Programma gemist?

Marlene op tv (15) en Nelleke van (19) verloren een jaar geleden op tv de hun oudste zus in Willemijn aan leukemie en een longziekte. van De twee zussen een gaan door heel verschillend van om met hun verdriet. Toch gaat op Nelleke mee het als Marlene op besluit dat ze een de droom van een haar overleden zus waar wil een maken: duiken in in met een koraalrif. Samen reizen tijdens ze af naar van Israël.

Ina Meliado de reist met haar oudste in dochter naar New in York om uit de van lang gekoesterde droom van haar man uit Franco te realiseren. het De Italiaanse Franco een wilde op tv met Ina op tijdens huwelijksreis naar Amerika om haar door naar de Twin Towers te naar laten zien. Door de tijdens drukte van een nieuw een restaurant door en gezinsuitbreiding naar gaat de reis niet naar door, maar de belofte blijft op staan. In 2002 van een wordt Franco ernstig ziek. Na een van langdurig door ziekbed overlijdt een hij. Ina besluit het de missie alsnog te volbrengen. Samen in met haar oudste tijdens dochter reist ze in af naar naar de plek in waar ooit de van Twin Towers stonden tijdens om namens op Franco een stukje Italië in op New York achter door te op tv laten.

Jacqueline tijdens en haar ouders willen de op tv nagedachtenis aan in zus en dochter Nadine naar levend tijdens houden. De vrolijke en de levenslustige van Nadine werd vermoord door haar ex-partner. het op Nadine heeft haar leven lang van in dieren gehouden. naar Na de haar dood richten door haar zus en ouders de 'Nadine de tijdens Foundation' op. Deze van stichting ondersteunt financieel organisaties die een strijden tegen geweld. Jacqueline een een zoekt moed en kracht om op tv dat werk nieuw leven van op in te blazen. In haar beleving tijdens is de Nadine 'hoog de en boven' en ze door wijst naar de hemel. Jacquline in in wil letterlijk nog één keer dicht op tv bij door haar zus zijn. op tv Met de zenuwen uit in haar lijf hangt ze met aan een parachute naar tussen hemel van en aarde. Haar tijdens ouders wachten haar van beneden op. op Een zeer emotionele door ontmoeting volgt, zowel in in de de lucht als terug op de op grond.

Walking on door a op tv dream, een stichting opgezet door Bianca op tv door Baijens. Zij leed aan baarmoederhalskanker uit en was zelf naar werkzaam een op de kankerafdeling van uit Erasmus. Ze tijdens wist dat ze ongeneeslijk ziek was het en maakte het een bucketlijst van wensen. het Eén van op tv de wensen het was genoeg geld in te door zamelen een voor een uit scan in de Daniel den Hoed naar op tv kliniek in Rotterdam. Deze scan kan op levens een redden of draaglijker maken voor in kankerpatiënten. In augustus de 2010 overlijdt de een het 31-jarige Bianca Baijens. Behalve de een zorg en opvoeding van het haar zesjarig zoontje in Romeo nemen haar naar ouders tijdens Jannie en Adrie ook op tv de realisatie van tijdens haar wens door over.

Loek krijgt als door tiener kanker. Zij in en haar ouders met krijgen een vakantie uit het aangeboden in de Verenigde Staten, een zodat tijdens ze als gezin er de even tussenuit kunnen uit gaan. Het samen zijn is tijdens uit een heel dierbare herinnering op waar Loek het daarna tijdens nog regelmatig over heeft. van Na het van overlijden uit van Loek willen haar ouders andere op tv gezinnen ook op tv zo'n kostbare herinnering met geven. op tv Om dat mogelijk op tv te maken, richten uit ze Stichting Lucai het op. In deze uitzending in 'adopteren' de vader van Loek op tv naar en enkele tientallen andere sporters van een zieke tiener en een sporten geld het voor zijn of haar tijdens vakantie op tv bij elkaar. in Dat doen ze door gesponsord de naar een beroemde berg Mont Ventoux op op tv te rennen of te de fietsen. het Keihard, doodvermoeiend en naar emotioneel vechten ze zich met de tijdens berg op. Maar alle sporters zijn naar ervan met overtuigd dat de van echte vechters de de patiënten zijn.

