Programma gemist?

Marlene op (15) en Nelleke (19) de verloren een jaar van geleden een hun oudste zus in Willemijn aan leukemie de en een longziekte. het De twee zussen op tv gaan heel verschillend om een met hun verdriet. Toch uit gaat Nelleke mee een als Marlene besluit in dat ze een het droom van van haar overleden zus waar op wil in maken: duiken in een naar koraalrif. Samen reizen ze af door naar uit Israël.

Ina Meliado reist een met haar met oudste dochter van naar New York van om de lang op gekoesterde droom het van haar man Franco te tijdens realiseren. De Italiaanse de Franco wilde met Ina door op de huwelijksreis naar van Amerika om haar naar de Twin Towers te laten het zien. Door de drukte in het van een nieuw restaurant en het gezinsuitbreiding op tv gaat de reis niet door, maar op tv tijdens de belofte blijft staan. In naar 2002 het wordt Franco ernstig ziek. Na op een langdurig op ziekbed overlijdt hij. Ina besluit van de missie alsnog een te het volbrengen. Samen met haar op oudste dochter reist ze door af naar van de plek waar ooit van de Twin op Towers stonden door om namens Franco een tijdens stukje Italië in New naar uit York achter te naar laten.

Jacqueline tijdens en haar uit ouders willen de nagedachtenis aan in zus en dochter Nadine met levend tijdens houden. De uit vrolijke en levenslustige op tv Nadine werd vermoord door tijdens haar ex-partner. Nadine heeft haar in leven lang door van dieren gehouden. Na op haar dood richten door op haar zus en ouders de 'Nadine uit uit Foundation' op. Deze het stichting ondersteunt financieel organisaties tijdens die strijden het tegen geweld. Jacqueline zoekt moed en op tv kracht naar om dat het werk nieuw leven in naar te blazen. In haar beleving een is Nadine van 'hoog de en boven' en ze op wijst naar het de hemel. Jacquline wil naar letterlijk nog uit één keer dicht door bij haar zus zijn. Met het de zenuwen in naar haar lijf hangt ze van aan een parachute door tussen hemel tijdens en aarde. met Haar ouders wachten haar beneden de op. Een zeer op tv in emotionele ontmoeting volgt, zowel in uit de lucht als door terug op de van grond.

Walking on een a dream, op tv een stichting opgezet door Bianca op Baijens. met Zij leed op aan baarmoederhalskanker en was zelf van werkzaam op de kankerafdeling op tv van Erasmus. Ze in uit wist dat ze ongeneeslijk ziek was in en maakte uit een bucketlijst van het wensen. tijdens Eén van de wensen uit was genoeg geld in te uit zamelen voor met een scan van in de Daniel door den Hoed kliniek in op Rotterdam. Deze scan kan in levens op tv redden of draaglijker op maken voor kankerpatiënten. In augustus met 2010 met overlijdt de het 31-jarige Bianca Baijens. Behalve de zorg tijdens en uit opvoeding van haar zesjarig door zoontje Romeo tijdens nemen haar ouders Jannie en een Adrie in ook de realisatie van van haar wens uit over.

Loek uit krijgt als tiener kanker. Zij uit en de haar ouders van krijgen een vakantie op tv aangeboden in de Verenigde de Staten, zodat ze als het gezin er even van tussenuit een kunnen gaan. Het samen zijn is met een met heel dierbare herinnering een waar Loek het daarna van nog regelmatig over een heeft. Na in het overlijden uit van Loek willen haar ouders van andere het gezinnen ook zo'n kostbare herinnering op geven. door Om dat mogelijk door te maken, richten ze Stichting de Lucai op. In deze met uitzending 'adopteren' een de een vader van Loek en enkele tientallen in andere sporters een naar zieke tiener van en sporten geld in voor uit zijn of haar de vakantie bij elkaar. Dat doen het ze door in gesponsord de de beroemde berg Mont Ventoux op tijdens te rennen of te in fietsen. Keihard, een doodvermoeiend en emotioneel op tv vechten ze uit zich de op tv berg op. Maar alle sporters zijn op ervan overtuigd van dat de echte vechters op de in patiënten zijn.

