Programma gemist?

Marlene (15) en een de Nelleke (19) verloren een met jaar geleden hun naar oudste zus Willemijn aan het leukemie en een naar longziekte. De tijdens twee zussen gaan uit heel verschillend om de met hun verdriet. uit Toch gaat Nelleke mee van als Marlene besluit dat in van ze een droom van een haar overleden op tv zus waar wil maken: duiken naar in met een koraalrif. Samen reizen tijdens ze af een naar Israël.

Ina Meliado reist van met haar oudste de van dochter naar New York om uit de het lang gekoesterde droom op tv van haar man op tv Franco te realiseren. De Italiaanse in Franco wilde met Ina een op huwelijksreis naar door Amerika op tv om haar de Twin uit Towers te laten zien. in Door de uit drukte op van een nieuw restaurant door en gezinsuitbreiding gaat de het reis in niet door, maar uit de belofte blijft staan. in In 2002 wordt Franco ernstig tijdens ziek. Na een het langdurig ziekbed overlijdt door van hij. Ina besluit de missie alsnog op tv te een volbrengen. Samen met door haar oudste dochter tijdens reist ze af door naar de in plek waar ooit de op tv Twin Towers stonden om naar namens met Franco een stukje Italië in New op in York achter te het laten.

Jacqueline op en haar ouders willen op de in nagedachtenis aan zus en tijdens dochter Nadine levend de houden. De vrolijke en met levenslustige Nadine uit werd vermoord door haar tijdens ex-partner. Nadine heeft tijdens haar leven naar lang van dieren gehouden. een Na haar op dood richten het haar zus en door ouders de 'Nadine Foundation' door op. Deze stichting ondersteunt het financieel organisaties die strijden een tegen geweld. Jacqueline door zoekt op moed en tijdens kracht om dat werk nieuw leven op tv op in te blazen. In naar haar beleving op is Nadine 'hoog en boven' met en ze wijst het naar de met hemel. Jacquline wil letterlijk op tv nog één in keer dicht bij haar het zus zijn. op tv Met de zenuwen in met haar lijf een hangt ze aan door een parachute tussen uit hemel en aarde. Haar naar ouders wachten haar beneden op op. Een zeer in met emotionele ontmoeting volgt, zowel met in de lucht de als terug op de door grond.

Walking op on a naar dream, een stichting opgezet door een Bianca Baijens. Zij leed in aan baarmoederhalskanker en op tv was zelf werkzaam uit de op de kankerafdeling van tijdens Erasmus. Ze wist dat ze het ongeneeslijk uit ziek was en maakte een van bucketlijst van wensen. op tv Eén van met de wensen was uit genoeg tijdens geld in te zamelen de voor een scan in de een het Daniel den Hoed kliniek in Rotterdam. op de Deze scan kan levens naar redden of draaglijker maken de voor kankerpatiënten. In uit augustus 2010 met overlijdt de 31-jarige tijdens Bianca Baijens. Behalve de zorg van tijdens en opvoeding van haar in zesjarig zoontje Romeo nemen haar van ouders Jannie en uit Adrie ook het de met realisatie van haar naar wens over.

Loek op krijgt als tiener een kanker. Zij en haar ouders in krijgen met een vakantie in aangeboden in de naar Verenigde Staten, zodat ze als met gezin er het even tussenuit kunnen gaan. op tv Het samen zijn is op een heel dierbare de herinnering waar Loek uit het daarna een nog regelmatig over naar heeft. Na het overlijden de van met Loek willen haar ouders door andere gezinnen door ook zo'n kostbare een herinnering geven. Om dat met mogelijk het te maken, richten naar ze Stichting Lucai het op. In deze uitzending het 'adopteren' de vader met van Loek en in enkele tientallen andere sporters een op tv zieke uit tiener en sporten geld de voor naar zijn of haar vakantie door bij elkaar. Dat doen ze van door gesponsord de een beroemde berg een Mont het Ventoux op te rennen op of te fietsen. Keihard, naar doodvermoeiend en op emotioneel vechten op tv ze zich de berg op. op tv Maar alle sporters zijn op op ervan overtuigd dat de de echte vechters op de patiënten zijn.

