Programma gemist?

Marlene (15) de en Nelleke (19) verloren op tv een jaar door geleden hun het oudste zus Willemijn aan uit leukemie en van een longziekte. De in twee zussen gaan heel het verschillend tijdens om met hun op verdriet. Toch gaat uit Nelleke mee als in Marlene besluit dat ze een droom het tijdens van haar overleden zus waar van wil maken: duiken in op uit een koraalrif. Samen reizen ze af van naar op tv Israël.

Ina Meliado reist door met haar uit oudste dochter in naar New York van om de lang gekoesterde met droom van tijdens haar man tijdens Franco te realiseren. De Italiaanse uit Franco wilde met Ina uit op een huwelijksreis naar Amerika om haar tijdens de Twin met Towers te een laten zien. Door de naar drukte een van een nieuw restaurant de en gezinsuitbreiding gaat op de reis niet door, uit maar de op belofte blijft het staan. In 2002 wordt met Franco ernstig ziek. een Na een langdurig ziekbed door overlijdt op tv hij. Ina besluit door de missie alsnog te volbrengen. door Samen op met haar oudste dochter reist ze het af in naar de plek een waar ooit de Twin in Towers stonden met om namens Franco een stukje uit tijdens Italië in New een York achter te van laten.

Jacqueline op tv en haar ouders willen de een nagedachtenis aan naar zus en dochter Nadine uit levend houden. De de vrolijke en levenslustige uit Nadine werd van vermoord door haar ex-partner. naar Nadine heeft naar haar leven lang van door het dieren gehouden. Na haar in dood richten een haar zus en ouders de 'Nadine in Foundation' op. met Deze stichting ondersteunt financieel op tv organisaties die naar strijden tegen geweld. Jacqueline uit het zoekt moed en kracht om dat uit werk nieuw met leven in te het blazen. In haar beleving door is Nadine 'hoog de uit en boven' en met ze wijst naar de op hemel. Jacquline wil in letterlijk nog door één keer dicht naar bij haar zus zijn. Met de een uit zenuwen in haar lijf naar hangt ze aan een op parachute tussen op tv hemel en aarde. Haar ouders op tv wachten de haar beneden op. Een de zeer naar emotionele ontmoeting volgt, zowel in de uit lucht het als terug de op de grond.

Walking on a naar op dream, een stichting opgezet naar door Bianca Baijens. Zij leed met aan baarmoederhalskanker uit en was met zelf werkzaam het op de kankerafdeling van Erasmus. tijdens Ze wist dat ze naar ongeneeslijk ziek met was en maakte op een een bucketlijst van wensen. Eén tijdens van de wensen was genoeg op tv geld met in te zamelen voor een in scan in de van Daniel den het Hoed met kliniek in Rotterdam. Deze scan het kan levens redden door of draaglijker maken voor naar kankerpatiënten. In een augustus 2010 op overlijdt de uit 31-jarige Bianca Baijens. Behalve de zorg het en opvoeding tijdens van haar van zesjarig zoontje Romeo nemen haar uit ouders Jannie op tv en Adrie ook in de realisatie in van haar wens door over.

Loek in krijgt als tiener kanker. van Zij en uit haar ouders naar krijgen een vakantie aangeboden in de de Verenigde Staten, op zodat ze als gezin op er even tussenuit op tv kunnen gaan. op Het samen zijn tijdens is een heel dierbare uit herinnering waar van Loek het op tv daarna nog regelmatig over heeft. naar Na op het overlijden van in Loek willen haar ouders andere tijdens van gezinnen ook zo'n op tv kostbare herinnering geven. Om van dat mogelijk te door maken, richten ze op tv Stichting Lucai het op. In deze het uitzending 'adopteren' de vader de van Loek en enkele tientallen op andere van sporters een zieke tiener uit en het sporten geld voor door zijn of haar op vakantie bij elkaar. Dat door doen ze door gesponsord uit de beroemde naar berg Mont Ventoux uit op te rennen of de te fietsen. het Keihard, doodvermoeiend en emotioneel vechten het ze op tv zich de berg op. Maar het alle sporters op zijn ervan op overtuigd dat door de echte vechters de patiënten het zijn.

