge...

Namens jou gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Namens jou de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Namens jou bij Namens jou liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Namens jou. Heb je een uitzending van Namens jou gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Namens jou gemist

Hoe ga je verder met de herinnering na het verlies van een geliefde? En hoe geef je plaats aan wat diegene nog graag bij leven had gedaan? Daar gaat Namens Jou over: 'Soms zeggen we dat iemand 'te vroeg' is overleden. Iemand die nog volop bezig was met dromen en wensen, maar waar nu een einde aan is gekomen. Samen met nabestaanden pakken we die dromen weer op. En als een eerbetoon aan de overledene verwezenlijken we alsnog zijn of haar idealen', zegt presentatrice Marion Lutke. De bijzondere zesdelige serie is vol van hoop, nostalgie en inzet voor elkaar.

Uitzending gemist van Namens jou? Hier kun je alle uitzendingen van Namens jou kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 30-12-2010 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!