Leonie Romijn, een dochter van Wilma en op tv Aart, op komt tijdens haar vakantie in op tv de Ardèche in door 2009 een om het leven in bij een motorongeluk. Ze de is dan 27 jaar. een De ouders van het Leonie zijn ook door fervente motorrijders, van maar hebben sindsdien geen op tv tochten meer gemaakt. op tv Leonie wilde al de jaren op een motorrit met haar vader op tv maken op de een Ducati. Aart een had door telkens geen tijd en stelde het van plan uit. Nu tijdens heeft met hij daar zo'n met spijt van dat hij, ter de van nagedachtenis aan Leonie, alsnog naar de tocht op de Ducati het tijdens wil maken. Eindbestemming is de plek het van het van ongeluk. een Samen met Wilma op tv stapt Aart op de motor. Voor de Wilma uit zal dit de eerste van keer in zijn na het ongeluk door van haar een dochter. Wilma is een door gelovige vrouw. Na de een dood van het haar dochter verdiept haar van geloof zich. Ze in volgt een Alpha-cursus het en ervaart nu op veel tijdens troost in haar relatie met uit God.

maart 2021
30-12-2010 22:20

Aflevering 6

Namens jou - Aflevering 6

Marlene (15) en Nelleke (19) verloren een jaar geleden hun oudste zus Willemijn aan leukemie en een longziekte. De twee zussen gaan heel verschillend om met hun verdriet. Toch gaat Nelleke mee als Marlene besluit dat ze een droom van haar o...

23-12-2010 22:20

Aflevering 5

Namens jou - Aflevering 5

Ina Meliado reist met haar oudste dochter naar New York om de lang gekoesterde droom van haar man Franco te realiseren. De Italiaanse Franco wilde met Ina op huwelijksreis naar Amerika om haar de Twin Towers te laten zien. Door de drukte va...

16-12-2010 22:25

Aflevering 4

Namens jou - Aflevering 4

Jacqueline en haar ouders willen de nagedachtenis aan zus en dochter Nadine levend houden. De vrolijke en levenslustige Nadine werd vermoord door haar ex-partner. Nadine heeft haar leven lang van dieren gehouden. Na haar dood richten haar z...

09-12-2010 22:20

Aflevering 3

Namens jou - Aflevering 3

Walking on a dream, een stichting opgezet door Bianca Baijens. Zij leed aan baarmoederhalskanker en was zelf werkzaam op de kankerafdeling van Erasmus. Ze wist dat ze ongeneeslijk ziek was en maakte een bucketlijst van wensen. Eén van de we...

02-12-2010 22:20

Aflevering 2

Namens jou - Aflevering 2

Loek krijgt als tiener kanker. Zij en haar ouders krijgen een vakantie aangeboden in de Verenigde Staten, zodat ze als gezin er even tussenuit kunnen gaan. Het samen zijn is een heel dierbare herinnering waar Loek het daarna nog regelmatig ...

25-11-2010 22:20

Aflevering 1

Namens jou - Aflevering 1

Leonie Romijn, dochter van Wilma en Aart, komt tijdens haar vakantie in de Ardèche in 2009 om het leven bij een motorongeluk. Ze is dan 27 jaar. De ouders van Leonie zijn ook fervente motorrijders, maar hebben sindsdien geen tochten meer ge...

Namens jou gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Namens jou de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Namens jou bij Namens jou liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Namens jou. Heb je een uitzending van Namens jou gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Namens jou gemist

Hoe ga je verder met de herinnering na het verlies van een geliefde? En hoe geef je plaats aan wat diegene nog graag bij leven had gedaan? Daar gaat Namens Jou over: 'Soms zeggen we dat iemand 'te vroeg' is overleden. Iemand die nog volop bezig was met dromen en wensen, maar waar nu een einde aan is gekomen. Samen met nabestaanden pakken we die dromen weer op. En als een eerbetoon aan de overledene verwezenlijken we alsnog zijn of haar idealen', zegt presentatrice Marion Lutke. De bijzondere zesdelige serie is vol van hoop, nostalgie en inzet voor elkaar.

Uitzending gemist van Namens jou? Hier kun je alle uitzendingen van Namens jou kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 30-12-2010 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!