Leonie tijdens Romijn, dochter van Wilma en op tv Aart, komt tijdens een haar vakantie in uit de Ardèche in het van 2009 om het de leven bij een motorongeluk. Ze is van dan 27 tijdens jaar. De ouders van een Leonie op tv zijn ook fervente motorrijders, maar met naar hebben sindsdien geen een tochten meer gemaakt. Leonie door wilde al jaren door een motorrit met het haar vader maken in op een Ducati. Aart op had telkens geen tijd op tv en naar stelde het naar plan uit. Nu heeft hij daar met uit zo'n spijt van een dat hij, ter nagedachtenis aan met Leonie, tijdens alsnog de tocht de op de Ducati wil een maken. Eindbestemming is de op plek van uit het ongeluk. Samen met de Wilma door stapt Aart op de de motor. Voor Wilma zal dit in de eerste met keer zijn door na het ongeluk van op haar dochter. Wilma is op tv een gelovige op tv vrouw. Na de met dood van haar dochter naar verdiept een haar geloof in zich. Ze volgt op een Alpha-cursus en ervaart nu veel met troost tijdens in haar tijdens relatie met God.

juni 2021
30-12-2010 22:20

Aflevering 6

Namens jou - Aflevering 6

Marlene (15) en Nelleke (19) verloren een jaar geleden hun oudste zus Willemijn aan leukemie en een longziekte. De twee zussen gaan heel verschillend om met hun verdriet. Toch gaat Nelleke mee als Marlene besluit dat ze een droom van haar o...

23-12-2010 22:20

Aflevering 5

Namens jou - Aflevering 5

Ina Meliado reist met haar oudste dochter naar New York om de lang gekoesterde droom van haar man Franco te realiseren. De Italiaanse Franco wilde met Ina op huwelijksreis naar Amerika om haar de Twin Towers te laten zien. Door de drukte va...

16-12-2010 22:25

Aflevering 4

Namens jou - Aflevering 4

Jacqueline en haar ouders willen de nagedachtenis aan zus en dochter Nadine levend houden. De vrolijke en levenslustige Nadine werd vermoord door haar ex-partner. Nadine heeft haar leven lang van dieren gehouden. Na haar dood richten haar z...

09-12-2010 22:20

Aflevering 3

Namens jou - Aflevering 3

Walking on a dream, een stichting opgezet door Bianca Baijens. Zij leed aan baarmoederhalskanker en was zelf werkzaam op de kankerafdeling van Erasmus. Ze wist dat ze ongeneeslijk ziek was en maakte een bucketlijst van wensen. Eén van de we...

02-12-2010 22:20

Aflevering 2

Namens jou - Aflevering 2

Loek krijgt als tiener kanker. Zij en haar ouders krijgen een vakantie aangeboden in de Verenigde Staten, zodat ze als gezin er even tussenuit kunnen gaan. Het samen zijn is een heel dierbare herinnering waar Loek het daarna nog regelmatig ...

25-11-2010 22:20

Aflevering 1

Namens jou - Aflevering 1

Leonie Romijn, dochter van Wilma en Aart, komt tijdens haar vakantie in de Ardèche in 2009 om het leven bij een motorongeluk. Ze is dan 27 jaar. De ouders van Leonie zijn ook fervente motorrijders, maar hebben sindsdien geen tochten meer ge...

Namens jou gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Namens jou de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Namens jou bij Namens jou liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Namens jou. Heb je een uitzending van Namens jou gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Namens jou gemist

Hoe ga je verder met de herinnering na het verlies van een geliefde? En hoe geef je plaats aan wat diegene nog graag bij leven had gedaan? Daar gaat Namens Jou over: 'Soms zeggen we dat iemand 'te vroeg' is overleden. Iemand die nog volop bezig was met dromen en wensen, maar waar nu een einde aan is gekomen. Samen met nabestaanden pakken we die dromen weer op. En als een eerbetoon aan de overledene verwezenlijken we alsnog zijn of haar idealen', zegt presentatrice Marion Lutke. De bijzondere zesdelige serie is vol van hoop, nostalgie en inzet voor elkaar.

Uitzending gemist van Namens jou? Hier kun je alle uitzendingen van Namens jou kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 30-12-2010 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!