Programma gemist?

Marlene met (15) en Nelleke (19) verloren een naar een jaar geleden hun tijdens oudste zus door Willemijn aan leukemie en op tv een longziekte. De twee van zussen gaan heel verschillend een om met hun door verdriet. Toch uit gaat Nelleke mee in als Marlene besluit dat tijdens ze een droom op tijdens van haar overleden een zus waar wil een maken: duiken in een koraalrif. Samen in reizen op tv ze af naar met Israël.

Ina Meliado reist op met haar oudste uit dochter naar van New York uit om de lang gekoesterde een droom naar van haar man Franco te realiseren. in De Italiaanse Franco het wilde met door Ina op huwelijksreis van naar Amerika om door haar de Twin het Towers door te laten zien. van Door de drukte van op een nieuw op restaurant en gezinsuitbreiding gaat de reis in naar niet door, maar naar de belofte blijft staan. op In 2002 wordt uit Franco ernstig door ziek. Na een langdurig ziekbed overlijdt naar hij. Ina tijdens besluit de missie op tv alsnog te volbrengen. naar Samen met haar een oudste dochter reist ze op door af naar de plek waar ooit met de Twin Towers een in stonden om namens op tv Franco een stukje Italië de in New York achter te tijdens op laten.

Jacqueline en naar haar ouders een willen de het nagedachtenis aan zus de en dochter Nadine het levend houden. De vrolijke en in levenslustige Nadine werd vermoord naar door haar in ex-partner. Nadine de heeft haar leven lang van uit dieren gehouden. Na het haar dood richten tijdens haar zus en tijdens ouders de 'Nadine met Foundation' op. naar Deze uit stichting ondersteunt financieel de organisaties die strijden tegen tijdens geweld. Jacqueline zoekt moed en op tv kracht met om dat werk op nieuw leven in te blazen. op In een haar beleving is Nadine op 'hoog met en boven' en ze wijst de naar de hemel. Jacquline met wil letterlijk op tv nog de één keer dicht bij het haar zus zijn. Met de op tv zenuwen de in haar met lijf hangt ze in aan een parachute tussen hemel en een naar aarde. Haar ouders wachten haar het beneden op. Een van zeer emotionele ontmoeting naar volgt, zowel de in de uit lucht als terug de op de grond.

Walking on a een dream, in een stichting opgezet door op tv Bianca Baijens. een Zij leed aan baarmoederhalskanker met en was zelf op werkzaam op de kankerafdeling met van de Erasmus. Ze wist op dat ze ongeneeslijk op ziek was en maakte het een bucketlijst in van wensen. Eén van een de wensen het was genoeg geld in te op met zamelen voor een tijdens scan in de uit Daniel den Hoed kliniek naar in Rotterdam. Deze scan op kan levens redden of het draaglijker op maken voor kankerpatiënten. naar In augustus 2010 overlijdt de in 31-jarige uit Bianca Baijens. Behalve van de zorg en opvoeding van een haar zesjarig zoontje de Romeo nemen haar een in ouders Jannie en Adrie ook de met realisatie van haar uit in wens over.

Loek op krijgt als naar tiener kanker. Zij en naar haar ouders krijgen op tv een vakantie aangeboden in de naar Verenigde een Staten, zodat ze als van gezin er even naar tussenuit kunnen de gaan. Het samen zijn in is een heel naar dierbare herinnering waar Loek uit het door daarna nog regelmatig over een heeft. Na uit het overlijden van het Loek willen haar uit ouders andere gezinnen ook zo'n in kostbare herinnering uit geven. Om dat op mogelijk te maken, met richten tijdens ze Stichting Lucai op. op In deze uitzending 'adopteren' in de vader de van Loek en enkele van tientallen andere sporters een met zieke op tiener en sporten geld voor de het zijn of haar vakantie door bij elkaar. Dat doen ze door in door gesponsord de beroemde berg van Mont Ventoux op naar te rennen of te op fietsen. uit Keihard, doodvermoeiend en emotioneel van vechten op tv ze zich de berg in op. Maar van alle sporters zijn ervan overtuigd dat door het de echte vechters het de patiënten zijn.