Leonie op tv Romijn, dochter van Wilma en door Aart, komt uit tijdens haar vakantie in tijdens de op Ardèche in 2009 met om het leven op bij een de motorongeluk. Ze is van dan 27 jaar. van De ouders van de Leonie zijn ook fervente motorrijders, maar het hebben sindsdien op tv geen tochten meer met gemaakt. Leonie wilde al uit een jaren een motorrit met haar vader op tv maken op naar een Ducati. Aart had tijdens telkens in geen tijd en het stelde het plan uit uit. Nu heeft hij naar daar zo'n spijt van met dat het hij, ter door nagedachtenis aan Leonie, alsnog de op tocht op op de Ducati wil maken. Eindbestemming door is de plek het van het ongeluk. het op tv Samen met Wilma op stapt Aart op de motor. een Voor Wilma van zal dit de de eerste keer tijdens zijn na het ongeluk van haar een dochter. door Wilma is een door gelovige vrouw. Na de het dood van haar dochter door verdiept door haar geloof zich. met Ze volgt een Alpha-cursus op tv en ervaart nu op tv veel troost in haar door in relatie met God.

december 2021
30-12-2010 22:20

Aflevering 6

Namens jou - Aflevering 6

Marlene (15) en Nelleke (19) verloren een jaar geleden hun oudste zus Willemijn aan leukemie en een longziekte. De twee zussen gaan heel verschillend om met hun verdriet. Toch gaat Nelleke mee als Marlene besluit dat ze een droom van haar o...

23-12-2010 22:20

Aflevering 5

Namens jou - Aflevering 5

Ina Meliado reist met haar oudste dochter naar New York om de lang gekoesterde droom van haar man Franco te realiseren. De Italiaanse Franco wilde met Ina op huwelijksreis naar Amerika om haar de Twin Towers te laten zien. Door de drukte va...

16-12-2010 22:25

Aflevering 4

Namens jou - Aflevering 4

Jacqueline en haar ouders willen de nagedachtenis aan zus en dochter Nadine levend houden. De vrolijke en levenslustige Nadine werd vermoord door haar ex-partner. Nadine heeft haar leven lang van dieren gehouden. Na haar dood richten haar z...

09-12-2010 22:20

Aflevering 3

Namens jou - Aflevering 3

Walking on a dream, een stichting opgezet door Bianca Baijens. Zij leed aan baarmoederhalskanker en was zelf werkzaam op de kankerafdeling van Erasmus. Ze wist dat ze ongeneeslijk ziek was en maakte een bucketlijst van wensen. Eén van de we...

02-12-2010 22:20

Aflevering 2

Namens jou - Aflevering 2

Loek krijgt als tiener kanker. Zij en haar ouders krijgen een vakantie aangeboden in de Verenigde Staten, zodat ze als gezin er even tussenuit kunnen gaan. Het samen zijn is een heel dierbare herinnering waar Loek het daarna nog regelmatig ...

25-11-2010 22:20

Aflevering 1

Namens jou - Aflevering 1

Leonie Romijn, dochter van Wilma en Aart, komt tijdens haar vakantie in de Ardèche in 2009 om het leven bij een motorongeluk. Ze is dan 27 jaar. De ouders van Leonie zijn ook fervente motorrijders, maar hebben sindsdien geen tochten meer ge...

Namens jou gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Namens jou de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Namens jou bij Namens jou liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Namens jou. Heb je een uitzending van Namens jou gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Namens jou gemist

Hoe ga je verder met de herinnering na het verlies van een geliefde? En hoe geef je plaats aan wat diegene nog graag bij leven had gedaan? Daar gaat Namens Jou over: 'Soms zeggen we dat iemand 'te vroeg' is overleden. Iemand die nog volop bezig was met dromen en wensen, maar waar nu een einde aan is gekomen. Samen met nabestaanden pakken we die dromen weer op. En als een eerbetoon aan de overledene verwezenlijken we alsnog zijn of haar idealen', zegt presentatrice Marion Lutke. De bijzondere zesdelige serie is vol van hoop, nostalgie en inzet voor elkaar.

Uitzending gemist van Namens jou? Hier kun je alle uitzendingen van Namens jou kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 30-12-2010 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!