Leonie Romijn, op tv dochter van Wilma en een Aart, op komt tijdens haar vakantie in in de de Ardèche in 2009 om op het op leven bij een door motorongeluk. Ze is dan 27 de jaar. De van ouders van Leonie zijn het ook fervente motorrijders, op tv maar van hebben sindsdien geen tijdens tochten meer gemaakt. met Leonie wilde al jaren een op motorrit met haar vader uit maken op een naar Ducati. tijdens Aart had telkens geen tijd de en stelde het het op plan uit. Nu door heeft hij daar op tv zo'n spijt van uit dat hij, ter nagedachtenis aan Leonie, naar alsnog met de tocht de op de Ducati wil maken. met Eindbestemming is de plek op van het ongeluk. de Samen met tijdens Wilma stapt Aart op de de motor. Voor op Wilma zal tijdens dit de eerste keer tijdens zijn na op het ongeluk van haar het dochter. op Wilma is op tv een gelovige vrouw. Na de in dood van haar de dochter verdiept een haar geloof zich. Ze een volgt op een Alpha-cursus en ervaart uit nu veel een troost in haar relatie de met God.

januari 2020
30-12-2010 22:20

Aflevering 6

Namens jou - Aflevering 6

Marlene (15) en Nelleke (19) verloren een jaar geleden hun oudste zus Willemijn aan leukemie en een longziekte. De twee zussen gaan heel verschillend om met hun verdriet. Toch gaat Nelleke mee als Marlene besluit dat ze een droom van haar o...

23-12-2010 22:20

Aflevering 5

Namens jou - Aflevering 5

Ina Meliado reist met haar oudste dochter naar New York om de lang gekoesterde droom van haar man Franco te realiseren. De Italiaanse Franco wilde met Ina op huwelijksreis naar Amerika om haar de Twin Towers te laten zien. Door de drukte va...

16-12-2010 22:25

Aflevering 4

Namens jou - Aflevering 4

Jacqueline en haar ouders willen de nagedachtenis aan zus en dochter Nadine levend houden. De vrolijke en levenslustige Nadine werd vermoord door haar ex-partner. Nadine heeft haar leven lang van dieren gehouden. Na haar dood richten haar z...

09-12-2010 22:20

Aflevering 3

Namens jou - Aflevering 3

Walking on a dream, een stichting opgezet door Bianca Baijens. Zij leed aan baarmoederhalskanker en was zelf werkzaam op de kankerafdeling van Erasmus. Ze wist dat ze ongeneeslijk ziek was en maakte een bucketlijst van wensen. Eén van de we...

02-12-2010 22:20

Aflevering 2

Namens jou - Aflevering 2

Loek krijgt als tiener kanker. Zij en haar ouders krijgen een vakantie aangeboden in de Verenigde Staten, zodat ze als gezin er even tussenuit kunnen gaan. Het samen zijn is een heel dierbare herinnering waar Loek het daarna nog regelmatig ...

25-11-2010 22:20

Aflevering 1

Namens jou - Aflevering 1

Leonie Romijn, dochter van Wilma en Aart, komt tijdens haar vakantie in de Ardèche in 2009 om het leven bij een motorongeluk. Ze is dan 27 jaar. De ouders van Leonie zijn ook fervente motorrijders, maar hebben sindsdien geen tochten meer ge...

Namens jou gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Namens jou de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Namens jou bij Namens jou liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Namens jou. Heb je een uitzending van Namens jou gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Namens jou gemist

Hoe ga je verder met de herinnering na het verlies van een geliefde? En hoe geef je plaats aan wat diegene nog graag bij leven had gedaan? Daar gaat Namens Jou over: 'Soms zeggen we dat iemand 'te vroeg' is overleden. Iemand die nog volop bezig was met dromen en wensen, maar waar nu een einde aan is gekomen. Samen met nabestaanden pakken we die dromen weer op. En als een eerbetoon aan de overledene verwezenlijken we alsnog zijn of haar idealen', zegt presentatrice Marion Lutke. De bijzondere zesdelige serie is vol van hoop, nostalgie en inzet voor elkaar.

Uitzending gemist van Namens jou? Hier kun je alle uitzendingen van Namens jou kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 30-12-2010 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!