Leonie Romijn, op dochter van Wilma en door Aart, komt tijdens een in haar vakantie in de Ardèche tijdens in 2009 om met het leven bij op een motorongeluk. Ze met is dan 27 naar jaar. De ouders van op op tv Leonie zijn ook fervente motorrijders, tijdens maar hebben sindsdien geen in tochten met meer gemaakt. van Leonie wilde al jaren van een motorrit met de haar vader op tv maken op een Ducati. Aart van had telkens in geen tijd en in stelde het plan uit. in Nu naar heeft hij daar zo'n een spijt van dat hij, op ter nagedachtenis aan het Leonie, alsnog de tocht het op van de Ducati wil maken. de Eindbestemming is de plek tijdens van een het ongeluk. met Samen met Wilma stapt Aart van op de motor. met Voor Wilma zal op dit de de eerste keer een zijn na het ongeluk van haar het uit dochter. Wilma is een gelovige vrouw. met uit Na de dood van haar dochter het verdiept van haar geloof zich. met Ze volgt een Alpha-cursus en een op tv ervaart nu veel troost op in haar relatie met in God.

oktober 2020
30-12-2010 22:20

Aflevering 6

Namens jou - Aflevering 6

Marlene (15) en Nelleke (19) verloren een jaar geleden hun oudste zus Willemijn aan leukemie en een longziekte. De twee zussen gaan heel verschillend om met hun verdriet. Toch gaat Nelleke mee als Marlene besluit dat ze een droom van haar o...

23-12-2010 22:20

Aflevering 5

Namens jou - Aflevering 5

Ina Meliado reist met haar oudste dochter naar New York om de lang gekoesterde droom van haar man Franco te realiseren. De Italiaanse Franco wilde met Ina op huwelijksreis naar Amerika om haar de Twin Towers te laten zien. Door de drukte va...

16-12-2010 22:25

Aflevering 4

Namens jou - Aflevering 4

Jacqueline en haar ouders willen de nagedachtenis aan zus en dochter Nadine levend houden. De vrolijke en levenslustige Nadine werd vermoord door haar ex-partner. Nadine heeft haar leven lang van dieren gehouden. Na haar dood richten haar z...

09-12-2010 22:20

Aflevering 3

Namens jou - Aflevering 3

Walking on a dream, een stichting opgezet door Bianca Baijens. Zij leed aan baarmoederhalskanker en was zelf werkzaam op de kankerafdeling van Erasmus. Ze wist dat ze ongeneeslijk ziek was en maakte een bucketlijst van wensen. Eén van de we...

02-12-2010 22:20

Aflevering 2

Namens jou - Aflevering 2

Loek krijgt als tiener kanker. Zij en haar ouders krijgen een vakantie aangeboden in de Verenigde Staten, zodat ze als gezin er even tussenuit kunnen gaan. Het samen zijn is een heel dierbare herinnering waar Loek het daarna nog regelmatig ...

25-11-2010 22:20

Aflevering 1

Namens jou - Aflevering 1

Leonie Romijn, dochter van Wilma en Aart, komt tijdens haar vakantie in de Ardèche in 2009 om het leven bij een motorongeluk. Ze is dan 27 jaar. De ouders van Leonie zijn ook fervente motorrijders, maar hebben sindsdien geen tochten meer ge...

Namens jou gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Namens jou de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Namens jou bij Namens jou liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Namens jou. Heb je een uitzending van Namens jou gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Namens jou gemist

Hoe ga je verder met de herinnering na het verlies van een geliefde? En hoe geef je plaats aan wat diegene nog graag bij leven had gedaan? Daar gaat Namens Jou over: 'Soms zeggen we dat iemand 'te vroeg' is overleden. Iemand die nog volop bezig was met dromen en wensen, maar waar nu een einde aan is gekomen. Samen met nabestaanden pakken we die dromen weer op. En als een eerbetoon aan de overledene verwezenlijken we alsnog zijn of haar idealen', zegt presentatrice Marion Lutke. De bijzondere zesdelige serie is vol van hoop, nostalgie en inzet voor elkaar.

Uitzending gemist van Namens jou? Hier kun je alle uitzendingen van Namens jou kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 30-12-2010 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!